Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ClockWork

Pracowałeś w firmie ClockWork i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bybana - 2013-02-17 18:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukany - 2013-02-17 16:31:16

Witam dziwne ze pisze Pani takie pierdoly dobrze sie bawicie w hiltonie bo my musimy ciezko pracowac napisze cos ciekawego jestem teraz w bergen i pracuje sciagne wam na glowe wszystkie instytucje a w polsce pojde do dobrego prawnika pozdrawiam i zycze kolejnych upojnych wizyt w gdansku (Hilton)
Zauważyłem, że Polak potrafi żerować na biedzie rodaka... Czytam te opinie i mam taki wniosek: zadowoleni są Ci którym się udało od razu dostać jakieś dobre zlecenie (możliwość pracy po 10 godz i soboty), taki to może zarobi na tyle, żeby coś sensownego odłożyć. Niestety duża większość jest tutaj ściągana na tzw. zakładkę, czyli w tym momencie nie ma pracy dla Ciebie ale moooże za 2 tygodnie będzie (chociaż na rozmowie mówią, że praca na Ciebie czeka) - gdzie tu jakaś etyka zawodowa!!!! Kwestia czasu, a ktoś się dobierze tym ludziom do (usunięte przez administratora). Druga kwestia: "nie zarabiamy na wynajmowaniu mieszkań dla pracowników" - czy ludzie z biura myślą, że Polacy to jakiś ciemnogród?! 5/6 pokoi w mieszkaniu po 5000 nok daje 25000/30000 nok miesięcznie!!! Popieram inicjatywę zgłoszenia tej śmiesznej firmy do związków zawodowych oraz jakiemuś prawnikowi. (usunięte przez administratora). Szkoda tylko jednego: kolejna "brzytwa" dla tonącego biednego Polaka zostanie zamknięta!
zdjecie uzytkownika
007 - 2013-02-19 20:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ostrzegam nie dajcie sie robić w konia nie jechać na darmo żeby im za mieszkania popłacić i nerwy marnować
zdjecie uzytkownika
malarz - 2013-02-26 21:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w norwegi na kontraktach 8 lat (od 3 jestem tu na stale z rodzina) powiem tak dla wachajacych sie.
primo jezeli firma pobiera za mieszkanie dojazdy wlasne micha wlasna to za min stawke uwazam 200 kr

secundo jak wyzej jezeli (usunięte przez administratora)wlasna to 180 kr diety dziennie

terito ogolnie to bym (usunięte przez administratora) ta firme ja przez te 8 lat nie placilem za przelot miche i pokoj ale stawke mialem 148 kr wiec cala kasa na czysto

pozdrawiam malarzy piaskarzy
zdjecie uzytkownika
cieślik - 2013-02-27 10:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Clockwork to firma hotelarska a nie agencja pracy.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mariusz Z****Ń - 2013-02-27 13:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,

Ja właśnie napisałem do Pana (usunięte przez administratora)o prace, Faktycznie pani (usunięte przez administratora)nie odbiera. Ale tak swoją drogą myśle że wszyscy nie zadowoleni to tacy którzy się tylko chwalą że sie znają byłem brygadzistą w polsce i od 2011 do konca 2011r wywaliłem z pracy 25 chłopa Większość tylko się chwaliła ja umie to ja umię tamto, a jakie pięniądze i inne duperele żaden ale to żaden nie umiał nawet packi trzymać!!! później dzwonili że szef im nie płaci, a wiem że im wypłacał wszystko nawet jak ktoś udawał że robił tacy są ludzie, został jeden który nic nie mówił nie obiecywał, i okazał się spokojny pracowity nie wszystko umiał, ale wystarczyło mu pokazać i już łapał o co chodzi, ja zrezygnowałem z tej pracy a miałem 14zł za godzine wyjazdy imprezy etcc niestety na czarno norma u nas, teraz prowadzę własną działalność i niestety muszę przyznać że krysys juz w polsce jest ciężko z zleceniami, firmy zaniżają ceny za m2 paneli biorą u mnie juz 8zł i listwy gratis, dlatego muszę wyjechać i opuścić ten kraj w którym podatki są wyższe od zarobków przy liniowym od 1800zł jest 324zł podatku czyli około na czystko 2200zł miesiecznie w porównaniu z rokiem 2011 gdzie miałem tyle na fuchach to lekka kpina co sie u nas dzieje, Bardzo chętnie wyjade jeżeli mi po opłatach jedzeniu i innych opłatach zostanie 3000zł żeby odłożyć
zdjecie uzytkownika
bybana - 2013-03-03 21:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz Z****Ń - 2013-02-27 13:16:50

Witam serdecznie,



Ja właśnie napisałem do Pana (usunięte przez administratora)o prace, Faktycznie pani (usunięte przez administratora)nie odbiera. Ale tak swoją drogą myśle że wszyscy nie zadowoleni to tacy którzy się tylko chwalą że sie znają byłem brygadzistą w polsce i od 2011 do konca 2011r wywaliłem z pracy 25 chłopa Większość tylko się chwaliła ja umie to ja umię tamto, a jakie pięniądze i inne duperele żaden ale to żaden nie umiał nawet packi trzymać!!! później dzwonili że szef im nie płaci, a wiem że im wypłacał wszystko nawet jak ktoś udawał że robił tacy są ludzie, został jeden który nic nie mówił nie obiecywał, i okazał się spokojny pracowity nie wszystko umiał, ale wystarczyło mu pokazać i już łapał o co chodzi, ja zrezygnowałem z tej pracy a miałem 14zł za godzine wyjazdy imprezy etcc niestety na czarno norma u nas, teraz prowadzę własną działalność i niestety muszę przyznać że krysys juz w polsce jest ciężko z zleceniami, firmy zaniżają ceny za m2 paneli biorą u mnie juz 8zł i listwy gratis, dlatego muszę wyjechać i opuścić ten kraj w którym podatki są wyższe od zarobków przy liniowym od 1800zł jest 324zł podatku czyli około na czystko 2200zł miesiecznie w porównaniu z rokiem 2011 gdzie miałem tyle na fuchach to lekka kpina co sie u nas dzieje, Bardzo chętnie wyjade jeżeli mi po opłatach jedzeniu i innych opłatach zostanie 3000zł żeby odłożyć
No i właśnie o to chodzi: "mi wystarczy 3000 zł..." Zaniżajcie jeszcze te wypłaty to skończymy jak szczury za przeproszeniem! Z jednej strony Pana (usunięte przez administratora)bo niby jest lepiej niż w Polsce, ale czy 3000 zł rekompensuje rozłąkę z rodziną?! Czy 3000 zł rekompensuje tę nieznośną samotność w tym dziwnym kraju?! A co będzie jeśli Pan (usunięte przez administratora). nie załatwi tobie roboty na cały miesiąc?
Chciałbym poinformować, że Norwedzy widzą i wykorzystują firmy typu "Clockwork". Nie muszę zatrudniać Polaków skoro można ich wynająć. A może Pani (usunięte przez administratora)(która się tu przedstawiła jako pracownik HR) wytłumaczy pracownikom jak zmienia się prawo?? Czy pracownik wynajęty z "Clockwork" przez Norwega (usunięte przez administratora) nie powinien dostać za godzinę pracy tyle samo, co dostaje pracownik zatrudniony bezpośrednio u Norwega (usunięte przez administratora) gdy wykonuje tę samą pracę?? Dlaczego "Clockwork" nie jest wpisany w struktury Związków Zawodowych skoro jest takim uczciwym pracodawcą?
Jest coś takiego jak SUMIENIE... Moje sumienie nie pozwoliłoby wciskać zdesperowanemu Polakowi kitów. Niech ludzie od rekrutacji mówią prawdę prosto z mostu. Wiecie o tym, że mamy w Polsce rodziny, które kochamy, długi z którymi walczymy i nadzieję, że tu, w Norwegii będzie lepiej, a Wy to wykorzystujecie.
Wiem, że nas "nie do końca zadowolonych" jest większa grupa, ale są też tzw "przydupasy" np. Pana (usunięte przez administratora) i oni będą bronili tej firmy.
Więc powiem tak: jeżeli nie masz innego wyjścia to się zatrudnij w tej firmie, ale jeśli masz okazję to omijaj ją szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
troll - 2013-03-04 19:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do związków zawodowych to owszem w norge mają one ogromny wpływ na życie publiczne i poszczególnych pracowników. Ale aby funkcjonowały w kloku to najpierw musząsię znaleźć chętni do zapisania się do związków. Jeżeli co najmniej 50% pracowników przystąpi do związku wówczas firma zmuszona jest negocjować warunki zatrudnienia z przedstawicielami związku i podpisać tarifavtale czyli układ zbiorowy. Taki układ zbiorowy ma Adecco i Bergen Personell jeśli dobrze pamiętam.

Tymczasem Polacy to jednak istoty nauczone aby nikomu nie ufać a zwłaszcza Polakom i dbać wyłacznie o swój najlepszy interes. Z tego powodu jesteśmy traktowani tu w Norge jak pędzace na oślep stado które przy odpowiednim użyciu bata można całkiem skutecznie kontrolować. Takim batem jest wręczenie wypowiedzenia jesli upominamy sięo podwyżki czy 50 albo 100 za nadgodziny. Równie skutecznym batem jest brak zlecenia i oczekiwanie na pracę przez kilka tygodni. Sami bowiem nie potrafimy się zorganizować i walczyć o swoje prawa.

Za to bardzo chętnie, często i do każdego narzekamy jak nam źle i jak nas wszyscy mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A ja zapytam: Dlaczego taki klok, adecco czy inne agencje mają o nas dbać skoro my sami tego nie robimy???



Mariusz

Agencja to najlepszy sposób rozpoczęcia tutaj kariery. Dostajesz legalną pracę i mieszkanie masz od ręki. Owszem drogie ale masz dach nad głową w momencie przyjazdu a znaleźć samodzielnie tanie lokum tutaj to nie jest prosta sprawa. Ważne by cisnąć ich o zlecenia a jeśli pracy nie ząłatwią jak naobiecywali to o zwrot poniesionych kosztów. Zarobki oczywiście minimalna krajowa, czasami więcej zależy gdzie trafisz.

Nadgodziny to marchewka na polaków i najczęściej nie są płatne extra ale można je wymienić na czas wolny więc to kwestia wyboru, niemniej znam sytuacje że chłopaki wylecieli z pracy bo nie chcieli robić nadgodzin płatnych normalnie a prosił ich o to zleceniodawca. Tak czy siak lepiej mieć nadgodziny 1 do 1 niż ich nie mieć. Wystrzegaj się kombinatorów polskich i norweskich, pracy na czarno też nie polecam bo w momencie wypadku dostaniesz rachunek ze szpitala który przewyższy wszystkie możliwe zarobki.

Jesli liczysz na tutejszą Inspekcję pracy to mocno się zawiedziesz. Oni tylko od BHP są i ewentualnie standardu mieszkań. Resztę w zasadzie mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo o zarobki i warunki pracy pracownik powienien zadbać sobie sam (jak pisałem wyżej).
zdjecie uzytkownika
Góral - 2013-03-21 22:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Clockwork to najgorsze co może Cię spotkać w Norwegii.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marcin Nowak - 2013-04-17 15:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcielibysmy podziekowac za komentarze zamieszczone na forum. Bierzemy pod uwage Panstwa opinie i stale udoskonalamy nasza firme.

Obecnie wspolpracuje z nami blisko 200 osob, ktorym jestesmy wdzieczni za wklad wniesiony w rozwoj firmy. To ludzie, ktorzy potwierdzili nasze oczekiwania i dobrze reprezentuja nasza firme i kraj. Dzieki ich ciezkiej pracy i wysokiej fachowosci jestesmy jedna z lepszych firm w Norwegii.

Spelniamy wszystkie standardy okreslane w przepisach norweskiego prawa pracy. Pozytywne wyniki czestych kontroli sa tego dowodem. Oprocz konkurencyjnych stawek nasi pracownicy maja gwarantowane wszystkie swiadczenia socjalne przyslugujace w Norwegii (skladki emerytalne, platne chorobowe, feriepenger, zasilek rodzinny, status pendler).

Aby ulatwic naszym pracownikom start w Norwegii pomagamy w znalezieniu zakwaterowania. Nie wymagamy uiszcenia depozytu ani platnosci z gory. Wynajem pokoi za posrednictwem naszej firmy to tylko opcja dla osob nie posiadajacych wlasnego lokum. Nikt nie jest zobowiazany do korzystania z mieszkan pracowniczych.

Rynek budowlany charakteryzuje sie sezonowoscia. Dynamika rynku wplywa na to, ze okresowo popyt na pracownikow rosnie lub maleje.

Polscy fachowcy sa cenieni ale wymagania i oczekiwania pracodawcow rosna z roku na rok. Kluczem do sukcesu w Norwegii jest: znajomosc jezyka norweskiego, fachowosc, pozytywne nastawienie do pracy za granica oraz panujacej tu kultury i klimatu. Wspieramy tych, ktorzy chca inwestowac w kursy jezykowe, zawodowe oraz BHP, ktore podnosza kwalifikacje i konkurencyjnosc na rynku.

Niekiedy potrzebny tez jest przyslowiowy lud szczescia, ktorego wszystkim naszym kandydatom i pracownikom serdecznie zyczymy!

Marcin Nowak

Research & rekruttering
-------------------------------------
Clockwork Bemanning AS

epost: mno@cwork.no
Mobil: + 47 940 13 389
Sentralbord: 05 314 ( null-fem-pi)
Web: ***
Bergen: Kanalveien 62 -5068 Bergen-Postadresse: PB 25 Kristianborg - 5822 Bergen - Norway
Stavanger: Hillevågsveien 24 - 4016 Stavanger - Postboks 5 - 4001 Stavanger-Norway





zdjecie uzytkownika
bronek6 - 2013-04-17 19:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a (usunięte przez administratora) terz zaplaciliscie za zwolnienie jak na budowie spadl z drabiny i naderwal sobie sciegna .(usunięte przez administratora)wywiozl go pocichu z budowy nawet pogotowia na budowe nie zawolali zeby nikt nic niewiedzial i po co piszecie panie (usunięte przez administratora).pani (usunięte przez administratora)ze to taka piekna utrzciwa fima i poco dalej szukacie jeleni do pracy skoro w waszej firmie jest tak pieknie
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-11 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z transportem i wyjazdami w ClockWork Bergen? Jest auto służbowe?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-06-30 01:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ponadto zatrudniają bez wymogu potwierdzenia o niekaralności hahaha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 15:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedyś był taki wymóg w ClockWork? i tak z perspektywy to po co im takie zaświadczenie jest potrzebne?
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2013-07-27 22:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozytywne opinie na temat tej firmy piszą tylko pracownicy biura tej firmy . Własnie jestem w tym ich bagnie w samym środku po miesiącu otrzymałem wypłatę 2500 NOK tragedia naliczyli mi takie bzdury że sam bym tego lepiej nie wymyślał . Obecnie nie wiem co mam z sobą zrobić ? Nawet nie mam na powrót do Polski . Firma nie odbiera telefonów ani e-maili . Wydałem sporo pieniędzy na życie i dojazdy do pracy i otrzymałem za to wspaniałą wypłatę 2500 NOK CO MAM TERAZ ZROBIĆ ???
zdjecie uzytkownika
MN Clockwork Bemanning AS - 2013-07-30 08:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszukany - 2013-07-27 22:57:18

Pozytywne opinie na temat tej firmy piszą tylko pracownicy biura tej firmy . Własnie jestem w tym ich bagnie w samym środku po miesiącu otrzymałem wypłatę 2500 NOK tragedia naliczyli mi takie bzdury że sam bym tego lepiej nie wymyślał . Obecnie nie wiem co mam z sobą zrobić ? Nawet nie mam na powrót do Polski . Firma nie odbiera telefonów ani e-maili . Wydałem sporo pieniędzy na życie i dojazdy do pracy i otrzymałem za to wspaniałą wypłatę 2500 NOK CO MAM TERAZ ZROBIĆ ???
Witam,

Dziekujemy za opinie. Przykro mi, ze czuje sie Pan oszukany.
Prosilbym Pana o dokladne opisanie problemu. Gdzie pomylila sie nasza firma? Co Pana zaskoczylo?
Prosze przyjsc do biura pomiedzy 10:00 a 15:00 aby wyjasnic sprawe. Odpowiem Panu rowniez na maila: mno(at)cwork.no.
Zapewniam Pana, ze dojdziemy do porozumienia.

Pozdrawiam,

Marcin Nowak
Research & rekruttering
-------------------------------------
Clockwork Bemanning AS

epost: mno@cwork.no
Mobil: + 47 940 13 389
Sentralbord: 05 314 ( null-fem-pi)
Web: ***
Bergen: Kanalveien 62 -5068 Bergen-Postadresse: PB 25 Kristianborg - 5822 Bergen - Norway
Stavanger: Hillevågsveien 24 - 4016 Stavanger - Postboks 5 - 4001 Stavanger-Norway
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-07 08:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kogo ta firma w ogóle rekrutuje do pracy? Jakaś patologia czy jej pochodna? Mam "przyjemność" codziennej obserwacji tzw "flink fagfolk" na budowie osiedla w pobliżu Bergen. Języka jakiego używają podczas konwersacji opiera się głównie na słowie(usunięte przez administratora)Dodatkowo jakość ich pracy pozostawia wiele do życzenia. Reklamacje na każdym kroku. Brak odpowiedniego wyposażenia bhp. Nie ma się temu co dziwić skoro pracują za najniższe stawki...
zdjecie uzytkownika
atlantic1909 - 2013-10-07 14:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo szanuje Pana (usunięte przez administratora) i wszystkch z biura ponieważ to właśnie oni myślą i poszukują dla nas pracy.Moja stawka w cloku mi odpowiada i jeśli jesteś naprawde dobrym fachowcem i wiesz jak trzeba do pracy sie przykładać będziesz zawsze szanowanym gościem!A do osób które wypisują takie bzdury ,,...nie mam tego tego nie dostalem tamtego nie wypłcili...,,mam jedną propozycje aby spowrotem wracali do kraju i pracowali za 7zł na godzine ponieważ mam wrażenie że im to odpowiadało.pozdrawiam wszystkch dobrych pracowników clock work .
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-11-23 16:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka że jak liżecie (usunięte przez administratora) to macie prace, a tak naprawdę to cygan oszust. w kontrakcie jest napisane okres próbny 6 miesięcy, a okres wypowiedzenia jest 14 dni, wtedy przechodzisz na kontrakt stały. ale (usunięte przez administratora) za przeproszeniem (usunięte przez administratora)ze działasz na obdragi to dlaczego pracując 16 miesiecy nie mam połowy obdragów. wysyłają ludzi na dackpenger a nowych przyjmują bo maja kasę za każdego człowieczka banda decydentów, następny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stworzyli, ale już nie długo bo znam jednego gościa który wziął się za wojtusia i to na bogato, wreście trafiła kosa na kamień. A uwierzcie ten koleś po trupach dojdzie do sprawiedliwego zakończenia, cały clock work go zna, bo to koleś z zasadami ale jeżeli ktoś te zasady łamie będą poniesione konsekfencje, i to straszne. hmmmmm dlatego kto się śmiej ten się smieje ostatni. pozdrawiam (usunięte przez administratora). pamiętajcie kij ma dwa końce, i pokorne ciele 2wie matki ssie.
zdjecie uzytkownika
ryś - 2013-11-23 16:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MN Clockwork Bemanning AS - 2013-07-30 08:45:54]:
Wynajmowałem pokój w Clocku płaciłem 5 tysięcy mieszkało na 6 osób to jest 30 tysi, a doszliśmy do właściciela i poinformował nas ze clock płaci mu 15 tysi. i co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak sie dorabia wojtus na nas. ale to się nie długo skączy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stachurski - 2014-01-03 09:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe to co tu się czyta bo właśnie puściłem CV do clocka
zdjecie uzytkownika
ciekawy 11 - 2014-01-22 21:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie jakieś nowe doświadczenia z tą agencją ? bo poważnie myślę o pracy dla nich
zdjecie uzytkownika
nelita - 2014-02-05 16:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy 11 - 2014-01-22 21:24:14]:
doświadczenia są takie że są niesłowni. Mąż miał wyjechać obiecali że w ciągu miesiąca ,odezwali się po około dwóch, nie mówiąc o tym że jak mąż dzwonił to nie mógł aie dodzwonić. Po przeczytaniu tych wszystkich opinii odradziłam mu wyjazd i posłuchał i to chyba była mądra decyzja.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-02-10 08:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rewelacyjne doradztwo, duży wybór mieszkań na stronie internetowej POlecam
zdjecie uzytkownika
Clockwork Bemanning AS - 2014-02-13 12:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Zakwalifikowani kandydaci sa z nami w kontakcie mejlowym. Osobiscie odpowiadam na wszystkie tego typu zapytania. Ostateczna decyzja o rozpoczeciu zlecenia zawsze nalezy do naszego klienta. Klient moze opoznic projekt lub sie z niego wycofac.

Serdecznie pozdrawiam,

(usunięte przez administratora) Clockwork Bemanning AS
zdjecie uzytkownika
pusio - 2014-02-14 19:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak agencja jak każda(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
72 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ClockWork
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x