Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Electrolux Poland

Opinie o Electrolux Poland

Pracowałeś w firmie Electrolux Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
EdNight - 2016-01-15 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak się miewa "pan" Michał Rzepka z L5? Szczęka jeszcze nie była drutowana? Jak nie to z chęcią rozwiąże ten problem tylko niech nie ucieka przez tylną bramkę bo w zakładzie przy kierowniku to każdy może kozaczyć.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-16 14:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda @Sebastian, że tak trafiłeś. Podejrzewam, że w całej firmie Eletrolux nie pracują jedynie takie osoby, które mają problem z przeprowadzeniem rekrutacji/ Może spósrbuj gdzie indziej, do innej siedziby
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-22 12:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak się jest na chorobowym to premie szlak trafia ?
zdjecie uzytkownika
iguana - 2016-01-22 12:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam ze znajomy pracuje w Electrolux w dziale zakupów i nie może się nadziwić skąd tyle negatywnych opinii. co do premii @gość akurat nie miał pewności,ale chyba wypłacają.
zdjecie uzytkownika
The True - 2016-01-24 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli z winy pracodawcy( a takich wiele w tym zakładzie)brakuje komponentów do produkcji (montaż) to pracodawca jest temu winny a nie pracownik,tutaj szeregowy,który ma wypisaną bez zgody przepustke bo nie ma w w tym momencie produkcji.Pracodawca ma zapewnić pracę co najmniej ośmiogodzinną bez wypisywania pracownika do domu,który ma później odpracować zaległe godziny nie z jego winy.
zdjecie uzytkownika
odis - 2016-01-24 13:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@The True, no masz rację, ale chyba w Electroluxie jednak jest sporo pracy, bo nawet teraz szukają ludzi na kilkanaście stanowisk. Najpopularniejsze ogłoszenie to specjalista ds. sprzedaży. Wymagane jest doświadczenie, ale oferują tez szkolenia.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-24 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!Czy ktos moze mi napisac jakie są zarobki u was w zakladzie,ale na reke,i jak mnie wiecej wyglada praca chodzi mi czy mace jakies normy i czy ogolnie jest to ciezka praca fizyczna jak dla kobiet.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-01-26 17:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest stawka na produkcji za godzinę ?
zdjecie uzytkownika
Eleonor - 2016-01-27 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć kochani czy do Electrolux Poland Sp. z o.o. Oddział Oława są aktualnie jakieś przyjęcia? Widziałem gdzieś ogłoszenia na specjalistów, ale nie mogę namierzyć ich teraz
zdjecie uzytkownika
nolte - 2016-01-27 16:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2016-01-26 17:14:53]:
stawka większa niż życie
zdjecie uzytkownika
budi - 2016-01-30 10:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nolte - 2016-01-27 16:25:22]:
no w tej chwili w Oławie szukają głównie ludzi na stanowisko Supply Planner . Łatwo znajdziesz je nawet na goworku jak tylko rzucisz okiem na ich stronie.
zdjecie uzytkownika
emilka - 2016-02-01 11:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna opcja, że można tutaj przeglądać oferty. Choć Electrolux to w sumie jedna z niewielu firm w ten sposób się ogłaszających. Duży wybór ofert, ale ciężko im sprostać.
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2016-02-04 09:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o informację czy podstawa o której piszecie 2080zł to brutto czy netto
zdjecie uzytkownika
celnik - 2016-02-04 11:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 podejrzewam, że brutto. Najczęściej mówi się o stawkach brutto.. na rękę wyjdzie trochę mniej, ale na początek to chyba nie najgorsze zarobki i sądzę, że Electrolux szybko je podniesie.
zdjecie uzytkownika
supermocny - 2016-02-09 11:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiolka to jest stawka brutto to 2080...
zdjecie uzytkownika
niek - 2016-02-09 11:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie gadaj supermocny.. 2080 brutto to na rękę jakieś 1600 złotych jak tak na szybko w głowie liczę. Dla mnie to dość mało, Eletrolux powinien więcej płacić
zdjecie uzytkownika
ziomek191111 - 2016-02-21 15:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
9zł
zdjecie uzytkownika
laura - 2016-02-21 16:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie to chyba logiczne @niek, że zależy to od stanowiska watpie żeby ktoś od marketingu bo takich teraz w Warszawie szukają tyle zarabiał tym bardziej, że ang trzeba znac perfekt
zdjecie uzytkownika
mały - 2016-02-21 17:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co się dzieje w tym zakładzie ? Zwalniają Polaków a Ukraińcy przyjeżdzają co poniedziałek i pracują
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-02-23 19:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to dziwne @mały, szkoda, ale nie jesteś pierwszą osobą, która o tym pisze. Według mnie może problem tkwić w niższych stawkach dla pracowników z Ukrainy. Chociaż ilość ofert od Electrolux tutaj aż poraża, więc sam się gubię.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2016-03-17 22:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-01-07 10:03:18]:
Przejechalo gdzie? Albo skorzystalo..... Znacie Ize P.
zdjecie uzytkownika
Eleonor - 2016-03-18 16:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, tamci pracownicy mimo że mają trochę niższą stawkę, ale jednak nie przeszkadza im to w pracy, bo to i tak niż ui nich na ojczyźnie, no powiem Wam
zdjecie uzytkownika
fajfus - 2016-03-18 17:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2016-03-17 22:55:45]:
Ha ha myslisz o tej co miala faceta z ktorym mieszkala a przyszla niby do kolegi z brygady ktory sie zajmowal swoimi dziecmi malymi gdy jego zona byla w pracy i wlazla mu do lozka przy dzieciach.Ladna dz... a nadodatek jego zona jest z nim w ciazy z trzecim dzieckiem.Mam znajomych tam gdzie pracuje i głosno jest o jej wyczynach.Myslala ze znalazla lepszego sponsora niz miala i co jej teraz zostalo....
zdjecie uzytkownika
Minionek - 2016-03-20 17:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Minionek pozdrawia. Bezrobotny bez prawa do zasiłku. Bardzo polecam prace na magazynie, są teraz ładne pensje po podwyżkach.
zdjecie uzytkownika
kozik - 2016-03-20 18:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajfus, brzmi jak scenariusz dobrej telenoweli, ale rozumiem, że atmosfera w Electroluxie dopisuje. Widziałem teraz, że oferują praktyki w dziale HR, myslę, czy nie spróbowac, bo doświadczenia nie wymagaja, a na pewno wiele można sie tu nauczyć.
zdjecie uzytkownika
fajfus - 2016-03-21 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kozik - 2016-03-20 18:07:42]:
To prawda.Z tego co wiadomo to jej facet ja wywalił i musiała szukac schronienia - bidulka;ale zmieszkała razem z tym żonatym -bo zona tez go nie chce.Ona jest o połowę młodsza od niego.Myslała że to nie wyjdzie na jaw, a teraz.....
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-21 13:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o kim wy tak gadacie ?
zdjecie uzytkownika
cave - 2016-03-23 14:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-21 13:04:21]:
o Hulku
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-31 13:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie chore jest to w tym zakładzie, ze dzieli się tu ludzi którzy (usunięte przez administratora) i tych którzy nic nie robią, tak samo śmieszne jest to ze za wyrobienie 900 kuchenek ma się taką samą stawkę jak za 300. paranoja.
zdjecie uzytkownika
SATE - 2016-03-31 19:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-31 13:09:50]:
na jakiej lini robisz 900 kuchenek ?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-01 13:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To są zupełnie różne modele kuchenek dla tego jest taka różnica w normie uwierz mi że tam gdzie się robi 300 tez jest zapierdziel i nie ma się kiedy podrapac. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-01 13:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na 6 jest teraz norma 960
zdjecie uzytkownika
Motorniczy Pendolino - 2016-04-01 13:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawdopodobnie 960 ma byc w czerwcu na 6. Ale to nic w porównaniu do tego że pewnie piec i inne czynni w tym ludzie nie dadza rady robić az tak duzej ilosci kuchenek.
zdjecie uzytkownika
Eleonor - 2016-04-01 13:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja nie wiem, nie wiem jak to powinno być, raczej wydaje mi się, że te liczby które podajecie są prawdziwe, tak czy siak, sprawdzę to jeszcze i dam znać
zdjecie uzytkownika
sate - 2016-04-01 18:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-01 13:09:42]:
współczuję pracowałem cztery lata wstecz, normą było około 480-500 dokładnie nie pamiętam,ale to już było ponad siły, podziwiam ,nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną ale szukaj czegoś pozdro.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-01 23:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-01 13:07:52]:
dokładnie jest 850 i fakt mają zwiększyć do 960
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-02 00:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-01 13:09:42]:
nie ukrywajmy 280 a 850 jest różnica niezależnie jaki to model, lepiej zrobić 280 tego trudniejszego modelu niż 850 tego ''łatwiejszego ''. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-02 00:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-01 13:09:42]:
a co do zapierdzielu , nie ma co porównywać gonp z linia 3, 1,4 a linia 6 no i teraz też linia 2 która przerzucili na 6 .
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-04-02 12:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko ze to linia numer 6 pracuje prawie bez przerwy z wyjatkami na to że jest awaria i moze sa tam łatwiejsze modele i prościej się je produkuje ale pare osób z innych linek robilo tam i mowilo że straszny zapierdziel i jak mozna tak robic wiec nie wiem czy tak latwo jest tam.
zdjecie uzytkownika
supermocny - 2016-04-02 16:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2016-04-02 12:20:11]:
tam nie jest łatwo, jak dla mnie jak praca w electroluxie to tylko dostać się na te linie gdzie jest mniejsza norma, bo na 6 idzie sie zajechać za ten sam hajs . Pozdro
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-04 05:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa tylko ze na lini 1.3.4 są bardziej skomplikowane modele kuchenek i one odbiegają od tych z lini nr6 i nie ma co porównywać norm ze jedni walą po 900 a inni po 300 i to jeszcze jak modele dopiszą bo nie które są tak chuu ze masakra ale im sie i tak nigdy nie dogodzi ile by nie było normy do góry a kasa stoi w miejscu tak nie może być !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
huehue - 2016-04-04 11:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy zakład "pozwala" na palenie w godzinach pracy? Jest wydzielona jakaś palarnia czy coś?
zdjecie uzytkownika
sate - 2016-04-05 13:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-04-04 05:00:18]:
to sie zwolnij a nie narzekasz
zdjecie uzytkownika
ylop - 2016-04-05 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno jest palarnia na zewnątrz, bo to jest raczej standart, a wydaje mi się, że teraz można i zarobić troche jako Technik Utrzymania Ruchu Automatyk, bo jest dobra umowa.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-05 20:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie nie narzekam akurat tylko tłumacze ludziom jak jest !
zdjecie uzytkownika
Marco - 2016-04-29 11:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury zapewne nigdy nie pracowałeś na innej lini. Policz ludzi ilu jest. na szustce a np. na 5 na 6 masz ponad 2 razy więcej osób które robią bardzo proste żeczy w porównaniu do 1,3,4,5 jak ktoś się nie wyrabia na 5 trafia na 6 nigdy odwrotnie
zdjecie uzytkownika
budi - 2016-05-06 17:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marco - 2016-04-29 11:03:29]:
Nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenie w pracy na w tej branży jednak to co mogę powiedzieć , po kilku miesiącach to że nie jest to to co chce w życiu robić. Praca ciężka, ale wiem że wiele osób się sprawdza
zdjecie uzytkownika
mala##mi## - 2016-05-07 11:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [budi - 2016-05-06 17:59:13]:
no norma 950 od poniedziałku 05.09.2016 nie mają ludzi proszą się żeby zostawać na nadgodziny a wczoraj na L6 poszły 2 osoby... ale powodzenia im życzę z tymi normami. sami niech staną i zapier..... niech zobaczą jak to fajnie robić dla kogoś żeby ktoś miał wypłatę i premię... staną ci za plecami ze stoperem w ręce i rób dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko konkretnie i na temat, żadnych zbędnych pytań
Pytania: Krótka wzmianka co oczekują ode mnie, czy mam jakieś pytania i co oferują
zdjecie uzytkownika
mala##mi## - 2016-05-07 11:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [supermocny - 2016-04-02 16:24:57]:
juz tam nie pracuje i szczerze powodzenia im zycze z norma 950 od poniedzialku... nie wiem kto im to bedzie robil jak ludzi nie ma bo zwalniaja a prosza sie zeby na nadgodziny zostawac...po takiej normie oni mysla ze ludzie chetnie im zostana hahahaha zal mi ich...to co sie dzieje na L6 to jakies mega poronienie... dostep do wody pitnej po ch..u!!!! jak se kupisz i przyniesiesz to nie padniesz z wycieczenia... jeszcze troche to nie bedzie przerw na L6... dowala im kroplowki zeby mieli dozylnie picie i jedzenie...pampers na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ogien k....a 8 godzin...wentylatory dalej nie dzialaja i podejrzewam ze jeszcze troche poczekaja sobie az je uruchomia a juz tam jest goraco...
zdjecie uzytkownika
biedny czlowiek - 2016-05-13 18:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FIDEO - 2016-01-15 11:33:48]:
ten zaklad to zlodzieje zwolnilem sie i do tej pory ekwilawentu nie dali a powinni dac w dzien ktorym wypowiedzenie dalem .widac jak ludzi szanuja

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Electrolux Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert