Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o welding star

Pracowałeś w firmie welding star i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-06 20:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma którą nie polecam jest niewiarygodna . Właściciel co innego obiecuje a inaczej jest przy wypłacie. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
pewna firma - 2012-09-30 22:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam omijać (usunięte przez administratora) szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
napoleon - 2012-10-02 18:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje całe to towarzystwo zbieranina niby koledzy jątrzą szkalują jeden drugiego prezes się cieszy bo nie musi się spinać żeby nimi manipulować,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-14 18:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Naprawdę zarabia się tam mało w welding star jak pisze Nick. To jest oczywiście netto tak? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Nick - 2013-09-15 08:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki zależą od humoru pana prezesa jak się (usunięte przez administratora) to obcina stawki nawet o połowę . Tak robi z pracownikami i z tymi na działalności i jeszcze jak się umawiamy na stawkę to po zakończeniu roboty za granicą obcina o parę euro i to się zdarza bardzo czesto
zdjecie uzytkownika
Nick - 2013-11-02 13:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tej firmie to istna KATASTROFA . UWAGA .....
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-01-22 23:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie zgadzam się ze złymi opiniami,kilka razy byłem z tą firmą we Francji i nie było żadnych problemów. Ustalone stawki wypłacono bez problemów szybko i co do grosza. Prezes - moim zdaniem - bez zarzutu, dotrzymuje słowa co jest teraz raczej dosyć rzadkie. Ludzie z którymi pracowałem, w porządku - nie konfliktowi, dobrzy fachowcy, raczej sobie pomocni i życzliwi. Owszem było kilka sytuacji kiedy Francuskie kierownictwo budowy, nie zgadzało się na ewidentne bumelanctwo i nie fachowość i donosiło o tym do firmy w Polsce, stąd może problemy przy rozliczeniach z firmą. Ja ustalałem stawkę z Prezesem telefonicznie i nie potrzebowałem papierów na stawkę - nigdy mnie nie oszukano.
Polecam pracę w i dla tej firmy. Pracowałem dla innych w tej branży i jak na razie tylko ta nie zawiodła mnie.
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-07-08 14:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest kawal dziada ktory wykorzystal ludzi w norwegi i teraz ci wszyscy ludzie maja sami podatek placic a on ma wszystko w du... oszuszt i klamca z daleka od weldingu byli pracownicy wegdingu co nas oszukal
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-07-08 14:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z bułasowa
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-13 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda wykorzystuje ludzi i się odcina od wszystkiego
zdjecie uzytkownika
miroo - 2014-09-05 16:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem tutaj opinię, że ktoś był z tą firmą we Francji i nie było żadnych problemów, a kasa była wypłacana od razu, wszystko z godnie z umową i co do grosza, czy nadal ta jest, ma ktoś aktualne info, bo mnie jednak ta Francja strasznie kusi i szukam dodatkowych informacji na forum od pracowników
zdjecie uzytkownika
pozytywny - 2014-09-21 13:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się ze złymi opiniami, totalne kłamstwa, Podatki za Norwegię firma zapłaciła, nigdy nie było żadnych problemów z wynagrodzeniami, zawsze są wypłacane w terminie zgodnie z ustaloną wcześniej stawką. Pracuję już cztery lata i jestem zachwycony, pracownicy to dobrzy fachowcy, zawsze się dogadujemy nie zamierzam zmieniać pracy. Prezes jest w porządku jak mało kto, Polecam.
zdjecie uzytkownika
tadzik - 2014-09-24 16:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak właściwie się tam znalazłeś @pozytywny? Chodzi mi o to, czy trudno jest się tam dostać czy spoko, bo ja nie mam dużego doświadczenia,a firma mi się jak najbardziej podoba, już rozmawiałam z kilkoma osobami na ten temat i też mieli dobrą opinie o nich, więc byłoby super, gdyby jednak mi się udało jakoś tam do Was wkręcić.
zdjecie uzytkownika
pozytywny - 2014-09-25 15:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tadzik - 2014-09-24 16:53:52]:
Na początek wyślij swoje CV i jakie masz doświadczenie w tej branży. Jeśli jesteś spawaczem i zrobisz dobrze próbki na warsztacie to cię zatrudnią. Obecnie jest bardzo dużo wyjazdów zagranicznych i szukają dobrych spawaczy i monterów.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-25 19:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma godna polecenia, można dobrze zarobić, wypłaty zawsze w terminie zgodnie z umową. Właściciel firmy jest OK, zawsze można się dogadać ,atmosfera super, pracuję już długo i jeszcze się nie zawiodłem . Wszystkie wyjazdy zagraniczne i krajowe są dobrze zorganizowane, wszystko załatwione tak jak trzeba. Polecam.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-09 12:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy mógłbyś w takim razie @pracownik napisać jakieś minusy zatrudnienia u nich, bo na razie pisujesz tą firmę trochę jak miejsce marzeń, wiec nie wiem czy Twój wpis jest autentyczny, bo wydaje się być mocno przesłodzony. Jak macie informacje o warunkach jakie panują w firmie to chętnie przeczytam, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
a - 2014-11-03 20:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest dobrze
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-11-13 21:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie ze wszystko jest wporzadku z platnosciami I wgl. Pprezes tez jest Spoko mozna sie z nim dogadac w kazdej sprawie jesli chodzi o moje zdanie to ja nie narzekam I I jestem zadowolony z tej firmy polecam
zdjecie uzytkownika
Mastar - 2014-11-18 09:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależałoby mi na podjęciu pracy w tej firmie. Moglibyście mi powiedzieć jakich warunków finansowych mógłbym realnie oczekiwać po firmie? Mam 5 letnie doświadczenie w branży i znam rynek całkiem nieźle. Rozumiem, że jest normalnie szansa na umowę o pracę i pakiet socjalny jak Pan Bóg przykazał w innych firmach?
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-11-18 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak słodko to nie jest.Socjalne ?????? marzenie jakie. Wypłaty średnie a wymagania duże
zdjecie uzytkownika
cysiek - 2014-11-30 01:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to istna masakra
zdjecie uzytkownika
Esab" - 2014-12-05 22:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie pierdoły z palca wyssane.... Az śmiech bierze... Zła firma?! Poszukajcie lepszych...!;) Powodzenia życzę. Nawiasem mówiąc: jak komuś do fachowości daleko, to niech sie nie ceni zbyt wysoko a potem udaje rozczarowanego.
zdjecie uzytkownika
felek - 2014-12-06 17:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Esab" - 2014-12-05 22:40:17]:
witam chcialbym sie dowiedziec jakie sa zarobki w delegacji za granica , z gory dziekuje za odpowiedz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie welding star
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy welding star?
Zadaj pytanie
x