Jaf Trade Sp. z o.o.

Pilica

Opinie o Jaf Trade Sp. z o.o.

były klient 2012-01-31 14:18:54
a ja żałuję że nie ma starej ekipy z sosnowca-dziewczyny,gdzie jestescie-wracajcie bo te co saą to eeeh szkoda gadac i w kolejke sie ustawiac
0
hmmmmmm 2012-02-01 18:03:37
były klient? a moze byla pracownica? stad nie pasuje nowy personel :)
0
była 2012-03-15 10:50:38
uwieżcie kiedyś pensji wzięłam 100zł bo p.kierownik rejonu!nie sprawdziła stron inwentaryzacji!!!!!byłyśmy wtedy 3-liczyłyśmy,myślicie że firma oddała to?????nie!!!!!!!!jak można robić za 100zł?i nawet komornik nie ma takiego prawa aby zostawic bez środków do życia!a ta firma takie PRAWO MAAAAA!!!!!JAKIM CUDEM????
0
pracownica 2012-03-15 21:08:20
coż tu tak ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tko czyżby Izuni niebyło to już spokuj???a co do byłej-nierozumiem jak ci rejonowa moze lub nie sprawdzic renament jakim wogóle to sposobem się stało-baaardzo jestem ciekawa
0
BYŁA 2012-03-16 14:56:01
ODPOWIADAM:)JAK ZAWSZE ,,,,,,,,,,,,,,BARDZO SIĘ SPIESZYŁA:)A KSIĘGOWA TEŻ NIE MA TELEFONU-PRAWDA?WYSTARCZYŁO ZADZWONIC I POWIEDZIEC.PROSZE PANI KONCOWEJ SUMY PANI NIE DOLICZYŁA,LECZ POPRZEDNIA STRONE PANI WPISAŁA.TYLE.
0
Natalia 2012-03-16 21:27:36
Masz racje
1
hfbgvdjs 2012-03-22 11:21:29
zawsze zastanawia mnie tok myślenia naszych pracodawców. Jak można zatrudnić kierowników regionów bez wykształcenia wyższego, co najbardziej mnie śmieszy nawet bez średniego z maturą. Przecież to jest żenada... Te Panie nie mają pojęcia o zjawiskach ekonomicznych, przecież to są kpiny. Z ich wykształceniem to co najwyżej kopać doły, a nie zarządzać. Śmiech na sali
0
gala 2012-03-22 11:25:59
no jasna sprawa... Rejonowym to doskonale wychodzi rozmawianie na koszt firmy z innymi kierowniczkami i picie kawy na sklepach. W tym są dobre. BRAWO. Przynajmniej w czymś są dobre:)
0
Natalia 2012-03-22 20:50:00
i jeszcze palenie papierosów na zapleczu
0
ja 2012-03-23 23:05:31
oj fakt ! rejonowe malo ktore rozgarniete . na sklepach pracuja kobiety po maturze, a rejonowe hmm sadze wszystkie po zawodowach, a moze i to nie.Tez zawsze sie zastanawiam jak oni je dobieraja.No a juz ta serwetkowa krolewna hihi [usunięte przez moderatora] to dopiero niewypal. [usunięte przez moderatora] jakich rzadkosc, a szpanuje ze hoho co to nie jest pani kierownik, a podstaw ortografii nie kuma :)
0
tomi 2012-03-29 22:39:57
praca tam byla z moich najgorszych gozej niz [usunięte przez moderatora] kierownik ludzi traktuje jak smieci wyzywa od jakiego tylko pokazuje palcem tu jak do psa aby do niego podejsc i np.podniesc papierek [usunięte przez moderatora] odradzam takiego kierownika z brodka [usunięte przez moderatora]
0
Natlia 2012-03-30 18:00:47
Masz racje chcia la bym zobaczyć jak maja w domu bo tylko sprzątac myślą ze my leżymy
0
znajoma 2012-04-02 18:42:56
ja chyba nie jestem w temacie czyzby [usunięte przez moderatora] kierowniczka juz nie robila heh to bym byla najszczesliwsza na swiecie!a wiecie kochane czemu:)bo mnie tez zostaewila na bruku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
znajoma 2012-04-02 18:45:57
nie przejmujcie sie sprzataniem od tego sa kierownicy rejonu a my jestesmy od [usunięte przez moderatora]
0
Anna 2012-04-04 20:14:41
należy też wspomnieć, że brak tym Panią kultury osobistej i ogłady
0
trick 2012-04-07 14:16:41
dzisiaj kupiłem \"szynkę surową wędzoną\" firmy ZPM \"JAF\". Szynka bez zapachu. Wędzenia to ona nie doświadczyła.to samo można powiedzieć o smaku tegoż wyrobu, szynka nawet nie jest słona, jakby w zakładzie soli brakło :) po zdjęciu siatki, szynka rozpadła się jakby była z 4 kawałków mięsa sklejona. w środku całkowicie surowe mięso.takie coś firma JAF sprzedaje w cenie 22pln/kg w swoich firmowych sklepach.to jest skandal!
0
ja 2012-04-07 21:57:59
haha no po aferze solnej moze wszystkie zaklady "oszczedzają" na soleniu?
0
pracownica 2012-04-07 22:03:45
a ciekawi mnie czy ta siatke sciagalej przed czy po zaparzeniu szynki? u nas kazdy klient chwalil ja, byli tacy, którzy wracali po kolejna:)
0
ja 2012-04-08 22:10:00
a ja życze wszystkim paniom wesołych świąt ,zdrowia i wytrwalości!!!!!
0
z zapytaniem 2012-04-10 20:51:39
Mam pytanie: czy to prawda że Rejonowe krzyczą na sklepach bo mam zamiar iść do prac do tej firmy?
0
bezstronna 2012-04-11 10:45:59
JAF to nie je-bajka,jest nabór aczkolwiek odradzam tam pracowac, jesli masz propozycje innej roboty
0
Alicja 2012-04-12 20:23:52
Droga koleżanko jeśli masz alternatywę innej pracy to się nie zastanawiaj. Ja pracuje tam długo bo nie mam pieniędzy a na utrzymaniu mam dwójkę dorastających dzieci. Jeśli trafisz na taka kierowniczkę jak p.[usunięte przez moderatora] to będzie kiepsko, nie dość że krzyczy to potem zrobi z ciebie nienormalną że ona ma taki ton głosu. Na dziennym porządku będzie ci wmawiać wiele rzeczy że ona tak nie mówiła labo mówiła- standard.
0
Aneczka 2012-04-13 11:44:37
Witam wszystkie niezadowolone Panie,zastanawiam się czy jest aż tak źle?skoro dalej pracujecie,to widocznie jesteście do niczego,jak można dawać się wykorzystywać i narzekać ,a nic dalej z tym nie robić.Pozdrawiam i znajdźcie odrobinę przyzwoitości aby sobie polepszyć by swojej osobie i rodzinie którą ma się na utrzymaniu.
0
Ja 2012-04-13 12:13:26
jestem ciekawa która z kierowniczek rejonowych pisze takie pozytywne opinie jakby zarabiala tyle co panie to tez bym tak mowila
żal
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaf Trade Sp. z o.o.