Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
x-men - 2015-01-12 18:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na 3 zmiany prasy 4 brygadówka ale nie polecam tego zakładu poszukaj innego.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-12 21:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x-men - 2015-01-12 18:41:26]:
Dzięki za odp. :)
zdjecie uzytkownika
Monter - 2015-01-13 18:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-12 08:25:33]:
Kobiety również pracują w nocy. Kasiu szukaj innej pracy chyba że naprawdę nie masz wyjścia.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-13 19:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, chyba poszukam innej ... Dzięki za radę..:)
A na zmianę chodzi się przez 5 dni? Tzn. przez cały tydzień? A potem od poniedziałku znów kolejna zmiana?
zdjecie uzytkownika
pytam - 2015-01-14 09:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak krytykujecie ludzi z Ząbkowic a tu nawet nikt nie myśli do waszej firmy starać się o pracę to co za goście tam się zatrudnili że tak opinie nam wyrabiają
zdjecie uzytkownika
panosząca - 2015-01-15 10:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXXXXX - 2015-01-01 17:24:17]:

do nieszczęśliwych i zakompleksionych osób z lini n. 6 w pracy jest jak w życiu trzeba wyrobić sobie pozycję i walczyć o swoje bo słabszy przegrywa jak te wszystkie zazdrośnice z dwiema lewymi rękami z l-6 a to co robimy po pracy i z kim to jest nasza prywatna spraw i nikogo nie powinno to interesować bo do łóżka mogę iść z księdzem a na piwo z biskupem najlepiej weżcie się za pracę a nie życie prywatne innych ludzi
zdjecie uzytkownika
jkhjk - 2015-01-15 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spamuje
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-01-15 17:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Linia nr 6 staje się sławna na tym forum..:D
zdjecie uzytkownika
zxcvb - 2015-01-17 12:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XYZ - 2015-01-15 17:20:34]:
bo jest o czym pisać
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-17 21:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc wam , chciałbym sie dowiedzieć jak to jest na tym całym gluingu w electroluksie ? na czym sie tam pracuje i czy jest ciężko.
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-01-17 22:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcvb - 2015-01-17 12:42:49]:
no szczerze mówiąc nie wiedziałem , że aż tyle dzieje się na tej linii. Chyba trochę strach brać się do pracy tutaj jeśli wiąże się to z faktem , że wszyscy będą mieli tutaj wgląd w moje życie prywatne oraz towarzyskie. Rzeczywiście myślę , że powinniście się skupić bardziej na pracy , a nie na swoich osobistych sprawach
zdjecie uzytkownika
pijtu - 2015-01-18 17:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a więcej nie mogłeś pisać takie bzdury
zdjecie uzytkownika
jareko68 - 2015-01-20 10:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a można poznać opinie o panu Wrona.Kamil???
zdjecie uzytkownika
jareko68 - 2015-01-20 10:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrona Kamil jaki pracownik bo teraz będzie moim liderem?
zdjecie uzytkownika
rjk - 2015-01-20 12:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jareko68 - 2015-01-20 10:13:01]:
A przy czym robisz bo tutaj nie ogarnial
zdjecie uzytkownika
X-MENEL - 2015-01-20 19:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam chłopy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w zakładzie dla tej hołoty żąbkowickiej.
zdjecie uzytkownika
jareko68 - 2015-01-20 23:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X-MENEL - 2015-01-20 19:07:54]:
Będzie się zajmował produkcją obudów z blachy spawalnictwem i lakierowaniem części spawarek.Czy był ok czy służbista
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-21 16:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to co z tym gluingiem ?
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-01-23 09:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Można poznać opinie o Kamilu Wronie
zdjecie uzytkownika
Monter - 2015-01-24 00:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-13 19:59:56]:
Tak. Co tydzień jest inna zmiana liczona od końca 3,2,1 i w niektóre soboty też się pracuje jak potrzeba i to za dzień wolny a nie za pieniądze
zdjecie uzytkownika
Monter - 2015-01-24 00:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-13 19:59:56]:
Tak. Co tydzień jest inna zmiana liczona od końca 3,2,1 i w niektóre soboty też się pracuje jak potrzeba i to za dzień wolny a nie za pieniądze
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-24 01:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie

Czy zaglądaliście już na stronkę

http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Są to aukcje bez ceny minimalnej jak wygrasz tj przelicytujesz innego użytkownika wygrywasz

Serwis bardzo szybko urasta w siłę coraz więcej użytkowników aktywnych

Przedmioty na aukcjach rewelacyjne ceny również!

Aby licytować trzeba wykupić kredyty ceny za pakiety są różne od 6 do 200zł

jeden kredyty podbija cenę o 10 groszy:)

Teraz trochę ciężej się walczy jest więcej ludzi chętnych i ciężej wygrać za drobne wiem to po sobie:) hhihiih

Spytacie czemu za takie ceny schodzą przedmioty i czy to realne?

Wg analityków serwis ma już 8 tys aktywnych użytkowników którzy w miesiącu wpłacają minimum 100zł na aukcje

daje to 800tyś :shock:

Na nagrody wydaja średnio 200tyś

Więc zysk maja ładny :shock:

Pozdrawiam ktoś może skorzysta i zechce powalczyć o sprzęcik :)

uprzedzam nie jest łatwo czasem aukcja trwa nawet 8godzin hihihihih :evil:
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-24 13:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-01-24 01:29:20]:
Dziękuję Ci za odp.:) Ale , co to znaczy: zmiana liczona od końca 3,2,1. Czy to znaczy, że napierw jest trzecia zmiana- na noc, 2- to druga zmiana, a 1- to trzecia zmiana? :)
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-24 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy:
1- to zmiana na dzień,
a 2- to zmiana na popołudnie, tak?
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-01-25 22:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-24 18:00:34]:
tak jak napisałaś
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ELECTROLUX Poland?
Zadaj pytanie
x