Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olewnik Serwis

Pracowałeś w firmie Olewnik Serwis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosccc - 2013-02-06 19:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma beznadziejna, wykorzystuja jak tylko moga... na dodatek jak jezdzisz w rozne strony to caly czas jestes na telefon, przelozony ktory tym kieruje jest tak tempy ze po prostu tragedia, kolegow swioch to wysyla na eleganckie trasy a ciebie wysle na sierpc po wydawke i zarobisz 20 zl na dzien... pod telefonem wkazdej chwili... pajac!!!! pensja 1300 zl smiech na sali!!! a obiecywali 2500zl minimum hahahahah zalosna firma nie polecam absolutnie!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
B@ - 2013-02-25 17:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba jeździłeś miesiąc próbny że zarobileś 1300 zl może Twoje umiejętności na nic wiecej nie pozwalają jak jechać tylko po ,,wydawkę"
zdjecie uzytkownika
udet - 2013-07-05 19:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czym się jeździ na te wydawki? Olewnik ma auta służbowe? Jak jest rozliczana benzyna? Jak to daleko to co z noclegiem?
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-11-15 17:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam opinie o firmie Olewnik Serwis - beznadziejna to mało powiedziane. Tam traktują człowieka jak niewolnika ani nie zarobisz ani sie nie dorobisz, chyba że bólu kręgosłupa. Całe szefostwo to tępaki jakich mało można spotkać poczynając od prezesa a na dyspozytorze kończąc. Za tak ciężką pracę płacić 7, 50 do ręki za godzinę!!! a gdzie nadgodziny a gdzie płaca za soboty i jazdę po nocach. Każde, kto składa tam CV niech się 5 razy dobrze zastanowi!!! Bo oprócz wyzwisk niczego się nie dorobi!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-11-15 18:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B@ - 2013-02-25 17:19:13]:
A Tobie tak dobrze się tam pracuje? Czy może dopiero chcesz się tam zatrudnić i sam się oszukujesz że będzie dobrze? Albo jest jeszcze inna możliwość - jestes prezesem tej firmy lub jeseś kierownikiem panem L.! i daletego tak wychwalasz
zdjecie uzytkownika
plas - 2015-12-11 02:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się pracuje całkiem ok, ludki wiecie jak to jest, wszędzie można narzekać, gorzej spiąć tyłek faktycznie i pracować, jak dla mnie praca bardzo na plus
zdjecie uzytkownika
pr - 2016-01-08 09:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plas - 2015-12-11 02:25:10]:
Ciekawe jak długo będziesz jeździł z tym swoim spiętym tyłkiem! A bąki to chyba gębą będziesz puszczał
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Cała rozmowa to obiecywanie gruszek na wierzbie i nie ma wcale związku z rzeczywistą praca w tej firmie. Rzekomy dyrektor obiecuje złote góry dobrą atmosferę, dobre zarobki, a jak sie zacznie u nich pracować to zupełnie co innego
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-04-10 20:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto chce jeździć po nocach za 7,50 zl na ręke? Kto chce przewalać rękami całe tony mięcha za 1 grosz z kilograma? Kto chce być poniżany przez prezesa oraz kierownika czy tez na warsztacie? ZAPRASZAMY DO FIRMY OLEWNIK SERWIS. Nie lubisz dni wolnych, wolnych sobót, niedziel, świąt? Podaruj swoj urlop na rzecz firmy bo dla niej trzeba się poświęcić! ZAPRASZAMY DO FIRMY OLEWNIK SERWIS. Za 7,50 zl na rękę będziesz jeździł po 10-12 godzin, mył samochód, rozładowywał, załadowywał, użerał się z magazynierami a po powrocie z trasy czeka cię spotkanie na warsztacie z bardzo "miłam: panem T - oczekuj wyzwisk i poniżania
zdjecie uzytkownika
swing - 2016-04-18 09:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowca, stawka raczej słąba - nikt z doświadczeniem sięnie zgłosi

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Olewnik Serwis!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olewnik Serwis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert