Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dron - 2014-11-10 20:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"panie" Bartku, nażreć się sterydów i zrobić sobie tatuaż to nie wystarczy , żeby być dobrym koordynatorem.
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2014-11-10 22:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej kierowników ,niż pracownikow !
zdjecie uzytkownika
do dron - 2014-11-11 11:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co zazdrościsz ,że Bartas dobrze wygląda,żal ci dupę ściska,że pewnie jesteś tłustym grubym burakiem,nie mającym własnego życia i celu,zajmij się swoją tłustą dupą a nie innych.
zdjecie uzytkownika
tik - 2014-11-11 11:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEŚ zazrościsz ,że nie stać cię na tatuaż pewnie masz jakieś gówno z gumy turbo,jesteście śmieszni nie macie się już czego czepiać pozery w pracy,nie umiecie stanąć z nim twarzą w twarz tylko dupę im rąbać na portalu ,Wanat zajmij się swoją TŁUSTĄ DUPĄ I WIELKIM BRZUCHEM BO NAJPIERW WCHODZI ON DO PRACY ,PÓŹNIEJ TY!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zwykly pracownik - 2014-11-11 17:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dron wychyl sie ze strefy cienia, to przyjade i zrobie Ci tatuaz, moze poczujesz sie jak koordynator i przestaniesz szczekac.
A tak juz bardziej kulturalnie, poniewaz ludzie z Direct People reprezentuja soba dosyc wysoki poziom... Pogodz sie z tym, ze moze do nas nie pasujesz i lepiej Ci bedzie gdzies indziej? Skoro jestes tak slabo poinformowany jak ma na imie nasz koordynator, a kim jest Bartek... To zanim kogos obrazisz, sprobuj pomyslec, co robisz w firmie, ktora doskonale dawala sobie rade bez Ciebie, a po Twojej rezygnacji, nawet tego nie odczuje. Skoro rzucasz sie na ludzi zajmujacych wyzsze stanowiska od Ciebie, nie chce nawet myslec jak sie zachowujesz wobec kolegow z ktorymi codziennie pracujesz. Obawiam sie, ze dla mojego i twojego dobra, lepiej zostac przy anonimowosci. Tatuaz czy kolczyk jeszcze malo mowi o czlowieku, ale kolezenstwo i solidarnosc bardzo wiele. Temat mam nadzieje, ze wkrotce zostanie zamkniety i skupimy sie na tym, ze przydalyby sie nowe koszulki czy bluzy bo idzie zima.
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-11-12 18:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panna nikt - 2014-11-05 21:56:45]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ci tak źle to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie o jednego zjeba mniej, który wprowadza osraną atmosferę bo przecież tacy jak ty zaczęli tutaj wypisywać głupoty, zresztą mam wrażenie,że same złe opinie wypisują właśnie wieczne narzekacze twojego pokroju, "bo ten ma skrzynki a ja nie, a tamten pewnie ma zamówienie przypisane" aż się żygać chce, co by Bartek nie zrobił to i tak będzie źle. Bartek jest naprawdę spoko ale tacy jak ty nie rozumieją, że musi trzymać porządek bo by mu wszyscy na głowę weszli a od niego też wymagają porządku. Lepiej się zwolnij jak masz kolegom z pracy fałszywie mówić cześć a potem opierdalać dupsko na gowork jak ten tchórz, nic bardziej żałosnego. Pozdrawiam normalnych ludzi z ND bo praca jest naprawdę fajna.
zdjecie uzytkownika
lord kleks - 2014-11-13 19:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest szansa żeby się do nich dostać na rekrutera chociażby na staż? zawsze chciałem pracować w HR i już lekkie doiświadczenie mam w tym temacie. przede wszystkim ile by płacili i czy w weekendy też się pracuje? a jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na rekruteraz w firmie Direct People Polska? pozdrawiam kochani:*
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-11-13 23:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek jest super , (usunięte przez administratora) sie od niego a Karolinie dajcie spokoj nie , macie swojego życia róbcie swoje i do domu !
zdjecie uzytkownika
ktośiek - 2014-11-17 11:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiem tak,z moich spostrzeżeń wywnioskowałem,że Bartek wbrew pozorom może i jest twardy co do ludzi,ale jak by nie był to chyba co niektórzy wskoczyli by mu na głowę,taka jego rola,natomiast w przeciwieństwie do co niektórych osób w tej firmie nigdy nie widziałem żeby za plecami chodził i podp...ał swoich pracowników jak to co niektórzy maja w krwi niestety w tej firmie,chyba lepiej być zjebanym w sposób męski aniżeli podjebanym,co nie????!!!
Zdecydowanie wole ludzi pokroju Bartka,aniżeli Judasza ładnie uśmiechającego sie do ludzi,a jak sie odwrócisz to masz przysłowiowy nóz w plecy.Pozdrawiam Judaszy!!!
zdjecie uzytkownika
PORACHA - 2014-11-21 20:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytam te komentarze i nie dowierzam że 3/4 z was jest na tak niskim poziomie intelektualnym. albo może i dowierzam, bo pracuje z wami na codzień INTELEKTUALIŚCI Z DIRECT PEOPLE. to moja 3 praca w holandii, ale najgorsza. atmosfera i warunki pracy poniżej godności świni z obory. gratuluję pozwolenia na robienie z siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyranów pracujących po 13 godzin za tak śmieszne pieniądze. mam nadzieję, że firmą która zostanie zwolniona z tego syfu będzie e&a, a wy dalej będziecie pracować w swoim kochanym ND :) nie pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hyhyhy - 2014-11-23 01:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większość reacherów którzy tam pracują wyżej srają ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają ;)
zdjecie uzytkownika
mim - 2014-11-23 11:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracowal ktos przez DP w Niemczech?Prosze o jakies opinie na ten tematCzy firma wyplacalna warunki mieszkaniowe itd.
zdjecie uzytkownika
hyhyhyhyhyyh - 2014-11-24 00:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hyhyhy - 2014-11-23 01:30:11]:
Jest tez kilku w porządku, chyba tych nowszych...
zdjecie uzytkownika
m_a - 2014-11-24 19:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Reacher - 2014-10-30 19:47:05]:
kogut przestan juz pic
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-26 10:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kurczę,jestem tu pierwszy raz i widzę że się dzieje hehe szkoda że wszyscy co tam brzydko piszą nie mają odwagi powiedzieć tego wszystkiego do konkretnej osoby dali by sobie ,,po razie,, i milej by się pracowało :) chociaż ostatnio doszły mnie słuchy że jeden znerwicowany kolega ma zostać drapnięty i obawiam się że może tego nie przeżyć haha bo wystartował do chłopaka 4 razy większego (biedaczek pewnie złamie się w pół chociaż takiego to nawet szkoda lać)pozdrawiam Czek 333
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-26 11:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała 'inteligencja' directa pięknie ukazana w 3 komentarzach! :)
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-11-26 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inteligencja dopasowana do kolezanki z E&A,jedyne slowa to na ja....le,k...a,gratuluje kultury kobieto!
zdjecie uzytkownika
Monika DP - 2014-11-26 23:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zwykly pracownik - 2014-11-07 18:00:17]:
Widzę że coś się ruszyło w tym ND i w końcu jakaś inteligenta Osoba
przerwała milczenie. Pracowałam tam tez pewien czas i miałam taką samą sytuacje jak Ty.Ten koordymator jest strasznie natarczywy nie dawał mi spokoju.
Myśli ze każda poleci na jego mięśnie i obrzydliwe tatuaże.A temat narkotyków i przyzwolenia na ich branie jest tam na porządku dziennym ale czemu się tu dziwić przykład idzie z góry .A to że ten koordymator lubi różnego rodzaju używki wie każdy kto tam dłużej pracuje to nie jest temat tabu na tym zakładzie.Jednego nie mogę zrozumieć czemu ND pozwala na takie cyrki ?Może przydała by się tam jakaś inspekcja pracy zanim dojdzie na tym zakładzie do tragedii.Pracuje teraz w innym oddziale DP i jest zupełnie inaczej nie ma takiej chorej sytuacji,jak w ND Oss. Normalny timelider to podstawa.
zdjecie uzytkownika
Picker DP - 2014-11-26 23:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedno biuro poleci na koniec roku z ND. Mam nadzieje, ze bedzie to OTTO, ktore dostanie takie pierdolniecie, ze odechce im sie podszywac pod osoby z DP. Macie swoja wytresowana sunie, ktora zamiast tak jak nasza kolezanka z DP poszla za swoim facetem, kiedy go zwolniono... ta nie szanujaca sie kolezanka z takim przebiegiem co zajechany BT, ktora przymilala sie strasznie do mnie, ze jej chlopak sie nie dowie tylko zeby zorganizowac jej cos na weekend, bo byla w potrzebie. Podejdz malenka jeszcze raz do mnie a dostaniesz czerwona karteczke z ND, bo sama miauczysz jak kotka w maju, a innych pomawiasz o bardzo brzydkie rzeczy. A uwierz mi, jak chcesz, zeby nam z DP testy zaczeli robic to ja Cie przetestuje... I trzymaj swoje pieski ze swojego biura z daleka i od Bartka i od Karoliny, bo dla tych nieoswieconych, mala zrobi wszystko, ale to wszystko za odrobine szczescia ;) Tylko polotu nie ma. Obiecano jej, ze jak DP z ND wypadnie, to OTTO na nowo jej faceta przyjmie. Ona to bierze z polykiem jak tic-taca i zyje w swiecie bajek. Pojedzcie do Eftelingu, bo my tu jestesmy w pracy i nie chcemy pomowien. A jak myslisz, ze Twoj maly brzydal wskoczy na miejsce Bartka, a Ty na miejsce Karoli to zmien dostawce, ktorego moze dopadlas na ulicy, bo zle rzeczy Ci daje i masz pokrecone jazdy przez to. Szanuj sie dziewczynko i nie dzwon do mnie, bo ja lubie kobiety z klasa, a nie z III klasy.
Widzisz, nie tylko Bartek Cie nie chcial. Wiecej osob odmowilo, wiec juz pani to podziekujemy. Zostajemy przy swoich kobietach z DP, bo to zajebiste kociaki sa czy to nasze dokerki czy pickerki czy clenerki ;)
zdjecie uzytkownika
Hehe - 2014-11-26 23:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pani Bednorz pokazoje kim sa dziewczyny z Direcku jak każdemu daje kociak numer jeden
zdjecie uzytkownika
ble ble ble - 2014-11-27 00:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i po co te nerwy? Zamiast zająć się pracą i swoim życiem, to roztrząsacie prywatne sprawy innych pracowników. Dajcie już spokój tym ploteczką, bo nikomu to na dobre to nie wyjdzie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-11-27 01:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem tego dlaczego Ty dalej jesteś tam koordynatorem, rzucanie skrzynkami, wyrzucanie ludziom wózków i kazanie im sprzątać, strasznie że policzycie się po pracy albo inne pierdoły. Wymieniać dalej? wyśmiewanie pojedyńczych osób wśród swojej ekipy albo podczas zebrań które urządzasz, obgadywanie i zastraszanie na każdym kroku. ludzie nie chcą stracić pracy i dlatego na Ciebie nie skarżą, ale dla Twojej wiedzy, ekipa która chce się Ciebie pozbyć wciąż rośnie. Przychodzisz do roboty pod wpływem fety, rozmawiasz z ludźmi o tym głośno jak by to było całkiem legalne, w końcu ktoś to wykorzysta przeciwko tobie, oby jak najprędzej
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-11-27 12:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie wracać do podstawówki, rozwijać się od nowa, brak Wam wszystkim brakuje podstawowych zasad życia, nienawiść i zawiść tylko to co potraficie robić..Śmieję się Wam wszystkim w twarz..oby sprawiedliwość w końcu wygrała!Karma wraca.....
zdjecie uzytkownika
Rataj - 2014-11-28 00:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli podobnymi zasadami funkcjonowania kierują się wszyscy pracownicy Direct People Polska to współczuję normalnym ludziom, którzy chcieliby w spokoju ducha popracować i zebrać jakieś doświadczenie. Mam jednak nadzieję, że nie jest tak źle pod tym względem, bo miejsce na rozpoczęcie swojej kariery jest chyba idealne.
zdjecie uzytkownika
Rataj - 2014-11-28 00:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli podobnymi zasadami funkcjonowania kierują się wszyscy pracownicy Direct People Polska to współczuję normalnym ludziom, którzy chcieliby w spokoju ducha popracować i zebrać jakieś doświadczenie. Mam jednak nadzieję, że nie jest tak źle pod tym względem, bo miejsce na rozpoczęcie swojej kariery jest chyba idealne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Direct People Polska?
Zadaj pytanie
x