Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OKT


Oceniono 190 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
OKT
Mokra 3
85-834 Bydgoszcz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-02-03 18:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam,ktoś może napisac kilka słow o pracy na wtryskarkach ,obsługuje się 4 naraz?Mozna się wyrobic
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-02-07 13:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-02-03 18:06:30]:
Luzik, najprostsza robota w fabryce. Spokojnie się wyrobisz, jeśli jesteś choć trochę kumata.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-02-23 19:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczera prawda. święte słowa :)
zdjecie uzytkownika
salurex - 2014-02-25 12:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam.
Jutro mam rozmowe na stanowisko pracownik produkcji.
Jak to jest ze zmianami?
Jest jakis ustalony grafik z góry? np tydzien na rano, tydzien na nocke itp?
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2014-02-25 12:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masakra.
Dla początkującego na produkcji - max 1100-1200.
A gadali ,że można 1500-1800 zarobic
zdjecie uzytkownika
salurex - 2014-02-25 13:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedziela jest obowiązkowa?
jak godziny w sobote ?
zdjecie uzytkownika
ajgor - 2014-02-26 18:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
grafik jest na miesiąc z góry np.3 dni rano,2 popo i 2 nocki 2 dni wolne jakos tak.nadgodziny się ttafiają najlepiej nocki(30%+50%) i za niedziele (100%).oczywiście suche godziny to najnizsza krajowa +30% za nocki
zdjecie uzytkownika
Marikaaa - 2014-03-04 14:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam, że studenci w OKT mogą pracować bez grafiku ?
Przychodza na zmianę jaka im pasuje. To prawda ? Jak taka praca wygląda ?
zdjecie uzytkownika
majkelos - 2014-03-04 15:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również mam pytanko odnośnie pracy dla studentów. Po jakim czasie jest nowy nabór do pracy, bo z tego co słyszalem dosyc długo trzeba czekac na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
mag - 2014-03-06 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marikaaa - 2014-03-04 14:03:42]:
Zgadza się- pracujesz bez grafiku, jak Ci pasuje to idziesz na jakąś ze zmian.Praca na montażu, magazynie lub czasem przy maszynach.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-03-17 23:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy, że studenci sami sobie wybierają gdzie maja iść, nie dostają od OKT żadnego mentora, czy koordynatora, tylko wolna amerykanka?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-04-06 11:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tak dobrze, pracę przydziela koordynator, brygadzista lub pracownik nadzoru czy funkcyjny. W zależności od potrzeby można pracować na montażu, przy maszynie lub na magazynie czasem jeszcze inne tematy i zajęcia się trafia.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-07 16:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@UWAGA, sledze temat od dłuższego czasu i nie zauwazyłem, by usuwali negatywne, chyba, że ktoś złamie regulamin, wtedy gowork usunie, OKT nie ma tu nic do gadania.
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-04-08 17:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że mówicie o tym ich programie "ucz się i pracuj"? jakieś informacje ile można tam na nim zarobić?
zdjecie uzytkownika
tita - 2014-04-08 19:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie jest ta opinia o ustawiaczach kto skasowal swiete slowa
zdjecie uzytkownika
tita - 2014-04-22 17:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to jescze jaka kaszana
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-04 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jakie zarobki sa na umowe zlecenie ?? czy to cięzka praca ?? i jakie zmiany ?? czy dla ludzi uczacych się ida na reke ?
zdjecie uzytkownika
okt mag - 2014-06-10 01:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zleceniowcy chodza jak chcą nie maja grafiku. Więc sam sobie ustalisz kiedy i jak chcesz iść. Praca ciężka ? Jak zamierzasz stać i pierdzieć w stołek tylko by godzinówka leciała to idz na callcenter. Coś trzeba robić by zarobić. Ale nie ma tyrania itp. Zarobisz jak dla mnie grosze ale zawsze na lepszą flaszkę czy piwko co miecha będzie. Praca jest dla was na magazynie albo na montarzu to zależy gdzie jest jej więcej . Pozdro
zdjecie uzytkownika
gadocha - 2014-06-16 16:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie powiedzieć coś o stanowisku "Ucz się i pracuj" w OKT ? to jakaś akcja skierowana do studentów?
zdjecie uzytkownika
gadocha - 2014-07-01 16:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i faktem jest to, że stale szukają pracowników na magazyn i produkcje, więc ciężko tu pewnie wytrzymać
zdjecie uzytkownika
mag - 2014-07-26 11:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jak nie chce Ci się pracować to pewnie ciężko wytrzymać jest Ci w każdej pracy, ja pracuje i jest bardzo ok ( nie ma na co narzekać)
zdjecie uzytkownika
malediwy - 2014-08-13 11:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orka i jeszcze raz orka i ta wypowiedz też skasują
zdjecie uzytkownika
handi - 2014-08-13 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem co tan napisaliście w tych komentarzach co skasowali ale pewnie jakis wulgaryzm padł albo inne bardziej obrazliwe wrzuty, które są kasowane przez adminów jak chcecie powiedzieć prawdę o firmie to starajcie się napisać wszystko tak zgrabnie i bez zbędnych emocji żeby nikt nie mógł Wam nic zarzucić.a ja natomist zupełnie z innej strony patrze na OKT bo to jedna z niewielu firm z różnych branży która oferuje płatny staż dla studentó w dziale marketingu. Wiem, że Wasze opinie są raczej negatywne, ale dla mnie jest to zaskoczenie i duży pozytyw że są otwarci na młodych i nie chcą ich tylko wykorzystać ale też jakoś tam minimalnie pewnie ale dadzą zarobić. Jakby ktoś tu wiedział coś wiecej o tym stażu lub był już na rozmowie to byłoby miło jakby się wypowiedział
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-17
Żródło: Gowork.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
  Systematyczne inwestycje umożliwiły powstanie w 2005 r. Narzędziowni. Warsztat specjalizuje się w produkcji form dwu-komponentowych, detali cienkościennych z PP oraz zamknięć typu ‘flip-top'. Poza tym Narzędziownia OKT świadczy usługi obróbki mechanicznej na maszynach CNC, szlifowanie oraz obróbkę elektroerozyjną PROGRAMISTA CNC Miejsce pracy: Bydgoszcz
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-08-21 20:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, mam pytanie. Zostałem zaproszony na rozmowę do pracy w dziale informatyki. Czy ktoś mi powie jak się tam pracuje, jaka jest atmosfera, jacy ludzie tam pracują?
zdjecie uzytkownika
montaz - 2014-09-09 19:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa zlecenie fajna sprawa, jeśli posiadasz zaświadczenie, że jesteś uczniem to szczerze polecam, lenie się nie dorobią raczej i po czasie zrezygnują, Ci chodź z odrobiną zapału mogą naprawdę ładnie zarobić, co najważniejsze-chodzisz kiedy chcesz, trzeba się tylko trzymać godzin kolejnych zmian rano6-14,pop14-22, nocka22-6
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x