Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o welding star

Pracowałeś w firmie welding star i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
norek - 2014-07-08 14:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest kawal dziada ktory wykorzystal ludzi w norwegi i teraz ci wszyscy ludzie maja sami podatek placic a on ma wszystko w du... oszuszt i klamca z daleka od weldingu byli pracownicy wegdingu co nas oszukal
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-07-08 14:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z bułasowa
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-13 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda wykorzystuje ludzi i się odcina od wszystkiego
zdjecie uzytkownika
miroo - 2014-09-05 16:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem tutaj opinię, że ktoś był z tą firmą we Francji i nie było żadnych problemów, a kasa była wypłacana od razu, wszystko z godnie z umową i co do grosza, czy nadal ta jest, ma ktoś aktualne info, bo mnie jednak ta Francja strasznie kusi i szukam dodatkowych informacji na forum od pracowników
zdjecie uzytkownika
pozytywny - 2014-09-21 13:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zgadzam się ze złymi opiniami, totalne kłamstwa, Podatki za Norwegię firma zapłaciła, nigdy nie było żadnych problemów z wynagrodzeniami, zawsze są wypłacane w terminie zgodnie z ustaloną wcześniej stawką. Pracuję już cztery lata i jestem zachwycony, pracownicy to dobrzy fachowcy, zawsze się dogadujemy nie zamierzam zmieniać pracy. Prezes jest w porządku jak mało kto, Polecam.
zdjecie uzytkownika
tadzik - 2014-09-24 16:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak właściwie się tam znalazłeś @pozytywny? Chodzi mi o to, czy trudno jest się tam dostać czy spoko, bo ja nie mam dużego doświadczenia,a firma mi się jak najbardziej podoba, już rozmawiałam z kilkoma osobami na ten temat i też mieli dobrą opinie o nich, więc byłoby super, gdyby jednak mi się udało jakoś tam do Was wkręcić.
zdjecie uzytkownika
pozytywny - 2014-09-25 15:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tadzik - 2014-09-24 16:53:52]:
Na początek wyślij swoje CV i jakie masz doświadczenie w tej branży. Jeśli jesteś spawaczem i zrobisz dobrze próbki na warsztacie to cię zatrudnią. Obecnie jest bardzo dużo wyjazdów zagranicznych i szukają dobrych spawaczy i monterów.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-25 19:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma godna polecenia, można dobrze zarobić, wypłaty zawsze w terminie zgodnie z umową. Właściciel firmy jest OK, zawsze można się dogadać ,atmosfera super, pracuję już długo i jeszcze się nie zawiodłem . Wszystkie wyjazdy zagraniczne i krajowe są dobrze zorganizowane, wszystko załatwione tak jak trzeba. Polecam.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-09 12:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy mógłbyś w takim razie @pracownik napisać jakieś minusy zatrudnienia u nich, bo na razie pisujesz tą firmę trochę jak miejsce marzeń, wiec nie wiem czy Twój wpis jest autentyczny, bo wydaje się być mocno przesłodzony. Jak macie informacje o warunkach jakie panują w firmie to chętnie przeczytam, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
a - 2014-11-03 20:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest dobrze
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-11-13 21:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Własnie ze wszystko jest wporzadku z platnosciami I wgl. Pprezes tez jest Spoko mozna sie z nim dogadac w kazdej sprawie jesli chodzi o moje zdanie to ja nie narzekam I I jestem zadowolony z tej firmy polecam
zdjecie uzytkownika
Mastar - 2014-11-18 09:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależałoby mi na podjęciu pracy w tej firmie. Moglibyście mi powiedzieć jakich warunków finansowych mógłbym realnie oczekiwać po firmie? Mam 5 letnie doświadczenie w branży i znam rynek całkiem nieźle. Rozumiem, że jest normalnie szansa na umowę o pracę i pakiet socjalny jak Pan Bóg przykazał w innych firmach?
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-11-18 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak słodko to nie jest.Socjalne ?????? marzenie jakie. Wypłaty średnie a wymagania duże
zdjecie uzytkownika
cysiek - 2014-11-30 01:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to istna masakra
zdjecie uzytkownika
Esab" - 2014-12-05 22:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszecie pierdoły z palca wyssane.... Az śmiech bierze... Zła firma?! Poszukajcie lepszych...!;) Powodzenia życzę. Nawiasem mówiąc: jak komuś do fachowości daleko, to niech sie nie ceni zbyt wysoko a potem udaje rozczarowanego.
zdjecie uzytkownika
felek - 2014-12-06 17:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Esab" - 2014-12-05 22:40:17]:
witam chcialbym sie dowiedziec jakie sa zarobki w delegacji za granica , z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-03 11:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj marne marne te zarobki
zdjecie uzytkownika
adm - 2015-02-18 19:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-01-03 11:39:47]:
jak nic nie potrafisz to nie zarobisz, fachowcy zarabiają dużo.
zdjecie uzytkownika
JK - 2015-02-23 11:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [norek - 2014-07-08 14:05:12]:
Ja też byłem w Norwegii, podatki mieliśmy zapłacone w Polsce a że przepisy się zmieniły trzeba było zapłacić do Norwegii i Urząd Skarbowy w Polsce zwrócił nam podatek. Pracuję w Weldingu od 5 lat i nie rozumiem skąd takie komentarze, konkurencja albo kiepscy pracownicy, którzy się nie sprawdzili i szef im podziękował za pracę.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-12 21:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-05-12 21:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalne dno.... wyjazdy zagranica bylem w norwegii to tak mi zaplacil ze szkoda gadac . nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
nowon - 2015-06-17 03:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak Ci zapłacił, ale widocznie należały Ci się takie pieniądze, przedstaw dokładniej sytuację, bo nie wiem za bardzo o co chodzi, jestem zaskoczony Twoją opinią, bo jeżeli chodzi o pieniądze i terminowość, to dotychczasz nie słyszałem aby były jakieś problemy w tej firmie, no ale chętnie się czegoś dowiem.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-06-17 16:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef nie godny zaufania, zwykłego człowieka ma daleko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Nick123345 - 2015-07-08 14:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać szerokim łukiem tą firme ! Są to oszuści, bywa że nie płącą na czas, mają grupę pracowników od lat która ma dobre warunki, kto się chce tam zatrudnić, zostanie oskubany, oszukany, a w dodatku warunki są tragiczne, Prezes to cwaniaczek i krętacz który traktuje ludzi jak bydło, zero szacunku, zero zrozumienia, jeżeli chcesz sie narobić i nie zarobić to polecam, zaś jeśli chcesz zarobić to nie polecam, pracaowałem tam tylko raz, i nigdy więcej nie wróce. Naprawde omijać tą firme szerokim łukiem !
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 16:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
JP - 2015-08-25 16:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick123345 - 2015-07-08 14:34:05]:
TOTALNE OSZCZERSTWA, KŁAMSTWA, chyba nigdy nie pracowałeś w tej firmie, masz bujną wyobraźnię i tyle nienawiści że szkoda gadać. Gdyby te komentarze nie były anonimowe to na pewno nie byłoby żadnego złego komentarza.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-08-27 11:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@JP piszesz, że poprzednik stosuje oszczerstwa i kłamstwa.. A według mnie każdy ma prawo wypowiedzieć się w zgodzie ze swoimi uczuciami. Jeżeli ktoś nie jest zadowolony z pracy, to dlaczego ma o tym nie mówić. Jedyne z czym się zgadzam, to to, że gdyby opinie nie były anonimowe, to ich treść na pewno byłaby inna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie welding star

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy welding star?
Zadaj pytanie
alert