Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Neupack Polska

Pracowałeś w firmie Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona - 2012-10-23 16:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście że można bez układów się dostać, w cv pisz wykształcenie takie jakie masz ( masz wyższe - pisz wyższe ) na produkcji bardziej liczy sie doświadczenie niz stopień wykształcenia. co do zatrudniania kobiet - kobiety pracują na produkcji choc od jakiegos czesu przyjmują wiecej mężczyzn ale sprobowac nie zaszkodzi. powodzenia
zdjecie uzytkownika
kas - 2012-10-23 19:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc,

czy ktoś moze podać jakieś strony gdzie mozna dzowiedziec seie czegos wicej na temat powstania nowego zakładu w parku, bo nie ma tego wiele? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-10-25 22:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka produkcja u was idzie ? na litej czy falistej?
zdjecie uzytkownika
do xyz - 2012-10-26 10:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umiejetnosci operatorow to jedno. Jednak to juz sprawa kierownikow. Natomiast nie mozna pozbywac sie ludzi ktorzy oddali lata wlasnego zycia i zdrowia dla firmy a teraz kiedy sa slabsi od tak poprostu pozbyc sie ich jak smieci. Zastanow sie mlody czlowieku co ty piszesz. Sam przeciez nie mlodniejesz.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2012-10-28 10:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze powiedzcie mi co tam sie robi w neopaku i jakie sa zarobki na produkcji dzieki
zdjecie uzytkownika
iwona - 2012-10-28 10:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jeszcze gdzie powstaje nowy zaklad
zdjecie uzytkownika
LOL - 2012-10-30 17:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
owszem tutaj nagabywanie na siebie, obmawianie i śmieszne kłótnie o nic to już codzienność. Masz tutaj zupełną rację, lecz ludzi niestety nie zmienisz. To przykre, ale taka jest mentalność ludzka.
zdjecie uzytkownika
pracownik i obserwator - 2012-11-19 09:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
forum to jest poświęcone o \"opiniach o pracodawcach\" a Wy rozsypujecie tu Swoje brudy :)
Czy ktoś kogoś lubi czy też nie to i tam musi pracować :)
jak komuś źle to niech zmieni prace (jak go na to stać \"oczywiście\")
Ps.
Dajcie już sobie spokój z tymi oszczerstwami bo to nigdzie nie prowadzi
zdjecie uzytkownika
gugi - 2013-03-03 22:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy z tym nowym zakładem i przechodzeniem, znowu robicie problemy tam gdzie ich nie ma? Ważne ze jest praca i że pensje na czas płacą. Ogarnijcie się wreszcie i dajcie spokój z pisaniem takich bzdur przecież przymusu pracy nie ma, nie podoba się to droga wolna.
zdjecie uzytkownika
maruda - 2013-04-25 18:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehh witam bialych mudzinow tego zakladu czego wy chcecie ludziska tu sami swoi ubaw po pachy jeden lepszy od drugiego a co do pracy jest zapiepsz jak wszedzie takie czasy proponowalbym aby gora zeszla na dol troszke porobili za nasze stawki a moy do gory i wtedy by sie wszystko wydalo kto stworzony do pracy a kto do myslenia hehehhe pozdro nie moj cyrk nie moje malpy
zdjecie uzytkownika
szczurek - 2013-05-02 22:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pozdrawiam was moi kochani i zapraszam do miłej pracy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-05-15 17:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż taka tragedia tam jest ? a na Magazynie jak jest ?
zdjecie uzytkownika
Produkcja - 2013-07-12 21:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mówia chłopacy,jest tam coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
Taaa - 2013-07-20 15:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Im to sie nigdy nie podoba, no ale teraz jest gorzej bo nie ma czasu na drzemke...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-25 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można w Neupack Polska Bydgoszcz ul.Równa 2 związać koniec z końcem?
zdjecie uzytkownika
no - 2013-08-06 11:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zależy jak długie są te twoje końce, różowo nie jest ale tragedii też nie ma, płacą na czas, stawki są różne zależy na jakie stanowisko startować zamierzasz
zdjecie uzytkownika
loc - 2013-12-01 12:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Ważne ze jest praca i że pensje na czas płacą" - przykre to, ale tak mówi (usunięte przez administratora). Co ten system (bo chodzi o wszystkie zakłady produkcyjne, wszystkich firm w tym kraju) robi z ludźmi...
PS Wlazłęm tu przypadkiem.
zdjecie uzytkownika
Gwiazdor - 2013-12-23 12:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezent na święta od zakładu-zabieramy Wam dodatki !
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2014-02-24 14:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ciekawe dlaczego gora nie interesuje sie aroganckim zachowaniem (usunięte przez administratora) ostatni jego numer to kazanie jednej pani szukac sobie zastepstwa zeby mogla jechac na pogrzeb brata (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaka - 2014-03-05 12:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOŚ - 2014-02-24 14:42:04]:
ktos taki jak pseudo kierowniczka klejarek nie powinna w ogole miec kontaktu z ludzmi,nie jest przygotowana do pracy z ludzmi.jest arogancka,chamska,reaguje bardzo emocjonalnie,rzdko zdarza jej sie myslec-niestety-psuje to bardzo wizerunek tak porzadnej firmy jaka jest NEUPACK,a niestety wiadomosci szybko sie rozchodza
zdjecie uzytkownika
KATE - 2014-03-05 12:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka - 2014-03-05 12:02:57]:
WITAM WAS,TEZ TAM NIEDAWNO PRACOWALAM,NIESTETY MACIE RACJE CO DO TEJ PANIBARDZO NIEPRZYJEMNA PRZEDE WSZYSTKIM W STOSUNKU DO KOBIET,MUSIALAM SIE ZWOLNIC BO NIE WYTRZTMYWALAM JEJ CIAGLYCH WRZASKOW-NAPRAWDE TA KOBIETA NIE POWINNA KIEROWAC LUDZMI BEZ PRZYGOTOWANIA-A MYSLALAM ZE FIRMA JEST PORZADNA BO W SRODKU TAKA NOWOCZESNA I LADNA NIESTETY POZORY MYLA BO KLIMAT PRACY TWORZA LUDZIE A NIE MURY,,,POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-03-12 20:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ja tez tam pracowalem,,,wiecie co?Zal mi tych wszystkich ludzi co tam pracuja a wiecie dlaczego.bo oni tam musza pracowac nie chca ale musza,a z niewolnika nigdy nie zrobia pracownika,wyjechalem do UK i nie zaluje w podobnej fabrce 1200 funtow wekeendy wolne i teraz wiem ze zyje a co najwazniejsze inne podejscie pracodawcy do ludzi=po prostu ludzkie,zegnam i pozdro dla klejarek
zdjecie uzytkownika
dfd - 2014-03-14 18:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkich kierowników do jednego wora,jeden mądrzejszy od drugiego,od tego rządzenia popier... się w główkach
zdjecie uzytkownika
hanka - 2014-04-06 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już przestańcie nie jestem taka zła ktoś inny byłby gorszy
zdjecie uzytkownika
UK - 2014-04-08 11:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałem w tym syfie,porażka..wyjechałem za granice i tam jestem lepiej traktowany przez Angoli niż byłem w Neupacku przez kierowników.Ludzie uciekajcie stamtąd jak nie chcecie zwariować.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
48 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neupack Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x