Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DTW

zdjecie uzytkownika
jepis - 2013-09-05 21:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie ! Full [usunięte przez moderatora] (: firme 30% podobno umie cokolwiek poskladac reszta to lapanka . Ile kosztuje uczymanie kierownictwa ! . Niech niech siondom na jowila tanake nawinom kilka rdzenia ? Czas naj bardziej ! Nato aby robili kierownicy na maszynach "
zdjecie uzytkownika
tanaka - 2013-09-05 22:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co, Koszcz nie umie nawijac?
zdjecie uzytkownika
piłkarz - 2013-09-05 22:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-05 21:40:50

Może by tak turniej zorganizować np. kierownicy z pracownikami itp. kto przegrywa wylatuje system pucharowy. :) :)
Jaki turniej?
W ping-ponga czy w piłkę nożną?
Jak w nozna to cała druzyna wylatuje
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 00:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan jepis to niech zajrzy do slownika zanim cos napisze i zacznie kwestionowac kompetencje i umiejetnosci innych.... A Pan tanaka niech.nie przekreca nazwisk bo tak nieladnie :-) to forum to jakas MASAKRA. Jak wam tak zle to sie zwolnijcie! Znikna wasze problemy i wszyscy beda zadowoleni
zdjecie uzytkownika
asiako - 2013-09-06 00:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostawić starych pracowników . Guma naj bardziej haski pod wzglendem rozmów z pracownikami ! Adler mini [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Rafał Bardzo wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie jak cyrk pojawi się w zabierzowie to klalny som . Pozdrowienia dla wszystkich kolegów .koleckiego ! Gdzie jest kolek pyta się Pan Sstefan pali za h 2 albo na 1 rdzenie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-09-06 10:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
oj - 2013-09-06 10:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojtam Ojtam ponoć nie poli ? Jedyny nałóg to kamery / ale to też karalne(:
zdjecie uzytkownika
datatel - 2013-09-06 11:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś sobie radzimy !
zdjecie uzytkownika
g - 2013-09-06 13:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre żarty ) a na serio . Po przejściu na dwie zmiany jak będzie wygladac praca kierowników zimowych ? Czech na zmiane ?
zdjecie uzytkownika
j - 2013-09-06 17:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota będzie się im paliła w rękach.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam, nie polecam tej firmy, rozmowa z wymyślnym kierownikiem który już na samym początku wywiera na nas presję. A warunki pracy są poniżej krytyki obecnie, brak wody i 35 stopni na hali to jest coś co w normalnym kraju nie powinno mieć miejsca..
Pytania: Kierownik dziwny gość i warunki, słaba kasa, zatrudnienie przez agencję.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-09-06 17:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
a - 2013-09-06 17:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pomieszczą się w kanciapach.
zdjecie uzytkownika
z - 2013-09-07 09:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast się cieszyć że nie będziecie musieli robić na nocki to wy narzekacie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DTW

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DTW?
Zadaj pytanie
alert