logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

lech 2015-02-01 19:14:25
czyli jest was dwoch
1
POLAND WORKFORCE 2015-02-04 14:57:23 [pracodawca]
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. ma siedzibę we Wrocławiu i nie działa w miejscowości Oss.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
anka 2015-02-08 19:11:08
Ja chce jechac z tej agencji do pracy ,moze ktos razem ze mna ?Praca w polu?
Kasia 2015-02-13 01:17:57
Do Anka .
Cześć razem z koleżanką również planujemy wyjazd z tą agencją na początku marca . Pisz na mambulka@gmail.com
4
Pracownik162 2015-03-01 13:12:00
Witam,
czy ktoś z Was wyjeżdżał do pracy we Francji przez agencję Poland Workforce?
Czy wszystko przebiegło zgodnie z umową? Jakie były warunki pracy i mieszkania?
Możecie polecić tą agencję?
7
andrzej 2015-03-22 09:26:51
pracowalem ponad dwa lata,zadnego szacunku ,koniec kontraktu to mają w tyłku nie polecam
3
POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2015-03-23 09:37:28
Szanowny Panie,
Dziękujemy za Pana głos w dyskusji. Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, na podstawie których ma Pan taką opinię o naszych usługach. Bardzo prosimy o kontakt na adres kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
2
spawacz 2015-04-01 15:47:30
Pracuje ktos przez Polandworkforce jako spawacz MAG w Francji ?.Moze opisac warunki zakwaterowania oraz pracy?
arek 2015-04-13 14:00:53
Był ktoś albo jest na Korsyce przy produkcji basenów??? Jakie warunki pracy,noclegów itp ???
3
były pracownik 2015-06-01 18:56:47
Ja również podzielam opinie @andrzej totalne dno, nie polecam zainteresowanym chętnie udzielę więcej informacji na temat tej psełdo agencji
2
nowoprzybyły 2015-06-08 12:45:55
witam mam pytanie chcę wyjechać do Francji jako hydraulik czy firma ta w momencie kiedy w 1 miejscu kończy się praca przenoszą w inne miejsce? i jak to wygląda w okresie zimowym ?
Autor 2015-06-12 23:31:58
Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu.
1
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2015-06-18 15:56:41
Szanowny Panie,
Jeżeli istnieje taka możliwość, proponujemy Pracownikowi przeniesienie do innego klienta i ciągłość umowy z nami. Ponadto umowa z Pracownikiem może zostać przedłużona na kolejne okresy, także u tego samego klienta. Jest to jednak uzależnione od jego aktualnego zapotrzebowania. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt na adres: kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zibbb 2015-07-25 18:15:24
Uwaga na donosicieli, szczególnie na plotkarza zb
2
popieram "autora" 2015-08-28 15:26:06
To niestety prawda - "Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu." Niedoinformowanie i brak przepływu informacji. Możesz pisać maile, dzwonić , dzwonić ,dzwonić, ...
5
REFUND1 2015-08-28 20:30:38
Tak dennej obsługi pracownika przez Firmę nie spotkałem nigdy na swojej drodze. Każdemu zainteresowanemu pracą radzę, aby 10 razy zastanowił się nim podejmie decyzję o wyjeździe do pracy pod patronatem POLAND WORK FORCE we Wrocławiu. Powiedzieć o ludziach organizujących pracę i wyjazd, że są amatorami to sprawi się im przyjemność. Oni jeszcze do takiego miana nawet nie dorośli. Człowiek jest rzucony na głęboką wodę i musi sam pływać oraz poprzez różne płatności wspomagać firmę. Szczegóły pod adresem refund1@interia.pl
1
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2015-08-31 09:31:46
Szanowni Państwo,
Rozumiemy Państwa rozżalenie i chęć podzielenia się tą opinią, jednak chcielibyśmy podkreślić, że w naszej pracy nie zawsze udaje nam się odpowiednio wcześniej uzyskać informację od klienta np. o przedłużeniu lub nie kontraktu, zmianie adresu miejsca pracy itp., aby przekazać ją pracownikom z wyprzedzeniem. Często dzieje się to na krótką chwilę przed zmianą. Wynika to z charakteru pracy tymczasowej (która z definicji musi być elastyczna) oraz faktu, że plan robót również bardzo często zmienia się u samego klienta w związku ze specyfiką jego branży. Jeżeli Państwo rzeczywiście pozostawali bez żadnej informacji i bez żadnego kontaktu z naszej strony – serdecznie przepraszamy i ubolewamy, że miało to miejsce. Jesteśmy wdzięczni za ten głos w dyskusji, bo dzięki temu będziemy mogli ulepszyć naszą pracę. Jeżeli możemy w jakiś sposób Państwu pomóc lub rozwiać Państwa wątpliwości prosimy o wiadomość na kontakt@polandworkforce.com
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
1
JO 2015-08-31 19:05:11
Ja również podzielam zdanie REFUND1, po podpisaniu umowy dalsze losy człowieka nikogo nie obchodzą, uniwersalnym rozwiązaniem problemów dla tej agencji jest nie podbieranie telefonu, ogólnie brak kompetencji oraz profesjonalizmu, temu kto zamierza rozpocząć współpracę z tą agencją radę się dobrze zastanowić i to najlepiej kilka razy
3
mirek 2015-10-05 10:52:17
ja bylem na Korsyce z nimi, ponoć ciężki dojazd, dostałem z biura adres, zabukowany bilet i kontakt do osoby która mnie zabrała z miejsca gdzie mnie zostawił autobus, faktycznie nie wyglądało to jak w biurze turystycznym ale dotarłem bez problemu na miejsce. praca zgodnie z opisem, mieszkanie 2 pokojowe w 4 osoby mieszkalismy, ja osobiscie polecam...wyjezdzalem z innymi agencjami i bywalo gorzej
Muchomorek 2015-12-10 22:15:38
Pracowałem we Francji miałem obiecane przy rozmowie 1450 e do ręki przy 35 godzinach roboczych w tygodniu.Pracowaliśmy po 40 w tygodniu i za 160 godzin dostałem na rękę niewiele ponad 1300 e.Kaucja za Mieszkanie miała wynosic 100 e a wynosiła 150:) Pozdrawiam
3
monter 2016-01-01 20:48:22
nie polecam pracowałem we francji , nargorsza agencja w polsce ,przegrali sprawę w PIP i dalej ludzi oszukują stanowczo nie polecam
2
Pracownik. 2016-01-08 18:17:27
Nie polecam tej firmy , są bardzo nie ogarnięci. Brak słów !!!
1
miller 2016-01-14 22:17:12
Nie polecam banda oszustów.
1
nieznajoma 2016-01-17 11:45:34
Bylam z tej firmy 5 dni w pralni masakra warunki mieszkaniowe u Marcina sa trgiczne nie ma mebli w mieszkaniu i w laziece brak wody żeby można było się wykapac prze 5 dni wraz ze wsoplokatorka myłam się w umywalce bo kran w wannie był zepsuty na mieszkaniach totalny bałagan do pralni trzeba dojezadzac na wlasny koszt z jednego końca miasta na drugi koniec Berlina posiadam zdjęcia z dolacze te zdjęcia trochę później mieszkania na Kopenhagenstr totalny syf nie polacm
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-02-05 08:22:15
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. nie wysyła pracowników do pracy w pralni w Berlinie i nie ma tam żadnych mieszkań. Użytkownik zamieszczający tą opinię pomylił naszą firmę z inną agencją.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Muchomorek 2016-02-11 00:25:43
witam nie polecam tej Agencji oszukuja kancą.Najgorsza firma z jaką się spotkałem nie dajcie się nabrać nie wywiązują się z obietnic oszuści.Nie spotkałem się jeszcze z takim badziewiem jeżdzisz autem firmowym i musisz tankować za swoje i jeszcze ci potrącają za to że jeżdzisz ich autem banda oszustów
1
tragedia! 2016-03-02 21:02:24
jestem ciekaw dlaczego podpisując z nimi umowę na polskich warunkach tj stawka srednia krajowa brutto/ od tego składki.. wyjezdzając za granice musisz z własnej kieszeni pokryc koszt przejazdów..no w końcu jesteś w delegacji pracując w polskiej firmie a wedlug naszego prawa pracy mozesz najwyzej !!! wylozyc swoje pieniążki ale to z łaski dla pracodawcy ;) pozdro dla nabitych w butelkę :)
murarz 2016-03-19 11:12:18
Zadzwonili do mnie z ofertą 1800euro netto za miesiąc, darmowe zakwaterowanie, darmowe dojazdy do pracy, zaliczki tygodniowe, jedyny koszt jaki miałem ponieść to koszt dojazdu do Francji.Kiedy przyjechałem do nich do biura(przejechałem łacznie 600km straciłem cały dzień i 200zł na paliwo)to na umowach, które dali mi do podpisania było: kaucja za kwaterę do 200euro, rachunki za kwaterę do 100euro za miesiąc, dojazdy do pracy swoim autem na swój koszt, brak zaliczek. Te wszystkie dobre opinie są ich samoocenami, bo ktoś kto wyjeżdża tysiące km na takich warunkach aby zarobić pieniądze a tak naprawdę je wkłada a nie zarabia musi być psychicznie chory.Jeżeli o mnie chodzi to spalili się na samym początku, że są oszustami, bo jeżeli ktoś obiecuje mi, że nie będę ponosił żadnych kosztów a podsuwa mi papiery do podpisania gdzie ponoszę koszty za wszystko TO O CZYM TU WIĘCEJ MÓWIĆ I PISAĆ. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dali się oszukać tym oszustom.
3
spawacz-mag 2016-03-21 22:00:39
ja pracuje już ponad 6 miesięcy jako spawacz wagonow obiecali 1650 euro za goly etat plus premia, z premia wychodzi ponad 1700 eurasow, jak dojda i nadgodziny a sa coraz czesciej to i 2k miesięcznie, kaucja jak sie wprowadzilem 50 euro, ale wlasciel kwatery jak wszytko ok zwraca, liczniki do 50 euro maks, bo czynns placi firma. ja sobie chwale, a koledzy tez nie narzekaja, sa ludzie co juz 2 rok tu pracuja.
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-03-22 14:37:19
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media). Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-03-22 16:39:47
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media. Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
POLAND WORKFORCE 2016-03-23 09:41:25
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media. Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
conni 2016-04-07 19:58:11
Ależ ja również zgadzam się z tą opinią. Macie w nosie jak co do czego!
Luz 2016-04-29 17:28:26
we Francji jako cieśla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecane 37 godzin to tylko napisane chłopaki zobaczą czy wo gole za nadgodziny będą mieli zaplacone a wiec dobrze czytajcie umowe zanim podpiszecie, kaucja za mieszkanie normalka ale jakas oplata po 50euro za jazde ich autem to przesada nie polecam firmy ale jak to bywa kto chce niech sam zobaczy.
Kamil 2016-05-10 20:00:25
Firma Poland Work Force współpracuje z firmą z dzierzoniowa Jobs Extra i oni wymienaja się naszymi danymi osobowymi. Jest to niezgodne z prawem. Lepiej aby firma tutaj się wypowiedziała na ten temat!
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-05-11 16:44:12
Szanowny Panie,
Owszem, nasza firma współpracuje z Agencją pracy Extra Jobs z Dzierżoniowa. Ta firma wykonywała dla nas rekrutację. Dane osób zrekrutowanych przez agencję Extra Jobs były nam przekazywane tylko w sytuacji, kiedy właściciel tych danych wyraził na tą zgodę. Firma POLAND WORKFORCE przestrzega najwyższych standardów ochrony danych osobowych, postępujemy zgodnie z obowiązującymi przepisami, a posiadane przez nas zbiory danych są zarejestrowane w GIODO.
Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

monika 2016-06-20 22:45:44
Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.
monika 2016-06-20 22:47:40
Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.
monika 2016-06-22 20:25:26
Witam , obicuja niezłe stawki ciekawa jestem czy sa prawdziwe ...Opinie w necie o tej firmie sa różne nie wiem czy mozna w nie wierzyć ale chyba wyjazd jest ryzykowny . Pytasz o pracę dla kobiet czy męzczyzn ?
Paweł 2016-07-06 23:03:55
Witam zastanawiam się właśnie nad wyjazdem na spawanie wagonów do Francji (Laval) będe wdzięczny jak sytuacja wygląda na miejscu i w ogóle.
Radu 2016-07-16 15:21:55
Buna ziua , ma numesc Radu si locuiesc in Romania , am cunoscut firma POLANDWORKFORCE de pe internet si din 21 iulie 2016 colaborez cu ei la un proiect din orasul Bordeux Franta .
Sper ca colaborarea cu POLANDWORKFORCE sa fie cat mai lunga si fructoasa .
1
Jacek 2016-08-07 21:56:50
Zastanawiam się nad wyjazdem do Niemiec jako spawacz kontenerów ktoś coś wie jak to wygląda?
jacek 2016-08-09 20:37:19
a pracujesz tam? ja pracuje też na kontenerach ale w Belgii mam na rękę prawie to samo tylko do domu daleko
Spawacz z Nantes 2016-08-27 10:04:12
1300 e na rękę mają.A nie 1700.Za 1300 e nawet Turek nie chce pracować w DE.W Francji na wagonach rotacja potężna.Francuz wyrzuca ludzi za byle co.Pójdziesz do wc a francuz zobaczy że nie ma cię na stanowisku pracy i masz zjazd do Polski.Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te wagony.Agencje francuskie tam nie webują bo widzieli co się działo z ich pracownikami.A oni dbają o pracownika a nie to co Polska agencja na polskiej umowie o prace.Ja przeszedłem do francuskiej agencji.Może mniej zarobie bo oplacam mieszkanie ale mam pełne ubezpieczenie francuskie i nie boję się ze jak trafię do szpitala to będę musiał płacić z własnej kieszeni bo umowa Polska nie pokryje kosztów leczenia .Na polskiej umowie wciskają ubezpieczenie turystyczne.Powodzenia życzę jak będziecie mieli wypadek w pracy...Druga sprawa dlaczego nie płacą diet ?.Należą się na polskiej umowie jak pracuje się za granicą.
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-09-01 10:44:41
Szanowny Panie,

Dziękujemy za Pana opinię, jednak nie możemy się z nią zgodzić.
Pragniemy przypomnieć, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, pracownik tymczasowy jest zatrudniany na takich samych warunkach jak pracownik etatowy pracujący u zagranicznego pracodawcy (zasada równego traktowania). Przed zatrudnieniem pracownika, nasza agencja uzyskuje na piśmie informację od zagranicznego klienta, jakie obowiązują u niego warunki zatrudnienia na danym stanowisku (w tym wynagrodzenie) i takie informacje są później określone na umowie o pracę zawartej pomiędzy naszą firmą a pracownikiem. Niedopuszczalne jest stosowanie dowolnych warunków zatrudnienia, czy dyskryminacji pracowników tymczasowych.

Odnośnie ubezpieczenia podczas wykonywania pracy, to każdy pracownik naszej firmy wykonujący pracę za granicą, w trakcie zatrudnienia jest zgłoszony do ZUS (potwierdzeniem tego faktu jest formularz A1, poświadczony przez ZUS), czyli w tym okresie podlega pod polski system ubezpieczeń, który gwarantuje wypłatę wynagrodzenia chorobowego w trakcie choroby czy wypadku przy pracy. Ubezpieczenie w ZUS daje podstawę do otrzymania karty EKUZ, która jest rozpoznawalna we wszystkich krajach i jest dowodem ubezpieczenia pracownika na wypadek korzystania z usług medycznych poza granicami kraju. Nasi pracownicy maja również wykupioną dodatkową, prywatną medyczną polisę ubezpieczeniową, przeznaczoną do ochrony pracownika podczas wykonywania pracy. Daje ona możliwość bezgotówkowego leczenia poza granicami kraju w przypadku pobytu w szpitalu, jak również ubezpieczyciel zwraca koszty leczenia w przypadku korzystania z lekarza w doraźnych sytuacjach, co nie zawsze refundowane jest przez ZUS. Polisa ta nie jest turystyczna.

Nawiązując natomiast do Pana wypowiedzi odnośnie diet, to wg obowiązujących przepisów prawa, diety należą się pracownikom, którzy odbywają podróż służbową. Podróż służbowa odbywa się jedynie, kiedy pracownik ma w umowie określone jakieś miejsce wykonywania pracy, które następnie zostaje zmienione na polecenie pracodawcy – pracownik rozpoczyna na jakiś okres czasu pracę w innym miejscu (podróż służbowa), a następnie wraca do pierwotnego miejsca wykonywania pracy. W przypadku osób zatrudnianych przez POLAND WORKFORCE, taka sytuacja nie ma miejsca, bowiem nasi pracownicy mają z góry ustalone w umowie miejsce pracy, które nie jest zmieniane. Zatem zgodnie z art. 775 § 1 Kodeksu pracy pracownik, który udaje się do miejsca pracy (które w umowie ustalone jest jako miejsce wykonywania jego pracy), nie odbywa podróży służbowej.
Jeśli ma Pan dodatkowe pytania lub wątpliwości co do naliczania wynagrodzenia, chętnie na nie odpowiemy - prosimy o wiadomość na kontakt@polandworkforce.com
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
1
zbychoo 2016-10-18 17:42:33
są spoko to co w umowie masz na konto pracowałem w Paryzu jako malarz i było ok jak komus nie chce sie robic tylko cwaniakowac tzw.fachowiec za piatke to pisze pierdoły mielismy takiego malarzyne z Wieliczki Szymka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do potegi nie umiał pedzla w rece trzymac chetnie jeszcze od nich pojade
andrzej 2016-10-18 18:41:51
Zresztą dobrze tłumaczą wszystko w tych postach tutaj @zbychoo wiele nieporozumień mam wrażenie wynika z tego, że ktoś czegoś nie zrozumiał albo nie doczytał umowy więc najpierw nie każdy zapozna się z warunkami a później krytykuje
Arbuz 2016-10-31 17:27:53
Witam jak wygląda próbka do spawania ciężko przejść?
bobek603 2016-11-17 18:12:07
witam a czy ktoś może opisać prace na Kostaryce? co robil w czasie wolnym? i jak z platnosciami?
elektryk 2016-12-09 11:08:46
I komu tu wierzyć???Pisowi czy Po?
Zostaw swoją opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.