Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Alumetal

Pracowałeś w firmie Alumetal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-07-09 21:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak długo będą nas (usunięte przez moderatora),na wypłatach
zdjecie uzytkownika
?????????????????????? - 2012-08-01 01:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie całokowicie gonia jak psa robia co chca a wielu chyli głowy bo sie boja sprzciwic, ja sam pracuje w tej firmie i mam przed oczyma codzienny ten syf!!!!!!!!!!!!! ludzie nie dajmy sie zwariowac przeciez nie moga z nami tak postepowac!!!!!!!!!!!!!!! gdzie jest PIP. To juz szczyt szcytow(usunięte przez moderatora),
zdjecie uzytkownika
JA - 2012-08-31 11:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Człowieku to po cholere pracujesz w tej firmie skoro tak strasznie ci sie nie podoba.... Wystarczy się zwolnić a nie (usunięte przez moderatora),* głupoty.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 22:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomi, a może jak się rozbudują to i lepsze warunki pracy będą i jakiś lepszy socjal? No nie wiem, pytam, bo też chciałem zgłosić się do nich przez agencję pracy.
zdjecie uzytkownika
nowa sol - 2014-03-07 14:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, Zakład jest ok, praca nie jest ciężka tylko gorąco, ale to pikuś. "ten zakład jest piękny tylko ludzie do kur..." ludzie bez wykształcenia i doświadczenia zarządzają ludźmi i produkcja... i nie dziwcie się ze ludzi nie ma do pracy bo przez takie osoby bd tak zawsze a nawet gorzej bo dojdzie do rękoczynów gdyż każdy ma swoja wartość i nie każdy da sobą pomiatać.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-05-26 15:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tam przez agencję tylko biorą? To gdzie można złożyć cv?
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-09-01 17:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym cv złożyć ale najchętniej nie przez agencję. martwię się tylko żeby cisnęli bhp bo taka branża i o człowieka trzeba dbać. Czy wie ktoś czy jest możliwość aplikowania bez udziału agencji pracy tymczasowej i na jakie stanowiska i na jaką umowę? Jak ktoś się oientuje jak przebiega u nich rekrutacja to pisać
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-13 17:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, CV możesz spokojnie złożyć na zakładowej portierni i na pewno dojdzie do kadr, bo większość z nas tak składała podania. W tej chwili możesz aplikować na produkcję: stanowisko "odlewacz gąsek", na sortownie ręczną gdzie bedziesz rozdzielał złom w zależności od rodzaju: "sortowacz" lub na utrzymanie ruchu: elektryk lub ślusarz/mechanik.
Ogólnie to musisz nastawić się na prace w systemie ciągłym: 4 brygady więc jak wypadnie pracujesz w sobote, niedziele i święta i nie ma przebacz. Prace marne: dają nowym 12 zł na godzine, musisz być odpornym psychicznie bo tu mają gdzieś pracownika bo uważają, że na twoje miejsce przyjdzie 10 nowych. Licz się z tym, że będziesz tu tylko małpą do roboty, nie człowiekiem. Praca w warunkach ciężkich i brudnych (hałas, smród, pył, latem upał zimą mróz), BHP-owiec debil, kltóry tylko szuka zeby premie zwinąć, Leniwi ludzie bo za 12 zł/h nikt normalny by nie pracował...

100 razy lepiej dla Ciebie jak poszukasz innej pracy, ogromna rotacja załogi mówi sama za siebie... w zakładzie pracuje 150 osob a lubdzie, którzy przychodzą w tej chwili mają już numery 450, więc załoga wymieniona 3 razy w ciągu niecałych 4 lat.
Gdyby nie kredyty i rodziny na utrzymaniu nikt by tu nie robił
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-29 19:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co robi "odlewacz gąsek"? to zabrzmiało groźnie.ci od bhp zawsze są czepialscy ale dobrze że gonią, bezpieczniej na zakładzie będzie.nikt ich nie docenia ale oni nas chronią
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alumetal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x