Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lolipop - 2014-07-14 11:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hymm ? Z tym czy jest taki zaje**sty to moge sie klucic ale spoko. A propo tych sobot niech zmiana Krystiana robi bo zmiana Adriana jezeli cos sie ze psuje nie leci do domu zaraz tylko tyra do konca zeby tylko bylo zrobione liczba musi byc. A po za tym winienie innych zmian jest bez sensu. Bo w tamtym roku inne zmiany smazyly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na lezaczkach a zmiana Adriana tyrala po 12 godzin by zrobic 1000 sztuk wiec poprostu niech tyraja teraz inni a nie miesem sie obrzucaja hahaha :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-14 15:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że najlepszym rozwiązaniem, które powstrzyma wszystkich od kłócenia się będzie po prostu równy podział pracy i brak leniuchowania w pracy i wyrobienie tego co jest zaplanowane. Myślę, że to będzie najlepsze dla wszystkich i nikt nikomu nic nie będzie wtedy zarzucał i będzie się pracowało przyjemniej.
zdjecie uzytkownika
Gall - 2014-07-15 09:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tym, ze Adrian radzi sobie o wiele lepiej od Mateusza.bylo to widac od razu jak tylko zostal sam. Mateusz to taki troche karierowicz ale chyba mu cos nie wychodzi haha.i dokladnie, w tamtym roku przed urlopem tyralismy po 12 h wiec teraz zmiana Krystiana niech nie narzeka. o co chodzi z nową liderką?ona bedzie na jakiej linii?mam nadzieje ze nie na 6 bo nie robi dobrego wrazenia.a zreszta tam sie tak wszystko zmienia ze juz nic mnie nie zdziwi. liderow na 6 przerabialismy juz tylu ze mozna sie pogubić. jesli ktos nie zgadza sie z tym ze Adrian jest najlepszym liderem na 6 to chyba nie pamieta jak bylo z jego poprzednikami.doceńcie to co macie w tym momencie bo powodów do narzekania bedzie mnostwo jak zmienią nam lidera, oby nie!!!!w ogole to chyba u pracownikow Electroluxa normalne ze jak tylko przychodza do pracy są juz niezadowoleni.pracuje tu juz pare lat i mam wrazenie ze jest coraz gorzej.Ludzie, cieszcie sie ze macie prace!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nienarzekam - 2014-07-15 14:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mam wrażenie, że ludzie coraz bardziej zaczynają narzekać na wszystko. nie wiem co się takiego zmienia w naszej mentalności. myślę, że nie jest to domena pracowników electroluxa tylko wszystkich innych fabryk i firm. Za dużo telewizji chyba oglądamy...
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-15 21:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jakiej jestes plci ,nie narzekam.ale zarobki w tym zakladzie sa za niskie pracujemy bardziej wydajnie jak za granica a zarobki marne chyba pracujesz w biurze pozdro, niewolnik
zdjecie uzytkownika
nienarzekam - 2014-07-16 14:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nolte orientujesz się jakie stawki są oferowane tym pracownikom za granicą? jeśli dużo wyższe co mnie nie do końca dziwi to nie do końca jestem pewny czy da się coś z tym zrobić. oprócz tego my jesteśmy niestety albo stety w Polsce i zarobki wyglądają jak wyglądają i chyba nie prędko to się zmieni
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-16 19:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nienarzekam - 2014-07-16 14:58:49]:
pozdrawiam i jest mi przykro ze zyjemy w takim kraju
zdjecie uzytkownika
Naj faj niej sza zmi a na a - 2014-07-17 17:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne,ze Adrian jest spoko, ale jako kolega z pracy ale nie lider, bo nie umie stanowczo postwiac sie ludziom ,ktorzy weszli mu juz dawno na glowe! Robicie z nim co chcecie, a on biedny nie umie sobie z wami poradzic, szkoda chlopaka tylko, dlatego najlepeij jakbyscie dostali nasza liderke, ona idelanie sprawdziłaby sie na waszej zmianie, nie pozwalałby wam chodzic co chwile na papieroska i lazic po linii i nic nie robic , bo wy wlasnie tak robicie, a potem dziwia sie wszyscy ze normy nie macie! Nie ośmieszajcie sie na forum ze jesteście najlepsi, bo chyba tylko w nic nie robieniu! Nie nadajecie sie do współpracy nawet miedzy soba, wiecznie sie kłócicie, oskarżacie,a w pracy jak nie ma dobrej atmosfery miedzy pracownikami to nie ma efektów pracy i tyle! U nas na szczęście wszyscy sie umiemy dogadać, lubimy sie i jeden drugiemu pomoże w razie potrzeby, niestety ostatnim czasem lierka ma na nas zly wplyw,poprzez presje jaka chce na nas wywolac, jesli nadal bedzie stac nad ludzmi i patrzec na rece to niestety normy nie bedziemy robic. Poza tym Krystian to Krystian, jest najlepszy dla nas, zna nas wszystkich bardzo dobrze a my wiemy co mozemy sie po nim spodziwac i nie chcemy kogoś nowego nie obrazajac nowej liderki, po prostu takie zmiany nie służą nikomu. Mam nadzieje, ze zostanie oddana wspanialej zmianie Adriana:) Moze w koncu przyjdziecie w sobote do pracy tak jak Pan (usunięte przez administratora) obiecal:)
zdjecie uzytkownika
nienarzekam - 2014-07-17 18:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a nie orientujesz się nolte albo właśnie Ty inny użytkowniku który to czytasz ile zarabiają za granicą w fabrykach electroluxa, bo z tego co wiem to są takie ?
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-17 22:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Naj faj niej sza zmi a na a - 2014-07-17 17:58:45]:
ludzie o co wy sie spieracie ,która zmian e



















ludzie o co wy sie spieracie czy krystian czy adrian itd, ich interesuje tylko licznik a nie robole jak beda zwolnienia to kazdego z was zaprowadza do biura bez skrupolow i wtedy napiszecie opinie ktory lider jest the best-good lock
zdjecie uzytkownika
stinson - 2014-07-19 10:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Naj faj niej sza zmi a na a - 2014-07-17 17:58:45]:
Tak tak juz wszyscy sa be i zmiana Krystiana jest najlepsza NIE jestescie bo jak ktos juz wspomnial wczesniej wy jak sie ze psuje cos to idziecie do domu a zmiana Adriana tyra zeby tylko byla jakas liczba na liczniku . Ludzie u Krystiana tez moga wszystko na zadanie w piatek pierdyknac a pozniej ktos musi zostac po godzinach bo komus sie do pracy w piatek nie chcialo przyjsc bo jest juz weekend i trzeba sie napic zawsze ludzi im brakuje zawsze cos a jak ludzi potrzeba na zmianie u Adriana to nikt nie przyjdzie bo sie nie chce bez jaj. Jakos zmiana Adriana daje sobie rade bez 9 osob i nie ma placzu. I norma jest i kazdy zadowolony. A liderke to sobie zatrzymajcie bo ona sie napewno tam nie przyda bedzie gorzej niz za czasow pewnej liderki na l6 i po zwalnia ludzi i nie bd kto mial tyrac jak osiol a propo fajek to wszyscy chodza wiec po co takimi szczegolami sie przejmujecie ludzie ogar i do roboty !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-20 09:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale sie chwalicie jeden przez drugiego pewnie praca jak wszędzie możecie zawsze zmienic a nie tylko narzekac zmiana czy ty Krystiana /Adriana/Adama każdy robi swoje raz jest norma raz niema zachowujecie sie jak dzieci bo ten leprzy a ten gorszy wszędzie dobrze gdzie nas niema
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-21 11:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, z tego co widze to ciagle gdzies rekrutuja w electroluxie, dla mnie to podejrzane, ale trafilem na ogloszenie bo szukam pracy jako monter. pod swidnica jakos ciezko mi znalezc robote wiec mam do was pytanie, czy tyle tych przyjec jest z powodu ciezkiej pracy w electroluxie na hali czy moze zupelnie innego, moze zwalniaja czest o ludzi ? na prawde prosze o odpowiedz na moje pytanie - nie mam ochoty po miesiacu znowu szukac pracy i sie denerwowac, ze mnie wywalili i zupelnie nie wiem dlaczego
zdjecie uzytkownika
monterka - 2014-07-21 21:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2014-07-21 11:57:06]:
Spróbuj, nie jest tak zle. ludzie przesadzają. ja jestem kobietą, moze nie mam bardzo cięzko, mężczyzni różnie.wydaje mi sie ze to jest tez tak według warunkow danego czlowieka. nie dasz sobie rady w jednym miejscu to dadzą cie gdzie indziej. czy zwalniają tak czesto to chyba raczej nie, jesli dobrze pracujesz, nie bierzesz co chwile l4 czy na żądanie to cie raczej nie zwolnią. według mnie powinienes spróboac, ewentualnie w trakcie szukaj czegos innego, ale juz narazie bedziesz mial jakąś pracę. nie wywalą cie tak po prostu bo będą mieli takki kaprys
zdjecie uzytkownika
XXXXXXX - 2014-07-21 21:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Koko - 2014-06-17 09:38:44]:
wiem o kogo ci chodzi i zostaw tę dziewczynę w spokoju
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-22 12:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poweim szczerze, ze obserwuje firme electrolux i oferty jakie wrzucaja i prawie codziennie jest cos nowego na jakims portalu... pewnie kobiety maja troszke lzej niz faceci, bo pewnie mniej sie od nich troszke wymaga. wiadomo warunki fizyczne sa ograniczone, faceci maja jednak troszke wiecej sily. oczywiscie nie bierz tego monterka jaako atak na ciebie, bo sa i slabi faceci. ja jesli juz mam prace to nie preferuje brania ciagle l4 bo uwazam, ze to bezsensu. albo sie pracuje albo sie leniuchuje. potem ludzie sie dziwia, ze traca prace. powiem szczerze, ze mnie zachecilas monterka i chyba zrobie tak jak napisalas, ze bede szukal w trakcie pracy. a jak mi sie spodoba to zostane. tylko mnie zastanawia dlaczego tyle ludzi teraz poszukuja do pracy?
zdjecie uzytkownika
monterka - 2014-07-24 14:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2014-07-22 12:48:14]:
Ja trzymam kciuki naprawdę spróbuj.moze jest więcej zamówień dlatego pitrzebuja więcej ludzi a poza tym co chwile ktoś tez odchodzi z różnych powodow/wyjazdow i w ogóle wiec ludzie są potrzebni.pozdrawiam;)
zdjecie uzytkownika
lato lato - 2014-07-24 18:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to moze tak po prostu zatrudniaja tylko na chwile przez to ze ludzie urlopy biora i nie ma ludzi do pracy? nie chcialbym pracowac sobie tylko przez miesiac a potem dostac wypowiedzenia, ze sie do niczego nie nadaje i nie jestem potrzebny... ciekawe czy to wszystko jest mozliwe w electroluxie pzdr
zdjecie uzytkownika
nilson - 2014-07-25 15:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lato lato - 2014-07-24 18:13:59]:
Ludzie w tym G-e nie chcą pracować tam jest obóz pracy to i dlatego ludzie popracują 2-3 M i się zwalniają takie jest do D kierownictwo same chamy.Pracownik jest dla nich śmieciem.
zdjecie uzytkownika
Idnywidualny niebiesko oki. - 2014-07-25 22:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tak krótko...do kadr.Ludzie pogadajcie,posegregujcie i w końcu przyjmijcie tych ludzi odpowiednio z kwalifikacjami i zaangażowaniem (to Wasza robota a jak by inaczej)do odpowiednich stanowisk.Anie przyjmujecie beznogiego do skakania na dwie nogi.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: pracuj.pl
Kraków
(małopolskie)
At Electrolux we share a common goal – to make everyday life easier and more enjoyable. Our people work to reach this goal and they all contribute to the Group’s success. With a presence in more than 100 countries Electrolux is a truly international company, which gives opportunities to succeed and professionally grow.AP Project Specialist in Quality and Continuous Improvements TeamLocation: Kraków Nr ref: APCont/14 Objectives:Driving AP process
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
prawda taka - 2014-07-26 02:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak słyszę helloł przeciagniete to mnie trafia. wiadomo o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
prawda taka - 2014-07-26 02:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak wam ale jak ja słyszę helloł to mnie trafia. liderka z /6 czasami ma odpaly ale ogólnie może być.
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2014-07-30 23:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy pieprzycie o tym,że zagranicą zarabiają wiecej. NIE LICZY SIE NOMINALNA LICZBA KTÓRĄ ZARABIACIE, tylko CO MOŻECIE ZA TO KUPIĆ. Nie mówię,że w Polsce jest lepiej. Ale zarabiać minimalna w Anglii 5tyś zł,to nie znaczy 'Żyć za 5tyś złotych" Bo samo wynajęcie normalnego mieszkania tam to 4tyś :)[normalne,2 pokoje,salon]. Dla mnie to w Polsce możemy zarabiać nawet 500zł jak zycie bedzie tanie. Bo można zarbaiać 5tyś i mieć chleb za 20zł a można zarabiać 500zł i mieć chleb za 20gr..
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-07-31 11:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Niemczech ludzie zarabiają 1800 eu. Litr paliwa kosztuje 1.40 eu. W Polsce człowiek zarobi 1800 pln. (jak pracuje też w soboty). Litr paliwa kosztuje 5.60 pln. Taką różnicę widać gołym na wszystkim. Realnie płacimy za wszystko 4 razy więcej w stosunku do tego ile zarabiamy niż kraje zachodnie. Gdyby w Polsce weszło euro, Absurd widoczny byłby gołym okiem.
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-31 19:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2014-07-31 11:31:56]:
nie wiem olek czy pracujesz w elektroluksie ale za soboty w nim nie placa to tyle
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski