Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

zdjecie uzytkownika
pokojówka - 2014-10-14 14:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja wrócilam wlasnie z pieknej Korsyki po ponad 6 miesiącach i wszystko bylo dobrze. wyplata ZAWSZE 10, mieszkanie ok i kontakt z biurem w porzadku.pozdrawiam i ja polecam.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-16 21:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktoś w poniedziałek do Niemiec jako malarz?
zdjecie uzytkownika
jas - 2014-10-24 18:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam byłem nie narzekam było fajnie a biurem w Nordlingen żyłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-26 13:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz jaśniej?praca na jakiś dłuższy okres możliwa?
zdjecie uzytkownika
chromik - 2014-10-27 16:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jas - 2014-10-24 18:07:40]:
hej. Ja mam trochę inne pytanie do Was. Czy ta agencja ma do zaproponowania również jakieś ciekawe oferty pracy dla ludzi na okres zimowy ? czy to wszystko co mają w swojej ofercie to typowo letnie/jesienne prace i trzeba teraz zacząć rozglądać się za jakąś robotą w naszym kraju na tak zwane przeczekanie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-05 15:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos z was pracował w kutnie jako rzeznik przez ta firme jeslui tak prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
gorecka - 2014-11-13 19:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chromik - 2014-10-27 16:38:01]:
poland workforce posiada oczywiście przede wszystkim, jak to w agencjach pracy bywa, oferty dla podstawowych pracowników budowlanych, a więc na stanowiska w których pracuje się głównie latem i ciepłą wiosną oraz jesienią. Jednak znajdziesz tu także oferty dla chociażby serwisanta sportowego, choć to akurat oferta z Polski
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-11-14 07:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez z nich we Francji prawie pol roku w zakladach miesnych. wszystko było w porządku. najwazniejsze zawsze wyplata na czas, kwatera ok i blisko 2 km do pracy. ale trzeba pracowac.polecam.
zdjecie uzytkownika
tiku - 2014-11-27 22:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbyszek - 2014-11-14 07:58:46]:
no w sumie to mnie nie zdziwiło. Wydaje mi się , że akurat na ciężką pracę kazdy kto wyjeżdża za granicę powinien być przygotowany. Akurat tam na taką kasę (eurasy) jest wielu chętnych którzy tylko czekają w kolejce . Właśnie co do płacy to na jakie wynagrodzenie można liczyć właściwie liczyć ? z góry dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
ulik - 2014-12-12 18:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tiku - 2014-11-27 22:56:44]:
a czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Co zyskuję dodając swoją aplikację do bazy danych POLAND WORKFORCE? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z Agencją Poland Workforce, to kto wypłaca moje wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem?
zdjecie uzytkownika
ulik - 2014-12-12 18:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Co zyskuję dodając swoją aplikację do bazy danych POLAND WORKFORCE? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z Agencją Poland Workforce, to kto wypłaca moje wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem?
zdjecie uzytkownika
Janek ze slaska - 2014-12-17 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem z Poland Workforce ponad rok we Francji na warsztacie. Praca lekka i na glowe nie pada.
mieszkanie to wypas, 4 osobowe apartamenty, wyplata zawsze 10 na kacie. Ja polecam firmę.
zdjecie uzytkownika
gaj12 - 2014-12-23 15:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno biora do roboty na pakowacza w BEILEN

kto jedzie jeszcze w tym roku?
zdjecie uzytkownika
plakista - 2015-01-13 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję z tą firmą rok, jestem na korsyce . firma jest ok ,żeby chociaż 20 % agencji było takich jak ta to byłby luksus. negatywne opinie zawsze przeważnie piszą nieroby ,alkocholicy i pseudo fachowcy.ja do obecnej chwili stawiam 5-kę.POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
maciejfrac - 2015-01-14 13:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wyjezdza 26 -01-2015 praca: kontroler jakosci,pakowacz
zdjecie uzytkownika
praca1231 - 2015-01-20 23:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktoś sie wybiera 02.02 luty albo 09 luty do Sortowanie i pakowanie owoców oraz warzyw ? z tego ogloszenia

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
02.07 - 2015-02-01 16:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjezdza ktos do pracy w oss 7 lutego ?? pisac do mnie( usunięte przez administratora )
POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. "Wywiad z Dział Rekrutacji - w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A."
  Jak wygląda proces rekrutacji w Państwa firmie i ilu jest etapowy? W POLAND WORKFORCE wypracowaliśmy własny, 5-etapowy proces rekrutacji. Każdy etap jest kluczowy, ponieważ dzięki niemu możemy wytypować osoby najlepiej spełniające wymagania danej oferty pracy, co sprawia, że pracownicy podejmujący pracę są właściwymi osobami na właściwym miejscu. Poniżej prezentujemy, jak wygląda każdy z nich.   KROK 1. Wyszukujemy najlepszy profil kandydata Spośród...
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-02-01 18:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca1231 - 2015-01-20 23:17:36]:
ja jade :) jak cos to pisz esa ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-02-01 19:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jest was dwoch
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE - 2015-02-04 14:57:23 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. ma siedzibę we Wrocławiu i nie działa w miejscowości Oss.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-02-08 19:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chce jechac z tej agencji do pracy ,moze ktos razem ze mna ?Praca w polu?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-02-13 01:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anka - 2015-02-08 19:11:08]:
Do Anka .
Cześć razem z koleżanką również planujemy wyjazd z tą agencją na początku marca . Pisz na mambulka@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Pracownik162 - 2015-03-01 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,
czy ktoś z Was wyjeżdżał do pracy we Francji przez agencję Poland Workforce?
Czy wszystko przebiegło zgodnie z umową? Jakie były warunki pracy i mieszkania?
Możecie polecić tą agencję?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-03-22 09:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem ponad dwa lata,zadnego szacunku ,koniec kontraktu to mają w tyłku nie polecam
zdjecie uzytkownika
POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-03-23 09:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-03-22 09:26:51]:
Szanowny Panie,
Dziękujemy za Pana głos w dyskusji. Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, na podstawie których ma Pan taką opinię o naszych usługach. Bardzo prosimy o kontakt na adres kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.?
Zadaj pytanie