Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biuro tłumaczeń Stora Waldemar

Pracowałeś w firmie Biuro tłumaczeń Stora Waldemar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania73 - 2014-05-27 09:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Właśnie czekam na papiery ,mają przyjść do końca tygodnia,a tymi papierami mam wysłać za tłumaczenie 200zł .Proszę czy ktoś z tego biura w Żarach wyjechał do pracy w Dani lub gdzie indziej..
zdjecie uzytkownika
buka - 2014-05-27 21:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ania73 - 2014-05-27 09:28:46]:
ja na Twoim miejscu uważałbym z wysyłaniem kasy... już to samo w sobie brzmi troszeczkę podejrzanie
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-05-29 19:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie, lepiej zachować ostrożność, może niech ktos potwierdzi, że warto wysyłac te tłumaczenia i firma jest uczciwa.
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-06-17 16:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie nazwałbym tak tego, bo przecież czynności administracyjne mają swoja cenę, ale troche dziwi mnie, że nie pokrywaja kosztów szkolenia bhp, to nie powinno byc problemem dla takiej firmy, może ktoś miał inaczej?
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-06-29 23:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niby nie można od razu sprawdzić, ale można otworzyc przy tej miłej pani w w razie czego sporządza się protokół reklamacji, chyba nie?
zdjecie uzytkownika
robson - 2014-07-06 16:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie lepiej się nauczyć niemieckiego lub angielskiego i samemu podzwonic lub powysylac CV za granice? Uda się,wynajmujesz pensjonat bierzerz na wszelki wypadek 1000€ i jedzieszdo pracy a i wczesniej można podpisać dokumenty poprzez mail/fax a nie płacić za prace której nie wiesz ze zostaniesz i to w dodatku 7 dni w tyg.po 12h dziennie , zajazd niezły.Nawet pewnie nie pytaluscie o namiary firmy z Norwegii, 25 tys.za 6 tyg robi swoje haha
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-07-17 12:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to lipa bo ja dzisiaj zamówiłem te dokumenty Pani telefonicznie poinformowała mnie że biuro znajduje się w Zielonej Górze to są jakieś sprzeczne informacje nie odbieram tych dokumentów jak ona nie chce podać nawet podstawowych danych firmy dwie stówki drogą nie chodzi napędzają sobie klientów za tłumaczenia jak zaproponowałem że sobie przetłumaczę to się nie zgodziła ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
G3 - 2014-07-17 19:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to jest ewidentny( usunięte przez administratora ).. po 1 pomocnik bez znajomości jezyka bez doswiadczenia w stoczni? duze niby pieniadze... to jest sciema ... do stoczni potrzebuja wykwalifikowanych pracowników a nie kazdego bez umiejetnosi i bez jezyka i to do polskich brygad... taa jasne. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-07-17 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@robosn, no właśnie jest ryzyko robić coś na własna rękę, nie kazdy tez dysponuje takim funduszem na wszelki wypadek. Ludzie decydują sie na wyjazd jak mają problemy finansowe i chcą dorobić. Dlatego biuro tłumaczeń stora jest w takim przypadku potrzebne i bardzo pomocne. Na rynku sa tez podobne firmy.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-07-23 17:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie 100 razy jaknajdalej od tej firmy(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Stanisław - 2014-08-05 09:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury tu wypisujecie! Ja pracuję w Niemczech od 3 miesięcy. Wyjechałem za pośrednictwem biura tłumaczeń Waldemar Stora. Z tego co wiem mają sporo ofert dla hydraulików i elektryków. To nie mój pierwszy wyjazd ( pierwszy z tego biura). Każdy kto choć raz w życiu wyjeżdżał za chlebem za granię dobrze wie, że koszty są zawsze!!! Pozdrawiam wszystkich niedowiarków!
Ps.
Pytajcie o pracę w Niemczech, pieniądze mniejsze niż w Norwegii ale pewne, i do domu bliżej...
zdjecie uzytkownika
anakin - 2014-09-22 19:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Stanisław, owszem pewne koszty sa zawsze, ale czasem sa ukryte, to znaczy agencja pobiera więcej kasy od pracodawcy, opłaca z tego przejazdy i mieszkanie, płaci diety, a pracownik mniej zarabia. Nie wiem jak to jest rozwiązane w biurze tłumaczeń Stora Waldemar, ale miło słyszeć, że sa osoby zadowolone.
zdjecie uzytkownika
klementyna - 2014-11-04 14:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mój pierwszy taki wyjazd byłby i trochę się obawiam. najlepiej gdyby tu się wypowiedział ktoś z firmy jak wygląda sama organizacja wyjazdu pod względem transportu i jak dokładnie wyglądają warunki na miejscu? mam nadzieję że to wszystko byłoby zagwarantowane na papierze bo na słowo to wiadomo jak się wychodzi czesto
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-12-04 14:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ściema jest z czy, bo nie bardzo zrozumiałem Twój wpis @mag, jakbys napisała cokolwiek więcej to byłbym bardzo wdzięczny w sumie, bo tak to ciężko naprawdę cokolwiek ustalić... tylko wiem, ze chodzi o biuro, ale o co dokładnie? wydaje mi się, że oni dobrze tłumaczą w miare, sa znaną firmą jednak.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-01-09 16:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale dajcie spokój też z drugiej strony na to popatrzcie ile ludzi robi interesy teraz i rozwija się właśnie w Polsce, a nie za granicą, ja uwazam, ze uciekają ludzie, który albo bardzo dobrze znają język albo nie mają na siebie konkretnego pomysłu.. innej możliwości nie widzę, a w biurze tłumaczeń też zarobisz.
zdjecie uzytkownika
sid1267 - 2015-01-15 14:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja chciałbym się dowiedzieć czy wz tej firmy ktoś wyjechał do Norwegii za 28tys zł za 6 tyg i płacił za przetłumaczenie 240zl. Posiłbym o odpowiedź. Pozdro
zdjecie uzytkownika
nie ma po co - 2015-01-31 18:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja uwazam ze nie ma poc owyjzedzac bo w naszym pieknym kraju mozen znalezc dobra prace za dobre pieniadze . chociaz nie ukrywam ze zarobki to dla mnie nie jest najwazniesjza rzecz. chcialbym sie dowiedziec jeszcze tylko od was co sadzicie o tym miesjcu tutaj czy warto sie interesowac wspolpraca czy nie ?
zdjecie uzytkownika
kazek - 2015-04-12 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lęk wysokości nie przejdzie, są badania wysokościowe przed wyjazdem
zdjecie uzytkownika
łycha - 2015-04-22 22:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja właśnie wróciłem po 6 tygodniach z Norwegii. Faktycznie zarobiłem na czysto 56 tys.koron. Drugiego kontraktu nie dostanę, bo firma norweska ocenia wyniki pracy całej brygady a trafiło mi się dwóch leserów ze śląska co w kółko tylko pili i palili cygarety. Narobili złej opinii p. Waldkowi i teraz bierze ludzi z Niemiec. Płaciłem za tłumaczenia dokumentów 240 zł. Byłem uprzedzany,że mogę stracić-zaryzykowałem-warto było. Na szkoleniu bhp jeszcze w Polsce p. Waldek podziękował jednemu trunkowemu, oddał mu za tłumaczenie 240zł,dał na bilet i wyprosił. A na tych hanysach się nie poznał.Oczerniacie tu porządnego człowieka! Załatwił, zawiózł na miejsce, pomógł w norweskim banku z założeniem konta, dał namiary na przewoźnika żeby wrócić bezpiecznie do domu. Nie piszcie głupot o człowieku którego nie znacie
zdjecie uzytkownika
KILLER - 2015-04-22 22:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łycha - 2015-04-22 22:48:15]:
SCIENCE FICTION W NAJCZYSTSZEJ POSTACI HAHA
zdjecie uzytkownika
HANK - 2015-04-23 12:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM TEGO POSREDNIKA
zdjecie uzytkownika
endriu - 2015-04-23 18:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nikt nie sprawdzi tego tłumacza z jego miasta żary czy jest taki wiarygodny
zdjecie uzytkownika
znawca - 2015-04-23 18:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endriu - 2015-04-23 18:21:58]:
głupie pytanie zadałeś bo tam juz go wszyscy znają więc co mają sprawdzać skoro to dla nich oczywiste haha
zdjecie uzytkownika
Justyna_K - 2015-04-24 11:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, po co szukać tłumacza ze swojego miasta. Teraz tłumaczenia wysyła się online. Oszczędzacie przy tym czas i kasę. Ja wysyłam teksty do mojtlumacz.eu. W tym samym dniu dostaję wycenę i na przetłumaczone teksty też długo czekać nigdy nie musiałam. Jeśli ktoś szuka, to polecam z czystym sumieniem :)
zdjecie uzytkownika
Alan - 2015-04-24 12:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałeś w firmie Biuro tłumaczeń Stora Waldemar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.
Nie pracowałem w tej firmie ale korzystałem z usług tłumaczenia dokumentów samochodowych z Holandii. Tłumaczenie zrobione w wyznaczonym terminie, auto zarejestrowałem bez problemu. Szczerze polecam tego tłumacza
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro tłumaczeń Stora Waldemar

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Biuro tłumaczeń Stora Waldemar?
Zadaj pytanie
alert