Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik18 - 2014-07-10 13:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest bardzo duża rekrutacja jednych zwalniają drugich zatrudniają...
zdjecie uzytkownika
Jola_21 - 2014-07-10 17:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik18 - 2014-07-10 13:51:33]:
ale nie doceniasz mnie :). Tak naprawdę to wiele dziewczyn na rozmowach kwalifikacyjnych odpadalo w starciu ze mną :). jestem dość elastyczna.
zdjecie uzytkownika
pracownik18 - 2014-07-11 09:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie będę wnikała czy jesteś elastyczna czy nie... idź tam do pracy to się przekonasz jak tam jest. Ja już tam nie pracuje (całe szczęście) :)życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
Niedowierzający - 2014-07-13 12:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważajcie drodzy pracownicy na "Jagodę" z produkcji która się rządzi i donosi że aż żal ściska za 4 litery a co do Aśki z majeranku to jest tak godna zaufania że cokolwiek się jej powie nawet w tajemnicy to cały zakład już o tym wie... postrzelona osoba co nie :D
zdjecie uzytkownika
luzak - 2014-07-13 15:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haaa a kto tam nie donosi ??? albo nie plotkuję ??? wy wszyscy jesteście tacy sami i o każdym można napisać parę słów :D co nie ...
zdjecie uzytkownika
mariola - 2014-07-13 15:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym być taka elastyczna i tam pracować :) jak mam to zrobić ??? zostawiłam na bramie już chyba ze 4 podania :(
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-14 12:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, słyszałam od znajomej, że Prymat przyjmuje młodych na staże i praktyki studenckie. Widzę na stronie, że akurat w Krakowie mają biura. Niech ktoś napisze jak wygląda praca biurowa.
zdjecie uzytkownika
zeeelek123 - 2014-07-14 15:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykle po stażu lub praktyce można zostać na stałe. Praca w biurze jest ok, no i można się sporo nauczyć, przynajmniej w marketingu. Marki są znane, a to ma duże znaczenie.
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-14 19:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zeeelek123 - 2014-07-14 15:11:23]:
No właśnie o to mi chodzi głównie - jakąś różnorodność. Mam nadzieję, że kserować nie będę, ani parzyć kawy. Napisz, czy dostaje sie choćby jakieś kieszonkowe.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-14 20:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję już parę lat i aż wstyd ile to się zarabia
kobietki na produkcji to po prostu jakaś parodia wypłaty
zdjecie uzytkownika
Gruby Lolo - 2014-08-27 06:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje jako operator maszyn już około roku. Nie jest źle, to ile sie zarabia zależy od chęci, bo nie płacą nam za godziny tylko za wydajność, można zarobic 2500 a mozna 1800 jak sie komuś nie chce..
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-08-27 12:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gruby Lolo - 2014-08-27 06:50:20]:
@Gruby Lolo: a biorą jakchś ludzi bez doświadczenia? Wiesz, bo jak czytam o tym jakie są tam u Was zarobki to coś mnie ściska w środku, ciepło mi się robi, bo ja takich pieniędzy na oczy nie widziałem w moim dyskoncie, a robię tu już trzeci rok - czwarty mi już leci. Jakby co to mam papiery na widlaka.
zdjecie uzytkownika
Ziutek - 2014-09-03 17:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najniższe zarobki,nękanie pracowników,terror psychiczny.Majster K to menda społeczna...Mobbing w pracy w Jastrzębiu Zdroju.
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-09-03 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ziutka.Chłopczyku ty nie wiesz co to jest mobbing,nie doświadczyłeś a pieprzysz.Zwolnij się i problem masz z głowy.Kim ty jesteś że oceniasz innych.Co?
zdjecie uzytkownika
Ziutek - 2014-09-04 00:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam już problem z głowy,pracuję w firmie zagranicznej w Żorach,w której człowieka cenią,szanują,nie nękają.Są płace za które dobrze żyję.
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-09-04 16:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie że masz masz dobrą pracę.Trzeba dążyć do wyznaczonego celu ale nie opluwajmy drugiego człowieka.Pozdro
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-09-08 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co oni młodym po studiach fajnego mogą zaproponować? jestem otwarty na propozycje konkretne, pozdrawiam ciepło jak się tylko da i z góry dzięki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Pracodawca - 2014-09-09 00:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukujemy przedstawicieli handlowych znających branżę przypraw. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
znający prymat - 2014-09-10 23:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy dyrektor produkcji ma tendencje do mądrzenia się w sprawach o których nie ma pojęcia oraz przywłaszczania sobie cudzych sukcesów... jest też bardzo śliski
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-09-12 00:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mariusz nie przesadzaj z Dyrektorem - jeśli dobrze człowiek tam pasuje to też dobrze zarabia, większość ściemnia i ma pretensje że mała wypłata
zdjecie uzytkownika
PL - 2014-09-12 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda dyrektora,fajny facet z niego.Jeśli trzeba to i zamówienia z chłopakami robił.Ech idzie nowe nie koniecznie dobre :(
zdjecie uzytkownika
chętna pracować - 2014-10-22 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze Prymat na okresie próbnym nowym pracownikom nie płaci nawet najniższej krajowej ?
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-10-23 15:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie normalnie płacili na okresie próbnym.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja na stanowisko ph powadzona przez młotka- średnio- rozgarnętego pana kierownika, kompleksy z powodu braku wykształcenia skarpetkami wychodziły. robota oczywiście otrzymana - ale na szczęście juz mnie w tej firmie nie ma:))))
Pytania: kiepska składnia wypowiedzi i straszenie, już na rekrutacji, ze jak ktoś z góry dowie się o tym o tym o tym- to wypad z firmy i pedałowanie do jastrzębia:))) żenada
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-28 17:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"osoby znające branżę przypraw" - brzmi to trochę tajemniczo. chodzi o to czy rodzaje pieprzu odróżnię po zapachu czy chodzi o marketing takich produktów czy co innego? proszę szczegółowo opisać wymagania wobec przedstawiciela handlowego mającego się potencjalnie tym tematem w firmie prymat zajmować.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-11-19 13:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uważajcie na nowego dyrektora produkcji. zbyt długo pracowałem z tym gościem i nie oczekujcie lepszych czasów w tym obozie pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.H. Prymat sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
x