Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-08-17 18:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Electrolux oddział w Siewierzu. Często się ogłoszenia pojawiają bo jest "sezon" to i jest zapotrzebowanie na ludzi na produkcji.

Z pracą bywało różnie- raz była norma bądź nadganianie żeby zrobić a raz coś było nie tak i staliśmy prze godzinę przy lini. Ogónie to nie można było sobie pozwolić na jakieś lewactwo bo dokładałeś element do urządzenia więc jak np.: pisałeś esa to linia stała i była afera (taki przykład)

Ogólnie kasa fajna. Koło 1800 zeta za 160h plus premia to wychodziło ze 2k. Chodź nie obyło się bez nadgodzin ale i tak za dwie soboty to sie 250 zeta wzięło.

Praca różna... Ale nie jakaś skomplikowana- trzeba było tylko dobrze sobie ogarnąć tak aby to szło w miarę sprawnie.

Liderze trochę walnięci ale to też zależało od zmiany. Najlepiej się z Bolkiem robiło :D. Latał, wkurzał się ale starał się pomóc aby to szło.

Ogólnie robota spoko. Chętnie bym tam popracował gdyby nie fakt że tylko to praca sezonowa.

No i dojazd na sezon do pracy jest w zależności od odległości. Z sosnowca kosztuje 5 złotych ale to i tak sie opłaca w porównaniu z biletami kzk
zdjecie uzytkownika
a - 2014-08-19 18:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda taka - 2014-07-26 02:46:06]:
współczuję tobie tego stresa :) a od siebie powiem temu bolkowi, żeby wyluzował, ponieważ to jego wkurzanie to na pewno efekt braku wystarczającej inteligencji emocjonalnej i inteligencji intelektualnej. za 300 złotych mogę mu to powiedzieć w rozmowie, w której nie będę się wkurzał. Ale czy ten bolek jest na to zdolny ?
zdjecie uzytkownika
NOSTROMO - 2014-08-22 20:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jakiś meczyk w nogę -pracownicy fizyczni kontra paniusie męscy z góry?
zdjecie uzytkownika
Taki sobie - 2014-08-23 11:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nową liderkę narzekacie, a może byście tak prześwietlili coniektórych panów liderów, bo z tego co widzę to wcale nie są tacy kryształowi.
zdjecie uzytkownika
nie lubie narzekac - 2014-08-25 14:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam szczerze nie lubie narzekac. tym bardizej na starego rpacodawce albo na tego nowego. aktualnie poszukuje roboty i jak czytam narzekanie wszystkich to nie wiem co o tym myslec. wezcie sie do roboty i piszcie konkretne informacje. 1800 złotych za pracę przez miesiąc wydaje się mi spoko. pzdr
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-25 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś się może orientuje ile można zarobić w księgowości ? Zastanawiam się czy brać tą firmą pod uwagę.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-27 00:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie lubie narzekac - 2014-08-25 14:18:31]:
No to zapraszamy serdecznie!!! Popracujesz to zobaczysz...
zdjecie uzytkownika
wc piker - 2014-08-30 15:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i koniec a kłamcy obiecywali umowę z firma nadgodziny i kop o 13-50 w ostatni dzień umowy kiero wysłał lidera bo sam bał się powiedzieć jednak racja , że chłop nie ma jaj
zdjecie uzytkownika
ZZ - 2014-08-30 16:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a BYŁEŚ PRACOWNIKIEM SEZONOWYM, PRZEZ POŚREDNIKA, CZY TEŻ POD ELEKTROLUXEM????
zdjecie uzytkownika
wc piker - 2014-08-30 22:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZZ - 2014-08-30 16:25:12]:
praca przez agencje pracy 7m-cy kretacze i tyle rypiesz po godzinach raz odmowisz i masz buta z pracy a placza ze ciagle im ludzi brakuje do pracy , krzywo popatrzysz na lidera a cos powiedz ze cos nie tak oj jak sie obrazaja przeciez oni sa de best i juz
zdjecie uzytkownika
ZZ - 2014-08-31 15:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj mi z nimi spokój, też mam dośc, szczególnie jednego na 102
zdjecie uzytkownika
Gattuso28 - 2014-09-07 10:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z pracą na prasach i jakie zarobki?Oczywiście nie przez agencję.
zdjecie uzytkownika
jakotako - 2014-09-07 20:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gattuso28 - 2014-09-07 10:58:10]:
Prędzej źle zamontowana matryca zmiażdży Ci łeb,niż zarobisz na łapę 1700 zł.
zdjecie uzytkownika
porownanie - 2014-09-09 13:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem @jakotako, że Twoje porównanie jest kosmiczne. źle zamontowana matryca na pewno może zabić. W ogole to jakoś z tego co kiedyś szukałem pracy to widziałem w electroluxie dużo ofert, a teraz to nie za bardzo... tylko jakiś transport planner. co to się stało, że ta rekrutacja się tak zatrzymała?
zdjecie uzytkownika
Sandokan71 - 2014-09-10 09:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś może mi napisać którego płaci firma, bo do teraz 10.09. nie mam pieniędzy na koncie. Dziękuje. Jestem nowym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-09-12 10:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sandokan71 - 2014-09-10 09:34:11]:
firmy placa 10 kazdego miesiaca a elektrolux to nie wiem-sandokan wracaj na statek zarobisz wiecej - kpt jack sparow
zdjecie uzytkownika
wolny - 2014-09-14 12:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam ten zakład to szambo! A jak znalazłem PRACĘ a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie chcieli mnie zwolnić. Nie dałem się zastraszyć i poprosiłem o dyscyplinarke w końcu zmiękli. Pozdrawiam ewelinke(celowo z małej litery, zero szacunku do ciebie) mam nadzieje że źle skończysz i tego ci życzę. Zastraszanie, wyzysk, zoo. To jest śmieszne jak przychodzą kebaby i jakieś inne typy i nagrywają cie jak zapier....lasz. maja takie same miny jak dzieci w zoo. wolałbym pod mostem mieszkać niż tam wrócić. Kadry się bujają z prawej na lewą i udają wielce zajętych. Pasibrzuchy z utrzymania ruchu nie potrafią wkręcić jednej śruby. Cała linka boi się odezwać.. 40 i 50 letni pracownicy są poniżani przez młodych liderów. O taką Polskę walczyli wasi przodkowie ? o wdychanie tego syfu na izolacjach, i zwiększanie normy co 3 miesiąc ? Wstydźcie się, może jestem sam ale ja będę walczył z takim gównem, a wy dalej róbcie po majtkach przed ewelinką i innymi łotrami, zdrajcami narodu ^^

PS. umowa z nimi to jak cyrograf, zastanówcie się dobrze żeby później nie płakać. I nie dajcie się zwieść premii i tak nie dostaniecie :)
zdjecie uzytkownika
Wreszcie wolna - 2014-09-15 10:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oooo nareszcie ktoś napisał 100% prawdę, wiem coś o tym zakładzie, kiedy tam pracowałam to z nerwów schudłam ponad 10 kilo.
zdjecie uzytkownika
rpg - 2014-09-15 12:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko narzekacie i narzekacie, a chyba nikt z was nie robił w kołchozie zwanym LG. Przerobiłem tam 5 lat, w Electroluxie obecnie ponad rok, eden to to nie jest, ale niebo a ziemia porównując do LG. Są miejsca gdzie jest i lepiej i gorzej. Niestety w El jest masa młodych którym robić sie nie chce, ''bo nie''.
zdjecie uzytkownika
Wreszcie wolna - 2014-09-15 16:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w EL pracowałam na sezonie w tamtym roku i już bym za chiny nie wróciła, zresztą to nie jest tylko moja opinia, pozdrawiam wytrwałych.
zdjecie uzytkownika
ej kej - 2014-09-16 16:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wolny i wreszcie wolna najlepiej opisują sytuację jaka tam panuje, zastraszanie , wygórowane normy i zapieprz. L1 i L6 - żał włącznie z liderami
zdjecie uzytkownika
Gattuso28 - 2014-09-21 18:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm widzę same negatywne opinie na temat firmy.Będę tam pracował od 1.10 i po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy trochę się obawiam.Pracowałem kilka lat w czeskiej Skodzie i w sumie spoko było,też praca na linii 3 zmiany.W elektro na prasach 4 brygady są i w sumie tego się najbardziej boję że weekendy odpadną.
zdjecie uzytkownika
zawsze - 2014-09-23 16:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze tak jest, ze raz lepiej raz gorzej - pewnie to tez zalezy od tego kto jaki ma dzien. SZczerze wam powiem, ze w mojej ostatniej pracy chyba bylo jeszcze gorzej niz to copiszecie tutaj. szukam znowu pracy, i tak przeglądam profile znanych pracodawców, znanych firm. Zastanwaim sie co takiego jest w umowie, że ktoś napisał, że to cyrograf.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-09-23 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wolny - 2014-09-14 12:49:07]:
Oj witam całą prawdę napisałeś najlepsi to czarniawi jełopy jakich mało.Kolesie z pod budki z piwkiem pana D
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-09-27 13:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brawo prezesie za lidera z 6 teraz czas zabkowice i ziebice pozdrawiam fanatyk gulek
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x