Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
2 euro - 2014-08-28 11:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie czy takie 2 euro mniej to w calym rozrachunku jednak nie jest znaczna kwota., zalezy kto ma jakie podejscie w koncu przyjezdza sie pracowac i zarobic chyba,a nie odpoczywac i zarabiac ledwo na utrzymanie.takie moje zdanie - ja to jak wyjezdzam to chce iec jak najwiecej - nawet za ciezka prace.
zdjecie uzytkownika
ommenmen - 2014-08-28 21:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam czy powie ktos jak jest na retraku w oss z tego biora DP????
zdjecie uzytkownika
orzeł - 2014-08-29 13:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam; Czy ktoś wyjeżdża w niedziele do pakowania owoców i warzyw z tej agencji??
My z kolegą byliśmy wczoraj podpisać te wszystkie dokumenty, a teraz tak czytam te opinie i nieciekawie to wygląda;
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-08-29 15:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł - 2014-08-29 13:35:50]:
tez jadę! z tego co wiem, mają duży wyjazd. jade sama, podaj jakieś namiary na siebie :) koledzy już są na miejscu i nie narzekaja! :))
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-29 16:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka że w zasadzie każdy nowy w tym zakładzie prze*ebane. Tylko Ci silniejsi psychicznie, robotni i bardziej zdeterminowani zostają. Reszta nie wytrzymuje presji i tempa pracy i poprostu wraca do Polski, klnąć pod nosem. Pracownicy z dłuższym stażem mają już więcej doświadczenia i znajomości, przez co łatwiej jest im pracować.
zdjecie uzytkownika
orzeł - 2014-08-29 16:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-29 16:08:25]:
pisz na maila polo102@vp.pl pogadamy bardziej szczegółowo:)
zdjecie uzytkownika
orzeł - 2014-08-29 17:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mala - 2014-08-29 15:18:18]:
pisz na maila polo102@vp.pl pogadamy bardziej szczegółowo:)
odp nie na to co trzeba heh
zdjecie uzytkownika
Joker 30 - 2014-09-01 19:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak umiesz coś wiecej niz pakowanie warzyw to sie tam nie pchaj ,zatrudniaja tam małolató albo idiotów co zawodu zadnego nie ( usunięte przez administratora ) miła byc inna praca , bylem u tego buraka co tam rzadzi na bungalo i mu mówie zeby jak zjade kasa sie lepiej zgadzala bo go znajde a holandia jest mała i co po miesiacu dostalem prace jako operator cnc w metalaflexie i 20 km od tych bungalo ,ale kasa doszlo i nie robili problemów , praca w DP dla idiotów bez szkół ,dawno wieksze syfu nie widzialem , ale małolaty i tak tam beda sciagac , pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hermut - 2014-09-05 01:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos teraz w niedziele tj. 7.09? Szkoda ze nie mozna wlasnym autkiem tam ppjechac, jade pierwszy raz i bede tak uziemiony.Czytajac opinie nie mozna tu wiele wywnioskowac, ludzie zawsze chca dostawac jak najwiecej za jak najmniej :) zapraszam do koreanskiej fabryki w Polsce dla porownania ;)
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-09-05 11:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
Jestem w polsce pickerem od dluzszego czasu (voice-pick)i szukam pracy za granica.
Pojawilo sie ogloszenie do Oss. Cos konkretniej i grzeczniej jak wyglada tam to wszystko..praca, zakwaterowanie, pieniadze itd
zdjecie uzytkownika
Izabela - 2014-09-07 21:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje akurat w tej firmie na warzywach i owocach i niestety nowych pracowników traktują jak niewolników wyzwiska stale słychać "szybko, ruchy" A wiadomo że nowy pracownik musi się wdrożyć w rytm pracy, starzy pracownicy pracują nawet wolniej od nowych ale im nie zwraca się uwagi. Liniowi (nie wszyscy bo są i wporządku ludzie) nawet posuwają się do mierzenia czasu.Młode liniowe myślą że są bogami a są zwykłymi robolami jak każdy który tam pracuje. Mój przedmówca ma rację jezeli chodzi o czerwoną BEATĘ miałam z nią (nie)przyjemność pracować i wiem że dobrze pracowałam a jej zawsze cos nie pasowalo w końcu dali mnie na inną linię i było ok, a wcześniej pracowałam na innej linie i nikt na moją pracę nie narzekał i ludzie na lini byli spoko bo praca powinna być przyjemna a tam niestety tego nie ma. Czasem na lini nikt się do nikogo nie odzywa i jest cisza. Jak nie wejdziesz w tyłek to masz przerąbane i jesteś traktowana(y) jak w niewoli a jak liżesz tyłek to jesteś dobrym pracownikiem i możesz liczyć nawet na stałą pracę. Raz nawet nie mialam przerwy wtedy kiedy powinna być bo czerwony stwierdził że jak nie skończy się palety to nie ma przerwy. Nowi pracują jak najlepiej potrafią że po 10 minutach pracy są tak spoceni jakby co dopiero wyszli spod prysznica a i tak słychać "szybciej, za wolno pracujesz" a tam jest zaledwie około 10 stopni.A co do koordynatora Pawła to jest wporządku zawsze możemy liczyć na jego pomoc. Nie wiem jak długo wytrzymam w tym "kołchozie" ale planuję jak najszybciej stad wyjechać i poszukać innej pracy. A co do campingów gdzie mieszkamy ślimaki wchodzą do domów i śmierdzi z kanalizacji. Tydzień ponad zeszło nam wysprzątanie całego domku. Za dużo odciągają bo za domek 70e w którym nie ma internetu i jeden polski program TV Polonia. Za dojazd busem 6.50e codziennie, pralnia 5,50e, suszarnia 1,75e złodziejstwo jak nie ma nigdzie indziej. Podsumując jeżeli chcesz jechac do pracy w miłej atmosferze to znajdz sobie inną a jeżeli lubisz lizać tyłki to praca w sam raz dla Ciebie :) Życzymy miłej pracy z mobingiem na plecach :)
zdjecie uzytkownika
Izabela - 2014-09-07 22:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PS. Firma Direct jest wporządku ale najprawdopodobniej nie wiedzą co się dzieje w Scherpenhuizen a może i wiedzą bo Scherpenhuizen im bardzo dobrze płaci.Bo co tydzień polacy w niedziele przyjezdzaja do pracy. Ciebie zwolnią to na Twoje miejsce jest 10 innych pracownikow...
zdjecie uzytkownika
Armin - 2014-09-08 14:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialbym sie mylic, ale na razie mam wielkie obawy co do tej agencji. zostawilem w Polsce narzeczona w ciazy. Przyjechalem do Holandii i jak na razie okazuje sie, ze pracy dla mnie nie ma... Oplata za zakwaterowanie jest wysoka a jak tak dalej bedzie to bede musial pokryc to ze swoich pieniedzy bo nie ma pracy... Zapytac sie kogos to nikt nic nie wie. Powoli zaczynam miec wrazenie ze ten zapis w umowie o 100 euro kary w przypadku porzucenia pracy ma dzialac w ten sposob, ze ludzi werbuje sie do pracy, nastepnie na miejscu okazuje sie ze pracy nie ma, czlowiek to logiczne porzuca prace bo przeciez na darmo siedzial nie bedzie, a oni tylko sciagaja kary
zdjecie uzytkownika
jade? - 2014-09-08 15:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie prosze o MIEJSCOWOŚCI bo Wasze opinie nie są do niczego przydatne.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-08 15:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Armin w jakiej ty agencji jestes ze nie masz pracy? chyba nie w DP!! pracy jest tu mnostwo i choc marze o dniu wolnym to niestety mi sie nie trafia a jestem tutaj zwyklym pionkiem
zdjecie uzytkownika
Ad - 2014-09-08 18:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wie ktoś coś o pracy NA PRODUKCJI w Oss? miałem dość nietypową sytuacje i zamiast do Eindhoven jade jutro do Oss NA PRODUKCJE. Niestety nie znalazłem żadnych informacji na temat pracy na produkcji w Oss. Nie władam na tyle językiem by być tam pickerem czy innym pracownikiem korzystającym z obecnych ofert DP. Przez telefon nie dowiedziałem się zbyt wiele, jedynie stawka 0,32E w góre i że praca podobna.... ktoś coś wie? pozdraiwm
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-08 20:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w oss nie ma produkcji, jest tam logistyka gdzie ludzie z directu sa pickerami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-09 10:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia i jeszcze raz tragedia , pracy na pikingu może i nie brakuje ale zarobki jak na pickera to totalna porażka . Mieszkania w miare spoko . 4,5 euro za dojazd , wakacyjne i urlopowe wliczane do wypłaty żeby dać wrażenie że coś sie zarobiło . Ciesze się że uciekłem teraz za 3 tygodnie pracy mam tyle co tam w miesiąc i jeszcze wakacyjne się odkłada a pracuje 37,5 godzin tygodniowo. Zdecydowanie nie polecam DP.
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-09-14 11:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia20 - 2014-05-29 12:27:31]:
również poprosze o zdjęcia grzegorzzien@wp.pl
zdjecie uzytkownika
asik - 2014-09-14 20:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko . kurde myslalem, ze trafilem na idealna firme a tutaj czytam opinie i mam teraz sporo watpliwosci. nawet zaczalem sie zastanawiac czy nei lepiej pojechac sobie w ciemno i cos zalatawiac na miejscu bo pewnie kasa moze byc wieksza i bardziej pewne wszystko, jakos wszyscy na tych posrednikow narzekaja ostatnio.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-09-14 22:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2014-08-13 15:11:21]:
No kolego pracowalem tam troche czasu i za 177h po odliczeniu wszystkiego troche ciezko jest wyciagnac taka sume. A co do pracy dobra na chwile ale na dluzej nie polecam lepiej jest poczekac i poszukac czegos innego.
zdjecie uzytkownika
daga - 2014-09-16 11:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam nie da się zarobić ja obecnie pracuje w innej firmie na terenie Niemiec i
mam 10.20 e na godz a jak pracowałam w direk to miałam może 4 euro ale mogę powiedzieć ze chłopak który mi to załatwił jest naprawdę spoko przelałam mu 200 euro i zaledwie 4 dni i już jechałam po 5 dniach koleżanka dojechała z chłopakiem pracujemy co dzień po 10 godz soboty nie musimy a możemy śpimy w domu jedno rodzinnym warunki jak w hotelu 5 gwiazdkowym wiem ze potrzebuje jeszcze osoby naprawdę warto podam numer do niego bo trzeba sobie pomagać lecz jak administrator by usuną to podam do niego adres E-mail tel 694618441
a E-mail cat.2011@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-09-16 11:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [daga - 2014-09-16 11:25:46]:
witam też pracuje przez tego pana polecam naprawdę super prace załatwi ale się chociaż wie ze człowiek zarobi polecam 694618441 ja akurat pracuje na recyklingu jest super
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-09-16 13:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daga i mala a za nimi kryje sie jedna osoba ktora rowniez "zalatwia" "prace" a tutaj robi sobie reklame. Nie dajcie sie takim oto oszustom bo gdy ktoś żąda kasy przed załatwieniem pracy jest oszustem i ta metoda go dyskwalifikuje. Ja raz zostalam tak oszukana, wplacilam pieniadze na podane konto i kontakt sie urwal ale w takim przypadku polecam isc na policje, polecam rowniez direct people bo to uczciwa firma
zdjecie uzytkownika
haka - 2014-09-17 09:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam wyjazd na 22.09.2014 jak co to pytajcie na cat.2011@wp.pl lub pod numer
( usunięte przez administratora )napisałem tak bo admin usuwa numer pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x