Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
Justi336 - 2015-03-31 21:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wyjeżdza ktoś może z tego biura w przyszlą niedziele 05.04.2015r na pakowanie warzyw??Ja dostałam taka propozycje i sie zastanawiam...
zdjecie uzytkownika
Justi336 - 2015-03-31 22:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aga - 2015-03-31 08:52:22]:
A kiedy masz Aga wyjazd moze w ta niedziele?? bo ja taka dostałam propozycje na pakowanie warzyw tez pierwszy raz bd wyjezdzac;/
zdjecie uzytkownika
ignac - 2015-04-02 21:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja jade na pakowanie warzyw w niedziele 05,04 pracuje ktos tam? jak jest z godzinami?
zdjecie uzytkownika
parkowy - 2015-04-05 10:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, warzywa i owoce na obrzeżach eindhoven ruszyly dopiero tydzień temu. godziny spokojnie wyrobisz 40 i więcej. Sa dwie zmiany od 7 do 15.45 i od 16 do 1:00. I zmiana robi 6 dni w tygodniu. Nadgodziny też wpadają. Pracy będzie ogolnie sporo i przygotujcie się na szybkie tempo. Sporo osob odpada po kilku dniach a nawet godzinach.
zdjecie uzytkownika
JOAANNA - 2015-04-06 18:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam . Udzieliłby mi ktoś z was informacji na temat firmy
? Byłabybym zainteresowana wyjazdem i po zgloszeniu dostałam emaila na poczte z prosba O kontakt telefoniczny kilka tyg przed wyjazdem .
zdjecie uzytkownika
pryjmakk@op.pl - 2015-04-07 17:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos byl na szparagach z tej firmy.Jak jest.
zdjecie uzytkownika
Słomka - 2015-04-08 09:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOAANNA - 2015-04-06 18:39:33]:
Witam. Pracowalam poprzez firme Sherpa prawie szesc lat- glownie sezonowo, aczkolwiek ostatnie dwa lata prawie w calosci. Chetnie i szczerze odpowiem na pytania i porozmawiam np na gg.53599812
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-09 10:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktoś w ta sobotę z sherpa na szklarnie?
zdjecie uzytkownika
lukiiii - 2015-04-09 17:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam .Dostał ktoś może propozycje wyjazdu na wózek widłowy w okolice eidhoven??
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-09 22:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma sherpa jest dobra firma ile wychofdzi na tydz proszę o odp
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-09 22:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ILE WYCHODZI NA TYDZ PO DOLICZENIU DOMKU I UEZPIECZENIA JAK MASZ JAK SIE JEST NA STAWCE 8.66
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-04-10 11:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aga - 2015-04-09 10:07:14]:
Aga- ja jadę. Podaj jakiś kontakt :)
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-10 16:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez jade w sobotę podobno na szklarnie z sherpa ze slaska
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-04-10 17:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jutro wyjezdzam do valkenswaard z slaska, czy ktoś jeszcze z was tam jedzie? gg 51625739:)
zdjecie uzytkownika
Lam - 2015-04-10 17:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos na cytrusy do Barendrechtu??? Serio jest praca na akord?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-10 20:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holandia to nie akord lecz ogromne normy.
zdjecie uzytkownika
korner - 2015-04-12 01:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-04-10 20:38:06]:
no i dobrze moim zdaniem , bo łatwo wtedy oddzielić ludzi którzy przyjechali tutaj do Sherpy pracować od tych którzy myślą , że Euro im się należy ...
zdjecie uzytkownika
Uciekł - 2015-04-12 08:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam odradzam odradzam. Praktycznie nic, co usłyszałem w biurze nie okazało się prawdą w rzeczywistości. Całkiem inne warunki pracy oraz warunki mieszkalne. Jeżeli nie musicie utrzymywać dwójki dzieci albo spłacać kredytu, to siedźcie w Polsce., mniej się napracujecie. (usunięte przez administratora) Ja tam podziękowałem, nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-15 11:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jedzie ktos na bluberry sortowanie owocow w ten weekend.? I jak wygladaja warunki mieszkaniowe na kasteel oijen ?
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-04-15 14:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-04-17 08:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jade do kastel ooijen na boròwki w poniedzialek rano mam wyjazd
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-17 21:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOAANNA - 2015-04-06 18:39:33]:
Ja bylem dudekpawel1@onet.eu
zdjecie uzytkownika
Kadeen - 2015-04-26 23:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiło mi się o uszy, że są jakieś wyjazdy w najbliższym czasie. Zbliża się sezon więc przydałoby się pieniążków więcej zarobić. Wiecie może jak jest z wypłacalnością.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-04-30 15:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak praca na sortowaniu owoców i warzyw ?ciężko ile godzin?
zdjecie uzytkownika
swieta_prawda - 2015-05-01 22:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam biura!! Odradzam tym co chca osiagnac w zyciu jakikolwiek cel. Pracowalam na serach w Almere a mieszkalam w Zeewolde w lesie byly domki bungalo pietrowe, zero zasiegu w telefonie, 7km do miasta, 3 razy w tygodniu autobus do centrum na zakupy w 45min, przez 3tygodnie bylam 9dni w pracy, po interwencji w biurze ostatni tydzien ktory pracowalam przez ta firme przepracowalam 5dni a wyplata poprostu do pozazdroszczenia 167e. Na parku bylo 4 lub 5 firm posredniczych, po przeliczeniu okolo 600osob, zrobienie prania graniczylo z cudem. Na tyle osob bylo na pralni 10pralek i 3suszarki. Nie ma wiecej co tu pisac bo jak ktos posiada zdrowy rozsadek to nie wyjedzie z tej firmy. BANDA OSZUSTOW I ZLODZIEJI!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie