Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: MMM Transport Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
fjołek - 2013-08-27 07:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
danny, możesz powiedzieć czy MMM szykuje kogoś na Twoje miejsce? Przyznam, że dopiero na rynku pracy raczkuję, ale zarobki rzędu 1200 E są całkiem kuszące dla mnie...
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak nie wiem czy kogoś szukają .lecz tu jest zawsze zapotrzebowanie na młodych ich panow więc próbuj na początek może być praca nie jest lekka ale ok tylko dużo godzin pracy za co nie płacą i i mało się zarabia ją po takim czasie jak bym zarabiał 300e więcej to bym został a o podwyszce mnie zapomnieć bo n ikt nie da żadnej tylko jeszcz zabiorą więc powodzenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 12:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A na jakim stanowisku wedlug was pracuje sie najlepiej w mmm? Jakis sklep, kierowca, magazyn, cokolwiek?
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2013-09-08 23:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wedlug moich rozeznan 1200 euro, to jest minimalna stawka jesli tylko nosisz meble, ale ich nie montujesz. Jesli jestes monterem mebli i masz stare prawo jazdy( o ile sie nie myle sprzed pieciu lat) to masz 1450 netto tzn na reke minimum plus premie kazdego miesiaca. Dodam ze w niemczech mozesz prowadzic auto do 7,5 tony na starym prawku tzn sprzed pieciu lat. Fakt jest taki, ze musisz pracowac w sklepie meblowym, a nie u podwykonawcy jak MMM. To ze jest to srednia krajowa niemiecka to bzdura. Jesli zalapiesz sie np do firmy na przeprowadzki to mozesz spokojnie zarobic 10 euro na godzine nawet, a robisz to samo co w mmm.
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2013-09-08 23:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowac, czy nie pracowac w tej firmie??? Tak i nie!!! Przeczytaj całość i zdecyduj sam według swojej sytuacji życiowej.
Zaczne od tego ze kadra planująca Twą pracę ma płacone na akord!!! tak wiec z dnia na dzien masz dowalane coraz wiecej do rozwiezienia, az trzasnie Ci kręgoslup, ponadrywasz sciegna, lub spowodujesz wypadek poprzez pospiech i przekraczanie predkosci. Pisze z własnej praktyki i innych kolegów. Rekordzisci w Dortmundzie, Frankfurcie, Bremen, na Bawarii wracali do swych mieszkań o 01 w nocy!!! Było tzw 800 euro Umzatzu, i do przejechania 400 km po czesto górzystym terenie. Był równiez jeden wypadek smiertelny podczas dostawy w zwiazku z pospiechem. ..
Co do wypłat to zazwyczaj przychodza w miare punktualnie, jedynie co dwa czy trzy miechy masz upierniczane po 100-150 euro za rózne ciekawe i niespodziewane rzeczt tj np za wkretarke AKU, którą podobno ukradles lub ukradl ją ktos inny ale Ty nie dopilnowales, , albo za to ze zniiszczyles cos w aucie, lub mebel połamałes, za mandat, za zniszczone drzwi w hotelu... Jeden gosciu stracil 150 euro za "rzekome zamówienie częsci do auta na którym pracował....Tak mu wyjasniono i kazano podpisac to. Ja sam osobiscie choc kierowcą nie bylem i przestrzegalismy z kolega przepisów predkosci to Pan [usunięte przez moderatora] powysylal do komornika niemieckie mandaty na moje nazwisko, opisujac i dokumentujac ze to moje. Bez zdjec bez dowodów. Jezdzimy autemi firmowymi lub z wypozyczalni i rzecz jasna mandaty przychadza do firmy. Firma płaci mandaty a potraca komu chce wg wlasnej woli - musisz to wiedziec i tego nie unikniesz. W rzezywistosci mandaty wala chlopaki którzy chca za wszelka cene sie wyrobic, co jest zrozumiałe jak masz Umzatz w wysokosci 600-800 euro i trase 300-400km... ale tez dostaniesz mandat, który zrobił ktos z kolegów [usunięte przez moderatora], a on zalatwia to ze placi ktos inny miedzy innymi TY.
Nie mówie zeby tam kategorycznie nie pracowac, sa w naszym kraju takie warunki, ze trzeba sie szlajac po swiecie za chlebem, wiec jesli trafisz do tej firmy to nie jest az tak zle na POCZATEK: ja pojechałem tam nając 5 euro w kieszeni, dowieziono mnie na miejsce, zakwaterowano w czystych i milych warunkach do zycia, koledzy pomogli z jedzeniem, nawet sie piwko wypiło...Pozdrawiam ich serdecznie:) Nastepnego dnia wpadł napiwek i jakas szybka fuszka po pracy np wyniesc stary mebel, albo cos przykrecic...wiec pieniadze na zycie były od razu. Zawsze masz tam osobe wprowadzajaca z kilkumiesiecznym doswiadczeniem, masz mozliwosc wszystkiego sie nauczyc, czego potrzebujesz do pracy. Dostajesz porzadne auto i narzedzia, nawigacje i działacie. Zeby sie dostac nie musisz pisac zyciorysow, CV, listów motywacyjnych, jazd próbnych robic i pokazywac czy masz doswiadczenie za kółkiem, przechodzic wieloetapowych rozmow kwalifikacyjnych jak do służb specjalnych, czekac niewiadomo ile na odpowiedz łaskawego tak lub nie. To jest wielki plus tej firmy i mam osobisty dla niej za to szacun. Ja zadzwonilem, zglosiłem sie do siedziby, zapisano mój nr tel i za tydzien byłem w drodze do pracy. Jesli chodzi o jezyk, to Pan [usunięte przez moderatora], poprosił w jezyku niemieckim o otworzenie z zamkniecie drzwi,okna, podniesienie,opuszczenie reki i napisania jednego jakiegokolwiek zdania. Tak wiec jak ktos nie ma wyboru, i musi natychmiast do pracy isc, to polecam, ta firma tyłek Ci i twej rodzinie uratuje!!! Jesli masz poważne problemy z kręgosłupem, lub masz poprostu jakikolwiek fach, czy inne mozliwosci zarabiania i rozwoju na dłuzszy czas to kategorycznie odradzam Ci. Jest to poprostu dobra firma na kryzys zyciowy, alternatywa ratunkowa, potem od razu szukaj lepszych mozliwosci. Na poczatku masz prace w miare swych mozliwosci, potem jak nabierasz coraz wiekszej wprawy, dokrecaja Ci srubke do granic mozliwosci człowieka. To gdzie jestes i jak Ci idzie jest kontrolowane telefonicznie, i potwierdzaja to u klientów, a nawet potrafia przyjechac tam, gdzie mowisz ze jedziesz.. W autach maja GPSy i podsłuchy TOMTOMA. Podsłuchy nie sa w autach z wypozyczalni, a jedynie w firmowych MMM-u. Tak wiec wiedza czy konczysz wczesnie. Jak konczysz wczesniej tj 17-18 to dostajesz niezwłocznie wiecej roboty. Standartem po 2 miechach jest jest praca do 22 (wizyta u ostatniego klienta) , bo do tego czasu mozna ustawowo wykonywac prace w domostwach,potem jest naruszenie ciszy i pojawia sie policja. Jesli wiedza ze nie dajesz rady to albo dostajesz nieco mniej, albo Cie wywalaja. Oststecznie po okolo roku, jak sie utrzymasz to rece , kregoslop, i nerwy masz do wymiany.Sa tam osoby które pracują ponad rok i wiecej, ale maja układy z [usunięte przez moderatora] i kadra z Gryfowa, wiec nie maja wielkich i wyczerpujących tras, koncza od miedzi 14 a 16...:)
Wybieraj sam - Powodzenia, zyczę Ci przede wszystkim iscia na przód:)
Pozdrawiam, Europejczyk.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-09-15 22:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mmm jest podwykonawcą dla kogo w niemczech? jak tam wyglądają warunki zakwaterowania? na jak długo umowa?
zdjecie uzytkownika
okurwieniec - 2013-10-03 13:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy - 2013-09-15 22:00:05

mmm jest podwykonawcą dla kogo w niemczech? jak tam wyglądają warunki zakwaterowania? na jak długo umowa?
mmm robi dla sieci handlowej Roller i Poco, zakwaterowania w normie, da sie normalnie mieszkac, umowa moze byc w kazdej chwili wypowiedziana (z dwutygodniowym wyprzedzeniem).
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2013-10-09 22:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, a co musiałoby się stać, żeby wypowiedzieli umowę "w każdej chwili"? Pracujesz dla nich w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2013-11-04 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wiesiek - 2013-10-09 22:14:23]:
wypowiedzenie dostajesz jak "masz za duzo do powiedzenia", i nie wazne czy masz racje czy nie. Jesli kierownictwo wyczuje ze masz jeszcze poparcie innych pracownikow w swych kwestiach, to tym szybciej to nastepuje. Podkreslam ,ze niech nikt nie planuje "cale zycie tam pracowac". Jak musisz pilnie podjac prace od zaraz to zrob to, bo jest to dobra perspektywa, gdy czujesz ze nie masz innego wyboru, ale wiedz , ze to jest tak czy inaczej tylko na krotki okres...max rok!! Przez ten czas szukaj cos innego. Dla przykładu powiem, ze wczoraj spotkalem ruskich niemcow z mmm-u, mieli 22 klientów + montaze, ja byłem o 14:00 po robocie, a oni w polowie tury...ale byli zaduowuolieni:):):)
zdjecie uzytkownika
ostrozny - 2013-11-19 19:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc kiedy tak naprawdę pierwszą kase dostaje...? gdybym zaczął pracować od powiedzmy jutra... pierwsze pieniądze zobaczę za miesiąc...? tak?
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2013-12-03 22:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostrozny - 2013-11-19 19:29:49]:
kase dostajesz około 20 kazdego miesiaca. licza twoje dni przepracowane w danym miesiacu kalendarzowym i dopiero w nastepny dostajesz przelew. Jesli np zaczeles w polowie miesiaca listopada, to okolo dwudziestego grudnia przyjdzie rozliczenie na Twoje konto. Niewiem ile oni teraz placom , tak bylo jak ja przecierałem swoje zagranicznr szlaki:) pozdro:)
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2014-05-08 21:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzięki kolego za tego matola:) fakt ze to matoly u mebiusa robia...prezes już wyleciał z mmm:)
zdjecie uzytkownika
ANETA - 2014-06-02 11:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy warunki w tej firmie w jakis sposob sie polepszyły? mąz z braku perspektywy zaczyna tam pracę. nic innego nie ma na rynku prace za 1200e a musi utrzymac rodzine ja pracuje na minijob, mamy dzieci.pani z biura mowila ze warunki sie pozmienialy. dziekuje za jakiekoliwiek informacje
zdjecie uzytkownika
lombard - 2014-06-02 22:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może 1200e to nie są jakieś ogromne pieniądze, ale za to i za Twoją pensje chyba da się spokojnie w Polsce przeżyc
zdjecie uzytkownika
zsebkés - 2014-06-06 12:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do osób, które pracowały w MMM: jak rozumiem, montaż mebli jest wyłącznie u klientów? W skład ekipy wchodzą 2 osoby? Na logikę, przynajmniej jedna powinna naprawdę dobrze mówić po niemiecku? Praca na akord? Na miejscu niemieckiego klienta bardzo nie podobało by mi się, że nie mogę dogadać się z monterem, który w dodatku śpieszy się na maxa kosztem solidności.
Ktoś tu wspomniał o kwocie 1200 Euro, a mnie zapytali, ile bym chciał i odpowiedziałem - 1100. Nie dodałem, że zdecydowanie za OSIEM godzin pracy, bo zmieniłem zdanie pod wpływem lektury powyższych wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
tuptus - 2014-06-26 16:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
potwierdzam wszystkie komentarze zadnych pozytywow nie nalezy sie tej firmie[usunięte przez administratora] w bialy dzien!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lombard - 2014-06-30 15:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to przynajmniej już chyba nikt nie zapyta czy warto tu aplikować, bo ostatnie odpowiedzi są dość jednoznaczne
zdjecie uzytkownika
laku - 2014-09-06 15:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jeśli gdzie indziej jest tak dobrze to idź i nie wracaj do firmy. Moim zdaniem sam pomysł na biznes , holowanie aut i ogólna pomoc drogowa, jest dobry i można na nim nieźle zarobić. Niestety kierownictwo nie do końca potrafi odpowiednio prowadzić firmę do sukcesu. Brak pewnych rozwiązań logistycznych , które mogłyby pomóc
zdjecie uzytkownika
stolarz meblowy z WFM I WW Oborniki /Szamotuły - 2014-09-16 20:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem nie długo w 48 h poznałem wszystko ..po 3 tygodniach sam dałem wypowiedzenie pieniądze otrzymałem na konto w 12h
Prawda jest taka ,że u nas w kraju ,jest gorzej ,przykłady przywieżione tez z zachodu ,tz samozwańczych psełdo stolarzy a po tem ,,,wiecie 3 montaże i wielki montażysta , Jak się tu dziwić Niemcom ,skoro sami robimy gorzej ,ja firme postrzegam realnie ,i nawet pozywywnie ,Własciciela widziałem osobiście ,i Jest ok jak i 2 ch prezesów sa adekwatni do ludzi co przyjeżdżają do ponoc pracy .
nie ma problemu jak ktoś się zna na montażach ,,,pytanie czy bym chciał tam pracować ponownie odpowiem że tak pozdrawiam firmę i szefostwo ...( jak kierowca ,czy weterynaz mówi że jest fachura ,a po tem pretensjia że do noszenia i kerowania autem lekko się nadaje ,to o co halo ..
zdjecie uzytkownika
pernik - 2014-09-18 16:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stolarz meblowy z WFM I WW Oborniki /Szamotuły - 2014-09-16 20:42:20]:
No wlasnie pracowales 3 tyg, jakbys popracowal kilka miesięcy albo i lat to wtedy moglibysm pogadać, tak wiec nie mow ze jest spoko, jak nie możesz nic na ten temat powiedzieć, a jaki może być z ciebie montazysta jak poznales wszystko w 48h; zalosne, pozdro dla tych którzy dalej pracują i dla pumby :) heheh
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-10-15 00:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowity długo pracowałeś w tej firmie ??
zdjecie uzytkownika
Pracowity - 2014-10-19 16:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie pół roku.
zdjecie uzytkownika
TRAKTOR - 2014-10-28 15:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM MAM PROSBE CZY MOGLBYS SIE ZE MNA SKONTAKTOWAC PILNIE SZUKAM PRACY W NIEMCZECH PISALES ZE ZNALAZLES LEPSZA PRACE NIZ W FIRMIEMM .ZNAJOMY MI TO POLECIL ALE PO KOMENTZRZACH NIE ZDECYDOWALBYM SIE NA PRACE TAM.AKTUALNIE JESTEM W WENBACH NA PRODUKCJI ALE CHCE ZREZYGNOWAC PONIEWAZ MIALEM PRACOWAC RAZEM Z ZONA ALE NAS WYDUPALI I ONA ZOSTALA W POLSCE.JESTESMY W KRYZYSOWEJ SYTUACJI...MOJ KONTAKT TRAKTOR81@WP.PL
zdjecie uzytkownika
dunia - 2014-10-31 22:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie rozumiem czemu to właśnie zawsze Polacy dostają po tyłku... Chociaż pomagacie tam sobie nawzajem czy kazdy dołki kopie? Ja to chciałam tam pojechać do pracy ale widzę że strach sie bać :/
zdjecie uzytkownika
Jeff - 2014-11-11 19:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak wszyscy narzekają.. pewnie tylko Ci którzy popracowali z miesiąć..
praca do 22 ? owszem czasem sie zdarza ale zależy od team'u
są team'y które wolą najpierw jechać na śniadanie później się przespać i dopiero do pierwszego klienta jechać na 10...
ja pracuję już chwilę i zdarzało sie czasem późno wrócić do domu ale to jak dostajesz jakiegoś niemotę który tylko patrzy żeby za niego robić..
aktualnie jesteśmy dobrym team'em i nie wracamy później jak o 17.
Ktoś jak myśli że będzie tu prcował jako kierowca a drugi za niego będzie nosił i montował to niech szuka od razu innej pracy.
Najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy popracowali miesiać/dwa i dyli opieprzani przez swoich partnerów z team'u. sorry ale z plecakiem tylko w góry...
Owszem praca nie należy do najlżejszych ale jak ktos chce pracować to da radę.. znam takich którzy z wyglądu są jak zapałkim a parę mają taką że zanieśli by cały wohnzimmer na raz...
pozdr dla chłopaków.
zdjecie uzytkownika
Jeff - 2014-11-11 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jeśli chodzi o kasę ?
zawsze jest na czas... jeszcze nigdy sie nie zdarzyło żeby się spóźnili, a jak sam coś spieprzysz to dowiesz się że dostaniesz potrącenie... ale to się też bardzo żadko zdarza.. trzymaj mocno kase od klientów, staraj się montować tak żeby nie było rekli i nie bedzięsz miał potrąceń i w domu będziesz na 17 najpóźniej.
A jeszcze co do mieszkań.. 40m2 i 7 osób ?
śmiech, cikawe kto to pisał.. stan mieszkania zależy od osób które tam mieszkają i w żadnym nigdy nie było 7 osób.. no chyba że jakaś impreza.
zdjecie uzytkownika
Jeff - 2014-11-15 20:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bywalec.
na zadupiu.. ok na pewno to jest większe miasto niż twoje z Dolnego..
Notabene Jestem cały czas w jednym miejscu. (jestem na niemieckiej umowie)
i powyżej nigdzie nie zaznaczyłem że mamy po pięciu klientów.. (widze problemy z rozumieniem pisanego tekstu) mamy od 6 gdy jest duży montaż do 14/15 i w tym też są montaże ale małe.. i potrafimy jakoś skończyć o normalnej porze.
A o tym żeby firma płaciła komuś za ściągnięcie kogoś to jakaś bajka o której powiedział Ci Pan "Stanisław" który zna kogoś kto był i z kimś rozmawiał..
Tak jak mówię, praca nie nałeży do lekkich ale jak ktoś się na taką decuduje to niech weźmie sobie pod uwagę to że nie będzie tylko kierowcą..
zdjecie uzytkownika
burak - 2014-11-28 19:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba lekka przesada
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-11-28 22:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to na takich warunkach pracują ludzie w Dortmund z zatrudnienie w drugiej części firmy. A tak to pracujemy w 3 różnych miejscach : Hannover, Bremen, Leer. Tury szykuje nam Lipsk. Pracuje do późna kończę dopiero godzina 19 nawet o 22. W mieszkaniu to fakt w zależności od miejsca ale najwięcej mieszka 5 osób. Pieniądze dostajemy na czas. Ale jeśli chodzi o prace to koszmar.
zdjecie uzytkownika
tod - 2014-12-25 19:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nooo w końcu !! mały bo mały portal bez wielkiej skaly przekazu ale zawsze !
Gratulacje za odwagę !!
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-01-13 12:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez dziewięć miesięcy ,gdyby nie wypadek pracowałbym dalej.Zawsze miałem pieniądze na czas,praca ciężka , ale jak ktoś nie umie słowa po niemiecku lub nie potrafi trzymać w reku wkrętarki to póżniej wygaduje głupoty.W Polsce też jesteśmy traktowani jak niewolnicy , za najniższą krajową,ktos kto nie boi się ciężkiej pracy powinien tam jechac,a kto będzie narzekał niech siedzi w Polsce za 1200 zł.Pozdrawiam wszystkich którzy pracują w firmie Małpy Montują Meble.Przede wszystkim pozdrawiam szybkiego Leszka.
zdjecie uzytkownika
egojk - 2015-06-21 18:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że to była jednorazowa sytuacja, bo pierwszy raz słyszę, aby w tej firmie działy się takie rzeczy, co nie zmienia faktu, że jednak trzeba na nich uważać i pilnować swoich spraw bo w przeciwnym przypadku to samemu później można mieć problemy finansowe. Tylko, że są to problemy głównie organizacyjne.
zdjecie uzytkownika
agaczi - 2015-08-30 16:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm trochę się zaniepokoiłam waszymi opiniami tutaj, bo mój chłopak chce do nich aplikować i się u nich zaczepić... mam nadzieję, że mimo waszych komentarzy znajdą się tutaj osoby, które są zadowolone i powiedzą obiektywnie jak praca w MMM faktycznie wygląda, bardzo bym o to prosiła. poza tym powiedzcie, czy wypłata jest na czas
zdjecie uzytkownika
WOLVERIN - 2015-08-31 09:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agaczi - 2015-08-30 16:34:58]:
Co jak co, ale kasa zawsze na czas. Praca fizyczna jak kazda inna, natargac sie trzeba, napewno nie jest to SPA, ale jak wiesz co to montaz i nie mylisz mlotka z wiertarka to dasz rade.
zdjecie uzytkownika
Magic - 2015-09-27 16:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pytanie pracuje ktoś w Kempten dla MMM ??
zdjecie uzytkownika
lombard - 2015-09-29 21:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magic - 2015-09-27 16:26:40]:
Jeszcze niedawno miałem nadzieję na dostanie się do firmy jak najszybciej. Obecnie już takiego ciśnienia nie mam bo ludzie mówią , że wcale już nie pracuje się tak wesoło. Zresztą o ile jeszcze jakiś czas temu @magic szukali rzeczywiście ludzi na stanowiska biurowe to ostatnio pustki jeśli chodzi o oferty
zdjecie uzytkownika
MMM - 2015-09-30 11:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
otwieramy nowy oddzial w Jeleniej Gorze i jak najbardziej poszukujemy pracownikow biurowych z komunikatywna znajomosia jezyka niemieckiego. Monterow mebli tez nadal poszukujemy, poniewaz przejmujemy w Niemczech pod swoje uslugi spedycyjne nowe oddzialy sklepow meblowych. Ogromne zapotrzebowanie na nowych pracownikow podkresla rozwoj firmy na terenie Polski i Niemiec.Pozdrawiam Dzial personalny Firmy MMM.
zdjecie uzytkownika
Magic - 2015-10-02 10:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie akurat praca biurowa nie interesuje,tylko montaże.
A chodzi mi o atmosferę w pracy i ludzi którzy tam pracują czy są poukładani w tą dobrą stronę czy raczej odwrotną.
zdjecie uzytkownika
Markus - 2015-10-10 19:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro wyjazd zobaczym co da się zrobić :D
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-10-25 13:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem zainteresowany praca w tej firmie. Ostatnie 4 lata pracowałem jako monter w sklepie meblowym i tak czytam opinie i mocno się zastanawia bo 1200 euro za tyle godzin to mała kwota. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat pracy tam to proszę do mnie napisać na machine2@vp.pl
zdjecie uzytkownika
tola - 2015-10-30 02:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się @Łukasz, że u nich możesz zarobić jednak więcej niż te 1200 euro, szczególnie przy pracy na pełen etat. Jeśli jesteś zainteresowany jeszcze inną ofertą to teraz szukają do nich ludzi jako pracowników biurowych, chodzi oczywiście o ich siedzibe w Jeleniej Górze, to tez się opłaca z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
wiesio - 2015-11-06 18:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do 22 praca to tak jakby byla to dryga zamiana , wiec uważam ze to taki standart nie wiem dlaczego sie oburzacie, poza tym teraz widze ze tez szukaja kogos na stanowisko dysponenta w niemczech, ale głownie to praca biurowa;realizacja zamówień,dokumentów,obsuga biura itp, 900 euro nie brzmi tak zle, lepiej niz u nas
zdjecie uzytkownika
kinok - 2015-11-10 03:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
900 euro nie jest źle, no ale jednak trzeba się jakoś tam utrzymać, tyle że na pewno doświadczenie się przyda.
zdjecie uzytkownika
uyyuuy - 2015-11-14 20:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiesio no ja uważam że wynagrodzenie jest całkiem niezłe, no i wiadomo za granicą mozna podszkolić język
zdjecie uzytkownika
KALAFIOR - 2015-11-16 19:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jeff - 2014-11-11 19:48:20]:
KŁAMIESZ BO CI KAZALI? TAM JEST SYF I BRAK POSZANOWANIA DLA PRACOWNIKÓW, WARUNKI MIESZKANIOWE BEZNADZIEJNE POPROSTU TARGEDIA
zdjecie uzytkownika
rere - 2015-12-03 15:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widzieliście że teraz firma MMM Transport Sp. z o.o poszukuje ludzi do pracy na stanowisku montera mebli kicuhennych, dysponenta oraz pracownika biurowego..
zdjecie uzytkownika
chodź - 2015-12-13 19:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rere Cały czas pojawiają się jakies oferty pracy, teraz chociażby mają ogłoszenie na dysponenta. Oczekują dyspozycyjności i znajomości pakietu ms office, ale nie są to duże wymagania.
zdjecie uzytkownika
agos - 2016-01-20 19:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie ta firma ma naprawdę duży potencjał, a atmosfera w pracy jest spoko, poza tym zatrudniają większość ludzi na umowę o pracę dając tym samym dostęp do dobrego socjalu :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: masakra
Pytania: po niemiecku
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2016-01-23 13:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agos, zgodze sie z toba w zupełności, wiele słyszałem na temat pozytywnej atmosfery w MMM Transport. Szkoda tylko, że aktualnie nie moge znaleźć od nich ofert pracy, ale najwyraźniej wszyscy zadowoleni i brak rotacji.
zdjecie uzytkownika
krasny - 2016-01-25 15:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@seweryn słyszałem że warunki nie są złe, w porównaniu do konkurencji mają bardzo podobne, na pewno nie gorsze. Szkoda że nie szukają teraz nikogo do pracy, mam już doświadczenie jako pracownik biurowy. Nie wiecie kiedy będą rekrutować?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMM Transport Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert