MMM Transport Sp. z o.o.

Gryfów Śląski

Opinie o MMM Transport Sp. z o.o.

pitek 2013-06-08 22:57:24
Co wy ludzie się dziwicie każdy pracodawca obiecuje złote góry krótki czas pracy itp by pozyskać pracownika , co do firmy MMM to tych co wypisują bzdury , że robili miesiąc czy dwa tygodnie i nie dostali kasy to się słuchać nie chce jakby który przeczytał swą umowę którą dostał oczywiscie po jakimś czasie bo to się zgadza , że rzadkoscią jest by dostać ją na początku przed rozpoczęciem pracy to by wiedział w jakich terminach są wypłącane pieniądze i za jaki okres rozliczeniowy to nie działa , że zaraz po zakończonej pracy mamy kase na kącie . większość z tych panów co tak bardzo się wyżalają na tą firme poprostu se tu nie radziła jestem tu już 2 lata i widziałem wielu niemców jak i polaków co się wogule nie nadawali do tej pracy i albo sami odchodzili lub zostawali zwolnioeni bo po co trzymać kogoś kto 30 kilowego pakietu nie podniesie bo się pod nim załamuje lub nigdy w ręku wkrętarki nie trzymał nie ma zielonego pojęcia o montarzu mebli o kuchni nie wspomnę a wyczytać coś z instrukcji montarzu mebli to już tragedia. Tacy panowie od siedmiu bolesci tylko głupie opinie wypisyją . Nie twierdzę też , że MMM jest firmą idealną bo nadgodziny płatne to bujda masz nielimitowany czas pracy tak nawet po 14 godzin jak człowiek nic nie umie. ale wypracowywujesz se umzace od których można co miesiąc nawet do 300 euro dodatkowo wyciągnąć , pisze do a nie by mnie jakiś zaraz nie posądził że tyle jest co mniesiąc. ubespieczenie jest wkoncu ta praca na polskiej umowie jest traktowana jako delegacja także każdy z was bajkopisarze miał te ubespieczenie sam raz miałem wypadek i zawiezli mnie do szpitala i wszystko załatwili. także o co wam chodzi. Raz jest dobrze raz jest zle jak wszędzie a narzekać każdy umie . pozdrawiam tych co wiedzą po co mają dwie ręce .
anonim 2013-07-09 22:37:31
czyli co w MMM robi się nadgodziny ale nikt za nie nie płaci?? dobrze zrozumiałem? a za sobotę czy nocki jest jakoś ekstra płacone?
pracownik 2013-07-26 07:32:51
za nadgodziny jest w pensji ryczałyt (czytac umowe) a godzin nikt nie kontroluje, sa pracownicy którym 8 godzin spokojnie wystarcza , a innym na to samo 10 jest zbyt mało
anonim 2013-08-06 12:16:00
ciekawe skąd ta rozbieżność opinii? czy to możliwe, że te negatywne opinie piszą osoby, które się po prostu nie nadawały do pracy?
1
anonim 2013-08-23 22:47:44
czy te liczby, które podałeś 11-12-13 to godziny pracy dziennie czy stawki za godzinę pracy w MMM Service/?
fjołek 2013-08-27 07:33:58
danny, możesz powiedzieć czy MMM szykuje kogoś na Twoje miejsce? Przyznam, że dopiero na rynku pracy raczkuję, ale zarobki rzędu 1200 E są całkiem kuszące dla mnie...
2013-08-27 19:12:11
powiem tak nie wiem czy kogoś szukają .lecz tu jest zawsze zapotrzebowanie na młodych ich panow więc próbuj na początek może być praca nie jest lekka ale ok tylko dużo godzin pracy za co nie płacą i i mało się zarabia ją po takim czasie jak bym zarabiał 300e więcej to bym został a o podwyszce mnie zapomnieć bo n ikt nie da żadnej tylko jeszcz zabiorą więc powodzenia
anonim 2013-08-28 12:35:00
A na jakim stanowisku wedlug was pracuje sie najlepiej w mmm? Jakis sklep, kierowca, magazyn, cokolwiek?
1
Europejczyk 2013-09-08 23:06:56
Wedlug moich rozeznan 1200 euro, to jest minimalna stawka jesli tylko nosisz meble, ale ich nie montujesz. Jesli jestes monterem mebli i masz stare prawo jazdy( o ile sie nie myle sprzed pieciu lat) to masz 1450 netto tzn na reke minimum plus premie kazdego miesiaca. Dodam ze w niemczech mozesz prowadzic auto do 7,5 tony na starym prawku tzn sprzed pieciu lat. Fakt jest taki, ze musisz pracowac w sklepie meblowym, a nie u podwykonawcy jak MMM. To ze jest to srednia krajowa niemiecka to bzdura. Jesli zalapiesz sie np do firmy na przeprowadzki to mozesz spokojnie zarobic 10 euro na godzine nawet, a robisz to samo co w mmm.
Europejczyk 2013-09-08 23:14:07
Pracowac, czy nie pracowac w tej firmie??? Tak i nie!!! Przeczytaj całość i zdecyduj sam według swojej sytuacji życiowej.
Zaczne od tego ze kadra planująca Twą pracę ma płacone na akord!!! tak wiec z dnia na dzien masz dowalane coraz wiecej do rozwiezienia, az trzasnie Ci kręgoslup, ponadrywasz sciegna, lub spowodujesz wypadek poprzez pospiech i przekraczanie predkosci. Pisze z własnej praktyki i innych kolegów. Rekordzisci w Dortmundzie, Frankfurcie, Bremen, na Bawarii wracali do swych mieszkań o 01 w nocy!!! Było tzw 800 euro Umzatzu, i do przejechania 400 km po czesto górzystym terenie. Był równiez jeden wypadek smiertelny podczas dostawy w zwiazku z pospiechem. ..
Co do wypłat to zazwyczaj przychodza w miare punktualnie, jedynie co dwa czy trzy miechy masz upierniczane po 100-150 euro za rózne ciekawe i niespodziewane rzeczt tj np za wkretarke AKU, którą podobno ukradles lub ukradl ją ktos inny ale Ty nie dopilnowales, , albo za to ze zniiszczyles cos w aucie, lub mebel połamałes, za mandat, za zniszczone drzwi w hotelu... Jeden gosciu stracil 150 euro za "rzekome zamówienie częsci do auta na którym pracował....Tak mu wyjasniono i kazano podpisac to. Ja sam osobiscie choc kierowcą nie bylem i przestrzegalismy z kolega przepisów predkosci to Pan [usunięte przez moderatora] powysylal do komornika niemieckie mandaty na moje nazwisko, opisujac i dokumentujac ze to moje. Bez zdjec bez dowodów. Jezdzimy autemi firmowymi lub z wypozyczalni i rzecz jasna mandaty przychadza do firmy. Firma płaci mandaty a potraca komu chce wg wlasnej woli - musisz to wiedziec i tego nie unikniesz. W rzezywistosci mandaty wala chlopaki którzy chca za wszelka cene sie wyrobic, co jest zrozumiałe jak masz Umzatz w wysokosci 600-800 euro i trase 300-400km... ale tez dostaniesz mandat, który zrobił ktos z kolegów [usunięte przez moderatora], a on zalatwia to ze placi ktos inny miedzy innymi TY.
Nie mówie zeby tam kategorycznie nie pracowac, sa w naszym kraju takie warunki, ze trzeba sie szlajac po swiecie za chlebem, wiec jesli trafisz do tej firmy to nie jest az tak zle na POCZATEK: ja pojechałem tam nając 5 euro w kieszeni, dowieziono mnie na miejsce, zakwaterowano w czystych i milych warunkach do zycia, koledzy pomogli z jedzeniem, nawet sie piwko wypiło...Pozdrawiam ich serdecznie:) Nastepnego dnia wpadł napiwek i jakas szybka fuszka po pracy np wyniesc stary mebel, albo cos przykrecic...wiec pieniadze na zycie były od razu. Zawsze masz tam osobe wprowadzajaca z kilkumiesiecznym doswiadczeniem, masz mozliwosc wszystkiego sie nauczyc, czego potrzebujesz do pracy. Dostajesz porzadne auto i narzedzia, nawigacje i działacie. Zeby sie dostac nie musisz pisac zyciorysow, CV, listów motywacyjnych, jazd próbnych robic i pokazywac czy masz doswiadczenie za kółkiem, przechodzic wieloetapowych rozmow kwalifikacyjnych jak do służb specjalnych, czekac niewiadomo ile na odpowiedz łaskawego tak lub nie. To jest wielki plus tej firmy i mam osobisty dla niej za to szacun. Ja zadzwonilem, zglosiłem sie do siedziby, zapisano mój nr tel i za tydzien byłem w drodze do pracy. Jesli chodzi o jezyk, to Pan [usunięte przez moderatora], poprosił w jezyku niemieckim o otworzenie z zamkniecie drzwi,okna, podniesienie,opuszczenie reki i napisania jednego jakiegokolwiek zdania. Tak wiec jak ktos nie ma wyboru, i musi natychmiast do pracy isc, to polecam, ta firma tyłek Ci i twej rodzinie uratuje!!! Jesli masz poważne problemy z kręgosłupem, lub masz poprostu jakikolwiek fach, czy inne mozliwosci zarabiania i rozwoju na dłuzszy czas to kategorycznie odradzam Ci. Jest to poprostu dobra firma na kryzys zyciowy, alternatywa ratunkowa, potem od razu szukaj lepszych mozliwosci. Na poczatku masz prace w miare swych mozliwosci, potem jak nabierasz coraz wiekszej wprawy, dokrecaja Ci srubke do granic mozliwosci człowieka. To gdzie jestes i jak Ci idzie jest kontrolowane telefonicznie, i potwierdzaja to u klientów, a nawet potrafia przyjechac tam, gdzie mowisz ze jedziesz.. W autach maja GPSy i podsłuchy TOMTOMA. Podsłuchy nie sa w autach z wypozyczalni, a jedynie w firmowych MMM-u. Tak wiec wiedza czy konczysz wczesnie. Jak konczysz wczesniej tj 17-18 to dostajesz niezwłocznie wiecej roboty. Standartem po 2 miechach jest jest praca do 22 (wizyta u ostatniego klienta) , bo do tego czasu mozna ustawowo wykonywac prace w domostwach,potem jest naruszenie ciszy i pojawia sie policja. Jesli wiedza ze nie dajesz rady to albo dostajesz nieco mniej, albo Cie wywalaja. Oststecznie po okolo roku, jak sie utrzymasz to rece , kregoslop, i nerwy masz do wymiany.Sa tam osoby które pracują ponad rok i wiecej, ale maja układy z [usunięte przez moderatora] i kadra z Gryfowa, wiec nie maja wielkich i wyczerpujących tras, koncza od miedzi 14 a 16...:)
Wybieraj sam - Powodzenia, zyczę Ci przede wszystkim iscia na przód:)
Pozdrawiam, Europejczyk.
nowy 2013-09-15 22:00:05
mmm jest podwykonawcą dla kogo w niemczech? jak tam wyglądają warunki zakwaterowania? na jak długo umowa?
okurwieniec 2013-10-03 13:19:18
nowy - 2013-09-15 22:00:05

mmm jest podwykonawcą dla kogo w niemczech? jak tam wyglądają warunki zakwaterowania? na jak długo umowa?
mmm robi dla sieci handlowej Roller i Poco, zakwaterowania w normie, da sie normalnie mieszkac, umowa moze byc w kazdej chwili wypowiedziana (z dwutygodniowym wyprzedzeniem).
Wiesiek 2013-10-09 22:14:23
Kolego, a co musiałoby się stać, żeby wypowiedzieli umowę "w każdej chwili"? Pracujesz dla nich w Niemczech?
Europejczyk 2013-11-04 20:24:05
wypowiedzenie dostajesz jak "masz za duzo do powiedzenia", i nie wazne czy masz racje czy nie. Jesli kierownictwo wyczuje ze masz jeszcze poparcie innych pracownikow w swych kwestiach, to tym szybciej to nastepuje. Podkreslam ,ze niech nikt nie planuje "cale zycie tam pracowac". Jak musisz pilnie podjac prace od zaraz to zrob to, bo jest to dobra perspektywa, gdy czujesz ze nie masz innego wyboru, ale wiedz , ze to jest tak czy inaczej tylko na krotki okres...max rok!! Przez ten czas szukaj cos innego. Dla przykładu powiem, ze wczoraj spotkalem ruskich niemcow z mmm-u, mieli 22 klientów + montaze, ja byłem o 14:00 po robocie, a oni w polowie tury...ale byli zaduowuolieni:):):)
2
ostrozny 2013-11-19 19:29:49
Więc kiedy tak naprawdę pierwszą kase dostaje...? gdybym zaczął pracować od powiedzmy jutra... pierwsze pieniądze zobaczę za miesiąc...? tak?
Europejczyk 2013-12-03 22:24:53
kase dostajesz około 20 kazdego miesiaca. licza twoje dni przepracowane w danym miesiacu kalendarzowym i dopiero w nastepny dostajesz przelew. Jesli np zaczeles w polowie miesiaca listopada, to okolo dwudziestego grudnia przyjdzie rozliczenie na Twoje konto. Niewiem ile oni teraz placom , tak bylo jak ja przecierałem swoje zagranicznr szlaki:) pozdro:)
ANETA 2014-06-02 11:13:59
Witam czy warunki w tej firmie w jakis sposob sie polepszyły? mąz z braku perspektywy zaczyna tam pracę. nic innego nie ma na rynku prace za 1200e a musi utrzymac rodzine ja pracuje na minijob, mamy dzieci.pani z biura mowila ze warunki sie pozmienialy. dziekuje za jakiekoliwiek informacje
lombard 2014-06-02 22:20:33
może 1200e to nie są jakieś ogromne pieniądze, ale za to i za Twoją pensje chyba da się spokojnie w Polsce przeżyc
lombard 2014-06-30 15:54:09
to przynajmniej już chyba nikt nie zapyta czy warto tu aplikować, bo ostatnie odpowiedzi są dość jednoznaczne
2
stolarz meblowy z WFM I WW Oborniki /Szamotuły 2014-09-16 20:42:20
pracowałem nie długo w 48 h poznałem wszystko ..po 3 tygodniach sam dałem wypowiedzenie pieniądze otrzymałem na konto w 12h
Prawda jest taka ,że u nas w kraju ,jest gorzej ,przykłady przywieżione tez z zachodu ,tz samozwańczych psełdo stolarzy a po tem ,,,wiecie 3 montaże i wielki montażysta , Jak się tu dziwić Niemcom ,skoro sami robimy gorzej ,ja firme postrzegam realnie ,i nawet pozywywnie ,Własciciela widziałem osobiście ,i Jest ok jak i 2 ch prezesów sa adekwatni do ludzi co przyjeżdżają do ponoc pracy .
nie ma problemu jak ktoś się zna na montażach ,,,pytanie czy bym chciał tam pracować ponownie odpowiem że tak pozdrawiam firmę i szefostwo ...( jak kierowca ,czy weterynaz mówi że jest fachura ,a po tem pretensjia że do noszenia i kerowania autem lekko się nadaje ,to o co halo ..
pernik 2014-09-18 16:39:57
No wlasnie pracowales 3 tyg, jakbys popracowal kilka miesięcy albo i lat to wtedy moglibysm pogadać, tak wiec nie mow ze jest spoko, jak nie możesz nic na ten temat powiedzieć, a jaki może być z ciebie montazysta jak poznales wszystko w 48h; zalosne, pozdro dla tych którzy dalej pracują i dla pumby :) heheh
1
Ktoś 2014-10-15 00:07:27
Pracowity długo pracowałeś w tej firmie ??
3
Pracowity 2014-10-19 16:55:59
dokładnie pół roku.
Jeff 2014-11-11 19:48:20
Tak wszyscy narzekają.. pewnie tylko Ci którzy popracowali z miesiąć..
praca do 22 ? owszem czasem sie zdarza ale zależy od team'u
są team'y które wolą najpierw jechać na śniadanie później się przespać i dopiero do pierwszego klienta jechać na 10...
ja pracuję już chwilę i zdarzało sie czasem późno wrócić do domu ale to jak dostajesz jakiegoś niemotę który tylko patrzy żeby za niego robić..
aktualnie jesteśmy dobrym team'em i nie wracamy później jak o 17.
Ktoś jak myśli że będzie tu prcował jako kierowca a drugi za niego będzie nosił i montował to niech szuka od razu innej pracy.
Najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy popracowali miesiać/dwa i dyli opieprzani przez swoich partnerów z team'u. sorry ale z plecakiem tylko w góry...
Owszem praca nie należy do najlżejszych ale jak ktos chce pracować to da radę.. znam takich którzy z wyglądu są jak zapałkim a parę mają taką że zanieśli by cały wohnzimmer na raz...
pozdr dla chłopaków.
2
Jeff 2014-11-11 20:09:06
A jeśli chodzi o kasę ?
zawsze jest na czas... jeszcze nigdy sie nie zdarzyło żeby się spóźnili, a jak sam coś spieprzysz to dowiesz się że dostaniesz potrącenie... ale to się też bardzo żadko zdarza.. trzymaj mocno kase od klientów, staraj się montować tak żeby nie było rekli i nie bedzięsz miał potrąceń i w domu będziesz na 17 najpóźniej.
A jeszcze co do mieszkań.. 40m2 i 7 osób ?
śmiech, cikawe kto to pisał.. stan mieszkania zależy od osób które tam mieszkają i w żadnym nigdy nie było 7 osób.. no chyba że jakaś impreza.
2
burak 2014-11-28 19:23:00
Chyba lekka przesada
Ktoś 2014-11-28 22:22:44
Z tego co wiem to na takich warunkach pracują ludzie w Dortmund z zatrudnienie w drugiej części firmy. A tak to pracujemy w 3 różnych miejscach : Hannover, Bremen, Leer. Tury szykuje nam Lipsk. Pracuje do późna kończę dopiero godzina 19 nawet o 22. W mieszkaniu to fakt w zależności od miejsca ale najwięcej mieszka 5 osób. Pieniądze dostajemy na czas. Ale jeśli chodzi o prace to koszmar.
siwy 2015-01-13 12:04:12
Pracowałem przez dziewięć miesięcy ,gdyby nie wypadek pracowałbym dalej.Zawsze miałem pieniądze na czas,praca ciężka , ale jak ktoś nie umie słowa po niemiecku lub nie potrafi trzymać w reku wkrętarki to póżniej wygaduje głupoty.W Polsce też jesteśmy traktowani jak niewolnicy , za najniższą krajową,ktos kto nie boi się ciężkiej pracy powinien tam jechac,a kto będzie narzekał niech siedzi w Polsce za 1200 zł.Pozdrawiam wszystkich którzy pracują w firmie Małpy Montują Meble.Przede wszystkim pozdrawiam szybkiego Leszka.
WOLVERIN 2015-08-31 09:15:19
Co jak co, ale kasa zawsze na czas. Praca fizyczna jak kazda inna, natargac sie trzeba, napewno nie jest to SPA, ale jak wiesz co to montaz i nie mylisz mlotka z wiertarka to dasz rade.
Magic 2015-09-27 16:26:40
Witam,pytanie pracuje ktoś w Kempten dla MMM ??
lombard 2015-09-29 21:37:39
Jeszcze niedawno miałem nadzieję na dostanie się do firmy jak najszybciej. Obecnie już takiego ciśnienia nie mam bo ludzie mówią , że wcale już nie pracuje się tak wesoło. Zresztą o ile jeszcze jakiś czas temu @magic szukali rzeczywiście ludzi na stanowiska biurowe to ostatnio pustki jeśli chodzi o oferty
MMM 2015-09-30 11:37:54
Witam,
otwieramy nowy oddzial w Jeleniej Gorze i jak najbardziej poszukujemy pracownikow biurowych z komunikatywna znajomosia jezyka niemieckiego. Monterow mebli tez nadal poszukujemy, poniewaz przejmujemy w Niemczech pod swoje uslugi spedycyjne nowe oddzialy sklepow meblowych. Ogromne zapotrzebowanie na nowych pracownikow podkresla rozwoj firmy na terenie Polski i Niemiec.Pozdrawiam Dzial personalny Firmy MMM.
Magic 2015-10-02 10:33:47
Mnie akurat praca biurowa nie interesuje,tylko montaże.
A chodzi mi o atmosferę w pracy i ludzi którzy tam pracują czy są poukładani w tą dobrą stronę czy raczej odwrotną.
Markus 2015-10-10 19:01:54
Jutro wyjazd zobaczym co da się zrobić :D
Łukasz 2015-10-25 13:13:08
Też jestem zainteresowany praca w tej firmie. Ostatnie 4 lata pracowałem jako monter w sklepie meblowym i tak czytam opinie i mocno się zastanawia bo 1200 euro za tyle godzin to mała kwota. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat pracy tam to proszę do mnie napisać na machine2@vp.pl
1
tola 2015-10-30 02:31:48
wydaje mi się @Łukasz, że u nich możesz zarobić jednak więcej niż te 1200 euro, szczególnie przy pracy na pełen etat. Jeśli jesteś zainteresowany jeszcze inną ofertą to teraz szukają do nich ludzi jako pracowników biurowych, chodzi oczywiście o ich siedzibe w Jeleniej Górze, to tez się opłaca z tego co wiem.
kinok 2015-11-10 03:05:21
900 euro nie jest źle, no ale jednak trzeba się jakoś tam utrzymać, tyle że na pewno doświadczenie się przyda.
uyyuuy 2015-11-14 20:35:39
@wiesio no ja uważam że wynagrodzenie jest całkiem niezłe, no i wiadomo za granicą mozna podszkolić język
rere 2015-12-03 15:34:42
hej widzieliście że teraz firma MMM Transport Sp. z o.o poszukuje ludzi do pracy na stanowisku montera mebli kicuhennych, dysponenta oraz pracownika biurowego..
chodź 2015-12-13 19:22:22
@rere Cały czas pojawiają się jakies oferty pracy, teraz chociażby mają ogłoszenie na dysponenta. Oczekują dyspozycyjności i znajomości pakietu ms office, ale nie są to duże wymagania.
agos 2016-01-20 19:06:58
według mnie ta firma ma naprawdę duży potencjał, a atmosfera w pracy jest spoko, poza tym zatrudniają większość ludzi na umowę o pracę dając tym samym dostęp do dobrego socjalu :)
seweryn 2016-01-23 13:58:44
@agos, zgodze sie z toba w zupełności, wiele słyszałem na temat pozytywnej atmosfery w MMM Transport. Szkoda tylko, że aktualnie nie moge znaleźć od nich ofert pracy, ale najwyraźniej wszyscy zadowoleni i brak rotacji.
1
krasny 2016-01-25 15:15:51
@seweryn słyszałem że warunki nie są złe, w porównaniu do konkurencji mają bardzo podobne, na pewno nie gorsze. Szkoda że nie szukają teraz nikogo do pracy, mam już doświadczenie jako pracownik biurowy. Nie wiecie kiedy będą rekrutować?
2
let me go 2016-02-12 21:52:32
Chyba ostatnio nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy @krasny. Widocznie są wszyscy zadowoleni z zarobków jakie firma zapewnia, zwłaszcza, że to wszystko w ramach umowy o pracę.
Karol 2016-02-16 15:15:48
@let me go jak pisałeś swoją opinię to faktycznie jeszcze nie było ofert pracy do nich, ale już się pojawiły na dysponenta i montera mebli kuchennych. Dla mnie idealna jest na montera, bo to moja branża i znam się na tym doskonale, a to dobrze, bo szukają kogoś z doświadczeniem i odpowiednimi kwalifikacjami. W zamian będę mieć stałą pracę z umową o pracę i prywatną opiekę medyczną.
Ala 2016-03-22 11:20:47
Zastanawiam się jak to jest w MMM Transport z tymi monterami mebli, generalnie montuje się je w domu klienta już czy w bazie we firmie, bo dla mnie to jednak komfort psychiczny
kamil 2016-05-05 08:31:43
MMM Transport poszukuje do pracy w Hamburgu monterów mebli, @Karol, praca ciężka, jak każda praca fizyczna. Jedno jest pewne, że umowę dostaniesz i kasa na czas, a że napracować się trzeba to powiedz gziej jest inaczej??
mai 2016-06-16 13:10:37
Monter mebli kuchennych jest u nich teraz bardz potrzebny.
szam 2016-07-04 09:24:23
atmofera nie jest ważne w pracy moim zdaniem, idę do was do pracy na dysponenta bo wiem jakie możliwości daje telefoniczna obsługa klienta
uyyuuy 2016-07-11 20:35:37
@szam oczywiscie ze jest wazna..mnie w sumie zainteresowasla pferta na stanowisko monter mebli kuchennych oferują atrakcyjne wynagrodzenie, zakwaterowanie, gwarantują całoroczna ciągłość w zatrudnieniu
Zostaw swoją opinię o MMM Transport Sp. z o.o. - Gryfów Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMM Transport Sp. z o.o.