keeeper sp. z o. o.

Bydgoszcz

Opinie o keeeper sp. z o. o.

pat 2015-04-09 09:30:55
Witam. Praca jest spoko jeśli ktoś naprawdę chce pracować, a nie zbijac baki. Płaca tak jak wszędzie najniższa krajowa, ale są w miarę dobre premie. Jeśli widzą,że chcesz pracować to Cię doceniają. Na produkcji rzeczywiście dostaje się kilka naszym ale oczywiście nie tak odrazu. Wiadomo trzeba się wszystkiego nauczyć. Jeśli ma się chęci to 3-4 maszyny to nie problem. Pracowałam tam do momentu kiedy zaszłam w ciążę i jeśli będzie taka możliwość to tam wrócę . Pozdrawiam
8
bak 2015-05-13 17:59:33
Co za brebnie tu ludzie pisza premi masz. Maks 100 zl a te kometaze po wyzej to chyba pisze sama pani aldona by przyciagnac nowy narybek bo brak ludzi do pracy
2
pracownik 2015-05-15 12:15:06
brednia to się nazywasz.Pracuje wiele lat i jest b. dobrze a jak komuś nie odpowiadają warunki to po co się męczysz - idz do " lepszej" pracy.
9
Okt mag 2015-05-25 00:18:22
Max 100 zł premii ? Masz tyle na ile Cie ocenia brygadzista, więc na bardzo słabo :) Uwierz premii można dostać znacznie więcej co miesiąc :)
8
loody 2015-06-22 20:10:45
W sumie jak tak przeglądam ogłoszenia pracy od okt to nie wyglądają one wcale źle. Dla przykładu pracownik produkcji http://www.gowork.pl/praca_podglad,5877602?keywords=®ion=bydgoszcz to wymagania standardowe, spełnia je raczej każdy, jak mniemam. Za to oferują umowę o pracę, a to już całkiem dużo w dzisiejszych czasach.
1
asdf 2015-07-14 15:28:35
hej, jak w OKT wygląda praca przy wtryskarkach, z ilu maszyn odbieracie detale? dużo gratowania jest? jaka atmosfera wśród pracowników? jeśli mógłby ktoś conieco opisać... z góry thx, pozdrawiam
5
Marcin 2015-07-22 23:19:46
http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=28®ion=Bydgoszcz&oferta_opinie=gowork5635105219189 hej jeste, studentem i znalazlem taka oto oferte pracy w OTK Polska czy ktoś może mi podpowiedzieć jak się to ma zarobkowo i co się kryje za nazwą dla uczniów i studentów? Czy ta praca rozwija zawodoow w jakiś sposób>
Monika 2015-08-24 11:02:36
To umowa zlecenie, mozliwosc pracy w WYBRANE PRZEZ SIEBIE dni i zmiane, trzeba tylko dac zaswiadczenie o nauce
zen7 2015-08-24 14:08:10
Ja jedyne co mogę, to podpowiedzieć coś o pracy jako pracownik produkcji. Praca nie jest ciężko, jest powiedziałbym znośna. Płatne zazwyczaj na czas, a to jest istotne. Atmosfera też normalna, nikt z nikim się nie ściga, nie ma wyścigów i jak przyjdzie co do czego to ludzie naprawdę są dla siebie życzliwi. polecam.
1
Ciekawy 2015-11-24 12:39:27
Witam :) jak teraz wyglada praca na stanowisko PRACOWNIK PRODUKCJI - OBSŁUGA WTRYSKAREK? jestem ciekaw jak z atmosferą i czy ktoś zielony sobie poradzi. Pilnie oczekuje odpowiedzi
zem 2015-11-24 15:42:29
O, @zen7, miło mi to czytać, widać firma jest w porządku tak jak myślałem. Ja staram się w obecnej rekrutacji o miejsce pracy jako pracownik magazynu. Ogólnie warunki są fajne, praca jest na pełen etat, system pracy jest 3 zmianowy - inaczej czterobrygadowy. Jedyny minus to umowa o pracę tymczasową.
likms 2015-11-26 19:36:52
ale moze zem to sie zmienia po jakims czasie i jak sie sprawdzisz to oferuja normalne stabilne zatrudnienie, ja tak przynajmiej mialam w ostatniej pracy, taka forma sprawdzenia pracownika
Gosia 2015-11-28 22:48:06
Dobrze wiedzieć @Monika, umowa zlecenie nie jest taka najgorsza w dzisiejszych czasach, a zaświadczenie o nauce to akurat banał, bo warto się rozwijać,
poa 2015-12-01 01:59:28
bardzo łatwo jest dostać zaśwadczenie o nauce, przecież na każdym uniwersytecie Ci takie dadzą bez problemu z tego co wiem, poza tym daja też benefity do pracy.
Okt mag 2015-12-07 00:38:28
Umowa z Okt jest po okresie "sprawdzenia" ?? To się mylisz. Umowa jest wtedy gdy "stały" pracownik z Okt czy to produkcja czy magazyn się zwolni to wtedy jest możliwość zatrudnienia przez zakład. Nie ma takiego czegoś jak 3 miesięczny okres próbny na tym czasówce. Wakat się zwalnia wraz z pracownikiem . !
2
kaczuszka 2015-12-11 12:14:15
nie ma okresu próbnego kolego? to intrygujące. ja osobiście aplikuję do nich na product managera bo teraz szukają i uważam że taki okres próbny byłby idealny na wdrożenie
OKT 2015-12-11 18:04:37
Ola product managera z pewnością będzie okres próbny, standardowo 3 miesiące lub nawet 6. Później umowa na okres stały, jeśli się sprawdzisz. Negocjuj wysoko...
2
anka 2015-12-11 23:26:32
Tylko weź pod uwagę, ze jako product manager naprawdę musisz się sprawdzić. W ciągu ostatniego półrocza już dwie osoby na tym stanowisku zostały zwolnione.
Ciekawy 2015-12-30 14:40:24
OKT zmienia nazwę na Keeeper, z wiewiórką w logo. To tylko zmiana nazwy, czy czy zmieni się też właściciel? Wie ktoś coś więcej?
1
Gosia 2015-12-31 02:50:11
No i co, dostał się ktoś ostatnio do nich, dostał z nowej oferty? Jeśli taka oferta nadal jest, to niech podrzuci, i niech opowie jak mu się pracuje pierwsze dni czy tygodnie
ghhg 2016-01-04 21:39:18
@Gosia jeśli byłabys zainteresowany ofertami pracy od firmy OKT Polska Sp. z o.o. to akurat teraz szukają specjaslity do spraw marketingu w Bydgoszczy..
MAGAZYN 2016-01-06 03:17:16
praca na magazynie bardzo łatwa, przygotowuje się paletę z produktami według zamówienia, czasami się trafi jakiś załadunek, generalnie nikt nikogo nie pogania robi się swoim tempem, myślę że każdy zielony by sobie z tym poradził. Generalnie atmosfera bardzo dobra, wiadomo że w każdej brygadzie znajdzie się czarna owca ale ogolnie ludzie są przyjaźnie nastawieni. Jedynie nieprzyjemna jest brygada S.S. Dodatkowymi plusami są posiłki regeneracyjne zima, choć czasami trafi się jakiś chłam, ale nie jest Źle. POLECAM!!!!
3
Mirek 2016-01-07 23:42:28
Rzadko kiedy można usłyszeć, że praca na magazynie jest łatwa, więc mega plus dla OKT :) Ja szukam co prawda pracy marketingowej, więc ta ich aktualna oferta mnie zachęca.
magazynier33 2016-01-08 15:27:57
A co masz do brygady S.S. ? Bo tam trzeba pracować, a nie bawić się komórką i oglądać filmiki?
1
mamba 2016-01-10 16:57:17
Ja równiez zastanawiam się nad tym ogłoszeniem na specjalistę ds. marketingu, ale wymagają bardzo dobrej obsługi programów graficznych (Corel, Paint, IrfanView) oraz pakietu Office (PPT, Excel), co mnie może dyskwalifikować.
miton 2016-01-21 18:03:19
dobra obsługa programów graficznych chyba nie powinna nikogo dziwić na takim stanowisku :) ja za to troszkę niżej będę aplikować, bo na pracownika produkcji u nich w bydgoszczy
pitbul 2016-01-23 12:32:35
powodzenia zobaczymy jak dlugo wytrzymasz
gadocha 2016-01-23 19:34:01
jeśli będzie miał odpowiednią motywację do pracy to wytrzyma spokojnie. I jeśli własnie taką posiada to firma poszukuje pracowników produkcji w sumie od zaraz
9876 2016-02-02 20:32:41
@gadocha no a ciekawe jakie warunki tam sa na stanowisku pracownika produkcji, oferuja tam zatrudnienie na umowę o pracę tymczasową,pracę na cały etat..
orly 2016-02-06 17:24:30
Skoro możliwe jest u nic zatrudnienie w ramach umowy o pracę to dobrze, przecież nawet praca tymczasowa jest uczciwą opcją. A wiadomo czy nadal szukają ludzi na pracowników produkcji? Dzięki
Ciekawy 2016-03-02 15:46:59
A jak jest na magazynach czyli Mwg i Ms ?? Jakie opinie ??
2
ByłyOperator 2016-03-03 17:03:58
Gdybym mieszkał w bydg to napewno dalej bym tam pracował.Oczywiście na brygadzie C
2
TEZ BYŁY 2016-03-08 16:50:34
ja również nadal bym pracował ... fajne czasy ..ale na B :)
4
angelika 2016-03-09 11:56:19
Cześć. Mam propozycję pracy w OKT na produkcji. Umowa o pracę tymczasową. Czy ktoś może powiedzieć mi jakie są REALNE zarobki w tej firmie? Dodam,że jestem jeszcze osobą uczącą się.
Gosia 2016-03-15 15:59:19
Moim zdaniem powinnaś to brać kochana, może będziemy pracować razem zapamiętam Cie i pomogę, zarobki możesz powiedzieć na początek 2300 a potem podwyżkę
pracownik 2016-03-17 00:59:35
2300 trochę przesadzone ale 1700 na rękę będzie
4
Okt mag 2016-03-20 00:10:47
Chyba Ci się coś pomyliło? Chyba że jesteś rodziną z kierownikiem ?...
betik 2016-03-20 13:28:18
@pracownik, to zalezy od stanowiska, ale owszem na start na produkcji około 1700 netto. Plus, że to na umowie o pracę, to stawka powyżej minimalnej krajowej i to sporo.
tuh 2016-03-28 19:08:14
Mam pytanie. Byłem ostatnio na rozmowie w jednej agencji pracy, gdzie proponują pracę na stanowisku "opiekun klienta - eksport" właśnie w OKT, choć twierdzą, że teraz firma nazywa się Keeper. Czy możecie potwierdzić tę zmianę nazwy? I czy ktoś wie coś więcej nt. wspomnianego stanowiska (co to za praca, czy jest trudna i czy warto przyjąć)?
tuh 2016-03-28 19:27:21
Mam pytanie. Byłem ostatnio na rozmowie w jednej agencji pracy, gdzie proponują pracę na stanowisku "opiekun klienta - eksport" właśnie w OKT, choć twierdzą, że teraz firma nazywa się Keeper. Czy możecie potwierdzić tę zmianę nazwy? I czy ktoś wie coś więcej nt. wspomnianego stanowiska (co to za praca, czy jest trudna i czy warto przyjąć)?
3
olek 2016-04-01 11:34:33
teraz jest u nich praca jako Kierownik Dzialu Montażu, ale nie wiem czy na pewno trzeba u nich mieć te 2 lata doświdczenia, bo napisali, ze nie szkola nowych osób.
prac. 2016-04-02 16:32:59
Co za bzdury piszesz - Kierownik Montażu jest już od 2 albo i 3 miesięcy. Jeżeli chodzi opiekun klienta - wprowadzasz zlecenia od klientów, wystawiasz faktury itp. tematy.
2
BumBum 2016-04-20 11:29:56
Witam, dostałem propozycje pracy w okt na montażu po przez agencje pracy. Możecie powiedzieć jak tam atmosfera? zarobki i wogóle. Nie ma czasem przemiału? bo z tego co widze na ogłoszeniach ta oferta pracy w tej firmie pojawia sie non stop
Piscie
3
dobra 2016-05-03 22:33:12
Jedne co jest pewne, to to że atmosfera opiera się na rzeczywiście dobrych stosunkach, bo przecież pozytywne stosunki przyczyniają się do sukcesu w firmie. Ale czy dają jakieś benefity socjalne do pracy? Dzieki
gadocha 2016-05-07 23:12:38
jeśli chodzi o benefity od nich to raczej ich nie spotkasz
swiezak 2016-05-14 15:44:29
W OKT pracuje rok, wcześniej umowa zlecenie a teraz etat. Praca nie wymaga wielkich umiejętności i nie należy do trudnych jeżeli trzymać się instrukcji. Atmosfera na montażu różna chociaż zazwyczaj jest ok. Zarobki przyzwoite pomimo 10.60 podstawy za godzinę bo dochodzą premie i dodatki a jeżeli pójść te dwa dni w miesiącu na nadgodziny to jest nawet lepiej niż spoko. Wystarczy robić swoje. Jedyna wada to system 4 brygadowy. Pracujemy światek piątek czy niedziela, jeden weekend wolny w miesiącu a dni wolne za święto spędzone w pracy przypada akurat w dni grafikowo wolne co jest dla mnie lekkim nadużyciem. Poza tym praca spoko
3
bogini 2016-06-17 13:12:58
atmosfera na montażu moim zdaniem bez znaczenie, ale istotne - po jakim czasie masz etat/umowę o pracę? widzę że dla studentów jest montaż ale się waham
cchriss 2016-08-17 12:24:33
Witam

Czy ktoś wie jak wygląda tam praca na stanowisku project managera? Czy prawdą jest że to praca na max pół roku?
ghhg 2016-08-17 14:39:26
@cchriss wiesz co wlasnie ta ofert na stanowisko project manager jest w Bydgoszczy wiesz co genralnie to oglozenie ejst napisane po angielski wiec z cala pewnoscia bardzo dobrze musisz mieć ten jezyk opanowany prawda? niemiecki chyba tez jest wymagany
ala 2016-09-26 20:50:38
zależy chyba na jakie stanwosiko jest to wymagane chyba, że tylko na stanwosiko biurowe
Zostaw swoją opinię o keeeper sp. z o. o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie keeeper sp. z o. o.