Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Elmas

Pracowałeś w firmie Elmas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kupująca - 2013-08-19 19:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakim utargu mowa,wg uznania władz za ciężką prace lekkie pieniądze w białej kopercie
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwość - 2013-09-11 09:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcę zapytać czy wypłata jest nadal 18 każdego miesiąca czy jak powinna być 10dnia miesiąca,czyli dziesięć dni po terminie .DYREKTORY też mają po terminie
zdjecie uzytkownika
klijent - 2013-11-15 19:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie dzieje sklep w zwoleniu wieje pustkami a panie ekspedientki ruszaja sie jak muchy w smole
zdjecie uzytkownika
alicja - 2013-12-09 11:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo smutny dzień, po wizycie w elmasie w kozienicach ,ulica radomska.Obsługa ,która traktuje klientów jak,....nie chce mi się tego określać.Są toksycznie i przerażająco złośliwe.Powinny tylko rozpakowywać towar, nie nadają się do obsługi.Już tam nie wejdę.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-01-22 10:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie wiem w jakim sklepie byłaś zanim ocenisz pracę innych i oczernisz upewnij się czy jest to właściwy sklep
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-01-30 17:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że prawda zabolała ,że towar jest nie pierwszej klasv ,a w internecie kierownicywo zostawia te wypowiedzi ,które mu odpowiadają z poważaniem
zdjecie uzytkownika
eee... - 2014-02-09 18:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda mi tych pracownic wiele razy stojac w kolejce slysze jak inni klienci potrafia byc upierdliwi naprawde trzeba miec stalowe nerwy, potrafia byc (usunięte przez administratora)mysla ze jak placa to wszystko im wolno nie chcialabym byc na miejscu tych pan. Podziwiam, szacun.
zdjecie uzytkownika
szumi - 2014-02-26 18:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te Panie muszą mieć momentami rzeczywiście nerwy ze stali. A robią to przecież nie za jakieś duże pieniądze niestety w Elmasie...
zdjecie uzytkownika
Jopek - 2014-02-26 23:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety takie warunki pracy nie sprzyjają dobremu samopoczuciu. Wcale bym się nie zdziwił jakby pół załogi odeszło na skutek wykończenia psychicznego.
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-03-10 15:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim wypadku elmas powinien jak najszybciej cos zmienić, bo jak sprawdzi się to co piszecie, to sytuacja będzie nie najlepsza.
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-03-10 23:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co racja, to racja, jak pół załogi zrobi strajk to Elmas odczuje to dość boleśnie, oby ten scenariusz się nie sprawdził.
zdjecie uzytkownika
kacha - 2014-03-11 20:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ten zakład powinnaq wejść kontrola sklepy powinny być skontrolowane od podstaw ekspedientki powinny powiedzieć w jaki sposób sa traktowane poco sa te codzienne kontrole dlamnie to mobink
zdjecie uzytkownika
biberka - 2014-03-16 10:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam zafajdane naleśniki z ulicy Lotniczej w sieciach sklepów ELMAS---straszna żenada!!! p.s. słyszałam że niedługo menadżerowie wprowadzą do sprzedaży części samochodowe oraz ciuchy z Nadarzyna od Chinoli.....
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-03-16 13:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawa jestem daty ważności tych naleśników a tak wogóle zgadzam się z biberką
zdjecie uzytkownika
kurczak - 2014-04-17 18:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elmas ma co raz więcej przeciwników niestety na tym forum. Chyba nie pozostaje nic innego jak coś wreszcie z tym zrobić
zdjecie uzytkownika
jugol - 2014-05-02 02:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gratuluję dobrego pomysłu @kurczak... chociaż wiesz chyba, że z samych dobrych chęci nic się tutaj nie urodzi
zdjecie uzytkownika
lina - 2014-05-06 19:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w jednym ze sklepów ponad 4 lata i zwolniłam sie sama bo nie wytrzymałam nerwowo.najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tej pracy.Muszą coś zmienić bo jak tak dalej pójdzie to wszystkie dobre pracownice odejdą
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-08 20:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lina, skoro jednak wytrzymałaś te 4 lata pracując dla Elmas, to chyba nie było tak tragicznie, inaczej odeszłabyś wczesniej.
zdjecie uzytkownika
Tola - 2014-05-08 21:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czasami samo życie nas zmusza do takiej pracy bo nie mamy innego dochodu
Ogólnie to można wytrzymać
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lina - 2014-05-09 20:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jarku ja na początku bardzo lubiłam te prace i z chęcią chodziłam do pracy ale zczasem robiło sie coraz gorzej w firmie przyjeżdżali na kontrole czepiali sie byle czego w sumie to o moim odejściu zaważył ten ostatni rok pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: gazetapraca.pl
Przysucha
(mazowieckie)
Radomska Masarnia ElmasLider w sprzedaży mięsa i wędlin zatrudni do pracy w sklepach firmowych osoby z RADOMIA, PRZYSUCHY I OKOLIC,zainteresowane rozwojemzawodowym w branży handlowej. Zapewniamy szkolenia, opiekęi stabilne warunki pracy. CV prosimy składać na adres: j.florczyk@elmas.pl www.elmas.pl
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
baska - 2014-06-16 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcialabym sie dowiedziec jakie sa zarobki i jaka praca... Czy rzeczywiscie praca wyglada az tak zle jak piszecie nie wiem co o tym myslec...
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-06-20 17:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za kontrole w Elmas, o których piszecie i co takiego się pozmieniało, że np. lina przestała lubic pracę?
zdjecie uzytkownika
baska - 2014-06-20 19:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-01 10:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Dyrektorzy, którzy jezdza po sklepach i kontrolują pracowników są najgorszymi kierownikami jakich w życiu widzialem(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-07-08 22:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że ktoś, kto podaje się za klienta może mieć takie zdanie o dyrektorach kontrolujących pracowników Elmas. Przecież klienci nie mają zbytnio z nimi kontaktu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmas
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x