Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Direct People Polska

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-05-07 18:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na 10h pracy 2 przerwy co 3h, ale tylko pikerzy! Reszta normalnie co 2 h. Więc o czym tu sie rozpisywać?! Niewolnicy a nie pracownicy! Tak nas traktują!
zdjecie uzytkownika
Anoniem - 2015-05-08 09:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krystian - 2015-05-07 18:24:31]:
Już Was nie traktują, zwolnieni koledzy. Za niewolnictwo nie dostajesz kasy, warto uzupełnić wiedzę przed rzucaniem takich haseł. Wracajcie do Polski, dostaniecie kwadrans przerwy na 10 godzin pracy. Czesław, Krystian, Matka Stiflera - jakkolwiek się nie podpiszesz - tutaj na miejscu wszyscy wiemy jak było. Nowych zniechęcać jest łatwo. Dziewczynie w pracy się nie udało, nie ma prawa udać się nikomu. Pozdrawiamy.
zdjecie uzytkownika
Wakacyjni Słoneczni - 2015-05-13 09:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wakacje! :-))))))) My chcemy słońca !!!!!
zdjecie uzytkownika
stopklatka - 2015-05-13 14:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matka Stiflera - 2015-05-07 16:17:42]:
Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma..jednak przyslowie aktualne do dnia dzisiejszego.Narzekac kazdy umie, ale dzis trudno znalezc wiarygodnego i wyplacalnego pracodawce w NL. Pracowalem w direct, trafilem na chwilowy problem z godzinami i pochopnie zdecydowalem sie przejsc do innej agencji, bo tak zachwalali prace. I to byl jeden z moich najgorszych bledow w "karierze". Teraz juz mnie tam nie chca przez glupia decyzje, a moj kumpel szczesliwie dotarl do konca fazy B, pracowal prawie 3 lata, wiec da sie. Niezadowolonym radze przemyslec decyzje 10 razy, bo jeszcze zatesknice za directem, choc gorsze chwile tez tam sie zdazaja, ale przymajmniej wyplaca Ci to na co zarobiles, bo boja sie kontroli i kar i wiem to z pewnego zrodla.
Pozdrowienia dla wszystkich szukajacych pracy!
zdjecie uzytkownika
matka Stiflera - 2015-05-14 01:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stopklatka - 2015-05-13 14:51:30]:
Wszędzie dobrze.... rozumiem, ale ja tylko przedstawiłem to co widziałem.Nie wiem kogo to wina ,matki czy ojca że nie obdarzyli mnie genami kapusia,plotkarza,wazeliniarza, sobotniego pijaczka, takiego zresztą polaka w NL z którego śmieja się holendrzy ,bo nie znacie języka a siedzicie tam kilka lat i jak coś wam holender powie to tylko się głupio śmiejecie bo to najlepsze rozwiązanie
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-05-14 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [matka Stiflera - 2015-05-14 01:28:47]:
ten ktory pisze jako matka stiflera coraz bardziej sie pograza. wiekszosc osob na magazynach zna angielski. holendrzy nie smieja sie z tych, ktorzy przyjechali zarabiac - nie cwaniakowac. kilka przepracowanych lat jest lepsze od kilku lat lecenia w kulki. mozna cos odlozyc, mozna zyc. chyba masz spaczony obraz na rzeczywistosc. nerwy mnie biora od tak glupiego gadania.
zdjecie uzytkownika
heswijk - 2015-05-14 17:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matka Stiflera napisał prawdę.dziekuje.koniec.
zdjecie uzytkownika
NARESZCIE DOBRZE TRAFIŁAM - 2015-05-22 13:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POLECAM PRACE PRZY CZESCIACH ELEKTRONICZNYCH! GODZINY SA, PRACA LATWA, ATMOSFERA SUPER!!NAJLEPSZA PRACA W JAKIEJ BYLAM! POOOLECAAAAAAM WSZYSTKIM KOBIETKOM!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 12:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dokladnie o tych czesciach
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-05-27 17:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś pracuje na sprzątaniu w Roggel i może coś więcej wypowiedzieć sie na ten temat ? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
antykonfident - 2015-05-28 16:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem krotko,kasa nie jest najgorsza,praca nie była by zła gdyby nie Polacy,którzy dostali tam kawałek stanowiska polskich cieci,tzw poganiaczy i podpierdalaczy.Polak może wszystko tylko nie rządzić,ale holendrzy takich potrzebują,a z tyłu stoją i się śmieją,taka jest prawda,uważajcie na jednego wózkowego,który niby umie trochę holenderskiego,podpierd... wszystkich dookoła,tak po za tym pracuje tutaj 90 proc dobrych ludzi.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gregor - 2015-06-06 22:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca O.K, Kasa O.K, ludzie spoko! Mieszania "służbowe" rewelacji nie ma , ale na głowę nie pada:)
zdjecie uzytkownika
okidoki - 2015-06-10 12:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok.
zdjecie uzytkownika
janka96 - 2015-06-17 17:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co sądzicie o pracy w Eidenhoven przy pakowaniu warzyw i owoców? Jaka atmosfera, czy szybko można sie nauczyć wyrabiać normę, jak to wszystko wygląda? Czy warto?
zdjecie uzytkownika
broszka - 2015-06-19 13:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok temu przeszłam z innej agencji gdzie była lipa z godzinami. Teraz jadę prosto tam. Trochę można dorobić.
zdjecie uzytkownika
patiiii - 2015-06-25 19:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade z chlopakiem 5 lipca do eindhoven do pracy na produkcji. Idzie dorobic? Jak z godzinami pracy? Nadgodziny sa czy po prostu biuro koloruje sytuacje tam? ;)
zdjecie uzytkownika
assembler electronic - 2015-06-30 22:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NARESZCIE DOBRZE TRAFIŁAM - 2015-05-22 13:50:25]:
a mozesz mi powiedziec jakei sa stawki na produkcji elektroniki skręcanie lutowanie komponentów i gdzie sie mieszka?
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-07-01 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA. Direct People to oszukańcza firma. Obiecuje zarobki, godziny pracy, ale w rzeczywistości pracujesz 2 lub 3 dni w tygodniu i 1 w weekend. Pracujesz tylko tyle zeby biuro miało z czego sciągnąć opłaty za ubezpieczenie, mieszkanie i ... dojazd do pracy. Zostaje ci tylko troche drobnych na życie. 29.6.2015 wystawili oferte na stanowisko order picker w magazyniach w Oss. Niema tam pracy bo w tym magazynie jest tez OTTO i EenA. Jak wyrzucaja kogos z pracy to tylko ludzi z Direct People. Wyrzucają ale nowych osób z DP już nie przyjmują. Wyrzucają za byle błachostki.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-07-01 16:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje ktoś w SON - Składanie/skręcanie sprzętu elektronicznego
(Składanie sprzętu zgodnie z instrukcją w języku angielskim przedstawioną na komputerze) taka oferta pracy jest na stronie. Moze s e ktos wypowiedziec co to za firma, jak sie pracuje, jak jest z godzinami itp ??? Nigdy nie pracowalam przez direct people, tylko przez work today. Czy ta agencja wspolpracuje z Tempo-team w holandii ? ???
zdjecie uzytkownika
niewiemp - 2015-07-02 10:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje ktoś może na sortowni warzyw?
zdjecie uzytkownika
bulaga gwidon - 2015-07-09 20:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewiemp - 2015-07-02 10:58:49]:
dajcie sobie ludzie spokoj z direct people pracy malo ludzi sciagaja jak kolega wyzej pisal obojetnie czy magazyn nd oss czy warzywa czy inne klamia klamia i tylko klamia to wszytko co mam wam do powiedzenia stary pracownik
zdjecie uzytkownika
G - 2015-07-19 14:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bulaga gwidon - 2015-07-09 20:43:36]:
Wyjechałam do Holandii 12.07.15 wróciłam po 5 dniach. Nic nie zgadza się z tym co mówią. Pracy nie ma, warunki straszne. Tylko straciłam mnóstwo pieniędzy. Nie jedźcie tam!!!
zdjecie uzytkownika
PEPE - 2015-07-20 12:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [G - 2015-07-19 14:27:18]:
Potwierdzam wcześniejszego przedmówcę. Osobiście nie polecam agencji Direct People. Praca w Ikei w Oosterhout. Jak chcą Ciebie ściągnąć, to obiecują godziny, super stawkę i że będzie dobra praca. To wszystko po to abyś skusił się na ich kłamstwo. Potem okazuje się, ze na początku pracujesz tydzień na nocki, a potem na dziennej zmianie za dnia masz rezerwy 2 dni w tygodniu. Jak pytasz dla czego? To nie jesteś w stanie uzyskać konkretnej odpowiedzi. Koordynator tłumaczy, że nie musisz mieć rezerw , mogą być cofnięte, a w rzeczywistości łudzisz się, że zadzwonią po Ciebie, a nie dzwonią. Koordynator uważa się za GURU i nie szanuje osób. Wysyła Ciebie do pracy, bo rozmawia z tobą telefonicznie i następnego dnia okazuje się, że jednak masz rezerwę a w office nic nie słyszeli, żebyś miał przyjść. Więc wycieczka za darmo.
Jestem już ponad rok w Holandii i tak jak napisałem osobiście nie polecam tej agencji.
Oczywiście , zaraz pojawi się odpowiedź na mojego posta, że jest super, że nie wiem o czym piszę. Ale kto che uwierzy, a kto nie chce, przekona się na własnej skórze.Ja przepracowałem 4 tygodnie i podobno zostałem zwolniony , bo nie należycie wykonywałem swoje obowiązki. A na robocie, nikt nie wziął mnie do biura i nie powiedział, że to zrobiłeś źle, albo tamto zrobiłeś źle. Dowiedziałem się telefonicznie w niedziele, że nie dostałem planningu, bo nie pracuje. Jednym słowem ogólnie KICHA.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-07-20 13:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta agencja ma na celu tylko zwerbowanie ludzi to pracy, ale pozniej to nic juz ich nie interesuje, czy ci ludzie mają tam pracę,owszem zapewnią godziny,ale tylko by starczyło na koszty domków, ubezpieczenia. Na wypłatę lepszą niz Pl nie ma co liczyć, a koordynator pozal się Boze ma chyba jeden tekst na pamięć wykuty,bo nic innego od niego się nie usłyszy tylk: "dzwońcie do biura, ja o niczym nie wiem", więc nie wiem po co on tam jest, skoro biuro ma niby wszystko załatwić, a oni odsłyłają z biura do biura i tak tracisz kasę, zanim coś załatwisz. Robota cięzka, więc za taką kasę nie ma co, no chyba, ze kotoś chce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przetrwania, ale tu na robote nie ma co liczyc, ludzie siedza na domkach, a kasa za utrzymanie leci. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-07-21 21:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA PRACĘ POPRZEZ DIRECT PEOPLE!!!
To co obiecują wam przy podpisywaniu umowy to jedna wielka ściema.
W Oss jesteś planowany 3 dni w tygodniu i może 1 na weekend. Praca jest ciężka i jeśli pracujesz na nocki to nigdy niewiesz o któej godzinie skończysz. Co najlepsze: planista tak ustawia plan że kazda osoba jest planowana na inną godzinę. Bardzo często sie zdarza ze wyjedza auto z ludźmi do pracy, a że zaczynasz później to czekach na kantynie 30-90 minut(tak tak to niejest błąd).
Bywa też ze skończyłeś pracę i też musisz czekać bo docker nie skończył pracy.
Albo skończyłeś pracę wybijasz sie na zegarze i... idzesz (już za darmo) równać towar na paletach albo sprzątasz (masz wydzieloną alejkę którą musisz ogarnąć).
Tak więc ludzie bądźcie mądzrzy przed szkodą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Direct People Polska?
Zadaj pytanie
alert