Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZRB BUDTECH

Pracowałeś w firmie ZRB BUDTECH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lizus - 2013-06-20 02:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszalałeś z paragrafami na chlebodawce, tu masz sposób jak sobie radzić .Beduini piją gorącą herbatę na środku rozgrzanej pustyni. Oni dokładnie wiedzą co robią. Dzięki gorącej herbacie podnosimy temperaturę całego ciała i dopasowujemy ją do otoczenia. Dzięki temu upał przestaje nam zupełnie przeszkadzać. Gdy mamy gorączkę, temperatura ciała rośnie przez co jest nam zimno nawet pod 2 kołdrami. Tak samo w przypadku wypicia gorącej herbaty - zrobi nam się chłodniej w największy upał no i przede wszystkim - przestaniemy się pocić. Po wypiciu zimnych napoi doznamy krótkotrwałej ulgi jednak zaraz zaczniemy pocić się jeszcze bardziej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 22:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda zakwaterowanie w BUDTECH? Cos znajdują? Jak z atmosferą w pracy? Mili ludzie? Jak kontakty z szefem, pójdzie czasem pracownikowi na rękę i zrozumie człowieka?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-31 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
jerry - 2013-09-26 17:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tam wogole spawacie w tym Lorup i po ile godzin czy tak jak niemcy 10-10-10-10-8-6 czy tez inny system.Ile spawacz ma na start?
Prosze o jakąs odpowiedz......
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-09-29 19:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od poniedzialku do piatku pracuje sie po 10 godzin w sobote 6. Spawa sie naczepy dla krone. Na start dostaniesz moze 7.20,ale to tylko moze. Maks co ma spawacz to 7.40 choc podobno ktos tam ma 7.50. Generalnie farsa przy tej robocie. Akord i spawanie na czas.
zdjecie uzytkownika
jerry - 2013-10-01 07:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do ???-a zakwaterowanie jest daleko od zakladu i warunki sa do akceptacji czy trzeba miec swoje gary zeby cos ugotowac czy maja na kwaterze to co potrzeba,mam jeszcze pytanie czy calosc wyplaty przelewają na polskie konto czy mozna zalozyc sobie konto np.sparkasse i czesc na nie.
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-10-08 15:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jezeli chodzi o warunki mieszkaniowe jest calkiem niezle. Hotele sa raczej wyposazone we wszystko-gary i wszystko co potrzebne zostalo z dawnych lat wiec z tym raczej nie ma problemu.
Hale sa w promieniu do 15 km i dowoza do pracy. Wyplate przez pierwsze 3 miesiace dostajesz do reki,pozniej zakladaja ci konto tu w niemczech i calosc wyplaty przelewaja na to konto.
zdjecie uzytkownika
Brox - 2013-10-14 22:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ta firma oferuje umowe o pracy.i czy jak cos nie wyjdzie mozna isc na zwolnienie chorobowe?
zdjecie uzytkownika
owca - 2014-03-09 19:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego pytania, że jak cos nie wyjdzie to się idzie na chorobowe, chorobowe jest tylko i wyłącznie od chorowania, czy to w budtech, czy gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-03-10 13:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może koledze Brox, chodziło, czy w razie braku proboty, czy pojawieniu się przestoi idzie się na L4, czyli dostaje przestojowe.
zdjecie uzytkownika
łatka - 2014-03-15 13:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest możliwość dostania się do Budtechu inaczej niż tylko przez ten formularz na ich stronie internetowej?
zdjecie uzytkownika
gacek - 2014-04-10 16:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łatka, możesz zawsze zanieść CV i list motywacyjny do siedziby budtech, ale wiadomo, że formularz na stronie jest chyba najprostsza droga.
zdjecie uzytkownika
kornik - 2014-04-25 00:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak naprawdę dopóki Budtech nikogo nie będzie szukał to nawet jak na rękach staniesz to do pracy się nie dostaniesz
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-24 14:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli mogę sie wypowiedzieć to wogółe nie kompetentna firma nie słowna robiąca ludzi w konia jezeli chodzi o uzgodniony urlop i omówiony z pracodawca ,wychodzi ze nic nie masz do powiedzenia wogóle , brak słów robią z Tobą co żywnie im sie podoba nie mozesz mieć swojego zdania bo odrazu Cię gaszą - zastraszając [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA KÓŁKACH !!!pod każdym względem !!!
zdjecie uzytkownika
nagly atak spawacza - 2014-09-08 21:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2014-07-24 14:35:42]:
zrubta westa posprzotejta zocha jak swojego kutasika zobaczysz na stojaco stawiam skrzynke wokera ale to pewno w przyszlym zyciu kondonie albo jak samar peknie haaa pierdolta sie i nie stujta w kupie bo niemiec patrzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cioty wielunskie zawsze was bede (usunięte przez administratora) hamany wy jedne z kupy gnoju wziete (usunięte przez administratora)buzka dziewuszki
zdjecie uzytkownika
nas - 2014-09-08 22:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slonce dla was przestanie swiecic rury bardaszane pozdro wielunskie spermochlipy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-10 13:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakis dyslektyk paranoik pozdrawia lekarzy bo badania nie przeszly? Lecz sie spawacz debilu!
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2014-10-21 22:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hi :) zastanawiałem się czy warto próbować o posadę w BUDTECH, robiłem trochę w podobnej dziedzinie, więc mam do was kilka pytań, więc byłbym bardzo wdzięczny za udzielenie informacji na nie. Jak wygląda sytuacja pod względem finansowym? Ilu godzinny tydzień pracy jest faktycznie ( zgadza się z tą ilością co na umowie )? Jaki rodzaj umów mają?
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2014-11-02 20:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem czy jeszcze pływa tam ta golonka!Gościu masakra,na niczym się nie zna a był majstrem.Najlepszy pracownik to ten co miał papierosy na poczęstunek a najgorszy ten z poza Rawicza.Takiego pływaka nie spotkałem w życiu a najgorsze że szef Koko.to tolerował.Sprzedawał firmę Kłapenowi a i tak był bez karny!!!
zdjecie uzytkownika
klucznik - 2014-11-05 18:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie chciałbym od razu na wstepie oceniać pracowników firmy Budtech i ich warunków pracy ponieważ nie mam odpowiedniej wiedzy na ich temat. Jednak byłem klientem firmy i z realizacji swojego zamówienia jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegło pomyślnie. Aż dziwnie czytać obecnie niektóre komentarze tutaj
zdjecie uzytkownika
unita - 2014-11-14 15:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klucznik - 2014-11-05 18:21:39]:
wiesz dlaczego? bo szefowie tej firmy,majstrowie i kierownicy to ludzie którzy nie znają się na robocie, oni nawet nie wiedzą co się dzieje na halach, hotelach, KIEROWNICTWO JEST JAK DZIECIAKI KTÓRYM POWINNO SIĘ DAĆ PORZĄDNIE W PYSK ŻEBY TROCHĘ SPOKORNIELI!!!
zdjecie uzytkownika
gostek - 2014-11-14 15:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to jest opinia o pracodawcy? kur*a byłeś ich klientem to jak mieli cię potraktować? gdybyś tam pracował przekonałbyś się jak jest naprawdę, ludzię boją się odezwać i siedzą cicho, bo zaraz wypad i zostawiają cię na środku drogi i radź sobie sam człowieku, to co ty wygadujesz to naprawdę żałosne, Warunki w pracy są jak w prl-owskiej wsi!!! Trzeba sobię kupować okulary ochronne z filtrem bo majster ma tylko szybki 11 a potrzeba co najmniej 13, chcesz rękawice do spawania po tygodniu bo się rozpruły - haha zapomni idz lepiej sobię kup za pieniądze zarobione bo prędzej ci ręka uschnie niż coś tam dostaniesz, roboczej odzieży też nie dostaniesz, KOMPLETNIE NIC!!! TYLKO MASZ HAROWAĆ NA NICH I SIĘ NAJLEPIEJ NIE ODZYWAĆ!!! DNO DNO I JESZCZE RAZ DNO!!!
zdjecie uzytkownika
krzych - 2014-11-14 15:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klucznik - 2014-11-05 18:21:39]:
no pewnie że jest, i dalej na niczym się nie zna beztalencie kompletne, szkoda mi palców żeby coś wogóle pisać ale nie polecam nikomu pracy tam, lepiej z łopatą naparzać niż pracować w BUT techu, idźta sobie lepiej kupić za własne pieniądze ciuchy robocze, buty do spawania, rękawice, rękawy, okulary i jeszcze przyłbice bo niedługo do tego dojdzie!!!
zdjecie uzytkownika
Matias - 2014-11-25 09:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak: rękawic, dysz, szkiełek, rękawów, okularów ochronnych tarczek(dla końcówki)
odzieży i butów, poszanowania dla pracownika bo liczy się hajs nie ważne czyim kosztem. Kierownik T.W nic nie widzi i nie chce bo tak mu wygodniej zapomnij żeby pomógł Ci coś załatwić.2 lata przepracowana = 2 lata z życia mam mniej. Jedyne co jest to konkretne chamstwo i podpier....alacz na każdym hotelu typu: Kocieba bądź Koza.Nie da się pominac TEJ GRUBEJ PAROWY która nie zna się na robocie a tak głęboko włazi w du... ruskowi ze jak mu się po śniadaniu odbije to czuje ZOCHE w okolicy krtani WIELKI PAN WIELKI SMIEC w ogole WIELKA BEZMÓZGA KUPA SMALCU!!
zdjecie uzytkownika
były ośmioletni pracownik - 2014-11-25 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahhhahahahahaahahha dobre
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZRB BUDTECH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x