Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HENPOL

Pracowałeś w firmie HENPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-01-04 18:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwa dni temu w gazecie wyborczej napisali: Dzisiaj wrocławski sąd zadecydował o upadłości układowej Ganta. Deweloper dostał trzy miesiące na dogadanie się z wierzycielami. Klientom zaproponowano podpisanie aktów notarialnych z obciążeniem hipoteki gruntowej. Spółka będzie działała dalej, ale pod kontrolą nadzorcy sądowego. Część zysków, m.in. ze sprzedaży nowych mieszkań (jeśli znajdą się chętni), będzie trafiało na spłatę długów. No i co o tym myslicie?
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-01-05 17:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-01-03 19:42:36]:
Z twojej wypowiedzi wynika że jesteś właścicielem firmy lub jednym z majstrów , którzy nie dają umów o prace,oferują głodowe stawki ale stoją nad ludźmi jak (usunięte przez administratora)i zmuszają do wytężonej pracy aby jak najwięcej kasy poszło do waszych kieszeni.A co tyczy się Henpolu i pracowników fizycznych jeżeli nie znasz dokładnie tematu to głupot nie wypisuj.
zdjecie uzytkownika
MJ - 2014-01-05 22:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ciekawe, czy uda im sie uzbierac na spłate długów. Jeszcze pracownik, kontaktował sie ktoś z Wami od czasu ogłoszenia upadłosci, wiecie na czym stoicie?
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-01-10 08:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
działają już pod firmą API Zielonka , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-01-16 14:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przedwczoraj widziałem bilbord, że henpol sprzedaje mieszkania w mojej okolicy, aż się uśmiechnąłem na sama myśl. Api to supermarket chyba, a nie henpol.
zdjecie uzytkownika
my - 2014-01-16 15:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za okolica?
zdjecie uzytkownika
mam Was - 2014-01-16 20:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to jest Dolina Weków ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-18 06:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze pracownik - 2014-01-05 17:19:20]:
Murowałem z pracownikami z Henpolu. Ja swoja część oni swoja na pytanie czemu tak wolno bez pośpiechu "pracują" jeden z nich odpowiedział mi że nieważne ile zrobi dziennie ważne aby rano podpisać listę obecności a robota się nie pali do jutra poczeka.I tak przez całe 2 miesiące .
zdjecie uzytkownika
kierownik budowy z Lublina - 2014-01-18 08:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-01-18 06:39:12]:
Gościu- jeżeli murowałeś z pracownikami Henpol Sp.z o.o. na jednym stanowisku pracy to napewno oni dawno już zapomnieli że murowali a Ty biedaku jeszcze się mordowałęś z kielnią.( chyba że byli to murarze /podróba/ tylko w ubraniach firmy Henpol Sp.z o.o !!!! )
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2014-01-18 09:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzymaj sie (usunięte przez administratora) jakos tam bedzie .
zdjecie uzytkownika
loko - 2014-01-22 15:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem, w Zielonce jest market Api, ale tu chodzi o firmę API Sp. z o.o. (KRS 302335) należącą do syna i córki (usunięte przez administratora)która w listopadzie/grudniu zmieniała nazwę (wcześniej Devpol 5), siedzibę (na Zielonkę właśnie), prezesa (usunięte przez administratora)i strukturę udziałowców. Coś musi być więc na rzeczy...
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-01-25 21:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co oceniac działalności henpolu po podejściu jednego murarza, czy tez opinii konkurencji de facto, w ogóle nie wiem po co jeszcze ta dyskusja, skoro henpol upadł.
zdjecie uzytkownika
kini - 2014-02-01 01:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano dlatego ze masa ludzi zostala oszukana a kasa wyprowadzona. Ponoc nawet siedziba glowna zostala wyprowadzona w inne rece...
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-02-08 20:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktos wie co z kasa z funduszuGSP?MAM NIEPOKOJACE INFORMACJE
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-11 20:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno mają być ochłapy z funduszu to co na umowie na roboli i na pseudo kierownikow srednia krajowa a gdzie reszta kopertówy oddawać kase
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2014-02-19 19:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że to wszystko uknuł generał i teraz otwiera SŁAWPOL
zdjecie uzytkownika
Podwykonawca - 2014-02-20 10:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem, że Henio w Izraelu się bawi...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-21 10:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No szkoda, że tak się stało z Henpol, mam nadzieję, że jednak odzyskacie należności, tylko troche cierpliwości, bo takie sprawy potrafią trwać. Szukajcie lepiej nowej pracy na gowork, czy coś.
zdjecie uzytkownika
Gaweł - 2014-02-21 20:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na gowork-u chyba szuka się gdzie nie pracować ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-02-24 12:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie co z PIT-ami wie ktoś? a z wypłatą FGŚP?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-02-24 16:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pit dziś dostałem a i kasę już co niektórzy mają.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-02-24 18:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-02-24 16:15:50]:
a nie wiesz kiedy dostali? ja jak do tej pory nic na koncie nie mam.
zdjecie uzytkownika
kasia551210 - 2014-02-25 09:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-02-24 16:15:50]:
My również czekamy na PIT i na JAKIEŚ pieniążki, jak ktoś będzie wiedział coś więcej to proszę pisać
zdjecie uzytkownika
Kierownik zamieszania - 2014-02-26 21:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś otrzymałem "jałmużnę" za listopad, grudzień i do 20 stycznia 2014r. liczone po średniej krajowej netto. Jestem w plecy ale dobre i to. Na koniec wszyscy po równo hua hua hua!!
zdjecie uzytkownika
szperach - 2014-03-31 14:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to inaczej:
KORPORACJA BUDOWLANA DOM SA zawarcie umowy generalnego wykonawstwa

Raport bieżący 3/2014



Zarząd Spółki Korporacja Budowlana Dom S.A. informuje, iż w dniu 27 stycznia 2014 r. spółka zależna Korporacja Budowlana Dom Sp. z o.o. ("Zamawiający"), celem realizacji zawartej w dniu 24 stycznia 2014 r. umowy o pełnienie obowiązków inwestora zastępczego opisanej w raporcie bieżącym nr 2/2014, zawarła z konsorcjum firm API Sp. z o.o. z siedzibą w Zielonce oraz M&J Bud Sp. z o.o. z siedzibą w Kielcach umowę generalnego wykonawstwa ("Umowa"). Przedmiotem Umowy jest wykonanie i oddanie do użytkowania w terminie do 30 czerwca 2015 r. zlokalizowanego w Warszawie, budynku wielorodzinnego z usługami i garażem podziemnym oraz z infrastrukturą techniczną i zagospodarowaniem terenu. Wynagrodzenie należne za wykonanie prac jest ryczałtowe i wynosi: 31.981.579,25 zł netto.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
28 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HENPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x