brak logo

welding star

Dębica

Opinie o welding star

anonim 2011-09-06 20:31:13
firma którą nie polecam jest niewiarygodna . Właściciel co innego obiecuje a inaczej jest przy wypłacie. Nie polecam
1
pewna firma 2012-09-30 22:05:47
polecam omijać (usunięte przez administratora) szerokim łukiem
napoleon 2012-10-02 18:48:58
masz racje całe to towarzystwo zbieranina niby koledzy jątrzą szkalują jeden drugiego prezes się cieszy bo nie musi się spinać żeby nimi manipulować,
2
anonim 2013-06-14 18:17:41
Naprawdę zarabia się tam mało w welding star jak pisze Nick. To jest oczywiście netto tak? Z góry dzięki
5
Nick 2013-09-15 08:34:21
Zarobki zależą od humoru pana prezesa jak się (usunięte przez administratora) to obcina stawki nawet o połowę . Tak robi z pracownikami i z tymi na działalności i jeszcze jak się umawiamy na stawkę to po zakończeniu roboty za granicą obcina o parę euro i to się zdarza bardzo czesto
Nick 2013-11-02 13:21:54
Praca w tej firmie to istna KATASTROFA . UWAGA .....
1
zadowolony 2014-01-22 23:42:37
Nie zgadzam się ze złymi opiniami,kilka razy byłem z tą firmą we Francji i nie było żadnych problemów. Ustalone stawki wypłacono bez problemów szybko i co do grosza. Prezes - moim zdaniem - bez zarzutu, dotrzymuje słowa co jest teraz raczej dosyć rzadkie. Ludzie z którymi pracowałem, w porządku - nie konfliktowi, dobrzy fachowcy, raczej sobie pomocni i życzliwi. Owszem było kilka sytuacji kiedy Francuskie kierownictwo budowy, nie zgadzało się na ewidentne bumelanctwo i nie fachowość i donosiło o tym do firmy w Polsce, stąd może problemy przy rozliczeniach z firmą. Ja ustalałem stawkę z Prezesem telefonicznie i nie potrzebowałem papierów na stawkę - nigdy mnie nie oszukano.
Polecam pracę w i dla tej firmy. Pracowałem dla innych w tej branży i jak na razie tylko ta nie zawiodła mnie.
5
norek 2014-07-08 14:05:12
to jest kawal dziada ktory wykorzystal ludzi w norwegi i teraz ci wszyscy ludzie maja sami podatek placic a on ma wszystko w du... oszuszt i klamca z daleka od weldingu byli pracownicy wegdingu co nas oszukal
1
norek 2014-07-08 14:06:43
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z bułasowa
nick 2014-07-13 16:52:49
Tak to prawda wykorzystuje ludzi i się odcina od wszystkiego
miroo 2014-09-05 16:18:11
Przeczytałem tutaj opinię, że ktoś był z tą firmą we Francji i nie było żadnych problemów, a kasa była wypłacana od razu, wszystko z godnie z umową i co do grosza, czy nadal ta jest, ma ktoś aktualne info, bo mnie jednak ta Francja strasznie kusi i szukam dodatkowych informacji na forum od pracowników
pozytywny 2014-09-21 13:51:21
Nie zgadzam się ze złymi opiniami, totalne kłamstwa, Podatki za Norwegię firma zapłaciła, nigdy nie było żadnych problemów z wynagrodzeniami, zawsze są wypłacane w terminie zgodnie z ustaloną wcześniej stawką. Pracuję już cztery lata i jestem zachwycony, pracownicy to dobrzy fachowcy, zawsze się dogadujemy nie zamierzam zmieniać pracy. Prezes jest w porządku jak mało kto, Polecam.
1
tadzik 2014-09-24 16:53:52
a jak właściwie się tam znalazłeś @pozytywny? Chodzi mi o to, czy trudno jest się tam dostać czy spoko, bo ja nie mam dużego doświadczenia,a firma mi się jak najbardziej podoba, już rozmawiałam z kilkoma osobami na ten temat i też mieli dobrą opinie o nich, więc byłoby super, gdyby jednak mi się udało jakoś tam do Was wkręcić.
pozytywny 2014-09-25 15:31:10
Na początek wyślij swoje CV i jakie masz doświadczenie w tej branży. Jeśli jesteś spawaczem i zrobisz dobrze próbki na warsztacie to cię zatrudnią. Obecnie jest bardzo dużo wyjazdów zagranicznych i szukają dobrych spawaczy i monterów.
1
pracownik 2014-09-25 19:25:22
Firma godna polecenia, można dobrze zarobić, wypłaty zawsze w terminie zgodnie z umową. Właściciel firmy jest OK, zawsze można się dogadać ,atmosfera super, pracuję już długo i jeszcze się nie zawiodłem . Wszystkie wyjazdy zagraniczne i krajowe są dobrze zorganizowane, wszystko załatwione tak jak trzeba. Polecam.
1
kaja 2014-10-09 12:22:37
a czy mógłbyś w takim razie @pracownik napisać jakieś minusy zatrudnienia u nich, bo na razie pisujesz tą firmę trochę jak miejsce marzeń, wiec nie wiem czy Twój wpis jest autentyczny, bo wydaje się być mocno przesłodzony. Jak macie informacje o warunkach jakie panują w firmie to chętnie przeczytam, pozdrawiam.
a 2014-11-03 20:56:11
Nie jest dobrze
Damian 2014-11-13 21:47:57
Własnie ze wszystko jest wporzadku z platnosciami I wgl. Pprezes tez jest Spoko mozna sie z nim dogadac w kazdej sprawie jesli chodzi o moje zdanie to ja nie narzekam I I jestem zadowolony z tej firmy polecam
1
Mastar 2014-11-18 09:34:53
Zależałoby mi na podjęciu pracy w tej firmie. Moglibyście mi powiedzieć jakich warunków finansowych mógłbym realnie oczekiwać po firmie? Mam 5 letnie doświadczenie w branży i znam rynek całkiem nieźle. Rozumiem, że jest normalnie szansa na umowę o pracę i pakiet socjalny jak Pan Bóg przykazał w innych firmach?
nick 2014-11-18 20:20:58
Aż tak słodko to nie jest.Socjalne ?????? marzenie jakie. Wypłaty średnie a wymagania duże
cysiek 2014-11-30 01:08:42
Ta firma to istna masakra
Esab" 2014-12-05 22:40:17
Piszecie pierdoły z palca wyssane.... Az śmiech bierze... Zła firma?! Poszukajcie lepszych...!;) Powodzenia życzę. Nawiasem mówiąc: jak komuś do fachowości daleko, to niech sie nie ceni zbyt wysoko a potem udaje rozczarowanego.
1
felek 2014-12-06 17:39:49
witam chcialbym sie dowiedziec jakie sa zarobki w delegacji za granica , z gory dziekuje za odpowiedz
ktoś 2015-01-03 11:39:47
Oj marne marne te zarobki
adm 2015-02-18 19:55:39
jak nic nie potrafisz to nie zarobisz, fachowcy zarabiają dużo.
JK 2015-02-23 11:59:21
Ja też byłem w Norwegii, podatki mieliśmy zapłacone w Polsce a że przepisy się zmieniły trzeba było zapłacić do Norwegii i Urząd Skarbowy w Polsce zwrócił nam podatek. Pracuję w Weldingu od 5 lat i nie rozumiem skąd takie komentarze, konkurencja albo kiepscy pracownicy, którzy się nie sprawdzili i szef im podziękował za pracę.
1
marian 2015-05-12 21:41:07
Totalne dno.... wyjazdy zagranica bylem w norwegii to tak mi zaplacil ze szkoda gadac . nie polecam tej firmy
nowon 2015-06-17 03:19:55
Nie wiem jak Ci zapłacił, ale widocznie należały Ci się takie pieniądze, przedstaw dokładniej sytuację, bo nie wiem za bardzo o co chodzi, jestem zaskoczony Twoją opinią, bo jeżeli chodzi o pieniądze i terminowość, to dotychczasz nie słyszałem aby były jakieś problemy w tej firmie, no ale chętnie się czegoś dowiem.
pablo 2015-06-17 16:32:17
Szef nie godny zaufania, zwykłego człowieka ma daleko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Nick123345 2015-07-08 14:34:05
Omijać szerokim łukiem tą firme ! Są to oszuści, bywa że nie płącą na czas, mają grupę pracowników od lat która ma dobre warunki, kto się chce tam zatrudnić, zostanie oskubany, oszukany, a w dodatku warunki są tragiczne, Prezes to cwaniaczek i krętacz który traktuje ludzi jak bydło, zero szacunku, zero zrozumienia, jeżeli chcesz sie narobić i nie zarobić to polecam, zaś jeśli chcesz zarobić to nie polecam, pracaowałem tam tylko raz, i nigdy więcej nie wróce. Naprawde omijać tą firme szerokim łukiem !
JP 2015-08-25 16:33:29
TOTALNE OSZCZERSTWA, KŁAMSTWA, chyba nigdy nie pracowałeś w tej firmie, masz bujną wyobraźnię i tyle nienawiści że szkoda gadać. Gdyby te komentarze nie były anonimowe to na pewno nie byłoby żadnego złego komentarza.
Ala 2015-08-27 11:58:49
@JP piszesz, że poprzednik stosuje oszczerstwa i kłamstwa.. A według mnie każdy ma prawo wypowiedzieć się w zgodzie ze swoimi uczuciami. Jeżeli ktoś nie jest zadowolony z pracy, to dlaczego ma o tym nie mówić. Jedyne z czym się zgadzam, to to, że gdyby opinie nie były anonimowe, to ich treść na pewno byłaby inna.
1
leszko 2016-04-16 15:27:39
To ja może jednak odrobinę zmienie temat. Proszę powiedzcie mi jak tutaj jest z nadgodzinami, czy w ogóle się zdarzają? Pozdrawiam.
Sroka 2016-04-29 21:09:58
Witam. Ile tutaj mozna zarobic tak na początek za granicą? Oczywiście jako spawacz tig i czy mieszkanie jest za free czy platne? Zarobi tutaj z 12 euro netto?
waldi 2016-05-22 10:28:52
nie wiem czy aby Ci się firmy nie pomyliły @Sroka. A tak ogólnie to nie zawsze są takie same warunki zatrudnienia, wszystko tak naprawdę zależy od pracodawcy.
Spawacz 2016-06-02 15:55:41
Zgadzam się z Tobą, są to oszuści, mam działalność i zatrudninam 3 chłopaków, jeździmy już tak po Świecie 10 lat i takich kłamców jak prezes nie widziałem. Obiecuje gruszki na wierzbie, Na początek jest wszystko pięknie ale jak zbliza się koniec kontraktu wymyśla i obciąża. Złodziej i oszust. Pracowałem dla dziesiątek firm i ta jest najgorsza na rynku.
Kontraktowiec 2016-09-27 12:03:52
Nie znam tej firmy ale dostaje od nich propozycji wyjazdu do Holandia ,nie ukrywam że te negatywne opinie troszeczkę mnie do tej firmy zniechęcają.
A jeszcze wracając do zwrotu podatku w Polsce za prace w Norwegi, to mnie to dziwi bo wiem z własnego doświadczenia, że przeważnie jeśli się dołączysz to co w Norwegi zarobiłeś to zawsze wychodzi mnie do zwrotu albo zero .
1
Zostaw swoją opinię o welding star - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie welding star