Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
luzak - 2014-07-13 15:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haaa a kto tam nie donosi ??? albo nie plotkuję ??? wy wszyscy jesteście tacy sami i o każdym można napisać parę słów :D co nie ...
zdjecie uzytkownika
mariola - 2014-07-13 15:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym być taka elastyczna i tam pracować :) jak mam to zrobić ??? zostawiłam na bramie już chyba ze 4 podania :(
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-14 12:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, słyszałam od znajomej, że Prymat przyjmuje młodych na staże i praktyki studenckie. Widzę na stronie, że akurat w Krakowie mają biura. Niech ktoś napisze jak wygląda praca biurowa.
zdjecie uzytkownika
zeeelek123 - 2014-07-14 15:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykle po stażu lub praktyce można zostać na stałe. Praca w biurze jest ok, no i można się sporo nauczyć, przynajmniej w marketingu. Marki są znane, a to ma duże znaczenie.
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-14 19:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zeeelek123 - 2014-07-14 15:11:23]:
No właśnie o to mi chodzi głównie - jakąś różnorodność. Mam nadzieję, że kserować nie będę, ani parzyć kawy. Napisz, czy dostaje sie choćby jakieś kieszonkowe.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-14 20:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję już parę lat i aż wstyd ile to się zarabia
kobietki na produkcji to po prostu jakaś parodia wypłaty
zdjecie uzytkownika
Gruby Lolo - 2014-08-27 06:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje jako operator maszyn już około roku. Nie jest źle, to ile sie zarabia zależy od chęci, bo nie płacą nam za godziny tylko za wydajność, można zarobic 2500 a mozna 1800 jak sie komuś nie chce..
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-08-27 12:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gruby Lolo - 2014-08-27 06:50:20]:
@Gruby Lolo: a biorą jakchś ludzi bez doświadczenia? Wiesz, bo jak czytam o tym jakie są tam u Was zarobki to coś mnie ściska w środku, ciepło mi się robi, bo ja takich pieniędzy na oczy nie widziałem w moim dyskoncie, a robię tu już trzeci rok - czwarty mi już leci. Jakby co to mam papiery na widlaka.
zdjecie uzytkownika
Ziutek - 2014-09-03 17:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najniższe zarobki,nękanie pracowników,terror psychiczny.Majster K to menda społeczna...Mobbing w pracy w Jastrzębiu Zdroju.
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-09-03 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ziutka.Chłopczyku ty nie wiesz co to jest mobbing,nie doświadczyłeś a pieprzysz.Zwolnij się i problem masz z głowy.Kim ty jesteś że oceniasz innych.Co?
zdjecie uzytkownika
Ziutek - 2014-09-04 00:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam już problem z głowy,pracuję w firmie zagranicznej w Żorach,w której człowieka cenią,szanują,nie nękają.Są płace za które dobrze żyję.
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-09-04 16:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie że masz masz dobrą pracę.Trzeba dążyć do wyznaczonego celu ale nie opluwajmy drugiego człowieka.Pozdro
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-09-08 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co oni młodym po studiach fajnego mogą zaproponować? jestem otwarty na propozycje konkretne, pozdrawiam ciepło jak się tylko da i z góry dzięki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Pracodawca - 2014-09-09 00:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukujemy przedstawicieli handlowych znających branżę przypraw. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
znający prymat - 2014-09-10 23:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy dyrektor produkcji ma tendencje do mądrzenia się w sprawach o których nie ma pojęcia oraz przywłaszczania sobie cudzych sukcesów... jest też bardzo śliski
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-09-12 00:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mariusz nie przesadzaj z Dyrektorem - jeśli dobrze człowiek tam pasuje to też dobrze zarabia, większość ściemnia i ma pretensje że mała wypłata
zdjecie uzytkownika
PL - 2014-09-12 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda dyrektora,fajny facet z niego.Jeśli trzeba to i zamówienia z chłopakami robił.Ech idzie nowe nie koniecznie dobre :(
zdjecie uzytkownika
chętna pracować - 2014-10-22 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze Prymat na okresie próbnym nowym pracownikom nie płaci nawet najniższej krajowej ?
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-10-23 15:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mnie normalnie płacili na okresie próbnym.
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-28 17:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"osoby znające branżę przypraw" - brzmi to trochę tajemniczo. chodzi o to czy rodzaje pieprzu odróżnię po zapachu czy chodzi o marketing takich produktów czy co innego? proszę szczegółowo opisać wymagania wobec przedstawiciela handlowego mającego się potencjalnie tym tematem w firmie prymat zajmować.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-11-19 13:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
uważajcie na nowego dyrektora produkcji. zbyt długo pracowałem z tym gościem i nie oczekujcie lepszych czasów w tym obozie pracy.
zdjecie uzytkownika
łuki - 2014-12-05 13:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam za taka prace nalezy sie wieksza pensja.Na magazynie nieporzadek nic nie idzie znalesc.Zamowienie ktore w innych firmach robilem pol godziny tutaj pol dnia zejdzie.Szukaj czegos.czego nawet nie ma na stanie magazynu ,albo lezy tam gdzie nie powinno.Dlaczego oni czytnnikow nie wprowadza ktore ułatwiaja prace.Jakies smieszne raporty na koniec zmiany trzeba wypisywac co sie robilo nawet jak nie masz nic do roboty musisz sprzatac,wiec co ma wpisac sprzataczka skoro juz magazynierzy sprzataja za nia?Nie polecam
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-12-05 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co dokladnie z tym dyrektorem? podajcie szczegol!! pracowalem jako przedstawiciel handlowy, zarabialem calkiem nieźle- wyslalem CV do tej firmy wiec poprosze o info na co moge liczyc w P.P.H. Prymat- wydawalo mi sie zawsze ze u nich jest wszystko zgodne ze zgodnym!! Jaka jest rotacja pracowników na stanowisku, o które się staram?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja na stanowisko ph powadzona przez młotka- średnio- rozgarnętego pana kierownika, kompleksy z powodu braku wykształcenia skarpetkami wychodziły. robota oczywiście otrzymana - ale na szczęście juz mnie w tej firmie nie ma:))))
Pytania: kiepska składnia wypowiedzi i straszenie, już na rekrutacji, ze jak ktoś z góry dowie się o tym o tym o tym- to wypad z firmy i pedałowanie do jastrzębia:))) żenada
zdjecie uzytkownika
kks - 2014-12-06 13:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do łuki.Pełny asortyment na wm będzie wprowadzony w styczniu więc niczego nie będziesz szukał.System wm tak defakto wchodzi na 100 procent dopiero teraz więc trzeba się nauczyć z nim pracować a nie krytykować. Co do porządku to bałagan sam się nie zrobi ,gdyby nie kilka flejtuchów było by fajnie.Teraz sam widzisz źe nie należy tylko krytykować lecz sumiennie pracować i sprzątać po sobie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
2222 - 2014-12-09 14:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niedowierzający - 2014-07-13 12:27:21]:
FIRMA PRYMAT TO NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ WSPÓŁPRACOWAŁAM , PRZYJADĄ DO CIEBIE ZAWALĄ CI SKLEP , OBIECUJĄ IDEALNĄ SPRZEDAŻ A NASTĘPNIE NIE MA ICH TYLKO ZASŁANIAJĄ SIĘ P.GESLER ZRESZTĄ IDEALNY ODPOWIEDNIK F.PRYMAT TJ ZAROZUMIAŁA, ZŁOŚLIWA DO BÓLU I ZGORZKNIAŁA. TO CAŁY SEKRET PRYMATA WIĘC KOCHANI Z DALA OD NICH OBOJGA POZDRAWIAM EWA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.H. Prymat sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
x