Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
siczka - 2015-05-27 18:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podłączam się do pytania wyżej; jak jest obecnie w sherpie? nadal zarabia się na utrzymanie domków czy jest już lepiej i można coś zarobić?
zdjecie uzytkownika
mateg - 2015-06-01 20:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z zielenią są departy na zieleń ?
zdjecie uzytkownika
Konte - 2015-06-05 17:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że Sherpa ma niezły monopol na pracowników sezonowych. Wrzucając tyle ofert pracy na portale w dosyć krótkim czasie muszą pewnie mieć teraz kocioł. Sam bym się zainteresował współpracą z nimi, ale odnoszę wrażenie, że nie oferują aż takich dobrych warunków w porównaniu z konkurencją. A macie może informacje o transporcie, jak to jest organizowane może...
zdjecie uzytkownika
madr - 2015-06-08 20:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konte - 2015-06-05 17:36:53]:
transport to 250 zł w jedną stronę.Mówisz że nie oferują tak dobrych warunków jak konkurencja, masz na myśli jakąś konkretną agencję? bo sam chcę jechać i jeszcze nie wiem przez jaką
zdjecie uzytkownika
grzes - 2015-06-24 12:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ogólnie nie pracowałem przez tą agencje ale jak bylem w nl w work&stay to byli tam tez pracownicy z sherpy i nie narzekali praca jest na pewno a tym bardziej jeśli teraz sezon mamy :D zwłaszcza szklarnie no i tygodniówki zobaczymy rozmawiałem niby ok teraz tylko jechać do opola papiery podpisać pozdro i
zdjecie uzytkownika
benny - 2015-06-24 13:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej jak teraz jast z pracą bo byłem dzisiaj w rzeszowie i chyba w sobotę jadę pracowałem przez goodmorning ze złotowa i zarabiałem co tydzień 326euro jak tam jest w shepie proszę o odpowiec ale szczerą pracowałem przy kwiatach i niewiem czy jechać teraz z shepy
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2015-06-29 10:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak u nich jest na pomidorach ??/dużo godzin tygodniowo?? jakie warunki ,i czy nie oszukują z kasą ??
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-06-29 10:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest na Pomidorach ,dużo jest godzin?? czy nie ma problemów z wypłacaniem pieniędzy?? wszystko sie zgadza??jakie są warunki mieszkaniowe??
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-07-01 20:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc Wam ;)
chciałam sie dowiedzieć jakie sa warunki mieszkaniowe w Ooijon?
jezeli ktos wyjezdza w najblizsza sobote to prosze o kontakt;)
na: katrie13@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-07-03 14:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kkk, tez jade w sobote, napisalam do Cb na maila
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-07-03 15:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Katerina napisałam do Cb na maila
zdjecie uzytkownika
Paulla - 2015-07-03 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Wybieram się w sobotę do Holandii na szklarnię na papryki, jedzie ktoś też? MOj mail: paulina11145@gmail.com
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-07-03 21:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak jest na pomidorach?? dużo godzin w tygodniu???? a w czym sie mieszka w domach czy na jakichś kampingach??? maja internet??
zdjecie uzytkownika
uiou - 2015-07-04 10:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wakacyjne wypłacają ???? nie robią przekrętów z wypłatami????
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-07-04 18:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jest internet na mieszkaniach,??? sa to domy czy kampingi??? duzo jest godzin na pomidorach,??? wypłacaja wakacyjne ???
zdjecie uzytkownika
bercik - 2015-07-05 18:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką prace sezonową się oplaca brać?
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2015-07-06 12:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qqq nie wiem czy obowiązywałyby nas te same warunki bo ja chcę jechać na paprykę do szklarni w Baarlo a ty jedziesz jakj widzę na pomidory. dla mnie to akurat lepiej bo mam 21 lat a oni poniżej 23 roku życia podobno gwarantują niższe koszty zakwaterowania. moim zdaniem to na plus że firma myśli o młodych
zdjecie uzytkownika
daria - 2015-07-14 15:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś zamierza się wybrać na szklarnie na paprykę? jeśli tak to proszę o kontakt, sama rekrutuję na to miejsce (daria.pawezka@op.pl )
zdjecie uzytkownika
mentalist - 2015-07-17 19:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche racji masz , nie zawsze jest super , zależy na jaki park sie trafi i do jakiej firmy , ale jestem właśnie z Sherpy w Holandii na szklarni i godzin nie brakuje , kasa , jest i ludzie naprawde spoko , holendrzy na szklarni też. Niektórzy jak np , moja współlokatorka z bungala zarabia czasm nawet 600 euro tyg odniowo, a robi na produkcji przy jedzeniu. Z tego co widze , to najmniej godzin tu mają ci co przyjechali na magazyn , na wózki , i niektórzy na produkcji. Ale ogólnie najlepiej jest trafić na park Ooijen , na tym parku zawsze są najwieksze listy do pracy i najwiecej jej jest . Nie moge do końca powiedzieć że polecam , bo mają swoje minusy , ale np ja mająć 19 lat , na szklarni zarabiam nawet 300 euro tyg . Po odliczeniu za bungal i ubezpieczenie , i dojazdy zostaje mi ok 250 , ale myśle że to i tak nieźle , jak na wiekówke w Holandii. A jeśli ktos teraz sie wybiera na szklarnie na zbiory to nie polecam , teraz i do końca wakcaji bedzie mało godzin bo na szklarnie przychodzi pełno dzieci holenderskich i nie ma roboty przez nie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-29 16:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-07-29 16:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mentalist - 2015-07-17 19:43:44]:
Ile % więcej płacone są nadgodziny, nocki i weekendy?
zdjecie uzytkownika
JÓZIA - 2015-08-05 18:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram pytanie, też mnie interesuje o ile konkretnie więcej wynagrodzenia za nocki i nadgodzinyn dostanę, te benefity są dla mnie najważniejsze. dla ułątwienia sprawy dodam że chcę jechać z ta firmą do pracy do Venlo na zatrudnienie jako pracownik szklarni przy truskawkach. uprzedzają wasze komentarze, wiem że to nie jest lekka praca ale ja wiem co to znaczy PRACA
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-14 12:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak jest u nich z pracą
jedzie ktoś ok 19 go sierpnia
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-20 21:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracownik produkcji mam duzo godzin jesli moze mi ktos pomuc bo niewiem czy sie wybierac prosze o pomoc
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 22:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
merry29 - 2015-08-20 22:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile wychodzi tygodniówka po odliczeniu wszystkiego proszę o odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
salary - 2015-08-21 11:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ktualnie jest, ruszyło kilka kąkretych zakładów tak wiec jakos to leci. Cały tydzien czyli 40 godzin to wypłata 200 euro. Oczywisice jężeli pracujesz przy kwiatach, pomidorach i tak dalej stawka godzinowa rosnie. Sherpa daje swój własny dojazd w postaci saochodów osobowych zazwyzaj ktorys z pracowników kieruje. Warunki mieszkaniowe jak najbardziej w porzadku. Sherpa dysponuje duzą liczbą zakładów. Moje wady to te że przez pierwsze 2 tygodnie raczej za czesto nie pójdziesz do pracy :/ dodatkowo łatwo jest dostać wypowiedzenie wiec troszeczke trzeba sie pilnować, Zakłady któryi dysponuje sherpa zazwyczaj należa do tych cięższych, częste zmienianie zakładów(może się tak zdażyć że codziennie będziesz gdzie indziej) No i oczywiscie osoby na wiekówce do 23 lat nie przyjeżdżajcie bo wtedy to już naprawde nie zarabiasz. Tak jak mówie jest to dość dobra firma ale napewno nie jedna z lepszych oja ocena to 3 na 5. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie
alert