Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Elmas

Pracowałeś w firmie Elmas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hanka - 2014-11-03 21:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lina, a możesz napisac o co takiego dokładnie Ci chodzi? Bowiem jesli byłoby tak źle w tej masarni, to chyba większość pracowników dawno już by odeszła z firmy, a jednak coś ich tam trzyma. W ogóle o jakim dziale jest mowa, bo jak sie domyślam sa lepsze działy od innych, a ja jako niepracująca nie rozumiem o co chodzi z tymi "trzema".
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-11-10 20:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOBIETO POMYLIŁAŚ FIRMY
zdjecie uzytkownika
KATI - 2014-11-18 07:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w miasarni Elmas w lipsku!!! TO PORAŻKA TAM TRAKTUJĄ CZŁOWIEKA JAK WOŁA PRACUJESZ JAKO SPRZĄTACZKA WYKŁADASZ TOWAR I EKSPEDIENTKA!SZEFOSTWO TO BUCE KTÓRZY NIE UMIEJĄ SIE ZACHOWAĆ!!!SKLEP OTWIERASZ O 8 AMUSISZ JUŻ BYĆ W PRACY O 4! PORAŻKA ODRADZAMMMMM!!!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-18 09:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To żadna nowość tak jest na każdym sklepie firmowym Elmasu nie tylko w Lipsku,jesteś po prostu murzynem pręgierza tylko brakuje.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-11-18 11:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-11-18 09:19:32]:
cała prawda!!!
zdjecie uzytkownika
pracownica 1 - 2014-11-18 18:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od której masz liczone godziny pracy nie od 4 tylko od 5 30
zdjecie uzytkownika
pimpuś sadełko - 2014-11-18 22:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tatarata, godziny pracy liczone są w zależności od której godziny jest sklep otwarty czyli od 7 lub od 8 a nawet jak przyjdziesz na 5.30 to i tak za darmo do 7! za darmo w tej firmie dostajesz jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od szefa ale tam tak jest i kżdego wybór jak sie chcesz ozapier....ć za darmo to do elmasu:))) hi hi
zdjecie uzytkownika
liki - 2014-11-18 22:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedni drugich warci tak szefostwo tak i obsługa nie miła w Lipsku! ale jak to mówią ''swój do swego ciągnie'' ogólnie to syf w tych sklepach ale ja już tam nie chodze i innym odradzam.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-19 14:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obsługa nie tylko w Lipsku jest do bani w Kozienicach na Warszawskiej same ponuraki i jeszcze każdą pozycję na wadze dobijają przestanę tam chodzić. Nie wiem czy to szefostwo tak szkoli pracowników żeby strat dużych nie było czy one same takie cwane
zdjecie uzytkownika
alka - 2014-11-20 20:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święte słowa dziewczyny macie racje tu potrzebnqa jest kontrola z poza Radomia nie sklepów ale tych pajaców
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-21 07:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak najpierw im sie powinni dobrać do skóry! bo uważają sie za niewiadomo kogo a to takie fujary z wyglądu i zachowania!!!!a ekspedientki muszą sie im podporządkować!no może jak ktoś nie ma innej możliwości zarobkowej to musi tam wytrzymywać! ale ja wam współczuje takiej atmosfery w firmie!szkoda zdrowia bo w Elmasie nikt tego nie doceni.
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-11-23 09:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alka - 2014-11-20 20:45:55]:
Nie wiem o co chodzi ale na ul.Warszawskiej w Kozienicach jest bardzo miła i fachowa obsługa!!!Ja tylko tam robię zakupy.Chyba ktoś ocenia ciebie według siebie.
zdjecie uzytkownika
lina - 2014-11-24 00:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuje ekspedientkom które pracują w elmasie nie dosyć że muszą znosić upokorzenia od dyrektorów do spraw niepotrzebnych to jeszcze niektórzy kupujący są nie grzeczni
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-26 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no a w Lipsku w Elmasie prawie co dzień ostatnio nowe ekspedientki? chyba to dobrze nie świadczy o Elmasie?!? co myślicie? szukają JELENIA do tyrania naszczęście te mądre co odchodzą.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-12-31 08:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elmas beznadziejna firma ktora ekspedientki traktuje jak parobki. Nie wyplacalna i za grosz szacunku do ludzi. Kaza sprzedawac popsute mieso bo nie wolno zwrocic na firme ktore nie nadaje sie do spozycia i pracownicy musza za to oddawac...
Co do wychowania i bezczelnosci to nie tyczy sie tylko 3 osob ale calej firmy bo kto otwiera firme w dniu pogrzebu syna,brata,czy wujka... Aby tylko nachapac sie kasy.. zlodzieje...
zdjecie uzytkownika
lula - 2015-01-07 09:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-12-31 08:19:05]:
popieram!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2015-01-17 23:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-07 09:44:50]:
pracowałem w tej firmie 7 lat różnie bywało kierownicy raz byli mili raz nie ale pracując przez te 7 lat co roku była jakaś podwyżka i nie mała nie narzekałem bo mimo ze czasem szefostwo było ostre to miało racje jeśli chodzi o szefa i szefową to zapamiętam ich bardzo dobrze wielu rzeczy mnie nauczyli co może się wydawać dziwne tym co tu tak piszą w samy złych słowach , powiem tak jeśli chodzi o firmę jeśli ktoś ma słabe nerwy to tam nie wytrzyma taka praca ale jeśli umie żartować i potrafi trzymać się z pracownikami i komunikować to wytrzyma , pozdrowienia dla mojej dawnej Firmy i dla szefostwa
zdjecie uzytkownika
znawca tematu - 2015-01-21 20:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia jest taka. Nie życzę nikomu pracować w tej firmie chyba że wrogowi. Brak szacunku dla pracowników itd. Z tego co słyszałem to firma nie przedstawia żadnych potwierdzeń wypłat (pasków), potrącają sobie ile chcą z pensji po pretekstem tzw. manka. I ta firma uważa się za ...
zdjecie uzytkownika
pośrednik - 2015-01-27 09:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam to co powiedział poprzednik
zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2015-02-22 12:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-03-19 11:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Elmasie sprzedają śmierdzące mięso ,kurczaki a nawet wędliny . Totalny syf!!!! Trują ludzi cuchnącą padliną.
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-04-18 19:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klientka ogląda przez jakiś czas kurczaki i pyta ekspedientkę.....jutro będą większe??? Nie !!! ku..a przecież są martwe!!!!
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2015-04-30 12:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w piatek w kalendarzu czerwona kartka czyli dzien wolny od pracy ,a elmas organizuje jubileusz firmy .Ciekawe czy zaplaca za obecnosc bo w koncu jestes w a nie w domu
zdjecie uzytkownika
Prezydent Kukiz - 2015-05-01 09:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie obecnosc niby nie"obowiazkowa"ale nieobecnosc niemile widziana i pozniej
niespodziewane kontrole i remamenty
zdjecie uzytkownika
J. - 2015-05-02 17:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK. Dostalismy premie WSZYSCY nie tylko zgromadzeni. Spotkanie uwazam za udane . Pozdrawiam -ekspedientka ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmas

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Elmas?
Zadaj pytanie
alert