Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dyolon - 2014-07-08 09:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No przykro mi, ale w ten sposób się nie da. Każdy chciałby się nachapać kosztem innych, ale czy o to na tym ziemskim padole chodzi?
zdjecie uzytkownika
Mosir - 2014-07-09 22:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jak to jest z tymi kierownikami, że oni zawsze są strasznie znerwicowani i podminowani... normalnie się nie da porozmawiać?
zdjecie uzytkownika
Miłosierny - 2014-07-10 07:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eco Vital chce się zmienić. Czy to możliwe? Nie jest to możliwe. Roślina, która ma zgniłe korzenie nie wyda owoców. Współczuję ludziom tam pracującym. Ocknijcie się. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bostsk - 2014-07-10 11:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest mozliwe. Ja bym im nie odbieral tej mozliwosci. Tylko pytanie czy oni w ogole chca sie zmienic...
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-07-30 20:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ecovital, ecobonton, telepromo pj itd.... co chwile zmieniają nazwę żeby ludzi nie kojarzyli.... garnki nie posłużą wam tej gwarancji która zapewniają, za stołem prezentacyjnym cuda się dzieją, odkrawają przypalone ciasto, termomix pseudo do niczego.... a ludzie głupi i tak dają się nabrać... prawdziwe firmy to Zepter philipak... mama ma te gary od 10 lat!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gambini - 2014-08-08 22:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Eco szambo. Potrzeba notoryczna zmiana nazwy z powodu oszukiwania klientów jak i pracowników. Do widzenia się z taką firmą.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-19 17:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończył się pseudo firmie abonament w gowork, to i negatywnych opinii nie ma kto skasować. Nagle się też okazało że nie ma kto pochwał pisać.
zdjecie uzytkownika
Greg - 2014-08-20 10:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Buhahaha, gdzie są ci wszyscy, którzy przez 37 stron zapewniali, jaka to porządna i uczciwa firma? Finalnie się okazało, że rację mieli Ci, którzy przet tym bagnet ostrzegali ... i ja im dziękuję, bo zamiast pracy w tym "raju", wybrałem drogę dalszego szukania pracy. Przynajmniej moja firma nie zwinie się jednej nocy z rynku.
zdjecie uzytkownika
Rychu Pobożny - 2014-08-21 19:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I dojebali firmie Eco Vital i Mat Medic kary. Te firmy to ściema, kit i bujda na resorach czyli dupa z korbką. Koniec z oszukiwaniem emerytów. Amen.
zdjecie uzytkownika
Rychu Pobożny - 2014-08-21 19:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Matys, idź pan grzyby zbierać. Wracaj do Białegostoku, tam skąd się wywodzisz...Pyrą nigdy nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz...
zdjecie uzytkownika
Bostak - 2014-08-22 01:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba im oddać, że swoją markę prowadzą bardzo profesjonalnie. Sporo ludzi przekonało się do tego sprzętu. Również spora grupa uważa, że to pic na wodę. Cóż - myślę, że firma nie wystawiała by się na taką śmieszność i nie eksponowała jakiejś tandety, skoro ich celem jako firmy rzeczywiście jest propagowanie żywego stylu życia.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-22 09:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bostak - 2014-08-22 01:43:46]:
Kpisz, czy żyjesz w jakimś alternatywnym świecie? Firma tak profesjonalnie prowadziła swoją markę, że tej już nie ma.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-08-31 23:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nic dodac, nic ując. Dobrze opisany przypadek ( usunięte przez administratora )Patryka
zdjecie uzytkownika
JTJ - 2014-09-05 12:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i w końcu jak to jest? w Internecie nie znalazłem żadnych informacji o tym, że marki już nie ma (jak wyżej pisze JA), z drugiej strony nie widać też żadnych aktualnych ofert pracy. Nie musi to jednak świadczyć o zamknięciu firmy. Może ktoś z pracowników ma jakieś sprawdzone informacje z pierwszej ręki?
zdjecie uzytkownika
hostessa - 2014-09-08 20:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eco prawda - 2014-06-21 20:48:52]:
Pracowałam kiedyś kilka dni w tej firmie. Byłam ich hostessą. Miałam nad sobą opiekuna regionu, który zbierał ode mnie listy osób (dane osobowe) zaproszonych przeze mnie na spotkanie z przedstawicielem handlowym. Miały być one podstawą do rozliczenia moich zarobków. Pracowałam na tym "stanowisku" rok temu, przelewu nie mam do dziś! Wydzwaniałam, prosiłam, tłumaczyłam... Jedyne czego się dowiedziałam, to tyle, że "mój "opiekun" się zwolnił i widocznie nie dostarczył list do działu rozliczeń. A teraz nie ma z nim kontaktu, poza tym zapewne się już tych list pozbył." Koniec końców nie liczyła się dla nich podpisana przeze mnie umowa zlecenie z tym panem, a mojej wypłaty zapewne nie zobaczę nigdy...
zdjecie uzytkownika
fafa - 2014-09-11 23:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedno wielkie DNO!!! Dlaczego? Pokaz produktów organizowany przez tę firmę to porażka. Jak można do starszych ludzi mówić wystąp??? Kim wy jesteście gówniarze żeby tak mówić do starszych ludzi. Brak kultury i jawne kłamstwo w żywe oczy. "Nowoczesne zegarki lub blender" otrzymuje każdy uczestnik prezentacji. Kłamstwo. Jeszcze na koniec do osób które miały ok 70 lat, dziękujemy, proszę wyjść? Chamówa!
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-09-18 18:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hostessa - 2014-09-08 20:28:16]:
hej
czy twoim opiekunem nie był przypadkiem łukasz? jeśli tak to mogę podać tobie jego nr telefonu, pracuje w poznaniu w agromedica
zdjecie uzytkownika
berk - 2014-09-23 10:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Upadłości nie ogłosiła. Zmieniają tylko nazwy , zeby zmylić PIP i resztę instytucji. Ktoś wcześniej trafnie napisał, że jeśli roślina ma zgniłe korzenie to się nie zmieni na nowo. Na szczęście już tam nie pracuję nikomu nie życze tam pracować !
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-10-01 16:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) sluchajcie potrzebuje jakiegos nr pod ktorym moglabym skontaktowac sie z eco vital. Mam pilna sprawe do nich i bardzo mi zalezy na tym numerze. Jezk ktod posoada nr do jakiej fili to bylabym wdzieczna
zdjecie uzytkownika
Valeria - 2014-10-08 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i odradzam. Z resztą firma już nie istnieje pod tą nazwą. Na jej miejsce powstało kilkanaście nowych tworów co też świadczy nie najlepiej o firmie. Zwinęli się bo się zrobiło za gorąco na ich temat w mediach. Sprzedaż spadła, zwroty wzrosły pewnie i tyle. Dyrektor handlowy nie ogarnia tego bagna albo ogarnia na swoje konto bo wypłaty spóźniały się odkąd objął "rządy". Z daleka od tego rodzaju pseudo firm. Traktują pracownika jak niewolnika.
zdjecie uzytkownika
Valeria - 2014-10-08 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Valeria - 2014-10-08 18:32:49]:
Szukaj takich firm jak Eco Bon Ton, CSV Group, Life and Harmony, Agencja Pracy Tymczasowej Life and Work-wszystko trzymane w tych samych brudnych łapach.
zdjecie uzytkownika
Magma - 2014-10-09 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ok. roku, a umowy z Eco-vital były na : Eco Bon Ton, Life and Harmony, Harmonia Życia, Tomland, Merynosen, Mat medic, Energia Życia, Vital mix, Dębol, Ottima, JP, Life Promotion Group oraz wiele innych infantylnych nazw wymyślonych przez 20-latków z etykietą Koordynator ds. ... (tutaj następne wymyślenie awangardowego stanowiska, odpowiedniego do noszenia koszulki Hugo Bossa, kupionej przed magazynem z wyjebki. Istna Wioska Smerfów ze smerfkami, kręconą Smerfetką, Gargamelem z czerwono-białym Porsche i śmieszny Klakier na magazynie po AWF.
zdjecie uzytkownika
silnoręki - 2014-10-09 18:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieźle się młodzi nakradli,żal biednych ogołoconych z kasy staruszków.
zdjecie uzytkownika
Mozill - 2014-10-13 08:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko co ta zmiana nazwy pomoże? Może i PIP i wszystkich innych to skołuje (w co osobiście wątpię) ale bardziej sprawa się tyczy samego sensu takiego działania - przecież nagle polityki nie zmienią, a obawiam się, że ludzie będą na te same rzeczy narzekać pod nazwą innej firmy. Przecież to parodia, nie powinni mieć w ogóle możliwości zakładania kolejnej firmy, ani zmiany nazwy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 12:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać konkurencja nie śpi. Że niby byli pracownicy nie mają co robić, tylko siedzą na goworku i piszą komentarze ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x