Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELECTROLUX Poland

Pracowałeś w firmie ELECTROLUX Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-07 18:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorro - 2014-07-06 22:57:58]:
nowa liderka z 6 robi miny jak jas fasola zajebista
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-07 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nolte - 2014-07-07 18:51:55]:
pracuje na 6 i nic do niej nie mam jest nowa jeszcze zdazy sie obrzydzic ta praca
zdjecie uzytkownika
Fasola - 2014-07-08 19:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nolte - 2014-07-07 18:51:55]:
hahaha! jest mega beznadziejna,panoszy sie z nosem zadartym do gory , z zacisnietymi ,zebami jakby chciala pogryzc wszystkich na linii ktorzy smią na nia spojrzec :D 3 dzien w pracy a zwrocila uwage juz co drugiej osobie..... starszne ;/ wiecej luzu Pani Aleksandro! bo nikt nie lubi takich typow osobowosci. Mamy nadzieje ze to przejsciowe tornado na l6
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-09 11:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w ogóle to od kiedy ta nowa liderka robi na 6? jakoś jej jeszcze nie widziałem. Ciekawe na jak długo u nas zawita... mega dużo ostatnio chyba zwalniają i ciągłe zmiany w firmie... co to się dzieje..
zdjecie uzytkownika
borek - 2014-07-09 19:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nolte - 2014-07-07 18:48:12]:
mozesz podac date jej wystepu bo jestem jej fanem z panela
zdjecie uzytkownika
gosc1 - 2014-07-10 16:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Electroluxie byłaby fajna gdyby nas traktowano po ludzku, sprawiedliwie i zapewniano nam warunki odpowiednie do pracy! Pan kierownik jeden z drugim zawyżają normy na l6 od poniedzialku! Wykorzystuja nas do ostatnich sił, bo zaklad ma takie "widzi mi sie" na ten rok aby wyprodukowac milion kuchenek! No to prosze bardzo, traktujcie nas sprawiedliwie to bedziemy robic a jak zwykle zmiana najlepsza w calym zakladzie czyli zmiana Krystiana, robi za wszystkich nie tylko z linii 6 ale z calego zakladu z tego wynika ;/ Na innych liniach w ogole sie nie wyrabiaj z norma wiec kto ma nadrobic jak nie zmiana Krystiana! ;] nie dosc,ze co chwile nas wykorzystuja, to na l2 na nadgodziny po nockach zeby pomoc ludziom obowiazkowo trzeba bylo zostawac,to teraz soboty pracujace sobie wymylili oczywiscie za dzien wolny a nie za pieniadze! W dodatku Adriana zmiana w ogole ma gdzies i nie przychodza w ogole do pracy w soboty no i oczywiscie kary zazdnej nie dostana bo oni moga wszystko w tym zakldzie, tylko zmiana Krystiana sie daje i pozniej jest wysmiewana przez pozostale zmiany,zero sprawiedliwosci w tym zakladzie... jeszcze ta panujaca wiecznie sauna na hali wykancza ludzi a przerw dodatkowych oczywiscie nie ma, bo lider woli norme zrobic niz ulzyc troche pracownikom! Jak jest audyt to każą zaraz sobie powtarzac kardynalne zasady czyli np chodzenie po sciezkach dla pieszych ale przepraszam bardzo idac do wc nie mam sciezki dla pieszych bo co mi sie stoi na przeszkodzie?? ogromny dzwig ktory nie mial gdzie zaparkowac w zakladzie i niestety musze isc droga dla wozkow, co wiaze sie z tym ze istnieje szansa ze mnie przejedzie i bedzie to moja wina oczywiście, bo przecież nie ide droga dla pieszych! ABSURD!
zdjecie uzytkownika
monti - 2014-07-11 14:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi sciezkami to troche paranoja, ale no coz zrobic pozostaje zachowac szczegolna ostroznosc i moze nikomu sie nic nie stanie. mam nadzieje, ze zawsze wszyscy bezpiecznie dotra tam gdzie oczekuja. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hwdp - 2014-07-13 16:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro zmiana Adriana jest najlepsza to nie musi robić sobót.Proste!! Jeśli nie ma awarii jestesmy w stanie zrobic norme,lub więcej niż norme nawet przy ciezkich modelach. Mamy fantastycznego lidera i ta zmiana od kiedy on zostal sam, bez Mateusza który nie potrafil sobie z niczym poradzic i zawsze wyslugiwal sie Adrianem, jest the best!!!!Adrian ma podejscie do ludzi, spokoj w sobie przy czym do tej pracy az chce sie przychodzic, zna doskonale kazde stanowisko i jak nie ma pracownikow sam staje na linii i zapieprza.Ludzie go lubią i szanują i on ma szacunek do pracownikow.zmiana Krystiana zostawia po sobie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zero przedmontażu wiec dobrze, niech robia soboty a niech nie mają do nikogo pretensji.Krystian sam w sobie jest ok, ale chyba ludzie mają na niego zbyt duzy wplyw.jak nie jeden popierzony lider Adaś robi zdjecia linii po innych zmianach i biegnie z tym jak piesek do kierownika, zeby sie pochwalic.O nie, panie Adamie, to jest zachowanie doroslego czlowieka??niech kazdy zajmie sie sobą i swoją zmianą a od zmiany Adriana sie odwali, bo w tym momencie to najlepsza zmiana na L6
zdjecie uzytkownika
lolipop - 2014-07-14 11:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hymm ? Z tym czy jest taki zaje**sty to moge sie klucic ale spoko. A propo tych sobot niech zmiana Krystiana robi bo zmiana Adriana jezeli cos sie ze psuje nie leci do domu zaraz tylko tyra do konca zeby tylko bylo zrobione liczba musi byc. A po za tym winienie innych zmian jest bez sensu. Bo w tamtym roku inne zmiany smazyly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na lezaczkach a zmiana Adriana tyrala po 12 godzin by zrobic 1000 sztuk wiec poprostu niech tyraja teraz inni a nie miesem sie obrzucaja hahaha :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-14 15:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że najlepszym rozwiązaniem, które powstrzyma wszystkich od kłócenia się będzie po prostu równy podział pracy i brak leniuchowania w pracy i wyrobienie tego co jest zaplanowane. Myślę, że to będzie najlepsze dla wszystkich i nikt nikomu nic nie będzie wtedy zarzucał i będzie się pracowało przyjemniej.
zdjecie uzytkownika
Gall - 2014-07-15 09:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tym, ze Adrian radzi sobie o wiele lepiej od Mateusza.bylo to widac od razu jak tylko zostal sam. Mateusz to taki troche karierowicz ale chyba mu cos nie wychodzi haha.i dokladnie, w tamtym roku przed urlopem tyralismy po 12 h wiec teraz zmiana Krystiana niech nie narzeka. o co chodzi z nową liderką?ona bedzie na jakiej linii?mam nadzieje ze nie na 6 bo nie robi dobrego wrazenia.a zreszta tam sie tak wszystko zmienia ze juz nic mnie nie zdziwi. liderow na 6 przerabialismy juz tylu ze mozna sie pogubić. jesli ktos nie zgadza sie z tym ze Adrian jest najlepszym liderem na 6 to chyba nie pamieta jak bylo z jego poprzednikami.doceńcie to co macie w tym momencie bo powodów do narzekania bedzie mnostwo jak zmienią nam lidera, oby nie!!!!w ogole to chyba u pracownikow Electroluxa normalne ze jak tylko przychodza do pracy są juz niezadowoleni.pracuje tu juz pare lat i mam wrazenie ze jest coraz gorzej.Ludzie, cieszcie sie ze macie prace!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nienarzekam - 2014-07-15 14:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mam wrażenie, że ludzie coraz bardziej zaczynają narzekać na wszystko. nie wiem co się takiego zmienia w naszej mentalności. myślę, że nie jest to domena pracowników electroluxa tylko wszystkich innych fabryk i firm. Za dużo telewizji chyba oglądamy...
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-15 21:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jakiej jestes plci ,nie narzekam.ale zarobki w tym zakladzie sa za niskie pracujemy bardziej wydajnie jak za granica a zarobki marne chyba pracujesz w biurze pozdro, niewolnik
zdjecie uzytkownika
nienarzekam - 2014-07-16 14:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nolte orientujesz się jakie stawki są oferowane tym pracownikom za granicą? jeśli dużo wyższe co mnie nie do końca dziwi to nie do końca jestem pewny czy da się coś z tym zrobić. oprócz tego my jesteśmy niestety albo stety w Polsce i zarobki wyglądają jak wyglądają i chyba nie prędko to się zmieni
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-16 19:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nienarzekam - 2014-07-16 14:58:49]:
pozdrawiam i jest mi przykro ze zyjemy w takim kraju
zdjecie uzytkownika
Naj faj niej sza zmi a na a - 2014-07-17 17:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne,ze Adrian jest spoko, ale jako kolega z pracy ale nie lider, bo nie umie stanowczo postwiac sie ludziom ,ktorzy weszli mu juz dawno na glowe! Robicie z nim co chcecie, a on biedny nie umie sobie z wami poradzic, szkoda chlopaka tylko, dlatego najlepeij jakbyscie dostali nasza liderke, ona idelanie sprawdziłaby sie na waszej zmianie, nie pozwalałby wam chodzic co chwile na papieroska i lazic po linii i nic nie robic , bo wy wlasnie tak robicie, a potem dziwia sie wszyscy ze normy nie macie! Nie ośmieszajcie sie na forum ze jesteście najlepsi, bo chyba tylko w nic nie robieniu! Nie nadajecie sie do współpracy nawet miedzy soba, wiecznie sie kłócicie, oskarżacie,a w pracy jak nie ma dobrej atmosfery miedzy pracownikami to nie ma efektów pracy i tyle! U nas na szczęście wszyscy sie umiemy dogadać, lubimy sie i jeden drugiemu pomoże w razie potrzeby, niestety ostatnim czasem lierka ma na nas zly wplyw,poprzez presje jaka chce na nas wywolac, jesli nadal bedzie stac nad ludzmi i patrzec na rece to niestety normy nie bedziemy robic. Poza tym Krystian to Krystian, jest najlepszy dla nas, zna nas wszystkich bardzo dobrze a my wiemy co mozemy sie po nim spodziwac i nie chcemy kogoś nowego nie obrazajac nowej liderki, po prostu takie zmiany nie służą nikomu. Mam nadzieje, ze zostanie oddana wspanialej zmianie Adriana:) Moze w koncu przyjdziecie w sobote do pracy tak jak Pan (usunięte przez administratora) obiecal:)
zdjecie uzytkownika
nienarzekam - 2014-07-17 18:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a nie orientujesz się nolte albo właśnie Ty inny użytkowniku który to czytasz ile zarabiają za granicą w fabrykach electroluxa, bo z tego co wiem to są takie ?
zdjecie uzytkownika
nolte - 2014-07-17 22:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Naj faj niej sza zmi a na a - 2014-07-17 17:58:45]:
ludzie o co wy sie spieracie ,która zmian e



















ludzie o co wy sie spieracie czy krystian czy adrian itd, ich interesuje tylko licznik a nie robole jak beda zwolnienia to kazdego z was zaprowadza do biura bez skrupolow i wtedy napiszecie opinie ktory lider jest the best-good lock
zdjecie uzytkownika
stinson - 2014-07-19 10:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Naj faj niej sza zmi a na a - 2014-07-17 17:58:45]:
Tak tak juz wszyscy sa be i zmiana Krystiana jest najlepsza NIE jestescie bo jak ktos juz wspomnial wczesniej wy jak sie ze psuje cos to idziecie do domu a zmiana Adriana tyra zeby tylko byla jakas liczba na liczniku . Ludzie u Krystiana tez moga wszystko na zadanie w piatek pierdyknac a pozniej ktos musi zostac po godzinach bo komus sie do pracy w piatek nie chcialo przyjsc bo jest juz weekend i trzeba sie napic zawsze ludzi im brakuje zawsze cos a jak ludzi potrzeba na zmianie u Adriana to nikt nie przyjdzie bo sie nie chce bez jaj. Jakos zmiana Adriana daje sobie rade bez 9 osob i nie ma placzu. I norma jest i kazdy zadowolony. A liderke to sobie zatrzymajcie bo ona sie napewno tam nie przyda bedzie gorzej niz za czasow pewnej liderki na l6 i po zwalnia ludzi i nie bd kto mial tyrac jak osiol a propo fajek to wszyscy chodza wiec po co takimi szczegolami sie przejmujecie ludzie ogar i do roboty !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-20 09:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale sie chwalicie jeden przez drugiego pewnie praca jak wszędzie możecie zawsze zmienic a nie tylko narzekac zmiana czy ty Krystiana /Adriana/Adama każdy robi swoje raz jest norma raz niema zachowujecie sie jak dzieci bo ten leprzy a ten gorszy wszędzie dobrze gdzie nas niema
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: pracuj.pl
mazowieckie
()
At Electrolux we share a common goal – to make everyday life easier and more enjoyable. Our people work to reach this goal and they all contribute to the Group’s success. With a presence in more than 100 countries Electrolux is a truly international company, which gives opportunities to succeed and professionally grow.Corporate Communications DirectorLocation: Kraków Nr ref. CCD/KRK The Electrolux Group searches for a senior corporate communicat
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-21 11:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, z tego co widze to ciagle gdzies rekrutuja w electroluxie, dla mnie to podejrzane, ale trafilem na ogloszenie bo szukam pracy jako monter. pod swidnica jakos ciezko mi znalezc robote wiec mam do was pytanie, czy tyle tych przyjec jest z powodu ciezkiej pracy w electroluxie na hali czy moze zupelnie innego, moze zwalniaja czest o ludzi ? na prawde prosze o odpowiedz na moje pytanie - nie mam ochoty po miesiacu znowu szukac pracy i sie denerwowac, ze mnie wywalili i zupelnie nie wiem dlaczego
zdjecie uzytkownika
monterka - 2014-07-21 21:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2014-07-21 11:57:06]:
Spróbuj, nie jest tak zle. ludzie przesadzają. ja jestem kobietą, moze nie mam bardzo cięzko, mężczyzni różnie.wydaje mi sie ze to jest tez tak według warunkow danego czlowieka. nie dasz sobie rady w jednym miejscu to dadzą cie gdzie indziej. czy zwalniają tak czesto to chyba raczej nie, jesli dobrze pracujesz, nie bierzesz co chwile l4 czy na żądanie to cie raczej nie zwolnią. według mnie powinienes spróboac, ewentualnie w trakcie szukaj czegos innego, ale juz narazie bedziesz mial jakąś pracę. nie wywalą cie tak po prostu bo będą mieli takki kaprys
zdjecie uzytkownika
XXXXXXX - 2014-07-21 21:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Koko - 2014-06-17 09:38:44]:
wiem o kogo ci chodzi i zostaw tę dziewczynę w spokoju
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-22 12:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poweim szczerze, ze obserwuje firme electrolux i oferty jakie wrzucaja i prawie codziennie jest cos nowego na jakims portalu... pewnie kobiety maja troszke lzej niz faceci, bo pewnie mniej sie od nich troszke wymaga. wiadomo warunki fizyczne sa ograniczone, faceci maja jednak troszke wiecej sily. oczywiscie nie bierz tego monterka jaako atak na ciebie, bo sa i slabi faceci. ja jesli juz mam prace to nie preferuje brania ciagle l4 bo uwazam, ze to bezsensu. albo sie pracuje albo sie leniuchuje. potem ludzie sie dziwia, ze traca prace. powiem szczerze, ze mnie zachecilas monterka i chyba zrobie tak jak napisalas, ze bede szukal w trakcie pracy. a jak mi sie spodoba to zostane. tylko mnie zastanawia dlaczego tyle ludzi teraz poszukuja do pracy?
zdjecie uzytkownika
monterka - 2014-07-24 14:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2014-07-22 12:48:14]:
Ja trzymam kciuki naprawdę spróbuj.moze jest więcej zamówień dlatego pitrzebuja więcej ludzi a poza tym co chwile ktoś tez odchodzi z różnych powodow/wyjazdow i w ogóle wiec ludzie są potrzebni.pozdrawiam;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELECTROLUX Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x