Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zaintresowana - 2014-10-27 15:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ok1ok - 2014-10-27 09:23:32]:
Dziękuję, a co z urlopowym i innymi?
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-10-27 16:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do śmierdzących leni i obiboków zazdrościcie ze ktoś chce pracowac i pracuje nie placze ze trzeba pracować po 12 godzin . Każdy tu przyjechał w jakimś celu zarobkowym i ma swoje wydatki. Nie dziwie sie ze osoby te maja prace bo sa to osoby ktore napewno odbierają telefony a jak wiemy większość gdy widzi telefon od planisty nie odbierał by mieć wolne lub czesto zgłaszał ziki ! Teraz gdy malo godzin jest bo sa dodatkowo dwie agencje i marne wyplaty to sie obudzili juz nie potrzebują wolnego by miec cos z zycia prywatnego :) hahah żałośni! Wiec co zostało pisac na ludzi pracowitych ( pupilków) czy na ta dziewczyne bo chca pracować. Pokazujecie tylko ze jestescie dziećmi ktorzy potrafią pisac a do pracy dwie lewe rece.!
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-10-27 16:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Do śmierdzących leni i obiboków zazdrościcie ze ktoś chce pracowac i pracuje nie placze ze trzeba pracować po 12 godzin . Każdy tu przyjechał w jakimś celu zarobkowym i ma swoje wydatki. Nie dziwie sie ze osoby te maja prace bo sa to osoby ktore napewno odbierają telefony a jak wiemy większość gdy widzi telefon od planisty nie odbierał by mieć wolne lub czesto zgłaszał ziki ! Teraz gdy malo godzin jest bo sa dodatkowo dwie agencje i marne wyplaty to sie obudzili juz nie potrzebują wolnego by miec cos z zycia prywatnego :) hahah żałośni! Wiec co zostało pisac na ludzi pracowitych ( pupilków) czy na ta dziewczyne bo chca pracować. Pokazujecie tylko ze jestescie dziećmi ktorzy potrafią pisac a do pracy dwie lewe rece.!
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-10-27 22:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czeslaw - 2014-10-19 02:40:39]:
Oj polaczki smierdzące nieroby, Wam to nigdy się nie dogodzi. Jak pracowaliście po 12h to było zle strajki na hali żeście robili, teraz jak za mało godzin to zle chcecie Dawida wywalić, jak macie na tyle ambicji to powiedzie co was boli na zebraniu a jak wam nie pasuje to spadać do Polski tam może bedziecie mieli lepszą perspektywę pracy.
zdjecie uzytkownika
Moris - 2014-10-29 08:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie i tak nic z tym nie zrobimy,dalej będziemy wysłuchiwać te krzyki,chamskie gadki, przekleństwa itp. Nic poprostu trzeba zmienić pracę bo w przeciwnym razie to co zarobimy to wydamy na lekarzy!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
e&a - 2014-10-29 10:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje wszystkim osobom które przedstawiły fakty co dzieje się na zmianie u Bartka mamy nadzieje ze nie odbije się echem i sprawa nie przycichnie i ktoś z tym zrobi wkońcu porządek.
zdjecie uzytkownika
Reacher - 2014-10-29 10:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w ND juz jaki czas i szczerze mowiac to co ludzie tutaj pisza to sama prawda Bartek w koncu sie doigrał nie powinien traktowac tak ludzi mysli sobie ze wszyscy go lubia a tak naprawde ciesza sie gdy go nie ma nie chodzi mi tylko o pickerow ale rowniez o wozkowych nie raz przyszedł do mnie i wydarł sie ROB REPLENISZ KUR... BO MY NIGDY PICKINGU NIE SKONCZYMY poprostu brak słów!!!! nie raz miałem ochote zejsc z wózka i wyjeb.... mu ale szkoda mi pracy bo nie jest zła Panie Bartku KULTURY TROCHE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-10-29 12:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Reacher - 2014-10-29 10:41:18]:
Czyli jesteś kiepskim wózkowym, ponieważ gdybyś był dobrym wózkowym, to już dawno skończyliby picking i Bartek nie musiał by się tak denerwować, może lepej jak zejdziesz i zaczniesz od cliningu a potem uszanujesz pracę innych. Szkoda słow co tutaj wypisujecie, może bierzecie nie to co potrzeba, może to proszek do prania. Pozdrowienia dla nierobów
zdjecie uzytkownika
ejjhhh - 2014-10-29 16:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba teraz taki czas nastał niestety, za bardzo nie rozumiem ludzi którzy tylko potrafią narzekać a nie zajmują się tym co do nich należy czyli pracowaniem i wykonywaniem swoich obowiązków. nie bierzcie mnie że jestem kimś z firmy, bo po prsotu ja szanuje swoją pracę i chcę mieć jak najlepszą - teraz szukam,.
zdjecie uzytkownika
Reacher - 2014-10-29 21:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [picker - 2014-10-29 12:29:44]:
Przez takie niedojdy jak wy musimy przekładać palety bo nie umiecie normalnie pracować i brać z jednej palety !!!! A ten z z Bożej Łaski Team Leader Bartek umnie tylko kogoś podpierdo... i obrobić dupę,tak jak ktoś dobrze napisał u góry jego księżniczka która nie raz pokazała że jest pusta. Jak pikerzy będą szanować pracę Reacherów to my będziemy szanować waszą.
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2014-10-29 22:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wanat weź sie do roboty! Pozdro
zdjecie uzytkownika
Kotowicz Margareta - 2014-10-29 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Margareta było trzeba pracować właściwie.
zdjecie uzytkownika
prawdomówny - 2014-10-29 22:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.... - 2014-10-27 16:20:39]:
A nie pomyślałeś,cwaniakując,że nowi nic z tymi zmianami nie mieli wspólnego, a ci oszuści z Direct...nie mogą zapewnić im normalnych godzin pracy bo niby jej nie ma,a cały czas ściągają nowych. I nie ubliżaj tym co właśnie chcą pracować a nie wysyłają ich po kilka dni w tygodniu do pracy. Może to ty dupsko liżesz planiście i masz przez to pracę
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 01:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla każdego, który ma w planach przyjechać na pakowacza do OSS !!! to jedna wielka sciema, obecnie jest sporo roboty która czeka, ale jeje jeszcze nie ma. Co najważniejsze - najprawdopodobniej praca bedzie na miesiąc, pozniej poprostu papa. Już teraz trwa przeprowadzka pickerów, recherów i loaderów z Kaatsheuvel w inne miejsce, zostają jedenie pracownicy z VALu, kontenerów i uitpacku, jak skończy się szał na VALu to przeniosą go na inną hale, osoby wysiedlone z bungali zostaną w ND, reszta która jest i się zjeżdża ppracuje miesiąc. Ta firma to kpina, powiem więcej - ND zatrudnia nowych uitpakerów - holendrów, miałem okazje dzisiaj zamienić dziś słowo z rekrutantami. Js się wynoszę, bo praca tutaj polega na sprzątaniu bungali i zarabianiu na nie przy 15h tygodniowo na magazynie. NIe dajcie sie w to wciągnąć.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-10-30 08:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!Mialem przyjemnosc pracowac z Panem(usunięte przez administratora)"Team liderem"Zagdzam sie z opisami wyzej.Wytrzymalismy wraz z dziewczyna ponad 3 miesiace to byl jakis koszmar chlop jest jakis psychol a jego Panna tragedia plotkara chodzi po gangach z koszyczkiem niby ogarnia kartony a naprawde to ludzi zaczepia i opowiada swoje dziwne historie, sciemiara.Zwolnilem sie z dziewczyna i mamy teraz super robotke .Wspolczuje ludziom pracy z tym czlowiekiem,bo praca na pikingu byla ok i pracownicy
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-10-30 19:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak byśmy brali z jednej palety to w ogóle nie mielibyście nic do roboty. Przyklejone macie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do siedzenia i brzuchy wam tylko rosną. Kurtki lotnicze macie i dalej wam zimno a my w krótkim rękawku robimy.Najlepiej to napiście na kartkach gdzie towar jest sami będziemy ściągać a richerów na go pack wysłać tam was pracy nauczą.
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-10-30 19:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wracając do sprawy nielicznych godzin, to nie rozumiem Waszych obelg dla osób narzekających wówczas na zbyt dużą ilość godzin. Przepraszam bardzo, ale nie jesteśmy debilami- i do tej pory wierzyliśmy, że wy też nie jesteście- bo w momencie, kiedy pracujemy cały miesiąc bez 12-godzinnego odstępu między zmianami to domagamy się unormowanego czasu pracy- a To, że pracodawcy wpadają ze skrajności w skrajność- nie świadczy o naszej głupocie, ale o Waszej.
zdjecie uzytkownika
Reacher - 2014-10-30 19:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wy tak źle mówicie o naszej firmie a ja dzięki directowi poznałem miłość mojego życia:))) ciekawe czy direct częściowo zasponsoruje nam wesele;) pozdro
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-31 09:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich zainteresowanych sprawa ! Pracuje w ND od niedawna i w konkurencyjnym biurze pracy i chce zaznaczyc ,ze to nie nasza wina ze macie mniej godzin pracy sami narzekaliscie ,ze za duzo pracujecie a to szefowie ND zadecydowali o takim a nie innym przepiegu sprawy .jesli chodzi o Bartka nie rozumiem waszych pretensji do niego .On wykonuje swoja prace ,a to ze czasem komus zwroci uwage to nie koniec swiata ,od niego gra tez wymaga i on tez zbiera za Was becki jak cos idzie nie tak .To ze jest Waszym kolega poza praca nie powinno wplywac na traktowanie w pracy .W pracy jest Waszym przelozonym .Dopoki robil tak jak Wy chcieliscie bylo ok ale jak juz nie po Waszej mysli jest najgorszy .....My nie mamy z nim zadnych problemow i wszystko mozna z nim załatwic a przeciez jest koordynatorem DP a nie pozostałych biur . Wiecie dlaczego nie sznuja nas Polakow za granica ? Odpowiem Wam bo my sami na wzajem nie potrafimy sie szanowac i skaczemy sobie do gardel z byle powodu a jak juz komus troche lepiej lub jak ma wiecej dni pracy to juz porazka ............pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
ryba - 2014-10-31 09:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co cwaniczku ile ci zaplacil ten blazen za komentarz ze tak go bronisz. Odnosnie pracy to zgadzam sie ze Polacy skacza sobie do gardel,ale to tez wina jednej Pani z dokow Karoliny wszystko musi wiedziec i zaraz cala hala wie szkoda slow. A co do Pana Bartka to wlasnie dla wszystkich powinien byc przelozonym a nie kolega i traktowanie inych lepiej a drugich wymieszac z blotem !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kotlet z frytkami - 2014-10-31 10:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Reacher - 2014-10-30 19:47:05]:
ojeju... :))))))
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-10-31 11:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kotlet z frytkami - 2014-10-31 10:31:18]:
Jak jest jakiś błazen na tej hali to tylko Ty i reszta tchórzy na tym forum!bo inteligenty człowiek powiedziałby Bartkowi prosto w oczy co myśli a nie jak tchórz wypisuje głupoty i kłamstwa w internecie a przyjdziesz na halę i jak zasrany obłudnik mówisz wszystkim siema co tam itd. aż się niedobrze robi! Jak wam się nie podoba to zmieńcie prace albo zmianę będzie o jednego zjeba mniej.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-10-31 11:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jesteś z innej agencji to co ci może Bartek on jest by wam pomagać. Jego obowiązkiem jest kontrola nad pickingiem a nie stanie z Karolinka i streszczanie pierdół które ona wymyśla bo to jej lepiej wychodzi niż praca na dokach!Większość problemów jest przez nią ma tak nudne życie że wpier..la się w inne,nastawia ludzi przeciwko sobie i tworzy konflikty.Jeśli Bartek jest faktycznie ogarnięty to niech zrobi z nią porządek i zobaczy jaki bedzie spokój, a dla pozostałych mógł być milszy praca pracą i nie wązne kogo lubi lub nie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-31 12:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [picker - 2014-10-31 11:29:58]:
Po co mam podawac swoje imie zeby ten nic nie warty czlowiek sie mscil na mnie caly czas jak to robi z moim kolega.! A reke podaje tylko swoim kolega i ludziom ktorzy mnie szanuja a nie osobom zawistnym i hamskim. Do Bartka osobiscie niemam nic ale od pewnego czasu przygladam sie jemu i zmieniam powoli zdanie na jego temat. Otoz zamiast normalnie ludzi traktowac rowno to dba tylko o swoich pupilkow a reszte osob ma gdzies taka jest prawda. A jego dziewczyna zeby sie nie przepracowac i miec czas na obrabianie kazdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prosi bartka by ten dal kogos na doki by za nia zapier..... A ona szuka sensacji by kazdego sklocic i zeby byly takie sytuacje jaka teraz ma miejsce. Dziwie sie ze nic z biura Direct nie zrobi z ta wytapetowana lalunia porzadku!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
picker - 2014-10-31 23:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-31 12:23:02]:
Naucz się pisać po Polsku analfabeto, ale czego ja oczekuje od osoby na tak niskim poziomie inteligencji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x