logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2015-08-31 09:31:46
Szanowni Państwo,
Rozumiemy Państwa rozżalenie i chęć podzielenia się tą opinią, jednak chcielibyśmy podkreślić, że w naszej pracy nie zawsze udaje nam się odpowiednio wcześniej uzyskać informację od klienta np. o przedłużeniu lub nie kontraktu, zmianie adresu miejsca pracy itp., aby przekazać ją pracownikom z wyprzedzeniem. Często dzieje się to na krótką chwilę przed zmianą. Wynika to z charakteru pracy tymczasowej (która z definicji musi być elastyczna) oraz faktu, że plan robót również bardzo często zmienia się u samego klienta w związku ze specyfiką jego branży. Jeżeli Państwo rzeczywiście pozostawali bez żadnej informacji i bez żadnego kontaktu z naszej strony – serdecznie przepraszamy i ubolewamy, że miało to miejsce. Jesteśmy wdzięczni za ten głos w dyskusji, bo dzięki temu będziemy mogli ulepszyć naszą pracę. Jeżeli możemy w jakiś sposób Państwu pomóc lub rozwiać Państwa wątpliwości prosimy o wiadomość na kontakt@polandworkforce.com
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
1
JO 2015-08-31 19:05:11
Ja również podzielam zdanie REFUND1, po podpisaniu umowy dalsze losy człowieka nikogo nie obchodzą, uniwersalnym rozwiązaniem problemów dla tej agencji jest nie podbieranie telefonu, ogólnie brak kompetencji oraz profesjonalizmu, temu kto zamierza rozpocząć współpracę z tą agencją radę się dobrze zastanowić i to najlepiej kilka razy
3
merch 2015-09-21 18:31:50
NA prawdę ja nie wiem czemu wy się dziwicie. Zwykle u pośredników zatrudniani są studenciaki, którzy trochę nie znają się na biznesie więc ciężko od nich wymagać cudów. Jak dla mnie żeby podjąć jakąś sensowną pracę trzeba samemu się rozejrzeć na rynku zagranicznym i poskładać cv w języku docelowym - tam gdzie chcemy wyjechać.
mirek 2015-10-05 10:52:17
ja bylem na Korsyce z nimi, ponoć ciężki dojazd, dostałem z biura adres, zabukowany bilet i kontakt do osoby która mnie zabrała z miejsca gdzie mnie zostawił autobus, faktycznie nie wyglądało to jak w biurze turystycznym ale dotarłem bez problemu na miejsce. praca zgodnie z opisem, mieszkanie 2 pokojowe w 4 osoby mieszkalismy, ja osobiscie polecam...wyjezdzalem z innymi agencjami i bywalo gorzej
krombek 2015-10-21 21:59:33
Fajną sprawą u nich na pewno jest to, że stanowiska pracy na które można się zatrudnić są bardzo zróżnicowane i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, tym bardziej że można się zatrudnić między innym na takie stanowiska jak Stolarz aluminium czy też Giętarz, co jednak nei jest bardzo popularnym stanowiskiem.
Muchomorek 2015-12-10 22:15:38
Pracowałem we Francji miałem obiecane przy rozmowie 1450 e do ręki przy 35 godzinach roboczych w tygodniu.Pracowaliśmy po 40 w tygodniu i za 160 godzin dostałem na rękę niewiele ponad 1300 e.Kaucja za Mieszkanie miała wynosic 100 e a wynosiła 150:) Pozdrawiam
2
rere 2015-12-11 01:17:00
czesc, moze warto sprobowac tetraz aplikowac do firmy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. bo szukają tapicera, pakowacza, spawacza metoda MAG we Francji
monter 2016-01-01 20:48:22
nie polecam pracowałem we francji , nargorsza agencja w polsce ,przegrali sprawę w PIP i dalej ludzi oszukują stanowczo nie polecam
1
hamak 2016-01-02 00:09:30
to mnie martwi, że agencja nie dość, że zarejestrowana w Polsce, to jeszcze z taką polską nazwą.. co jakoś nie pasuje mi do zatrudnienia we Francji. Szkoda, że tak kłamią z tą kasą.
boshshuh 2016-01-04 03:36:06
Wydaje mi się że te ich oferty pracy na malarza budowlanego czy elektryka nie są już aktualne. A szkoda, bo zarobki chociażby we Francji są na prawdę wysokie.
Pracownik. 2016-01-08 18:17:27
Nie polecam tej firmy , są bardzo nie ogarnięci. Brak słów !!!
tiku 2016-01-08 21:19:52
Witam Was. Słyszałem już o tym , że w firmie z kasą nie jest wcale tak tragicznie, ale interesuje mnie jak wygląda sytuacja z umowami. Dają te o pracę jak już ją załatwią?
miller 2016-01-14 22:17:12
Nie polecam banda oszustów.
nieznajoma 2016-01-17 11:45:34
Bylam z tej firmy 5 dni w pralni masakra warunki mieszkaniowe u Marcina sa trgiczne nie ma mebli w mieszkaniu i w laziece brak wody żeby można było się wykapac prze 5 dni wraz ze wsoplokatorka myłam się w umywalce bo kran w wannie był zepsuty na mieszkaniach totalny bałagan do pralni trzeba dojezadzac na wlasny koszt z jednego końca miasta na drugi koniec Berlina posiadam zdjęcia z dolacze te zdjęcia trochę później mieszkania na Kopenhagenstr totalny syf nie polacm
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-02-05 08:22:15
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. nie wysyła pracowników do pracy w pralni w Berlinie i nie ma tam żadnych mieszkań. Użytkownik zamieszczający tą opinię pomylił naszą firmę z inną agencją.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
3e4rtg 2016-02-05 13:24:08
hej hej nie widze zeby na chwile obecna firma nie poszukuja zadnych pracownikow, ale moze za jakis czas znow bedzie rekrutacja..na przyklad na programiste PHP
Muchomorek 2016-02-11 00:25:43
witam nie polecam tej Agencji oszukuja kancą.Najgorsza firma z jaką się spotkałem nie dajcie się nabrać nie wywiązują się z obietnic oszuści.Nie spotkałem się jeszcze z takim badziewiem jeżdzisz autem firmowym i musisz tankować za swoje i jeszcze ci potrącają za to że jeżdzisz ich autem banda oszustów
ilonka 2016-02-11 09:19:42
mój chłopak szuka pracy i z tego co piszecie o na rżnych ludzi można trafić,a wydaje mi się, że jako Operator giętarki tez jest dobra praca, kasa co miesiąc.
murmurando 2016-02-13 14:57:00
Kasa o miesiąc no i nie obcinają za byle co. Poza tym praca za granicą (południe Europy często). Zapewniają zakwaterowanie i jakieś 1000 euro można miesięcznie zaoszczędzić.
bawarka? 2016-02-15 18:15:46
myślę, że nawet więcej uda się odłożyć, oczywiście w zależności od stopy życia za granicą. mnie interesuje w bawarii posada malarza budowlanego, zwłaszcza, że posiadam wymagane kwalifikacje, a oni zapewniają legalne zatrudnienie
tragedia! 2016-03-02 21:02:24
jestem ciekaw dlaczego podpisując z nimi umowę na polskich warunkach tj stawka srednia krajowa brutto/ od tego składki.. wyjezdzając za granice musisz z własnej kieszeni pokryc koszt przejazdów..no w końcu jesteś w delegacji pracując w polskiej firmie a wedlug naszego prawa pracy mozesz najwyzej !!! wylozyc swoje pieniążki ale to z łaski dla pracodawcy ;) pozdro dla nabitych w butelkę :)
Maddox 2016-03-11 13:06:47
Bardzo dobra firma z bardzo dobrą pulą ogłoszeń, nie ma problemu żeby coś dostać, oczywiście jeśli się chce mieć pracę tego typu, ja polecam francję zy bawarię
murarz 2016-03-19 11:12:18
Zadzwonili do mnie z ofertą 1800euro netto za miesiąc, darmowe zakwaterowanie, darmowe dojazdy do pracy, zaliczki tygodniowe, jedyny koszt jaki miałem ponieść to koszt dojazdu do Francji.Kiedy przyjechałem do nich do biura(przejechałem łacznie 600km straciłem cały dzień i 200zł na paliwo)to na umowach, które dali mi do podpisania było: kaucja za kwaterę do 200euro, rachunki za kwaterę do 100euro za miesiąc, dojazdy do pracy swoim autem na swój koszt, brak zaliczek. Te wszystkie dobre opinie są ich samoocenami, bo ktoś kto wyjeżdża tysiące km na takich warunkach aby zarobić pieniądze a tak naprawdę je wkłada a nie zarabia musi być psychicznie chory.Jeżeli o mnie chodzi to spalili się na samym początku, że są oszustami, bo jeżeli ktoś obiecuje mi, że nie będę ponosił żadnych kosztów a podsuwa mi papiery do podpisania gdzie ponoszę koszty za wszystko TO O CZYM TU WIĘCEJ MÓWIĆ I PISAĆ. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dali się oszukać tym oszustom.
1
kinia 2016-03-19 11:36:10
murarz, ciekawe, bo w ogłoszeniach faktycznie obiecują co innego. Kaucja za mieszkanie jest zwrotna jesli nie narobisz szkód. Teraz mają w ogóle oferty na stanowiska nietechniczne, jak np. na kelnerke, ale trzeba znac francuski.
2
spawacz-mag 2016-03-21 22:00:39
ja pracuje już ponad 6 miesięcy jako spawacz wagonow obiecali 1650 euro za goly etat plus premia, z premia wychodzi ponad 1700 eurasow, jak dojda i nadgodziny a sa coraz czesciej to i 2k miesięcznie, kaucja jak sie wprowadzilem 50 euro, ale wlasciel kwatery jak wszytko ok zwraca, liczniki do 50 euro maks, bo czynns placi firma. ja sobie chwale, a koledzy tez nie narzekaja, sa ludzie co juz 2 rok tu pracuja.
Maddox 2016-03-22 11:21:40
A no własnie kolego, mówiłem to wcześniej, bardzo dobra firma, bardzo spoko się u nich żyje, przynajmniej mi się tak wydaje, polecam, premie dobre, kasa podstawowa tez
1
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-03-22 14:37:19
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media). Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-03-22 16:39:47
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media. Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
POLAND WORKFORCE 2016-03-23 09:41:25
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media. Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
andrzej 2016-03-28 14:34:05
chce wyjechac do Francji jako cieśla widziałem ostatnio aktualną ofertę, testowałem już parę agencji ale pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś na takim forum odpowiada na pytania i nie muszę się niczego domyślać, mam nadzieje, że ja żadnych pretensji mieć nie będę
conni 2016-04-07 19:58:11
Ależ ja również zgadzam się z tą opinią. Macie w nosie jak co do czego!
rafał 2016-04-27 14:46:22
Patrząc po warunkach jakie są w ofercie na blacharza i to, że mozn zarobić min. 10 euro za godzine (a praca jest na pełen etat) i masz dosłownie 5 obowiazków oczywiście zgodnym z zawodem to naprawde bardzo dobrze to wygląda i ja bym polecał osobiście.
Luz 2016-04-29 17:28:26
we Francji jako cieśla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecane 37 godzin to tylko napisane chłopaki zobaczą czy wo gole za nadgodziny będą mieli zaplacone a wiec dobrze czytajcie umowe zanim podpiszecie, kaucja za mieszkanie normalka ale jakas oplata po 50euro za jazde ich autem to przesada nie polecam firmy ale jak to bywa kto chce niech sam zobaczy.
olek 2016-05-05 12:00:46
no sporo jest od nich ofert jeśli chodzi o rekrutacje, na pewno jest u nich Researcher/Junior Recruitment Consultant i nie ma podanej kwoty, wiec nie wiem dlaczego, pewnie dopiero na rozmowie mozna się dowiedzieć.
Kamil 2016-05-10 20:00:25
Firma Poland Work Force współpracuje z firmą z dzierzoniowa Jobs Extra i oni wymienaja się naszymi danymi osobowymi. Jest to niezgodne z prawem. Lepiej aby firma tutaj się wypowiedziała na ten temat!
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-05-11 16:44:12
Szanowny Panie,
Owszem, nasza firma współpracuje z Agencją pracy Extra Jobs z Dzierżoniowa. Ta firma wykonywała dla nas rekrutację. Dane osób zrekrutowanych przez agencję Extra Jobs były nam przekazywane tylko w sytuacji, kiedy właściciel tych danych wyraził na tą zgodę. Firma POLAND WORKFORCE przestrzega najwyższych standardów ochrony danych osobowych, postępujemy zgodnie z obowiązującymi przepisami, a posiadane przez nas zbiory danych są zarejestrowane w GIODO.
Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

ilonka 2016-06-02 23:30:41
Patrząc na to, czym oni się zajmują: Sprzedaż gotowych projektów elektrowni fotowoltaicznych Do tego kompleksowe usługi związane z uzyskaniem wszelkich decyzji i pozwoleń wymaganych do realizacji inwestycji itd. Muszą zatrudniać dziesiątki pracowników.
monika 2016-06-20 22:45:44
Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.
monika 2016-06-20 22:47:40
Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.
mjm 2016-06-20 23:13:07
@monika z tego co wiem mój znajomy sie tam wybiera. A czego chciałąbyś się konkretnie dowiedzieć? Prosze o konkretne pytania to zapytam go i dam ci znać ci zwroctnie :) a szukają na inne stanowiska???
monika 2016-06-22 20:25:26
Witam , obicuja niezłe stawki ciekawa jestem czy sa prawdziwe ...Opinie w necie o tej firmie sa różne nie wiem czy mozna w nie wierzyć ale chyba wyjazd jest ryzykowny . Pytasz o pracę dla kobiet czy męzczyzn ?
andrzej 2016-06-22 21:58:21
W ogłoszeniu @monika podali 1500 euro miesięcznie skoro tak piszą to dlaczego miałaby to być niby nieprawda? do tego masz umowę o pracę i zakwaterowanie blisko msc pracy
Paweł 2016-07-06 23:03:55
Witam zastanawiam się właśnie nad wyjazdem na spawanie wagonów do Francji (Laval) będe wdzięczny jak sytuacja wygląda na miejscu i w ogóle.
bocianek_ 2016-07-06 23:09:55
Dla mnie idealne jest to, że zapewniona jest umowa o pracę, bo o takie stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno, bo wszędzie teraz wciskają śmieciówki a tu takie pozytywne zaskoczenie. Jak jeszcze zarobki są od 1500 euro to się nie dziwię, że są tak popularni.
Radu 2016-07-16 15:21:55
Buna ziua , ma numesc Radu si locuiesc in Romania , am cunoscut firma POLANDWORKFORCE de pe internet si din 21 iulie 2016 colaborez cu ei la un proiect din orasul Bordeux Franta .
Sper ca colaborarea cu POLANDWORKFORCE sa fie cat mai lunga si fructoasa .
1
xoxo 2016-07-16 15:27:35
Ciekawi mnie jednak czy atmosfera rzeczywiście dopisuje.
Jacek 2016-08-07 21:56:50
Zastanawiam się nad wyjazdem do Niemiec jako spawacz kontenerów ktoś coś wie jak to wygląda?
Jacek 2016-08-07 22:40:17
No jedziesz do niemiec i spawasz kontenery, to chyba jest dość prosta sprawa tak mi się wydaje :D ale tak naprawde to masz pensje w uero, niektórzy to mają z tego co wiem 1700 na rekę już, to na złotówki sporo
jacek 2016-08-09 20:37:19
a pracujesz tam? ja pracuje też na kontenerach ale w Belgii mam na rękę prawie to samo tylko do domu daleko
Dax 2016-08-09 21:11:12
Jak dla mnie to wartościowa sprawa, polecam ich mocno
Zostaw swoją opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.