Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mycior - 2014-08-18 11:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś inny - 2014-08-18 07:08:44]:
Oczywiście przelewem. Zazwyczaj dochodzi co czwartek.
zdjecie uzytkownika
MarshaLL - 2014-08-18 16:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, dzwonili do mnie dzis z tej agencji z oferta pracy w Oss niedaleko Eindhoven. Praca na magazynie przy zamowieniach w jakims systemie VoiceSpeek. Pracował ktoś z Was na tym stanowisku? Jak w ogóle wyglądają warunki mieszkalne, idzie w ogóle dobrze zarobic? Na poczatek niby 9,24E na h. Zapewniał facet że będą nadgodziny, prosze o szczerą opinie bo w Polsce nic mnie nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-19 08:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosia78 - 2014-08-18 08:12:20]:
Różnica wieku pomiędzy mną, a tobą to 3 lata. Więc, bardzo proszę o wyrażanie się. Jeżeli nie masz nic istotnego do napisania, proponuję - wstrzymaj się od wyzwisk?
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-19 08:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MarshaLL - 2014-08-18 16:35:49]:
Pracowałem kiedyś na systemie Voice-speak w Zwolle przez biuro EEnA w Albert Heijn. To tak, jak system SAP na terminalu/skanerze z dołączonymi słuchawkami. Praca polega na zbieraniu z poszczególnych lokacji magazynowych towaru, który może być układany na paletach, "koszach na kółkach". Natomiast, jeżeli chodzi o zakwaterowanie w tej agencji - nic mi nie wiadomo.
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-19 08:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia78 - 2014-08-18 08:35:21]:
Ok.Wybaczam ;)
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-19 08:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MarshaLL - 2014-08-18 16:35:49]:
Pamiętaj, że agencja o której mowa potrąca za przejazdy z/do pracy codziennie 4/6 euro. Zadzwoń do agencji i zapytaj o warunki mieszkalne.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-19 14:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM!!!! Jak najdalej od DP skubia cie na każdym kroku a mieszkania katastrofa tak samo jak babki z biura a jak ktoś nie ma sofi to już calkiem niech się tam nie pcha bo dostanie 60euro na miesiąc a sofi nie będzie naprawdę odradzam!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2014-08-19 16:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-08-19 14:15:48]:
Skubia skubią bo direct people lubi skubac ludzi z eurasow w nl.
zdjecie uzytkownika
MarshaLL - 2014-08-19 16:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale konkrety jakis, pracował ktos tam ?Załatwiaja wszystko? Są te godziny faktycznie? Nadgodziny? Po 3 tyg podobno podwyżka jeśli będe sie w pracy spełniał. I jak wygląda tam sprawa z językiem? Gadasz z kimś przez te słuchawki czy co?
zdjecie uzytkownika
Helka - 2014-08-19 17:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nawet nie chcą pomóc w wyrobieniu tego numeru SOFI ??
zdjecie uzytkownika
gosia78 - 2014-08-19 17:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej firmie skubią,od tego są te firmy pośrednicze,skubią w pl i skubią w nl,ale na pewno tam lepiej zarobisz jak tu.
zdjecie uzytkownika
mycior - 2014-08-19 18:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomagają w wyrobieniu numeru Sofii. Jedziesz któregoś tam dnia busem do Eindhoven i masz wyrobiony. Nic za to nie pobierają z tego co się orientuję.
zdjecie uzytkownika
LJS - 2014-08-19 21:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem dla firmy DP przez okres 3 miesiecy od kwietnia do lipca i potwierdzam wszystkie negatywne opinie jakie opinie jakie tu przeczytalem. Prawda jest ze zdzieraja z ludzi kase jak tylko idzie. Prawda jest rowniez to ze na Sch-go pack ludzi traktuje sie gorzej jak bydlo, i to nietylko tych ktorzy sie opierniczaja, lecz cierpia tez ludzie ktorzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a(mowa o zwyklych szarakach) Pewna czesc liniowych panoszy sie jak nie wiem co i drze sie po ludziach wyzywajac ich i grozac ze zalatwia im kantyne(sam bylem swiadkiem) Nie bede sie rozpisywal kto swoja skurwysynowatos....ia przeszedl samego siebie ale jak zobaczycie liniowa a.e i ja...ke i pare innych to sie sami przekonacie. Od poczatku zaiwanialem tam jak wol, po 4 tyg awansowalem na tzw. bakkowego i sie zaczelo..... dodam jeszecze ze najbardziej nie kompetentna osoba jest koordynator pawel na valkenie, byla jszcze kaska-ale byla za dobra dla ludzi i za duzo chciala pomoc nam i poleciala, no niestety zrobiono to w bialych rekawiczkach ;-) odradzam to biuro i ostrzegam wszystkich przed nimi.


Ps. pamietajcie w kazdym obozie trafi sie dobry czlowiek. Dzieki Grzesiu za tabletki inyczej bym tam padl ;-)
zdjecie uzytkownika
LJS - 2014-08-19 21:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i pamietajcie jeszcze o jednym: wedlug prawa holenderskiego nikt nie moze ukarac was finansowo za zerwanie umowy na czas okresly, a tym bardziej takiej umowy jaka daje ta firma i zycze tym chamom wielu procesow o mobing moze wtedy sie naucza jak pracuje sie z innymi ludzmi bo zjeb...ka z...bka ale nikt nie ma prawa ponizac innych ludzi
zdjecie uzytkownika
tequila - 2014-08-20 06:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LJS tyle w tym prawdy ile masz inteligencji w sobie a wiec bardzo malo. bakowy to nie awans a zwykla praca/funkcja. awansowac to mozesz na szefa, kierownika lub prezesa. w pracy najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest "szefowa" Beata, z reszta jak dobrze sie zyje to nie bedzie powodow do nazekania. Kasia zwolnila sie ze wzgledu na swojego chlopaka głąbie a co do Pawla to masz racje bo to "koordynator" ktory zawsze nic nie wie
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-20 09:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebowałem jedynie potwierdzenia, najświeższych informacji na temat owej agencji. Jednak dobrze jest poczekać na coś innego i bardziej konkretnego, niż wdawać się w bałagan, który ostatnio mnie spotkał w APPLE Syncreon (AXELL). Pozdrawiam i dziękuję za bardzo ważne dla mnie informacje.
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-20 11:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę jedynie pochwalić się wyjazdem pod koniec tego tygodnia przez agencję Randstad. Zaproponowali mi bardzo pozytywną stawkę, bardzo dobre warunki mieszkalne, a także dobrą pracę. Pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
kundel bury - 2014-08-20 16:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Propozycje to nie wszystko. Tusk tez duzo proponowal :) Ocenisz czy jest pozytywnie dopiero po otrzymaniu wyplaty.
zdjecie uzytkownika
ala1444 - 2014-08-25 02:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie bo wymazali wpis podaje jeszcze raz( usunięte przez administratora )załatwia prace bierze 200e ale warto wpłacić ja już pracuje i mam 10e na godz jest super uciekajcie z direktu banda deb.....
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-08-26 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktos przy zbieraniu zamówien w oss? ponoc daja 11 euro brutto? ile kosztuje domek? ubezpieczenie? w direct people?
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-08-26 21:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-07-26 11:01:30]:
a ile dostaje sie za dniówke, nocke? mam powyzej 23 lat,ile sie płaci za domek i ubezpiecznie i ile wychodzi na reke co tydzien mniej wiecej.Prosze o odpowiedz, ciągle nawiązuje do zbierania zamówiem w Oss.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-08-26 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zuza czy w ogole dostaje sie wypłate tygodniówke czy co miesiać bo widze ze wypłacane sa jakies zaliczki po 100 euro. Tak jest tylko na poczatku czy cały czas? Jakie sa warunki mieszkaniowe ? budgalo park? domki? pracowałam już przy zbieraniu w (usunięte przez administratora)hejnie w Tilburgu oraz Geldenmalsen, także wiem na czym praca polega, z tm ze w Gelden byly lekkie produkty a w Tilburgu bardzo ciężkie takie jak kraty z piwamiutd, jak jest w Oss?
zdjecie uzytkownika
Krysiek - 2014-08-27 13:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kryśka dej se spokoj z oss na pakowaniu warzyw i owocow na gopacku zarobisz 2 euro mniej ale masz prace lzejsza, wiecej luzu i bardzo mila atmosfere
zdjecie uzytkownika
były pracownik Gopack - 2014-08-28 00:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krysiek - 2014-08-27 13:53:00]:
na pakowaniu warzyw zarobi dużo mniej,praca cały czas w stresie,i atmosfera napewno do miłych nie należy-tylko tempo-tempo,a jak się nie podoba to wyślemy cię na kantynę.
tam polak do polaka to największy wróg.
zdjecie uzytkownika
2 euro - 2014-08-28 11:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie czy takie 2 euro mniej to w calym rozrachunku jednak nie jest znaczna kwota., zalezy kto ma jakie podejscie w koncu przyjezdza sie pracowac i zarobic chyba,a nie odpoczywac i zarabiac ledwo na utrzymanie.takie moje zdanie - ja to jak wyjezdzam to chce iec jak najwiecej - nawet za ciezka prace.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski