Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OKT Polska Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
bogna - 2014-11-07 14:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie czy kogoś gdzieś za jakieś biurko ewentualnie nie szukają? praca biurowa pilnie potrzebna a zebrałam sporo opinii że warto pod względem finansowym starać się o zatrudnienie w OKT. potwierdzicie czy zaprzeczycie? mogę liczyć na waszą pomoc proszę? napiszcie co wiecie, proszę o prawdziwe i bez złości wpisy jeśli możecie
zdjecie uzytkownika
fiflaczek - 2014-11-21 18:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to jest z tym szukaniem za biurko ( spodobalo sie mi to stwiertdzenie) tak na prawde ja sie nie ograniczam i szukam jakiejkolwiek roboty. tak poza tym, to potrzebuje jakiegos konkretnego zajęcia a najbardziej to konkretnego zajecia z konkretna kasa. wiecie lubie konkret. piszcie jak tam jest na prawde
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-11-21 18:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Montaz" pisał ze jak ma się zaświadczenie o byciu uczniem/studentem to przyjma z otwartymi ramionami. A to na jakie stanowiska tak lubią studentów? Często potrafia wyzyskiwać taką kadrę bo wiadomo że bez doświadczenia i tak naprawde nie wszyscy znają swoje prawa. Możecie określić na co najlepiej uważać?
zdjecie uzytkownika
janosik - 2014-11-22 14:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uważaj na obijanie się za paletami :)bo wylecisz
zdjecie uzytkownika
embi - 2014-11-28 21:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję tutaj od jakichś 2 miesięcy, praca nie najgorsza, jak się natrafi na akord to idzie nawet 120 zł dniówki wyciągnąć, trzeba uważać na niektórych brygadzistów, są strasznie nieprzyjemni i czepiają się o wszystko, ale summa summarum jest ok.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-12-01 14:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak z pracą PH? Jakie auto? Czy umowa na czas nieokrelony? Czy jest GPS? Jaka podstawa? Ile godzkn dziennie?
zdjecie uzytkownika
ertw - 2014-12-06 00:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co brygadzisci moga sie czepiac? dokladniej mozna sie dowiedziec? na jakich zasadach przyjmuja przyszłego pracownika ? i jakie obowiązki nakładaja na pracowników? umowa jest na czas okreslony czy nieokreslony? jak przebiega rekrutacja czy nie bedac studentem tez ma sie szanse? uprzejmie prosze o odpowedz dziekuje bardzo
zdjecie uzytkownika
hugon - 2014-12-20 18:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OKT chyba znowu rozpoczęło przyspiesznone procesy rekrutacji kolejnych pracowników. Widziałem , że na swoim rozkładzie ofert mają takie stanowiska jak kontroler jakości, przedstawiciel handlowy czy też programista CNC. A nie są to jedyne oferty jakie można znaleźć u nich na stronie. Polecam się nimi zainteresować
zdjecie uzytkownika
kalwi - 2015-01-04 15:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hugon - 2014-12-20 18:56:49]:
no własnie tylko spójrz na to co sam piszesz. Przyspieszone procesy rekrutacji. Żadna firma nie działa pochopnie jeżeli wie na co ją stać i pracownicy są spokojni o swoje miejsca pracy. To , że mają tak dużą potrzebę zatrudnienia nowych pracowników obecnie jest dość podejrzane... chyba że to sprawa rozwoju
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-09 08:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam wszystkich,
czy ktoś mi może odpowiedzieć jakie warunki zatrudnienia proponuje OKT? jaka podstawa, jakie premie, jakie auto i czemu zwolnił się wakat na woj. łódzkie świętokrzyskie? proszę o pomoc bo w poniedziałek na rozmowe mnie zaprosili
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-09 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-01-09 08:12:51]:
Ja podbijam pytanie jak wyzej mam rozmowe we wtorek na woj śląskie.
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-01-10 11:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-01-09 12:00:48]:
Samochod to ford fiesta lub opel astra, na reke masz kolo (usunięte przez administratora)+ premia
zdjecie uzytkownika
montaz - 2015-01-11 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważać na brygadzistki na montażu? To widzę musiał ktoś zaleźć za skórę, tak jak ktoś wyżej napisał pewnie za stanie za paletami. Brygadzistki-jedna lepsza od drugiej o ile ktoś przychodzi pracować (realizować zlecenia w miarę dobrym tempie-są wytyczne na 8 godzin pracy i nie jest to kosmiczne tempo tylko norma dla przeciętnych) a nie przychodzi poplotkować i chodzić co pół godziny na palarnie. Nie, nie trzeba się natyrać żeby zarobić, chociaż jak czasem potyrasz to się opłaca i nie mówię tu o tych 120 zł którymi ktoś się wyżej szczycił, otóż uświadamiam Cię że można za 8 godzin na montażu zarobić duuużo więcej. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-03-10 11:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada praca na stanowisku operatora wtryskarki ??

Jakie wynagrodzenie, nadgodziny ??
zdjecie uzytkownika
Juzek - 2015-03-14 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2015-03-10 11:07:09]:
Bardzo prosta robota, odbierasz produkty i tyle. Nadgodzin nie ma, bo nie ma takiej potrzeby. System 3 zmianowy. Pieniadze niezle.
zdjecie uzytkownika
dzoa - 2015-03-25 18:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ludzie praca przyjemna i taka prawda że nie ma tu osób które tyrają a na szacunek innych trzeba zasłużyć atmosfera normalna a tak szczerze nikt nie lubi leserów :)co myślą że za stawkę 7,50 nie będą się nadwyrężać tak jest albo studenci co myślą że jak studiują to są lepsi od inny tam pracujących pozdrawiam tych co tam pracują i zapraszam chętnych do opracy:)
zdjecie uzytkownika
pat - 2015-04-09 09:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Witam. Praca jest spoko jeśli ktoś naprawdę chce pracować, a nie zbijac baki. Płaca tak jak wszędzie najniższa krajowa, ale są w miarę dobre premie. Jeśli widzą,że chcesz pracować to Cię doceniają. Na produkcji rzeczywiście dostaje się kilka naszym ale oczywiście nie tak odrazu. Wiadomo trzeba się wszystkiego nauczyć. Jeśli ma się chęci to 3-4 maszyny to nie problem. Pracowałam tam do momentu kiedy zaszłam w ciążę i jeśli będzie taka możliwość to tam wrócę . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bak - 2015-05-13 17:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za brebnie tu ludzie pisza premi masz. Maks 100 zl a te kometaze po wyzej to chyba pisze sama pani aldona by przyciagnac nowy narybek bo brak ludzi do pracy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-15 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [bak - 2015-05-13 17:59:33]:
brednia to się nazywasz.Pracuje wiele lat i jest b. dobrze a jak komuś nie odpowiadają warunki to po co się męczysz - idz do " lepszej" pracy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-25 00:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Okt mag - 2015-05-25 00:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Max 100 zł premii ? Masz tyle na ile Cie ocenia brygadzista, więc na bardzo słabo :) Uwierz premii można dostać znacznie więcej co miesiąc :)
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-06-22 20:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie jak tak przeglądam ogłoszenia pracy od okt to nie wyglądają one wcale źle. Dla przykładu pracownik produkcji http://www.gowork.pl/praca_podglad,5877602?keywords=®ion=bydgoszcz to wymagania standardowe, spełnia je raczej każdy, jak mniemam. Za to oferują umowę o pracę, a to już całkiem dużo w dzisiejszych czasach.
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-07-14 15:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, jak w OKT wygląda praca przy wtryskarkach, z ilu maszyn odbieracie detale? dużo gratowania jest? jaka atmosfera wśród pracowników? jeśli mógłby ktoś conieco opisać... z góry thx, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-07-22 23:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=28®ion=Bydgoszcz&oferta_opinie=gowork5635105219189 hej jeste, studentem i znalazlem taka oto oferte pracy w OTK Polska czy ktoś może mi podpowiedzieć jak się to ma zarobkowo i co się kryje za nazwą dla uczniów i studentów? Czy ta praca rozwija zawodoow w jakiś sposób>
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani od rekrutacji bardzo miła,komunikatywna zadaje podstawowe pytania.Nie ma się co bać ani stresowac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 11:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-08-24 11:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To umowa zlecenie, mozliwosc pracy w WYBRANE PRZEZ SIEBIE dni i zmiane, trzeba tylko dac zaswiadczenie o nauce
zdjecie uzytkownika
zen7 - 2015-08-24 14:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jedyne co mogę, to podpowiedzieć coś o pracy jako pracownik produkcji. Praca nie jest ciężko, jest powiedziałbym znośna. Płatne zazwyczaj na czas, a to jest istotne. Atmosfera też normalna, nikt z nikim się nie ściga, nie ma wyścigów i jak przyjdzie co do czego to ludzie naprawdę są dla siebie życzliwi. polecam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKT Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKT Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert