Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MMP Neupack Polska

Pracowałeś w firmie MMP Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik Neupack - 2015-03-25 18:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tylko ludzie z klejarek takie bzdury piszą, do roboty brać się ludzie, a wy tylko narzekać!!!
zdjecie uzytkownika
benas - 2015-03-25 22:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kutek juz sie zacznij bac
zdjecie uzytkownika
Posikam się ze śmiechu! :D - 2015-03-27 18:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co tu ludzie wypisują zakrawa na opinie pracy w wariatkowie albo na Wiejskiej w Warszawie! :D
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-03-27 20:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie, to nie jest jakies forum onetu, trochę powagi, to rzetelne forum pracy. Co Wam w ogóle nie odpowiada w pracy w MMP Neupack, bo widze jakieś narzekanie, posty o nierobach, ale żadnych konkretnych argumentów. nie wiem, warunki są jakieś kiepskie, czy coś jest nie tak, przełożeni niemili, wyścig szczurów?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-05 18:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ryszard jak ci sie nie podoba co ludzie pisza to spadaj z tego forum a nie oceniaj po to jest forum zeby kazdy mogl sie wypowiedziec
zdjecie uzytkownika
ny - 2015-04-11 00:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
DAMIAN===TO BYLA NAPRAWDE SWIETNA DECYZJA=CHYBA NAJLEPSZA W KARIERZE TAK TRZYMAJ
zdjecie uzytkownika
gtr - 2015-04-21 09:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co wy sie czepiacie magazynu??? to juz przespac sie nie mozna?no bez przesady,zawsze na nockach sie spi a w weekendy na kazdej zmianie w regalach mozna pogarowac,,,a co mamy robicm ?patrzec na murzynow na maszynach?tu jest ELITA i basta.
zdjecie uzytkownika
tyra - 2015-04-21 14:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tego goscia od pisania maili i biegania po kiblach to nie mozna by gdzies dalej wyslac a nie tylko zmieniac mu zmiane?moze na rowna?niech teraz tam donosi.my juz go raczej mamy dosyc,,,i tak juz z nim nikt nie gada,,,
zdjecie uzytkownika
Bażant - 2015-05-01 16:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę się nie czepiać Marka L.on jest wporzo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by spod siebie zżar.życie by oddał za neupacka i najważniejsze lubi ładne dziewczyny i szybkie samochody.
zdjecie uzytkownika
Ech - 2015-05-19 17:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego usuwane są opinie konkretne o pracy?I pracodawcy?A pisano o tym!!!A zostawiane o...niby problemach na "dole' między pracownikami?Bo to ktoś dopisuje.Aby skłócić pracowników.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-05-27 21:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ech, masz rację, co do usuwania wpisów, o pracy i pracodawcy, screeny trzeba robić, aby mieć dowód, zróbcie bo zaraz mój tez zniknie :)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-06-01 20:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znów ktoś wysadził kibel w męskiej toalecie.
zdjecie uzytkownika
res - 2015-06-07 13:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a morze to paula z tym chlopkiem ze sztanc cos zmaistrowali bo oni zawsze gdzies spotykaja sie po kiblach albo w lesie po pracy,
zdjecie uzytkownika
zmywacz tatuazy benia - 2015-06-07 13:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benas - 2015-03-20 01:08:19]:
beniu ale ty madry jestes ///a kto by chcial dotknac twoja kobiete,,,,z takim przebiegiem i bez zmiany oleju,,,feee
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-06-11 10:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a ile mozna zarobic pracujac na magazynie??
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
y - 2015-06-11 12:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-06-11 10:21:04]:
zależy na jakim dziele, na jakiej maszynie i na jakim stanowisku przy tej maszynie, stawki są bardzo różne
zdjecie uzytkownika
nnn - 2015-06-12 17:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na magazynie na pewno sie porzadnie wyspisz,,,ha ha ha
zdjecie uzytkownika
seg - 2015-06-12 17:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [res - 2015-06-07 13:28:55]:
miloosc nie wybiera ,,,,,nie czepiajcie sie zakochanych
zdjecie uzytkownika
garon - 2015-06-20 01:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba chodziło mu o pracę na magazynie bo takie tylko ogłoszenie do magazynu w tej chwili widniej : http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=31®ion=Bydgoszcz&oferta_opinie=infopraca.pl11718842 . A jak Operator wózka widłowego to chyba można zarobić w granicach 2000 złotych więc taki standard.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-03 16:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
mmp, kosztem ludzi - 2015-07-03 16:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niektórzy z głównych rządzących "jedna osoba rządzi firmą" myślenie mają krótkowzroczne, myślą, że ludzi da się zastąpić ? ale w praktyce okazuje się, że tych, których odstawiło się na bok po czasie docenia się ? może za duże słowa, bo w firmie docenia się wchodzących w cztery litery.. może stwierdza się, że jednak tamten był lepszy "ale głośno tego nie mówi"...tylko jest za późno. Kto nic nie daje,"firma", to niech nie dziwi się, że jest jak jest, czyli ch.., jestem ciekaw za jaki czas post zniknie, chyba ktoś z firmy ma dobry układ.
zdjecie uzytkownika
meggi2309 - 2015-07-21 11:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałabym się zapytać jaka panuje teraz atmosfera i ile dni w tygodniu się pracuje. Wiem, że są 3 zmiany. Chodzi mi tam gdzie jest pakowanie, sortowanie pudełek, opakowań itd.
zdjecie uzytkownika
syf1111 - 2015-08-17 16:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jeden wielki syf wszyscy wszystko maja w d.....
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-08-18 15:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę przyjacielu że drastycznie przesadzasz, poza tym nawet na produkcji opakowan offestowych można moim zdaniem znaleźć radość z pracy tylko trzeba się zaangażować w pracę. wiadomo że na produkcji lekko nie jest. ale jak ktoś się boi fiozycznej roboty to przecież szukają teraz także inżynierów jakości i designerów
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wizyta w firmie, oprowadzenie po zakładzie i pokazanie stanowiska pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 09:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Thomasss - 2015-08-24 09:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem pracownikiem tego zakladu i musze powiedziec ze zeluje ze tam juz nie pracuje
zdjecie uzytkownika
Thomasss - 2015-08-24 09:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze jedno : Moze jest faktem ze chwilami lekko nie jest ale sam zaklad w sobie nie jest zly wynagrodzenie placa na czas i to nie male w poruwnaniu do innych firm jedynym minisem jest to ze gora bardzo mocno spiskuje miedzy soba i za wszelka cene chca sie wspiac na szczyt, nphttp://preply.com/pl/bydgoszcz/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-arabskiego
zeby byc kim jest nadstawiala cztery litery
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MMP Neupack Polska?
Zadaj pytanie
alert