Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o agencja opiekunczo medyczna i handlowa anna szopa

Pracowałeś w firmie agencja opiekunczo medyczna i handlowa anna szopa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ajka - 2012-06-12 06:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, opiekunki uciekają jak tylko znajdą coś innego. Za te ochłapy nie da się utrzymać.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-01-24 23:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sobie chwale prace, stawka rzeczywiscie 6 zł. brutto za najprostsze usługi, ale zabiegi specjalistyczne sa więcej płatne, Panie w biurze również kompetentne i miłe, tak samo Szefowa. Podopieczni są różni, ale tak to juz jest. Wypłata jest na czas bez problemów, forma zatrudnienia to umowa zlecenie. A jeśli mówicie że nie pasują stawki , forma zatrudnienia itd....to juz raczej moim zdaniem nie wina Pani Szopy,ale warunków przetargu jaki rozpisuje MOPS- chyba urzędnicy takich instytucji orientują się jaka jest przewidziana prawem minimalna stawka za godzine pracy w Polsce (napewno nie jest to 6 zł. brutto),a mimo wszystko cena usługi jest determinująca wszystko,więc to nie wina firmy tylko tego chorego systemu w tym chorym kraju.....
zdjecie uzytkownika
niki - 2013-02-02 18:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6 zł. brutto??- Szanowni Pracownicy tej firmy, czy Wy sie wogóle orientujecie jakie są ustawowe minimalne zarobki w tym kraju??- to Wam napisze 1600 zł.brutto za 168 godz.pracy- to mniej wiecej 9.52 godz. brutto. Dośc że nie macie umów o prace to macie stawki jak (usunięte przez moderatora) . Jednak to jest tylko i wylacznie Wasza wina że się przyjmujecie na takich warunkach, gdy juz zabraknie takich naiwnych i zaczniecie wymagac normalnych stawek za swoją pracę to wtedy bedziecie mieli normalne warunki pracy i płacy.
zdjecie uzytkownika
didi - 2013-03-11 19:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moim zdaniem nie do końca masz racje,czasami sytuacja zmusza kogoś do podjęcia takiej pracy, ja tam pracuje, mam fajnych podopiecznych, nie daje się wrobić w żadne zastępstwa czy dojazdy...a wypłata to kpina...to fakt..póki nie znajdę czegoś lepszego, cieszę się że mam chociaż to
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 10:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
życzliwy czy możesz powiedzieć w takim razie ile otrzymuje się wynagrodzenia netto za pracę w agencji opiekuńczo medycznej? nie ma szans na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
była opiekunka - 2013-12-14 18:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie Był przetarg czy pani Szopa wygrała? Jeśli tak to będzie to tragedia
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-16 18:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakim miescie?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-17 01:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gliwicach wygrała przetarg, pracownikom będzie chyba płaciła 3 złote na rękę! Chętni do pracy za tą jałomużnę pewnie już ustawjają się szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-19 13:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to ile placi nie zalezy od niej tylko od osrodka chyba nie?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-02-06 17:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierze w stawkę 3 zł na rękę, bo chyba nie ma osoby, która zgodziłaby się na taka stawkę, fajnie byłoby, gdyby ktoś, kto rzeczywiście pracował w agencji opiekuńczo medycznej i handlowej - anna szopa dodał jakąś aktualną opinię.
zdjecie uzytkownika
była opiekunka - 2014-02-09 09:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze bardzo.Chciałam się zatrudnić w tej firmie.Umowa jest taka.Zlecenie lub umowa wolontariacka (kto słyszał aby płacić za wolontariat)Ta druga jest płatna więcej, ale nie są odprowadzane składki.I stawka jest 3,80 za pielęgnacje i 3,30 za usługi podstawowe.(usunięte przez administratora) Trzeba się zarejestrować w urzędzie pracy.Nie polecam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
gienia - 2014-02-11 20:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie jak te pijoki które niby to potrzebują pomocy , śmieją się z nas opiekunek że za takie grosze do nich łazimy ( oni więcej z tej dziadowizny mopsowskiej dostają na picie - niż my uczciwie pracujące opiekunki za tą ciężką robotę, brak słów na to wszystko. Może po następnym przetargu za coraz niższe stawki nie znajdzie się już nikt do tej roboty. Oferowanie takich stawek jest urągające godności ludzkiej.
zdjecie uzytkownika
kimmy - 2014-02-20 15:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w szoku, może to dobre w ramach praktyk, ale przeciez za takie stawki nie idzie się nigdzie utrzymać, to nie wiem kto tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
kinect - 2014-02-28 02:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież tam same emerytki pracują (które w większości same potrzebowałyby opiekunki)- więc im to obojętne czy idą za 2 , 3 czy 4 złote - tak sobie więc łażą dla zabicia czasu - bo jakiejś konkretnej roboty od nich w tym wypadku raczej nie można egzekwowac.
zdjecie uzytkownika
DJ - 2014-06-03 17:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,ja już tak kiedyś pracowałam ostatnio 14 lat temu i stawka ciągle ta sama,400,500zł.na ręke,w tej chwili wracam tam bo pasują mi elastyczne godziny pracy,ponieważ nie mogę podjąć stałej pracy,i na pewno większość osób ma podobną sytuację,praca fajna,polecam,.
zdjecie uzytkownika
stani - 2014-06-04 01:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
400-500 zł za tydzień? Bo nie sprecyzowałaś. Dużym plusem jest to, że jest możliwość pracy z doskoku.
zdjecie uzytkownika
DJ - 2014-06-04 13:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
400-500,na miesiąc,.to mało ale to praca dorywcza,zależy ile ma się podopiecznych,.
zdjecie uzytkownika
ile podopiecznych - 2014-06-04 17:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@DJ, no cóż taki wiek, taka branża. akurat szukam czego mamie i pytam Was, ile podopiecznych srednio ma opiekunka w tej agencji?
zdjecie uzytkownika
DJ - 2014-06-05 09:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile podopiecznych to różnie,ja miałam 5,czasem zastępstwo za inna opiekunka,mi pasuje dorywcza praca,jak pisałam wcześniej nie mogę podjąć stałej pracy,liczą się chęci opieki lub pomoc,i tak na marginesie mam 34 lata,.
zdjecie uzytkownika
DJ - 2014-06-05 13:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcześniej nie dopisałam,bo nie było takiej potrzeby ale w 2006 też tam pracowałam i za każdym razem rejon podopiecznych miałam w miejscu zamieszkania,w tej chwili wiem że nie mają już mojego terenu,ale miałam możliwość wyboru rejonu,złożyłam dokumenty potrzebne do zatrudnienia,czekam na tel.pozdrawiam wszystkich chętnych do pracy ze starszymi osobami,.
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2014-07-07 09:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Też jestem zainteresowana pracą jako opiekunka, ale kwota kilkuset złotych za miesiąc nie zachęca tak od razu, chociaż w porównaniu do tego, jakbym miała pracować w innej branży to nie jest źle. 5 klientów to już faktycznie jakaś konkretna sprawa. Czyli koniec końców polecacie zaryzykować? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nightriderka - 2014-07-24 13:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [didi - 2013-03-11 19:38:46]:
ZGADZAM SIĘ W 100%.
zdjecie uzytkownika
otro - 2014-10-27 12:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to 500-700 zl? Miesiecznie? Ja myslalem, ze wy podajecie kwoty tygodniowe??!! To bardzo malo, nie mozna wynegocjowac wiecej? Ja rozumiem, że często pracują tam kobiety na emeryturze, badz rencie, ale przeciez nie tylko. Jak mozna za tyle przezyc. Powinno sie powalczyc o lepsze pieniadze moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
matyldA - 2014-11-08 10:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś w pracy jakieś 10 godzin. W tym czasie licząc czas przejść miedzy podopiecznymi będziesz mieć jakieś 7- 8 godzin pracy zapłacone,więc pracując przez 5 dni w tygodniu, zarobisz około 700 złoty. W czasie swojej pracy odwiedzisz całą okoliczną melinerię katowicką a jak trafisz gorzej to będziesz u babci której się wydaje że będziesz jej służącą. Taka jest praca w tej firmowy
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-12-18 15:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie, wydaje mi się, że jednak można było jednak troche inaczej o tym zapisać, anie od razu takie mega nieprzyjemne komentarze mieć.. nie wiem teraz czy na pewno iść do nich sie zgłosić, bo bardzo szybko potrzebuje znaleźć pracy jakies do nowego roku, a teraz chyba kiepski okres na szukanie pracy jest..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie agencja opiekunczo medyczna i handlowa anna szopa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy agencja opiekunczo medyczna i handlowa anna szopa?
Zadaj pytanie
x