Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Pracowałeś w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-26 13:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz jaśniej?praca na jakiś dłuższy okres możliwa?
zdjecie uzytkownika
chromik - 2014-10-27 16:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jas - 2014-10-24 18:07:40]:
hej. Ja mam trochę inne pytanie do Was. Czy ta agencja ma do zaproponowania również jakieś ciekawe oferty pracy dla ludzi na okres zimowy ? czy to wszystko co mają w swojej ofercie to typowo letnie/jesienne prace i trzeba teraz zacząć rozglądać się za jakąś robotą w naszym kraju na tak zwane przeczekanie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-05 15:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktos z was pracował w kutnie jako rzeznik przez ta firme jeslui tak prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
gorecka - 2014-11-13 19:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chromik - 2014-10-27 16:38:01]:
poland workforce posiada oczywiście przede wszystkim, jak to w agencjach pracy bywa, oferty dla podstawowych pracowników budowlanych, a więc na stanowiska w których pracuje się głównie latem i ciepłą wiosną oraz jesienią. Jednak znajdziesz tu także oferty dla chociażby serwisanta sportowego, choć to akurat oferta z Polski
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-11-14 07:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez z nich we Francji prawie pol roku w zakladach miesnych. wszystko było w porządku. najwazniejsze zawsze wyplata na czas, kwatera ok i blisko 2 km do pracy. ale trzeba pracowac.polecam.
zdjecie uzytkownika
tiku - 2014-11-27 22:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zbyszek - 2014-11-14 07:58:46]:
no w sumie to mnie nie zdziwiło. Wydaje mi się , że akurat na ciężką pracę kazdy kto wyjeżdża za granicę powinien być przygotowany. Akurat tam na taką kasę (eurasy) jest wielu chętnych którzy tylko czekają w kolejce . Właśnie co do płacy to na jakie wynagrodzenie można liczyć właściwie liczyć ? z góry dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
ulik - 2014-12-12 18:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tiku - 2014-11-27 22:56:44]:
a czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Co zyskuję dodając swoją aplikację do bazy danych POLAND WORKFORCE? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z Agencją Poland Workforce, to kto wypłaca moje wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem?
zdjecie uzytkownika
ulik - 2014-12-12 18:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Co zyskuję dodając swoją aplikację do bazy danych POLAND WORKFORCE? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z Agencją Poland Workforce, to kto wypłaca moje wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem?
zdjecie uzytkownika
Janek ze slaska - 2014-12-17 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem z Poland Workforce ponad rok we Francji na warsztacie. Praca lekka i na glowe nie pada.
mieszkanie to wypas, 4 osobowe apartamenty, wyplata zawsze 10 na kacie. Ja polecam firmę.
zdjecie uzytkownika
gaj12 - 2014-12-23 15:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno biora do roboty na pakowacza w BEILEN

kto jedzie jeszcze w tym roku?
zdjecie uzytkownika
plakista - 2015-01-13 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję z tą firmą rok, jestem na korsyce . firma jest ok ,żeby chociaż 20 % agencji było takich jak ta to byłby luksus. negatywne opinie zawsze przeważnie piszą nieroby ,alkocholicy i pseudo fachowcy.ja do obecnej chwili stawiam 5-kę.POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
maciejfrac - 2015-01-14 13:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wyjezdza 26 -01-2015 praca: kontroler jakosci,pakowacz
zdjecie uzytkownika
praca1231 - 2015-01-20 23:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ktoś sie wybiera 02.02 luty albo 09 luty do Sortowanie i pakowanie owoców oraz warzyw ? z tego ogloszenia

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
02.07 - 2015-02-01 16:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjezdza ktos do pracy w oss 7 lutego ?? pisac do mnie( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-02-01 18:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca1231 - 2015-01-20 23:17:36]:
ja jade :) jak cos to pisz esa ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-02-01 19:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jest was dwoch
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE - 2015-02-04 14:57:23 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. ma siedzibę we Wrocławiu i nie działa w miejscowości Oss.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-02-08 19:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chce jechac z tej agencji do pracy ,moze ktos razem ze mna ?Praca w polu?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-02-13 01:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anka - 2015-02-08 19:11:08]:
Do Anka .
Cześć razem z koleżanką również planujemy wyjazd z tą agencją na początku marca . Pisz na mambulka@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Pracownik162 - 2015-03-01 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,
czy ktoś z Was wyjeżdżał do pracy we Francji przez agencję Poland Workforce?
Czy wszystko przebiegło zgodnie z umową? Jakie były warunki pracy i mieszkania?
Możecie polecić tą agencję?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-03-22 09:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowalem ponad dwa lata,zadnego szacunku ,koniec kontraktu to mają w tyłku nie polecam
zdjecie uzytkownika
POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-03-23 09:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-03-22 09:26:51]:
Szanowny Panie,
Dziękujemy za Pana głos w dyskusji. Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, na podstawie których ma Pan taką opinię o naszych usługach. Bardzo prosimy o kontakt na adres kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-04-01 15:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktos przez Polandworkforce jako spawacz MAG w Francji ?.Moze opisac warunki zakwaterowania oraz pracy?
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-04-13 14:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Był ktoś albo jest na Korsyce przy produkcji basenów??? Jakie warunki pracy,noclegów itp ???
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-06-01 18:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również podzielam opinie @andrzej totalne dno, nie polecam zainteresowanym chętnie udzielę więcej informacji na temat tej psełdo agencji
zdjecie uzytkownika
nowoprzybyły - 2015-06-08 12:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie chcę wyjechać do Francji jako hydraulik czy firma ta w momencie kiedy w 1 miejscu kończy się praca przenoszą w inne miejsce? i jak to wygląda w okresie zimowym ?
zdjecie uzytkownika
Autor - 2015-06-12 23:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu.
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-06-18 15:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowoprzybyły - 2015-06-08 12:45:55]:
Szanowny Panie,
Jeżeli istnieje taka możliwość, proponujemy Pracownikowi przeniesienie do innego klienta i ciągłość umowy z nami. Ponadto umowa z Pracownikiem może zostać przedłużona na kolejne okresy, także u tego samego klienta. Jest to jednak uzależnione od jego aktualnego zapotrzebowania. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt na adres: kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
okejek - 2015-07-23 00:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest raczej dobra, widać, że dbają o swój wizerunek, a raczej można śmiało powiedzieć, że dbają o to jak będą ich widzieć klienci, pracownicy i potencjalni pracownicy. To się na pewno ceni, bo świadczy o tym że spokojnie można się dogadać w każdej sprawie bo nie olewają sobie pracownika. Także plus.
zdjecie uzytkownika
zibbb - 2015-07-25 18:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na donosicieli, szczególnie na plotkarza zb
zdjecie uzytkownika
tiku - 2015-08-22 15:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem już w firmie od dłuższego czasu. Moje zdanie na jej temat dość mocno ewoluowało. Na początku byłem sceptyczny jednak to już się zmieniło na dobre ( mam nadzieje). Pracowałem na trzech stanowiskach i za pierwszym razem było słabo, ale kolejne dwie fuchy jakie mi się trafiły to już była pierwsza klasa
zdjecie uzytkownika
tiku - 2015-08-22 15:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem już w firmie od dłuższego czasu. Moje zdanie na jej temat dość mocno ewoluowało. Na początku byłem sceptyczny jednak to już się zmieniło na dobre ( mam nadzieje). Pracowałem na trzech stanowiskach i za pierwszym razem było słabo, ale kolejne dwie fuchy jakie mi się trafiły to już była pierwsza klasa
zdjecie uzytkownika
popieram "autora" - 2015-08-28 15:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To niestety prawda - "Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu." Niedoinformowanie i brak przepływu informacji. Możesz pisać maile, dzwonić , dzwonić ,dzwonić, ...
zdjecie uzytkownika
REFUND1 - 2015-08-28 20:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dennej obsługi pracownika przez Firmę nie spotkałem nigdy na swojej drodze. Każdemu zainteresowanemu pracą radzę, aby 10 razy zastanowił się nim podejmie decyzję o wyjeździe do pracy pod patronatem POLAND WORK FORCE we Wrocławiu. Powiedzieć o ludziach organizujących pracę i wyjazd, że są amatorami to sprawi się im przyjemność. Oni jeszcze do takiego miana nawet nie dorośli. Człowiek jest rzucony na głęboką wodę i musi sam pływać oraz poprzez różne płatności wspomagać firmę. Szczegóły pod adresem refund1@interia.pl
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-08-31 09:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
Rozumiemy Państwa rozżalenie i chęć podzielenia się tą opinią, jednak chcielibyśmy podkreślić, że w naszej pracy nie zawsze udaje nam się odpowiednio wcześniej uzyskać informację od klienta np. o przedłużeniu lub nie kontraktu, zmianie adresu miejsca pracy itp., aby przekazać ją pracownikom z wyprzedzeniem. Często dzieje się to na krótką chwilę przed zmianą. Wynika to z charakteru pracy tymczasowej (która z definicji musi być elastyczna) oraz faktu, że plan robót również bardzo często zmienia się u samego klienta w związku ze specyfiką jego branży. Jeżeli Państwo rzeczywiście pozostawali bez żadnej informacji i bez żadnego kontaktu z naszej strony – serdecznie przepraszamy i ubolewamy, że miało to miejsce. Jesteśmy wdzięczni za ten głos w dyskusji, bo dzięki temu będziemy mogli ulepszyć naszą pracę. Jeżeli możemy w jakiś sposób Państwu pomóc lub rozwiać Państwa wątpliwości prosimy o wiadomość na kontakt@polandworkforce.com
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
JO - 2015-08-31 19:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również podzielam zdanie REFUND1, po podpisaniu umowy dalsze losy człowieka nikogo nie obchodzą, uniwersalnym rozwiązaniem problemów dla tej agencji jest nie podbieranie telefonu, ogólnie brak kompetencji oraz profesjonalizmu, temu kto zamierza rozpocząć współpracę z tą agencją radę się dobrze zastanowić i to najlepiej kilka razy
zdjecie uzytkownika
merch - 2015-09-21 18:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA prawdę ja nie wiem czemu wy się dziwicie. Zwykle u pośredników zatrudniani są studenciaki, którzy trochę nie znają się na biznesie więc ciężko od nich wymagać cudów. Jak dla mnie żeby podjąć jakąś sensowną pracę trzeba samemu się rozejrzeć na rynku zagranicznym i poskładać cv w języku docelowym - tam gdzie chcemy wyjechać.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-10-05 10:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylem na Korsyce z nimi, ponoć ciężki dojazd, dostałem z biura adres, zabukowany bilet i kontakt do osoby która mnie zabrała z miejsca gdzie mnie zostawił autobus, faktycznie nie wyglądało to jak w biurze turystycznym ale dotarłem bez problemu na miejsce. praca zgodnie z opisem, mieszkanie 2 pokojowe w 4 osoby mieszkalismy, ja osobiscie polecam...wyjezdzalem z innymi agencjami i bywalo gorzej
zdjecie uzytkownika
krombek - 2015-10-21 21:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajną sprawą u nich na pewno jest to, że stanowiska pracy na które można się zatrudnić są bardzo zróżnicowane i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, tym bardziej że można się zatrudnić między innym na takie stanowiska jak Stolarz aluminium czy też Giętarz, co jednak nei jest bardzo popularnym stanowiskiem.
zdjecie uzytkownika
Muchomorek - 2015-12-10 22:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem we Francji miałem obiecane przy rozmowie 1450 e do ręki przy 35 godzinach roboczych w tygodniu.Pracowaliśmy po 40 w tygodniu i za 160 godzin dostałem na rękę niewiele ponad 1300 e.Kaucja za Mieszkanie miała wynosic 100 e a wynosiła 150:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rere - 2015-12-11 01:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, moze warto sprobowac tetraz aplikowac do firmy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. bo szukają tapicera, pakowacza, spawacza metoda MAG we Francji
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-01-01 20:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracowałem we francji , nargorsza agencja w polsce ,przegrali sprawę w PIP i dalej ludzi oszukują stanowczo nie polecam
zdjecie uzytkownika
hamak - 2016-01-02 00:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mnie martwi, że agencja nie dość, że zarejestrowana w Polsce, to jeszcze z taką polską nazwą.. co jakoś nie pasuje mi do zatrudnienia we Francji. Szkoda, że tak kłamią z tą kasą.
zdjecie uzytkownika
boshshuh - 2016-01-04 03:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się że te ich oferty pracy na malarza budowlanego czy elektryka nie są już aktualne. A szkoda, bo zarobki chociażby we Francji są na prawdę wysokie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2016-01-08 18:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy , są bardzo nie ogarnięci. Brak słów !!!
zdjecie uzytkownika
tiku - 2016-01-08 21:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was. Słyszałem już o tym , że w firmie z kasą nie jest wcale tak tragicznie, ale interesuje mnie jak wygląda sytuacja z umowami. Dają te o pracę jak już ją załatwią?
zdjecie uzytkownika
miller - 2016-01-14 22:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam banda oszustów.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2016-01-17 11:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lech - 2015-02-01 19:14:25]:
Bylam z tej firmy 5 dni w pralni masakra warunki mieszkaniowe u Marcina sa trgiczne nie ma mebli w mieszkaniu i w laziece brak wody żeby można było się wykapac prze 5 dni wraz ze wsoplokatorka myłam się w umywalce bo kran w wannie był zepsuty na mieszkaniach totalny bałagan do pralni trzeba dojezadzac na wlasny koszt z jednego końca miasta na drugi koniec Berlina posiadam zdjęcia z dolacze te zdjęcia trochę później mieszkania na Kopenhagenstr totalny syf nie polacm
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2016-02-05 08:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznajoma - 2016-01-17 11:45:34]:
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. nie wysyła pracowników do pracy w pralni w Berlinie i nie ma tam żadnych mieszkań. Użytkownik zamieszczający tą opinię pomylił naszą firmę z inną agencją.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
3e4rtg - 2016-02-05 13:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej nie widze zeby na chwile obecna firma nie poszukuja zadnych pracownikow, ale moze za jakis czas znow bedzie rekrutacja..na przyklad na programiste PHP

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert