Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tada - 2014-06-12 12:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mozliwe, ze nie mozna do toalety wychodzic. to chyba nie jest zgodne z prawem pracy. Chcialbym uslyszec prawdziwa opinie, a nie zmyslone historie. @Stefan pracowałeś w Prymacie i wiesz jak tam wygląda socjal? na prawdę nie można sobie przerwy zrobić?
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-06-12 12:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież ta plotka o tych toaletach w marketach to jakaś miejska legenda jest. bez przesady, to nie jest Bangladesz. :) co z tymi maszynami prymatu jest adams?
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-06-12 13:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję juz długo w prymacie i warunki socjalne są ok, lepsze niż gdzie indziej
, stawiają dużo nowych i wydajnych maszyn ,dobudowują hale i rozbudowują szatnie i stołówkę , do WC nikt nikomu nie zabrania iść - to plotki :)
Kasa średnia ale można wyżyć ,a może "adams" przyjmuje do pracy ?
zdjecie uzytkownika
Super R - 2014-06-12 16:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w prymacie i chcę się zwolnić.Nie lubię stękać i narzekać jak większość tam pracujących osób.Chętnie ustąpię mojego stanowiska pracy komuś innemu. Śliski też nie jestem żeby wchodzić do pupy majstrom czy kierownikom i nie daj boże kablować na współpracowników.Jeżeli mają jakieś "ale" niech powiedzą mi to prosto w oczy krótko albo sie nadajesz do pracy albo nie bo tak to każdy jest "mądry" i super wspaniały....umowa na 7 lat za6.5zł brutto na takiej produkcji daje dużo do myślenia.Zarobić oczywiscie można ale po odpowiednim kursie i odebraniu kursu przez mechanika ( z tymi szkoleniami jest bardzo różnie) osoby nowo przyjęte się przekonają. No i trzeba być grzecznym i układnym "robotem" który będzie ostro pracował i wylewał żale na kolegów z pracy ( bo o względy trzeba zadbać) . Dlatego Ja chcę zrezygnować...życzę powodzenia nowym rekrutom.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-06-12 17:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Super R - 2014-06-12 16:53:42]:
Płaca minimalna w Polsce to 1680 brutto a ty niby dostajesz 6,5 x 168 godz.= 1092 zł brutto , coś kręcisz ,chyba zniechęcasz innych żeby nie pchali się na twoje stanowisko ,każdy sposób dobry ,popieram
zdjecie uzytkownika
Super R - 2014-06-12 20:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2014-06-12 17:39:05]:
Wiesz co nie będę się z tobą kłócił bo nie należę do tych internetowych napinaczy wojowników. Żyjemy w kraju wolnym gdzie każdy ma prawo do własnego zdania.Ja również mam prawo wyrazić swoją opinię ponieważ potrafię myśleć samodzielnie. Z resztą osoby nowo przyjęte same się przekonają na jakiej stawce będą pracować(produkcja) jakie będzie wynagrodzenie akordowe po ukończonym kursie itd. Nie chcę nikogo zniechęcać do pracy.Ja nie martwię się o swoją przyszłość...jak nie tu to gdzieś indziej :)nie podoba mi się "polityka" zakładowa wiec grzecznie dziękuję za współpracę :)
zdjecie uzytkownika
ikar - 2014-06-12 21:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwalniajcie się.. nie patrzcie na ich śmieszne stawki. Pracowałem tam nawet dlugo i patrząc na to teraz mysle ze byly to cięzkie lata.. wracałem wykończony z pracy a teraz ciesze sie życiem:)
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-06-13 14:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale piszesz do nas zza granicy na pewno. :) ale w tej sytuacji jak piszesz, że wszystko na nie to wiesz na kogo wychodzisz po takim czasie?
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-06-15 10:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super R dobrze pisze. Nie ma po co się napinać i tak niewygodne opinie zostaną usunięte. Też nikogo nie chcę zniechęcać, każdy ma inne potrzeby, a o gustach się nie dyskutuje. Pracowałem w tej firmie wiele długich lat i widziałem jak wszystko się zmienia i moim zdaniem są to zmiany nie koniecznie na lepsze oczywiście z perspektywy pracownika, dla tych u góry liczy się tylko to, aby wykresiki szły w górę. Osoby, dzięki którym firma jest na obecnym poziomie w znacznej większości już nie pracują (w większości nie była to ich decyzja) i dotyczy to pracowników fizycznych i biurowych. Obecna stawka dla nowych jest śmiesznie niska, ale pracując 6 dni w tygodniu wyciągniesz minimalną krajową o ile wyrobisz akord i nie popełnisz żadnego błędu. Kiedyś można było zarobić i pracownik był szanowany i to motywowało do pracy, ale to było kiedyś.
@Stefan skoro firma ma zwiększać wydajność to potrzebne jest do tego miejsce, więc wszystko jest rozbudowywane naturalna kolej rzeczy, plusy są takie, że będzie świeżo i czysto, ale na pasku nadal tak samo.
Wszystkim nowym życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
masayna - 2014-06-17 22:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy w ogole piszecie ? czy wyscie powariowali ? Ja normalnie spokojnie pracuje w Grupie Prymat i zawsze ma te 6000 netto na koncie . Wiadomo nie sciemniam ale się bardzo stara . Ale mam.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-06-24 17:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@masayna. taka kasa to mi sie bardzo podoba, ale napisz z łaski swojej z jakiej kwoty startowales i ile lat pracowales.
zdjecie uzytkownika
kuchar - 2014-07-05 09:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od takiej kwoty zaczynają prymatowi marketingowcy z Krakowa. Biurowi w Jastrzębiu to niestety minimalna krajowa i tylko wybrani mają stawki kosmiczne, na które nie zasługują.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-09 17:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dziewczyny tam pracujace na produkcji maja jeszcze nizsza stawke za godz. żal...
zdjecie uzytkownika
pracownik18 - 2014-07-10 08:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety kobiet tam nie doceniają a to głównie dzięki im jakoś ta produkcja leci(chodzi mi o jakość torebek )a płaca to tysiąc złotych resztę dorównują niby premią czyli wyrównanie do najniższej krajowej.... żal...
zdjecie uzytkownika
Jola_21 - 2014-07-10 12:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik18 - 2014-07-10 08:12:04]:
napisz prosze dlaczego nie doceniają tam kobiet. chcialabym zlozyc tam papiery, bo dostałam info od koleżanki że szukają młodych do pracy. wymagania finansowe mam i tak małe.
zdjecie uzytkownika
pracownik18 - 2014-07-10 13:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest bardzo duża rekrutacja jednych zwalniają drugich zatrudniają...
zdjecie uzytkownika
Jola_21 - 2014-07-10 17:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik18 - 2014-07-10 13:51:33]:
ale nie doceniasz mnie :). Tak naprawdę to wiele dziewczyn na rozmowach kwalifikacyjnych odpadalo w starciu ze mną :). jestem dość elastyczna.
zdjecie uzytkownika
pracownik18 - 2014-07-11 09:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie będę wnikała czy jesteś elastyczna czy nie... idź tam do pracy to się przekonasz jak tam jest. Ja już tam nie pracuje (całe szczęście) :)życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
Niedowierzający - 2014-07-13 12:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważajcie drodzy pracownicy na "Jagodę" z produkcji która się rządzi i donosi że aż żal ściska za 4 litery a co do Aśki z majeranku to jest tak godna zaufania że cokolwiek się jej powie nawet w tajemnicy to cały zakład już o tym wie... postrzelona osoba co nie :D
zdjecie uzytkownika
luzak - 2014-07-13 15:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haaa a kto tam nie donosi ??? albo nie plotkuję ??? wy wszyscy jesteście tacy sami i o każdym można napisać parę słów :D co nie ...
zdjecie uzytkownika
mariola - 2014-07-13 15:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym być taka elastyczna i tam pracować :) jak mam to zrobić ??? zostawiłam na bramie już chyba ze 4 podania :(
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-14 12:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, słyszałam od znajomej, że Prymat przyjmuje młodych na staże i praktyki studenckie. Widzę na stronie, że akurat w Krakowie mają biura. Niech ktoś napisze jak wygląda praca biurowa.
zdjecie uzytkownika
zeeelek123 - 2014-07-14 15:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykle po stażu lub praktyce można zostać na stałe. Praca w biurze jest ok, no i można się sporo nauczyć, przynajmniej w marketingu. Marki są znane, a to ma duże znaczenie.
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-14 19:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zeeelek123 - 2014-07-14 15:11:23]:
No właśnie o to mi chodzi głównie - jakąś różnorodność. Mam nadzieję, że kserować nie będę, ani parzyć kawy. Napisz, czy dostaje sie choćby jakieś kieszonkowe.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-14 20:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję już parę lat i aż wstyd ile to się zarabia
kobietki na produkcji to po prostu jakaś parodia wypłaty
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x