Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Idnywidualny niebiesko oki. - 2014-07-25 22:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tak krótko...do kadr.Ludzie pogadajcie,posegregujcie i w końcu przyjmijcie tych ludzi odpowiednio z kwalifikacjami i zaangażowaniem (to Wasza robota a jak by inaczej)do odpowiednich stanowisk.Anie przyjmujecie beznogiego do skakania na dwie nogi.
zdjecie uzytkownika
prawda taka - 2014-07-26 02:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak słyszę helloł przeciagniete to mnie trafia. wiadomo o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
prawda taka - 2014-07-26 02:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak wam ale jak ja słyszę helloł to mnie trafia. liderka z /6 czasami ma odpaly ale ogólnie może być.
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2014-07-30 23:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy pieprzycie o tym,że zagranicą zarabiają wiecej. NIE LICZY SIE NOMINALNA LICZBA KTÓRĄ ZARABIACIE, tylko CO MOŻECIE ZA TO KUPIĆ. Nie mówię,że w Polsce jest lepiej. Ale zarabiać minimalna w Anglii 5tyś zł,to nie znaczy 'Żyć za 5tyś złotych" Bo samo wynajęcie normalnego mieszkania tam to 4tyś :)[normalne,2 pokoje,salon]. Dla mnie to w Polsce możemy zarabiać nawet 500zł jak zycie bedzie tanie. Bo można zarbaiać 5tyś i mieć chleb za 20zł a można zarabiać 500zł i mieć chleb za 20gr..
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-07-31 11:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Niemczech ludzie zarabiają 1800 eu. Litr paliwa kosztuje 1.40 eu. W Polsce człowiek zarobi 1800 pln. (jak pracuje też w soboty). Litr paliwa kosztuje 5.60 pln. Taką różnicę widać gołym na wszystkim. Realnie płacimy za wszystko 4 razy więcej w stosunku do tego ile zarabiamy niż kraje zachodnie. Gdyby w Polsce weszło euro, Absurd widoczny byłby gołym okiem.
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-31 19:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olek - 2014-07-31 11:31:56]:
nie wiem olek czy pracujesz w elektroluksie ale za soboty w nim nie placa to tyle
zdjecie uzytkownika
pozdro600 - 2014-08-02 15:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
placa jak robisz przez podfirme a normalnie bardzo zadko ale nie raz tez zaplaca
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2014-08-03 12:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: Ile zarabia pracownik w kontroli jakości (kontrola komponentów na prasach i emaliernia)?
zdjecie uzytkownika
Olsen - 2014-08-03 21:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonymous - 2014-08-03 12:19:33]:
Koleś w tej firmie jest kontrola jakośći tylko fiksją tak tak nie ładuj się do tej firmy bo Cię zgnoją na maxa no jeśli jestes z Ząbkowic no to nie musisz nic robic a kaska leci na konto.
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2014-08-04 11:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytam inaczej ile zarabia specjalista kontroli jakości procesu technologicznego, aplikowałem na takie stanowisko, stąd moje pytanie...
zdjecie uzytkownika
ej kej - 2014-08-04 21:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ktoś jest niepoważny.. napisał cieszcie się ,że macie pracę ... żałosne, a co myślisz , że nigdzie indziej nie ma pracy? za granicą przynajmniej coś odłożyć możesz, a jak nie chcesz jechać za granicę to kierunek Wrocław i tam na pewno coś znajdziesz lepszego
zdjecie uzytkownika
do wroclawia - 2014-08-08 17:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to we wroclawiu bedzie o tyle lepiej niz tutaj :> ? szczerze to ja nie wiem sam dlugo sie nad tym zastananawialem i nie wie mczy to jest dobry pomysl. bo tak na prawde to na ile kasy mozna w electroluxie mozna liczyc bo serio to dopiero rozgladam sie za powazna robota gdzies na produkcji bo mam dosyc pracy w rolnictwie w moim domu. to jak bede chcial pracowac w electroluxie to na co moge liczyc tak w ogole, bo nie chce marnowac czasu na jakies marne pieniadze i wtedy sobie pojade wlasnie np do wroclawia i znajde cos nawet w jakims sklepie.
zdjecie uzytkownika
wc piker - 2014-08-09 00:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uczmy sie szybko kochac liderow tak predko odchodza
zdjecie uzytkownika
robolux - 2014-08-09 22:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam najlepszy lider jest na piecu dawny wózkowy dobrze ciupciał u kierownika i dostał awansik oj a jaki cwaniaczek i głupi.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-13 08:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się podoba blondynka z białej


zdjecie uzytkownika
neon - 2014-08-13 18:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-13 08:50:47]:
a mi sie nic nie podoba nawet ta blondynka
zdjecie uzytkownika
dora - 2014-08-15 13:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie czy ktoś posiada może maila do Electroluxa w Świdnicy? Bardzo pilne!!!!!
zdjecie uzytkownika
luxa - 2014-08-16 13:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dora - 2014-08-15 13:31:54]:
Zakład niema emaila każdy w biurowcu ma osobiste emaile po nazwisku .
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-08-17 18:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Electrolux oddział w Siewierzu. Często się ogłoszenia pojawiają bo jest "sezon" to i jest zapotrzebowanie na ludzi na produkcji.

Z pracą bywało różnie- raz była norma bądź nadganianie żeby zrobić a raz coś było nie tak i staliśmy prze godzinę przy lini. Ogónie to nie można było sobie pozwolić na jakieś lewactwo bo dokładałeś element do urządzenia więc jak np.: pisałeś esa to linia stała i była afera (taki przykład)

Ogólnie kasa fajna. Koło 1800 zeta za 160h plus premia to wychodziło ze 2k. Chodź nie obyło się bez nadgodzin ale i tak za dwie soboty to sie 250 zeta wzięło.

Praca różna... Ale nie jakaś skomplikowana- trzeba było tylko dobrze sobie ogarnąć tak aby to szło w miarę sprawnie.

Liderze trochę walnięci ale to też zależało od zmiany. Najlepiej się z Bolkiem robiło :D. Latał, wkurzał się ale starał się pomóc aby to szło.

Ogólnie robota spoko. Chętnie bym tam popracował gdyby nie fakt że tylko to praca sezonowa.

No i dojazd na sezon do pracy jest w zależności od odległości. Z sosnowca kosztuje 5 złotych ale to i tak sie opłaca w porównaniu z biletami kzk
zdjecie uzytkownika
a - 2014-08-19 18:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda taka - 2014-07-26 02:46:06]:
współczuję tobie tego stresa :) a od siebie powiem temu bolkowi, żeby wyluzował, ponieważ to jego wkurzanie to na pewno efekt braku wystarczającej inteligencji emocjonalnej i inteligencji intelektualnej. za 300 złotych mogę mu to powiedzieć w rozmowie, w której nie będę się wkurzał. Ale czy ten bolek jest na to zdolny ?
zdjecie uzytkownika
NOSTROMO - 2014-08-22 20:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jakiś meczyk w nogę -pracownicy fizyczni kontra paniusie męscy z góry?
zdjecie uzytkownika
Taki sobie - 2014-08-23 11:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nową liderkę narzekacie, a może byście tak prześwietlili coniektórych panów liderów, bo z tego co widzę to wcale nie są tacy kryształowi.
zdjecie uzytkownika
nie lubie narzekac - 2014-08-25 14:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam szczerze nie lubie narzekac. tym bardizej na starego rpacodawce albo na tego nowego. aktualnie poszukuje roboty i jak czytam narzekanie wszystkich to nie wiem co o tym myslec. wezcie sie do roboty i piszcie konkretne informacje. 1800 złotych za pracę przez miesiąc wydaje się mi spoko. pzdr
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-14
Żródło: Gowork.pl
Świdnica
(dolnośląskie)
Miejsce pracy: Dział jakości- Laboratorium Obowiązki:1. Wykonywanie testów wg. obowiązujących procedur (testy zużycia energii, testy temperatur).2. Sporządzanie raportów z wykonanych testów.3. Weryfikacja wadliwych urządzeń zwróconych z rynku.4. Identyfikacja i propozycje poprawy problemów jakościowych.5. Tworzenie instrukcji jakościowych. Wymagania:1. Wykształcenie min. średnie techniczne 2. Dobra znajomość jęz
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-25 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś się może orientuje ile można zarobić w księgowości ? Zastanawiam się czy brać tą firmą pod uwagę.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-27 00:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie lubie narzekac - 2014-08-25 14:18:31]:
No to zapraszamy serdecznie!!! Popracujesz to zobaczysz...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski