Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Silesia Plastic sp. zoo

Pracowałeś w firmie Silesia Plastic sp. zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
opek - 2013-06-01 21:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mooo - 2013-06-01 13:55:13

ludzie opamietajcie sie jak wam zle zmiencie prace i tyle a nie szukacie dziury w calym ., nigdy nigdzie nie bylo rozowo . Wy tylko narzekacie i narzekacie !!!!Miencie prace a nie obrazacie wypisujecie bzdury !!!Jak wam zle to prosta rada" zmieniam prace"!!!!!
ludzie daje sobie na luz to sa realia pracy w PL wiec tak niestety jest wszedzie !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ms - 2013-06-15 20:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). No chyba, że jakiś twój pupil intensywnie grzeje klawiaturę. Wbij sobie do łba bucowatego, że nigdy nie byłeś najlepszy, ślizgało ci się przez pewien czas bo garstkę ludzi miałeś na zmianie, więc mniej produkcji, mniej odpadów, reklamacji itp. ...Jak słyszę od dziewczyn jak (usunięte przez administratora) je traktuje, jak robi jakieś przepytki, egzaminy, zabiera premie za byle co i jak straszy ludzi jak 'psa kiełbasą' to mi mózg się lasuje. Ja nie mówię, że my naszego (usunięte przez administratora) na rękach powinniśmy nosić. Ja tylko mówię, że zawsze może być gorzej. Jest jaki jest, czasem naprawdę się ma jego i wszystkiego dość, to prawda, ale nie powinniśmy winić (usunięte przez administratora). Papiery najważniejsze a robota zupełnie inna, co gorsza tylko operator wie, jak jest ciężko temu wszystkiemu podołać bo z każdym dniem wszystko inaczej. Teoria z praktyką się mija, to też prawda, ale czy my tzw," hołota " a raczej nazwana przez wydawało by się kulturalnego, dystyngowanego pana na stanowisku coś możemy ? Jeśli sam dyrektor traktuje nas jak 'śmieci', to jak ma nas traktować chociażby (usunięte przez administratora)? raczej wszelkie pretensje, i roszczenia radzę kierować do Pana Boga, bo ten nas-z raczej nie zbawi ani nie wybawi ode złego gdyż sam wilk w owczej skórze który nadużywa władzy i tak naprawdę ma w (usunięte przez administratora) pracowników bo nadzwyczajnie nie stał po drugiej stronie barykady, jest takie powiedzenie, głodny nie zrozumie najedzonego, i to chyba wszystko mówi za siebie...Inżynierowie nie lepsi, zero pojęcia o swoich projektach ( no ale dobra jest...) A i jeszcze słówko, - (usunięte przez administratora)To tylko kropla w morzu jakie fakty by można przytaczać...
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-07-02 21:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będą przyjęcia na produkcję bo jestem zainteresowana:)
zdjecie uzytkownika
bajsi :P - 2013-07-03 04:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale gadasz głupoty... gadanie typu " jak coś się nie podoba to zmień pracę" jest pustym banalnym kierowniczym majaczeniem... jak ludzie by przestali opuszczać głowę, zaniżać swoją wartość to było by każdemu lepiej... każdy ma kredyty, dzieci itd. ale ludzie OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!! pracownik nie jest śmieciem!!! czy pracujesz w Silesi czy w LG nie jest ważne! jesteśmy ludzmi, takimi samymi jak Ci w biurach!!! oni myślą że jesteśmy śmieciami!!! nie dajmy się!!! co to jest 5s? albo jeszcze śmieszniej 8d? a 5s jest w biurach?
zdjecie uzytkownika
silesia_xxx - 2013-07-05 21:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w biurach nie trzeba 5s, bo tam pracują kumaci ludzie, nie to co na produkcji...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-07-06 15:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
silesia_xxx - 2013-07-05 21:51:04

w biurach nie trzeba 5s, bo tam pracują kumaci ludzie, nie to co na produkcji...
(usunięte przez administratora) gdyby nie ludzie z produkcji to byście pracy nie miały ;)
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-12-02 01:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na forum cisza, a na produkcji cyrki świata mają miejsce !!!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-12-20 11:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,
złozyłam podanie do Silesi , ale jak czytam te opinie to jestem przerazona!
Powiedzcie mi proszę szczerze czy serio jest az tak źle?
A jak z zarobkami na produkcji?
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-01-04 11:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowa - 2013-12-20 11:49:24]:
napisz jak to odbierasz jako nowa - podoba Ci się.Nie bój się tylko pisz.
zdjecie uzytkownika
Magda LDZ - 2014-01-30 18:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja mam konkretne pytania..
Czy są obecnie przyjęcia?
Zatrudniają przez agencję pracy tymczasowej,czy bezpośrednio przez zakład?
jaki jest system zmianowy?
aha...czy tam są wtryskarki..? nie jestem w temacie ponieważ nie jestem z Dolnego Śląska i przeprowadzam się niebawem do Strzelina i mam w planie tam się zatrudnić.. :) szczerze..nic mnie nie zdziwi pracowałam juz w 6 fabrykach i szczerze powiem wszędzie nie jest za kolorowo..ale pracować trzeba :) pozdrawiam i bardzo proszę Was o konkretne odpowiedzi będe wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
mimo-to - 2014-02-01 17:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie jest rekrutacja na stanowisko pracownik produkcji. Lecz musisz "przetrwać" parę etapów, a w szczególności Panią która Cię oceni pod względem koncentracji i dokładności. Zatrudnienie jest całkowicie przez firmę Silesia Plastic, system zmianowy jest 4-brygadowy. Nie za bardzo wiem po co Ci wtryskarki, ale tak są przecież to zakład wytwarzający części z plastiku dla branży motoryzacyjnej, więc muszą być wtryskarki. Powodzenia i miłej pracy.
zdjecie uzytkownika
jasna - 2014-02-03 21:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
... przetrwać to trzeba recepcjonistkę, która na ciebie warczy, a w najlepszym wypadku olewa gadając z jakimiś koleżankami. Kpina po prostu :)
zdjecie uzytkownika
Jk - 2014-02-16 10:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To nasza ruda gwiazda i na Mazowszu nie powalczyła, szybko się na nim poznali :) u nas bujał ponad dwa lata , tam roczek mu wyszedł:) teraz to chyba tylko Suwałki albo Białoruś bo wszyscy go znają od tej " właściwej" strony :)
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2014-02-25 12:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak masz rację równiutki roczek u nas pracował i narobił takiego bałaganu że przez
kilka lat nie dojdziemy do ładu Taki człowiek jak (usunięte przez administratora) nie powinien pracować
pełniąc obowiązki Dyrektora Zakładu. Cieszę się że go już nie ma , a współczuję tym którzy będą z nim pracować.
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-02-27 17:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu tak szybko polecial?
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2014-02-28 12:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczegółów nie znam ale swoim egoistycznym zarządzaniem (wszystko co powiedział
i zrobił tak musiało być )bez względu czy było dobrze czy nie ,nie przyjmował
żadnych uwag.Nawet Japończyków uczył kaizena bo on wiedział zawsze lepiej wszystko . Musiał komuś z zarządu mocno dać się we znaki bo pozbyli go się
w tempie expresowym podobno próbował jeszcze na koniec stawiać swoje warunki.
Prawie wszyscy cieszymy się że go nie ma (miał też swoich wazeliniarzy którzy
często siedzieli pod biurkiem) tylko oni rozpaczają,mam nadzieję że drugi taki się nie trafi.
zdjecie uzytkownika
GT - 2014-03-02 17:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słyszałem to już chyba wszystkie agencje rekrutacyjne znają go od tej "dobrej" strony . No ale ma swoją firme i niech sobie tam zarządza jak dyktator.
Blade miał pojęcie o zarządzaniu tak u nas jak na Mazowszu.
Ciekawe kto go z takim CV zatrudni, chyba desperat z Mozambiku , nie obrażając tego pracowitego narodu :)
zdjecie uzytkownika
anna p - 2014-03-15 00:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie na produkcji nie jest źle :) ...na początku, trzeba mieć niestety dystans do ludzi i nowo przyjęci powinni uważać przy kim i co mówią...(jak wszędzie ;) :) ...jeśli zależy Ci na pracy to DASZ RADĘ! :)
zdjecie uzytkownika
Nunati - 2014-03-17 21:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja jak się chce pracować to nie jest źle.trzeba umieć się dostosować do danego środowiska.A Ci co tak narzekają to niech lepiej siedzą w domu a nie głupoty wypisują.Pozdrowionka dla wszystkich pracownikow.I pamietajcie wystarczy chcieć.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-05-30 19:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ustawiacz - 2013-05-18 21:47:23]:
Te kobiety z produkcji wyglądają jak psy których nikt nie chce zabrać ze schroniska.
zdjecie uzytkownika
Kinska - 2014-06-12 17:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-05-30 19:45:18]:
Aga,
natychmiast do mnie. Noga.
zdjecie uzytkownika
CC - 2014-06-13 01:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko generalnie sprowadza się do rozterki - chcę, nie chcę. Ale trzeba pomyśleć jak z finansami by się stało bez tej pracy.
zdjecie uzytkownika
anna p - 2014-06-15 02:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reasumując powiem jedno... WARTO! warto się przykładać, bo kasa zajebista (a to przecież najważniejsze;)... przełożeni idą na rękę, można się dogadać, tak ,aby premii nie stracić... najwięcej narzekają starzy wyjadacze, ci co mają wy**bane i ci, co nie mogą pogodzić pracy z domem... (czyli jak wszędzie ;)) ...JEST OK! :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-22 17:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie sa zrobki? dla nowch i czy nei urywaja premi jak urywaja to za co?
zdjecie uzytkownika
ona ja - 2014-08-03 09:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premie możesz utracić za reklamacje które zrobisz,za naruszenie dyscypliny pracy,jak Ci minut brakuje itp.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silesia Plastic sp. zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski