Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OKT Polska Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
mag - 2014-07-26 11:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
jak nie chce Ci się pracować to pewnie ciężko wytrzymać jest Ci w każdej pracy, ja pracuje i jest bardzo ok ( nie ma na co narzekać)
zdjecie uzytkownika
malediwy - 2014-08-13 11:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
orka i jeszcze raz orka i ta wypowiedz też skasują
zdjecie uzytkownika
handi - 2014-08-13 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem co tan napisaliście w tych komentarzach co skasowali ale pewnie jakis wulgaryzm padł albo inne bardziej obrazliwe wrzuty, które są kasowane przez adminów jak chcecie powiedzieć prawdę o firmie to starajcie się napisać wszystko tak zgrabnie i bez zbędnych emocji żeby nikt nie mógł Wam nic zarzucić.a ja natomist zupełnie z innej strony patrze na OKT bo to jedna z niewielu firm z różnych branży która oferuje płatny staż dla studentó w dziale marketingu. Wiem, że Wasze opinie są raczej negatywne, ale dla mnie jest to zaskoczenie i duży pozytyw że są otwarci na młodych i nie chcą ich tylko wykorzystać ale też jakoś tam minimalnie pewnie ale dadzą zarobić. Jakby ktoś tu wiedział coś wiecej o tym stażu lub był już na rozmowie to byłoby miło jakby się wypowiedział
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-08-21 20:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, mam pytanie. Zostałem zaproszony na rozmowę do pracy w dziale informatyki. Czy ktoś mi powie jak się tam pracuje, jaka jest atmosfera, jacy ludzie tam pracują?
zdjecie uzytkownika
montaz - 2014-09-09 19:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa zlecenie fajna sprawa, jeśli posiadasz zaświadczenie, że jesteś uczniem to szczerze polecam, lenie się nie dorobią raczej i po czasie zrezygnują, Ci chodź z odrobiną zapału mogą naprawdę ładnie zarobić, co najważniejsze-chodzisz kiedy chcesz, trzeba się tylko trzymać godzin kolejnych zmian rano6-14,pop14-22, nocka22-6
zdjecie uzytkownika
westa - 2014-10-04 15:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montaz - 2014-09-09 19:10:17]:
przyzwyczajony jestem do tego, że jak ktoś piszę , że "lenie się nie dorobią" to znaczy po prostu tyle, że trzeba strasznie się natyrać , aby cokolwiek potem mieć na kwicie z wypłatą. Także rozumiem, że takie jest końcowe przesłanie Twojego posta? Ludzie specjalnie wcześniej nie chwalili roboty tutaj
zdjecie uzytkownika
XxxX - 2014-10-13 16:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiecie może jak długo trzeba czekać na odpowiedź od nich z programu 'UCZ SIĘ I PRACUJ''?
zdjecie uzytkownika
OKT - 2014-10-17 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XxxX - 2014-10-13 16:59:06]:
Zadzwoń do kard i się dowiesz w parę sekund.
zdjecie uzytkownika
bogna - 2014-11-07 14:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie czy kogoś gdzieś za jakieś biurko ewentualnie nie szukają? praca biurowa pilnie potrzebna a zebrałam sporo opinii że warto pod względem finansowym starać się o zatrudnienie w OKT. potwierdzicie czy zaprzeczycie? mogę liczyć na waszą pomoc proszę? napiszcie co wiecie, proszę o prawdziwe i bez złości wpisy jeśli możecie
zdjecie uzytkownika
fiflaczek - 2014-11-21 18:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to jest z tym szukaniem za biurko ( spodobalo sie mi to stwiertdzenie) tak na prawde ja sie nie ograniczam i szukam jakiejkolwiek roboty. tak poza tym, to potrzebuje jakiegos konkretnego zajęcia a najbardziej to konkretnego zajecia z konkretna kasa. wiecie lubie konkret. piszcie jak tam jest na prawde
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-11-21 18:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Montaz" pisał ze jak ma się zaświadczenie o byciu uczniem/studentem to przyjma z otwartymi ramionami. A to na jakie stanowiska tak lubią studentów? Często potrafia wyzyskiwać taką kadrę bo wiadomo że bez doświadczenia i tak naprawde nie wszyscy znają swoje prawa. Możecie określić na co najlepiej uważać?
zdjecie uzytkownika
janosik - 2014-11-22 14:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uważaj na obijanie się za paletami :)bo wylecisz
zdjecie uzytkownika
embi - 2014-11-28 21:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję tutaj od jakichś 2 miesięcy, praca nie najgorsza, jak się natrafi na akord to idzie nawet 120 zł dniówki wyciągnąć, trzeba uważać na niektórych brygadzistów, są strasznie nieprzyjemni i czepiają się o wszystko, ale summa summarum jest ok.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-12-01 14:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak z pracą PH? Jakie auto? Czy umowa na czas nieokrelony? Czy jest GPS? Jaka podstawa? Ile godzkn dziennie?
zdjecie uzytkownika
ertw - 2014-12-06 00:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co brygadzisci moga sie czepiac? dokladniej mozna sie dowiedziec? na jakich zasadach przyjmuja przyszłego pracownika ? i jakie obowiązki nakładaja na pracowników? umowa jest na czas okreslony czy nieokreslony? jak przebiega rekrutacja czy nie bedac studentem tez ma sie szanse? uprzejmie prosze o odpowedz dziekuje bardzo
zdjecie uzytkownika
hugon - 2014-12-20 18:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OKT chyba znowu rozpoczęło przyspiesznone procesy rekrutacji kolejnych pracowników. Widziałem , że na swoim rozkładzie ofert mają takie stanowiska jak kontroler jakości, przedstawiciel handlowy czy też programista CNC. A nie są to jedyne oferty jakie można znaleźć u nich na stronie. Polecam się nimi zainteresować
zdjecie uzytkownika
kalwi - 2015-01-04 15:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hugon - 2014-12-20 18:56:49]:
no własnie tylko spójrz na to co sam piszesz. Przyspieszone procesy rekrutacji. Żadna firma nie działa pochopnie jeżeli wie na co ją stać i pracownicy są spokojni o swoje miejsca pracy. To , że mają tak dużą potrzebę zatrudnienia nowych pracowników obecnie jest dość podejrzane... chyba że to sprawa rozwoju
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-09 08:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam wszystkich,
czy ktoś mi może odpowiedzieć jakie warunki zatrudnienia proponuje OKT? jaka podstawa, jakie premie, jakie auto i czemu zwolnił się wakat na woj. łódzkie świętokrzyskie? proszę o pomoc bo w poniedziałek na rozmowe mnie zaprosili
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-09 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-01-09 08:12:51]:
Ja podbijam pytanie jak wyzej mam rozmowe we wtorek na woj śląskie.
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-01-10 11:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-01-09 12:00:48]:
Samochod to ford fiesta lub opel astra, na reke masz kolo (usunięte przez administratora)+ premia
zdjecie uzytkownika
montaz - 2015-01-11 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważać na brygadzistki na montażu? To widzę musiał ktoś zaleźć za skórę, tak jak ktoś wyżej napisał pewnie za stanie za paletami. Brygadzistki-jedna lepsza od drugiej o ile ktoś przychodzi pracować (realizować zlecenia w miarę dobrym tempie-są wytyczne na 8 godzin pracy i nie jest to kosmiczne tempo tylko norma dla przeciętnych) a nie przychodzi poplotkować i chodzić co pół godziny na palarnie. Nie, nie trzeba się natyrać żeby zarobić, chociaż jak czasem potyrasz to się opłaca i nie mówię tu o tych 120 zł którymi ktoś się wyżej szczycił, otóż uświadamiam Cię że można za 8 godzin na montażu zarobić duuużo więcej. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-03-10 11:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada praca na stanowisku operatora wtryskarki ??

Jakie wynagrodzenie, nadgodziny ??
zdjecie uzytkownika
Juzek - 2015-03-14 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2015-03-10 11:07:09]:
Bardzo prosta robota, odbierasz produkty i tyle. Nadgodzin nie ma, bo nie ma takiej potrzeby. System 3 zmianowy. Pieniadze niezle.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani od rekrutacji bardzo miła,komunikatywna zadaje podstawowe pytania.Nie ma się co bać ani stresowac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
dzoa - 2015-03-25 18:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ludzie praca przyjemna i taka prawda że nie ma tu osób które tyrają a na szacunek innych trzeba zasłużyć atmosfera normalna a tak szczerze nikt nie lubi leserów :)co myślą że za stawkę 7,50 nie będą się nadwyrężać tak jest albo studenci co myślą że jak studiują to są lepsi od inny tam pracujących pozdrawiam tych co tam pracują i zapraszam chętnych do opracy:)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-26 00:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie przyjemna, a raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostajesz po kilka maszyn i się wyrabiaj, na przerwy chodzi się różnie czasem już 2 h po rozpoczęciu zmiany a czasem np godzinę przed końcem. nowych traktuje się jak jakieś ścierwo, niech zapiernicza a co tam. płaca do kitu jak na 3 zmiany czyli również pracę nocną. każdy patrzy krzywo, wielu donosi i dzięki temu ma lepiej. za pomocą każdy się rozgląda, ale jak sami maja pomóc to nagle ręce pełne pracy, choć mają jej niewiele w rzeczywistości .
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKT Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKT Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie