Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-22 09:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bostak - 2014-08-22 01:43:46]:
Kpisz, czy żyjesz w jakimś alternatywnym świecie? Firma tak profesjonalnie prowadziła swoją markę, że tej już nie ma.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-08-31 23:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nic dodac, nic ując. Dobrze opisany przypadek ( usunięte przez administratora )Patryka
zdjecie uzytkownika
JTJ - 2014-09-05 12:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i w końcu jak to jest? w Internecie nie znalazłem żadnych informacji o tym, że marki już nie ma (jak wyżej pisze JA), z drugiej strony nie widać też żadnych aktualnych ofert pracy. Nie musi to jednak świadczyć o zamknięciu firmy. Może ktoś z pracowników ma jakieś sprawdzone informacje z pierwszej ręki?
zdjecie uzytkownika
hostessa - 2014-09-08 20:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eco prawda - 2014-06-21 20:48:52]:
Pracowałam kiedyś kilka dni w tej firmie. Byłam ich hostessą. Miałam nad sobą opiekuna regionu, który zbierał ode mnie listy osób (dane osobowe) zaproszonych przeze mnie na spotkanie z przedstawicielem handlowym. Miały być one podstawą do rozliczenia moich zarobków. Pracowałam na tym "stanowisku" rok temu, przelewu nie mam do dziś! Wydzwaniałam, prosiłam, tłumaczyłam... Jedyne czego się dowiedziałam, to tyle, że "mój "opiekun" się zwolnił i widocznie nie dostarczył list do działu rozliczeń. A teraz nie ma z nim kontaktu, poza tym zapewne się już tych list pozbył." Koniec końców nie liczyła się dla nich podpisana przeze mnie umowa zlecenie z tym panem, a mojej wypłaty zapewne nie zobaczę nigdy...
zdjecie uzytkownika
fafa - 2014-09-11 23:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jedno wielkie DNO!!! Dlaczego? Pokaz produktów organizowany przez tę firmę to porażka. Jak można do starszych ludzi mówić wystąp??? Kim wy jesteście gówniarze żeby tak mówić do starszych ludzi. Brak kultury i jawne kłamstwo w żywe oczy. "Nowoczesne zegarki lub blender" otrzymuje każdy uczestnik prezentacji. Kłamstwo. Jeszcze na koniec do osób które miały ok 70 lat, dziękujemy, proszę wyjść? Chamówa!
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-09-18 18:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hostessa - 2014-09-08 20:28:16]:
hej
czy twoim opiekunem nie był przypadkiem łukasz? jeśli tak to mogę podać tobie jego nr telefonu, pracuje w poznaniu w agromedica
zdjecie uzytkownika
berk - 2014-09-23 10:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Upadłości nie ogłosiła. Zmieniają tylko nazwy , zeby zmylić PIP i resztę instytucji. Ktoś wcześniej trafnie napisał, że jeśli roślina ma zgniłe korzenie to się nie zmieni na nowo. Na szczęście już tam nie pracuję nikomu nie życze tam pracować !
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-10-01 16:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) sluchajcie potrzebuje jakiegos nr pod ktorym moglabym skontaktowac sie z eco vital. Mam pilna sprawe do nich i bardzo mi zalezy na tym numerze. Jezk ktod posoada nr do jakiej fili to bylabym wdzieczna
zdjecie uzytkownika
Valeria - 2014-10-08 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i odradzam. Z resztą firma już nie istnieje pod tą nazwą. Na jej miejsce powstało kilkanaście nowych tworów co też świadczy nie najlepiej o firmie. Zwinęli się bo się zrobiło za gorąco na ich temat w mediach. Sprzedaż spadła, zwroty wzrosły pewnie i tyle. Dyrektor handlowy nie ogarnia tego bagna albo ogarnia na swoje konto bo wypłaty spóźniały się odkąd objął "rządy". Z daleka od tego rodzaju pseudo firm. Traktują pracownika jak niewolnika.
zdjecie uzytkownika
Valeria - 2014-10-08 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Valeria - 2014-10-08 18:32:49]:
Szukaj takich firm jak Eco Bon Ton, CSV Group, Life and Harmony, Agencja Pracy Tymczasowej Life and Work-wszystko trzymane w tych samych brudnych łapach.
zdjecie uzytkownika
Magma - 2014-10-09 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ok. roku, a umowy z Eco-vital były na : Eco Bon Ton, Life and Harmony, Harmonia Życia, Tomland, Merynosen, Mat medic, Energia Życia, Vital mix, Dębol, Ottima, JP, Life Promotion Group oraz wiele innych infantylnych nazw wymyślonych przez 20-latków z etykietą Koordynator ds. ... (tutaj następne wymyślenie awangardowego stanowiska, odpowiedniego do noszenia koszulki Hugo Bossa, kupionej przed magazynem z wyjebki. Istna Wioska Smerfów ze smerfkami, kręconą Smerfetką, Gargamelem z czerwono-białym Porsche i śmieszny Klakier na magazynie po AWF.
zdjecie uzytkownika
silnoręki - 2014-10-09 18:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieźle się młodzi nakradli,żal biednych ogołoconych z kasy staruszków.
zdjecie uzytkownika
Mozill - 2014-10-13 08:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko co ta zmiana nazwy pomoże? Może i PIP i wszystkich innych to skołuje (w co osobiście wątpię) ale bardziej sprawa się tyczy samego sensu takiego działania - przecież nagle polityki nie zmienią, a obawiam się, że ludzie będą na te same rzeczy narzekać pod nazwą innej firmy. Przecież to parodia, nie powinni mieć w ogóle możliwości zakładania kolejnej firmy, ani zmiany nazwy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 12:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać konkurencja nie śpi. Że niby byli pracownicy nie mają co robić, tylko siedzą na goworku i piszą komentarze ;)
zdjecie uzytkownika
Serbin - 2014-10-27 12:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy ktoś może mi podać aktualny adres firmy Eco - Vital i normalny telefon do nich ? Tylko nie ten wysokopłatny. A może ma ktoś numer do p. Bartosza Szczęsnego?
bieszczady014@gmail.com
Będę b. wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-11-07 13:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja nie śpi, to prawda, można nawet po wpisach poznać kto pisze i co ma na celu to robiąc.. jak ktoś faktycznie może napiszecie jak wyglądają warunki pracy u nich, będę wdzięczny za każdą informację, bo jestem zainteresowany pracą u nich i dlatego się zastanawiam... z góry dzięki wielkie, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-11-07 16:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy możecie napisać o co chodzi z tymi karami dla pracowników bo gdzieś czytałem ,że są jakieś kary w umowie żeby jak najmniejsza kasę wypłacać
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2014-11-12 10:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są weksle in blanco - jak kiedyś w SAMOOBRONIE bo Paweł M (homo-kokso) jest biedny i dodatkowo (jak przystało na geja) musi i w ten sposób dorobić. Eco Vital to firma, która ściemnia jak Dynamo - nawet nie zauważysz, że pracowałeś za pół darmo. Firma oszust. Poczytajcie poprzednie wpisy. Posty pochlebne pisane są przez ludzi, którzy pracują w Eco Vital i są do tych czynności kierowani. Wiadomo dlaczego Eco Vital jest jeszcze na powierzchni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze pływa na wierzchu. Czytać, czytać i myśleć. Wiem, że to nie łatwe.
zdjecie uzytkownika
ewiczek - 2014-11-12 23:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz ta firma to Vital Mix......hahaha te same garnki i Ci sami oszuści... (usunięte przez administratora) ma wiele firm naciągających naiwnych klientów.
I kupują starsi ludzie...dają się naciągnąć. Ze mnie też niezła idiotka bo dałam się nabrać na ich prezenty które oferowali dla każdego z gości i co...?
Miał być odkurzacz ręczny lub masażer...a rozdawali jakąś kulkę do kąpieli.
Wygarnęłam co o nich myślę, że są bandą oszustów!
Pokaz odbył się właśnie dzisiaj w Lublinie. Szkoda, że dopiero po powrocie do domu poczytałam sobie o nich w necie....
zdjecie uzytkownika
nowak - 2014-11-15 18:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegajcie swoich bliskich i znajomych przed Vital-Mix.Unikajcie tych oszustów,Ceny na garnki zawyżają wielokrotnie, ich prezentacja to strata czasu.Nie można oczekiwać prezentów za darmo. W najlepszym wypadku dadzą jakąś chińską tandetę.
zdjecie uzytkownika
pan tomasz - 2014-11-21 16:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem dość czujny, odnośnie waszych wpisów, i myślę że żadna firma mnie nie oszuka i ani sekundy robić za darmo niczego nie będę. dlatego chcę iść do pracy w Eco Vital i się niczego nie boję. tym bardziej że zrobiłem prywatny research i mnóstwo pracowników zadowolonych więc was nie rozumiem. a ile procentowo prowizji na rękę się dostaje u nich?
zdjecie uzytkownika
pan tomasz - 2014-11-21 16:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem dość czujny, odnośnie waszych wpisów, i myślę że żadna firma mnie nie oszuka i ani sekundy robić za darmo niczego nie będę. dlatego chcę iść do pracy w Eco Vital i się niczego nie boję. tym bardziej że zrobiłem prywatny research i mnóstwo pracowników zadowolonych więc was nie rozumiem. a ile procentowo prowizji na rękę się dostaje u nich?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-24 08:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan tomasz - 2014-11-21 16:14:27]:
Kiedyś było od 0,75 do 1,5 ale są limity i średnie. Jak nie wyrobisz to prowizji nie ma.Dodatkiem są kary finansowe więc tną na prowizjach a bywa i tak, że i z podstawy obetną. Nie warto.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Paweł Matys ze swoimi spółkami ucieka z Polski i przenosi wszystko do Charkowa na Ukrainie
Pytania: przyjmą każdego naiwniaka
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-11-27 22:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Serbin - 2014-10-27 12:56:49]:
prosze o nr tel do eco vital wysłałam garnki do reklamacji i nie mam odpowiedzi ani garnków pisze listy wszystko na nic
zdjecie uzytkownika
frodo - 2014-12-05 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [renia - 2014-11-27 22:22:02]:
niestety , ale o telefon jest dość ciężko do nich... zresztą niech Pani wpisze sobie eco vital w googlach i zobaczy co wtedy wyskoczy. Niestety , ale myślę , że akurat na telefonie to mogą mieć urwanie głowy bo mają dość dużo ważniejszych spraw w tej chwili do rozwiązania niż garnki do reklamacji...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eco Vital?
Zadaj pytanie
x