Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wirtuoz wózka widłowego - 2015-03-13 15:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Wybieram się do pracy z DP do Oosterhout jako operator wózka wysokiego składu, ktoś wie może jakie tam są warunki pracy i mieszkania? Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2015-03-13 18:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wirtuoz wózka widłowego - 2015-03-13 15:27:27]:
Praca w centrum dystrybucji IKEA. Bardzo fajna robota. Mieszkanie... Jeśli trafisz na kartony na droomgart to lipa. Lepiej hotel Nuland.
zdjecie uzytkownika
wirtuoz wózka widłowego - 2015-03-13 21:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Luzak - 2015-03-13 18:30:02]:
A godzin pracy jest dużo?
zdjecie uzytkownika
goldyn10 - 2015-03-18 16:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może wie jak się pracuje w kamieniarstwie w Helmond? Bo nie wiem czy zdecydować sie na pracę, a wyjazd już w niedzielę.
zdjecie uzytkownika
kamiyń - 2015-03-19 11:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goldyn10 - 2015-03-18 16:50:45]:
Stale godziny, nadgodziny, dobra atmosfera.
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2015-03-23 15:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej czy ktoś z Was ma zamiar jechać do Holandii do Einhoven w najbliższym czasie bo ja bym chciała byłam tam 2 lata temu powiem Wam że nie jest tak źle i domki też nie są takie złe zależy z kim się mieszka a pytam się dlatego bo chciałabym tam znów pojechać ale nie sama?
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-03-26 10:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie czemu oferta operator wózka wysokiego składowania w oss jest już od 2 mies dostępna, składałem w styczniu CV na nią i pani mi przez telefon powiedziała ze mam kilka dni aby się tam stawić akurat wtedy mi to nie pasowało, a teraz wychodzi na to ze nie ma chętnych coś jest nie tak z ta pracą tam ? Jak ktoś coś wie to proszę o info
zdjecie uzytkownika
halo - 2015-03-26 15:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś kto dostał oferte teraz albo kiedyś od tej firmy do pracy na produkcji w miejscowości Eindhoven, a mamy mieszkać na jakiś bungalach w valkenswaard... Chce się dowiedzieć jakie tam są warunki, czy wgl ta praca jest... Wiem, że warunki są różne i nie oczekuje luksusowego hotelu, po prostu nie chce trafić na jakiś totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
komar - 2015-03-26 15:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zalezy jakie masz wyamagania :) mieszkac sie da, jak komus nie pasuje to pozostaje wypowiedzenie miaszkania i na prywata. w innych miejscach bylo duzo gorzej. my przeszlismy z innej agencji, dwie godz. tyg. idzie plakac - nie pracowac. tu jest ok.
zdjecie uzytkownika
halo - 2015-03-26 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałam dużo różnych miejsc dlatego pytam... Jeśli da sie mieszkać to spoko:) Czyli Ty tam jesteś teraz?
zdjecie uzytkownika
kiniu13 - 2015-03-30 11:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,bardzo proszę czy ktoś mógłby mi napisać czy wymagają w praktyce zaświadczenie o niekaralności?Czy da się to obejść?Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-30 16:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiniu13 - 2015-03-30 11:45:50]:
karanych nie wysylaja albo od razu zwalniaja.
zdjecie uzytkownika
kiniu13 - 2015-03-30 17:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acha dzięki wielkie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bunia - 2015-03-30 20:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [halo - 2015-03-26 15:07:17]:
Pracuje w oss w nd pranuja.. ogłoszenie jest, a od ostatniego tyg lutego siedzimy w domu i do pracy chodzimy w kratke.pojechalismy na urlop, a jak chcialismy wracac to dostalismy meila, ze mamy jeszcze tydzien. a tu kasy brak. dzwonisz do biura i oni niby nic nie wiedza. ściagaja ludzi bo nie wiadomo kiedy bedzie kolejne bum..
zdjecie uzytkownika
Miłosz - 2015-03-31 09:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja dzwonie i dzwonie i mi mowia nonstop ze nie ma przyjec i nie bedzie nic w najblizszych tygodniach, zeby zostawic godziny dla pracownikow. wiadomo raz jest lepiej - raz gorzej. uroki pracy w holandii. jak beda przyjecia - pisze sie na to. znajomy byl, opinie o biurze ma dobra. tak ze ludzi raczej nie sciagaja na hama :)
zdjecie uzytkownika
mymymy - 2015-03-31 16:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ekipa najlepszych pracowników wraca w wakacje;-D
Pozdrowienia dla całego DirectPeople!!
zdjecie uzytkownika
Michałos19 - 2015-04-01 14:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno na wiekówce prawie o połowę spadły odliczenia za domki i dowóz? Ktoś? Coś?
zdjecie uzytkownika
EDWARD - 2015-04-03 12:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca ok., kasa ok.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-04-04 03:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Prośiłbym Kogoś Kto wie coś na temat pracy na Wózku widłowym na terenie Holandii dokładnej lokalizacji nie znam a nie chcę gdybać. Może Ktoś z Was był , jest lub coś słyszał na ten tema peosiłbym o jakieś opinie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
EDWARD - 2015-04-07 10:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-04-04 03:31:43]:
j.w.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-07 12:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jedzie ktoś w najbliższym czasie do Einhoven ? z okolic Lublińca?
zdjecie uzytkownika
agaa - 2015-04-10 17:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewelina - 2015-03-23 15:48:16]:
Hej, zastanawiasz się jeszcze nad wyjazdem ? jeśli tak to podaję maila, daj znać :) aca_zyga@yahoo.pl
zdjecie uzytkownika
róża - 2015-04-19 21:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli do Valkenswardu jest park gdzie domki bungalowe 6 osób.Sa 2 pokoje 2-osobowe , w jednym jest łózko piętrowe, a w drugim łózko małżeńskie jest jeszcze pokoj ale 1-osobowy. Aneks kuchenny we wszystko wyposażony lodóweczka bardzo mala na 6 osób. Pralki są osobnym budynku i są płatne przeważnie wchodzily 5 zlotówki. Do miasta masz godzinę czasu. Do pracy jeździsz autokarem dziennie płacisz 6 euro 2 lub 3 razy w tygodniu zakupy w stroju roboczym po pracy i z tego co wiem ok 20 min na zakupy. Pracaw bardzo szybkim tempie do tego cie wyzywaja oraz przeklinaja na ciebie. Co przerwe wypisują jaka jest norma jak jest powyżej 100% sązadowoleni. Ale przy papryce to trzeba zapierdzielać wiem bo pracowałam nie dośc ze obcinasz ogonki ogladasz papryke to wszystko robisz dwoma
rekoma. Codziennie wieczorem do domku dostajesz listę czy idziesz na rano czy na drugą zmiane. Jak przyjeżdzasz na zaklad patrzysz w następną liste z kim robisz i na jakiej linii.Najgorsze jest to ze cię poniżają psychicznie. Wiec zastanówcie sie kto chce jechać do pracy????
zdjecie uzytkownika
róża - 2015-04-20 21:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory jakie biedactwo pewno tam robisz i tobie sie podoba ale ja nie należe do osob gdzie ktos mnie poniża i przeklina do mnie. Poza tym dużo sie tam zmieniło i teraz tam rządzi firma scherpa ktora ma odrebny kodeks i wiem ze duzo ludzi z tamtąd uciekło.
zdjecie uzytkownika
śmieszek - 2015-04-21 09:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama piszesz, że może się podobać. A podoba się. I tak, pracuję używając do tego dwóch rąk :)
Nie rozumiem dlaczego mój wcześniejszy komentarz został usunięty?
No cóż, pokłony dla obiektywnego portalu gowork.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Direct People Polska?
Zadaj pytanie