Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MMP Neupack Polska

Pracowałeś w firmie MMP Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Karolll - 2015-09-05 08:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A Stasiu z magazynu ten muł bagienny który jest wyśmiewany i wali konia na wózku widlowym bo nie ma kobiety bo jest geym pracuje jeszcze czy go wkoncu zwolniono
zdjecie uzytkownika
ghu - 2015-09-09 16:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zalegly urlop trzeba wykorzystac do 30 wrzesnia-kary dla pracodawcow to nawet 30000 zlotych
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-09-17 18:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, ja to nie słyszałem, żeby była podana konkretna informacja do kiedy trzeba zaległy urlop wykorzystać. Wydaje mi się, że to jest tak, że nie wykorzystany w danym roku przechodzi na rok następny. A Ty skąd masz takie informacje @ghu, powiedz. Myślę też, że żaden pracodawca nie byłby w stanie pozwolić sobie na takie kary...
zdjecie uzytkownika
Stanisław - 2015-09-26 13:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolll a może się przedstawisz i nie będziesz się ukrywał, jak piszesz takie szkalujące rzeczy na mój temat, nie zgodnie z rzeczywistością. Najłatwiej jak się nie ma rzeczowych argumentów to się obrzucać kogoś błotem. Powiem tylko że od ponad 3 lat w tej firmie pracuję, lecz już nie na wózku tylko w biurze w MWG. A odnosząc się trochę do Twojego wpisu i poziomu wnioskuje ze już od dłuższego czasu w MMP nie pracujesz, zastanawiam się w jakich okolicznościach rozstałeś się z firmą MMP... Stanisław
zdjecie uzytkownika
Karolll - 2015-09-27 14:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanisław firma neupack musi mieć kogoś kto zagania i będzie od czarnej roboty ogólnie żal mi ciebie bo jesteś bublem genetycznym i wszyscy się z Ciebie śmieją pracuj pracuj bo tylko to Ci pozostaje a i portal roksa i strony xxx
Pozdrawiam Karol
zdjecie uzytkownika
Karolll - 2015-09-27 14:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze jedno jeśli takie osoby jak Ty pracują w biurze to firma spada na psy przecież ty masz ruch jak ślimak problemy z wymową inteligencji tez nie posiadasz o wyglądzie nie wspomnieć to co Ty tam robisz kartki w segregator wkładasz (oby tylko kartki) co do firmy nic nie mam pracowałem byłem zadowolony przestałem pracować z powodów prywatnych osobiście polecam pracę w tym zakładzie dobra kasa płatna na czas atmosfera różna jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
Stanisław - 2015-10-01 19:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolu widzę że masz problem ze sobą i akceptacją siebie na pewnych poziomach. Sprawia Tobie przyjemność takie wypisywanie negatywnych komentarzy. To świadczy o Tobie. Życzę Tobie abyś czasami pomyślał trochę perspektywicznie i z czasem może coś zrozumiesz i przez to zmienisz siebie i swoje otocznie oby na lepsze. Życzę Tobie i Twoim bliskim powodzenia w życiu.
zdjecie uzytkownika
werner - 2015-10-18 01:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo ostatnio słyszałem o tej firmie i zainteresowało mnie to co się tutaj dzieje. Znajomy mówił , że można spokojnie napisać niejedną książkę o tym co się tutaj dzieje. Nie mniej wiem , że firma szukała niedawno osoby na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta ze znajomością języka niemieckiego. Znaleźli?
zdjecie uzytkownika
pomk - 2015-10-18 02:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że sprawy prywatne lepiej jak się odstawi na inne tory, lepiej zająć się pracą w samej firmie, która taka zła nie jest. Zależy jeszcze na jakim stanowisku się pracuje bo jeśli jest to stanowisko produkcyjne to oczywiście praca lekka nie będzie ale zarobki za to też nie są takie złe, kwestia podejścia.
zdjecie uzytkownika
Ameba - 2015-10-25 08:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto teraz żondzi na produkcji? ;)
zdjecie uzytkownika
Fasola - 2015-10-30 15:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ameba - 2015-10-25 08:16:08]:
Zależy gdzie bo na sztancy Krzysiu K. a na klejeniu Patryk S.
