Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OKT Polska Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-04 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jakie zarobki sa na umowe zlecenie ?? czy to cięzka praca ?? i jakie zmiany ?? czy dla ludzi uczacych się ida na reke ?
zdjecie uzytkownika
okt mag - 2014-06-10 01:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zleceniowcy chodza jak chcą nie maja grafiku. Więc sam sobie ustalisz kiedy i jak chcesz iść. Praca ciężka ? Jak zamierzasz stać i pierdzieć w stołek tylko by godzinówka leciała to idz na callcenter. Coś trzeba robić by zarobić. Ale nie ma tyrania itp. Zarobisz jak dla mnie grosze ale zawsze na lepszą flaszkę czy piwko co miecha będzie. Praca jest dla was na magazynie albo na montarzu to zależy gdzie jest jej więcej . Pozdro
zdjecie uzytkownika
gadocha - 2014-06-16 16:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie powiedzieć coś o stanowisku "Ucz się i pracuj" w OKT ? to jakaś akcja skierowana do studentów?
zdjecie uzytkownika
gadocha - 2014-07-01 16:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i faktem jest to, że stale szukają pracowników na magazyn i produkcje, więc ciężko tu pewnie wytrzymać
zdjecie uzytkownika
mag - 2014-07-26 11:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
jak nie chce Ci się pracować to pewnie ciężko wytrzymać jest Ci w każdej pracy, ja pracuje i jest bardzo ok ( nie ma na co narzekać)
zdjecie uzytkownika
malediwy - 2014-08-13 11:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orka i jeszcze raz orka i ta wypowiedz też skasują
zdjecie uzytkownika
handi - 2014-08-13 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem co tan napisaliście w tych komentarzach co skasowali ale pewnie jakis wulgaryzm padł albo inne bardziej obrazliwe wrzuty, które są kasowane przez adminów jak chcecie powiedzieć prawdę o firmie to starajcie się napisać wszystko tak zgrabnie i bez zbędnych emocji żeby nikt nie mógł Wam nic zarzucić.a ja natomist zupełnie z innej strony patrze na OKT bo to jedna z niewielu firm z różnych branży która oferuje płatny staż dla studentó w dziale marketingu. Wiem, że Wasze opinie są raczej negatywne, ale dla mnie jest to zaskoczenie i duży pozytyw że są otwarci na młodych i nie chcą ich tylko wykorzystać ale też jakoś tam minimalnie pewnie ale dadzą zarobić. Jakby ktoś tu wiedział coś wiecej o tym stażu lub był już na rozmowie to byłoby miło jakby się wypowiedział
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-08-21 20:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, mam pytanie. Zostałem zaproszony na rozmowę do pracy w dziale informatyki. Czy ktoś mi powie jak się tam pracuje, jaka jest atmosfera, jacy ludzie tam pracują?
zdjecie uzytkownika
montaz - 2014-09-09 19:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa zlecenie fajna sprawa, jeśli posiadasz zaświadczenie, że jesteś uczniem to szczerze polecam, lenie się nie dorobią raczej i po czasie zrezygnują, Ci chodź z odrobiną zapału mogą naprawdę ładnie zarobić, co najważniejsze-chodzisz kiedy chcesz, trzeba się tylko trzymać godzin kolejnych zmian rano6-14,pop14-22, nocka22-6
zdjecie uzytkownika
westa - 2014-10-04 15:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montaz - 2014-09-09 19:10:17]:
przyzwyczajony jestem do tego, że jak ktoś piszę , że "lenie się nie dorobią" to znaczy po prostu tyle, że trzeba strasznie się natyrać , aby cokolwiek potem mieć na kwicie z wypłatą. Także rozumiem, że takie jest końcowe przesłanie Twojego posta? Ludzie specjalnie wcześniej nie chwalili roboty tutaj
zdjecie uzytkownika
XxxX - 2014-10-13 16:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiecie może jak długo trzeba czekać na odpowiedź od nich z programu 'UCZ SIĘ I PRACUJ''?
zdjecie uzytkownika
OKT - 2014-10-17 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XxxX - 2014-10-13 16:59:06]:
Zadzwoń do kard i się dowiesz w parę sekund.
zdjecie uzytkownika
bogna - 2014-11-07 14:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie czy kogoś gdzieś za jakieś biurko ewentualnie nie szukają? praca biurowa pilnie potrzebna a zebrałam sporo opinii że warto pod względem finansowym starać się o zatrudnienie w OKT. potwierdzicie czy zaprzeczycie? mogę liczyć na waszą pomoc proszę? napiszcie co wiecie, proszę o prawdziwe i bez złości wpisy jeśli możecie
zdjecie uzytkownika
fiflaczek - 2014-11-21 18:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to jest z tym szukaniem za biurko ( spodobalo sie mi to stwiertdzenie) tak na prawde ja sie nie ograniczam i szukam jakiejkolwiek roboty. tak poza tym, to potrzebuje jakiegos konkretnego zajęcia a najbardziej to konkretnego zajecia z konkretna kasa. wiecie lubie konkret. piszcie jak tam jest na prawde
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-11-21 18:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Montaz" pisał ze jak ma się zaświadczenie o byciu uczniem/studentem to przyjma z otwartymi ramionami. A to na jakie stanowiska tak lubią studentów? Często potrafia wyzyskiwać taką kadrę bo wiadomo że bez doświadczenia i tak naprawde nie wszyscy znają swoje prawa. Możecie określić na co najlepiej uważać?
zdjecie uzytkownika
janosik - 2014-11-22 14:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uważaj na obijanie się za paletami :)bo wylecisz
zdjecie uzytkownika
embi - 2014-11-28 21:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję tutaj od jakichś 2 miesięcy, praca nie najgorsza, jak się natrafi na akord to idzie nawet 120 zł dniówki wyciągnąć, trzeba uważać na niektórych brygadzistów, są strasznie nieprzyjemni i czepiają się o wszystko, ale summa summarum jest ok.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-12-01 14:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak z pracą PH? Jakie auto? Czy umowa na czas nieokrelony? Czy jest GPS? Jaka podstawa? Ile godzkn dziennie?
zdjecie uzytkownika
ertw - 2014-12-06 00:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co brygadzisci moga sie czepiac? dokladniej mozna sie dowiedziec? na jakich zasadach przyjmuja przyszłego pracownika ? i jakie obowiązki nakładaja na pracowników? umowa jest na czas okreslony czy nieokreslony? jak przebiega rekrutacja czy nie bedac studentem tez ma sie szanse? uprzejmie prosze o odpowedz dziekuje bardzo
zdjecie uzytkownika
hugon - 2014-12-20 18:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OKT chyba znowu rozpoczęło przyspiesznone procesy rekrutacji kolejnych pracowników. Widziałem , że na swoim rozkładzie ofert mają takie stanowiska jak kontroler jakości, przedstawiciel handlowy czy też programista CNC. A nie są to jedyne oferty jakie można znaleźć u nich na stronie. Polecam się nimi zainteresować
zdjecie uzytkownika
kalwi - 2015-01-04 15:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hugon - 2014-12-20 18:56:49]:
no własnie tylko spójrz na to co sam piszesz. Przyspieszone procesy rekrutacji. Żadna firma nie działa pochopnie jeżeli wie na co ją stać i pracownicy są spokojni o swoje miejsca pracy. To , że mają tak dużą potrzebę zatrudnienia nowych pracowników obecnie jest dość podejrzane... chyba że to sprawa rozwoju
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-09 08:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam wszystkich,
czy ktoś mi może odpowiedzieć jakie warunki zatrudnienia proponuje OKT? jaka podstawa, jakie premie, jakie auto i czemu zwolnił się wakat na woj. łódzkie świętokrzyskie? proszę o pomoc bo w poniedziałek na rozmowe mnie zaprosili
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-09 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-01-09 08:12:51]:
Ja podbijam pytanie jak wyzej mam rozmowe we wtorek na woj śląskie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani od rekrutacji bardzo miła,komunikatywna zadaje podstawowe pytania.Nie ma się co bać ani stresowac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-01-10 11:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-01-09 12:00:48]:
Samochod to ford fiesta lub opel astra, na reke masz kolo 3000 + premia
zdjecie uzytkownika
montaz - 2015-01-11 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważać na brygadzistki na montażu? To widzę musiał ktoś zaleźć za skórę, tak jak ktoś wyżej napisał pewnie za stanie za paletami. Brygadzistki-jedna lepsza od drugiej o ile ktoś przychodzi pracować (realizować zlecenia w miarę dobrym tempie-są wytyczne na 8 godzin pracy i nie jest to kosmiczne tempo tylko norma dla przeciętnych) a nie przychodzi poplotkować i chodzić co pół godziny na palarnie. Nie, nie trzeba się natyrać żeby zarobić, chociaż jak czasem potyrasz to się opłaca i nie mówię tu o tych 120 zł którymi ktoś się wyżej szczycił, otóż uświadamiam Cię że można za 8 godzin na montażu zarobić duuużo więcej. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKT Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKT Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x