Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lubomira - 2014-10-08 11:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po dłuższym czasie spędzonym w tej firmie, szczerze nie polecam pracy tam nikomu, Wyniszcza psychicznie i fizycznie. A szczególnie na magazynie. Oj przydałaby się rozsada na wyższych stanowiskach.
zdjecie uzytkownika
ejo - 2014-10-08 13:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie nie polecam nikomu pracy na magazynie, nie w tej firmie
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2014-10-08 15:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WY CHYBA PISALISCIE wszyscy na temat pracy an produkcji. a ja tutaj pisze totalnie w innym temacie! interesuje mnie praca na stanowisku magazyniera, ale niestety nie mam operatora znaczyt papierow na operatora wozka widlowego. Czy ktoś się orientuje, czy jest szansa, żeby electrolux mi zafundował takie papiery po przyjeciu do rpacy?
zdjecie uzytkownika
ejo - 2014-10-11 14:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@magazynier

kiedys bylo tak ze dokladali Ci czesc hajsu do kursu a teraz funduja calosc ale ogolnie nie polecam tam pracy
zdjecie uzytkownika
ej kej - 2014-10-11 17:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lider L6 z czarnej bmki został wyganany
zdjecie uzytkownika
cave - 2014-10-11 20:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ej kej - 2014-10-11 17:56:28]:
a gdzie zostal wyganany
zdjecie uzytkownika
sapi - 2014-10-12 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy piszą o liderach ze są palanty to prawda, ludzie zastrajkować to nie łaska gdzie jest jeb solidarnosć no chyba jest dla jaj lub dla picu precz z taką solidarnosćią pachołki kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
c zc - 2014-10-12 16:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedługo koniec robienia z siebie frajera JUPI JUPI
zdjecie uzytkownika
ximen - 2014-10-12 22:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakiej lini pracuje tomek podobno jest liderem?
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-10-13 18:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ximen - 2014-10-12 22:46:49]:
ja jestem tomek i electrolux to moj domek pozdrawiam .ps nie jestem liderem.
zdjecie uzytkownika
on123 - 2014-10-14 00:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A lideraz z 6 wywalili za tą zadyme czy jak ?
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-15 20:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie się w końcu za prace róbcie swoje co do was należy a nie wytykacie błędy jak nie pasuje i macie aspiracje na lidera złóżcie swoja aplikacje a nie siedzicie i płaczecie natura polaków albo idźcie na wrocław to zobaczycie co to praca na lince i za jakie pieniądze a jak wam nie pasuje to droga wolna dla chcącego nic trudnego nikt tu was nie trzyma na silę
zdjecie uzytkownika
do operator - 2014-10-17 23:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli dalej będą się takie warunki pracy utrzymywać to nawet patologia, która teraz tu przychodzi to nawet nie będzie chciała przychodzić , a co do Wrocławia to miasto się rozwija i będzie coraz więcej ofert pracy , więc porobisz gdzieś 6 miesięcy będą warunki takie jak w electro to zmieniasz i idziesz na następne pół roku gdzie indziej a zarobki jeśli poszukasz przez 2-3 dni od 1800-2000zł na reke . a lidera wywalili za brak szacunku do ludzi myślał , że jest Panem i władcą haha
zdjecie uzytkownika
Tadżykistan wita!!!! - 2014-10-18 14:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie tylko niepokoją te drogi transportowe wewnątrz zakładu.Zawalone,zajebane,wąskie i zagracone.Gdzie EMS,co się przywala o 3 cm wystających koszy,skoro na dużo odcinkach droga jest nieprzejezdna.
zdjecie uzytkownika
Hary - 2014-10-18 20:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że w listopadzie na L2 i L6 będą pracować po dwie zmiany na linii i po 12 godzin.
zdjecie uzytkownika
td - 2014-10-18 23:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To było by niezgodne z prawem i umową jaką podpisałeś lub podpisałaś.
zdjecie uzytkownika
cave - 2014-10-19 13:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hary - 2014-10-18 20:33:02]:
beda to beda czym sie przejmujesz wiecej zarobisz
zdjecie uzytkownika
prison - 2014-10-20 19:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby były te dwie zmiany po 12h będzie dobry powód do zwolnienia się :D
zdjecie uzytkownika
Tell - 2014-10-20 21:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś też tam pracowałem,i wiem jak wymuszają na pracownikach pracę po godzinach.Jeżeli nie chcecie pracować po 12 godzin,przepracujcie pierwszy tydzień i powiadomcie Inspekcje Pracy.
zdjecie uzytkownika
Tell - 2014-10-20 21:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty Prison,co ty to tak lubisz im z rączki jeść?????
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-21 00:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do liderów linowych nie mam zdania latajace marionetki nie mające doświadczenia w produkcji i zarządzaniu przede wszystkim ludźmi wykreowane popychadła przez swoich przełożonych...
zdjecie uzytkownika
Dżihadysta - 2014-10-23 17:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na Saresie jest lepiej tylko cyferka im w głowie no i te planowanie produkcji żenada a piekarniki zawalone na maxa oj to mało!
zdjecie uzytkownika
widłowiec! - 2014-10-23 17:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie! szukam rpacy na magazynie takiej nie za ciezkiej. mam uprawnienia od wielu lat na wozki widlowe, mam duze doswiadczenie ale neistety stracilem rpace i teraz poszukuje nowego zajecia w nowym miescie. polecacie prace w electroluxie czy lepiej mam szukac czegos dalej ? licze na wasze odpowiedzi
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-06
Żródło: Gowork.pl
Oława
(dolnośląskie)
Opis stanowiska pracy Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za:- załadunek i rozładunek towarów- rozmieszczenie towarów w magazynie m.in. wysokiego składowania- prace magazynowe- rozwożenie komponentów na linie produkcyjne- obsługę wózka widłowegoPRACOWNIKOM OFERUJEMY:- ZATRUDNIENIE BEZPOŚREDNIO PRZEZ PRACODAWCĘ- UMOWĘ O PRACĘ- BOGATY PAKIET ŚWIADCZEŃ DODATKOWYCH (DOFINANSOWANIE WYPOCZYNKU, KARTY M
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-24 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widłowiec! - 2014-10-23 17:23:08]:
Szukaj innej pracy
zdjecie uzytkownika
do widłowiec - 2014-10-24 20:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaj dalej gdzie indziej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x