Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Silesia Plastic sp. zoo

Pracowałeś w firmie Silesia Plastic sp. zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
officer - 2014-10-15 19:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cza sie było uczyć to też byś był na tej imprezie
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-17 00:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [officer - 2014-10-15 19:22:11]:
Brawo Jasiu! ...nie chodzi o fakt imprezy... tylko o szacunek do ludzi pracy n/c
zdjecie uzytkownika
ponad połowa społeczeństwa - 2014-10-24 10:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Nie masz znajomości, kim jesteś? Kogo obchodzi, że dałeś się naciągnąć na
Nieuczciwość w silesia City center.Oszustwo i naciąganie. Nie szanowanie praw obywateli, prostych ludzi uczciwie żyjacych.Nie idą nie kurwią się ani nie kradną. SĄ OSZUKIWANI....Za zakupy masz przywilej po co wcześniej zrobiona lista...Pokażą Ci Twoja nieważność czekaj, bo masz pięć lat i ich wyniesiesz. Zarabiają i tak.
Większość nie lubi długich, emocjonalnych przekazów. Zrozumienie wymaga szerszego postrzegania i czasu..
Promocje zrobiłeś zakupy za określoną kwotę 500 zł gdzie Ci się należy obiecane przywileje według marketingu...Po co? Jak można Cię w jajo zrobić>?Nie liczyć się z człowiekiem...Ba odpuści jak cholera...Czekaj gwiazdy i lans...W niczym nie lepsi od innych, ale zakwalifikowani z innej warstwy...Czekaj...Mało, kto jest doceniaj ich...aby ewulowali do poziomu nikogo...śmieci...w Twoim układzie...Ale czemu wszystkich jedną monetą...?Można docenić jedynie działanie pracowników starających się jakoś odgórnie narzucone machlojki załatwiać w sposób ludzki oraz jak wszędzie ludzie są różni to kadrę pracowniczą nieuczciwi formaliści nastawieni na profity zdarza się ,że mają czasami dobrą . Boje się bardzo wrogów …
Z braku szacunku haos brak odpowiedniej formy...bo żeby się wysilić trzeba mieć dla kogo..a to jak ja potrafię pisać wiem tylko ja...ale na szybko bo szkoda czasu ale jeszcze całkiem możliwe ,że sobie popisze
zdjecie uzytkownika
deuhc - 2014-11-19 14:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikogo nie dziwi, że firma ta nie ma własnej strony internetowej? w dzisiejszych czasach to wizytówka każdego przedsiębiorstwa! jedyne co znalazłem o nich bezpośrednio to www z krsem.. http://www.krs-online.com.pl/silesia-plastic-sp-z-o-o-krs-226037.html w zarządzie jest tylko dwóch Polaków, a właściwie Polak i Polka.
zdjecie uzytkownika
ona ja - 2014-12-15 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [officer - 2014-10-15 19:22:11]:
Masz racje Halina.Odwalamy na produkcji najgorsza najbardziej odpowiedzialna robotę.Dostajemy reklamacje opiernicz i zapierniczamy na maxa.Ustawiacze z kontrolerkami jakości na nockach spia.Liderki nie maja czasu zmienić Cie siku ale one na fajkę czas maja.Ale wycieczki proszę bardzo najmniej pracujący dostają.A brak szacunku ze strony wozkowych do operatorów szczegolnie na pierwszym uecie będą na święta pewnie wynagrodzeni.To jest Silesia.
zdjecie uzytkownika
uet - 2015-01-13 20:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odrabiałam w uecie 1 jakie tam są plotkary
zdjecie uzytkownika
uet 1 - 2015-02-10 20:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wybierz uet w którym nie ma plotkar! Najlepiej zostań na swoim i utwierdzaj się w przekonaniu że u ciebie nie plotkują.....A tak wogule to przyszłaś odrabiać czy podsłuchiwać??????
zdjecie uzytkownika
pol - 2015-02-12 15:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten zapach jest rakotworczy
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-13 20:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam tam jeden dzień,Jezu,tojest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektor mysli ze jest przystojny i zabawny,tylko mu się tak wydaje.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-26 20:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to już dyrektorem nie jest dziadyga ze szczawna??
zdjecie uzytkownika
iiii - 2015-03-02 00:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [uet - 2015-01-13 20:46:11]:
mechanicy tak samo robia:)
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-03-05 22:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czytałam ogłoszenie, że poszukują Recepcjonistki - orientujecie się ile można zarobić i czy jest ciężko?
zdjecie uzytkownika
dawid44 - 2015-03-25 13:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma tragiczna pod każdym względem brak pomysłów na przyciągniecie nowych pracowników a starych traktuje się jak by byli śmieciami ,ktoś chyba zapomniał ze są wyszkoleni i ich wiedza jest większa od nowych pracowników a pomimo tego każdy kto teraz się zatrudni bedzie zarabiał tyle co osoby które pracują już kilka lat gratuluje
zdjecie uzytkownika
zocha której stary już nie kocha - 2015-06-05 18:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
silesia chyba już cienko stoi znowu sie z wypłatą spóźniają albo to lenistwo tej nowej kadrowej.
zdjecie uzytkownika
maleńka@ - 2015-06-06 13:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znów podobno mamy rypać 12 godzin!!!!! ta firma to jedna wielka pomyłka.A kierownik...szkoda gadać. Facet myśli że my tam leżymy i takie wypoczęte jesteśmy. Brakuje mu części niech paniusie z biura stają na maszyny i zasuwają niech wspierają produkcję i pokażą jak się znają na tym panie z biura bo jak do tej pory to tylko dużo gadają jakie to one mądre a nie tylko wszystko naszym kosztem!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2015-06-10 13:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zdaje się, że wypłata ma być zawsze do 10, więc skoro była na kontach 8, to dostaliśmy ja na czas:-)
zdjecie uzytkownika
piiii - 2015-07-01 10:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zdaje się być do10 tylko pamiętajcie ze wcześniej byla zawsze do 5 i są osoby a nawet dużo osób tych tzw...starych pracowników którzy pobrali sobie kredyty i np.maja do spłaty do7 dnia każdego miesiąca...i teraz przez wasze długie dlugie rozliczanie co niektórzy w bankach zaczynają miec problemy... A przelozenie daty splaty kredytu wynosi od1500-2000 zl. Jak mi silesia da tyle to proszę bardzo niech wyplata nawę będzie równo 10.
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2015-07-01 20:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piiii - 2015-07-01 10:28:19]:
Silesia nie liczy się z pracownikami i nigdy liczyć się nie będzie jesteśmy tylko zwykłą siłą roboczą ale niech robią tak dalej i dalej tak nas traktują będą się zwalniać. Wystarczy że zwolni się paru starszych pracowników i Silesia pójdzie z torbami...nikt już tam pracować nie chce, nowi przychodzą widzą co jest i uciekają.
zdjecie uzytkownika
;;;( - 2015-07-03 15:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Tak masz racje nie liczą się z nami wcale nawet co do wypłat kontrolerki jakości maja wyzsza wyplate niby te dwi czy trze stówy to jest bardzo dużo dla nas.Gdzie my meczymy sie przy tym upale i robimy wszystko na czas.i przerwa tylko 20 min. A one ....Nie raz liczylysmy im czas jak na nockach lub2zm i na wekendach siedza po 45min i potem wracają do swojego kącika i dalej tam siedzą no od czasu do czasu wstaną by części zmierzyć. Tak tez byśmy mogly pracowac
zdjecie uzytkownika
Zawisza - 2015-07-05 19:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robota nie jest zła tylko te upały w najgorętsze dni jest uciążliwa a nasze troszczące się o dobro obywateli prawo :D nie określają jaka maksymalna temperatura dopuszcza wykonywanie obowiązków służbowych. Wyjątek stanowią młodociani pracownicy, którym nie można zlecać prac, gdy temperatura w pomieszczeniu przekracza 30 st. Celsjusza, a wilgotność powietrza jest powyżej 65 proc a reszta starszych pracowników może sobie jaja ugotowac i paść na udar i to w swietle prawa jest gicio. Pracodawca ma tylko obowiązek dostarczania zimnych napojów. I to że jest jak jest to nie wina zakładów pracy tylko naszego poronionego rządu który traktuje swych obywateli jak ścierwa którzy musza za.....dalać dla zachodnich kapitalistów za miske ryżu i gdzie ta Polska tu Hiszpanie tam Włosi gdzieniegdzie Amerykanie, Koreance.Nie o taki kraj walczyli nasi dziadkowie.Amen1
zdjecie uzytkownika
? - 2015-07-07 20:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;;( - 2015-07-03 15:07:21]:
ciekawe skąd masz te informacje o tym ile zarabiają kontrolerki
zdjecie uzytkownika
Haki - 2015-07-08 01:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wszystko są normy polskie i kodeks pracy, do którego pracownik i pracodawca powinni się stosować. Z doświadczenia wiem, że zwykle różnie to bywa, ale jeżeli ktoś kogoś postraszy PIPem i kontrolami to 75% pracodawców coś robi w temacie aby problem się dalej nie powtórzył - bo po co sobie przysparzać problemów..
zdjecie uzytkownika
truskawka - 2015-07-23 10:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2015-07-07 20:03:33]:
nie ważne skąd ma takie wiadomości! taka prawda! zarabiają więcej od nas a siedzą na przerwie ile chcą i nikt im czasu nie liczy! dlaczego? wracają z przerw i siedzą sobie w swoim kąciku na nockach prawie śpią drugie zmiany obijają sie tak samo tylko na dniówkach jak biuro jest i kierownik to udają ze tak części mierzą strasznie że niby coś robią. niech się kierownik trochę też nimi zainteresuje. wszyscy to widzą jak one pracują tylko nie Ci co trzeba!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-24 20:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mowa o kontrolerkach z uetu 1 są beznadziejne odrabiałam na ich zmianie




zdjecie uzytkownika
Zyzio - 2015-07-27 16:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak się pracuje w waszym zakładzie?.
Konkretnie chodzi mi o klimat jaki panuje między pracownikami, i czy jest sens składać papiery.
zdjecie uzytkownika
weteranka - 2015-07-28 16:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście , miła atmosfera , super kierownictwo ,polecam.
zdjecie uzytkownika
GWIAZDA2202 - 2015-08-04 11:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZUKAM PRACY I PLANUJE ZATRUDNIĆ SIĘ W SILESI POWIEDZCIE MI CO TO JEST ZA PRACA CO SIE TAM PRODUKUJE?I JAKIE SĄ ŚREDNIE ZAROBKI
zdjecie uzytkownika
MARIANKA - 2015-08-09 10:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-09-12 21:06:44]:
JAK WAM TAK ŻLE TO CO TU JESZCZE ROBICIE. TACY ODWAŻNI A NIKT SIĘ NIE PODPISZE .NIGDZIE NIE JEST IDEALNIE .
zdjecie uzytkownika
MARIANKA - 2015-08-09 10:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ja - 2014-12-15 09:15:04]:
ZA TO JEST FORUM NA KTÓRYM KAŻDY PIEPSZY CO CHCE
zdjecie uzytkownika
iiiil - 2015-08-14 23:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisałyście że chciałybyście tak jak kontrola nic nie robić zapraszamy jest miejsce prosimy składać swoje oferty!!!!
zdjecie uzytkownika
Sam sie zwolnil - 2015-08-20 06:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sam sam a z następnej roboty tez sie sam zwolnił i taki rozwijacz zakładów ze od ponad 1,5 roku nie ma roboty. Fakt strasznie sie wykazał he he he
zdjecie uzytkownika
Zawiedziony - 2015-08-22 11:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smród, bród i ubóstwo ! Nie polecam, omijać szerokim łukiem a najlepiej wymazać tą firmę z pamięci hehe!
zdjecie uzytkownika
iiiiii - 2015-08-24 02:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty głupia idiotko teraz masz krzesło i też możesz siedzieć jak ci żal dupsko ściska. Zainteresuj się swoją osobą a nie tym co kto robi a czego nie.
zdjecie uzytkownika
wodji - 2015-08-26 01:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, żę czasem jednak ludzie powinni się zajmować swoimi sprawami, a jeśli już piszą na forum to powinni pisać prawdę, no i na temat. W firmie właśnie jak widać z atmosferą różnie bywa, no ale nie można też się kierować tym co jest tutaj napisane, zazwyczaj bywa o wiele lepiej, można sobie pogadać z pracownikami.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-08-26 14:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pytanie do kogoś kompetentnego.
Czy można składać CV mailem, czy w tej chwili jest ktoś potrzebny do pracy?.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
iiiiioio - 2015-08-27 23:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mądre słowa
zdjecie uzytkownika
motto - 2015-08-31 20:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek tu człowiekowi wilkiem. Była (na szczęście!)Silesianka
zdjecie uzytkownika
tis - 2015-09-25 05:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomek, wiesz troche trudne pytanie, ale podejrzewam, że jesli spełniasz ich wymagania, to dla kogos uczciwego i potrafiącego dobrze pracować miejsce znajdą. Może zanieść im CV osobiście, to zawsze robi wrazenie i udowodnisz, że ci na robocie zależy. Ja obecnie nie widziałem zadnych ogłoszen pracy od nich.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-09 13:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ty siedzisz ropucho zielona to robisz? Chyba pod siebie haha. Jesteście gorsze od właśnie tych idiotek co krzesła fakt mają( po przerwie urlopowej) tylko jak tu posiedzieć by nic nie robić jak Wy!.. . święte krowy!!! Ale i tak wam za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wzięli, wreszcie!
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-10-11 15:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto się uczył ten ma lżej a ty jesteś jak widać po twoich słowach mało inteligentna wiec jesteś gdzie jesteś.
zdjecie uzytkownika
samona - 2015-10-25 08:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracajac do tematu, to własciwie jakie warunki pracy panuja obecnie w silesia plastic, bo widze, że dyskusja odchodzi na jakies boczne tematy. Może napisalibyście jak tutaj z szansa na umowe o prace albo co daja w systemie socjalnym, bo po tym mozna poznac jak bardzo firma dba o pracownika. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
r - 2015-11-03 11:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty z papierem czy bez to i tak nie ma dla ciebie ratunku masz łeb jak sklep tylko puste pułki. A miejsce dla chętnych było to jakoś te panie mgr.sie nie pchały drzwiami i oknami.
zdjecie uzytkownika
inna - 2015-11-05 16:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytam te wszystkie komentarze to aż mi ręce opadaja. nie wiem czemu wszyscy sie tak tego uetu 1 czepiaja i ludzi na nim pracujących. nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. na każdym z uetówznajdzie sie ktoś kto sieje zamęt i robi fermen, ale jakoś na inneuety nie znalazłam nic jak tylko na ten pierwszy. co do dyskusji odnośnie kontroli to niezgodze sie ze wszystkie operatorki z 1 obgaduja dziewczyny. to jest sianie kłamst i poszeżanie propagandy.

Co do pracy i warunków: praca nie jest zła, czasami trzeba umieć sie wyłaczyć z atmosfery jaka panuje. ale sama praca znośna,warunki nie najgorsze. Jak ktoś chce pracować i ma motywacje to warto złożyć cv.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-11-11 19:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tobą!!! a jestem z innego UETu jest dużo dziewcząt na produkcji po studiach a nawet jeśli ich nie mają nie oznacza że są głupsze od kontrolerek. Tamte rzeczywiście trzymają się łapami i nogami żeby ich nie...i nie jest tylko tak na waszej zmianie jest tak na wszystkich
zdjecie uzytkownika
inna - 2015-11-19 23:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zosia - 2015-11-11 19:55:24]:
to może sama wróć do szkoły skoro czytać nie potrafisz
zdjecie uzytkownika
szejm - 2015-11-25 22:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak kobieta pracująca na produkcji to trochę smuteczek. Bo się marnują, niby jest to równouprawnienie ale jednak jestem za tym żeby kobiety nie wykonywały tak ciężkich prac. No ale jeśli same tego chcą to i tak nic z tym się nie zrobi. Aczkolwiek w tej firmie są takie zarobki że zachęcają, bo 2000 złotych to pikuś.
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-12-06 14:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego twierdzisz ze wykonuja ciezka prace, jezeli mowisz ze jest rownouprawnienie, to pracuja sa przepisy ktore reguluja pewne zakazy dla kobiet by sie nie nadwyrezaly
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2016-01-20 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie podstawowe zarobki tam są?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Sympatyczna Pani zadawała pytania,potem szkolenie a później można spróbować sił przy pracy przy taśmie
Pytania: Dotyczące pracy
zdjecie uzytkownika
tymek - 2016-01-25 14:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś może mi powiedzieć czy warto się zatrudnić w tej firmie?? czy kierownictwo jest spoko?? czy dyrektor jest ok??
zdjecie uzytkownika
Jaaaa ! - 2016-02-06 01:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leca grubo po ludziach, niczym pies po dywanie jak ma robaki zatrudniaja ludzi z urzedu pracy na tak zwany okres probny a po jego uplywie wymianiaja ich na nowych. Jak dla mnie porazka i pogarda!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Silesia Plastic sp. zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silesia Plastic sp. zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert