Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FADOME Fabryka Mebli Szindzielorz

Pracowałeś w firmie FADOME Fabryka Mebli Szindzielorz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byly pracownik 2 - 2010-05-20 21:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
popieram
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2010-11-13 15:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj popieram!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Fik - 2011-03-14 21:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście żałośni doprawdy, skoro wszyscy tutaj tacy mądrzy, to czemu zostaliście zwolnieni??? Ja osobiście bardzo jestem zadowolona z pracy i cieszę się ,że trafiłam na Fadome, lepszej pracy nie miałam!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-14 21:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tak popieram, ale Fik-a. Jetem zadowolony z pracy u Fadome.
zdjecie uzytkownika
były - 2011-10-12 11:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak myślicie kto napisał to wyżej? mam wrażenie,że pewna pani ze świty!
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-01-11 20:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fik - 2011-03-14 21:27:33

Jesteście żałośni doprawdy, skoro wszyscy tutaj tacy mądrzy, to czemu zostaliście zwolnieni??? Ja osobiście bardzo jestem zadowolona z pracy i cieszę się ,że trafiłam na Fadome, lepszej pracy nie miałam!!!
mam pytanie do ciebie jesli fadoma jest okej to czemu ludzi przez pewien czas zwalniał ludzi masowo czym oni zawinili odzpowiedz mi na to pytanie?
zdjecie uzytkownika
nik - 2012-03-12 16:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekaj aż cie zwolni to pogadamy a jeżeli chodzi o zwalnianie to odpowiedz mi na jedno pytanie jak śię zatrudniałem w tejże firmie to czemu zaczą zwalniać ludzi ale masowo (około60osub) co zwolnił. powiedz mi dlaczego czyżby uznał że aż tyle ludzi by było niezdolnych do pracy tacy ludzie jak ty mnie wkurzają. ps. czekam na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
x - 2012-06-29 16:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam rok temu w wakacje, w tym rooku tez chce isc
zdjecie uzytkownika
mala Mi - 2012-08-03 22:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam gadacie i marudzicie a że wam sie pracować nie chce i się szwendacie, chodzicie jak cieleta a to że wiele rzeczy s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] **** to juz niekt nie wspomina i gadacie o zwolnieniach weźcie sie konkretnie za robote a napewno to docenią.. nie chciałabym być tam szefam i sie za niego wkurzac na was.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-14 08:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz jak pracuje się w FADOME Fabryka Mebli Szindzielorz? Możesz ktoś napisać trochę więcej na temat tego jak tam warunki panują? Ile mogę tam zarobić średnio miesięcznie i jaką dają umowę oraz na jaki okres jest ona podpisywana? Pytam się bo za parę dni idę na rozmowę i chciałem wiedzieć trochę więcej
zdjecie uzytkownika
markus - 2013-06-14 14:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinia o meblach :)

Kupiłem pewien zestaw ze względu na cenę i wygląd. Materiały użyte do produkcji wydają się dobre, natomiast już sama jakość wykonania czyli np; spasowanie, instrukcje, materiały do skręcania (kołki czy mimośrody) są fatalne. Niech dobrym przykładem na brak jakości w wykańczaniu będzie fakt, że wszystkie mimośrody i część kołków musiałem dokupić w sklepie z akcesoriami meblarskimi. Mimośrody się łamały a cześć kołków była albo za duża albo za mała. Instrukcje są fatalnej jakości i trzeba naprawdę dobrze pogłówkować co jest co na niej narysowane czy opisane.

Ogólnie raczej nie kupię więcej produktów tej firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-14 15:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja natomiast szukam opinii na temat pracy w Fadome. Jak ktoś może to niech napisze ile się zarabia?
zdjecie uzytkownika
phil - 2013-07-07 11:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie musisz podjąć pracy w tej "firmie" to poszukaj sobie pracy gdzieś indziej, ten "zakład" różni się tylko tym od [usunięte przez moderatora] że pierwszego dostaniesz jakieś pieniądze no i nad bramą nie ma napisu
z [usunięte przez moderatora] bo go ktoś wcześniej ukradł
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 12:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tym co napisał phil to raczej nie świadczy o tym że jest tam dobrze. A ile się tam zarabia? Kwotę napiszcie
zdjecie uzytkownika
kulczyk - 2013-09-02 10:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje ze juz tam nie pracuje patologiczna firma :)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-09-16 13:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kulczyk to pewnie Ty w takim razie orientujesz się na temat zarobków. Bo widzę że anonim próbował się dowiedzieć ale nie udało mu się.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-11-11 20:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowalem w firmie Fadome az 4 lata do czasu jak zachorowal ciezko moj syn musialem zrezygnowac z pracy na poczet zdrowia dziecka prace w tej firmie wspominam milo wiele zyczliwosci z strony szefa i pomocy a takze zrozumienia chetnie bym tam wrocil
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2013-11-11 20:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2012-01-11 20:43:31]:
wiele osob samych sobie bylo winnych temu ze zostawali zwolnieni cos wiem na ten temat
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-01-08 12:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak jest teraz w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Jaga - 2014-03-06 00:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj jest tak, że za darmo to nikogo nie zwalniają. Trzeba sobie zasłużyć. Chociaż bywają przypadki, że szef po prostu się zaweźmie na kogoś to już koniec. Nie wiem jak jest w Fadome, ale wątpię żeby tak drastycznie.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-04-10 18:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos jest zorientowany na tyle, by napisac jak obecnie wiedzie sie na produkcji w Fadome? Warto próbować się dostać?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-16 07:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma patologia mobing na każdym kroku naprawdę szkoda czasu na pracę w tej firmie nie znasz dnia i godziny kiedy cię zwolnią i nie wiadomo za co
zdjecie uzytkownika
Hary - 2014-11-05 21:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie trochę z innej beczki, tz jak jakościowo wyglądają meble które opuszczają produkcje ? Postawione chociaż trochę na jakość produktów, czy raczej mocny wyścig z produktami "MADE IN CHINA" o berło niskiej jakości ? Da się użytkować bez strachu że przy najmniejszym dotknięciu coś odleci albo całkowicie się złoży?
zdjecie uzytkownika
Pani Marysia - 2014-11-24 17:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Patologia jednym słowem, przyjmują i zaraz zwalniają niewiadomo z jakiego powodu, pijaństwo na produkcji. Nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-15 13:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanko, czy firma ma jeszcze własny transport i kierowców, czy wynajmuje spedycję?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FADOME Fabryka Mebli Szindzielorz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FADOME Fabryka Mebli Szindzielorz?
Zadaj pytanie
x