Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
WIARA - 2014-12-19 14:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
CO TO ZA FIRMA GDZIE SIĘ TAK WSZYSCY NIENAWIDZĄ? NIGDY NIE BĘDZIE DOBRZE JAK TAK DALEJ BĘDZIE!!!
zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2014-12-22 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [WIARA - 2014-12-19 14:10:27]:
To nie firma. W tym kraju jest już, chyba taki klimat, że każdy każdego nienawidzi i w łyżce wody by drugiego utopił. Nie wymagaj od firmy tego czego nie ma poza nią.
zdjecie uzytkownika
mobbingowany - 2014-12-22 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Lucjan - 2014-12-22 12:46:36]:
Ta firma i ludzie w niej to największe gówno w Sanoku i to coś się rozrasta, (usunięte przez administratora)!!!
zdjecie uzytkownika
Amen - 2014-12-23 11:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [mobbingowany - 2014-12-22 22:09:47]:
Normalni długo w tej firmie nie "popracują". Jak nie jesteś fałszywym .ujem, donosicielem, krętaczem nie masz tam czego szukać. A jeśli już nie masz wyjścia i masz IQ wyższe niż 100 idziesz tam, a to po 3 miechach, jak Ci umowę przedłużą uciekaj na chorobowe na 6 miesięcy i w tym czasie szukaj pracy w innym miejscu, ale uwaga...... w tym rejonie nie masz alternatywy..... więc wracasz z podkulonym ogonem i modlisz się żeby Cię passownicy przyjęli na A1 A2 i ryją ci czachę aż stanie się taki jak oni, no chyba że masz rodzinę za granicą tego nędznego padołu zwanego Polską, która Cię przygarnie.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-12-31 11:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś wie co z tym głosowaniem na temat podwyżek?bo cisza jak makiem zasiał
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-12-31 18:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Dziewczyna - 2014-12-19 09:17:18]:
Oj tak,tak!!Niejedną rodzinę i to nie swoją już rozwaliły!!I jeszcze się mnożą!!
zdjecie uzytkownika
aadxswdfef - 2015-01-09 22:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie wiecie co z tymi przelewami??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-14 11:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla zainteresowanego-m.o dojdzie po i.p
zdjecie uzytkownika
hałas - 2015-01-17 09:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-14 11:41:01]:
Tak się boisz, że normalnie napisać nie potrafisz?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-27 00:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oszczędności na montażu tak ??! A w biurze ? W biurze to teraz jest tyle osob ze nie wiadomo co robią . Jak wyjdzie kilka na montaż to nie wiadomo kto to jest i po co ! Chodzą miedzy stołami i nic z tego nie wiedzą .
zdjecie uzytkownika
prapra - 2015-01-27 20:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-27 00:33:02]:
Nie pieprz. Jak kiedyś w biurze była jedna kadrowa to też wszyscy (usunięte przez administratora)mieli pretensje.













zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-01-28 12:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy to prawda że pan L.....cki odchodzi z firmy ?
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-28 13:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lu..cki czy Le..cki??
zdjecie uzytkownika
angel of death - 2015-01-28 20:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [??? - 2015-01-28 13:18:22]:
Jeden i drugi kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a! Dobrze, że jednego karierowicza mniej!!!
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-01-28 21:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [angel of death - 2015-01-28 20:23:23]:
A ja nie wierzę w odejście ani jednego ani drugiego!
zdjecie uzytkownika
6 latek - 2015-01-28 21:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
robimy od 4 lat za to samo na okordzie,myslicie ze jak podwyzszacie norme to my wiecej-kiedys sie ludzkie sily skoncza i nie bedzie sie dalo wiecej robic-zarabiamy co raz mniej z roku na rok pomimoze wiecej robimy-inflaacja gdzie?skonczcie odpierdalac tak bo na oku jestescie-ty lutecki dziadu-podwyzsz ceny bo cie "zajada" wy na "gorze" rowniez,ty masz na chalupie za 3 lekkie laczenia 18 groszya na montazu 6,8 zato samo gnigo,cisz sie ze jeszcze chodzisz caly
zdjecie uzytkownika
walepasa - 2015-01-29 08:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Passowiec pasowcowi nie równy. A co z takimi cwaniakami, z byłego autosanu co od razu poszli na warsztat, podczas gdy inni trafiali na montaż? Niby każdy ma naymontażu zaczynać. Widać sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
T i T - 2015-02-06 17:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odchodzimy z trójki. Dość. Z też.
zdjecie uzytkownika
rado - 2015-03-07 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
na montażu to samo jedna lepsza od drugiej, tak samo chodza i szczeza zeby do kazdego ... i pchaja sie na baty ... a te co lubia ogladac gazetki ze szminkami to co z nimi, bo tak nagle ucichlo.
zdjecie uzytkownika
kermit - 2015-03-17 16:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedy bony?
zdjecie uzytkownika
ABCR - 2015-03-20 00:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
na pietrze wszystkie dobre roboty poszly na chalupnictwo ciekawe dla czego
zdjecie uzytkownika
karlos sajz - 2015-04-17 17:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje se na kotle i zarabiam 2500 netto i mam wszystko gdzieś. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
karlos sajz - 2015-04-17 17:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje se na kotle i zarabiam 2500 netto i mam wszystko gdzieś. pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko zalezy w jakim okresie przyjdziesz ze cv. Jesli firma bedzie miala zamowienia i bedzie robota to Cię wezna najwyzej jak nie bedziesz wyrabiaj akordu to po 3 miesiacach Cie zwolnia.
W tej firmie wazne sa znajomosci jak je masz to nie zginiesz a jak nie masz masz przerabane, musisz sam sobie poradzic i sie wykazac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
dżuma - 2015-04-19 12:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [karlos sajz - 2015-04-17 17:33:26]:
Nie pracujesz, tylko yebieszsz, a za 10 lat iinwalidą będziesz. Dobrze że masz wszysko gdzieś tylko gdzie bo napewno nie w głowie.
zdjecie uzytkownika
nonie - 2015-04-22 07:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Źle się dzieje w passie,oj źle najpierw niebieszczaki i bazanówka opanowaly firme, teraz co chwile przekręt na przekręcie...na łeb sobie pozwoliscie wejść...
sami tego passa konczycie, szkoda ze pod uwage nikt nie bierze tego ze to jedyna firma gdzie ma w miare zarobki:] oj ludzie ludzie..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pass-pol?
Zadaj pytanie