Profil firmy Silesia Plastic sp. zoo

Silesia Plastic sp. zoo

Strzelin

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Silesia Plastic sp. zoo

weteranka 2015-07-28 16:49:24
Oczywiście , miła atmosfera , super kierownictwo ,polecam.
0
GWIAZDA2202 2015-08-04 11:52:00
SZUKAM PRACY I PLANUJE ZATRUDNIĆ SIĘ W SILESI POWIEDZCIE MI CO TO JEST ZA PRACA CO SIE TAM PRODUKUJE?I JAKIE SĄ ŚREDNIE ZAROBKI
0
MARIANKA 2015-08-09 10:19:48
JAK WAM TAK ŻLE TO CO TU JESZCZE ROBICIE. TACY ODWAŻNI A NIKT SIĘ NIE PODPISZE .NIGDZIE NIE JEST IDEALNIE .
0
MARIANKA 2015-08-09 10:22:10
ZA TO JEST FORUM NA KTÓRYM KAŻDY PIEPSZY CO CHCE
0
iiiil 2015-08-14 23:57:28
Pisałyście że chciałybyście tak jak kontrola nic nie robić zapraszamy jest miejsce prosimy składać swoje oferty!!!!
0
Sam sie zwolnil 2015-08-20 06:26:16
Tak sam sam a z następnej roboty tez sie sam zwolnił i taki rozwijacz zakładów ze od ponad 1,5 roku nie ma roboty. Fakt strasznie sie wykazał he he he
0
Zawiedziony 2015-08-22 11:43:15
Smród, bród i ubóstwo ! Nie polecam, omijać szerokim łukiem a najlepiej wymazać tą firmę z pamięci hehe!
0
iiiiii 2015-08-24 02:35:33
Ty głupia idiotko teraz masz krzesło i też możesz siedzieć jak ci żal dupsko ściska. Zainteresuj się swoją osobą a nie tym co kto robi a czego nie.
0
wodji 2015-08-26 01:43:33
Wydaje mi się, żę czasem jednak ludzie powinni się zajmować swoimi sprawami, a jeśli już piszą na forum to powinni pisać prawdę, no i na temat. W firmie właśnie jak widać z atmosferą różnie bywa, no ale nie można też się kierować tym co jest tutaj napisane, zazwyczaj bywa o wiele lepiej, można sobie pogadać z pracownikami.
0
Tomek 2015-08-26 14:27:16
Witam, pytanie do kogoś kompetentnego.
Czy można składać CV mailem, czy w tej chwili jest ktoś potrzebny do pracy?.
Pozdrawiam.
1
iiiiioio 2015-08-27 23:49:15
Mądre słowa
0
motto 2015-08-31 20:59:04
Człowiek tu człowiekowi wilkiem. Była (na szczęście!)Silesianka
0
tis 2015-09-25 05:08:30
@Tomek, wiesz troche trudne pytanie, ale podejrzewam, że jesli spełniasz ich wymagania, to dla kogos uczciwego i potrafiącego dobrze pracować miejsce znajdą. Może zanieść im CV osobiście, to zawsze robi wrazenie i udowodnisz, że ci na robocie zależy. Ja obecnie nie widziałem zadnych ogłoszen pracy od nich.
0
xyz 2015-10-09 13:07:52
A jak ty siedzisz ropucho zielona to robisz? Chyba pod siebie haha. Jesteście gorsze od właśnie tych idiotek co krzesła fakt mają( po przerwie urlopowej) tylko jak tu posiedzieć by nic nie robić jak Wy!.. . święte krowy!!! Ale i tak wam za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wzięli, wreszcie!
0
rrr 2015-10-11 15:58:26
Kto się uczył ten ma lżej a ty jesteś jak widać po twoich słowach mało inteligentna wiec jesteś gdzie jesteś.
0
samona 2015-10-25 08:36:53
Wracajac do tematu, to własciwie jakie warunki pracy panuja obecnie w silesia plastic, bo widze, że dyskusja odchodzi na jakies boczne tematy. Może napisalibyście jak tutaj z szansa na umowe o prace albo co daja w systemie socjalnym, bo po tym mozna poznac jak bardzo firma dba o pracownika. Pozdrawiam.
0
r 2015-11-03 11:37:19
A ty z papierem czy bez to i tak nie ma dla ciebie ratunku masz łeb jak sklep tylko puste pułki. A miejsce dla chętnych było to jakoś te panie mgr.sie nie pchały drzwiami i oknami.
0
inna 2015-11-05 16:25:19
jak czytam te wszystkie komentarze to aż mi ręce opadaja. nie wiem czemu wszyscy sie tak tego uetu 1 czepiaja i ludzi na nim pracujących. nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. na każdym z uetówznajdzie sie ktoś kto sieje zamęt i robi fermen, ale jakoś na inneuety nie znalazłam nic jak tylko na ten pierwszy. co do dyskusji odnośnie kontroli to niezgodze sie ze wszystkie operatorki z 1 obgaduja dziewczyny. to jest sianie kłamst i poszeżanie propagandy.

Co do pracy i warunków: praca nie jest zła, czasami trzeba umieć sie wyłaczyć z atmosfery jaka panuje. ale sama praca znośna,warunki nie najgorsze. Jak ktoś chce pracować i ma motywacje to warto złożyć cv.
0
Zosia 2015-11-11 19:55:24
zgadzam się z tobą!!! a jestem z innego UETu jest dużo dziewcząt na produkcji po studiach a nawet jeśli ich nie mają nie oznacza że są głupsze od kontrolerek. Tamte rzeczywiście trzymają się łapami i nogami żeby ich nie...i nie jest tylko tak na waszej zmianie jest tak na wszystkich
0
inna 2015-11-19 23:33:45
to może sama wróć do szkoły skoro czytać nie potrafisz
0
szejm 2015-11-25 22:10:22
Jednak kobieta pracująca na produkcji to trochę smuteczek. Bo się marnują, niby jest to równouprawnienie ale jednak jestem za tym żeby kobiety nie wykonywały tak ciężkich prac. No ale jeśli same tego chcą to i tak nic z tym się nie zrobi. Aczkolwiek w tej firmie są takie zarobki że zachęcają, bo 2000 złotych to pikuś.
0
mela 2015-12-06 14:00:37
a dlaczego twierdzisz ze wykonuja ciezka prace, jezeli mowisz ze jest rownouprawnienie, to pracuja sa przepisy ktore reguluja pewne zakazy dla kobiet by sie nie nadwyrezaly
0
biedronka 2016-01-20 21:53:47
Jakie podstawowe zarobki tam są?
0
tymek 2016-01-25 14:14:18
jak ktoś może mi powiedzieć czy warto się zatrudnić w tej firmie?? czy kierownictwo jest spoko?? czy dyrektor jest ok??
0
Jaaaa ! 2016-02-06 01:53:22
Leca grubo po ludziach, niczym pies po dywanie jak ma robaki zatrudniaja ludzi z urzedu pracy na tak zwany okres probny a po jego uplywie wymianiaja ich na nowych. Jak dla mnie porazka i pogarda!
0
Administracja 2016-02-13 22:39:59
Uwaga !!! silesia plastic upada straciła najwaniejszego klienta Ford 95 procent zamówień ,bedą poważne zwolnienia do końca 2016 roku ,Ford wkońcu sie dowiedział iż firma produkuje cześći z syfu ,informacja wiarygodna
1
eryk 2016-02-19 09:00:31
skąd takie pesymistyczne nastawienie? wydaje mi się, ze moga jeszcze zyskać innego partnera, to chyba nie jest taki problem. A rekrutuja normalnie, bo widziałem oferte jako Elektro-Mechanik Utrzymania Ruchu tylko cięzka jest rozmowa podobno.
0
neo 2016-02-19 22:46:18
upada..hmm ciekawa sprawa co ma być to będzie a jak ktoś chce pracować to pracuje !!!! leniowi ani pieniadz ani nic nie dogodzi.!!!!!ludzie bądźcie poważni.
0
jurand 2016-02-21 09:53:09
@eryk nie wiem jak rozmowa ale cięzko tam sie dostac. Wymagają 2-letniegp doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej i uprawnienia SEP do 20 kV lub minimalnie 1 kV
0
niespe 2016-02-23 10:52:42
Posiadanie 2 letniego doświadczenia na tak odpowiedzialnym stanowisku nie stanowi nic dziwnego @jurand. Cenią sobie profesjonalnych pracowników i przez to wynagrodzenie jest adekwatne.
0
xena 2016-03-02 08:42:06
nie wiem o co ci chodzi z tymi opaskami, wytłumacz proszę. @niespe masz rację, cenią i wymagają profesjonalizmu, teraz na aPLIKACję trzeba mieć uprawnienia SEP do 20 kV
0
Jaro 2016-03-04 11:33:09
kochani Silesia napewno nie znajdzie lepszego klienta od Forda dzieki któremu Silesia sie utrzymywała na rynku bedą ciecia napewno , a jeżeli chodzi o pracy jako Mechanik to do działu utrzymania ruchu anie na produkcje większośc starych pracowników już nie pracuje to znaczy ze firma nie stoi najlepiej pozdr.
0
franek 2016-03-04 11:44:10
cięcia może firmę czekają, ale z drugiej strony nie rozumiem, dlaczego Ford ma zakończyć współpracę z Silesią. Firma szuka teraz elektro-mechaników, więc jak widać, nie zwijają skrzydeł
0
Andrzej 2016-03-08 17:17:21
Ford jest nie zadowolony z czesci z Silesi dużo reklamacji itp części które same robią się białe każdy wie jakiego syfu są robione 140-180 ludi pójdzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdro
0
daria123 2016-03-08 17:21:33
Nie polecam tej firmy ,marne zarobki,kierownictwo złożone z listonoszy i sprzątaczek z tego co słychać na mieście fabryka upada ze względu na złe traktowanie ludzi dzięki którym ta fabryka powstała nie ma co tam zaglądać już w Amazonie lepiej xd
0
mela 2016-03-08 17:33:24
ale daja umowe o pracę, poza tym produkją częsci do branży motoryzacyjnej aż do 161 krajów na całym śiecie, warunki w jednym z ofert sa bardzo korzystne, szukaja elektro mechanika
0
oooo 2016-03-09 00:09:41
elektro mechaanika, następnego obiboka
1
Włodzimierz 2016-03-28 09:07:49
WITAM KOCHANI TOYOTA W JELCZ -LASKOWICE PADŁĄ FABRYKA ZAMKNIĘTA, NIEBAWEM CZAS NA SILESIE PLASTIC PROZE BYC SPOKOJNYM firma zapewni wyrzywienie każdemu pracownikowi przez 3 mca pozdrawiam
0
mm 2016-04-07 17:51:04
radzę nie słuchac plotek @Włodzimierz skąd takie informacje?
0
xxx 2016-04-11 19:35:44
Chciałbym zasięgnąć opinię, jaki był u Was były dyrektor Witold S.? Objął to stanowisko kilka dobrych miesięcy temu w mojej obecnej firmie i jestem ciekaw co nas czeka pod jego przywództwem.
0
Xxx 2016-04-21 06:35:06
Powodzenia (:
0
wariat 2016-04-21 20:19:40
Szanuj szefa swego , możesz mieć gorszego .
0
Hela 2016-05-02 16:58:32
Powiem tak czytam i czytam te wypociny i się zgadzam to najgorszy syf do jakiego mogłoby sie trafić sama tam jeszcze niestety pracuje:( i nieprawdą jest jest że na produkcji pracują ludzie bez szkoły sama mam studia ale niestety takie czasy że dzisiaj liczą się plecy .Atmosfera ....jak jesteś delikatny/a to sobie nie poradzisz zjedzą cię te stare wyjadaczki że starsze są stp. i td..Co chodzi o ploty to są popularne najlepiej mieć wy....ane .Obecnie szukam czegoś innego mam nadzieje że szybko coś znajdę i nie będzie to pier.... ona 4 brygadówka .Niech kierownik sam przyjdzie i pokarze jak się pracuje wpadnie mu z 4 reklamacje przy takim tempie to z miłą chęcią zapytam się go na 8D co się działo.....
1
Hela 2016-05-02 17:01:34
Powiem tak czytam i czytam te wypociny i się zgadzam to najgorszy syf do jakiego mogłoby sie trafić sama tam jeszcze niestety pracuje:( i nieprawdą jest jest że na produkcji pracują ludzie bez szkoły sama mam studia ale niestety takie czasy że dzisiaj liczą się plecy .Atmosfera ....jak jesteś delikatny/a to sobie nie poradzisz zjedzą cię te stare wyjadaczki że starsze są stp. i td..Co chodzi o ploty to są popularne najlepiej mieć wy....ane .Obecnie szukam czegoś innego mam nadzieje że szybko coś znajdę i nie będzie to pier.... ona 4 brygadówka .Niech kierownik sam przyjdzie i pokarze jak się pracuje wpadnie mu z 4 reklamacje przy takim tempie to z miłą chęcią zapytam się go na 8D co się działo.....
0
pyzia 2016-05-02 17:11:30
i jeszcze wpisywanie odpadów to już porażka faktycznie jest ich 30 ale każą wpisać 2 dlaczego ....?bo ustawiacze będą mieli prze....ne ale my możemy szara masa niewolnictwo co sie tym w biurach wydaje że debile bez rozumu i szkoły zresztą tam wyżej takich tam nie brakuje :)ja pier ole co za syf tą firme powinno się zamknąć że jeszcze nikt się tym nie zainteresował to się dziwię .A kierownik jaki nawiedzony wydaje mu się że wszystko ogarnia ale jak coś lub ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego spadam z tamtąd na szczęście już niedługo
0
her 2016-05-10 09:02:21
czy nadal jeszcze Elektro-Mechanik Utrzymania Ruchu jest wam nowy potrzebny? oferta jest aktualna nadal?
0
Don Juan 2016-05-14 09:21:50
Nie polecam, zakład pracy dla prawdziwych twardzieli z żelaznym kufrem, kopią w zad ile wlezie.
0
Don Juan 2016-05-28 17:31:44
Halo ludziska..., komentować podwyżki:)
0
Jedyny 2016-05-31 19:14:40
w lowarze jest jeszcze gorzej!
0
jagienka 2016-06-23 19:37:23
@din juan a top na serio ostatnio były jakieś podwyżki? bardzo ciekawa sprawa, jak potwierdzicie to i ja może nawet do was cv wyślę, interesuje mnie stanowisko Elektro-Mechanik Utrzymania Ruchu bo chyba niedawno była rekrutacja, mam nadzieję że trwa nadal
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silesia Plastic sp. zoo