Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-24 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widłowiec! - 2014-10-23 17:23:08]:
Szukaj innej pracy
zdjecie uzytkownika
do widłowiec - 2014-10-24 20:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaj dalej gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
ZŚ - 2014-10-26 00:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na produkcji na 3 zmiany. Mam 1950 brutto. Za soboty zawsze płacą :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-10-26 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A są 50-tki, jakieś premie, itp? Ile przy tej stawce 1950 można wyciągnąć netto przy sobotach i nadgodzinach?
zdjecie uzytkownika
ZŚ - 2014-10-27 15:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozna dostac do 20% premii. Liczysz ją od stawki brutto. Za sobote dostaniesz około 150 zł. Z 2100-2200 z nadgodzinami myśle ze da sie wyciągnąć. Za nadgodziny dzienne masz 50-tki, a za nocne 100-tki.
zdjecie uzytkownika
ZŚ - 2014-10-28 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2100zł = dwie zmarnowane soboty i 15 -20 nadgodzin wyjętych z życia, które można ciekawiej spędzić, a nie zostaniesz to zajadą cie jak psa
zdjecie uzytkownika
axel - 2014-10-28 21:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam zarobisz te 2100zł ale takim kosztem , że szkoda prywatnego życia
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-28 22:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZŚ - 2014-10-26 00:05:09]:
To Ty cholerny szczęściarz jesteś że Ci za soboty płacą!!! Albo po znajomości@!... Są działy gdzie w sobotę TRZEBA być za wolne@!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-28 22:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widłowiec! - 2014-10-23 17:23:08]:
SZUKAJ JAK NAJ DALEJ!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-28 22:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robolux - 2014-08-09 22:02:13]:
No toż to Ząbkowicki klan:)!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-28 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robolux - 2014-08-09 22:02:13]:
Dawny wózkowy który teraz nagle nie rozumie wózkowych! FASCYNUJĄCE!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-28 22:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robolux - 2014-08-09 22:02:13]:
No to może by mu (usunięte przez administratora)?!
zdjecie uzytkownika
bsgb - 2014-10-29 19:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za soboty płacą hahha chyba pracownikom biurowym... oby jak najdalej
zdjecie uzytkownika
weekend - 2014-11-07 16:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to tylko pracownicy biurowi paracują w soboty? i normalnie jest wtedy 6 dniowy czy 5 dniowy system pracy w tygodniu? jak się pacuje w weekend to potem te godziny są do odbioru jakoś w ciągu tygodnia czy po prostu dostaje się wtedy proporcjonalnie większą wypłatę albo traktuje jako jakąś premię, wiecie?
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-11-08 19:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weekend-nie paracuj,biura w soboty nie pacuja
zdjecie uzytkownika
viz - 2014-11-13 21:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ot siebie moge powiedziec że najcienrzej jest w jakosci. cały dzień trza latać i załatwiać różne rzeczy albo siedzieć 8 godzin przed komputerenm więc jak się wruci do domu to bolą nogi i oczy (są całe zaczerwienione, żebyście wiedzieli co to za bul jak pieką oczy codzień). patrząc z boku na linie to tam jest dużo lżej bo się tylko stoi i można cały czas gadać sobie. cały czas wszyscy narzekajom na jakosć ale nitk sobie nie zdaje sprawy jak tam jest ciężko. nie jeden zwas by odpuścił po pierwszym dniu!
zdjecie uzytkownika
dgndg - 2014-11-14 15:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam w jakości jest najciężej nogi to tak bolą od latania na fajke , że jakaś masakra , oczy bolą od komputera i ogólnie szukamy żeby coś znaleźć a trio rodzinne dalej robi tam?
zdjecie uzytkownika
wtf - 2014-11-14 20:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [viz - 2014-11-13 21:47:07]:
o (usunięte przez administratora)... w tej ''jakości'' to faktycznie musi być ciężko..od tak ciężkiej pracy chyba wam się mózgi gotują(lub ''muzgi'' jak wolicie) bo ciężko rozszyfrować to co napisałaś, może zamiast bonów na święta niech wam dadzą słowniki ortograficzne? Poza tym potwierdzam to co kolega napisał wyżej, więcej was na fajce widać niż w pracy.. (usunięte przez administratora)żałosne.
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-11-14 20:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dgndg - 2014-11-14 15:08:31]:
jakosci to w tym obozie nie ma ,ludzie przypadkowi ,kobiety z jakosci zarozumiale a jeszcze niedawno pracowaly na linkach iteraz nie rozpoznaja swoich kolezanek ze stanowisk ,przykro ale tacy wlasnie sa prostacy-polacy pozdrawiam wszystkie malowanki ktore awansowaly
zdjecie uzytkownika
myślący(mysiloncy)HA i ha kupa śmiechu - 2014-11-14 21:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
viz! słownik to naprawde jest Ci potrzebny.Broń sie napisz,że tak specjalnie pisałeś bo inaczej to katatrofa takie błędy w pisowni szok. To jak Ty to sprawdzasz?Jaka jakosć wychodzi skoro byki gorsze od zerówki(mam na mysli SP).
zdjecie uzytkownika
A - 2014-11-15 16:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha :) Chrystusie Niebieski jakie błędy :) "ot" haha "najcienrzej" hahah, jeju, edukacje na żłobku skończył/a :) ale obciach. A na emalierni czarnej byłaś/byłeś? Chyba nie muszę tłumaczyć jak tam jest, bo wszyscy widzą. Kto Cię tam wziął do tej jakości? Ty lepiej zasuwaj do empiku po jakieś pomoce edukacyjne dla przedszkolaków i nie wylewaj gorzkich żali na tym forum. Ciężko mu w kontroli, bo oczy pieką i trzeba załatwiać różne rzeczy, koń by się uśmiał. Nie mniej jednak łączę się w bólu
zdjecie uzytkownika
viz - 2014-11-15 17:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o boże. widzisz i nie grzmirz! co za banda malkoltentów. przecież chyba i tak najrzadziej chodzimy na fajke z całęgo zakładu. ja tez widze jak cały dzień tylko się krencicie pod palarniom! ja dużo nie pale i wogule u mnie mało kiedy zdaża się wyjść 2 razy przez godzine na papierosa, po mimo tego ze palic sie chce, a przecież nie bede muwić nazwiskami kto z was i ile wychodzi na fajke. bo wiem ze dosyc czesto. o błedy sie prosze nie czepiac, przecież to ssą zwykłę litrówki, a wy sie czepiacei. a jeśli chodzi o jakość gotowego produktu to jesli jest kiepska to sory, ale to wy je robicie.
zdjecie uzytkownika
A - 2014-11-16 14:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO PRZYGŁUP! 2 RAZY PRZEZ GODZINE? A MY MAMY PRZERWE CO 2 GODZINY. NIE PISZ JUZ BO SIE KOMPROMITUJESZ
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-06
Żródło: Gowork.pl
Oława
(dolnośląskie)
Opis stanowiska pracy Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za:- załadunek i rozładunek towarów- rozmieszczenie towarów w magazynie m.in. wysokiego składowania- prace magazynowe- rozwożenie komponentów na linie produkcyjne- obsługę wózka widłowegoPRACOWNIKOM OFERUJEMY:- ZATRUDNIENIE BEZPOŚREDNIO PRZEZ PRACODAWCĘ- UMOWĘ O PRACĘ- BOGATY PAKIET ŚWIADCZEŃ DODATKOWYCH (DOFINANSOWANIE WYPOCZYNKU, KARTY M
zdjecie uzytkownika
viz - 2014-11-16 17:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przygup? popatrz na siebie, o co ci chodzi
zdjecie uzytkownika
Grree - 2014-11-16 21:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-28 22:08:19]:
Do końca roku soboty są płatne
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x