Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DTW

zdjecie uzytkownika
jepis - 2013-09-05 21:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie ! Full [usunięte przez moderatora] (: firme 30% podobno umie cokolwiek poskladac reszta to lapanka . Ile kosztuje uczymanie kierownictwa ! . Niech niech siondom na jowila tanake nawinom kilka rdzenia ? Czas naj bardziej ! Nato aby robili kierownicy na maszynach "
zdjecie uzytkownika
tanaka - 2013-09-05 22:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co, Koszcz nie umie nawijac?
zdjecie uzytkownika
piłkarz - 2013-09-05 22:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-05 21:40:50

Może by tak turniej zorganizować np. kierownicy z pracownikami itp. kto przegrywa wylatuje system pucharowy. :) :)
Jaki turniej?
W ping-ponga czy w piłkę nożną?
Jak w nozna to cała druzyna wylatuje
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 00:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan jepis to niech zajrzy do slownika zanim cos napisze i zacznie kwestionowac kompetencje i umiejetnosci innych.... A Pan tanaka niech.nie przekreca nazwisk bo tak nieladnie :-) to forum to jakas MASAKRA. Jak wam tak zle to sie zwolnijcie! Znikna wasze problemy i wszyscy beda zadowoleni
zdjecie uzytkownika
asiako - 2013-09-06 00:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostawić starych pracowników . Guma naj bardziej haski pod wzglendem rozmów z pracownikami ! Adler mini [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Rafał Bardzo wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie jak cyrk pojawi się w zabierzowie to klalny som . Pozdrowienia dla wszystkich kolegów .koleckiego ! Gdzie jest kolek pyta się Pan Sstefan pali za h 2 albo na 1 rdzenie
zdjecie uzytkownika
oj - 2013-09-06 10:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojtam Ojtam ponoć nie poli ? Jedyny nałóg to kamery / ale to też karalne(:
zdjecie uzytkownika
datatel - 2013-09-06 11:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś sobie radzimy !
zdjecie uzytkownika
g - 2013-09-06 13:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre żarty ) a na serio . Po przejściu na dwie zmiany jak będzie wygladac praca kierowników zimowych ? Czech na zmiane ?
zdjecie uzytkownika
j - 2013-09-06 17:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota będzie się im paliła w rękach.
zdjecie uzytkownika
a - 2013-09-06 17:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pomieszczą się w kanciapach.
zdjecie uzytkownika
z - 2013-09-07 09:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast się cieszyć że nie będziecie musieli robić na nocki to wy narzekacie.
zdjecie uzytkownika
alt - 2013-09-07 11:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt jest się zczego cieszyć jak niema roboty . Brawo za myślenie !
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-09-07 16:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dzj premie pracowników ponoć zostały przekazane na wypłaty stażystą czytaj. synom kierowników
zdjecie uzytkownika
no - 2013-09-07 17:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci stażyści między sobą śmiali się ze zwolnień i coś mówili, że prędzej czy póżniej sami będą tu rządzić. Proponuje aby ojcowie ich nauczyli że to jest DTW. Ściany mają uszy, trzeba ciszej takie rzeczy opowiadać. No chyba że specjalnie tak głośno mówili aby pokazać swoja wyższość nad nami :/
zdjecie uzytkownika
alt - 2013-09-07 21:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak dalej będzie to nietylko synowie ale też ojcowie pójdą w odstawke ! Tym gorzej danych zwykły robol znajdzie prace przy lopacie a technolog obsługi łopaty ? Brzmi ciekawie (: a rządzić to sobie mogom w toalecie i to nazawsze - bo organizm ' ma więcej do powiedzenia !!! PAJCYKI :)
zdjecie uzytkownika
wolf - 2013-09-07 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla kierowników ! Z H2 H1 ! Znam te bule jak by się niestarac zawsze źle ! Nieładnie było atakować M.K . Bo Zawsze ratował pracownika . Na H1 był zawsze porządek . Niewiem jak teraz ? Ale porządni ludzie nigdy się nizmieniom !!Szacunek !!! A pozdrowienia dla T.Sikora. I Pawła M . Choć podobno ma własny biznes . Ale morze czat te wypociny raz na jakiś czas !
zdjecie uzytkownika
odpowiedz do wolva - 2013-09-07 23:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj pewnie dawno nie spotkales się z raaljami tej firmy . Od odejścia P.Stefana ! Coś pękło , coś co kiedyś było wielkie a teraz zostają wielkie budynki . Co hihot losu ' a morze Polska rzeczywistość ? Pamietasz R.D ¿ siedzi w firmie i stresuje ludzi maskra . A reszta patrzy ile jeszcze da się wycisnąć % a szukają alternatywy na kapotarz (:
zdjecie uzytkownika
ccc - 2013-09-07 23:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cudownie ale morze by się ktoś zainteresowal tymi osobami którzy nic niewnoszom do firmy ? A stresuja ludzi ? Prezes tego nie widzi ? Nie czyta forum ? To wydrukować i wysłać pocztom .. Jak by porozmawial z pracownikiem bez ogona kierowników to morze by inaczej zobaczył Co morze widzieć od jednej strony ? Tyle co mu pokaże kierownik ! Czyli to co jest wygodne dla danej osoby . Następne zwolnienia powinni zrobić 70% tych co niewnoszom nic do produkcji aut 5% nierobow aut .
zdjecie uzytkownika
co to - 2013-09-08 09:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to zmieni co tu wypisujecie o których tu wypisujecie śmieją się z tego dostają coraz większą kase. Na układy niema rady.
zdjecie uzytkownika
byly - 2013-09-08 11:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodkałem dziś znajomego ? Z DTW okazało się że jestem trenowała ! Po pytaniu o fieme (: pracownicy boją się własnego cienia ! Cto k jest wygodne? Terror [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-08 11:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie boja sie o robote.
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-09-08 13:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz do wolva - 2013-09-07 23:02:47

Oj pewnie dawno nie spotkales się z raaljami tej firmy . Od odejścia P.Stefana ! Coś pękło , coś co kiedyś było wielkie a teraz zostają wielkie budynki . Co hihot losu ' a morze Polska rzeczywistość ? Pamietasz R.D ¿ siedzi w firmie i stresuje ludzi maskra . A reszta patrzy ile jeszcze da się wycisnąć % a szukają alternatywy na kapotarz (:
Co ci k..a peklo?
Byl szef ktory stforzyl firmę a tera go nie ma i tyle
Pacz kto rzadzi i kto decyduje o sprawach na ktorych sie nie wogole nie zna
zdjecie uzytkownika
Nauczyciel - 2013-09-08 14:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie patrząc na błędy ortograficzne i pisownie PACZ zamiast patrz, lub MORZE zamiast możę, to mnie szlak trafia i jak zarząd ma o nas myśleć? Te błędy są w każdym poście, tak jak by jedna i ta sama osoba pisała na forum i sama sobie odpowiadała :D ZAL :)
Ok idę po kolejne piFFFFFko bo mam dość czytania...
zdjecie uzytkownika
n - 2013-09-08 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staliscie nad wielką przepaścią i zrobiliscie wielki krok !
zdjecie uzytkownika
dq - 2013-09-08 19:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje powołac dział ortografi i jak nie będzie roboty to można pisać dyktando pod dyktando kierownika.
zdjecie uzytkownika
tyle w temacie - 2013-09-08 20:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załatwić tych kierowników i brygadzistów, bo jedyne co potrafią to cwaniakować. M.K. to chyba bronił jedynie swojej [usunięte przez moderatora]dosłownie i w przenośni.
Aaa i jeszcze tego swojego małego Tołdiego, co go ma zawsze przy sobie.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-08 21:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz na myśli KSIĘCIUNIA i jego wiernego sługę TODIEGO.
zdjecie uzytkownika
technolog - 2013-09-09 00:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nauczyciel - 2013-09-08 14:09:18


Ok idę po kolejne piFFFFFko bo mam dość czytania...
Nauczycielu, to jest taka maniera.
Gdy jakiś umysłowy chce nabluzgać, wówczas wprowadza do tekstu takie błędy, których normalnie się nie robi.
Taki ktoś myśli sobie, że czytający jego wypowiedzi pomyślą, że bluzga jakiś półanalfabeta.
Ale umysłowy jest na tyle głupi, że nie potrafi robić typowych błędów, tylko kombinuje i wychodzi z tego głupawka.
Dziwne, że do tej pory nikt nie napisał kórwa (-:
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-10 10:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kim jesteś w tej firmie że ci tak język przeszkadza. Pewnie wykształconym technologiem.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-10 13:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Technologiczny Prof. Jan Miodek.
zdjecie uzytkownika
prosty człowiek - 2013-09-10 14:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-10 10:36:25

