Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Electrolux Poland

Opinie o Electrolux Poland

Pracowałeś w firmie Electrolux Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ojej - 2015-11-05 19:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby oferują prace team lidera, niby proste, a tu jak się wchodzi w oferte pracy to litania obowiązków! Taka osoba miałaby być odpoiedzialna za realizacje planu produkcji na podległym obszarze, kierowaniem zespołem podległych pracowników produkcyjnych no i produkcja wyrobu gotowego zgodnie ze standardami jakości i bezpieczeństwa.
zdjecie uzytkownika
das - 2015-11-07 18:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojej - 2015-11-05 19:28:47]:
a ty myślisz za co parę "tysi" tak zwany lider bierze...nieroby i tak nic nie robią,a mało tego większość z nich nawet nie wykazuje,że myśli...
zdjecie uzytkownika
obowiązek - 2015-11-08 11:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ojej - pewnie, że są obowiązki duże dla time leadera, ale przynajmniej dostaje wynagrodzenie adekwatne do powierzonych zadań no i dobry pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-11-08 18:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z tą sprzedażą pracowniczą jak bym chciał coś kupić do kogo mam się zwrócić z tym ??
zdjecie uzytkownika
SSAADD - 2015-11-09 18:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obowiązek - 2015-11-08 11:25:31]:
a co to są za obowiązki? nic nie robienie i ustawianie "rodziny" i udawanie ,że jest dobrze,no i zwalanie na "niebieskich"??
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-11-10 14:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no rzeczywiscie zakres obowiazkow na team leadre dosyc rozbudowany, ale widze ze w firmie trzeba umiec pracowac pod presja czasu dodatkowo
zdjecie uzytkownika
Magazyn - 2015-11-11 22:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2015-11-08 18:47:13]:
Do Tomka
zdjecie uzytkownika
ytr - 2015-11-12 17:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ojej co słuchaj a czego się spodziewałeś w pracy na tak prestiżowym stanowisku, zawsze wiadomo że będzie dużo obowiązków
zdjecie uzytkownika
ZWOLNIONA - 2015-11-22 00:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WLASNIE MNIE ZWOLNILA LIDERKA ANKA.S
KTOREJ Z GORY BARDZO DZIEKUJE I ZYCZE ABY LOS SIE TYM SAMYM ODPLACIL A WIERZE
ZE TO NASTAPI NAPEWNO NIE WARTO BYC UCZCIWYM I TAK TO NIE DOCENIAJA LUDZKIEJ WARTOSCI,,ANNA S TO OSOBA BEZ UCZUC!!!!!!

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-11-24 19:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć mam takie pytanie ile dostaje monter na start zatrudniony prosto przez electrolux wie ktoś ??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-26 08:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się przyjmowałem ze 2 lata temu. Bez jakiego kolwiek doświadczenia na produkcji i dostałem 1800 plus premia. Sądzę że teraz to minimum 2000 no chyba że jesteś bardziej ogarnięty to dostaniesz więcej
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-11-26 20:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-11-26 08:38:32]:
idz na piekary to zaczniesz cpac tam sami narkomani ale jest dobrze z osłami najwiekszymi robic ale sa i wedkarze co dybia za talerz zupy
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-12-01 13:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
???
zdjecie uzytkownika
walker - 2015-12-02 11:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-12-01 13:35:32]:
dzięki ???
zdjecie uzytkownika
sok - 2015-12-02 15:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajną ma Electrolux ofertę na magazyniera z papierkiem na operowanie wózkiem widłowym. Praca jak praca, kto był na magazynie to wie, ale jednak w takiej firmie to lepiej robić.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-12-02 16:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [walker - 2015-12-02 11:25:03]:
Chodzi ci o liderke z L1 ?
zdjecie uzytkownika
roy - 2015-12-03 14:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sok - 2015-12-02 15:41:35]:
hah jasne, kto dłużej porobi, to zobaczy, że ta oferta to wyzysk i mobing, beznadzieja i lizodupstwo
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-12-03 15:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Liderka mała w ciemnych włosach z L1 ma na imię Ania
zdjecie uzytkownika
Ksiegowosc - 2015-12-05 23:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2015-11-01 21:52:06]:
Tak sa przewidziane znaczne podwyższki po nowym roku, czynszu, gazu, wody, prądu...
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-12-12 18:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
włąsnie widziałem ze od nowego roku oprocz podwyzek wspomnianych wyzej :) maja zatrudniac pracowników, pewnie juz po nowym roku chociaz oferty z tego miesiaca chyba na produkcje
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-12-15 16:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten zakład to jeden wielki bajzel.Szczególnie prasy i przyrządy.Non stop coś nie działa.A najgorsza to jest ta debilka dorotka.Gówno wie o produkcji a się mądrzy.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-12-18 09:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sad - 2015-02-14 05:41:59]:
Akurat ja tam pracuje po to by zapłacić czynsz za mieszkanie i żeby coś na życie zostało ;) Nie oceniaj innych , zajmij się sobą i swoim tyłkiem ;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-18 18:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są u was zarobki przez agencję?
zdjecie uzytkownika
sad - 2015-12-19 01:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-12-18 09:18:37]:
...widać...zaskok jak z ems-u z lekkim opóźnieniem ^^
zdjecie uzytkownika
adrianek - 2015-12-21 20:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema... ostatnio widziałem, macie fajnego pracownika... pomyka niebieskim oplem ze swoją kobietą i hehe ale z tego co go znam, to hetero on nie jest... a za takiego się uważa. wiem, że jest ze świebodzic, mieszka w świdnicy, a do niedawna był z takim gościem, starszym od niego... ponoć mówią o nim, że więcej miał klientów, niż biedronka i ponoć ksywę miał/ma ciasnyarczi
zdjecie uzytkownika
cave - 2015-12-23 17:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrianek - 2015-12-21 20:03:41]:
ale z tego co go znam he he gratuluje
zdjecie uzytkownika
ANIELO - 2015-12-27 04:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maciek już teraz mają jakieś oferty pracy, chociażby na magazyniera. Wymagają jedynie dobrego stanu zdrowia i gotowości do pracy w systemie 3 zmianowym.
zdjecie uzytkownika
gracio - 2016-01-07 17:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale chyba nikt wam koledzy nie powiedział, że w Electroluxie na magazynie nie zarobi się kokosów. Jak ktoś ma wykształcenie wyższe to niech od razu uderza na stanowisko technika
zdjecie uzytkownika
pracuję tu - 2016-01-08 15:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [reedii - 2015-10-22 21:29:40]:
2080 podstawy od 2016 + 15% premia
zdjecie uzytkownika
Mariolka - 2016-01-09 20:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2080 zł podstawy to nie jest wcale tak źle, tym bardziej, że do tego dochodzi 15% premii. Ja się tam zastanawiam nad praktykami w HR u nich, bo szukają ludzi. Znajoma kiedyś była i wiele się nauczyła, zdobyła duże doświadczenie jak na fakt, że to praktyki są.
zdjecie uzytkownika
fant - 2016-01-11 23:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawa za wysoka nie jest, ale patrząc na prowizje czy premie, które można uzyskać, to całkiem ciekawie się to zapowiada. W ogóle firma ma wiele ofert, każdy coś znajdzie dla siebie.
zdjecie uzytkownika
a few - 2016-01-14 02:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, że każdy znajdzie coś dla siebie a dodam tylko, jeśli chodzi o te premie, że nie tak ciężko jest uzyskać własny plan także premie na luzie się uzyskuje
zdjecie uzytkownika
FIDEO - 2016-01-14 15:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo coś o podwyżkach kiedy będą ?
zdjecie uzytkownika
FIDEO - 2016-01-15 11:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jakie ?
zdjecie uzytkownika
EdNight - 2016-01-15 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak się miewa "pan" Michał Rzepka z L5? Szczęka jeszcze nie była drutowana? Jak nie to z chęcią rozwiąże ten problem tylko niech nie ucieka przez tylną bramkę bo w zakładzie przy kierowniku to każdy może kozaczyć.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-16 14:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda @Sebastian, że tak trafiłeś. Podejrzewam, że w całej firmie Eletrolux nie pracują jedynie takie osoby, które mają problem z przeprowadzeniem rekrutacji/ Może spósrbuj gdzie indziej, do innej siedziby
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-22 12:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak się jest na chorobowym to premie szlak trafia ?
zdjecie uzytkownika
iguana - 2016-01-22 12:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam ze znajomy pracuje w Electrolux w dziale zakupów i nie może się nadziwić skąd tyle negatywnych opinii. co do premii @gość akurat nie miał pewności,ale chyba wypłacają.
zdjecie uzytkownika
The True - 2016-01-24 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli z winy pracodawcy( a takich wiele w tym zakładzie)brakuje komponentów do produkcji (montaż) to pracodawca jest temu winny a nie pracownik,tutaj szeregowy,który ma wypisaną bez zgody przepustke bo nie ma w w tym momencie produkcji.Pracodawca ma zapewnić pracę co najmniej ośmiogodzinną bez wypisywania pracownika do domu,który ma później odpracować zaległe godziny nie z jego winy.
zdjecie uzytkownika
odis - 2016-01-24 13:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@The True, no masz rację, ale chyba w Electroluxie jednak jest sporo pracy, bo nawet teraz szukają ludzi na kilkanaście stanowisk. Najpopularniejsze ogłoszenie to specjalista ds. sprzedaży. Wymagane jest doświadczenie, ale oferują tez szkolenia.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-24 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!Czy ktos moze mi napisac jakie są zarobki u was w zakladzie,ale na reke,i jak mnie wiecej wyglada praca chodzi mi czy mace jakies normy i czy ogolnie jest to ciezka praca fizyczna jak dla kobiet.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-01-26 17:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest stawka na produkcji za godzinę ?
zdjecie uzytkownika
Eleonor - 2016-01-27 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć kochani czy do Electrolux Poland Sp. z o.o. Oddział Oława są aktualnie jakieś przyjęcia? Widziałem gdzieś ogłoszenia na specjalistów, ale nie mogę namierzyć ich teraz
zdjecie uzytkownika
nolte - 2016-01-27 16:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2016-01-26 17:14:53]:
stawka większa niż życie
zdjecie uzytkownika
budi - 2016-01-30 10:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nolte - 2016-01-27 16:25:22]:
no w tej chwili w Oławie szukają głównie ludzi na stanowisko Supply Planner . Łatwo znajdziesz je nawet na goworku jak tylko rzucisz okiem na ich stronie.
zdjecie uzytkownika
emilka - 2016-02-01 11:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna opcja, że można tutaj przeglądać oferty. Choć Electrolux to w sumie jedna z niewielu firm w ten sposób się ogłaszających. Duży wybór ofert, ale ciężko im sprostać.
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2016-02-04 09:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o informację czy podstawa o której piszecie 2080zł to brutto czy netto
zdjecie uzytkownika
celnik - 2016-02-04 11:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 podejrzewam, że brutto. Najczęściej mówi się o stawkach brutto.. na rękę wyjdzie trochę mniej, ale na początek to chyba nie najgorsze zarobki i sądzę, że Electrolux szybko je podniesie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko konkretnie i na temat, żadnych zbędnych pytań
Pytania: Krótka wzmianka co oczekują ode mnie, czy mam jakieś pytania i co oferują
zdjecie uzytkownika
supermocny - 2016-02-09 11:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiolka to jest stawka brutto to 2080...
zdjecie uzytkownika
niek - 2016-02-09 11:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie gadaj supermocny.. 2080 brutto to na rękę jakieś 1600 złotych jak tak na szybko w głowie liczę. Dla mnie to dość mało, Eletrolux powinien więcej płacić

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Electrolux Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert