Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force


Oceniono 577 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Sherpa International Force
ul. Dubois 5/1
45-070 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
pyt? - 2014-08-20 13:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [never free - 2014-08-07 23:55:34]:
Tak sobie myślę, że gdybyś miał cień racji to co ta agencja, która wg. Ciebie działa niezgodnie z prawem i która pewnie nie raz nie dwa miała kontrolę robi od 12 lat na rynku?

Sorrki Motyy to nie do Ciebie miało być :)
zdjecie uzytkownika
never free - 2014-08-21 13:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pyt? - 2014-08-20 13:44:39]:
A ja sobie myślę że gdybyś kolego obracał się w kręgach agencji pośrednictwa pracy zauważyłbyś że te agencje zarabiają na nas miliony stać ich na prawników sądy i inne, a co do kontroli to oczywiście są dokładne ale tylko w tych miejscach gdzie są spełnione najlepsze warunki pracy lub mieszkaniowe. Jestem zbyt uczciwy by pracując w biurze miałbym oszukiwać innych ludzi pracujących tak samo jak ja. Po za tym jeśli chodzi o kontrolę warunków to była przez zarząd przyjechali weszli do najlepszego domku z wysokim wyposażeniem gdzie inni mogli tylko poobserwować jak wygląda w domku bungalowie czy kampingu gdzie gosciu pracuje kilka lat i jeszcze interesy na polakach robi. Tak wygląda serio a żeby wszystko wyszło na jaw to trzeba zaangażować media z pieniędzmi i nie tylko polskie media. Ale z drugiej strony kto się będzie w to bawił lepiej zjechać i omijać z daleka.
zdjecie uzytkownika
waldi444 - 2014-08-24 04:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziękujemy za numer (usunięte przez administratora)już jesteśmy jest super pozdrawiamy byli pracownicy szherpa było warto zaryzykować te 400euro super zona ja zadowoleni w 100% tu zarobimy. kontakt macie to telefonicznie wam powie wszystko pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
zuzula - 2014-08-27 09:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka, mam zamiar wyjechać z sherpa do Holandii pakowanie sera. dajcie znać jakie warunki pracy i mieszkalne
zdjecie uzytkownika
Paw - 2014-08-27 19:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zuzula - 2014-08-27 09:58:03]:
Cześć. Też jadę teraz w sobotę. Może spotkamy się w busie.
zdjecie uzytkownika
daria78545 - 2014-08-28 14:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ANIA ja już dojechałam jest super 9.80 mam podam ci numer bo nie mogę się dodzwonić do ciebie a wiem ze paczysz tu 200 musisz mu wplacić i powiedz ze chcesz być ze mną ( usunięte przez administratora ) to jest jego numer załatwi ci wszystko co poczeba
zdjecie uzytkownika
sultan - 2014-08-30 17:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuzula - 2014-08-27 09:58:03]:
Jeśli Ci życie miłe to odpuść sobie Sherpa !!! oszusci i tyle !!
zdjecie uzytkownika
inna_daria - 2014-09-03 00:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daria78545 jakieś dziwne rzeczy tutaj wypisujesz, podejrzanie to wygląda. może pomyliłaś fora? płacić jakąś kasę w ciemno to pachnie jakimiś ciemnymi sprawkami. Sultan możesz podać więcej konkretów, Twoja wypowiedź jest bardzo lakoniczna, mógłbyś spróbować ją ująć bardziej obiektywnie, tak z myślą o innych przyszłych pracownikach?
zdjecie uzytkownika
szlachta sobańska koleczko - 2014-09-03 10:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam!!
w końcu dostałam po wielkich trudach po 1,5 roku opinie z tej firmy na swój temat.,same superlatywy.Ale mam nadzieje,ze spotkamy sie ,bo to coscie zrobili i robicie nadal ,iwigulujecie w moje zycie prywatne to jest pogwałcenie wszystkich praw zawartych w konstytucji.W trakcie jest przygotowanie wniosku o zniesławienie.I to juz przestały być zarty....Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nikola - 2014-09-04 12:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szerpa oszukuje jak się da macie numer 694-618-441 załatwia prace w niemczech i holandi super praca za10 za9,80 za 8,90 na rękę ja już jestem przez ten numer i jest super naprawdę płaciłam mu 200euro i pojechałam po 4 dniach dzwoncie i pytajcie pozdrawiam była pracownica skonczonej firmy szerpa
zdjecie uzytkownika
martula25 - 2014-09-04 13:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikola - 2014-09-04 12:49:18]:
dzwoniłam pod ten nr ( usunięte przez administratora )nikola i powiedział ze jest praca w niemczech na dzień dzisiejszy i powiedział zebym zadzwoniła o 19 już bendzie wiedział na kiedy wyjazd ale powiedział ze na 100% wyjade jak chce pracować
zdjecie uzytkownika
kinga,kinga - 2014-09-04 13:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [martula25 - 2014-09-04 13:50:11]:
martula wpłaciłam mu 400e i jedziemy jutro już spotkamy się na miejscu pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
paulno7987 - 2014-09-04 14:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikola - 2014-09-04 12:49:18]:
niem mogę się dodzwonić pod ten nr ( usunięte przez administratora ) ma moze jakiś inny tez
zdjecie uzytkownika
nikola - 2014-09-04 14:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [paulno7987 - 2014-09-04 14:02:55]:
dzwoń odbierze na pewno obiad albo poszedł gdzieś pogadasz z nim dzwon cały czas albo puzniej powinien odebrać
zdjecie uzytkownika
URLOPOWICZKA - 2014-09-10 08:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sultan - 2014-08-30 17:03:12]:
O ile mi wiadomo to Ty Sułtanie, pracujesz nadal w sherpie, i jakoś nie usłyszałam, że Ci źle i rezygnujesz z tej agencji, więc dlaczego zniechecasz ludzi? Ja w tej chwili jestem w pl, ale bedac w holandii i mieszkając na ojenie nienarzekam na brak pracy i godzin, a gdy rzadko kiedy trafiam na free jakos udaje mi sie pójść do pracy z tak zwanej łapanki.
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2014-09-14 13:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuje przez Sherpie nie cały miesiąc. Po miłym przyjęciu w biurze w Opolu szczerze powiedziawszy liczyłem na lepszą organizację, a jak na razie jest to najgorsze biuro przez jakie byłem w Holandii (mam porównanie jeszcze z 2 innymi). I nie chodzi tu o brak pracy, bo akurat tego jest sporo jeśli jest się na serach - 40/55h tygodniowo to standard. Warunki mieszkaniowe też nie są najgorsze jeśli tylko trafi się na normalnych ludzi. Są to dwie kwestie którymi Sherpa może się pochwalić - choć mieszka się na wiosce gdzie do sklepu jest 6km a osiedle przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jednak kiedy już przychodzi do zapłaty pieniędzy to zaczynają się schody - na 6 osób na domku 4 osoby mają błędy (dwójka bez błędów są to już stali pracownicy) w solarisach, w tym jednej osobie nie policzono ani jednej godziny pomimo że przepracowała ponad 40h. Kolega czeka 4 tydzień na wypłatę. Podobno mamy się nie przejmować bo będzie wyrównanie - więc czekamy. Czipy którymi mamy się odbijać działają tylko nielicznym nowym pracownikom.
Wymuszaja kupno ubran i butów O(koszt ok 54,5 Euro)
Kolejny minus to totalny brak organizacji pracy - na stronie dostajemy inf. że idziemy od 6.00 do 14.00 na wywieszce przed biurem że od 7.00 do 13.00 a smsem przychodzi wiadomość że w ogóle do pracy dziś nie idziemy. Poza tym są robione jakieś dziwne łapanki i jak potrzeba to potrafią człowieka zwlec z łóżka żeby szedł do pracy. Totalny brak organizacji. I nieustanne oczekiwanie na sms na którą godzinę idziemy.
Ostatni duży minus to totalny brak zainteresowania koordynatorów jak i biura twoimi prośbami i sprawami - sprawiają wrażenie jakby człowiek przychodzący z problemem był dla nich zawalidrogą w spędzeniu spokojnego dnia i wypiciu kolejnej kawki.
To tyle z ogólnych spostrzeżeń, osobiscie jak miałbym jeszcze raz wybierać wolałbym jechać z innego biura i nie martwić się o wypłaty bo w gruncie rzeczy po to tu każdy jedzie.
Jak ma ktoś jakieś pytania to piszcie - pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
45olga - 2014-09-14 22:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fajne warunki pracy to mają ludzie którzy pojechali przez ten numer tel (usunięte przez administratora)po zarabiamy po 450 euro na 1 tydzień wiadomo inni majom 320 inni 300 euro ale najmniej to dostał dawidek który zachorował i w jednym tygodniu odebrał 120 euro za 11 godz pracy w całym tygodniu inni nawet na tydzień dostawali po 480 euro i to się nazywa praca pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nina00 - 2014-09-14 22:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ten numer (usunięte przez administratora)nie odpowiada ma jakiś inny
zdjecie uzytkownika
nina00 - 2014-09-14 22:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
45olga - 2014-09-16 11:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
admin usuwa wiec podam adres E-mail cat.2011@wp. spoko praca i duże zarobki
zdjecie uzytkownika
iga85 - 2014-09-16 11:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [45olga - 2014-09-16 11:43:48]:
też mogę polecić tego pana cat.2011@wp.pl
zdjecie uzytkownika
nokia - 2014-09-16 12:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przyjmuje jeszcze dzisiaj dzwoniłem i ja jadę 19 potrzebuje jeszcze 5 osób dla wiadomości cat.2011@wp.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pawelek - 2014-09-17 09:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nokia - 2014-09-16 12:44:25]:
dzięki jadę 20.09.2014 pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-17 16:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pawelek - 2014-09-17 09:34:10]:
osoby ktore wyzej pisza o pracy to jakis przekret, oglaszaja sie na kazdym forum, ze niby ktos cos komus oferuje. Klmstwo jakich malo. Sherpa nie jest idealna, ale godziny sa i to jest wazne.Domki wporzo, mi wystarcza. Ludzie ok,
zdjecie uzytkownika
punia00 - 2014-09-18 11:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest syper zieki za adres i tel do niego pozdrawiam z Vennlo ale wam powiem ze zapłaciłam mu na konto 100e bo wiencej nie mogłam i się zgodził ale powiedżiał odrazu zero picia alkoholu zero zioła konkretny chłopak dba o swoich ludzi
słyszałam ze jednego faceta wysłał do polski odał mu kasę bo przyjechał pijany a ja byłem świadkiem jak kolega który tu był nie poszedł do pracy bo się napił to chłopak się dowiedział i zadzwonił do niego i się tylko spokojnie spytał dlaczego nie było go w pracy bo on wie ten się przyznał to powiedzial mu zeby wysłał mu numer konta swojego i zaczoł się pakować mineło 10 min wbił cały szef i powiedział proszę się pakować chłopak był 4 dni tylko odał mu kasę dzwonił do mnie i załuję ze się napił muwił ze bedzię do niego dzwonił i pszepraszał bo chce wrucić wienc jak jedziećie pszeż niego to nie pijcie alkocholu jednak ma racje załatwia prace za10.20 na reke a ludzie nie idom do pracy znajcie sobie jego numer jak chcecie koncuwka poczotek 694 srodek 618 koncuwka 441 napisałam tak bo admin usuwa numery lub na E-mail cat.2011@wp.pl pozdrawiam i nie pijcie w pracy u niego nie warto
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x