Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Pracowałeś w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jas - 2014-10-24 18:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam byłem nie narzekam było fajnie a biurem w Nordlingen żyłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-26 13:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz jaśniej?praca na jakiś dłuższy okres możliwa?
zdjecie uzytkownika
chromik - 2014-10-27 16:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jas - 2014-10-24 18:07:40]:
hej. Ja mam trochę inne pytanie do Was. Czy ta agencja ma do zaproponowania również jakieś ciekawe oferty pracy dla ludzi na okres zimowy ? czy to wszystko co mają w swojej ofercie to typowo letnie/jesienne prace i trzeba teraz zacząć rozglądać się za jakąś robotą w naszym kraju na tak zwane przeczekanie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-05 15:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos z was pracował w kutnie jako rzeznik przez ta firme jeslui tak prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
gorecka - 2014-11-13 19:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chromik - 2014-10-27 16:38:01]:
poland workforce posiada oczywiście przede wszystkim, jak to w agencjach pracy bywa, oferty dla podstawowych pracowników budowlanych, a więc na stanowiska w których pracuje się głównie latem i ciepłą wiosną oraz jesienią. Jednak znajdziesz tu także oferty dla chociażby serwisanta sportowego, choć to akurat oferta z Polski
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-11-14 07:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez z nich we Francji prawie pol roku w zakladach miesnych. wszystko było w porządku. najwazniejsze zawsze wyplata na czas, kwatera ok i blisko 2 km do pracy. ale trzeba pracowac.polecam.
zdjecie uzytkownika
tiku - 2014-11-27 22:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbyszek - 2014-11-14 07:58:46]:
no w sumie to mnie nie zdziwiło. Wydaje mi się , że akurat na ciężką pracę kazdy kto wyjeżdża za granicę powinien być przygotowany. Akurat tam na taką kasę (eurasy) jest wielu chętnych którzy tylko czekają w kolejce . Właśnie co do płacy to na jakie wynagrodzenie można liczyć właściwie liczyć ? z góry dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
ulik - 2014-12-12 18:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tiku - 2014-11-27 22:56:44]:
a czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Co zyskuję dodając swoją aplikację do bazy danych POLAND WORKFORCE? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z Agencją Poland Workforce, to kto wypłaca moje wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem?
zdjecie uzytkownika
ulik - 2014-12-12 18:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Co zyskuję dodając swoją aplikację do bazy danych POLAND WORKFORCE? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z Agencją Poland Workforce, to kto wypłaca moje wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem?
zdjecie uzytkownika
Janek ze slaska - 2014-12-17 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem z Poland Workforce ponad rok we Francji na warsztacie. Praca lekka i na glowe nie pada.
mieszkanie to wypas, 4 osobowe apartamenty, wyplata zawsze 10 na kacie. Ja polecam firmę.
zdjecie uzytkownika
gaj12 - 2014-12-23 15:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno biora do roboty na pakowacza w BEILEN

kto jedzie jeszcze w tym roku?
zdjecie uzytkownika
plakista - 2015-01-13 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję z tą firmą rok, jestem na korsyce . firma jest ok ,żeby chociaż 20 % agencji było takich jak ta to byłby luksus. negatywne opinie zawsze przeważnie piszą nieroby ,alkocholicy i pseudo fachowcy.ja do obecnej chwili stawiam 5-kę.POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
maciejfrac - 2015-01-14 13:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wyjezdza 26 -01-2015 praca: kontroler jakosci,pakowacz
zdjecie uzytkownika
praca1231 - 2015-01-20 23:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ktoś sie wybiera 02.02 luty albo 09 luty do Sortowanie i pakowanie owoców oraz warzyw ? z tego ogloszenia

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
02.07 - 2015-02-01 16:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjezdza ktos do pracy w oss 7 lutego ?? pisac do mnie( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-02-01 18:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca1231 - 2015-01-20 23:17:36]:
ja jade :) jak cos to pisz esa ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-02-01 19:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jest was dwoch
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE - 2015-02-04 14:57:23 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. ma siedzibę we Wrocławiu i nie działa w miejscowości Oss.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-02-08 19:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chce jechac z tej agencji do pracy ,moze ktos razem ze mna ?Praca w polu?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-02-13 01:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anka - 2015-02-08 19:11:08]:
Do Anka .
Cześć razem z koleżanką również planujemy wyjazd z tą agencją na początku marca . Pisz na mambulka@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Pracownik162 - 2015-03-01 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,
czy ktoś z Was wyjeżdżał do pracy we Francji przez agencję Poland Workforce?
Czy wszystko przebiegło zgodnie z umową? Jakie były warunki pracy i mieszkania?
Możecie polecić tą agencję?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-03-22 09:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem ponad dwa lata,zadnego szacunku ,koniec kontraktu to mają w tyłku nie polecam
zdjecie uzytkownika
POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-03-23 09:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-03-22 09:26:51]:
Szanowny Panie,
Dziękujemy za Pana głos w dyskusji. Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, na podstawie których ma Pan taką opinię o naszych usługach. Bardzo prosimy o kontakt na adres kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-04-01 15:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktos przez Polandworkforce jako spawacz MAG w Francji ?.Moze opisac warunki zakwaterowania oraz pracy?
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-04-13 14:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś albo jest na Korsyce przy produkcji basenów??? Jakie warunki pracy,noclegów itp ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.?
Zadaj pytanie