Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-15 20:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie się w końcu za prace róbcie swoje co do was należy a nie wytykacie błędy jak nie pasuje i macie aspiracje na lidera złóżcie swoja aplikacje a nie siedzicie i płaczecie natura polaków albo idźcie na wrocław to zobaczycie co to praca na lince i za jakie pieniądze a jak wam nie pasuje to droga wolna dla chcącego nic trudnego nikt tu was nie trzyma na silę
zdjecie uzytkownika
do operator - 2014-10-17 23:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli dalej będą się takie warunki pracy utrzymywać to nawet patologia, która teraz tu przychodzi to nawet nie będzie chciała przychodzić , a co do Wrocławia to miasto się rozwija i będzie coraz więcej ofert pracy , więc porobisz gdzieś 6 miesięcy będą warunki takie jak w electro to zmieniasz i idziesz na następne pół roku gdzie indziej a zarobki jeśli poszukasz przez 2-3 dni od 1800-2000zł na reke . a lidera wywalili za brak szacunku do ludzi myślał , że jest Panem i władcą haha
zdjecie uzytkownika
Tadżykistan wita!!!! - 2014-10-18 14:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie tylko niepokoją te drogi transportowe wewnątrz zakładu.Zawalone,zajebane,wąskie i zagracone.Gdzie EMS,co się przywala o 3 cm wystających koszy,skoro na dużo odcinkach droga jest nieprzejezdna.
zdjecie uzytkownika
Hary - 2014-10-18 20:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że w listopadzie na L2 i L6 będą pracować po dwie zmiany na linii i po 12 godzin.
zdjecie uzytkownika
td - 2014-10-18 23:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To było by niezgodne z prawem i umową jaką podpisałeś lub podpisałaś.
zdjecie uzytkownika
cave - 2014-10-19 13:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hary - 2014-10-18 20:33:02]:
beda to beda czym sie przejmujesz wiecej zarobisz
zdjecie uzytkownika
prison - 2014-10-20 19:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby były te dwie zmiany po 12h będzie dobry powód do zwolnienia się :D
zdjecie uzytkownika
Tell - 2014-10-20 21:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedyś też tam pracowałem,i wiem jak wymuszają na pracownikach pracę po godzinach.Jeżeli nie chcecie pracować po 12 godzin,przepracujcie pierwszy tydzień i powiadomcie Inspekcje Pracy.
zdjecie uzytkownika
Tell - 2014-10-20 21:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty Prison,co ty to tak lubisz im z rączki jeść?????
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-21 00:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do liderów linowych nie mam zdania latajace marionetki nie mające doświadczenia w produkcji i zarządzaniu przede wszystkim ludźmi wykreowane popychadła przez swoich przełożonych...
zdjecie uzytkownika
Dżihadysta - 2014-10-23 17:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na Saresie jest lepiej tylko cyferka im w głowie no i te planowanie produkcji żenada a piekarniki zawalone na maxa oj to mało!
zdjecie uzytkownika
widłowiec! - 2014-10-23 17:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie! szukam rpacy na magazynie takiej nie za ciezkiej. mam uprawnienia od wielu lat na wozki widlowe, mam duze doswiadczenie ale neistety stracilem rpace i teraz poszukuje nowego zajecia w nowym miescie. polecacie prace w electroluxie czy lepiej mam szukac czegos dalej ? licze na wasze odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-24 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widłowiec! - 2014-10-23 17:23:08]:
Szukaj innej pracy
zdjecie uzytkownika
do widłowiec - 2014-10-24 20:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaj dalej gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
ZŚ - 2014-10-26 00:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na produkcji na 3 zmiany. Mam 1950 brutto. Za soboty zawsze płacą :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-10-26 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A są 50-tki, jakieś premie, itp? Ile przy tej stawce 1950 można wyciągnąć netto przy sobotach i nadgodzinach?
zdjecie uzytkownika
ZŚ - 2014-10-27 15:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozna dostac do 20% premii. Liczysz ją od stawki brutto. Za sobote dostaniesz około 150 zł. Z 2100-2200 z nadgodzinami myśle ze da sie wyciągnąć. Za nadgodziny dzienne masz 50-tki, a za nocne 100-tki.
zdjecie uzytkownika
ZŚ - 2014-10-28 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2100zł = dwie zmarnowane soboty i 15 -20 nadgodzin wyjętych z życia, które można ciekawiej spędzić, a nie zostaniesz to zajadą cie jak psa
zdjecie uzytkownika
axel - 2014-10-28 21:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam zarobisz te 2100zł ale takim kosztem , że szkoda prywatnego życia
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-28 22:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZŚ - 2014-10-26 00:05:09]:
To Ty cholerny szczęściarz jesteś że Ci za soboty płacą!!! Albo po znajomości@!... Są działy gdzie w sobotę TRZEBA być za wolne@!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-28 22:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widłowiec! - 2014-10-23 17:23:08]:
SZUKAJ JAK NAJ DALEJ!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-28 22:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robolux - 2014-08-09 22:02:13]:
No toż to Ząbkowicki klan:)!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-28 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robolux - 2014-08-09 22:02:13]:
Dawny wózkowy który teraz nagle nie rozumie wózkowych! FASCYNUJĄCE!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-06
Żródło: Gowork.pl
Oława
(dolnośląskie)
Opis stanowiska pracy Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za:- załadunek i rozładunek towarów- rozmieszczenie towarów w magazynie m.in. wysokiego składowania- prace magazynowe- rozwożenie komponentów na linie produkcyjne- obsługę wózka widłowegoPRACOWNIKOM OFERUJEMY:- ZATRUDNIENIE BEZPOŚREDNIO PRZEZ PRACODAWCĘ- UMOWĘ O PRACĘ- BOGATY PAKIET ŚWIADCZEŃ DODATKOWYCH (DOFINANSOWANIE WYPOCZYNKU, KARTY M
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-28 22:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robolux - 2014-08-09 22:02:13]:
No to może by mu (usunięte przez administratora)?!
zdjecie uzytkownika
bsgb - 2014-10-29 19:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za soboty płacą hahha chyba pracownikom biurowym... oby jak najdalej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x