Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Enterprise Investment

Opinie o Enterprise Investment

zdjecie uzytkownika
kid - 2012-04-13 16:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jesteś sam
wszystkich nas chyba zaprosili
zdjecie uzytkownika
wolak - 2012-04-14 11:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...a może wszystkich zaprosili bo po prostu okazaliśmy się mocną grupą ? ;)
zdjecie uzytkownika
Ona - 2012-04-16 09:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie nie zaprosili. Dostałam po prostu propozycję współpracy. Tylko, że nie na stanowisko doradcy a na inne. A nie myśleliście w ten sposób, że tak wygląda po prostu proces rekrutacji na tego doradcę? Jest po prostu kilka etapów? Ciężko znaleźć doradcę, który spełni wszystkie kryteria dobrego sprzedawcy. Zamiast cieszyć się, że ktoś Was docenił to doszukujecie się, i to w dodatku, sami nie wiecie czego.
Pozdrawiam wytrwałych.
zdjecie uzytkownika
kid - 2012-04-16 19:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutacja kilkuetapowa - jasne:)
ale są zasady, których się będę trzymał->nie pracuję bez umowy i jasnych warunków
poważna branża:P
no i rzekomo poważna firma szuka poważnych pracowników
to traktujmy się poważnie:P
zdjecie uzytkownika
Mario - 2012-04-17 09:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha!
Wczoraj odbyłem ten etap szkoleniowy i od poniedziałku zaczynam pracę :-) Jeszcze mam tylko podjechać wcześniej podpisać umowę.

Troszkę się obawiałem ten całej pani manager o której były takie opinie... ale nie widziałem nikogo takiego, szkolenie ze mną prowadził jakiś starszy koleś - rzeczowy i konkretny. Może odeszła ? Albo szefostwo coś zauważyło...

Etap jest rekrutacyjny jest, ale na szczęście nie taki długi i taki tragiczny :-) Już po pierwszym dniu powiedzieli mi jakie mam wady i jak mogę je poprawić i jakie szkolenie mi zaoferują.

Pozdrawiam wytrwałych
zdjecie uzytkownika
trololo - 2012-04-17 11:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowisko już zajęte :D
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-04-17 13:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo, szanowny "trololo"

Możemy Państwa zapewnić, że rekrutacja przebiega pomyślnie, a w związku z dynamicznym rozwojem firmy, prowadzimy stały nabór na doradców.
Żarcik trololo, mimo ze sympatyczny, nie zmienia sytuacji osób które w najbliższym czasie rozpoczną pracę.

zdjecie uzytkownika
Traper - 2012-04-26 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na spotkaniu rekrutacyjnym, zauważyłem że osoby tam pracujące są bardzo zgrane (jeśli mówimy o tej samej firmie). Dziewczyny są radosne i zasuwają jak małe koniki. Ale przyznać muszę jedno, jak dwie-trzy zaczną rozmawiać przez telefon to hałas nieziemski, to chyba wina akustyki pomieszczenia, ale i tak przeżycie ciekawe.

A co do samej rozmowy, no to nawet nawet, ale zobaczymy co z tego będzie.
zdjecie uzytkownika
Biska - 2012-05-07 16:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ta firma prowadzi dużo rekrutacji :-)

Ciekawe tylko czy tak szybko się rozwijają czy mają taką dużą rotację.

Ja bym się wpierw dowiedziała.
zdjecie uzytkownika
doswiadczony - 2012-05-08 22:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej branży trzeba liczyć się na pewno, ze często są rekrutacje, zazwyczaj ktoś szybko odchodzi bo nie daje sobie rady z natłokiem pracy lub zostaje i zarabia swoje. Nie spotkałem jeszcze firmy finansowej, w której nie byłoby częstej rekrutacji, ludzie po prostu nie dają sobie rady i myślą że taka praca to pikuś, a trochę trzeba umieć pokombinować :-) Kasa sama z siebie nie powstanie...

A co do tej firmy, z tego co się orientuję i czytałem, to szybko się rozwija i otwiera intensywnie nowe oddziały - więc logiczne, że będą chcieli mieć coraz więcej ludzi bo inni mogą się wykruszyć sami z siebie. Dlatego już wam z doświadczenia mówię, nie zrażać się do dużych rekrutacji (bo to norma) tylko jak ktoś chce - próbować!!
zdjecie uzytkownika
MidiMaxi - 2012-06-24 23:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm, ciekawa opinia, ale jako były pracownik firmy obawiam się, że nie do końca zgodna z prawdą. 1. Pracownicy się zmieniają, jedni awansują, drudzy rezygnują, ponieważ nie nadają się do sprzedaży lub dziękuje im firma. Na zarobki narzekać nie można, choć w miarę jedzenia rośnie apetyt, więc 2 czy 3 tysiące zaczynają być uciążliwe chce się więcej, ale na to trzeba ciężko pracować i być wytrwałym, nie powiem odrobina szczęścia nie zaszkodzi :) Jeśli chodzi o kierownictwo - specyficzne, ale reszta zespołu nadrabia... ogólnie ciekawe doświadczenie, można było odłożyć trochę grosza... praca dla inteligentnych
zdjecie uzytkownika
Niteczka88 - 2012-07-03 18:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko. Aplikowałaś tam na doradce czy osobę odpowiedzialną za umawianie spotkań?
Za odpowiedź serdecznie dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Niteczka88 - 2012-07-04 21:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeszłam do II etapu rekrutacji we Wrocławiu. Jedzie ktoś też?
zdjecie uzytkownika
basia - 2012-07-11 16:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie zostałam przyjęta wspomóc otwarcie nowego oddziału w Katowicach :-) też musiałam przejść 2 etapy rekrutacyjne, ale dostałam szanse :-p Trzymajcie kciuki!
zdjecie uzytkownika
g0nia - 2012-07-16 09:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak źle,
Co jak co, ale mogę sama przyznać że ekipa jest zgrana, zawsze można z kimś się dogadać i pomoże w twoimi klientami. A teraz widzę że coraz bardziej usprawniają pracę doradców, tak aby było wygodniej i traciło się mniej czasu.

Nawet szefowie firmy zrobili konkurs dla pracowników, do wygrania jest wycieczka do Hiszpanii i Turcji :D dla każdego kto zrobi wymagany wynik sprzedażowy.

Dlatego w tym miesiącu spinam się i walczę o darmowe wakacje !
zdjecie uzytkownika
Darka - 2012-07-22 13:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jak wyglada dzien probny tak zwany drugi etap? Mógłby ktos opisac?
zdjecie uzytkownika
g0nia - 2012-07-24 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No u mnie wyglądało to tak:

po pierwszym etapie, otrzymałam telefon z zaproszeniem na całodniowe szkolenie w siedzibie firmy. Razem z dwoma innymi osobami byłam w wyznaczonym dniu. Szkolenie wyglądało tak: teoria, trochę warsztatu perswazyjnego i odgrywanie "scenek", chociaż słowo scenki jest nie za poważne. Akurat tutaj byliśmy wszyscy prowadzeni, jak coś było nie tak - to zaraz nam tłumaczyli co, źle i dlaczego.

Później podglądaliśmy pracę doradców i pod koniec całego szkolenia, byliśmy prowadzeni na indywidualną rozmowę i dostawaliśmy odpowiedź czy się otrzymaliśmy pracę czy też nie.
zdjecie uzytkownika
Darka - 2012-07-27 10:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moge zapytać ile zarabiasz? i ogolnie jak sie pracuje w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-08-03 18:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odpowiedzi na opinie pojawiające się na forum pragniemy zakomunikować, iż nabór do naszej Firmy jest prowadzony stale, gdyż Firma rozwija się i otwiera nowe oddziały. Jeżeli ktoś z aplikujących jest niezadowolony ze sposobu rekrutacji bardzo przepraszamy. Naszą pracę staramy się wykonywać jak najlepiej, jednak jeżeli ktoś ma inną opinię jeszcze raz przepraszamy. Co do konkretnych osób (samosia) trudno odnieść się do Twojej opinii, gdyż nie podpisałaś się imieniem i nazwiskiem przez to nie jesteśmy wstanie zdefiniować, jaki błąd został popełniony. Bardzo prosimy o kontakt jeśli potrzebujesz wyjaśnień na temat Twojej aplikacji. Być może nasz błąd wynikał z odbywającej się w tym czasie przeprowadzki.
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-08-03 18:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informujemy, że prowadzimy rekrutację do nowo powstających oddziałów. Ponadto planujemy poszerzyć w najbliższym czasie zakres naszych usług o nowe produkty. Zapraszamy wszystkich na spotkania rekrutacyjne. Dzięki temu sami przekonacie się, jak wygląda praca w EI Global. A może przy okazji znajdziecie w naszym zespole miejsce dla siebie. Nie chcemy polemizować z anonimowymi opiniami dlatego jeszcze raz zapraszamy, abyście się sami przekonali, jak wygląda praca w naszej Firmie.
Zapraszamy!
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona omamianiem - 2012-09-05 10:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to dziwne, bo na rozmowie kwalifikacyjnej zostałam poinformowana, że w I.E. nie ma czegoś takiego jak \"skontaktujemy się z wybranymi kandydatami\" lecz o wynikach rekrutacji zostanę telefonicznie poinformowana w przeciągu kilku dni, bez względu na to czy zostanę przyjęta, czy też nie. Hmm, telefon milczy do tej pory.....
Mogę tylko powiedzieć, że nie widziałam tam niezadowolonych pracowników. Prawie sami młodzi, nie wiedzieli, że ich obserwuję czekając na panią od rekrutacji. /pl. Solidarności, Wrocław/
zdjecie uzytkownika
kkk - 2012-09-12 18:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,
A czy ktoś ma/miał może doświadczenia w rekrutacji lub w pracy w dziale HR jako doradca zawodowy?
Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-09-14 15:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odpowiedzi na zapytanie o doświadczenie z działem HR - serdecznie zapraszamy na spotkanie. Odpowiemy na wszystkie pytania i wątpliwości, serdecznie zapraszamy.
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-09-17 15:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie podpisany jako \"gosc wch\"
informujemy że rekrutacja trwa i powiadomimy Pana o jej efektach jak zostanie zakończona, jeżeli chciałby Pan dowiedzieć się czegoś szybciej prosimy o telefon, forum go work nie jest miejscem do przekazywania informacji o rekrutacji do naszej firmy
bardzo dziękujemy za przybycie na spotkanie w Wałbrzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prosimy o cierpliwość oraz wyrozumiałość wobec innych osób które spotkania mają przed sobą
pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
niki - 2012-09-19 09:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej tam uważam, że jeśli pracownicy danej firmy którzy są zadowoleni z pracy powinni wręcz pisać na goworku bo przecież jeśli takich info nie będzie to skąd tak naprawdę mamy wiedzieć jak się pracuje w danym przedsiębiorstwie ??? ...to wydaje się normalne wręcz...powiem wam szczerze że trochę ten gowork starożytnością stoi...
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-09-19 10:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie Lukator
Informujemy że nie prosimy naszych pracowników o wpisy na forach, wolimy aby w czasie pracy zajmowali się pracą a po godzinach pracy wypoczywali. Nie wypowiadamy się na temat jak jest w innych firmach i jakie ma Pan doświadczenia na tym polu, nie jesteśmy też w stanie wyjaśniać takich wątków szerzej gdyż nie są podpisane imieniem i nazwiskiem a jedynie nickiem.
W przypadku jakichkolwiek zapytań prosimy o kontakt z naszym działem HR, zapewniamy że nasza firma się rozwija, staramy się dopasowywać do realiów stąd nasze odnoszenie do Pańskiego komentarza. Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i wypowiedź na jej temat, jest to tylko i wyłącznie Pana opinia którą oczywiście bardzo szanujemy.
przesyłamy wyrazy szacunku
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2012-09-21 07:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja siostra pracuje w EI. Jeszcze nie powiedziała złego słowa na pracę i firmę. Może jedynie tyle, że nie wszyscy są tacy \\\\\\\"mili\\\\\\\" ale to chyba wszędzie tak jest, gdzie pracuje dużo kobiet ;). Zazdroszczę jej trochę bo widzę, że stała się niezależna finansowo. Ja niestety nie mam smykałki do sprzedaży i wolę pracę spokojną i cichą bo sama taka jestem.
I UWAGA... Nikt nie poprosił mnie o ten wpis :). Siedzę właśnie i przeglądam ogłoszenia o pracę, najlepiej w księgowości. Może ktoś coś wie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
adis - 2012-09-21 09:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, znalazłem ogłoszenie o pracy Przedstawiciel Handlowy
zameldowany na terenie powiatu dzierzoniowskiego, w tej firmie, jest mi w stanie ktoś powiedzieć jak wygląda rekrutacja, jakie są wymagania, co z narzędziami, jest ten samochód służbowy czy nie? na czym polegać ma moja praca?
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-09-21 11:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą Firmą. Obecnie prowadzimy rekrutację również na wymienione przez Pana stanowisko (Przedstawiciel Handlowy). Zapewniamy wszystkie konieczne do pracy narzędzia, przeszkolenie i naukę zawodu. Jeśli chodzi o wymagania to przede wszystkim liczy się chęć do pracy, upór i konsekwecja a reszta przyjdzie z czasem. Praca polega na obsłudze klienta, który zainteresowany produktem spotyka się z Doradcą w biurze i tam też jest obsługiwany.
Zapraszamy do kontaktu i przesłania aplikacja na adres: kariera@eiglobal.pl
Pozdrawiamy serdecznie
zdjecie uzytkownika
adis - 2012-09-21 12:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile trwa okres próbny? praca jest tylko w terenie? Samochód słuzbowy jest tylko do pracy czy mogę z nigo korzystać po godzinach, jak z wynagrodzeniem, jaki byłby zasięg podległego mi terenu, klienci przydzielani sa mi z bazy? czy pracuje w biurze tez?
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-09-21 14:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie Adis
Pytania jakie Pan zadaje proszę przesłać mailem, na maila jakiego podaliśmy Panu w poprzednim naszym wpisie. Warunki pracy jakie Pan otrzyma są kwestią pomiędzy Panem i naszą firmą. Forum go work nie jest miejscem za pośrednictwem którego kontaktujemy się z naszymi pracownikami. Prosimy o kontakt osobisty. Nadmienię tylko, że to czy praca jest tylko w biurze czy też poza nim w dużej mierze zależy od Pana , pana inicjatywy, motywacji i chęci do pracy.
Pozdrawiamy i prosimy o kontakt bezpośrednio z naszym działem.
zdjecie uzytkownika
Dział Rekrutacji Enterprise Investment - 2012-10-17 12:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo Informujemy że prowadzimy nabór do projektu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej pod nazwą "WSPARCIE DLA DOLNOŚLĄSKICH NIEPEŁNOSPRAWNYCH". W ramach projektu osoby niepelnosprawne będą brały udział w opłacanym stażu a dalszej kolejności mają szanse na zatrudnienie na pełny etat. ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W PROJEKCIE, szczegóły na stronie internetowej aktywizacjaniepelnosprawnych.eiglobal.pl
zdjecie uzytkownika
Marta - 2012-10-18 09:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w jednym z oddziałow Enterprisa od 2-ch miesięcy, praca jak praca, trzeba walczyć, jest przyzwoicie, wypłaty i prowizje na czas, atmosfera bardzo przyzwoita jak na firmę nastawioną na sprzedaż, pracowałam w tej braży wczesniej i cisneli dużo bardziej - sprzedaż to sprzedaż, każdy musi sie sam przekonać do tego w piątek była bardzo fajna impreza z kręglami
zjechali sie ludzie ze wszystkich oddziałów
zdjecie uzytkownika
maryna - 2012-10-18 09:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję tutaj prawie rok, nie zawsze jest tak słodko jak pisze Marta ale rzeczywiście pieniądze są na czas, atmosfera jak na firmę sprzedażową całkiem fajna, ale jak to w sprzedaży potrafią dokręcić śrubę więc pewnie za jakiś czas Marta to odczuje ale sprzedaż to sprzedaz i chyba tak musi być
pewne jest to że można dobrze zarobić, nie ma zamordyzmu, z moich doświadczeń wiem że w tej branży może być dużo gorze
a impreza rzeczywiście była bardzo fajna
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marta - 2012-10-18 10:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz Maryna to jest tak że albo chcesz pracować albo nie, sprzedaż to taki kawałek roboty że potrzeba systematyczności i szczęścia
rozmawiam z ludźmi którzy tu dłużej siedzą i mówią że bardzo dużo w firmie się zmieniło na lepsze, firma cały czas się rozwija, zdecydowanie dorosła, stała się bardziej profesjonalna, a jak dokręcą śrubę to może więcej zarobię:), tylko nie bedę miała czasu wchodzić na forum i korespondować
kończę, mam spotkanie...z klientem
zdjecie uzytkownika
pitek - 2012-10-18 11:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w oddziale poznańskim od miesiąca, nowy oddział firmy, praca fajna, wszystko w porządku, jak przeglądam stare wpisy to bardzo się dziwię ale to tylko dowód jak ta firma się rozwija
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2012-10-19 16:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na porządne biuro pośrednictwa kredytowego przystało naprawdę oferują kompleksową obsługę klienta...poczynając od kompletowania dokumentów finansowych firm, które ubiegają się o kredyt, aż po negocjacje z bankami.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2012-10-30 12:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie skończył się pierwszy miesiąc mojej pracy, wszystko ok, maiłem mieszane uczucia przychodząc tutaj do pracy ale chyba więcej nie będę czytał opinii na forum..., trzeba pracować, jest plan i jest kaska na czas
jak się naczytałem wypowiedzi to juz nawet wiem skąd sie biorą, są tacy którym nie wyjdzie plan sprzedaży i bardzo wkurzeni wypisują złośliwe teksty a w następnym miesiącu jak wszystko wyrobią to skaczą z radości i liczą kaskę
no i jakie dziewczyny tutaj pracują..., mówię warto popracować, faceci też nieźli ale nie mnie to oceniać
zdjecie uzytkownika
Ninaz6vid - 2012-10-31 14:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamiętam kiedyś wkurzona żaliłam się na tym forum na EI a dziś zrobiłam mega wynik i biorę fajną kaskę, w sprzedaży trzeba szczęścia i systematyczności, dobrze że tutaj zostałam, bywa czasami ciężko ale tak jak dzisiaj kończy się miesiąc ... to każdemu życzę
zdjecie uzytkownika
ASSIA - 2012-11-03 23:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie bylam u nich niedawno na rozmowie , było nas pare osob, doszedłam do rozmowy gł czyli rozmowa z pania kierownik, na koncu powiedziano mi ze traktuja oni taka osobee Fair tzn ze dzwonia do danej osoby i informuja o przebiegu rekrutacji tzn czy zapraszaja do wspolpracy (praca u nich) czy dziekuja i informuja ze rekrutacja zostala przerwana, gdyz jak to stwierdzili szanuja kazdego. minał tydzien i zero odzewu odnosnie pracy lub nie pracy u nich, a myslalam ze naprawde sa OK ( słowni,maja szacunek do kandydatki/kandydata) a wiem ze to troche jest lekcewazace i mija sie z ich stosunkiem do danej osoby a zarazem jest to stresujace gdyz taka osoba czeka na ten wlasnie tel gdyz chce wiedziec czy TAK czy NIE. W tym momencie juz wiem bez waszego powiadomienia (gdyby nagle zadzwonili) ze nic z tego, wg mnie podjecie decyzji czy pracownik ma pracowac to kwestia max 2dni, firma robi duzy przesiew w wyborze pracowników i teraz wiem dlaczego sie nei odezwaliscie, a tak na marginesie zarobkow :(usunięte przez administratora) jesli zostanie osiagnieta.takie sa poczatkowe realia, trzeba o tym pytac dziewczyny na 1 rozmowie , pytajcie co gdzie i za ile oraz jak dalej, czesto to pomijaja tzn zawsze w ogłoszeniu o prace lub na 1 rozmowie z osoba ktra decysuje kogo wyslac do nich do wrocławia na kolejny etap ktory jest jak by sprawdzeniem was samych, waszego radzenia sobie ze sprzedaza (kredytu) , sztucznej rozmowie, informacji o zachowaniu , mowieniu az na koniec rozmowa przez tel niby z klientem ale to oni sami dzwonia (koledzy,kolezanki z rekrutacji) zeby sprawdzic wasze zachowanie, zapamietanie o co pytac jak odpowiadac itp, powodzenia i pamietajcie jesli nie odezwa sie w ciagu 2dni to juz wogole sie nie odezwa. trzeba szukac innej pracy.pozdrawiam serdecznie ASIA :)
zdjecie uzytkownika
doradca - 2012-11-12 21:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ASSIA nie bardzo rozumiem co piszesz i o co Ci chodzi, żalisz sie ze nie oddzwonili do Ciebie? do niektórych oddzwaniają od razu, do niektórych na drugi dzień... jeśli sprawdziłaś się to dadza Ci znać, jeśli jesteś dobra to pewnie Cię przyjmą, po co narzekasz na firmę skoro w niej nie pracujesz? mi zaproponowali wczoraj (bo też byłem na rozmowie kwalifikacyjnej) bardzo dobre warunki pracy - całkiem fajną podstawę, do tego prowizję i premię, umowe u o pracę i telefon... Jutro ide pierwszy dzień do pracy :)
zdjecie uzytkownika
TOMEK - 2012-11-13 16:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
które oddziały to typowe call center w Waszej firmie?
zdjecie uzytkownika
znawca rynku - 2012-11-13 18:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EI zajmuje się kredytami a nie lokatami. Nie ma nic wspólnego z A.G. ani nie prowadzi działalności nawet podobnej.
zdjecie uzytkownika
benek - 2012-11-13 22:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też byłem tam na rozmowie, nie przyjeli mnie - no trudno, nawet żałuję bo wyglądało to całkiem fajnie, call center nie widziałem w ogóle a z Amber Gold to nie ma to nic wspólnego, duzo osób kreci się tam po firmie, wielu doradców widziałem jak rozmawiali z przez komórki (chyba z klientami) inni wyjeżdzali gdzieś na spotkania, a jakie ładne dziewczyny chodziły po korytarzu.... ogólnie był tam duzy ruch i kazdy wyglądał na zadowolonego, no ja załuję że mi się nie udało
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-11-23 22:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie znajduje sie siedziba owej firmy w Wałbrzychu?.. Czy w ogole tu jest?
zdjecie uzytkownika
olka - 2012-11-26 13:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: na czym polega praca pracownika administracyjnego?W ogloszeniu pisze, ze otrzymuje sie samochod, jako narzedzie do pracy?po co samochod do pracy w biurze?
zdjecie uzytkownika
ada - 2012-11-28 22:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunek konieczny:

wiek 20-24 lata
zdjecie uzytkownika
Pacia - 2012-11-29 13:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey:) właśnie dostałam telefon w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej we Wrocławiu. Czytam komentarze i mam mieszane uczucia, poważnie zaczęłam się zastanawiać czy fatygować się prawie 100km (jestem z Kłodzka). Powiat kłodzki czyli współpraca z funduszami UE, praca biurowa - czyli siedze w biurze i od czasu do czasu umawiam się z klientami? Czy cały czas poza biurem? Czy faktycznie płaca z UE ok.1050zł brutto za 2 miesiące? Jeżeli ktoś dostał telefon z mojego regionu w celu spotkania się na rozmowie niech pisze. Mile widziane wiadomości od osób które z tego regionu już próbowały swoich sił:)
mysza0812@gmail.com
Pozdrawiam:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przede wszystkim na poziomie. Sporo pytań sprawdzających czy dam sobie radę. W sprzedaży trzeba działać, nic z nieba nikomu nie spadnie - zadzwonili następnego dnia z propozycją pracy. Ale się cieszę.
Pytania: Sporo było o doświadczeniu sprzedażowym. Takie mam, więc to na pewno mi pomogło. Jak pozyskać klienta, jak sprzedać konkretny produkt.
zdjecie uzytkownika
byly koor IT centrala - 2012-12-02 12:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Tak z ciekawości przeglądałem, co się dzieje w firmie, w której pracowałem.
Może podzielę się własnymi spostrzeżeniami. Do niedawna pracowałem w EI muszę przyznać, że współpracowało mi się dobrze z ludźmi, choć czasami kobiety dawały w kość:) Kierownicy/Koordynatorzy wymagający, ale znający się na rzeczy. Swoją karierę zaczynałem od darmowych praktyk dokładnie rok temu a w parę mcy. awansowałem na Koordynatora działu. A można, można :) I nie ukrywam nie zarabiałem mało. Uważam, że w firmie można się spełnić, ale trzeba włożyć trochę zaangażowania. W moim przypadku firma aż za bardzo mnie wchłonęła niestety nie dostałem urlopu żeby odpocząć co zaważyło na współpracy i moim odejściu. Czasami i telewizory się wieszało w soboty :) Atmosfera w pracy – pod koniec miesiąca napięta zrozumiałe, na ogół bardzo przyjaźnie.
Wady:
Brak spójności, niektóre rzeczy robione są bez sensu, często zmieniane są decyzje – bardzo demotywujące w pracy. Ale do tego można się przyzwyczaić. :) Dużo pracy po godzinach.(usunięte przez administratora) Zalety:
Fajna atmosfera. Nie można się nudzić. Imprezy firmowe. Inwestują w pracownika. Zgrana paczka Wrocławska :). Pamiętajcie o mottcie a będzie dobrze:)
zdjecie uzytkownika
GUGA - 2012-12-09 19:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich od jutra (tj. 10.12.2012) zaczynam szkolenia czy jest ktoś z Kłodzka z kim można dojeżdżać na zajęcia?? pozdrawiam mój mail do kontaktu to luki896@interia.pl

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Enterprise Investment!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Enterprise Investment
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert