Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
chętna pracować - 2014-10-22 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze Prymat na okresie próbnym nowym pracownikom nie płaci nawet najniższej krajowej ?
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-10-23 15:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mnie normalnie płacili na okresie próbnym.
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-28 17:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"osoby znające branżę przypraw" - brzmi to trochę tajemniczo. chodzi o to czy rodzaje pieprzu odróżnię po zapachu czy chodzi o marketing takich produktów czy co innego? proszę szczegółowo opisać wymagania wobec przedstawiciela handlowego mającego się potencjalnie tym tematem w firmie prymat zajmować.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-11-19 13:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
uważajcie na nowego dyrektora produkcji. zbyt długo pracowałem z tym gościem i nie oczekujcie lepszych czasów w tym obozie pracy.
zdjecie uzytkownika
łuki - 2014-12-05 13:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam za taka prace nalezy sie wieksza pensja.Na magazynie nieporzadek nic nie idzie znalesc.Zamowienie ktore w innych firmach robilem pol godziny tutaj pol dnia zejdzie.Szukaj czegos.czego nawet nie ma na stanie magazynu ,albo lezy tam gdzie nie powinno.Dlaczego oni czytnnikow nie wprowadza ktore ułatwiaja prace.Jakies smieszne raporty na koniec zmiany trzeba wypisywac co sie robilo nawet jak nie masz nic do roboty musisz sprzatac,wiec co ma wpisac sprzataczka skoro juz magazynierzy sprzataja za nia?Nie polecam
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-12-05 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co dokladnie z tym dyrektorem? podajcie szczegol!! pracowalem jako przedstawiciel handlowy, zarabialem calkiem nieźle- wyslalem CV do tej firmy wiec poprosze o info na co moge liczyc w P.P.H. Prymat- wydawalo mi sie zawsze ze u nich jest wszystko zgodne ze zgodnym!! Jaka jest rotacja pracowników na stanowisku, o które się staram?
zdjecie uzytkownika
kks - 2014-12-06 13:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do łuki.Pełny asortyment na wm będzie wprowadzony w styczniu więc niczego nie będziesz szukał.System wm tak defakto wchodzi na 100 procent dopiero teraz więc trzeba się nauczyć z nim pracować a nie krytykować. Co do porządku to bałagan sam się nie zrobi ,gdyby nie kilka flejtuchów było by fajnie.Teraz sam widzisz źe nie należy tylko krytykować lecz sumiennie pracować i sprzątać po sobie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
2222 - 2014-12-09 14:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niedowierzający - 2014-07-13 12:27:21]:
FIRMA PRYMAT TO NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ WSPÓŁPRACOWAŁAM , PRZYJADĄ DO CIEBIE ZAWALĄ CI SKLEP , OBIECUJĄ IDEALNĄ SPRZEDAŻ A NASTĘPNIE NIE MA ICH TYLKO ZASŁANIAJĄ SIĘ P.GESLER ZRESZTĄ IDEALNY ODPOWIEDNIK F.PRYMAT TJ ZAROZUMIAŁA, ZŁOŚLIWA DO BÓLU I ZGORZKNIAŁA. TO CAŁY SEKRET PRYMATA WIĘC KOCHANI Z DALA OD NICH OBOJGA POZDRAWIAM EWA
zdjecie uzytkownika
jula - 2015-01-05 14:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ss - 2014-09-04 16:04:43]:
jeszcze powiedz ze przy produkcji plastików do aut haha, to dopiero zarobek.
zdjecie uzytkownika
IceMaN - 2015-01-06 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja powiem krótko jeśli chodzi o produkcje w firmie prymat a zwłaszcza o kierownictwo produkcji to większej bandy kretynów nie widziałem. Byli okres świąteczny człowiek specjalnie nie wybierał urlopu bo raz podpadł wyżej wymienionym imbecylom i chciał pokazać ze mu zależy światek piątek trzeba zapieprzac tak jak oni tego chcą a w podzience w sylwestra rano po nocnej zmianie dostajesz wypowiedzenie. Śmiech na sali mam nadzieje ze się udławicie i pozdro dla Marzenki która jest największą mietłą jaka w życiu było mi dane spotkać. Ludzie tam maja nawet pretensje jak wyjdziesz do kibla i się wysrac nie dadzą najlepsi do pracy to tacy którzy nie chorują i nie maja życia poza pracą. Obóz pracy.
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2015-01-08 19:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
haha wreszcie się wzieli za leserów co im się robić nie chciało. Ja wiem kogo pożegnali na koniec roku i bardzo dobrze bo wszyscy odetchneli że ich nie będzie. Kto uczciwie pracuje i mu się chce to ma się dobrze a i kasa jest lepsza bo dali podwyżki. Widać że się zmienia i ci co już nie mogą się chować po kątach i udawać ani gębą nic nie wykrzyczą to teraz mają za swoje!! IceMan ty się lepiej ciesz że cie tak długo znosili hahahah
zdjecie uzytkownika
grzech - 2015-01-09 10:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a jak jest z zaciągnieciem sie do firmy,nawet jako zwykły pracownik na produkcji?trzeba spełniać jakies umiejetności tzn. paiery na operatora jakis maszyn?czy rece i nogi tez wystarczą?no i czy bez znajomosci,zwykły szarak ma szanse na powołanie?
zdjecie uzytkownika
niedowierzający - 2015-01-11 19:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do kierownictwa produkcji: zobaczcie jak pracuje kadziowy kamilek... wiecznie jakieś wymówki że czegoś nie ma że nie da rady i głupie pytania zadaje... zobaczcie jakie on ma w ogóle ruchy... był już raz wylany ale jego mamuśka wypłakała gdzieś u góry jego powrót...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-11 20:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety ale Kamilek gdziekolwiek by nie był to nigdzie nie dawał rady i aż dziwne ze tyle czasu go tam trzymają .............
zdjecie uzytkownika
IceMan - 2015-01-12 19:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [też pracownik - 2015-01-08 19:55:09]:
Ciesze sie niezmiernie że mnie znosili, lepiej się chować po kątach niż stać jak filstyn i czekać aż jakiś fagas Cię zjebie prawda? A to że ja potrafiłem sobie tak czas zorganizować że i maszyna szła i normowo byłem jakieś 2 tony do przodu i że znalazłem czas na wyjscie do wc na porozmawianie z kimś na wyjscie na kole to co przestępstwo pewnie jest. Kasa lepsza na pewno jak zwolnili ileś osób to pewnie teraz sie cieszcie z podwyżki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-12 19:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [też pracownik - 2015-01-08 19:55:09]:
co zal(usunięte przez administratora)sciska ze ktos mogl tam pracowac a nie zacharowac sie?! pewnie lepiej wam ze ich nie ma bo ... bo co?macie teraz wiecej?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-16 19:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najszczersze gratulacje dla operatora Jarka za pobicie rekordu na "10-tce". Jest to nie lada wyczyn mimo faktu iż mechanicy ciągle podkładali mu kłody pod nogi i skarżyli się na niego poniekąd swoim zachowaniem rozsiewając plotki jakoby właśnie ten operator Jarek miałby dostać wypowiedzenie (właśnie przez nieróbstwo i narzekanie oraz kablowanie ze strony mechaników). A co do kierownictwa produkcji to wspaniale że takie rzeczy zauważają i chwała im za to lecz jednocześnie popełnili ogromny błąd nie doceniając innych autorów sukcesu jak mieszaczy, kadziowego Tomka który pilnował żeby surowca nie zabrakło Jarkowi czy też Krzyśka ze zgrzewalni że ogarniał na bieżąco posyłać te "jarkowe" palety na MWG nie powodując zatoru a tym samym zatrzymanie maszyny. Jednym słowem wielkie słowa uznania dla kierownictwa za dostrzeżenie wyczynu Jarka lecz jednocześnie ogromny niedosyt za pominięcie innych autorów sukcesu dzięki którym ta jarkową maszyna nie stawała z powodu braku produktu czy zatoru na zgrzewalni... Można to jeszcze zrzucić na brak doświadczenia kierownictwa i orientacji w innych aspektach które miały OGROMNY wpływ na sukces pana Jarka... Oczywiście nie umniejszając sukcesu pana Jarka i jego pakowaczek...
zdjecie uzytkownika
Inny pracownik - 2015-01-17 05:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ale zgadzam się z przedmówcą.......mechanicy to największe nieporozumienie w całym prymacie , panowie obrośli w piórka i myslą ze są najważniejsi w całym zakładzie i ze każdy będzie ich słuchał i uszy po sobie kładł aby tylko ich nie podkablowali albo nie dołożyli cegiełki do wręczenia wypowiedzenia w pracy ..........Informacja do prezesa i kierownictwa .......zwróćcie proszę uwagę na prace i podejście mechaników do operatorów oni zawsze i ewidentnie działają na szkode firmy nie współpracując z operatorami aby osiągali jak najlepsze wyniki ale rzucają kłody pod nogi wpisując fałszywe informacje o pracy operatorów do raportów co potem skutkuje nieprzyjemnymi konsekwencjami dla w/w gdzie tutaj jest ciągłe powtarzanie sloganu "koniec barier miedzy działami" ? Chyba że jest się dobrym kolega mechanika i włazi się im w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam mechanika Rafała.P najgorszy dwulicowy człowiek z jakim przyszło mi współpracować :( i nie ja jeden tak twierdzę :( Do kierownictwa produkcji .......na sukces operatora pracują wszyscy od mieszaczy , kadziowego aż do pracownika zgrzewalni, a nie tylko on sam więc nagradzając tylko jego i pakowaczki robicie ogromny błąd ........celowo nie wspominam mechaników bo oni są zbędnym balastem chyba ze zmienią podejście i zaczną zachowywać się dojrzale w końcu bo to wszyscy pracujemy na dobre imię firmy ;)
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2015-01-21 08:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja się z tym nie zgadzam dlaczego mieszacze mieli by zasługiwać na nagrodę, jechała tylko maszyna nr 10 z tym asortymentem, mieszacz nie namieszał więcej, z kadziowym się zgadzam chłopak jest obrotny i proszę kierownictwo, żeby zwrócili uwagę w odróżnieni do tego z mojej zmiany (KR). Jeśli chodzi o zgrzewalnie też piszą na kartkach ile zostało odebrane i na pewno mają z tego profity. Magazynier, kierowca przerzutu, majster i planista też mieli udział w tym sukcesie, ale rekord był na maszynie. Fajnie, że w końcu dzieje się w firmie na +. Pracuję kilka lat i tyle, co w ostatnim czasie się dzieje jest coraz lepiej. Jeśli chodzi o Kierownictwo to przeżyłam w tej firmie kilku, Ci w końcu z nami normalnie rozmawiają zarówno produkcji jak i techniczni. Wcześniej chamstwo przez duże CH. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników z szczególności pakowaczek dolnej hali
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-01-21 11:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widzę że dyskuja przeniosła sie na wyższy ,merytoryczny poziom .Nie ma tylko narzekania ale również ciekawe opinie i wnioski. Z takich uwag nadzór może wyciągnąć wnioski które zmienią pracę w Prymacie na lepszą .
Uważam że zmiana dyrektora zmieniła podejście kierownictwa do ludzi na produkcji .Pracownicy ciężko pracują i powinni być doceniani a nie tylko krytykowani lub ignorowani
Powiało świeżym powietrzem :)
zdjecie uzytkownika
Doświadczona pracownica - 2015-01-21 20:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co do kadziowego Tomka to nie macie czasem dziwnego wrażenia że gdziekolwiek by on nie był (czy to zgrzewalnia czy to kadzie czy to na maszynach jak carrera i webb) to wszędzie daje sobie świetnie radę? Tak patrzę na te komentarze i na wzmianki o kadziowym Tomku to mi się skojarzyło właśnie z tym na niebiesko ubranym przystojnym chłopaku który sobie wszędzie daje świetnie radę...Ciekawa jestem czy on jest w jakimś stopniu dodatkowo wynagradzany przez kierownictwo bo to byłoby trochę nie w porządku wobec niego gdyby to było niezauważane przez tych z góry... wiecie może czasem czy nie ma kogoś? ;) Jest cholernie pracowity i dba o porządek często widać jak sprząta czy zamiata nawet nie swoje brudy...
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-01-22 07:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, do "Doświadczona pracownica i inny pracownik", chłopie robisz te same błędy i do tego sobie słodzisz. Przystojny, pracowity, czy ma kogoś? czy kierownictwo go nagradza, i ta wzmianka o mechanikach co przyczynili się do zwolnienia twojego brata, chłopie weź się do roboty, a nie dziewczyną makaron na uszy nawijaj i w d..e kierownictwu wchodzisz. Chłopie ogarnij się.
zdjecie uzytkownika
Tomek G. - 2015-01-23 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Nie ma to jak dowiadywać się bezpośrednio od osób trzecich w pracy o tym że ktoś o mnie wypisuje opinie a potem "okazuje" się że autorem tych opinii żeby sobie posłodzić jestem ja sam. Powiem krótko: (usunięte przez administratora)walić mi prosto z mostu w 4 oczy. Dla "żądnych sensacji": Ja nie wstawiałem tych komentarzy bo mam naprawdę lepsze zajęcie w domu i poza nim a co do mojego brata to wzmianki o tym że to przez mechaników on wyleciał z roboty to owszem mówiłem coś takiego i wcale się z tym nie kryłem i mojej opinii o tym nie zmienię nawet kosztem tego że sam mogę polecieć z roboty (swoją drogą on ma obecnie pracę z której jest zadowolony więc tym bardziej nie rozumiem tego czemu miałbym się skarżyć na mechaników jak dziecko na internecie). Lecz takie rzeczy mówiłem w realu a nie robię tego jak wy k..y pi...e na necie i jeszcze macie czelność mnie obsmarowywać że niby ja jestem autorem tych komentarzy... jak widać nie brakuje ludzi których w domu nie kochają i swoje frustracje i żale wylewają na necie i nie wiedzieć czemu mnie się uczepili. Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja na stanowisko ph powadzona przez młotka- średnio- rozgarnętego pana kierownika, kompleksy z powodu braku wykształcenia skarpetkami wychodziły. robota oczywiście otrzymana - ale na szczęście juz mnie w tej firmie nie ma:))))
Pytania: kiepska składnia wypowiedzi i straszenie, już na rekrutacji, ze jak ktoś z góry dowie się o tym o tym o tym- to wypad z firmy i pedałowanie do jastrzębia:))) żenada
zdjecie uzytkownika
Greg79 - 2015-01-26 07:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy jako ph (ds. gastronomii). Czy na start dają umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-30 09:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej umowę otrzymasz na początek okres próbny to 3 miesiące a jeżeli będziesz ogarniał temat to po okresie próbnym zazwyczaj otrzymuje się umowę na 10 lat lub 7 różnie z tym bywa czasami nawet na 2 podpisują na czas nieokreślony umów nie ma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.H. Prymat sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
x