Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-28 11:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiorą innym żeby dać tym niemotom. Do tej pory nic ich nie motywowało żeby zarobić więc i teraz nic im nie pomoże
zdjecie uzytkownika
zwykły - 2014-07-30 18:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli będą chcieli dać te premie to wiadomo że komuś wezmą,nawet mandatami na to zarobią i tak może być że komuś dadzą z 2 mandaty a potem gość dostanie premie i będzie cieszył że dostał premie,a to nie żadna premia tylko to co zarobiłeś
zdjecie uzytkownika
nie podatny - 2014-08-01 00:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
........a ja cos juz wiem..........panowie (kolego) z planowania.........-nastepny bedzie na temat........juz dwóch poleciało...
zdjecie uzytkownika
G o Ś ć - 2014-08-05 15:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za rzekoma premia od akordu za sierpień?...ma byc-chore moim zdaniem.Pewnie podatek zeżre jak bedzie razem z wyplatem
zdjecie uzytkownika
uświadomiony - 2014-08-07 15:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiem z pewnego zrudła-zadnej premi nie bedzie,jesli juz to z 5 osob z solowek-dopłaciaków
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-08 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jaka jest to motywacja dla Ciebie jak do nierobów będą dopłacać
zdjecie uzytkownika
f - 2014-08-08 19:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-08-08 17:24:11]:
Nierobów niech poszukają na mistrzówce i w biurach pochowanych!!!!!!!!Cały montaż pracuje na nich!!!!!
zdjecie uzytkownika
bubek - 2014-08-09 07:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestes nierobem zadna kasa nie zmotywuje....a co-dostana ci co maja 33 procent izarabiaja pod 3000 klocki? nie wierze
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-09 22:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [f - 2014-08-08 19:51:32]:
Dokładnie
zdjecie uzytkownika
marti - 2014-08-11 07:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [G o Ś ć - 2014-08-05 15:44:58]:
kto
zdjecie uzytkownika
Montaż - 2014-08-11 22:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [czujny - 2014-07-28 09:37:14]:
Pan Wielce Szanowny Lute..i nawet montażu na oczy nie musi oglądać tak de..l wyceny robi i normy ustala . Brak słów . Dawaj baranie i pokaż że się da zrobić z rebra fuche! i Żuć te zasrane twoje co pół godziny palenie papierosów i żarcie słonecznika na mistrzówce Panie Prezesie to hańba Co oni na tej mistrzówce robią żal ... W dupach się poprzewracało . I co to ma być za robienie do za dwadzieścia ? Taki z tego efekt że w pojemnikach coraz więcej namieszanego materiału syfu itp. Tak samo te kratki w pojemniczkach . Czysty debilizm tyle kasy zmarnowano żeby te sitka obrobić... A skoro akord na montażu to akord przychodzisz szybciej to i masz kończyć szybciej na spokojnie potem składać materiał i czekać na przepustke jak kotły (pół godziny na szatni!!!)bo pracują 7 i pół godziny nie wiadomo z jakich przywilejów ??? A jeśli chodzi o te premie to nic tylko czekać aż debile typu "chińczyki" będą wykręcać ile się da bo debile nic tylko je.ać na czole mają wypisane a za dwa miesiące na każdy montaż zwiększą normę!
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-08-11 22:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mati nie cwaniakuj! Powiedz lepiej sam ile zarabiasz wszystkim w Pasie za siedzenie na mistrzówce!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-13 09:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czytam te wasze opinie w części się zgodzę na montażu zawsze trza było dać siebie wszystko i pomyśleć jak sobie to ułatwić bo jak będzie się robić jak jest w tych zeszytach z opisem montażu to nawet1/2 normy nie wyrobisz ,fakt faktem pass ma 30% pracowników zbytecznych tak było od zawsze jak ja tam pracowałem pozdrowienia dla betoniarki ,Janusza ,Bobka ,Krzyśka
zdjecie uzytkownika
info - 2014-08-26 09:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dodatkowa kwota z "funduszu motywacyjnego" nie będzie opodatkowana a pod uwagę będą brani wszyscy pracownicy a nie tylko Ci z dopłatami.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-08-26 13:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytajac te komentarze mozna miec watpliwosci czy aby na produkcji atmosfera byla zdrowa. Nie zazdroszcze jezeli sa osoby skutecznie niszczace atmosfere bad relacje miedzy pracownikami. Powinni wlasnie o nie zadbac bo to wzglednie gwarantuje lepsze wyniki w firmie i powinno rowniez dla pracownikow, ale czy tak bedzie..?
zdjecie uzytkownika
jam wasz pan wiesnioki!! - 2014-08-27 11:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
3eba byc niezle jebnietym zeby w pasie z wiesniakami robic !!!!
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-08-29 13:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co moze zdrowi sa Ci co u japonca na 4brygadowce zapieprzaja za marne gorsze i po kiblach sie graja?? Owszem sa tu ludzie nie całkiem zdrowi ale sa i Ci normalni wiec nie obrazaj jesli sam ich nie znasz. ;] moge sie zalozyc ze za niedlugo sam do passa przyjdziesz i bedziesz prosil o posadke nawet na montazu jak Japoniec splajtuje
zdjecie uzytkownika
baldach - 2014-08-29 14:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Japonie to tez jedno wielkie gow.o!!!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-09-08 10:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam od Października idę na Montaż jako że jestem nowy czego mam się spodziewać? Proszę o jakieś rady lub wskazówki. Dzięki
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-08 20:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na początek najlepiej nerwosol a potem... to juz medycyna nawet nie pomoże... obóz,obóz,obóz...powodzenia przyda ci sie napewno :)
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-09 09:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tymi dodatkami motywacyjnymi to jest tak;
Gość za kare dostał solówki, później dalej został przywrócony na tzw. "fuchę", skąd wzrost średniej akordowej.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-09-11 16:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeszcze jedno jakbym miał wybór pomiędzy montażem a wulkanizacją(kotły) co wybrać?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-12 09:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Łysy,wez sie w koncu za planowanie do( usunięte przez administratora )i poczytaj sobie cennik.
zdjecie uzytkownika
c-block - 2014-09-12 10:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy beda przyjecia?ktos juz jest po badaniach?
zdjecie uzytkownika
putin - 2014-09-12 11:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokladnie,koles planuje ilosci w porywach do 40 zlotych,zero rozeznania,montaze wyciaga z 2-giej wojny swiatowej a nawet secesyjnej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x