Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ramires - 2016-01-06 16:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aktualny pracownik produkcji - 2016-01-05 23:00:45]:
Cześć na forum. Od dłuższego czasu jestem bez pracy co zaczyna już mnie delikatnie mówiąc mierzić… Czy nie wiecie czy aby oni kogoś teraz nie szukają?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-01-06 17:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W prymacie są teraz masowe zwolnienia. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie debile rządzą szarym pracownikiem. Nie patrzą na to czy ktoś choruje. Brak szacunku do pracownika. Liderzy kompletnie nic nie wiedzą. Jeden z nich ma dość wygórowane ego, typowy podpierdalacz.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-01-08 21:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam rok temu... i wiecie co? Cieszę się ,że się zwolniłem. Jesteście śmieszni i żałośni tyle wam powiem. Na internecie to każdy kozak. Nie podoba się to się zwolnijcie a nie żale ,że wami pomiatają. Life is brutal.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-01-08 23:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my też się cieszymy że się zwolniłeś
zdjecie uzytkownika
llala - 2016-01-12 15:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie, że wszyscy się tu nawzajem wyzywają i obrażają- to na pewno dobrze świadczy o atmosferze w pracy. Szkoda, bo Prymat dla mnie to fajna spółka i chciałbym tam w sumie pracować.
zdjecie uzytkownika
nofka - 2016-01-16 19:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra . Nie polecam...
zdjecie uzytkownika
kodli - 2016-01-17 02:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@llala mnie także to przeraża, że nie świadczy to bowiem o dobrej atmosferze w tej firmie. Na szczęście jako przedstawiciel handlowy pracuje się w terenie (samochód służbowy).
zdjecie uzytkownika
Zwolniona - 2016-01-30 19:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem przerażona co się dzieję w tej firmie, nowy kierownik, nowe rządy, coraz gorsze, zwolnienia co tydzień starszych pracowników, zatrudnianie nowych którzy nie mają pojęcia o produkcji, tylko przyjść, pospacerować 8 godzin i o równej wyjść z pracy, przywracanie starych pracowników którzy zwolnieni byli dyscyplinarnie siejących zamęt a potem uciekają jeść kanapki w szatni, fenomen roku, pracowanie przez wybranków ponad godzinami pracy, byle tylko każdy pracownik widział kto tu jest ważny, a po kątach każdy się śmieje i wytyka palcami. Nowi przychodzą i po jednym dniu rezygnują, co też się dziwić, jak nie wiadomo komu zaufać, bo co druga osoba do kierownika idzie donosić, zero szacunku między pracownikami. Otóż drogi Prymacie świat się na tobie nie kończy, a coraz więcej osób z wami rozwiązuje umowy, i przechodzi do innych firm, gdzie szacunek jest na porządku dziennym, i nie ma żadnych liderów którzy obijają się po kątach a co tydzień raport kierownikowi robią kłamiąc w żywe oczy.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-30 23:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniona - 2016-01-30 19:23:21]:
Twoja opinia o firmie , kierownictwie , liderach tylko o tobie świadczy iż nie nadajesz się do pracy w tej poważnej i szanowanej firmie , a tak na poważnie to wszyscy się cieszymy że już u nas nie pracujesz ponieważ to ty swoimi tekstami wprowadzasz zamęt i piszesz same kłamstwa szkodząc dobremu imieniu firmy. Nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-30 23:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniona - 2016-01-30 19:23:21]:
Twoja opinia o firmie , kierownictwie , liderach tylko o tobie świadczy iż nie nadajesz się do pracy w tej poważnej i szanowanej firmie , a tak na poważnie to wszyscy się cieszymy że już u nas nie pracujesz ponieważ to ty swoimi tekstami wprowadzasz zamęt i piszesz same kłamstwa szkodząc dobremu imieniu firmy. Nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-31 00:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwolniona - 2016-01-30 19:23:21]:
Twoja opinia o firmie , kierownictwie , liderach tylko o tobie świadczy iż nie nadajesz się do pracy w tej poważnej i szanowanej firmie , a tak na poważnie to wszyscy się cieszymy że już u nas nie pracujesz ponieważ to ty swoimi tekstami wprowadzasz zamęt i piszesz same kłamstwa szkodząc dobremu imieniu firmy. Nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2016-01-31 12:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję kilka lat w Prymacie i jestem zadowolony z pracy ,
dobrze zorganizowana praca, dobry sprzęt i niezłe zarobki
czego chcieć więcej ,a niezadowolonych omijam szerokim łukiem,
robię swoje , polecam firmę
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-31 13:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając twoje wywody "zwolniona" cieszymy się ze już w tej firmie nie pracujesz , biorąc pod uwagę twój intelekt i podejscie do ludzi zarzadzajacych firmą ( kierownictwo , liderzy ) sama siejesz zamęt i piszesz same kłamstwa aczkolwiek terażniejsze kierownictwo jest najlepsze w całej historii tej firmy a i liderzy takze są potrzebni aby przywoływać do porzadku takie niekompetentne osoby jak ty do porządku. Nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-31 13:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do "zwolniona"
Twoja wypowiedź tylko świadczy o Tobie i cieszymy się że Ciebie już tam nie ma. Kierownictwo jest najlepsze w historii firmy a liderzy są potrzebni żeby przywoływać do porządku takie niekompetentne osoby jak Ty
zdjecie uzytkownika
Zwolniona - 2016-01-31 15:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Trzeba najpierw poznać definicje słowa niekompetentna bo osoba która pracuje sumiennie i z pełnym zaangażowaniem a zwolniona bez konkretnego powodu na pewno do tej grupy nie należy, pewnie pisze to jakiś niedouczony donosiciel, czyżby to bracia G?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-31 22:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
do zwolnionej: za nic nikogo nie zwalniają a sumiennych tym bardziej, więc swoje żale kieruj do siebie że byłaś najsłabszym ogniwem. Żal ci ściska cztery litery bo cie wyrzucili. I twoje rewelacje że niby coraz więcej osób odchodzi? Aleś wymyśliła, hahaha wręcz przeciwnie bo wracają ci co kiedyś odeszli a nie byli zwolnieni dyscyplinarnie. wystarczy z nimi pogadać i sami powiedzą jak było.
zdjecie uzytkownika
do zwolnionej albo jego mamusi - 2016-01-31 22:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
K sam pisać nie umie, wszyscy się cieszą bo za niego sprzątać już nie trzeba będzie i szukać po WC (obibok), na ciebie też przyjdzie czas, już nie masz forów bo nie masz komu donosić :-)
zdjecie uzytkownika
x - 2016-02-01 13:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli nie masz miłości i wdzięczności w sercu utoniesz w goryczy. Życzę wszystkim zawistnym duszom, które przypisały sobie prawo do publicznych ataków, wyrażania pogardy i agresji, aby odnalazły w sobie miłość dla istnienia i dla siebie samych. W zawiści łatwo zgubić rozum.
zdjecie uzytkownika
y - 2016-02-02 19:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak piszesz na temat k to pisz o sobie kapusiu przyjdzie na ciebie czas kto wysoko lata to nisko spada pracowałam w tej firmi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kamil to porządny chłopak ipracowity
zdjecie uzytkownika
x - 2016-02-05 20:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moim zdaniem praca w tej firmie stala sie wielkim koszmarem. Co tydzien praktycznie zwolnienia .....ludzie co piatek boja sie przyjsc do pracy.A tak apropo zwolnien sa nie sprawiedliwe.Nie wiemy czym kierownictwo i dyr sie kieruje ale nasuwa sie jeden wniosek l-4 nie zaangazowanie w prace , pracowitosc Organizacja pracy nie jest rewelacyjna o liderach nie wspomne bo to porażka....A pani kierownik jest nie kulturalna i nie tylko przykro sie patrzy jak traktuje ludzi ......
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-02-06 02:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [x - 2016-02-05 20:05:47]:
Zaraz Ci zarzucą, że byłeś beznadziejnym pracownikiem, a za tydzień w piątek zostaną z wypowiedzeniem w ręce, cwaniaki wielkie, co udają, że wszystko jest w porządku. Naprawdę tego ludzie nie widzicie, jak jesteście wyzyskiwani, że boicie się chorować, że Was tam za nic mają?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-07 09:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jednym słowem: beznadzieja
zdjecie uzytkownika
Rad - 2016-02-10 12:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę panowie że tutaj niezła dyskusja się wywiązała o Prymacie, śledzę ją z wypiekami na twarzy, aczkolwiek dziwnie mi się czyta te jakby minusy, nie chce mi się w nie wierzyć
zdjecie uzytkownika
zle - 2016-02-19 18:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To uwierz ...szczegulnie po aneksach to opini dobrej nikt nie wystawi..
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2016-02-21 11:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z przedmówcą, pracowałem pare lat w tej firmie aż do feralnego piątku po pierwszej zmianie..to się dzieje obecnie to upadek i szczyt niekompetencji kadry kierowniczej, porażka jednym słowem...
zdjecie uzytkownika
OPM - 2016-02-22 19:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hardkor
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2016-02-22 20:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby upadek, niby źle, a jednak Prymat jako firma się rozrasta. Opanowali już chyba większość stacji telewizyjnych i mają ogromną sprzedaż swoich produktów.
zdjecie uzytkownika
szczeguline opanowali wyplacanie nedznych wyplat i - 2016-02-23 00:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zle
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-02-23 10:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w Prymacie wiele lat i widzę jak firma rośnie ,dynamicznie zmienia się od wewnątrz i jest dobrze postrzegana na zewnątrz ,jestem dumny że pracuję w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-02-23 13:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja godność zależy od Ciebie , jak dajesz się traktować lub myślisz że tak Cie traktują to problem jest w tobie.
Zmień pracę lub myślenie , bo szczęście jest wewnątrz nie zewnątrz ciebie.
życzę częstego uśmiechu

zdjecie uzytkownika
prymat sp. ale Zoo... i malpi gaj - 2016-02-24 11:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zle
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-27 23:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [y - 2016-02-02 19:53:33]:
haha chyba w gorczycy haha
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-27 23:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prymat zginie. Zwalniają starych, a młodzi nie mają zielonego pojęcia o tym co produkujemy. Młodzi wystraszeni lub obojętni. Trzeba szanować starych, oni wiedzą co i jak i dzięki nim firma funkcjonuje, a mimo tego wypłaty głodowe.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-02-27 23:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedawczyki
zdjecie uzytkownika
musiał - 2016-02-28 13:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech więcej osób z grypą przychodzi do pracy może jak więcej ludzi zachoruje to wtedy łaskawie pozwolą iść na L4 bez konsekwencji... durna firma nie kulturalna kierowniczka wyzyskiwacze liderzy szczególnie Adrian pajac utrudniający zniechęcający do pracy tam
zdjecie uzytkownika
znachor - 2016-03-04 18:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prymat upadnie, to nie są przejściowe zawirowania, popadnie w przeciętność i zgnuśnieje i nie będzie już nic z sobą prezentował jak niegdyś..
zdjecie uzytkownika
ZSO - 2016-03-09 18:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] krętacze chamstwo. syf na zakładzie przed audytami wielkie sprzątanie przekładanie z drewnianych palet na plastikowe surowców przeterminowane stare mieszanki dodawane do aktualnych robionych mieszanek kpina powinni wpaść tam i porządek zrobić szkoda słów ...
zdjecie uzytkownika
bella donna - 2016-03-10 11:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogólnie rzecz biorąc to przydałby się tam sanepid i jest pozamiatane :)
zdjecie uzytkownika
jezynazeszczecina - 2016-03-10 14:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bella donna - 2016-03-10 11:37:45]:
Zapewniam cię, że Sanepid jest tam regularnie. I nie ma potrzeby przejmować się twoimi frustracjami, byłego pracownika, którego zwolnili bo był leniem, obibokiem i niewiele ogarniał. I tu nie chodzi o to kto za ile pracuje, osobiście znam wielu ludzi, którzy mało zarabiają a pracują super efektywnie. To się ma w genach. Leń i leser zawsze nim pozostanie.
zdjecie uzytkownika
kjugujg - 2016-03-10 20:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Słyszałem, że podobno szukają kogoś w jakości, czy ktoś z was orientuje się w zarobkach?
zdjecie uzytkownika
fefefe - 2016-03-11 19:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjugujg - 2016-03-10 20:31:03]:
Niech szukają kogoś do produkcji, bo ludzi mało po tych masowych zwolnieniach. I kogoś kompetentnego, a nie jakis pajaców, któzy nie mają bladego pojęcia o maszynach a patrzą na drugą osobę z góry.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-03-13 18:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś patrzy z góry na innych bo ma wysoko postawione "plecy" :/ Widać to gołym okiem.Lata z jęzorem non stop a skoro kontrola się nie czepi to buble można puścić. Po co cokolwiek poprawiać.... a potem zwroty przez takich smarkaczy
zdjecie uzytkownika
ZSO - 2016-03-18 09:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjugujg - 2016-03-10 20:31:03]:
To ten sanepid chyba ślepy i opłacony że nie reagują kontrola jakości mierna w dodatku i frustracji nic nie wiesz o mnie że leser i obibok co niewiele ogarniał a kim ty jestes podstawką co chce poprawić wygląd firmy że znasz ludzi a nie sluchasz ich parą jesteś co się ukazuje na krótko a potem znika że w genach ktoś ma hahah prace za najniższą efektywnie potańcz
zdjecie uzytkownika
byłem. widzialem - 2016-03-18 11:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZSO - 2016-03-18 09:41:49]:
Może nie jest idelalnie ze wszystkim w tym zakładzie ale jak na pracę na produkcji znośnie. W Prymacie na prawdę jest czysto nowocześnie remonty, mam porównanie z fabryką za granicą... Nie mamy się czego wstydzić w Polsce ale lepiej narzekać. I nie ma co bez sensu szkalować, no chyba że ktos tak lubi. Jakoś to kupy sie nie trzyma, że niby wszystkie kontrole, audyty, sanepidy przekupują? Może jeszcze krasnoludki sikają? Tego w Polakach nie lubię tego narzekania.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-02 06:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia za czystość na zakładzie powinna być dla wszystkich taka sama, a nie rozliczanie kto UŻ wziął albo l4. Czasami naprawdę komuś coś wyskoczy i musi wziąć na żądanie. Przez cały okres zimowy ludzie przychodzili chorzy do pracy. Kichali i zarażali innych. Ktoś w końcu zaraził się od takiego chorowitka i rozłożyło go na tydzień, a teraz jak jest premia to ma za to odliczone. To głupota że by w zakładzie w którym produkuje się żywność, pozwalano na to żeby ktoś kto jest przeziębiony wchodził na halę produkcyjną.
zdjecie uzytkownika
WHO - 2016-04-05 17:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-02 06:57:52]:
Zgadadzam sie oni mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech zarażą jeszcze kierownictwo i całe biuro tak by wszyscy na urlop poszli
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2016-04-06 11:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ku.....wa nie ma premi żle jest premia też żle.Ludzie co się z wami dzieje?Przestańcie patrzeć na innych kto ile dostał i za co.Cieszmy się z niespodzianki ,którą przygotował zakład.Do każdej premii uznaniowej muszą być spełnione kryteria i musimy to akceptować.
zdjecie uzytkownika
eka - 2016-04-07 18:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
magazyn, niestety taki urok polaków i taka mętalność. nikt nie potrafi si z niczego cieszyć , każdy tylko narzeka i każdmu zawsze jest mało. ychodzimy na materialistów i zachłannych ludzi, któzy za nic mają swoją pracę a liczy sie dla nich tylko zysk i korzysci.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja na stanowisko ph powadzona przez młotka- średnio- rozgarnętego pana kierownika, kompleksy z powodu braku wykształcenia skarpetkami wychodziły. robota oczywiście otrzymana - ale na szczęście juz mnie w tej firmie nie ma:))))
Pytania: kiepska składnia wypowiedzi i straszenie, już na rekrutacji, ze jak ktoś z góry dowie się o tym o tym o tym- to wypad z firmy i pedałowanie do jastrzębia:))) żenada
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-04-09 23:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, nie rozumiem jednego, ok jednym dobrze innym zle bo wiadomo ale... jak do cholery można srać w swoje gniazdo jakim by ono nie było?
Nie rozumiem człowieka który prace w Prymacie traktuje jak odbywanie kary.
Jest firma i puki ma się dobrze to mamy dobrą pracę i tak trzeba na to patrzeć.
Zastanówcie się . A wypowiedzi pracowników produkcji świadczą chyba tylko i wyłącznie o ich poziomie rozwoju intelektualnego.Jednym słowem to jesteście buraki nie nadające się do przetworzenia na susz buraczany i pewnie dlatego Prymat go już nie produkuje.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
120kg gluty do K-4 - 2016-05-01 17:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kkk - 2016-04-09 23:11:22]:
co ty wiesz człowieczku poćwicz głupiś jak adi

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert