Sherpa International Force

Opole

Opinie o Sherpa International Force

nieważne 2017-03-24 00:57
Nie polecam tej agencji.Mieszkaliśmy w tzw bungalach w parku Kasteel Ooijen co do zakwaterowania to w pokoju na całej ścianie grzyb ,nie da się spać trzeba mieć okno ciągle otwarte.I było tak na większości bungalach,ale można było trafić na całkiem w porządku .Przez pierwsze 3tyg regularnie chodziło sie do pracy ,a kolejne tygodnie były 2/3dni pracy i wolne.A kolejny krok to całkiem wolne nawet przez 2tygonie.Co tydzień nowych ludzi ściągają po 20/30 osób ,a Ty siedzisz sobie na wolnym żeby zapłacić za bungal i zarobić na jedzenie.Za 3miesiące pracy w sherpie łącznie z wyżywieniem zostało 500e.Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć w biurze to i tak się nic nie dowie oprócz ,żeby pisać na SHERPA DESK.
8
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM 2017-03-24 01:14
Nie polecam tej agencji .Zakwaterowanie w bungalach w pokoju na całej ścianie grzyb ,nie dało się spać okno ciągle trzeba mieć otwarte .Mieszkaliśmy w Kasteel Ooijen.Na niektórych bungalach było ok ,ale na większośći grzyb na ścianach itd.Pierwsze 3tygodnie były w porzadku i wypłaty również po 250e na tydzień z kolejnymi tygodniami wynosiły one 80e ,a następnie sciagano co tydzień po 20/30 NOWYCH osób,a Ty siedziales na WOLNYM.Pracowało się po 2/3 dni żeby zarobić na bungal albo cały tydzień wolny a nawet dwa tygodnie wolne .Jeżeli dostałeś ofertę na dane stanowisko to się nie czaruj jak nie będziesz robił na to co przyjechales tylko zostaniesz SKOCZKIEM i każdego dnia będziesz czekał na plannig czy pójdziesz do pracy czy nie .Co do zrobienia prania to ŻENADA 5 pralek na 200/300 osób.A co do biura jak będziesz mieć problem to nic głównie innego nie usłyszysz tylko jedynie pisz na SHERPA DESK.W odzialach sherpy też Panie ładnie rozmawialay,pokazywały zdjęcia domkow tylko chyba jak były nowe....
7
Weronika 2017-03-27 09:26
Odwiedziliście już fanpage Sherpa International Force? https://www.facebook.com/sherpaforcepolska/
Sproket 2017-03-31 10:45
(usunięte przez administratora) Szkoda czasu na ta firme.
4
Weronika 2017-04-03 10:30
@Sproket, dlaczego tak uważasz?
Kinga 2017-04-06 11:26
Widziałam ostatnią ofertę Sherpa-y i potrzebują pracownika do szparagów w Asten. Może ktoś podać kilka informacji na temat wyjazdu do takiej pracy, będę wdzięczna.
2
Adi93 2017-04-21 17:12
wybiera się ktos 23.04 na magazyny do Kaastel park Ooijen ? bardzo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] walą? bo nie chce mi sie ich palic
1
Kazik 2017-04-23 12:25
Bosruiterweg 14 w Zeewolde 'park domkow letniskowych... Sporo ludzi z polski w domu nie mialo tak wygodnie... Ale kwestia indywidualna.... Agencyjne mieszkania to nie szczyt luksusu... 5os na 35m2 z jednym salonem i 2 os pokojami to standard.... do pracy ne na wakacje... Wzgledem samej agencji jako dosc pracowita i solidna osoba nie moglem narzekac za wiele... Okresowe podwyzki to bajka rozlozona na sumy 0,10€ na godzine w skali roku :) jadac tam, pracujac w miare solidnie mozna liczyc na 3500-4500 zl w miesiacu po odtraceniu podatkow,mieszkania,ubezpienia itd.... jezeli zarabiasz w granicach 3 tys w polsce to zdecydowania praca na holenderskiej produkcji szalu nie zrobi... Nie chlejesz i nie cpasz za wiele to masz raczej zawsze prace... jak kilka razy dasz dupe to ladujesz na liscie rezerwowych bo nikomu sie nie chce ryzykowac ze na ostatnia chwile bedzie musial łapanke robic bo ty masz kaca albo jeszcze pijany...
2
Anita 2017-04-23 12:43
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! Osoby nie zadowolone z wyjazdów mogą pracować w kraju.
1
Marek 2017-05-03 18:59
Czy rzeczywiście jest tak jak piszecie, może trzeba rozmawiać z firmą po powrocie?
1
Czesiek 2017-05-10 09:39
@baton Myślę, że powinieneś rozmawiać o problemach z kierownictwem w kraju. W każdej firmie pracuje tylko ludzie i nie zawsze robią to prawidłowo ale to nie znaczy, że firma jest zła.
Lacooo 2017-05-20 10:33
Tak rzeczywiście tak jest jak piszecie ....
Pracowałem w Sherpie 1.5 roku udało mi się , ale musiałem niezłe kombinować .
Sporo osób siedzi na wolnym , bo nie ma pracy plus jest lista ukryta osób które siedzą na wolnym .
Jedynym plusem jest internet dość dobry . Odradzam wyjazd bez samochodu .
Jeżeli macie pytanie to proszę, znam wszystkie zakłady Sherpy . Pozdrawiam

1
Aggs 2017-05-21 14:15
Hej a wiesz moze jak jest z godzinami pracy w Sherpa ,Geodis Pharma ? Mieszkam na prywatnym mieszkaniu i od jutra zsczynam,myslisz ze moge liczyc na 40h? A przynajmniej przez kilka piereszych tygodni?
Czerpak 2017-05-21 21:22
Uważam, że Sherpa International Force robi swoją pracę właściwie , niestety to my pracownicy sami sobie dokuczamy i utrudniamy na każdym kroku pracę. Więcej empatii a praca i życie z dala od domu byłoby dużo przyjemniejsze.
1
kasia 2017-05-23 21:04
wyjechałam razem z koleżanką do pracy przy produkcji owoców. W rzeczywistości na co trafiłyśmy-to robiłyśmy-kosmetyki, owoce, sałatki, ciastka….czasem każdego dnia zupełnie inna fabryka. Było tak że po 3 dni siedziałyśmy na kempingu. (usunięte przez administratora) nie polecam
2
malenka 56 2017-05-23 21:40
Cześć !mam lat ,30+,czy możesz mi coś powiedzieć jak jest przy pakowaniu ziół w Vitacress i jakie sa warunki mieszkaniowe w Ooijen park,mam jechać ,chciałabym co nieco wiedzieć.Bardzo proszę o jakieś info---dzięki!! praca przez pracodawcę-Sherpa International Force - Opole.
TEOMAN 2017-05-24 15:01
NIE POLECAM TEJ AGENCJI I TEJ PRACY!! Dlaczego ? juz wyjaśniam. Pracowałem tu prawie 1,5 roku... rotacja ludzi ogromna, niektórzy nie wytrzymuja tygodnia lub do pierwszej wypłaty , gdzie często dostają mniej niz 100 euro ( 4 dni pracy po 8 godzin) jesli bedziesz miał szczescie i zaplanuja Cie na dzien piaty otrzymasz około 160-170- euro... Biuro tragedia, nic nie załatwicie, nie macie prawa sie odezwać i walczyc o swoje, bo inaczej zdejmia wam planning, albo zaplanuja na 3 dni w tygodniu ( w ramach kary) gdzie zarobicie tylko na ich domek , ubezpieczenie i transport do pracy. Odnosnie samej pracy... jesteś polakiem pracujesz na impaku, jestes holendrem , ciapatym... dostajesz z miejsca lepsza umowe... hala żadzą sami ciapaci, holendrzy, ze wszystkim lataja do biura, gdzie póżniej musisz isć sie tłumaczyc bo np 5 minut dłuzej byłeś na przerwie... nie wspomnę juz o tym , że w biurze trzymaja oczywiscie ich strone ( w biurze dwóch polskich pracowników ). wielu polakom obiecuja lepsze stanowiska itp... których nigdy nie dostaja... to jest szukanie kogoś kto bedzie wykonywal prace za ciapatych... a gdy te osoby sie zorientuja , że za wykorzystywane odchodzą z pracy , po czym szukaja kolejnych ,,cieci" na posyłke, na kogo bedzie mozna zgonic odpowiedzialnosc. teamliderzy to przewaznie ciapaci w wieku od 24-30 lat, wiec zastanów sie dobrze czy chcesz , żeby taki dupek pomiatał tobą i mówił ci co masz robic , a sam bedzie stał w kacie i obgadywał cie do swoich śniadoskórych kolegów. i co najgorsze... jedyna praca któr wykanuja polacy ( zaden inny holender, muzułamanin sie nie zgodzi tam pracować za te pieniadze... ) cieżka praca przy heblowaniu sera.... dostajesz do reki hebel kilkkilogramowy i heblujesz ser czasem nawet przez 12 godzin.. Prawda jest taka , że kiedys było inaczej , mam na mysli poczatki kiedy zaczynałem prace... atmosfera była inna, inne traktowanie człowieka, z szacuniekm, w tym momecie traktuja polaków przedmiotowo, jak osłów do roboty... stało sie to od czasu kiedy do pracy weszło wiecej muslimów... holendrzy poodchodzili, a oni przejeli prawie wszystkie kierownicze stanowiska. tak własnie wyglada w skrócie praca na serach na dzien dzisiejszy...Nic dziwnego, ze w tym momencie sherpa stoi pod murem i nawet oferuja od czasu do czasu darmowy przejazd do pracy... praca jest trzyzmianowa... a oni nie maja wystarczajaco ludzi by utworzyc dwie zmiany po 12 godzin!
8
Weronika 2017-05-24 15:33
@TEOMAN dziękujemy za Twoją szczegółową ocenę. A jak oceniasz pomoc ze strony Sherpa International Force podczas wyjazdu? Czy Agencja wspiera pracowników, czy zostawia ich 'samych sobie'?
1
adi22 2017-05-26 17:19
czy planuje ktoś wyjazd w czerwcu/lipcu przez tą agencje? z lublinica
zastanawiam sie nad zarejestrowaniem i wyjazdem, jeśli przejdę rekrutacje
1
Wojtekuczen 2017-05-29 19:41
Moja dziewczyna pojechała przez to biuro Sherpa i ogólnie masakra. Faktycznie jest mieszkanie, ale w ciągu 3 tygodni jak tam jest to juz się trzeci raz przeprowadziła. Ostatnim razem o 100 km z okolic Venlo prawie do granicy z Belgią. Z pracą jest krucho, mówi że musi sama sobie załatwiać pracę z koordynatorem a i tak pracuje może 3 - 4 razy w tygodniu i to nie po osiem godzin a czasami po 4-6. Jechała z biura w Opolu.

1
Czerpak 2017-06-04 10:36
Z obserwacji wiem, że ludzie jadąc za granicę wyobrażają sobie piękne mieszkanka, fajną pracę i super zarobki. Warunki mieszkaniowe są skromne ale ok, praca jest fizyczna i nie każdy się nadaje, zarobki z pewnością większe jak w kraju. Nie rozumiem tych narzekań.
1
Umbreonna 2017-06-06 08:43
Hej, byłam tam rok temu i nie spotkały mnie żadne przykrości, więc w tym roku mam zamiar wyjechać z tą firmą jeszcze raz, dlatego mam dwa pytania:
1. Czy w te wakacje będzie otwarty park w Lommel?
2. Jaka jest szansa, że mnie zakwaterują w wybranym parku na moją prośbę?
Właśnie ta lokalizacja była dla mnie największym plusem poprzednich wakacji, ponieważ poza godzinami pracy, można było bez problemu zorganizować sobie rozrywkę i jakiś odpoczynek. Imprezy na parku, plaża, 24 godzinny "sklep" tuż obok, 5km do centrum miasta i przystanku autobusowego.
EmKa 2017-06-17 20:41
Nie polecam.(usunięte przez administratora)Pracowalem na serach
Nowy 2017-06-19 11:00
Czy pracował ktoś w szklarni przy pielęgnacji sadzonek w Venlo i mógłby napisać kilka sło jak tam jest?
Czerpak 2017-06-22 11:15
Sherpa jest dobra agencją, ale czasami może być wpadka.
Czerpak 2017-06-25 13:15
Mam dobrą robotę dzięki agencji Sherpa , a nieszczęśliwych pozdrawiam
Czerpak 2017-07-02 23:11
Jak się coś robi to zawsze może się popełnić błąd i czegoś nie dopilnować. Może sa jakieś powody takiej sytuacji o której piszecie ale niezależnej od agencji?
PAT 2017-07-06 14:07
Pracował ktoś przy koszeniu za pośrednictwem tej firmy i może podzielic sie wrażeniami?
Juuda 2017-07-07 16:21
Witam. Wybiera się ktoś teraz w sobotę busen sheroa z Wrocławia do ooijen ? Pozdrawiam ;)
2
Myślący 2017-07-13 09:25
Agencja organizuje pracę za granica i z całą pewnością robią to zgodnie z prawem.
RK 2017-07-13 12:08
Hej jadę z Sanoka w sobotę do Oojien na sadzonki, ktoś wie coś więcej na czym polega praca?
Mosiek 2017-07-16 10:10
Nie jestem pracownikiem agencji jedynie korzystam z ich ofert i jestem bardzo zadowolony!!!!! Opinie mogą pisać wszyscy!
1
paulina 2017-07-17 16:09
heeej , moge sie jakos skontaktowac z Toba na pri ?
Paulina 2017-07-17 16:14
dołączam się do pytania :)
Animator 2017-07-20 08:38
Opinie na forum maja prawo pisać wszyscy nie tylko osoby niezadowolone. Bardzo denerwują się niektórzy, że są opinie pozytywne. A może to konkurencja pisze źle?
MalaMi 2017-07-21 19:47
Pracuje dla Sherpy od dwóch tygodni. Na driscoolsie praca ciężką ale da się wytrzymać. Wynagrodzenie za tydzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Godziny pracy jak najbardziej pewne.. Co do niektórych ludzi którzy siedzą w biurze to tragedia. Sami nie wiedza na Czym stoją .. Ale ważne jest to ze są godziny i dobra kasa. Pozdrawiam. ;)
MK 2017-07-22 00:28
Przed wyjazdem czytałam opinie na temat Sherpy i miałam obawy. Podjęłam jednak decyzje ze jadę i nie żałuje. Pracuje przy pomidorach (pakowanie) nie narzekam na godziny. Mieszkam na parku Ooijen i warunki są w porządku. Internet mógłby być lepszy ale do normalnego użytkowania wystarczy. Biuro Sherpy jest na parku i w razie potrzeby pomagają. Szczególnie jeden z koordynatorów (pan R) dla informacji dziewczyn jest przystojny wiec aż miło tak chodzić :)
2
Udo 2017-07-24 12:16
Sherpa ma fajne oferty pracy, może to nie jest lekka robota ale zarobić można . Czasem czytam opinie na wątku i nie radzę się na nich opierać do końca.
Agata 2017-07-26 11:34
Gipmans Productie BV, Bultenvenweg 30, 5916 RW Venlo - praca przy sadzonkach w szklarni.
Ktoś pracował? Opłaca się jechać?
Czesław 2017-07-28 22:19
Żadna agencja nie będzie dobra jeśli nie mamy chęci do pracy. Tym bardziej, że to są roboty za granica a tam jest ciężko.
Amator 2017-08-01 20:55
Czy pracował ktoś przy zbieraniu zamówień w Venlo w Holandii? Jaka to robota, jaki język trzeba znać i na jakim poziomie? Na jak długo są wyjazdy? Z góry dzięki
TomaszSobi 2017-08-05 16:07
Dobrze wiedzieć bo ja wraz z kumplem też jedziemy na pakiwanie/sortowanie z tym ze będziemy na Lommel Park.
18 :00 wyjazd .
Mam nadzieję że tragedii nie będzie :P
8sierpnia 2017-08-07 15:26
Witam mam w ten weekend jechać na magazyn do venlo na etykietowanie pakowanie itp. Czy ktoś już był lub jest teraz mógłby się podzielić wrażeniami z góry dziękuję i pozdrawiam
Czerwień 2017-08-09 12:59
Jestem zadowolony ze współpracy z agencją ale zawsze coś się może zdarzyć.
Aga500 2017-08-11 13:51 [użytkownik zarejestrowany]
Ktoś mi może szczerze opisać co sądzi o tej firmie i o sposobie zalatwiania pracy przez nich ? Czy dobrze kierują ludzi w odpowiednie miejsca bez zadnych problemow ? Jeśli ktoś ma jakieś doswiadczenia zwiazne z ta wlasnie firma bardzo prosze o kontakt bo wlasnie za ich pomoca chce sie wybrac z chłopakiem do Holandii.
jagoda 2017-08-11 17:18
Pracowałam w Sherpa 4 miesięcy z czego 2 miesiące mogę zaliczyć do udanych. Praca jak wszędzie trzeba zacisną zęby i za.........ać to usłyszałam w pierwszym dniu. Nie polecam ziółek- Vitakres zimno, ponizanie, ciągły stres, i nie wolno mieć własnego zdania. Do tego dochodzi nie przestrzeganie zasad BHP. Polskie biuro obiecywano mi ZŁOTE GÓRY cudowną prace i cudowny personel który pomoże w razie potrzeby. Było całkiem inaczej, personel wyżywający się na pracownicach, ciągle popędzanie, praca na czas, ( akord, każda praca do jakiej zostaniecie przydzieleni to praca na AKORD nie słuchajcie że jest inaczej, polskie biura tego nie mówią) jeżeli w 20 min nie spakowałaś 100 szalek np.: pietruszki z odpowiednia wagą to nie miałaś pracy albo wysłuchałaś że zostaniesz wymieniona, bo przez Ciebie firma ma straty, więc bież się do roboty , a jeżeli w końcu już nie miałaś siły wysłuchiwać i postawiłaś się , to dostawałaś bloka na prace. Koordynatorka ma Cię w du....e. nic nie pomoże jest holenderka nie zna polskiego nie możesz się pożalić no chyba ze znasz język, ale jeżeli dojdzie, a naj częściej dochodzi informacja ze się pożaliłaś to Baska tak zwana szefowa zgnoi Cię przy wszystkich. Personel Vitakresu to polki dziewczyny młode , ale z piekła rodem , nie szanują kobiet które tam pracują no chyba ze są to kobiety które donoszą o wszystkim, dosłownie . Takie donosicielki zawsze maja prace. Mieszkałam na Kasteel Ooijen, dobre warunki , ale wystrzegajcie się tak zwanej szkoły Fakeland brud smród i ubóstwo. Koordynatorem tej placówki jest Zenon, nic nie załatwicie u niego. Mieszkałam też na Loomel w Belgi warunki dobre jak na domki letniskowe, pracowałam wtedy w Scherpenhuizen pakowanie warzyw i owoców oczywiście akord. Z godzinami bywało różnie ja nie mogłam narzekać ale byli ludzie którzy pracowali po 3 dni w tygodniu i nie mieli jak zapłacić 89,90 euro( na tydzień ) za bungal. Mam 47 lat i nigdy, nikt tak mnie nie upokorzył jak pracownicy Sherpy. Jak macie jakies pytania, chętnie udziele informacji.
Czarek 2017-08-12 15:51
Interesuje mnie wyjazd z agencją do Holandii i może ktoś wrzuci kilka info?
sic 2017-08-19 15:57
Sherpa... dzięki tej agencji jestem na minusie ponad 200 euro, ponieważ panom z biura nie chciało się jechać do skrzynki aby odebrać mój numer sofi. Dzięki czemu za ostatnie 5 dni nie otrzymałam wypłaty. Pracowałam w A-Ware koło Zeewolde. Wypłaty to był śmiech na sali. Przeczekałam równo 3 tygodnie, żeby zobaczyć na jakich zmianach ile zarobie. No i zarobiłam. Za 5 dni/8h na nockach 150 euro. Mieszkanie na parku w bungalowie, ale lepsze określenie to karton. Jeden karton obok drugiego. Dwóch panów pracujących w biurze na parku to pomyłka. Bez samochodu ani rusz, oferują rowery dla każdej nowej przybyłej osoby, a prawda jest zupełnie inna, przez 3 tygodnie starałam się o rower, żeby móc chociaż podjechać do sklepu oddalonego od parku 8 km. W rezultacie musiałam prosić obcych ludzi, a roweru się nie doczekałam. Jedyny i to największy plus, że poznałam mnóstwo miłych i pomocnych ludzi. A odnośnie samej pracy. Jako inpaker na raspach nie było źle, trochę monotonnie, ale praca na produkcji przy lince raczej wszędzie tak wygląda. I tak miałam szczęście, bo przynajmniej było tempo, a nie zastój jak na dziale wyżej. Kierownictwo miłe i pomocne. Z tego miejsca pozdrawiam najlepszego na świecie operatora Gorana! Moja konkluzja na temat Sherpy jest jedna: Ściema, ściema, ściema. Pani w biurze pięknie opowiadała jak to miałam mieszkać w samym Almere, potem w Zeewolde, a potem wyszło jak napisałam. Nie wiem jak z pracą i mieszkaniem w innych miejscowościach, ale Bungalo Park Zeewolde- Texas ( fanpage do znalezienia na facebook'u) PRZESTRZEGAM I NIE POLECAM!
P.S. Sherpa... dzięki tej agencji jestem na minusie ponad 200 euro, ponieważ panom z biura nie chciało się jechać do skrzynki aby odebrać mój numer sofi. Dzięki czemu za ostatnie 5 dni nie otrzymałam wypłaty. Pracowałam w A-Ware koło Zeewolde. Wypłaty to był śmiech na sali. Przeczekałam równo 3 tygodnie, żeby zobaczyć na jakich zmianach ile zarobie. No i zarobiłam. Za 5 dni/8h na nockach 150 euro. Mieszkanie na parku w bungalowie, ale lepsze określenie to karton. Jeden karton obok drugiego. Dwóch panów pracujących w biurze na parku to pomyłka. Bez samochodu ani rusz, oferują rowery dla każdej nowej przybyłej osoby, a prawda jest zupełnie inna, przez 3 tygodnie starałam się o rower, żeby móc chociaż podjechać do sklepu oddalonego od parku 8 km. W rezultacie musiałam prosić obcych ludzi, a roweru się nie doczekałam. Jedyny i to największy plus, że poznałam mnóstwo miłych i pomocnych ludzi. A odnośnie samej pracy. Jako inpaker na raspach nie było źle, trochę monotonnie, ale praca na produkcji przy lince raczej wszędzie tak wygląda. I tak miałam szczęście, bo przynajmniej było tempo, a nie zastój jak na dziale wyżej. Kierownictwo miłe i pomocne. Z tego miejsca pozdrawiam najlepszego na świecie operatora Gorana! Moja konkluzja na temat Sherpy jest jedna: Ściema, ściema, ściema. Pani w biurze pięknie opowiadała jak to miałam mieszkać w samym Almere, potem w Zeewolde, a potem wyszło jak napisałam. Nie wiem jak z pracą i mieszkaniem w innych miejscowościach, ale Bungalo Park Zeewolde- Texas ( fanpage do znalezienia na facebook'u) PRZESTRZEGAM I NIE POLECAM!
P.S. ZDJĘCIE DOMKÓW JEST NIEAKTUALNE PONIEWAŻ OD ROKU MIESZKAJĄ W NICH UCHODŹCY, BUNGALOWY SHERPY SĄ OBOK I W NICZYM NIE PRZYPOMINAJĄ TYCH ZE ZDJĘCIA.
takbyło 2017-08-19 16:21
Sherpa... dzięki tej agencji jestem na minusie ponad 200 euro, ponieważ panom z biura nie chciało się jechać do skrzynki aby odebrać mój numer sofi. Dzięki czemu za ostatnie 5 dni nie otrzymałam wypłaty. Pracowałam w A-Ware koło Zeewolde. Wypłaty to był śmiech na sali. Przeczekałam równo 3 tygodnie, żeby zobaczyć na jakich zmianach ile zarobie. No i zarobiłam. Za 5 dni/8h na nockach 150 euro. Mieszkanie na parku w bungalowie, ale lepsze określenie to karton. Jeden karton obok drugiego. Dwóch panów pracujących w biurze na parku to pomyłka. Bez samochodu ani rusz, oferują rowery dla każdej nowej przybyłej osoby, a prawda jest zupełnie inna, przez 3 tygodnie starałam się o rower, żeby móc chociaż podjechać do sklepu oddalonego od parku 8 km. W rezultacie musiałam prosić obcych ludzi, a roweru się nie doczekałam. Jedyny i to największy plus, że poznałam mnóstwo miłych i pomocnych ludzi. A odnośnie samej pracy. Jako inpaker na raspach nie było źle, trochę monotonnie, ale praca na produkcji przy lince raczej wszędzie tak wygląda. I tak miałam szczęście, bo przynajmniej było tempo, a nie zastój jak na dziale wyżej. Kierownictwo miłe i pomocne. Z tego miejsca pozdrawiam najlepszego na świecie operatora Gorana! Moja konkluzja na temat Sherpy jest jedna: Ściema, ściema, ściema. Pani w biurze pięknie opowiadała jak to miałam mieszkać w samym Almere, potem w Zeewolde, a potem wyszło jak napisałam. Nie wiem jak z pracą i mieszkaniem w innych miejscowościach, ale Bungalo Park Zeewolde- Texas ( fanpage do znalezienia na facebook'u).
PRZESTRZEGAM I NIE POLECAM!
P.S. ZDJĘCIE DOMKÓW JEST NIEAKTUALNE PONIEWAŻ OD ROKU MIESZKAJĄ W NICH UCHODŹCY, BUNGALOWY SHERPY SĄ OBOK I W NICZYM NIE PRZYPOMINAJĄ TYCH ZE ZDJĘCIA.
Chrabia 2017-08-19 21:10
Nie ma niestety idealnych agencji. Zdarzają się nieprzewidziane sytuacje ale nie powinniśmy z tego tytułu przekreślać agencji. Może trzeba lepiej się zabezpieczyć?
Zostaw swoją opinię o Sherpa International Force - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force