brak logo

pass-pol

Sanok

Opinie o pass-pol

kotły.,.;. 2016-07-21 16:34:28
dsasad TAK na kotłach pracują też kobiety i tj wszystko chore!
Zarobki są takie same jak 10 lat temu!Gdyby nie Związki Zawodowe to już dawno byłaby czterobrygadówka i jeden wielki syf...
Ludzi się w tej wielkiej firmie nie szanuje ma się ich za nic!
Wiekszość gdyby tylko miała gdzie to już dawno by stąd uciekła...!
16
M 2016-07-22 11:49:43
Jeśli chodzi o Sanok to jestem na tak bardzo mocno
1
nick 2016-08-06 12:32:35
za cyrka nie bylo takiego cyrku jak za wilusza
17
dawid 2016-08-06 12:34:03
Jakby ludzi nie szanowali to by nie pozwolili na związki zawodowe @kotły... a poza tym piszesz, że nie ma gdzie uciec bez przesady produkcji jest parę można się zwolnić
2
kotły.,.;. 2016-08-08 19:55:36
dawid - tak produkcji jest parę ale jak ludzie pracują już parę lat to mają dodatki np staż pracy i nie opłaca im się iść na inną produkcję bo wiadomo - najniższa krajowa i tyle.
Jak wszyscy wiecie już nawet obcokrajowcy u nas pracują (Ukraińcy) a to dobrze dla nas nie wróży (każdy chyba wie dlaczego).
Tak więc Pass- Pol już nie jest tak interesujący jak kiedyś - dawniej bo jest coraz gorzej, a Związki Zawodowe dbajcie o nas o pracowników.
4
dawid 2016-08-09 10:55:17
Ja to nie rozumiem no i co w tym złego, że pracują u was obcokrajowy @kotły.... no sorry ale czasem to są lepsi specjaliści od was więcej wiedzą a czasem i nawet zarabiają więcej. Nie rozumiem dlaczego traktujesz to jak wyznacznik tego, że w firmie jest źle
3
robiący za mało 2016-08-11 23:29:03
nie jestem rasistą ale ukraincy w naszej firmie to reakcja na brak chetnych ludzi do pracy w pass z sanoka i okolic .Dlaczego?bo czesto placa jest ponizej wartosci wykonanej pracy. 500+ doprowadzil do tego ze za brama nie stoi 10 na twoje miejsce i super ale nasze szefostwo w dupie ma 500+i jego nastepstwa , rozwiazanie , za wschodnia granica jest 20 chetnych na twoje miejsce szary pracowniczku.ponoc maja tez kleic gumki na montazu niedlugo , i teraz juz wiem czemu magazyn na a8 wyglada jak wiezienie o zaostrzonym rygorze .....zeby ukraincy nie wyniesli polowy magazynu heh, lokalny patriotyzm pelna geba , swoich gnebic besztac traktowac jak smieci a zatrudniac takich ktorzy beda wdzieczni ze wogole pracuja i siedziec cicho ..........szkoda do niczego dobrego to nie doprowadzi a zdawalo mi sie ze powoli wszystko zmierza w dobrym kierunku
10
werty 2016-08-12 10:31:12
to wszystko zależy od charakteru nie od pochodzenia
2
Gość 2016-08-12 22:55:31
Jak za cyrka pracowałeś po kolana w wodzie na kotlach to ci było lepiej? Jak ci zabierali duzo premii za chorobowe, nic nie dawali za obecność, nie zapewnili chłodzenia na halach w lecie itd itd Możesz napisać list żeby tamten cyrk wrocil ale wiekszosc ludzi nie chce...
1
dv 2016-08-13 10:18:14
no to tez prawda rozni ludzie i rozne podjescie do pracy
ona 2016-08-16 14:42:33
Niby są przyjęcia ale ich nie ma zdecydować się nie mogą. Niby nie ma dla pań a ost przyjęli. Jak to mówią nie masz znajomości to się nie dostaniesz. Równouprawnienie więc trzeba iść na kotły :D pozdrawiam ;)
1
romek 2016-08-16 16:37:16
Specjalista Zastosowań Informatyki tylko jest u nich poszukiwany. Nie wiem tylko jak wygląda praca u nich, bo podobnosam proces rekrutacyjny jest dosyć trudny.
Nick 2016-08-21 21:27:29
Plusy
- zarobki ( jak na Sanok, mimo wszystko )

Minusy
- cała reszta (dla przyjemności nikt tam nie przychodzi)
6
Admin0997 2016-08-21 21:34:35
Taki jak rekin to przychodzi
romek 2016-08-22 15:38:42
Nie wiem jak u nich można teraz się załapać.. ostatnio widziałem oferte pracy jako Specjalista Zastosowań Informatyki tylko że to było dosc dawno.. nie wiem czy można u nich dobrze zarobić, no ale podobno u nich mozna i na podstawie mieć 3 tysiace normalnie.
2
Nick 2016-08-23 09:21:29
Podstawa to w zasadzie najniższa krajowa ( 1400-1500).

Reszta to dodatki : np

- premia 30% ( uznaniowa *** )
- stanowiskowy ( +- 600zł np kotły(raczej, nie wszystkie działy )
- szkodliwy (tz. guma, kilkaset złotych (na kilku działach ))
- stażowy od 180zł+ ( po 'podwyżce' , naliczany od 2 lat pracy)
- absencja chorobowa (ok. 120zł miesięcznie***)
- socjal

Podaje to orientacyjnie z pamięci.

Magiczne 3 000 zł , owszem. Najszybciej na kotłach,piecach z pełną premią i sobotą (kilkoma).

Wynagrodzenie atrakcyjne . Jak i kłody pod nogami .
6
kardiola 2016-08-23 09:31:25
a wiecie na jakie warunki zatrudnienie konkretnie może liczyć Specjalista Zastosowań Informatyki? sądzę że jest ogłoszenie w sieci ale nie wiem czy aktualne
1
Ala 1990 2016-08-23 11:44:34
A czy są teraz jakieś przyjęcia dla kobiet ?
romek 2016-08-23 14:19:08
wydaje mi się, ze tu nie ma rozrózninia w rerkutacji jeśli chodzi o rozróznienie na płeć.. jest oferta jako Specjalista Zastosowań Informatyki jeszcze.
Mim 2016-08-23 16:03:06
Są przyjęcia na montaż ????
ba 2016-08-23 16:27:33
romek ta oferta jest z marca, niestety temat już nieaktualny. niestety tez ofert pracy od nich nie ma na ich stronie internetowej i nie wiem gdzie ich moge szukać - ktoś mi da prosze jakieś namiary na takie miejsce?
Adek 2016-08-23 23:44:31
Witam panowie chciałbym się dowiedzieć czy są przyjęcia na montaż? Czy warto składać podanie? I jeżeli ktoś robi na montażu to co dokladnie się tam robi? I czy trzeba chodzić soboty , niedziele? Proszę o szczerą i prawdziwą odpowiedz.
3
pozd 2016-08-24 13:29:43
Jak nie złożysz to przeciez nie bedziesz wiedział, sprobuj wyslac cv, pewnie sie odezwa jakby kogos poszukiwali.
3
Adek 2016-08-24 17:33:23
Dzięki;)
gruba 2016-08-24 22:09:50
@ pozd moim zdaniem jak nie ma na stronie to nie ma
luck 2016-08-25 10:11:26
weźcie się za konkretne pytania i iluzje, czemu w sierpniu mając 20 st C na zewnątrz w nocy , na hali jest 27 st C to oni zaczęli grzać na A-8 w kaloryferach itd jakby była zima na -20 st C , czy nie szkoda im pieniędzy na to ?przyjdzie co do czego żeby podwyżki były dla pracowników to nie ma , wiecznie bieda jest w Passie , ale dobrze żeby euro gut stało, na ciepło w grzejnikach ich stać hehe a i tak ludzie mają otwarte okna bo w kiblach wali na max i nic to Wam nie da, liczne ogłoszenia są na stronie Passa do przyjęcia do firmy, mnóstwo ludzi pisze swoje CV i podania ale nic z tego , a dlaczego ? tj firma "rodzinna Pass Pol" przyjmują tylko swoich ziomków,pracowników z rodziny itd .......
5
lilia 2016-08-25 11:03:22
@ luck - chyba cie nie zaskocze za spejcalnie jak ci powiem że w niemalże każdej firmie poszukuje sie oszczednosći i niestety na czym można najłatwiej oszczedzić? Pyatnie retoryczne, ale powiem - najwieksze zawsze sa koszta personalne i tam niestety szukane są oszczędności
1
pracownik 2016-08-29 20:24:38
KOLEGO U NAS W FIRMIE NIE TRZEBA WIELE UMIEĆ POZA JEDNYM WYJĄTKIEM TRZEBA DOBRZE LODA ROBIĆ A UWIERZ MI AWANS MUROWANY CHYBA ,ŻE MASZ KOGOŚ DOBREGO ZNAJOMEGO TO ON ZA CIEBIE PIER....NIE LODZIKA I FUCHA BĘDZIE GWARANTOWANA TECHNOLOG LUB AUTOMATYKA . GOŚĆ POJĘCIA O KOMPIE NIE MA ALE PREZ.....WI MIESZKANIE POMALOWAŁ I STANOWISKO JEST.
5
romek 2016-08-30 09:42:06
Mnie to się wydaje że ostatnio nie było nawet żadnej oferty pracy, to doskonały dowód na to, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, a to już jest połowa sukcesu firmy. A jakie są zarobki?
2
croco 2016-08-30 13:32:14
Romek jesteś TROLEM? Któremu placą za komentarze?
dawid 2016-08-30 13:40:18
To skoro tam pracujesz no to gratuluję Ci umiejętności @pracownik sorry za złośliwość ale mógłbyś darować sobie takie komentarze..jednak żeby się tutaj dostać trzeba znać się co najmniej albo na elektronice albo na informatyce. Nie umniejszaj całej firmie
3
BĘC 2016-08-31 00:33:23
HA HA HA !!!!
3
werty 2016-08-31 19:58:46
@BĘC nie rozumiem co Cie az tak rozbawiło tutaj ??
BĘC 2016-09-01 23:01:08
Sorry, sorry. Przyznaję, że trzeba zachować pełną powagę, uklęknąć na kolano i uznać w wielkiej pokorze, że w zakładzie aliści pracują sami NIEZMIERNIE WRĘCZ FACHOWI SPECJALIŚCI ,natomiast HA HA HA znajomości nie odgrywają HA HA HA żadnego HA HA HA znaczenia HA HA HA HA HA !!!!!!!
5
dawid 2016-09-02 10:11:45
@BĘC nie wiem co w tym śmiesznego poza tym, że z twojego komentarza prawie nic zrozumieć nie można. Ktoś inny może się wypowiedzieć na temat warunków w firmie?
BĘC 2016-09-02 19:42:46
Uczyli Cię w szkole co to jest sarkazm i ironia ? Poza tym, szczęśliwcy którzy tam pracują, bardzo dobrze wiedzą o czym piszę. Wypowiedzi na tym forum chyba dość jasno opisują sytuację w firmie. Mało Ci ? Twoja ciemnota irytuje mnie chłopie.
4
fgh 2016-09-02 22:05:18
hej no wlasni ja tez w sumie nie rozumiem..n nie ważne ja to bym się chciał dowiedzieć czegos na temat zatrudnienia tutaj na stanowisku autoamtyka ktoś cos moglby napisac na przykład jakie zarobki sa?
1
Walę w p assa 2016-09-08 10:06:24
Jeśli z Ciebie jest taka tępa pała i BĘC-a nie rozumiesz, to nie na automatyka a na montaż się przyjmij. A kasa jest zaj...sta. Jak w każdej niemieckiej firmie z polskimi zarobkami ( upss sarkazm)
4
dawid 2016-09-08 10:14:28
Trudno zrozumieć osobie, która nie jest w temacie i wchodzi tutaj żeby poczytać opinie przed podjęciem pracy wpisy poprzeplatane cały czas jednym czyli: HA HA HA @Walę w p assa a co do polskich zarobków w niemieckiej firmie :) łatwo można zamienić ostatni przymiotnik na pierwszy i wyjechać
BĘC 2016-09-09 02:06:12
Ciekawe, o ile jest wyższa premia, dla lizusa który w przerwie śniadaniowej bawi się w pr-owca i słodzi firmie. Do roboty !!
3
romek 2016-09-09 10:37:28
No dobrze, ale jakich przeciętnych zarobków można się spodziewać? Chciałbym się załapać, bo posiadam odpowiednie doświadczenie w branży. Ciekawe jednak jest to, że wypłata jest na czas, a przecież teraz o tak stabilne warunki jest teraz dość trudno. Dizęki
trybik 2016-09-09 21:43:08
sluchajcie wtf na temat szkolenia chlopaka na planowanie na zmianie Pana Kamyka>?osobiscie nie mam nic do niego ale widzac jak pracuje dobrze nie wie co sie dzieje na montazu a jak sobie mysle ze od niego posrednio badz bezposrednio ma zalezec moja praca to #%&#&*%$#$ , nie ma nikogo kto idac na szkolenie na to stanowisko juz by cos wiedzial? ....a no tak sa ino "kazdy tylko nie on" wiec restrukturyzacja pełną parą ....
1
dawid 2016-09-09 21:45:50
Mnie to aktualnie interesuje temat przyszłych lub aktualnych rekrutacji? Gdzie ich szukać, bo nie widzę żadnych? Chyba, że faktycznie teraz nic się nie dzieję w tym temacie, mam nadzieję, że to się szybko zmieni
dawid 2016-09-11 14:39:51
Jak dla mnie to nie ma nic złego w tym, że obywatele Ukrainy pracują w Polsce. Polacy też wyjeżdżają za chlebem do innych państw i to jest w porządku, więc sami też musimy się z z migracjami ekonomicznymi liczyć. Na Ukrainie jest bieda, więc praca w Polsce to dla nich ratunek
2
niesmialy 2016-09-11 22:01:32
Tylko że jak Polak pojedzie do pracy za granice nikt go nie klepie po ramieniu, nikt go nie przywozi i odwozi do pracy - nikt się nim nie przejmuje ma robić i tyle. A to jak są traktowani Ukraińcy w naszej firmie to śmiech na sali traktowani sa jak dzieci
3
werty 2016-09-11 22:02:52
Hej no wiadomo ze taka praca za granicą to ma też swoje plusy u minusy jak każda tak na prawdę a wiem ze faktycznie całkiem sporo tez można zarobić ..
kolo 2016-09-20 10:14:34
KAŻDY CHCE ZAROBIĆ DOBRZE ALE TE BABY CO NALICZAJĄ LICZĄ JAK IM SIĘ UDA JAK COŚ NAWALĄ TO ZWALAJĄ NA SYSTEM NIE PONOSZĄ ŻADNEJ KONSEKWENCJI A NA PRODUKCJI NAS ŁUPIĄ ZA GŁUPOTĘ ALBO KARTA NIEZGODNOŚCI LUB ZA KOTY POD STOŁEM NOTATKA
4
romek 2016-09-20 10:48:26
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na Software Engineer (Hardware Test) - Powertrain? Oferta pewnie dobra.
2
Jupiter Lewiter 2016-09-22 20:38:57
Ciekaw jestem czy nasi niemieccy pracodawcy zdają sobie sprawę co dzieje się na chalupnictwie.
Wiekszosc ludzi zostala bez pracy bo Lyko zabral dobre montaze. Zrobili sobie prywatne przedsiebiorstwo kosztem chalupnikow. Slyszalem tez ze za niektore montaze dostal wiecej kasy niz ludzie na montazu.
Pamietajcie kij ma dwa końce i kiedys mozecie sie zdziwić
6
mrau 2016-09-22 22:01:19
Dobrze, że taki specjalista zastosowań informatyki ma szansę na dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo skoro premia się normalnie trafia do podstawy, to się nie dziwię, że są teraz tak popularni. Ciekawi mnie jednak czy dorzucają jakieś benefity socjalne, wiecie?
Zostaw swoją opinię o pass-pol - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol