Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Elmas

Pracowałeś w firmie Elmas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alka - 2014-11-20 20:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święte słowa dziewczyny macie racje tu potrzebnqa jest kontrola z poza Radomia nie sklepów ale tych pajaców
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-21 07:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak najpierw im sie powinni dobrać do skóry! bo uważają sie za niewiadomo kogo a to takie fujary z wyglądu i zachowania!!!!a ekspedientki muszą sie im podporządkować!no może jak ktoś nie ma innej możliwości zarobkowej to musi tam wytrzymywać! ale ja wam współczuje takiej atmosfery w firmie!szkoda zdrowia bo w Elmasie nikt tego nie doceni.
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-11-23 09:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alka - 2014-11-20 20:45:55]:
Nie wiem o co chodzi ale na ul.Warszawskiej w Kozienicach jest bardzo miła i fachowa obsługa!!!Ja tylko tam robię zakupy.Chyba ktoś ocenia ciebie według siebie.
zdjecie uzytkownika
lina - 2014-11-24 00:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuje ekspedientkom które pracują w elmasie nie dosyć że muszą znosić upokorzenia od dyrektorów do spraw niepotrzebnych to jeszcze niektórzy kupujący są nie grzeczni
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-26 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no a w Lipsku w Elmasie prawie co dzień ostatnio nowe ekspedientki? chyba to dobrze nie świadczy o Elmasie?!? co myślicie? szukają JELENIA do tyrania naszczęście te mądre co odchodzą.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-12-31 08:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elmas beznadziejna firma ktora ekspedientki traktuje jak parobki. Nie wyplacalna i za grosz szacunku do ludzi. Kaza sprzedawac popsute mieso bo nie wolno zwrocic na firme ktore nie nadaje sie do spozycia i pracownicy musza za to oddawac...
Co do wychowania i bezczelnosci to nie tyczy sie tylko 3 osob ale calej firmy bo kto otwiera firme w dniu pogrzebu syna,brata,czy wujka... Aby tylko nachapac sie kasy.. zlodzieje...
zdjecie uzytkownika
lula - 2015-01-07 09:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-12-31 08:19:05]:
popieram!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2015-01-17 23:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-07 09:44:50]:
pracowałem w tej firmie 7 lat różnie bywało kierownicy raz byli mili raz nie ale pracując przez te 7 lat co roku była jakaś podwyżka i nie mała nie narzekałem bo mimo ze czasem szefostwo było ostre to miało racje jeśli chodzi o szefa i szefową to zapamiętam ich bardzo dobrze wielu rzeczy mnie nauczyli co może się wydawać dziwne tym co tu tak piszą w samy złych słowach , powiem tak jeśli chodzi o firmę jeśli ktoś ma słabe nerwy to tam nie wytrzyma taka praca ale jeśli umie żartować i potrafi trzymać się z pracownikami i komunikować to wytrzyma , pozdrowienia dla mojej dawnej Firmy i dla szefostwa
zdjecie uzytkownika
znawca tematu - 2015-01-21 20:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia jest taka. Nie życzę nikomu pracować w tej firmie chyba że wrogowi. Brak szacunku dla pracowników itd. Z tego co słyszałem to firma nie przedstawia żadnych potwierdzeń wypłat (pasków), potrącają sobie ile chcą z pensji po pretekstem tzw. manka. I ta firma uważa się za ...
zdjecie uzytkownika
pośrednik - 2015-01-27 09:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam to co powiedział poprzednik
zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2015-02-22 12:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-03-19 11:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Elmasie sprzedają śmierdzące mięso ,kurczaki a nawet wędliny . Totalny syf!!!! Trują ludzi cuchnącą padliną.
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-04-18 19:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klientka ogląda przez jakiś czas kurczaki i pyta ekspedientkę.....jutro będą większe??? Nie !!! ku..a przecież są martwe!!!!
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2015-04-30 12:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w piatek w kalendarzu czerwona kartka czyli dzien wolny od pracy ,a elmas organizuje jubileusz firmy .Ciekawe czy zaplaca za obecnosc bo w koncu jestes w a nie w domu
zdjecie uzytkownika
Prezydent Kukiz - 2015-05-01 09:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie obecnosc niby nie"obowiazkowa"ale nieobecnosc niemile widziana i pozniej
niespodziewane kontrole i remamenty
zdjecie uzytkownika
J. - 2015-05-02 17:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK. Dostalismy premie WSZYSCY nie tylko zgromadzeni. Spotkanie uwazam za udane . Pozdrawiam -ekspedientka ;)
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2015-07-02 20:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
urlopów nie ma bo nie ma kto pracować... strandard zawsze wymyslaja coś ... uciekają dziwewczyny i beda uciekac... jeszcze dwa pajace jedzą na koniec i sprawdzaja czystosc na sklepach absurd !!!! śmieszne plakaciki rozwieslili na sklepach jaka to opieka o czym ony tam pisza paranoja ..... tylko niszczą czlowieka psychicznie
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-07-15 09:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w wielkim szoku, kupowałem w elmasie spory czas ale co teraz się dzieje to nawet nie chce nawet tam się iść. Ekspedientki przemęczone z brakiem chęci do pracy (życia) , znerwicowane przez ciągle wizytacje, której jednej bylem świadkiem przypadkiem. Dokładnie na ul. Suchej przechodziłem kolo skepu i widzialem jak obie panie ze strachem w oczach i obawą słuchają jednej tury a wracając natrafiłem na drugą wywodów.Przez same szyby widać że nie warto wówczas wchodzić, A te "odwiedziny" są dość częste bo mieszkam na Południu i bywając w sklepie widziałem różne "najazdy" owych osób i zawsze jest to samo: niezadowoleni, źli, ponurzy i obserwowanie że sam poczułem się niezręcznie jak patrzono co kupuję. W dodatku ostatnio w owych promocjach czuło się nieświeżość nawet jak dostałem towar z tzw. "dostawy" Dla mnie obecnie Elmas chyli się ku upadkowi i nie dziwię się czemu ludzie przestają przychodzić: zły towar, przemęczona obsługa i pełno nerwów.PARANOJA dosłownie że nawet nie poleca się tam iść pracować. Drogie ekspedientki współczuję Wam i jak możecie uciekajcie z tego "więzienia"
zdjecie uzytkownika
w. - 2015-07-15 09:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby dziewczyny nie chodzily na zwolnienia to by byly urlopy... A poza tym mnie nie przeszkadza ze panowie sprawdzaja czystosc sklepu po zamknieciu. Jesli dba sie o sklep to nie ma czego sie obawiac. A gdyby nie sprawdzali to dziewczyny zostawialyby na sklepie syf. Nie wszystkie ale napewno takie sie znajda.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-15 14:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Kljentka - 2015-07-15 14:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem klientką Elmasu na ul. Rwańskiej .Dziś wchodząc do sklepu ujrzałam brak starej obsady (dwie młode energiczne i uśmiechnięte ekspedientki) natomiast ujrzałam panią w podeszłym wieku ledwo chodzącą i bez braku jakichkolwiek chęci do pracy,ruszającą się jak ślimak .Wydając resztę podpierała się o ladę .Czemu zwalniane są fajne osoby z pełnią do życia a zatrudniane są osoby nie nadające się do handlu.Po dzisiejszych zakupach które robię na niemałą kwotę ,nie wiem czy będę robiła tam zakupy jeśli zobaczę starszą kobietę z wąsami za ladą !
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-07-17 15:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@w. ma racje, nie wyobrażam sobie, zeby nie dbac o czystość w sklepie. To jest ejdnak miejsce pracy i jak każde inne powinno być schludne i zadbane. Mam nadzieje, że będze wszystko dobrze i wydaje mi się, że teraz ta ofert na Specjalista ds. Sprzedaży w Sklepie Internetowym będzie całkiem rozwojowa i perspektywiczna.
zdjecie uzytkownika
mi... - 2015-07-24 22:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmniejszcie ceny to i klienci beda a nie wymagacie cudów od ekspedientek, które i tak cuda opowiadają żeby coś sprzedac
zdjecie uzytkownika
lilja - 2015-07-30 12:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,hej,hej....w firmie elmas nic sie nie zmienia ...odkad nastal pan menadzer same cyrki sie dzieja....po co on im....tylko po to by zmuszal ekspedientki do sprzedazy duzych ilosci miesa....ale jak swiat swiatem wszyscy wiemy ze tak sie nie da na sile duzo sprzedac....ekspedientka jak jest znerwicowana to nie handluje normalnie efektywnie....najgorsze jest to ze mieso i wedliny sa stare smierdzace....czemu?bo zbyt duze ilosci sa na sklepach towaru...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 17:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
horol - 2015-08-26 17:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że sprzedaż to jest dosyć specyficzna branża, która czasami potrafi sprawić psikusa. Głównie problem jest z dostosowaniem oczekiwań do możliwości. A czasami jest tak, że nie można się w jednej firmie zgrać i potem wychodzą jakieś buble. A każdemu potrzebne jest to samo - wspólny cel czyli sprzedaż.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-30 12:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Elmasie na Michałowie smród starych wędlin, gorąco, latają muchy.Natłok wędlin i mięsa, niekoniecznie świeżego. Jakiś czas temu do sprzedaży wprowadzono słodkie bułki, ciasta itp.Brakuje tylko papieru toaletowego żeby....Byłam świadkiem wizyty dwóch panów pseudomenagerów wytrząsających się nad personelem.Jednego parę lat temu widywano w jednym z marketów, gdzie też był znany ze swojego chamstwa. WYNIKI,WYNIKI,WYNIKI!!! Nawet kosztem klientów. Niech się kretyni nauczą zasad marketingu...ikultury.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmas

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Elmas?
Zadaj pytanie
alert