Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Electrolux Poland

Opinie o Electrolux Poland

Pracowałeś w firmie Electrolux Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fant - 2016-01-11 23:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawa za wysoka nie jest, ale patrząc na prowizje czy premie, które można uzyskać, to całkiem ciekawie się to zapowiada. W ogóle firma ma wiele ofert, każdy coś znajdzie dla siebie.
zdjecie uzytkownika
a few - 2016-01-14 02:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, że każdy znajdzie coś dla siebie a dodam tylko, jeśli chodzi o te premie, że nie tak ciężko jest uzyskać własny plan także premie na luzie się uzyskuje
zdjecie uzytkownika
FIDEO - 2016-01-14 15:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo coś o podwyżkach kiedy będą ?
zdjecie uzytkownika
FIDEO - 2016-01-15 11:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jakie ?
zdjecie uzytkownika
EdNight - 2016-01-15 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak się miewa "pan" Michał Rzepka z L5? Szczęka jeszcze nie była drutowana? Jak nie to z chęcią rozwiąże ten problem tylko niech nie ucieka przez tylną bramkę bo w zakładzie przy kierowniku to każdy może kozaczyć.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-16 14:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda @Sebastian, że tak trafiłeś. Podejrzewam, że w całej firmie Eletrolux nie pracują jedynie takie osoby, które mają problem z przeprowadzeniem rekrutacji/ Może spósrbuj gdzie indziej, do innej siedziby
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-22 12:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak się jest na chorobowym to premie szlak trafia ?
zdjecie uzytkownika
iguana - 2016-01-22 12:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam ze znajomy pracuje w Electrolux w dziale zakupów i nie może się nadziwić skąd tyle negatywnych opinii. co do premii @gość akurat nie miał pewności,ale chyba wypłacają.
zdjecie uzytkownika
The True - 2016-01-24 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli z winy pracodawcy( a takich wiele w tym zakładzie)brakuje komponentów do produkcji (montaż) to pracodawca jest temu winny a nie pracownik,tutaj szeregowy,który ma wypisaną bez zgody przepustke bo nie ma w w tym momencie produkcji.Pracodawca ma zapewnić pracę co najmniej ośmiogodzinną bez wypisywania pracownika do domu,który ma później odpracować zaległe godziny nie z jego winy.
zdjecie uzytkownika
odis - 2016-01-24 13:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@The True, no masz rację, ale chyba w Electroluxie jednak jest sporo pracy, bo nawet teraz szukają ludzi na kilkanaście stanowisk. Najpopularniejsze ogłoszenie to specjalista ds. sprzedaży. Wymagane jest doświadczenie, ale oferują tez szkolenia.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-24 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!Czy ktos moze mi napisac jakie są zarobki u was w zakladzie,ale na reke,i jak mnie wiecej wyglada praca chodzi mi czy mace jakies normy i czy ogolnie jest to ciezka praca fizyczna jak dla kobiet.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-01-26 17:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest stawka na produkcji za godzinę ?
zdjecie uzytkownika
Eleonor - 2016-01-27 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć kochani czy do Electrolux Poland Sp. z o.o. Oddział Oława są aktualnie jakieś przyjęcia? Widziałem gdzieś ogłoszenia na specjalistów, ale nie mogę namierzyć ich teraz
zdjecie uzytkownika
nolte - 2016-01-27 16:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2016-01-26 17:14:53]:
stawka większa niż życie
zdjecie uzytkownika
budi - 2016-01-30 10:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nolte - 2016-01-27 16:25:22]:
no w tej chwili w Oławie szukają głównie ludzi na stanowisko Supply Planner . Łatwo znajdziesz je nawet na goworku jak tylko rzucisz okiem na ich stronie.
zdjecie uzytkownika
emilka - 2016-02-01 11:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna opcja, że można tutaj przeglądać oferty. Choć Electrolux to w sumie jedna z niewielu firm w ten sposób się ogłaszających. Duży wybór ofert, ale ciężko im sprostać.
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2016-02-04 09:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o informację czy podstawa o której piszecie 2080zł to brutto czy netto
zdjecie uzytkownika
celnik - 2016-02-04 11:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 podejrzewam, że brutto. Najczęściej mówi się o stawkach brutto.. na rękę wyjdzie trochę mniej, ale na początek to chyba nie najgorsze zarobki i sądzę, że Electrolux szybko je podniesie.
zdjecie uzytkownika
supermocny - 2016-02-09 11:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiolka to jest stawka brutto to 2080...
zdjecie uzytkownika
niek - 2016-02-09 11:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie gadaj supermocny.. 2080 brutto to na rękę jakieś 1600 złotych jak tak na szybko w głowie liczę. Dla mnie to dość mało, Eletrolux powinien więcej płacić
zdjecie uzytkownika
ziomek191111 - 2016-02-21 15:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
9zł
zdjecie uzytkownika
laura - 2016-02-21 16:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie to chyba logiczne @niek, że zależy to od stanowiska watpie żeby ktoś od marketingu bo takich teraz w Warszawie szukają tyle zarabiał tym bardziej, że ang trzeba znac perfekt
zdjecie uzytkownika
mały - 2016-02-21 17:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co się dzieje w tym zakładzie ? Zwalniają Polaków a Ukraińcy przyjeżdzają co poniedziałek i pracują
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-02-23 19:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to dziwne @mały, szkoda, ale nie jesteś pierwszą osobą, która o tym pisze. Według mnie może problem tkwić w niższych stawkach dla pracowników z Ukrainy. Chociaż ilość ofert od Electrolux tutaj aż poraża, więc sam się gubię.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2016-03-17 22:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-01-07 10:03:18]:
Przejechalo gdzie? Albo skorzystalo..... Znacie Ize P.
zdjecie uzytkownika
Eleonor - 2016-03-18 16:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, tamci pracownicy mimo że mają trochę niższą stawkę, ale jednak nie przeszkadza im to w pracy, bo to i tak niż ui nich na ojczyźnie, no powiem Wam
zdjecie uzytkownika
fajfus - 2016-03-18 17:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2016-03-17 22:55:45]:
Ha ha myslisz o tej co miala faceta z ktorym mieszkala a przyszla niby do kolegi z brygady ktory sie zajmowal swoimi dziecmi malymi gdy jego zona byla w pracy i wlazla mu do lozka przy dzieciach.Ladna dz... a nadodatek jego zona jest z nim w ciazy z trzecim dzieckiem.Mam znajomych tam gdzie pracuje i głosno jest o jej wyczynach.Myslala ze znalazla lepszego sponsora niz miala i co jej teraz zostalo....
zdjecie uzytkownika
Minionek - 2016-03-20 17:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Minionek pozdrawia. Bezrobotny bez prawa do zasiłku. Bardzo polecam prace na magazynie, są teraz ładne pensje po podwyżkach.
zdjecie uzytkownika
kozik - 2016-03-20 18:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajfus, brzmi jak scenariusz dobrej telenoweli, ale rozumiem, że atmosfera w Electroluxie dopisuje. Widziałem teraz, że oferują praktyki w dziale HR, myslę, czy nie spróbowac, bo doświadczenia nie wymagaja, a na pewno wiele można sie tu nauczyć.
zdjecie uzytkownika
fajfus - 2016-03-21 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kozik - 2016-03-20 18:07:42]:
To prawda.Z tego co wiadomo to jej facet ja wywalił i musiała szukac schronienia - bidulka;ale zmieszkała razem z tym żonatym -bo zona tez go nie chce.Ona jest o połowę młodsza od niego.Myslała że to nie wyjdzie na jaw, a teraz.....
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-21 13:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o kim wy tak gadacie ?
zdjecie uzytkownika
cave - 2016-03-23 14:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-21 13:04:21]:
o Hulku
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-31 13:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie chore jest to w tym zakładzie, ze dzieli się tu ludzi którzy (usunięte przez administratora) i tych którzy nic nie robią, tak samo śmieszne jest to ze za wyrobienie 900 kuchenek ma się taką samą stawkę jak za 300. paranoja.
zdjecie uzytkownika
SATE - 2016-03-31 19:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-31 13:09:50]:
na jakiej lini robisz 900 kuchenek ?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-01 13:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są zupełnie różne modele kuchenek dla tego jest taka różnica w normie uwierz mi że tam gdzie się robi 300 tez jest zapierdziel i nie ma się kiedy podrapac. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-01 13:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na 6 jest teraz norma 960
zdjecie uzytkownika
Motorniczy Pendolino - 2016-04-01 13:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawdopodobnie 960 ma byc w czerwcu na 6. Ale to nic w porównaniu do tego że pewnie piec i inne czynni w tym ludzie nie dadza rady robić az tak duzej ilosci kuchenek.
zdjecie uzytkownika
Eleonor - 2016-04-01 13:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja nie wiem, nie wiem jak to powinno być, raczej wydaje mi się, że te liczby które podajecie są prawdziwe, tak czy siak, sprawdzę to jeszcze i dam znać
zdjecie uzytkownika
sate - 2016-04-01 18:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-01 13:09:42]:
współczuję pracowałem cztery lata wstecz, normą było około 480-500 dokładnie nie pamiętam,ale to już było ponad siły, podziwiam ,nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną ale szukaj czegoś pozdro.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-01 23:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-01 13:07:52]:
dokładnie jest 850 i fakt mają zwiększyć do 960
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-02 00:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-01 13:09:42]:
nie ukrywajmy 280 a 850 jest różnica niezależnie jaki to model, lepiej zrobić 280 tego trudniejszego modelu niż 850 tego ''łatwiejszego ''. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-02 00:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-01 13:09:42]:
a co do zapierdzielu , nie ma co porównywać gonp z linia 3, 1,4 a linia 6 no i teraz też linia 2 która przerzucili na 6 .
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-04-02 12:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko ze to linia numer 6 pracuje prawie bez przerwy z wyjatkami na to że jest awaria i moze sa tam łatwiejsze modele i prościej się je produkuje ale pare osób z innych linek robilo tam i mowilo że straszny zapierdziel i jak mozna tak robic wiec nie wiem czy tak latwo jest tam.
zdjecie uzytkownika
supermocny - 2016-04-02 16:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2016-04-02 12:20:11]:
tam nie jest łatwo, jak dla mnie jak praca w electroluxie to tylko dostać się na te linie gdzie jest mniejsza norma, bo na 6 idzie sie zajechać za ten sam hajs . Pozdro
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-04 05:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa tylko ze na lini 1.3.4 są bardziej skomplikowane modele kuchenek i one odbiegają od tych z lini nr6 i nie ma co porównywać norm ze jedni walą po 900 a inni po 300 i to jeszcze jak modele dopiszą bo nie które są tak chuu ze masakra ale im sie i tak nigdy nie dogodzi ile by nie było normy do góry a kasa stoi w miejscu tak nie może być !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
huehue - 2016-04-04 11:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy zakład "pozwala" na palenie w godzinach pracy? Jest wydzielona jakaś palarnia czy coś?
zdjecie uzytkownika
sate - 2016-04-05 13:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-04-04 05:00:18]:
to sie zwolnij a nie narzekasz
zdjecie uzytkownika
ylop - 2016-04-05 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno jest palarnia na zewnątrz, bo to jest raczej standart, a wydaje mi się, że teraz można i zarobić troche jako Technik Utrzymania Ruchu Automatyk, bo jest dobra umowa.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko konkretnie i na temat, żadnych zbędnych pytań
Pytania: Krótka wzmianka co oczekują ode mnie, czy mam jakieś pytania i co oferują
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-05 20:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie nie narzekam akurat tylko tłumacze ludziom jak jest !
zdjecie uzytkownika
Marco - 2016-04-29 11:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury zapewne nigdy nie pracowałeś na innej lini. Policz ludzi ilu jest. na szustce a np. na 5 na 6 masz ponad 2 razy więcej osób które robią bardzo proste żeczy w porównaniu do 1,3,4,5 jak ktoś się nie wyrabia na 5 trafia na 6 nigdy odwrotnie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Electrolux Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert