Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Neupack Polska

Pracowałeś w firmie Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KADRA - 2014-10-18 13:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znieważenie kogoś na forum internetowym, a więc za pomocą jednego ze środków masowego komunikowania się, stanowi kwalifikowany typ przestępstwa zniewagi, o którym mowa w art. 216 § 2 Kodeksu karnego. Jest ono zagrożone karą grzywny (co do zasady od 10 do 540 stawek dziennych), ograniczenia wolności (od 1 do 12 miesięcy) lub pozbawienia wolności do roku. Przestępstwo to ścigane jest z oskarżenia prywatnego, co oznacza że pokrzywdzony musi sam złożyć prywatny akt oskarżenia w sądzie albo skargę (ustną lub pisemną) na Policji. Zgodnie z art. 487 Kodeksu postępowania karnego, akt oskarżenia może ograniczyć się do oznaczenia osoby oskarżonego, zarzucanego mu czynu oraz wskazania dowodów, na których opiera się oskarżenie.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-10-19 21:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KADRA - 2014-10-18 13:33:41]:
A od kiedy to nasza wspaniała kadra pracuje w soboty ,trzeba im dać podwyżkę bo się należy to ja piszę prezes który pracuje w systemie 4-ro brygadowym i miałem dzisiaj na rano a za tydzień mam wolny weekend .
zdjecie uzytkownika
On - 2014-10-20 20:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witamy na pokladzie pana "prezesa" i w zwiazku z zmianami jakie nastapily w planie pracy , nastepny weekend rowniez jest pracujacy .
zdjecie uzytkownika
prezes jarzabek - 2014-10-25 12:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lubu dubu lubu dubu niech zyje nam prezes naszegi klubu-niech zyje nam-to ja mowilem jarzabek
zdjecie uzytkownika
obcy - 2014-10-27 20:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby drukarnia a same klejarki sie wypowiadaja. Moze ktos cos o druku powie??
zdjecie uzytkownika
meli - 2014-10-30 02:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obcy - 2014-10-27 20:41:21]:
widocznie na druku nie jest tak źle żeby trzeba było na niego tutaj narzekać ;) a tak poważnie to jeżeli znajdzie się ktoś z tego druku to również chętnie zapytam o kilka spraw związanych z Neupackiem. Przede wszystkim chodzi mi o info na temat wynagrodzeń i umów na jakie można liczyć w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-30 13:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa zlecenie.Najnizsza krajowa.Dyspozycja 7 dni w tygodniu 24godz na dobę.
zdjecie uzytkownika
endzi - 2014-11-03 12:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jak mozna sie dostac do tego zakladu ,gdzie skladac papiery ? dzieki
zdjecie uzytkownika
f - 2014-11-07 19:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujecie po 8 czy 12 godzin? Ile dni w tygodniu tak naprawdę? Czy po dwunastkach jest jakiś dzień wolny? Dzięki
zdjecie uzytkownika
krzysztof87 - 2014-11-09 18:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Słyszał ktoś może o programie "rangers "
(usunięte przez administratora)Widziałem kiedyś ogłoszenie i zastanawiałem się czy aplikować.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-17 12:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałam że szukają asystentki do biura ... tak szczerze warto ? ktoś może podpowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
jk - 2014-11-20 22:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-11-17 12:39:22]:
jakby bylo warto to by nie szukali,,,,ale sprobowac warto,,,powodzenia
zdjecie uzytkownika
dlaczego - 2014-11-27 14:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze ktos moze sie przeprowadzic albo cos takie moje zdanie, nie uzaleznialabym tego ze jest ogloszene o prace dla asystentki od tego ze tam nie warto pracowac. w koncu kazdy ma rpawo zmieniac prace i podnosic swoje kwalifikacje ;) co tam takiego sie niby dzieje na tym stanowisku asystentki ?
zdjecie uzytkownika
Chuck Norris - 2014-12-11 15:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę wszystkim udanej zabawy jutro a w sobotę zapraszam na alkomacik ;)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-16 18:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś wie jak wygląda sytuacja w dziale utrzymania ruch oraz jakie mają wynagrodzenie jako elektryk czy mechanik
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-08 12:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najnowsza moda w naszym zakladzie to karanie pracownikow za wziecie urlopu na telefon---jeszcze czegos takiego nie bylo-pewnie wymyslone przez nowych kierownikow-najlepsza kara to potracenie z premii-czy to jest legalne?
zdjecie uzytkownika
my - 2015-01-08 12:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoszenie żądania przed rozpoczęciem urlopu i niestawienie się w pracy usprawiedliwia jego nieobecność.

Zdarzają się sytuację, kiedy obecność pracownika w zakładzie pracy jest niezbędna, pracodawca może wtedy odmówić pracownikowi urlopu na żądanie. Niestawienie się w takim przypadku pracownika do pracy stanowi naruszenie obowiązków pracowniczych. Nieobecność pracownika jest wtedy nieusprawiedliwiona.

W przypadku braku wyraźnego sprzeciwu pracownik po zgłoszeniu żądania może skorzystać z urlopu, bez konieczności dopełniania jakichkolwiek innych formalności, niż zgłoszenie żądania dnia wolnego.

Zobacz: Czy można ustnie złożyć wniosek o urlop na żądanie?

W przepisach prawa pracy nie wskazano w jakiej formie pracownik musi zażądać dnia wolnego. Oznacza to, że nie jest wymagana forma pisemna.

Zawiadomić pracownik może pracodawcę za pomocą:

wniosku złożonego osobiście
zawiadomienia telefonicznie,
faksem,
pocztą elektroniczną,
SMS,
Pracownik musi wyraźnie wyrazić swoją wolę co żądania urlopu.

Pracownik musi zgłosić żądanie urlopu najpóźniej przed rozpoczęciem wykorzystania go. Zgłoszenie w ciągu trwania dnia roboczego jest niedopuszczalne.

Zobacz serwis: Urlopy

Drukuj




Źródło:
zdjecie uzytkownika
my - 2015-01-08 12:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoszenie żądania przed rozpoczęciem urlopu i niestawienie się w pracy usprawiedliwia jego nieobecność.

Zdarzają się sytuację, kiedy obecność pracownika w zakładzie pracy jest niezbędna, pracodawca może wtedy odmówić pracownikowi urlopu na żądanie. Niestawienie się w takim przypadku pracownika do pracy stanowi naruszenie obowiązków pracowniczych. Nieobecność pracownika jest wtedy nieusprawiedliwiona.

W przypadku braku wyraźnego sprzeciwu pracownik po zgłoszeniu żądania może skorzystać z urlopu, bez konieczności dopełniania jakichkolwiek innych formalności, niż zgłoszenie żądania dnia wolnego.

Zobacz: Czy można ustnie złożyć wniosek o urlop na żądanie?

W przepisach prawa pracy nie wskazano w jakiej formie pracownik musi zażądać dnia wolnego. Oznacza to, że nie jest wymagana forma pisemna.

Zawiadomić pracownik może pracodawcę za pomocą:

wniosku złożonego osobiście
zawiadomienia telefonicznie,
faksem,
pocztą elektroniczną,
SMS,
Pracownik musi wyraźnie wyrazić swoją wolę co żądania urlopu.

Pracownik musi zgłosić żądanie urlopu najpóźniej przed rozpoczęciem wykorzystania go. Zgłoszenie w ciągu trwania dnia roboczego jest niedopuszczalne.

Zobacz serwis: Urlopy

Drukuj




Źródło:
zdjecie uzytkownika
my - 2015-01-08 12:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoszenie żądania przed rozpoczęciem urlopu i niestawienie się w pracy usprawiedliwia jego nieobecność.

Zdarzają się sytuację, kiedy obecność pracownika w zakładzie pracy jest niezbędna, pracodawca może wtedy odmówić pracownikowi urlopu na żądanie. Niestawienie się w takim przypadku pracownika do pracy stanowi naruszenie obowiązków pracowniczych. Nieobecność pracownika jest wtedy nieusprawiedliwiona.

W przypadku braku wyraźnego sprzeciwu pracownik po zgłoszeniu żądania może skorzystać z urlopu, bez konieczności dopełniania jakichkolwiek innych formalności, niż zgłoszenie żądania dnia wolnego.

Zobacz: Czy można ustnie złożyć wniosek o urlop na żądanie?

W przepisach prawa pracy nie wskazano w jakiej formie pracownik musi zażądać dnia wolnego. Oznacza to, że nie jest wymagana forma pisemna.

Zawiadomić pracownik może pracodawcę za pomocą:

wniosku złożonego osobiście
zawiadomienia telefonicznie,
faksem,
pocztą elektroniczną,
SMS,
Pracownik musi wyraźnie wyrazić swoją wolę co żądania urlopu.

Pracownik musi zgłosić żądanie urlopu najpóźniej przed rozpoczęciem wykorzystania go. Zgłoszenie w ciągu trwania dnia roboczego jest niedopuszczalne.

Zobacz serwis: Urlopy

Drukuj




Źródło:
zdjecie uzytkownika
Kumpel - 2015-01-10 19:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-01-08 12:12:10]:
Powinni cię z roboty na zbity pysk wywalić co pewnie jest kwestią czasu. Przez takich ludzi którzy zapiją albo za pięć szósta dostają niby to sraczki bo sie do roboty nie chce wstac musielismy w sylwestra do 14(usunięte przez administratora)nie szanujesz firmy to chociaż szanuj kolegow!
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-01-10 20:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawo to prawo i obowiazuje wszystkich----nie mozna dac sie robic w palanta-wystarczy zglosic-panstwowa inspekcja pracy bydgoszcz ul,plac piastowski 4a tel52 3214004..wystarczy zadzwonic i zglosic nie trzeba sie przedstawiac.
zdjecie uzytkownika
wpieniony - 2015-01-25 11:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe ile zaklad nam potraci za swoje przewalki z talonami bo ZUS im pewnie nie odpusci , no chyba ze wkoncu pokazą nam ze nie sa do konca tacy żli i wezma na klate te swoje wałki a druga sprawa to powinni nas poinformowac od samego poczatku ze to wypłacają w formie zapomogi a nie dopiero jak ZUS wykrył nieprawidłowe rozliczanie się zakładu
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-27 15:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wreszcie się im dobiorą do d...:) brak słów o górze i tych pa...ja...cach którzy nie mają pojęcia o kierowaniu ludzmi pod sobą, powinni ich wysłać na jakieś szkolenia i ich nauczyć jak powinni postępować z pracownikami....a nie tylko straszyć ludzi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wizyta w firmie, oprowadzenie po zakładzie i pokazanie stanowiska pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
me - 2015-01-28 16:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakiej racji pracownicy produkcji mają brać część odpowiedzialności za głupkowate czyny osób z "góry" w przypadku potrącenia pracownikom ciężko zarobionych pieniędzy spółkę stawiam w nie ciekawiej sytuacji gdyż pracownicy są odpowiedzialni za jakość produkcji a nie głupie błędy osób niekompetentnych.
zdjecie uzytkownika
madrala - 2015-01-28 17:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niech przegraja ta sprawe z zusem nam i tak juz nie maja z czego zabrac bo ucieli wszystko pieniedzy na swieta i tak nie bedzie niezaleznie od tego jak skonczy sie sprawa z zusem wiec licze na jak najwieksza kare a te cale zwiazki to o kant dupy rozbic bo nic dla pracownika nie robia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neupack Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neupack Polska?
Zadaj pytanie
x