Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-03-05 10:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dziwne jest, że w prymacie pracuje o wiele gorszych osób, ale jak już zobaczy się, że ktoś jest słaby to nie potraficie dać spokoju. Pamiętajcie jednak, że karma wraca. Podejść, porozmawiać, a nie zachowywać się jak dzicz i komentować anonimowo.
zdjecie uzytkownika
konradzik - 2015-03-05 12:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu masz racjie dlaczego ci madrale oficjalnie sie nie podpisza zreszta madry czlowiek nie bedzie wylewaj pomyji na innych a z pisowni widac ze to ktos ograniczony na umysle
zdjecie uzytkownika
konradzik - 2015-03-05 12:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu masz racjie dlaczego ci madrale oficjalnie sie nie podpisza zreszta madry czlowiek nie bedzie wylewaj pomyji na innych a z pisowni widac ze to ktos ograniczony na umysle
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-05 18:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-03-05 10:54:44]:
Dziwne? Przecież łatwiej jest na kogoś nagadać głupot i pozbyć się "konkurencji". Sam nie tak dawno doświadczyłem na sobie jak plotki potrafią zniszczyć zaangażowanie i chęć do pracy. Na szczęście podziękowałem pracodawcy za współpracę i jestem z tego powodu bardzo DUMNY. Czytając wasze wywody śmiać mi się chce...jak można być takim hipokrytą! Nie ma co się przejmować Polacy to obłudny naród (w zdecydowanej większości) na Prymacie ich tam nie brakuje...JEBAĆ fizycznie jak się uczyć nie chciało a nie wypisywać pierdoły na internecie. Nie płacą wam za myślenie. Bezmyślny pracownik to szczęśliwy pracownik!Zamknij pysk i rób swoje.I pamiętaj jeden z drugim - RAZEM pracujecie na dobro firmy a nie osobno.To tyle...
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-03-12 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowal u was jakis czas temu niejaki Szymon kierownik chyba mlody gnebiciel .Ponoc niezle midszal.
zdjecie uzytkownika
Dawny pracownik - 2015-03-15 01:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, miałem okazję pracować w tym "domu wariatów". Nie obracając niektórych osób. Moim okiem wygląda to tak: kierownictwo "swieze" wprowadza swoje reguły. To na + po jakimś czasie zaczyna się lizanie przysłowiowego tyłka kierownictwu przez NIEKTORYCH pracowników i jest wtedy strzelanie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na innych z powodu nie wiadomo jakiego. Po prostu z nudów i zazdrości. Dużo by pisać.
Całe szczęście udało mi się wyjechać. Tu tego nie ma. Każdy patrzy na siebie żeby zrobić swoje i odpocząć. Ludzie sobie pomagają bo prestiż firmy zależy od wspólnej pracy i zaangażowania.

P.S uwazajcie na P.M. "operator za przysłowiową dyche"
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-03-15 20:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
P.M bardzo lubi poniżać innych pracowników, pomimo tego, że sam nic nie robi bo uważa się za bossa dolnej hali i liczy na to, że ktoś inny wykona pracę za niego.

Panie Piotrze czy na górze też Pan wprowadzała swoje zaostrzone zasady??
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2015-03-17 06:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to jak wkoncu to jest i jakie zasady sa w zakladzie jezeli pracownik jest dwa razy zwolniony i jest trzeci raz przyjety to cos tu nie tak jest innym sie klody wali pod nogi a tu sie zatrudnia takiego pracownika ??????????? hmmmmmmm.Juz tam robie jakis czas ale to wszystko jest dziwne dobrze ze koncze z prymatem juz mam prace
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-03-18 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to jest ten P.M
zdjecie uzytkownika
H123 - 2015-03-25 23:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby ktoś mi napisać coś na temat rozmowy kwalifikacyjnej oraz szkoleń - czy są, jak tam to jakie, jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Hiruko - 2015-03-27 13:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pfff drama jak zawsze
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-03-27 15:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedż dla "Dawny pracownik"
myślę że wyjechałeś do Anglii i podobają mi się twoje słowa
"Całe szczęście udało mi się wyjechać. Tu tego nie ma. Każdy patrzy na siebie żeby zrobić swoje i odpocząć. Ludzie sobie pomagają bo prestiż firmy zależy od wspólnej pracy i zaangażowania."
Takie podejście do pracy i firmy wprowadźmy w Polsce i będzie jak w cywilizowanym świecie. Przestańmy się zajmować głupotami i innymi ludźmi, będzie to dla wszystkich lepiej.Bądź zadowolony z tego co robisz lub zmień pracę
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
x23 - 2015-03-27 23:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowana - 2015-03-15 20:33:25]:
Zgadzam się z postem "Dawny pracownik". W prymacie niektórzy pracownicy nie maja za grosz empatii wobec drugiej osoby i czekają komu się noga powinie. Prawda jest taka, że nie tylko w Prymacie ale i w naszym kraju każdy sobie "rzepkę skrobie". Dla mnie cały "system" jaki panuje w tego typu zakładach w Polsce nie podoba mi się.
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2015-06-12 18:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, ostatnio małe wypłaty, kierownictwo wymaga koleżeństwa a samo sie z tego nie wywiazuje. Uważać na Marzenkę czepia sie głupot.
zdjecie uzytkownika
obywatel - 2015-06-13 17:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oburzony - 2015-06-12 18:30:37]:
zgadzam się, wypłaty głodowe, niepotrzebna nerwówka, wyzysk uczciwych pracowników, na szczęście mam to już za sobą, nie polecam tego pracodawcy, już lepiej się w błysku zatrudnić niż tu
zdjecie uzytkownika
gterek - 2015-06-13 21:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odrzucony masz racje Marzena to typ człowieka na którym widac jak siano z bótów wystaje na niczym sie nie zna robi zament i jest hamulcem produkcji juz nie wspomne o wypłatach lepeij już iśc pod kosciuł
zdjecie uzytkownika
Pan X - 2015-06-20 16:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niewolnictwo wraca. Kiedyś murzyni w Ameryce zmuszani byli do niewolnictwa ale wywalczyli to sobie, a u nas wszyscy wiedzą jak jest ale nikt nie jest w stanie się postawić, bo każdy patrzy na czybek własnego nosa. Kochani zacznijmy się razem wspierać, a moze będzie lepiej. Ale jak niektórzy wolą na drugą osobę nadawac lub siedzieć cicho i stępkać, to już sobie sami pomyślcie.
zdjecie uzytkownika
sringągingą - 2015-06-28 10:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gterek - 2015-06-13 21:14:02]:
ty weź słownik poczytaj, a nie i dopiero rzucaj mądrościami - kościuł, bótów- komu tu teraz słoma wystaje hahaha
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2015-06-30 11:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pan x niewolnictwo jest wtedy kiedy pracujesz ale nie lubisz swojej pracy a nie pomyślałem wcześniej żeby mieć plan B na życie. także sobie zawdzięczasz to na co narzekasz. póki co firma prymat wiedzie prym jeśli chodzi o sprzedaż przypraw w polsce itd, marka wielka, można pracować tylko trzeba umieć to wykorzystać dla własnego rozwoju i kariery
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-09 15:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
abec - 2015-07-09 15:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam sytuacja w dziale technologii, wysłam cv na stanowisko, czego sie spodziewać na rozmowie ? bardzo maglują czy nie jest żle
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-09 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to dziewczyny nie wiedza w co włożyć ręce, ale podobno atmosfera w samym dziele jest spoko.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-17 16:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są oferty pracy od nich jako przedstawiciel handlowy i jako Specjalista sprzedaży ds. eksportu tylko, że jedno jest w Krakowie, a drugie w Gdyni.. nie rozumiem za bardzo czym różnią się te dwie oferty, bo zakres obowiązków jest niemal identyczny, tylko eksport jest na większą skale..chyba nie ma to odzwierciedlania w wypłacie?
zdjecie uzytkownika
morales - 2015-08-21 12:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W której normalnej firmie zca kierownika posługuje sie publicznie językiem niczym z rynsztoka?? Pani Marzenka nie umie sie wysłowić bez słowa k..wa.Zero szacunku dla pracownika, każdy jest leniem i obibokiem dla niej.Tylko przed dyrektorem świeci oczami i i wyuczonymi w szkole regułkami.Taki los na nam zgotowało nasze państo, że pracujemy w obozach pracy z grosze a zarządzają nami takie osoby jak ona !!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja na stanowisko ph powadzona przez młotka- średnio- rozgarnętego pana kierownika, kompleksy z powodu braku wykształcenia skarpetkami wychodziły. robota oczywiście otrzymana - ale na szczęście juz mnie w tej firmie nie ma:))))
Pytania: kiepska składnia wypowiedzi i straszenie, już na rekrutacji, ze jak ktoś z góry dowie się o tym o tym o tym- to wypad z firmy i pedałowanie do jastrzębia:))) żenada
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 19:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ohohoho - 2015-08-22 19:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak jest tak dużo starych kobiet pakowaczek które kombinują i robią na złość nie chcą im się robić i mają się za święte krowy które więcej czasu poświęcają na ploteczkach i obgadywaniu innych zamiast na tym na czym powinny to trudno się nie wk....ć
zdjecie uzytkownika
Pracownik produkcji - 2015-08-25 01:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
-Co do pakowaczek muszę się niestety zgodzić bo przez niektóre z nich nie jeden operator sam się zwolnił bo tak umieją zniechęcić do pracy. Sama praca nie była by aż tak zła gdyby nie Ci ludzie którzy tam pracują, z panią Marzenią na czele.
-Sam kierownik produkcji - Spoko, i nikt mi raczej nie zaprzeczy.
-Rekordy na maszynach? Śmiech na sali, żeby na przerwe nie isć i zapier****ć jak głupi i dostać czekoladę.
-Jak z wynagrodzeniem? jestem raczej optymistą i sobie powtarzam że zawsze mogło być gorzej, ale wkurza mnie niesprawiedliwość, prosty przykład to taki że kierownictwo pakuje wszystkich do jednego wora i nie widzi że jeden operator po roku może być lepszy od drugiego który pracuje 5lat,i niestety mimo że ktoś "ogarnia" zarabia mniej niż imbecyl który nie umie nic a ma gadane i liże d**e kierowniczce, to tylko przykład - tyczy się to również mieszalni czy nawet pakowaczek.

To tyle, dobrze że już mnie tam nie ma :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.H. Prymat sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert