Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pepa - 2014-04-12 09:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z pracą chałupniczą ? czy pracownicy Stomilu "gumy" mogą ją dostać czy nie ?
zdjecie uzytkownika
pepa - 2014-04-12 09:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak jest z pracą chałupniczą ? czy pracownicy Stomilu "gumy" mogą ją dostać czy nie ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-04-15 16:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Proszę o szczegóły seks afery z planistą baranem w roli głównej :)))))
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-04-16 11:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
brak słów...
zdjecie uzytkownika
bellisima - 2014-04-16 13:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam lepszą E.S.za zgodą męża,każde dziecko z innym tatusiem,niedługo pewnie wróci i będzie do dyspozycji.Tylko co z ostatnim kochankiem??Rozbiła przynajmniej trzy rodziny!!Ponoć w Pasie takich więcej!!
zdjecie uzytkownika
bellissima - 2014-04-16 13:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam lepszą E.S.za zgodą męża,każde dziecko z innym tatusiem!!Niedługo wróci to będzie do dyspozycji!!Tylko co na to ostatni kochanek,będzie na to patrzył??Rodziny zniszczyła przynajmniej trzy!!
zdjecie uzytkownika
art - 2014-04-16 13:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejkaaa zalaczam wam rozmowę rekrutacyjna nagrana telefonem , swoje odpowiedzi wycialem : linkbucks.com/9cce702c
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-16 14:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH!
zdjecie uzytkownika
nirwana - 2014-04-16 20:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem ktora nawet loda nie umie zrobic a brygadzistom na autosanie to pewnie kazdemu
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-04-16 21:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty piszesz na Autosanie same spokojne chłopaki!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-17 00:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czkamy na barana przy stole!!!!
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-04-17 00:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie da pies nie bierze-Baran tak trzymać-a ty zostaw gosciu tą babe bo kazdy smieje na zmianie z ciebie tylko nie daje ci tego do zrozumienia,takie scierwo znajdziesz krzyhu wszedzie-jak sie ze mna witasz to mi samemu sie chce smiac-bo masz rogi na zywca..........
zdjecie uzytkownika
x - 2014-04-17 00:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wezme z ciebie przeklad-wszystkie rozkladaja nogi-pozdro
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-04-17 00:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostawcie barana-dała......jej facet powinien sie glupio czuc a on sie wita ze mna a mi sie smiac dzisiaj chciało......zostaw ją chłopie bo to ........ ble baba-wiem o innym wyskoku bo tojuz drugi raz-znajdz se ulozona a nie na pokaz sz........bo cie szkoda
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-17 00:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostawcie barana-mojego kolegi szkoda ale jak ma sie ...... to rogi gratis-a on sie ze mna wita,zostaw to badziewie -cała zmiana z ciebie smieje a ty dzisiaj z nia gadasz? fuj,ma montaz ty obok-zostaw syf,juz drugi raz ale o pierwszym nie wiesz
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-17 08:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba być chorym żeby Grać się w szatni... Nie mogli Tego zrobić po pracy. I jedno i drugie głupie. Wstydu nie mają
zdjecie uzytkownika
arab - 2014-04-17 12:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są/będą przyjęcia do passa,wiadomo może coś?
zdjecie uzytkownika
tarzan yyy - 2014-04-17 23:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz cycki masz wzzystko !!!!!! Wszysto opiera sie na znajomosciach i lodzikach !
zdjecie uzytkownika
t - 2014-04-18 00:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie broń barana kolego! Poszli w tango oboje więc nie zwalaj całej winy na dziewczynę! Oni mieli czas na romanse(bo dniówka i tak będzie) a inni pracują często rezygnując z przerwy i tak ci firma powie że dopłacają do ciebie! Nieroby cholerne!!! A w firmie kolegami barana tylko te osoby którym załatwiał dobre montaże!
zdjecie uzytkownika
popieram - 2014-04-18 08:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [t - 2014-04-18 00:16:43]:
Popieram w 100%!!! Szczera i prawdziwa wypowiedź!Są tacy co pracują uczciwie od początku do końca,narobią się i nie zarobią.A tacy jak ci obydwoje,odwalą swoje i luz,od czasu do czasu przejdą się z nudów,wiedzą że swoje i tak będą mieli zapłacone.Racja co do kolegów barana,to są tylko ci którym załatwia dobre roboty-gówniarze,złodzieje i kombinatorzy.Na to że baran pójdzie na montaż nie ma co liczyć,prędzej się zwolni,bo jak mówił NIM gówniarze nie będą pomiatać!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-18 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie ! Opamiętajcie się. Idą święta. Trochę skruchy nie zaszkodzi. Co do wyskoków Pana B..... krew nie woda. Pozdrawiam wszystkich czytających forum. WESOŁYCH ŚWIĄT
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-19 22:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bellissima - 2014-04-16 13:15:59]:
A pan R.G pępkówkę postawił?Czy mąż E.S?
zdjecie uzytkownika
sas - 2014-04-20 14:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,na jakie wynagrodzenie mozna liczyc na samym poczatku pracy w pasie i na jakim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
jaChciecPracowac - 2014-04-21 10:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam all,sa jakies przyjecia do passa i czy warto wogole skladac papiery??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-21 11:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze warto zlozyc papiery :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
69 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x