zdjecie uzytkownika
rudi - 2015-10-31 17:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Fasola - 2015-10-30 15:21:20]:
A u nas wygląda to tak
Kaszerka -Browar
Sztanca-Gibon
Klejenie-Kolanko
Paskowanie-Bażant
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-11-01 10:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
możecie opisać pracę płacę na magazynie? Chcę tam założyć aplikację i oczekuję jakiś info, jaka atmosfera jaki kierownik i czy tam ciężko? za szybką odpowiedz będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
utrzymanie ruchu - 2015-11-02 01:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. widziałem ogłoszenie dotyczące działu utrzymania ruchu.
czy warto się starać o robotę w tym dziale. jaka atmosfera panuje w UR i jak układa się z mechanikami współpraca?

dzięki za info. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2015-11-04 19:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedzi na 2 pytania odnośnie pracy. 1-nowy sądząc po twojej pisowni to już wiemy że się nie nadajesz, więc daj sobie spokój analfabeto.
2 ur-jeżeli znasz zagadnienia napraw maszyn i umiesz to robić to warto się starać ,a jeśli nie bardzo to odpuść bo pseudo mechaników już posiadamy.Pozdro dla sztanc.
zdjecie uzytkownika
werner - 2015-11-09 12:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bonzo - 2015-11-04 19:11:03]:
Witam. Jeszcze niedawno miałem nadzieję na dostanie się do firmy jak najszybciej. Obecnie już takiego ciśnienia nie mam bo ludzie mówią , że wcale już nie pracuje się tak wesoło. Pseudomechaników nie zauważyłem @bonzo w sumie, bo w neupacku raczej ludzie starali się dobrze wykonywać swoje zadania. Dla zainteresowanych to szukają obecnie plant controllerów
zdjecie uzytkownika
vaco - 2015-11-11 17:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@werner, a jakie są wymogi by spełniać ich warunki zatrudnienia, ja jestem zainteresowany, na jakies=j stronie szukać ogłoszenia od nich
zdjecie uzytkownika
MBWS POLSKA - 2015-11-11 21:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze troche nie na temat. W mojej firmie zaczela prace pani (usunięte przez administratora) dyrektor HR? Cos na temat tej pani? Pracowala u Was.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-13 20:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vaco na pewno mozesz liczyc na stabilne zatrudnienie bo oferuja zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
frde - 2015-11-15 23:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@werner a czy pamiętasz może na jaki rodzaj umowy na tym stanowisku można liczyć zależy mi na umowie o pracę
zdjecie uzytkownika
Zryty łeb - 2015-11-16 19:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W oparciu o umowę o pracę? Chyba po trzech latach.Widocznie chyba coś się zmieniło :D Ale skoro tak, to życzę wszystkim zdrowia.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-11-17 11:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frde - 2015-11-15 23:24:12]:
Przez... agencję zatrudnienia.Oferują,obiecują.
zdjecie uzytkownika
wczorajszy - 2015-11-26 23:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MBWS POLSKA - 2015-11-11 21:43:36]:
Zapytaj na forum zakładu w Józefowie, bo ona głównie tam siedziała. Tu prawie nikt jej nie zna.
A jak się nazywa Twoja firma?
zdjecie uzytkownika
Wię - 2015-12-03 15:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś aplikował na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta ze znajomością języka niemieckiego bo jest taka oferta? Jakie tam są zarobki, albo ile zmian do wyboru, prosze żeby mi ktoś powiedział jeśli wie
zdjecie uzytkownika
zonkil - 2015-12-09 22:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam Pałla?biega jeszcze za tym swoim chlopcem z bobsa ?pukaja sie po kiblach?czy juz tylko w lesie?na impresie bedzie sie dzialo pewnie,.,.
zdjecie uzytkownika
Dama - 2015-12-13 19:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wię nie mam pewności, ale wydaje mi się, że zarobki są dobre. Język niemiecki jest mniej popularny niż angielski, więc zazwyczaj płacą więcej. Niestety nie widzę tej oferty u nich teraz.
zdjecie uzytkownika
krzyż - 2015-12-18 20:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że borlas nie dostał nagrody bo tak chodził i się żalił na imprezie że go oszukali a przecież jest taki dobry w lizaniu d. i nie było jego laski co by go pocieszyła .szkoda.
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-12-19 11:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [my - 2015-01-08 12:20:36]:
kliknęlo się trzy razy, pani z kadr nie umie poslugiwac się komputerem, no ale jak konczy się nieciekawą szkolę zaoczną to tak jest
zdjecie uzytkownika
5454 - 2016-01-03 21:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, moze ktos z was byłby zainteresowany praca w frimie MMP Neupack Polska Sp. z o.o. szukaja teraz inzyniera TPM w dzilae uttzymania ruchu w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
szomek - 2016-01-24 11:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@5454, niestety, ale już nie szukają, teraz jedyne dostepne ogłoszenie to Plant Controller - Kontroler Finansowy Fabryk. Wymagania spore, 3 lata doświadczenia i wykształcenie wyższe, ale za to ma się pod soba 2-osobowy zespół.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-25 23:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę co to za firma. W piątek pozbyli się kierownika utrzymania ruchu. Dwa miesiące temu kierownika magazynu. Ciekawe kto następny...
Pozdro dla ludzi z produkcji.
zdjecie uzytkownika
onc - 2016-02-01 08:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno takie ciągłe rotowanie składem wiele dobrego PRACOWNIK nie przyniesie. Chyba, że te osoby się czymś naraziły. Na razie nie widać aby były na te stanowiska rekrutacje. Teraz potrzebują kontrolera finansowego.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-02-02 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś Wie jakie były powody zwolnienia Kierownika utrzymania ruchu?
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-03 11:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze to jakieś prywatne problemy były, można na pewno jakoś się zawsze dogadać.. ale teraz czały czas szukają kogoś jako Kontrolera Finansowego Fabryki.
zdjecie uzytkownika
mth - 2016-02-04 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno dojazd mu nie pasował
zdjecie uzytkownika
omam - 2016-02-05 21:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy zwalnia się z innych powodów, nie ma co tego roztrząsać. Prawda jest taka, że powód zna tylko osoba zwolniona i MMP. Ważne, że firma szuka dalej, rekrutuje następnych pracowników :)
zdjecie uzytkownika
Lesiu - 2016-02-05 22:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie że dyro z solca zna się na robocie i wie jak nam premie zredukować aby nam dać kopa do pracy motywacja i atmosfera to podstawa na psychologii się gość zna sobie dołożyć a nam zabrać -bo to taki Janosik jest.pozdro dla sztanc
zdjecie uzytkownika
pipul - 2016-02-07 21:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już chyba ta oferta pracy nie jest już aktualna @romek. Mnie szczególnie by interesowało ogłoszenie na specjalistę ds. obsługi klienta, bo język niemiecki znam bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-02-09 10:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej "nowy" pytasz jakie były powody zwolnienia kierownika UR... Ja odpowiem tak: wreszcie coś się ruszyło w kwestii planowania napraw, konserwacji i ogólnie reformy UR. Cały temat zaczął iść w dobrym kierunku. Na pewne zmiany trzeba czasu i niezbędnych narzędzi, aby je wprowadzić w życie. Podsumowując... Temat UR zaczął działać lepiej i kierownika zwolnili. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
murat - 2016-02-10 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma chce jak najlepiej dla siebie, stąd też pewnie i to zwolnienie. No ale masowych zwolnień w tej firmie @ziom nie planują. Pieniądze niezłe są, a dają umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
AOL - 2016-02-12 10:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@omam: zwolniony nie zna niestety powodu.
@ziom: dziękuję za dobre słowo i trafną ocenę sytuacji,
@murat: nie firma, ale człowiek chce najlepiej dla siebie,
bardzo dobrze mi się z Wami współpracowało, mam wrażenie, że zmiany przeze mnie wprowadzane komuś musiały przeszkadzać. jak to mawiają, jak nie wiadomo o co chodzi...
pozdrawiam
Adam
zdjecie uzytkownika
była - 2016-02-13 07:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w tym syfie i żałuje, teraz jestem za granicą i wiem ze zyje,mam wypłate która starcza i żyje jak człowiek że mi nie brakuje i życie jest tu droższe niż w Polsce to i tak jest lepiej,W Neupacku,ja osobiscie uważam że za dłuże wymagania a mała kasa ,tutaj polakom pomagają i nie dziwi mnie to że jest tutaj u mnie coraz więcej Polaków,bo tutaj kierownik jest jak kumpel ,przede wszystkim pomaga i się pyta czy coś się stało czy mogę jakoś pomóc ,nie to co w neupacku ,wielcy kierownicy ,którzy nie mieli pojęcia o niczym no i nie oszukujmy się ludzie robili sobie sami syf,jeden drugiego obgadywał a za chwilkę się uśmiechał na palarni jak najlepyszy kumpel...kumpela .A ja mam podejscie do życia inne ,jak w firmie kierownictwo miało nas za nic tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chociaż my pracownicy moglismy trzymać się razem a nie że przyjdzie nowy pracoenik i się stara a robicie mu pod górkę i własnie tutaj tego nie ma POLACY sobie pomagaą,wspieraą za granicą a u was każdy jeden drugiemu chce zaszkodzić ...jak by nie można żyć bez stresu i nerwów bez robienia pod górkę nowym ... i żyło by wam się lepiej iNAPRAWDĘ TRZYMAJCIE SZTAMĘ NA ZŁOŚC GÓRZE
zdjecie uzytkownika
Wię - 2016-02-17 20:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co #była no naprawdę powiem Ci że dobra historia, ale ogólnie nie jest prawdą, że wszyscy mają i czują tak samo, absolutnie tak nie jest i nigdy nie będzie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-02-18 15:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AOL - 2016-02-12 10:46:49]:
AOL czy wiesz coś więcej na temat zwolnienia Kierownika UR podobno z potencjalnym nowym następcą też się nie dogadali ciekawe co tym razem było nie tak?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-21 14:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie pracujemy razem a każdy sobie podkłada nogę,na imprezie zakładowej to każdy wchodzi każdemu w tyłek a w pracy tylko patrzy kiedy podp... do kierasa .Sami robicie syf a potem jest jak jest.
zdjecie uzytkownika
150 - 2016-04-07 21:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wiecie co pameitam ze jakis czas temu byla od nich oferta na stanowisko specjaslity do spraw obslugi klienta, trzeba bylo tutaj znac jezyk niemiecki
zdjecie uzytkownika
fajna - 2016-04-21 10:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey pracuje w tej firmie od trzech miesięcy dostałam już umowę o pracę firma godna polecenie ;) zarobki bardzo dobre więc nie wiem dlaczego tyle negatywów znając życie wypowiadają się osoby które nie pracowały zbyt długo albo wogóle. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zzz - 2016-04-24 13:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty FAJNA, głó.... wiesz ,ludzie tam pracuja po kilkanascie lat i długo musieli zapierd....żeby dostać umowę,a ty 3 miesiące robisz i niby wiele wiesz a tak naprawdę nic nie wiesz dziewczyno.Z Choinki się urwałaś ???
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wizyta w firmie, oprowadzenie po zakładzie i pokazanie stanowiska pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-04-24 18:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie też ją synek podesłał to umowa szybko i sciemnia jak tych dwóch kolesi co niedawno przyszli.
zdjecie uzytkownika
mija - 2016-04-28 00:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może teraz na produkcji zatrudniają szybko na umowę o pracę.Wcześniej było inaczej.Rok-2 lata na umowę zlecenie.Każdy chciał tam pracować.Ale teraz niestety uciekają pracownicy.Powód? zła organizacja pracy.Za dużo biurowych,nikt nad tym nie panuje.Wczesniej kazdy wiedział od dołu do góry co ma robić.I produkcja była.Teraz na"dole'chcą robić,ale "góra'maile sobie śle i nic z tego nie wynika.Bo nikt za nic tam nie jest odpowiedzialny.Załosne.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MMP Neupack Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert