brak logo

pass-pol

Sanok

Opinie o pass-pol

KOLO 2017-03-28 18:11
TA FIRMA OD URZĘDOWANIA PANA W. SIĘ STACZA ZA POPRZEDNIEGO PREZESA BYŁO DUŻO LEPIEJ SZNOWAŁ INNYCH A TEN ROZWIJA BIUROKRACJĘ KTO NA TO WSZYSTKO NAROBI JAK NIE ZWYKLI PRACOWNICY , POLARY POWINNY BYĆ DLA WSZYSTKICH A NIE W WIĘKSZOŚCI DOSTAŁY NIEROBY
9
pracownik 2017-03-28 20:17
Ktoś coś wie co było na spotkaniu z mediatorem?
Olek 2017-03-28 21:03
Co za nowa afera z Panem M. B. z A8?
10
xxl 2017-03-28 21:05
Wedle mnie gumowe dostaly podwyżkę bo są zorganizowani pracują w grupie i kto nie daje rady musi spadać chyba ze znajdzie losia co by na niego robił Na poliamidach podobnie.Ma a11 tak jest ale w dużo mniejszym stopniu No i jest to firma rodzinna opiekuncza wielu osobom jest jak w jajku.Wszyscy wiedza łącznie z prezesem i Niemcami ze ludzie sraja w gacie jak trzeba się opowiedzieć za podwyzka pensji czy choćby chęcią zmiany premi z30 na 10 % Szkoda bo aż wstyd.
5
olx 2017-03-28 22:08
ponoć zostało przełożone na jutro bo Geveke nie dojechał...
1
Iwona 2017-03-29 11:09
Na stronie firmy można znaleźć informacje o tym, że Pass Polska zapewnia pracownikom możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji. Jak te możliwości rozwoju wyglądają w praktyce?
koleś 2017-03-29 11:37
Dużo rzeczy piszą ,tylko w 90 % mijają się z prawdą po 3 miesiącach przychodzi obudzenie a po kilku latach olanie tego wszystkiego.
3
toik 2017-03-29 16:21
Odbyło sie spotkanie z mediatorem w sprawie podwyżek??
Ole 2017-03-29 19:45
Z czego to wiem to dzisiaj nie bylo p.mediator. i z podwyżek nici
1
Żulik 2017-03-29 19:59
Poczytałem nową gazetkę. Podobno firma dofinansowuje kursy i szkolenia w PWSZ Sanok. Wchodzę na stronę PWSZ szukam zakładki kursy i szkolenia i co widzę? Specjalizacja pracownik socjalny! Ciekawe co będę robił w Passie po tym kursie.
8
Kolo 2017-03-30 07:45
Dobre wrażenie
7
moja opinia 2017-03-31 18:41
czy ktoś mógł by mi odpowiedzieć po co tylu tych umysłowych pracowników jest u nas ? A mówi się że np na montażu jest za dużo osób takie wnioski ostatnio . Kolejne to Troche tego też nie rozumiem od zwykłych pracowników wymaga sie jak najwięcej . Zawsze odpowidają za to jak coś jest uszkodzone czy reklamacja ale są też tacy którzy są według mnie nietykalni nie wiem może mają jakąś rodzine lub inne znajomości ale co by nie zrobili i jakaby nie była afera to nie jest ich wina i nic za to im nie grozi a czasem tylko przeniesienie na inną hale .mniejsza o to , Jak to jest? ta cała automatyzacja i wdrażanie nowych technologii będzie polegała na zredukowaniu pracowników fizycznych,?
Moim zdaniem to pracownicy fizyczni są podstawowym filarem który zarabia na tą firme i powinni być troche bardziej doceniani .
16
benek z kotłów 2017-04-01 15:28
pracują już Ukrainki w passie?? cos by postukać po robocie, dobrze i niedrogo :):)
7
toik 2017-04-01 17:58
Oczywiście masz racje co jaka dziura w firmie siedzi tam ktoś przy kompie i "coś " tam robi.. tylko po co?? Bo w biurowcu już sie nie mieszczą???? Parę lat temu nie było komputerów i było mniej umysłowych a teraz?? PO co ta cyfryzacja??? Na takie etaty to jest kasa i to nie mała ale tam gdzie na prawdę jest brak rąk do pracy to nikogo nie dołożą. Sami kierownicy, karierowicze i darmozjady
9
Umysłowy 2017-04-01 22:23
Jak by nie Ci umysłowi to byś nie miał co robić, nie rozumiesz tego?? Ty po 8h pracy przychodzisz do domu i nie myślisz o pracy, co innego Ci umysłowi, oni przynoszą pracę do domu...
4
moja opinia 2017-04-02 00:03
ja nie myśle o pracy ? Panie kolego caly czas tym żyje , non stop dręczy mnie myśl czy zarobię ,czy starczy mi na opłaty i wydatki ,czy planista zaplanuje dobrą robotę, czy będzie materiał i nie bede musiał biegać np na klejenie przedmontaży czy też nie będe musiał czekać aż "guma" zjedzie z tak zwanej "strefy" nie wiadomo o której . Tak zgadzam sie umysłowi pracownicy są potrzebni ale czy nie jest ich przypadkiem zbyt wielu . Firma jak na tylu kierowników,planistów,technologow,musterowców itp funkcjonuje bardzo dobrze , dziekuje że moge tu pracować i mogę tu mieć swoje stanowisko pracy ale czy to jest fer że pracownik fizyczny pracujący na akord nie może nawet 10 minut wczesniej skonczyć pracy bo zarzuca mu sie odrazu że ma za niską norme pomimo że solidnie pracował całę 8 godzin a nawet przyszedł do pracy nieco wcześniej i odpuścił sobie przerwe na posiłek , podczas gdy umysłowy w godzinach pracy ma przerwe nawet 30 min na posiłek bo ma w dniówce to nic nie traci , z własnych obserwacji też niektóre stanowiska wręcz udają że coś robią bo przecież dostają za to kase to lepiej żeby sie nikt nie domyślił. wiem nastały takie czasy że biurokracja sie poszerza nie tylko w Polsce także w niemczech... tylko do czego to prowadzi? :( np u nas w Polsce gdyby zlikwidować zbędnych urzędników można by było płacić niższe podatki bo nie trzeba by było ich utrzymywać ...
Podsumowując pracowicy i fizyczni i umysłowi są potrzebni ale muszą być zachowane proporcje żeby to wszystko mogło dobrze funkcjonować jeśli damy zbyt dużo umysłowych fizyczni którzy pracują na gotowy wyrób będą musieli zarabiać mniej a robić więcej natomiast gdy umysłowych jest za mało to skutki są znane . Chciałbym żeby tez nie dawano stanowisk po znajomości tylko według wymaganych kwalifikacji. Ale co ja moge o tym wiedzieć przecież jestem tylko zwykłym robolem , może tak jest ;] nie wiem wyrażem tu tylko swoją opinie i nie mam na celu nikogo obrażać ale z moich obserwacji zauważylem że gdy był zachowany balans normy nie wzrastały, umysłowych była odpowiednia liczba względem fizycznych strajków nie było a ostatnio sie pojawiły ... Własciciel chce przenośić produkcje i teraz pytanie czy może jest to wina polskiej gospodarki tego że Polski pracownik jest za drogi a dlaczego jest za drogi bo na jego pensje wlicza sie także pensja kierownika brygadzisty planisty technologa ,behapowca i wielu wielu innych . Zwiększając liczbę umysłowych nie zwiększycie wydajności a ceny za wyró nie zmaleją ...
życzę tej firmie naprawde jak najlepiej i właścicielowi żeby chciał w to inwestować :] .Polskę i polaków stać na naprawdę wydajną i wysoko jakościową prace Lecz wszystkim zarządzającym i pracownikom życze by wkładali 100 procent swoich umiejętności w wykonywaną pracę , pragne też by stanowiska zostały zoptymalizowane naprawde według potrzeb a nie że chce się tam "wcisnąć znajomego" Razem możemy być naprawde solidni, rozmawiajmy o wszystkich problemach , dokonujmy zmian i zmieńmy mentalność i cieszmy sie z tego co mamy . To jest właśnie moja opinia . Kogo uraziłem przepraszam nie miałem tego na celu poprostu chce żeby żyło i pracowało sie lepiej ;]
20
też ważne 2017-04-02 00:24
co do montazu dlaczego jest tak że brakue materiału ? dlaczego pracownik montazu musi czekać aż wyrób z kotłow gumowych jedzie pół zmiany jak by jechał z warszawy droga dyrekcjo myślę że to także jest do usprawnienia a o tym sie mało publicznie mówi . Doszły mnie też słuchy że mają zostać wprowadzone 2 zmiany na innych wydziałach i rezygnacja z sobót i niedziel np na kotłach spęczarkach ,wytłaczarkach itp gdzie jest ciągła trzyzmianowa produkcja. Czy to prawda ??? jeśli tak rozumiem że to dla dobra pracowników ale co będzie nastepnym krokiem np dla montażu czy zostanie zredukowana część pracowników ze wzgledu na brak materiału bo przecież gdy spęczarki, wytłaczarki gdzie ustawianie tych maszyn zajmuje troche czasu i słyszałem że nagrzanie ich i ustawienie zajmuje ok 1.5 ha nie bedą w ciągłym 3 zmianowym ruchu to nie będą wyrabiały . Chciałbym sie coś o tym dowiedzieć może ktos cos wie ....
2
tak tak 2017-04-02 00:35
zależy jaki rozwoj jak jesteś kobietą w dodatku ładną to szybko gdzieś awansujesz długo np na montażu nie posiedzisz , będziesz skanować itp jak jesteś po znajomości to także awans gwarantowany ale jak jesteś pracownikiem fizycznym to zapomnij o awansie tyrać i jeszcze raz tyrać i z roku na rok coraz więcej ;] ale praca i zarobki stabilne i co miesiąc regularnie wypłacane tym sie pocieszmy :)
5
toik 2017-04-02 13:50
Jak by każdy szary pracownik miał po min 3 tys na rękę jak WY to tez by zabierał parce do domu - Czy jest prawdą że pracownicy biurowca dostali od Prezesa podwyżki od 200-500 zł?? - w zależności od stażu pracy??
2
Umysłowy 2017-04-02 22:13
Dziękuję kolego za odpowiedź i na początek tym bardziej dziękuję za zachowanie pozytywnego tonu wypowiedzi, rzadko się tutaj udzielam ale widzę że czasem poziom zbacza z torów przyzwoitości. Oczywiście zgadzam się z Twoimi argumentami, realia niestety takie są ale taki podział obowiązków być musi, ja jako pracownik umysłowy tak samo szanuje każdego pracownika fizycznego(nigdy nie nazywając go robolem) i co więcej szanujmy się nawzajem, my was a wy nas bo ani my bez was ani wy bez nas nie stworzymy dobrego miejsca pracy, po prostu ktoś musi zająć się zarządzaniem a nie zdajesz sobie sprawy ile to np w moim przypadku dodaje stresu, mówisz że przychodzisz do domu i też masz swoje zmartwienia, ja mam nieco większe tzn bardziej stresujące, czy się uda na czas, czy klient będzie zadowolony itp. a potem siwych włosów przybywa, ma to wpływ na życie osobiste. Z mojego punktu widzenia a bywam na zespołach sterujących co tydzień mogę potwierdzić iż zarząd na prawdę stara się by było lepiej, obecny Prezes na prawdę ma dużo na głowie i stara się aby wyprowadzić na prostą wiele rzeczy zaniedbanych podczas kadencji poprzedniego Prezesa, pytacie dlaczego więcej stanowisk umysłowych, po pierwsze aby usprawnić działanie systemu odgórnie, sami piszecie że na materiał trzeba czekać lub szukać go po magazynie, rozwijający się bardzo prężnie w naszej firmie system planowania patrząc na niego w przestrzeni ostatnich lat już dużo pomógł i nadal się rozwija, po drugie nasi klienci też mają coraz to wyższe wymagania odnośnie technologii i jakości produkcji, ktoś to musi nadzorować.

Odnośnie postrzegania pracy umysłowych przez fizycznych, znam dobry przykład jak nie jeden pracownik fizyczny awansował na umysłowego i wówczas byłem nawet świadkiem jak docenił po kilku miesiącach swoją pracę, odwołał poprzednie słowa iż umysłowi są tylko "darmozjadami i nierobami" i zauważył jak odpowiedzialne jest obecnie jego stanowisko.

Natomiast w kwestii podwyżek, nie nie jest to prawdą iż każdy pracownik biurowca dostał wysokie podwyżki, co mogę również potwierdzić w Niemczech nasi koledzy nie dostali już od dłuższego czasu podwyżek a jak już są to tzw symboliczne raz na kilka lat.
3
Iwona 2017-04-03 11:37
@Umysłowy wspomniałeś, że w firmie jest możliwość awansowania z pracownika fizycznego, na wyższe stanowisko. Jakie jeszcze możliwości rozwoju oferuje pass-pol?
2
a-2 2017-04-04 09:55
witam nie wiecie co z naszym przesympatyczny kolegą M. Bł....... podobno z A-8 go wywalili , a i tą blondyneczke i czarną małą też .podobno coś było między nimi .
13
prezzes 2017-04-04 11:35
Przeniesiony . Heh ten Pan to jest gość , tyle afer i nic trzeba mieć dobre plecy ;]
12
z taśmy 2017-04-04 11:37
znowu braki materiału :/
4
Oooo 2017-04-04 22:35
Czarna mala na a11 jest
1
Ja 2017-04-05 15:12
To jaka to afera z nim dalej.gdzie teraz pracuje pan B.bladynki brunetki i ruuudeee
2
strażnik więzienny 2017-04-05 18:03
A11 to teraz oddział karny?
2
olx 2017-04-05 20:17
na wulkanizacji ponoć ma wydawać rdzenie na kotłach
4
Ja 2017-04-06 06:06
To co on zrob ze go przeniesli.moze to tylko kolezanki jego zony
5
Ja 2017-04-06 19:53
Odpiscie jak cos wiecie ludzie
1
Hmm... 2017-04-07 11:07
A może powie mi ktoś kiedy będzie wypłat??? Albo przynajmniej bony...??? Wszędzie już po przelewanie tylko tu czekają na ostatnio chwilę.
5
olx 2017-04-07 16:43
administracja w naszej kochanej firmie dostało już wczoraj..
2
pracownik 2017-04-07 20:00
Wszędzie !!! to znaczy gdzie ???
Nigdzie w żadnej prywatnej Sanockiej firmie takich świadczeń nie ma ! no może w Stomilu i to połowę z tego co u nas bo 200 zł brutto.
Nie pisz bzdur jak nie masz pojęcia !
4
benek uk 2017-04-09 14:52
tak jak Twoją zone i matkę w Uk?;)
2
kolo 2017-04-09 20:38
no ale ma fajny rower
2
Iwona 2017-04-10 11:50
@kolo a możesz powiedzieć więcej na temat tego jak obecnie wygląda Twoja praca w firmie?
3
? 2017-04-12 16:35
czy może ktoś napisać coś o tym stanowisku i o pracy na nim: Operator urządzeń do procesów chemicznych na wydziale wytłaczania-byłbym wdzięczny o komentarz na temat tej pracy
kolo 2017-04-18 12:49
Pierwsze pracowałem jak większość ma montażu , a teraz od 2 lat na rurkach .
1
koleś 2017-04-18 14:52
to ile w sumie w pasie
1
KOLO 2017-04-19 10:18
7 wiosen już
1
pracowniczka 2017-04-19 16:16
Od jakiegoś czasu parkuje samochód a Nowym Firmowym Parkingu i zauważyłam że chociaż jest tabliczka informująca o parkingu dla pracowników Passa to parkują tam pracownicy obcych firm. To Jak?? nam nie wolno parkować na parkingach dla pracowników z autosanu a innym na naszym można???? Może dyrekcja wyda nam plakietki na samochody?? Po coś chyba płaci firmie "Bass" - niech pilnują
I kolejna sprawa kiedy będzie przejście na A8???Jak długo będziemy chodzić jeszcze w koło...
8
Iwona 2017-04-20 09:56
@pracowniczka to rzeczywiście może stanowić duże utrudnienie dla dojeżdżających do pracy pracowników. Czy zgłaszaliście tą sytuację do pracodawcy?
4
Mqq 2017-04-20 17:45
Papier (czy może Internet) wszystko przyjmie. Prawda jest taka, że w tej firmie awanse, możliwość rozwoju itd. są zarezerwowane dla tych co mają dobre znajomości i układy. Ja np. jestem po studiach inżynierskich, pracowałem tam i nie miałem żadnej możliwości na nic, poza rypaniem na produkcji. Nikogo tam nie obchodzi jakie pracownik ma kwalifikacje i ambicje. Nie masz pleców nie masz żadnych możliwości.
12
Iwona 2017-04-21 09:50
@Mqq a czy zdarzyło Ci się zgłaszać do przełożonych chęć rozwoju? Jak widziane jest takie wykazywanie inicjatywy?
1
Władek 2017-04-21 15:14
W firmie jest tablica z ogłoszeniami na stanowiska, lecz zazwyczaj wiszą tam ogłoszenia z bardzo dużymi wymaganiami. Te lżejsze pojawiają się zazwyczaj tylko dla zasady i znikają bez odpowiedzi. Firma niestety ma do tego prawo.
1
peter 2017-04-21 18:21
święta prawda i po co było się męczyć na studiach aby rypać w tym grajdole??
3
olx 2017-04-21 21:48
Droga Iwono od dłuższego czasu obserwuje twoje wpisy i coraz bardziej podejrzewam że jesteś osoba pracującą w biurze twoje wpisu sprowadzają w solidarność pracownicza w naszej firme. zadajesz głupie pytania i bez sensu jak bys z góry znała na nie odpowiedz i była najmądrzejsza ze wszystkich tu piszących. W odpowiedzi na twoje pytanie tak było zgłoszone czego efekty były dzis widoczne..
3
koleś 2017-04-22 15:42
pewnie szuka ogiera
2
ogier 2017-04-22 17:59
No to ma prawie 3000 szt do wyboru różnej maści i wieku... tylko stan zdrowia konia ocenia się po zębach a nie po czym innym...
1
Koleś 2017-04-23 08:02
Ja o niebie ty o chlebie
2
Zostaw swoją opinię o pass-pol - Sanok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol