Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Direct People Polska

Pracowałeś w firmie Direct People Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Armin - 2014-09-08 14:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialbym sie mylic, ale na razie mam wielkie obawy co do tej agencji. zostawilem w Polsce narzeczona w ciazy. Przyjechalem do Holandii i jak na razie okazuje sie, ze pracy dla mnie nie ma... Oplata za zakwaterowanie jest wysoka a jak tak dalej bedzie to bede musial pokryc to ze swoich pieniedzy bo nie ma pracy... Zapytac sie kogos to nikt nic nie wie. Powoli zaczynam miec wrazenie ze ten zapis w umowie o 100 euro kary w przypadku porzucenia pracy ma dzialac w ten sposob, ze ludzi werbuje sie do pracy, nastepnie na miejscu okazuje sie ze pracy nie ma, czlowiek to logiczne porzuca prace bo przeciez na darmo siedzial nie bedzie, a oni tylko sciagaja kary
zdjecie uzytkownika
jade? - 2014-09-08 15:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie prosze o MIEJSCOWOŚCI bo Wasze opinie nie są do niczego przydatne.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-08 15:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Armin w jakiej ty agencji jestes ze nie masz pracy? chyba nie w DP!! pracy jest tu mnostwo i choc marze o dniu wolnym to niestety mi sie nie trafia a jestem tutaj zwyklym pionkiem
zdjecie uzytkownika
Ad - 2014-09-08 18:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wie ktoś coś o pracy NA PRODUKCJI w Oss? miałem dość nietypową sytuacje i zamiast do Eindhoven jade jutro do Oss NA PRODUKCJE. Niestety nie znalazłem żadnych informacji na temat pracy na produkcji w Oss. Nie władam na tyle językiem by być tam pickerem czy innym pracownikiem korzystającym z obecnych ofert DP. Przez telefon nie dowiedziałem się zbyt wiele, jedynie stawka 0,32E w góre i że praca podobna.... ktoś coś wie? pozdraiwm
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-08 20:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w oss nie ma produkcji, jest tam logistyka gdzie ludzie z directu sa pickerami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-09 10:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia i jeszcze raz tragedia , pracy na pikingu może i nie brakuje ale zarobki jak na pickera to totalna porażka . Mieszkania w miare spoko . 4,5 euro za dojazd , wakacyjne i urlopowe wliczane do wypłaty żeby dać wrażenie że coś sie zarobiło . Ciesze się że uciekłem teraz za 3 tygodnie pracy mam tyle co tam w miesiąc i jeszcze wakacyjne się odkłada a pracuje 37,5 godzin tygodniowo. Zdecydowanie nie polecam DP.
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-09-14 11:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia20 - 2014-05-29 12:27:31]:
również poprosze o zdjęcia grzegorzzien@wp.pl
zdjecie uzytkownika
asik - 2014-09-14 20:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko . kurde myslalem, ze trafilem na idealna firme a tutaj czytam opinie i mam teraz sporo watpliwosci. nawet zaczalem sie zastanawiac czy nei lepiej pojechac sobie w ciemno i cos zalatawiac na miejscu bo pewnie kasa moze byc wieksza i bardziej pewne wszystko, jakos wszyscy na tych posrednikow narzekaja ostatnio.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-09-14 22:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2014-08-13 15:11:21]:
No kolego pracowalem tam troche czasu i za 177h po odliczeniu wszystkiego troche ciezko jest wyciagnac taka sume. A co do pracy dobra na chwile ale na dluzej nie polecam lepiej jest poczekac i poszukac czegos innego.
zdjecie uzytkownika
daga - 2014-09-16 11:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam nie da się zarobić ja obecnie pracuje w innej firmie na terenie Niemiec i
mam 10.20 e na godz a jak pracowałam w direk to miałam może 4 euro ale mogę powiedzieć ze chłopak który mi to załatwił jest naprawdę spoko przelałam mu 200 euro i zaledwie 4 dni i już jechałam po 5 dniach koleżanka dojechała z chłopakiem pracujemy co dzień po 10 godz soboty nie musimy a możemy śpimy w domu jedno rodzinnym warunki jak w hotelu 5 gwiazdkowym wiem ze potrzebuje jeszcze osoby naprawdę warto podam numer do niego bo trzeba sobie pomagać lecz jak administrator by usuną to podam do niego adres E-mail tel 694618441
a E-mail cat.2011@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-09-16 11:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [daga - 2014-09-16 11:25:46]:
witam też pracuje przez tego pana polecam naprawdę super prace załatwi ale się chociaż wie ze człowiek zarobi polecam 694618441 ja akurat pracuje na recyklingu jest super
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-09-16 13:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daga i mala a za nimi kryje sie jedna osoba ktora rowniez "zalatwia" "prace" a tutaj robi sobie reklame. Nie dajcie sie takim oto oszustom bo gdy ktoś żąda kasy przed załatwieniem pracy jest oszustem i ta metoda go dyskwalifikuje. Ja raz zostalam tak oszukana, wplacilam pieniadze na podane konto i kontakt sie urwal ale w takim przypadku polecam isc na policje, polecam rowniez direct people bo to uczciwa firma
zdjecie uzytkownika
haka - 2014-09-17 09:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam wyjazd na 22.09.2014 jak co to pytajcie na cat.2011@wp.pl lub pod numer
( usunięte przez administratora )napisałem tak bo admin usuwa numer pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-09-20 09:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wyjazd na 22.09.14 ..jeszcze nie dzwonił do mnie przewoźnik..o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
ad - 2014-09-21 16:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie polecam prace w OSS. Tygodniowo mam srednio 50h i do tego sporo godzin premiowanych. Praca lekka nie jest, ale da sie przezyc. Pikerzy maja troche lzej. Kobietom odradzam prace w OSS poza pikowaniem, poniewaz innych prac dla kobiet jest tu malo i dziewczyny siedza w domkach po kilka dni. Agencja w porzadku, czytajcie papiery ktore podpisujecie bo odliczaja to co jest w umowie :) a jak nie pasi to mozna na wlasna reke mieszkac i jezdzic. Solarisy sa na czas i godzinki zazwyczaj sie zgadzaja. Bungalow w Kaatshevuel sa w kiepskim stanie. Brakuje wyposazenia - nie liczcie na apartamenty :) sporo patoli przyjezdza, w nocy halas... coz to Polacy ... jak ktos przyjedzie nastawiony na prace to nie bedzie narzekal. A i jedna rzecz - planista czesto lamie zasade 12h przerwy po pracy i mozna czasem wrocic o polnocy do domu i wstac o 4 do pracy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mnich - 2014-09-23 09:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
dostalem oferte pracy na wózkach widłowych wysokiego skladu czy moze mi ktos powiedziec czy ktos pracuje przez ta agencje Direct People w tej branży jaka jest zeczywistosc w placy i warunkach
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-09-23 12:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operatorzy tych wozkow siedza w domu bo jest ich aktualnie za duzo, a direct people mimo braku pracy w tej chwili sciaga ludzi rzaszami
zdjecie uzytkownika
bbbbb - 2014-09-24 05:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaaa pleciesz bzdury. Osoby z funkcja nie siedza w domu. Siedza zwykli robole.
zdjecie uzytkownika
Oss - 2014-09-25 10:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbbbb - 2014-09-24 05:57:24]:
Osoby z funkcja??? Osoby z funkcja nieroba najprawdopodobniej... Poznajcie rzeczywistosc Direct People... Jestesmy w Holandii juz od jakiegos czasu i z tego co bylo obiecywane na temat godzin pracy itd jest zwyklym klamstwem, jestem tutaj juz kilka tygodni i w tym czasie przepracowalem 80 godzin, a w tym tygodniu zaledwie 15 godzin. Jezeli ktos pisze mi tutaj ze zwykli robole siedza w domu to albo jest jedna z tych osob, ktore nie robiac nic maja dobry uklad z liderem albo sama agencja dodaje takie wpisy... Na razie wyglada to tak, ze 1 dzien pracuje, 1 dzien siedze w domu. No ale agencji jak najbardziej sie to podoba, poniewaz daja nam tyle godzin zebysmy zarobili na ich domki i dojazd do pracy... A to po co tutaj ludzie przyjezdzaja czyli zarobic dla rodziny w Polsce powoli idzie w niepamiec...Wyobrazcie sobie np, ze busy ktorymi dojezdza sie do pracy tankowane sa raz w tyg za 100 euro, tymczase jezeli codziennie jednym busem jedzie 8 osob i kazdy dziennie placi po 6 euro za dojazd, to dziennie wychodzi 48 euro, przez 5 dni w tygodniu 240 euro.. Czysty zysk dla agencji..juz wiecie po co tu jestesmy...zarobic na nich...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-26 13:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam ukladow a po za niedziela nie trafiaja mi sie zadne dni wolne. I chyba nie jestes w Direct People, ze nie uwzgledniles tego, ze do pracy (Scherpenhuizen) jezdzimy autokarem a busami bardzo zadko
zdjecie uzytkownika
Tilburg - 2014-09-26 19:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jeśli chodzi o DIRECT PEOPLE to Prawda jest taka,że to ZŁODZIEJE HAMY I OSZUŚCI!!!Mi też obiecywali dobre godziny a jeśli dobre godziny to 18 h w tygodniu to zaledwie na sól do chleba.Za pierwsze 2 dni pracy kasę biorą dla siebie za stare koszulki po 25 eur za chipa 25 eur za zjeb....słuchawki 150 eur(PSYCHOLE ZE ZDAŁNIENIEM ROZSIANYM).Lepiej siedzieć w PL niż z takimi downami
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2014-09-26 20:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda zlodzieje
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-09-29 18:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to nie do końca jest tak jak myślałem.... piszecie jakieśbzzdury kompletne. nie wiem co na to sama firma, ale to co tutaj można rpzeczytać to jakaś masakra. ludzie weźcie się do roobty i piszcie coś konkretnego a nie wyładowujcie swoje frustracje tutaj. ja chciałem przeczytac rzeczową opinie na temat pracy i co widzę ?! jakieś głupoty...
zdjecie uzytkownika
ron - 2014-10-01 15:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z praca w Eindhoven?
zdjecie uzytkownika
grzmot - 2014-10-01 16:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca typowa jak na kazdej produkcji. Moze byc uciazliwa, bo jednak musisz stac te kilka godzin i pakowac i to szybko. Ale jak sie wprawisz, to spoko kazdy da rade.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Direct People Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x