Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: poland workforce


Oceniono 254 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 79 osób
zdjecie uzytkownika
ee - 2013-09-06 11:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tez mam propozycje wyjazdu a moze ty polecisz firme we francii
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 20:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ee - 2013-09-06 11:47:31

tez mam propozycje wyjazdu a moze ty polecisz firme we francii
Ze mną też się kontaktowali do pracy na Korsyce jako elektryk.
Zakwaterowanie jak zapewniali jest pewne ,natomiast dojazd jest do "rozegrania" między pracownikami, ale na własny koszt. Co mnie martwi nikt nie zapytał czy znam francuski? Tak naprawdę nie znam nawet podstawowych słów? A na rozmowę kwalifikacyjną zostałem zaproszony.
Do Wrocławia mam sporo - więc nie wiem czy czy nie zrobię sobie kosztów.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2013-09-08 13:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam 13 wrzesnia byc w poznaniu, na wyjazd na korsyke jako elektryk. Kto ma podobnie, prosze o kontakt g.watrobski@o2.pl
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. - 2013-09-10 09:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcielibyśmy po raz kolejny poinformować, że agencja pracy tymczasowej POLAND WORKFORCE Sp. z o.o. oraz Work Force to dwie różne firmy. Podkreślamy, że POLAND WORKFORCE Sp. z o.o. nie deleguje pracowników do pracy w Turcji, a nasze biuro mieści się we Wrocławiu.

W związku z tym, prosimy o niezamieszczanie wpisów dotyczących innych pracodawców w wątku o POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. ponieważ jest to mylące dla naszych Pracowników oraz może wprowadzać w błąd innych użytkowników portalu.

Dziękujemy,

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-09-17 16:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Witam i proszę o szczerą odpowiedz mam zamiar pracować za pośrednictwem tej firmy przy fasadach aluminiowych i na warsztacie we Francji ile płacą za godzinę ile można wyciągnąć miesięcznie przy dobrych chęciach pracy pozdrawiam Z.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2013-10-14 10:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Mam pytanie do pracowników firmy - dlaczego dajecie ogłoszenia o zatrudnieniu w necie a potem gdy się do Was dzwoni/około 20 razy/ to nikt nie raczy odebrać telefonu.W/g mnie jest to lekceważeniem potencjalnych klientów i jednocześnie daje wyobrażenie o solidności i odpowiedzialności firmy. Ale może się mylę?
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2013-11-07 17:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam wyjechać z tą firma do Niemiec i w związku z tym mam pytanie do osób już tam pracujących jak wygląda sprawa kwatery czy trzeba mieć swoja pościel, kołdrę itp, naczynia sztućce???? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi bo niewiem co zabrać a pytam dlatego że znajomy jadąc do pracy w Szwecji musiał zabierać nawet garnek. Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. - 2013-11-08 08:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2013-11-07 17:53:43]:
Witam,
Nasi pracownicy są proszeni o zabranie ze sobą podstawowego kompletu naczyń i sztućców oraz 2 kompletów pościeli (prześcieradło, poszewka na kołdrę i poduszkę) lub śpiwora (jak kto lubi:). Zabierając ze sobą te podstawowe rzeczy Pracownik ma komfort bez względu na to, jak wyposażone jest zakwaterowanie.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2013-11-08 23:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za odpowiedź. Może jestem natrętny ale wolę byc przygotowanym więc jeszcze dwa pytania: wiem że nie jadę na wakacje tylko do pracy więc nie oczekuję luksusów ale czy na kwaterze jest dostęp do kuchenki na której można by było odgrzać sobie posiłek oraz czy jest dostęp do internetu? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. - 2013-11-12 09:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2013-11-08 23:23:06]:
Witam,
Oczywiście, jeśli organizujemy zakwaterowanie to zawsze z kuchnią, aby pracownicy mogli przygotowywać sobie posiłki. Wyjątkowo, w okresach wzmożonego ruchu turystycznego może się zdarzyć kilka nocy na zakwaterowaniu, które kuchni nie posiada (np. w hotelach), ale to są naprawdę rzadkie i krótkotrwałe sytuacje. Jeśli chodzi o internet - często zakwaterowania są wyposażone w dostęp do internetu, natomiast my ze swojej strony nie mamy obowiązku tego dostępu zapewnić.
Z pozdrowieniami,
Zespół POLAND WORKFORCE
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2013-11-12 17:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. - 2013-11-12 09:54:49]:
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2013-11-14 16:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie jak długo się czeka na wyjazd po pomyślnym przejściu testów praktycznych??
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. - 2013-11-15 08:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2013-11-14 16:18:48]:
Witam,
To zależy od oferty pracy i zapotrzebowania u klienta. Jeśli kandydat pomyślnie przeszedł cały proces rekrutacji, nasz rekruter informuje go o terminie wyjazdu. Jeśli chciałby Pan sprawdzić status swojej kandydatury, proszę skontaktować się bezpośrednio z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: (usunięte przez administratora)br /> Z pozdrowieniami,
Zespół POLAND WORKFORCE
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-11-28 14:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam 2 miesiące na Korsyce jako pokojówka praca raz lekka raz ciężka ,ogólnie jak wsządzie jeżeli ktoś nastawia się na:1 dobre pieniądze 2 piękne widoki 3 prace to polecam firmę Poland Workforce .
Co najważniejsze dbają o pracownika i kasa zawsze 10-tego jest na koncie
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2013-12-03 12:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mała - 2013-11-28 14:52:45]:
cieszę się że Tobie się udało.Mnie się to niestety nie udało wygląda na to że zrobiłem sobie wycieczkę do Wrocławia, testy przeszedłem pomyślnie Panowie byli zachwyceni miał być wyjazd miesiąc temu a do dzisiaj cisza. Kiedy dzwonię to tylko słyszę tak tak pamiętamy. Dlaczego robią ludzi w przysłowiowego balona a nie powiedzą wprost że nie ma pracy . Wyszły z tego niepotrzebne koszty na dojazd do Wrocławia. Panowie tak sie nie postępuje.
zdjecie uzytkownika
adrian12 - 2013-12-25 10:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ci z polandworkforce z wrocławia to firma nie godna polecenia obiecywali mi ze praca bedzie za 2 tygodnie na pewno a co sie okazało nawet nie potrafili zadzwonic jechałem do nich z pomorza a oni mnie zupełnie olali mogli mi powiedziec ze sie nie nadaje albo cos w tym rodzaju ale nic zachowali sie bardzo nie ładnie przeszedłem w wrocławiu testy niby pozytywnie ale i tak mnie wystawili do wiatru takze uwazajcie na nich
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-01-01 17:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ele - 2014-01-20 07:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Opowiem wam historię z życia wziętą.
Dzwoni w środę do mnie (usunięte przez administratora)i pyta czy pojadę do Paryża. Odpowiadam, że tak i jutro do 11:00 potwierdzę, muszę tylko obdzwonić inne biura i podziękować im za ich ofertę ponieważ wybrałem Paryż. Dzwonię cały dzień do(usunięte przez administratora) i dopiero około godz. 17:00 odbiera i mówi mi, że Paryż już nieaktualny. Potem informuje, że jego kolega do mnie oddzwoni. No cóż ! Nogi mi się ugięły ciśnienie mi wzrosło i tak zostałem bez jakiejkolwiek pracy. Ale to nie koniec. Dzwoni kolega (usunięte przez administratora) i mówi, że może za jakiś czas będzie dla mnie praca na Korsyce. Następnego dnia dzwoni (usunięte przez administratora) i mówi, że Korsyka nieaktualna i znowu jak chcę mogę jechać do Paryża, a jutro zadzwoni znowu i omówimy szczegóły. Hm. Miałem mały mętlik w głowie, ale nadzieja wróciła i czekałem na telefon. I tak mogę pisać dalej, że czekałem, czekałem, czekałem i się nie doczekałem. Nawet się dodzwonić nie mogłem. Podsumowując zrobili ze mnie durnia bo byłem naiwny, ale to mnie zależy na pracy. Zatem w niedalekiej przyszłości kiedy będę we Wrocławiu myślę, że osobiście podziękuję(usunięte przez administratora)za całą sytuację.. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SLAWO - 2014-02-05 10:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy mógłby ktoś podpowiedzieć czy warto wysłać zgłoszenie do pracy tej agencji posiadam wieloletnie doświadczenie ogólno-budowlane proszę o opinie szczerą
zdjecie uzytkownika
ben - 2014-02-13 16:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SLAWO - 2014-02-05 10:56:45]:
Nie ryzykuj a jeśli chcesz to przeczytaj dobrze umowę, bo możesz za wiele nie zarobić..
zdjecie uzytkownika
goro - 2014-02-18 17:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2013-12-03 12:38:39]:
ja miałem to samo przejechałem 900km w dwie strony próbki zdałem pozytywnie miałem czekać na telefon(wyjazd miał być w ciągu 2 tygodni) i tak minął ponad rok...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-15
Żródło: gratka.pl
Francja
(Zagranica)
Poland Workforce Sp. z o.o. S.K.A.Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pracy Tymczasowej (nr w KRAZ 8845), w branży pracy tymczasowej istniejemy od 2005 roku na rynku polskim, francuskim i niemieckim.Obecnie poszukujemy pracowników do pracy we Francji na stanowisku: - montowanie ścianek gipsowo-kartonowych na podstawie rysunków i schematów technicznych- mocowanie ścianek za pomocą śrub do stelaży metalowych i drewnianych - doświadczenie w zawodzie min
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-02-19 16:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś jedzie na rozmowe w czwartek do wrocławia jako stolarz, jakieś dodatkowe opnie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-21 12:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jak dla mnie to firma która d(usunięte przez administratora)wysyłając na Korsykę dają 1300euro za miesiąc,w tym oferują mieszkanie ale dojazd za swoje.podatek od średniej krajowej.Jak ktoś wie jakie to koszty to wie o czym piszę.Moim skromnym zdaniem to za mało.Więcej nie wiem bo nie skorzystałem z takiej oferty a czuje ze to nie wszystko;(Pozdrawiam desperatów co z nimi jadą,szkoda że psują rynek;(
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-21 12:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [elektryk korsyka - 2013-09-05 21:07:04]:
Masz rację bardzo słaba .po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z polskiej agencji.Mam nadzieję ze się nie dałeś wciągnąć.Pozdrawiam normalnych
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-02-24 15:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z wieloletnim doświadczeniem chyba nie chcesz zarabiać takich pieniędzy jak w tej firmie. Pomyśl nad założeniem czegoś swojego lepiej
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie poland workforce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x