Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-04-11 11:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragnę zauważyć, że pracownik ecovital zachował się wysoce nieprofesjonalnie i wyjątkowo obraźliwie odpowiadając Klientowi "jeśli Pana poziom intelektualny jest taki sam to nie mamy o czym rozmawiać"..jest to zniesławienie. Nie warto odpowiadać nawet temu łykowi, bo nie zrozumie..jego samotna synapsa i układ umysłowy połączony w prostej linii z jądrami nie przyswaja tego typu informacji.. to zwykły pratchawiec.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-04-11 11:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragnę zauważyć, że pracownik ecovital zachował się wysoce nieprofesjonalnie i wyjątkowo obraźliwie odpowiadając Klientowi "jeśli Pana poziom intelektualny jest taki sam to nie mamy o czym rozmawiać"..jest to zniesławienie. Nie warto odpowiadać nawet temu łykowi, bo nie zrozumie..jego samotna synapsa i układ umysłowy połączony w prostej linii z jądrami nie przyswaja tego typu informacji.. to zwykły pratchawiec.
zdjecie uzytkownika
sasza - 2014-04-12 10:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z dobrego źródła już wkrótce eco vital będzie miał proces sądowy o niezwrócenie weksla jednemu klientowi. Niech każdy sobie odpowie na pytanie czy firmie uczciwej wytacza się procesy sądowe??
zdjecie uzytkownika
Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gromy z nieba - 2014-04-11 11:13:10]:
Elloł, jak pisze GROMY Z NIEBA, pracuje, długo i namiętnie. Ten portal zapewnia (do pewnych granic) anonimowość. W Eco Vital, który istnieje około dwa - trzy lata, co to znaczy długo?Najprawdopodobniej długo to trzy miesiące. Jeśli ktoś szuka dobrej pracy w dobrej firmie, to mogę polecić. Na pewno nie w Eco Vital. Eco Vital nie szanuje ludzi; ani pracowników ani gości czy klientów. Z tego co wiem, wzmianka w CV o pracy w Eco Vital nie jest najlepszym pomysłem. Z takim CV (doświadczeniem zawodowym) można dłuuuugo nie znaleźć pracy. Nie ma się czym chwalić, analogia do pracy w domu publicznym. Pracownicy nie są szanowani ale zarabiają, tyle, że nie jest to powód do dumy :-) bo to i reputacja firmy wątpliwa i szefostwo z pod ciemnej gwiazdy. Ech, samo życie panie Pawle...
zdjecie uzytkownika
Pan Jan - 2014-04-14 12:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27]:
No to się mylisz, bo firma szanuje pracowników, a po pracy w eco-vital można spokojnie znaleźć pracę. Wiele osób znalało po pracy w ev nawet w podobnym zawodzie (marketing, księgowość, hr), nie ma z tym większych trudności. Nie wiem skąd masz te informację, ale najwyraźniej ktoś Cię w trąbę zrobił.
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2014-04-15 10:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27]:
Nigdy nie byłam świadkiem sytuacji, w któej firma nie szanowałaby pracownika. A pracuje w EV ponad rok. Więc nie wiem skąd masz informacje ale są błędne.
zdjecie uzytkownika
Luiza - 2014-04-16 15:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27]:
Oj coś ściemniasz kolego. Pracuje z przyjaciółką w Eco-Vital pół roku i żadnego złego traktowania nie zauważyłam i nie doświadczyłam, a po pracy tutaj ludzie spokojnie mogą znaleźć pracę w innym miejscu. Bez najmniejszych problemów. Eco-Vital to firma jak każda inna, więc nie widzę powodu, dla którego ludzie mieliby mieć trudności ze znalezieniem innej pracy.
zdjecie uzytkownika
kar.baz - 2014-04-17 07:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ostatnich zwolnieniach w oddziale Olsztyńskim wiele osób znalazło się w trudnej sytuacji. Jeśli są chętne do pracy osoby zwolnione z EV zapraszam do kontaktu na kar.baz@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Karinka - 2014-04-17 09:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kar.baz - 2014-04-17 07:53:05]:
Rozumiem, że po zwolnieniach tych pracowników (bo w końcu na pewno ich zwolnisz) też chcesz być obsmarownay w internecie i w artykułach w gazetach? A w trudnej sytuacji znaleźli się na własne życzenie. ŻADNA firma nie zwalnia pracownika, który dobrze pracuje i przynosi dochód.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-04-17 12:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wiele złego czyta się o "ECO VITAL". mój syn pracował w tej firmie, pÓki nie została zamknięta filia. Chwalił atmosferę i wiele się nauczył dzięki szkoleniom. Kiedy zamknięto filię, nie miał problemu ze znalezieniem pracy w podobnym zawodzie -telemarketer - Komu się chce pracować zawsze znajdzie, a nie obsmarowuje byłej firmy. Między czasie gdzie indziej by zarobił. Często Ci nażerają na pracodawców co pracować się im nie chce, to nie komuna że czy się stało, czy leżało 2000 się należało. Chciałabym też poinformować tych co psioczyli i obawiali się , że po zamknięciu filli nie będzie pensji. Syn otrzymał, a w tym miesiącu otrzymał za trzy dni przepracowane w marcu, więc firma uczciwie postąpiła z byłymi pracownikami. A co tyczy nagonki na tę firmę? Wszystkie firmy, reklamy do końca nie są fer. Tylko , że nie ma nagonki jak na tą, czemu? Po prostu konkurencja chciała przejąć rynek i się jej udało. To jest tak jak z ptasią grypą, kuraki nie kupować bo chore więc świnie idą w interes :-)
zdjecie uzytkownika
Ryniu - 2014-04-17 14:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karinka - 2014-04-17 09:32:02]:
Dostrzegam (usunięte przez administratora), że nie koniecznie ROZUMIESZ, lecz udajesz, że rozumiesz. W myśleniu jest przyszłość. U Ciebie, nie widzę przyszłości. Choć dbaj o nogi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ryniu - 2014-04-17 14:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-04-17 12:44:35]:
Moniko, co za wyobraźnia. Niespotykane to aby pisała mama pracownika i to zadowolonego na jakimkolwiek forum.
Pic na wodę, fotomontaż. Rodzice nie wpisują opinii o pracy dziecka. To oszustwo. Kit i ściema produkowana przez pracowników Eco Vital na polecenie zarządu firmy. Proponuję na trzeźwo przez kilka dni popatrzeć na świat. Przekażcie to wyżej. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pr branży - 2014-04-17 18:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka konkurencja chce przejąć eco? Zwalniają ludzi bo nie robią juz iventow z pazura a na zwykłych prezentacjach ciężko sie sprzedaje mniej ekip to mniej potrzebnych telemarketerów proste to eco swoimi nachalnymi sposobami sprzedazy powodują upadek branży i nikt z konkurencji nie przeleje pracowników bo firm jest coraz mniej
zdjecie uzytkownika
Kala22 - 2014-04-18 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pr branży - 2014-04-17 18:50:18]:
Organizują eventy, fakt bez Pazury, czy innych znanych osób, ale powodzi im się tak samo dobrze. Nie możecie pisać, co wam do głowy przyjdzie, bo zostaliście zwolnieni z pracy. Bez przesady :)
zdjecie uzytkownika
sasza - 2014-04-18 18:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-04-17 12:44:35]:
Twój syn jest mega ambitny został telemarketerem he he fantastyczna praca
zdjecie uzytkownika
pr branży - 2014-04-19 05:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sasza - 2014-04-18 18:11:31]:
a ten swistak zawija te papierki haha
zdjecie uzytkownika
Ryniu - 2014-04-19 06:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieniono nazwę na Eco Bon Ton, to jest jak pudrowanie syfa. Na szczęście, żyjemy w Państwie prawa i są tu mechanizmy, które uniemożliwią złe traktowanie ludzi: pracowników, gości czy klientów.
Cytując Saszę:
(usunięte przez administratora) Zdrowych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy...
Co ma wisieć, nie utonie, panie Pawełku...
zdjecie uzytkownika
Gorel - 2014-04-19 08:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki świstak? Chociaż dobrze, że zawija a nie zwija papierków ;) Bo wtedy byłaby już lipa niezla haha
zdjecie uzytkownika
jak nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj - 2014-04-21 00:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2014-04-11 11:15:26]:
jak dajecie "pracownikowi" umowe zlecenia to klient jego może pozwac z powództwa cywilnego a nie Eco Vital, a że opinia o Eco Vital przez to ucierpi to miejcie do siebie pretensje cymbałku jeden ty, że nie dajecie konsultantom umów zgodnych z prawem...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-21
Żródło: gratka.pl
Kielce
(Świętokrzyskie)
W związku z dynamicznym rozwojem firmy EcoVital, poszukujemy pracowników na stanowisko Telemarketer. Praca dla osób powyżej 16 roku życia. Elastyczny grafik i miła atmosfera. Zapraszam wszystkich.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Ryniu - 2014-04-21 08:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochane MM (Matysowe Młotki), skończcie tę farsę. Nie uchronicie tego tonącego statku. Jest spróchniały, zgniły i przeżarty kłamstwem, oszustwem i wszelkimi używkami. Nie tędy droga. Można sposób normalny zarabiać w Polsce pieniądze, nie robiąc innym ludziom krzywdy.Każda niegodziwość do Was wróci. Najlepszego.
zdjecie uzytkownika
Komar - 2014-04-22 09:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w jaki sposób zostałeś oszukany, bo jawnymi oskarżeniami można rzucać na lewo i prawo, ale trzeba je czymś poprzeć
zdjecie uzytkownika
uszatek - 2014-04-22 12:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27]:
Niektórzy w Eco-Vital pracują od samego początku i nie słyszałem złej opinii od nich na temat firmy jak i samej pracy. Jeśli nie chcesz wpisywać do CV pracy w Eco-Vital to po co w ogóle tam zaczynałeś pracować? :D Każdy pracodawca wie, że Eco-Vital przoduje w telemarketingu więc wpisanie doświadczenia u nich na takim staownisku jest jak najbardziej dobrym rozwiązaniem. Ale oczywiście, każdy ma swoje zdanie...
zdjecie uzytkownika
EtamRysiu - 2014-04-22 21:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do przodowania, to zaszło jakieś nieporozumienie. Eco Vital przoduje w pozwach do sądu pracy oraz szykuje się pozew zbiorowy. Takie małe niewinne porównanie: w latach 1939 do 1944 żaden niemiecki oficer, nawet żaden żołnierz nie narzekał na zwierzchników. Mało tego, ci żołnierze byli dumni z faktu służenia w Wehrmahcie. Ta formacja PRZODOWAŁA I NIE MIAŁA SOBIE RÓWNYCH - do czasu. Tyle, że od 8 maja 1945 nie było im do śmiechu, a część zwierzchników odpowiedziała za niegodziwości. Nie pitol USZATKU takich farmazonów. Czas pokaże...serdeczności i tego, co przychodzi Wam z największym trudem - pomyślunku...
zdjecie uzytkownika
uszatek - 2014-04-23 10:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EtamRysiu - 2014-04-22 21:16:58]:
Eco-Vital od dawna prowadzi telemarketing i to z sukcesem, więc to Ty gadasz farmazony. Co do pozwów, to każda firma je dostaje. (usunięte przez administratora) Każda firma będzie przez jednych lubiana, przez innych znienawidzona.
zdjecie uzytkownika
gąska - 2014-04-23 15:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EtamRysiu - 2014-04-22 21:16:58]:
Myślisz, że inne firmy nie są podawane do sądu? A Eco-Vital dlaczego ma pozwy do sądu? Bo jeden staruszek z drugim nie przeczytał umowy i teraz trzeba winę na kogoś zrzucić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
83 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x