Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: OKT Polska Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
montaz - 2014-09-09 19:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa zlecenie fajna sprawa, jeśli posiadasz zaświadczenie, że jesteś uczniem to szczerze polecam, lenie się nie dorobią raczej i po czasie zrezygnują, Ci chodź z odrobiną zapału mogą naprawdę ładnie zarobić, co najważniejsze-chodzisz kiedy chcesz, trzeba się tylko trzymać godzin kolejnych zmian rano6-14,pop14-22, nocka22-6
zdjecie uzytkownika
westa - 2014-10-04 15:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montaz - 2014-09-09 19:10:17]:
przyzwyczajony jestem do tego, że jak ktoś piszę , że "lenie się nie dorobią" to znaczy po prostu tyle, że trzeba strasznie się natyrać , aby cokolwiek potem mieć na kwicie z wypłatą. Także rozumiem, że takie jest końcowe przesłanie Twojego posta? Ludzie specjalnie wcześniej nie chwalili roboty tutaj
zdjecie uzytkownika
XxxX - 2014-10-13 16:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiecie może jak długo trzeba czekać na odpowiedź od nich z programu 'UCZ SIĘ I PRACUJ''?
zdjecie uzytkownika
OKT - 2014-10-17 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XxxX - 2014-10-13 16:59:06]:
Zadzwoń do kard i się dowiesz w parę sekund.
zdjecie uzytkownika
bogna - 2014-11-07 14:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie czy kogoś gdzieś za jakieś biurko ewentualnie nie szukają? praca biurowa pilnie potrzebna a zebrałam sporo opinii że warto pod względem finansowym starać się o zatrudnienie w OKT. potwierdzicie czy zaprzeczycie? mogę liczyć na waszą pomoc proszę? napiszcie co wiecie, proszę o prawdziwe i bez złości wpisy jeśli możecie
zdjecie uzytkownika
fiflaczek - 2014-11-21 18:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to jest z tym szukaniem za biurko ( spodobalo sie mi to stwiertdzenie) tak na prawde ja sie nie ograniczam i szukam jakiejkolwiek roboty. tak poza tym, to potrzebuje jakiegos konkretnego zajęcia a najbardziej to konkretnego zajecia z konkretna kasa. wiecie lubie konkret. piszcie jak tam jest na prawde
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-11-21 18:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Montaz" pisał ze jak ma się zaświadczenie o byciu uczniem/studentem to przyjma z otwartymi ramionami. A to na jakie stanowiska tak lubią studentów? Często potrafia wyzyskiwać taką kadrę bo wiadomo że bez doświadczenia i tak naprawde nie wszyscy znają swoje prawa. Możecie określić na co najlepiej uważać?
zdjecie uzytkownika
janosik - 2014-11-22 14:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uważaj na obijanie się za paletami :)bo wylecisz
zdjecie uzytkownika
embi - 2014-11-28 21:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję tutaj od jakichś 2 miesięcy, praca nie najgorsza, jak się natrafi na akord to idzie nawet 120 zł dniówki wyciągnąć, trzeba uważać na niektórych brygadzistów, są strasznie nieprzyjemni i czepiają się o wszystko, ale summa summarum jest ok.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-12-01 14:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak z pracą PH? Jakie auto? Czy umowa na czas nieokrelony? Czy jest GPS? Jaka podstawa? Ile godzkn dziennie?
zdjecie uzytkownika
ertw - 2014-12-06 00:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co brygadzisci moga sie czepiac? dokladniej mozna sie dowiedziec? na jakich zasadach przyjmuja przyszłego pracownika ? i jakie obowiązki nakładaja na pracowników? umowa jest na czas okreslony czy nieokreslony? jak przebiega rekrutacja czy nie bedac studentem tez ma sie szanse? uprzejmie prosze o odpowedz dziekuje bardzo
zdjecie uzytkownika
hugon - 2014-12-20 18:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OKT chyba znowu rozpoczęło przyspiesznone procesy rekrutacji kolejnych pracowników. Widziałem , że na swoim rozkładzie ofert mają takie stanowiska jak kontroler jakości, przedstawiciel handlowy czy też programista CNC. A nie są to jedyne oferty jakie można znaleźć u nich na stronie. Polecam się nimi zainteresować
zdjecie uzytkownika
kalwi - 2015-01-04 15:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hugon - 2014-12-20 18:56:49]:
no własnie tylko spójrz na to co sam piszesz. Przyspieszone procesy rekrutacji. Żadna firma nie działa pochopnie jeżeli wie na co ją stać i pracownicy są spokojni o swoje miejsca pracy. To , że mają tak dużą potrzebę zatrudnienia nowych pracowników obecnie jest dość podejrzane... chyba że to sprawa rozwoju
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-09 08:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam wszystkich,
czy ktoś mi może odpowiedzieć jakie warunki zatrudnienia proponuje OKT? jaka podstawa, jakie premie, jakie auto i czemu zwolnił się wakat na woj. łódzkie świętokrzyskie? proszę o pomoc bo w poniedziałek na rozmowe mnie zaprosili
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-09 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-01-09 08:12:51]:
Ja podbijam pytanie jak wyzej mam rozmowe we wtorek na woj śląskie.
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-01-10 11:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-01-09 12:00:48]:
Samochod to ford fiesta lub opel astra, na reke masz kolo (usunięte przez administratora)+ premia
zdjecie uzytkownika
montaz - 2015-01-11 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważać na brygadzistki na montażu? To widzę musiał ktoś zaleźć za skórę, tak jak ktoś wyżej napisał pewnie za stanie za paletami. Brygadzistki-jedna lepsza od drugiej o ile ktoś przychodzi pracować (realizować zlecenia w miarę dobrym tempie-są wytyczne na 8 godzin pracy i nie jest to kosmiczne tempo tylko norma dla przeciętnych) a nie przychodzi poplotkować i chodzić co pół godziny na palarnie. Nie, nie trzeba się natyrać żeby zarobić, chociaż jak czasem potyrasz to się opłaca i nie mówię tu o tych 120 zł którymi ktoś się wyżej szczycił, otóż uświadamiam Cię że można za 8 godzin na montażu zarobić duuużo więcej. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-03-10 11:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada praca na stanowisku operatora wtryskarki ??

Jakie wynagrodzenie, nadgodziny ??
zdjecie uzytkownika
Juzek - 2015-03-14 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2015-03-10 11:07:09]:
Bardzo prosta robota, odbierasz produkty i tyle. Nadgodzin nie ma, bo nie ma takiej potrzeby. System 3 zmianowy. Pieniadze niezle.
zdjecie uzytkownika
dzoa - 2015-03-25 18:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ludzie praca przyjemna i taka prawda że nie ma tu osób które tyrają a na szacunek innych trzeba zasłużyć atmosfera normalna a tak szczerze nikt nie lubi leserów :)co myślą że za stawkę 7,50 nie będą się nadwyrężać tak jest albo studenci co myślą że jak studiują to są lepsi od inny tam pracujących pozdrawiam tych co tam pracują i zapraszam chętnych do opracy:)
zdjecie uzytkownika
pat - 2015-04-09 09:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Witam. Praca jest spoko jeśli ktoś naprawdę chce pracować, a nie zbijac baki. Płaca tak jak wszędzie najniższa krajowa, ale są w miarę dobre premie. Jeśli widzą,że chcesz pracować to Cię doceniają. Na produkcji rzeczywiście dostaje się kilka naszym ale oczywiście nie tak odrazu. Wiadomo trzeba się wszystkiego nauczyć. Jeśli ma się chęci to 3-4 maszyny to nie problem. Pracowałam tam do momentu kiedy zaszłam w ciążę i jeśli będzie taka możliwość to tam wrócę . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bak - 2015-05-13 17:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za brebnie tu ludzie pisza premi masz. Maks 100 zl a te kometaze po wyzej to chyba pisze sama pani aldona by przyciagnac nowy narybek bo brak ludzi do pracy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-15 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [bak - 2015-05-13 17:59:33]:
brednia to się nazywasz.Pracuje wiele lat i jest b. dobrze a jak komuś nie odpowiadają warunki to po co się męczysz - idz do " lepszej" pracy.
zdjecie uzytkownika
Okt mag - 2015-05-25 00:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Max 100 zł premii ? Masz tyle na ile Cie ocenia brygadzista, więc na bardzo słabo :) Uwierz premii można dostać znacznie więcej co miesiąc :)
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-06-22 20:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie jak tak przeglądam ogłoszenia pracy od okt to nie wyglądają one wcale źle. Dla przykładu pracownik produkcji http://www.gowork.pl/praca_podglad,5877602?keywords=®ion=bydgoszcz to wymagania standardowe, spełnia je raczej każdy, jak mniemam. Za to oferują umowę o pracę, a to już całkiem dużo w dzisiejszych czasach.
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-07-14 15:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hej, jak w OKT wygląda praca przy wtryskarkach, z ilu maszyn odbieracie detale? dużo gratowania jest? jaka atmosfera wśród pracowników? jeśli mógłby ktoś conieco opisać... z góry thx, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-07-22 23:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=28®ion=Bydgoszcz&oferta_opinie=gowork5635105219189 hej jeste, studentem i znalazlem taka oto oferte pracy w OTK Polska czy ktoś może mi podpowiedzieć jak się to ma zarobkowo i co się kryje za nazwą dla uczniów i studentów? Czy ta praca rozwija zawodoow w jakiś sposób>
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-08-24 11:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To umowa zlecenie, mozliwosc pracy w WYBRANE PRZEZ SIEBIE dni i zmiane, trzeba tylko dac zaswiadczenie o nauce
zdjecie uzytkownika
zen7 - 2015-08-24 14:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jedyne co mogę, to podpowiedzieć coś o pracy jako pracownik produkcji. Praca nie jest ciężko, jest powiedziałbym znośna. Płatne zazwyczaj na czas, a to jest istotne. Atmosfera też normalna, nikt z nikim się nie ściga, nie ma wyścigów i jak przyjdzie co do czego to ludzie naprawdę są dla siebie życzliwi. polecam.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-11-24 12:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) jak teraz wyglada praca na stanowisko PRACOWNIK PRODUKCJI - OBSŁUGA WTRYSKAREK? jestem ciekaw jak z atmosferą i czy ktoś zielony sobie poradzi. Pilnie oczekuje odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
zem - 2015-11-24 15:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O, @zen7, miło mi to czytać, widać firma jest w porządku tak jak myślałem. Ja staram się w obecnej rekrutacji o miejsce pracy jako pracownik magazynu. Ogólnie warunki są fajne, praca jest na pełen etat, system pracy jest 3 zmianowy - inaczej czterobrygadowy. Jedyny minus to umowa o pracę tymczasową.
zdjecie uzytkownika
likms - 2015-11-26 19:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale moze zem to sie zmienia po jakims czasie i jak sie sprawdzisz to oferuja normalne stabilne zatrudnienie, ja tak przynajmiej mialam w ostatniej pracy, taka forma sprawdzenia pracownika
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-11-28 22:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze wiedzieć @Monika, umowa zlecenie nie jest taka najgorsza w dzisiejszych czasach, a zaświadczenie o nauce to akurat banał, bo warto się rozwijać,
zdjecie uzytkownika
poa - 2015-12-01 01:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo łatwo jest dostać zaśwadczenie o nauce, przecież na każdym uniwersytecie Ci takie dadzą bez problemu z tego co wiem, poza tym daja też benefity do pracy.
zdjecie uzytkownika
Okt mag - 2015-12-07 00:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Umowa z Okt jest po okresie "sprawdzenia" ?? To się mylisz. Umowa jest wtedy gdy "stały" pracownik z Okt czy to produkcja czy magazyn się zwolni to wtedy jest możliwość zatrudnienia przez zakład. Nie ma takiego czegoś jak 3 miesięczny okres próbny na tym czasówce. Wakat się zwalnia wraz z pracownikiem . !
zdjecie uzytkownika
kaczuszka - 2015-12-11 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma okresu próbnego kolego? to intrygujące. ja osobiście aplikuję do nich na product managera bo teraz szukają i uważam że taki okres próbny byłby idealny na wdrożenie
zdjecie uzytkownika
OKT - 2015-12-11 18:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaczuszka - 2015-12-11 12:14:15]:
Ola product managera z pewnością będzie okres próbny, standardowo 3 miesiące lub nawet 6. Później umowa na okres stały, jeśli się sprawdzisz. Negocjuj wysoko...
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-12-11 23:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko weź pod uwagę, ze jako product manager naprawdę musisz się sprawdzić. W ciągu ostatniego półrocza już dwie osoby na tym stanowisku zostały zwolnione.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-12-30 14:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OKT zmienia nazwę na Keeeper, z wiewiórką w logo. To tylko zmiana nazwy, czy czy zmieni się też właściciel? Wie ktoś coś więcej?
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-12-31 02:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co, dostał się ktoś ostatnio do nich, dostał z nowej oferty? Jeśli taka oferta nadal jest, to niech podrzuci, i niech opowie jak mu się pracuje pierwsze dni czy tygodnie
zdjecie uzytkownika
ghhg - 2016-01-04 21:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Gosia jeśli byłabys zainteresowany ofertami pracy od firmy OKT Polska Sp. z o.o. to akurat teraz szukają specjaslity do spraw marketingu w Bydgoszczy..
zdjecie uzytkownika
MAGAZYN - 2016-01-06 03:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na magazynie bardzo łatwa, przygotowuje się paletę z produktami według zamówienia, czasami się trafi jakiś załadunek, generalnie nikt nikogo nie pogania robi się swoim tempem, myślę że każdy zielony by sobie z tym poradził. Generalnie atmosfera bardzo dobra, wiadomo że w każdej brygadzie znajdzie się czarna owca ale ogolnie ludzie są przyjaźnie nastawieni. Jedynie nieprzyjemna jest brygada S.S. Dodatkowymi plusami są posiłki regeneracyjne zima, choć czasami trafi się jakiś chłam, ale nie jest Źle. POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-01-07 23:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzadko kiedy można usłyszeć, że praca na magazynie jest łatwa, więc mega plus dla OKT :) Ja szukam co prawda pracy marketingowej, więc ta ich aktualna oferta mnie zachęca.
zdjecie uzytkownika
magazynier33 - 2016-01-08 15:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAGAZYN - 2016-01-06 03:17:16]:
A co masz do brygady S.S. ? Bo tam trzeba pracować, a nie bawić się komórką i oglądać filmiki?
zdjecie uzytkownika
mamba - 2016-01-10 16:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja równiez zastanawiam się nad tym ogłoszeniem na specjalistę ds. marketingu, ale wymagają bardzo dobrej obsługi programów graficznych (Corel, Paint, IrfanView) oraz pakietu Office (PPT, Excel), co mnie może dyskwalifikować.
zdjecie uzytkownika
miton - 2016-01-21 18:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra obsługa programów graficznych chyba nie powinna nikogo dziwić na takim stanowisku :) ja za to troszkę niżej będę aplikować, bo na pracownika produkcji u nich w bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
pitbul - 2016-01-23 12:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powodzenia zobaczymy jak dlugo wytrzymasz
zdjecie uzytkownika
gadocha - 2016-01-23 19:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pitbul - 2016-01-23 12:32:35]:
jeśli będzie miał odpowiednią motywację do pracy to wytrzyma spokojnie. I jeśli własnie taką posiada to firma poszukuje pracowników produkcji w sumie od zaraz
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani od rekrutacji bardzo miła,komunikatywna zadaje podstawowe pytania.Nie ma się co bać ani stresowac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
9876 - 2016-02-02 20:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gadocha no a ciekawe jakie warunki tam sa na stanowisku pracownika produkcji, oferuja tam zatrudnienie na umowę o pracę tymczasową,pracę na cały etat..
zdjecie uzytkownika
orly - 2016-02-06 17:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro możliwe jest u nic zatrudnienie w ramach umowy o pracę to dobrze, przecież nawet praca tymczasowa jest uczciwą opcją. A wiadomo czy nadal szukają ludzi na pracowników produkcji? Dzięki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKT Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert