Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
polak - 2015-04-15 14:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-04-17 08:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jade do kastel ooijen na boròwki w poniedzialek rano mam wyjazd
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-17 21:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOAANNA - 2015-04-06 18:39:33]:
Ja bylem dudekpawel1@onet.eu
zdjecie uzytkownika
Kadeen - 2015-04-26 23:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiło mi się o uszy, że są jakieś wyjazdy w najbliższym czasie. Zbliża się sezon więc przydałoby się pieniążków więcej zarobić. Wiecie może jak jest z wypłacalnością.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-04-30 15:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam jak praca na sortowaniu owoców i warzyw ?ciężko ile godzin?
zdjecie uzytkownika
zaciekawoona - 2015-05-07 06:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mamy jechać w sobotę na borówki albo na pakowanie owocow wie coś ktoś może na ten temat? Jakie warunki mieszkaniowe oraz czy jest praca?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-11 12:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.. macie jakis namiar na te borówki??
zdjecie uzytkownika
BEnn - 2015-05-11 19:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawdźcie rewolucję a konkretnie to rekrutację. Rekrutacyjna Rewolucja ma dla Was mnóstwo ciekawych ofert pracy od rzetelnych pracodawców.
Wejdź na stronę i znajdź pracę
http://www.rekrutacyjnarewolucja.pl/
zdjecie uzytkownika
87wiki - 2015-05-13 13:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej dzisiaj Pani zadzwoniła do mnie z biura i pytała czy była bym nadal zainteresowana wyjazdem, jak z moim językiem itp mówiła że będziemy jeszcze w kontakcie ale nic już konkretnie jak myślicie odezwie się jeszcze?
zdjecie uzytkownika
87wiki - 2015-05-14 14:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś w tą sobotę pierwszy raz? prosze o kontakt 87wiki@gmail.com
zdjecie uzytkownika
olky - 2015-05-14 21:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy wie ktos z was czy w sherpie mają oferty pracy na magazynach? jako order pickerzy ?
zdjecie uzytkownika
Tajny - 2015-05-18 19:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej siedzi się teraz w hotelu niż pracuje, beznadziejna organizacja pracy, zarabia się na hotel i jedzenie, co najważniejsze pracy za bardzo nie ma a ciągle trwają nabory i przyjeżdżają nowi, to nie ta sherpa co kiedyś...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-05-26 22:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos jakie warunki sa teraz?
zdjecie uzytkownika
siczka - 2015-05-27 18:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podłączam się do pytania wyżej; jak jest obecnie w sherpie? nadal zarabia się na utrzymanie domków czy jest już lepiej i można coś zarobić?
zdjecie uzytkownika
mateg - 2015-06-01 20:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z zielenią są departy na zieleń ?
zdjecie uzytkownika
Konte - 2015-06-05 17:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że Sherpa ma niezły monopol na pracowników sezonowych. Wrzucając tyle ofert pracy na portale w dosyć krótkim czasie muszą pewnie mieć teraz kocioł. Sam bym się zainteresował współpracą z nimi, ale odnoszę wrażenie, że nie oferują aż takich dobrych warunków w porównaniu z konkurencją. A macie może informacje o transporcie, jak to jest organizowane może...
zdjecie uzytkownika
madr - 2015-06-08 20:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konte - 2015-06-05 17:36:53]:
transport to 250 zł w jedną stronę.Mówisz że nie oferują tak dobrych warunków jak konkurencja, masz na myśli jakąś konkretną agencję? bo sam chcę jechać i jeszcze nie wiem przez jaką
zdjecie uzytkownika
grzes - 2015-06-24 12:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ogólnie nie pracowałem przez tą agencje ale jak bylem w nl w work&stay to byli tam tez pracownicy z sherpy i nie narzekali praca jest na pewno a tym bardziej jeśli teraz sezon mamy :D zwłaszcza szklarnie no i tygodniówki zobaczymy rozmawiałem niby ok teraz tylko jechać do opola papiery podpisać pozdro i
zdjecie uzytkownika
benny - 2015-06-24 13:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak teraz jast z pracą bo byłem dzisiaj w rzeszowie i chyba w sobotę jadę pracowałem przez goodmorning ze złotowa i zarabiałem co tydzień 326euro jak tam jest w shepie proszę o odpowiec ale szczerą pracowałem przy kwiatach i niewiem czy jechać teraz z shepy
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2015-06-29 10:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak u nich jest na pomidorach ??/dużo godzin tygodniowo?? jakie warunki ,i czy nie oszukują z kasą ??
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-06-29 10:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest na Pomidorach ,dużo jest godzin?? czy nie ma problemów z wypłacaniem pieniędzy?? wszystko sie zgadza??jakie są warunki mieszkaniowe??
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-07-01 20:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc Wam ;)
chciałam sie dowiedzieć jakie sa warunki mieszkaniowe w Ooijon?
jezeli ktos wyjezdza w najblizsza sobote to prosze o kontakt;)
na: katrie13@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-07-03 14:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kkk, tez jade w sobote, napisalam do Cb na maila
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-07-03 15:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Katerina napisałam do Cb na maila
zdjecie uzytkownika
Paulla - 2015-07-03 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Wybieram się w sobotę do Holandii na szklarnię na papryki, jedzie ktoś też? MOj mail: paulina11145@gmail.com
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie
alert