Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BUDTECH

Pracowałeś w firmie BUDTECH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 23:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Farfocel wrócił po pięciu latach!
zdjecie uzytkownika
ewka - 2012-10-21 22:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorki ale tojest S-Max a nie C-Max
zdjecie uzytkownika
voseberg - 2012-10-25 20:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W porzadku firma
zdjecie uzytkownika
bobi - 2012-11-17 20:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak obecnie jest w tej firmie? chciałem się zatrudnić jako spawacz i wiem że w Niemczech spawają jakieś solary itp.I mam numer do (usunięte przez administratora)czy on jeszcze tam jest jakimś kierownikiem? Po ile godzin tam robicie i jakie zarobki? Odpiszcie ktoś pilnie proszę.
zdjecie uzytkownika
reklama - 2012-11-18 11:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To cudowna rodzinna firma. Zarobki do 12 euro na godzine,spawcze pracuja po 8 godzin,pelne wyzywienie,hotele z telewizja i internetem,urlopy platne,rodzinne,zadnych norm byle spoiny byly ladne. Tak spawamy obecnie solary i weliciptaptory do bulbulatorow. Kierownictwo jest mile i kulturalne,majstrowie rowniez bardzo przyjacielscy. Nie ma lepszej firmy w okolicy. Polecam z calego serca! :P
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2012-11-26 18:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem zainteresowany pracą w tej firmie móglbym prosić kolegów którzy pracują o komentarze o firmie. dzięki
zdjecie uzytkownika
prawdomowca - 2012-12-22 12:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2012-12-23 18:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie mam zamiar podjac prace jako spawacz moglibyscie mi napisac jak jest naprawde wiem ze nikt mnie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie nie posadzi i bedzie płacił ale jakbyscie mogli jakies szczegóły to piszcie ok z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
roman - 2012-12-26 21:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie jak potrafisz spawac w miare dobrze i szybko i jestes kumaty to dasz rade to spawanie ram do naczep do tirow za duzo nie wymagaja co do jakosci spoin
zdjecie uzytkownika
23 - 2013-01-06 09:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy w Niemczech czego moge sie spodziewac od pracodawcy i od kierowników z Polski prosze o odpowiedz pomoze mi to podjąć decyzje
zdjecie uzytkownika
Wiesio - 2013-04-30 19:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zweryfikuje ktoś wypowiedź powyżej? Ile zarabia się na starcie? Pensja wpływa na czas, czy są opóźnienia typu 2-3 dni? Istnieje może system nagród, jak prezenty, karnety, bony na święta/paczki dla dzieci lub premie pieniężne? Jak długo istnieje firma na rynku?
zdjecie uzytkownika
budtechfucker - 2013-06-19 14:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pracodawcy spoczywa obowiązek zapewnienia zimnych napojów pracownikom zatrudnionym na stanowiskach pracy, na których temperatura spowodowana warunkami atmosferycznymi przekracza 25 stopni albo 28 stopni Celsjusza.

Jednym z obowiązków pracodawcy jest zapewnienie wszystkim pracownikom wody zdatnej do picia lub innych napojów, a pracownikom zatrudnionym stale lub okresowo w warunkach szczególnie uciążliwych, oprócz wody również innych napojów (napoje profilaktyczne). Należy przy tym wskazać, że uciążliwość pracy występuje w sytuacji, kiedy intensywność któregokolwiek z czynników charakteryzujących pracę lub środowisko pracy przekracza średni zakres.

Zgodnie z art. 232 Kodeksu pracy pracodawca jest zobowiązany zapewnić nieodpłatnie odpowiednie napoje i posiłki dla pracowników zatrudnionych w warunkach szczególnie uciążliwych. Doprecyzowanie powyższego obowiązku znajduje się w Rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów. Należy pamiętać, że wskazane przepisy nie określają, przez jaki wymiar czasu pracy pracownika powinna się utrzymywać wskazana temperatura tak, aby pracodawca musiał spełnić ten obowiązek. Należy zatem przyjąć, że pracodawca musi dostarczać pracownikom napoje zawsze, gdy temperatura przekroczy określony poziom wysokości.W świetle wskazanego rozporządzenia pracodawca zapewnia napoje pracownikom zatrudnionym:
1) w warunkach gorącego mikroklimatu, charakteryzującego się wartością wskaźnika obciążenia termicznego (WBGT) powyżej 25° C,
2) w warunkach mikroklimatu zimnego, charakteryzującego się wartością wskaźnika siły chłodzącej powietrza (WCl) powyżej 1000,
3) przy pracach na otwartej przestrzeni przy temperaturze otoczenia poniżej 10° C lub powyżej 25°C,
4) przy pracach związanych z wysiłkiem fizycznym, powodującym w ciągu zmiany roboczej efektywny wydatek energetyczny organizmu powyżej 1500 kcal (6280 kJ) u mężczyzn i 1000 kcal (4187 kJ) u kobiet,
5) na stanowiskach pracy, na których temperatura spowodowana warunkami atmosferycznymi przekracza 28°C.

Istotnym jest, że napoje powinny być dostępne dla pracowników w ciągu całej zmiany roboczej. Pracodawca nie może ograniczyć ilości napojów, co więcej, jest zobowiązany do zapewnienia napojów, których rodzaj powinien być dostosowany do warunków pracy, w ilości zaspokajającej potrzeby pracowników. Przepisy nie precyzują również, jakie napoje powinien zapewnić pracodawca. Wyjątkiem jest §4 ust. 2 rozporządzenia, zgodnie z którym dla pracowników zatrudnionych w warunkach mikroklimatu gorącego, charakteryzującego się wartością wskaźnika obciążenia termicznego (WBGT) powyżej 25oC, napoje powinny być wzbogacone w sole mineralne i witaminy.

Warto pamiętać, że niedopuszczalne jest zastąpienie napojów wypłaceniem przez pracodawcę ekwiwalentu pieniężnego. Ponadto należy podkreślić, że brak dopełnienia wyżej wskazanych obowiązków pracodawcy, może skutkować zawiadomieniem przez pracowników inspekcji pracy. Powyższe może skutkować nałożeniem na pracodawcę grzywny.
zdjecie uzytkownika
wodkan - 2013-06-20 01:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BRAK WODY za utrudnienia przepraszamy
zdjecie uzytkownika
lizus - 2013-06-20 02:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszalałeś z paragrafami na chlebodawce, tu masz sposób jak sobie radzić .Beduini piją gorącą herbatę na środku rozgrzanej pustyni. Oni dokładnie wiedzą co robią. Dzięki gorącej herbacie podnosimy temperaturę całego ciała i dopasowujemy ją do otoczenia. Dzięki temu upał przestaje nam zupełnie przeszkadzać. Gdy mamy gorączkę, temperatura ciała rośnie przez co jest nam zimno nawet pod 2 kołdrami. Tak samo w przypadku wypicia gorącej herbaty - zrobi nam się chłodniej w największy upał no i przede wszystkim - przestaniemy się pocić. Po wypiciu zimnych napoi doznamy krótkotrwałej ulgi jednak zaraz zaczniemy pocić się jeszcze bardziej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 22:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda zakwaterowanie w BUDTECH? Cos znajdują? Jak z atmosferą w pracy? Mili ludzie? Jak kontakty z szefem, pójdzie czasem pracownikowi na rękę i zrozumie człowieka?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-31 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
jerry - 2013-09-26 17:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tam wogole spawacie w tym Lorup i po ile godzin czy tak jak niemcy 10-10-10-10-8-6 czy tez inny system.Ile spawacz ma na start?
Prosze o jakąs odpowiedz......
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-09-29 19:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od poniedzialku do piatku pracuje sie po 10 godzin w sobote 6. Spawa sie naczepy dla krone. Na start dostaniesz moze 7.20,ale to tylko moze. Maks co ma spawacz to 7.40 choc podobno ktos tam ma 7.50. Generalnie farsa przy tej robocie. Akord i spawanie na czas.
zdjecie uzytkownika
jerry - 2013-10-01 07:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do ???-a zakwaterowanie jest daleko od zakladu i warunki sa do akceptacji czy trzeba miec swoje gary zeby cos ugotowac czy maja na kwaterze to co potrzeba,mam jeszcze pytanie czy calosc wyplaty przelewają na polskie konto czy mozna zalozyc sobie konto np.sparkasse i czesc na nie.
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-10-08 15:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jezeli chodzi o warunki mieszkaniowe jest calkiem niezle. Hotele sa raczej wyposazone we wszystko-gary i wszystko co potrzebne zostalo z dawnych lat wiec z tym raczej nie ma problemu.
Hale sa w promieniu do 15 km i dowoza do pracy. Wyplate przez pierwsze 3 miesiace dostajesz do reki,pozniej zakladaja ci konto tu w niemczech i calosc wyplaty przelewaja na to konto.
zdjecie uzytkownika
Brox - 2013-10-14 22:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ta firma oferuje umowe o pracy.i czy jak cos nie wyjdzie mozna isc na zwolnienie chorobowe?
zdjecie uzytkownika
owca - 2014-03-09 19:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego pytania, że jak cos nie wyjdzie to się idzie na chorobowe, chorobowe jest tylko i wyłącznie od chorowania, czy to w budtech, czy gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-03-10 13:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może koledze Brox, chodziło, czy w razie braku proboty, czy pojawieniu się przestoi idzie się na L4, czyli dostaje przestojowe.
zdjecie uzytkownika
łatka - 2014-03-15 13:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest możliwość dostania się do Budtechu inaczej niż tylko przez ten formularz na ich stronie internetowej?
zdjecie uzytkownika
gacek - 2014-04-10 16:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łatka, możesz zawsze zanieść CV i list motywacyjny do siedziby budtech, ale wiadomo, że formularz na stronie jest chyba najprostsza droga.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
24 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDTECH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x