Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Laboratorium Kosmetyczne Joanna

Opinie o Laboratorium Kosmetyczne Joanna

Pracowałeś w firmie Laboratorium Kosmetyczne Joanna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Szef wszystkich szefów - 2014-02-03 21:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli mamy duże ambicje nie składajmy aplikacji do pracy w charakterze pracownika produkcji bo z nastawieniem zrobienia wielkiej kariery na tym stanowisku można się zawieść. Jest to praca bardziej fizyczna ale też wymagająca myślenia i dyscypliny. Jeśli komuś nie odpowiadają warunki powinien sam zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
Zła - 2014-03-10 17:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moim zdaniem nie traktuja tam fair pracownikow,poniewaz jedni obijaja sie i chowaja po kątach,aby tylko sie nie narobic,a drudzy odwalaja cała robote za pozostałych. Brygadziści powinni zakasać rekawy i wziąść sie za tych leni.
zdjecie uzytkownika
Szczerosc - 2014-03-10 17:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,tak i jeszcze nie dosyc,ze sie kitraja,to na dodatek flirtuja z młodymi dziewczynami mając dzieci w domu. I codzienne wożenie sie samochodem do pracy hehe to smieszne!Szkoda mi tej zonkosi wyzej postawionego pracownika z żółtym autkiem...ŻALLL ;-(
zdjecie uzytkownika
Mike - 2014-03-14 02:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam auto to sie wożę,a to kogo zabieram to juz moja sprawa. Żal to ludzi z tak chorą i wypaczoną wyobraźnią,którym brak odwagi by powiedziec mi te bzdury prosto w oczy zamiast oczerniać na forum.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-03-26 11:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brawo Michał
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-06-19 21:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, laboratorium kosmetyczne joanna, to znana marka w Polsce, ale jak dbaja o pracowników, warto próbowac u nich dostac pracę?
zdjecie uzytkownika
Konkretna - 2014-07-16 15:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu miałam przyjemność pracować w tej oto firmie, na produkcji.
Brygadzistki generalnie rzecz ujmując oprócz jednej głównej to niewłaściwe osoby na tym miejscu,niekompetentne. Nieskończoność umowy zlecenia,chyba, że ma się plecy w postaci mamusi,czy cioci ewentualnie jest sie rodziną brygadzistki wtedy się zostaje w tej firmie. Ludzie długo pracujący tam na zleceniu bez znajomości zostają wyrzucani jak psy z pracy,po prostu dziękujemy. Pracownicy produkcji ? Podłe,zacofane kobiety zajmujące się tylko plotkami albo żeby na kogoś donieść , a najlepiej na zleconą, tym żyją. Praca w złych warunkach , bez wentylacji,klimatyzacji...gdzie w okresie wakacyjnym jest z 40 stopni na hali produkcyjnej. Śmieszna firma, przerost formy nad treścią. Nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
DRUGA ZMIANA - 2014-08-25 00:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mike jeszcze trzeba miec czym sie wozic
zdjecie uzytkownika
DRUGA ZMIANA - 2014-08-25 00:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twój podwladny G.G. ma lepsze auto :)
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-26 21:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę jestem w szoku czytając niektóre opinie, jakie napisali tutaj pracownicy Laboratorium Kosmetyczne Joanna. Przecież to znana i duża polska firma specjalizująca się od 30 lat w produkcji wysokiej jakości kosmetyków do włosów i ciała, także nie wiem jak mogą sobie pozwolić na takie wpisy, zwłaszcza, że w firmie zatrudnionych jest ponad 300 pracowników.
zdjecie uzytkownika
Kaska - 2014-08-28 00:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma fajna. Kiedyś w niej pracowałam. Chciałam zostać na dłużej ale po roku mnie zwolnili
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-08-29 10:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ponad 3 lata. Bardzo dobrze wspominam przepracowany tam czas. Jeżeli chodzi o ludzi tam pracujących to nie mam za strzeżeń, bardzo fajnie pracowało mi sie z osobami na produkcji. Brygadzistki jak najbardziej w porządku które oczywiście pozdrawiam. Kierownictwo też w porządku. Także ja polecam prace w Joannie każdemu kto chciałby podjąć tam prace.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-09-26 01:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tak naprawdę laboratorium kosmetyczne Joanna oferuje na stanowisku Przedstawiciela Handlowego? znalazłem jedynie ofertę, gdzie napisali, że oferują umowę o pracę, motywacyjny system wynagradzania, narzędzia pracy zgodne ze standardami firmy na tym stanowisku, ambitną pracę w młodym i dynamicznym zespole oraz możliwość rozwoju osobistego i zawodowego. Jak to wygląda w rzeczywistości?
zdjecie uzytkownika
ZENEK - 2014-12-20 17:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam , chyba że komuś odpowiada towarzystwo jakie pracuje na produkcji , wredni ludzie , i jak to kobiety wieczne obrabianie sobie nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-12-31 06:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w lekkim szoku, przecież Laboratorium Kosmetyczne Joanna to bardzo znana marka w Polsce! Powinni dokładac wszelkich starań, by zachowac dobre imię i tym samym bardzo dobrze dbać o pracowników. Z tego co widzę to chyba sa tu jednak pewne niedociągnięcia. Nie wiecie może ile teraz oferuja na produkcji netto?
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-01-19 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dajcie mi jeszcze znać jak ta sytuacja marki wygląda normalnie? bo ja właśnie też mam takie opinie uzyskane, że faktycznie na rynku to jest znana marka i na pewno dobrze się prezentuje, ale też nie wiem czy nie będzie teraz tak, że powinien ktoś odpowiadać za te wszelkie niedociągnięcia? co sądzicie?
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-01-23 22:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gorsza ta robota niż obóz,banda wieśniaczek w dupę włażące śmierdzące chamice i buraczki ale tak jest ,jak w oborze brak roboty do miasta się rwą od pługa oderwane cioty.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-03 19:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same niepochlebne opinie pieszecie, każdy jest kowalem własnego losu, szeregowy pracownik tasmowy to szału zapewne nie ma, nie generalizując, nie widzę ogłoszeń w sprawie pracy, ale czy można spróbować nawiązać kontakt z przedstawicielem makroregionu w łódzkiem aby spróbować wejść z laboratorium w kontakt służbowy?? Jakie zasady tam obowiązują ?? Swoja drogą znalazłem informacje, że dyrektor handlowy wprowadza ogromną presję, ale za to pozytywną i motywującą, a jako człowiek doświadczony jest pomocny w osiąganiu wyników, które przekładają się na zarobki ?? true or false ??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-06 19:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszę tak,jak ktoś pracuje na zlecenie nic mu nie przeszkadza i chce być zatrudniony na stałe.Jak zostaje zwolniony to wtedy są właśnie takie wpisy.Dla mnie to dziecinada.Nie to nie trudno,szukam innej pracy.Praca super,zarobki bez przesady,nienajgorsze,8 godzin i do domu.Weekendy wolne.Lenie są w każdej innej pracy,więc i w Joannie :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-02-09 10:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-09 10:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniają z dnia na dzien. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
dago - 2015-02-19 21:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-09 10:57:15]:
i jesteś pewna , że zwolnili Cię bez żadnego powodu i nie było do tego żadnych przesłanek ? nie słyszałem jeszcze o sytuacji aby z Joanny zwalniali ot tak sobie. Wiadomo było raczej wcześniej , że ktoś po prostu się nie sprawdza i prędzej czy później Laboratorium będzie muiało się takiej osoby pozbyć
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-24 19:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miała być umowa o prace a byl kopniak na tyle.
zdjecie uzytkownika
gazela - 2015-03-06 02:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi tez wydaje sie to dziwne, bo przecież Laboratorium Kosmetyczne Joanna, to znana firma, a nawet bym napisała, że jedna z wiodących marek na polskim rynku. To co oni dają za umowy? Bo jeśli moga zwolnić z dnia na dzień to chyba na jakiejś smieciówce, bo inaczej obowiązuje jakiś okres wypowiedzenia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-21 14:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
alka - 2015-03-21 14:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie firmy laboratorium kosmetyczne joanna nikomu przedstawiać nie trzeba. Marka jest chyba bardzo lubiana w Polsce, sama zresztą czesto ją stosuję. Jednak jak czytam o tych zwolnieniach to tracę nadzieję na możliwość podjęcia tutaj pracy. Co niby podają jako powód zwolnienia, bo nie wygląda mi, żeby mieli jakieś problemy finansowe.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-04-24 15:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, ze marka jest znana @alka, ale warunki pracy już nie tak dobrze. Dajcie znać jak wyglada u nich zatrudnienie, dobre warunki mają ludzie tam zatrudnieni?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratorium Kosmetyczne Joanna

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Laboratorium Kosmetyczne Joanna?
Zadaj pytanie
alert