Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dyolon - 2014-06-24 02:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i coś się zmieniło, ale założenia firmy pozostają chyba nie zmienione, bo na czymś muszą się opierać.
zdjecie uzytkownika
rybka - 2014-06-25 11:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dyolon - 2014-06-24 02:03:16]:
co masz na myśli pisząc założenia?
zdjecie uzytkownika
sezamowa - 2014-06-27 15:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rybka - 2014-06-25 11:46:51]:
pewnie nic, nie pracowałam w firmie, zatanawiam się nad aplikacją, z tego co widzę, w większości wypowiadają się osoby, które nie pracowały w firmie i nie były nawet na żadnej rozmowei kwalifikacyjnej. Przecież są tam też inne stanowiska niż handlowiec...
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-06-30 15:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko, byłem na rozmowie, wszystko wygląda spoko, od jutra mam zaczynać, faktycznie nie chciałabym być handlowcem, ale tak jak pisze gościu wyżej jest tam więcej stanowisk, mam nadzieję, że wszystko będzie nadal w porządku.
zdjecie uzytkownika
Dyolon - 2014-07-01 01:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Założenia firmy czyli jak dla mnie - osiągnięcie jak najlepszego wyniku nie koniecznie przejmując się całą resztą.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-01 01:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma ze wszech miar podła i oszukańcza. Robią w tzw. bambuko klientów, jak i własnych pracowników. Możesz poświecić się w pełnym wymiarze czasu, zaangażować się we wszystko, o co Matys cię poprosi, a i tak orżną cię na wypłacie. Firmie obce są takie wartości jak: uczciwość, słowność, lojalność, wsparcie, zaufanie, poszanowanie czasu prywatnego. Dla tych, którzy mają wątpliwości, czy podjąć pracę w Eco: szczerze Wam odradzam. Firma jest nieuczciwa, a na dowód tego prosty fakt: nie sprzedaje garnków pod własną marka, tylko pod egidą firm "słupów", byleby banki kredytujące i klienci nie kojarzyli ich z oszukańczymi praktykami Eco. Każdy, począwszy od prelegenta, przez koordynatora, a skończywszy na żałosnym prezesiku, może wlepić ci karę o dowolnej wysokości. Możesz mieć pewność, że praca w Eco to nie 3 dni, jak naiwnie Matys wmawia swoim pracownikom; dodaj poniedziałek na zbędne, jałowe zebrania i piątek na rozliczenia, za które, rzecz jasna, nikt nie płaci. Podstawa mierna, socjalu brak, umowy śmieciowe, ciągłe wyjazdy, zerowa estyma i zerowy prestiż pracy, brak możliwości rozwoju, kupa chamstwa pośród współpracowników- jeżeli takie atrybuty są ci miłe, wtedy gazem do Eco. Dla rozsądnych: lepiej chwilę dłużej poszukać i znaleźć lepszą, uczciwszą pracę!
zdjecie uzytkownika
Rybka - 2014-07-02 15:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-07-01 01:52:22]:
rozumiem, że w eco pracowałeś, na jakim stanowisku? Zrezygnowałeś sam, czy poproszono Cię o odejście i pytanie tak rzetelnie przykładałeś się do powierzonych obowiązków, każdy zna warunki swojej pracy, jeśli nie odpowiadały one twoich oczekiwaniom nie należało współpracy podejmować, nie byłoby teraz tego niepotrzebnego komentarza.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-02 21:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rybka - 2014-07-02 15:53:41]:
Zero logiki, Rybeńko, w twej wypowiedzi. Warunki początkowe znałem, problem polegał na tym, że to firma co chwila je zmieniała, matacząc przy tym przy wypłatach. Firma nie docenia zaangażowania, chcą tylko więcej i więcej, najchętniej nie płacąc za wykonane usługi. A komentarz jak najbardziej potrzebny, bo ostrzega dziecinko potencjalnych pracowników, których Eco Vital mógłby zatrudnić,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dyolon - 2014-07-08 09:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No przykro mi, ale w ten sposób się nie da. Każdy chciałby się nachapać kosztem innych, ale czy o to na tym ziemskim padole chodzi?
zdjecie uzytkownika
Mosir - 2014-07-09 22:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jak to jest z tymi kierownikami, że oni zawsze są strasznie znerwicowani i podminowani... normalnie się nie da porozmawiać?
zdjecie uzytkownika
Miłosierny - 2014-07-10 07:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eco Vital chce się zmienić. Czy to możliwe? Nie jest to możliwe. Roślina, która ma zgniłe korzenie nie wyda owoców. Współczuję ludziom tam pracującym. Ocknijcie się. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bostsk - 2014-07-10 11:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest mozliwe. Ja bym im nie odbieral tej mozliwosci. Tylko pytanie czy oni w ogole chca sie zmienic...
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-07-30 20:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ecovital, ecobonton, telepromo pj itd.... co chwile zmieniają nazwę żeby ludzi nie kojarzyli.... garnki nie posłużą wam tej gwarancji która zapewniają, za stołem prezentacyjnym cuda się dzieją, odkrawają przypalone ciasto, termomix pseudo do niczego.... a ludzie głupi i tak dają się nabrać... prawdziwe firmy to Zepter philipak... mama ma te gary od 10 lat!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gambini - 2014-08-08 22:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eco szambo. Potrzeba notoryczna zmiana nazwy z powodu oszukiwania klientów jak i pracowników. Do widzenia się z taką firmą.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-19 17:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończył się pseudo firmie abonament w gowork, to i negatywnych opinii nie ma kto skasować. Nagle się też okazało że nie ma kto pochwał pisać.
zdjecie uzytkownika
Greg - 2014-08-20 10:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Buhahaha, gdzie są ci wszyscy, którzy przez 37 stron zapewniali, jaka to porządna i uczciwa firma? Finalnie się okazało, że rację mieli Ci, którzy przet tym bagnet ostrzegali ... i ja im dziękuję, bo zamiast pracy w tym "raju", wybrałem drogę dalszego szukania pracy. Przynajmniej moja firma nie zwinie się jednej nocy z rynku.
zdjecie uzytkownika
Rychu Pobożny - 2014-08-21 19:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I dojebali firmie Eco Vital i Mat Medic kary. Te firmy to ściema, kit i bujda na resorach czyli dupa z korbką. Koniec z oszukiwaniem emerytów. Amen.
zdjecie uzytkownika
Rychu Pobożny - 2014-08-21 19:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Matys, idź pan grzyby zbierać. Wracaj do Białegostoku, tam skąd się wywodzisz...Pyrą nigdy nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz...
zdjecie uzytkownika
Bostak - 2014-08-22 01:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba im oddać, że swoją markę prowadzą bardzo profesjonalnie. Sporo ludzi przekonało się do tego sprzętu. Również spora grupa uważa, że to pic na wodę. Cóż - myślę, że firma nie wystawiała by się na taką śmieszność i nie eksponowała jakiejś tandety, skoro ich celem jako firmy rzeczywiście jest propagowanie żywego stylu życia.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-22 09:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bostak - 2014-08-22 01:43:46]:
Kpisz, czy żyjesz w jakimś alternatywnym świecie? Firma tak profesjonalnie prowadziła swoją markę, że tej już nie ma.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-08-31 23:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nic dodac, nic ując. Dobrze opisany przypadek ( usunięte przez administratora )Patryka
zdjecie uzytkownika
JTJ - 2014-09-05 12:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i w końcu jak to jest? w Internecie nie znalazłem żadnych informacji o tym, że marki już nie ma (jak wyżej pisze JA), z drugiej strony nie widać też żadnych aktualnych ofert pracy. Nie musi to jednak świadczyć o zamknięciu firmy. Może ktoś z pracowników ma jakieś sprawdzone informacje z pierwszej ręki?
zdjecie uzytkownika
hostessa - 2014-09-08 20:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eco prawda - 2014-06-21 20:48:52]:
Pracowałam kiedyś kilka dni w tej firmie. Byłam ich hostessą. Miałam nad sobą opiekuna regionu, który zbierał ode mnie listy osób (dane osobowe) zaproszonych przeze mnie na spotkanie z przedstawicielem handlowym. Miały być one podstawą do rozliczenia moich zarobków. Pracowałam na tym "stanowisku" rok temu, przelewu nie mam do dziś! Wydzwaniałam, prosiłam, tłumaczyłam... Jedyne czego się dowiedziałam, to tyle, że "mój "opiekun" się zwolnił i widocznie nie dostarczył list do działu rozliczeń. A teraz nie ma z nim kontaktu, poza tym zapewne się już tych list pozbył." Koniec końców nie liczyła się dla nich podpisana przeze mnie umowa zlecenie z tym panem, a mojej wypłaty zapewne nie zobaczę nigdy...
zdjecie uzytkownika
fafa - 2014-09-11 23:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedno wielkie DNO!!! Dlaczego? Pokaz produktów organizowany przez tę firmę to porażka. Jak można do starszych ludzi mówić wystąp??? Kim wy jesteście gówniarze żeby tak mówić do starszych ludzi. Brak kultury i jawne kłamstwo w żywe oczy. "Nowoczesne zegarki lub blender" otrzymuje każdy uczestnik prezentacji. Kłamstwo. Jeszcze na koniec do osób które miały ok 70 lat, dziękujemy, proszę wyjść? Chamówa!
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-09-18 18:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hostessa - 2014-09-08 20:28:16]:
hej
czy twoim opiekunem nie był przypadkiem łukasz? jeśli tak to mogę podać tobie jego nr telefonu, pracuje w poznaniu w agromedica
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x