Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MMP Neupack Polska

Pracowałeś w firmie MMP Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bono43 - 2015-02-27 22:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MMP Neupack Polska Sp. z o.o. korzystając z bogatego ogólnoeuropejskiego doświadczenia i międzynarodowej wiedzy oferują one-stop-shopping zaspokajając wszystkie potrzeby Klientów. Solidność struktur key-account, kompetencje, nowoczesne rozwiązania technologiczne, doświadczona kadra umożliwiają nam zaoferować Państwu najlepsze rozwiązania w zakresie opakowań w branży spożywczej, cukierniczej, elektronicznej, chemii gospodarczej i tytoniowej.
zdjecie uzytkownika
jest - 2015-02-28 15:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było;[
zdjecie uzytkownika
just 22 - 2015-02-28 16:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt,to była super firma.Solidność,dokładność to była podstawa.Szacunek dla pracowników,ale i kadry.Teraz?Tanio,szybko,byle jak.Nowi pracownicy po pierwszym dniu rezygnują.Dlaczego?.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-01 15:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była fajna firma,ale tych kierowników co nie mają pojęcia o pracy w Neupacku i tylko pomiatają ludzmi to bym pozwalniała,kiedyś to się chciało pracować ,i człowiek się starał ..Dawał z siebie wszystko bo nie był straszony i gnębiony a teraz jeden i drugi pajac tylko w ..są mądrzy niech jeden czy drugi stanie na maszynie to nie wie co i jak ...Dlatego jest tak jak jest,ludzie przychodzą i odchodzą z tej firmy bo tu jest tylko wina kierowników którzy zamiast zachęcić do pracy to nas zniechęcają i człowiek idzie tam jak na skazanie .
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-04 10:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownicy ida po trupach do celu zeby sie utrzymac=maja ludzi za nic licza sie tylko oni...straszenie,wymaganie donosicielstwa to norma zmienianie grafiku codziennie to norma a sami niewiele potrafia=oczywiscie sa wyjatki ale ten kierownik tak ladnie opisany wczesniej tez powinien od czasu do czasu stanac na maszynie i pokazac klase bo madrowac to kazdy potrafi-moze to jest jakis pomysl zeby kierownicy stawali na maszynie i pokazywali reszcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i idiotow tak jak to on lubi mowic o ludziach swoja klase a nie tylko uganiac sie za kobietami ,tak jak on to potrafi najlepiej chyba w swojej karierze
zdjecie uzytkownika
op - 2015-03-04 11:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bono43 - 2015-02-27 22:29:04]:
w naszej firmie jest fajnie,stawke sam ustalasz weekendy wolne premia prawie jak pensja zadnego mobbingu,przerwy do bolu kierownik super brygadzisci extra praca lekka mozna sie przespac,praktycznie na 8 godz 4 godz siedzimy i gramy na telefonie,zadnych wypadkow,bezpiecznie,wozkowi jezdza powolutku i z dala od ludzi,wpadaj na klejarki spokojnie,,,zapomnialam,,,nikt na nikogo nie donosi,,,jak jestes inteligentny to popatrz na to wszystko wspak i dawaj,,,
zdjecie uzytkownika
hut - 2015-03-07 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co sie z wami porobilo czy was juz kompletnie porabalo?wszyscy na wszystkich donosza,,,po co ?zeby dostac 100 zl?gdzie wasza godnosc?maszynisci brygadzisci to juz zupelne dno,,,mareczek i lysy z bulek niedlugo sami na siebie beda donosic=przez was ludzie traca prace.j moga wam kiedys podziekowac.opanujcie sie,kariery nie zrobicie a jak wycisna was jak cytryne to potem wyrzuca do smieci,taka prawda,naraska
zdjecie uzytkownika
Szczęśliwy - 2015-03-09 15:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego tak narzekacie w jakiej firmie by was tak poniżali gdzie by wam ucinali wszystkie dodatki to jest coś pięknego ta firma jest cudowna pełen mobbing aż czuć że się żyje i taka propozycja super by było jak by nam założyli jeszcze kamery w szatni i wszędzie podsłuchy super by było bo te okna na hale z biura kierowników to za mało
zdjecie uzytkownika
galanonin - 2015-03-10 01:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tej wysokiej oceny. Czy ktos sztucznie zawyża bo nie moga znalezc pracowników?
zdjecie uzytkownika
alojz - 2015-03-10 11:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy tam naprawdę jest tak beznadziejnie że nowi uciekają ? bo ciągle widzę te same ogłoszenia że szukają na dział klejenia...
zdjecie uzytkownika
jakas - 2015-03-10 12:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak,,,jak bylam w agencji to pani mowila ze w neupacku sa lekkie prace reczne i praca po 8 godzin -a co zobaczylam naprawde-praca 7 dni po 12 godzin dziennie-ciezka praca monotonna plus dzwiganie potem jeden dzien przerwy i znowu 7 dni po 12 godzin-szok i to za 1300 zl-do tego starzy pracownicyktorzy nie pomagaja,,np bylam na maszyniegdzie odbera sie z 3 rzedow pudelka i byla ze mna taka mloda ruda puszczalska(tak o niej mowia)i odbierala z jednego rzedu i cale 12 godzin bawila sie FACEBOOKIEM a ja zapiprzalam az mi sie pot po plecach lal...nienawidze tej pracy po prostu jej nienawidze.
zdjecie uzytkownika
dde - 2015-03-10 12:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez na tych bulkach to jest jakas paranoja tylko jeden koles umie ustawiac maszyne,reszta to statysci,jak im sie cos rozleguluje to skomla do lysego zeby im poprawil bo oni nie umieja,,,,ciekawe co bedzie jak zachoruje albo pojdzie na urlop-no chyba ze stery przejmie instruktor od balotowni,,,,ha ha ha
zdjecie uzytkownika
MNN - 2015-03-10 16:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak ma być dobrze jak sami pracownicy robią sobie pod górkę i nowych traktują jak kotów i m.i.n podkręcanie maszyn ,a sami przez to przechodzili i też było każdemu ciężko na początku,to oni wiedząc o tym to zamiast sobie pomagać to oni wolą podkładać kłody.Wiemy co się tam dzieje ,jest coraz gorzej ,nie da się wytrzymać a trzeba pracować ,to chociaż my tzw parobki moglibyśmy się wspierać i trzymać razem.A nie donosić do kierówników oni nie są tego warci,mają nas za śmieci !!!
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-03-10 22:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za 100 zl sprzedaliby wlasna matke,,,,brygadzisci popaprani...pozdrodla palanta ktory dostal w leb pierscionkiem zareczynowym od swojej herenegildyyy
zdjecie uzytkownika
handlarz - 2015-03-17 07:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wolę sprzedać matkę i mieć co zechce niż być tak mało wartościowym i pracować za 1300 przez pośredniaka. poza tym nie moja wina ze dla niektórych problemem jest etykietę na karton przykleić i potrzebują instrukcji w formie prezentacji z obszernym opisem.
zdjecie uzytkownika
oj - 2015-03-17 19:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za takie slowa o matce w mojej dzielnicy wybite bys mial zeby smieciu,,,jestes zerem w bialej koszulce i starym srebnym bmw
zdjecie uzytkownika
MMP - 2015-03-17 19:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dziwie się że cie rzuciła
zdjecie uzytkownika
Kolega - 2015-03-17 21:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damianku. Jak taki madry jesteś to napisz kto ci tą prace załatwił jak nie mamusia. Jak nie za 1300 to za ile robisz 1450 :P nie bądź śmieszny. Twoja inteligencja objawia się szczególnie w twojej mowie gdzie co drugie słowo zaczyna sie na ku.... Nawet ci co jeszcze z tobą rozmawiaja myslą to samo tylko ci tego nie powiedzzą. OOOOJJJJJJJJJ Głupi jesteś cymbale. Co do Pati to szkoda że tak późno oprzytomniała bo żal jej było dla ciebie. A ty faktycznie masz od życia to czego chcesz ..... Renie rączkowską i zaraz do kompletu alimenty. KABUM BARANIE. Teraz zapierdzielaj błagać o podwyżżżżęęęęę. Bo zostnie ci mniej niż 1300.
zdjecie uzytkownika
uo - 2015-03-19 17:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czemu twoja kobieta nadal pracuje na klejarkach,zapomniales o niej?
zdjecie uzytkownika
benas - 2015-03-20 01:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czemu sie dziwisz hejcie podpisz sie jak chcesz podyskutowac ,a od mojej kobiety z dala bo leb urwe
zdjecie uzytkownika
gość :) - 2015-03-25 18:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wy nie macie o czym pisać, tylko takie pierdoły, pogadajcie w cztery oczy !!!
zdjecie uzytkownika
pracownik Neupack - 2015-03-25 18:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tylko ludzie z klejarek takie bzdury piszą, do roboty brać się ludzie, a wy tylko narzekać!!!
zdjecie uzytkownika
benas - 2015-03-25 22:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kutek juz sie zacznij bac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wizyta w firmie, oprowadzenie po zakładzie i pokazanie stanowiska pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Posikam się ze śmiechu! :D - 2015-03-27 18:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co tu ludzie wypisują zakrawa na opinie pracy w wariatkowie albo na Wiejskiej w Warszawie! :D
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-03-27 20:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie, to nie jest jakies forum onetu, trochę powagi, to rzetelne forum pracy. Co Wam w ogóle nie odpowiada w pracy w MMP Neupack, bo widze jakieś narzekanie, posty o nierobach, ale żadnych konkretnych argumentów. nie wiem, warunki są jakieś kiepskie, czy coś jest nie tak, przełożeni niemili, wyścig szczurów?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MMP Neupack Polska?
Zadaj pytanie