Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MMP Neupack Polska

Pracowałeś w firmie MMP Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zmywacz tatuazy benia - 2015-06-07 13:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benas - 2015-03-20 01:08:19]:
beniu ale ty madry jestes ///a kto by chcial dotknac twoja kobiete,,,,z takim przebiegiem i bez zmiany oleju,,,feee
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-06-11 10:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a ile mozna zarobic pracujac na magazynie??
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
y - 2015-06-11 12:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-06-11 10:21:04]:
zależy na jakim dziele, na jakiej maszynie i na jakim stanowisku przy tej maszynie, stawki są bardzo różne
zdjecie uzytkownika
nnn - 2015-06-12 17:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na magazynie na pewno sie porzadnie wyspisz,,,ha ha ha
zdjecie uzytkownika
seg - 2015-06-12 17:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [res - 2015-06-07 13:28:55]:
miloosc nie wybiera ,,,,,nie czepiajcie sie zakochanych
zdjecie uzytkownika
garon - 2015-06-20 01:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba chodziło mu o pracę na magazynie bo takie tylko ogłoszenie do magazynu w tej chwili widniej : http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=31®ion=Bydgoszcz&oferta_opinie=infopraca.pl11718842 . A jak Operator wózka widłowego to chyba można zarobić w granicach 2000 złotych więc taki standard.
zdjecie uzytkownika
mmp, kosztem ludzi - 2015-07-03 16:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niektórzy z głównych rządzących "jedna osoba rządzi firmą" myślenie mają krótkowzroczne, myślą, że ludzi da się zastąpić ? ale w praktyce okazuje się, że tych, których odstawiło się na bok po czasie docenia się ? może za duże słowa, bo w firmie docenia się wchodzących w cztery litery.. może stwierdza się, że jednak tamten był lepszy "ale głośno tego nie mówi"...tylko jest za późno. Kto nic nie daje,"firma", to niech nie dziwi się, że jest jak jest, czyli ch.., jestem ciekaw za jaki czas post zniknie, chyba ktoś z firmy ma dobry układ.
zdjecie uzytkownika
meggi2309 - 2015-07-21 11:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałabym się zapytać jaka panuje teraz atmosfera i ile dni w tygodniu się pracuje. Wiem, że są 3 zmiany. Chodzi mi tam gdzie jest pakowanie, sortowanie pudełek, opakowań itd.
zdjecie uzytkownika
syf1111 - 2015-08-17 16:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jeden wielki syf wszyscy wszystko maja w d.....
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-08-18 15:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę przyjacielu że drastycznie przesadzasz, poza tym nawet na produkcji opakowan offestowych można moim zdaniem znaleźć radość z pracy tylko trzeba się zaangażować w pracę. wiadomo że na produkcji lekko nie jest. ale jak ktoś się boi fiozycznej roboty to przecież szukają teraz także inżynierów jakości i designerów
zdjecie uzytkownika
Thomasss - 2015-08-24 09:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylem pracownikiem tego zakladu i musze powiedziec ze zeluje ze tam juz nie pracuje
zdjecie uzytkownika
Karolll - 2015-09-05 08:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A Stasiu z magazynu ten muł bagienny który jest wyśmiewany i wali konia na wózku widlowym bo nie ma kobiety bo jest geym pracuje jeszcze czy go wkoncu zwolniono
zdjecie uzytkownika
ghu - 2015-09-09 16:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zalegly urlop trzeba wykorzystac do 30 wrzesnia-kary dla pracodawcow to nawet 30000 zlotych
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-09-17 18:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, ja to nie słyszałem, żeby była podana konkretna informacja do kiedy trzeba zaległy urlop wykorzystać. Wydaje mi się, że to jest tak, że nie wykorzystany w danym roku przechodzi na rok następny. A Ty skąd masz takie informacje @ghu, powiedz. Myślę też, że żaden pracodawca nie byłby w stanie pozwolić sobie na takie kary...
zdjecie uzytkownika
Stanisław - 2015-09-26 13:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolll a może się przedstawisz i nie będziesz się ukrywał, jak piszesz takie szkalujące rzeczy na mój temat, nie zgodnie z rzeczywistością. Najłatwiej jak się nie ma rzeczowych argumentów to się obrzucać kogoś błotem. Powiem tylko że od ponad 3 lat w tej firmie pracuję, lecz już nie na wózku tylko w biurze w MWG. A odnosząc się trochę do Twojego wpisu i poziomu wnioskuje ze już od dłuższego czasu w MMP nie pracujesz, zastanawiam się w jakich okolicznościach rozstałeś się z firmą MMP... Stanisław
zdjecie uzytkownika
Karolll - 2015-09-27 14:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanisław firma neupack musi mieć kogoś kto zagania i będzie od czarnej roboty ogólnie żal mi ciebie bo jesteś bublem genetycznym i wszyscy się z Ciebie śmieją pracuj pracuj bo tylko to Ci pozostaje a i portal roksa i strony xxx
Pozdrawiam Karol
zdjecie uzytkownika
Karolll - 2015-09-27 14:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze jedno jeśli takie osoby jak Ty pracują w biurze to firma spada na psy przecież ty masz ruch jak ślimak problemy z wymową inteligencji tez nie posiadasz o wyglądzie nie wspomnieć to co Ty tam robisz kartki w segregator wkładasz (oby tylko kartki) co do firmy nic nie mam pracowałem byłem zadowolony przestałem pracować z powodów prywatnych osobiście polecam pracę w tym zakładzie dobra kasa płatna na czas atmosfera różna jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
Stanisław - 2015-10-01 19:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolu widzę że masz problem ze sobą i akceptacją siebie na pewnych poziomach. Sprawia Tobie przyjemność takie wypisywanie negatywnych komentarzy. To świadczy o Tobie. Życzę Tobie abyś czasami pomyślał trochę perspektywicznie i z czasem może coś zrozumiesz i przez to zmienisz siebie i swoje otocznie oby na lepsze. Życzę Tobie i Twoim bliskim powodzenia w życiu.
zdjecie uzytkownika
werner - 2015-10-18 01:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo ostatnio słyszałem o tej firmie i zainteresowało mnie to co się tutaj dzieje. Znajomy mówił , że można spokojnie napisać niejedną książkę o tym co się tutaj dzieje. Nie mniej wiem , że firma szukała niedawno osoby na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta ze znajomością języka niemieckiego. Znaleźli?
zdjecie uzytkownika
pomk - 2015-10-18 02:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że sprawy prywatne lepiej jak się odstawi na inne tory, lepiej zająć się pracą w samej firmie, która taka zła nie jest. Zależy jeszcze na jakim stanowisku się pracuje bo jeśli jest to stanowisko produkcyjne to oczywiście praca lekka nie będzie ale zarobki za to też nie są takie złe, kwestia podejścia.
zdjecie uzytkownika
Ameba - 2015-10-25 08:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto teraz żondzi na produkcji? ;)
zdjecie uzytkownika
Fasola - 2015-10-30 15:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ameba - 2015-10-25 08:16:08]:
Zależy gdzie bo na sztancy Krzysiu K. a na klejeniu Patryk S.
zdjecie uzytkownika
rudi - 2015-10-31 17:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fasola - 2015-10-30 15:21:20]:
A u nas wygląda to tak
Kaszerka -Browar
Sztanca-Gibon
Klejenie-Kolanko
Paskowanie-Bażant
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-11-01 10:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie opisać pracę płacę na magazynie? Chcę tam założyć aplikację i oczekuję jakiś info, jaka atmosfera jaki kierownik i czy tam ciężko? za szybką odpowiedz będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
utrzymanie ruchu - 2015-11-02 01:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. widziałem ogłoszenie dotyczące działu utrzymania ruchu.
czy warto się starać o robotę w tym dziale. jaka atmosfera panuje w UR i jak układa się z mechanikami współpraca?

dzięki za info. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2015-11-04 19:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedzi na 2 pytania odnośnie pracy. 1-nowy sądząc po twojej pisowni to już wiemy że się nie nadajesz, więc daj sobie spokój analfabeto.
2 ur-jeżeli znasz zagadnienia napraw maszyn i umiesz to robić to warto się starać ,a jeśli nie bardzo to odpuść bo pseudo mechaników już posiadamy.Pozdro dla sztanc.
zdjecie uzytkownika
werner - 2015-11-09 12:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bonzo - 2015-11-04 19:11:03]:
Witam. Jeszcze niedawno miałem nadzieję na dostanie się do firmy jak najszybciej. Obecnie już takiego ciśnienia nie mam bo ludzie mówią , że wcale już nie pracuje się tak wesoło. Pseudomechaników nie zauważyłem @bonzo w sumie, bo w neupacku raczej ludzie starali się dobrze wykonywać swoje zadania. Dla zainteresowanych to szukają obecnie plant controllerów
zdjecie uzytkownika
vaco - 2015-11-11 17:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@werner, a jakie są wymogi by spełniać ich warunki zatrudnienia, ja jestem zainteresowany, na jakies=j stronie szukać ogłoszenia od nich
zdjecie uzytkownika
MBWS POLSKA - 2015-11-11 21:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze troche nie na temat. W mojej firmie zaczela prace pani (usunięte przez administratora) dyrektor HR? Cos na temat tej pani? Pracowala u Was.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-13 20:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vaco na pewno mozesz liczyc na stabilne zatrudnienie bo oferuja zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
frde - 2015-11-15 23:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@werner a czy pamiętasz może na jaki rodzaj umowy na tym stanowisku można liczyć zależy mi na umowie o pracę
zdjecie uzytkownika
Zryty łeb - 2015-11-16 19:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W oparciu o umowę o pracę? Chyba po trzech latach.Widocznie chyba coś się zmieniło :D Ale skoro tak, to życzę wszystkim zdrowia.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-11-17 11:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frde - 2015-11-15 23:24:12]:
Przez... agencję zatrudnienia.Oferują,obiecują.
zdjecie uzytkownika
wczorajszy - 2015-11-26 23:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MBWS POLSKA - 2015-11-11 21:43:36]:
Zapytaj na forum zakładu w Józefowie, bo ona głównie tam siedziała. Tu prawie nikt jej nie zna.
A jak się nazywa Twoja firma?
zdjecie uzytkownika
Wię - 2015-12-03 15:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś aplikował na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta ze znajomością języka niemieckiego bo jest taka oferta? Jakie tam są zarobki, albo ile zmian do wyboru, prosze żeby mi ktoś powiedział jeśli wie
zdjecie uzytkownika
zonkil - 2015-12-09 22:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam Pałla?biega jeszcze za tym swoim chlopcem z bobsa ?pukaja sie po kiblach?czy juz tylko w lesie?na impresie bedzie sie dzialo pewnie,.,.
zdjecie uzytkownika
Dama - 2015-12-13 19:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wię nie mam pewności, ale wydaje mi się, że zarobki są dobre. Język niemiecki jest mniej popularny niż angielski, więc zazwyczaj płacą więcej. Niestety nie widzę tej oferty u nich teraz.
zdjecie uzytkownika
krzyż - 2015-12-18 20:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że borlas nie dostał nagrody bo tak chodził i się żalił na imprezie że go oszukali a przecież jest taki dobry w lizaniu d. i nie było jego laski co by go pocieszyła .szkoda.
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-12-19 11:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [my - 2015-01-08 12:20:36]:
kliknęlo się trzy razy, pani z kadr nie umie poslugiwac się komputerem, no ale jak konczy się nieciekawą szkolę zaoczną to tak jest
zdjecie uzytkownika
5454 - 2016-01-03 21:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, moze ktos z was byłby zainteresowany praca w frimie MMP Neupack Polska Sp. z o.o. szukaja teraz inzyniera TPM w dzilae uttzymania ruchu w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
szomek - 2016-01-24 11:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@5454, niestety, ale już nie szukają, teraz jedyne dostepne ogłoszenie to Plant Controller - Kontroler Finansowy Fabryk. Wymagania spore, 3 lata doświadczenia i wykształcenie wyższe, ale za to ma się pod soba 2-osobowy zespół.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-25 23:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę co to za firma. W piątek pozbyli się kierownika utrzymania ruchu. Dwa miesiące temu kierownika magazynu. Ciekawe kto następny...
Pozdro dla ludzi z produkcji.
zdjecie uzytkownika
onc - 2016-02-01 08:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno takie ciągłe rotowanie składem wiele dobrego PRACOWNIK nie przyniesie. Chyba, że te osoby się czymś naraziły. Na razie nie widać aby były na te stanowiska rekrutacje. Teraz potrzebują kontrolera finansowego.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-02-02 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś Wie jakie były powody zwolnienia Kierownika utrzymania ruchu?
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-03 11:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze to jakieś prywatne problemy były, można na pewno jakoś się zawsze dogadać.. ale teraz czały czas szukają kogoś jako Kontrolera Finansowego Fabryki.
zdjecie uzytkownika
mth - 2016-02-04 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno dojazd mu nie pasował
zdjecie uzytkownika
omam - 2016-02-05 21:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy zwalnia się z innych powodów, nie ma co tego roztrząsać. Prawda jest taka, że powód zna tylko osoba zwolniona i MMP. Ważne, że firma szuka dalej, rekrutuje następnych pracowników :)
zdjecie uzytkownika
Lesiu - 2016-02-05 22:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie że dyro z solca zna się na robocie i wie jak nam premie zredukować aby nam dać kopa do pracy motywacja i atmosfera to podstawa na psychologii się gość zna sobie dołożyć a nam zabrać -bo to taki Janosik jest.pozdro dla sztanc
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wizyta w firmie, oprowadzenie po zakładzie i pokazanie stanowiska pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pipul - 2016-02-07 21:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już chyba ta oferta pracy nie jest już aktualna @romek. Mnie szczególnie by interesowało ogłoszenie na specjalistę ds. obsługi klienta, bo język niemiecki znam bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-02-09 10:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej "nowy" pytasz jakie były powody zwolnienia kierownika UR... Ja odpowiem tak: wreszcie coś się ruszyło w kwestii planowania napraw, konserwacji i ogólnie reformy UR. Cały temat zaczął iść w dobrym kierunku. Na pewne zmiany trzeba czasu i niezbędnych narzędzi, aby je wprowadzić w życie. Podsumowując... Temat UR zaczął działać lepiej i kierownika zwolnili. Pozdro.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MMP Neupack Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert