Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Direct People Polska

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 12:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dokladnie o tych czesciach
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-05-27 17:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś pracuje na sprzątaniu w Roggel i może coś więcej wypowiedzieć sie na ten temat ? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
antykonfident - 2015-05-28 16:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem krotko,kasa nie jest najgorsza,praca nie była by zła gdyby nie Polacy,którzy dostali tam kawałek stanowiska polskich cieci,tzw poganiaczy i podpierdalaczy.Polak może wszystko tylko nie rządzić,ale holendrzy takich potrzebują,a z tyłu stoją i się śmieją,taka jest prawda,uważajcie na jednego wózkowego,który niby umie trochę holenderskiego,podpierd... wszystkich dookoła,tak po za tym pracuje tutaj 90 proc dobrych ludzi.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gregor - 2015-06-06 22:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca O.K, Kasa O.K, ludzie spoko! Mieszania "służbowe" rewelacji nie ma , ale na głowę nie pada:)
zdjecie uzytkownika
okidoki - 2015-06-10 12:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok.
zdjecie uzytkownika
janka96 - 2015-06-17 17:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co sądzicie o pracy w Eidenhoven przy pakowaniu warzyw i owoców? Jaka atmosfera, czy szybko można sie nauczyć wyrabiać normę, jak to wszystko wygląda? Czy warto?
zdjecie uzytkownika
broszka - 2015-06-19 13:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok temu przeszłam z innej agencji gdzie była lipa z godzinami. Teraz jadę prosto tam. Trochę można dorobić.
zdjecie uzytkownika
patiiii - 2015-06-25 19:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade z chlopakiem 5 lipca do eindhoven do pracy na produkcji. Idzie dorobic? Jak z godzinami pracy? Nadgodziny sa czy po prostu biuro koloruje sytuacje tam? ;)
zdjecie uzytkownika
assembler electronic - 2015-06-30 22:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NARESZCIE DOBRZE TRAFIŁAM - 2015-05-22 13:50:25]:
a mozesz mi powiedziec jakei sa stawki na produkcji elektroniki skręcanie lutowanie komponentów i gdzie sie mieszka?
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-07-01 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA. Direct People to oszukańcza firma. Obiecuje zarobki, godziny pracy, ale w rzeczywistości pracujesz 2 lub 3 dni w tygodniu i 1 w weekend. Pracujesz tylko tyle zeby biuro miało z czego sciągnąć opłaty za ubezpieczenie, mieszkanie i ... dojazd do pracy. Zostaje ci tylko troche drobnych na życie. 29.6.2015 wystawili oferte na stanowisko order picker w magazyniach w Oss. Niema tam pracy bo w tym magazynie jest tez OTTO i EenA. Jak wyrzucaja kogos z pracy to tylko ludzi z Direct People. Wyrzucają ale nowych osób z DP już nie przyjmują. Wyrzucają za byle błachostki.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-07-01 16:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje ktoś w SON - Składanie/skręcanie sprzętu elektronicznego
(Składanie sprzętu zgodnie z instrukcją w języku angielskim przedstawioną na komputerze) taka oferta pracy jest na stronie. Moze s e ktos wypowiedziec co to za firma, jak sie pracuje, jak jest z godzinami itp ??? Nigdy nie pracowalam przez direct people, tylko przez work today. Czy ta agencja wspolpracuje z Tempo-team w holandii ? ???
zdjecie uzytkownika
niewiemp - 2015-07-02 10:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje ktoś może na sortowni warzyw?
zdjecie uzytkownika
bulaga gwidon - 2015-07-09 20:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewiemp - 2015-07-02 10:58:49]:
dajcie sobie ludzie spokoj z direct people pracy malo ludzi sciagaja jak kolega wyzej pisal obojetnie czy magazyn nd oss czy warzywa czy inne klamia klamia i tylko klamia to wszytko co mam wam do powiedzenia stary pracownik
zdjecie uzytkownika
G - 2015-07-19 14:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bulaga gwidon - 2015-07-09 20:43:36]:
Wyjechałam do Holandii 12.07.15 wróciłam po 5 dniach. Nic nie zgadza się z tym co mówią. Pracy nie ma, warunki straszne. Tylko straciłam mnóstwo pieniędzy. Nie jedźcie tam!!!
zdjecie uzytkownika
PEPE - 2015-07-20 12:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [G - 2015-07-19 14:27:18]:
Potwierdzam wcześniejszego przedmówcę. Osobiście nie polecam agencji Direct People. Praca w Ikei w Oosterhout. Jak chcą Ciebie ściągnąć, to obiecują godziny, super stawkę i że będzie dobra praca. To wszystko po to abyś skusił się na ich kłamstwo. Potem okazuje się, ze na początku pracujesz tydzień na nocki, a potem na dziennej zmianie za dnia masz rezerwy 2 dni w tygodniu. Jak pytasz dla czego? To nie jesteś w stanie uzyskać konkretnej odpowiedzi. Koordynator tłumaczy, że nie musisz mieć rezerw , mogą być cofnięte, a w rzeczywistości łudzisz się, że zadzwonią po Ciebie, a nie dzwonią. Koordynator uważa się za GURU i nie szanuje osób. Wysyła Ciebie do pracy, bo rozmawia z tobą telefonicznie i następnego dnia okazuje się, że jednak masz rezerwę a w office nic nie słyszeli, żebyś miał przyjść. Więc wycieczka za darmo.
Jestem już ponad rok w Holandii i tak jak napisałem osobiście nie polecam tej agencji.
Oczywiście , zaraz pojawi się odpowiedź na mojego posta, że jest super, że nie wiem o czym piszę. Ale kto che uwierzy, a kto nie chce, przekona się na własnej skórze.Ja przepracowałem 4 tygodnie i podobno zostałem zwolniony , bo nie należycie wykonywałem swoje obowiązki. A na robocie, nikt nie wziął mnie do biura i nie powiedział, że to zrobiłeś źle, albo tamto zrobiłeś źle. Dowiedziałem się telefonicznie w niedziele, że nie dostałem planningu, bo nie pracuje. Jednym słowem ogólnie KICHA.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-07-20 13:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta agencja ma na celu tylko zwerbowanie ludzi to pracy, ale pozniej to nic juz ich nie interesuje, czy ci ludzie mają tam pracę,owszem zapewnią godziny,ale tylko by starczyło na koszty domków, ubezpieczenia. Na wypłatę lepszą niz Pl nie ma co liczyć, a koordynator pozal się Boze ma chyba jeden tekst na pamięć wykuty,bo nic innego od niego się nie usłyszy tylk: "dzwońcie do biura, ja o niczym nie wiem", więc nie wiem po co on tam jest, skoro biuro ma niby wszystko załatwić, a oni odsłyłają z biura do biura i tak tracisz kasę, zanim coś załatwisz. Robota cięzka, więc za taką kasę nie ma co, no chyba, ze kotoś chce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przetrwania, ale tu na robote nie ma co liczyc, ludzie siedza na domkach, a kasa za utrzymanie leci. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-07-21 21:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA PRACĘ POPRZEZ DIRECT PEOPLE!!!
To co obiecują wam przy podpisywaniu umowy to jedna wielka ściema.
W Oss jesteś planowany 3 dni w tygodniu i może 1 na weekend. Praca jest ciężka i jeśli pracujesz na nocki to nigdy niewiesz o któej godzinie skończysz. Co najlepsze: planista tak ustawia plan że kazda osoba jest planowana na inną godzinę. Bardzo często sie zdarza ze wyjedza auto z ludźmi do pracy, a że zaczynasz później to czekach na kantynie 30-90 minut(tak tak to niejest błąd).
Bywa też ze skończyłeś pracę i też musisz czekać bo docker nie skończył pracy.
Albo skończyłeś pracę wybijasz sie na zegarze i... idzesz (już za darmo) równać towar na paletach albo sprzątasz (masz wydzieloną alejkę którą musisz ogarnąć).
Tak więc ludzie bądźcie mądzrzy przed szkodą.
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-08-01 21:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stefan napisał 100% prawdy. Byłem widziałem.Nigdy więcej.A te układanie porozrzucanego towaru na paletach po odbitym czasie to już totalne złodziejstwo,więcej nie pisze bo ND w Oss to dramat,jak ktoś nie wierzy to niech da się złapać na piękne słówka i jedzie sie przekonać na własnej skórze. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
CZARODZIEJ z BAJKI - 2015-08-01 22:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepracowalem w tej agencji blisko 3lata i powiem ze jak sie chce pracowac to nikt nikogo w domku trzymal nie bedzie ale jesli picker woli rozmawiac w gangach to przelozony mu dobrych not nie wystawi.Sa ludzie ktorzy przyjechali pic palic inni przyjechali zarobic.WYBACZCIE ale nie bedzie pracy dla osob ktore sie chwala doswiadczeniem na voice 5 letnim badz dluzszym awyrobia 140 normy wiec pozniej do kogo pretensje Najlatwiej miec pretensje do koordynatora badz planisty ale najtrudniej miec pretensje do siebie.Z ludzmi trzebaumieczyc i trzeba dac sie poznac z jak najlepszej strony wowczas osiagniecie cel -placzem wyzwiskami skargami nic nie wskoracie.AGENCJE OCENIAM na 4 z plusem wyplaty na czas wspolpraca ok pozdrawiam DIRECT PEOPLE
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-05 10:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
zmartwiona - 2015-08-05 10:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie macie opinie o pracy jako ORDER PICKER w OSS ?? Mam jechać z chłopakiem i trochę mnie martwi co tu piszecie. Biuro zapewnia, że będzie dużo godzin... jest tak ktoś teraz i powie mi jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-08-09 13:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze ktos wie jak wyglada praca na wozkach widlowych w Oosterhout??
Gdzie zakwaterowanie itp??
Bo mam propozycje pracy i sie wlasnie siie zastanawiam
zdjecie uzytkownika
rosberg - 2015-08-09 17:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2015-08-09 13:18:29]:
To praca w centrum dystrybucji IKEA. Praca bardzo ok. Kiedyś zakwaterowanie było w Roompot Oosterhout (poszukaj w necie) warunki były super. Czy dalej tam mają mieszkania, nie wiem.
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-08-09 20:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rosberg - 2015-08-09 17:50:50]:
a moze wiesz jak z godzinami???
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 08:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-08-11 08:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zmartwiona - 2015-08-05 10:21:10]:
dajcie sobie spokój,tylko tyle.
zdjecie uzytkownika
dawna pracownica - 2015-08-14 15:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpraca z agencją oraz zorganizowanie z ich strony na najwyższym poziomie. Pieniądze na czas, w przypadku problemów agencja służy pomocą i łatwo można się porozumieć. Nigdy nie spotkałam się z tak uczciwym pracodawcą.

AGENCJĘ DIRECT PEOPLE SZCZERZE POLECAM.

Są też minusy przebywania tam a największym z nich to nic nie wiedzący koordynator z Valkenswaard posiadający śmiech jak kobyła, często podsłuchujący mieszkańców bungali i oszukujący się z żoną (ukrywają wzajemnie przed sobą, że palą) oraz grono liniowych - wysoko noszą głowę i są mściwi ale polecam traktować ich jak powietrze. Wśród pracowników SH panuje (trafne) przekonanie, że Direct People ma najpodlejsze liniowe i cwaniaków liniowych pomijając Antka. Dawny Flexipool posiada zgraną, pomocną, wyrozumiałą i sympatyczną ekipę liniowych i innych pracowników z którymi pracuje się przyjemnie ale być może dlatego, że są to ludzie młodzi, z różnych zakątków Polski. Kolejny minus to autokar którym się jeździ w sezonie letnim w połączeniu z narzuconymi trzema dniami sklepowymi daje 2 godziny straty dziennie dla pracownika a większość osób i tak jeżdżą i chodzą do sklepów w miejscowości zamieszkania więc narzucone dni sklepowe i drogi market powinny być wykluczone.

Gdyby nie powyższe minusy z chęcią bym tam wróciła i pracowała w nieskończoność.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Direct People Polska?
Zadaj pytanie
alert