Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OKT


Oceniono 186 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
OKT
Mokra 3
85-834 Bydgoszcz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-01-16 20:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roman b - 2014-01-10 05:05:25]:
Szukają ustawianczy, spokojnie wyciągnąć możesz 6 tysi na rekę
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-17 08:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [julek - 2014-01-16 20:26:48]:
co za brednie 6tysiecy chyba jak ze 3-4tysiące dołożysz z własnej kieszeni
zdjecie uzytkownika
roman b - 2014-01-17 12:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Aaa, czyli w granicach 2, a 3 tysia, to jak wszedzie, (usunięte przez administratora)a maszyny jakie mają ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-18 13:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak nie brednie to skopiuj swój kwitek od wypłaty i tu wstaw. też wiem ile zarabiają ustawiacze.
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-01-29 17:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-01-18 13:59:21]:
Chetnie, ale tu nie ma mozliwosci wklejenie obrazka
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-02-03 18:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam,ktoś może napisac kilka słow o pracy na wtryskarkach ,obsługuje się 4 naraz?Mozna się wyrobic
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-02-07 13:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-02-03 18:06:30]:
Luzik, najprostsza robota w fabryce. Spokojnie się wyrobisz, jeśli jesteś choć trochę kumata.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-02-23 19:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczera prawda. święte słowa :)
zdjecie uzytkownika
salurex - 2014-02-25 12:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam.
Jutro mam rozmowe na stanowisko pracownik produkcji.
Jak to jest ze zmianami?
Jest jakis ustalony grafik z góry? np tydzien na rano, tydzien na nocke itp?
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2014-02-25 12:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masakra.
Dla początkującego na produkcji - max 1100-1200.
A gadali ,że można 1500-1800 zarobic
zdjecie uzytkownika
salurex - 2014-02-25 13:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedziela jest obowiązkowa?
jak godziny w sobote ?
zdjecie uzytkownika
ajgor - 2014-02-26 18:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
grafik jest na miesiąc z góry np.3 dni rano,2 popo i 2 nocki 2 dni wolne jakos tak.nadgodziny się ttafiają najlepiej nocki(30%+50%) i za niedziele (100%).oczywiście suche godziny to najnizsza krajowa +30% za nocki
zdjecie uzytkownika
Marikaaa - 2014-03-04 14:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam, że studenci w OKT mogą pracować bez grafiku ?
Przychodza na zmianę jaka im pasuje. To prawda ? Jak taka praca wygląda ?
zdjecie uzytkownika
majkelos - 2014-03-04 15:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również mam pytanko odnośnie pracy dla studentów. Po jakim czasie jest nowy nabór do pracy, bo z tego co słyszalem dosyc długo trzeba czekac na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
mag - 2014-03-06 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marikaaa - 2014-03-04 14:03:42]:
Zgadza się- pracujesz bez grafiku, jak Ci pasuje to idziesz na jakąś ze zmian.Praca na montażu, magazynie lub czasem przy maszynach.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-03-17 23:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy, że studenci sami sobie wybierają gdzie maja iść, nie dostają od OKT żadnego mentora, czy koordynatora, tylko wolna amerykanka?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-04-06 11:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tak dobrze, pracę przydziela koordynator, brygadzista lub pracownik nadzoru czy funkcyjny. W zależności od potrzeby można pracować na montażu, przy maszynie lub na magazynie czasem jeszcze inne tematy i zajęcia się trafia.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-07 16:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@UWAGA, sledze temat od dłuższego czasu i nie zauwazyłem, by usuwali negatywne, chyba, że ktoś złamie regulamin, wtedy gowork usunie, OKT nie ma tu nic do gadania.
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-04-08 17:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że mówicie o tym ich programie "ucz się i pracuj"? jakieś informacje ile można tam na nim zarobić?
zdjecie uzytkownika
tita - 2014-04-08 19:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie jest ta opinia o ustawiaczach kto skasowal swiete slowa
zdjecie uzytkownika
tita - 2014-04-22 17:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to jescze jaka kaszana
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-04 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jakie zarobki sa na umowe zlecenie ?? czy to cięzka praca ?? i jakie zmiany ?? czy dla ludzi uczacych się ida na reke ?
zdjecie uzytkownika
okt mag - 2014-06-10 01:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zleceniowcy chodza jak chcą nie maja grafiku. Więc sam sobie ustalisz kiedy i jak chcesz iść. Praca ciężka ? Jak zamierzasz stać i pierdzieć w stołek tylko by godzinówka leciała to idz na callcenter. Coś trzeba robić by zarobić. Ale nie ma tyrania itp. Zarobisz jak dla mnie grosze ale zawsze na lepszą flaszkę czy piwko co miecha będzie. Praca jest dla was na magazynie albo na montarzu to zależy gdzie jest jej więcej . Pozdro
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
  W związku z dynamicznym rozwojem firmy i Działu Narzędziowni poszukujemy kandydatów chcących zdobywać doświadczenie zawodowe na stanowisku ŚLUSARZ NARZĘDZIOWY w Dziale Narzędziowni. ABSOWENTÓW SZKÓŁ TECHNICZNYCH Miejsce pracy: Bydgoszcz Obowiązki: naprawa i zmiany w formach wtryskowych, budowa nowych form wtryskowych, przygotowanie form wtrysko
zdjecie uzytkownika
gadocha - 2014-06-16 16:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie powiedzieć coś o stanowisku "Ucz się i pracuj" w OKT ? to jakaś akcja skierowana do studentów?
zdjecie uzytkownika
gadocha - 2014-07-01 16:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i faktem jest to, że stale szukają pracowników na magazyn i produkcje, więc ciężko tu pewnie wytrzymać
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x