Sherpa International Force

Opole

Opinie o Sherpa International Force

ala 2016-07-13 17:11:49
@tomek to może ona Was wcale nie zbywa, tylko akurat dla par w tym momencie nie ma pracy? To jednak trochę bardziej skomplikowane, niż wyjazd w pojedynkę
URSZULKA1987 2016-07-13 20:43:30
CZEŚĆ MAM TAKIE PYTANKO WCZORAJ BYŁAM NA PODPISANIU UMOWY W FIRMIE W VENLO I POPROSZONO MNIE O WYRAŻENIE PISEMNEJ ZGODY NA POBRANIE W MOIM IMIENIU ZAŚWIADCZENIA O NIE KARALNOŚCI WYRAZIŁAM ZGODĘ CHOCIAŻ DO KOŃCA NIE JESTEM PEWNA CZY MÓJ WYROK ULEGŁ ZATARCIU.CZY KTOŚ SIE ORIENTUJE CZY FIRMA NAPRAWDE SPRAWDZA TĄ KWESTIĘ.Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC.
wsio 2016-07-13 20:45:03
o nie wiem jak czekasz na oferty jak z kilkadziesiąt rekrutacji jest
1
Erni 2016-07-14 09:15:31
Tak firma to sprawdza. Wiem, ze mają swoje paragrafy tzn np kradziez rozbuj nie ma opcji zeby zacząc pracę, ale np wyrok za niepłacone alimenty dla nich sie nie liczy.
1
basia 2016-07-14 11:03:50
Witam, czy wybiera się ktoś do pracy przy pielęgnacji sadzonek truskawek na polu? Czy ktoś posiada opinie na temat miejsca pracy Helenaveen?
URSZULKA1987 2016-07-14 11:33:31
OGÓLNIE PROBLEM POLEGA NA TYM ŻE OBOJE Z CHŁOPAKIEM PODPISALIŚMY TEN PAPIER A MAMY ŚWIADOMOSC ŻE JESTEŚMY PRAWIE NAPEWNO KARANI I ZASTANAWIAMY SIE CO TERAZ ZROBIC .JADAC NA PODPISANIE UMOWY NIKT NAM NIE MÓWIŁ O TAKIM PAPIERZE A W BIURZE NIE BYŁO CZASU NA PRZEMYŚLENIA.MÓJ CHŁOPAK BYŁ KARANY OK 10 LAT TEMU ZA USZKODZENIE MIENIA ITP WIĘC MOŻE POSZŁO W ZATARCIE U MNIE SYTUACJA JEST GORSZA BO W GRE WCHODZILO POBICIE I DOSTAŁAM 5 LAT.JAK SĄDZISZ CZY LEPIEJ ODRAZU ZADZWONIC DO BIURA I SIĘ PRZYZNAĆ CZY CZEKAĆ NA CUD?OD CZASU ODSIADKI MINĘLY MI PRAWIE 4 LATA I PRAWIE DWA PRZEBYWAM TUTAJ ZACHOWUJĄC SIĘ JAK NA CZŁOWIEKA PRZYSTAŁO WIĘC MOZE DADZA MI SZANSE
tomek 2016-07-14 11:35:16
jak chcecie pracowac u nich jako pracownik pakujący to wydaje mi się, że praca jest na plus, bo oferują bezpieczeństwo zarobków dopasowanych do Twoich oczekiwań no i też stabilizację zatrudnienia popartą 10-letnim doświadczeniem i programem lojalnościowym.
Erni 2016-07-14 11:38:44
przyznaj się
sam 2016-07-14 15:18:24
A wiecie jakie zarobki są dla team leadera? Na pewno są dwuskładnikowe zarobki, bo wiedzą jak zadba o swoich pracowników. Dobrze, że i wypłata jest w porządku.
agaaa 2016-07-14 18:43:45
Ja chciałabym pojechać, wysłałam zgłoszenie na razie cisza :)
Agaa 2016-07-14 19:49:54
Ja chciałabym pojechać, wysłałam zgłoszenie i na razie czekam...
g54h 2016-07-14 21:13:01
chyba nawet dzisiaj pojwaila sie oferta pracy na stanowisko mlodszego pracownika logistyki w miejscowosci Woerden czytalem w ogloszeniu ze jezeli ma sie ponizej 23 lat to są nizsze koszty zakwaterowania wtedfy no i tez mozna zdobyc doswiadczenie w pracy
M 2016-07-15 08:58:22
Pracowałam w Helenaveen. Co prawda nie na truskawkach, ale widziałam jak to wygląda z zewnątrz. Wszystkie truskawki są posadzone płasko na ziemi. Godzin pracy pewnie jest sporo, ale na ból pleców pewnie trzeba się przygotować. Pozdrawiam.
1
Plupek 2016-07-15 18:07:51
Z tego co ja wiem to zarobki są raczej dobre, pozytywne i fajne
basia 2016-07-16 10:57:45
samo zgłoszenie może nie wystarczyć, powinnaś zadzwonić bezpośrednio do biura
1
krowa 2016-07-16 11:23:16
W sumie można znaleźć zatrudnienie u nich zwłaszcza na okres wakacyjny do pracy w szklarni przy truskawkach chociażby. Ciekawi mnie jednak jak to wygląda u nich z benefitami.
ola 2016-07-17 20:26:03
najwazniejsza to chyba w tym wszystkim jest umowa, wiec mi zalezy na tym by byla umowa o pracę,ofrują ją? holenderska czy polska?
Ktos 2016-07-21 16:40:48
Wy tez dostaliscie jedna umowe w polsce elektroniczna a droga na miejscu ? bo mi tak mowia jak przyjade w sobote do holandii. ta elektroniczna jest jakas dziwna i ma wiele niejasnosci
Man 2016-07-21 19:03:30
Ja słyszałem, że bardzo dobrze tutaj się dzieje, Pracownik szklarni – okręcanie roślin Someren / Holandia ma kasę w euro wypłacaną co tydzięń, brzmi to świetnie i wesoło naprawdę, mi się podoba bardzo
agaaa 2016-07-22 01:25:33
Basia, zdecydowałaś się? Jedziesz?
Min 2016-07-22 10:22:20
Czy w zagranicznym ogłoszeniu Pracownik szklarni – okręcanie roślin Someren / Holandia pensja jest co tydzień czy co miesiąc, czy jest w złotówkach czy euro, czy jest jakieś zakwaterowanie i w ogóle jak sprawa wygląda czy wszystko jest w porządku?? Dzięki
Tomek 2016-07-22 11:40:56
Wynagrodzenie jest w euro , co tydzień, przelewem na konto. Mieszkanie ubezpieczenie , transport do pracy organizuje pracodawca. Za ubezpieczenie i koszty mieszkania odliczane są od wypłaty.
Pilim 2016-07-22 12:06:54
Pracownik szklarni – okręcanie roślin Someren / Holandia brzmi dość niezwykle, ale też w jakiś sposób bardzo ciekawie, wydaje mi się, że warto spróbować tutaj pracy, w ogóle Sherpa International Force ma naprawdę setki ofert na prawie cały świat, doskonale
aga 2016-07-22 20:35:29
jedzie ktoś jutro do Holandii na pielęgnacje sadzonek truskawek z sherpy?
1
Mirek 2016-07-23 10:02:09
Powiedzcie mi bo mam wrażenie, że nikt tutaj jeszcze o to nie zapytał, a przecież to chyba jest dość wazne, o co chodzi z odkręcaniem kwiatów czy ich skręcaniem, co to wo góle znaczy, do czego one są przyczepione czy w ogóle co to ma wspólnego z czym?
Pot 2016-07-26 11:44:19
Pracownicy szklarni musza się przygotować na dość trudną pracę, w sensie jest to tak zrobione, że trochę gorąco bywa, jak to w zamkniętej szklarni jednak
agaaa 2016-07-26 21:33:08
Daj znać jak jest :)
aha 2016-07-27 10:17:59
Wiadomo, że praca do najprostszych nie należy, ale na spokojnie można u nich liczyć na stabilne zatrudnienie. Zobacz, że operator linii produkcyjnej oprócz stałej podstawy zarobków doliczają jeszcze dodatek wakacyjny, zakwaterowanie, ubezpieczenie i transport.
Yanosh 2016-07-28 00:48:09
Witam,
mam wyjazd przez Sherpę w sobotę 30 lipca. Zakwaterowanie w Kasteel park Ooijen, a praca w Edco. Dokumenty podpisane, wpłaciłem zaliczkę na bilet na busa, ale jeszcze się waham. Z tego co można wyczytać na innym forum, to kiepsko to wygląda. Z drugiej strony zadowoleni ludzie nie piszą raczej komentarzy, a jedynie osoby którym coś nie poszło.
Warto tam jechać, jest szansa wyrobić te 40 godzin? Nie wspominając już czy kasa ok i czy nie robią wałków...?
haha 2016-07-28 09:36:41
A wiadomo jakich zarobków można się spodziewać w szklarni w Bemmel? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Łukasz 2016-07-28 09:43:17
Na szklarni to więcej niz pewne że teraz mozna zarobić . Wiadomo ze duzo zalezy od pogody, ale to np. gdy sie jest na zbiorze i owoce muszą dojrzeć.
Mati 2016-07-28 09:47:59
Jeśli chodzi o godziny to zalezy od ilości pracy - zawsze mozesz zgłaszac brak i w tedy beda Cie planować na inne zakłady.
Jesli chodzi o "wałki" to na pewno musisz sobie pilnowac rozliczeń i sie upominac. Zazwyczaj wypłacają wszystko tak jak powinno byc , ale jak to mają matołki holenderskie : wystarczy ze cos się zmieni i nie bedzie tak jak zawsze to przestają czaic i trzeba im tłumaczyc jak krowie na rowie o co chodzi.
Nijek 2016-07-28 10:55:23
A z tym to akurat prawda jest, godziny są dość dobre i śmiało pomyślane, nie wdaje mi się, aby to był jakiś mega problem, można raz więcej, raz mniej, pensja zależna oczywiście od tego jak będzie tak naprawdę
coś już wiem.. 2016-07-31 15:58:39
jak będziesz miał 30 godzin to będzie dobrze.. nie ma co liczyć na 40..
1
Plupek 2016-07-31 18:57:41
A mi się tam wydaje, że trzeba trochę mocniej się wczytać w oferty i luz
och 2016-08-01 10:58:08
Na pewno taki pracownik w szklarni ma dobre zarobki, bo jednak sporo obowiązków ma. Ciekawi mnie jednak jakiego rodzaju jest zawierana umowa, wiecie? Dzięki
g54h 2016-08-04 19:54:33
@och jako pracownik szklarni? chyba nic na temat umowy niestety nie napisali ale za to wiem ze oferowane jest wynagrodznie o wysokosci 9,34 brutto euro i oferowana jest tez tutaj praca stała wiec jakbyś był zainteresowany to w sumie mozna by bylo sprobowac
Jataka 2016-08-06 08:19:50
Chyba nie wiesz co piszesz. Robisz w temperaturach 50 60 stopni po 10 h z czego przerwy nie sa płatne. Powodzenia
1
ola 2016-08-06 08:42:33
No coż warunki są jakie są, można miesiac sie przemeczyc a pozniej szukać lepszego lokum.
marcin 2016-08-09 18:59:07
Warunki mieszkalne zalezy na jakim parku. Ale z robotą jest lipa. (usunięte przez administratora) Bo praca jest 3-4 dni w tygodniu. Do pracy idziesz na 8h (usunięte przez administratora) Na szklarniach tak samo, jak sie skonczy robota to nara, siedzisz w domku i czekasz az ci cos nowego znajda. A za domek i ubezpieczenie trzeba placic.
Popcio 2016-08-09 20:58:05
Jeśli szukacie dobrej pracy to zdecydowanie polecam Pracownik szklarni – okręcanie roślin Someren / Holandia jest to prosta rzecz, kazdy sobie chyba poradzi raz dwa, wydaje mi się wszystko być na swoim miejscu
Sharim 2016-08-10 03:19:07
Ja z kolei nie polecam. Gdyby rekrutacja była przez Pracuj.pl to rozumiem ale jest przez ich stronę gdzie można śledzić postęp w sprawdzaniu twojej kandydatury. Złożyłem na trzy oferty i jedna doczekała się statusu "sprawdzania". Istnieją jeszcze takie statusy jak Zaakceptowane czy Odrzucone. Jeśli ktoś ma tyle czasu by czekać miesiąc na zmianę statusu o ile nastąpi to pozdrawiam.
:) 2016-08-10 09:00:31
Ciekawe w jakiej firmie są płatne @jataka? Chyba w żadnej a poza tym jadąc do szklarni to chyba logiczne, że trzeba się na wysokie temp. nastawić
milena 2016-08-11 15:39:21
mam pytanie mój mąż ma jechać przyszłym tygodniu do pracy z firmy sherpa ma mieszlać w Kasteell Ooijen w Venlo czy wie ktos jakie tam są warunki mieszkalne? bardzo prosze o pomoc
weronika 2016-08-11 18:36:42
Na luksusy to niech się nie nastawia @milena ale jest raczej znośnie i schludnie zresztą i tak większość czasu jesteś jednak w pracy
milena 2016-08-13 12:20:04
Dziekuje Weronika za odpowiedz na luksusy sie nie nastawia a to są bungalo czy domki murowane? bo on już mieszkał w bungalo w Arcen także wie czego sie może spodziewać.
janka 2016-08-13 12:23:41
No niby tak @weronika ale jak ktoś wyjeżdża to lepiej wiedzieć co można zastać po przyjeździe wiem z doświadczenia, że różnie bywa i lepiej wziąć ze sobą parę dodatkowych rzeczy. Ale zakwaterowanie to i tak mały pikuś ważne żeby było dużo godzin, ktoś wie ile przy zbiorach jest tygodniowo?
tomek 2016-08-18 15:56:17
Magazynier – operator wózka widłowego jest teraz potrzebny na pewno.
bghj 2016-08-18 20:29:49
jestem zainteresowana pracą w Holanmdii - widze ze jest dośc szeroka rekrutacja n a osoby pracujące w szklarni. Wiem ze to ciezka praca, ale czy zarobki adekwatne?
tomek 2016-08-19 09:55:29
Pracownik szklarni - truskawki Bemmel / Holandia jest teraz, wiec mozecie jeszcze spokojnie aplikowac moim zdaniem. Na pewno tez dobrze byłoby u nich zarobić troche wiecej też na nadgodzinach.
Zostaw swoją opinię o Sherpa International Force - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force