Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Electrolux Poland

Opinie o Electrolux Poland

Pracowałeś w firmie Electrolux Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyzz - 2015-04-10 11:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadgodziny co miesiąc płacą, sęk w tym że od maja tamtego roku nie ma nadgodzin bo kiero chcąc się wykazać przed dyrkiem wydał zakaz nadgodzin(że niby wszystko da się w 8 godzin zrobić..hahhah), więc sorry winnetou nie dorobisz :>
zdjecie uzytkownika
gtggtgt - 2015-04-13 16:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyzz - 2015-04-10 11:20:14]:
Nie ma nadgodzin? ciekawe gdzie są normalnie nadgodziny niestety
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-04-14 20:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gtggtgt - 2015-04-13 16:24:14]:
witam czy na tej nowej gemie trzeba miec jedno oko szklane zeby sie tam dostac
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-04-24 15:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na stanowisku montera nie ma przestojów? wiecie, czy jak macie obowiązki swoje to one sa zawsze czy powiedza Ci "dzisiaj nie ma pracy, zostań w domu."?
zdjecie uzytkownika
the truth - 2015-04-26 19:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bonów na święta wielkanocne nie było......była jakaś delegacja do Poznania...była też i impreza dla jajogłowych z biur w weekend.......a dla pracowników fizycznych znów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda...panie dyrku.
zdjecie uzytkownika
dyggv - 2015-04-26 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie jak jest z wczasami pod gruszą w tym zakładzie komu przysługują ile się dostaje i komu i gdzie trzeba składać papiery
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-04-27 14:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile można dostać pensji "na rękę", gdy jest się monterem? Możecie mi napisać? Może będę się starać o pracę ta. Dzięki.....
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-28 17:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-04-27 14:01:43]:
idz na emaliernie albo na piekary tam zamiast szkodliwego dostaniesz talerz zupy
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-04-28 19:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ile można zarobić "na rękę"... Chciałbym jako monter.. :)
zdjecie uzytkownika
cave - 2015-04-30 13:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-04-28 19:07:17]:
na reke 800 dziennie na zmiane na 6
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-04 12:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę tylko 800 na rękę. Czy to są jakieś kpiny?
I dziennie na poranną zmianę? :(
zdjecie uzytkownika
cave - 2015-05-04 21:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-05-04 12:14:50]:
chodzilo mi o ilosc sztuk a co do kasy to mozna zarobic na lince nawet 2 tys pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-05 14:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.. :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-07 07:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olo co Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba się znać a widocznie Ty tego nie zrozumiesz dlatego tam nie dostaniesz się nigdy
zdjecie uzytkownika
ines - 2015-05-11 00:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi się dawać poniżać, słuchać gróźb o zwolnieniu i psychicznie wykańczać to ta ''firma'' jest w sam raz. Nikomu nie polecam. 3 lata pracy tam i miałam dosyć, odradzam każdemu!
zdjecie uzytkownika
leszcz - 2015-05-19 17:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz idziemy po piszczałe czekamy na niego po drodze do domu fokusiku
zdjecie uzytkownika
lola k. - 2015-05-25 12:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie poszukuję zatrudnienia w Electroluxie, a słyszałam że pilnie poszukują Accountant z językiem francuskim. siedziałam pół roku w PAryżu, trochę języka poznałam bo w kawiarni pracowałam, i mam nadzieję że to wystarczy aby tą prace dostać. ogłoszenie jest jednak w języku angielskim, ciekawe w takim razie w jakim języku jest umowa o pracę
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-26 09:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lola k. - 2015-05-25 12:47:02]:
Umowa jest w języku Hebrajskim.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-04 18:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-05-26 09:05:23]:
czesc a te dwa cwaniaki z piekarow ze swoim liderkiem co duzo gadają o ludziach moze by sobie lustereczka kupili i sie w nich przyjrzeli to bedzie ubaw
zdjecie uzytkownika
bu - 2015-06-12 10:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-06-04 18:25:19]:
szczególnie ten z tym swoim telefonem??? heheheheeh śmieszny typek
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-17 22:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego komentują tylko ludzie nie zadowoleni , zapewne w każdy zakładzie gdzie pracowaliście byliście nie zadowoleni i marudzicie na liderów a to ich praca lider tez ma nad sobą kierownika który go rozlicza zaznaczam ze nie pracuje w eluxie . Praca nie jest zła zapraszam do biedronki na skarbimierz , tam jest to samo duza rotacja ludzi część zadowolona część nie , pracownik owszem zarobi i 3 tys na rękę ale jakim kosztem , plecy siadają , praca 2 zmiany od 10 rano do 20 nocka od 20 do 5 rano często dłużej
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-06-24 18:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat w o, ze umowa jest w języku hebrajskim to nie uwierzę, pewnie jest po polsku tylko ściemniacie. Mnie teraz zainteresowała posada montera w electroluxie http://www.gowork.pl/praca_podglad,5924434?keywords=®ion=swidnica ogłoszenie całkiem fajne, praca na trzy zmiany, zatrudnienie bezpośrednio w firmie chyba zaaplikuję.
zdjecie uzytkownika
antydlatego - 2015-06-27 12:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rudy przestaje być kozakiem kiedy przekracza brame tego electrobozu, nie warto nim sobie ręce brudzic bo zaczna smierdziec..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko konkretnie i na temat, żadnych zbędnych pytań
Pytania: Krótka wzmianka co oczekują ode mnie, czy mam jakieś pytania i co oferują
zdjecie uzytkownika
asadas - 2015-07-02 20:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
komentują to tylko ludzie niezadowoleni bo tylko tacy tam pracują proste
zdjecie uzytkownika
lux - 2015-07-05 22:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ukraińcy tam pracują tania siła robocza a skiba was jebie na maxa i pszydupasy jego dobrze wam tak w tym kołchozie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Electrolux Poland?
Zadaj pytanie
alert