Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Laboratorium Kosmetyczne Joanna

Pracowałeś w firmie Laboratorium Kosmetyczne Joanna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anty zlecenia - 2012-01-22 16:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudniają na długi okres na zlecenie za pośrednictwem agencji pracy (spokojnie rok czasu ) bez umowy o prace ...
zdjecie uzytkownika
anonimous - 2012-03-30 11:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam \"okradają z emerytury\"- praca na zlecenie przez długi czas nawet powyżej roku i nie wiadomo czy będzie kiedykolwiek ,kierownik na mościskach szkoda słów, nie wiadomo po co on tam jest ,w ogóle nie wie co się dzieje na magazynie . Ogólnie warunki w porządku gdyby nie to zasrane zlecenie dlatego też już mnie tam nie ma .....
nie polecam komuś kto chce umowę o pracę bo jej nie dostanie
zdjecie uzytkownika
aaa - 2012-04-14 23:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwisz się że się nie zgadzają? Urlop jest czasem wolnym od pracy, swoim samochodem se śmigaj, pewnie jeszcze żeby tankowali za Ciebie, tak???
Normalnie się uśmiałam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-12-27 13:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w całości zgadzam sie z tymi opiniami.trzymają człowieka na zleceniu po czym wywalają na zbity pysk i przyjmują nowe osoby znowu na kilka miesięcy a atmosfera w pracy szok aż szkoda gadać nie polecam tej pracy nikomu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 17:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie tutaj że jest umowa zlecenie ale ta umowa to na ile jest podpisywana bo może być równie dobrze na miesiąc. A i jeśli ktoś z was może to niech napisze ile tak mniej więcej się zarabia w Laboratorium Kosmetycznym Joanna
zdjecie uzytkownika
MISZCZ - 2014-01-06 14:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma która posiada bardzo ciekawą politykę. Hm..politykę do nieogarnięcia chyba przez samych kierowników. Podobno kierownicy wybierają pracowników no to jest jakże ciekawy i interesujący temat. Zacznijmy od tego,że jeśli ma sie znajomości to ma sie i pracę w tej jakże ciekawej firmie. Można bardzo dobrze pracować i dawac z siebie wszystko, być w porządku wobec firmy, a oni sie odwdzięczą zwalniając Cie. Wniosek..wystarczy przyjść do pracy i sie obijać, nie stosując żadnych zasad. Firma powinna sie nazywać jedna WIELKA POMYŁKA.
Powodzenia z nowo przyjętymi pracownikami! Nieświadomymi tego co ich czeka.
zdjecie uzytkownika
t-bone - 2014-01-07 00:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MISZCZ, a to o jakim stanowisko w laboratorium kosmetyczne joanna się wypowiadasz? Jakas produkcja, magazyn? Jakie warunki proponuja nowym na start?
zdjecie uzytkownika
MISZCZU - 2014-01-10 13:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mowie o produkcji! Hm..zacznijmy od tego,że proponuja tylko umowe na zlecenie. A żeby zostać na dłużej to musisz mieć znajomości w firmie NEPOTYZM, KUMOTERSTWO.
Hm..warunki średnie. Nawet zbytnio jednego wolnego dnia nie chcą Ci dać, a jak już dają to z łaską.
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-01-19 16:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bywa również tak,że i miesiąca nie przepracujesz,ostatnio po kilku dniach pracy zwolnili nowe osoby,inne same zrezygnowały i już są następne na ich miejsca,ale na jak długo?...
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2014-01-22 17:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma bez żadnych zasad, przemiał ludzi zleconych, słaba organizacja..
zdjecie uzytkownika
supcio - 2014-01-26 23:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie, że laboratorium kosmetyczne joanna ma tutaj takie kiepskie opinie, bo przecież marka bardzo znana, nie wierze, by były tam aż takie rotacje.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-01-31 00:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie wierzysz ,to się nie wypowiadaj,albo zatrudnij.
zdjecie uzytkownika
Szef wszystkich szefów - 2014-02-03 21:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli mamy duże ambicje nie składajmy aplikacji do pracy w charakterze pracownika produkcji bo z nastawieniem zrobienia wielkiej kariery na tym stanowisku można się zawieść. Jest to praca bardziej fizyczna ale też wymagająca myślenia i dyscypliny. Jeśli komuś nie odpowiadają warunki powinien sam zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
Zła - 2014-03-10 17:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moim zdaniem nie traktuja tam fair pracownikow,poniewaz jedni obijaja sie i chowaja po kątach,aby tylko sie nie narobic,a drudzy odwalaja cała robote za pozostałych. Brygadziści powinni zakasać rekawy i wziąść sie za tych leni.
zdjecie uzytkownika
Szczerosc - 2014-03-10 17:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,tak i jeszcze nie dosyc,ze sie kitraja,to na dodatek flirtuja z młodymi dziewczynami mając dzieci w domu. I codzienne wożenie sie samochodem do pracy hehe to smieszne!Szkoda mi tej zonkosi wyzej postawionego pracownika z żółtym autkiem...ŻALLL ;-(
zdjecie uzytkownika
Mike - 2014-03-14 02:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam auto to sie wożę,a to kogo zabieram to juz moja sprawa. Żal to ludzi z tak chorą i wypaczoną wyobraźnią,którym brak odwagi by powiedziec mi te bzdury prosto w oczy zamiast oczerniać na forum.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-03-26 11:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo Michał
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-06-19 21:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, laboratorium kosmetyczne joanna, to znana marka w Polsce, ale jak dbaja o pracowników, warto próbowac u nich dostac pracę?
zdjecie uzytkownika
Konkretna - 2014-07-16 15:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu miałam przyjemność pracować w tej oto firmie, na produkcji.
Brygadzistki generalnie rzecz ujmując oprócz jednej głównej to niewłaściwe osoby na tym miejscu,niekompetentne. Nieskończoność umowy zlecenia,chyba, że ma się plecy w postaci mamusi,czy cioci ewentualnie jest sie rodziną brygadzistki wtedy się zostaje w tej firmie. Ludzie długo pracujący tam na zleceniu bez znajomości zostają wyrzucani jak psy z pracy,po prostu dziękujemy. Pracownicy produkcji ? Podłe,zacofane kobiety zajmujące się tylko plotkami albo żeby na kogoś donieść , a najlepiej na zleconą, tym żyją. Praca w złych warunkach , bez wentylacji,klimatyzacji...gdzie w okresie wakacyjnym jest z 40 stopni na hali produkcyjnej. Śmieszna firma, przerost formy nad treścią. Nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
DRUGA ZMIANA - 2014-08-25 00:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mike jeszcze trzeba miec czym sie wozic
zdjecie uzytkownika
DRUGA ZMIANA - 2014-08-25 00:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twój podwladny G.G. ma lepsze auto :)
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-26 21:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę jestem w szoku czytając niektóre opinie, jakie napisali tutaj pracownicy Laboratorium Kosmetyczne Joanna. Przecież to znana i duża polska firma specjalizująca się od 30 lat w produkcji wysokiej jakości kosmetyków do włosów i ciała, także nie wiem jak mogą sobie pozwolić na takie wpisy, zwłaszcza, że w firmie zatrudnionych jest ponad 300 pracowników.
zdjecie uzytkownika
Kaska - 2014-08-28 00:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma fajna. Kiedyś w niej pracowałam. Chciałam zostać na dłużej ale po roku mnie zwolnili
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-08-29 10:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ponad 3 lata. Bardzo dobrze wspominam przepracowany tam czas. Jeżeli chodzi o ludzi tam pracujących to nie mam za strzeżeń, bardzo fajnie pracowało mi sie z osobami na produkcji. Brygadzistki jak najbardziej w porządku które oczywiście pozdrawiam. Kierownictwo też w porządku. Także ja polecam prace w Joannie każdemu kto chciałby podjąć tam prace.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-09-26 01:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tak naprawdę laboratorium kosmetyczne Joanna oferuje na stanowisku Przedstawiciela Handlowego? znalazłem jedynie ofertę, gdzie napisali, że oferują umowę o pracę, motywacyjny system wynagradzania, narzędzia pracy zgodne ze standardami firmy na tym stanowisku, ambitną pracę w młodym i dynamicznym zespole oraz możliwość rozwoju osobistego i zawodowego. Jak to wygląda w rzeczywistości?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratorium Kosmetyczne Joanna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Laboratorium Kosmetyczne Joanna?
Zadaj pytanie
x