Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obywatel - 2015-06-13 17:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oburzony - 2015-06-12 18:30:37]:
zgadzam się, wypłaty głodowe, niepotrzebna nerwówka, wyzysk uczciwych pracowników, na szczęście mam to już za sobą, nie polecam tego pracodawcy, już lepiej się w błysku zatrudnić niż tu
zdjecie uzytkownika
Pan X - 2015-06-20 16:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niewolnictwo wraca. Kiedyś murzyni w Ameryce zmuszani byli do niewolnictwa ale wywalczyli to sobie, a u nas wszyscy wiedzą jak jest ale nikt nie jest w stanie się postawić, bo każdy patrzy na czybek własnego nosa. Kochani zacznijmy się razem wspierać, a moze będzie lepiej. Ale jak niektórzy wolą na drugą osobę nadawac lub siedzieć cicho i stępkać, to już sobie sami pomyślcie.
zdjecie uzytkownika
sringągingą - 2015-06-28 10:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty weź słownik poczytaj, a nie i dopiero rzucaj mądrościami - kościuł, bótów- komu tu teraz słoma wystaje hahaha
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2015-06-30 11:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pan x niewolnictwo jest wtedy kiedy pracujesz ale nie lubisz swojej pracy a nie pomyślałem wcześniej żeby mieć plan B na życie. także sobie zawdzięczasz to na co narzekasz. póki co firma prymat wiedzie prym jeśli chodzi o sprzedaż przypraw w polsce itd, marka wielka, można pracować tylko trzeba umieć to wykorzystać dla własnego rozwoju i kariery
zdjecie uzytkownika
abec - 2015-07-09 15:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam sytuacja w dziale technologii, wysłam cv na stanowisko, czego sie spodziewać na rozmowie ? bardzo maglują czy nie jest żle
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-09 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to dziewczyny nie wiedza w co włożyć ręce, ale podobno atmosfera w samym dziele jest spoko.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-17 16:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są oferty pracy od nich jako przedstawiciel handlowy i jako Specjalista sprzedaży ds. eksportu tylko, że jedno jest w Krakowie, a drugie w Gdyni.. nie rozumiem za bardzo czym różnią się te dwie oferty, bo zakres obowiązków jest niemal identyczny, tylko eksport jest na większą skale..chyba nie ma to odzwierciedlania w wypłacie?
zdjecie uzytkownika
ohohoho - 2015-08-22 19:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak jest tak dużo starych kobiet pakowaczek które kombinują i robią na złość nie chcą im się robić i mają się za święte krowy które więcej czasu poświęcają na ploteczkach i obgadywaniu innych zamiast na tym na czym powinny to trudno się nie wk....ć
zdjecie uzytkownika
Pracownik produkcji - 2015-08-25 01:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
-Co do pakowaczek muszę się niestety zgodzić bo przez niektóre z nich nie jeden operator sam się zwolnił bo tak umieją zniechęcić do pracy. Sama praca nie była by aż tak zła gdyby nie Ci ludzie którzy tam pracują, z panią Marzenią na czele.
-Sam kierownik produkcji - Spoko, i nikt mi raczej nie zaprzeczy.
-Rekordy na maszynach? Śmiech na sali, żeby na przerwe nie isć i zapier****ć jak głupi i dostać czekoladę.
-Jak z wynagrodzeniem? jestem raczej optymistą i sobie powtarzam że zawsze mogło być gorzej, ale wkurza mnie niesprawiedliwość, prosty przykład to taki że kierownictwo pakuje wszystkich do jednego wora i nie widzi że jeden operator po roku może być lepszy od drugiego który pracuje 5lat,i niestety mimo że ktoś "ogarnia" zarabia mniej niż imbecyl który nie umie nic a ma gadane i liże d**e kierowniczce, to tylko przykład - tyczy się to również mieszalni czy nawet pakowaczek.

To tyle, dobrze że już mnie tam nie ma :)
zdjecie uzytkownika
tekla - 2015-09-02 18:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedno jest pewne, już nigdy nie kupie nic z prymatu.Firma żerująca na płacy minimalnej i zatrudnianiu niepełnosprawnych. Ukraińców zatrudnijcie, oni jeszcze są w stanie pracować za mniej !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-03 23:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dlaczego usuwane są pozytywne opinie?
zdjecie uzytkownika
erftg - 2015-09-16 21:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedawno znalazłem parę ofert pracy od firmy Prymat Spółka z o.o., poszukiwali osób na stanowisko magazyniera kierowcy w Żorach, przedstawiciela handlowego do spraw gastronomii w Gdyni, specjalisty sprzedaży do spraw eksportu w Krakowie, ciekawe czy w najbliższym czasie wstawią jakieś aktualne oferty pracy
zdjecie uzytkownika
kole - 2015-10-10 13:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co powiecie o kierowniczce dzialu technologii Barbarze L.K.?
zdjecie uzytkownika
m.b. - 2015-10-10 17:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oboz pracy
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-10-10 17:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ee tam, klan samych bab, jeśli chcesz tam startować to nastaw sie na (usunięte przez administratora) Być naukowcem nie każdemu pasuje, a tam chyba to tak wygląda.
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2015-10-11 12:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie, czego spodziewać się na produkcji, bo w ogłoszeniu nie wiele piszą. tylko że 3 zmiany itp. i możlwosc wdrażania swoich pomyslow?
zdjecie uzytkownika
kucharz - 2015-10-17 01:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że kiedyś dużo pojawiało się ogłoszeń że poszukują specjalistów sprzedaży czy przedstawicieli handlowych, ale ostatnio żadnej oferty. Szkoda, myślałem, że się jednak na coś u nich załapię. Skoro są producentem przypraw to znają się na branży gastronomicznej. Myślę, że są na pewno znani na rynku z jakości ich produktów.
zdjecie uzytkownika
Pan dobra rada - 2015-10-22 16:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że Pani Marzenka wzbudza spore emocje, szkoda tylko, że piszą to ludzie którzy nie zdążyli jej poznać bo zostali zwolnieni za swoje wzorowe podejście do kolegów i pracy którą wykonywali. Dla wszystkich którzy narzekają, że źle zarabiają, proponuje przeprowadzkę do innej firmy gdzie lepiej płacą. Jeśli taka firma nie istnieje to proponuję ją samemu sobie otworzyć i mianować się prezesem i zarabiać miliony. Każdy z nas dostaje to na co sobie zapracował i jest kowalem własnego losu, a jeśli jest Ci źle to tylko i wyłącznie Twoja wina. Więc sam to zmień.
zdjecie uzytkownika
S - 2015-10-23 20:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w firmie kilka lat, przetrwałam kilku kierowników i twierdze że lepszych jeszcze nie było. Doceniajmy ich puki są bo wiemy że kierownicy się często zmieniają i nie wiem czy będą lepsi. Wiem jedno ci z nami normalnie rozmawiają, zawsze się przywitają, zawsze uśmiechnięci. Porównajcie ich z innymi którzy u nas pracowali i dajcie przykład choć jednego lepszego.
zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-10-25 16:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcialem zlozyc tam cv ale po tym co mi znajomy naopowiadal na temat panujacej tam atmosfery to wole juz w kolejce do posredniaka sie ustawic
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-10-25 22:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafi nie chodź tam bo tam trzeba rzetelnie pracowac i dopiero wtedy cie docenia,
ich sobie lepiej na zasiłek i na garnuszek u mamusi
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-11-10 20:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo kiedy będzie wybór na pracownika roku?
zdjecie uzytkownika
rob - 2015-11-11 21:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie zasluzyl na to miano
zdjecie uzytkownika
luka - 2015-11-16 10:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja bym sie tam tez do konca komentarzami nie sugerowala, tymbardziej ze niektorzy sami pisza zeby byc tam docenionym trzeba pracowac wiec w czym rzecz.. ja osoiscie chetnie bym chciala zlozyc swoja aplikacje na stanowiska przedstawiciela handlowego w Firmie prymat i akurat slyszlalam ze ladnie moze zarobic i jest ok.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-12-07 10:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok nie ma co narzekać jak w każdej pracy trzeba pracowac tylko dlaczego jak robia spotkania dla przedstawicieli handlowych nie zrobia z osobami towarzyszacymi czy tez na regionie.
zdjecie uzytkownika
ropuszka5 - 2015-12-07 13:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem @xxx po ci na takim spotkaniu osoby towarzyszące, to nie kurs tańca. natomiast dla mnie jako kandydata na przedstawiciela handlowego ważna jest wielka rozpoznawalność marki
zdjecie uzytkownika
rere - 2015-12-30 02:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej czy ktos z was pracowął moze na stanowsiko przedstawiciela handlowego do spraw gastronomii w Gdyni i moglby mi cos napisac na temat zarobkow..
zdjecie uzytkownika
Aktualny pracownik produkcji - 2016-01-05 23:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żenada... porządnych operatorów zwalniają a debili którzy nie umieją poskładać maszyny zostawiają....
zdjecie uzytkownika
ramires - 2016-01-06 16:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aktualny pracownik produkcji - 2016-01-05 23:00:45]:
Cześć na forum. Od dłuższego czasu jestem bez pracy co zaczyna już mnie delikatnie mówiąc mierzić… Czy nie wiecie czy aby oni kogoś teraz nie szukają?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-01-06 17:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W prymacie są teraz masowe zwolnienia. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie debile rządzą szarym pracownikiem. Nie patrzą na to czy ktoś choruje. Brak szacunku do pracownika. Liderzy kompletnie nic nie wiedzą. Jeden z nich ma dość wygórowane ego, typowy podpierdalacz.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-01-08 21:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam rok temu... i wiecie co? Cieszę się ,że się zwolniłem. Jesteście śmieszni i żałośni tyle wam powiem. Na internecie to każdy kozak. Nie podoba się to się zwolnijcie a nie żale ,że wami pomiatają. Life is brutal.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-01-08 23:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my też się cieszymy że się zwolniłeś
zdjecie uzytkownika
llala - 2016-01-12 15:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie, że wszyscy się tu nawzajem wyzywają i obrażają- to na pewno dobrze świadczy o atmosferze w pracy. Szkoda, bo Prymat dla mnie to fajna spółka i chciałbym tam w sumie pracować.
zdjecie uzytkownika
nofka - 2016-01-16 19:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra . Nie polecam...
zdjecie uzytkownika
kodli - 2016-01-17 02:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@llala mnie także to przeraża, że nie świadczy to bowiem o dobrej atmosferze w tej firmie. Na szczęście jako przedstawiciel handlowy pracuje się w terenie (samochód służbowy).
zdjecie uzytkownika
Zwolniona - 2016-01-30 19:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem przerażona co się dzieję w tej firmie, nowy kierownik, nowe rządy, coraz gorsze, zwolnienia co tydzień starszych pracowników, zatrudnianie nowych którzy nie mają pojęcia o produkcji, tylko przyjść, pospacerować 8 godzin i o równej wyjść z pracy, przywracanie starych pracowników którzy zwolnieni byli dyscyplinarnie siejących zamęt a potem uciekają jeść kanapki w szatni, fenomen roku, pracowanie przez wybranków ponad godzinami pracy, byle tylko każdy pracownik widział kto tu jest ważny, a po kątach każdy się śmieje i wytyka palcami. Nowi przychodzą i po jednym dniu rezygnują, co też się dziwić, jak nie wiadomo komu zaufać, bo co druga osoba do kierownika idzie donosić, zero szacunku między pracownikami. Otóż drogi Prymacie świat się na tobie nie kończy, a coraz więcej osób z wami rozwiązuje umowy, i przechodzi do innych firm, gdzie szacunek jest na porządku dziennym, i nie ma żadnych liderów którzy obijają się po kątach a co tydzień raport kierownikowi robią kłamiąc w żywe oczy.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-30 23:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniona - 2016-01-30 19:23:21]:
Twoja opinia o firmie , kierownictwie , liderach tylko o tobie świadczy iż nie nadajesz się do pracy w tej poważnej i szanowanej firmie , a tak na poważnie to wszyscy się cieszymy że już u nas nie pracujesz ponieważ to ty swoimi tekstami wprowadzasz zamęt i piszesz same kłamstwa szkodząc dobremu imieniu firmy. Nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-30 23:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniona - 2016-01-30 19:23:21]:
Twoja opinia o firmie , kierownictwie , liderach tylko o tobie świadczy iż nie nadajesz się do pracy w tej poważnej i szanowanej firmie , a tak na poważnie to wszyscy się cieszymy że już u nas nie pracujesz ponieważ to ty swoimi tekstami wprowadzasz zamęt i piszesz same kłamstwa szkodząc dobremu imieniu firmy. Nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-31 00:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniona - 2016-01-30 19:23:21]:
Twoja opinia o firmie , kierownictwie , liderach tylko o tobie świadczy iż nie nadajesz się do pracy w tej poważnej i szanowanej firmie , a tak na poważnie to wszyscy się cieszymy że już u nas nie pracujesz ponieważ to ty swoimi tekstami wprowadzasz zamęt i piszesz same kłamstwa szkodząc dobremu imieniu firmy. Nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2016-01-31 12:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję kilka lat w Prymacie i jestem zadowolony z pracy ,
dobrze zorganizowana praca, dobry sprzęt i niezłe zarobki
czego chcieć więcej ,a niezadowolonych omijam szerokim łukiem,
robię swoje , polecam firmę
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-31 13:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając twoje wywody "zwolniona" cieszymy się ze już w tej firmie nie pracujesz , biorąc pod uwagę twój intelekt i podejscie do ludzi zarzadzajacych firmą ( kierownictwo , liderzy ) sama siejesz zamęt i piszesz same kłamstwa aczkolwiek terażniejsze kierownictwo jest najlepsze w całej historii tej firmy a i liderzy takze są potrzebni aby przywoływać do porzadku takie niekompetentne osoby jak ty do porządku. Nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-31 13:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do "zwolniona"
Twoja wypowiedź tylko świadczy o Tobie i cieszymy się że Ciebie już tam nie ma. Kierownictwo jest najlepsze w historii firmy a liderzy są potrzebni żeby przywoływać do porządku takie niekompetentne osoby jak Ty
zdjecie uzytkownika
Zwolniona - 2016-01-31 15:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Trzeba najpierw poznać definicje słowa niekompetentna bo osoba która pracuje sumiennie i z pełnym zaangażowaniem a zwolniona bez konkretnego powodu na pewno do tej grupy nie należy, pewnie pisze to jakiś niedouczony donosiciel, czyżby to bracia G?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-31 22:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
do zwolnionej: za nic nikogo nie zwalniają a sumiennych tym bardziej, więc swoje żale kieruj do siebie że byłaś najsłabszym ogniwem. Żal ci ściska cztery litery bo cie wyrzucili. I twoje rewelacje że niby coraz więcej osób odchodzi? Aleś wymyśliła, hahaha wręcz przeciwnie bo wracają ci co kiedyś odeszli a nie byli zwolnieni dyscyplinarnie. wystarczy z nimi pogadać i sami powiedzą jak było.
zdjecie uzytkownika
do zwolnionej albo jego mamusi - 2016-01-31 22:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
K sam pisać nie umie, wszyscy się cieszą bo za niego sprzątać już nie trzeba będzie i szukać po WC (obibok), na ciebie też przyjdzie czas, już nie masz forów bo nie masz komu donosić :-)
zdjecie uzytkownika
x - 2016-02-01 13:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli nie masz miłości i wdzięczności w sercu utoniesz w goryczy. Życzę wszystkim zawistnym duszom, które przypisały sobie prawo do publicznych ataków, wyrażania pogardy i agresji, aby odnalazły w sobie miłość dla istnienia i dla siebie samych. W zawiści łatwo zgubić rozum.
zdjecie uzytkownika
y - 2016-02-02 19:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak piszesz na temat k to pisz o sobie kapusiu przyjdzie na ciebie czas kto wysoko lata to nisko spada pracowałam w tej firmi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kamil to porządny chłopak ipracowity
zdjecie uzytkownika
x - 2016-02-05 20:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moim zdaniem praca w tej firmie stala sie wielkim koszmarem. Co tydzien praktycznie zwolnienia .....ludzie co piatek boja sie przyjsc do pracy.A tak apropo zwolnien sa nie sprawiedliwe.Nie wiemy czym kierownictwo i dyr sie kieruje ale nasuwa sie jeden wniosek l-4 nie zaangazowanie w prace , pracowitosc Organizacja pracy nie jest rewelacyjna o liderach nie wspomne bo to porażka....A pani kierownik jest nie kulturalna i nie tylko przykro sie patrzy jak traktuje ludzi ......
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja na stanowisko ph powadzona przez młotka- średnio- rozgarnętego pana kierownika, kompleksy z powodu braku wykształcenia skarpetkami wychodziły. robota oczywiście otrzymana - ale na szczęście juz mnie w tej firmie nie ma:))))
Pytania: kiepska składnia wypowiedzi i straszenie, już na rekrutacji, ze jak ktoś z góry dowie się o tym o tym o tym- to wypad z firmy i pedałowanie do jastrzębia:))) żenada
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-02-06 02:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x - 2016-02-05 20:05:47]:
Zaraz Ci zarzucą, że byłeś beznadziejnym pracownikiem, a za tydzień w piątek zostaną z wypowiedzeniem w ręce, cwaniaki wielkie, co udają, że wszystko jest w porządku. Naprawdę tego ludzie nie widzicie, jak jesteście wyzyskiwani, że boicie się chorować, że Was tam za nic mają?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-07 09:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem: beznadzieja

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert