Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsalnet Zachód Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Konsalnet Zachód Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-24 16:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co ?pracuje w Konsalnecie ponad rok i jest naprawde ok, ale jesli ktos jest w przadku inni dla was tez beda ok pozdr.AGA
zdjecie uzytkownika
"consalnet" - 2009-12-01 17:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasandra, ale kto Ci powiedział że pensja im się zminiejszy(ła) ???
zdjecie uzytkownika
szwarceneger - 2010-05-06 20:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z przedmówcą, dodam do tego, że za tym kumoterstwem idzie jednocześnie kompletny brak kompetencji, dzieje się tak niestety w całej spółce
zdjecie uzytkownika
G4S Wrocław - 2013-03-02 00:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka , jedna wielka porażka ... Od 31 grudnia G4S zostało przejęte przez Konsalnet ... zmieniło się wszystko na gorsze , zacznijmy od tego że stawki spadły drastycznie jeśli chodzi o zlecenie , mimo że jesteśmy na etatach po G4S do dzisiaj nie dostaliśmy żadnego aneksu że pracujemy teraz w Konsalnecie ... nie dostaliśmy umundurowania i sami mamy sobie przerabiać mundury , od nikogo w firmie nie można się niczego doprosić i dowiedzieć ... Konsalnet w porównaniu z G4S to katastrofa - jeżeli tylko macie taką możliwość to omijajcie tą firmę z daleka i szukajcie pracy gdzie indziej bo tu poza pracą po 15 godzin na dobę za marne pieniądze , które nie przychodzą na czas nic dobrego was nie spotka ....
zdjecie uzytkownika
ochroniarz - 2013-05-01 19:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem konsalnetu od chwili upadłości G4S na polskim rynku ochrony.Jestem na stałym obiekcie biurowym i chwale sobie.Stawka została za G4S kierownictwo też i atmosfera pracy jak narazie wporządku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 14:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy nie wiecie, czy szukają kogoś do pracy w Konsalnet Zachód? Byłbym wdzięczny za napisanie jakiejś orientacyjnej kwoty, jaką można zarobić (oczywiście z nazwą stanowiska). Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, czy dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki? Czy w firmie są związki zawodowe?
zdjecie uzytkownika
Zolo - 2013-12-13 15:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRZEDE WSZYSTKIM KONSALNET NIE MA POJECIA NA CZYM POLEGA OCHRONA I Z CZYM TO SIE WIAZE WIEDZA WYLCZNIE JAK ROBIC WIELKIE PIENIADZE LECZ Z OCHRONA NIE MA TU NIC WSPOLNEGO !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zerk - 2013-12-23 16:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zolo, a Ty pracowałeś w konsalnet zachód, czy jestes niezadowolonym klientem lub z konkurencji? Wie ktoś jakie stawki dla tych z licencją?
zdjecie uzytkownika
zulus - 2014-02-04 09:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko że na szefów i zastępców mianuje się ludzi niekompetentnych najczęściej z protekcji jak to ma miejsce w Polkowicach. Mało że ci nominaci nie mają pojęcia o ochronie to skutecznie psują atmosferę pracy. Może by tak zweryfikować tych pseudoszpecow i zastąpićich ludźmi którzy bynajmniej nie będą psuli atmosfery. Pozdrawiam serdecznie i głęboko wierzę że kierownictwo Konsalnetu zrobi coś w tym kierunku, proponuje mały sondażyk wśród pracowników a to napewno poprawi efekty pracy
zdjecie uzytkownika
domin - 2014-02-04 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z moim przedmowca.Na wielu obiektach na stanowiska kierownicze przyjmowani są ludzie którzy nie spełnili się w poprzednim zawodzie i karierę chcą zrobić w ochronie. Tym samym odbija się to na pracownikach bo ci ludzie swoje braki intelektualne mszczą na podwładnych. Później kierownictwo Konsalnetu dziwi się że ludzie organizują się aby bronić swoich ludzkich praw. Dlatego przylanczam się do mojego przadmowcy i proponuje na każdym obiekcie dokonać sondażu co do przydatności niektórych szefów na zajmowanych stanowiskach
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-04 11:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ok
zdjecie uzytkownika
domin - 2014-02-09 08:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli sondaż miałby polegać na wypiciu kawki z osobą w stosunku do której sondaż jest przeprowadzany to lepiej dac sobie spokój
zdjecie uzytkownika
domin - 2014-02-17 10:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zainteresowanie szefostwa Konsalnetu opiniami swoich pracowników jest na poziomie 0. Najlepiej tylko wymagać
zdjecie uzytkownika
Gostek - 2014-02-21 08:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Konsalnecie w Opolu przy ochronie jednostki wojskowej w Komprachcicach woj.opolskie żenada mój dowódca (usunięte przez administratora) nie ma zasad pojęcia o kierowaniu ludźmi.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bibi - 2014-02-22 13:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
domin, a kogo interesuje opinia pracowników? Tylko szanujące się firmy dbają o swój wizerunek na rynku. Widać konsalnet się tym nie przejmuje, bo pracowników nie traktują poważnie.
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-02-24 15:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ochroniarz - 2013-05-01 19:40:39]:
potwierdzam =konsalnet= to porazka.praca za marne pieniadze(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Arnold - 2014-02-26 12:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy KONSALNET może zatrudniać pracowników kwalitifowanych ochrony z orzeczeniem o niepełnospranosci z PCPR na umowe o prace na terenie jednostek wojskowych,bo u nas w SOLIDZIE jest to niemozliwe.Proszę o podanie podstawy prawnej
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-05-13 01:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam nie wiem czy jest to możliwe. Najlepiej zapytać u źródła, z tamtą szybka wrc. I co dzisiaj ścigacie się 2000 litrowe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet Zachód Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x