brak logo

MMP Neupack Polska

Bydgoszcz

Opinie o MMP Neupack Polska

rudi 2015-10-31 17:13:52
A u nas wygląda to tak
Kaszerka -Browar
Sztanca-Gibon
Klejenie-Kolanko
Paskowanie-Bażant
1
nowy 2015-11-01 10:29:22
możecie opisać pracę płacę na magazynie? Chcę tam założyć aplikację i oczekuję jakiś info, jaka atmosfera jaki kierownik i czy tam ciężko? za szybką odpowiedz będę wdzięczny
1
utrzymanie ruchu 2015-11-02 01:15:03
witam. widziałem ogłoszenie dotyczące działu utrzymania ruchu.
czy warto się starać o robotę w tym dziale. jaka atmosfera panuje w UR i jak układa się z mechanikami współpraca?

dzięki za info. pozdrawiam.
bonzo 2015-11-04 19:11:03
Odpowiedzi na 2 pytania odnośnie pracy. 1-nowy sądząc po twojej pisowni to już wiemy że się nie nadajesz, więc daj sobie spokój analfabeto.
2 ur-jeżeli znasz zagadnienia napraw maszyn i umiesz to robić to warto się starać ,a jeśli nie bardzo to odpuść bo pseudo mechaników już posiadamy.Pozdro dla sztanc.
werner 2015-11-09 12:24:12
Witam. Jeszcze niedawno miałem nadzieję na dostanie się do firmy jak najszybciej. Obecnie już takiego ciśnienia nie mam bo ludzie mówią , że wcale już nie pracuje się tak wesoło. Pseudomechaników nie zauważyłem @bonzo w sumie, bo w neupacku raczej ludzie starali się dobrze wykonywać swoje zadania. Dla zainteresowanych to szukają obecnie plant controllerów
vaco 2015-11-11 17:12:43
@werner, a jakie są wymogi by spełniać ich warunki zatrudnienia, ja jestem zainteresowany, na jakies=j stronie szukać ogłoszenia od nich
1
MBWS POLSKA 2015-11-11 21:43:36
Moze troche nie na temat. W mojej firmie zaczela prace pani (usunięte przez administratora) dyrektor HR? Cos na temat tej pani? Pracowala u Was.
mania 2015-11-13 20:16:13
@vaco na pewno mozesz liczyc na stabilne zatrudnienie bo oferuja zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
frde 2015-11-15 23:24:12
@werner a czy pamiętasz może na jaki rodzaj umowy na tym stanowisku można liczyć zależy mi na umowie o pracę
Zryty łeb 2015-11-16 19:15:57
W oparciu o umowę o pracę? Chyba po trzech latach.Widocznie chyba coś się zmieniło :D Ale skoro tak, to życzę wszystkim zdrowia.
Ola 2015-11-17 11:06:28
Przez... agencję zatrudnienia.Oferują,obiecują.
wczorajszy 2015-11-26 23:12:17
Zapytaj na forum zakładu w Józefowie, bo ona głównie tam siedziała. Tu prawie nikt jej nie zna.
A jak się nazywa Twoja firma?
Wię 2015-12-03 15:32:17
Czy ktoś aplikował na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta ze znajomością języka niemieckiego bo jest taka oferta? Jakie tam są zarobki, albo ile zmian do wyboru, prosze żeby mi ktoś powiedział jeśli wie
zonkil 2015-12-09 22:15:30
a jak tam Pałla?biega jeszcze za tym swoim chlopcem z bobsa ?pukaja sie po kiblach?czy juz tylko w lesie?na impresie bedzie sie dzialo pewnie,.,.
Dama 2015-12-13 19:49:09
@Wię nie mam pewności, ale wydaje mi się, że zarobki są dobre. Język niemiecki jest mniej popularny niż angielski, więc zazwyczaj płacą więcej. Niestety nie widzę tej oferty u nich teraz.
krzyż 2015-12-18 20:52:14
Szkoda że borlas nie dostał nagrody bo tak chodził i się żalił na imprezie że go oszukali a przecież jest taki dobry w lizaniu d. i nie było jego laski co by go pocieszyła .szkoda.
xx 2015-12-19 11:08:53
kliknęlo się trzy razy, pani z kadr nie umie poslugiwac się komputerem, no ale jak konczy się nieciekawą szkolę zaoczną to tak jest
5454 2016-01-03 21:50:41
hej, moze ktos z was byłby zainteresowany praca w frimie MMP Neupack Polska Sp. z o.o. szukaja teraz inzyniera TPM w dzilae uttzymania ruchu w Bydgoszczy
szomek 2016-01-24 11:54:15
@5454, niestety, ale już nie szukają, teraz jedyne dostepne ogłoszenie to Plant Controller - Kontroler Finansowy Fabryk. Wymagania spore, 3 lata doświadczenia i wykształcenie wyższe, ale za to ma się pod soba 2-osobowy zespół.
pracownik 2016-01-25 23:14:56
Proszę co to za firma. W piątek pozbyli się kierownika utrzymania ruchu. Dwa miesiące temu kierownika magazynu. Ciekawe kto następny...
Pozdro dla ludzi z produkcji.
1
onc 2016-02-01 08:17:57
na pewno takie ciągłe rotowanie składem wiele dobrego PRACOWNIK nie przyniesie. Chyba, że te osoby się czymś naraziły. Na razie nie widać aby były na te stanowiska rekrutacje. Teraz potrzebują kontrolera finansowego.
nowy 2016-02-02 21:16:24
Czy ktoś Wie jakie były powody zwolnienia Kierownika utrzymania ruchu?
romek 2016-02-03 11:32:22
wydaje mi się, ze to jakieś prywatne problemy były, można na pewno jakoś się zawsze dogadać.. ale teraz czały czas szukają kogoś jako Kontrolera Finansowego Fabryki.
mth 2016-02-04 21:42:45
podobno dojazd mu nie pasował
omam 2016-02-05 21:03:01
Każdy zwalnia się z innych powodów, nie ma co tego roztrząsać. Prawda jest taka, że powód zna tylko osoba zwolniona i MMP. Ważne, że firma szuka dalej, rekrutuje następnych pracowników :)
Lesiu 2016-02-05 22:38:02
Fajnie że dyro z solca zna się na robocie i wie jak nam premie zredukować aby nam dać kopa do pracy motywacja i atmosfera to podstawa na psychologii się gość zna sobie dołożyć a nam zabrać -bo to taki Janosik jest.pozdro dla sztanc
pipul 2016-02-07 21:08:00
Już chyba ta oferta pracy nie jest już aktualna @romek. Mnie szczególnie by interesowało ogłoszenie na specjalistę ds. obsługi klienta, bo język niemiecki znam bardzo dobrze.
ziom 2016-02-09 10:51:53
Hej "nowy" pytasz jakie były powody zwolnienia kierownika UR... Ja odpowiem tak: wreszcie coś się ruszyło w kwestii planowania napraw, konserwacji i ogólnie reformy UR. Cały temat zaczął iść w dobrym kierunku. Na pewne zmiany trzeba czasu i niezbędnych narzędzi, aby je wprowadzić w życie. Podsumowując... Temat UR zaczął działać lepiej i kierownika zwolnili. Pozdro.
murat 2016-02-10 21:52:48
Firma chce jak najlepiej dla siebie, stąd też pewnie i to zwolnienie. No ale masowych zwolnień w tej firmie @ziom nie planują. Pieniądze niezłe są, a dają umowę o pracę.
AOL 2016-02-12 10:46:49
@omam: zwolniony nie zna niestety powodu.
@ziom: dziękuję za dobre słowo i trafną ocenę sytuacji,
@murat: nie firma, ale człowiek chce najlepiej dla siebie,
bardzo dobrze mi się z Wami współpracowało, mam wrażenie, że zmiany przeze mnie wprowadzane komuś musiały przeszkadzać. jak to mawiają, jak nie wiadomo o co chodzi...
pozdrawiam
Adam
była 2016-02-13 07:47:23
pracowałam w tym syfie i żałuje, teraz jestem za granicą i wiem ze zyje,mam wypłate która starcza i żyje jak człowiek że mi nie brakuje i życie jest tu droższe niż w Polsce to i tak jest lepiej,W Neupacku,ja osobiscie uważam że za dłuże wymagania a mała kasa ,tutaj polakom pomagają i nie dziwi mnie to że jest tutaj u mnie coraz więcej Polaków,bo tutaj kierownik jest jak kumpel ,przede wszystkim pomaga i się pyta czy coś się stało czy mogę jakoś pomóc ,nie to co w neupacku ,wielcy kierownicy ,którzy nie mieli pojęcia o niczym no i nie oszukujmy się ludzie robili sobie sami syf,jeden drugiego obgadywał a za chwilkę się uśmiechał na palarni jak najlepyszy kumpel...kumpela .A ja mam podejscie do życia inne ,jak w firmie kierownictwo miało nas za nic tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chociaż my pracownicy moglismy trzymać się razem a nie że przyjdzie nowy pracoenik i się stara a robicie mu pod górkę i własnie tutaj tego nie ma POLACY sobie pomagaą,wspieraą za granicą a u was każdy jeden drugiemu chce zaszkodzić ...jak by nie można żyć bez stresu i nerwów bez robienia pod górkę nowym ... i żyło by wam się lepiej iNAPRAWDĘ TRZYMAJCIE SZTAMĘ NA ZŁOŚC GÓRZE
1
Wię 2016-02-17 20:26:54
Wiesz co #była no naprawdę powiem Ci że dobra historia, ale ogólnie nie jest prawdą, że wszyscy mają i czują tak samo, absolutnie tak nie jest i nigdy nie będzie
nowy 2016-02-18 15:07:28
AOL czy wiesz coś więcej na temat zwolnienia Kierownika UR podobno z potencjalnym nowym następcą też się nie dogadali ciekawe co tym razem było nie tak?
xxx 2016-02-21 14:13:51
Dokładnie pracujemy razem a każdy sobie podkłada nogę,na imprezie zakładowej to każdy wchodzi każdemu w tyłek a w pracy tylko patrzy kiedy podp... do kierasa .Sami robicie syf a potem jest jak jest.
150 2016-04-07 21:05:48
hej wiecie co pameitam ze jakis czas temu byla od nich oferta na stanowisko specjaslity do spraw obslugi klienta, trzeba bylo tutaj znac jezyk niemiecki
fajna 2016-04-21 10:38:25
Hey pracuje w tej firmie od trzech miesięcy dostałam już umowę o pracę firma godna polecenie ;) zarobki bardzo dobre więc nie wiem dlaczego tyle negatywów znając życie wypowiadają się osoby które nie pracowały zbyt długo albo wogóle. Pozdrawiam
zzz 2016-04-24 13:17:53
Ty FAJNA, głó.... wiesz ,ludzie tam pracuja po kilkanascie lat i długo musieli zapierd....żeby dostać umowę,a ty 3 miesiące robisz i niby wiele wiesz a tak naprawdę nic nie wiesz dziewczyno.Z Choinki się urwałaś ???
1
Obserwator 2016-04-24 18:35:05
Pewnie też ją synek podesłał to umowa szybko i sciemnia jak tych dwóch kolesi co niedawno przyszli.
mija 2016-04-28 00:06:14
Może teraz na produkcji zatrudniają szybko na umowę o pracę.Wcześniej było inaczej.Rok-2 lata na umowę zlecenie.Każdy chciał tam pracować.Ale teraz niestety uciekają pracownicy.Powód? zła organizacja pracy.Za dużo biurowych,nikt nad tym nie panuje.Wczesniej kazdy wiedział od dołu do góry co ma robić.I produkcja była.Teraz na"dole'chcą robić,ale "góra'maile sobie śle i nic z tego nie wynika.Bo nikt za nic tam nie jest odpowiedzialny.Załosne.
2
sat 2016-05-08 09:41:37
a czy to prawda ze miss stolca kujawskiego zmienila krysia ze sztanc na starszy model????
bb 2016-05-08 21:33:07
@mija moim zdaniem winnymi tej sytuacji jest szefostwo, które wydaje polecenia, a nie osoby siedzące za biurkiem, które te polecenia tylko wykonują, nie sądzisz że to jest bardziej logiczne wytłumaczenie?
mija 2016-05-09 21:06:10
@bb jestem tego samego zdania,bo nie widzą,albo jest im wygodnie.Papierki,słupki itp.Ale jak na produkcji ktoś nie daje rady,zwalniają go,lub ucieka-a reszta ma robić tak jakby był."wyżej"jak nie daje rady zatrudniają następną osobę,i następną...i narobiło się.Kierowników,zastępców itp.
4
er 2016-06-23 20:45:05
hej co powiecie na rpace jako asystent w dziale zakupoów w Bydgoszczy ? do zadan nalezy miedzy innymi wprowadzanie i utrzymywanie danych w systemie, zarządzanie obiegiem dokumentów, korespondencji i kontraktów, bieżące wsparcie w funkcjonowaniu działu
2
zryty 2016-07-02 18:29:27
hejka mloda olej tych emerytow i wbijaj do AWANGARDY tam gdzie zwykle
5
dfgv 2016-07-06 21:25:05
ale przeciez teraz juz takiej oferty pracy nie ma..czy to mozliwe zeby w tak krotkim czasie kogos znalezli?
pracownik 2016-07-15 18:53:12
na układy nie ma rady...czasem oferta to tylko fikcja, tak żeby było, żeby ktoś nie doczepił się...
obiektywny 2016-07-15 19:11:20
przepisy zmieniły się, srają się , że pip dowali się, muszą dać umowę o pracę
frde 2016-07-15 22:03:54
@pracownik eh no sam nie wiem..jednak wydaje mi sie ze rekrutacji to teraz oni faktycznie zadnej nie maja
Pracownik 2016-07-21 14:03:06
Już od jakiegoś czasu przyglądam się ....Ludzie wpisujecie tu bzdury,obgadujecie się a to nie pomaga osobą szukającym podjąć decyzji podjęcia pracy w tym obozie! Dla poszukujących pracy. Jeśli szukasz pracy,nie chcesz się rozwijać i brak Ci ambicji lub jesteś zdesperowaną osobą to możesz się zdecydować na pracę. Jest kilka działów ,klejarki -praca monotonna 12 godzin na nogach a i przerwy w biegu bo linia nie może stać bo w kadrach wykresy spadną.Tak jest na wszystkich działach z tymi wykresami. Kierowniczka....O losie !Zatrudniają przez agencję więc wyzysk na maksa a płaca ....Hmm...Możesz zarobić jeśli przekroczysz 200h miesięcznie.Sztanca -dostaniesz się za pomocnika i będziesz biegać w pocie czoła.Kaszerowanie- tam też nie masz szans na szybki awans bo stanowiska obstawione.Jako pomocnik to masz szanse ,będziesz kulać rolki jak żuk gnojarz !No i masz magazyn jeszcze. Tam to się dopiero dzieje.Bałagan straszny! Brak organizacji, brak obsługi, ludzie z dnia na dzień dowiadują się na jaką idą zmianę. Pracują bez wolnych weekendów po 12h w niewiadomym systemie . Mają jakiegoś nowego nad sobą....Tragedia! Jeśli chodzi o zarobki to ok 12 na h.później trochę więcej jeśli dostaniesz umowę. Umowa to rzadkość. Będziesz się dopominał to zamienią Ciebie na innego pracownika.Nie wszyscy zgodzą się ze moją opinią ale to jest moje zdanie. Ci którzy nie mają innych innych widoków na przyszłość nie będą publicznie wytykać niczego ale po kątach gadają. nadmienię jeszcze,że jeśli jest wolny wakat to znaczy,że ktoś poleciał. Z rozmów dowiaduję się ,że kilka osób chce odejść w tym ja też bo ile można tolerować takiego traktowania....Jeśli będziesz z kimś rozmawiał to dowiesz się,że zarobił XXXX.....Niech tylko powie ile miał godzin w miesiącu. Płaca nie jest adekwatna do czasu pracy a i premię stracisz nawet za kogoś. Walczą o zabranie Ci 50 zł,a i urlop na żądanie musisz zgłaszać 12h wcześniej. ha ha ha :) Ktoś kto to wymyślił nie zna przepisów :)
Stanowczo odradzam !!!
7
er 2016-07-29 20:42:03
no bo nie maja..ostatnie oferty to chyba byly od nich o ile pamietam dobrze to jakos na poczatku stycznia
Zostaw swoją opinię o MMP Neupack Polska - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska