brak logo

pass-pol

Sanok

Opinie o pass-pol

Miś 2017-01-11 12:43
Witam, pracowałem w tamtym roku w pasie, mam pytanie, ktoś się orientuje czy pit11 wysyłają czy trzeba się wybrać po niego do biura. Dzięki
Doyl 2017-01-16 20:43
Proponuję zadzwonić do biura i się dowiedzieć
1
k 2017-01-28 00:09
Wysłają
1
ciekawy 2017-01-28 12:46
Koledzy z kotłów polyamidowych i gumowych dostali podwyżke prawda to?
5
Kociołek 2017-01-30 22:40
Prawda !!! Zapraszam na kotły gumowe
Podwyżka od 1 lutego 2017 :
2,5 zł + 30% premii = 3,25 zł /h x 168 h = 546 zł brutto
Dodatkowo od 1 stycznia 2018 :
1 zł + 30 % premii = 1,30 zł/h x 168 h =218,40 zł brutto

RAZEM = 764,40 zł brutto :-)

3
KUC 2017-01-31 11:39
Cześć jak wygląda praca na kotłach i jaka jest tam atmosfera i jakie wynagodzenie
Pozdrawiam serdecznie
wypierdek 2017-01-31 20:56
Poliamidom się nie należy . Tam sam gej i alkoholik.
4
Lech Wałęsa 2017-01-31 22:43
A reszta pracowników też dostanie czy tylko ci wybrani i tylko przydupasy władzy?? Bo jak w maju władze przegrali w kulki z kasą to montaż się zmobilizował i solidarnie rozpoczął " włoski strajk" może nadal trzy go rozpocząć aby dostać?? Ciekawe w jaki sposób podwyższa nam zarobki w związku z ustawą o najniższym wynagrodzeniu 1350zł???
4
niezależny 2017-02-01 14:53
do wypierdka
gej cię zrobił i zapomniał udusić :)
1
wypierdek 2017-02-01 16:21
Typowa odpowiedź tępego dresa i blokersa ze zrytą dynią.
4
kociołek 2017-02-01 21:17
Jeśli cała reszta chce ugrać jakiekolwiek podwyżki to musi zrobić to co my !
Czyli "zacisnąć pięści" i dać do zrozumienia Passowi, że nie będziecie pracować bez podwyższenia płacy !
Jak związki będą organizować protesty, bo nikt po dobroci grosza Wam nie da, to nie chować się po kątach tylko zrobić tak jak my !!! I kasa dla Was też się znajdzie !
5
On 2017-02-02 09:25
Kiedy będą PIT y ?
pit 2017-02-02 11:54
W lutym
Niezależny 2017-02-03 05:07
Do wypierdka.
Dokladnie chodzę ubrany w kanty i koszulkę w palemki z gumowym pompone na głowie.
3
Wtajemniczony 2017-02-03 21:15
Temat z podwyżkami na przykladzie kotłów polyamidowych wygląda tak.
Trwające ponad 4 dniowe negocjacje kończą się podwyżką 2.5 zł do godziny która w rzeczywistosci wynosi 1.5 a może i miej to się okaże. Szkoda ludzi stojących pod biurowcem i czekajacych na decyzję Panów, którzy i tak zrobili wszystkich w banbuka. Pan Prezes ma dylemat bo mówi że nasze podwyzki to miliony. Żenada bo jak te miliony więcej będą wyglądać za tydzień na kwitkach to trzeba uważać żeby nie zwariować. Finał jest taki że firma smieciową najtansza siłą roboczą zarabia miliony euro bazując na gigantycznych kontraktach typu bentley jaguar . Szkoda że na bramach wejsciowych do firmy nie ma jeszcze tablicy z napisem Arbait macht frei.
18
Anonimowa.pl 2017-02-06 19:49
Czy ktoś się oriętuję o przyjęciach do pracy kobiet w pasie
Anonimowa.pl 2017-02-06 19:50
Czy ktoś się oriętuję o przyjęciach do pracy kobiet w pasie
