Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZRB BUDTECH

Pracowałeś w firmie ZRB BUDTECH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Brox - 2013-10-14 22:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ta firma oferuje umowe o pracy.i czy jak cos nie wyjdzie mozna isc na zwolnienie chorobowe?
zdjecie uzytkownika
owca - 2014-03-09 19:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego pytania, że jak cos nie wyjdzie to się idzie na chorobowe, chorobowe jest tylko i wyłącznie od chorowania, czy to w budtech, czy gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-03-10 13:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może koledze Brox, chodziło, czy w razie braku proboty, czy pojawieniu się przestoi idzie się na L4, czyli dostaje przestojowe.
zdjecie uzytkownika
łatka - 2014-03-15 13:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest możliwość dostania się do Budtechu inaczej niż tylko przez ten formularz na ich stronie internetowej?
zdjecie uzytkownika
gacek - 2014-04-10 16:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
łatka, możesz zawsze zanieść CV i list motywacyjny do siedziby budtech, ale wiadomo, że formularz na stronie jest chyba najprostsza droga.
zdjecie uzytkownika
kornik - 2014-04-25 00:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak naprawdę dopóki Budtech nikogo nie będzie szukał to nawet jak na rękach staniesz to do pracy się nie dostaniesz
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-24 14:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli mogę sie wypowiedzieć to wogółe nie kompetentna firma nie słowna robiąca ludzi w konia jezeli chodzi o uzgodniony urlop i omówiony z pracodawca ,wychodzi ze nic nie masz do powiedzenia wogóle , brak słów robią z Tobą co żywnie im sie podoba nie mozesz mieć swojego zdania bo odrazu Cię gaszą - zastraszając [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA KÓŁKACH !!!pod każdym względem !!!
zdjecie uzytkownika
nagly atak spawacza - 2014-09-08 21:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2014-07-24 14:35:42]:
zrubta westa posprzotejta zocha jak swojego kutasika zobaczysz na stojaco stawiam skrzynke wokera ale to pewno w przyszlym zyciu kondonie albo jak samar peknie haaa pierdolta sie i nie stujta w kupie bo niemiec patrzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cioty wielunskie zawsze was bede (usunięte przez administratora) hamany wy jedne z kupy gnoju wziete (usunięte przez administratora)buzka dziewuszki
zdjecie uzytkownika
nas - 2014-09-08 22:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slonce dla was przestanie swiecic rury bardaszane pozdro wielunskie spermochlipy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-10 13:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakis dyslektyk paranoik pozdrawia lekarzy bo badania nie przeszly? Lecz sie spawacz debilu!
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2014-10-21 22:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hi :) zastanawiałem się czy warto próbować o posadę w BUDTECH, robiłem trochę w podobnej dziedzinie, więc mam do was kilka pytań, więc byłbym bardzo wdzięczny za udzielenie informacji na nie. Jak wygląda sytuacja pod względem finansowym? Ilu godzinny tydzień pracy jest faktycznie ( zgadza się z tą ilością co na umowie )? Jaki rodzaj umów mają?
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2014-11-02 20:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem czy jeszcze pływa tam ta golonka!Gościu masakra,na niczym się nie zna a był majstrem.Najlepszy pracownik to ten co miał papierosy na poczęstunek a najgorszy ten z poza Rawicza.Takiego pływaka nie spotkałem w życiu a najgorsze że szef Koko.to tolerował.Sprzedawał firmę Kłapenowi a i tak był bez karny!!!
zdjecie uzytkownika
klucznik - 2014-11-05 18:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie chciałbym od razu na wstepie oceniać pracowników firmy Budtech i ich warunków pracy ponieważ nie mam odpowiedniej wiedzy na ich temat. Jednak byłem klientem firmy i z realizacji swojego zamówienia jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegło pomyślnie. Aż dziwnie czytać obecnie niektóre komentarze tutaj
zdjecie uzytkownika
były ośmioletni pracownik - 2014-11-25 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahhhahahahahaahahha dobre
zdjecie uzytkownika
Barany :) - 2014-12-12 10:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak, tak jedziecie na Budtech, to popracujcie w innych Polskich firmach eksportowych. Widać, to komentarzach, że w większości ciecie lecące na kasę i najlepiej L4. Jaka praca, tak płaca....
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-12-31 15:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz nie przesadzajmy, sa ludzie, którzy potrafia ciezko pracowac, chociaz rzeczywiście, często Polacy oczekuja, że zapłaci im sie za przyjscie do pracy, a nie prace albo jeden robi, a reszta patrzy jak na budowie. Ja jednak umiem cięzko pracowac, nawet na nadgodziny, napiszcie, czy odnalazłbym sie z ZRB Budtech? tu w ogóle nadgodziny się zdarzają?
zdjecie uzytkownika
ostra baśka - 2015-01-25 00:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisaliście nieco wcześniej że nie ma strojów ochrponnych, rękawic i innych takich rzeczy - niepokojące jest to dla mnie jako sla osoby która bardzo chciałaby podjąć u was zatrudnienie. czy w takim razie ta sytuacja chociaż trochę się poprawiła? i przede wszyustkim muszę mieć umowę o pracę na czas nieokreślony - czy firma mi da?
zdjecie uzytkownika
wałek - 2015-02-07 21:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Franciszek nadgodzin to masz w tej firmie ok.setki w miesiącu!!!(nie myśl sobie że są z tego tytułu jakieś dodatkowe gratyfikacje)Urlop?owszem(bezpłatny jak nie dostaniesz odmowy)Urlop płatny?podpisujesz in-blanko co miesiąc(sami sobie wpiszą kiedy go wykorzystujesz)Umowa?podpisujesz na dwa lata(żadne umowy się nie liczą bo i tak podpisujesz w pierwszym dniu pracy papiery in-blanko o innej tresci!)Wypadek w pracy?nie ma czegoś takiego w Budtech!!!(jeśli coś się dzieje to poza miejscem pracy,lub już nie pracujesz)Dlaczego ludzie pracują na takich warunkach?bo nie mają innego wyjścia a firma płaci na czas(i to jedyny chyba pozytywny aspekt w tej firmie)
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-02-11 02:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wałek - 2015-02-07 21:50:26]:
piszesz o Budtechu w taki sposób jakbyś był wielce niezadowolony ,a zakładam się , że w dalszym ciągu tutaj pracujesz prawda? jesli kasa jest na czas to chyba w tej branży najwazniejsze bo nie jest w budowlance łatwo powiązać końca z końcem . Zobaczyłbyś jak to wygląda u innych to byś zmienił zdanie...
zdjecie uzytkownika
wałek - 2015-02-12 23:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franek - 2015-02-11 02:57:39]:
Czytaj ze zrozumieniem.Nie ważne czy pracuję,czy pracowałem.Wydaje mi się że ważne informacje dla potencjalnego pracownika napisałem wiarygodnie.Skoro uważasz że w życiu zawodowym najważniejszy jest termin przelewu a nie jego wysokość za swoje usługi to życzę powodzenia w/w firmie.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-17 13:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2013-09-29 19:56:12]:
lepiej sie trzymaj od tej firmy z daleka nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-08 09:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nie narzekam praca ok tylko że fachowców brak.
zdjecie uzytkownika
tez - 2015-04-09 16:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-08 09:50:02]:
zaczynajac od samej gory to brak ,za to flachowcow pod dostatkiem hee
zdjecie uzytkownika
kudlaty - 2015-04-10 20:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało wolno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] beduiny
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-16 15:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa na dwa lata. pobyt w niemczech zwykle ok. 1,5 miesiaca a potem zjezdza sie na tydzien urlopu do domu - zjazd na swoj koszt, urlop bezplatny na wniosek pracownika. urlopow platnych w ogole nie ma, podpisuje sie in blanco ze sie wzielo a oni sobie w papierach robia tak jak powinno byc. wypadek przy pracy - umywaja rece. nie ma tacierzynskiego i zadnych takich. robi sie zwykle od pon. do sob., rzadko od pon. do pt., zdarza sie ze i niedziele. najczesciej po 10-12 godzin (w sob. i niedziele krocej). w tym systemie miesieczna pensja to ok. 1500-1700 euro (spawacz). warunki bytowe dobre - mieszkanie ok, oplaca je pracodawca, darmowy jeden posilek dziennie - beznadziejny.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZRB BUDTECH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZRB BUDTECH?
Zadaj pytanie