Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iiii - 2014-10-28 00:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-21 14:30:43]:
Żadna tajemnica-spęczarki E.S,męża spytaj,kiedy wraca,ciekawe,który będzie następny,po kilku już panach!!!
zdjecie uzytkownika
antykundys - 2014-10-31 20:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TTadek spęczarki, ja chce cię tak spotkać. Taki miły będę dla ciebie,nauczysz mnie fachu, bo nie nieomylny jesteś. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
122345 - 2014-11-02 00:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czasami wydaje się ze w tej firmie pracuja sami plotkarze i plotkary. ciagle seksafery,albo inne pierdoly. Człowiek juz nie wie co jest prawdą. Zajmijcie się robotą, albo tymi co ciągle chorobowe ciągą, popracuje rok dwa z czego wiekszosc na chorobowym siedzi. Jak zaczna wszystko na chalupnictwo wywozic to za chwile fabryka splajtuje i co druga chalupa zamiast nazwy ulicy bedzie miala wykute na drzwiach '' Pass-Pol'' A pozniej sie dziwic ze pracownicy reklamacje dostają jak chalupnik naje,...bie brakow. ;))
zdjecie uzytkownika
biały murzyn - 2014-11-04 14:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej firmie pan L.....ki doprowadzi do tego ze bedziemy zarabiać moze 1400 jebi.....ąc jak dotychczas-tylko czy to firmie wyjdzie na dobre?zamiast 500 sztuk iks ema bedzie schodzic moze 150-200-powodzenia
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-11-04 14:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [biały murzyn - 2014-11-04 14:45:54]:
racja-i kazda dniowka stanie sie doplata........bedzie...raz 100 raz 30-przy dobrych wiatrach i bedą doplaty bo w koncu kazdy przejzy na oczy ze czy robi czy nie robi jest 1400-tasmy zejda na psy a razem z nimi firma-rowniez pozdro
zdjecie uzytkownika
zbig - 2014-11-04 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma JUŻ zeszła na psy. Niech nikt mi nie mowi ze nie ma znajomosci i obstawionych krzesełek. POWODZENIA...na tonącej łajbie
zdjecie uzytkownika
FORD - 2014-11-05 15:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W KONCU NIE PLOTY-PANIE L.....I JESLI PAN MOWI ZE WOLI WYCENIC NIZEJ A POZNIEJ DODAC DO WYCENY OK....ALE ZAINTERESUJ SIE PO WYCENIE....WYJDZ NA HALE A NIE TYLKO MISTRZOWKA....ZOBACZ JAK WYGLADA TWOJA WYCENA W TASMIE-JAK CHLOPOM IDZIE...BO JESLI MY MUSIMY JEBAC NA DNIOWKE I TO JESLI DOBRZE POJDZIE..... A NIE ZARABIAC TO NIE DLUGO STRACISZ I SWOJ STOLEK BO KAZDY WYPNIE NA TO DUPE - Z ROKU NA ROK NIZSZE ZAROBKI-WYCENYW MIEJSCU A NAWET OBNIZANE-ZA CO KUR.......WA MACIE NAS-CIESZCIE ZE SA TAKIE TASMY JESZCZE W FIRMIE I DOCENCIE BO ZROBICIE NOWE TASMY Z NOWYCH LUDZI KAZDY TO OLEJE-NAM JESZCZE ZALEZY ALE NOWYM NIE BEDZIE BO NIE MAJA POJECIA O JEBACZCE-DOCENCIE STARYCH WYJADACZY BO JAK MY NA MONTAZU OLEJEMY SPRAWE TO WY POLECICIE JAK PO SZNURKU-KTO CI L...KI BEDZIE TERAZ JEBAC ZA 80 ZL?JAK KIEDYS ZA TO SAMO MIAL NP.120 OCKNIJ SIE I PODAJ WYZEJ A NIE CYGAR CO POL GODZINY.
zdjecie uzytkownika
tokszok - 2014-11-05 16:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [FORD - 2014-11-05 15:54:02]:
...Nowe wyceny=firma lezy pomimo tylu zamowien
zdjecie uzytkownika
massakra - 2014-11-06 13:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czekamy dalej stołki już powoli lecą
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-09 16:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A na mistrzówce co za babsztyl siedzi z kolczykami tu i ,,,, pewnie tam. To już nie było kogo tam wsadzić tylko ..... to ?? A my zap.... na tych nierobów.
zdjecie uzytkownika
Nowy Pracownik GUCIO - 2014-11-10 02:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CO WY P... SPOKO ROBOTA JEST KASA TEŻ KOBITKI SPOKO NIE KTURE TO SAME SIĘ PCHAJĄ NA NUMEREK . JUŻ W 3 DZIEŃ ZALICZYŁEM W TOALECIE :-) POZDRO DLA CZARNEJ
zdjecie uzytkownika
...??? - 2014-11-10 09:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NAPISZ GDZIE TA CZARNA JEST....:)?
zdjecie uzytkownika
chętne panie - 2014-11-10 10:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tylko desperaci lecą na takie Panie, których nie stać na normalne związki i normalne kobiety!!!
zdjecie uzytkownika
serio - 2014-11-12 19:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta CZARNA to wymysł :D
zdjecie uzytkownika
pała - 2014-11-13 18:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, nie wypisujcie takich bredni na forum, bo jak obcy to czytają to pomyślą, że tam nie przychodzi się harować tylko gzić po kiblach!!!!
A przecież tak nie jest.
zdjecie uzytkownika
pracownik średnio stary - 2014-11-14 00:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napisał bym coś na temat "naszej" firmy ale po co ci co pracują wiedzą o c b , jak nie to się z czasem dowiedzą a dla ludzi z zewnątrz jest wieczny audyt , samych radosnych chwil współpracownikom Pass Pol Sanok ps oby mikołaj o nas nie zapomniał i niech nie obniża już premii świątecznych :)
zdjecie uzytkownika
abcdefghij - 2014-11-14 11:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
walić premie swiateczne-co ci da 300 zł raz w miesiacu jak z roku na rok mniej zarabiasz.......bo cen lutecki nie kwapi sie podniesc-od 5 lat coraz mniej
zdjecie uzytkownika
ja wiem kto - 2014-11-20 23:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając te wasze wypociny to śmiać mi się chce. Przyjdź jeden z drugim na kotły (wulkanizacja) popracuj 10 -15 lat i zobaczymy co będziecie gadali
zdjecie uzytkownika
gryzon - 2014-11-21 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Guciu powiedz gdzie ta czarna pracuje co w kiblu ją zaliczyłeś, a z tą pracą to różnie jak ktoś chce zarobić to zarobi nigdzie za darmo pienioszków nie dostaniesz chyba ze masz p...y to tak
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-11-21 15:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gryzon - 2014-11-21 14:37:21]:
"pieniąszków"-naucz sie pisac plotkarzu i prawiczku
zdjecie uzytkownika
777 - 2014-11-21 15:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [666 - 2014-11-21 15:23:06]:
pienioszków-ale det,myslalem ze piszesię pieniążków-miernoto
zdjecie uzytkownika
likier "adwokat" - 2014-11-21 19:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ahtung ahtung - panowie,jest cel zapierniczac w pasie w jeden dzien za 135-mowie o tasmach a w drugi dzien zapierniczac tak samo za 60 lub mniej?po co?jesli jest srednia maxymalna na godzine 19 zl to po cos to jest...chyba-to jesli ja na montazu m-xxxx dam rade zapierniczajac i zarobic a na innym tak samo zapierniczam i nici z tego-po co to?pytam po co to?nowe montaze ...wycena z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikkt za frajer robic ze starych tasm nie bedzie.bo po co w jeden dzien zarabiac a w drugi dzien tracic-lage na wszystko polozymy.....zero podwyzek na laczenia...co to ma byc?chcecie drugie t.r.i?-pojdziemy za 1400 tam-pozdro,"ogarniety"
zdjecie uzytkownika
ajaxamsterdam - 2014-11-21 19:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
135 to jest super a jak masz 90 w drugi dzien 45?masz racje liker-jesli wy dajecie rade 135 jest super ale czemu nie na kazdym-zapierniczanie kosztuje-pass pol to mzonka i przeszlosc-nie piszcie tu gnoje o romansach bo zygac sie chce nie roby-juz dwa sa......
zdjecie uzytkownika
fiat 126p - 2014-11-21 19:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a strachy ze montaz pojdzie na slowacje....?zobaczymy czy oni beda takie normy robic jak my ....gdzie wy zyjecie?obroty pasa spadna na leb na szyje-bo takich jebakow jak w polsce to nie ma nigdzie-dobrze ze poruszyliscie temat......zbiezmy sie w kupe- w razie pod urzad pracy pojdziemy-walic to-ocknijcie sie ludziska z s klas i zapierdzialych foteli-jak nie my wy- nie istniejecie
zdjecie uzytkownika
matirx - 2014-11-21 22:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy gosc co wycenia ma na to uprawnienia???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x