Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Pracowałeś w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Autor - 2015-06-12 23:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu.
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-06-18 15:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowoprzybyły - 2015-06-08 12:45:55]:
Szanowny Panie,
Jeżeli istnieje taka możliwość, proponujemy Pracownikowi przeniesienie do innego klienta i ciągłość umowy z nami. Ponadto umowa z Pracownikiem może zostać przedłużona na kolejne okresy, także u tego samego klienta. Jest to jednak uzależnione od jego aktualnego zapotrzebowania. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt na adres: kontakt@polandworkforce.com.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
okejek - 2015-07-23 00:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest raczej dobra, widać, że dbają o swój wizerunek, a raczej można śmiało powiedzieć, że dbają o to jak będą ich widzieć klienci, pracownicy i potencjalni pracownicy. To się na pewno ceni, bo świadczy o tym że spokojnie można się dogadać w każdej sprawie bo nie olewają sobie pracownika. Także plus.
zdjecie uzytkownika
zibbb - 2015-07-25 18:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uwaga na donosicieli, szczególnie na plotkarza zb
zdjecie uzytkownika
tiku - 2015-08-22 15:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem już w firmie od dłuższego czasu. Moje zdanie na jej temat dość mocno ewoluowało. Na początku byłem sceptyczny jednak to już się zmieniło na dobre ( mam nadzieje). Pracowałem na trzech stanowiskach i za pierwszym razem było słabo, ale kolejne dwie fuchy jakie mi się trafiły to już była pierwsza klasa
zdjecie uzytkownika
tiku - 2015-08-22 15:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem już w firmie od dłuższego czasu. Moje zdanie na jej temat dość mocno ewoluowało. Na początku byłem sceptyczny jednak to już się zmieniło na dobre ( mam nadzieje). Pracowałem na trzech stanowiskach i za pierwszym razem było słabo, ale kolejne dwie fuchy jakie mi się trafiły to już była pierwsza klasa
zdjecie uzytkownika
popieram "autora" - 2015-08-28 15:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To niestety prawda - "Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu." Niedoinformowanie i brak przepływu informacji. Możesz pisać maile, dzwonić , dzwonić ,dzwonić, ...
zdjecie uzytkownika
REFUND1 - 2015-08-28 20:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak dennej obsługi pracownika przez Firmę nie spotkałem nigdy na swojej drodze. Każdemu zainteresowanemu pracą radzę, aby 10 razy zastanowił się nim podejmie decyzję o wyjeździe do pracy pod patronatem POLAND WORK FORCE we Wrocławiu. Powiedzieć o ludziach organizujących pracę i wyjazd, że są amatorami to sprawi się im przyjemność. Oni jeszcze do takiego miana nawet nie dorośli. Człowiek jest rzucony na głęboką wodę i musi sam pływać oraz poprzez różne płatności wspomagać firmę. Szczegóły pod adresem refund1@interia.pl
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-08-31 09:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
Rozumiemy Państwa rozżalenie i chęć podzielenia się tą opinią, jednak chcielibyśmy podkreślić, że w naszej pracy nie zawsze udaje nam się odpowiednio wcześniej uzyskać informację od klienta np. o przedłużeniu lub nie kontraktu, zmianie adresu miejsca pracy itp., aby przekazać ją pracownikom z wyprzedzeniem. Często dzieje się to na krótką chwilę przed zmianą. Wynika to z charakteru pracy tymczasowej (która z definicji musi być elastyczna) oraz faktu, że plan robót również bardzo często zmienia się u samego klienta w związku ze specyfiką jego branży. Jeżeli Państwo rzeczywiście pozostawali bez żadnej informacji i bez żadnego kontaktu z naszej strony – serdecznie przepraszamy i ubolewamy, że miało to miejsce. Jesteśmy wdzięczni za ten głos w dyskusji, bo dzięki temu będziemy mogli ulepszyć naszą pracę. Jeżeli możemy w jakiś sposób Państwu pomóc lub rozwiać Państwa wątpliwości prosimy o wiadomość na kontakt@polandworkforce.com
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
JO - 2015-08-31 19:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja również podzielam zdanie REFUND1, po podpisaniu umowy dalsze losy człowieka nikogo nie obchodzą, uniwersalnym rozwiązaniem problemów dla tej agencji jest nie podbieranie telefonu, ogólnie brak kompetencji oraz profesjonalizmu, temu kto zamierza rozpocząć współpracę z tą agencją radę się dobrze zastanowić i to najlepiej kilka razy
zdjecie uzytkownika
merch - 2015-09-21 18:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA prawdę ja nie wiem czemu wy się dziwicie. Zwykle u pośredników zatrudniani są studenciaki, którzy trochę nie znają się na biznesie więc ciężko od nich wymagać cudów. Jak dla mnie żeby podjąć jakąś sensowną pracę trzeba samemu się rozejrzeć na rynku zagranicznym i poskładać cv w języku docelowym - tam gdzie chcemy wyjechać.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-10-05 10:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylem na Korsyce z nimi, ponoć ciężki dojazd, dostałem z biura adres, zabukowany bilet i kontakt do osoby która mnie zabrała z miejsca gdzie mnie zostawił autobus, faktycznie nie wyglądało to jak w biurze turystycznym ale dotarłem bez problemu na miejsce. praca zgodnie z opisem, mieszkanie 2 pokojowe w 4 osoby mieszkalismy, ja osobiscie polecam...wyjezdzalem z innymi agencjami i bywalo gorzej
zdjecie uzytkownika
krombek - 2015-10-21 21:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajną sprawą u nich na pewno jest to, że stanowiska pracy na które można się zatrudnić są bardzo zróżnicowane i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, tym bardziej że można się zatrudnić między innym na takie stanowiska jak Stolarz aluminium czy też Giętarz, co jednak nei jest bardzo popularnym stanowiskiem.
zdjecie uzytkownika
Muchomorek - 2015-12-10 22:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem we Francji miałem obiecane przy rozmowie 1450 e do ręki przy 35 godzinach roboczych w tygodniu.Pracowaliśmy po 40 w tygodniu i za 160 godzin dostałem na rękę niewiele ponad 1300 e.Kaucja za Mieszkanie miała wynosic 100 e a wynosiła 150:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rere - 2015-12-11 01:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, moze warto sprobowac tetraz aplikowac do firmy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. bo szukają tapicera, pakowacza, spawacza metoda MAG we Francji
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-01-01 20:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam pracowałem we francji , nargorsza agencja w polsce ,przegrali sprawę w PIP i dalej ludzi oszukują stanowczo nie polecam
zdjecie uzytkownika
hamak - 2016-01-02 00:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mnie martwi, że agencja nie dość, że zarejestrowana w Polsce, to jeszcze z taką polską nazwą.. co jakoś nie pasuje mi do zatrudnienia we Francji. Szkoda, że tak kłamią z tą kasą.
zdjecie uzytkownika
boshshuh - 2016-01-04 03:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się że te ich oferty pracy na malarza budowlanego czy elektryka nie są już aktualne. A szkoda, bo zarobki chociażby we Francji są na prawdę wysokie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2016-01-08 18:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy , są bardzo nie ogarnięci. Brak słów !!!
zdjecie uzytkownika
tiku - 2016-01-08 21:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was. Słyszałem już o tym , że w firmie z kasą nie jest wcale tak tragicznie, ale interesuje mnie jak wygląda sytuacja z umowami. Dają te o pracę jak już ją załatwią?
zdjecie uzytkownika
miller - 2016-01-14 22:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam banda oszustów.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2016-01-17 11:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lech - 2015-02-01 19:14:25]:
Bylam z tej firmy 5 dni w pralni masakra warunki mieszkaniowe u Marcina sa trgiczne nie ma mebli w mieszkaniu i w laziece brak wody żeby można było się wykapac prze 5 dni wraz ze wsoplokatorka myłam się w umywalce bo kran w wannie był zepsuty na mieszkaniach totalny bałagan do pralni trzeba dojezadzac na wlasny koszt z jednego końca miasta na drugi koniec Berlina posiadam zdjęcia z dolacze te zdjęcia trochę później mieszkania na Kopenhagenstr totalny syf nie polacm
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2016-02-05 08:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznajoma - 2016-01-17 11:45:34]:
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. nie wysyła pracowników do pracy w pralni w Berlinie i nie ma tam żadnych mieszkań. Użytkownik zamieszczający tą opinię pomylił naszą firmę z inną agencją.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
3e4rtg - 2016-02-05 13:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej nie widze zeby na chwile obecna firma nie poszukuja zadnych pracownikow, ale moze za jakis czas znow bedzie rekrutacja..na przyklad na programiste PHP
zdjecie uzytkownika
Muchomorek - 2016-02-11 00:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie polecam tej Agencji oszukuja kancą.Najgorsza firma z jaką się spotkałem nie dajcie się nabrać nie wywiązują się z obietnic oszuści.Nie spotkałem się jeszcze z takim badziewiem jeżdzisz autem firmowym i musisz tankować za swoje i jeszcze ci potrącają za to że jeżdzisz ich autem banda oszustów
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2016-02-11 09:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój chłopak szuka pracy i z tego co piszecie o na rżnych ludzi można trafić,a wydaje mi się, że jako Operator giętarki tez jest dobra praca, kasa co miesiąc.
zdjecie uzytkownika
murmurando - 2016-02-13 14:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa o miesiąc no i nie obcinają za byle co. Poza tym praca za granicą (południe Europy często). Zapewniają zakwaterowanie i jakieś 1000 euro można miesięcznie zaoszczędzić.
zdjecie uzytkownika
bawarka? - 2016-02-15 18:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że nawet więcej uda się odłożyć, oczywiście w zależności od stopy życia za granicą. mnie interesuje w bawarii posada malarza budowlanego, zwłaszcza, że posiadam wymagane kwalifikacje, a oni zapewniają legalne zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
tragedia! - 2016-03-02 21:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekaw dlaczego podpisując z nimi umowę na polskich warunkach tj stawka srednia krajowa brutto/ od tego składki.. wyjezdzając za granice musisz z własnej kieszeni pokryc koszt przejazdów..no w końcu jesteś w delegacji pracując w polskiej firmie a wedlug naszego prawa pracy mozesz najwyzej !!! wylozyc swoje pieniążki ale to z łaski dla pracodawcy ;) pozdro dla nabitych w butelkę :)
zdjecie uzytkownika
Maddox - 2016-03-11 13:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma z bardzo dobrą pulą ogłoszeń, nie ma problemu żeby coś dostać, oczywiście jeśli się chce mieć pracę tego typu, ja polecam francję zy bawarię
zdjecie uzytkownika
murarz - 2016-03-19 11:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwonili do mnie z ofertą 1800euro netto za miesiąc, darmowe zakwaterowanie, darmowe dojazdy do pracy, zaliczki tygodniowe, jedyny koszt jaki miałem ponieść to koszt dojazdu do Francji.Kiedy przyjechałem do nich do biura(przejechałem łacznie 600km straciłem cały dzień i 200zł na paliwo)to na umowach, które dali mi do podpisania było: kaucja za kwaterę do 200euro, rachunki za kwaterę do 100euro za miesiąc, dojazdy do pracy swoim autem na swój koszt, brak zaliczek. Te wszystkie dobre opinie są ich samoocenami, bo ktoś kto wyjeżdża tysiące km na takich warunkach aby zarobić pieniądze a tak naprawdę je wkłada a nie zarabia musi być psychicznie chory.Jeżeli o mnie chodzi to spalili się na samym początku, że są oszustami, bo jeżeli ktoś obiecuje mi, że nie będę ponosił żadnych kosztów a podsuwa mi papiery do podpisania gdzie ponoszę koszty za wszystko TO O CZYM TU WIĘCEJ MÓWIĆ I PISAĆ. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dali się oszukać tym oszustom.
zdjecie uzytkownika
kinia - 2016-03-19 11:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
murarz, ciekawe, bo w ogłoszeniach faktycznie obiecują co innego. Kaucja za mieszkanie jest zwrotna jesli nie narobisz szkód. Teraz mają w ogóle oferty na stanowiska nietechniczne, jak np. na kelnerke, ale trzeba znac francuski.
zdjecie uzytkownika
spawacz-mag - 2016-03-21 22:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [murarz - 2016-03-19 11:12:18]:
ja pracuje już ponad 6 miesięcy jako spawacz wagonow obiecali 1650 euro za goly etat plus premia, z premia wychodzi ponad 1700 eurasow, jak dojda i nadgodziny a sa coraz czesciej to i 2k miesięcznie, kaucja jak sie wprowadzilem 50 euro, ale wlasciel kwatery jak wszytko ok zwraca, liczniki do 50 euro maks, bo czynns placi firma. ja sobie chwale, a koledzy tez nie narzekaja, sa ludzie co juz 2 rok tu pracuja.
zdjecie uzytkownika
Maddox - 2016-03-22 11:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A no własnie kolego, mówiłem to wcześniej, bardzo dobra firma, bardzo spoko się u nich żyje, przynajmniej mi się tak wydaje, polecam, premie dobre, kasa podstawowa tez
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2016-03-22 14:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [murarz - 2016-03-19 11:12:18]:
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media). Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2016-03-22 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [murarz - 2016-03-19 11:12:18]:
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media. Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE - 2016-03-23 09:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [murarz - 2016-03-19 11:12:18]:
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media. Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-03-28 14:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce wyjechac do Francji jako cieśla widziałem ostatnio aktualną ofertę, testowałem już parę agencji ale pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś na takim forum odpowiada na pytania i nie muszę się niczego domyślać, mam nadzieje, że ja żadnych pretensji mieć nie będę
zdjecie uzytkownika
conni - 2016-04-07 19:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2015-03-23 09:37:28]:
Ależ ja również zgadzam się z tą opinią. Macie w nosie jak co do czego!
zdjecie uzytkownika
rafał - 2016-04-27 14:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrząc po warunkach jakie są w ofercie na blacharza i to, że mozn zarobić min. 10 euro za godzine (a praca jest na pełen etat) i masz dosłownie 5 obowiazków oczywiście zgodnym z zawodem to naprawde bardzo dobrze to wygląda i ja bym polecał osobiście.
zdjecie uzytkownika
Luz - 2016-04-29 17:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
we Francji jako cieśla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecane 37 godzin to tylko napisane chłopaki zobaczą czy wo gole za nadgodziny będą mieli zaplacone a wiec dobrze czytajcie umowe zanim podpiszecie, kaucja za mieszkanie normalka ale jakas oplata po 50euro za jazde ich autem to przesada nie polecam firmy ale jak to bywa kto chce niech sam zobaczy.
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-05-05 12:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no sporo jest od nich ofert jeśli chodzi o rekrutacje, na pewno jest u nich Researcher/Junior Recruitment Consultant i nie ma podanej kwoty, wiec nie wiem dlaczego, pewnie dopiero na rozmowie mozna się dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-05-10 20:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Poland Work Force współpracuje z firmą z dzierzoniowa Jobs Extra i oni wymienaja się naszymi danymi osobowymi. Jest to niezgodne z prawem. Lepiej aby firma tutaj się wypowiedziała na ten temat!
zdjecie uzytkownika
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - 2016-05-11 16:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamil - 2016-05-10 20:00:25]:
Szanowny Panie,
Owszem, nasza firma współpracuje z Agencją pracy Extra Jobs z Dzierżoniowa. Ta firma wykonywała dla nas rekrutację. Dane osób zrekrutowanych przez agencję Extra Jobs były nam przekazywane tylko w sytuacji, kiedy właściciel tych danych wyraził na tą zgodę. Firma POLAND WORKFORCE przestrzega najwyższych standardów ochrony danych osobowych, postępujemy zgodnie z obowiązującymi przepisami, a posiadane przez nas zbiory danych są zarejestrowane w GIODO.
Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

zdjecie uzytkownika
ilonka - 2016-06-02 23:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrząc na to, czym oni się zajmują: Sprzedaż gotowych projektów elektrowni fotowoltaicznych Do tego kompleksowe usługi związane z uzyskaniem wszelkich decyzji i pozwoleń wymaganych do realizacji inwestycji itd. Muszą zatrudniać dziesiątki pracowników.
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-06-20 22:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-06-20 22:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.
zdjecie uzytkownika
mjm - 2016-06-20 23:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monika z tego co wiem mój znajomy sie tam wybiera. A czego chciałąbyś się konkretnie dowiedzieć? Prosze o konkretne pytania to zapytam go i dam ci znać ci zwroctnie :) a szukają na inne stanowiska???
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-06-22 20:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mjm - 2016-06-20 23:13:07]:
Witam , obicuja niezłe stawki ciekawa jestem czy sa prawdziwe ...Opinie w necie o tej firmie sa różne nie wiem czy mozna w nie wierzyć ale chyba wyjazd jest ryzykowny . Pytasz o pracę dla kobiet czy męzczyzn ?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-06-22 21:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogłoszeniu @monika podali 1500 euro miesięcznie skoro tak piszą to dlaczego miałaby to być niby nieprawda? do tego masz umowę o pracę i zakwaterowanie blisko msc pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert