Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Silesia Plastic sp. zoo

Pracowałeś w firmie Silesia Plastic sp. zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
truskawka - 2015-07-23 10:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2015-07-07 20:03:33]:
nie ważne skąd ma takie wiadomości! taka prawda! zarabiają więcej od nas a siedzą na przerwie ile chcą i nikt im czasu nie liczy! dlaczego? wracają z przerw i siedzą sobie w swoim kąciku na nockach prawie śpią drugie zmiany obijają sie tak samo tylko na dniówkach jak biuro jest i kierownik to udają ze tak części mierzą strasznie że niby coś robią. niech się kierownik trochę też nimi zainteresuje. wszyscy to widzą jak one pracują tylko nie Ci co trzeba!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-24 20:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mowa o kontrolerkach z uetu 1 są beznadziejne odrabiałam na ich zmianie




zdjecie uzytkownika
Zyzio - 2015-07-27 16:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak się pracuje w waszym zakładzie?.
Konkretnie chodzi mi o klimat jaki panuje między pracownikami, i czy jest sens składać papiery.
zdjecie uzytkownika
weteranka - 2015-07-28 16:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście , miła atmosfera , super kierownictwo ,polecam.
zdjecie uzytkownika
GWIAZDA2202 - 2015-08-04 11:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZUKAM PRACY I PLANUJE ZATRUDNIĆ SIĘ W SILESI POWIEDZCIE MI CO TO JEST ZA PRACA CO SIE TAM PRODUKUJE?I JAKIE SĄ ŚREDNIE ZAROBKI
zdjecie uzytkownika
MARIANKA - 2015-08-09 10:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-09-12 21:06:44]:
JAK WAM TAK ŻLE TO CO TU JESZCZE ROBICIE. TACY ODWAŻNI A NIKT SIĘ NIE PODPISZE .NIGDZIE NIE JEST IDEALNIE .
zdjecie uzytkownika
MARIANKA - 2015-08-09 10:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ja - 2014-12-15 09:15:04]:
ZA TO JEST FORUM NA KTÓRYM KAŻDY PIEPSZY CO CHCE
zdjecie uzytkownika
iiiil - 2015-08-14 23:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisałyście że chciałybyście tak jak kontrola nic nie robić zapraszamy jest miejsce prosimy składać swoje oferty!!!!
zdjecie uzytkownika
Sam sie zwolnil - 2015-08-20 06:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sam sam a z następnej roboty tez sie sam zwolnił i taki rozwijacz zakładów ze od ponad 1,5 roku nie ma roboty. Fakt strasznie sie wykazał he he he
zdjecie uzytkownika
Zawiedziony - 2015-08-22 11:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smród, bród i ubóstwo ! Nie polecam, omijać szerokim łukiem a najlepiej wymazać tą firmę z pamięci hehe!
zdjecie uzytkownika
iiiiii - 2015-08-24 02:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty głupia idiotko teraz masz krzesło i też możesz siedzieć jak ci żal dupsko ściska. Zainteresuj się swoją osobą a nie tym co kto robi a czego nie.
zdjecie uzytkownika
wodji - 2015-08-26 01:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, żę czasem jednak ludzie powinni się zajmować swoimi sprawami, a jeśli już piszą na forum to powinni pisać prawdę, no i na temat. W firmie właśnie jak widać z atmosferą różnie bywa, no ale nie można też się kierować tym co jest tutaj napisane, zazwyczaj bywa o wiele lepiej, można sobie pogadać z pracownikami.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-08-26 14:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pytanie do kogoś kompetentnego.
Czy można składać CV mailem, czy w tej chwili jest ktoś potrzebny do pracy?.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
iiiiioio - 2015-08-27 23:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mądre słowa
zdjecie uzytkownika
motto - 2015-08-31 20:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek tu człowiekowi wilkiem. Była (na szczęście!)Silesianka
zdjecie uzytkownika
tis - 2015-09-25 05:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomek, wiesz troche trudne pytanie, ale podejrzewam, że jesli spełniasz ich wymagania, to dla kogos uczciwego i potrafiącego dobrze pracować miejsce znajdą. Może zanieść im CV osobiście, to zawsze robi wrazenie i udowodnisz, że ci na robocie zależy. Ja obecnie nie widziałem zadnych ogłoszen pracy od nich.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-09 13:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ty siedzisz ropucho zielona to robisz? Chyba pod siebie haha. Jesteście gorsze od właśnie tych idiotek co krzesła fakt mają( po przerwie urlopowej) tylko jak tu posiedzieć by nic nie robić jak Wy!.. . święte krowy!!! Ale i tak wam za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wzięli, wreszcie!
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-10-11 15:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto się uczył ten ma lżej a ty jesteś jak widać po twoich słowach mało inteligentna wiec jesteś gdzie jesteś.
zdjecie uzytkownika
samona - 2015-10-25 08:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracajac do tematu, to własciwie jakie warunki pracy panuja obecnie w silesia plastic, bo widze, że dyskusja odchodzi na jakies boczne tematy. Może napisalibyście jak tutaj z szansa na umowe o prace albo co daja w systemie socjalnym, bo po tym mozna poznac jak bardzo firma dba o pracownika. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
r - 2015-11-03 11:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty z papierem czy bez to i tak nie ma dla ciebie ratunku masz łeb jak sklep tylko puste pułki. A miejsce dla chętnych było to jakoś te panie mgr.sie nie pchały drzwiami i oknami.
zdjecie uzytkownika
inna - 2015-11-05 16:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytam te wszystkie komentarze to aż mi ręce opadaja. nie wiem czemu wszyscy sie tak tego uetu 1 czepiaja i ludzi na nim pracujących. nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. na każdym z uetówznajdzie sie ktoś kto sieje zamęt i robi fermen, ale jakoś na inneuety nie znalazłam nic jak tylko na ten pierwszy. co do dyskusji odnośnie kontroli to niezgodze sie ze wszystkie operatorki z 1 obgaduja dziewczyny. to jest sianie kłamst i poszeżanie propagandy.

Co do pracy i warunków: praca nie jest zła, czasami trzeba umieć sie wyłaczyć z atmosfery jaka panuje. ale sama praca znośna,warunki nie najgorsze. Jak ktoś chce pracować i ma motywacje to warto złożyć cv.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-11-11 19:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tobą!!! a jestem z innego UETu jest dużo dziewcząt na produkcji po studiach a nawet jeśli ich nie mają nie oznacza że są głupsze od kontrolerek. Tamte rzeczywiście trzymają się łapami i nogami żeby ich nie...i nie jest tylko tak na waszej zmianie jest tak na wszystkich
zdjecie uzytkownika
inna - 2015-11-19 23:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zosia - 2015-11-11 19:55:24]:
to może sama wróć do szkoły skoro czytać nie potrafisz
zdjecie uzytkownika
szejm - 2015-11-25 22:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak kobieta pracująca na produkcji to trochę smuteczek. Bo się marnują, niby jest to równouprawnienie ale jednak jestem za tym żeby kobiety nie wykonywały tak ciężkich prac. No ale jeśli same tego chcą to i tak nic z tym się nie zrobi. Aczkolwiek w tej firmie są takie zarobki że zachęcają, bo 2000 złotych to pikuś.
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-12-06 14:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego twierdzisz ze wykonuja ciezka prace, jezeli mowisz ze jest rownouprawnienie, to pracuja sa przepisy ktore reguluja pewne zakazy dla kobiet by sie nie nadwyrezaly
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2016-01-20 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie podstawowe zarobki tam są?
zdjecie uzytkownika
tymek - 2016-01-25 14:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś może mi powiedzieć czy warto się zatrudnić w tej firmie?? czy kierownictwo jest spoko?? czy dyrektor jest ok??
zdjecie uzytkownika
Jaaaa ! - 2016-02-06 01:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leca grubo po ludziach, niczym pies po dywanie jak ma robaki zatrudniaja ludzi z urzedu pracy na tak zwany okres probny a po jego uplywie wymianiaja ich na nowych. Jak dla mnie porazka i pogarda!
zdjecie uzytkownika
Administracja - 2016-02-13 22:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga !!! silesia plastic upada straciła najwaniejszego klienta Ford 95 procent zamówień ,bedą poważne zwolnienia do końca 2016 roku ,Ford wkońcu sie dowiedział iż firma produkuje cześći z syfu ,informacja wiarygodna
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-02-19 09:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd takie pesymistyczne nastawienie? wydaje mi się, ze moga jeszcze zyskać innego partnera, to chyba nie jest taki problem. A rekrutuja normalnie, bo widziałem oferte jako Elektro-Mechanik Utrzymania Ruchu tylko cięzka jest rozmowa podobno.
zdjecie uzytkownika
neo - 2016-02-19 22:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
upada..hmm ciekawa sprawa co ma być to będzie a jak ktoś chce pracować to pracuje !!!! leniowi ani pieniadz ani nic nie dogodzi.!!!!!ludzie bądźcie poważni.
zdjecie uzytkownika
jurand - 2016-02-21 09:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eryk nie wiem jak rozmowa ale cięzko tam sie dostac. Wymagają 2-letniegp doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej i uprawnienia SEP do 20 kV lub minimalnie 1 kV
zdjecie uzytkownika
niespe - 2016-02-23 10:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posiadanie 2 letniego doświadczenia na tak odpowiedzialnym stanowisku nie stanowi nic dziwnego @jurand. Cenią sobie profesjonalnych pracowników i przez to wynagrodzenie jest adekwatne.
zdjecie uzytkownika
xena - 2016-03-02 08:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem o co ci chodzi z tymi opaskami, wytłumacz proszę. @niespe masz rację, cenią i wymagają profesjonalizmu, teraz na aPLIKACję trzeba mieć uprawnienia SEP do 20 kV
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-03-04 11:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani Silesia napewno nie znajdzie lepszego klienta od Forda dzieki któremu Silesia sie utrzymywała na rynku bedą ciecia napewno , a jeżeli chodzi o pracy jako Mechanik to do działu utrzymania ruchu anie na produkcje większośc starych pracowników już nie pracuje to znaczy ze firma nie stoi najlepiej pozdr.
zdjecie uzytkownika
franek - 2016-03-04 11:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cięcia może firmę czekają, ale z drugiej strony nie rozumiem, dlaczego Ford ma zakończyć współpracę z Silesią. Firma szuka teraz elektro-mechaników, więc jak widać, nie zwijają skrzydeł
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-03-08 17:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ford jest nie zadowolony z czesci z Silesi dużo reklamacji itp części które same robią się białe każdy wie jakiego syfu są robione 140-180 ludi pójdzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdro
zdjecie uzytkownika
daria123 - 2016-03-08 17:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy ,marne zarobki,kierownictwo złożone z listonoszy i sprzątaczek z tego co słychać na mieście fabryka upada ze względu na złe traktowanie ludzi dzięki którym ta fabryka powstała nie ma co tam zaglądać już w Amazonie lepiej xd
zdjecie uzytkownika
mela - 2016-03-08 17:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale daja umowe o pracę, poza tym produkją częsci do branży motoryzacyjnej aż do 161 krajów na całym śiecie, warunki w jednym z ofert sa bardzo korzystne, szukaja elektro mechanika
zdjecie uzytkownika
oooo - 2016-03-09 00:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
elektro mechaanika, następnego obiboka
zdjecie uzytkownika
Włodzimierz - 2016-03-28 09:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM KOCHANI TOYOTA W JELCZ -LASKOWICE PADŁĄ FABRYKA ZAMKNIĘTA, NIEBAWEM CZAS NA SILESIE PLASTIC PROZE BYC SPOKOJNYM firma zapewni wyrzywienie każdemu pracownikowi przez 3 mca pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-04-07 17:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
radzę nie słuchac plotek @Włodzimierz skąd takie informacje?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-11 19:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym zasięgnąć opinię, jaki był u Was były dyrektor Witold S.? Objął to stanowisko kilka dobrych miesięcy temu w mojej obecnej firmie i jestem ciekaw co nas czeka pod jego przywództwem.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-04-21 06:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodzenia (:
zdjecie uzytkownika
wariat - 2016-04-21 20:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanuj szefa swego , możesz mieć gorszego .
zdjecie uzytkownika
Hela - 2016-05-02 16:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak czytam i czytam te wypociny i się zgadzam to najgorszy syf do jakiego mogłoby sie trafić sama tam jeszcze niestety pracuje:( i nieprawdą jest jest że na produkcji pracują ludzie bez szkoły sama mam studia ale niestety takie czasy że dzisiaj liczą się plecy .Atmosfera ....jak jesteś delikatny/a to sobie nie poradzisz zjedzą cię te stare wyjadaczki że starsze są stp. i td..Co chodzi o ploty to są popularne najlepiej mieć wy....ane .Obecnie szukam czegoś innego mam nadzieje że szybko coś znajdę i nie będzie to pier.... ona 4 brygadówka .Niech kierownik sam przyjdzie i pokarze jak się pracuje wpadnie mu z 4 reklamacje przy takim tempie to z miłą chęcią zapytam się go na 8D co się działo.....
zdjecie uzytkownika
Hela - 2016-05-02 17:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak czytam i czytam te wypociny i się zgadzam to najgorszy syf do jakiego mogłoby sie trafić sama tam jeszcze niestety pracuje:( i nieprawdą jest jest że na produkcji pracują ludzie bez szkoły sama mam studia ale niestety takie czasy że dzisiaj liczą się plecy .Atmosfera ....jak jesteś delikatny/a to sobie nie poradzisz zjedzą cię te stare wyjadaczki że starsze są stp. i td..Co chodzi o ploty to są popularne najlepiej mieć wy....ane .Obecnie szukam czegoś innego mam nadzieje że szybko coś znajdę i nie będzie to pier.... ona 4 brygadówka .Niech kierownik sam przyjdzie i pokarze jak się pracuje wpadnie mu z 4 reklamacje przy takim tempie to z miłą chęcią zapytam się go na 8D co się działo.....
zdjecie uzytkownika
pyzia - 2016-05-02 17:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jeszcze wpisywanie odpadów to już porażka faktycznie jest ich 30 ale każą wpisać 2 dlaczego ....?bo ustawiacze będą mieli prze....ne ale my możemy szara masa niewolnictwo co sie tym w biurach wydaje że debile bez rozumu i szkoły zresztą tam wyżej takich tam nie brakuje :)ja pier ole co za syf tą firme powinno się zamknąć że jeszcze nikt się tym nie zainteresował to się dziwię .A kierownik jaki nawiedzony wydaje mu się że wszystko ogarnia ale jak coś lub ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego spadam z tamtąd na szczęście już niedługo
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Sympatyczna Pani zadawała pytania,potem szkolenie a później można spróbować sił przy pracy przy taśmie
Pytania: Dotyczące pracy
zdjecie uzytkownika
her - 2016-05-10 09:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nadal jeszcze Elektro-Mechanik Utrzymania Ruchu jest wam nowy potrzebny? oferta jest aktualna nadal?
zdjecie uzytkownika
Don Juan - 2016-05-14 09:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, zakład pracy dla prawdziwych twardzieli z żelaznym kufrem, kopią w zad ile wlezie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Silesia Plastic sp. zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silesia Plastic sp. zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert