Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Direct People Polska

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
broszka - 2015-06-19 13:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Rok temu przeszłam z innej agencji gdzie była lipa z godzinami. Teraz jadę prosto tam. Trochę można dorobić.
zdjecie uzytkownika
patiiii - 2015-06-25 19:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade z chlopakiem 5 lipca do eindhoven do pracy na produkcji. Idzie dorobic? Jak z godzinami pracy? Nadgodziny sa czy po prostu biuro koloruje sytuacje tam? ;)
zdjecie uzytkownika
assembler electronic - 2015-06-30 22:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NARESZCIE DOBRZE TRAFIŁAM - 2015-05-22 13:50:25]:
a mozesz mi powiedziec jakei sa stawki na produkcji elektroniki skręcanie lutowanie komponentów i gdzie sie mieszka?
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-07-01 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
UWAGA. Direct People to oszukańcza firma. Obiecuje zarobki, godziny pracy, ale w rzeczywistości pracujesz 2 lub 3 dni w tygodniu i 1 w weekend. Pracujesz tylko tyle zeby biuro miało z czego sciągnąć opłaty za ubezpieczenie, mieszkanie i ... dojazd do pracy. Zostaje ci tylko troche drobnych na życie. 29.6.2015 wystawili oferte na stanowisko order picker w magazyniach w Oss. Niema tam pracy bo w tym magazynie jest tez OTTO i EenA. Jak wyrzucaja kogos z pracy to tylko ludzi z Direct People. Wyrzucają ale nowych osób z DP już nie przyjmują. Wyrzucają za byle błachostki.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-07-01 16:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje ktoś w SON - Składanie/skręcanie sprzętu elektronicznego
(Składanie sprzętu zgodnie z instrukcją w języku angielskim przedstawioną na komputerze) taka oferta pracy jest na stronie. Moze s e ktos wypowiedziec co to za firma, jak sie pracuje, jak jest z godzinami itp ??? Nigdy nie pracowalam przez direct people, tylko przez work today. Czy ta agencja wspolpracuje z Tempo-team w holandii ? ???
zdjecie uzytkownika
niewiemp - 2015-07-02 10:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracuje ktoś może na sortowni warzyw?
zdjecie uzytkownika
bulaga gwidon - 2015-07-09 20:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewiemp - 2015-07-02 10:58:49]:
dajcie sobie ludzie spokoj z direct people pracy malo ludzi sciagaja jak kolega wyzej pisal obojetnie czy magazyn nd oss czy warzywa czy inne klamia klamia i tylko klamia to wszytko co mam wam do powiedzenia stary pracownik
zdjecie uzytkownika
G - 2015-07-19 14:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bulaga gwidon - 2015-07-09 20:43:36]:
Wyjechałam do Holandii 12.07.15 wróciłam po 5 dniach. Nic nie zgadza się z tym co mówią. Pracy nie ma, warunki straszne. Tylko straciłam mnóstwo pieniędzy. Nie jedźcie tam!!!
zdjecie uzytkownika
PEPE - 2015-07-20 12:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [G - 2015-07-19 14:27:18]:
Potwierdzam wcześniejszego przedmówcę. Osobiście nie polecam agencji Direct People. Praca w Ikei w Oosterhout. Jak chcą Ciebie ściągnąć, to obiecują godziny, super stawkę i że będzie dobra praca. To wszystko po to abyś skusił się na ich kłamstwo. Potem okazuje się, ze na początku pracujesz tydzień na nocki, a potem na dziennej zmianie za dnia masz rezerwy 2 dni w tygodniu. Jak pytasz dla czego? To nie jesteś w stanie uzyskać konkretnej odpowiedzi. Koordynator tłumaczy, że nie musisz mieć rezerw , mogą być cofnięte, a w rzeczywistości łudzisz się, że zadzwonią po Ciebie, a nie dzwonią. Koordynator uważa się za GURU i nie szanuje osób. Wysyła Ciebie do pracy, bo rozmawia z tobą telefonicznie i następnego dnia okazuje się, że jednak masz rezerwę a w office nic nie słyszeli, żebyś miał przyjść. Więc wycieczka za darmo.
Jestem już ponad rok w Holandii i tak jak napisałem osobiście nie polecam tej agencji.
Oczywiście , zaraz pojawi się odpowiedź na mojego posta, że jest super, że nie wiem o czym piszę. Ale kto che uwierzy, a kto nie chce, przekona się na własnej skórze.Ja przepracowałem 4 tygodnie i podobno zostałem zwolniony , bo nie należycie wykonywałem swoje obowiązki. A na robocie, nikt nie wziął mnie do biura i nie powiedział, że to zrobiłeś źle, albo tamto zrobiłeś źle. Dowiedziałem się telefonicznie w niedziele, że nie dostałem planningu, bo nie pracuje. Jednym słowem ogólnie KICHA.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-07-20 13:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta agencja ma na celu tylko zwerbowanie ludzi to pracy, ale pozniej to nic juz ich nie interesuje, czy ci ludzie mają tam pracę,owszem zapewnią godziny,ale tylko by starczyło na koszty domków, ubezpieczenia. Na wypłatę lepszą niz Pl nie ma co liczyć, a koordynator pozal się Boze ma chyba jeden tekst na pamięć wykuty,bo nic innego od niego się nie usłyszy tylk: "dzwońcie do biura, ja o niczym nie wiem", więc nie wiem po co on tam jest, skoro biuro ma niby wszystko załatwić, a oni odsłyłają z biura do biura i tak tracisz kasę, zanim coś załatwisz. Robota cięzka, więc za taką kasę nie ma co, no chyba, ze kotoś chce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przetrwania, ale tu na robote nie ma co liczyc, ludzie siedza na domkach, a kasa za utrzymanie leci. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-07-21 21:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA PRACĘ POPRZEZ DIRECT PEOPLE!!!
To co obiecują wam przy podpisywaniu umowy to jedna wielka ściema.
W Oss jesteś planowany 3 dni w tygodniu i może 1 na weekend. Praca jest ciężka i jeśli pracujesz na nocki to nigdy niewiesz o któej godzinie skończysz. Co najlepsze: planista tak ustawia plan że kazda osoba jest planowana na inną godzinę. Bardzo często sie zdarza ze wyjedza auto z ludźmi do pracy, a że zaczynasz później to czekach na kantynie 30-90 minut(tak tak to niejest błąd).
Bywa też ze skończyłeś pracę i też musisz czekać bo docker nie skończył pracy.
Albo skończyłeś pracę wybijasz sie na zegarze i... idzesz (już za darmo) równać towar na paletach albo sprzątasz (masz wydzieloną alejkę którą musisz ogarnąć).
Tak więc ludzie bądźcie mądzrzy przed szkodą.
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-08-01 21:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stefan napisał 100% prawdy. Byłem widziałem.Nigdy więcej.A te układanie porozrzucanego towaru na paletach po odbitym czasie to już totalne złodziejstwo,więcej nie pisze bo ND w Oss to dramat,jak ktoś nie wierzy to niech da się złapać na piękne słówka i jedzie sie przekonać na własnej skórze. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
CZARODZIEJ z BAJKI - 2015-08-01 22:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepracowalem w tej agencji blisko 3lata i powiem ze jak sie chce pracowac to nikt nikogo w domku trzymal nie bedzie ale jesli picker woli rozmawiac w gangach to przelozony mu dobrych not nie wystawi.Sa ludzie ktorzy przyjechali pic palic inni przyjechali zarobic.WYBACZCIE ale nie bedzie pracy dla osob ktore sie chwala doswiadczeniem na voice 5 letnim badz dluzszym awyrobia 140 normy wiec pozniej do kogo pretensje Najlatwiej miec pretensje do koordynatora badz planisty ale najtrudniej miec pretensje do siebie.Z ludzmi trzebaumieczyc i trzeba dac sie poznac z jak najlepszej strony wowczas osiagniecie cel -placzem wyzwiskami skargami nic nie wskoracie.AGENCJE OCENIAM na 4 z plusem wyplaty na czas wspolpraca ok pozdrawiam DIRECT PEOPLE
zdjecie uzytkownika
zmartwiona - 2015-08-05 10:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie macie opinie o pracy jako ORDER PICKER w OSS ?? Mam jechać z chłopakiem i trochę mnie martwi co tu piszecie. Biuro zapewnia, że będzie dużo godzin... jest tak ktoś teraz i powie mi jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-08-09 13:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze ktos wie jak wyglada praca na wozkach widlowych w Oosterhout??
Gdzie zakwaterowanie itp??
Bo mam propozycje pracy i sie wlasnie siie zastanawiam
zdjecie uzytkownika
rosberg - 2015-08-09 17:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2015-08-09 13:18:29]:
To praca w centrum dystrybucji IKEA. Praca bardzo ok. Kiedyś zakwaterowanie było w Roompot Oosterhout (poszukaj w necie) warunki były super. Czy dalej tam mają mieszkania, nie wiem.
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-08-09 20:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rosberg - 2015-08-09 17:50:50]:
a moze wiesz jak z godzinami???
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-08-11 08:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zmartwiona - 2015-08-05 10:21:10]:
dajcie sobie spokój,tylko tyle.
zdjecie uzytkownika
dawna pracownica - 2015-08-14 15:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Współpraca z agencją oraz zorganizowanie z ich strony na najwyższym poziomie. Pieniądze na czas, w przypadku problemów agencja służy pomocą i łatwo można się porozumieć. Nigdy nie spotkałam się z tak uczciwym pracodawcą.

AGENCJĘ DIRECT PEOPLE SZCZERZE POLECAM.

Są też minusy przebywania tam a największym z nich to nic nie wiedzący koordynator z Valkenswaard posiadający śmiech jak kobyła, często podsłuchujący mieszkańców bungali i oszukujący się z żoną (ukrywają wzajemnie przed sobą, że palą) oraz grono liniowych - wysoko noszą głowę i są mściwi ale polecam traktować ich jak powietrze. Wśród pracowników SH panuje (trafne) przekonanie, że Direct People ma najpodlejsze liniowe i cwaniaków liniowych pomijając Antka. Dawny Flexipool posiada zgraną, pomocną, wyrozumiałą i sympatyczną ekipę liniowych i innych pracowników z którymi pracuje się przyjemnie ale być może dlatego, że są to ludzie młodzi, z różnych zakątków Polski. Kolejny minus to autokar którym się jeździ w sezonie letnim w połączeniu z narzuconymi trzema dniami sklepowymi daje 2 godziny straty dziennie dla pracownika a większość osób i tak jeżdżą i chodzą do sklepów w miejscowości zamieszkania więc narzucone dni sklepowe i drogi market powinny być wykluczone.

Gdyby nie powyższe minusy z chęcią bym tam wróciła i pracowała w nieskończoność.
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-09-09 17:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra firma jak byla mozliwosc bym tam wrocila nie bylo zle praca ok kasa byla na czas a ludzie sa rozni najlepiej ich olac i tyle
zdjecie uzytkownika
MLODY 88 - 2015-09-22 19:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich najgorsze biuro jakie może być wyzysk na maxa zarobki lipna po odliczeniu mieszkania o ile można tak nazwać dojazdów to jakieś na czysto 500 eur
wyjdzie straszenie karami jak ktos chce zobaczyć umowę to mogę udostępnić.
stawka 9,65 eur brutto odliczyć podatek mieszkanie 75 eur tygodniowo 20 eur ubezpieczenie tygodniowo i dojazd 6,5 eur dziennie policzcie sobie teraz jeszcze jedzenie sobie cza kupić masakra nie polecam nikomu nikt sie nie liczy tam z człowiekiem. jak najdalej od tej firmy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
piter - 2015-09-24 13:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co sadzicie o gabryśce z directu?
zdjecie uzytkownika
W miarę zadowolona - 2015-09-29 17:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z doświadczenia:
Pracowałam przez Direct kilka miesięcy. Uważam, że zarobiłam dość dobrze. Prace miałam cały czas, min. 40 h/tyg, a bywało więcej. Bywało również tak, że współlokatorzy mieli przez połowę tych godzin. Dlaczego? Ciężko powiedzieć.
Warunki mieszkaniowe:
Bungale 4 osobowe, pokoje 2xjednoos. + 1xdwuoos. Warunki mieszkaniowe nie są najgorsze, zależy z kim mieszkasz. Jeśli zgrasz się ze współlokatorami możesz czuć się nawet jak w domu.
Praca przy pakowaniu warzyw:
Jest ciężko i nie jest to praca dla leniwych. Jeśli chodzi o atmosferę, ja uważam, że nie jest zła. Chociaż wiem, że dużo osób za tą opinią by się nie zgodziło. Niestety krzyki na pracowników to norma, ale to tylko dla popisu przed "górą". Praca dobra dla początkujących w NL i nieznających języka. Stawka jak za taką pracę uważam, że jest dość niska.
Praca na elektronice:
Tu warunki są dużo lepsze, no a przede wszystkim zarobki bardziej zadowalające, ponieważ od kosztów nie odliczają transportu do pracy, w pracy jest posiłek (oczywiście zapewnione przez pracodawce, a nie przez DP). Atmosfera w pracy jak najbardziej dobra. Nie pośpieszają, wręcz odwrotnie - wolniej, ale dokładniej. Warunek konieczny - znajomość angielskiego. Bez niego ciężko będzie Ci przetrwać i sama będziesz się stresować.
W tych pracach nie musisz mieć doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
W miarę zadowolona - 2015-09-29 17:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% zgadzam się z tą opinią.
zdjecie uzytkownika
ita - 2015-09-29 22:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojutrze mam zacząć pracę przy elektronice z zakwaterowaniem w Maastrichterweg (pod Valkenswaard)- byłaś tam może? Jakie są warunki? Jest ogrzewanie, jakieś miejsce z darmowym wi-fi?
zdjecie uzytkownika
mycior - 2015-09-30 17:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowałem rok temu :)
Maastrichterweg, to jest ulica i należy pod Valkenswaard. WiFi nie ma, trzeba kupować internet mobilny. Co do ogrzewania, to rewelacja, bo jest pod każdy domek podpięty gaz oraz jeden piecyk do ogrzewania (w salonie/kuchni) :)
Zimno Ci napewno nie będzie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-19 19:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewiemp - 2015-07-02 10:58:49]:
Nazywa to sie prodrive :) jeśli pojedziesz z Directu to jest to lepsze od Sherpenhuizen i NFB, ponieważ masz stały grafik od 7 do 15 czasami dłużej zależy ile pracy i jest darmowy bufet co się opłaca ponieważ zaoszczędzi sie pieniądze i czas na robienie śniadań do pracy
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-23 15:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, dostałam propozycje pracy przy pakowaniu zupek chińskich itd w Baarn, czy może mi ktoś powiedzieć jak tam jest? czy są godziny itd. Mieszkać mam w Maarssen. Boję się wyjechać i stracić pieniądze...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-23 15:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Hej, dostałam propozycje pracy przy pakowaniu zupek chińskich itd w Baarn, czy może mi ktoś powiedzieć jak tam jest? czy są godziny itd. Mieszkać mam w Maarssen. Boję się wyjechać i stracić pieniądze bo kiedys byłam juz oszukana
zdjecie uzytkownika
domi - 2015-10-24 14:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma moze ktos namiary na jakiegos rekrutanta w polskie numer jego? Z gory dzieki.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
im - 2015-10-24 16:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-10-23 15:26:23]:
Przez Direct nie zostaniesz oszukana. Pracowałem tam rok i agencja jest uczciwa - pieniądze są na czas i w każdej kwestii można się dogadać. Warunki mieszkaniowe są ok.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-24 17:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz IM mi powiedzieć czy są godziny i coś wiecej na temat pracy przy pakowaniu zupek chińskich w Baarn. Będę Ci bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2015-10-26 12:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W miarę zadowolona - 2015-09-29 17:14:31]:
Hej, sluchaj zastanawiam sie nad wyjazdem do Holandii wlasnie przy sprzecie elektronicznym. Bylam w wakacje na NFB przez Direct People. Tylko boje sie,ze nie poradze sobie z angielskim. Masz moze linki odnosnie tej pracy(jak ona wyglada ,jakie slownictwo wymagane) Ty znasz bardzo dobrze angielski-slowka ?:)
zdjecie uzytkownika
Im - 2015-10-27 13:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-10-24 17:53:40]:
Godziny zależą od tego czy jest się pracowitym i bezkonfliktowym czy też leserem. Ci co mają wyrąbane na pracę i są pyskaci to dostają zbyt dużo dni wolnych więc prawidłowo. Niestety nie pracowałem przy zupkach więc nie wiem jakie panują tam zasady.
zdjecie uzytkownika
ini - 2015-10-28 15:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy ktoś z Was wpłacał firmie 30 zł na sprawdzenie niekaralności? czy oni mi załatwia to świadectwo że dostanę je do reki czy to tylko dla nich czy w ogóle nic nie załatwiają bo z tego co wiem zaświadczenie kosztuje 30 ale przez pełnomocnika to jest plus jeszcze 17 zł a oni chcą dokładnie 30, dziwne to
zdjecie uzytkownika
dawna pracownica - 2015-11-02 12:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ini - 2015-10-28 15:41:13]:
Pobierają opłatę i biorą ją dla siebie. Ta kasa to dla nich potwierdzenie, że jesteś niekarana. Ja osobiście wyrabiałem zaświadczenie o niekaralności w innym celu i znaczek kosztował 50 zł więc tyle kosztuje owe zaświadczenie a nie żadne 30 zł. U nich jak się o to pytali to nie zgodziłem się im płacić kasę a powiedziałem, że sobie sam wyrobię i na słowach się skończyło bo nic nie wyrabiałem a do pracy wyjechałem. Gdyby rzeczywiście takie zaświadczenie było wymagane to nie było by u nich tak dużej ilości śląskiej patologii.
zdjecie uzytkownika
mrowa - 2015-11-03 21:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
Mam pytanko jak wygląda sytuacja przy pakowaniu zupek w Baarn? Warunki zakwaterowania, liczba godzin? niby mamy tam jechać w niedzielę 8.11.2015.
Dodatkowo czy da radę jeszcze jakoś zerwać umowę bez kary 300 euro?

Jak ktoś ma jakiekolwiek informację będę wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-05 12:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrowa - 2015-11-03 21:29:09]:
Nie dostajesz umowy na określony czas a zalewają Cię umowami gdy przepracujesz dany okres (ja przepracowałam 2 miesiące a następnie dostałam umowę za te dwa miesiące i tak w kółko. Nigdy nie dostałam umowy tak jak powinno być czyli na dany okres pracy) więc ewentualna kara nie może być egzekwowana i w praktyce nie jest egzekwowana - jest to tylko tzw. straszak.
zdjecie uzytkownika
mrowa - 2015-11-05 14:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
Chodziło mi o zerwanie umowy podpisanej w Polsce na okres 6 miesięcy, miałem pracować jako operator maszyn stawka 9.20 euro praca w Baarn. Po przeczytaniu opinii w tym wątku umowę jednak zerwałem bez konsekwencji.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-10 19:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrowa - 2015-11-05 14:57:37]:
umowa podpisywana w Polsce jest tylko takim potwierdzeniem dla nich, że wyjedziesz i nie zrobisz ich w bambuko. W Holandii umowa podpisana w Polsce jest śmieciem.
zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-11-20 18:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey wszystkim,

mieszkam aktualnie w baarn i bardzo proszę o kontakt do kogoś kto pracuje już w fabryce tych zupek chińskich. dzięki
zdjecie uzytkownika
Tisiok - 2015-11-27 18:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Justyna, ja mam zacząć tam prace od pn prosze o kontakt wyslij mi swoj nr oddzwonię gusta1@o2.pl
zdjecie uzytkownika
szpok - 2015-12-01 10:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam prosze o opinie na temat fabryki serów mam tam jechac do pracy prosze pilna odpowiedz!!!!
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-12-01 19:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szpok - 2015-12-01 10:57:02]:
Tylko nie sery! mega chaos i bałagan! nienormowany czas pracy, czasami możesz skończyć wcześniej od innych ludzi z Twojej zmianowej ekipy i musisz na nich czekać godzinami na kantynie, do tego musisz się prosić przełożonych (chamów) żeby Ci godzinówkę wypisali, praca niczym w kamieniołomie a warunki pracy poniżej zera. Tak zaniedbanego i flejtuchowatego miejsca pracy nikomu nie życzę. Wielu ludzi pracuje początkowo w innej firmie a gdy wrzucają ich na sery to uciekają do Polski. Ludzie za żadne skarby nie chcą tam pracować.
zdjecie uzytkownika
blow - 2015-12-04 12:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisać coś więcej o pakowni serów w Weert? Mam tam jechać ale po ostatniej opinii nie moge sie zdecydować.
zdjecie uzytkownika
dpa - 2015-12-04 13:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś w sortowni kurierskiej w Den Bosch? Jeśli tak proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
Jolantaaajk - 2015-12-04 13:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey szukam informacji, o tym jak pracuje sie na produkcji w Baarn(jakies dania orientalne)kto tam pracuje lub pracowal niech pisze pleaseee bo nie wiem czy ryzykować ;(
zdjecie uzytkownika
Tisiek - 2015-12-04 14:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko nie sery! mega chaos i bałagan! nienormowany czas pracy, czasami możesz skończyć wcześniej od innych ludzi z Twojej zmianowej ekipy i musisz na nich czekać godzinami na kantynie, do tego musisz się prosić przełożonych (chamów) żeby Ci godzinówkę wypisali, praca niczym w kamieniołomie a warunki pracy poniżej zera. Tak zaniedbanego i flejtuchowatego miejsca pracy nikomu nie życzę. Wielu ludzi pracuje początkowo w innej firmie a gdy wrzucają ich na sery to uciekają do Polski. Ludzie za żadne skarby nie chcą tam pracować.
zdjecie uzytkownika
merry29 - 2015-12-29 15:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest bardzo dobra bylam w niej dluzszy okres czasu nie narzekalam teraz mzoe sie pozmineialo
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2015-12-30 18:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [merry29 - 2015-12-29 15:14:37]:
Merry byłaś i wyleciałaś na zbity pysk pijaczko i ćpunko.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Direct People Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert