Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
linia - 2013-11-12 18:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Electrolux, drugi pod względem wielkości producent sprzętu gospodarstwa domowego na świecie poinformował, że z powodu malejącego w Europie popytu na pralki i lodówki, zwolni 2 tysiące pracowników, ponieważ zamyka fabryki i przenosi produkcję.
Te środki, między innymi zamknięcie fabryki w Australii i analiza sytuacji w czterech włoskich fabrykach, przyniosą roczne oszczędności w kwocie około 1,8 miliarda koron (284 milionów dolarów), poinformował Electrolux z siedzibą w Sztokholmie podając jednocześnie informację o przychodach za trzeci kwartał, niższych od prognozowanych przez analityków.

Akcje firmy straciły aż 7,8 procent, najwięcej w ciągu ośmiu miesięcy. Ogłoszone w piątek planowane zmiany są jedynie rozszerzeniem programu rozpoczętego w 2011 roku i są reakcją na spadek sprzedaży w Europie. Popyt w regionie spadł w 2013 roku aż o dwa procent, co zniwelowało wzrost konsumpcji w Ameryce Północnej, poinformował w piątek producent odkurzaczy.
Świdnica sie trzyma
zdjecie uzytkownika
puk puk - 2013-12-06 13:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
ale związkowcy hahahahaha za stanowisko się sprzedają [ obiecali lidera ]to się szybko wypisują -ZERO HONORU
zdjecie uzytkownika
osmaryllion - 2014-01-02 12:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie na zekam na 5 mi sie pracowalo dobrze nadal bym tam pracowal jak by ne operacja
zdjecie uzytkownika
alon - 2014-01-03 23:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwiazek - 2012-12-06 17:56:28]:
gdzie byś nie trafił jak jestes w zwiazku i trafisz na dude to po Tobie wrocisz na kolanach z mikrofonem
zdjecie uzytkownika
abdul - 2014-01-09 14:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam a czemu firme nie wybudowali w zabkowicach ślaskich cale miasto by pracowalo po znajomosci k-a rodzinny zabkowicki interes K
zdjecie uzytkownika
cino - 2014-01-28 11:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [puk puk - 2013-12-06 13:09:35]:
w itali zwykli pracownicy zarabiaja 1300 euro na miesiac w tej fabryce wiem bo mieszkam tu
zdjecie uzytkownika
35678987 - 2014-02-13 20:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cino - 2014-01-28 11:41:42]:
a tutaj 400 euro (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-02-18 12:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy naprawią bramę bo zimno jest na hali a dyrekcja siedzi sobie w ćiepełku i nic nie robi wiadomo cyferka wazniejsza.
zdjecie uzytkownika
to wszystko jasne :) - 2014-02-26 09:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to po prostu porażka,liderzy to kretyni nie maja pojęcia co słowo lider oznacza,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-14 13:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to elegancko... a zamierzam tam iść do pracy- innego wyjścia nie mam, sytuacja mnie zmusza, nie straszcie, az tak tam tragicznie???
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-03-19 19:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem kto zwolnil liderke (usunięte przez administratora)i za co sympatyczna i pomocna byla prawie jak mama
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-03-19 19:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romana tez pozegnali ale co sie oruchal w tej firmie to nikt mu nie odbierze szkoda tylko tych lasek bo zostaly na lodzie wiecie dziewczyny o kim pisze
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-03-21 11:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rambo - 2014-03-19 19:23:58]:
szturmem zabkowice jest robota w dziadoluxie walenie w H
zdjecie uzytkownika
tata - 2014-03-24 19:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba lepiej Wiry Wirki Tapadla i reszta karguli i pawlakow bo jest ich wiecej,w samej kontroli mowi sie po rusku dlatego nie rozumia ludzi na produkcji-pozdrawiam Polak
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-26 00:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rambo - 2014-03-19 19:23:58]:
noz ta mamą to przesada była kawał francy może Jej to się należało powinni jeszcze zrobić porządek
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-03-26 18:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rambo - 2014-03-19 19:23:58]:
jak wiesz ktore to laski to daj znac moze sa w potrzebie
zdjecie uzytkownika
roko - 2014-03-27 01:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Którą zwolnili ,tą co z Ro...em kręciła ?
zdjecie uzytkownika
katia - 2014-03-27 01:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [robol - 2014-03-21 11:22:33]:
chociaż chłop będzie miał wspomnienia , tylko teraz jego miłość coś smutna chodzi po zakładzie :)))
zdjecie uzytkownika
gow - 2014-03-27 21:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwie pomaranczowe z nim byly 4i 1
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-15
Żródło: infopraca.pl
Świdnica
(dolnośląskie)
Zakres odpowiedzialności: - Utrzymanie w pełnej sprawności maszyn i urządzeń - Usuwanie awarii i usterek maszyn i urządzeń - Przeprowadzanie przeglądów maszyn i urządzeń zgodnie z harmonogramem - Prowadzenie dokumentacji napraw i przeglądów maszyn i...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-03-28 12:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gow - 2014-03-27 21:23:13]:
dlatego blondi taka wściekła teraz :) koniec miłości to smutne
zdjecie uzytkownika
katia - 2014-03-30 15:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam ,zaraz za szczupła ,koń będzie zadowolony !
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-04-08 17:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [katia - 2014-03-30 15:55:55]:
KATIA niezly tekst na ktorej lince jestes
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-04-12 23:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak lider z 5 juz ledwo ciagnie podobno plecy sie skonczyly
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-04-14 19:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuś - 2014-04-12 23:23:45]:
a ktory to jest ten z 5
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-04-14 19:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna laska jest na 6 w okularach, znacie, mezatka czy nie a zreszta co to za roznica
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
82 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x