Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force


Oceniono 565 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Sherpa International Force
ul. Dubois 5/1
45-070 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Bibila - 2014-05-09 00:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I ot tak jest możliwość wypłacenia całej należnej kasy? To chyba dosyć niezła opcja, spore udogodnienie.
zdjecie uzytkownika
BylyPracownikCD - 2014-05-09 15:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"całej należnej kasy" - to mam na myśli za ostatni przepracowany tydzień minus koszty, bo doprosić się o wakacyjne to jest niezła bieda, a urlopowe masz wypłacane raz w roku na wniosek.
zdjecie uzytkownika
Cidi - 2014-05-14 09:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe, że wszystko jest dostępne na wniosek. Przecież kasa powinna być dostępna od ręki, ale widać różne zwyczaje są.
zdjecie uzytkownika
A NIE - 2014-05-18 22:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostrzegam prze tą firmą.
zdjecie uzytkownika
haaff - 2014-05-20 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Cidi, w tej branży kasa dostepna od ręki to też nie standard. Uwierz MI! :) A poza tym to jak tam się pracuje w Sherpie?
zdjecie uzytkownika
mateusz drzewie - 2014-05-24 08:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak tak ,jak chcecie po powrocie (PO 3 latach pracy u nich)aby założyli Ci obrożę elektroniczną i wiedzieli każde slowo każdy Twój ruch do zapraszam do pracy do sherpy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tożsamości.Odtytajcie się od mojej rodziny ,a doswiadczenia naukowe wykonujcie nie na mnie.A pan z planingu to niech sie w końcu opamięta co robi.Nie ingeruje się w życie rodziny.Przekroczone zostały wszystkie granice .Tak łatwo sie nie poddam ,doprowadzę winnych przed sąd!!!!!
zdjecie uzytkownika
mateusz drzew - 2014-05-24 08:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zastrszajecie ,nie straszcie ...zlodzieje tożsamości....
zdjecie uzytkownika
termos - 2014-05-24 21:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej chwili to Ty chyba jesteś tą osoba która wzięła się za straszenie... i to w dodatku niepotrzebnie. Po za tym @A nie przed czym tak przestrzegasz?
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-05-30 15:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [termos - 2014-05-24 21:44:31]:
hm.....widzę,że zabolało,że doskonale jesteś poinformowany o co kaman ,gratuluję....i jak Ciebie by nie ruszył monitoring 24godzinny to chyba nie jesteś czlowiekiem.
zdjecie uzytkownika
BylyPracownikCD - 2014-05-31 13:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O kurde to nieźle się tam dziać zaczyna xD haha. Traktowanie jak psy. btw. nie wiecie może co z dodatkiem wakacyjnym? Miał być wypłaany w 22tyg, a ten właśnie się kończy, a kasy ni ma.
zdjecie uzytkownika
termos - 2014-05-31 16:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale czy z tego monitoringu to właściwie wyciągane są jakieś konsekwencje? czy jest tylko na wypadek jakiś nagłych wypadków jednak?
zdjecie uzytkownika
p - 2014-06-03 15:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak długo po rejestracji czekaliście na odzew ze strony biura?
zdjecie uzytkownika
Cidi - 2014-06-04 01:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po coś ten monitoring jest. Kto wie do czego im to w głównej mierze służy... Zawsze można mieć jakiegoś haka na pracownika nie?
zdjecie uzytkownika
pracoholik - 2014-06-08 07:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Yosiz - 2014-03-28 20:09:35]:
matka sherpa nie jest zła jak narazie
zdjecie uzytkownika
sobańsk - 2014-06-10 09:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cidi - 2014-06-04 01:24:46]:
haka na pracownika-czlowieku ty niemasz pojecia z kim mieszkasz.Tam każdy lata do biura i kabluje i wiedzą o Tobie wszystko.Mieszkałam na BreeBronne około 2lat to coś wiem na ten temat.Kabluje jeden przez drugiego oby mieć jak najlepiej
zdjecie uzytkownika
Cidi - 2014-06-11 01:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego mówię, że to może osobny sposób na jakieś inwigilacje. Chociaż wątpię, żeby każdy latał do biura tylko po to, żeby sprzedawać. W tej sytuacji to współczuję.
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-06-17 18:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cze wszystkim pracowałam w sherpa dwa lata temu powiem tak jeśli ktoś ma poniżej 23roku życia to stawka na rękę to jakieś 5euro. Na godzinę w sezonie letnim było dużo pracy i pracowałam w sumie ciągle raz tylko siedziałam 4dni na domku ale odłożyć pieniędzy na wiekówce jest ciężko :-o bardzo nie polecam dla młodych ludzi poniżej 23lat. Lepiej jechać do niemiec albo belgii gdzie stawki wiekowej nie ma. Mówię poważnie warunki miałam dobre ładnie czysto mieszkałam na breebronne koło maasbree do miasta przez skrót jest nie daleko jakieś 15min rowerem. Jak mówię dla osób które chcą pracować praca jest i będzie a jak ktoś imprezuje i olewa sprawę to ma ciężko.
zdjecie uzytkownika
marri86 - 2014-06-17 21:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,oboje z mezem pracowalismy rok w Sherpie ale na starym parku kolo Maasbree,my trafilismy dobrze ,domki 5 i 4 osobowe,mielismy prace ,zawsze wyplata byla w piatek .Nie ma problemu na wyjazd. z mezem czy zona,jest wlasny pokoj ,reszta wspolna .Ale byli tacy co trafili zle pracy nie mieli i zjezdzali do Polski
zdjecie uzytkownika
marri86 - 2014-06-17 21:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,oboje z mezem pracowalismy rok w Sherpie ale na starym parku kolo Maasbree,my trafilismy dobrze ,domki 5 i 4 osobowe,mielismy prace ,zawsze wyplata byla w piatek .Nie ma problemu na wyjazd. z mezem czy zona,jest wlasny pokoj ,reszta wspolna .Ale byli tacy co trafili zle pracy nie mieli i zjezdzali do Polski
zdjecie uzytkownika
Cidi - 2014-06-24 02:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak w ogóle to nie ma możliwości zmiany miejsca, pokoju? Jeżeli warunki są nieodpowiednie to powinna być taka możliwość.
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-07-03 22:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam przed ta firma
zdjecie uzytkownika
Kapiszon - 2014-07-04 01:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie jak spojrzałem na portale o pracy to Sherpa ciągle rekrutuje mnóstwo ludzi. Praca jest pytanie, czy będą chętni...
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-07-09 11:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kapiszon - 2014-07-04 01:49:27]:
chyba na odwrot, pracy nima, pracownikow jest za duzo
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-18
Żródło: sherpaforce.pl
Gronsveld
()
Zakres podstawowych obowiązków:• Obsługa maszyn pakujących zgodnie z dostarczoną specyfikacją • Ustawianie maszyn zgodnie z kombinacją i czasem • Uzupełnianie materiałów do pakowania w maszynie • Kontrolowanie jakości pakowania • Praca w systemie 3 zmianowymWymagania:• Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub niemieckiego • Doświadczenie zawodowe w branży spożywczej lub piekarniczej • Podstawowe doświadczenie zawodowe przy obsłudze maszyn
zdjecie uzytkownika
kakakakakakaka - 2014-07-10 18:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem tu miesiac w pracy moze bylam 7 razy co chwile free mala placa, zero organizacji nie polecam w biurze leja taka wode i robia z ludzi idiotow bo na nas maja najwiecej kasy ;)
zdjecie uzytkownika
kakakakakakaka - 2014-07-10 18:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tu miesiac w pracy moze bylam 7 razy co chwile free mala placa, zero organizacji nie polecam w biurze leja taka wode i robia z ludzi idiotow bo na nas maja najwiecej kasy ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x