Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Electrolux Poland

Opinie o Electrolux Poland

Pracowałeś w firmie Electrolux Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-07 07:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olo co Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba się znać a widocznie Ty tego nie zrozumiesz dlatego tam nie dostaniesz się nigdy
zdjecie uzytkownika
ines - 2015-05-11 00:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi się dawać poniżać, słuchać gróźb o zwolnieniu i psychicznie wykańczać to ta ''firma'' jest w sam raz. Nikomu nie polecam. 3 lata pracy tam i miałam dosyć, odradzam każdemu!
zdjecie uzytkownika
leszcz - 2015-05-19 17:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz idziemy po piszczałe czekamy na niego po drodze do domu fokusiku
zdjecie uzytkownika
lola k. - 2015-05-25 12:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie poszukuję zatrudnienia w Electroluxie, a słyszałam że pilnie poszukują Accountant z językiem francuskim. siedziałam pół roku w PAryżu, trochę języka poznałam bo w kawiarni pracowałam, i mam nadzieję że to wystarczy aby tą prace dostać. ogłoszenie jest jednak w języku angielskim, ciekawe w takim razie w jakim języku jest umowa o pracę
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-26 09:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [lola k. - 2015-05-25 12:47:02]:
Umowa jest w języku Hebrajskim.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-04 18:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-05-26 09:05:23]:
czesc a te dwa cwaniaki z piekarow ze swoim liderkiem co duzo gadają o ludziach moze by sobie lustereczka kupili i sie w nich przyjrzeli to bedzie ubaw
zdjecie uzytkownika
bu - 2015-06-12 10:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-06-04 18:25:19]:
szczególnie ten z tym swoim telefonem??? heheheheeh śmieszny typek
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-17 22:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego komentują tylko ludzie nie zadowoleni , zapewne w każdy zakładzie gdzie pracowaliście byliście nie zadowoleni i marudzicie na liderów a to ich praca lider tez ma nad sobą kierownika który go rozlicza zaznaczam ze nie pracuje w eluxie . Praca nie jest zła zapraszam do biedronki na skarbimierz , tam jest to samo duza rotacja ludzi część zadowolona część nie , pracownik owszem zarobi i 3 tys na rękę ale jakim kosztem , plecy siadają , praca 2 zmiany od 10 rano do 20 nocka od 20 do 5 rano często dłużej
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-06-24 18:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat w o, ze umowa jest w języku hebrajskim to nie uwierzę, pewnie jest po polsku tylko ściemniacie. Mnie teraz zainteresowała posada montera w electroluxie http://www.gowork.pl/praca_podglad,5924434?keywords=®ion=swidnica ogłoszenie całkiem fajne, praca na trzy zmiany, zatrudnienie bezpośrednio w firmie chyba zaaplikuję.
zdjecie uzytkownika
antydlatego - 2015-06-27 12:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rudy przestaje być kozakiem kiedy przekracza brame tego electrobozu, nie warto nim sobie ręce brudzic bo zaczna smierdziec..
zdjecie uzytkownika
asadas - 2015-07-02 20:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
komentują to tylko ludzie niezadowoleni bo tylko tacy tam pracują proste
zdjecie uzytkownika
lux - 2015-07-05 22:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ukraińcy tam pracują tania siła robocza a skiba was jebie na maxa i pszydupasy jego dobrze wam tak w tym kołchozie.
zdjecie uzytkownika
EMS - 2015-07-08 01:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemka ale z premią to w tym miesiącu zaszaleli ha ha 7% beznadzieja !!!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawski10 - 2015-07-10 09:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Elektroluxie niespełna rok,jako normalny fizyczny pracownik. Czytając opinie malkontentów dziwie się że jeszcze tam pracują. Popracujcie troszkę za większe pieniądze a wówczas zobaczycie ile się wymaga od pracownika na szeregowym stanowisku. I by było jasne nie staje w obronie kadry zarządzającej niższego stopnia bo im faktycznie brakuje szkoleń z zakresu stosunków interpersonalnych. Ogólnie polecam pracę w tej firmie, ale osobom które chcą pracować.
zdjecie uzytkownika
cave - 2015-07-11 17:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski10 - 2015-07-10 09:23:10]:
takie rzeczy tylko w erze
zdjecie uzytkownika
aro 12 - 2015-07-25 12:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jakie są zarobki ślusarz narzedziowego w firmie dodam rze mam 30 letnie doświadczenie w zawodzie? Zgury dziekuję
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-07-26 23:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aro 12, niestety nie jestem w stanie pomóc, bo sam interesuję się zarobkami w Electroluxie. Mnie interesuje jednak inne stanowisko, a mianowicie konstruktora mechanika, Mają bardzo duże wymagania, doświadczenie i wyższe wykształcenie i masę innych rzeczy, ale oferują tylko zlecenie na 12 miesięcy.. Słabo.
zdjecie uzytkownika
leopold - 2015-08-10 13:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Harry - 2015-07-26 23:20:59]:
Jaka temperatura na hali ?
zdjecie uzytkownika
nolte - 2015-08-14 18:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leopold - 2015-08-10 13:15:51]:
-12
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 14:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-08-21 14:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY KTOS ZNA "RUDĄ" L6. JAK ONA SIĘ NAZYWA??
zdjecie uzytkownika
ALLADYN - 2015-08-25 07:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM W TYM ZAKŁADZIE DOSC DŁUGO ALE DAŁEM SOBIE SPOKUJ DLACZEGO? JEST TAM CORAZ GORZEJ LUDZI TRAKTUJA JAK W OBOZIE NAWET W TE UPAŁY TARGALI PO 12g PRZYCHODZI LIDER 5 MINUT PRZED KONCEM ZMIANY I KAZE CI ZOSTAC DO 2 W NOCY ALE TO ZE NIEMASZ SIE CZYM DOSTAC DO DOMU TO JEGO JUZ NIE INTERESUJE A JESLI SIE NIE ZGODZISZ RAZ TO DRUGIM RAZEM PO PREMI A TRZECIM WYLOT NIESTETY TAKIE SA REALIA pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-08-26 12:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@HARRY współczuję, że musiałeś pracować w takich warunkach. Chociaż z drugiej strony co pracodawca ma poradzić na to, że są upały.. Niestety w większości zawodów jest tak, że klimat czy temperatura nie może mieć wpływu na wykonywaną pracę. Robić i tak trzeba, niestety. Miejmy tylko nadzieję, że to wróci do normy.
zdjecie uzytkownika
gert - 2015-08-26 21:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam co ludziska uciekają z kołchozu najgorszy zaklad w Świdnicy burdel na maxa takie jest kierownictwo.Ten zakład jest dla Ukrainćów.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko konkretnie i na temat, żadnych zbędnych pytań
Pytania: Krótka wzmianka co oczekują ode mnie, czy mam jakieś pytania i co oferują
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 00:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
abba - 2015-08-28 00:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obrażaj Ukraińców oni swój honor mają.Najgorszy zakład w SWIDNICY to Nifco.
zdjecie uzytkownika
Onaaa - 2015-08-30 16:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abba - 2015-08-28 00:38:56]:
To chyba w electroluxie nie robiles....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Electrolux Poland?
Zadaj pytanie
alert