Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Clockwork Bemanning AS

zdjecie uzytkownika
sam - 2014-12-03 15:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o jejku... to przerazające...Jak tak mozna? Ja osobiscie dobrze znam jezyk. Czy w zwiazku z tym mam jakies szanse na oferte pracy? jestem na bezrobociu wiec moge zaryzykowac jesli bede miec pewnosc ze firma jest konkretna. Jaki ma styl zarządzania ma Clockwork Bemanning AS ? Czy chce często kontrolować? Lub czy wręcz przeciwnie, daje tyle swobody, że trzeba o wszystkim decydować samodzielnie?
zdjecie uzytkownika
pracownik clock'a (na szczęście były...) - 2014-12-11 18:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Clockwork Bemanning AS - 2014-05-19 11:22:54]:
Jak to czytam to płaczemy z kolegą ze śmiechu. Niedawno zakończyliśmy pracę dla tej agencji przechodząc do innej w Bergen (jest ich ok 40). Tak naprawdę wszystkie są do siebie podobne, bo to AGENCJE! Jest jednak kilka kwestii, które clocka wyróżniają na jego niekorzyść. Przede wszystkim jeżeli ktoś liczy, bądź wierzy w to, że dostanie umowę chociaż na miesiąc to się grubo myli. CW daje umowy śmieciowe na 6 mies., które ich do niczego nie zobowiązują, ponieważ są ważne tylko wtedy gdy agencja ma dla Ciebie zlecenie na pracę. Takie zlecenia w tej agencji są wystawiane na, uwaga - 7 dni! Dla porównania: Adecco - min. 3 miesiące, Bergen Personal - min. 3 miesiące, itp. Jeżeli nie masz zlecenia na pracę, nie masz niczego włącznie z ubezpieczeniem. To świadczy o tym, że Clock nie ma poważnych klientów i boi się zapewniać komukolwiek, że będzie miał pracę na dłużej niż 7 dni. Pod tym względem? Parodia! W kwestii tych super fachowców poliglotów jest jeszcze lepiej. Chyba nie jestem nawet w stanie tego skomentować. Miałem okazję pracować z kilkoma "fachowcami", którzy nie tylko nie wiedzieli co to jest szalunek czy zbrojenie a już na pewno jak to zrobić. A jedyny język jakim się posługiwali (i to słabo) to polski. Naprawdę nie wiem jakim cudem zostali przyjęci po rozmowie w języku podobno angielskim. Wygląda na to, że rekruter też nie zna angielskiego. Kolejna kwestia jest taka, że CW obiecuje podwyżki po potwierdzeniu swoich kwalifikacji, ale nie mówi kiedy. Być może po 10 latach pracy? Nie wiem. Gdy odmówiono mi podwyżki poszedłem do innej agencji z referencjami od pracodawcy, dla którego robiłem przez Clocka to z miejsca zaproponowali mi stawkę o 30 koron wyższą. Bez łaski. Ostatnie co dodam to opinia na temat kontaktu z konsultantami. Dno totalne. Cała reszta jest ok. Dziękuję za uwagę, życzę przestrogi.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-12-18 16:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty za to taki błyskotliwy z ortografii, ale o interpunkcji nie słyszałeś już?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-25 22:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na start to lepiej w ADECCO
zdjecie uzytkownika
Rob-ol - 2015-02-27 10:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoc uruchomili biuro w Krakowie. teraz dopiero beda strzyc roboli zeby utrzymać kolejne biuro i pasibrzuchow...
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-02 14:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi jeszcze jak wiecie - co jest dokąłdnie z tym biurem w Krakowie, od kiefy ono ma powstać? pewnei teraz jakaś rekrutacja do nich będzie i wydaje mi się, że będa potrzebowac kogoś z kadry. Jak sądzicie, mam jakieś szanse u nich na to stanwosiko czy po prostu będa sprowadzli swoich ludzi z innych miast tam?
zdjecie uzytkownika
randan - 2015-03-18 02:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to myślę , że swoim stwierdzeniem @mały nikogo tutaj na forum nie zaskoczyłeś zwłaszcza , że przecież wszyscy wiemy jak praca w takiej agencji wygląda. Sam byś starał się o jakieś pierdoły jeśli wiązałoby się to z tym , że może przy okazji interesowania się głupotami stracić dużą ilość kasy , która przejdzie Ci koło nosa?
zdjecie uzytkownika
hasan - 2015-04-01 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisać jak ta praca w agencji wyglądała? Bo ja jestem dopiero w temacie szukania pracy i wyboru agencji, to i nie wiem co tam się może dziać. Był jakieś problemy z ich strony, nie dopełniali jakiś formalności, kasa nie była na czas, czy coś takiego, może problemy jakie wystąpiły nie były ze strony agencji.
zdjecie uzytkownika
Clockwork Bemanning AS - 2015-04-02 11:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rob-ol - 2015-02-27 10:46:15]:
Dzień dobry,
Potwierdzamy informację o uruchomieniu biura w Krakowie. Celem nowego biura w Polsce jest udoskonalenie procesu rekrutacji. Zależy nam, aby dokładnie sprawdzić Państwa umiejętności (szczególnie językowe) i kwalifikacje jeszcze przed wyjazdem do Norwegii, aby uniknąć ewentualnych nieporozumień. Wyjaśniamy, iż usług fryzjerskich nie oferujemy. Za to doradzamy, jak dobrze przygotować dokumenty, by zwiększyć prawdopodobieństwo zdobycia pracy.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do aplikowania,
zespół Clockwork Polska

zdjecie uzytkownika
fdr - 2015-04-17 04:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że chyba clockwork usunał moj ostatni post, chyba byl nie wygodny
zdjecie uzytkownika
Clock work - 2015-04-17 07:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tumany usuwają wpisy żeby nikt nie czytał czyli maja coś na sumieniu i niechca żeby ktoś czytal jaka jest ta psełdo firma z bergen .Mam nadzieje ze wrescie ktoś się im do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobierze
zdjecie uzytkownika
Hanys - 2015-04-18 15:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2014-12-18 16:38:28]:
Witaj! Bardzo Ci dziękuję za tą opinię.2 lata temu przepracowałem dla Clocka 4 miesiące jako malarz budowlany. Po roku skontaktowali się ze mną z propozycją nowej pracy. Ucieszyłem się i to bardzo. Na miejscu okazało się że zaproponowano mi pracę dla firmy która w Bergen jest znana jak tzw. obóz pracy))) Serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Clockwork Bemanning AS - 2015-04-21 13:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hanys - 2015-04-18 15:44:38]:
Szanowny Panie,
Bardzo dziękujemy za ten komentarz, który mocno nas zaniepokoił. Bardzo prosimy o informację na nasz bezpośredni adres e-mail: mas@cwork.no, która z firm budowlanych jest tak postrzegana. Kto taką opinię o tej firmie wyraża? Takie informacje będą bardzo pomocne, gdyż firmy, z którymi współpracujemy od lat, są przez nas sprawdzane szczególnie pod kątem przestrzegania praw pracowników i tym bardziej chcielibyśmy wiedzieć, o której z firm Pan myśli. Tylko wtedy będziemy mogli prawidłowo zareagować. Na pewno nie pozostawimy Pana uwag bez reakcji.
Dziękujemy za taki ważny sygnał i pozdrawiamy
zespół Clockwork
zdjecie uzytkownika
Rolf - 2015-04-22 05:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu chodzi o to ze wasi klienci traktuja nas pracowników jak bydlo, wiadomo placą pensje ale odczucia sa jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciagle szybciej, ciagle wydajniej, opierdzielanie na kazdym kroku wiec czlowiek sie buntuje bo nikt nie chce miec napisane w dowodzie Karino, bierze sie to z tego ze wieksze agencje jak np. rett czy adecco maja tych wiekszych a Ci co sie pokłucą lub warunki finansowe nie odpowiadaja biora miejsze agencje i ganiaja ludzi na budowach za cichym przyzwoleniem z góry. Clockwork napewno jest dobrą agencja pracy, ma dobrze rozwinieta infrastruktuje i doswiadczonych konsultantów ale musi pomyslec zeby bardziej szanowac ludzi i wiecej im placic, 10 kr wiecej od konkurencji juz czyni duzą roznice.

Mvh

Rolf
zdjecie uzytkownika
Clockwork Bemanning AS - 2015-04-22 15:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rolf - 2015-04-22 05:53:58]:
Szanowny Panie,
Rzeczywiście w Norwegii pracuje się zupełnie inaczej. Praca jest faktycznie bardzo wymagająca i od wszystkich pracowników wymaga się bardzo dużego zaangażowania. Pracuje się często pod dużą presją czasu i zadań do wykonania. Można mieć wrażenie, że oprócz przerwy nie ma ani chwili oddechu. Jest to niezależnie od tego, czy pracuje się dla małej, średniej lub dużej firmy - takie po prostu są standardy pracy w Norwegii. Zdajemy sobie sprawę, że każdy z naszych pracowników ma inną tolerancję na stres, dochodzi też czynnik ludzki – nie zawsze działa tzw. chemia między naszym pracownikiem a konkretną firmą. Dlatego w takich sytuacjach zawsze staramy się znaleźć dla naszego pracownika (jeśli jest zaangażowany) innego pracodawcę. W każdej chwili można się zgłosić do jednego z naszych biur w Bergen, Stavanger albo Olso (lub też napisać na adres: mas@cwork.no) i umówić się na spotkanie z konsultantem. Na każdy sygnał zareagujemy, by wyjaśnić wszelkie wątpliwości czy sytuacje konfliktowe, gdyż zależy nam na tym, aby nasi pracownicy byli zadowoleni z pracy, którą wykonują. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Clockwork
zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-04-29 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-25 22:15:50]:
Chyba sobie jaja robiz! Adecco wysyala na ten kursy ludzi, kaze sie zwolnic z pracy i czekac.Po 6 tygodniach maz zgosil sie do Clockworka i po tygodniu wyjechal. bez komentarza
zdjecie uzytkownika
kaśka blaszka - 2015-06-09 18:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@justyno ty chyba nie rozumiesz istoty tej pracy, albo po prostu nie zależy ci i chcesz tylko pieniądze bez zaangażowania. przykre a taki wyjazd np. do Oslo na blacharza budowlanego teraz to jest wielka szansa, z której warto skorzystać.clockwork idzie nam na rękę bo zatrudnieni będziemy według takich samych umów co Norwegowie,więc nie narzekać!
zdjecie uzytkownika
maler - 2015-06-13 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie jest tak samo
zdjecie uzytkownika
Clockwork Bemanning AS - 2015-06-19 18:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy wyjazd za granicę powinien być dobrze przemyślany, jest to duża zmiana w życiu wyjeżdżającego i jego rodziny. Firma Clockwork zawsze informuje swoich kandydatów o fakcie oferowania pracy tymczasowej. Wszyscy nasi kandydaci otrzymują drogą e-mailową pakiet dokumentów, w których jest jasno opisana forma zatrudnienia, znajdują się przykłady umowy, zleceń i jeszcze raz potwierdzony jest fakt pracy tymczasowej.

Wszystkie firmy z branzy BEMANINGOWEJ - oferują pracę tymczasową, nie tylko Clockwork. Jest to specyfika pracy w całej Norwegii - od Oslo po daleką północ.

Jeśli ktoś szuka pracy ciągłej (stałej oferty) powinien kierować swoje cv bezpośrednio do firm budowlanych. Wymogiem jest wtedy zazwyczaj posiadanie prawa do pracy i pobytu, własne mieszkanie i doskonała znajomość języka norweskiego.

Jeśli ktoś decyduje się na ofertę branży BEMANINGOWEJ – wtedy to my pomagamy z zakwaterowaniem, pomagamy w rejestracji, oferujemy pracę na bazie obdragów-zleceń (pracę czasową) i wymagamy znajomości komunikatywnej języka angielskiego.

Osoby które w ogóle nie znają języka angielskiego mają ogromy problem ze znalezieniem pracy w Norwegii. Od stycznia 2015 znajomość komunikatywna języka jest kluczowym elementem rekrutacji. To pozwala nam na znalezienie nowych ofert pracy u rożnych pracodawców i dzięki temu praca tymczasowa w naszej firmie dla wielu osób de facto trwa wiele miesięcy lub nawet lat.

Dlatego też zachęcamy do uważnego czytania dokumentów, które wysyłamy i do zadawania pytań podczas procesu rekrutacji – można w ten sposób uniknąć rozczarowania.
zdjecie uzytkownika
ziko - 2015-06-20 08:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest jasne dla ludzi co byli już w Norwegii. Ale tacy co nie byli w Norwegii czy nawet za granicą to sobie roją że pojadą przez agencje i kilku miesiącach przejdą do pracodawcy bezpośrednio. A po za tym taka praca bemaningu to nie jest rozwiązanie dla Polaków bo pierwsze języki , ludzie nie znają i tyle bo niby skąd a powiedzieć yes , marlboro, i ok ,to nie jest znajomosc języków. A drugi kłopot to taki że ludzie w Polsce nie mają socjalu jak w cywilozwanych krajach i jak jadą to muszą się zapożyczyć na potęge, a i bez samochody jechać na takie zlecenia to tu to tam to obłęd. A skąd kolo z Polski co klepie bidę ma mieć na sprawny samochód paliwo, bilety na prom. Generalnie te oferty co są teraz za granicę to jest żadna atrakcja, a jest to po prostu niepoważne. To dla takich co mają kasę i chcą jechać chyba dla funu , albo dlatego że im się nudzi.
zdjecie uzytkownika
krkmb - 2015-06-24 21:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AGENCJA NIE WARTA POLECENIA!!!
ja bylem rekrutowany z krakowa przez pania Sylwie podobno pracodawca czeka na mnie juz dwa tygodnie wiec piatek bilet poniedzialek na miejscu-bergen i dwa tygodnie siedze i czekam na prace paranoja. Bzdury piszecie o uczciwej pracy jesli nie byles to nie wiesz jak to wyglada. umowy tygodniowe odnawiane jesli jest praca a wyplata pierwsza po prawie dwoch miesiacach - kolejna paranoja. 176k/h jesli masz szczescie przepracujesz 150h miesiecznie 26400k - podatek 17160k - mieszkanie 12160- zycie i przejazdy ok5000 zostaje ok 7000-7500koron czyli ok3500zl wiec jesli jestes pracowity te same pieniadze masz w kraju!!! fakt daja ci jedne spodnie, jedna koszulke,jedna bluze oraz kurtke i w tych rzeczach masz chodzic caly tydzien ;))
w biurze Pan michal przedmiotowo podchodzi do kazdego pracownika z totalna ignorancja wiec osobiscie nikomu nie polecilbym firmy clockwork !!!!
zdjecie uzytkownika
Clockwork Bemanning AS - 2015-06-26 10:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krkmb - 2015-06-24 21:20:49]:
Szanowny Panie krkmb

Dziękujemy za Pana emocjonalną wypowiedź. Sprawdziliśmy dokładnie w naszym systemie i nic nam nie wiadomo o żadnym pracowniku, który w ostatnim czasie wyjechałby do Norwegii i tak czekał na rozpoczęcie pracy 2 tygodnie. Nie zwrócił się także do naszego biura nikt kto byłby niezadowolony z dokładnie takiej sytuacji jaką Pan opisuje.
Jeśli faktycznie taka sytuacja miała miejsce, jest nam ogromnie przykro, że jej Pan nam nie zameldował - bez informacji nie ma możliwości reakcji.

Dlatego prosimy Pana o kontakt bezpośredni z naszym biurem w Krakowie - bardzo chętnie wyjaśnimy tą sytuację z Panem osobiście. Prosimy o przedstawienie się z imienia i nazwiska - wtedy będziemy mogli podjąć z Panem dialog. Chyba, że nie to jest celem pana działania i tego wpisu.


Pisze Pan że wynagrodzenie jest płatne 20 dnia kolejnego miesiąca - zgadza się, informujemy o tym właśnie po to by nie było nieporozumień i by każdy kto decyduje się na wyjazd do pracy w Norwegii mógł zadbać o środki na życie do czasu pierwszej wypłaty. Informujemy o tym jeszcze na etapie rekrutacji.

Stawki, o których również informujemy przed wyjazdem i podjęciem pracy: 176 NOK to stawka minimalna co nie oznacza, że każdy pracuje za stawkę minimalną - niektórzy pracownicy zarabiają więcej np. 185 NOK. Wiele zależy od doświadczenia i umiejętności pracownika. Wielu pracowników także wypracowuje nadgodziny.

Czasem zdarzają sie przestoje kiedy zmieniamy Panom projekty i przechodzi się z jednego na drugi (ale to zupelnie normalne w budownictwie). W takiej sytuacji dokładamy wszelkich starań aby taki przestój byl jak najkrótszy.

Dokonał Pan bardzo emocjonalnych obliczeń.
Minimum 37,5 godziny pracy tygodniowo jest zgodne z norweskimi przepisami. Pracownicy często jednak wypracowują nadgodziny. Tak więc w związki z wyższymi stawkami i nadgodzinami zarobki mogą być wyższe. Ponad to w Norwegii panują wysokie standardy bezpieczeństwa i pracy, co dla niektórych, pracowników nieprzyzwyczajonych do wysokich wymagań może być dużym wyzwaniem.
Pozostaje nam życzyć powodzenia na rynku pracy który wg. Pana jest dla Pana najbardziej odpowiedni.
Prosimy jednak o nierozsiewanie informacji niezgodnych z prawdą. Gdyby sytuacjam, o której Pan pisze rzeczywiście miała miejsce i zameldowałby Pan o niej natychmiast zostałaby rozwiązana. Dla nas także ważne jest by pracownicy pracowali na budowach, a nie siedzieli w domach.

Zachęcam do kontaktu pod adresem mas@cwork.no

Z życzeniami powodzenia
Zespół Clockwork
zdjecie uzytkownika
jto - 2015-06-28 07:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krkmb..ja Ci powiem ze wszystkie bemanningi sa takie same jak clockwork. Masz jeszcze adecco,rett bemanning, temp team osv.. i one tak samo robia z kazdym z was co tutaj przyjezdzaja. Na poczatku mamią normalna praca, poznij taki delikwent przyjezdza do norwegii, nie rzadko mieszkanie jest w kontenerze gdzie zwyczajnie smierdzi, po kilku dniach okazuje sie ze z super pracownika wychodzi jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdyz nie rozumie co sie do niego mowi na budowie, bas chce 2 regipsy a on przynosi 2 mot 4, czlowiek probuje to zagluszyc swoja szybka praca(dlatego polacy ganiaja jak mrowki po budowach...nie znaja jezykow, chca sie chociaz tym pokazac), dostaje jedno ostrzezenie, drugie. Poznij agencja nie chce z takim delikwentem rozmawiac gdyz zwyczanie nie sprawdzi sie na budowie. Panowie w norwegii jest od groma ludzi co znaja po pare jezykow, co maja lata erfaringu, porobione kursy jak adk czy fagbrev i to dla nich jest praca w norwegii. WY jestescie tylko tania sila robocza gdzie np. na budowie cos trzeba szybko zrobic to sie zamawia 20 polakow z bemanningu na tydzien gdyz zatrudnianie ich na stale umowy mija sie z celem. Mi kiedys w Veidekke wyraznie powiedzieli że zatrudnianie czlowieka na stale jest nie oplacalne, lepiej zaplacic agencji te 300/400 kr za godzinie ale miec spokoj...zastanowcie sie sami..bralibyscie pracownika na umowee jak potrzebujecie go tylko do zrobienai jednej rzeczy??. Agencje maja takich firm ok kilkudziesieciu i jak potrzebuja to dzwonia do was, najczesciej te prace sa spontaniczne i jak slyszycie od konsultanta przez telefon to czesto mowi ze praca jest na wczoraj..wy jedziecie..rozczarowania i poznij wracacie gdyz macie zbyt niskie kompetencje do pracy w Norwegii. Ja tu nie popieram clocka czy innych agencji ale taka jest szara rzeczywistosc prac w norwegii. Ktos tam pisal wczesniej o przeskoczeniu na stale z agencii..fakt zdarzaja sie takie rzeczy ale uwierzcie mi że musicie plynnie snakkac po angielsku lub dobrze po norwesku..chcialoby sie wam polakom w Polsce gadac np. z litwincem po angielsku..przeciez macie swoj jezyk.
zdjecie uzytkownika
k-r-o-l - 2015-07-04 19:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krkmb - 2015-06-24 21:20:49]:
...dokladnie tak jest i z praca i z wynagrodzeniem ja tez przez to przechodzilem i tak jak pisze jto jestesmy "czarnuchami" wykorzystywanymi do najgorszej roboty i to zazwyczaj posrednikami sa nasi krajanie...nie ma zlecen-siedzisz i nie zarabiasz agencja obciaza cie kosztami mieszkania i musisz sie utrzymac przez ten czas dramat...krotko mowiac jesli chcesz normalnie i godziwie pracowac musisz pracowac bezposrednio dla norwega!!! a agencje zwlaszcza clockwork sa dla ludzi ktorzy nic nie maja w polsce i poprostu chca bidowac w norwegii ;)
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-07-05 10:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Clockwork - 2012-02-24 16:19:56]:
Tylko widzę, że nikt tu nie mówi o 3 miesięcznym wypowiedzeniu mieszkania, sma byłem świadkiem jak koledze odciągnęli z wypłaty za 3 miesiące z góry za mieszkanie plus miesiąc bieżący oczywiście. Pracował chłopak cały miesiąc, miał dużo nadgodzin, ale niestety musiał jechać do polski i nie wypowiedział mieszkania to z całej wypłaty zabrali mu tyle że zostało mu tylko na samolot do polski ( widziałem jego Loonslipa) więc wiem co mówie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clockwork Bemanning AS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Clockwork Bemanning AS?
Zadaj pytanie
alert