logo Direct People Polska

Direct People Polska

Lubliniec

Opinie o Direct People Polska

merry29 2015-12-29 15:14
firma jest bardzo dobra bylam w niej dluzszy okres czasu nie narzekalam teraz mzoe sie pozmineialo
dziadek 2015-12-30 18:47
Merry byłaś i wyleciałaś na zbity pysk pijaczko i ćpunko.
10
Ghahaj 2016-02-15 17:22
Zmienilo sie teraz obok domkow kempingowych jest obuz uchocow z syri i otym panie z biura w lublinie nie wspominaja ze przez plot mieszka 100uchoców i ze pranie kosztuje w pralce 5,5euro ze stała praca to kłamstwo a domki wgladaja jak zbite z tektury budy
6
ELEKTRONIK 2016-02-15 18:23
jaka jest stawka dla elektronika na reke? i jaki jest koszt za mieszkanie warunki jeszcze tam tych arabów brakowało beda pewnie ich wszedzie wciskac
technik elektronik 2016-02-17 18:28
Możecie napisać gdzie dokładnie się pracuje przy montażu elektroniki? Na ile zmian? Co to za firma elektroniczna? Na ile czasu trzeba podpisać umowę? Czy można stawiać samochód pod fabryką czy np ochrona nie wpuszcza itp? Czy realne jest wynajęcie pokoju w okolicy u Holendrów?
4
Damian 2016-02-25 15:23
Odradzam warunki okropne mieszkanie to budy z dykty i obok obuz uchoców z syri naprawde to nie żarty. Pralka platna 5,5pranie praca niepewna w zalerznosci ile ludzi potrzebuja w tygodniu na elektronice jak malo to londujesz na innej fabryce albo tydzien wolnego
2
el 2016-02-28 14:28
mozesz wyrazic sowja opinie jesli tam pracujesz?
el 2016-02-28 14:41
czy moze mi ktos cos powiedziec o pracy w son i mieszkaniach firmy
Damian 2016-03-07 17:25
Odradzam warunki mieszkalne ponirzej krytyki + uchocy na terenie kempingu.
2
arczi 2016-03-07 19:55
Nie dziwie się że ci nic nie pasuje, nawet pisać po polsku nie umiesz , plus błędy ortograficzne.
Damian 2016-03-07 21:18
Arczi nie jestes na lekcji polskiego. Wsiadaj w busa i zobacz te warunki mieszkalne i dopiero sie wypowiadaj.
4
eeeee 2016-03-14 19:25
witajcie mozecie cos powiedziec na temat pracy w son i mieszkania przez ta agecje?
kejti 2016-03-22 13:03
pracowal ktos z was w eindhoven przy pakowaniu papryki i pomidorow?
jojo 2016-03-24 12:59
Hej, pracował ktoś tu : Pracownik produkcji - truskawki (Udenhout, Holandia)
jakie opinie ?
Ona 2016-03-29 18:23
Witam szukam opinii o pracy na montażu elektroniki w Helmond z tej agencji i jakie oferują warunki mieszkaniowe?
Ona 2016-03-31 18:00
Prosze o oponię o parku w Valkenswaard jakie tam są warunki i pracy w Prodrive?
patrycja 2016-04-04 13:01
montaż elektroniki w Helmond ? też chętnie się dowiem co to za firma ?
imi 2016-04-05 10:46
witam ponawiam prośbę o opinię na sortowaniu paczek w den bosch? jak z godzinami i czy znośne warunki na zakwaterowaniu? jeśli jest ktoś kto pracował w Son niech również sie wypowie i ułatwi mi podjęcie decyzji ;-) będę bardzo wdzięczna
imi 2016-04-08 09:01
i nikt nic???? na temat Son?
Marek 2016-04-13 19:53
Siema , napisz coś więcej język angielski techniczny czy? Lutowanie skręcanie? ?
Damian 2016-04-25 20:14
Odradzam warunki mieszkalne poniżej krytyki. O czym nie wspomna rekrutantki.
6
R 2016-05-18 21:00
Miałem wątpliwą przyjemność przespania jednej nocy na tym kempingu. Gorszego miejsca zamieszkania w NL przez ok. 3 lat wyjazdów nie uświadczyłem :) przyczepy w stanie rozkładu ,pranie płatne , sklepy kawałek drogi , na miejscu impreza 24h a koordynator zamulony jakąś chemią. Szczerze nie polecam :D
7
Ona 2016-06-06 14:46
witam R a gdzie dokładnie był ten park na którym Pan spał jedną noc ? :)
gb 2016-06-06 16:02
Pracował ktoś w Best jako: Pracownik produkcyjny - części samochodowe
Proszę o opinie
Ciocia Blondi 2016-06-14 15:37
Witam.
Pracowalam razem z chlopakiem przez Direct People. Ciezko opowiedziec slowami co tam siedzialo... Niestety to co napisze jest sama prawda.. Albo wierzysz albo nie.. Pierwszy raz jechalam za granice i pierwszyraz z ta agencja i byl to ostatni raz!!! Jesli mialabym tu opisywac wszystko.. zajebloby mi to za duzo czasu... jezeli ktos z Was bylby bardziej zainteresowany informacjami co dzieje sie w DP i jak traktuja ludzi.. Zapraszam by odezwal sie do mnie na emaila ( claudia 5 @ wp. pl -usunac spacje) ...
Zaczne od pracy.. Firm mieli sporo.. niestety wiekszosc zrezygnowala ze wspolpracy z DP i zostaly tylko 3- NFB-praca przy czesciach samochodowych, Sherpeinhuizen- praca przy pakowaniu warzyw oraz o dziwo, ze maja taka oferte co ich bardzo ratuje.. Prodrive Technologies B.V- elektronika, montaz itp.
Ja robilam w dwoch, Moj Ukochany w trzech.. Praca dla mezczyzn w NFB by odpowiadala.. mi niestety nie, ale to dlatego, ze nie czuje sie dobrze na magazynie. A na magazynie jak to na magazynie- brudno, ciezko..i sztywno. Praca w Prodrive to szczescie, czysta, z db warunkami gdzie czujesz sie dobrze. Natomiast przy warzywach... te prace polecic mozna tylko osobom, ktore w zyciu nie chca nic osiagnac, jie maja perspektyw na zycie, i lubia gdy sie je poniza. Lubia kiedy liniowy wydzieraja sie i gnoja, kiedy wyzywaja i pokazuja, ze jestes smieciem. Moj chlopak kiedy tam robil tracil tylko na wadze przez stres i nerwy, odbijalo sie tez to i na nas. Biegasz dla nich jak marionetka. Zeby dostac szafke trzeba sie o nia bic, kluczykow nie ma, szatnie sa nawet w toalecie, aby przejsc na hale, przechodzi sie przez toalety, kazdy sie przepycha jak w sklepach w PL na swieta..
Ale mowa tutaj o Direct People.. Lekko sie rozpisalam ale coz..
Ta agencja to jedna z najgorszych.. na 1wszym miejscu jednak dalabym T&S. Kiedy planista byl jeszcze Rafal, dalo ske cos zalatwic, teraz jest jeszcze gorzej. do Biura w Eindhoven ciezko sie dodzwonic, kobiety pracuja do 17 a juz od 15 potrafia nacisnac "zajete" lub po prostu omijac ten telefon. Koordynator? To kolejna z największych porażek- potrzebujesz pomocy? Chcialbys o cos zapytac? O cos sie odniesc? Na pewno nie idz do niego! Jego jedyna opowiedz to "Ja nic nie wiem, dzwon do biura".
Lokacja jaka? DP mial jeszcze hotel jakis (slyszalam o nim tylko), lecz z niego zrezygnowali z checi oszczednosci. Zatem tylko bungale przy Valkenswaardzie zostaly. Domki 4osobowe, a to juz tlok w takim malym czyms. Grzyb jest na kazdej scianie, brudne i splesniale materace, stare rozpadajace sie lozka, szafy rozwalone.. Nic innego procz szafy i lozka w pokojach nie ma. Lazienki tez sa paskudne i bez zaslon w prysznicu, przez co robi sie kaluza i bloto na podlodze.
Oczywiscie wazne tez jest z kim sie mieszka i na jaki bungal sie trafi. Ale bez wkladania pieniedzy w domek nic tam sie miec nie bedzie.
Pana Pawla (koordynatora) gnebi jego wlasna zona, a jest ona takze liniowa na warzywach.
Co jeszcze o agencji mozna napisac? W sumie wielee, ale kto to bedzie tu czytal? Mimo, iz moim zdaniem ta opinia JEST BARDZO POMOCNA. Paroma slowami, ktorymi opisac ja mozna to: Oszusci, kretacze, zlodzieje, zaklamani ch**e, skur****ny itp.. Jezeli jestes ugodliwy na kazda z ich decyzji, jezeli nie obchodzi Cie zbyt wiele i nie pilnijesz swoich spraw, bedziesz mial\a tam lekko. Choc i tak na samym koncu podziekuja Ci za wspolprace a na solarisie dowiesz sie, ze dali Ci kare wysokosci 300euro- co jest niezgodne z prawem. Ale oni na kazdym kroku lamia prawo. Za dojazdy do i z pracy placisz- co tez jest lamaniem prawa.
Wydaje mi sie, ze i tak wiele napisalam.. Mam nadzieje, ze jakos pomoglam.. Chcialbys\Chcialabys wiedziec wiecej? Napisz do mnie a chetnie odpowiem na pytania i opowiem wiecej :)
Generalnie - radze ich omijac szerokim łukiem!
Pozdrawiam :)
14
Zenek 2016-06-28 09:18
Albo malo wiesz lub masz skleroze ale DP posiada jeszcze zleceniodawce o nazwie Prika czyli tzw. Sery - jeden wielki oboz koncentracyjny.
3
ONA24 2016-06-28 14:34
WITAM WSZYSTKICH PRACOWALAM PRZEZ DP PONAD 3 LATA TEMU BIURO JEST WPORZADKU JESLI CHODZI O WYPLACANIE PIENIEDZY ALE JESLI CHODZI O DZIEN WOLNY CZY CHOROBE SA WIELKIE PROBLEMY PODZIWIAM TYCH LUDZI KTOZY DALEJ PRACUJA DLA DP PONIEWAZ PRACA W SHERPENHUIZEN DO LEKKICH NIENALEZY ATMOSFERA JEST OKROPNA JEDNO NA DRUGEGO SIE WYDZIERA TEMPO JEST NIESAMOWITE TEN ZAKLAD ZOSTA L ZWANY KLAINE AUSHWITZ LINIOWE SA OKROPNE PRACUJA TAM STARSZE KOBIETY W WIEKU 50 60 LAT LINIOWE BARDZA POMIATAJA TAKIMI STARSZYMI LUDZMI ZERO SZACUNKU ZERO WSPOLPRACY A DP TO JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JESLI TRAFICIE NA PANA AHIMA UWAZAJACIE BO TO BRACISZEK PANI ANETKI A PANI ANETKA TO ZONA SZEFA Z DP AHIM TO STARY GBOR CHAM NIEPOTRAFI SIE WYSLOWIC JEGO SIOSTRA NIE LEPSZA WIELKA PANI WYZEJ SXRA NIZ DUPE MA
8
Ciocia Blondi 2016-07-15 15:05
Musze Cie rozczarowac .. niestety mi posiadam sklerozy,wiec sie mylisz :) Kiedy robilam przez DP, serów nie było. Albo dlatego, że sezonu nue było albo dlatego jak słyszałam - zerwali ze sobą współpracę.. Może znowu posiadaja te firme.. juz malo mnie to intresuje :) ... + dodam, że praca na truskawkach jest, ale zakwaterowanie inne niz przy Valkenswaard.. sezon wrócił;)
Zenek 2016-07-26 19:21
Od kilku lat sa sery i wspolpracy nie zakonczyli. Zreszta pocaluj mnie w odbyt
Selena 2016-08-26 20:17
Witam Serdecznie,
Byłych i Przyszłych pracowników Direct People, w odczuciu zlekceważenia i poczuciu oszukania chce wyrazić swoje zażalenie na firme Direct People, to co dzieje się obecnie w tej firmie jest nie do zrozumienia. Miejsce zatrudnienia gdzie oddelegowała mnie firma DP to praca przy częściach samochodowych "NFB" , do pracy nie ma jakichkolwiek zażaleń , jest nawet znośnie jedyny minus to że jest gorąco no ale coś kosztem czegoś, jednak powinniśmy skupić się na samym biurze DP, a w szczególności wynagrodzeń za prace . Solarisy są rozliczane w cały świat każdy pracownik przy 160 godzinach pracy ma zupełnie inne wyrównanie , ogólnie w firma DP lubi ściągać podatki , to jest główny bakcyl który jest nie do zrozumienia , nie ma tu wypłat w formie tygodniówek są tu jednak co tygodniowe wypłaty zwane zaliczkami w kwocie 100 euro i co cztery tygodnie są wypłacane wyrównania, kwoty tych wyrównań to 550 euro , 575 euro , 613 euro nie wiadomo z jakich to przyczyn nigdy nie są one równe każdy pracownik dostaje inna kwotą, aby było jeszcze tego mało podatek jaki ściąga firma to podatek od zaliczek, podatek od nadgodzin( jeśli pracownik takie owe posiada) oraz podatek od całkowitej wypłaty. Z podatkiem całkowitym tak samo jak z wyrównaniem każdy ma co innego czasem jest to 45,22% czasem 36% wszystko jest nie równe innym solarisom nawet jeśli pracownicy mają te same godziny, miejsce pracy czy też wiek . Cała firma to jedna wielka TAJEMNICA ,Pracownicy z Biura DP których nikt nigdy nie widział , tylko słyszał przez telefon potrafią tak omotać aby wyszło na ich rację a człowiekowi robią wodę z mózgu. A w biurze DP panuje częsta absencja.
8
petrochemia 2016-09-30 09:36
wielki ahim nie raz siostra go ratowala bo w pysk mial dostac ogolnie firma dno i porazka nie polecam chyba ze ktos sie sie ma za murzyna
3
kiks 2016-10-05 07:58
Teraz kosztuje zaswiadczenie o niekaralności 30 zł. Chyba dawn temu kolezanka wyciągała owy dokument.
jola 2016-10-05 13:30
hej ja wyjeżdzam do Holandii do pakowania warzyw i owoców czy jest ta firma uczciwa i solidna nie oszukaja mnie
cnc solving 2016-10-20 16:10
Niestety firma totalne DNO.....począwszy od pierwszego kontaktu.....wszystko "patykiem na wodzie pisane" zero konkretów, ...jedna sprawe prowadzi kilka osób.......Każda odpowiedź wymijąca.Uzyskać od nich jakąś informację poza tym, że trzeba im płacić za mieszkanie i są kary które też nie do końca są jasne....są nieosiągalne Dziwię się,że ta firma jeszcze istnieje (chyba tylko dlatego,że w Holandii jest główna siedziba)NIE POLECAM NIKOMU!!!!!A JEŚLI CHCECIE ZARYZYKOWAĆ DOKLADNIE PYTAJCIE I PROŚCIE O UMOWĘ DO WGLĄDU PRZED WYJAZDEM A NIE BAJKI O CUDOWNEJ APLIKACJI KTÓRĄ ZOBACZYCIE NA MIEJSCU!!!!!!!!
4
Kate Ma 2017-01-09 16:24
Polecam wszystkim niewolnikom.
9
Domino 2017-01-17 15:29
Jesteś życiowym desperatem? Pracuj u zleceniodawców Direct People! :-)
6
Edyta 2017-02-27 13:12
Jedną z aktualnych ofert pracy oferowaną przez Direct People Polska jest Kontroler jakości - maszyny CNC. Czy orientował się już ktoś jak wygląda wynagrodzenie?
bolo 2017-04-06 17:02
POracowałem , nie polecam. Kłamią, mają coś załatwić co jest ich psim obowiązkiem, a nie robią tego. 100 x obiecują a nic nie robią. 0 profesjonalizmu
6
przodownik pracy 2017-05-29 16:11
Witam procowałem przez direct people 1 tydzień w scherpenhuizen w eindvoven jako operator wózków widłowych. Bardziej złodziejskiej firmy nie ma w Holandii niż Direct People. Przepracowałem w 19 tygodniu 22,5godziny (tyle się pracuje w tej agencji )przy stawce 10.61 a oni wysyłają Salarisa na minusie, dzwonie do nich i niby wszystko się zgadza???Wysyłam skargę do SNCU i FVN niech zrobią porządek z tymi oszustami NIE IDŹCIE TAM NIE ZAROBICIE NAWET NA CHLEB ZE SMALCEM
2
Biały Murzyn 2017-06-07 14:52
Pracowałem przez Direct People prawie dwa miesiące. Biuro samo w sobie jest OK, solarisy i pieniądze są na czas (raz na ruski rok może się zdarzyć jakaś pomyłka w solarisie, lecz w miare szybko działają z korektami jak się ich o tym poinformuje - u mnie zdarzyło się to pierwszy raz i sobie czekam na korektę. Każdemu może się zdarzyć jakaś pomyłka, niedowidzenie więc nie ma co tu obwiniać biura, jesteśmy ludźmi). Koordynatorzy - na Valkenswaardzie w prawdzie można liczyć jedynie na Pana Joachima, z Pawłem już jest ciężej coś załatwić, praktycznie niemożliwe (chyba, że tylko rozmowa nt domku i umowy to ok). Co do pracy - pracowałem na firmie Scherpenhuizen w Eindhoven - praca w miarę jest OK, wiadomo - chłopaki dostają przeważnie cięższą robotę, lecz swoje trzeba wytrzymać tylko, że ostatnio gdy byłem to z godzinami było licho - nie było gwarantowanych min 40h tygodniowo (a teraz to nie wiem jak to tam wygląda) i dlatego zdecydowałem się napisać wypowiedzenie. Kwestia zakwaterowania - brak WIFI (jedynie na parkingu przy biurze), TV teoretycznie też (może były tam z 2/3 kanały holenderskie i to wszystko lecz na co to komu, i tak większość patrzy się tam w sufit), o łazience nawet nie wspomnę - ogólnie domki: wygoda/cena - wielka pomyłka, zdecydowanie za dużo 100€ tygodniowo za taki szpas ale co zrobisz? Nic nie zrobisz, lepsze to niż spać pod chmurką, lecz człowiek też potrzebuje normalnych warunków, bydłem z obory nie jesteśmy.

Wniosek, który wyciągnąłem z tej całej wycieczki - jeżeli chcesz nie masz pieniędzy a chciał(a)byś COŚ zarobić (bo kokosów nie da się zarobić, niestety), można jechać. Jeżeli nie zależy Ci na tym, żeby tylko zwiedzić Holandę i jarać zioło czy pić % - będziesz mieć tam w miarę dobrze. Z wielką chęcią po wakacjach sam bym chciał wrócić tam do pracy, bo na prawdę - znam gorsze biura, a Direct People póki co do nich nie należy (z mojego doświadczenia).

Pozdrawiam serdecznie.
2
reach truck driver 2017-07-16 10:22
złodzieje nie firma nie wypłacalni ludzie nie dostają wynagrodzenia za prace
1
parka w holandii 2017-07-19 14:55
Byliśmy w tamtym roku. Wyjazd dla pary natomiast prace mielismy osobno. Bez paniki, moj angielski jest lepszy niz mojego partnera wiec babeczka z biura nalegala bym byla w innej pracy, lepszej z posilkami itp. zgodzilismy sie w razie czego byla mozliwsosc bym przeszla do pracy partnera. Bez wymaganego angielskiego trafil na zaklad pracy z czesciami samochodowymi. Oczywiscie praca fizyczna, ale mozesz trafic na dział lajowy gdzie wieszasz male czesci a mozesz i takie ktore waza ok 5-10kg (mezczyzni, kobiety maja lzejsze czesci) Ja mialam natomiast skladac male urzadzenia.

najbardziej obawialam sie zakwaterowania poniewaz po adresie ktory mi podali z google maps widzialam juz ze sa to bungale, nie wiedzialam jednak ze takie... babeczka mowila ,prosze pani cudow nie ma, ale ja bylam widzialam i nie jest strasznie. Pojechalismy na miejsce, o 6 rano koles wygladajacy jak zaspany grzyb wyszedl do nas i zaprowadzil do domku. Na poczatku chcialo mi sie plakac, bungale male, mielismy kibel obok, zero prywatnosci. W domku mieszkala mloda dziewczyna i rownie mlody chlopak, w oddzielnych malych pokajach w ktorych miescilo sie lozko i mala szafa, ciasne ale wlasne ? Ludzie ktorych poznalismy na miejscu zapewniali ze praca nam wszystko wynagrodzi a juz na pewno mi. Nastepnego dnia faktycznie okazalo sie ze prace sa calkiem spoko. Moj facet zaklimatyzowal sie choc dzwigal po 10 kg, ale troche przypakowal wiec wyszlo na plus hehe :) natomiast ja mialam prace przy skladaniu czesci elektrionicznych typu rutery, tablety itp szczerze to najlepsza praca jaka mialam, przerwy co 2 h bo musisz trzezwo myslec i to nie moze cie nudzic, posilki w pracy ale nie tam jakis obiad, szefowa i szef kuchni codziennie przygotowywali pyszne sniadania i obiady, czasem krewetki,czasem losos, kurczak , wszystko na wypasie. Natomiast do woli mozna pic mleko ,kawy ,soki ,herbaty ,jesc owoce (codziennie inne) praca fajna, ja musialam odejsc :( U mojego partnera pracowalam rowniez w zakladzie pracy i poczatkowo bylo strasznie, brakowalo mi koncycji, bylo lato wiec na hali upal jak nie wiem ,blacha sie nagrzewala a z nas sie lalo... Po kilku tygodniach sie zaklimatyzowalam i bylo nawet spoko, kondycja tez sie poprawila. Jednak wciaz to praca fizyczna i pamietajmy ze to nie jest dobre na dlozsza mete dla naszego zdrowia. w dodatku co jak co to brudna praca, czesci sa w oleju, kurzu itp. Wracajac do biura, nie mielismy wiekszosc problemow, malo organizacyjne to wszystko i trzeba sprawdzac solarisy, proponuje rowniez jak w naszym przypaku przeprowadzic sie na swoje.
1
grupa 2017 2017-07-27 18:10
dzień dobry państwu ostrzeżenie przed direct polska wszystkie złe komentarze zostają usunięte od razu wiec komentarze bedą regulanie udostępniane po pierwsze zacznę od tego iż firma ta nie wywiazuje sie z zakładanych planów dla pracowników godziny pracy są nieregularne i wynoszą one nawet 20 h tygodniowo planningi są ustalane wbrew zasadom firma ta pobiera oplaty o których nie było wcześniej żadnej mowy zakwaterowanie proponowane przez tą firmie odbiega od jakich kolwiek standardów sam grzyb i niedostosowane warunki dla ludzi pleśń gaz grzyb to tylko kilka podstawowych problemów z jakimi zmagali sie pracownicy pracujący w roku 2017 od czerwca przedewszystkim chcielibyśmy zaznaczyć ze firma stosuje rygorystyczne zasady zmuszania do pracy przedewszystkim ludzie skarżą sie na to że prosząc o wolne zostają potraktowani chamsko i słyszą tekst : za często byście chcieli mieć wolne '' gdzie proszą o to wolne osoby ktore pracowały bez dnia wolnego od początku . jak równiez panuje haos ze wzgledu na kontakty direct polska z holenderskimi firmami np ludzie którzy danego dnia zastają zaplanowani w direct nie są wpuszczani na hale i magazyny i musza kilka godzin spędzać na kantynach firm holenderskich. ponad to równiez sytuacja finansowa zostawia wiele do życzenia ponieważ nie było tygodnia w ktorym solarisy by sie nie rozniły np w jednym tygodniu 209 e a juz w nastepnym przy takich samyc godzinach solarisy wychodziły 118 euro dlatego tez jezeli ktos miał podobne problemy zapraszam do kontaktu ze związkami zawodowymi wtedy wszystkie państwa zaległości zostaną wyrównane jak równiez personel do którego zostaliśmy wysłani nie spełnia norm . personel direct people w holandi nie udzielał pomocy polskim pracownikom jak równiez traktował ich z góry z wielka łaską miedzy innymi koordynator Paweł jak i pani Wioletta sa to osoby na które nagminnie są stosowane skargi .
wioleta 2017-07-28 12:07
kiedy złodzieje wypłacicie mi wynagrodzenie za prace czekam już 2 miesiące
Oszukany przez direct people 2017-07-29 08:35
Złodzieje za tydzień pracy dostałem 55 euro mam dowody w jakich warunkach zatrudniają ludzi Ostrzegam przez direct people to oszuści i złodzieje!!!!!! Mafia która się rozrasta ledwo uszedlem cały z tego UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ DIRECT PEOPLE TO jedna wielka patologia a nie firma.
Oszukany przez direct people 2017-07-29 08:36
Mnie te fjuty wypłaciły po tygodniu 52 euro oszuści
Przemek 2017-08-15 02:11
Tragedia to najlepsze słowo aby określić ta firmę pracowałem niecałe 2mce na warzywach w Eindhoven...55-60h tyg na rękę 250 ...po odliczeniu cudownego bungala w Valkenswardzie...każdemu zainteresowanemu wyśle salaris podatek 45.6%...Pawel "koordynator"temat osobny nic nie wie od tego jest biuro i ta jego pani...żal Pl Achim Joachim wielki planista braciszek cudownej Wioletty...każdemu zainteresowanemu wyśle nagranie rozmowy telefonicznej i zastraszanie mnie że odmawiam jazdy autem...auta kierowcy auta graty rzechy a jak podpiszesz że zgadzasz się jeździsz za free panie Joachimie pojedziemy do Hagii do ambasady hehe ...praca tragedia warunki mieszkalne jeszcze gorsze nie polecił bym tej agencji największemu wrogowi omijać szerokim łukiem!!!!
Złodzieje 2017-08-15 11:29
Nigdy.
Pozdrawiamy.
Kate Ma 2017-08-18 15:44
Pracuje w tym syfie i nie polecam go nikomu.
achim 2017-08-18 19:20
pocałujta mnie w odbyta
Zostaw swoją opinię o Direct People Polska - Lubliniec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska