Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-09-29 18:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to nie do końca jest tak jak myślałem.... piszecie jakieśbzzdury kompletne. nie wiem co na to sama firma, ale to co tutaj można rpzeczytać to jakaś masakra. ludzie weźcie się do roobty i piszcie coś konkretnego a nie wyładowujcie swoje frustracje tutaj. ja chciałem przeczytac rzeczową opinie na temat pracy i co widzę ?! jakieś głupoty...
zdjecie uzytkownika
ron - 2014-10-01 15:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z praca w Eindhoven?
zdjecie uzytkownika
grzmot - 2014-10-01 16:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca typowa jak na kazdej produkcji. Moze byc uciazliwa, bo jednak musisz stac te kilka godzin i pakowac i to szybko. Ale jak sie wprawisz, to spoko kazdy da rade.
zdjecie uzytkownika
Izabela - 2014-10-02 21:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GRZMOT! Tyś chyba nie był w typowej pracy!!! Ja pracuje bardzo długo w NL i nikt mnie tak nie traktował jak w Scherpen. Polacy którzy zdobyli funkcję "czerwonych" dostali skrzydeł i noski mają zadarte do góry a Ty raczej to z firmy jesteś że takią opinie dajesz. Pozatym facecie mają lepsze fuchy i z nie jednym facetem bym się zamieniła to kobiety tam zapierdzielają a nie faceci oni maja lajtowe roboty może zamień się z kobietami to pogadamy inaczej!!! Ja swoją opinie napisałam dużo wcześniej można ją przeczytać i uwierz mi sa materiały nagrane jak to liniowi i czerwoni traktują pracowników a grupa ludzi jest zebrana i razem idziemy do sądu :)
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2014-10-03 11:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Droga Izabelo, to, że w zakładzie Ciebie gnoją to nie jest wina biura. Jeżeli starasz się w pracy, to widać. A jak obijasz to wtedy Cię poganiają. Co biuro ma do tego jak ty pracujesz? Oni Ciebie zrekrutowali, bo bo myśleli że będziesz dobrym pracownikiem. A ty się fajnie im odwdzięczasz.
zdjecie uzytkownika
mar-lena - 2014-10-03 11:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani, wie ktoś jak można uzyskać dodatek do ubezpieczenia i czy ta firma jeszcze się tym zajmuje?
zdjecie uzytkownika
DarekBil12 - 2014-10-03 11:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie! Ktos cos wie o jakichs zwrotach pieniedzy i jak wogole to zrobic, co do tego trzeba i gdzie idzie z tym is???
zdjecie uzytkownika
mala mi - 2014-10-03 12:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mar-lena - 2014-10-03 11:44:56]:
Z tego co wiem Direct już tego nie prowadzi. W każdym biurze rozliczeniowym które pomaga w odzyskaniu i uzyskaniu pieniędzy zza granicy możecie zasięgnąć informacji :) Tylko radzę poczytać opinie o takich biurach, różnie można wyjść na ich pomocy.
zdjecie uzytkownika
mala mi - 2014-10-03 12:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mar-lena - 2014-10-03 11:44:56]:
Z tego co wiem Direct już tego nie prowadzi. W każdym biurze rozliczeniowym które pomaga w odzyskaniu i uzyskaniu pieniędzy zza granicy możecie zasięgnąć informacji :) Tylko radzę poczytać opinie o takich biurach, różnie można wyjść na ich pomocy.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-10-03 12:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sprawdzone biura z rozliczeniami polecacie w okolicach sosnowca?
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-10-06 13:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM !!! pracy nie było cały zeszły tydzień. Potem wysłali nas na bezpłatny urlop do pl zapewniając że po powrocie praca dla nas będzie. Więc ok decyzja została podjęta. W week wchodzę na mejla patrze a tam skrócenie umowy do 5.10 bo nie ma dla nas pracy. Mejl oczywiście został wysłany po godzinie 17 żeby czasem nie było problemu że będą mieć jeszcze od nas jakieś telefony. Kilka osób w taki oto ładny sposób zostało potraktowane przez biuro. Dawid to też masakra wyrzuca do pracy same znajome osoby z którymi zaczynał pracę. Plan potrafił się zmienić 3 razy w ciągu dnia. Jeśli ktokolwiek dostanie teraz ofertę z tego biura to nie radzę jechać i siedzieć na bungalach.
zdjecie uzytkownika
Izabela - 2014-10-10 19:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gall anonim!!!
Ja nie mowie o biurze tylko o Scherpenie... Ja wiem co to praca i żadnej pracy się nie boję tez nie raz pracowałam na tak dużym poziomie może i nawet większym ale ludzi byli traktowani normalnie nikt na nikogo nie krzyczał i nie popedzal a szefostwem byli sami Holendrzy ale polaków nie traktowali z ziemią jak w Scherpenie!!!
zdjecie uzytkownika
czyli - 2014-10-14 18:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakis powod zostal podany przy tym skroceniu umowy? powiem szczerze, ze nie spodziewalem sie ze to tak mzoe wygladac ze z dnia na dzien sie skraca umowe. jak nie ma pracy to dlaczego biorą tyle ludzi i ich potrze trzymaja w domkach? chyba tylko po to zebyp lacic za te domki, bo nie wiem kompeltnie po co innego.
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-10-15 00:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak to prawda godzin nie ma ludzie pracuja maksymalnie 4 dni w tygodniu dzoszly 2 agencje otto i e&a magazym wzial tez otto na wozki widlowe i aitpack (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-16 11:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakim Dawidzie cały czas mowa? On mieszka na bungalach na Valkenie? Bo nie kojarze typa, a też pracuję przez agencję.
zdjecie uzytkownika
darunia - 2014-10-16 15:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś się na kogoś uwziął, ale zamiast powiedzieć w twarz - pluje na forum. Forum publiczne, jak widać bez cenzury - anonimowo można zrównać każdego z błotem. Fałszywe polaczki, bez krzty odwagi.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-17 01:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co może Dawid? On dostaje od ND info ile ludzi trzeba i robi co może żeby każdy miał jak najwięcej godzin. W Kaatsheuvel jest za dużo osób i dopiero gdy część osób zniknie będzie praca dla wszystkich.
zdjecie uzytkownika
czeslaw - 2014-10-19 02:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ad - 2014-09-21 16:47:46]:
hej nawoluje wszytkic starych pracownikow direct / picking / docki/ loading / cleaners/ ktorrzy pracuja powyzej 6 mies abysmy zbooojkotowali obecny sytem planowania prezez tego niedodjba D.W planiste ktory nam serwuje co tydzien od 2 do 4 dni pracy a zatrudnia non stop nowe osoby wmawijac nam ze nie ma pracy prezez niego doszly 2 konkurencyjne agencej i prez niego nie mamy pracy poniewaz nie umie sie z nami poprozumiec bo mysli ze jak nam rzuci ochlap w postaci 16-32 godz na tydzien bedziemy szces,iwi prosze sie wpisywac pod postem udostepnie lwey numer i obiecuje zoorganizxzowanie solidnej akcjii preciw obecnemu tyranowi D.K PLANISCIE KTOREGO MOZEMY QSPOLNIE DLA NASZEGO DOBRA WYRZUCIC NA ZBITY PYSK CZEKAM NA PROPOZYCJE KONTAKTU I WSPOLNEJ AKCJJI DLA NSZEGO DOBRA JKA BYLO DO NIEDAWNA ZA CZASOW GABRYSII
zdjecie uzytkownika
juzek - 2014-10-20 16:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [czeslaw - 2014-10-19 02:40:39]:
Jakieś 2 miesiące temu nawoływaliście do strajku bo nie dajecie rady, bo za dużo godzin, bo system trzy zmianowy będzie lepszy. Dali wam 3 zmiany i siłą rzeczy musiały się pojawić nowe osoby. Teraz macie problem z ilością godzin bo 3 zmiany nie wypaliły a ludzie zostali. Było myśleć wcześniej? To nie wina Dawida. Sami do tego doprowadziliście. Osły.
zdjecie uzytkownika
picker :) - 2014-10-22 11:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czeslaw - 2014-10-19 02:40:39]:
Cześć nie wiem czy nie za puźno odczytałem tę wiadomość ale jak najbardziej jestem za aby zrobić porządek z Wielkim planista Panem D. mam już paru pracowników chętnych wiec musimy działać im szybciej tym lepiej czekam na tel +31644624600
zdjecie uzytkownika
telewizja - 2014-10-24 19:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-10-25 01:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [juzek - 2014-10-20 16:55:25]:
witam wszystkich..tak to jest prawda z tym Dawidem Kabacinskim.Jesli chodzi o dni pracy to daje prace swoim pupilkom,z ktorymi sie zrzyl 2 lata temu dopoko nas nie bylo,nas nowo przyjetych....calkiem inaczej traktuje pracownikow starych niz nowych.jeszcze dodam ,ze z nieco ktorymi kobietami spal np ilona Bednasz ,a ta zas ma po 5 dni pracy niekoniecznie na pickingu...ja mam po 2 dni pracy i tak jest co tydzien i nie wiem gdzie te pieniadze mam sobie wsadzic....ledwo na czynsz zarobie, a o wydatkach juz nie wspomne....po co nam te dwie agencje ?? po co ?? i po jaKA CHOLERE PRZYJMUJA LUDZI ,KTORZY NIE MAJA POJECIA O PICKINGU...JAK TO SIE NIE ZMIENI TO BEDZIE ZLE....
zdjecie uzytkownika
prawdomówny - 2014-10-25 14:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tilburg - 2014-09-26 19:57:39]:
albo jesteś jednym z nich albo kleisz głupa. Pomijając, że to jedna z nielicznych z wiekówką to wysyłają do pracy co dwa trzy dni bo tłumaczą że Holender ma za dużo pracowników, a szubrawce cały czas ściągają nowych bo biją na nich kasę od holendrów za werbunek
zdjecie uzytkownika
prawdomówny - 2014-10-25 14:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ron - 2014-10-01 15:47:21]:
a co chciałeś usłyszeć !!!! , właśnie po kilku miesiącach pracy wróciłem do domu. Zapiepszałem za trzech bo jak Ci dali pracę co kilka dni, to jak masz coś zarobić. A co tydzień ok.100 Euro na bungal , ubezpieczenie i dojazdy do pracy po 40km. Przypominam że płacą tylko za samą pracę bez dojazd. i przerw. Nigdy więcej u tych złodziei nie będę pracował
zdjecie uzytkownika
prawdomówny - 2014-10-25 15:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Izabela - 2014-10-10 19:15:58]:
cały tekst pokrywa się z prawdą , nie mają dla Ciebie pracy a cały cas werbują nowych, bo mają z tego kasę , przekręty !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x