Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
X - 2015-06-17 13:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [skib - 2015-05-31 22:03:32]:
Zgadzam się , zarobki na kotłach to około 2,5 tyś zł za ''8 godzin ''. Jednak tak naprawdę na większości kotłach prace zaczyna się już 30 min wcześniej ( pełną parą) .

Druga sprawa to przerwa w pracy . Większość pracowników na kotłach na jadalnie pewni by już nie trafiła ;) Jedzenie odbywa się na szybko przy kotle , lub kanapki wracają nierzadko do domu ( zwyczajnie nie było czasu ich zjeść ) .

Praca jest do zniesienia , ale nie jest dla każdego .
Najgorszy okres to pierwsze 6-12 miesięcy . W tym czasie trzeba sobie wyrobić technikę,tak aby w miarę możliwość odciążyć mięśnie które dostają w kość. Poznać setki form i wiedzieć jak się do nich zabrać .

Najważniejsze , nie dać sobie ''zryć'' głowy . Gdyż okazji w Pass-Polu do tego nie brakuje. Hehe i nie brać za dużo tam na logikę... ;)
zdjecie uzytkownika
john - 2015-06-23 20:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Mistrz L. - 2014-12-12 17:33:32]:
Panie mistrz L ,a gdzie Ty miałeś zasadę 3S na początku założenia firmy jak przynosiłeś alkohol do pracy i chlałeś go częstując kolegów żeby na Ciebie pracowali bo nie radziłeś sobie na kotłach.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-06-27 23:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pan L. i młody właściciel tej firmy wkońcu doprowadzą do upadku tej firmy.ciągłe zastraszanie,ciągła obserwacja i infiltracja,rosnące wymagania wobec pracowników, brak możliwości dorobienie pieniędzy przez pracę dodatkową oraz brak podwyżek doprowadzą do tego że wkońcu zabraknie rąk do pracy!!!niech zarząd ratuje tą firmę puki czas bo gdy braknie nas PRACOWNIKÓW to i na wasze pensje nie będzie kto miał zapracować
zdjecie uzytkownika
werker - 2015-07-04 14:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
To jest jakaś patologia co się dzieje, odkąd stary prezes odszedł-przez dwa miechy sobót nie puszczają, a teraz nagle sobota, niedziela i zmiany po 12 godzin frajerzy...ale są tacy po będą chodzić, wlazodupy...układy i układziki-wypierdzielić brygadzistę ze stanowiska, tylko za to, że jakiś typ się telefonem bawił, a innych brygadzistów co śpią na zmianach to naganą się traktuje...nowy brygadzista wykazać się chce to robi błazna z siebie i lezie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] L.-ludzie są cierpliwi, ale do czasu-coś nie widać już kolejek pod zakładem do pracy
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-07-10 22:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pan L. to chamidło po zawodówie, pisać poprawnie nie umie a zarządza ludźmi.
Beznadziejna firma, beznadziejni ludzie. Sami kapusie i dupowłazy z dala od tego czegoś!!
zdjecie uzytkownika
sendo - 2015-07-20 21:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [werker - 2015-07-04 14:56:13]:
@werker, widać frustracje po Twojej wypowiedzi i to , że nie potrafisz spojrzeć krytycznym okiem na samego siebie. Wyrzucili Cię , bo widocznie te przerwy na telefonik i inne bzdety robiłeś nieumiejętnie i tak , żeby osoby odpowiedzialne za zatrudnianie pracowników to widziały. Inni robią to bardziej skrycie...
zdjecie uzytkownika
ari - 2015-07-25 15:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiadomo kto pisze po kiblach już nie jaki GUMIŚ z mercedesa ponoć magazynierzy przewertowali karty pracy i okZALO sie że to on . MASAKRA!~!!
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2015-07-25 17:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szkoda gadać Firma jest TRAGICZNA, cały czas zastraszanie, nie da się normalnie pracować
zdjecie uzytkownika
bonoumo - 2015-07-25 18:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dojade go ;*
zdjecie uzytkownika
zakapior - 2015-08-02 21:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma robi się pazerną korporacją,wydusić z roboli ile się da trochę gorszych zwolnić ,liczy się ZYSK,liżudupki zostaną,totalna kontrola,nawet twardziele wymiekają odradzam nowym,dno!
zdjecie uzytkownika
ohoho - 2015-08-03 11:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma juz dawno zeszla pod psy bo "na" to zawsze była-zobaczymy co teraz sie bedzie działo dopiero....
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-08-03 13:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niezle rzeczy tutaj idzie posluchac
zdjecie uzytkownika
tancior - 2015-08-06 17:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No, panie Maślak to w sobotę zatańczymy..... zbójnickiego z ciupagami.
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-08-09 16:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)niech cwaniak sam usiadzie i zlozy to co daje ludziom do roboty. jak zarobi 20 zl za 8 godzin to mu sie odechce.
zdjecie uzytkownika
Nyluś - 2015-08-11 07:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miało być 2,5% jest 10-20% za błahostki. Nóż się w kieszenie otwiera.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-08-11 09:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie wiecie ze firma dązy do zarobków 1600.....ludzie odejda i na pewno nie bedą się starac,czy zrobi 500 szt czy 300-pełna w y j e b k a
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-12 21:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie strasznie narzekacie, przecież nikt Was tam nie trzyma. Kto chce może się zwolnić!
Osobiście pracuje W PASS-ie ponad 3 lata i wiele zależy czy w ogóle komuś się chce robić czy nie. Druga sprawa to predyspozycje danego pracownika. Sam osobiście znam osoby, które nie dawały sobie rady na montażu (szczególnie osoby po 40), złożyły podania na kotły, sprawdzili się tam i śmigają sobie spokojnie. Co do wyceny montaży to fakt, że nie jest to przemyślane. Na jednym przez 8h zarobisz 140zł, a na innym 40zł taki urok...
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-08-13 00:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedys bylo duze ciśnienie na wydajność ale teraz to już masakra, ludzie już dawno zapomnieli co to jest przerwa śniadaniowa - przynajmniej widać że się wzieli teraz za różnych obiboków pochowanych w różnych miejscach i duzo ich przenosą na prawdziwa produkcje - nareszcie sie ktoś za to wziol - moze sie nauczą roboty
zdjecie uzytkownika
hym - 2015-08-13 07:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hyba jestes z tasmy bo gdybys na solo robil to tak byś się nie wypowiadał-ty zarobisz 140 czasem 120 czasem 80 i wielka bieda?a jak juz masz rebro to pewnie urlop....więc ścisnij ryj
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 11:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-08-13 11:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak strasznie narzekacie na pracodawcę,ale na darmowe piwko i bigosik polecieliście wszyscy,biedaki!!
zdjecie uzytkownika
burek - 2015-08-20 10:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wszyscy i nie biedaki chyba ze o sobie mówisz
zdjecie uzytkownika
azzor - 2015-08-20 11:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Wszyscy"Kolego uwierz że są jeszcze ludzie z godnością i stać ich na kiełbaskę.Nie tylko na taką z "Biedronki"po terminie.
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-08-20 12:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [burek - 2015-08-20 10:28:28]:
Ja swoim pracownikom podnoszę pensję i dopłacam do wypoczynku wakacyjnego dzieci,a nie czaruję darmowym żarełkiem.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko zalezy w jakim okresie przyjdziesz ze cv. Jesli firma bedzie miala zamowienia i bedzie robota to Cię wezna najwyzej jak nie bedziesz wyrabiaj akordu to po 3 miesiacach Cie zwolnia.
W tej firmie wazne sa znajomosci jak je masz to nie zginiesz a jak nie masz masz przerabane, musisz sam sobie poradzic i sie wykazac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 20:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-27 20:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co sądzicie o a8?cos godnego odnotowania czy taka sama patologia jak na innych halach?
zdjecie uzytkownika
jestMOC - 2015-08-27 22:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam panowie z poglesza sobie radzą ? hehe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pass-pol?
Zadaj pytanie
alert