Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
taktak - 2014-01-13 17:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem tam już i powiem wam szczerze ze może firma nie jest najlepsza, ale jesli pracyjesz, a po to tam jedziesz to nie ma na co narzekać. Może to wasza pierwsza praca za graniacą. Uwiezcie mi ze wszedzie jest podobnie (jesli chodzi o prace zalatwianą przez biura) Ktos musi utrzymywać ludzi w biurze, takie życie. Wole jechać tam, troche sie (usunięte przez administratora)ale mieć pieniądze na koncie a nie jak w polsce tylko na papierku. Może dla was nie jest to dużo i uwazacie że to wyzysk, coś w tym jest!
zdjecie uzytkownika
sretetettete - 2014-01-14 17:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taktak - 2014-01-13 17:32:15]:
stary nie wciskaj glupot, jak mam zarobic 50 euro na tydzien to wole byc w polsce, bo nie poto zostawiam rodczine w pl zeby zarabiac na (usunięte przez administratora)direct
zdjecie uzytkownika
yetiu - 2014-01-14 20:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostał już ktoś jarograf z Holandii do kiedy się czeka kiedy powinno przyjść
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-01-15 19:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaliście jarograf bo ja jeszcze nie do kiedy powinien przyjść
zdjecie uzytkownika
xxlhehe - 2014-01-16 19:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2014-01-15 19:40:54]:
wiesz wydaje mi sie ze jaarograf powinien przyjsc do konca stycznia tak jak w tamtym roku wysylali:) wiec spokojnie poczekaj do konca stycznia napewno przyjdzie a jak nie to zadzwonisz do biura i sie bedziesz dowiadywal dokladnie kiedy bedzie :)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-01-17 11:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok dzieki bo nie wiedziałem do kiedy ale wielkie dzięki
zdjecie uzytkownika
były pracownik Gopacku - 2014-01-17 15:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2014-01-15 19:40:54]:
ja pytałem i powiedziano mi że jarografy będą pod koniec lutego,a w większośći firm do końca stycznia wszyscy mają jarografy,bo z tym nie ma za dużo pracy,ale co zrobić-trzeba czekać.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-01-20 17:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokladnie trzeba czekac nic nie zrobisz a dzwoniles do biura tam ci powiedzieli
zdjecie uzytkownika
były pracownik Gopacku - 2014-01-21 00:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2014-01-20 17:45:27]:
o jarograf dowiadywałem się w biurze Direct-People w Holandii,i powiedziano mi że będą pod koniec lutego,i będą wysyłane na adresy e-mail.
pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-01-29 19:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2013-12-05 15:13:30]:
A gdzie można zaleś prace w Holandii bylem tam na jakich stronach
zdjecie uzytkownika
derek - 2014-01-30 16:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAURYCY T - 2014-01-03 23:15:22]:
a kiedy Ty zostales tym kordynatorem Ja pracuje tu na ND chyba nadluzje i sie nie przypominam zeby jakiego kolwiek kordynatora wyrzucili co pracowal na ND co za bajki wciskasz
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2014-02-21 14:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza firma w jakia znam! Polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-27 12:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracę mialem fajna, na wozkach, z pieniedzmi nigdy nie miałem problemów, zawsze rozliczony co do joty, no i pensja calkiem niezla w oklicach 1400 miesiecznie, to jesli chodzi o plusy tego biura, minusy to samo biuro, pomimo na pierwszy rzut oka staran biura (mowie ze swoich obserwacji) biuro nie jest w stanie zalatwic wszystkich spraw na czas i tak jak tego oczekuja ludzie, przyklad to transport, samochody w oplakanym stanie,2 godziny czas dojazdu, kierowca rowniez placi za dojazd 6.5, tak więc mumo ze daleko i tracisz czas to jeszcze placisz, zdarzylo sie nawet ze po dojechaniu prywatnym samochodem rowniez placisz za trasport i biuro mialo na to uzasadnienie, ??? Takich podobnych historii z biurem jest duzo wiecej, biuro moze ci powiedzieć zebys pozyczyl np kase na benzynę od kolegow mimo ze za transport placisz, albo zebys sobie kupil auto, do tego musisz sie liczyc z roznymi ludzmi (usunięte przez administratora) domki nie byly zle, fajne nawet, po przeprowadzeniu ludzi na hotelik blizej pracy tez fajne pokoje ale ludzie scisnieci w jednym miejscu jak sardynki, to zawsze powoduje konflikty stres, i brak możliwości odpoczynku, a przy tym biuro ktore probuje zwiazac koniec z koncem ze srodkow ktore ma co odbija sie na ludziach poprostu, koordynatorzy byli dla mnie wporzadku, (usunięte przez administratora)to ludzie sa dla niego a nie on dla ludzi, mlody chlopak jeszcze jest, poki co nietrafil jeszcze na nikogo az tak nerwowego, inaczej sytacja sie przedstaw ia na prywarnej lokacji, idziesz do pracy, placisz za swoje mieszkanie masz spokoj sam sie martwisz o dojazd i jeat super, tak powinno byc, gdyby nie fakt ze poza nielicznymi wyjatkami nie wiesz czy nagle nie zostaniesz przeniesiony na inny zaklad oddalony o 80km i sobie dojedz a przeniesienie na inny zaklad to decyzja 5 sekundowa, tak wiec.., gdyby nie organizacja biura zarobki naprawde fajne i praca wporzadku, ludzie w duzeej wiekszosci ktorych pozdrawiam:) normalni i pomagajacy sobie nawzajem, tak wiec gdyby nie partyzantka biura i ..jakis wyjatkow ktorym nie warto robic slawy byloby naprawde fajnie, pozdro
zdjecie uzytkownika
Benny_666 - 2014-02-28 16:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś, może mi powiedzieć czy DP daje pieniądze za założenie nr SOFI?
Bo znajomy był rok temu przez inna firmę i ponoć dostał 200 euro od urzędu za wyrobienie nr SOFI, które to potem dostał od pośrednika pracy.
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2014-02-28 18:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieeeeeeeeeeeee :D direct people NIC nie placi za to ze zaloza ci nr sofi :D
zdjecie uzytkownika
pppp - 2014-03-04 19:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie wpiszcie sobie w google scherpenhuizen packaging to jest miejsc pracy gdzie wysylaja ludzi przeczytajcie opinie o tym zakladzie
zdjecie uzytkownika
M ichał - 2014-03-07 15:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anon14 - 2014-01-04 12:07:44]:
Co do Pawła do ja się nim zajm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden wiem gdzie mieszka :) A co do firmy nie polecam Achim zwalnia ludzi jak mu człowiek nie podejdzie a sam jest nierobem jego siostra prowadzi firmę a on jest brak słów żeby to ująć każdy człowiek który się szanuje odradzam naprawdę pracowałem tam 8 miesięcy i miałem funkcję dopóki Achim nie stwierdził że nie ma po co mnie trzymać i mnie zwolnił jak jechałem na urlop.W dodatku dowiedziałem się ze jestem zwolniony od kierowcy Widera jak cię zwolnią to kierowca WIDERA ci powie nie biuro.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-07 22:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Pracowałem w zeszłym roku z dziewczyna 2 miesiące. Gdyby nie polaczki praca by była ok.....teraz pracuje przez inne biuro i pracuje 40 godz mnuiej miesiącznie a zarabiam więcej o 300 Euro.....ni i praca ok tylko z holendrami:)

Ogólnie za żałuje tego czasu na GoPaku bo sie troche dowiedziałem o pracy z polakami.....

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-03-10 14:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest najgorzej ale zaawsze moglo byc lepiej... pracuje tam rok... wiem ze sa gorsze firmy... najgorzej jest z urlopami... umawiasz sie ze jedziesz np na 2 tyg na urlop a wracasz po 4/5 albo wcale:(
zdjecie uzytkownika
poszukiwacz - 2014-03-16 14:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-03-07 22:13:38]:
daj namiary na ta twoją agencje
zdjecie uzytkownika
Francuz - 2014-03-19 18:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos jako ordepicker w niedziele ?
zdjecie uzytkownika
kawi - 2014-03-26 19:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie mają w Direct People nikogo na zastępstwo w czasie gdy Ty jesteś na tych wakacjach czy tam urlopie?
zdjecie uzytkownika
Daria - 2014-03-31 21:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2014-03-10 14:05:14]:
A ja mam miłe wspomnienia z pracy na gopacku :D A co do biura... nigdy w życiu! Mam awersję do Holandii przez nich i "pro-inteligentne" dziunie w Eindhoven. Warunki straszne, w tych bungalach każdy wchodzi sobie w drogę. Ale dobrze wspominam ten wyjazd, tak czy siak :D
zdjecie uzytkownika
bulinka - 2014-04-06 21:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-03-07 22:13:38]:
Możesz podać nazwę tej agencji w której pracujesz ponieważ szukam z chłopakiem jakiejś sprawdzonej agencji....
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-04-10 11:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem kiedyś w tym biurze z dziewczyną na rozmowie, tam pracują same tępaki, podejrzewam że w NL jest to samo....GRTS
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
86 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x