Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o agencja opiekunczo medyczna i handlowa anna szopa

Pracowałeś w firmie agencja opiekunczo medyczna i handlowa anna szopa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2010-03-17 17:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to szczera prawda najgorszy pracodawca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-22 11:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego zgadzacie sie na zawarcie umowy na tak niska kwote brutto - przeciez to jest przestepstwo
zdjecie uzytkownika
hista - 2010-12-16 20:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o matko, a ja mam się u nie właśnie zatrudnić i obiecywała mi dużo więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-02 12:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...a faktycznie na reke ile ci zaproponowali???
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2011-01-13 19:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponad siedem zł. na rekę z umowy zlecenia ponieważ jak twierdzi innych umów nie daje hhha w między czasie dotarłam do innych byłych jej opiekunek i z pełną świadomością stwierdzam że nigdy do tej pani nie pójdę do pracy!!!! takie jaja jakie ona robi to aż dziw, że nikt się jej za tyłek jeszcze nie wziął
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-22 20:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrał się ale się wywinęła
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-09 16:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey, właśnie szukam pracy w tego typu agencji, możecie podać więcej szczegółów, jak wygląda tam praca, jacy pacjenci, czy wypłata jest w terminie? a co z nadgodzinami? dzięki pozdr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-13 12:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szkoda słów. 4 zł/godz to marzenie. A dojazd do pacjenta na własny koszt!! Kpina!! Ta kobieta nie ma serca. Pacjentów traktuje ja śmieci a o pracownikach nawet szkoda słów!! Zdecydowanie odradzam!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2011-12-30 19:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujac w tej firmie nie jestes w stanie sama sie utrzymac za te pieniadze 6 zl brutto ,dojazd do kazdego pacjenta na wlasny koszt ,pacjenci rozproszeni po calym powiecie a czesto i gesto te przemile panie z biura beda ci dzwonic na komore i kazac jechac do pacjenta w innym miescie na szybkie zastepstwo.same dojazdy zajmna ci sporo czasu,a wyplata cieniutka niestety,i trzeba sie liczyc z tym ze duzo podopiecznych choruje i idzie do szpitala lub wyjezdza do sanatorium i znow masz tez kilka godzin w tygodniu mniej bo to ile masz podopiecznych zalezy tylko od dobrej woli pan pracujacych w biurze.
zdjecie uzytkownika
anja99 - 2012-04-05 17:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja byłam zadowolona z pracy,fajni podopieczni,wypłata zawsze w terminie.Jak się chciało dorobić to zawsze były dodatkowe nadgodziny do wypracowania.
zdjecie uzytkownika
anika - 2012-05-24 05:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie z biura przemiłe i profesjonalne, ale sama praca urąga ludzkiej godności: dojazd na własny koszt, zarobki niczym miska ryżu, często było to około 400 -500 zł m-c kiedy bilet kosztuje 120. stanowczo nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ajka - 2012-06-12 06:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, opiekunki uciekają jak tylko znajdą coś innego. Za te ochłapy nie da się utrzymać.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-01-24 23:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sobie chwale prace, stawka rzeczywiscie 6 zł. brutto za najprostsze usługi, ale zabiegi specjalistyczne sa więcej płatne, Panie w biurze również kompetentne i miłe, tak samo Szefowa. Podopieczni są różni, ale tak to juz jest. Wypłata jest na czas bez problemów, forma zatrudnienia to umowa zlecenie. A jeśli mówicie że nie pasują stawki , forma zatrudnienia itd....to juz raczej moim zdaniem nie wina Pani Szopy,ale warunków przetargu jaki rozpisuje MOPS- chyba urzędnicy takich instytucji orientują się jaka jest przewidziana prawem minimalna stawka za godzine pracy w Polsce (napewno nie jest to 6 zł. brutto),a mimo wszystko cena usługi jest determinująca wszystko,więc to nie wina firmy tylko tego chorego systemu w tym chorym kraju.....
zdjecie uzytkownika
niki - 2013-02-02 18:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6 zł. brutto??- Szanowni Pracownicy tej firmy, czy Wy sie wogóle orientujecie jakie są ustawowe minimalne zarobki w tym kraju??- to Wam napisze 1600 zł.brutto za 168 godz.pracy- to mniej wiecej 9.52 godz. brutto. Dośc że nie macie umów o prace to macie stawki jak (usunięte przez moderatora) . Jednak to jest tylko i wylacznie Wasza wina że się przyjmujecie na takich warunkach, gdy juz zabraknie takich naiwnych i zaczniecie wymagac normalnych stawek za swoją pracę to wtedy bedziecie mieli normalne warunki pracy i płacy.
zdjecie uzytkownika
didi - 2013-03-11 19:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem nie do końca masz racje,czasami sytuacja zmusza kogoś do podjęcia takiej pracy, ja tam pracuje, mam fajnych podopiecznych, nie daje się wrobić w żadne zastępstwa czy dojazdy...a wypłata to kpina...to fakt..póki nie znajdę czegoś lepszego, cieszę się że mam chociaż to
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 10:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
życzliwy czy możesz powiedzieć w takim razie ile otrzymuje się wynagrodzenia netto za pracę w agencji opiekuńczo medycznej? nie ma szans na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
była opiekunka - 2013-12-14 18:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie Był przetarg czy pani Szopa wygrała? Jeśli tak to będzie to tragedia
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-16 18:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakim miescie?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-17 01:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gliwicach wygrała przetarg, pracownikom będzie chyba płaciła 3 złote na rękę! Chętni do pracy za tą jałomużnę pewnie już ustawjają się szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-19 13:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to ile placi nie zalezy od niej tylko od osrodka chyba nie?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-02-06 17:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierze w stawkę 3 zł na rękę, bo chyba nie ma osoby, która zgodziłaby się na taka stawkę, fajnie byłoby, gdyby ktoś, kto rzeczywiście pracował w agencji opiekuńczo medycznej i handlowej - anna szopa dodał jakąś aktualną opinię.
zdjecie uzytkownika
była opiekunka - 2014-02-09 09:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze bardzo.Chciałam się zatrudnić w tej firmie.Umowa jest taka.Zlecenie lub umowa wolontariacka (kto słyszał aby płacić za wolontariat)Ta druga jest płatna więcej, ale nie są odprowadzane składki.I stawka jest 3,80 za pielęgnacje i 3,30 za usługi podstawowe.(usunięte przez administratora) Trzeba się zarejestrować w urzędzie pracy.Nie polecam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
gienia - 2014-02-11 20:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie jak te pijoki które niby to potrzebują pomocy , śmieją się z nas opiekunek że za takie grosze do nich łazimy ( oni więcej z tej dziadowizny mopsowskiej dostają na picie - niż my uczciwie pracujące opiekunki za tą ciężką robotę, brak słów na to wszystko. Może po następnym przetargu za coraz niższe stawki nie znajdzie się już nikt do tej roboty. Oferowanie takich stawek jest urągające godności ludzkiej.
zdjecie uzytkownika
kimmy - 2014-02-20 15:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w szoku, może to dobre w ramach praktyk, ale przeciez za takie stawki nie idzie się nigdzie utrzymać, to nie wiem kto tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
kinect - 2014-02-28 02:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież tam same emerytki pracują (które w większości same potrzebowałyby opiekunki)- więc im to obojętne czy idą za 2 , 3 czy 4 złote - tak sobie więc łażą dla zabicia czasu - bo jakiejś konkretnej roboty od nich w tym wypadku raczej nie można egzekwowac.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
19 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie agencja opiekunczo medyczna i handlowa anna szopa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x