Ciekawe kim jesteś w tej firmie że ci tak język przeszkadza. Pewnie wykształconym technologiem.
Ja jestem zwykłym monterem, a rażą mnie tak oczywiste błędy językowe oraz brak interpunkcji. Niektórych postów to nawet przeczytać się nie da, tak żeby zrozumieć co autor miał na myśli. Włączcie sobie przynajmniej podkreślanie błędów ortograficznych, w firefoxie jest coś takiego, ale przypuszczam że i w innych przeglądarkach też są takie dodatki.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-10 15:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalnie tak piszą z błędami. Albo ludzie któży dużo wysyłają sms lub piszą na kompie mają skrzywioną pisownie w języku polskim. Jak niewieżycie to zobaczcie na inne fora jest to samo.
zdjecie uzytkownika
Dobry Duszek - 2013-09-10 16:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MORZE to Bałtyckie albo Północne. Człowieku Ciebie jak Prezes przeczyta to mu się tylko Żal zrobi, że jesteś taki niedouczony. Będzie pewnie niedługo spotkanie z panem Prezesem to szanowny panie proszę zadać swoje pytania lub podzielić się wątpliwościami. Prezes ma obowiązek brania pod uwagę opinii dwóch stron. Jest tylko jeden mały problem ... nikt się nie odzywa ... nie wiem skąd tyle obawy jeśli macie rację ? Jeśli obawiasz się czegoś i nie chcesz publicznie zadać pytania, podejdź do Prezesa na pewno Cię przyjmie i wysłucha. Błagam, tylko nie pisz do niego listu, załamie się biedny że z takim nieukiem ma do czynienia. Taka moja mała rada. Pozdrawiam, dobry duszek
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-10 21:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś pozytywnego nie tylko żle, żle ble, ble.
zdjecie uzytkownika
uuu - 2013-09-10 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalej jechać : coraz smieszniej (: szkoda że niedawno nikt ni miał problemow jak zarabiał (:: nie małe pieniądze ; a teraz . Szuka w d dziury całym . POWODZENIA /
zdjecie uzytkownika
h . tecjno - 2013-09-10 22:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnie badania rynku stwierdziły że potrzeba technika / to samo jak technolog " raczej nie .technolog niezna się na niczym .@ a technik ma pojęcie co robi xx
zdjecie uzytkownika
...5/s - 2013-09-11 01:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pięć - ES - jeszcze istnieje I co robi ?Maciej Karol ? Poco były wyjazdy do opla ' fiata ? Ile to dało zysku ? A ile nic ? Co robi 5s miało być następne s i co.
zdjecie uzytkownika
elita - 2013-09-11 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elita umysłowa, która sama się za taką uważa, nie wie już jak się bronić więc czepia się ortografii zwykłych pracowników, których zresztą ma za tępą masę, która ma się w ogóle nie oddzywać. Jak żeście się powybierali w tych technologiach i kanciapach po znajomościach rodzinach i wspólnych imprezach to się nie dziwcie, że komuś się to może nie podobać, zwłaszcza, że od was nie wolno nikogo zwolnić.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-09-11 10:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle tłukli Ci do głowy, że 5S to system a ich dział ma inną nazwę.
Wypowiadasz się nie znając zagadnienia.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-11 10:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci prof. to pewnie z kanciapy DP1.
zdjecie uzytkownika
8g - 2013-09-11 10:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopaki z 5 s dali sobie cel: by zarzrec sie na smierc ylko kakao nie pasuje to pewnosie go pozbedą no chyba ze go wykorzysaja do podnoszenia z podłogi wszystkiego co im upadnie bo TYTANI juz maja problemy na przegubie pewno he he - wiem moze byc to sposób na stres którego maja pewno po uszy i nie moga go zaglodzić
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-11 11:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
125s to by musiało tam byc tyle osob.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-09-11 15:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-11 14:30:30

obiboki z s5 :)
s5 - mowa chyba o modelu niemieckiego samochodu. No chyba, że chodziło Ci o system 5S, wtedy obrażasz wszystkich pracowników produkcyjnych, bo tam właśnie ten system działa.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-11 16:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tylko troche powypadkowy.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-11 16:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla asów 5s
zdjecie uzytkownika
smuda - 2013-09-11 18:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiejcie się dalej z 5s, technologów, kołków, kierowników i brygadzistów, a prawda jest taka że nawet jak firma upadnie to ich zwolnią na końcu. Oni się nie martwią o swoje ciepłe posadki.
zdjecie uzytkownika
Uff - 2013-09-11 19:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niech chociaż wiedzą co ludzie o nich myślą. Nadają się jedynie ale na paradę równości.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam, nie polecam tej firmy, rozmowa z wymyślnym kierownikiem który już na samym początku wywiera na nas presję. A warunki pracy są poniżej krytyki obecnie, brak wody i 35 stopni na hali to jest coś co w normalnym kraju nie powinno mieć miejsca..
Pytania: Kierownik dziwny gość i warunki, słaba kasa, zatrudnienie przez agencję.
zdjecie uzytkownika
franek - 2013-09-11 21:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potencjalny pracodawca nizatrudni bezmyślnie kierowników .Czytaja i wiedzą że to dno ....... -05 smieh uchu
zdjecie uzytkownika
es flores - 2013-09-11 22:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracowników produkcji jak pomaga system ? W dojcze wozie piąte koło kręci . Jak pomaga audyt gościom z 5 ' 4 '8 '1 nagrode dostaniesz jak zapłacisz . Kar ol prawdę ci ci powie .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DTW!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DTW
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert