Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo TZMO S.A.

Opinie o TZMO S.A.

Pracowałeś w firmie TZMO S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolo - 2012-06-07 10:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W maju na ręke dostałem 3.200 złotych wypłaty,ale tylko jeden dzień dzień wolnego w maju miałem przy produkcji.
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2012-10-10 16:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudniają może do kontroli jakości, jak wygląda tam praca - wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
biedra 33 - 2013-03-12 19:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W głowie się nie mieści jak można szkalować tego Prezesa Belli - gość w końcu rozpoczął normalne porządki i nie dziwota że ludziom którzy tzw "tworzyli czy budowali firme" się nie podoba że rozbija stare układy. Ty szmaciarzu napewno chciałbyś aby nic się nie zmianiało i żebyś nadal mógł się opr... Maszyny są remontowane i kupowane nowe - ludzie którzy się opr,,,, są odsuwani a Ci którzy chcą i uczciwie pracują dostają podwyżki - tyle
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-04-27 13:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co możecie więcej powiedzieć na temat traktowania pracowników? Ile tam się zarabia i na jaką umowę zatrudniają? W poniedziałek idę na rozmowę i nie wiem czy jest sens iść. Proszę pomocy
zdjecie uzytkownika
Raul - 2013-04-28 22:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć! Możesz normalnie spróbować 3 mce, potem dają umowę na 1 do 2 zależy jak Ci poszło na początku, wiem bo sam się tu zatrudnilem niedawno. Dla mnie jest ok, pracowałem w strefie i jeszcze kilku innych tzw "pracodawców" w regionie i ludziom tu wydaje się ze maja cieżko ale to nieprawda - tak jak Japonce dociskali to dopiero można było się wkurzyc. Tu jest ok.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 14:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie może ile tak mniej więcej zarabia się w TZMO. Zastanawiam się czy złożyć tam swoją aplikację i tak postanowiłem dowiedzieć się czegoś więcej. A coś na temat premii możecie więcej napisać? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 21:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta umowa o której piszesz że jest na 2 lata to jest umowa o pracę tak? Bo wiesz teraz ciężko o umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
baboo - 2013-07-03 23:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak umowa o prace, generlanie pod katem formalnych spraw to TZMO jest ok, umowa, socjal nawet spoko, kasa na czas itd.k ale i tak bycie korpo robotem mnie nie bawi juz:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 09:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nikogo nie bawi ale pracę trzeba mieć przecież. Jeszcze jakbyś mógł napisać na temat tego socjala to będzie dobrze
zdjecie uzytkownika
janusz - 2013-07-08 12:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to faktycznie dobrze się tam raczej nie dzieje. A wie ktoś z was może jaki jest ten socjal dokładnie tam?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-08 20:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
socjal może być i tyle
zdjecie uzytkownika
janusz - 2013-07-08 20:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ale wiesz mi raczej chodziło w kwestii tego jaki jest ten socjal. Czyli chciałem się dowiedzieć co ewentualnie dokładnie dostanę
zdjecie uzytkownika
baboo - 2013-07-09 19:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kredyt mozesz wziac z kasy zapomogowej, dolożą Ci do studiow( usunięte przez administratora ), mozesz wyjechac na wakacje do 2 osrodkow ( grosze sie placi), dostajeszo jakies groszowe sprawy na swieta ( 200-300 zl), wczasy "pod gruszą" ci dofinansuja. masz ten ich "pseud"OPTUS" czyli taka nieudolna podrobe MEDICOVERA. bardzo slaba rzecz
zdjecie uzytkownika
janusz - 2013-07-09 19:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nawet nie jest to kiepskie tak szczerze powiem bo niektóre firmy to nic nie dają. Te kredyty to bez procentów?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-07-13 22:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to nawet firma kredyty daje swoim pracownikom. Ale te kredyty to są mam nadzieje bez procentu bo tak to zreguły wygląda chyba w firmach
zdjecie uzytkownika
Pik - 2013-07-15 21:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć szukam opinii o tym dziale gdzie budują maszyny - jaka tam kasa i atmosfera jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 18:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie ile w laboratorium mozna zarobic w firmie TZMO S.A.???czy powyzej 1,5tysia do rączki mozna da sie,jakie obowiazki czy duzo roboty idzie wyrobic czy po godzinach trzeba zostawac
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-09 01:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
zdjecie uzytkownika
nikos - 2013-10-09 01:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dotyczy pracy w Belli - Atmosfera nie jest na pewno luźna, wszędzie kamery, pielgrzymki spacerują Pan ze swoją świtą jak by to miało czemuś służyć, generalnie szukają tam do pracy roboli nie ludzi którzy mogli by coś dać od siebie, bo i tak o wszystkim decyduje per pan prezes, kierownicy pełnią funkcje lecz żadnych decyzji sami nie podejmują no chyba jeśli chodzi o utrudnianie pracownikowi pracy lub zabranie premii.
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-10-13 19:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
( usunięte przez administratora ) z pewnością znalazłeś co bardziej ambitnego,kreatywnego i dającego możliwość osobistego rozwoju...Pozdrawiamy!
zdjecie uzytkownika
beznicku - 2013-11-05 07:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam chciałbym się dowiedzięc czy praca w tej frmie odbywa sie w ruchu ciągłym 4 brygadowym ?
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2013-11-18 00:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takim trybie jak akurat opłaca się panu prezesowi jak są święta i wakacje to 4 brygadowym a jak akurat nie ma produkcji to wyśle Cię na urlop (najlepiej bezpłatny). Ogólnie (usunięte przez administratora) i zabieranie premii za cokolwiek co się prezesowi i świcie nie podoba. Co lepsi już uciekli pozostali po prostu nie mogą bo z 2tysięcy miesięcznie nie da się odłożyć tyle, żeby przez 3-4 miesiące szukać pracy.
zdjecie uzytkownika
25 - 2013-11-23 16:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem niezadowolona chcę podwyżkę.
zdjecie uzytkownika
okejka - 2013-12-14 09:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam, zakład jak zaklad. Ostatnio wiele sie zmienia zaczęto stawiać takie tablice gdzie w końcu wiem jak ida maszyny. Mamy jakieś audytu co maja nam pomoc. Jeżeli ktoś chce odpoczywać w pracy to nie tu, ale jak pracujesz i robisz swoje to sie tu odnajdzies. Szefostwo jest ok, jak sie nie wychylasz. Awanse sie zdarzają ale wg jakiego klucza to nie wiem. Co do zarobków to najniższa krajowa + jakąś premia.
zdjecie uzytkownika
pracownik 1 - 2014-01-17 15:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca dobra dla kawalera. Umowa jest o prace najpierw 3 mies potem 1-2 lata. Ja na zwh pracuje pensja godzinowa ok1680 brutto i 30 % premi( bardzo latwo stracic 5-10% np bo maszyna normy nie wyrobi) podwyzka co 2 lata od 50gr do 1.50 . Praca nie jest ciezka bardziej refleks potrzebny. Jak ktos dobrze znosi kaprysy szefa i nie przeszkadza mu ze przez min 4 lata nie zarobi wiecej niz 1400-1700 na reke to prosze sie zatrudniac. Jeszcze jedno system jest 4-brygadowy wiec swieta w pracy wg. Kodeksu pracy przysluguje w tym systemie dzien urlopu wiecej na miesiac ale tu go nie daja. Ps na innych halach jest ok.
zdjecie uzytkownika
Kit - 2014-02-22 12:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak z innej beczki - ktoś w 2013 pisał, że na produkcji udało mu się wyciągnąć 3200. To prawda czy to jakiś istny sarkazm?
zdjecie uzytkownika
Matiak - 2014-03-05 01:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1700 max? To co to za pieniądze. Będąc samotnikiem ciężko za taką pensję wyżyć przez miesiąc. Szkoda, że nie ma tutaj żadnych premii.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-05 14:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja już nie wiem, jeden napisał, że zarobił 3200, drugi, że 1700 to maks, weźcie się zdecydujcie, może to 1700 nie było na produkcji albo jakis okres próbny.
zdjecie uzytkownika
Swid - 2014-04-14 06:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może to 3200 to podpucha dla Ciebie :) Nikt chyba nie potwierdził tej kwoty, także nie ma co się spodziewać cudów.
zdjecie uzytkownika
flu - 2014-06-25 19:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, jestem pracownikiem TZMO od 10ciu lat,posiadam wyższe wykształcenie, od około pół roku szukam innej normalnej pracy. jestem chyba troszkę masochistą że wytrzymałem tak długo w tym tzw. prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie z Polskim kapitałem :) dla mnie ta firma jest obozem pracy, wszechobecny mobbing, małe zarobki (zarabiam po 10ciu latach 1780zł- 1980zł na rękę)paskudny system pracy tj. 3 zmiany, jak jest dużo pracy jest wprowadzany system 4 brygadowy, żadnych szans na awans (no chyba że ciocia załatwi), kierownikami zostają ograniczone istoty (odpowiednio spokrewnione) które ślepo wypełniają polecenia dyrekcji... jeżeli jesteś prostakiem bez ambicji to śmiało aplikuj, ta firma nie jest dla ludzi myślących którzy chcą normalnie pracować, NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2014-06-28 07:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest u Was cos takiego jak sklepik zakladowy dla pracowników z produktami ktore produkujecie po tanszej cenie?
zdjecie uzytkownika
radi - 2014-07-14 12:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tzw. sklepik z towarem niby po niższej cenie, tylko że jest to towar przeterminowany, lub z bardzo krótką datą ważności, taniej kupisz w Realu i Carrefourze :)
zdjecie uzytkownika
ulf - 2014-08-03 13:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [flu - 2014-06-25 19:21:45]:
Ja tez tam długo pracowałem dłużej od Ciebie, zwolniłem się jak zaczęto wprowadza te chore systemy,pracownicy z takim stażem maja dobra opinie u innych pracodawców.Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
plastica kowalewo - Mówie jak jest - 2015-04-17 00:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Udziałowcy TZMO SA dziś odwiedzą swój pokazowy i najbardziej dochodowy zakład. Ile kosztuje zatrzymanie połowy zakładu na wielkie sprzątanie i malowanie, żeby tylko był błysk, jak wejdą na hale na 5 minut! ha ha ;) Widzicie jak kierownictwo Plastici, nie szanuje waszych pieniędzy o ile mniejsze będą wasze dywidendy? Ile przez ten czas można wyprodukować pieluch (czytaj zysku)zamiast biegać z mopami i szmatami i jeszcze ten stres kierownictwa niższego szczebla przed. Nie polecam
Wiem, ze nikt tego nie czyta, ale może ktoś o tym powie akcjonariuszom ;)Przyjeździe do nas kiedyś, ale z zaskoczenia, zobaczycie jak jest, a nie fikcje.
zdjecie uzytkownika
kaśka el - 2015-06-05 12:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem dlaczego dlaczego masz cżłowieku pretensje do kierowników i fiormy za to że chcą mieć zysk. jak ci nie pasuje to zmień prace i idź do firmy, której nie będzie zależało na dysku. ja i tak chcę iść do roboty do tzmo, najlepiej na kontrolera jakośco bo to lekka praca chociaż odpowiedzialna, ale jedna z lepszych fuch w toruniu póki co
zdjecie uzytkownika
żenada - 2015-06-28 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw głąbie naucz sie podstaw pisowni i ortografii bo forma twojej wypowiedzi i błędy jakie robisz wskazują że pisał to jakiś słaby uczeń klasy 1 podstawówki..A z resztą do TZMO i belli pasujesz bo na kierowniczych stanowiskach są tam takie same głąby jak ty rodzina szefostwa, udziałowców, lekarzy którzy mają najwięcej akcji.
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-07-10 16:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli nadal jesteście zainteresowani to mają ciekawą oferte pracy w Nimczech, na stanowisko Medizinische Beraterin / Medizinischen Berater mit fließenden Kenntnissen der deutschen Sprache, nie podali konkretnej stawki ale za to na pewno jest gdzie mieszkac w Nimczech i jak tam dojechac, bo to organizują.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-30 10:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bella
zdjecie uzytkownika
Gindo - 2016-01-08 01:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś mi coś więcej powiedzieć o ofercie na inżyniera utrzymania ruchu, bo widziałem, że w Warszawie poszukują. Z tego co się orientowałem nie trzeba mieć więcej jak 2-3 lata doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
maska - 2016-01-13 23:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doświadczenie jest istotne, ale nie najważniejsze, dlatego wyznaczyli właśnie tak 2-3 lata doświadczenia, poza tym ważne jest to, że szkolą na bieżąco swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
edfr - 2016-02-06 17:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak to przeciez to abrdzo istotne użytkowniku @maska.. gdyby nie to nie wymagali by tego piszac swoje ogloszenia..a szkolenia to duzy plus swoja droga
zdjecie uzytkownika
karo - 2016-02-20 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edfr a nie uważasz że 2-3 lata doświadczenia to za dużo? A mnie szczególnie interesuje ogłoszenie na przedstawiciela medycznego. Nawet zapewniona jest umowa o pracę, a przecież stabilne zatrudnienie to rzadkość w dzisiejszych czasach
zdjecie uzytkownika
Ada - 2016-03-05 11:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2013-04-27 13:52:39]:
Nie wiem w jakiej spółce pracujesz ale to co się dzieje w spółce pod Łodzią to zresztą myślę ze Prezes Józefowicz o wszystkim nie wie . W lutym 2016 czyli tego roku za styczeń , nie było nawet 2000 brutto są takie działy że mają wyrównywane do najniższej krajowej . Wcześniej ktoś pisze że miał 3200 na rękę . Jak chcieliśmy zrobić zebranie z obecnym kierownikiem o podwyżki to nawet nie przyszedł , bo ma ludzi w d.... . Jak 22 lata temu Toruńskie Zakłady kupiły zakład to był zaszczyt pracować w tej firmie , a teraz ogłoszenie o pracę było w internecie , Biurze Pracy i nic -nie było chętnych . Myślę że nie o to chodziło i chodzi Prezesowi Naczelnemu i Zarządowi . Tym bardzie że na święta i urlop też sumy żenujące .Dobrze że chociaż atmosfera w pracy jest ok .
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-03-05 11:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wydaje mi się by 2-3 lata doświadczenia to było dużo @karo. W szczególności, że TZMO to porządna firma i mają swoje wymagania. Powiem ci jeszcze, że ja również myślałem o ofercie na przedstawiciela medycznego, nie tylko dlatego, że jest umowa o pracę, ale też dlatego, że zarobki to podstawa i prowizja, więc duże pieniądze można wyciągnąć, nie mówiąc już o tym, że dają służbowy samochód.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-03-09 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie jeśli brać pod uwagę średnią liczbę to byłaby ona w granicach 2000 zł na pewno, ale jako przedstawiciel medyczny stawki sa dwa razy takie z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
posl - 2016-03-12 14:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że zapewniona jest umowa o pracę, bo wszędzie teraz dają śmieciówki. Są odprowadzane składki, a zarobki są porównywalne do innych stanowisk. A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na inżyniera utrzymania ruchu? Dzięki
zdjecie uzytkownika
oele - 2016-04-11 15:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa wygląda standardowo @posl niczego niewiarygodnego to tam nie ma :) z tego co mówił mi kolega oczywiście, mnie z kolei interesuje doradca klienta, ale to praca w Niemczech, warto/nie warto? dajcie znac
zdjecie uzytkownika
Alehandro - 2016-04-22 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

czy ktoś mi jest w stanie udzielić informacji na temat stanowiska przedstawiciel medyczny ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TZMO S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TZMO S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert