Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TERG Media Expert Długołęka

Pracowałeś w firmie TERG Media Expert Długołęka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca 222 - 2013-02-12 16:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejdź to ci wszystko wytlumaczą bo ten portal nie daje prawdy, umowa jest czytelna a kasa na czas i mało płacą za nadgodziny bo od 1550 jak wcześniej ktoś pisał i jest paru tutaj na nie i tutaj sobie piszą zamiast poszukać pracy która im odpowiada, dojazd jest do [usunięte przez moderatora] ale każdy na kazdego tutaj może liczyć. Jest robota do zrobienia bez kokosów bo dostaniesz to co na umowie i czasami usłyszysz dziekuję, normalna tyrka w Polskich [usunięte przez moderatora] warunkach.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-02-12 19:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowcy sie krusza idzie wiosna
dlatego podali do urzedu
firma slaba pieniadze slabe
tylko dynamiczna praca
nikt tu juz niechce przyjsc
kierownictwo to zaklamana banda
25 km od centrum areszte masz w postach
szkoda paliwa na klamstwa jakie ci zaserwuja
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2013-02-13 15:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora], przestań pisać głupoty i bierz się do roboty.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-02-14 09:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1550 brutto??????????????za prace jako kierowca to chyba żart!!!!!!cos do tego?
zdjecie uzytkownika
Ranigast - 2013-02-15 16:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na firma to jakiś żart
zdjecie uzytkownika
kp pracus - 2013-02-19 18:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoje opinie sa juz nudne
wczesniej czy pozniej odlepia cie od ulubionego biurka
ludzie nie sa wieczni jak ty ze swojim chuckiem
prawdy nieda sie schowac pod dywan kolego
zdjecie uzytkownika
durnie - 2013-02-20 09:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] nie widzicie że te opinie są im na rękę!!!Wykonuja rozkazy i sie z was smieja [usunięte przez moderatora]!!!Wybaczcie koledzy ale troche pomyslunku w tym wszystkim!!!Tutaj nie ma dywanu!!!
zdjecie uzytkownika
Dureń ma racje - 2013-02-20 16:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dureń ma racje, kierownictwo siedzi pierdzi i sie smieje a opinie nabijaja im kieszenie!
zdjecie uzytkownika
sucker - 2013-02-20 23:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie !! Dwa szybkie tematy :D :D
zdjecie uzytkownika
postaraj sie bardziej - 2013-02-22 09:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak już ktos tak bardzo zalazł Ci za skóre i chcesz go zdyskredytować to postaraj się bardziej i nie pisz 15 opinii z jednego IP.
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2013-02-26 18:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw odzyskaj miedziaki za pracę za granicą ,he...he.
zdjecie uzytkownika
welcome in real - 2013-03-25 11:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szczęście portal swoją drogą i rzeczywistość swoją drogą, dzięki dobrej gospodarce magazynierów i kierowców zespół PONOWNIE uzyskał 100% zwrot funduszu - GRATULACJE!
zdjecie uzytkownika
. - 2013-03-25 12:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
welcome in real - 2013-03-25 11:31:17

Na szczęście portal swoją drogą i rzeczywistość swoją drogą, dzięki dobrej gospodarce magazynierów i kierowców zespół PONOWNIE uzyskał 100% zwrot funduszu - GRATULACJE!
Tylko że prawie wszystkich dobrych magazynierów się pozbyli bo im nie pasowali, a zostały same ciecie siedzący cichutko, którym dasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast czekolady a oni zjedzą i poproszą o dokładkę.
zdjecie uzytkownika
gratulacje - 2013-03-26 22:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
glupoty i zaklamania
chucu i kameleon idzcie lepiej
do kosciola bo swieta tuz tuz
a na ;lekarza juz za pozno
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-07 07:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w TERG Media Expert Długołęka Długołęka robią problemy z wypowiedzeniem?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-07 10:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie kradłeś i w miare pracowałeś zawsze można się dogadac.
Jest jak wszędzie tam gdzie się drewno rabie lecą wióry czyli go work.
zdjecie uzytkownika
go go wiory leca - 2013-06-22 23:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wózkowy do sklepu i kup se faje
czy tak malo zarabiasz kierowniku dystrybucji terg
ze sepisz od biednych pracownikow
zmniejsz sobie racje zywnosciowe a bedzie cie stac
ps.cos wolno poruszasz sie wozkiem na magazynie czyzby
brak kondycji
zdjecie uzytkownika
NOW...(osc)-niezgody - 2013-07-06 18:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] koordynatorze Transp... kierown...D.. ystrybucji
umyjcie swoje brudne ..stopy
to my nie jestesmy dla was
tylko wy dla nas
kim wy jestescie ze nas dyskryminujecie
ogarnijcie sie i spojrzcie nam w oczy
Cała aria w tej dystrybucji to wy ZAKAŁY TERGU
Moze przyszla pora na zmiany
ps.
Kameleon--czego masz czerwone uszy jak klamiesz
zdjecie uzytkownika
PLug 07 - 2013-08-04 16:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WTYCZKA to[usunięte przez moderatora] I POMYSLEC ze mamy takiego kolege wsrod nas
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-15 13:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej czy w media Expert dostaję się 13 lub jakis inny tego typu socjal jakies bony sodexo na święta ??
zdjecie uzytkownika
x - 2014-08-01 15:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam!
Jako kierowca tyrasz od rana do nocy.Czasem zdarza się,że po dwa kursy dziennie.Jak zrobisz za dużo nadgodzin to dadzą Ci dzień wolny.Podstawa to 1680 brutto.

Z tego co wiem magazynierzy też nie mają lekko.Podstawa 2000 brutto plus premie,które raz mają,raz nie.Chłopaki pracują na 3 zmiany plus przymusowe nadgodziny:/
zdjecie uzytkownika
telefan - 2014-09-19 09:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fundusz Inwentaryacyjny w Media. Jesli w okresie zatrudnienia były zmiany kadrowe i nie podpisywaliście w tym dniu nowej umowy o wspólnej odpowiedzialności materialnej (zmiana udziału procentowego w odpowiedzialności), pracodawca nie może was obciazyc za braki inwentaryzacyjne. Okres przedawnienia mija po 3 latach od zwolnienia. Zainteresowanych zapraszam na telefan@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-09-21 15:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz TERG Media expert poszukuje zastępcy kierownika salonu, wymagane jest doświadczenie na stanowisku kierowniczym (dodatkowy atut), wykształcenie min. średnie, wiedza i doświadczenie z zakresu zarządzania zespołem pracowników, odporność na stres oraz doskonała organizacja pracy, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność, kreatywność, samodzielność, zaangażowanie i dyspozycyjność, znajomość branży RTV/AGD/IT będzie dodatkowym atutem. Czyli stosunkowo wymagania niewielkie.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-10-02 12:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać tą firmę z daleka.Praca po 8 godzin to fikcja.Kierowcy po 10-12 godzin.Magazynierzy też 9 lub 10.Godziny pracy tragedia.Pensje j.w.Rotacja pracowników ogromna.
zdjecie uzytkownika
radko - 2014-10-21 14:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może ja mam inne pytanie w takim razie, czy jest możliwość podwyżki u Was czy średnio z tym? bo rozumiem, ze jak się aplikuje na jakieś stanowisko to trzeba na nim pozostać tak jak np. jest się kierowcą, to kierowca, jak magazynierem to magazynierem i nie później możliwości zmiany tego za bardzo?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TERG Media Expert Długołęka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x