Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jędrzej - 2014-11-21 19:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grree - 2014-11-16 21:21:19]:
Cóż za pasjonująca dyskusja. Widać że problemy biorą się z doboru pracowników. Na papierosa 2 razy w przeciągu godziny ? To już przesada. Kazdy wychodzi na fajki i niby to nie jest przerwa. a jak ktoś niepalący chce pójść po kawę to już problem bo przeciez przerwę sobie robi. Zero tolerancji. @Grree to teraz cały czas jest praca w soboty?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-22 00:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to może jest dużo , że sobie wyjdę dwa razy na godzinę zapalić? nie bońć śmieszny, jak byś wiedział jak ta praca stresuje mnie i moje koleżanki to tesz tak latał byś
zdjecie uzytkownika
pks - 2014-11-26 06:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak was stresuje że chodzicie grupowo palić...:) a i na przerwę o 17 już was można o 16:50 na stołówce spotkać, eh powinni wam szkodliwe płacić ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-30 07:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poco piszecie głupoty najprościej jak wam tak niedobrze to poszukajcie sobie nowej pracy a tam pewnie tez wam nie będzie dobrze i tak się koło będzie kręcić
zdjecie uzytkownika
viz - 2014-11-30 11:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, bo kto ma szkołe ten ma lrzej!
zdjecie uzytkownika
ggggg - 2014-12-04 20:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w jakim dziale maja szkołe?
zdjecie uzytkownika
Ed - 2014-12-05 12:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggggg - 2014-12-04 20:22:22]:
nooo,najwięcej ludzi po studiach pracuje na liniach,
zdjecie uzytkownika
olas - 2014-12-05 23:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie wlasnie tak polskie uczelnie sa w stanie wyksztalcic specjalistow. Jezeli ludzie po studiach musza zaczynac od najnizszego szczebla jak i osoby bez studiow i wyksztalcenia to pytam jaka jest roznica... mysle, ze mozliwosc zdobywania dalszego doswiadczenia jest porownywalna, co o tym sadzicie?
zdjecie uzytkownika
dsafasd - 2014-12-06 00:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"nooo,najwięcej ludzi po studiach pracuje na liniach, "

1. A w administracji najwięcej po zawodówkach. Macie wnioski z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wzięte.
2. oczywiście dane te sobie wyciągnęliście też zd upy. Chodziliście i ankietę robiliście czy co?
zdjecie uzytkownika
dsafasd - 2014-12-06 00:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"ludzie po studiach musza zaczynac od najnizszego szczebla jak i osoby bez studiow i wyksztalcenia"

Kto ci takich bzdur natłukł do łba, że ukończenie studiów = ciepła posadka dyrektorska i 15k/mies.?
To nie wina uczelni tylko ludzi, którzy masowo wybierają jakieś gownokierunki myśląc, że studia same w sobie są gwarantem dobrej pracy. Niestety czasy są takie, że teraz liczy się to co masz w głowie, a nie papier bo aktualnie byle kto może dzisiaj byle co skończyć i się potem zastanawiać:
"Pracuję ciężko na linii montażowej jako szeregowy pracownik, a powinnam mieć stanowisko kierownicze wszak mam ukończoną Wyższą Szkołę Mieszania Bigosu w Szczawnie Zdroju."
zdjecie uzytkownika
Szkocka mgła - 2014-12-06 13:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dsafasd - 2014-12-06 00:30:41]:
Od Szczawna to się odklej,ale w pozostałym tekście zgadzam się w 100%.
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2014-12-08 09:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja z innej beczki. Poszukuję kuchenki gazowo-elektrycznej Electroluxa i spodobała mi się kuchenka produkowana na rynek brytyjski z podwójnym piekarnikiem o symbolu EKG6120AOX. Dzwoniłam do Warszawy i do fabryki w Świdnicy ale niestety osobiście nie mogę jej kupić, nie jestem pracownikiem Electroluxa. Czy jest możliwość kupienia tej kuchenki przez kogoś pracującego w fabryce, np jakiegoś kierownika działu produkcji lub sprzedaży lub na aukcji allegro. Jeżeli nie to proszę tylko o informacje na temat tej kuchenki.
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
viz - 2014-12-08 22:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwa - 2014-12-08 09:29:38]:
nie stety nie morzna
zdjecie uzytkownika
Linia - 2014-12-14 19:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwa - 2014-12-08 09:29:38]:
Można znajdź kogoś znajomego z electroluxa , itp i ci kupi w ramach sprzedaży pracowniczej
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-16 21:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Linia - 2014-12-14 19:45:23]:
Kuchenki to bubel jakich mało tylko nie tej firmy pfu.
zdjecie uzytkownika
paparampam - 2014-12-17 14:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos moze do kiedy pracuje linia 6 ?
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-12-17 20:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paparampam - 2014-12-17 14:59:19]:
do konca swiata i jeden dzien dluzej.
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-12-17 20:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2014-12-16 21:07:49]:
dlaczego bubel moja stoi w garazu dwa lata i jeszcze jej nie reklamowalem
zdjecie uzytkownika
adc - 2014-12-18 15:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x-men - 2014-12-17 20:25:15]:
to daj ją na złom haha
zdjecie uzytkownika
Expertus - 2014-12-18 15:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zakład to porażka w Świdnicy kierownictwo strasznie chamskie pan D i jego Podup-sy chodzące po hali na czarno kur paranoja pfu .Wieśniaki żądzą haha. AMEN
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-12-19 18:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Expertus - 2014-12-18 15:48:30]:
szukaj innej pracy i nie narzekaj[ogien]
zdjecie uzytkownika
Kimok - 2014-12-20 09:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie to nikt do pracy nie jest przecież zmuszany. Jeżeli komuś nie odpowiada ta czy inna forma zatrudnienia to niech założy jakąś własną działalność i zobaczymy wtedy co kto i jak. Podejrzewam, że warunki jakieś porażające nie są, ale przynajmniej jest szansa na normalną umowę o pracę, to chyba standard nie?
zdjecie uzytkownika
viz - 2014-12-20 18:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RACJA! JAK SIE NIE PODOBA TO NIKT NIE KAŻE ROBIĆ. WIEM ŻE NA LINI JEST LEKCZEJ NIŻ W JAKOŚCI ALE NIE JA NIE NAŻEKAM I ROBIE BO MI SIE TO PODOBA. ZMENCZENIE PO PRACY JEST OGROMNE OD CIĘŻKIEJ PRACY ALE NAJWAŻNIEJZSE JEST ŻEBY NIE NAŻEKAĆ I PRACOWAĆ DALEJ. NIE NAŻEKAM NA BOLĄNCE NOGI I OCZY I PRACUJE Z UŚMIECHEM NA TWARZY. A KUCHENKI ELEKTROLUKSA MAJĄ BARDZO DOBRĄ JAKOŚĆ WIEC NIE PISZCIE BEZ SESU.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-06
Żródło: Gowork.pl
Oława
(dolnośląskie)
Opis stanowiska pracy Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za:- załadunek i rozładunek towarów- rozmieszczenie towarów w magazynie m.in. wysokiego składowania- prace magazynowe- rozwożenie komponentów na linie produkcyjne- obsługę wózka widłowegoPRACOWNIKOM OFERUJEMY:- ZATRUDNIENIE BEZPOŚREDNIO PRZEZ PRACODAWCĘ- UMOWĘ O PRACĘ- BOGATY PAKIET ŚWIADCZEŃ DODATKOWYCH (DOFINANSOWANIE WYPOCZYNKU, KARTY M
zdjecie uzytkownika
lider - 2014-12-20 22:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x-men - 2014-12-19 18:32:03]:
rok tam nie pracuje i mam ten zaklad w D-e
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-12-21 19:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lider - 2014-12-20 22:07:29]:
jak udalo ci sie go tam zmiescic
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ELECTROLUX Poland?
Zadaj pytanie
x