Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hutchinson

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-02 20:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To teraz przyjmują Chińczyków z Adecco?
zdjecie uzytkownika
Szinua - 2011-02-02 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim
工作 工作 工作 工作 100金

Placiowac placiowac placiowac placiowac zia sto zlotyk
zdjecie uzytkownika
sss - 2011-02-02 21:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Szinua
To dobrze trafiłeś
zdjecie uzytkownika
Szinua - 2011-02-02 21:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
我不会吃,我会睡不着我做的规范和工作中的所有行更改。我必须维护成本低廉。我爱的老板。我要养活孩子。

Ja nie jem ja nie śpać ja źlobić nolma i placiować wśyśkie żmiany pod żont! Ja jeść ryś i odpatki z tesco! Ja być tani utsimanie i wydajna placia moja - ja kochać siefa śwego i modlić sie do budda sief!
Plosie dajcie placia bo ja wykalmić dzieci chcieć!

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-03 15:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co słychać są jakie nowe wiadomości o systemie wykedowym
zdjecie uzytkownika
????? - 2011-02-03 20:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ta ekipa to jedno wielkie nieporozumienie. Niby fajnie bo tam gdzie beda my nie bedziemy robic juz w soboty, ale druga strona medalu wyglada juz mnij ciekawie. Jak narobia brakow i bedzie reklamacja-mamy po premii. Jak nie zrobia tyle co powinni-mamy po nastepnej premii. I nie pomijajac juz reszty-jak zdarzy sie wypadek-tez po premii. A pamietajmy ze to sa nowi-musialby byc cud zeby od pierwszego dnia robili tak jak starzy pracownicy. Wiec mozemy pozegnac sie z premiami-zadko byly ale teraz to juz calkiem przepadna. I podziekowac komus za WSPANIALY, PRZEMYSLANY POMYSL !!!
zdjecie uzytkownika
republikanin - 2011-02-04 06:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest chore brak szacunku dla pracownika ludzie są traktowani jak podmiot do zaspokojenia potrzeb nowego dyrektora ,nie było zgody na pracę w soboty czy w niedzielę a zmusza się pracowników pod rożnego rodzaju groźbami ,nowi nie dają sobie rady a starsi doświadczeni pracownicy są traktowani jak bydło czyja to wina ???? każdy może odpowiedzieć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 10:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
republikanin - 2011-02-04 06:45:43

to jest chore brak szacunku dla pracownika ludzie są traktowani jak podmiot do zaspokojenia potrzeb nowego dyrektora ,nie było zgody na pracę w soboty czy w niedzielę a zmusza się pracowników pod rożnego rodzaju groźbami ,nowi nie dają sobie rady a starsi doświadczeni pracownicy są traktowani jak bydło czyja to wina ???? każdy może odpowiedzieć

a gdzie macie związki zawodowe
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 15:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wolno się dawać kierownikom i innym. Oni tylko straszą a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mogą. Trzeba się stawiać i tyle...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 15:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasze Zwiazki maja nas chyba gdzies . Nikt nas nie pytal o nic. Sami wymyslaja propozycje i ida z nimi do dyrektora. A wystarczylo zeby przewodniczaca-ktora przeciez ma czas bo nie pracuje na produkcji-przeszla po halach i zapytala ludzi czy beda chetni na 12-tki. Ale to trzeba chciec. I miec troche odwagi. Nie wiem na co nam takie zwiazki....Nic dobrego nie zrobili, tylko balagan jakiego nie bylo.
zdjecie uzytkownika
com - 2011-02-04 17:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się jeden wielki bałagan.To chore, robić weekendową zmianę z nazbieranych ludzi z Adecco, nie mających pojęcia narazie o produkcji.Pomysł wspaniały. Ino podziwiać.Produkcja pojedzie na full i to jaka.To tak jakby biuro dać na produkcje:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 17:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MASAKRA piłą mechaniczną :|
zdjecie uzytkownika
com - 2011-02-04 17:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba powiększyć izolator braków.Chyba że pojadą prosto w świat:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
55 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x