niesmialy 2017-02-07 17:02
Jak ktoś czytał pismo związkowe pisze że domagają się dla wszystkich po 400 zł - kolejna ściema związków za członkostwo trza płacić 50 zł co mc...... czyli wszyscy- pracownicy kotłów mam rozumieć?
2
kolo 2017-02-07 22:14
A ja ich tam mam w dalekim poważaniu jak jest fucha to są targety a jak rebro to sladowe ilości i minimum wage i kłade lage
5
Zbyszek 2017-02-15 01:07
Też mamy taką strategię :) Jaka płaca taka praca.
3
Mzi 2017-02-15 18:40
Dla ścisłości to co wy robicie to my odsyłamy jeżeli chodzi o Jag
Z ekipy kreta 2017-02-15 21:27
Motłoch z montażu niech przyjdzie na polyamidy albo jeszcze lepiej na gumę to pokaże co potrafi a chcą też podwyżek.Na kotłach brakuje ludzi,jak są tacy mocni to zapraszamy.W gębie to mądrzy .Albo lesery z lutowania na autosanie...Brak słów! Paluszki zabolą!!! Chcecie podwyżek to sobie zasłużcie!!!
1
MAREK 2017-02-16 09:48
Ostatnio jak wybierałem się na poliamidy to powiedziano mi że nie ma miejsca, tak samo koledze z kotłów gumowych
6
Lucek 2017-02-16 11:45
My nie chcemy podwyżek, my chcemy normalnie wycenionych montaży. Masz przykładowo normę 500szt na zmianę, a jak zapier..... to zrobisz max 300szt. W tym momencie czy ja zrobię 300szt czy 50szt mam 83zł (Minimum wage) tak, więc sam pomyśl. Będę robił jak det i zarobię 83zł, a nie będę robił prawie nic i też zarobię 83zł. A jak tak cię bolą palce to przyjdź na montaż, zarobisz 1500zł na miesiąc to zobaczysz czy ci pasuje.
11
kolo 2017-02-17 00:42
O.j. na kotłach masz dozed nie musisz myśleć patałachu
7
rbr 2017-02-18 09:03
a kim tam gliściak jest w tym pasie taki młody a sie nosi, co on kierownik czy kto
3
Koleś 2017-02-18 21:09
UWAGA ZA PRACE W SOBOTE NIE MA TARGETOW TYLKO OBOWIAZUJE CENA ZA SZTUKE
5
kolo 2017-02-18 21:18
Dzięki ZA Info , premia jest wliczona w targetach te 30 portent to wielka sciema na kwitku jest TYLKO w SOBOTE jak sie wykona normé
3
Jerzy 2017-02-18 22:53
Czyli teraz sobotnia praca będzie polegała na wydrukowaniu zlecenia jak rebro w tył zwrot i do domu.
3
kolo 2017-02-19 16:03
to zależy od ciebie, ja tak robię 1 się skanuje co mam do roboty jak fucha to napierdzielam jak rebro to do inter po flaszeczkę
5
Koleś 2017-02-19 18:38
Ja by na waszym miejscu w soboty nie chodzil na Montaż poki nie zapłaca godnie
6
Xgx 2017-02-20 21:57
Więcej niż wytlaczarkowy z 20 letnim stażem
1
Rekin.., 2017-02-23 00:36
A ja kocham ta robotę.robię na kotlach poliamidowych i jestem największym kablem tam haha.debile się mnie słuchają a ja to uwielbiam.
Rekin
2
Rekin.., 2017-02-23 00:41
A ja kocham ta robotę.robię na kotlach poliamidowych i jestem największym kablem tam haha.debile się mnie słuchają a ja to uwielbiam.
Kinol
2
trybik 2017-02-23 14:23
ja sie pytam co z parkingiem ???cos sie dzieje w tym temacie czy szukac sobie roweru?
4
toik 2017-02-23 16:58
Prawda to że jutro montaż strajkuje??
7
-/PanKartofelek 2017-02-23 22:18
o ile nie będą ludzie pizdec,,,,,kami to tak
6
wacek 2017-02-24 09:06
całe a 11
7
Mądry 2017-02-24 23:32
A w bosni już się składają dla was na wieniec dziekczynny że im fabrykę zakładacie i produkcję z Sanoka wyprowadzenie tymi durnymi strajkami. Brawo. Wszyscy będziemy was wspominać. A w będziecie w biednym autosanie rozpocząć że nie ma zamówień na autobusy,...
5
&Mądrzejszy& 2017-02-25 10:54
Młodzi w Bośni i Hercegowinie nie widzą dla siebie przyszłości !!!
Korupcja, bezrobocie, rozdęty aparat państwowy, szara strefa i słabe warunki dla biznesu - Bośnia i Hercegowina ma niewiele do zaoferowania swym młodym obywatelom. Marzą o emigracji i 20 lat po zakończeniu wojny obawiają się wybuchu nowego konfliktu.
6
A11 2017-02-25 11:09
Państwa bałkańskie:
Albania
Bośnia i Hercegowina
Bułgaria
Czarnogóra
Grecja
Kosowo (terytorium sporne)
Macedonia
Serbia
Chorwacja
poszukajcie sobie sami jaka jest opinia na temat pracowników i stabilizacji w biznesie w tych krajach.
12
Koleś 2017-02-26 15:51
NIEMCY PŁACĄ DOBRZE TO NASI NAS TNĄ A POTEM UDAJĄ ZDZIWIONYCH ŻE STRAJKÓJĄ LUDZIE CO NA NAS UKRADNĄ TO TYLE ICH
9
toik 2017-02-26 17:49
To Prawda ponoć niemiec daje pewną pule $ na płace a nasi z tego chcą jak najwięcej dla siebie zatrzymać kosztem zwykłych pracowników - a nuż sie nikt nie odezwie - a teraz ludzie zaczęli strajkować i nie wiedza pewnie jak sie przyznać Pssowi jak jest przyczyna strajku i niezadowolenia ludzi
8
kotlarz 2017-02-26 19:19
Najwiekszym konfidentem jest ten imbecyl co jedzie do Meksyku i myśli że zna sie na wszystkim a w rzeczywistosci to nierob i sciemniacz
2
noname 2017-02-26 19:22
Pracują tam same obciagary które rozbijają związki!!!
4
bunkier Sidorowicza 2017-02-26 20:57
Pytam gościa z montażu idziesz w sobotę do roboty? Mówi nie bo rodzinne mi zabiorą.Ale jak guma dostała podwyżki to wtedy do mnie z pyskiem bo on ma mało a ja je....em 3 soboty on śmiał się ze mnie jak jechałem w sobotę.Czegoś tutaj nie rozumiem...
Marooo 2017-02-26 21:49
Czy na cięciu umowę dostaje sie na okres probny ? I jaka jest początkowa wypłata tam, wie ktoś ?
work 2017-02-27 07:17
Nie tedy droga pracownik powinien zarobić godnie w 40 godzinnym tygodniu pracy,soboty są praca dodatkowa kto che zarobić sobie więcej to wychodzi.
6
pasowiec75.. 2017-02-27 10:15
Z sobotami to jest tak że nie jest przymus,ale lepiej żebyś był...!!!GŁUPOTA i tyle sami ludzie ich tak nauczyli a to są nadgodziny!!!
A co do strajku to powiinnismy wszyscy wyjść i iść pod biurowiec albo stać i nic nie robić i od razu by się wystraszlili a nie tak jak było że pare osób chce a inni się boją!Ludzie takim sposobem NIC nie osiągniemy Wszyscy tak zróbmy!Na Śląsku górnicy się nie pierd.... ą stają i tyle,aż nasz wielki rząd i premier przyjeżdza i rozmawiają,ale wszyscy!
9
Pasowiec 72 2017-02-27 22:02
Pasowiec 75 to idź do kopalni to ci rząd da.
Zostaw swoją opinię o pass-pol - Sanok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol