Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arpex Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Arpex Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
AB - 2012-07-10 22:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magister, jako człowiek światły, powinieneś więc wiedzieć do czego to miejsce służy - do dzielenia się opinią na temat pracodawcy. Mniemam, że masz problem ze zrozumieniem tekstu pisanego, ale każdy ma coś. Każdy niesie swój krzyż i nie możesz wiedzieć jakie warunki zmusiły kogoś do \"naklejania naklejeczek\". Mówi się, że żadna praca nie hańbi, ale pracodawca już może zhańbić. Tak uważam. Czy to prostszych prac z \"naklejeczkami\", czy też pracy bliżej siedziby głównej nie polecam. Z tego co zdążyłam zaobserwować, to ludzie w dużej mierze są zabawkami zarządu, ot i tyle. Jedno mogę powiedzieć pozytywnego - wypłata nigdy się nie spóźniła... gorzej z jej wysokością ;)
Absolutnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
wariat - 2012-10-23 11:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem swego czasu tam trochę no i co moge powiedzieć przychodzi się na 7:00 i nie wiesz o której wyjdziesz przyjedzie tir do załadowania musisz zostać, nie zostaniesz wielkie pretensje o nie dyspozycyjności..
Jest ich też drugi magazyn a tam to jest masakra! brak wody pitnej, brak mydła ręczników, CIEPŁEJ WODY !! o prysznicu zapomnij..
zdjecie uzytkownika
dj - 2013-02-27 11:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowalam 8 lat to prawda szacunku zadnego po tylu latach potrafią tylko powiedziec ze niema towaru co oznacz ze niema pracy dla chałupników teraz tylko na chali tak to jest obuz za marne 0.005 groszy
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 17:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaż płaca jakoś lepiej, za te nadgodziny, kiedy tir przyjedzie i trzeba zostać? Może teraz zapewniają w arpex sc chociaż wodę do picia? bo nie wyobrażam sobie pracować bez wody.
zdjecie uzytkownika
Maćko - 2013-10-30 17:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem rok i jeśli ktoś zatrudnia się, żeby pracować, a nie na wakacyjny wypoczynek to nie będzie miał na co narzekać. Wypłata jak w zegarku i dokłądnie tyle ile na umowie. Towarzystwo to spora zaleta tej firmy, strasznie fajna ekipa w pracy i z paroma osobami po pracy można było pogadać i pobawić się.
zdjecie uzytkownika
Urke - 2013-12-19 20:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maćko, to znaczy nie ma szansy na dodatkowy zarobek w arpex przez jakies nadgodizny, czy premie, tylko zawsze zarabiacie stałą kwote?
zdjecie uzytkownika
mgr inż. - 2013-12-26 21:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera. Fajna ekipa i szefostwo. Jeśli Ci zależy i jesteś inteligentny to masz szansę na ogromny rozwój. Zarobki bardzo wysokie! Polecam!
zdjecie uzytkownika
Antek - 2013-12-27 21:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mgr inż. co masz na mysli piszac, że zarobki sa bardzo wysokie, bo dla mnie bardzo wysokie to 20 tysięcy, ile jest w arpex? No i co za szkolenia oferują pracownikom?
zdjecie uzytkownika
trzy kropki - 2014-01-02 23:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
o jakich wysokich zarobkach Ty mówisz jak tam stawki groszowe są , a większość osób jest na umowach o dzieło przez wiele lat gdzie płacone masz na akord - ile zrobisz tyle zarobisz tylko jest tam taka zasada - musisz przerobić miliony sztuk aby zarobić kilka złotówek.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-01-03 18:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzy kropki, az tak? To jakie stawki na dziele sa, bo od tego nie ma żadnych składek chyba płaconych. Co dokładnie trzeba zrobić, by wyrobić ten akord? Da radę zrobić w 8h?
zdjecie uzytkownika
trzy kropki - 2014-01-28 21:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-01-03 18:34:32]:
wszystko zależy od tego jaki towar dostaniesz do przerobienia.Pytasz czy stawki są aż tak złe - owszem są złe i to bardzo, no chyba,że jesteś znajomym przełożonego to dostaniesz dobry towar przy którym się nie urobisz a coś zarobisz.
Podam Ci jeden przykład z wielu:
Kiedyś za jeden dzień pracy który trwał akurat 10 godzin zarobiłam niecałe 5 zł bo to co było do zrobienia było bardzo pracochłonne a płacone od sztuki a nie od godziny.
Składek żadnych nie masz ani lat pracy - niczego nie masz prócz pewności,że nabijasz kasę szefowi.
zdjecie uzytkownika
h2o woda - 2014-03-04 09:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szok co sie dzieje w tej firmie jak masz znajome to dostaniesz prace chałpnicza jak pani Kasia towar wydaje swojej rodzince oczywiscie ta ktora jest lepiej płacona a jak grosz to w tedy dzwoni do chałpnika
zdjecie uzytkownika
juan - 2014-03-20 23:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro już pozwolono na zatrudnianie po rodzinie a Arpexie to nie ma co się dziwić, że woli daćswoim lepszą kasę
zdjecie uzytkownika
kobra - 2014-04-06 13:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy bardziej dba o sowich ludzi. Szkoda, że nie jest to jakoś w Polsce uregulowane prawnie, jeśli chodzi o zatrudnianie po rodzinie
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2014-05-10 22:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W dzisiejszych czasach cieszę sie że mam pracę, która do tej pory dawała mi satysfakcję - zawsze może być gorzej.Mówi się wszedzie dobrze gdzie nas nie ma - zachwalamy innych i nie szanujemy tego co mamy .Jeżeli ktoś chce stara się ,wykazuje to na pewno zostanie zauważony.Nikt nie chce staracić CZEGOŚ/KOGOŚ wartościowego.Zawiść zazdrość to gorzkie uczucie które męczy człowieka i wypala więc trzeba spojrzeć na to inaczej każdy ma wolną wole i nikt nikogo nie przymusza więc po co te żale? - bo my taki naród jesteśmy że trzeba jęczeć i narzekać !
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-05-30 21:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A najlepiej to tylko narzekać i narzekać. Ja pracowałem i było w porządku. Warunki pracy normalne, jak w większości firmach, w których wcześniej pracowałem. Jak pracuje się, jak należy, to nie ma problemu i wszystko jest ok. Mili ludzie, pośmiac się czasem można było. No, ale cóż niestety musiałem się przeprowadzić daleko i z pracy zrezygnować. Miło wspominam te czasy.
zdjecie uzytkownika
maki - 2014-06-20 14:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-05-30 21:22:01]:
czyli co uważasz że tak naprawdę te wszystkie narzekania ludzi są przesadzone ? może teraz zrobiło się gorzej niż wcześniej
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-04 13:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze nigdy nie widziałem gorszej firmy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-04 21:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-04 13:18:06]:
nie wiem dlaczego administrator usunął 90% mojej wypowiedzi?
zdjecie uzytkownika
maki - 2014-07-05 14:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie dlatego, że nie spełniała regulaminu portalu:D:D kreatywnie używaj słów wyrażając opinie a nikt Ci nic nie usunie. Dziwna rozbieżność, rzeczywiście ja też się zgadzam, że jak się ktoś leni to wszedzie będzie mu źle, tym bardziej że zdanie "nie widziałem gorszej firmy" nie podaje sensownego argumentu.
zdjecie uzytkownika
trzy kropki - 2014-07-30 00:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-05-30 21:22:01]:
Ciekawe kiedy tam pracowałeś, jak długo i na jakiej umowie?
Tam są równi i równiejsi więc nie wciskaj ludziom ciemnoty gucio.
zdjecie uzytkownika
tensor - 2014-09-18 19:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może i Arpex jest liderem w dziale artykułów dekoracyjnych i ozdób, ale co im po takim liderowaniu skoro nie wiążę się to z żadną poważną kasą. Może i wychodzą na swoje , ale nie ma z tego kokosów. A przynajmniej nie widać tego po tym jakie wynagrodzenia dostają ich nawet najbardziej zasłużeni pracownicy
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-10-31 23:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej a jest tutaj ktos może z działu współpracy z sieciami handlowymi ? Lubię kontakt z ludźmi i chciałabym aplikowac do nich do tego działu... Wiecie coś na temat warunków pracy ? Jak atmosfera między pracownikami ? Pomogą jak ma sie problem czy raczej kłody pod nogi? I jak z wynagrodzeniem? Wypłacają w terminach?
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-11-23 22:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [trzy kropki - 2014-07-30 00:15:15]:
pracowałem na normalnej umowie o pracę i ponad dwa lata, to chyba całkiem sporo. Myślę, że wszystko zależy od podejścia też do pracy. Ja nie narzekałem, nie mogę nic złego powiedzieć. Nigdy nie jest tak, że wszystkim się dogodzi. Zawsze będzie ktoś nie zadowolony. Ja wspominam dobrze tą firmę i ludzi z którymi pracowałem.
zdjecie uzytkownika
rosa - 2014-11-23 22:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinga - 2014-10-31 23:05:40]:
Warunki pracy są dobre. Pracuje się w miłej atmosferze. Jeżeli pojawia się problem, to możesz zawsze liczyć na pomoc, czy radę. Wynagrodzenie zawsze jest na czas, nigdy nie zdarzyło się, żeby wypłata się opóźniła. Jeżeli chcesz pracować w firmie Arpex to śmiało możesz złożyć swoją ofertę, chociaż nie wiem, czy aktualnie szukają kogoś do działu współpracującym z sieciami handlowymi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Arpex Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x