Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MediaExpert

Pracowałeś w firmie MediaExpert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-07 10:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie kradłeś i w miare pracowałeś zawsze można się dogadac.
Jest jak wszędzie tam gdzie się drewno rabie lecą wióry czyli go work.
zdjecie uzytkownika
go go wiory leca - 2013-06-22 23:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wózkowy do sklepu i kup se faje
czy tak malo zarabiasz kierowniku dystrybucji terg
ze sepisz od biednych pracownikow
zmniejsz sobie racje zywnosciowe a bedzie cie stac
ps.cos wolno poruszasz sie wozkiem na magazynie czyzby
brak kondycji
zdjecie uzytkownika
NOW...(osc)-niezgody - 2013-07-06 18:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] koordynatorze Transp... kierown...D.. ystrybucji
umyjcie swoje brudne ..stopy
to my nie jestesmy dla was
tylko wy dla nas
kim wy jestescie ze nas dyskryminujecie
ogarnijcie sie i spojrzcie nam w oczy
Cała aria w tej dystrybucji to wy ZAKAŁY TERGU
Moze przyszla pora na zmiany
ps.
Kameleon--czego masz czerwone uszy jak klamiesz
zdjecie uzytkownika
PLug 07 - 2013-08-04 16:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WTYCZKA to[usunięte przez moderatora] I POMYSLEC ze mamy takiego kolege wsrod nas
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-15 13:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej czy w media Expert dostaję się 13 lub jakis inny tego typu socjal jakies bony sodexo na święta ??
zdjecie uzytkownika
x - 2014-08-01 15:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odradzam!
Jako kierowca tyrasz od rana do nocy.Czasem zdarza się,że po dwa kursy dziennie.Jak zrobisz za dużo nadgodzin to dadzą Ci dzień wolny.Podstawa to 1680 brutto.

Z tego co wiem magazynierzy też nie mają lekko.Podstawa 2000 brutto plus premie,które raz mają,raz nie.Chłopaki pracują na 3 zmiany plus przymusowe nadgodziny:/
zdjecie uzytkownika
telefan - 2014-09-19 09:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fundusz Inwentaryacyjny w Media. Jesli w okresie zatrudnienia były zmiany kadrowe i nie podpisywaliście w tym dniu nowej umowy o wspólnej odpowiedzialności materialnej (zmiana udziału procentowego w odpowiedzialności), pracodawca nie może was obciazyc za braki inwentaryzacyjne. Okres przedawnienia mija po 3 latach od zwolnienia. Zainteresowanych zapraszam na telefan@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-09-21 15:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz TERG Media expert poszukuje zastępcy kierownika salonu, wymagane jest doświadczenie na stanowisku kierowniczym (dodatkowy atut), wykształcenie min. średnie, wiedza i doświadczenie z zakresu zarządzania zespołem pracowników, odporność na stres oraz doskonała organizacja pracy, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność, kreatywność, samodzielność, zaangażowanie i dyspozycyjność, znajomość branży RTV/AGD/IT będzie dodatkowym atutem. Czyli stosunkowo wymagania niewielkie.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-10-02 12:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijać tą firmę z daleka.Praca po 8 godzin to fikcja.Kierowcy po 10-12 godzin.Magazynierzy też 9 lub 10.Godziny pracy tragedia.Pensje j.w.Rotacja pracowników ogromna.
zdjecie uzytkownika
radko - 2014-10-21 14:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może ja mam inne pytanie w takim razie, czy jest możliwość podwyżki u Was czy średnio z tym? bo rozumiem, ze jak się aplikuje na jakieś stanowisko to trzeba na nim pozostać tak jak np. jest się kierowcą, to kierowca, jak magazynierem to magazynierem i nie później możliwości zmiany tego za bardzo?
zdjecie uzytkownika
glft - 2014-12-18 19:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radko - 2014-10-21 14:03:18]:
Żadnych podwyżek nie uświadczysz Kolego.Straszna atmosfera.Daruj sobie pracę za 2400 brutto plus przymusowe nadgodziny.Naprawdę w tym kraju można mieć lepiej.No i nocki!Godziny pracy(podstawowe) 18.00-2.00 i 22-6.00 !Obcinają pensje!
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2014-12-31 23:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy kobiety tez tutaj przyjmuja spokojnie do pracy? taka wypłata jak dw czterysta brutto to nie jest słaba kasa dla mnie, ostatnio pracowałąm za mniejsze pieniązki. tylko też zalezy ile dni w tygodniu trzeba pracować i w ogole czy dam sama tam radę pracować. Prosiłąbym o pomoc w tym temacie. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kryspin król - 2015-01-20 11:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, jestem kobieta i bardzo bym chciała do niuch dostac do pracy. interesuję się trędami mody w elektronice i serwisuję w wolnym czasie telefony komórkowe. czy mam szanse dostać u nich w firmie jakieś godziwe zatrudnienie? podstawowym warunkiem jest dla mnie umowa o pracę, czy mogę taką u nich dostać?
zdjecie uzytkownika
zak - 2015-01-21 10:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kumpel chyba miał umowę o pracę u nich więc pewnie też dostaniesz
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-05-16 05:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu dluzszy czas. To jest tak... Powiedzmy ze 14zl brutto na godzine, dla zwyklego magazyniera na umowie 2000 brutto, 400zl premii uznaniowej (jak nic zle nie wydasz i sie nie mylisz itd. inaczej moga cos uciac), do 550zl premii konkursowej (premia za czas kompletacji i zaladunku, zwykle wychodzi 100-200zl brutto na miesiac jak sie ktos za bardzo nie obija), dodatek nocny +10% za godzine brutto, nadgodziny 50tki normalnie i 100tki gdy zostajesz po 2 zmianie lub przychodzisz w dodatkowy dzien. Za dodatkowe dni wychodzi na czysto 160-180zl na dzien wiec niezle. Normalna wyplata to powiedzmy 1900zł na reke, tak na prawde jak przyjdziesz tam jakis dodatkowy dzien + zostaniesz czasem nadgodziny i nic nie spierniczysz w miesiacu (bledy wydań) to i wychodzi 2200-2300 na czysto na miesiac. Jak sie ma za duzo nadgodzin (powyzej 20) to lubia urywac premie itd. (jak wszedzie). Ogolnie bez rewelacji ale tez nie najgorzej. Praca z terminalem (skanerem), w miare ciekawie bo rozne rzeczy sie robi... zaladunki, rozladunki, wydania, przyjecia, kompletacja... Teraz kryzys w firmie to przyjmuja chyba kazdego. Rotacja potężna. Kilkanascie osob tylko w stalej ekipie. Atmosfera w miare spoko. Nachodzic sie trzeba i czasem troche podzwigac (choc bardziej dokucza to pierwsze). Ogolem praca fajna, nie ma co narzekac, nikt cie nie pogania. Ale najgorsze sa godziny pracy... 2 i 3 zmiana, czasem wypada 1sza... z tym ze 2ga i 3cia to w zaleznosci od polecen kierownika: od 14 do 22 i od 18 do 2, oraz od 22 do 6 i od 24 do 8. Praca zazwyczaj od niedzieli do czwartku. Praktycznie brak mozliwosci awansu chociaz roznie to bywalo na przestrzeni lat. Staz pracy + znajomosci mile widziane jezeli juz o awansie mowa. Koordynatorzy w porzadku. Terazniejszy kierownik troche sciemniacz :) firma ani zla ani dobra. Nie ma co narzekac. Z fizycznych aspektow trzeba wziac tylko pod uwage ze trzeba sie nadreptac przez ten caly dzien. A uprawnienia na wozki trzeba miec wewnetrzne i zeby jezdzic wozkami trzeba przepracowac w Tergu od 3 do 4 miesiecy. No to chyba tyle. Pozdrawiam, pracownik firmy Terg Mediaexpert. CDW :)
zdjecie uzytkownika
odys - 2015-05-18 11:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaro - lepiej bym tego nie ujął. Zarobić się da, jak się chce popracować i jest się dokładnym. Stawki nie urywają, ale nie są złe - spokojnie wystarczają :) Wiadomo, że chciałoby się czasem więcej, ale myślę, że mniej-więcej wszędzie podobnie. Jedyne bardzo mocno na + to atmosfera w pracy, bo ludzi się poznaje dobrych! :)
zdjecie uzytkownika
x - 2015-05-24 13:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [odys - 2015-05-18 11:24:35]:
"Kolego"chyba spadłeś z krzesła jak to pisałeś.Praca w tym miejscu to porażka.Pracowałem tam kilkanaście miesięcy i żałuje każdego dnia.Co to za godziny pracy?!Pięć zmian 14/16/18/22/24 !!Za te parę złotych?!Teraz mam dobrą pracę za prawdziwe pieniądze.Z tego co rozmawiam z chłopakami to każdy szuka innej.Ta firma to wyzysk w czystej postaci.Niejasne zasady premiowania!Jak ja się cieszę,że już tam nie pracuje!P.s: 1900 zł to jest "normalna wypłata?"LOL!To są grosiki za bieganie z pralkami.Nawet Ci co kablowali się zwolnili,bo dobrze widzą,że ta firma upada.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-06-16 16:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak slyszalem ze urywaja z premii. Czy to prawda faktycznie to nie wiem bo nie mialem nigdy duzo nadgodzin. Moze po prostu tak bylo za tamtego kierownika bo mowili mi to starzy pracownicy. Pozdrawiam! :)
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-02 20:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaro - 2015-06-16 16:14:37]:
Sory,ale jak dla Was takie "stawki spokojnie wystarczają" to chyba coś jest nie tak.Skoro jest tak dobrze,to czemu prawie wszyscy starzy pracownicy się zwolnili?Atmosfera jest fatalna.Pracujesz 8 godzin w nocy i potem jeszcze 2 dodatkowo.Śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
afejs - 2015-07-03 18:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2015-07-02 20:34:19]:
Jest bardzo dobrze.Nawet Tomek zwiał do Betardu. P.s:Dzisiaj też trzeba będzie zostać 2 godziny po nocce?
zdjecie uzytkownika
Czarek - 2015-07-19 22:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu jakich stawek można się tam spodziewać, bo się pogubiłem. Ktoś napisał, że 14 złotych brutto na godzinę, wydaje mi się, że to nie jest jakaś tragiczna stawka. Czego się w sumie spodziewać po takiej firmie, zważając, że u konkurencji jest pewnie podobnie. Ciekawi mnie atmosfera pracy w Media Expert.
zdjecie uzytkownika
nie prawda - 2015-07-22 09:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Czarek - 2015-07-19 22:34:52]:
Jakie 14 brutto :D Chyba jak sobie 6 dni w tygodniu popracujesz to Ci tyle wyjdzie.Posłuchajcie oni już nie mają kogo do tej pracy przyjąć.Co chwila nowe ogłoszenia.Popatrzcie na olx!Wyobraź sobie,że masz 6 nocek od 24.00-8.00.To wiesz co robisz w dzień wolny w nocy?Nie możesz zasnąć!
zdjecie uzytkownika
Cordwell Walker - 2015-07-29 18:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikomu pracy w tym kołchozie druga i trzecia zmiana a jak masz za dużo nadgodzin to Cie okradną. 13 Trzynasta pensja ahaha nie daj się na nią nabrać !!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Profesjonalna rozmowa, bez zbednych pytan. Od razu przyjmuja.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
namiestnikAlbaniKarol - 2015-07-29 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale widać się dla Jara praca w tym miejscu jest znakomita bieganie z 130 kg SAIDEM na dwukułce o 3 w nocy za 1900 zł. Jarek chyba się nie szanujesz i nie masz dużych ambicji życiowych.
zdjecie uzytkownika
nie pozdrawiam - 2015-08-01 11:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [namiestnikAlbaniKarol - 2015-07-29 18:20:21]:
Może się nie szanuje,albo to Ktoś z kierownictwa pisze.Ludzie przecież tam są co chwilę nowi pracownicy.Zobaczcie na olx co chwila szukają kogoś nowego.Dlaczego?Ludzie się zwalniają,bo nikt nie będzie BIEGAŁ z ciężkim AGD za te psie pieniądze.Zrobisz więcej nadgodzin to Ci utną kasę.Czyli w pewnym momencie biegasz za darmo:).Starzy pracownicy odeszli,bo widzą co się dzieje.Chłopaki uciekajcie stamtąd.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MediaExpert?
Zadaj pytanie
alert