Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H. Prymat sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lelum - 2015-02-27 10:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnijcie sie jak tak zle wam jest... Ogolnie nie mam żalu do firmy pracuje prawie rok jest spoko tylko jeden lider drażniący
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-02-28 13:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do hehehe powiedz mi kto cię spłodził to cie pomszczę
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-02 18:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda atmosfera i praca na magazynie? Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
konradzik - 2015-03-04 15:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-11 20:15:33]:
Tak a gdzie M.R ma takie chody ze synalkowi wyplakala
zdjecie uzytkownika
danko - 2015-03-04 15:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [konradzik - 2015-03-04 15:32:56]:
Z kim M.R ma uklady ze Kamilek jeszcze robi to bardzo dziwne
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-04 20:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nikomu przez 6 lat Kamilek nie przeszkadzał, a nagle wszyscy mają jakieś zastrzeżenia, dziwne. Chociaż osobiście uważam, że te opinie dodaje ta sama osoba... T.G nie nudzi się zmienianie non stop nicków? To chyba trochę uciążliwe, wypowiedź się w tej sprawie z kolejnych 20 nicków.
zdjecie uzytkownika
Odważny pracownik - 2015-03-04 21:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rada dla tego co tu za plecami sieje ferment. Podejdź do Pani M.R i zapytaj się z kim ma układy. K.R pracuje już kilka ładnych lat i zaczynał od tego co najgorsze. Więc gdyby miał jakieś przywileje dzięki Pani M to chyba od początku byłby na lzejszej robocie. Jesteście ludzie porostu zazdrosni, że ktoś chodzi do tej pracy nie tylko bo musi, ale może mieć z niej satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-04 21:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brawo dla ' odważny pracownik' tak to właśnie już jest w prymacie, że z każdą błahostką lepiej polecieć na górę niż wytłumaczyć na czym polega problem danej osobie.
zdjecie uzytkownika
Odważny pracownik - 2015-03-04 21:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A od Pani M.R to wara, bo pracuje tam od kad niejeden na chleb mówił beb.
zdjecie uzytkownika
konradzik - 2015-03-05 07:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Odważny pracownik - 2015-03-04 21:23:07]:
Tak to prawda zazdrosc i jeszcze raz zazdrosc ludzie roboty patrzcie nie pisania glupot i dajcie wkoncu spokoj Pani M.R i Kamilowi
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-03-05 08:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w internecie bardzo łatwo kogos oczernić ale dlaczego odwaga przejawia sie anonimowo? jak masz odwage na kogos wylewac pomyje to sie podpisz.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-03-05 08:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w internecie bardzo łatwo kogos oczernić ale dlaczego odwaga przejawia sie anonimowo? jak masz odwage na kogos wylewac pomyje to sie podpisz.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-03-05 10:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dziwne jest, że w prymacie pracuje o wiele gorszych osób, ale jak już zobaczy się, że ktoś jest słaby to nie potraficie dać spokoju. Pamiętajcie jednak, że karma wraca. Podejść, porozmawiać, a nie zachowywać się jak dzicz i komentować anonimowo.
zdjecie uzytkownika
konradzik - 2015-03-05 12:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu masz racjie dlaczego ci madrale oficjalnie sie nie podpisza zreszta madry czlowiek nie bedzie wylewaj pomyji na innych a z pisowni widac ze to ktos ograniczony na umysle
zdjecie uzytkownika
konradzik - 2015-03-05 12:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu masz racjie dlaczego ci madrale oficjalnie sie nie podpisza zreszta madry czlowiek nie bedzie wylewaj pomyji na innych a z pisowni widac ze to ktos ograniczony na umysle
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-05 18:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-03-05 10:54:44]:
Dziwne? Przecież łatwiej jest na kogoś nagadać głupot i pozbyć się "konkurencji". Sam nie tak dawno doświadczyłem na sobie jak plotki potrafią zniszczyć zaangażowanie i chęć do pracy. Na szczęście podziękowałem pracodawcy za współpracę i jestem z tego powodu bardzo DUMNY. Czytając wasze wywody śmiać mi się chce...jak można być takim hipokrytą! Nie ma co się przejmować Polacy to obłudny naród (w zdecydowanej większości) na Prymacie ich tam nie brakuje...JEBAĆ fizycznie jak się uczyć nie chciało a nie wypisywać pierdoły na internecie. Nie płacą wam za myślenie. Bezmyślny pracownik to szczęśliwy pracownik!Zamknij pysk i rób swoje.I pamiętaj jeden z drugim - RAZEM pracujecie na dobro firmy a nie osobno.To tyle...
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-03-12 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowal u was jakis czas temu niejaki Szymon kierownik chyba mlody gnebiciel .Ponoc niezle midszal.
zdjecie uzytkownika
Dawny pracownik - 2015-03-15 01:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, miałem okazję pracować w tym "domu wariatów". Nie obracając niektórych osób. Moim okiem wygląda to tak: kierownictwo "swieze" wprowadza swoje reguły. To na + po jakimś czasie zaczyna się lizanie przysłowiowego tyłka kierownictwu przez NIEKTORYCH pracowników i jest wtedy strzelanie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na innych z powodu nie wiadomo jakiego. Po prostu z nudów i zazdrości. Dużo by pisać.
Całe szczęście udało mi się wyjechać. Tu tego nie ma. Każdy patrzy na siebie żeby zrobić swoje i odpocząć. Ludzie sobie pomagają bo prestiż firmy zależy od wspólnej pracy i zaangażowania.

P.S uwazajcie na P.M. "operator za przysłowiową dyche"
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-03-15 20:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
P.M bardzo lubi poniżać innych pracowników, pomimo tego, że sam nic nie robi bo uważa się za bossa dolnej hali i liczy na to, że ktoś inny wykona pracę za niego.

Panie Piotrze czy na górze też Pan wprowadzała swoje zaostrzone zasady??
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2015-03-17 06:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to jak wkoncu to jest i jakie zasady sa w zakladzie jezeli pracownik jest dwa razy zwolniony i jest trzeci raz przyjety to cos tu nie tak jest innym sie klody wali pod nogi a tu sie zatrudnia takiego pracownika ??????????? hmmmmmmm.Juz tam robie jakis czas ale to wszystko jest dziwne dobrze ze koncze z prymatem juz mam prace
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-03-18 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to jest ten P.M
zdjecie uzytkownika
H123 - 2015-03-25 23:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby ktoś mi napisać coś na temat rozmowy kwalifikacyjnej oraz szkoleń - czy są, jak tam to jakie, jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Hiruko - 2015-03-27 13:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pfff drama jak zawsze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja na stanowisko ph powadzona przez młotka- średnio- rozgarnętego pana kierownika, kompleksy z powodu braku wykształcenia skarpetkami wychodziły. robota oczywiście otrzymana - ale na szczęście juz mnie w tej firmie nie ma:))))
Pytania: kiepska składnia wypowiedzi i straszenie, już na rekrutacji, ze jak ktoś z góry dowie się o tym o tym o tym- to wypad z firmy i pedałowanie do jastrzębia:))) żenada
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-03-27 15:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedż dla "Dawny pracownik"
myślę że wyjechałeś do Anglii i podobają mi się twoje słowa
"Całe szczęście udało mi się wyjechać. Tu tego nie ma. Każdy patrzy na siebie żeby zrobić swoje i odpocząć. Ludzie sobie pomagają bo prestiż firmy zależy od wspólnej pracy i zaangażowania."
Takie podejście do pracy i firmy wprowadźmy w Polsce i będzie jak w cywilizowanym świecie. Przestańmy się zajmować głupotami i innymi ludźmi, będzie to dla wszystkich lepiej.Bądź zadowolony z tego co robisz lub zmień pracę
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
x23 - 2015-03-27 23:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowana - 2015-03-15 20:33:25]:
Zgadzam się z postem "Dawny pracownik". W prymacie niektórzy pracownicy nie maja za grosz empatii wobec drugiej osoby i czekają komu się noga powinie. Prawda jest taka, że nie tylko w Prymacie ale i w naszym kraju każdy sobie "rzepkę skrobie". Dla mnie cały "system" jaki panuje w tego typu zakładach w Polsce nie podoba mi się.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. Prymat sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.H. Prymat sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie