Hutchinson

Żywiec

Opinie o Hutchinson

anonim 2011-02-02 20:51:44
To teraz przyjmują Chińczyków z Adecco?
0
Szinua 2011-02-02 20:57:42
anonim
工作 工作 工作 工作 100金

Placiowac placiowac placiowac placiowac zia sto zlotyk
0
sss 2011-02-02 21:03:41
do Szinua
To dobrze trafiłeś
0
Szinua 2011-02-02 21:12:48
我不会吃,我会睡不着我做的规范和工作中的所有行更改。我必须维护成本低廉。我爱的老板。我要养活孩子。

Ja nie jem ja nie śpać ja źlobić nolma i placiować wśyśkie żmiany pod żont! Ja jeść ryś i odpatki z tesco! Ja być tani utsimanie i wydajna placia moja - ja kochać siefa śwego i modlić sie do budda sief!
Plosie dajcie placia bo ja wykalmić dzieci chcieć!

0
anonim 2011-02-03 15:45:12
co słychać są jakie nowe wiadomości o systemie wykedowym
0
????? 2011-02-03 20:51:28
Z ta ekipa to jedno wielkie nieporozumienie. Niby fajnie bo tam gdzie beda my nie bedziemy robic juz w soboty, ale druga strona medalu wyglada juz mnij ciekawie. Jak narobia brakow i bedzie reklamacja-mamy po premii. Jak nie zrobia tyle co powinni-mamy po nastepnej premii. I nie pomijajac juz reszty-jak zdarzy sie wypadek-tez po premii. A pamietajmy ze to sa nowi-musialby byc cud zeby od pierwszego dnia robili tak jak starzy pracownicy. Wiec mozemy pozegnac sie z premiami-zadko byly ale teraz to juz calkiem przepadna. I podziekowac komus za WSPANIALY, PRZEMYSLANY POMYSL !!!
0
republikanin 2011-02-04 06:45:43
to jest chore brak szacunku dla pracownika ludzie są traktowani jak podmiot do zaspokojenia potrzeb nowego dyrektora ,nie było zgody na pracę w soboty czy w niedzielę a zmusza się pracowników pod rożnego rodzaju groźbami ,nowi nie dają sobie rady a starsi doświadczeni pracownicy są traktowani jak bydło czyja to wina ???? każdy może odpowiedzieć
0
anonim 2011-02-04 10:16:49
republikanin - 2011-02-04 06:45:43

to jest chore brak szacunku dla pracownika ludzie są traktowani jak podmiot do zaspokojenia potrzeb nowego dyrektora ,nie było zgody na pracę w soboty czy w niedzielę a zmusza się pracowników pod rożnego rodzaju groźbami ,nowi nie dają sobie rady a starsi doświadczeni pracownicy są traktowani jak bydło czyja to wina ???? każdy może odpowiedzieć

a gdzie macie związki zawodowe
0
anonim 2011-02-04 15:00:09
Nie wolno się dawać kierownikom i innym. Oni tylko straszą a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mogą. Trzeba się stawiać i tyle...
0
anonim 2011-02-04 15:12:27
Nasze Zwiazki maja nas chyba gdzies . Nikt nas nie pytal o nic. Sami wymyslaja propozycje i ida z nimi do dyrektora. A wystarczylo zeby przewodniczaca-ktora przeciez ma czas bo nie pracuje na produkcji-przeszla po halach i zapytala ludzi czy beda chetni na 12-tki. Ale to trzeba chciec. I miec troche odwagi. Nie wiem na co nam takie zwiazki....Nic dobrego nie zrobili, tylko balagan jakiego nie bylo.
0
com 2011-02-04 17:37:52
Robi się jeden wielki bałagan.To chore, robić weekendową zmianę z nazbieranych ludzi z Adecco, nie mających pojęcia narazie o produkcji.Pomysł wspaniały. Ino podziwiać.Produkcja pojedzie na full i to jaka.To tak jakby biuro dać na produkcje:)
0
anonim 2011-02-04 17:44:13
MASAKRA piłą mechaniczną :|
0
com 2011-02-04 17:48:39
Trzeba powiększyć izolator braków.Chyba że pojadą prosto w świat:)
0
anonim 2011-02-04 18:25:55
anonim - 2011-02-04 15:12:27

Nasze Zwiazki maja nas chyba gdzies . Nikt nas nie pytal o nic. Sami wymyslaja propozycje i ida z nimi do dyrektora. A wystarczylo zeby przewodniczaca-ktora przeciez ma czas bo nie pracuje na produkcji-przeszla po halach i zapytala ludzi czy beda chetni na 12-tki. Ale to trzeba chciec. I miec troche odwagi. Nie wiem na co nam takie zwiazki....Nic dobrego nie zrobili, tylko balagan jakiego nie bylo.

to należysz anonim do tych co są najlepiej ,,poinformowani" i najwięcej do gadania bo ja byłem na zebraniu i wspólnie szukaliśmy wyjścia z 4-ro brygadówki. Aprzewodnicząca rozmawia z każdym kto jest zainteresowany i goni do was na każde zawołanie. Pewnie jesteś tak odważny jak na tym forum(cwaniaku) zobaczymy czy staniesz jak trzeba bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!Chyba że wykorzystałeś czas zebrania związków na bara...bara za izolatorem i ze mną się możesz tam spotkać jak masz ochotę-płeć nie gra roli,pozdrawiam
0
anonim 2011-02-04 19:06:43
Niby pomysl dobry....Tylko jak zwykle w tym zakladzie z wykonaniem cos nie tak wyszlo...Na papierze cud-w praktyce jeden wielki bubel. Nowi zaczynaja w piatki o 18.00.. A na czym ? Bo maszyn troche malo. Beda stac i nas dopingowac ? I za to beda im placic ? My tez bysmy tak chcieli.
0
pracownik 2011-02-04 19:22:59
[usunięte przez moderatora] Zaloga zakladu to nie tylko zwiazkowcy- a reszta to juz nie ma nic do powiedzenia ? Czyli na dwunastki to pojda tylko ludzie ze zwiazkow, bo na zebraniu tak sobie uzgodnili ? Dzielicie zaloge na ta lepsza -bo sa w zwiazkach, i ta gorsza co nie moze zabierac glosu bo nie jest w zwiazkach. I jeszcze liczycie na to ze Was poprze jak wymyslicie sobie strajk. Naiwni jestescie. A dyrektor jak zdecyduje ze zmienia system na czterobrygadowy, to nie musi sie nikogo pytac. A za to podziekujmy tym co wprowadzili taki kodeks pracy.To samo dotyczy sobot,ma prawo i je wykorzystuje. Macie internet, to wykorzystajcie go nie tylko do smarowania na forum. Sami sie przekonajcie jakie sa przepisy. Te odnosnie strajku tez.Przydadza Wam sie .
0
anonim 2011-02-04 19:54:47
tak prawo zezwala pracodawcom na zrobienie z pracownikiem co zechce.Popieram...to nasze PO z wielkim hmmm poparciem.Przemyslcie to w nastepnych wyborach.Bo jak dalej tak bedzie to wojna domowa pewna.O ile zajechani ludzie beda mieli sile obalic rzad
0
Sebastian Pawlus 2011-02-04 20:10:57
Nie rozumiem kompletnie. Jak by z niczego dowiaduję się że jakiś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pisze na mnie na tym chorym forum. Czy wy [usunięte przez moderatora] ludzie nie macie nic innego do roboty po pracy? [usunięte przez moderatora] jak wychodzę z pracy to zapominam o firmie i żyję własnym życiem.
[usunięte przez moderatora] Zajmijcie się lepiej produkcją i życiem prywatnym po pracy a nie [usunięte przez moderatora] pomawianiem kogo się da.

Cwaniaki bo moga być anonimowe. [usunięte przez moderatora] Żal mi was.

Wlazłem, doznałem szoku i wychodzę... Żal.PL
0
aj 2011-02-04 20:37:40
nie przejmuj się [usunięte przez moderatora] głupotami co piszą.Jesteś mechanikiem na równi z [usunięte przez moderatora], a jak to on pisał to jest mi go żal.
0
Sebastian Pawlus 2011-02-04 20:40:54
Nie przejmuję się tylko mnie to drażni i w sumie żal mi takich sierot moralnych. Nie układa się w życiu i kompleksów kupa to naskakują na innych!

Leję na takie ofiary losu bo ja zawsze będę chodził z głową w górze, śmiejąc się takim nieudacznikom w twarz.
2
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson