logo TRANS-JAN Sp. z o.o.

TRANS-JAN Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o TRANS-JAN Sp. z o.o.

robol 2016-10-11 21:36
Walczyłem o wolne święta . Godny zarobek powinien byc ze szere dni. 9500,-za szare dni a nie marne 7000,- chyba się zgodzisz.
1
robol 2016-10-12 18:49
Zanoś papiery i do pracy ,potrzeba ludzi z kwalifikacjami. Bardzo dobra kasa.
2
wdowiec. 2016-10-13 16:23
Jakie bzdety , ile ci zapłacili za te głodne kawałki !!!! Pracuje tam od 5 lat i mogę powiedzieć tylko jedno jest coraz bliżej dna !!!
Dziwne ze opinie które tu kiedyś były już nie istnieją a a odzwierciedlały realny stan .
Po co wiec ta strona gdzie admin puszcza tylko te teksty które chce albo usuwa ...
2
Hanys 2016-10-16 13:22
Piszcie o konkretnych sprawach firmy ,a wypisujeci bzdury jak stare baby.
3
Hanys 2016-10-19 21:29
Co znaczy daje radę i fajnie , napisz coś więcej.
2
Wili 2016-11-04 09:28
Doradźcie jak ztrudnić się na Brzeszcze i czy warto. Strzałowy rabunkarz.
ryl 2016-11-11 23:28
Super wypłaty--6900,- tak trzymać dalej.
3
robol 2016-11-13 00:16
Mnie wyszło 7000,-. Dobrze jest .
3
Viola Kasia Lidzia Terenia Ania lol 2016-11-15 11:37
To fajnie, że ci tyle wyszło, a komu d u p e wylizałeś do wypłaty?
2
robol 2016-11-15 16:26
Żadnego lizania . Uczciwa praca i sumiennośç w pracy + pełne zaangaźowanie. To daje dobry zarobek
2
Viola Kasia Lidzia Terenia Ania lol 2016-11-17 12:23
Napisz jeszcze, że nie jesteś emerytem?
3
robol 2016-11-17 19:00
Tak emeryt i co z tego - w robocie daw razy lepsz od ciebie.
3
Viola Kasia Lidzia Terenia Ania lol 2016-11-23 00:47
No i co potrafisz w życiu robic? Tylko kablować w pracy i na forach zgłaszać prośbę o usunięcie komentarzy? Weź napisz jeszcze , że Ślązak z Ciebie z krwi i kości, tylko przed tym miejsce urodzenia z dowodu pokaż wieśniaku!
5
janolo 2016-12-04 19:34
W Ruchu Brzeszcz i silezji zarabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dozór i przydupasy , inni zaś są od roboty.
Dobrzy pracownicy uciekają do innych firm , dziwię sie tylko że właściciele firmy tego nie zauważają
4
miki 2016-12-05 22:35
Jak w firmie jest duźa rotacja załogi tzn. że jet źle
4
brek dens 2016-12-08 03:03
To prawda taka jest rzeczywistość !!!!!!!!! tyle dozoru co pracuję na Brzeszczach to porażka za darmo nie
siedzą dlatego jest tak słabo z zarobkami !!
Ludzie uciekają do innych firm bo nie widzą nadziei na lepsze jutro .
Niektórzy mają duże zapasy wazeliny , to dalej robią !!!!!
3
brek dens 2016-12-08 03:06
To prawda taka jest rzeczywistość !!!!!!!!! tyle dozoru co pracuję na Brzeszczach to porażka za darmo nie
siedzą dlatego jest tak słabo z zarobkami !!
Ludzie uciekają do innych firm bo nie widzą nadziei na lepsze jutro .
Niektórzy mają duże zapasy wazeliny , to dalej robią !!!!!
5
gacek 2016-12-09 18:08
Chopy jak barbórka-- chwolić sie .
1
tomek 2016-12-09 19:08
jo mom 2500 barbary a w trans janie robie dopiero lod marco
4
Misiu 2016-12-10 17:53
To fajnie --lepij-- jak na grubie. Super firma . Som przyjencia?
dracjan 2016-12-16 11:42
super ale nie dla roboli szukają ludzi bo nikt nie chce robić za czapkę gruszek .
Ludzie uciekają z ruchu brzeszcz , silezji do innych firm .
Myślę że zarządcy firmy powinni przeanalizować skrupulatnie sytuację i coś zmienić w strukturach
organizacyjnych ze szczególnym uwzględnieniem sytuacji zarobkowej - jeśli nie wiadomo
o co chodzi to itd !!!!!!
2
górnik 2016-12-16 18:47
Coś mi nie pasuje -- na Brzeszczach ponoć jest super pod wzgędem kasy.
1
Dracjan 2016-12-19 18:01
super tylko dla wybranych !!!!! przyjmij się wtedy się przekonasz jak jest fajnie 1800 lub troszeczkę więcej ,a poza tym najlepiej przekonaj się sam - można też się zastanowić dlaczego z tej firmy
uciekają tacy co coś potrafią ? co może dostają sękate kije do kilofów ?
2
górnik 2016-12-20 12:29
Z tego co piszesz to w firmie źle sie dzieje,a miało być tak dobrze. Piszcie jak jest ino prowda bez ściymy.
1
Ooo 2017-01-01 14:36
Panowie to jak jest z pieniędzmi na ruchu Brzeszcz bo dostałem ofertę pracy od firmy Trans~Jan. Warto czy nie, obecnie pracuje motoryzacji.
stas 2017-01-02 20:21
Ta firma to jeden wielki syf pieniadze to 2-tysie z dwoma swietami opuznienia w placach .Skad te kwoty 7000-9000 tysi chyba za pol roku
3
Hanys 2017-01-13 14:39
Emeryt górniczy powinien odpoczywać gdyż pracował ciężko 25 lat (przywilej górniczy). Dalszą pracą na dole zaświadcza że można więcej niż 25 lat. Przez takich emerytów zabiorą przywilej 25 lat . Pracy wam nikt nie broni ale poza górnictwem. Miejci emeryci trochę godności i honoru.
11
Knefel 2017-01-19 15:17
Co za robotę dostali na Staszicu?
2
Kostek 2017-01-31 10:13
Jak Płace Na Janinie???
Orientuje Się Ktoś?
pracownik 2017-02-04 00:59
Dopiero tam od stycznia pracujemy to piersza wyplata bedzie w lutym. Pierszy miesiac pewnie nas ociulaja bo powiedza ze metrow nie bylo ale pozniej powinno byc lepiej
1
miki 2017-02-13 21:43
Kto nie jest emerytem moźe zatrudnić się w GZUG -u potrzebujå ludzi -dobry socjal łącznie z barbórką. Emerytów nie ZATRUDNIAJĄ .
3
Lysy 2017-02-28 08:25
Witam Panie jakie place s TransJan i przyjąć się czy szukać innego pośrednika?
Bolek 2017-03-11 03:24
Obiecują sporo - zarobisz co najwyzej polowe z tego. Gdzies w granicach tego ile zarabia pani sprzatajaca klatki schodowe w bloku. Nie warto.
3
adam 2017-03-14 09:23
Na Brzeszczach TJ płaci najsłabiej ze wszystkich firm. Nawet u ich podwykonawcy ludzi zarabiają więcej co w sumie nie dziwi biorąc pod uwagę ile TJ zatrudnia pociotków wszelkiej maści i dozoru gdzie jedna gwiazda większa od drugiej. Część powylatywała z innych zakładów pracy za chlanie, część za nieudolność jest i gwiazda co na ścianie wkładała metanomierz do reklamówki i wielce zdziwiony, że go wyrzucili. Generalnie firma na mocny minus.
5
zyga 2017-03-19 19:57
Robilem krotko i nie polecam. Chaos organizacyjny (albo raczej dezorganizacyjny) w firmie nie z tej ziemi...
2
xxx 2017-03-31 15:45
bonczek bez raczek kup sobie wreszcie tabake do jasnej cho**** a nie wiecznie chodzisz i zebrasz/wyciagasz od ludzi zeby ci dawali. zero wstydu masz
2
mmm 2017-04-03 19:11
Ponoć znowu rusza masowa rekrutacja. Wszędzie niedobory kadrowe. Biorą kogo popadnie - jak zwykle zapewne dużo obiecane a realia zarobkowe zgoła odmienne czyli dużo poniżej tego co obiecują hahaha
1
??? 2017-04-06 21:39
Kogo masz na myśli?
Ryl 2017-04-07 16:32
Pewnie Sztygara
Nowy 2017-04-08 08:23
Jakie zarobki w transjanie na silesia z Górnikiem a ile bez ale szczerze
hajer 2017-04-19 08:11
Bez górnika jak ktoś napisał wyżej zarobki na poziomie sprzątaczki. Z górnikiem na poziomie kasjerki w supermarkecie.
6
Matiss 2017-04-20 08:54
Szczerze NIE POLECAM!!!!!!!!
Wyzysk ludzi,brak odpowiedniego sprzętu (brak masek, gdzie zapylenie dużo powyżej normy).
Obiecują kokosy a płacą grosze.
Zarobki od 1500 do 2000 zł.
Weekendy płatne jak normalne dni.
Nie warto słuchać bajkopisarza pana Paruzela.

Ogólnie podsumowując panie pracujące w biedronce zarabiają więcej a oni każą zjeżdżać na dół za takie żałosne pieniądze i narażać swoje zdrowie i życie.
6
Gonzo 2017-04-20 16:29
Maski zabierają co poniektore osoby z dozoru do domu. Tam są najbardzie potzebne xD
2
Dorian 2017-04-24 05:58
Chłopy jak wy chcecie zarabiać jak dozoru u was tyle, że całą zmianę na kopalni można byłoby obłożyć hahahaha
1
salvador 2017-05-04 06:54
Panowie to jak to jest, piszę w bezrobociu że zarobek 4200 brutto a wy piszecie 1500-2000zł

Kto tu kłamie?
Nik 2017-05-04 23:30
Szukam pracy na kopalni polecacie coś?
hajer 2017-05-05 09:31
Jak dostaniesz 8zł/h w umowie o pracę na czas określony plus premie, które możesz dostać a wcale nie musisz to czego się spodziewasz? Popytaj ludzi, którzy tam pracują to dowiesz się prawdy a nie łykasz ogłoszenia jak pelikan i bajki dyrektora P.
3
mark94 2017-05-05 17:26
Daj sobie spokój z kopalnia. Sam pracowałem pod firmą na dole. Zarobki żałosne. Więcej zarabiam teraz w ochronie niż na kopalni. Także szczerze odradzam
5
Pomoc 2017-05-09 18:58
Jak się komuś robić nie chce to tyle zarabia 3 święta 2872 zł pomoc dolowa i robię 3 miesiąc pzdr
2
jgj6r7i7 2017-05-11 04:37
Młodszy górnik, 5 świąt i 2950zł.
4
Zostaw swoją opinię o TRANS-JAN Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANS-JAN Sp. z o.o.