Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bueno - 2014-12-12 10:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca jak praca, kasa na czas - zawsze sie zgadza, jest ok.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-12 13:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przez dług czas czytam wasze opinie i w sumie zastanawiam się co napisać.
Pracuję w tej firmie od dlugiego czasu, predzej pracowalam w kilku innych i dlatego mam porwnanie i mysle ze moge miec trzeźwe spojrzenie na sprawę.
Poznalem tutaj duzo fajnych osob i dlatego zastanawiam się nad ilością złości jaka jest demonstrowana na forum, nie tylko spotkalem dużo fajnych ludzi co przezylem duzo fajnych chwil. poznalem tutaj moja dziewczyne ktora bardzo kocham i z ktora tutaj normalnie zyje i mam plany na przylosc, nie spedze tutaj calego zycia ale traktuje te prace jako przystanek do zrealizowania moich planow aby je zrealizowac potrzebuje pieniadze ktore tutaj spokojnie moge zapracowac i nie sa to wcale male kwoty. Oczywiscie jezeli ktos jest nie zadowolony zawsze moze zmienic swoj przystanek, nikt nikogo nie trzyma tu na sile, ale ostatnie wpisy na forum pokazuja ze to nie dkonoca z firma jest az tak zla. Fakt jest taki że cięzko pracuje sie z kims kto jest nie ogartnięty emocjonalnie, wulgarny i oddaje sie swojej pracy i jest to Pan (usunięte przez administratora)- nie pisze zle o ludziach ale on niszczy wizerunek tej firmy i szkoda ze pracodawca nic z tym nie zrobi, odnosi się źle nie tylko do ludzi ktorych ma pod soba ale rowniez nie raz slyszalem jak odnosni sie do pracownikow z biura, jak ich obmawia, wiele razy ktos pisał że coś bierze nie wiem sam nie widzialem ale jest strasznie agresywny. I moze kiedys zrobimy zebranie w tej sprawie i wyjasnimy P. Bartkowi jakie zadania ma coach i jak powinien się zachowywać.
Co do firmy jest ok. jak cos mi nie pasuje to dzwonie do biura i wyjasniam, Panie w biurze są ok i je pozdrawiam, jak ktos jest chory zawsze pomogą. W zyciu kieruje sie zasada to co daje to otrzymuje nie moge miec pretnesji do calego swiata ze tutaj pracuje bo to byl moj swiadomy wybor ale tak jak pisalem predzej to jest moj przystanek ktory mam zamiar dobrze wykorzystac i zawsze bede dobrze wspominac bo rowniez tutaj sa ludzie dla ktorych chce sie byc ale przypuszczam ze sa to osoby ktore nie maja zamiaru ekspanowac swojego gniewu na forum:)
pozdrawiam goroaco tych zadowlonych i tych mniej zadowlonych aby odnalezi swoje zadowolenie tu albo gdzieś indziej........
zdjecie uzytkownika
ocb - 2014-12-17 10:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Zwykly pracownik - 2014-11-11 17:02:06]:
anonimowosc to podstawa a co zrobil by mi cos taki bartek niech lepiej ni wychodzi do ludzi bo inteligencja to on nie zablysnie a straszyc to on moze swoja karolinke blazen i tak zostanie dojechany jak stara proca na pigalaku za to ze byl i jest takim burakiem niekontrolujacym siebie i tego co mowi i do kogo . a zadarl z niewlasciwa osoba ktora czeka i poczeka jeszcze troche az przyjdzie dzien, alibi i ukorwi sie tego chwasta bartosza ja sie z toba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poznanska policze
zdjecie uzytkownika
nk - 2014-12-17 18:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ocb - 2014-12-17 10:37:06]:
buhahahaha
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-12-19 09:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wesołych Świąt dla wszystkich !! :))
zdjecie uzytkownika
Poirytowana - 2014-12-25 17:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w której pracują niekompetętni menadżerowie. Nie znają się chyba na datach i godzinach bo planowanie godzin pracy jest niezrozumiałe i wprowadza w błąd.
zdjecie uzytkownika
mordor master - 2014-12-26 13:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiadomo wam może czy obecnie można dostać w direct people polska zatrudnienie jako właśnie menadżer? jakieś tam już doświadczenie zawodowe w tym temacie mam, myślę że dałbym radę. tylko kwestia jaka jest stawka zarobków na rękę i jak wygląda system prowizyjny pocentowo, to dla mnie najważniejsza sprawa, powiecie?
zdjecie uzytkownika
mordor master - 2014-12-26 13:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wiadomo wam może czy obecnie można dostać w direct people polska zatrudnienie jako właśnie menadżer? jakieś tam już doświadczenie zawodowe w tym temacie mam, myślę że dałbym radę. tylko kwestia jaka jest stawka zarobków na rękę i jak wygląda system prowizyjny pocentowo, to dla mnie najważniejsza sprawa, powiecie?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-12-30 15:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Udanego Sylwestra i szczęścia w Nowym Roku dla wszystkich współpracowników :)
zdjecie uzytkownika
linka - 2015-01-05 16:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam napiszcie proszę jak jest teraz w tej firmie jak z wyplatami ,pracą i mieszkaniem dziękuję i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-01-07 15:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [linka - 2015-01-05 16:32:15]:
wyplaty na czas sie zgadzaja, praca jak wszedzie, reszta zalezy od tego gdzie pracujesz jako kto
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-01-08 10:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-12-30 15:16:12]:
z kontekstu twoich "wypocin" wnioskuję , że Twój zasób słownictwa w mowie i piśmie jest tak ograniczony, że ledwo posługujesz się językiem Polskim, a co dopiero angielskim czy też niderlandzkim!
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-01-08 10:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mordor master - 2014-12-26 13:48:17]:
z kontekstu twoich "wypocin" wnioskuję , że Twój zasób słownictwa w mowie i piśmie jest tak ograniczony, że ledwo posługujesz się językiem Polskim, a co dopiero angielskim czy też niderlandzkim!
zdjecie uzytkownika
Kikut - 2015-01-08 18:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich:) Czy w DP dalej przyjmują do Holandii tylko małolatów na wiekówki, a ze starszymi i nierzadko bardziej doświadczonymi nawet nie gadają? Pytam bo byłem w biurze w Lublińcu jakieś dwa lata temu i tylko mydlili oczy z tygodnia na tydzień że dadzą znać kiedy w końcu wyjazd i lipa.. Może dlatego że miałem już powyżej 27-go roku życia.. Chyba właśnie dlatego.. Jeśli jestem w błędzie proszę by ktoś mnie z niego wyprowadził. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-08 19:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kikut - 2015-01-08 18:04:20]:
Nie wiem jak to wygląda na warzywkach w Eindhoven i innych firmach, ale w ND Oss i Oosterhout zdecydowana większość pracowników jest poza wiekówką.
zdjecie uzytkownika
3210 start - 2015-01-10 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca dla osob chcacych pracowac w DP sie zawsze znajdzie i to nie na miesiac.
Sa w Oss osoby pracujace po kilka lat co jest wizytowka firmy -tyle ze te osoby nie przyjechaly tutaj zeby siedziec na domkach uzalac sie na forum tylko pracowac .Przez okres kilku lat przewinela sie rzesza pracownikow ,ktorym sie wydawalo ze nierobstwem cwaniakowaniem i kombinowaniem utrzymaja sie na swoich stanowiskach po krotkim czasie DP rezygnowla z ich uslug badz sami uciekali .
OPINIA warunkow pracy w Oss -jezeli kobiety wytrzymuja kilka lat na pickingu to mezczyzna powinien sie wstydzic mowiac ze mu ciezko wykonuja ta sama prace.
Jezeli ktos chce tu przyjechac i liczyc ze bedzie sciemnial to radze zostac w domu.
Jezeli chodzi o przelozonych to uwazam ze nie na miejscu jest komus D obrabiac na forum prosciej w 4 oczy pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
Kikut - 2015-01-12 14:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-08 19:37:05]:
No właśnie o warzywa chodzi;) nie wiem jak tam jest teraz ale wcześniej było dno.. może też złożył się na to fakt że byłem tam przed wakacjami i wtedy tylko czesali małolactwo..
zdjecie uzytkownika
And - 2015-01-12 15:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m_a - 2014-11-24 19:36:34]:
Witam na jakim magazynie jest praca w oss .mozna adres
zdjecie uzytkownika
papcio M. - 2015-01-12 15:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kikut - 2015-01-12 14:55:26]:
No tak, praca wakacyjna zawsze jest kierowana do uczniów i studentów. W innych okresach roku biorą wszystkich, młodszych i starszych. Pracuje tam też kilka "dinozaurów", także raczej na wiek za bardzo nie patrzą :)
zdjecie uzytkownika
Bogusia - 2015-01-15 16:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno szukają stażysty. Chyba zaaplikuję, a nóż się uda i będę "z drugiej strony"! :))
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-01-15 18:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bogusia - 2015-01-15 16:28:02]:
Nóż!?
Naucz się najpierw poprawnej ortografii. Pisze się "nuż".
zdjecie uzytkownika
Bogusia - 2015-01-16 09:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Damian - 2015-01-15 18:55:37]:
Ups, oczywiście masz rację.
No cóż, będę mądrzejsza o kolejne poprawnie pisane słowo, dziękuję:)
zdjecie uzytkownika
mr.reacher - 2015-01-20 22:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie no juz nie mogę,ale Bolka podnosi mi ciśnienie,dlaczego ten facet jest taki arogancki???Dostał troche stanowiska a panoszy się jak by byl dyrektorem firmy,chyba mu sie w głowie coś poprzewracało i to na całego.Człowieku jesteś zwyklym robolem jak każdy z nas w tej firmie i uważaj co donosisz na kolegów..
zdjecie uzytkownika
emeeema - 2015-01-27 20:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, zycie na forum kwitnie...to i ja cos dorzuce od siebie. Mialam tę z jednej strony przyjemna, z drugiej nieprzyjemna okazje pracowac dla DP. Zgodze sie z kilkoma pozytywnymi opiniami odnosnie ludzi, ktorych tam poznalam i wielu zabawnych i wartych zapamietania twarzy, sytuacji itp. Fakt faktem, mozna bylo tez odlozyc troche 'grosza', ale za to jakim kosztem. No i wlasnie...teraz ta troszke ciemniejsza strona z mojego punktu widzenia i pewnych doswiadczen z ta firma. Nieżetelnosc i niekompetencja pracownikow biurowych( chcesz cos zalatwic, ale gdzie nie zadzwonisz to 'Pani w sluchawce' odesle Cie z kwitkiem do 'biurka obok' tlumaczac to tym, ze akurat ta Pani sie tym nie zajmuje. Niestety, po pewnym czasie rozmowy telefonicznej, nie dajacej zadnych owocow dowiadujesz sie, ze hmmm...panie z biura w polsce NIC nie wiedza i trzeba dzwonic do Eindhoven. Zaznaczajac, ze za kazda minute bezsensownego gadania ktos musi zaplacic...kto? No z reguly osoba zainteresowana, bo przeciez nie biuro). No ale od poczatku...widzisz oferte pracy, dzwonisz, wysylasz CV itp...ooo udalo sie...jedziesz podpisac umowe, wszystko ladnie, pieknie.. 'tak tak, warunki zakwaterowania takie i takie, internet, tv itp...przyjezdzasz do Holandii i co widzisz?? Hmmm...zbiorowisko plastikowych baraków z nieszczelnym dachem, oknami..warunki gorzej niz spartańskie, nie mowiac o braku internetu i jedna pralka na Bóg wie ile osob itp. Traktuja ludzi jak niewolnikow, w biurze dowiadujesz sie o mozliwosci robienia nadgodzin, nie łudź sie, nikt tam nie pyta czy masz ochote zostac dluzej...ty po prostu musisz i juz. Juz nie wspominajac o cyrkach jakie dzieja sie po zakoncxeniu wspolpracy...jawnie okradaja Cie z Twoich pieniedzy, a Ty sie potem martw przez miesiac badz dluzej jak te pieniadze odzyskac, bo przeciez dzwoniac do biura jedyne co uslyszysz, to, ze to nie ich wina, oni nic nie wiedza itp itd. Na koniec dodam, ze nie byla to moja pierwsza przygoda z agencjami pracy w Holandii, wiec mam jakies porownanie. Takze ogolnie BAAAAARDZO NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-01-28 15:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie praca ok :) pozdrowienia :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Direct People Polska?
Zadaj pytanie
x