Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: OKT


Oceniono 179 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 33 osoby
zdjecie uzytkownika
BAW - 2013-12-19 16:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak krzykaczom się nie podoba ze ktoś bierze kiełbasę z obiadów do domu jak juz wszyscy zjedli a niech się nią udławią pozdrowienia dla krzykaczy z bryg.A
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-12-21 10:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [BAW - 2013-12-19 16:02:12]:
Krzykacze to może i krzyczą ale w przeciwieństwie do was to coś robią dla firmy bo wy oboje to jesteście chyba w tej firmie jako statyści. Łazicie z kąta w kąt nie wiedząc co ze sobą zrobić. I wyglądacie przy tym jak żywe blade trupy więc może zacznijcie jeść warzywa np. marchewkę to nabierzecie kolorów a nie mięcho wam w głowie !!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracus2 - 2013-12-21 18:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak masz problem z brygadą A to może czas się zwolnić wyjdzie to na dobre i dla was i dla nas!!!!
zdjecie uzytkownika
aferakielbasiana - 2013-12-21 18:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jakoś przed twoim zatrudnieniem nie było takich problemów!!!! Ledwo przyszlas i już afera...
zdjecie uzytkownika
roman b - 2014-01-10 05:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ile zarabiają ustawiacze, szukają do pracy ?
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-01-16 20:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roman b - 2014-01-10 05:05:25]:
Szukają ustawianczy, spokojnie wyciągnąć możesz 6 tysi na rekę
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-17 08:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [julek - 2014-01-16 20:26:48]:
co za brednie 6tysiecy chyba jak ze 3-4tysiące dołożysz z własnej kieszeni
zdjecie uzytkownika
roman b - 2014-01-17 12:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Aaa, czyli w granicach 2, a 3 tysia, to jak wszedzie, (usunięte przez administratora)a maszyny jakie mają ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-18 13:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak nie brednie to skopiuj swój kwitek od wypłaty i tu wstaw. też wiem ile zarabiają ustawiacze.
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-01-29 17:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-01-18 13:59:21]:
Chetnie, ale tu nie ma mozliwosci wklejenie obrazka
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-02-03 18:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam,ktoś może napisac kilka słow o pracy na wtryskarkach ,obsługuje się 4 naraz?Mozna się wyrobic
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-02-07 13:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-02-03 18:06:30]:
Luzik, najprostsza robota w fabryce. Spokojnie się wyrobisz, jeśli jesteś choć trochę kumata.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-02-23 19:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczera prawda. święte słowa :)
zdjecie uzytkownika
salurex - 2014-02-25 12:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam.
Jutro mam rozmowe na stanowisko pracownik produkcji.
Jak to jest ze zmianami?
Jest jakis ustalony grafik z góry? np tydzien na rano, tydzien na nocke itp?
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2014-02-25 12:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masakra.
Dla początkującego na produkcji - max 1100-1200.
A gadali ,że można 1500-1800 zarobic
zdjecie uzytkownika
salurex - 2014-02-25 13:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedziela jest obowiązkowa?
jak godziny w sobote ?
zdjecie uzytkownika
ajgor - 2014-02-26 18:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
grafik jest na miesiąc z góry np.3 dni rano,2 popo i 2 nocki 2 dni wolne jakos tak.nadgodziny się ttafiają najlepiej nocki(30%+50%) i za niedziele (100%).oczywiście suche godziny to najnizsza krajowa +30% za nocki
zdjecie uzytkownika
Marikaaa - 2014-03-04 14:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam, że studenci w OKT mogą pracować bez grafiku ?
Przychodza na zmianę jaka im pasuje. To prawda ? Jak taka praca wygląda ?
zdjecie uzytkownika
majkelos - 2014-03-04 15:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również mam pytanko odnośnie pracy dla studentów. Po jakim czasie jest nowy nabór do pracy, bo z tego co słyszalem dosyc długo trzeba czekac na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
mag - 2014-03-06 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marikaaa - 2014-03-04 14:03:42]:
Zgadza się- pracujesz bez grafiku, jak Ci pasuje to idziesz na jakąś ze zmian.Praca na montażu, magazynie lub czasem przy maszynach.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-03-17 23:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy, że studenci sami sobie wybierają gdzie maja iść, nie dostają od OKT żadnego mentora, czy koordynatora, tylko wolna amerykanka?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-04-06 11:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tak dobrze, pracę przydziela koordynator, brygadzista lub pracownik nadzoru czy funkcyjny. W zależności od potrzeby można pracować na montażu, przy maszynie lub na magazynie czasem jeszcze inne tematy i zajęcia się trafia.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-07 16:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@UWAGA, sledze temat od dłuższego czasu i nie zauwazyłem, by usuwali negatywne, chyba, że ktoś złamie regulamin, wtedy gowork usunie, OKT nie ma tu nic do gadania.
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-04-08 17:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że mówicie o tym ich programie "ucz się i pracuj"? jakieś informacje ile można tam na nim zarobić?
zdjecie uzytkownika
tita - 2014-04-08 19:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest ta opinia o ustawiaczach kto skasowal swiete slowa
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x