Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
87wiki - 2015-05-13 13:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej dzisiaj Pani zadzwoniła do mnie z biura i pytała czy była bym nadal zainteresowana wyjazdem, jak z moim językiem itp mówiła że będziemy jeszcze w kontakcie ale nic już konkretnie jak myślicie odezwie się jeszcze?
zdjecie uzytkownika
87wiki - 2015-05-14 14:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś w tą sobotę pierwszy raz? prosze o kontakt 87wiki@gmail.com
zdjecie uzytkownika
olky - 2015-05-14 21:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy wie ktos z was czy w sherpie mają oferty pracy na magazynach? jako order pickerzy ?
zdjecie uzytkownika
Tajny - 2015-05-18 19:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej siedzi się teraz w hotelu niż pracuje, beznadziejna organizacja pracy, zarabia się na hotel i jedzenie, co najważniejsze pracy za bardzo nie ma a ciągle trwają nabory i przyjeżdżają nowi, to nie ta sherpa co kiedyś...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-05-26 22:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos jakie warunki sa teraz?
zdjecie uzytkownika
siczka - 2015-05-27 18:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podłączam się do pytania wyżej; jak jest obecnie w sherpie? nadal zarabia się na utrzymanie domków czy jest już lepiej i można coś zarobić?
zdjecie uzytkownika
mateg - 2015-06-01 20:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z zielenią są departy na zieleń ?
zdjecie uzytkownika
Konte - 2015-06-05 17:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że Sherpa ma niezły monopol na pracowników sezonowych. Wrzucając tyle ofert pracy na portale w dosyć krótkim czasie muszą pewnie mieć teraz kocioł. Sam bym się zainteresował współpracą z nimi, ale odnoszę wrażenie, że nie oferują aż takich dobrych warunków w porównaniu z konkurencją. A macie może informacje o transporcie, jak to jest organizowane może...
zdjecie uzytkownika
madr - 2015-06-08 20:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konte - 2015-06-05 17:36:53]:
transport to 250 zł w jedną stronę.Mówisz że nie oferują tak dobrych warunków jak konkurencja, masz na myśli jakąś konkretną agencję? bo sam chcę jechać i jeszcze nie wiem przez jaką
zdjecie uzytkownika
grzes - 2015-06-24 12:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ogólnie nie pracowałem przez tą agencje ale jak bylem w nl w work&stay to byli tam tez pracownicy z sherpy i nie narzekali praca jest na pewno a tym bardziej jeśli teraz sezon mamy :D zwłaszcza szklarnie no i tygodniówki zobaczymy rozmawiałem niby ok teraz tylko jechać do opola papiery podpisać pozdro i
zdjecie uzytkownika
benny - 2015-06-24 13:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej jak teraz jast z pracą bo byłem dzisiaj w rzeszowie i chyba w sobotę jadę pracowałem przez goodmorning ze złotowa i zarabiałem co tydzień 326euro jak tam jest w shepie proszę o odpowiec ale szczerą pracowałem przy kwiatach i niewiem czy jechać teraz z shepy
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2015-06-29 10:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak u nich jest na pomidorach ??/dużo godzin tygodniowo?? jakie warunki ,i czy nie oszukują z kasą ??
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-06-29 10:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest na Pomidorach ,dużo jest godzin?? czy nie ma problemów z wypłacaniem pieniędzy?? wszystko sie zgadza??jakie są warunki mieszkaniowe??
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-07-01 20:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc Wam ;)
chciałam sie dowiedzieć jakie sa warunki mieszkaniowe w Ooijon?
jezeli ktos wyjezdza w najblizsza sobote to prosze o kontakt;)
na: katrie13@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-07-03 14:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kkk, tez jade w sobote, napisalam do Cb na maila
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-07-03 15:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Katerina napisałam do Cb na maila
zdjecie uzytkownika
Paulla - 2015-07-03 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Wybieram się w sobotę do Holandii na szklarnię na papryki, jedzie ktoś też? MOj mail: paulina11145@gmail.com
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-07-03 21:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak jest na pomidorach?? dużo godzin w tygodniu???? a w czym sie mieszka w domach czy na jakichś kampingach??? maja internet??
zdjecie uzytkownika
uiou - 2015-07-04 10:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wakacyjne wypłacają ???? nie robią przekrętów z wypłatami????
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-07-04 18:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jest internet na mieszkaniach,??? sa to domy czy kampingi??? duzo jest godzin na pomidorach,??? wypłacaja wakacyjne ???
zdjecie uzytkownika
bercik - 2015-07-05 18:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką prace sezonową się oplaca brać?
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2015-07-06 12:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qqq nie wiem czy obowiązywałyby nas te same warunki bo ja chcę jechać na paprykę do szklarni w Baarlo a ty jedziesz jakj widzę na pomidory. dla mnie to akurat lepiej bo mam 21 lat a oni poniżej 23 roku życia podobno gwarantują niższe koszty zakwaterowania. moim zdaniem to na plus że firma myśli o młodych
zdjecie uzytkownika
daria - 2015-07-14 15:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś zamierza się wybrać na szklarnie na paprykę? jeśli tak to proszę o kontakt, sama rekrutuję na to miejsce (daria.pawezka@op.pl )
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
mentalist - 2015-07-17 19:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche racji masz , nie zawsze jest super , zależy na jaki park sie trafi i do jakiej firmy , ale jestem właśnie z Sherpy w Holandii na szklarni i godzin nie brakuje , kasa , jest i ludzie naprawde spoko , holendrzy na szklarni też. Niektórzy jak np , moja współlokatorka z bungala zarabia czasm nawet 600 euro tyg odniowo, a robi na produkcji przy jedzeniu. Z tego co widze , to najmniej godzin tu mają ci co przyjechali na magazyn , na wózki , i niektórzy na produkcji. Ale ogólnie najlepiej jest trafić na park Ooijen , na tym parku zawsze są najwieksze listy do pracy i najwiecej jej jest . Nie moge do końca powiedzieć że polecam , bo mają swoje minusy , ale np ja mająć 19 lat , na szklarni zarabiam nawet 300 euro tyg . Po odliczeniu za bungal i ubezpieczenie , i dojazdy zostaje mi ok 250 , ale myśle że to i tak nieźle , jak na wiekówke w Holandii. A jeśli ktos teraz sie wybiera na szklarnie na zbiory to nie polecam , teraz i do końca wakcaji bedzie mało godzin bo na szklarnie przychodzi pełno dzieci holenderskich i nie ma roboty przez nie.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-07-29 16:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mentalist - 2015-07-17 19:43:44]:
Ile % więcej płacone są nadgodziny, nocki i weekendy?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie
alert