Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łebski - 2014-07-16 16:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za krótko naplecie robisz w pasie
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-07-17 00:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Ty 13 nie zobaczysz i nawet premi calej nie masz łebski. Ha ha
zdjecie uzytkownika
dżeronimo - 2014-07-18 17:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może o co chodź w tej firmie teraz??? Jakieś przenosiny, wszyscy zestresowani, audi robią na dole, taśmy po rozdzielał i. Czemu to służy, będązzwalniać???
zdjecie uzytkownika
j eba ny - 2014-07-20 14:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zwolnia to beda srac pod siebie,juz 4 lata temu zakładali od nowa tasmy.......madrzy...a ty dyszlu 'owocny' .......nie wiem jak wyglada 25 procent premi a co dopiero byc bez niej mutancie-dluzej robie jak ci sie zdaje kwasie-a co do 13 stek to sie nalezaly-jesli pracujesz z 4 lata to sie cwoku nie odzywaj bo go..w no wiesz o firmie.........-łebski-
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2014-07-21 12:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda ze administracja dostała 13 tylko w tajemnicy przed zwykłymi robolami???
zdjecie uzytkownika
robak - 2014-07-21 18:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prawda
zdjecie uzytkownika
Pracownik Administracji - 2014-07-22 08:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, prawda, ja już swoją przepiłem nawet.
zdjecie uzytkownika
zajadły - 2014-07-22 16:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty "owocny" zatkalo ci dupsko.......skasowales u moderatora........p...i zzz da,jak twoja produkcja zaworów? w pasie? błaznie-skasuj tez swoje......jak to kargule "gadali" - szkoda
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-07-23 13:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Słyszałem że administracja dostała co najmniej po 2000zł 13stki niektórzy nawet po 2800zł ale to zależy kto ile donosił. E wiecie co to za nowa ruda pinda na piętrze??
zdjecie uzytkownika
zwykły - 2014-07-27 20:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co myślicie o tych premiach motywacyjnych?coś mi się zdaje że to posłuży do podniesienia norm za jakiś czas
zdjecie uzytkownika
f - 2014-07-27 22:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zwykły - 2014-07-27 20:29:10]:
oczywiście że to o to chodzi !!!! NIe dajcie się nabrac!!!! Pozwolą zarobić przez miesiąc może dwa a później podniosą normy!!!!
zdjecie uzytkownika
czujny - 2014-07-28 09:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak te premie bedą razem z wypłatem i podatek zeżre je i tak-wiecie kiedy bedą?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-28 11:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiorą innym żeby dać tym niemotom. Do tej pory nic ich nie motywowało żeby zarobić więc i teraz nic im nie pomoże
zdjecie uzytkownika
zwykły - 2014-07-30 18:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli będą chcieli dać te premie to wiadomo że komuś wezmą,nawet mandatami na to zarobią i tak może być że komuś dadzą z 2 mandaty a potem gość dostanie premie i będzie cieszył że dostał premie,a to nie żadna premia tylko to co zarobiłeś
zdjecie uzytkownika
nie podatny - 2014-08-01 00:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
........a ja cos juz wiem..........panowie (kolego) z planowania.........-nastepny bedzie na temat........juz dwóch poleciało...
zdjecie uzytkownika
G o Ś ć - 2014-08-05 15:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za rzekoma premia od akordu za sierpień?...ma byc-chore moim zdaniem.Pewnie podatek zeżre jak bedzie razem z wyplatem
zdjecie uzytkownika
uświadomiony - 2014-08-07 15:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem z pewnego zrudła-zadnej premi nie bedzie,jesli juz to z 5 osob z solowek-dopłaciaków
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-08 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jaka jest to motywacja dla Ciebie jak do nierobów będą dopłacać
zdjecie uzytkownika
f - 2014-08-08 19:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-08-08 17:24:11]:
Nierobów niech poszukają na mistrzówce i w biurach pochowanych!!!!!!!!Cały montaż pracuje na nich!!!!!
zdjecie uzytkownika
bubek - 2014-08-09 07:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestes nierobem zadna kasa nie zmotywuje....a co-dostana ci co maja 33 procent izarabiaja pod 3000 klocki? nie wierze
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-09 22:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [f - 2014-08-08 19:51:32]:
Dokładnie
zdjecie uzytkownika
marti - 2014-08-11 07:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [G o Ś ć - 2014-08-05 15:44:58]:
kto
zdjecie uzytkownika
Montaż - 2014-08-11 22:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [czujny - 2014-07-28 09:37:14]:
Pan Wielce Szanowny Lute..i nawet montażu na oczy nie musi oglądać tak de..l wyceny robi i normy ustala . Brak słów . Dawaj baranie i pokaż że się da zrobić z rebra fuche! i Żuć te zasrane twoje co pół godziny palenie papierosów i żarcie słonecznika na mistrzówce Panie Prezesie to hańba Co oni na tej mistrzówce robią żal ... W dupach się poprzewracało . I co to ma być za robienie do za dwadzieścia ? Taki z tego efekt że w pojemnikach coraz więcej namieszanego materiału syfu itp. Tak samo te kratki w pojemniczkach . Czysty debilizm tyle kasy zmarnowano żeby te sitka obrobić... A skoro akord na montażu to akord przychodzisz szybciej to i masz kończyć szybciej na spokojnie potem składać materiał i czekać na przepustke jak kotły (pół godziny na szatni!!!)bo pracują 7 i pół godziny nie wiadomo z jakich przywilejów ??? A jeśli chodzi o te premie to nic tylko czekać aż debile typu "chińczyki" będą wykręcać ile się da bo debile nic tylko je.ać na czole mają wypisane a za dwa miesiące na każdy montaż zwiększą normę!
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-08-11 22:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mati nie cwaniakuj! Powiedz lepiej sam ile zarabiasz wszystkim w Pasie za siedzenie na mistrzówce!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-13 09:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czytam te wasze opinie w części się zgodzę na montażu zawsze trza było dać siebie wszystko i pomyśleć jak sobie to ułatwić bo jak będzie się robić jak jest w tych zeszytach z opisem montażu to nawet1/2 normy nie wyrobisz ,fakt faktem pass ma 30% pracowników zbytecznych tak było od zawsze jak ja tam pracowałem pozdrowienia dla betoniarki ,Janusza ,Bobka ,Krzyśka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski