Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Electrolux Poland

Pracowałeś w firmie Electrolux Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-24 13:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Ci za odp.:) Ale , co to znaczy: zmiana liczona od końca 3,2,1. Czy to znaczy, że napierw jest trzecia zmiana- na noc, 2- to druga zmiana, a 1- to trzecia zmiana? :)
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-24 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy:
1- to zmiana na dzień,
a 2- to zmiana na popołudnie, tak?
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-01-25 22:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-24 18:00:34]:
tak jak napisałaś
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-26 11:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Electrolux Świdnica-kumoterstwo,mobbing i inwigilacja w jednej pigułce
zdjecie uzytkownika
wed - 2015-01-26 13:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego z góry ;) jak szukasz pracy i ciągły brak efektów to może spróbuj się zarejestrować na rekrutacyjnarewolucja.pl ;) Tam znajdziesz sporo ofert.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-28 00:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytam - 2015-01-14 09:54:18]:
Jak to jacy ludzie? Sama rodzina i znajomi kierowników działów...
zdjecie uzytkownika
Hary - 2015-01-28 20:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobbingowa machina w elektroluksie ruszyła.Co tydzień zwalnia się po kilka osób,by zastraszyć pozostałych i wymusić na ludziach większą wydajność, pracę ponad siły. Jak w konsekwencji tego ludzie zaczną chorować,to trzeba zwolnić,no bo chorują. Ot, cały Elektroluks. A gdzie nowe rozwiązania techniczne, czy usprawnienia na stanowiskach drodzy TECHNOLODZY!!!! Aaaa.....rozumiem, BAT najprostszy w obsłudze!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-02-01 20:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamil Wrona to najwiekszy idiota jaki pracowal na gluingu hahaha,debil na calego,tepy jak strzala i gowniarz,ktory o niczym nie mial pojecia.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-02-02 15:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iks - 2015-02-01 20:10:18]:
Wrona sam się zwolnił czy go wywalono jaki był dla ludzi?
zdjecie uzytkownika
sad - 2015-02-02 20:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potraficie narzekać na tą firmę tylko,a które z was miało gdzieś "lepiej",które z was zarabiała w takim"kołchozie" więcej,czy miało pełen socjal ?? przypominam,że jednak pomimo minusów,ta "przerobownia" stara się wywiązać z tego co może (wczasy pod gruszą,bony świąteczne,karty multisport),ciekawi mnie który zakład w waszej okolicy ma chociaż podobny pakiet socjalny,TAK jest kilka minusów ,ale to wy pozwoliliście na nie....szacunek nie ważne dla jak niskiego szczebla pracownika ma być,a wy "gówniarzom" pozwalacie mówić do siebie na "TY" ?? żyjecie plotkami i krętactwem zamiast zająć się pracą;/ BRAVO
zdjecie uzytkownika
-xx- - 2015-02-07 20:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to zmiana liderów się szykuje ,że prowadzą nabór "lidera w obszarze produkcji" ??
zdjecie uzytkownika
Monter - 2015-02-08 13:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sad - 2015-02-02 20:34:07]:
... karty multisport... Pierwsze słyszę ciekawe dla kokogo bo napewno nie dla zwykłego pracownika
zdjecie uzytkownika
lider - 2015-02-08 18:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UCZMY SIE KOCHAC LIDEROW , TAK SZYBKO ODCHODZA (I PRZYCHODZA HA HA) NADCHODZI NOWE POMARANCZOWE STADKO .
zdjecie uzytkownika
sad - 2015-02-09 16:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lider - 2015-02-08 18:50:10]:
to popytaj kogo trzeba to się dowiesz,nie wychodź z założenia,że ci się należy....a jak widać masz słaby słuch jak nie słyszałeś o tych kartach "multisport" ^^
zdjecie uzytkownika
Hary - 2015-02-10 21:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po jajach ha ha ha
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-12 11:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [-xx- - 2015-02-07 20:03:36]:
Zakład daje podwyżki roczne obniżając jednocześnie premię.Większą wypłatę miałem przed podwyżką niż po niej.Z drugiej strony nadgodziny z winy zakładu to też jest nie fair ze strony pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
sad - 2015-02-13 07:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-12 11:32:16]:
nie płacz "ewka'" zwolni się defetysto jak ci źle,a nie "miałczysz" na forum....od problem sam sobie szukasz...idź do "dolmebu" będziesz miał lepiej,a i w "nifco" ponoć jest nie źle :)
zdjecie uzytkownika
złom - 2015-02-13 13:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sad - 2015-02-13 07:28:20]:
ten zakład to zbiorowisko szumowin biora wszystkich niedługo bedzie mozna pic wodke w tym zakładzie nikomu nie polecam tam pracy atym co robia to wspólczuje to sa ludzie co nie maja celu w zyciu chca tylko zarobic zeby sie napic albo nacpac
zdjecie uzytkownika
sad - 2015-02-14 05:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [złom - 2015-02-13 13:38:10]:
rozumiem ,że "ten zakład" pisząc masz na myśli 'electrolux' ??
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-02-14 23:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam nienarzekam;) praca jak praca kazdy ma jakies ale ... Elektrolux zatrudnia 1200 osob wiec nie kazdy jest cpunem lub alkoholikiem ;) polityka w tym zakladzie jest mega zła ale w domu nie wysiedzisz 1600 zl;)
zdjecie uzytkownika
super - 2015-02-15 14:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa - 2015-02-14 23:28:31]:
1199 bo mnie zwolnili w ubieglym tygodniu
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-02-17 16:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [super - 2015-02-15 14:58:39]:
z Ząbkowic ściągną koleśiarstwo
zdjecie uzytkownika
canada - 2015-02-22 20:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxl - 2015-02-17 16:01:34]:
co slychac w elektro pracowalem tam 4 lata temu z liderka ewka na 1 wrocilem z kanady czy jest lepiej pracownikom mam na imie mateusz
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko konkretnie i na temat, żadnych zbędnych pytań
Pytania: Krótka wzmianka co oczekują ode mnie, czy mam jakieś pytania i co oferują
zdjecie uzytkownika
lan - 2015-02-24 23:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy jest inzyniering w zakładzie goscie się nie znają na niczym bolek i reszta chołty w tej branży.Kto takich ludzi przyjmuje.Darmozjady.
zdjecie uzytkownika
jur - 2015-02-25 15:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powinni wymienić ich na Ukraińców, może wreszcie coś zmieniłoby się na lepsze, a tak to jest wciąż gorzej i gorzej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Electrolux Poland?
Zadaj pytanie