Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-07-04 18:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a jest internet na mieszkaniach,??? sa to domy czy kampingi??? duzo jest godzin na pomidorach,??? wypłacaja wakacyjne ???
zdjecie uzytkownika
bercik - 2015-07-05 18:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką prace sezonową się oplaca brać?
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2015-07-06 12:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qqq nie wiem czy obowiązywałyby nas te same warunki bo ja chcę jechać na paprykę do szklarni w Baarlo a ty jedziesz jakj widzę na pomidory. dla mnie to akurat lepiej bo mam 21 lat a oni poniżej 23 roku życia podobno gwarantują niższe koszty zakwaterowania. moim zdaniem to na plus że firma myśli o młodych
zdjecie uzytkownika
daria - 2015-07-14 15:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś zamierza się wybrać na szklarnie na paprykę? jeśli tak to proszę o kontakt, sama rekrutuję na to miejsce (daria.pawezka@op.pl )
zdjecie uzytkownika
mentalist - 2015-07-17 19:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche racji masz , nie zawsze jest super , zależy na jaki park sie trafi i do jakiej firmy , ale jestem właśnie z Sherpy w Holandii na szklarni i godzin nie brakuje , kasa , jest i ludzie naprawde spoko , holendrzy na szklarni też. Niektórzy jak np , moja współlokatorka z bungala zarabia czasm nawet 600 euro tyg odniowo, a robi na produkcji przy jedzeniu. Z tego co widze , to najmniej godzin tu mają ci co przyjechali na magazyn , na wózki , i niektórzy na produkcji. Ale ogólnie najlepiej jest trafić na park Ooijen , na tym parku zawsze są najwieksze listy do pracy i najwiecej jej jest . Nie moge do końca powiedzieć że polecam , bo mają swoje minusy , ale np ja mająć 19 lat , na szklarni zarabiam nawet 300 euro tyg . Po odliczeniu za bungal i ubezpieczenie , i dojazdy zostaje mi ok 250 , ale myśle że to i tak nieźle , jak na wiekówke w Holandii. A jeśli ktos teraz sie wybiera na szklarnie na zbiory to nie polecam , teraz i do końca wakcaji bedzie mało godzin bo na szklarnie przychodzi pełno dzieci holenderskich i nie ma roboty przez nie.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-07-29 16:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mentalist - 2015-07-17 19:43:44]:
Ile % więcej płacone są nadgodziny, nocki i weekendy?
zdjecie uzytkownika
JÓZIA - 2015-08-05 18:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram pytanie, też mnie interesuje o ile konkretnie więcej wynagrodzenia za nocki i nadgodzinyn dostanę, te benefity są dla mnie najważniejsze. dla ułątwienia sprawy dodam że chcę jechać z ta firmą do pracy do Venlo na zatrudnienie jako pracownik szklarni przy truskawkach. uprzedzają wasze komentarze, wiem że to nie jest lekka praca ale ja wiem co to znaczy PRACA
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-14 12:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak jest u nich z pracą
jedzie ktoś ok 19 go sierpnia
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-20 21:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracownik produkcji mam duzo godzin jesli moze mi ktos pomuc bo niewiem czy sie wybierac prosze o pomoc
zdjecie uzytkownika
merry29 - 2015-08-20 22:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile wychodzi tygodniówka po odliczeniu wszystkiego proszę o odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
salary - 2015-08-21 11:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca ktualnie jest, ruszyło kilka kąkretych zakładów tak wiec jakos to leci. Cały tydzien czyli 40 godzin to wypłata 200 euro. Oczywisice jężeli pracujesz przy kwiatach, pomidorach i tak dalej stawka godzinowa rosnie. Sherpa daje swój własny dojazd w postaci saochodów osobowych zazwyzaj ktorys z pracowników kieruje. Warunki mieszkaniowe jak najbardziej w porzadku. Sherpa dysponuje duzą liczbą zakładów. Moje wady to te że przez pierwsze 2 tygodnie raczej za czesto nie pójdziesz do pracy :/ dodatkowo łatwo jest dostać wypowiedzenie wiec troszeczke trzeba sie pilnować, Zakłady któryi dysponuje sherpa zazwyczaj należa do tych cięższych, częste zmienianie zakładów(może się tak zdażyć że codziennie będziesz gdzie indziej) No i oczywiscie osoby na wiekówce do 23 lat nie przyjeżdżajcie bo wtedy to już naprawde nie zarabiasz. Tak jak mówie jest to dość dobra firma ale napewno nie jedna z lepszych oja ocena to 3 na 5. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Patka - 2015-09-03 20:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdza ktoś w sobotę do pakowania warzyw i owoców?
zdjecie uzytkownika
Patka - 2015-09-04 07:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wyjeżdża ktoś w sobotę z firmy Sherpa do pakowania i sortowania owoców i warzyw?
zdjecie uzytkownika
g54h - 2015-09-04 22:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dużo ofert teraz pojawiło się od firmy Sherpa International Force Sp. z o.o, można obecnie tam aplikować na stanowisko brygadzisty, pracownika szklarni, operatora wózka widłowego, montera rusztowań, osoby do produkcji tworzyw sztucznych w Holandii, myślę że każdy może znaleźć coś dla siebie i spróbować podjąć tam pracę..
zdjecie uzytkownika
podróżnik - 2015-10-05 02:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@g54h - może i dużo się pojawiło, ale chyba już żadne nie jest aktualne. Nie ukrywam, że jakby się pojawiło ogłoszenie do pracy w Holandii to chętnie bym spróbował swoich sił. Oferty mają zróżnicowane. Dobrze, że oferują swój własny transport no i te tygodniowe zarobki w granicach 200euro są najbardziej kuszące.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-10-15 14:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajne opowieści o wspaniałej pracy
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-11-04 12:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam! patrzyłem na ich oferty pracy i przyznam, że ciekawa jest ta odnośnie pracowanik szklarni. Oferują tak naprawde pracę w holenderskim zakładzie zajmującym się uprawą tulipanów. Praca polega na podstawowych czynnościach związanych z uprawą tych roślin jak zbiór czy bukietowanie, więc nie jest to trudne.
zdjecie uzytkownika
hej ho - 2015-11-04 12:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxx - a to może mógłbyś opisać jak wyglądają warunki pracy u nich? Fajnie by było znaleźć zatrudnienie u nich, zwłaszcza że teraz pojawiły się oferty pracy głównie w Holandii. Poszukiwany jest m.in. młodszy konsultant ds. rekrutacji i selekcji. Jest to umowa na zastępstwo, ciekawe tylko jakie są średnie zarobki, może ktoś wie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-11-12 21:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracował ktoś w EDCO Eindhoven na wózkach? Jak tam wygląda praca i jak z godzinami
zdjecie uzytkownika
fix - 2015-11-13 01:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA ostatnio zastanawiam się coraz mocniej nad wyjazdem zagranicznym - sytuacja w Polsce coraz bardziej mnie rozczarowuje, nie mam zbyt dużego doświadczenia i wykształcenia ale patrząc na oferty - w Holandii mogłabym pracować przy zbiorze truskawek, a z tego co widzę proponują dobrą stawkę, formalności załatwiają.. cóż miło
zdjecie uzytkownika
ewaaa - 2015-11-13 18:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie bo zastanawiam sie jak to teraz tam wyglada ?? sa godziny ?? ile sie zarobi przez tydzien ?? wyplacalna firma ?? moglby ktos cos napisac ?? bardzo prosze o szczera odpowiedz
zdjecie uzytkownika
licealista - 2015-11-15 20:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fix wystarczy że się zna w miarę język angielski czy niemiecki i bedzie w porzadku, a stawka zaczynająca się od 9 euro jest na prawdę sensowna.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2015-11-16 19:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wie ktoś coś na temat pracy jako konsultant ds rekrutacji w rzeszowie?
zdjecie uzytkownika
łup - 2015-11-17 23:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo @licealista, że ta stawka jest sensowna, ale jednak ciężko jest tak po prostu wyjechać. Zresztą, wiele osób może powiedzieć, że to za małe pieniądze jak na takie poświęcenie
zdjecie uzytkownika
kuntek - 2015-11-20 03:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jako, ze praca jest zazwyczaj na terenie Holandii, to czy pomagaja wyrobic numer SOFI i ogólnie w formalnościach?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-25 18:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuntek - 2015-11-20 03:36:02]:
Tak. Po przyjeździe do NL jadą z Tobą d urzędu gminy tam musisz zabrać D.O. wypełniasz papiery i masz SOFI i zameldowanie
zdjecie uzytkownika
takakarolina - 2015-12-02 17:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ;) w najbliższym czasie wybieram się do pracy przy pakowaniu pieczarek w Wijchen. Jeśli macie jakieś doświadczenia w pracy w tamtejszym zakładzie to będę wdzięczna za Wasze opinie ;). Czy są godziny, jak wyglądają warunki mieszkaniowe? Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
seba1991 - 2015-12-03 09:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jedzie ktoś może do Holandii na pakowanie serów.Potrzebuję paru informacji jak ta praca może wyglądać.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hgfd - 2015-12-03 23:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@licealista no tak ale widziałem że praca jest za granicą- w Holandii, zawsze to calkiem spore zarbki, no i można teraz rozwinąć swoje kwalifikacje tam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-04 14:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba1991 - 2015-12-03 09:27:18]:
Jestem. Pytaj co chcesz widzieć... Praca spoko ale dużo można pisać pytaj i odpowiem..
zdjecie uzytkownika
karol 1987 - 2015-12-10 12:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-12-04 14:13:06]:
Jakie warunki pracy, mieszkania i wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
Kadeen - 2015-12-14 03:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca właściwie mocno zróżnicowana, zależy na co się trafi Zakwaterowanie w miarę ok, są takie małe domki, spokojnie da się przeżyć, kwestia przyzwyczajenia.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-15 15:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol 1987 - 2015-12-10 12:32:14]:
Pracujesz w trybie 3 zmiany zaczyna sie tydzien od nocki w niedziele i konczy w piatek po 2 zmianie, mieszkanie w bungalu po 6 osób, pokoje 2 osobowe i duzy salon masz. Wynagrodzenie co tydzien a jego wysokość to po odtrąceniu kosztów od 50 do 350 euro wszystko zależy ile pracujesz...
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-12-29 11:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takakarolina - 2015-12-02 17:15:44]:
nie ma zameldowania kto takich bajek Ci na opowiadal?
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-12-30 15:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Jestem zainteresowana wyjazdem za granicę i biorę tą agencję pod uwagę. Szukają np. pracowników szklarni i przyznam, że podoba mi się taka opcja. :)
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-01-04 17:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak na tulipanach ,dużo jest godzin ? i czy faceci tam pracuja ,bo widziałem teraz ogłoszenie na tulipany ,prosze coś napisac jak ktos tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-04 20:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Gosia tym bardziej, że jest to fajna praca dla kobiety, widzę, że oststnio maja wiecej ofert sprzyjajacych kobietom to dobrze,ponieważ i ja jestem zainteresowana nią
zdjecie uzytkownika
dffhjhgh - 2016-01-05 17:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest na pomidorach przez ta agencje,to prawda że sie do pracy jezdzi tylko rowerem ,duzo maja godzin na szklarniach z pomidorami,czy niema problemów z pieniędzmi??
zdjecie uzytkownika
eruka - 2016-01-07 12:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich teraz praca jako Sales Manager (produkty FMCG z wyłączeniem żywności) i wydaje mi się, że stawka 10 zł na godzine do ręki to jest całkiem dobra stawka.
zdjecie uzytkownika
2werty - 2016-01-09 15:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam widzialem ze mozna u nich dostac prace zarowno w Polsce np. jako sales manager w Poznaniu oraz za granica glownie to w Holadnii jako pracownik magazynu
zdjecie uzytkownika
sylwina - 2016-01-11 12:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie agencja nie jest zła. Kasa co tydzien na konto wszystko dokladnie opisane za co odjete itp. Warunki mialam bardzo dobre mieszkalam w belgi pracowalam w Eindhoven 40min busem. Agencja a pracodawca to dwie rozne kwestie. Agencje jak najbardziej polecam :)
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-11 18:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Wijchen poszukuja pracownika do sprzątania, wymagaja komunikatywnego angielskiego języka, oraz jakies doswiadczenie w czyszczeniu hal, ale oferują stawke 9,50 euro
zdjecie uzytkownika
sofio - 2016-01-13 22:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że jak na to stanowisko to stawka 9,50 euro na godzinę jest całkiem przyzwoita, poza tym naprawdę można tam pracować w normalnych warunkach
zdjecie uzytkownika
tudi - 2016-01-18 19:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sofio oczywiście, że dobre warunki finansowe, bowiem w Polsce 35 złotych na godzinę raczej nigdzie nie dostaniesz, miesięcznie wychodzisz na czysto jakieś 1000 euro.
zdjecie uzytkownika
Sedif - 2016-01-22 17:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tudi no 35 zł w Polsce na takim stanowisku jak sprzątaczka to by było dopiero coś, więc opłaca się wyjechać. Najnowsze oferty mają na Venlo i Baarno na pracownika szklarni przy papryce. Trzeba znać język ang w stopniu komunikatywnym. W zamian oferują wypłatę co tydzień, transport do Holandii i na miejscu, zakwaterowanie i polskojęzyczną opiekę na miejscu. A to i tak nie koniec, bo jest tego o wiele więcej.
zdjecie uzytkownika
asus - 2016-01-24 18:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Emilia Firaza mam nadzieję że innych nie spotkało to co Ciebie, bo niektórzy mi mówili że nie mieli problemów z wypłatami. Sam mam chęć wyjechać do papryki za 9,26 euro/h, mam poniżej 23 lat i wtedy miałbym niższą stawkę za zakwaterowanie
zdjecie uzytkownika
Magazyn/wózki widłowe - 2016-01-27 16:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej , Mam pytanko próbuje wyjechać przez tą firme na jakiś magazyn , wózki widłowe najlepiej typu reachtruck czy ktoś może mi powiedzieć gdzie (do jakiej firmy) najlepiej sie dostać gdzie można sensownie zarobić i gdzie najlepiej zamieszkać jaki park , czy są mieszkania oprócz bugalosów ?? Co sądzicie o pracy przez tą firme , jak wygląda park w deurne i praca w firmie EDCO na wózkach widłowych ?? Mój @ to : kilersss1986@wp.pl Prosze o kontakt, z góry dzięki!!
zdjecie uzytkownika
monisiaaaa007 - 2016-01-28 14:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o jakies konkretne informacje na temat tej firmy, jak z domkami, godzinami itd. będę wdzieczna. mój e-mail monisia.007@wp.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
oska - 2016-01-31 19:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sedif - 2016-01-22 17:11:40]:
czesc szukam pracy w holandiidaj mi post na strone o ktorej mowisz chetnie skorzystam
zdjecie uzytkownika
MICZKA - 2016-02-05 15:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam ludziska pytanie czy ktoś pracuję przez tą agnecję pośrednictwa pracy? jakie są warunki mieszkaniowe? i czy są wypłacali? jak się z nimi skontaktować w Venlo w biurze siedzi jakiś polak?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert