brak logo

Olewnik Serwis

Drobin

Opinie o Olewnik Serwis

gosccc 2013-02-06 19:31:56
firma beznadziejna, wykorzystuja jak tylko moga... na dodatek jak jezdzisz w rozne strony to caly czas jestes na telefon, przelozony ktory tym kieruje jest tak tempy ze po prostu tragedia, kolegow swioch to wysyla na eleganckie trasy a ciebie wysle na sierpc po wydawke i zarobisz 20 zl na dzien... pod telefonem wkazdej chwili... pajac!!!! pensja 1300 zl smiech na sali!!! a obiecywali 2500zl minimum hahahahah zalosna firma nie polecam absolutnie!!!!!!!!!!
B@ 2013-02-25 17:19:13
chyba jeździłeś miesiąc próbny że zarobileś 1300 zl może Twoje umiejętności na nic wiecej nie pozwalają jak jechać tylko po ,,wydawkę"
1
udet 2013-07-05 19:52:28
To czym się jeździ na te wydawki? Olewnik ma auta służbowe? Jak jest rozliczana benzyna? Jak to daleko to co z noclegiem?
prac 2015-11-15 17:27:00
Podzielam opinie o firmie Olewnik Serwis - beznadziejna to mało powiedziane. Tam traktują człowieka jak niewolnika ani nie zarobisz ani sie nie dorobisz, chyba że bólu kręgosłupa. Całe szefostwo to tępaki jakich mało można spotkać poczynając od prezesa a na dyspozytorze kończąc. Za tak ciężką pracę płacić 7, 50 do ręki za godzinę!!! a gdzie nadgodziny a gdzie płaca za soboty i jazdę po nocach. Każde, kto składa tam CV niech się 5 razy dobrze zastanowi!!! Bo oprócz wyzwisk niczego się nie dorobi!
kierowca 2015-11-15 18:47:10
A Tobie tak dobrze się tam pracuje? Czy może dopiero chcesz się tam zatrudnić i sam się oszukujesz że będzie dobrze? Albo jest jeszcze inna możliwość - jestes prezesem tej firmy lub jeseś kierownikiem panem L.! i daletego tak wychwalasz
plas 2015-12-11 02:25:10
mi się pracuje całkiem ok, ludki wiecie jak to jest, wszędzie można narzekać, gorzej spiąć tyłek faktycznie i pracować, jak dla mnie praca bardzo na plus
pr 2016-01-08 09:01:32
Ciekawe jak długo będziesz jeździł z tym swoim spiętym tyłkiem! A bąki to chyba gębą będziesz puszczał
kierowca 2016-04-10 20:11:13
Kto chce jeździć po nocach za 7,50 zl na ręke? Kto chce przewalać rękami całe tony mięcha za 1 grosz z kilograma? Kto chce być poniżany przez prezesa oraz kierownika czy tez na warsztacie? ZAPRASZAMY DO FIRMY OLEWNIK SERWIS. Nie lubisz dni wolnych, wolnych sobót, niedziel, świąt? Podaruj swoj urlop na rzecz firmy bo dla niej trzeba się poświęcić! ZAPRASZAMY DO FIRMY OLEWNIK SERWIS. Za 7,50 zl na rękę będziesz jeździł po 10-12 godzin, mył samochód, rozładowywał, załadowywał, użerał się z magazynierami a po powrocie z trasy czeka cię spotkanie na warsztacie z bardzo "miłam: panem T - oczekuj wyzwisk i poniżania
swing 2016-04-18 09:07:22
kierowca, stawka raczej słąba - nikt z doświadczeniem sięnie zgłosi
cinek 2016-05-20 20:11:16
na kierowcę taka stawka, to dla mnie jakiś żart.. nie wydaje mi się, żeby faktycznie osoby doświadczone chciały się tutaj zgłosić @swing. Jak firma nie podniesie stawek, to ludzie zaczną stąd uciekać..
ciekawy 2016-05-31 18:42:50
Czy to prawda, że dyrektor ds administracji i kontroli w olewnik serwis straszy kierowców, że jak nie będą posłuszni to na ich miejsce są chętni ukraińcy do jeżdżenia za połowę stawki?
ciekawy 2016-05-31 18:43:29
Czy to prawda, że dyrektor ds administracji i kontroli w olewnik serwis straszy kierowców, że jak nie będą posłuszni to na ich miejsce są chętni ukraińcy do jeżdżenia za połowę stawki?
wąs 2016-06-14 16:14:41
Chodzą słuchy,że macie nową p.dyrektor,która wczesniej pracowała w Peklimarze nooo tylko współczuć,zakłamane,zbójowate chodzące zło.
sara 2016-07-01 15:36:21
Z tego co ja wiem to firma już od lat zajmuje się usługami transportowymi i naprawdę dobrze im to wychodzi, nie wiem tylko dlaczego od nich nie ma nowych zgłoszeń, mam nadzieje, że u nich jednak znajdzie się jeszcze zatrudnienie dla nowych osób jednak.
ppr 2016-09-19 14:33:32
A kto tam u nich chce jeszcze pracować za 7, 50 na godzine? A prezes myśli że jak założył okulary na facjate to już inteligent? Pamiętaj Lechu prostak może wyjść ze wsi, ale wieś z niego nie wyjdzie
Awl 2016-09-21 22:11:26
Ja tam uważam, że Olewnik Serwis płaci na czas i w jednej racie
waw 2016-09-23 07:52:52
Do czasu płaci do czasu, już mięcho nie idzie a co bedzie w przyszłości...
widełkoc=va 2016-09-24 12:06:44
jak to nie idzie mięcho? nie rozumiem. @awl a skoro już masz jak widzę taką wiedzę to może jeszcze napisz ile konkretmie płaci, jak z jakichś powodów nie możesz jednak podać konkretnej stawki to chociaż będę bardzo wdzięczna jak przybliżone widełki podasz
Zostaw swoją opinię o Olewnik Serwis - Drobin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olewnik Serwis