Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Electrolux Poland

Pracowałeś w firmie Electrolux Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lan - 2015-02-24 23:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy jest inzyniering w zakładzie goscie się nie znają na niczym bolek i reszta chołty w tej branży.Kto takich ludzi przyjmuje.Darmozjady.
zdjecie uzytkownika
jur - 2015-02-25 15:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powinni wymienić ich na Ukraińców, może wreszcie coś zmieniłoby się na lepsze, a tak to jest wciąż gorzej i gorzej
zdjecie uzytkownika
umpa lumpa - 2015-03-07 10:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A propo Ukraińców prawdopodobnie pracuja na 6 :)
zdjecie uzytkownika
gotowiec - 2015-03-07 19:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj nie narzekajcie. Praca taka jak wszedzie. idzie sie przyzwyczaić. Zawsze znajdzie sie ktoś kto widzi plusy i ktos kto widzi minusy. Atmosfere tworza ludzie. Czyli wy. Trktuj innych jak ty chcesz być traktowany.
zdjecie uzytkownika
Arsene Lupin - 2015-03-14 00:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gotowiec - 2015-03-07 19:19:04]:
koleśiarstwo pana S-y doprowadza do takiego stanu dyro jest nie lepszy
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-03-14 20:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [umpa lumpa - 2015-03-07 10:52:53]:
Nie tylko na l6, emaliernia , prasy, 9 osób jak sie nie mylę.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-03-17 15:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu na 104 wprowadzaja te GRUPY tzw.piątki?? na innych liniach tez to wejdzie?
zdjecie uzytkownika
Myziu - 2015-03-19 07:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie nie jestem do końca przekonany co te zmiany wnoszą do dalszej organizacji pracy. Chciałbym w Świdnicy rozpocząć pracę w Electroluxie, bo w zasadzie jest to jedna z bardziej znanych marek na świecie, tylko teraz pytanie czy te zmiany jakoś mocno nie wpływają na nowo przyjmowanych ludzi? Dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
bydle - 2015-04-03 00:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [-xx- - 2015-02-07 20:03:36]:
ta zaklad jest zaklamany jak pip wchodzi to chowaja brudy ,wiem bo robie tu i podpisywac trzeba bylo jakies pismo ze nic nie wiesz nie podpiszesz i powiesz zwolnia dyscypilnarnie i i zabiora premie
zdjecie uzytkownika
zasluzonyx - 2015-04-07 11:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
1500 złotych na rękę, szybkość obowiązkowa, wakacje pod gruszą - hotel roboczy w wałbrzychu. Urlop? Nie nie dostaniesz urlopu. Zwolnic się o godzine wczesniej? Nie zwolnisz sie nawet 10 minut. Na hali pył, kurz, gorąco, usiąść ci nie wolno, bo widzą to PAŃSTWO kierownicy i inne nieroby i twierdzą, że to źle wygląda na tle ich pięknego zakładu. A może wolisz zostac po godzinach? Dodatkowe 4 albo 6 godzin to nic takiego. Masz zaplanowaną sobotę? Electrolux wie lepiej jak spędzisz ten dzień.
zdjecie uzytkownika
alien - 2015-04-07 17:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodaj to tego śmieszne podwyżki inflacyjne(roczne) w oszałamiającej wysokości około 60 zł brutto :D Szał ciał dosłownie! :
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-08 20:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że chociaż tyle dają podwyżki, bo sporo firm nie wie nic o inflacji pieniądza. Jak ktoś się wykazuje w pracy to może liczyć na dodatkową podwyżkę albo awans z czasem?
zdjecie uzytkownika
julian - 2015-04-09 18:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto wie ile zarabia się na magazynie 1900 podstawa brutto to 1380 netto a z tą premią i niby za pranie i nocki ile można wyciągnąć.o i czy te nadgodzinny wypłacają serio co 4 miesiące??????
zdjecie uzytkownika
xyzz - 2015-04-10 11:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadgodziny co miesiąc płacą, sęk w tym że od maja tamtego roku nie ma nadgodzin bo kiero chcąc się wykazać przed dyrkiem wydał zakaz nadgodzin(że niby wszystko da się w 8 godzin zrobić..hahhah), więc sorry winnetou nie dorobisz :>
zdjecie uzytkownika
gtggtgt - 2015-04-13 16:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyzz - 2015-04-10 11:20:14]:
Nie ma nadgodzin? ciekawe gdzie są normalnie nadgodziny niestety
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-04-14 20:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gtggtgt - 2015-04-13 16:24:14]:
witam czy na tej nowej gemie trzeba miec jedno oko szklane zeby sie tam dostac
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-04-24 15:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na stanowisku montera nie ma przestojów? wiecie, czy jak macie obowiązki swoje to one sa zawsze czy powiedza Ci "dzisiaj nie ma pracy, zostań w domu."?
zdjecie uzytkownika
the truth - 2015-04-26 19:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bonów na święta wielkanocne nie było......była jakaś delegacja do Poznania...była też i impreza dla jajogłowych z biur w weekend.......a dla pracowników fizycznych znów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda...panie dyrku.
zdjecie uzytkownika
dyggv - 2015-04-26 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie jak jest z wczasami pod gruszą w tym zakładzie komu przysługują ile się dostaje i komu i gdzie trzeba składać papiery
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-04-27 14:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile można dostać pensji "na rękę", gdy jest się monterem? Możecie mi napisać? Może będę się starać o pracę ta. Dzięki.....
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-28 17:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-04-27 14:01:43]:
idz na emaliernie albo na piekary tam zamiast szkodliwego dostaniesz talerz zupy
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-04-28 19:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ile można zarobić "na rękę"... Chciałbym jako monter.. :)
zdjecie uzytkownika
cave - 2015-04-30 13:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-04-28 19:07:17]:
na reke 800 dziennie na zmiane na 6
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko konkretnie i na temat, żadnych zbędnych pytań
Pytania: Krótka wzmianka co oczekują ode mnie, czy mam jakieś pytania i co oferują
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-04 12:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę tylko 800 na rękę. Czy to są jakieś kpiny?
I dziennie na poranną zmianę? :(
zdjecie uzytkownika
cave - 2015-05-04 21:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-05-04 12:14:50]:
chodzilo mi o ilosc sztuk a co do kasy to mozna zarobic na lince nawet 2 tys pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Electrolux Poland?
Zadaj pytanie