Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o MMM Service Sp. z o.o. (Mobel-Montage-Mobius)

Pracowałeś w firmie MMM Service Sp. z o.o. (Mobel-Montage-Mobius) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pitek - 2013-06-08 22:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy ludzie się dziwicie każdy pracodawca obiecuje złote góry krótki czas pracy itp by pozyskać pracownika , co do firmy MMM to tych co wypisują bzdury , że robili miesiąc czy dwa tygodnie i nie dostali kasy to się słuchać nie chce jakby który przeczytał swą umowę którą dostał oczywiscie po jakimś czasie bo to się zgadza , że rzadkoscią jest by dostać ją na początku przed rozpoczęciem pracy to by wiedział w jakich terminach są wypłącane pieniądze i za jaki okres rozliczeniowy to nie działa , że zaraz po zakończonej pracy mamy kase na kącie . większość z tych panów co tak bardzo się wyżalają na tą firme poprostu se tu nie radziła jestem tu już 2 lata i widziałem wielu niemców jak i polaków co się wogule nie nadawali do tej pracy i albo sami odchodzili lub zostawali zwolnioeni bo po co trzymać kogoś kto 30 kilowego pakietu nie podniesie bo się pod nim załamuje lub nigdy w ręku wkrętarki nie trzymał nie ma zielonego pojęcia o montarzu mebli o kuchni nie wspomnę a wyczytać coś z instrukcji montarzu mebli to już tragedia. Tacy panowie od siedmiu bolesci tylko głupie opinie wypisyją . Nie twierdzę też , że MMM jest firmą idealną bo nadgodziny płatne to bujda masz nielimitowany czas pracy tak nawet po 14 godzin jak człowiek nic nie umie. ale wypracowywujesz se umzace od których można co miesiąc nawet do 300 euro dodatkowo wyciągnąć , pisze do a nie by mnie jakiś zaraz nie posądził że tyle jest co mniesiąc. ubespieczenie jest wkoncu ta praca na polskiej umowie jest traktowana jako delegacja także każdy z was bajkopisarze miał te ubespieczenie sam raz miałem wypadek i zawiezli mnie do szpitala i wszystko załatwili. także o co wam chodzi. Raz jest dobrze raz jest zle jak wszędzie a narzekać każdy umie . pozdrawiam tych co wiedzą po co mają dwie ręce .
zdjecie uzytkownika
Dlaczego JA!? - 2013-07-02 09:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]. Tez byłem pracownikiem firmy, po 8 miesięcznym stażu zerowej liczbie reklamacji, braku skarg ze strony klientów. Powód zwolnienia nie jest mi znany. Wynagrodzenie nie zostało mi wypłacone. Poslaniec pan[usunięte przez moderatora]. Która nie potrafiła odpowiedzieć na proste pytanie. ( Dla czego firma MMM nie Raczyla mnie poinformować o zablokowaniu wynagrodzenia w postaci djet) po czym bezczelnie odlozyla słuchawkę telefonu. A cała firma to jedna wielka BeZedura. Ha Ha. Obciążenia za uszkodzenia pojazdu i dodatkowe 15€ doliczane do mandatu to tez jedna wielka Bezedura. Dla osób pracujących dobra rada. Zdjęcia, podpisy i kopie a wasza wypłata znacznie wzrośnie. A co do dispo, to fakt jest taki ze w większości z nich to takie same bez mózgi jak [usunięte przez moderatora] Ale są tam jeszcze normalni ludzie, ktorzy znają sie na swojej pracy ale szybko zostają zwolnieni. Nie polecam i stanowczo odradzam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 22:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co w MMM robi się nadgodziny ale nikt za nie nie płaci?? dobrze zrozumiałem? a za sobotę czy nocki jest jakoś ekstra płacone?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-26 07:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za nadgodziny jest w pensji ryczałyt (czytac umowe) a godzin nikt nie kontroluje, sa pracownicy którym 8 godzin spokojnie wystarcza , a innym na to samo 10 jest zbyt mało
zdjecie uzytkownika
bylymonter - 2013-08-01 01:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na ta firme, jedna wielka sciema, tyrasz od rana do wieczora za smieszne pieniadze, nie placa za nadgodziny a robisz ich codziennie 4-5 placa tylko za 8h i to nie zawsze uwazajcie co podpisujecie a najlepiej nie pchajcie sie do tej firmy bo bedziesz robole. Szukaja zwyklych ludzi ktorzy mobiusowi nabijaja kieszen. Omijajcie szerokim lukiem ta firme biuro u gryfowie ubocze. Obiecuja awanse premie i super kase, bujda jakich malo. Pracowalem w tej firmie i wiem ze maja cie za nic, lepiej i wiecej zarobisz jak masz pojecie w xxl albo mobel brown. Pozdrowienia dla chlopakow ktorzy ciezko pracuja trzymcie sie i nie dajcie.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2013-08-01 15:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy Polacy zatrudnieni na polską umowę powinni zgłosić się do Inspekcji Pracy i żądać wypłaty za: przejazdy do Niemiec i do domu, delegację za każdy dzień pobytu za granicą ( a nie za dni przepracowane) i każdemu przysługują darmowe zakwaterowanie. Zgłaszajcie się! Sprawę macie wygraną!
zdjecie uzytkownika
Stuttgart - 2013-08-02 20:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od rana do wieczora (w umowie tylko 8h) dziennie średnio 12-13h oczywiście za friko. Placa tylko za 20 dni roboczych jak w miesiącu jest więcej to masz pecha robisz w imie mobiusa. O swoje ciężko zarobione pieniądze trzeba się upominać zawsze z podstawy i diet cos zabiorą i nigdy nie wiesz za co a pani [usunięte przez moderatora] w kadrach nigdy nie wie o co chodzi jednym słowem czeski film. Jak im przypasujesz to zrobia z ciebie robola bo będziesz co chwile miał nowego człowieka żeby im wyszkolić więcej roboty i wieksza odpowiedzialność a kasa taka sama. Jak za dobrze znasz niemiecki to jesteś potencjalnym problemem bo umiesz się odezwac i walczyc o swoje. Kierownicy tez maja cie za nic niczego nie można z nimi zalatwic a jeżeli już to trwa to długo. Chlopaki pracują bez umow i ubezpieczenia w Niemczech. Nie dajcie się oszukać na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują dużo (sniadania, duże napiwki, awanse, super wynagrodzenie, hotele 5 gwiazdkowe, mało pracy itd.). Zarobki mizerne jak się policzy caly miesiąc harówki i tyle godzin to za tyle godzin przez caly miesiąc można zarobić w pl. Chlopaki którzy tam jeszcze o dziwo wytrzymali odchodzą do innych firm gdzie lepiej placa i sa lepsze warunki. Mobius chce się tylko dorobić na polakach dla nich nic nie znaczysz tylko numerek pf48 heh. Unikajcie tej firmy jak chcecie mieć spokoj a nie codziennie stres i zmartwienia. Stanowczo odradzam ta firme. MMM malpy montują meble.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 12:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe skąd ta rozbieżność opinii? czy to możliwe, że te negatywne opinie piszą osoby, które się po prostu nie nadawały do pracy?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-17 11:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie ma nic do dawania rady, prawda jest taka ze firma nastawila się na zyski i wyzyskiwanie pracownika. Dla nich człowiek jest tylko numerem pf48, jeśli jesteś rano pod magazynem gotowy do pracy to jesteś pracownik numer 1 ale zachoruj lub niech cos się dzieje co dyskwalifikuje cie w pracy to jesteś pierwszy do zwolnienia. Nawet nie starają się pomoc pracownikowi zapytac o co chodzi co się dzieje a przecież tak nie dzialaja solidne niemieckie firmy z doswiadczeniem i tradycja. Jest bardzo dużo doświadczonych monterów i nie mowia zbyt przychylnie o firmie. Wiekszosc z nich siedzi bo nie ma innego wyjścia, dużo odeszlo do innych firm monterskich.Prawda jest taka ze pracuje się za długo w ciągu dnia i roboty tez jest za dużo. Bywa ze w ciągu dnia jest kilka transportow, reklamacja i jeszcze kuchnia albo meble do zlozenia. Po takim dniu nie ma się ochoty kompletnie na nic jak się wraca 22-23 do chaty. I tu warto się zastanowić czy robic z siebie męczennika w takiej firmie bo tu praca jest naprawdę na obrotach, może się podobać młodym ludziom ale prze jakiś czas, raczej każdy ceni sobie w pracy spokoj, brak nerwow a tu niestety na to nie można liczyc bo codziennie cos. No i druga kwestia zarobki, (tu i tak usunie to moderator) do tej pracy co się wykonuje sa liche za tyle godzin średnio 11-12-13 dziennie można podobne pieniądze zarobić w pl a w Niemczech o wiele większe. Zdecydowanie nie polecam i szukam innej pracy, bardziej spokojnej. Pozdro
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 22:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy te liczby, które podałeś 11-12-13 to godziny pracy dziennie czy stawki za godzinę pracy w MMM Service/?
zdjecie uzytkownika
danny - 2013-08-26 21:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ją pracuje to już ponad rok i od samego początku nie było tu kolorowo praca od samego rana do oporu ile się da bo klijet najważniejszy jest ty się nie liczysz.ajak oni coś chcą to dzwonić kilka razy na dzień a jak ty coś potrzebujesz to prawda wyłanczają tel miałem takie sytułacje.o premi zapomnij o urlopie też.praca fajna by byłagdyby zarabiać chociaż1500e a nie1200 tyle godzin za takie piniadze śmieszne nie szanują nas a polak naj lepszym pracownikiem jest jak dobrze zapłacą osobiście zmieniam pracę za takie2tyg bo w MMM za takie marne piniadze nie daje już rady a stać mnie na więcej co w życiu trochę się narobiłem i wiem co pisze jak podwyższa wynagrodzenie będę tu pracował ale nie po 12 14 godz a i o jednym posiłku bo na więcej nie nasz już czasu albo siły żeby go sobie zrobić o 2 w nocy np .pozdrawiam wszystkich czytających
zdjecie uzytkownika
fjołek - 2013-08-27 07:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
danny, możesz powiedzieć czy MMM szykuje kogoś na Twoje miejsce? Przyznam, że dopiero na rynku pracy raczkuję, ale zarobki rzędu 1200 E są całkiem kuszące dla mnie...
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak nie wiem czy kogoś szukają .lecz tu jest zawsze zapotrzebowanie na młodych ich panow więc próbuj na początek może być praca nie jest lekka ale ok tylko dużo godzin pracy za co nie płacą i i mało się zarabia ją po takim czasie jak bym zarabiał 300e więcej to bym został a o podwyszce mnie zapomnieć bo n ikt nie da żadnej tylko jeszcz zabiorą więc powodzenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 12:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim stanowisku wedlug was pracuje sie najlepiej w mmm? Jakis sklep, kierowca, magazyn, cokolwiek?
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2013-09-08 23:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wedlug moich rozeznan 1200 euro, to jest minimalna stawka jesli tylko nosisz meble, ale ich nie montujesz. Jesli jestes monterem mebli i masz stare prawo jazdy( o ile sie nie myle sprzed pieciu lat) to masz 1450 netto tzn na reke minimum plus premie kazdego miesiaca. Dodam ze w niemczech mozesz prowadzic auto do 7,5 tony na starym prawku tzn sprzed pieciu lat. Fakt jest taki, ze musisz pracowac w sklepie meblowym, a nie u podwykonawcy jak MMM. To ze jest to srednia krajowa niemiecka to bzdura. Jesli zalapiesz sie np do firmy na przeprowadzki to mozesz spokojnie zarobic 10 euro na godzine nawet, a robisz to samo co w mmm.
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2013-09-08 23:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowac, czy nie pracowac w tej firmie??? Tak i nie!!! Przeczytaj całość i zdecyduj sam według swojej sytuacji życiowej.
Zaczne od tego ze kadra planująca Twą pracę ma płacone na akord!!! tak wiec z dnia na dzien masz dowalane coraz wiecej do rozwiezienia, az trzasnie Ci kręgoslup, ponadrywasz sciegna, lub spowodujesz wypadek poprzez pospiech i przekraczanie predkosci. Pisze z własnej praktyki i innych kolegów. Rekordzisci w Dortmundzie, Frankfurcie, Bremen, na Bawarii wracali do swych mieszkań o 01 w nocy!!! Było tzw 800 euro Umzatzu, i do przejechania 400 km po czesto górzystym terenie. Był równiez jeden wypadek smiertelny podczas dostawy w zwiazku z pospiechem. ..
Co do wypłat to zazwyczaj przychodza w miare punktualnie, jedynie co dwa czy trzy miechy masz upierniczane po 100-150 euro za rózne ciekawe i niespodziewane rzeczt tj np za wkretarke AKU, którą podobno ukradles lub ukradl ją ktos inny ale Ty nie dopilnowales, , albo za to ze zniiszczyles cos w aucie, lub mebel połamałes, za mandat, za zniszczone drzwi w hotelu... Jeden gosciu stracil 150 euro za "rzekome zamówienie częsci do auta na którym pracował....Tak mu wyjasniono i kazano podpisac to. Ja sam osobiscie choc kierowcą nie bylem i przestrzegalismy z kolega przepisów predkosci to Pan [usunięte przez moderatora] powysylal do komornika niemieckie mandaty na moje nazwisko, opisujac i dokumentujac ze to moje. Bez zdjec bez dowodów. Jezdzimy autemi firmowymi lub z wypozyczalni i rzecz jasna mandaty przychadza do firmy. Firma płaci mandaty a potraca komu chce wg wlasnej woli - musisz to wiedziec i tego nie unikniesz. W rzezywistosci mandaty wala chlopaki którzy chca za wszelka cene sie wyrobic, co jest zrozumiałe jak masz Umzatz w wysokosci 600-800 euro i trase 300-400km... ale tez dostaniesz mandat, który zrobił ktos z kolegów [usunięte przez moderatora], a on zalatwia to ze placi ktos inny miedzy innymi TY.
Nie mówie zeby tam kategorycznie nie pracowac, sa w naszym kraju takie warunki, ze trzeba sie szlajac po swiecie za chlebem, wiec jesli trafisz do tej firmy to nie jest az tak zle na POCZATEK: ja pojechałem tam nając 5 euro w kieszeni, dowieziono mnie na miejsce, zakwaterowano w czystych i milych warunkach do zycia, koledzy pomogli z jedzeniem, nawet sie piwko wypiło...Pozdrawiam ich serdecznie:) Nastepnego dnia wpadł napiwek i jakas szybka fuszka po pracy np wyniesc stary mebel, albo cos przykrecic...wiec pieniadze na zycie były od razu. Zawsze masz tam osobe wprowadzajaca z kilkumiesiecznym doswiadczeniem, masz mozliwosc wszystkiego sie nauczyc, czego potrzebujesz do pracy. Dostajesz porzadne auto i narzedzia, nawigacje i działacie. Zeby sie dostac nie musisz pisac zyciorysow, CV, listów motywacyjnych, jazd próbnych robic i pokazywac czy masz doswiadczenie za kółkiem, przechodzic wieloetapowych rozmow kwalifikacyjnych jak do służb specjalnych, czekac niewiadomo ile na odpowiedz łaskawego tak lub nie. To jest wielki plus tej firmy i mam osobisty dla niej za to szacun. Ja zadzwonilem, zglosiłem sie do siedziby, zapisano mój nr tel i za tydzien byłem w drodze do pracy. Jesli chodzi o jezyk, to Pan [usunięte przez moderatora], poprosił w jezyku niemieckim o otworzenie z zamkniecie drzwi,okna, podniesienie,opuszczenie reki i napisania jednego jakiegokolwiek zdania. Tak wiec jak ktos nie ma wyboru, i musi natychmiast do pracy isc, to polecam, ta firma tyłek Ci i twej rodzinie uratuje!!! Jesli masz poważne problemy z kręgosłupem, lub masz poprostu jakikolwiek fach, czy inne mozliwosci zarabiania i rozwoju na dłuzszy czas to kategorycznie odradzam Ci. Jest to poprostu dobra firma na kryzys zyciowy, alternatywa ratunkowa, potem od razu szukaj lepszych mozliwosci. Na poczatku masz prace w miare swych mozliwosci, potem jak nabierasz coraz wiekszej wprawy, dokrecaja Ci srubke do granic mozliwosci człowieka. To gdzie jestes i jak Ci idzie jest kontrolowane telefonicznie, i potwierdzaja to u klientów, a nawet potrafia przyjechac tam, gdzie mowisz ze jedziesz.. W autach maja GPSy i podsłuchy TOMTOMA. Podsłuchy nie sa w autach z wypozyczalni, a jedynie w firmowych MMM-u. Tak wiec wiedza czy konczysz wczesnie. Jak konczysz wczesniej tj 17-18 to dostajesz niezwłocznie wiecej roboty. Standartem po 2 miechach jest jest praca do 22 (wizyta u ostatniego klienta) , bo do tego czasu mozna ustawowo wykonywac prace w domostwach,potem jest naruszenie ciszy i pojawia sie policja. Jesli wiedza ze nie dajesz rady to albo dostajesz nieco mniej, albo Cie wywalaja. Oststecznie po okolo roku, jak sie utrzymasz to rece , kregoslop, i nerwy masz do wymiany.Sa tam osoby które pracują ponad rok i wiecej, ale maja układy z [usunięte przez moderatora] i kadra z Gryfowa, wiec nie maja wielkich i wyczerpujących tras, koncza od miedzi 14 a 16...:)
Wybieraj sam - Powodzenia, zyczę Ci przede wszystkim iscia na przód:)
Pozdrawiam, Europejczyk.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-09-15 22:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mmm jest podwykonawcą dla kogo w niemczech? jak tam wyglądają warunki zakwaterowania? na jak długo umowa?
zdjecie uzytkownika
okurwieniec - 2013-10-03 13:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy - 2013-09-15 22:00:05

mmm jest podwykonawcą dla kogo w niemczech? jak tam wyglądają warunki zakwaterowania? na jak długo umowa?
mmm robi dla sieci handlowej Roller i Poco, zakwaterowania w normie, da sie normalnie mieszkac, umowa moze byc w kazdej chwili wypowiedziana (z dwutygodniowym wyprzedzeniem).
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2013-10-09 22:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, a co musiałoby się stać, żeby wypowiedzieli umowę "w każdej chwili"? Pracujesz dla nich w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2013-11-04 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wiesiek - 2013-10-09 22:14:23]:
wypowiedzenie dostajesz jak "masz za duzo do powiedzenia", i nie wazne czy masz racje czy nie. Jesli kierownictwo wyczuje ze masz jeszcze poparcie innych pracownikow w swych kwestiach, to tym szybciej to nastepuje. Podkreslam ,ze niech nikt nie planuje "cale zycie tam pracowac". Jak musisz pilnie podjac prace od zaraz to zrob to, bo jest to dobra perspektywa, gdy czujesz ze nie masz innego wyboru, ale wiedz , ze to jest tak czy inaczej tylko na krotki okres...max rok!! Przez ten czas szukaj cos innego. Dla przykładu powiem, ze wczoraj spotkalem ruskich niemcow z mmm-u, mieli 22 klientów + montaze, ja byłem o 14:00 po robocie, a oni w polowie tury...ale byli zaduowuolieni:):):)
zdjecie uzytkownika
ostrozny - 2013-11-19 19:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc kiedy tak naprawdę pierwszą kase dostaje...? gdybym zaczął pracować od powiedzmy jutra... pierwsze pieniądze zobaczę za miesiąc...? tak?
zdjecie uzytkownika
Europejczyk - 2013-12-03 22:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostrozny - 2013-11-19 19:29:49]:
kase dostajesz około 20 kazdego miesiaca. licza twoje dni przepracowane w danym miesiacu kalendarzowym i dopiero w nastepny dostajesz przelew. Jesli np zaczeles w polowie miesiaca listopada, to okolo dwudziestego grudnia przyjdzie rozliczenie na Twoje konto. Niewiem ile oni teraz placom , tak bylo jak ja przecierałem swoje zagranicznr szlaki:) pozdro:)
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-01-18 11:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łADNY MATOŁEK TO NAPISAŁ, CHYBA PREZES HE,HE! PRACOWAŁEM TAM 7 MIESIĘCY, CO DZIENNA NORMA TO OD 12 DO 17 GODZIN A PŁACĄ ZA 8 GODZIN. TA FIRMA TO WYZYSK, NIEPOROZUMIENIE I SYF!!!!! SZCZERZE TO NIE POLECAM MMM, TO OBÓZ PRACY.
POWODZENIA DLA CHŁOPAKÓW KTÓRZY TAM BĘDĄ PRACOWALI!!!
SĄD SĄD SĄD DLA MOBIUSA ZA TO!!!!!
zdjecie uzytkownika
jarenty - 2014-03-20 10:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jestem bylem pracownikiem firmy MMM. Mi rownierz nie zostaly wyplacone wynagrodzenie. Mialem podawac Mebiusa do do sondu ale dalem sobie spokuj bo nawet jak bym wygral to nie odzyskal bym ani zlotowki. Znalazlem prace w innej firmie ktora zajmuje sie tym samym i naprawde sie zdziwilem bo wiekszosc pracownikow wzesniej wlasnie pracowali u Mebiusa. Terz jestesmy zadowoleni i pewni ze wyplata przyjdzie na czas. Chetnie udostempnie namiary na ta firme. Moj adres meil to jarek73gk@gmail.com Zapraszam wszystkich chetnych, znajacych jezyk w stopniu komunikatywnym i posiadaja prawo jazdy kat B
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-03-24 13:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, firma zmienila nazwe na MOCO SUD SP. Z O.O. Teraz pod ta nazwa będą oszukiwali i wyzyskiwali, nie dajcie się nabrać na ich piękne opowiadania, praca średnio 12h dziennie bez pauzy, za 1250-1300 euro skandal nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
24 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMM Service Sp. z o.o. (Mobel-Montage-Mobius)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x