Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xmalecx - 2014-04-07 12:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goran - 2014-04-02 17:32:40]:
To, że ktoś jest prszygotowany i kompetentny to nie znaczy, że nie mogą wydarzyć się sytuację, przez które wszystko się opóźni o kilka dni. Ludzie po zwolnieniach najeżdżają na firmę, że była śmaka i owaka. Nikt wam tam pracować nie kazał. Frima jak każda inna.
zdjecie uzytkownika
Głowacka - 2014-04-08 12:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosć - 2014-03-31 11:47:04]:
Pracuje w ev od pół roku i poleciłam pracę tutaj kilku znajomym, którzy również są zadowoleni. Jeśli ktoś lubi pracować, nie jest leniem to ta firma będzie dla niego idealnaa. Reszta niech się nie fatyguje w ogóle. Dlatego też pewnie tak dużo ludzi zostało zwolnionych ze stanowisk tele.
zdjecie uzytkownika
kadrowa - 2014-04-08 14:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-04-01 09:53:01]:
Jakbyć miał swoją firmę, to byś wiedział, że nie zawsze wszytsko idzie po myśli przełożonego i opóźnienia sa naturalną rzeczą.
zdjecie uzytkownika
lolita - 2014-04-09 11:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [enjo - 2014-03-26 12:11:17]:
Najwyraźniej ludzie zaczynają traktować telemarketing jako coś stałego. Szkoda mi was... Praca na słuchawce jets pracą "na chwilę", w trakcie niej szuka się czegoś innego, żeby szybko stamtąd uciekać! Chociaż muszę pryznać, że kiedy pracowałam w EV to tak źle nie było. Studiowałam dziennie więc nie zarabiałam tyle co inni ale było spoko. Zawsze te kilka stówek w miesiącu wpadło, a co nabyłam doświadczenie to nabyłam :)
zdjecie uzytkownika
Rysio - 2014-04-09 15:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kadrowa - 2014-04-08 14:07:24]:
Gdybym miał swoją firmę to brałbym odpowiedzialność za to co dzieje się w tej firmie. Nie tłumaczy to złego traktowania gości na pokazach oraz złego traktowania pracowników. W Eco Vital to norma. Serdecznie odradzam pracę w tej firmie. Dziadostwo i zwyczaje pszenno-buraczane
zdjecie uzytkownika
WolnyWybor - 2014-04-10 14:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysio - 2014-04-09 15:28:01]:
Jakie złe traktowanie pracowników? Że się od nich wymaga czegoś? Najlepiej niech przychodzą do pracy i nic nie robią. Wszyscy zatrudnieni w EV dobrze wiedzieli na jakie warunki się zgadzają, a jeśli im się coś nie podobało to najnormalniej w świecie powinni się zwolnić. Wiadomo, że każdy człowiek jest inny i nie nadaje się do każdej pracy. Rozumiem, że ktoś może mieć problem w pracy, jeśli ma umowę podpisaną na okreslony termin, a za odstąpienie od niej jest jakas bajońska cena, ale tu czegoś takiego nie ma.
zdjecie uzytkownika
gromy z nieba - 2014-04-11 11:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysio - 2014-04-09 15:28:01]:
Złe traktowanie pracowników? Pracuje tu prawie rok i ani razu nie potraktowano mnie źle, niestosowanie itp. Praca jak w każdej innej firmie, tyle, że ludzie jacyś tacy milsi są. Ja akurat pracę w EV polecam.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-04-11 11:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragnę zauważyć, że pracownik ecovital zachował się wysoce nieprofesjonalnie i wyjątkowo obraźliwie odpowiadając Klientowi "jeśli Pana poziom intelektualny jest taki sam to nie mamy o czym rozmawiać"..jest to zniesławienie. Nie warto odpowiadać nawet temu łykowi, bo nie zrozumie..jego samotna synapsa i układ umysłowy połączony w prostej linii z jądrami nie przyswaja tego typu informacji.. to zwykły pratchawiec.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-04-11 11:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragnę zauważyć, że pracownik ecovital zachował się wysoce nieprofesjonalnie i wyjątkowo obraźliwie odpowiadając Klientowi "jeśli Pana poziom intelektualny jest taki sam to nie mamy o czym rozmawiać"..jest to zniesławienie. Nie warto odpowiadać nawet temu łykowi, bo nie zrozumie..jego samotna synapsa i układ umysłowy połączony w prostej linii z jądrami nie przyswaja tego typu informacji.. to zwykły pratchawiec.
zdjecie uzytkownika
sasza - 2014-04-12 10:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z dobrego źródła już wkrótce eco vital będzie miał proces sądowy o niezwrócenie weksla jednemu klientowi. Niech każdy sobie odpowie na pytanie czy firmie uczciwej wytacza się procesy sądowe??
zdjecie uzytkownika
Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gromy z nieba - 2014-04-11 11:13:10]:
Elloł, jak pisze GROMY Z NIEBA, pracuje, długo i namiętnie. Ten portal zapewnia (do pewnych granic) anonimowość. W Eco Vital, który istnieje około dwa - trzy lata, co to znaczy długo?Najprawdopodobniej długo to trzy miesiące. Jeśli ktoś szuka dobrej pracy w dobrej firmie, to mogę polecić. Na pewno nie w Eco Vital. Eco Vital nie szanuje ludzi; ani pracowników ani gości czy klientów. Z tego co wiem, wzmianka w CV o pracy w Eco Vital nie jest najlepszym pomysłem. Z takim CV (doświadczeniem zawodowym) można dłuuuugo nie znaleźć pracy. Nie ma się czym chwalić, analogia do pracy w domu publicznym. Pracownicy nie są szanowani ale zarabiają, tyle, że nie jest to powód do dumy :-) bo to i reputacja firmy wątpliwa i szefostwo z pod ciemnej gwiazdy. Ech, samo życie panie Pawle...
zdjecie uzytkownika
Pan Jan - 2014-04-14 12:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27]:
No to się mylisz, bo firma szanuje pracowników, a po pracy w eco-vital można spokojnie znaleźć pracę. Wiele osób znalało po pracy w ev nawet w podobnym zawodzie (marketing, księgowość, hr), nie ma z tym większych trudności. Nie wiem skąd masz te informację, ale najwyraźniej ktoś Cię w trąbę zrobił.
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2014-04-15 10:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27]:
Nigdy nie byłam świadkiem sytuacji, w któej firma nie szanowałaby pracownika. A pracuje w EV ponad rok. Więc nie wiem skąd masz informacje ale są błędne.
zdjecie uzytkownika
Luiza - 2014-04-16 15:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Etam - Rysio - 2014-04-12 12:50:27]:
Oj coś ściemniasz kolego. Pracuje z przyjaciółką w Eco-Vital pół roku i żadnego złego traktowania nie zauważyłam i nie doświadczyłam, a po pracy tutaj ludzie spokojnie mogą znaleźć pracę w innym miejscu. Bez najmniejszych problemów. Eco-Vital to firma jak każda inna, więc nie widzę powodu, dla którego ludzie mieliby mieć trudności ze znalezieniem innej pracy.
zdjecie uzytkownika
kar.baz - 2014-04-17 07:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ostatnich zwolnieniach w oddziale Olsztyńskim wiele osób znalazło się w trudnej sytuacji. Jeśli są chętne do pracy osoby zwolnione z EV zapraszam do kontaktu na kar.baz@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Karinka - 2014-04-17 09:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kar.baz - 2014-04-17 07:53:05]:
Rozumiem, że po zwolnieniach tych pracowników (bo w końcu na pewno ich zwolnisz) też chcesz być obsmarownay w internecie i w artykułach w gazetach? A w trudnej sytuacji znaleźli się na własne życzenie. ŻADNA firma nie zwalnia pracownika, który dobrze pracuje i przynosi dochód.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-04-17 12:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wiele złego czyta się o "ECO VITAL". mój syn pracował w tej firmie, pÓki nie została zamknięta filia. Chwalił atmosferę i wiele się nauczył dzięki szkoleniom. Kiedy zamknięto filię, nie miał problemu ze znalezieniem pracy w podobnym zawodzie -telemarketer - Komu się chce pracować zawsze znajdzie, a nie obsmarowuje byłej firmy. Między czasie gdzie indziej by zarobił. Często Ci nażerają na pracodawców co pracować się im nie chce, to nie komuna że czy się stało, czy leżało 2000 się należało. Chciałabym też poinformować tych co psioczyli i obawiali się , że po zamknięciu filli nie będzie pensji. Syn otrzymał, a w tym miesiącu otrzymał za trzy dni przepracowane w marcu, więc firma uczciwie postąpiła z byłymi pracownikami. A co tyczy nagonki na tę firmę? Wszystkie firmy, reklamy do końca nie są fer. Tylko , że nie ma nagonki jak na tą, czemu? Po prostu konkurencja chciała przejąć rynek i się jej udało. To jest tak jak z ptasią grypą, kuraki nie kupować bo chore więc świnie idą w interes :-)
zdjecie uzytkownika
Ryniu - 2014-04-17 14:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karinka - 2014-04-17 09:32:02]:
Dostrzegam Karinko, że nie koniecznie ROZUMIESZ, lecz udajesz, że rozumiesz. W myśleniu jest przyszłość. U Ciebie, nie widzę przyszłości. Choć dbaj o nogi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ryniu - 2014-04-17 14:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-04-17 12:44:35]:
Moniko, co za wyobraźnia. Niespotykane to aby pisała mama pracownika i to zadowolonego na jakimkolwiek forum.
Pic na wodę, fotomontaż. Rodzice nie wpisują opinii o pracy dziecka. To oszustwo. Kit i ściema produkowana przez pracowników Eco Vital na polecenie zarządu firmy. Proponuję na trzeźwo przez kilka dni popatrzeć na świat. Przekażcie to wyżej. Pozdrawiam.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-02-21
Żródło: nuzle.pl
Olsztyn
(Warmińsko-mazurskie)
Jesteśmy największym call center w województwie warmińsko-mazurskim. Obecnie poszukuje osób na stanowisko: Telefoniczny Doradca KlientaWymagania• zaangażowania w wykonywaną pracę• komunikatywności i otwartości w kontakcie z klientem• chęci do pracy i zdobywania nowej wiedzyObowiązki• telefoniczne umawianie spotkańOferujemy• atrakcyjne wynagrodzenie (stała podstawa + system prowizyjny)• elastyczny grafik pracy, praca na dwie zmiany ( weekendy i św
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
pr branży - 2014-04-17 18:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka konkurencja chce przejąć eco? Zwalniają ludzi bo nie robią juz iventow z pazura a na zwykłych prezentacjach ciężko sie sprzedaje mniej ekip to mniej potrzebnych telemarketerów proste to eco swoimi nachalnymi sposobami sprzedazy powodują upadek branży i nikt z konkurencji nie przeleje pracowników bo firm jest coraz mniej
zdjecie uzytkownika
Kala22 - 2014-04-18 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pr branży - 2014-04-17 18:50:18]:
Organizują eventy, fakt bez Pazury, czy innych znanych osób, ale powodzi im się tak samo dobrze. Nie możecie pisać, co wam do głowy przyjdzie, bo zostaliście zwolnieni z pracy. Bez przesady :)
zdjecie uzytkownika
sasza - 2014-04-18 18:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-04-17 12:44:35]:
Twój syn jest mega ambitny został telemarketerem he he fantastyczna praca
zdjecie uzytkownika
pr branży - 2014-04-19 05:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sasza - 2014-04-18 18:11:31]:
a ten swistak zawija te papierki haha
zdjecie uzytkownika
Ryniu - 2014-04-19 06:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieniono nazwę na Eco Bon Ton, to jest jak pudrowanie syfa. Na szczęście, żyjemy w Państwie prawa i są tu mechanizmy, które uniemożliwią złe traktowanie ludzi: pracowników, gości czy klientów.
Cytując Saszę:
A ŚWISTAK SIEDZI, BO OSZUKIWAŁ LUDZI (BO SREBERKA BYŁY Z PRZEMYTU)...
Zdrowych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy...
Co ma wisieć, nie utonie, panie Pawełku...
zdjecie uzytkownika
Gorel - 2014-04-19 08:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki świstak? Chociaż dobrze, że zawija a nie zwija papierków ;) Bo wtedy byłaby już lipa niezla haha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
83 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x