Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-22 09:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jechac do bemmel lub Venlo na szklarnie z Torunia....jak oceniacie warunki?był ktoś/i może coś powiedziec?
zdjecie uzytkownika
xs - 2014-10-23 13:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, 15 października pojawiło się ogłoszenie do zbioru truskawek na szklarniach, jest ktoś kto rozważa możliwość wyjazdu?
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-10-23 13:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jagoda - 2014-10-22 09:49:41]:
hej, jestem z okolic Torunia, myślę nad wyjazdem na truskawki, mogę wiedzieć na jakie stanowisko ty aplikowałaś ?
zdjecie uzytkownika
wiem2 - 2014-10-26 13:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
z kasa to kręcą jak mogą
zdjecie uzytkownika
Balanga - 2014-10-30 10:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne tylko, że firmy którym oferują pracowników okazuje się, że są to osoby które pracują tylko krótkie odcinki czasu. Mnie też jako pracodawcę denerwowałby fakt, że nie można ustabilizować pracy zakładu. Ale widocznie są osoby i firmy, którym takie rzeczy nie przeszkadzają, ale obawiam się, że takie firmy wiele nie osiągną.
zdjecie uzytkownika
morświnek - 2014-10-31 11:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że zatrudnieni byliśmy w tym samym miejscu ;) opinia jak najbardziej prawdziwa !(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2014-11-13 16:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda u nich organizacja samego wyjazdu? chodzi mi o organizację transportu a potem jak wygląda zazwyczaj miejsce zamieszkania i opieka ze strony Sherpa International tam na miejscu już. boję się trochę bo już kiedyś się wpakowałam w taki jeden kiepski wyjazd za praca i musze być ostrożna.o co chodzi z tym studiowaniem salarisa?
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-11-20 09:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam i mam zamiar jeszcze jechać przez Sherpa,ja trafiłam bardzo dobrze, pracę ciągle miałam, wypłata zawsze się zgadzała, warunki mieszkaniowe ok, nie wiem może ja miałam szczęście, choć słyszałam o ludziach którzy po 2 tygodnie byli na free
zdjecie uzytkownika
sk - 2014-11-20 17:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jedzie ktos do szaszlykow z tego biura lub czy ktos tam pracuje jakie warunki i czy warto
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-27 19:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, ja teraz mam w planach wyjazd tam i czekam na świeże informacje od nich, zastanawiam jak można tam dobrze zarobić, czy to nie jest tak, że więcej się wyda i zarobi, czy jak to wygląda, bo i takie opinie słyszałem, że jest tak u nich i teraz mam natłok informacji z tego powodu.. z góry dzieki za opinie!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-11-28 02:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomek
Wypełniłem dzis formularz do szczepienia sadzonek + praca przy pomidorach. Ile czeka się na rozpatrzenie aplikacji oraz jakie są ceny za mieszkanie i czy jest tam WiFi? Zwracam się z uprzejmą prośbą do ludzi negujących tę agencję z doświadzczeniem przy wyjazdach z innymi o podanie konkretów (NAZWA, praca, zarobki ) lub stulenie japacza bo napisanie ze bylem z 2-ema innymi agencjami i było tam 100xlepiej jest złapaniem zasad dobrego smaku.
Chciałbym wyjechać jeszcze w tym roku (nie chce zjechać na święta i na sylwestra) jaki jest minimalny okres pobytu w Holandii ?
zdjecie uzytkownika
Maasdamer - 2014-12-01 11:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jak wygląda obecnie sytuacja na <serach w zeewolde? bylem tam kiedys jak z godzinami???????
zdjecie uzytkownika
mikola - 2014-12-03 22:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy może mi ktoś odpisać czy warto jest wyjechać przez ta firmę.
B
zdjecie uzytkownika
kozi ser - 2014-12-07 17:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjezdzajcie na sery, napie.dalamy dwunastki od trzech tygodni
zdjecie uzytkownika
anonimmmmmm - 2014-12-08 18:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jedzie ktos moze w sobote do Holandii na wózek widłowy?? do Eindhoven??
zdjecie uzytkownika
Kowboj - 2014-12-10 17:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalem oferte pracy w Zwwolen czy jakoś tak i zastanawiam się czt wrato jechac? przy tych serach to gdzie tak dużo pracy ?
zdjecie uzytkownika
Sernik Zeewolde - 2014-12-10 21:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na serach sery o wadze 20 kg i ukladanie na paletach i jazda , plecy bola , chyba juz zjade na swieta
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-11 11:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimmmmmm - 2014-12-08 18:58:53]:
tak ja wybieram się na te wózki w sobotę. a co jest?
zdjecie uzytkownika
Essaaa - 2014-12-12 00:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj se chłopie spokój z tymi wózkami w sherpie, chyba że chcesz pracować po 3 dni w tygodni, pozdroo
zdjecie uzytkownika
żyrafka - 2014-12-12 14:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeśli jestem drobną słabą kobietką to na zakładzie znajdzie się dla mnie jakaś taka praca żebym za bardzo nie musiała dźwigać? jestem świeżo po ciąży a do tego mam problem spory z kolanami i nie ukrywam że ciężary wielkie to nie dla mnie a z wielu powodów bardzo zalezy mi właśnie na pracy w Sherpa, da się tam lżej robić?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-12-12 17:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimmmmmm - 2014-12-08 18:58:53]:
ja jade w sobote na wózki
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-12-14 08:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem na serach. zjechałem po tygodniu z powodu braku pracy. pracowałem 2 dni w ciągu tygodnia. nie polecam. ściągają ludzi na darmo. tylko żeby im domki opłacić. ludzie nie wierzcie w nic co mówią z biurze! to kłamcy! chodzi tylko o to żeby Stokłosa zarobił na transporcie was do holandii i żebyście zarobili na domek i śmieszne opłaty które są kolosalne. zapytajcie w biurze ile wychodzi za godzinę na rękę! zobaczycie jak będą wtedy się motać bo nie chcą powiedziec. a wam spodnie spadną jak się dowiecie...
zdjecie uzytkownika
art - 2014-12-16 10:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wybiera się ktoś na PRODUKCJKE DO WAALWIJK lub do SZKLARNI DO SOMEREN proszę o kontakt na gg50030030 lub email kowalski228@interia.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jeden telefon do biura i po paru pytaniach odnośnie doświadczenia w pracy w Holandii i znajomości języka dostaliśmy zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną wraz z partnerem. W biurze wypełniliśmy fromularz z naszymi danymi a następnie przeszliśmy test językowy: z angielskiego na komputerze i ustny z języka niemieckiego. Następnie zostaliśmy zapewnieni o bardzo dobrych warunkach pracy, bez gwarancji godzin z podstawową stawką godzinową, o dobrych warunkach zakwaterowania. Oczywiście nie ma to nic wspólnego z rzeczywistymi warunkami na miejscu. Dostaliśmy umowy do podpisania z dużą ilością opłat, które wynoszą każdego 104euro tygodniowo oraz bilety od przewoźnika w cenie 250zł. Dostaliśmy do tego teczkę na dokumenty z kalendarzykiem agencji, ich wizytówką i darmowy starter do wyboru z sieci Lebara lub Lyca. Zostaliśmy oczywiście zapewnieni, że razem będziemy mieszkać, tylko mój partner wyjedzie już teraz a ja dojadę do 2 tygodni. Tak się nie stało, bo czekam miesiąc, a pracy jak nie było, tak nie ma.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
art - 2014-12-16 12:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzwoniłem dziś 16.12 miałem propozycję na sery wyjazd w sobotę 20.12 ? moze mi ktos powiedziec jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
art - 2014-12-21 18:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że nikt nie ma zamiaru odpisywać ????? dlaczego ???????
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie
x