Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPM "JAF"

zdjecie uzytkownika
były klient - 2012-01-31 14:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja żałuję że nie ma starej ekipy z sosnowca-dziewczyny,gdzie jestescie-wracajcie bo te co saą to eeeh szkoda gadac i w kolejke sie ustawiac
zdjecie uzytkownika
hmmmmmm - 2012-02-01 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były klient? a moze byla pracownica? stad nie pasuje nowy personel :)
zdjecie uzytkownika
była - 2012-03-15 10:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwieżcie kiedyś pensji wzięłam 100zł bo p.kierownik rejonu!nie sprawdziła stron inwentaryzacji!!!!!byłyśmy wtedy 3-liczyłyśmy,myślicie że firma oddała to?????nie!!!!!!!!jak można robić za 100zł?i nawet komornik nie ma takiego prawa aby zostawic bez środków do życia!a ta firma takie PRAWO MAAAAA!!!!!JAKIM CUDEM????
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2012-03-15 21:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coż tu tak ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tko czyżby Izuni niebyło to już spokuj???a co do byłej-nierozumiem jak ci rejonowa moze lub nie sprawdzic renament jakim wogóle to sposobem się stało-baaardzo jestem ciekawa
zdjecie uzytkownika
BYŁA - 2012-03-16 14:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODPOWIADAM:)JAK ZAWSZE ,,,,,,,,,,,,,,BARDZO SIĘ SPIESZYŁA:)A KSIĘGOWA TEŻ NIE MA TELEFONU-PRAWDA?WYSTARCZYŁO ZADZWONIC I POWIEDZIEC.PROSZE PANI KONCOWEJ SUMY PANI NIE DOLICZYŁA,LECZ POPRZEDNIA STRONE PANI WPISAŁA.TYLE.
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2012-03-16 21:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje
zdjecie uzytkownika
hfbgvdjs - 2012-03-22 11:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze zastanawia mnie tok myślenia naszych pracodawców. Jak można zatrudnić kierowników regionów bez wykształcenia wyższego, co najbardziej mnie śmieszy nawet bez średniego z maturą. Przecież to jest żenada... Te Panie nie mają pojęcia o zjawiskach ekonomicznych, przecież to są kpiny. Z ich wykształceniem to co najwyżej kopać doły, a nie zarządzać. Śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
gala - 2012-03-22 11:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jasna sprawa... Rejonowym to doskonale wychodzi rozmawianie na koszt firmy z innymi kierowniczkami i picie kawy na sklepach. W tym są dobre. BRAWO. Przynajmniej w czymś są dobre:)
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2012-03-22 20:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jeszcze palenie papierosów na zapleczu
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-03-23 23:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj fakt ! rejonowe malo ktore rozgarniete . na sklepach pracuja kobiety po maturze, a rejonowe hmm sadze wszystkie po zawodowach, a moze i to nie.Tez zawsze sie zastanawiam jak oni je dobieraja.No a juz ta serwetkowa krolewna hihi [usunięte przez moderatora] to dopiero niewypal. [usunięte przez moderatora] jakich rzadkosc, a szpanuje ze hoho co to nie jest pani kierownik, a podstaw ortografii nie kuma :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPM "JAF"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x