Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hutchinson

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-02 20:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To teraz przyjmują Chińczyków z Adecco?
zdjecie uzytkownika
Szinua - 2011-02-02 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim
工作 工作 工作 工作 100金

Placiowac placiowac placiowac placiowac zia sto zlotyk
zdjecie uzytkownika
sss - 2011-02-02 21:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Szinua
To dobrze trafiłeś
zdjecie uzytkownika
Szinua - 2011-02-02 21:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
我不会吃,我会睡不着我做的规范和工作中的所有行更改。我必须维护成本低廉。我爱的老板。我要养活孩子。

Ja nie jem ja nie śpać ja źlobić nolma i placiować wśyśkie żmiany pod żont! Ja jeść ryś i odpatki z tesco! Ja być tani utsimanie i wydajna placia moja - ja kochać siefa śwego i modlić sie do budda sief!
Plosie dajcie placia bo ja wykalmić dzieci chcieć!

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-03 15:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co słychać są jakie nowe wiadomości o systemie wykedowym
zdjecie uzytkownika
????? - 2011-02-03 20:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ta ekipa to jedno wielkie nieporozumienie. Niby fajnie bo tam gdzie beda my nie bedziemy robic juz w soboty, ale druga strona medalu wyglada juz mnij ciekawie. Jak narobia brakow i bedzie reklamacja-mamy po premii. Jak nie zrobia tyle co powinni-mamy po nastepnej premii. I nie pomijajac juz reszty-jak zdarzy sie wypadek-tez po premii. A pamietajmy ze to sa nowi-musialby byc cud zeby od pierwszego dnia robili tak jak starzy pracownicy. Wiec mozemy pozegnac sie z premiami-zadko byly ale teraz to juz calkiem przepadna. I podziekowac komus za WSPANIALY, PRZEMYSLANY POMYSL !!!
zdjecie uzytkownika
republikanin - 2011-02-04 06:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest chore brak szacunku dla pracownika ludzie są traktowani jak podmiot do zaspokojenia potrzeb nowego dyrektora ,nie było zgody na pracę w soboty czy w niedzielę a zmusza się pracowników pod rożnego rodzaju groźbami ,nowi nie dają sobie rady a starsi doświadczeni pracownicy są traktowani jak bydło czyja to wina ???? każdy może odpowiedzieć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 10:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
republikanin - 2011-02-04 06:45:43

to jest chore brak szacunku dla pracownika ludzie są traktowani jak podmiot do zaspokojenia potrzeb nowego dyrektora ,nie było zgody na pracę w soboty czy w niedzielę a zmusza się pracowników pod rożnego rodzaju groźbami ,nowi nie dają sobie rady a starsi doświadczeni pracownicy są traktowani jak bydło czyja to wina ???? każdy może odpowiedzieć

a gdzie macie związki zawodowe
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 15:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wolno się dawać kierownikom i innym. Oni tylko straszą a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mogą. Trzeba się stawiać i tyle...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 15:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasze Zwiazki maja nas chyba gdzies . Nikt nas nie pytal o nic. Sami wymyslaja propozycje i ida z nimi do dyrektora. A wystarczylo zeby przewodniczaca-ktora przeciez ma czas bo nie pracuje na produkcji-przeszla po halach i zapytala ludzi czy beda chetni na 12-tki. Ale to trzeba chciec. I miec troche odwagi. Nie wiem na co nam takie zwiazki....Nic dobrego nie zrobili, tylko balagan jakiego nie bylo.
zdjecie uzytkownika
com - 2011-02-04 17:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się jeden wielki bałagan.To chore, robić weekendową zmianę z nazbieranych ludzi z Adecco, nie mających pojęcia narazie o produkcji.Pomysł wspaniały. Ino podziwiać.Produkcja pojedzie na full i to jaka.To tak jakby biuro dać na produkcje:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 17:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MASAKRA piłą mechaniczną :|
zdjecie uzytkownika
com - 2011-02-04 17:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba powiększyć izolator braków.Chyba że pojadą prosto w świat:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 18:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-02-04 15:12:27

Nasze Zwiazki maja nas chyba gdzies . Nikt nas nie pytal o nic. Sami wymyslaja propozycje i ida z nimi do dyrektora. A wystarczylo zeby przewodniczaca-ktora przeciez ma czas bo nie pracuje na produkcji-przeszla po halach i zapytala ludzi czy beda chetni na 12-tki. Ale to trzeba chciec. I miec troche odwagi. Nie wiem na co nam takie zwiazki....Nic dobrego nie zrobili, tylko balagan jakiego nie bylo.

to należysz anonim do tych co są najlepiej ,,poinformowani" i najwięcej do gadania bo ja byłem na zebraniu i wspólnie szukaliśmy wyjścia z 4-ro brygadówki. Aprzewodnicząca rozmawia z każdym kto jest zainteresowany i goni do was na każde zawołanie. Pewnie jesteś tak odważny jak na tym forum(cwaniaku) zobaczymy czy staniesz jak trzeba bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!Chyba że wykorzystałeś czas zebrania związków na bara...bara za izolatorem i ze mną się możesz tam spotkać jak masz ochotę-płeć nie gra roli,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 19:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby pomysl dobry....Tylko jak zwykle w tym zakladzie z wykonaniem cos nie tak wyszlo...Na papierze cud-w praktyce jeden wielki bubel. Nowi zaczynaja w piatki o 18.00.. A na czym ? Bo maszyn troche malo. Beda stac i nas dopingowac ? I za to beda im placic ? My tez bysmy tak chcieli.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-02-04 19:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Zaloga zakladu to nie tylko zwiazkowcy- a reszta to juz nie ma nic do powiedzenia ? Czyli na dwunastki to pojda tylko ludzie ze zwiazkow, bo na zebraniu tak sobie uzgodnili ? Dzielicie zaloge na ta lepsza -bo sa w zwiazkach, i ta gorsza co nie moze zabierac glosu bo nie jest w zwiazkach. I jeszcze liczycie na to ze Was poprze jak wymyslicie sobie strajk. Naiwni jestescie. A dyrektor jak zdecyduje ze zmienia system na czterobrygadowy, to nie musi sie nikogo pytac. A za to podziekujmy tym co wprowadzili taki kodeks pracy.To samo dotyczy sobot,ma prawo i je wykorzystuje. Macie internet, to wykorzystajcie go nie tylko do smarowania na forum. Sami sie przekonajcie jakie sa przepisy. Te odnosnie strajku tez.Przydadza Wam sie .
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-01
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
Firma Hutchinson jest częścią międzynarodowego koncernu należącego do grupy TOTAL. Zakład Łódź 1 zajmuje się produkcją uszczelnień karoseryjnych do samochodów oraz produkcją pasków transmisyjnych do branży motoryzacyjnej i AGD.   Poszukujemy osób, które z zaangażowaniem dążą do wyznaczonych celów nie bojąc się trudności, a tym samym czerpią radość i satysfakcję z codziennej pracy stawiającej wiele wy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 19:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak prawo zezwala pracodawcom na zrobienie z pracownikiem co zechce.Popieram...to nasze PO z wielkim hmmm poparciem.Przemyslcie to w nastepnych wyborach.Bo jak dalej tak bedzie to wojna domowa pewna.O ile zajechani ludzie beda mieli sile obalic rzad
zdjecie uzytkownika
Sebastian Pawlus - 2011-02-04 20:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem kompletnie. Jak by z niczego dowiaduję się że jakiś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pisze na mnie na tym chorym forum. Czy wy [usunięte przez moderatora] ludzie nie macie nic innego do roboty po pracy? [usunięte przez moderatora] jak wychodzę z pracy to zapominam o firmie i żyję własnym życiem.
[usunięte przez moderatora] Zajmijcie się lepiej produkcją i życiem prywatnym po pracy a nie [usunięte przez moderatora] pomawianiem kogo się da.

Cwaniaki bo moga być anonimowe. [usunięte przez moderatora] Żal mi was.

Wlazłem, doznałem szoku i wychodzę... Żal.PL
zdjecie uzytkownika
aj - 2011-02-04 20:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przejmuj się [usunięte przez moderatora] głupotami co piszą.Jesteś mechanikiem na równi z [usunięte przez moderatora], a jak to on pisał to jest mi go żal.
zdjecie uzytkownika
Sebastian Pawlus - 2011-02-04 20:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie przejmuję się tylko mnie to drażni i w sumie żal mi takich sierot moralnych. Nie układa się w życiu i kompleksów kupa to naskakują na innych!

Leję na takie ofiary losu bo ja zawsze będę chodził z głową w górze, śmiejąc się takim nieudacznikom w twarz.
zdjecie uzytkownika
Sebastian Pawlus - 2011-02-04 20:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy to [usunięte przez moderatora] czy ktoś inny ale ta osoba do pięt mi nie dorasta. Jest dla mnie zerem kompletnym i tylko mogę mu współczuć
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski