Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do dron - 2014-11-11 11:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co zazdrościsz ,że Bartas dobrze wygląda,żal ci dupę ściska,że pewnie jesteś tłustym grubym burakiem,nie mającym własnego życia i celu,zajmij się swoją tłustą dupą a nie innych.
zdjecie uzytkownika
Zwykly pracownik - 2014-11-11 17:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dron wychyl sie ze strefy cienia, to przyjade i zrobie Ci tatuaz, moze poczujesz sie jak koordynator i przestaniesz szczekac.
A tak juz bardziej kulturalnie, poniewaz ludzie z Direct People reprezentuja soba dosyc wysoki poziom... Pogodz sie z tym, ze moze do nas nie pasujesz i lepiej Ci bedzie gdzies indziej? Skoro jestes tak slabo poinformowany jak ma na imie nasz koordynator, a kim jest Bartek... To zanim kogos obrazisz, sprobuj pomyslec, co robisz w firmie, ktora doskonale dawala sobie rade bez Ciebie, a po Twojej rezygnacji, nawet tego nie odczuje. Skoro rzucasz sie na ludzi zajmujacych wyzsze stanowiska od Ciebie, nie chce nawet myslec jak sie zachowujesz wobec kolegow z ktorymi codziennie pracujesz. Obawiam sie, ze dla mojego i twojego dobra, lepiej zostac przy anonimowosci. Tatuaz czy kolczyk jeszcze malo mowi o czlowieku, ale kolezenstwo i solidarnosc bardzo wiele. Temat mam nadzieje, ze wkrotce zostanie zamkniety i skupimy sie na tym, ze przydalyby sie nowe koszulki czy bluzy bo idzie zima.
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-11-12 18:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panna nikt - 2014-11-05 21:56:45]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ci tak źle to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie o jednego zjeba mniej, który wprowadza osraną atmosferę bo przecież tacy jak ty zaczęli tutaj wypisywać głupoty, zresztą mam wrażenie,że same złe opinie wypisują właśnie wieczne narzekacze twojego pokroju, "bo ten ma skrzynki a ja nie, a tamten pewnie ma zamówienie przypisane" aż się żygać chce, co by Bartek nie zrobił to i tak będzie źle. Bartek jest naprawdę spoko ale tacy jak ty nie rozumieją, że musi trzymać porządek bo by mu wszyscy na głowę weszli a od niego też wymagają porządku. Lepiej się zwolnij jak masz kolegom z pracy fałszywie mówić cześć a potem opierdalać dupsko na gowork jak ten tchórz, nic bardziej żałosnego. Pozdrawiam normalnych ludzi z ND bo praca jest naprawdę fajna.
zdjecie uzytkownika
lord kleks - 2014-11-13 19:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest szansa żeby się do nich dostać na rekrutera chociażby na staż? zawsze chciałem pracować w HR i już lekkie doiświadczenie mam w tym temacie. przede wszystkim ile by płacili i czy w weekendy też się pracuje? a jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na rekruteraz w firmie Direct People Polska? pozdrawiam kochani:*
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-11-13 23:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek jest super , (usunięte przez administratora) sie od niego a Karolinie dajcie spokoj nie , macie swojego życia róbcie swoje i do domu !
zdjecie uzytkownika
ktośiek - 2014-11-17 11:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiem tak,z moich spostrzeżeń wywnioskowałem,że Bartek wbrew pozorom może i jest twardy co do ludzi,ale jak by nie był to chyba co niektórzy wskoczyli by mu na głowę,taka jego rola,natomiast w przeciwieństwie do co niektórych osób w tej firmie nigdy nie widziałem żeby za plecami chodził i podp...ał swoich pracowników jak to co niektórzy maja w krwi niestety w tej firmie,chyba lepiej być zjebanym w sposób męski aniżeli podjebanym,co nie????!!!
Zdecydowanie wole ludzi pokroju Bartka,aniżeli Judasza ładnie uśmiechającego sie do ludzi,a jak sie odwrócisz to masz przysłowiowy nóz w plecy.Pozdrawiam Judaszy!!!
zdjecie uzytkownika
PORACHA - 2014-11-21 20:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytam te komentarze i nie dowierzam że 3/4 z was jest na tak niskim poziomie intelektualnym. albo może i dowierzam, bo pracuje z wami na codzień INTELEKTUALIŚCI Z DIRECT PEOPLE. to moja 3 praca w holandii, ale najgorsza. atmosfera i warunki pracy poniżej godności świni z obory. gratuluję pozwolenia na robienie z siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyranów pracujących po 13 godzin za tak śmieszne pieniądze. mam nadzieję, że firmą która zostanie zwolniona z tego syfu będzie e&a, a wy dalej będziecie pracować w swoim kochanym ND :) nie pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hyhyhy - 2014-11-23 01:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większość reacherów którzy tam pracują wyżej srają ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają ;)
zdjecie uzytkownika
mim - 2014-11-23 11:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracowal ktos przez DP w Niemczech?Prosze o jakies opinie na ten tematCzy firma wyplacalna warunki mieszkaniowe itd.
zdjecie uzytkownika
hyhyhyhyhyyh - 2014-11-24 00:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hyhyhy - 2014-11-23 01:30:11]:
Jest tez kilku w porządku, chyba tych nowszych...
zdjecie uzytkownika
m_a - 2014-11-24 19:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Reacher - 2014-10-30 19:47:05]:
kogut przestan juz pic
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-26 10:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kurczę,jestem tu pierwszy raz i widzę że się dzieje hehe szkoda że wszyscy co tam brzydko piszą nie mają odwagi powiedzieć tego wszystkiego do konkretnej osoby dali by sobie ,,po razie,, i milej by się pracowało :) chociaż ostatnio doszły mnie słuchy że jeden znerwicowany kolega ma zostać drapnięty i obawiam się że może tego nie przeżyć haha bo wystartował do chłopaka 4 razy większego (biedaczek pewnie złamie się w pół chociaż takiego to nawet szkoda lać)pozdrawiam Czek 333
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-26 11:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała 'inteligencja' directa pięknie ukazana w 3 komentarzach! :)
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-11-26 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inteligencja dopasowana do kolezanki z E&A,jedyne slowa to na ja....le,k...a,gratuluje kultury kobieto!
zdjecie uzytkownika
ble ble ble - 2014-11-27 00:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i po co te nerwy? Zamiast zająć się pracą i swoim życiem, to roztrząsacie prywatne sprawy innych pracowników. Dajcie już spokój tym ploteczką, bo nikomu to na dobre to nie wyjdzie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rataj - 2014-11-28 00:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli podobnymi zasadami funkcjonowania kierują się wszyscy pracownicy Direct People Polska to współczuję normalnym ludziom, którzy chcieliby w spokoju ducha popracować i zebrać jakieś doświadczenie. Mam jednak nadzieję, że nie jest tak źle pod tym względem, bo miejsce na rozpoczęcie swojej kariery jest chyba idealne.
zdjecie uzytkownika
Rataj - 2014-11-28 00:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli podobnymi zasadami funkcjonowania kierują się wszyscy pracownicy Direct People Polska to współczuję normalnym ludziom, którzy chcieliby w spokoju ducha popracować i zebrać jakieś doświadczenie. Mam jednak nadzieję, że nie jest tak źle pod tym względem, bo miejsce na rozpoczęcie swojej kariery jest chyba idealne.
zdjecie uzytkownika
Potos - 2014-12-12 09:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć czy w najbliższym czasie ktoś coś wspominał o jakiejś rekrutacji? Jeżeli będzie miało coś takiego miejsce to na jakie stanowisko, bo zastanawiam się nad zmianą pracy. Chociaż wiele jest tu głosów negatywnych to w jakimś stopniu równoważą się z tymi pozytywnymi. A w okolicy chyba ciężko byłoby znaleźć coś lepszego.
zdjecie uzytkownika
Potos - 2014-12-12 10:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć czy w najbliższym czasie ktoś coś wspominał o jakiejś rekrutacji? Jeżeli będzie miało coś takiego miejsce to na jakie stanowisko, bo zastanawiam się nad zmianą pracy. Chociaż wiele jest tu głosów negatywnych to w jakimś stopniu równoważą się z tymi pozytywnymi. A w okolicy chyba ciężko byłoby znaleźć coś lepszego.
zdjecie uzytkownika
bueno - 2014-12-12 10:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca jak praca, kasa na czas - zawsze sie zgadza, jest ok.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-12 13:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przez dług czas czytam wasze opinie i w sumie zastanawiam się co napisać.
Pracuję w tej firmie od dlugiego czasu, predzej pracowalam w kilku innych i dlatego mam porwnanie i mysle ze moge miec trzeźwe spojrzenie na sprawę.
Poznalem tutaj duzo fajnych osob i dlatego zastanawiam się nad ilością złości jaka jest demonstrowana na forum, nie tylko spotkalem dużo fajnych ludzi co przezylem duzo fajnych chwil. poznalem tutaj moja dziewczyne ktora bardzo kocham i z ktora tutaj normalnie zyje i mam plany na przylosc, nie spedze tutaj calego zycia ale traktuje te prace jako przystanek do zrealizowania moich planow aby je zrealizowac potrzebuje pieniadze ktore tutaj spokojnie moge zapracowac i nie sa to wcale male kwoty. Oczywiscie jezeli ktos jest nie zadowolony zawsze moze zmienic swoj przystanek, nikt nikogo nie trzyma tu na sile, ale ostatnie wpisy na forum pokazuja ze to nie dkonoca z firma jest az tak zla. Fakt jest taki że cięzko pracuje sie z kims kto jest nie ogartnięty emocjonalnie, wulgarny i oddaje sie swojej pracy i jest to Pan (usunięte przez administratora)- nie pisze zle o ludziach ale on niszczy wizerunek tej firmy i szkoda ze pracodawca nic z tym nie zrobi, odnosi się źle nie tylko do ludzi ktorych ma pod soba ale rowniez nie raz slyszalem jak odnosni sie do pracownikow z biura, jak ich obmawia, wiele razy ktos pisał że coś bierze nie wiem sam nie widzialem ale jest strasznie agresywny. I moze kiedys zrobimy zebranie w tej sprawie i wyjasnimy P. Bartkowi jakie zadania ma coach i jak powinien się zachowywać.
Co do firmy jest ok. jak cos mi nie pasuje to dzwonie do biura i wyjasniam, Panie w biurze są ok i je pozdrawiam, jak ktos jest chory zawsze pomogą. W zyciu kieruje sie zasada to co daje to otrzymuje nie moge miec pretnesji do calego swiata ze tutaj pracuje bo to byl moj swiadomy wybor ale tak jak pisalem predzej to jest moj przystanek ktory mam zamiar dobrze wykorzystac i zawsze bede dobrze wspominac bo rowniez tutaj sa ludzie dla ktorych chce sie byc ale przypuszczam ze sa to osoby ktore nie maja zamiaru ekspanowac swojego gniewu na forum:)
pozdrawiam goroaco tych zadowlonych i tych mniej zadowlonych aby odnalezi swoje zadowolenie tu albo gdzieś indziej........
zdjecie uzytkownika
ocb - 2014-12-17 10:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zwykly pracownik - 2014-11-11 17:02:06]:
anonimowosc to podstawa a co zrobil by mi cos taki bartek niech lepiej ni wychodzi do ludzi bo inteligencja to on nie zablysnie a straszyc to on moze swoja karolinke blazen i tak zostanie dojechany jak stara proca na pigalaku za to ze byl i jest takim burakiem niekontrolujacym siebie i tego co mowi i do kogo . a zadarl z niewlasciwa osoba ktora czeka i poczeka jeszcze troche az przyjdzie dzien, alibi i ukorwi sie tego chwasta bartosza ja sie z toba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poznanska policze
zdjecie uzytkownika
nk - 2014-12-17 18:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ocb - 2014-12-17 10:37:06]:
buhahahaha
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-12-19 09:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świąt dla wszystkich !! :))
zdjecie uzytkownika
8rf a9hw - 2014-12-19 12:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wesolych ;D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Direct People Polska?
Zadaj pytanie
x