Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Jan Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Trans-Jan Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hugo - 2015-12-07 11:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beznadzieja w tej firmie dozor jest tak tepy ze zwykly pracownik ma wieksze pojecie o gornictwie niz oni sami szczegolnie najgorszy pan drozdowski ktory obecnie pracuje na wesolej do niczego sie nie nadaje a zarobki to odrebna sprawa szkoda nawet gadac szczegolne przekrety robia z wyplatami ciagle zmiany przepisow zeby emeryci mogli zarabiac a normalni pracownicy nikogo w tej firmie nie obchodza ale coz na to poradzic jak na najwyzszych stanowiskach w tej firmie sa emeryci wiec dbaja o swoich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pawulony
zdjecie uzytkownika
am 503 - 2015-12-08 09:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie som zarobki na silesi
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2015-12-08 17:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
silesia? prywatny folwark Paruzela, ktory dzieli i rzadzi wedlug wlasnych widzimisie. I tak stanowisko kalifaktora obsadzone przez czlonka rodziny, pomocnik planisty siostrzeniec od v-ce dyrektora kopalni (siedzi w biurze i nic nie prawie robi), paru przydupasow zarobi kosztem innych (bo swoim trzeba dac). Glownodowodzacy pan P. sporadycznie zjezdza na dol a od roboty bardziej interesuja go ploty typu kto co powiedzial itd. Jakie moga byc w tak zarzadzanej filii zarobki? Gowniane jak caly oddzial.
zdjecie uzytkownika
Mar - 2015-12-09 09:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ze staszicem?
zdjecie uzytkownika
staszic - 2015-12-09 15:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie od kiedy ma ruszyć staszic? bo na silesii te zarobki są tragiczne... czy ma się coś poprawić z wypłatami i czy one bedą w dwóch ratach?? bez sensu..
zdjecie uzytkownika
nomik - 2015-12-09 16:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jedna osoba tu pisze posty, bo sporo tu błędów ortograficznych, jak som, czy cierzko.. Niemniej jednak wracając do tematu, moze ktoś napisać co takiego oni maja w benefitach?
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-12-09 21:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bony Sodexo za 10zł za każdą przepracowaną dniówkę. Ps. Jak się czepiasz do czyiś błędów zwróć najpierw uwagę na swoje (te stylistyczne i interpunkcyjne)...
zdjecie uzytkownika
staszic - 2015-12-10 10:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przegięli z tym wypłatami teraz...;/ ludzie masowo chcą się zwalniać, także dozór na silesii sam niedługo będzie sobie pracował. Pozdrawiam ,tran -jan to całkowity brak szacunku dla pracownika...ehh
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-12-10 16:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szacunek dla pracownika w T-J? Tu patrzą tylko jak cię maksymalnie wykorzystać jak najmniejszym kosztem (vide wypłaty). W tej firmie odkąd pamiętam zawsze był burdel głównie za sprawą dorabiającego sobie do emerytury dozoru, który nie zawsze ma pojęcie o pracy, którą wykonuje i nie zawsze mu się chce stąd zmierza do celu najprostszą drogą - darciem japy po często bogu ducha winnych pracownikach ale teraz z tego co słyszałem to przegięli całkowicie. Ktoś tu wspomniał o odzieży roboczej, butach, że nie ma właściwych rozmiarów - panowie rozmiary właściwe są tylko trzeba dać na flaszkę temu tumanowi, który tą odzież wydaje - wtedy nagle znajduje się wszystko :)
zdjecie uzytkownika
Roman Dupowłaz - 2015-12-14 12:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego usuwacie komentarze? Niewygodne są co??? :)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-15 14:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2015-11-30 19:12:04]:
Premia dodatkowa ma być wypłacana wkrótce jako ,,nagroda z konkursu" opodatkowana tylko 10% Jak to wygląda może Pan rozwinąć temat ? Są jakieś losowania czy coś ?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-12-16 10:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-12-15 14:43:20]:
Ponoć zbierali od pracowników już numery telefonów więc pewnie coś w ten deseń. Jakiś smsowy konkurs czy coś... Podpierdalać do ZUSu, skarbówki - gdzie się da, niech złodziejom wyjdzie to bokiem.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-16 10:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A regulaminu konkursu nie dali może do wglądu ? Konkurs w którym wygraną jest praca dobrze to rozumiem ? i nagrodą w konkursie jest wypłata ?
zdjecie uzytkownika
artur - 2015-12-16 13:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mar - 2015-12-09 09:43:40]:
Szanowny kolego (wszystko wiedzący),jeśli nie znasz wszystkich faktów,to nie wypisuj głupstw (dzisiaj takie oszczerstwa są karane). Kalfaktor to nie moja rodzina (przyczyna jest banalna-po ukończeniu 21 lat wyląduje na dole). Ten kalfaktor studiuje na AGH (pewnie tak jak ty)i za parę lat będzie dla firmy więcej wart jak Ty. Co do ilości zjazdów mojej osoby to odsyłam Cię do stosownych dokumentów,które to zagadnienie normują(nie jesteś "przyjacielu" żadnym recenzentem w tym temacie). Plotki mam kompletnie gdzieś(dobrze kiedy człowieka oceniają wartościowsi ludzie,zaś opinia tych drugich nie do końca ma znaczenie). Więcej energii w pracy z całego serca życzę.
zdjecie uzytkownika
Stanisław - 2015-12-16 14:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
SŁUCHAJCIE CHŁOPY!!!!!!!!! Faktycznie te wszystkie komentarze co piszą tu pracownicy fizyczni(znający realia), są bez sensu!! Ci w których to uderza, nie robią sobie z tego kompletnie nic, bo oni nie mają godności! Więc jaka jest recepta? Ano taka, że jak wszyscy wiemy, firmy "kogucik" mają w zwyczaju szkłem d.u.p.e podcierać. Więc jeśli znajdzie się jakiś "szef" na danej kopalni, który już wszystkie rozumy pozjadał(bynajmniej tak mu się wydaję) to jego pracę zawsze może skontrolować WUG- roboty podziemne, dokumentację itd.. jak wiadomo w górnictwie nigdy nie jest wszystko ok, więc śmiało można do WUGu dzwonić. Ich strach w oczach przed kontrolą jest bezcenny :D
Natomiast drodzy koledzy, jeśli chodzi o płace, kadry i sprawy z tym związane to są inne instytucję. Widzisz, że ktoś jest na powierzchni a ma dniówki dołowe? Zgłaszaj do ZUS. Wypłaty- PIP! Inne rzeczy tak samo zgłaszaj do odpowiednich Izb! Kontrole, kary, to będzie cieszyć a głupie pisanie komentarzy nic nie daję i ułatwia im wszystkim tylko robotę! Niech ten komentarz będzie ostatnim na temat tej "firmy" RÓBCIE A NIE PISZCIE!!!!!! NIECH KAŻDA KARA DAJĘ WAM WIĘKSZĄ MOTYWACJĘ! POZDRAWIAM :)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-12-17 09:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego studiujący na AGH i siedzący w biurze. Pewnie dniówki dołowe masz pisane jak każdy? Nie wstyd Ci, że za pracę w biurze? Nawiasem mówiąc w firmie pracuje kilka osób studiujących na gliwickiej Polibudzie czy AGH-u i zasuwają oni na dole więc nie wmawiaj nam tu, że tak po prostu bez żadnych koneksji zostałeś nominowany do zaszczytnego pierdzenia w stołek... Tak de facto to znając godziny pracy w TJ to wydaje mi się, że mało masz w tym biurze roboty zważywszy, że komentarze piszesz w czasie pracy - nie żebym się czepiał ale trochę to nie na miejscu ;) I więcej samokrytyki w stosunku do samego siebie życzę na przyszłość. Bo Ci pracujący na dole dają Ci zatrudnienie i zarobki - nie ty im.
zdjecie uzytkownika
Boewolf - 2015-12-17 17:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [artur - 2015-12-16 13:26:40]:
Przyjacielu głupoty piszesz. Dzisiejsze uczelnie techniczne w naszym kraju produkują takiej kategorii specjalistów, że pożal się boże i dodatkowo w takich ilościach, że jest ich na pęczki. Dzisiaj skończyć AGH to nie jest skończyć ten sam AGH co dwadzieścia lat temu (jakbyś miał jakieś blade pojęcie o dzisiejszym poziomie nauczania to byś wiedział o czym pisze). A i żaden wybijający się młody mgr. inż. nie pozostanie w takiej firmie jak TJ na dłużej bo co ta firma może mu zaoferować? Umowę śmieciową z dziwaczną stawką godzinową co rusz sygnowaną pieczątką innej firmy? Jakieś kursy, szkolenia? Sporadycznie i dla wybranych. Ci co dłużej tu pracują widzą jak to faktycznie wygląda, wykorzystać ile się da jak najmniejszym kosztem. To nie jest firma, która coś jest w stanie zaoferować pracownikowi. Zarobki jak każdy wie marne, kursów, szkoleń praktycznie brak i ta ciągła niepewność czy jutro będzie robota, czy nie polecisz na zieloną trawkę albo na inna kopalnie. Biorąc pod uwagę powyższe nie dziwi fakt, że w firmie jest taka rotacja pracowników jak nigdzie indziej.
Ktoś tu jeszcze wspomniał o tępym dozorze. I owszem takich rozdartych sztygarków akurat w TJ jest na pęczki, niespełnieni emeryci czy dociągające do emerytury pijaczyny, które z państwowych kopalń poleciały za różne przewinienia mniejszej i większej wagi to tutaj chleb powszedni. Najlepiej drzeć japę, opieprzać i łajać ludzi za byle co. Tacy właśnie ludzie w dozorze i system w firmie zamiast motywować pracownika do wydajnej pracy robią zgoła coś odmiennego.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-17 18:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
panie paruzel piszesz pan o oszczerstwach to wpisz sobie pan w google slowo ,,mobbing". ze wszystkich tam wymienionych taktyk mobbingu w przeciagu ponad roku pracy u pana spotkalem sie z kazda z tam wymienionych. i to w pana wykonaniu. ci co chodza na zmiane konserwacyjna doskonale wiedza o czym mowie. a jak pan piszesz o tych studiach to doskonale pamietam osoby ktore studiowaly na dole i ktorych pan wywalal na zbity pysk wiec skoncz pan bredzic o przydatnosci dla firmy.
zdjecie uzytkownika
lalala - 2015-12-19 23:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam ofert pracy od Trans-Jan i nawet na swojej stronie mają taką zakładkę, ale niestety jest "W przygotowaniu", więc widocznie coś się nowego pojawi, czekam :)
zdjecie uzytkownika
ryl z dziada pradziada - 2015-12-30 14:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez szukam. Praca za 1200zl/mc z rozdartym dozorem w tle jest w dzisiejszych czasach rarytasem :
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2016-01-03 11:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman Dupowłaz - 2015-12-14 12:59:54]:
...flaszkę"za wydanie"odpowiedniego rozmiaru obuwia,czy butów !?-Kto tego osła nauczył takiego postępowania !?-ludzie gdzie Wy żyjecie !? -kogo się boicie !?, by takiego cwaniaczka zlikwidować !?-i wy jesteście Górnikami !?...Wstyd mi za Was.
zdjecie uzytkownika
tymcio - 2016-01-04 13:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lalala widocznie teraz nikogo nie szukają, bo wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia u nich jak i atmosfera. Teraz to miały być nawet jakieś premie świąteczne.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-01-05 20:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, kiedy rusza Staszic...? bo tego kryzysu dłużej nie da sie wytrzymać w tej firmie...szczególnie na Silesii, niech zwolnienia pracowników którzy dobrowolnie bedą sie zwalniać ( SUG-Brzeszcze)dadzą władzy do myślenia!!! poZdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rudik - 2016-01-10 02:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w końcu wstanie na nogi, wcześniej dawali radę to i teraz sobie poradzą. Mi jednak atmosfera w tej firmie bardzo przypadła do gustu, Warto się utrzymać.
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2016-01-10 21:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudy - 2015-12-09 21:20:08]:
..nie czepiaj się ortografi,bo to nie najważniesze u Górnika-to nie Miodki.
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2016-01-11 21:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co mają jakieś umiejętności i kwalifikacje - pouciekają albo już pouciekali. Zostaną zapchaj dziury i dozór bo tego w TJ zawsze było do oporu i mają pieniądze żeby utrzymywać zastępy białych drzymających sobie pod telefonami.
zdjecie uzytkownika
marian - 2016-01-12 14:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umiejetnosci i kwalifikacje? Z tych ktorzy odchodza to jednostki, cala reszta to ludzie ktorzy wiecznie robia bokami i nie potrafia przepracowac calego tygodnia bez urlopu na zadanie albo kacowego odrabiania w sobote. Wieczne narzekanie, ze w innych firmach lepiej a jak w tj bylo dobrze to drzwi do przyjecia sie nie zamykaly, a jak trzeba przeczekac slaby okres to pierwsi do plakania. Tak jest z weglem, raz lepiej raz gorzej. Najciekawsi sa goscie ze stazami po rok, 1,5 po pseudo technikach ktorzy uwazaj, ze powinni zarabiac minimum 4k bo inaczej to zle. Gratuluje podejscia i powodzenia z takimi roszczeniami, daleko nie zajdziecie. Takich gosci ogladalem przez lata i to byli pierwsi do odpraw, jakos potem wracali dorobic do emerytury bo biznesy nie byly takie wspaniale jak im sie wydawalo ( nie dalo sie drzemac na guziku i sciemniac przy lopacie).
zdjecie uzytkownika
terefere - 2016-01-13 08:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marian - 2016-01-12 14:35:47]:
Bredzisz marianie, bredzisz... Ten słaby okres przeczekujemy już od za długiego czasu a tendencja dalej spadkowa. I nie zanosi się na zwyżkową bo wystarczy zerknąć na ceny węgla na rynkach, które również szybują w dół. Mamy wolny rynek i nie wymagaj od ludzi, którzy mają rodziny na utrzymaniu, że ,,trzeba przeczekać" - no chyba, że sam jesteś emerytem i sobie dorabiasz bo Ci w TJ mają akurat dobrze. Nie wymienię z nazwisk bo nie chce nikogo szkalować ale sporo jest takich właśnie pawulonków siedzących sobie po napędach z wyśrubowanymi stawkami, którzy zarabiają o 30% więcej niż tych młodych, którzy zasuwają na nich w przodku. I nie powinna mieć tu znaczenia szkoła bo płaci się za wykonywaną pracę a nie staż na kopalni, koneksje z nadsztygarami czy inne bzdety. A 4K w naszej firmie to mało kto widzi większość zarabia teraz połowę z tego (jak dobry miesiąc jest).
zdjecie uzytkownika
marian - 2016-01-13 09:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie, masz racje w kwesti znizki ceny wegla ale to wlasnie jest normalna cena. Ludzie sa poprostu przyzwyczajeni do tego, ze w gornictwie place sa tak wywindowane do gory przez okresowe zwyzki. Teraz place sie poprostu urealnily. Jesli ktos twierdzi, ze zarobi wiecej gdzie w innym zawodzie to nikt mu nie zabrania. Jednak prawda jest taka, ze wieksza czesc tych ludzi narzekajacych na place nie nadaje sie do innej roboty, przykre ale to prawda. Sa w tym zawodzieprace wymagajace wiedzy i doswiadczenia ale cala reszta to proste prace i powtarzalne czynnosci wymagajace jedynie sprawnosci fizycznej. W innych zawodach ciezko sciemniac jak w naszym, sami dobrze o tym wiecie.
Co do plac zaleznych od stazu pracy to nie zartuj, bo dobry gornik z 10 letnim stazem ktory wykona kazda prace jest bez porownania z mlodziakiem ktory pracuje rok. Moze jak bedzie jak mowisz zapierniczal w robocie to sie czegos za pare lat nauczy i bedzie mial wartosc jako pracownik. Ale do tego trzeba troche pokory a nie tylko roszczeniowych postaw, ze zawsze malo. Koniec koncow, nie ma zawodu w ktorym swierzak ma jakiekolwiek prawo twierdzic, ze ma zarabiac wiecej niz ktos z wiekszym stazem i doswiadczeniem. Bo ci co siedza na guzikach tez kiedys zapierniczali na przodku na starych z guzikow. Tak to dziala, a jak takiej specyfiki tego zawodu ktos nie potrafi zaakceptowac to moze sie nie nadaje i znajdzie szczescie w innym fachu skoro uwaza sie za takie "zywe srebro" z niego
zdjecie uzytkownika
terefere - 2016-01-13 11:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marian - 2016-01-13 09:56:44]:
Aha czyli zarobki w granicach 1500zł to wg. Ciebie coś urealnionego...
Powiem Ci tak... Pani w Biedronce zarobi więcej, gamoń wykładający towar w Tesco też i wydaje mi się, że taki kopalniany osiołek, który się na niczym nie zna z wykładaniem towaru by sobie poradził. A na obecną sytuację narzeka każdy i ten osiołek i ten ,,wybitnie uzdolniony". Czasy ściemniania też powoli odchodzą w siną dal - no chyba, że pracujesz w dozorze bo tego ci kwiatu drzemającego pod telefonami u nas akurat dostatek jak już ktoś napisał wyżej aż sam zachodzę w głowę jak to możliwe, że tak wielki przelicznik osób dozoru przypadających na pracownika jest w naszej firmie i akurat ci panowie należą do elYty narzekających :) I ja się nie dziwię świeżakowi, który zapiernicza w przodku czy na ścianie, że mu się nie podoba, że pawulon drzemiący na napędzie zarabia o połowę więcej od niego. Polskie prawo pracy reguluje także dość konkretnie sytuacje gdzie dwóch pracowników wykonujących taką samą pracę, na takim samym stanowisku ma tak różne wynagrodzenia doinformuj się troszkę w tym temacie zanim coś znowu palniesz. Wynagrodzenie za pracę to płaca za to co robisz a nie jakie masz zasługi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu do tego powinna mieć specyfika zawodu, który właśnie z powodu takich durnowatych, komunistycznych zasad podupadł tak bardzo.
zdjecie uzytkownika
kiloff - 2016-01-14 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk jakich malo.jeden pan na wysokim stanowisku zarabial 10tys .jak mu obnizyli wyplate to się strasznie oburzyl...i to jeszcze emeryt gorniczy.a właśnie co maja powiedziec ludzie którzy 1500zl zarabiaja...a tu jest pare osob co sieja propagande jak ruscy.ze sciemnianie trudny okres itd.moze za poprawienie wizerunku firmy maja jakies profity...generalnie kazdy mysli tu o sobie a ten robol ma zawsze przej..reka reke myje poprostu ale do czasu wszystko. ..
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-01-17 01:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to jak jest tak naprawdę @kiloff bo wydaje mi się że coś wiesz, czyli co, pensja jest od 1500zł do 10 000? To niezły rozstrzał, powiedz mi jak to działa
zdjecie uzytkownika
kiloff - 2016-01-18 09:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest naprawdę to ci nikt nie powie wiadomo ze ludzie co duzo zarabiaja nie lubia sie tym chwalić. .niech zarabiaja i w h..wiecej ale jak robol ma troche ponad 10procent tego a praca fizyczna to chyba cos tu nie tak.czyz nie
zdjecie uzytkownika
pyrol - 2016-02-10 16:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszym wyjsciem bylo by nie zjechac raz drugi..zrobic maly strajk w calym tj.ale pracuja tu tez przydupasy kierownikow szefow...i ta wyplata:wygrana w konkursie:haha paranoja
zdjecie uzytkownika
SILESIAN - 2016-02-10 16:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zŁODZIEJE 1600 ZŁ ZA CAŁY MIESIAC HARÓwKI NA ŚCIANIE....MASAKRA, BEDĄ SIę sMARZYĆ W PIEKLE KIEDYŚ , PONIŻENIE PRACOWNIKA.
zdjecie uzytkownika
75am - 2016-02-10 16:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pyrol masz racje o tym strajku
zdjecie uzytkownika
wesola - 2016-02-10 16:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak i na silesii tak i na wesolej zlodzieje.robic tylko sb nd sb nd a kasy na koncie nie ma a gonia cie jak szmate.1700z dwoma sb i 4 dni w przodku ro jest chore...
zdjecie uzytkownika
pip - 2016-02-10 16:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strajk Strajk
zdjecie uzytkownika
wesoly_janek - 2016-02-10 16:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inne firmy czekaja na was, chyba was nikt nie trzyma. Ale pamietajcie, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma!
zdjecie uzytkownika
przodowy - 2016-02-10 18:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w innych firmach nie ma konkursow
zdjecie uzytkownika
deks - 2016-02-10 18:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zdrowie z naszych potów szefowie
zdjecie uzytkownika
wesoly_janek - 2016-02-11 14:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekaja lesery i bulowicze. Pracujac uczciwie da sie normalnie zarobic, a majac wieczne pretensje niebardzo. Pan ktory byl na silesi i teraz na wesolej i sie zali, ze zlodzieje sciemnial przy robocie jak malo kto! Panowie, przeciez dpzor to widzi i raportuje, bo do tego jest zobowiazany ! Jak ktos zazdrosci to trzeba bylo choc troche sie pouczyc a nie teraz narzekac. Nie sciemniac tylko pracowac, wszyscy pracujemy na swoje wyplaty, skonczyly sie wyplaty "czy sie stoi czy sie lezy", to jest firma a nie kopalnia. Wiekszosc narzekajacych niech sie zastanowi dlaczego pracuje w firmie a nie na kopalni. Wszyscy wiemy o co chodzi. skoro rzeczywiscie jest tak zle to na kase do biedry. Aaaa no nie, zapomnialem, tam sie nie da tak sciemniac jak na kopalni i spac na "tasmie". Pozdrawiam tych ktorzy pracuja na reszte a nie przezywajacych 4 dni w przodku !
zdjecie uzytkownika
ziga - 2016-02-11 19:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak rzadko tu sie zgodze. Pracujesz uczciwie, bormalnie zarobisz. Duzo jest sciemniaczy co sie tylko nagadac potrafia a jak przyjdzie co robic to lewe lapy. Robilem na silesi, wesolej i staszicu, wszedzie to samo tyle ze na silesie pomimo tego ze jest autobus na wszystkie zmiany to ludzie to olewaja, szczegolnie w swietA, niestety. A potem wielkie placze, szef ustala za co sie placi. Jak sie nie podoba i nie chcesz robic to wypad, a nie jak byly z Tj co robi w mse pisac po scianach :)
zdjecie uzytkownika
ty - 2016-02-11 20:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, pozsrdrawiamy Zbycha bo nawet zlapany za reke mowi "to nie ja sztygar, ja robie", a lapy czarne od mazaka
:) a ze kabel to inna baja :)
zdjecie uzytkownika
Miś - 2016-02-12 10:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lidka, tobie nawet photoshop nie pomoże. Możesz usuwać, i tak bede pisał
zdjecie uzytkownika
NIedzwiedz - 2016-02-12 14:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miś - 2016-02-12 10:39:11]:
Kuxwa lecz się w tym swoim psychiatryku, sieroto jeb..na
zdjecie uzytkownika
Meryl - 2016-02-12 16:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba z księżyca spadles eunuchu!!!! Napewno jestes przydupasem....
zdjecie uzytkownika
Meryl do zigi i wesołego: - 2016-02-12 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gnoje pewnie z dozoru i na emeryturze...nie interesuje was ze mamy takie marne zarobki...byle dolac!!!wyssac krew z człowieka..(caly je..ny dozór z Kwk makoszowy,,Andrzej Alkomat Malaria'' i Rysiu Tadzinski) walcie się cwaniaki..my tez zrobimy konkurs
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna to kpina. Facet, który drze się po ludziach (bodajże Głowacki nazwisko jego) bo niedowidzi pisma na formularzu i wielkie pretensje, że ktoś nie pisze drukowanymi literami. Tak szybko jak weszłem - tak szybko podziękowałem za pracę i opuściłem biuro.
Pytania: Dlaczego ku*** nie piszecie drukowanymi literami?
zdjecie uzytkownika
Miś - 2016-02-13 11:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIedzwiedz - 2016-02-12 14:47:49]:
hahahahahha ojej nie pasuje takie brzydkie słownictwo takiej ślicznotce hahahah
zdjecie uzytkownika
ryl - 2016-02-13 16:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zostaną najlepsi i oni beda zarabiać.... a ja sie tam widze:)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Trans-Jan Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Jan Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert