Profil firmy Sherpa International Force

Sherpa International Force

Opole

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Sherpa International Force

Kris 2016-04-06 09:34:46
pracuje ktos w venlo jako operator-maszyny-pakujacej ?
jak tam z pracą ?
3
yao 2016-04-06 09:35:46
a to już teraz zaczyna się sezon? bo widziałem oferte na pracownika zbioru przy szparagach i już teraz prowadza rekrutacje z tego co widze, może to być ciekawa praca.
0
Tomasz 2016-04-06 16:24:55
Ma ktoś jakieś info o pracy jako pakowacz ser? Albo opinie, spostrzeżenia?
0
anna 2016-04-25 20:03:59
Witam pracował ktoś prze biuro Sherpa ?czy biuro jest wypłacalne proszę napisać na mój e-mail kieltyka.anna@gmail.com
z góry dziękuje
2
Czezi 2016-04-27 21:29:30
Na rynku są już chyba z 10 lat. Jeśli chodzi o wypłacalność to wypłaty płącą, ale trzeba pilnować czy wszystko się zgadza z tym co się przepracowało z tym za co zapłacili.
0
tomi 2016-04-27 21:31:21
Fajna oferta pracy. Spoko zakwaterowanie, wracam tam na drugi sezon
0
mario 2016-04-27 23:47:06
rozwazam złożenie aplikacji na archiwizację dokumentow, możecie napisać coś o tej pracy? po co wymagają prawo jazdy do tego typu pracy?
0
elzu 2016-04-28 10:12:03
pewnie zeby dojezdzac do pracy samochodem słuzbowym
1
mario 2016-05-04 23:52:40
warto jechać z tą agencja jako pierwszą na pierwszy wyjazd za granice? (wizja zamieszkania na stałe) jestem grafikiem komputerowym (mgr) bez doświadczenia i z podstawową znajomoscią jezyka ang.
0
ola 2016-05-05 14:06:48
Szczerze sie jednak i ja zastanawiam w takim razi nad podjeciem wspołpracy z nimi. Nie wiemczy tycza sie te wszystkie opinie jednego miejsca pracy, ponieważ wiem,ze oferują rozne miejsca zatrudnienia i rozne stanowiska
0
Maniaskarbek21 2016-05-05 19:54:55
Oczywiście,że warto jechać i spróbować. A jeśli chodzi o wypowiedzi,które tu są te,bardzo negatywne to proszę pamiętać,że żadna z agencji nie jest bez skazy..
2
mariusz 2016-05-06 14:53:14
Witam. Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami o tej agencji oraz o samej pracy (transport, zakwaterowanie itp) na email : ariess24@wp.pl
Z góry dziękuję
1
mario 2016-05-07 09:06:01
Ola kiedy chcesz wyjeżdżać? bo ja chcę w lipcu (do 30.06) muszę być w PL. moje gg: 954490
wczoraj dzwonili do mnie z ofertą, ale odmówiłem, gdyż nie mogę jechać z dnia na dzień :/
0
ona 2016-05-15 18:45:00
tez jestem własnie ciekawa jakie warunki mieszkalne
0
kaja 2016-05-16 19:49:29
hej warunki mieszkalne sa dobre nawet fajneja tez jade na pomidorki
0
kaja 2016-05-16 19:52:37
witam wszysty pytaja jakie warunki warunki z tego co wiem sa dobre i te domki bugale sa czyste i zapewniaja standardy wiec spoko
0
magda 2016-05-17 15:36:46
Kaja kiedy jedziesz na pomidorki?
Byłaś na rozmowie w biurze ?
0
pracownik 2016-05-30 21:20:18
Nie ma zameldowania, wszyscy są zgłoszeni w urzędzie jako na pobyt tymczasowy...
0
Karolina 2016-06-01 15:34:40
Jedzie ktoś w tą sobote? 6 czerwca na pomidorki? :)
0
ekler 2016-06-03 22:28:43
Karolina, a gdzie jedziesz? Kasteel Ooijen? Mam tam przyjazd na niedzielę.
0
ekler 2016-06-04 15:29:36
Karolina - jadę dzisiaj do Kastel Ooijen. Będziesz tam też mieszkała?
0
arth 2016-06-05 22:16:44
a jakie masz zatrudnienie w Ooijen? ja chciałam jechac do pracy do Venlo, daleko to od ciebie? ja chcioałam konkretnie dostac u was zatrudnienie w szklarni na szczepienie sadzonek - ciekawi mnie p[rzede wszystkim jak z zakwaterowaniem i na jakie zmiany się pracuje
0
tomaszek 2016-06-08 17:09:39
Ja dzis dostalem propozycje pracy przy sadzonkach w Venlo i wyjazd w najblizsza sobote . Ktos sie wybiera albo tam juz pracował?
0
D&S 2016-06-08 21:29:43
Popieram
0
martuchna 2016-06-09 20:09:06
ale co konkretnie masz robić przy tych sadzonkach? to widze są osobne oferty pracy na szczepienie sadzonek, okręcanie roślin i np. robote przy papryce. ja to jednak wolę jechac na pakowanie sera, lżej jestno io moim zdaniem Almere to ciekawsza okolica
0
siema 2016-06-10 12:18:40
witam. prosze o szczerą opinie na temat sherpy w venlo na maila kamilzenek@o2.pl
1
jasiek 2016-06-10 15:51:37
nie rozumiem o co chodzi z tymi zetonami, to jest jakaś forma benefitu czy o co konkretnie chodzi? Wydaje mi się, że spokojnie można zarobić do 3000 zł na pewno no i teraz jeszcze kwestia teraz premii jest na pewno.
0
Max 2016-06-11 13:11:30
Witam, czeka mnie 2 letnie noszenie aparatu ortodontycznego, czy pracodawcy pozwalają bez problemu na przyjazdy do polski na piątki i weekendy co 6-8 tygodni? Pozdrawiam
1
jasiek 2016-06-11 13:33:06
@ola ni w ząb nie wiem, co autorka chciała mieć na myśli. Ostatnie zdanie wydaje się mieć sens, firma się rozwija, co widać :)
0
yyyyy 2016-06-19 12:54:55
Czy wybiera się ktoś na zbiór pomidorów koktajlowych? Jak z wynagrodzeniem, ile godzin tygodniowo? Wypłacają na czas pieniądze?
0
ola 2016-06-19 12:57:20
widać to ponieważ mają kupę ciekawych ofert pracy jednka nie wiem jak tak naprawde to wyglada z punktu widzenia pracownika, czy wyjazdy sie oplacaja? musisz jeszcze za cos placic?mieszkanie?
0
kaka66 2016-06-20 08:14:14
Pracowałem w tej firmie 2 razy w ubiegłym roku , powiem tak - praca dla młodych i wytrwałych - jesteś dla nich tylko numerem personalnym , nie myśl, że jak jedziesz na pomodory czy do archiwizacji to będziesz robił to na co wyjechałeś , mają zlecenia od pracodawców holenderskich to wysyłają ludzi gdzie się da, podziwiam ludzi którzy pracują u nich już kilka lat , poznałem sporo takich osób- zastanawiałem się jak oni to wytrzymują - większość to samotni lub ludzie którzy w kraju nigdy nie mieli normalnej i uczciwie zapłaconej pracy. Jak dojedzisz na miejsce i zobaczysz piękny Park Oijen w niedzielę o 4 rano , gdzie dokonuję podziału pracowników oraz wydają odzież , zobaczysz ludzi , którzy od tygodnia czekają na pralkę , lub naćpanych i skacowanych mieszkańców to załamka - obyś trafił/ła na inny park - powodzenia wszystkim życzę , no i uważjcie na Team Leaderów - polaczków którzy wcale nie muszą Cię gonić do pracy , ale robią to , większość z nich ma kompleksy i w kraju ich goniono do roboty więc tam się wyżywają
0
klaudia 2016-06-20 08:20:24
Rzeczywiście ogłoszeń sporo @Jasiek mało kto płaci 10 euro na godzinę na sprzątaniu więc się nie dziwie
0
Andrzej 2016-06-22 15:53:23
Chcesz powiedzieć, że wyjeżdżając na archiwizację możliwe jest, że na miejscu przydzielą cię do innej pracy ? Możesz coś więcej powiedzieć na temat pracy przy archiwizowaniu dokumentów ?
0
ghf 2016-06-22 16:13:47
hej wszzystkim sporo sporo to fakt..widze ze glownie do Holandii poszukuja teraz na przyklad na stanowsiko pracowniak szklarni napisali ze wymagana jest miedzy innymi znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu przynajmniej podstawowym.
0
wojtek 2016-06-23 09:45:13
Teraz dużo potrezbuja osób do pracy w szklarniach i pakowaniu warzyw wiec godzin powinno byc od groma, ale jak to zawsze jest z ogrodnictwem wszystko zalezy od pogody.
Słyszałem ze teraz wskoczyła im nowa oferta podobno fajny zakłąd pracy oczywiscie stawka standard 8,80, ale jest to zbieranie zamówień nie mają wiekszych wymagan typu doswiadczenie czy jakas super znajomość języka. Wystarczy być ogarniętym
0
adam 2016-06-23 11:58:17
Mnie interesuje praca lakiernika samochodowego też do Holandii. Ile tam się zarabia na tych stanowiskach? Widzę, że koło 13 euro brutto za h, ale ile tych godzin tam wpada?
0
Kasia45 2016-06-24 22:39:30
Witam! Szukam pilnie dobrej pracy dla maturzysty 19 lat. Chetnie aby nie w zywnosci,zamieszkanie:) Prosze o uczciwe oferty:) Pozdrawiam!
0
34 2016-06-24 22:43:28
jak na takie stanowisko przyjacielu pojedziesz do Venlo to na pewno od agencji uzyskasz zakwaterowanie oraz opiekę w Holandii więc uważam że dobra oferta
0
Mati 2016-06-27 09:10:48
Skontaktuj sie bezpośrednio z firmą to przedstawią ci konkretne oferty
0
gomes 2016-06-27 10:09:56
a to zakwaterowanie jest dla każdego stanowiska u was?
0
Mati 2016-06-27 10:14:41
z zakwaterowania może skorzystać każdy, jeśli Ci się nie będzie podobac (kazdy ma inne oczekiwania) mozesz wynając cos swojego
0
ojciec asi 2016-06-27 11:26:19
ciekawe co się bardziej opłaca. córkę chcę wysłać do was na szklarnię do papryki i szukamy jednak opszczędności
0
Elza 2016-06-27 11:37:52
Mieszkanie przez firmę ma swoje plusy:
- koszt teoretycznie wiekszy niz jakby sie wynajeło mieszkanie, ale nie płaci się gdy jest sie na urlopie, nie ma dodatkowych rachunków bo wszystko jest w cenie
- dojazd do pracy musi zapewnic pracodawca
- brak formalności związanych z wynajęciem mieszkania
- nie trzeba szukac wsółlokatorów (ale Ci przydzieleni przez firmę nie zawsze są normalni)
Minusy:
- współlokatorzy - zależy jak się trafi
- róznie jest z dostepem do pralek
- ogólnie rozumiany komfort i prywatność
0
aniołek 2016-06-27 12:26:52
a sądzisz że córka da sobie radę w Baarlo?Obrywanie przeszczepów papryki i okręcanie łodygi wokół sznurka podtrzymującego roślinę na dłuższą metę to jednak fizycznie dość męczące zajęcie, ale finansowo się opłaca
0
Malwina 2016-06-27 13:45:29
Oni mają też inne oferty np. przy zbiorze ogórków w szklarniach, stawka to 9,26 euro brutto
0
Kana 2016-06-27 16:11:43
Witam:) ja chcę wyjechać z sherepa w tą sobotę do pracy. Jak tam wogl jest?. Po ile godzin się tygodniowo pracuje? Co ile wypadają wypłaty?.
0
ola 2016-06-27 16:21:07
a nie trzeba najpier do nich aplikować by udzielili ci odpowiedzi na pytanie? Powiedzcie czy w szybkim czasie odpowiadaja i czy w tydzien jest mozliwy wyjazd?
0
Gosiek 2016-06-28 11:49:43
czesc, czy wyjezdza ktos teraz na dniacg z firmy sherpa , na co i kiedy ////////
1
g54hg 2016-06-28 11:53:09
@ola no właśnie głównie u nich to są wyjazdy za granicę jeżeli jesteś na to przygotowana to jak najbardziej możesz zaaplikowwc będzie też wymagają znajomości języka obcego w stopniu podstawowym żebyś mogla się porozumieć
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force