Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Pracowałeś w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maciejfrac - 2015-01-14 13:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wyjezdza 26 -01-2015 praca: kontroler jakosci,pakowacz
zdjecie uzytkownika
praca1231 - 2015-01-20 23:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ktoś sie wybiera 02.02 luty albo 09 luty do Sortowanie i pakowanie owoców oraz warzyw ? z tego ogloszenia

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
02.07 - 2015-02-01 16:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjezdza ktos do pracy w oss 7 lutego ?? pisac do mnie( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-02-01 18:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca1231 - 2015-01-20 23:17:36]:
ja jade :) jak cos to pisz esa ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-02-01 19:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jest was dwoch
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE - 2015-02-04 14:57:23 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. ma siedzibę we Wrocławiu i nie działa w miejscowości Oss.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-02-08 19:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chce jechac z tej agencji do pracy ,moze ktos razem ze mna ?Praca w polu?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-02-13 01:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anka - 2015-02-08 19:11:08]:
Do Anka .
Cześć razem z koleżanką również planujemy wyjazd z tą agencją na początku marca . Pisz na mambulka@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Pracownik162 - 2015-03-01 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,
czy ktoś z Was wyjeżdżał do pracy we Francji przez agencję Poland Workforce?
Czy wszystko przebiegło zgodnie z umową? Jakie były warunki pracy i mieszkania?
Możecie polecić tą agencję?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-03-22 09:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowalem ponad dwa lata,zadnego szacunku ,koniec kontraktu to mają w tyłku nie polecam
zdjecie uzytkownika
POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-03-23 09:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-03-22 09:26:51]:
Szanowny Panie,
Dziękujemy za Pana głos w dyskusji. Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, na podstawie których ma Pan taką opinię o naszych usługach. Bardzo prosimy o kontakt na adres kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-04-01 15:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktos przez Polandworkforce jako spawacz MAG w Francji ?.Moze opisac warunki zakwaterowania oraz pracy?
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-04-13 14:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Był ktoś albo jest na Korsyce przy produkcji basenów??? Jakie warunki pracy,noclegów itp ???
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-06-01 18:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również podzielam opinie @andrzej totalne dno, nie polecam zainteresowanym chętnie udzielę więcej informacji na temat tej psełdo agencji
zdjecie uzytkownika
nowoprzybyły - 2015-06-08 12:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie chcę wyjechać do Francji jako hydraulik czy firma ta w momencie kiedy w 1 miejscu kończy się praca przenoszą w inne miejsce? i jak to wygląda w okresie zimowym ?
zdjecie uzytkownika
Autor - 2015-06-12 23:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu.
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-06-18 15:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowoprzybyły - 2015-06-08 12:45:55]:
Szanowny Panie,
Jeżeli istnieje taka możliwość, proponujemy Pracownikowi przeniesienie do innego klienta i ciągłość umowy z nami. Ponadto umowa z Pracownikiem może zostać przedłużona na kolejne okresy, także u tego samego klienta. Jest to jednak uzależnione od jego aktualnego zapotrzebowania. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt na adres: kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
okejek - 2015-07-23 00:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest raczej dobra, widać, że dbają o swój wizerunek, a raczej można śmiało powiedzieć, że dbają o to jak będą ich widzieć klienci, pracownicy i potencjalni pracownicy. To się na pewno ceni, bo świadczy o tym że spokojnie można się dogadać w każdej sprawie bo nie olewają sobie pracownika. Także plus.
zdjecie uzytkownika
zibbb - 2015-07-25 18:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na donosicieli, szczególnie na plotkarza zb
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 15:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
tiku - 2015-08-22 15:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem już w firmie od dłuższego czasu. Moje zdanie na jej temat dość mocno ewoluowało. Na początku byłem sceptyczny jednak to już się zmieniło na dobre ( mam nadzieje). Pracowałem na trzech stanowiskach i za pierwszym razem było słabo, ale kolejne dwie fuchy jakie mi się trafiły to już była pierwsza klasa
zdjecie uzytkownika
tiku - 2015-08-22 15:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem już w firmie od dłuższego czasu. Moje zdanie na jej temat dość mocno ewoluowało. Na początku byłem sceptyczny jednak to już się zmieniło na dobre ( mam nadzieje). Pracowałem na trzech stanowiskach i za pierwszym razem było słabo, ale kolejne dwie fuchy jakie mi się trafiły to już była pierwsza klasa
zdjecie uzytkownika
popieram "autora" - 2015-08-28 15:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niestety prawda - "Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu." Niedoinformowanie i brak przepływu informacji. Możesz pisać maile, dzwonić , dzwonić ,dzwonić, ...
zdjecie uzytkownika
REFUND1 - 2015-08-28 20:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dennej obsługi pracownika przez Firmę nie spotkałem nigdy na swojej drodze. Każdemu zainteresowanemu pracą radzę, aby 10 razy zastanowił się nim podejmie decyzję o wyjeździe do pracy pod patronatem POLAND WORK FORCE we Wrocławiu. Powiedzieć o ludziach organizujących pracę i wyjazd, że są amatorami to sprawi się im przyjemność. Oni jeszcze do takiego miana nawet nie dorośli. Człowiek jest rzucony na głęboką wodę i musi sam pływać oraz poprzez różne płatności wspomagać firmę. Szczegóły pod adresem refund1@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 09:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-08-31 09:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
Rozumiemy Państwa rozżalenie i chęć podzielenia się tą opinią, jednak chcielibyśmy podkreślić, że w naszej pracy nie zawsze udaje nam się odpowiednio wcześniej uzyskać informację od klienta np. o przedłużeniu lub nie kontraktu, zmianie adresu miejsca pracy itp., aby przekazać ją pracownikom z wyprzedzeniem. Często dzieje się to na krótką chwilę przed zmianą. Wynika to z charakteru pracy tymczasowej (która z definicji musi być elastyczna) oraz faktu, że plan robót również bardzo często zmienia się u samego klienta w związku ze specyfiką jego branży. Jeżeli Państwo rzeczywiście pozostawali bez żadnej informacji i bez żadnego kontaktu z naszej strony – serdecznie przepraszamy i ubolewamy, że miało to miejsce. Jesteśmy wdzięczni za ten głos w dyskusji, bo dzięki temu będziemy mogli ulepszyć naszą pracę. Jeżeli możemy w jakiś sposób Państwu pomóc lub rozwiać Państwa wątpliwości prosimy o wiadomość na kontakt@polandworkforce.com
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
JO - 2015-08-31 19:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również podzielam zdanie REFUND1, po podpisaniu umowy dalsze losy człowieka nikogo nie obchodzą, uniwersalnym rozwiązaniem problemów dla tej agencji jest nie podbieranie telefonu, ogólnie brak kompetencji oraz profesjonalizmu, temu kto zamierza rozpocząć współpracę z tą agencją radę się dobrze zastanowić i to najlepiej kilka razy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.?
Zadaj pytanie
alert