brak logo

P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Stefan 2016-08-13 10:21
wypłaty regularne od zawsze (jak w szwajcarskim zegarku)
jaro 2016-08-14 18:05
na śledzia starczy i nic więcej
1
były pracownik 2016-09-12 21:41
Nie polecam,
jak zabaczą, że ktoś jest dobry, to go wykorzają i na końcu zwolnią lub doprowadzą do roztroju nerwowego. kasa marna, a upomnij się, to zaraz coś wymyślą, żeby ci tylko uprzykrzyc. brak szacunku do drugiej osoby. ciesze sie, ze juz mnie tam nie ma...
5
Facio 2016-10-02 12:20
a no był... spoko kierownik.. a teraz co z nim nie tak??
6
marekkkk 2016-10-03 19:07
tak oczywiście i na choinkę zapachową i płyn do spryskiwaczy i życzenia świąteczne...cudownie
Ciekawa 2016-10-03 19:37
Znienawidzony przez wszystkich,zawsze ma racje nie liczy sie z ludzmi.Rozwalil nam firme.
Paula 2016-10-09 08:23
Hej kiedyś pracowałam w Smaku (co prawda praca była ciężka, ale ekipa wporzo więc dobrze się pracowało -jeden minus najniższą krajowa). Teraz pracuje lekko ale też za najniższą krajową. Chciałabym się dowiedzieć (ale tak szczerze) ile tam zarabiają netto na produkcji i w kontroli jakości (oraz jakie wymagania żeby dostać się tam?) Czy pracujecie w weekendy a jeśli tak czy to jest obowiązkowe?
nj 2016-10-09 16:04
minimalna? to ja uwazam ze to nie jest az tak źle..wiaodmo ze sa stanowiska na ktorych da rade wiecej po prostu zarobić przeciez ale to trzeba odpowiednio trafic..a powiedzicie czy zdażają sie moze nadgodziny?
rob 2016-10-25 22:52
Masz racje co do Beaty. g jestem tym co go zdradza przyznała się do tego tydzień temu tak że prymat to jeden wielki b...... awanse za d
3
pracownik 2016-11-03 16:16
Osobiście nie polecam pracy w tej firmie jest bardzo nerwowo i życie toczy się tam w ciągłym stresie i biegu do tego non stop zmiany kadrowe a im więcej zmian tym większy bajzel nikt tam tak naprawde nad niczym nie panuje a najłatwiej i najprościej jest zwalić całe zło na ludzi a prawda jest taka że cały chaos w firmie zaczyna się od rządzących.Do tego ciągle jesteś w pracy bo przecież ciągle mało nie masz życia prywatnego a kasa za tyle godzin przepracowanych to żaden szał to co muszą to Ci wypłacą a gdy tylko nadarzy się jakaś okazja to Ci będą ucinać bo tak jest najprościej.Tak więc póki zarząd bedzie taki jaki jest to lepiej nie będzie szkoda czasu tracić w tej firmie.Ogulnie beznadzieja!!!!
13
dsds 2016-11-07 19:29
Z miesiąc na miesiąc coraz gorzej, a przez nadgodziny nic sie nie wskura, tylko przez organizację.
5
B. 2016-11-19 09:41
Liczy się podejście do pracownika, krzykiem i straszeniem nic się nie załatwi poprzedni K nie musiał zapisywać ludzi w zeszycie którzy przyjdą w nadgodzinach, wystarczy że podszedł jak zwykle z uśmiechem i poprosił. Trzeba się zastanowić dlaczego przez ostatnie 2 lata było normalnie, a teraz mimo dodatkowych premii znów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8
taft 2016-11-24 06:49
Pracuje ładnych kilka lat i nigdy tak źle nie było, Od kiedy odszedł K. to w (usunięte przez administratora) sie całemu kierownictwu poprzewracało. Żeby dostać urlop trzeba iść w święto do pracy, robić nadgodziny i ładnie się uśmiechnąć i pokłonić kierowniczce, a to już się kwalifikuje pod mobbing. Nie wspomnę już o bezsensownym planowaniu produkcji i jechaniu maszynami "tylko pod brak", każą robić nadgodziny a połowa ludzi nie ma co robić, a jak już jest robota to nie ma bobiny albo kartonów na maszynie. Czasami myślę że już mnie nic nie zaskoczy, ale niestety codziennie firma (a raczej osoby które ją kierują) mnie zaskakuje....
11
byly pracownik 2016-12-08 10:11
Nie rozumie znam ludzi i ciagle robia nadgodziny soboty niedziele zarabiaja prawie 3 tys i to pakowaczka wiec co tu jest nie tak i z kim .Ktos tu pisze ze to zaklad tylko romansow nic juz nie wiem
1
Good job 2016-12-11 14:04
Tak to prawda jakość produkcji nie jest najwyższych lotów co negatywnie wpływa na wydajność pracy.Natomiast jeżeli chodzi o romanse to każdy ma prawo stukać się z kim chce i jak chce bez podziału na głuchoniemych, wieśniaków czy ludzi z miasta. Każdy z nas ma takie same potrzeby więc nie zaglądajcie ludziom w majtki. Pozdrowienia z magazynu tam gdzie życie płynie jak sen złoty i nie ma romansów a chłopaki tam pracujący robią dobrą robotę.
1
Aurelia 2016-12-11 16:18
Klaudia dlaczego piszesz na Paulinę Ś.? Przecież każdy doskonale wie że to jest chora psychicznie osoba która żyje tylko i wyłącznie z plotek i obgadywania innych. Życie i tak ją dostatecznie pokarało szpetną urodą i ohydnym uśmiechem. Ona ma nieszczęśliwe życie więc niech sobie obgaduje i zagląda w życie prywatne innych ludzi. Chociaż tyle jej zostało więc zejdź z niej.
9
klaudia 2016-12-13 08:29
co do romansów-ok.nie zagląda się przysłowiowo w ,,cudze majtki,,.Jednak dla ludzi którzy mają rodziny,męża,dzieci,i szczą po kitach za kawałkiem rurki,idąc do ,,pracy na zgrzewalnie,,,to dla mnie, jak i dla wielu z którymi pracowałam duży dyskomfort.A podsumowując:bez Pana Krzysztofa,to masakra totalna!Zawsze traktował człowieka z godnością,i tak jak sam chciałby być traktowany.Ten śmieszny obecny skład zarzadzający strachem osiągnie swój cel na krótką metę-to pewne.
1
xxx 2016-12-13 10:11
to idziecie na czechy jak wam nie pasuje
xx2 2016-12-13 10:12
skład jak skład nic lepszego po nich nie przyjdzie
Good job 2016-12-13 11:55
Tak ten romans widać jak na dłoni z pozycji magazynu. Widzimy go codziennie a nawet czujemy go w powietrzu hahaha.Skład zarządzający macie dobry są liderzy z magazynu. Dajcie im trochę czasu a będzie ok. Głowa do góry będzie dobrze. Taki nasz los klasy robotniczej haha.
adela 2016-12-18 01:06
klaudia widze i nie wierze, kobieto zamij sie swoj a rodzina a nie piszesz i oczerniasz ludzi np. Pauline to twoje kloezanki sa plotkary ,śmieja sie z ludzi i wyzywaja, nie stety ale to kazdy widzi i słyszy,.ps. do Żanety głownej szefowej, mo mąz pracuje z twoim hym konkubetem na Boryni i jest taki sam jak ty
3
job 2016-12-19 09:13
nie polecam tej firmy robilem tam rok
1
job2 2016-12-19 09:15
a ja polecam, praca jak praca
XXX 2016-12-19 09:20
JAK KTOS CHCE PRACOWAĆ TO BEDZIE CZY TO PRYMAT CZY INNY ZAKŁAD PRODUKCJ
1
benek 2016-12-19 10:24
Ogólnie zarobki ok, mozna wykarmic rodzine
ADEL 2016-12-20 08:42
Edyta DO TWOJEJ INFORMACJ mój juz nie robi na boryni ani na innej, nie wiem o co walłas focha,każdy mówi o was, a oskarzyłas mnie
Nieadel 2016-12-21 15:54
Weźcie puknijcie się w głowę, zachowujecie się gorzej niż dzieci w przedszkolu, może jeszcze pobijecie się w szatni. Ogarnijcie się. Tak cwaniakujecie a przed Marzenka co poniektózy trzęsą portkami
2
E 2016-12-21 19:22
Po 17 latach pracy w prymacie, zdecydowanie wolę pracę w Czechach.
5
ktoś 2016-12-21 21:21
Zgadzam się,nie ma jak praca w Czechach
4
hmmm 2016-12-30 19:24
Prymat spada na dno, wolą więźniów od zwykłych pracowników, bo im się to opłaca. Pracownicy nielojalni wobec pracodawcy, bo wychodzą 5 minut czy 3 minuty wcześniej, a czy pracodawca jest lojalny wobec pracownika o to jest pytanie ??
4
ola 2017-01-06 20:41
przyszła chora osoba do prymatu i sieje zamet , naprawde jest chora psychicznie , operatorka ,
3
fx 2017-01-07 11:17
Można wiedzieć kto jest tak bardzo chory psychicznie ???
2
kate 2017-01-09 23:22
kazdy kto wylewa tu pomyje na innych........falszywe hieny
1
fx 2017-01-11 17:49
Masz rację!!!Pozdro.
1
Olo 2017-01-19 16:32
Ola a kto taki chory na umysle jest
1
Benko 2017-01-19 16:42
Ludzie ja pracowalem tam kilka lat ale to co wy wymyslacie to zgroza to prawda ze w za granica praca lepsza bo chodz nikt nie gada o romansach klucicie sie ja smarkacze M.R to byla klutliwa kobieta . Zle sie czyta wasze opinie powiniscie szanowac pracodawce
i siebie nawzajem mysle ze nie jedna kobieta czuje sie urazona waszymi opiniami bo chyba nie kazda idzie jak to ktos tu napisal to kata pozdrawiam BENKO
Rychta 2017-02-01 14:40
Jeśli ktoś ma problem z samym sobą to powinien skonsultować się ze specjalistą i jak najszybciej rzucić prace w prymacie jako lider żeby innym nie utrudniać.
Tyle w temacie...
Karolina Malicka 2017-02-01 15:40
Hej, jesteście zatrudnieni na podstawie umowę zlecenie/dzieło?
Jeśli tak, to warto mieć status słuchacza wtedy pracodawca płaci niższe składki ZUS i jednocześnie wy zarabiacie trochę więcej. Ja np. tak zrobiłam i i ja i szef jesteśmy zadowoleni z obrotu sprawy.
Zapisałam się do Żaka, na Warmińskiej na darmowy kierunek, otrzymuje status słuchacza w momencie zapisu, za nic nie płacę, nie ponoszę żadnych opłat za szkołę, też za zajęcia chodzę baaardzo rzadko, bo nie mam za bardzo czasu ( dzieci, dom, praca), ale Szkoła mnie nie ściga z tego powodu, nic się nie dzieje. Jak mówiłam, szkoła jest za darmo więc żadnego problemu mi nie robią, a kasę mam większą bo ten status słuchacza mam! :) Także polecam Wam zrobić też taki myk - działa :D
1
Edi 2017-02-09 09:10
Edi czy ktos mi powie bo czegos nie rozumie zona wraca w nocy bo ciagle nadgodziny robi czy te godziny to trzeba robic czy jak to jest
Lovly 2017-02-09 18:23
Teraz raczej nie ma nadgodzin.Może żona wraca od kolegi z pracy.Może warto się dowiedzieć .Życie płata figle!!!
nick 2017-02-11 17:24
nadzgodziny tak robia ale kto chce i po drugiej zmianie zostaja do 2 w nocy ,
ona 2017-02-28 08:07
są jakieś przyjęcia na produkcję? złożyłam cv i cisza od miesiąca..;(
Nick 2017-03-03 21:13
W tej chwili raczej Cię nie przyjmą bo nie ma aż tak ogromnego zapotrzebowania ale prawdopodobnie od marca ruszy to wszystko bardziej wiec skladaj cv wiecej jak bardzo Ci zależy.
Gosia 2017-03-07 19:24
Hej chciała bym się dowiedZieć czy potrzebują kogos na magazyn
Iwona 2017-04-04 09:51
Pracujesz w P.P.H. Prymat? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Szymon 2017-04-25 10:51
Jest możliwość dostać się na mechanika /elektryka w utrzymaniu ruchu. lub gdzie cv złożyć
Pracownik 2017-05-14 11:43
Obecny system zmianowy to nieporozumienie. Niedzielny wieczór jest dla rodziny i do wypoczynku a nie do pracy. Od czasu odejscia Pana K wszystko sie zmienilo na gorsze. Zarowno organizacja jak i podejscie do pracowników. Przykre ale prawdziwe. Ten nowy wicedyrektor sporo namieszał. Na gorsze i po to żeby zrzucić całą winę i odpowiedzialność na pracownika.
4
Pracownik 2017-05-14 11:43
Obecny system zmianowy to nieporozumienie. Niedzielny wieczór jest dla rodziny i do wypoczynku a nie do pracy. Od czasu odejscia Pana K wszystko sie zmienilo na gorsze. Zarowno organizacja jak i podejscie do pracowników. Przykre ale prawdziwe. Ten nowy wicedyrektor sporo namieszał. Na gorsze i po to żeby zrzucić całą winę i odpowiedzialność na pracownika.
4
jakiś tam 2017-05-16 23:21
Obecny system w pracy też jest nieporozumieniem. Kilka raportów na jedną maszynę trzeba wypełniać a to jest kwestia przepisywania kilku tych samych rzeczy kilka razy, bo dla pań w biurze będzie tak wygodniej, a 2 sprawa -100 zł za niewypełnienie raportu czy złe wypełnienie lub nieczytelny zapis.
4
Marcin 2017-05-22 00:17
Witam, jestem magazynierem . Chętnie poznam jakąś Panią z produkcji. Często się tu słyszy o romansach na produkcji, więc jestem zainteresowany!

Na imprezie zakładowej będe w różowej koszuli .. czekam
2
Zostaw swoją opinię o P.P.H. Prymat sp. z.o.o. - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.