Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HENPOL

Pracowałeś w firmie HENPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szperach - 2014-03-31 14:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to inaczej:
KORPORACJA BUDOWLANA DOM SA zawarcie umowy generalnego wykonawstwa

Raport bieżący 3/2014



Zarząd Spółki Korporacja Budowlana Dom S.A. informuje, iż w dniu 27 stycznia 2014 r. spółka zależna Korporacja Budowlana Dom Sp. z o.o. ("Zamawiający"), celem realizacji zawartej w dniu 24 stycznia 2014 r. umowy o pełnienie obowiązków inwestora zastępczego opisanej w raporcie bieżącym nr 2/2014, zawarła z konsorcjum firm API Sp. z o.o. z siedzibą w Zielonce oraz M&J Bud Sp. z o.o. z siedzibą w Kielcach umowę generalnego wykonawstwa ("Umowa"). Przedmiotem Umowy jest wykonanie i oddanie do użytkowania w terminie do 30 czerwca 2015 r. zlokalizowanego w Warszawie, budynku wielorodzinnego z usługami i garażem podziemnym oraz z infrastrukturą techniczną i zagospodarowaniem terenu. Wynagrodzenie należne za wykonanie prac jest ryczałtowe i wynosi: 31.981.579,25 zł netto.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-05-12 13:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem w zesżłym miesiacu swidectwo pracy ale kasy jak nie było tak nie ma. wie ktoś może coś?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - - 2014-06-17 21:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest nowa firma budeco teraz
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-21 00:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że henpol upadł, ale co to za nowa firma? Postawili ja na gruzach henpolu, czy o co tu sie rozchodzi?
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-06-23 15:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2014-06-21 00:46:21]:
jakich gruzach henpolu? takie gruzy że na corke jest zakladana firma i dziala bardzo dobrze? chodzi o unikniecie prawa... czyste cwaniactwo i tyle.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-23 23:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli, że henpol został przepisany na córkę, czy o co chodzi? Pracownikom zaproponowano przejście do nowej firmy?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-30 02:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wpis powyżej, to własnie informacji o tej firmie córce, na którą cały Henpol przeszedł, czy tak?
zdjecie uzytkownika
oszust - 2014-07-01 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"BUDECO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS 0000508178 to jest nowa firma
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-03 23:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok, nazwa była juz podana, więc chyba nie ma co jej powtarzac, informacja dla zainteresowanych jest...
zdjecie uzytkownika
Elbud - 2014-10-02 19:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy można spodziewać się trochę grosza od Syndyka dla byłych pracowników?
zdjecie uzytkownika
spejson - 2014-10-23 02:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem ostatnio jakiś archiwalny artykuł o tym jak Henpol upadał. Była tam informacja , że nie wiadomo co z pieniędzmi dla byłych pracowników którzy nie dostawali kasy od świąt Bożego Narodzenia. Czy coś się w tej kwestii już do tego czasu ruszyło czy nadal kwestia kasy pozostaje tylko wielką niewiadomą?
zdjecie uzytkownika
Czarpli - 2015-01-10 01:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj dla potwierdzenia informacja o upadłości http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,15311952,Upadl_Henpol__350_osob_bez_pracy__Starczylo_na_palacyk.html Swoją drogą bardzo ciekawe co do tego doprowadziło i czy będzie to miało wielkie skutki w dalszych życiorysach pracowników ,bo z tego co wiem to niektóre rzeczy powinno się oddawać do ponownego użytku.
zdjecie uzytkownika
Lef2 - 2015-01-18 17:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie co w rocznicę?
zdjecie uzytkownika
betonowy latawiec - 2015-01-27 12:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli rozumiem wyciągnąć wnioski z tych komentarzy że ostatecznie HENPOL firma przestała istnieć i zatrudniać? trochę mnie to smuci bo chciałem iść do nich do pracy ale jak zwykle za późno wystartowałem do akcji. szkoda, smuteczek. zebrałem o nich sporo dobrych rekomendacji jako o pracodawcy, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-18 13:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie, chyba oni juz faktycznie nie istnieją i jako firma od jakiegoś juz czasu. Mam nadzieje, ze teraz bedzie troche inna sytuacja już i wyjaśnione zostana pewne kwestie. A właśnie, co z ludzmi w takim razie, którzy tutaj pracowali? wszyscy odeszli wczesniej czy były jakies masowe zwolnienia na przykład?
zdjecie uzytkownika
Czeresi - 2015-03-11 09:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpowiedzcie, czy Henpol miał coś wspólnego z tym henpolem prowadzącym prace budowlane w Lublinie - to jest ta sama jedna firma czy 2 różne? Jeżeli te same to sprawa chyba się wyjaśnia, bo sprawa trafiła do sądu po czym firma splajtowała, a dosyć spora rzesza pracowników z branży budowlanej poszła w odstawkę... proszę o potwierdzenie tych informacji.
zdjecie uzytkownika
Roan - 2015-05-23 23:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem właśnie jak to wygladało z tym Lublinem. Jest to dosyć popularna nazwa jak dla firmy i sam za bardzo nie mam pojęcia do jakiej firmy mam się odnieść. Może byłby ktoś łaskawy i wytłumaczył o jaką firmę chodzi. Bo nie chcę się rozpisywać w tym temacie na temat firmy całkowicie innej niż wy mówicie.
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-06-02 21:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANOWIE I PANIE FIRMA HENPOL MIAŁA NA POCZĄTKU SIEDZIBE W LUBLINIE NA CHŁODNEJ I DZIAŁA NA RYNKU LUBELSKIM PÓZNIEJ NASTĄPIŁA EKSPANSJA NA POLSKĘ A NAJWIECEJ DZIAŁALI NA WAWIE TAKZE KOJAZONA JEST JAKO FIRMA WARSZAWSKA.TE SAME PYSZCZKI ZAŁOZYŁY SOBIE API I COS TAM DŁUBALI NA WILANOWIE W KONSORCJUM DLA POLNORDU .PREZESEM API JEST BYŁY DYREKTOR HENPOLU KARŁOWSKI,JEST RÓWNIEZ BUDECO GDZIE PREZESEM JEST KOLEJNY BYŁY DYREKTOR HENPOLU RUDNICKI,A I TAK ZA WSZYSTKIE SZNURKI POCIAGA HENIEK KTÓRY MA SIE DOBRZE
zdjecie uzytkownika
partyzantka - 2015-06-06 17:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pozatym mają gdzieś jeszcze budowy bo jakoś nie widać ani słychać, ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-07 16:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-06-07 16:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają mają API wzięło ostatnio jak się nie mylę inwestycję Dywizjonu 303 lub inną która ostatnio była na tapecie w Warszawie ale chyba tą
zdjecie uzytkownika
Wariacje - 2015-06-21 10:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś coś otrzymał od syndyka po upałdości. Tyle czasu mineło i nic!
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-07-01 18:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie jakaś kaska jeszcze bo zbieram na new auto!
zdjecie uzytkownika
henpolowiec - 2015-08-16 12:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos sie orientuje co z reszta kasy dla byłych pracowników????wiszą mi jeszcze za 9 dni stycznia luty i marzec.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Dużo i dużo
Pytania: Co jak gdzie kiedy kto i z kim
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-16 12:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
henpolowiec - 2015-08-16 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos sie orientuje co z reszta kasy dla byłych pracowników????wiszą mi jeszcze za 9 dni stycznia luty i marzec.
zdjecie uzytkownika
biedak:) - 2015-08-27 18:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sędzia komisarz zawiadamia, iż w toku postępowania upadłościowego HENPOL Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Lublinie (sygn. akt IX GUp 2/14) została sporządzona i złożona do akt w dniu 22 czerwca 2015 r. lista wierzytelności, uzupełniona pismem z dnia 7 lipca 2015 r., uzupełniona pismem z dnia 20 lipca 2015 r. oraz pismem z dnia 29 lipca 2015 r.
Listę wierzytelności można przeglądać w sekretariacie IX Wydziału Gospodarczego dla spraw Upadłościowych i Naprawczych Sądu Rejonowego Lublin-Wschód w Lublinie z siedzibą w Świdniku przy ul. kard. St. Wyszyńskiego 18, 21-040 Świdnik, oraz wnieść do Sędziego komisarza w terminie dwóch tygodni od dnia obwieszczenia i ogłoszenia w "Monitorze Sądowym i Gospodarczym" sprzeciwu: co do uznania wierzytelności - każdy z wierzycieli umieszczonych na liście wierzytelności, co do odmowy uznania wierzytelności - ten, komu odmówiono uznania zgłoszonej wierzytelności.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HENPOL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HENPOL?
Zadaj pytanie
alert