Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grafpol B.M.Meszkes

Pracowałeś w firmie Grafpol B.M.Meszkes i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NN. - 2016-02-01 21:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-01-28 12:23:00]:
ciężko, naprawdę ciężko.. najgorsze są chwile gdy nadchodzi dzień wypłaty..
spoglądasz w zaciśnięty w dłoni kwitek.. raz.. drugi..

przecierasz oczy ze zdumienia.. nie dowierzasz.. nie potrafisz pojąć i zrozumieć, że to co robisz dla firmy, dla zakładu, dla jakby nie patrzyć Twojego drugiego domu - jest po raz kolejny nic nie warte..
zdjecie uzytkownika
lewik - 2016-02-01 22:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NN., nie rozumiem Cię chlopie, przecież podczas rekrutacji zgodziłes sie na dane stawki, a nie inne. Nie ma teraz co narzekać. Ja mysle, czy nie próbowac tutaj szczęścia jako technolog druku podobno 3000 spokojnie da sie zarobić.
zdjecie uzytkownika
spoko - 2016-02-02 08:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam te wasze opinie to śmiać mi się chce .NA wszystko narzekacie .Jak się nie podoba się zwolnijcie. Każdy się zarzeka ze się zwolni a tak naprawdę nik nie ma ja....... Zycie nie zaczyna się w grafpolu a ni się nie kończy.Przynajmniej mam to już za sobą. Zatrudnili ludzi z przystanku ciekawe co pokażą . Jak zwykle nic .
zdjecie uzytkownika
kret - 2016-02-04 09:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spoko - 2016-02-02 08:28:02]:
levik,nie zastanawiaj sie dlugo.Dla technologa jest stawka napewno wieksza niz to co podales
zdjecie uzytkownika
grim - 2016-02-04 11:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kret nie wiedziałem że ta firma tak dobrze płaci. W takim razie skuszę się na stanowisko sales manager/manager sprzedaży. Nie mają wysokich wymagań, nie trzeba mieć doświadczenia a oferują umowę o pracę i prowizje
zdjecie uzytkownika
Rudy Rydz - 2016-02-05 21:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Spoko"-skoro tak im dobrze, dlaczego pracownicy sami się zwalniają? Pewnie trudno jest Ci zaakceptować fakt, iż ludzie sami rzucają wypowiedzeniami..
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2016-02-06 12:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro możliwe jest u nich zatrudnienie w ramach umowy o pracę, to widać, że zależy im na stabilności. Ciekawe tylko są doliczane jakieś prowizje do podstawy.
zdjecie uzytkownika
kret - 2016-02-07 10:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rudy Rydz - 2016-02-05 21:17:36]:
jakos nikt po nich nie placze.Przyjda lepsi
zdjecie uzytkownika
PRINCE2 - 2016-02-07 12:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na co sie godzisz, a to ile dostaniesz, to dwie rozne rzeczywistosci.. niestety bardzo odlegle od siebie. Nikt ci tyle nie da, co grafpol obieca.
zdjecie uzytkownika
spoko - 2016-02-08 15:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rudy Rydz - 2016-02-05 21:17:36]:
Czytaj to co pisałem żezrozumieniem !!!!!
zdjecie uzytkownika
sławek - 2016-02-08 16:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno własnie najlepsze premie są jako Sales Manager/ Manager Sprzedaży, bo od ilości klientó jest jedna no i prowizja to drugie, wiec widzicie jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
boy - 2016-02-09 18:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [old - 2016-01-28 18:00:20]:
old,Ty idz pracowac do Caritasu.Tam bedziesz mial bezstresowo i nikt nie bedzie Cie zmuszal do pracy.A jak sie nie czujesz zwiazany z firma to idz i nie psuj atmosfery.Dyrektor Jerzy Cie rozpiescil i jak teraz trzeba cos solidnie zrobic to dzieje Ci sie krzywda.
zdjecie uzytkownika
Nn - 2016-02-10 09:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Atmosfere w firmie to psuje pajacyk w przykrotkich spodenkach z gory swoimi coraz bardziej madrymi pomyslami, wyszstkim wszystko zabieraja a Ty Grim liczysz na premie od sprzedazy czy by az bys byl tak naiwny.... A z wlascicielem nie ma co chodzic na zebrania bo to i tak nic nie daje .... Podwyzki byly ale nowy system premiowania je juz na wstepie zniwelowal u coraz wiekszej czesci zalogi zapal wygasa i tu juz nie jest mowa o nowych pracownikach tylko o osobach ktore pracuja po 20 lat a nawet dluzej jest to przykre
zdjecie uzytkownika
Janio - 2016-02-10 17:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nn jak w takim razie wygląda nowy system premiowania skoro już o tym wspominasz? Nic dziwnego, że zapał wygasa powoli, jak pracują od 20 lat w tej samej firmie na tym samym stanowisku :) Zastanawiam się nad zatrudnieniem jako manager sprzedaży, bo praca nie jest trudna. Polega głównie na pozyskiwaniu nowych klientów z całej Europy oraz budowaniu długotrwałych relacji biznesowych z obecnymi i pozyskanymi Klientami.
zdjecie uzytkownika
chrzesniak - 2016-02-11 22:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zniszcze wszystko co ojciec przez 30 lat budowal
zdjecie uzytkownika
TORCIK - 2016-02-12 20:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Pracowałam bardzo krótko ale naprawdę współczuję ludziom na pakowaniu i przewijarkach masakra drobny nie zauważalny błąd i po premii, nagany i zabieranie na cały rok premii. Pracownika agencji chwalą ale umowy o pracę nie proponują. Zresztą za najniższą krajową to w tym zakładzie nie powinno się pracować. Pozdrawiam wszystkich pakowaczy i przewijarki trzymajcie się. Jeżeli chodzi o atmosferę to stworzyliście super. Dziękuję wam kochani.
zdjecie uzytkownika
oj tam - 2016-02-13 07:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janio - 2016-02-10 17:41:42]:
Nie wyrabiamy się z produkcją dla jednego klienta z Bydgoszczy,a ty chcesz nam jeszcze więcej roboty zwalić na łeb
zdjecie uzytkownika
marcin - 2016-02-19 08:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chrzesniak,nie za 50procent tylko 150procent i nie rob wody z mozgu.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2016-02-24 19:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Grafpolki jak tam nadal takie kiepskie zarobki czy może się coś ruszyło? Interesuje mnie pakowanie.
zdjecie uzytkownika
*grafpolki* - 2016-02-25 20:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oooo, ciekawe masz zainteresowania..
zdjecie uzytkownika
spoko - 2016-02-28 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooo śmiało składają podanie w grafpolu panuje wspaniała atmosfera. Jest jak w rodzinie.......patologicznej.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2016-02-28 20:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spoko - 2016-02-28 09:46:56]:
Nie żartuj, że kiepskie zarobki to wiem ale chyba nie byłeś/łaś w rodzinie patologicznej "zakładowej" skoro tak piszesz. Ja u was pracowałem/łam i na pakowaniu była atmosfera super zresztą na przewijarkach też. Pozdrawiam was moje "Grafpolki"
zdjecie uzytkownika
optymista - 2016-03-07 10:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie :-)
zdjecie uzytkownika
Dd - 2016-03-11 05:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Optymista widze ze lubisz porzadnego anala bez wazelinki bo ostatnio to sa wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-03-11 15:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kicha, chyba niedługo wszyscy pójdziemy z torbami
zdjecie uzytkownika
nowak - 2016-03-11 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2016-03-11 15:53:51]:
jak ty chcesz zarobic jak co chwile albo oddajesz krew albo na urlopie albo opiekujesz sie dzieckiem
zdjecie uzytkownika
Dd - 2016-03-12 04:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy oni mysla ze przez te wszystkie ciecia finansowe wrosnie nam wydajnosc?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-17 18:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2016-03-11 15:53:51]:
A kto was kupi? Rako czy CCL?
zdjecie uzytkownika
Dd - 2016-03-17 19:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co juz chca nas sprzedac do korpo?
zdjecie uzytkownika
pan - 2016-03-19 16:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-03-17 18:18:24]:
kupi blue System i wtedy bedzie raj
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2016-04-02 06:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szykują się w wakacje 2 zmiany a nie nadgodziny w końcu normalne wakacje od xx-lat DZIEKUJEMY
zdjecie uzytkownika
nie łoś - 2016-04-05 07:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto potrafi liczyć ile mu zabrała firma (nadgodziny, nocka, pranie, bony) nie bedzie robił za darmo nadgodzin chyba że jest łoś jak niektórzy i weźmie każda złotówkę co mu rzuca
zdjecie uzytkownika
Optymista - 2016-04-05 09:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dd: Chyba nie rozumiesz treści pisanej, to ze bedzie normalnie oznacza, że teraz nie jest normalnie, poza tym to parafraza (w razie kłopotów polecam sprawdzić w google) piosenki z czasow stanu wojennego - antysystemowej. Dodatkowo - j. Polski jest naprawdę piękny, po co te wulgaryzmy? Po co tyle agresji i hejtu? Nieładnie!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-04-06 11:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie łoś - 2016-04-05 07:52:43]:
Ty,w jakiej firmie Ty pracujesz?Grafpol napewno nikomu nic nie zabral.Po co ta propaganda?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-04-07 08:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obserwator może po prostu konkurencja się wypowiada, albo rzeczywiście ktoś z firmy ma średnie wspomnienia. Ja tam z tego co wiem na firmę nie ma co narzekać. Jak szukali jakiś czas temu maszynisty fleksograficznego to zapewniali mu umowę o pracę i dobre zarobki. A moim zdaniem to są te rzeczy, które decydują o tym, czy chcę gdzieś pracować czy też nie.
zdjecie uzytkownika
schwarzenegger - 2016-04-07 18:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mysle,jak sie komus nie podoba to niech s....dala.Niech idzie do korpo,tam cie wyszkola.Nie bedziesz bezkarnie produkowal bubli
zdjecie uzytkownika
janik - 2016-04-19 20:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja piertole ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i tak nie znam sie n niczym,,,,,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-19 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba czas opuścić szeregi tej firmy . obiecują wiele i jeszcze więcej zabierają. jedna wielka ściema .
zdjecie uzytkownika
Spoko - 2016-04-20 12:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że wkoncu co niektórzy poszli po rozum do głowy czas najwyższy opuścić tą firmę. Tak tylko kłamią i oszukują ludzi . Banda kłamców. Tylko słupki ich interesują. Jeszcze się bardzo zdziwia ,Te komentarze oni i tak czytają. Mam to gdzieś. Juz nawet pośrednik się wycofuje. Tak jak kiedyś były kolejki do firmy tak teraz nikt nie chce przyjść.
zdjecie uzytkownika
Pajacyk - 2016-04-22 19:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pajacyk tworzy nowe miejsce pracy-kolejnego kontrolera. Ta pewnie tez utworzy kolejne niepotrzebne stanowisko 'Kontrolera kontrolujacych kontrolerow'.
zdjecie uzytkownika
Pajac - 2016-04-27 09:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pajacyk - 2016-04-22 19:47:37]:
no niestety,zeby kazdy na swoim stanowisku myslal,to niepotrzebna by byla kontrola.A klient jest wymagajacy.Pisac bzdury to kazdy potrafi,a sprobuj zrobic solidnie swoja robote?Myslisz,ze pracujesz w Caritasie?
zdjecie uzytkownika
Do pajaca od caritasu - 2016-04-28 08:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytajac Twoja polemike potwierdzasz tylko to co Zarzad mowi u gory co dochodzi do produkcji - ze produkcja tylko produkuje straty a w nadgodzinach zarabia nieadekwatnie do wykonywanej pracy (tylko gadacie, za wolno drukujecie)
zdjecie uzytkownika
guest - 2016-04-28 11:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do pajaca od caritasu - 2016-04-28 08:36:31]:
Tak Tato. To na jakiego grzyba 10 kontrolerów na raz? Bramki nie działają?
zdjecie uzytkownika
guest2 - 2016-04-28 11:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam, że powinni zarabiać więcej. Znów kolejni ludzie będą się zwalniać, a już mają problem z łapanką kolejnych nowicjuszy.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-04-29 07:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
psy szczekaja a karawana idzie dalej
zdjecie uzytkownika
pajac - 2016-04-29 07:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogos boli,ze firma sie rozwija
zdjecie uzytkownika
guest2 - 2016-04-29 07:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pajac - 2016-04-29 07:05:52]:
Nie wiem, czy dane Ci było poznać pojęcie recesja, jest idealnym odzwierciedleniem.
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcyjny - 2016-05-04 13:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-obcieliscie dadatki za godziny nocne juz na tym jestesmy od 100 do okolo 400 pln na wyplacie do tylu, nadgodziny w dni robocze sa 50% nie dziwcie sie ze nie chcemy zostawac no pomijajac MADZIE :), co nie ktorzy dostali podwyzki to nawet po tych cieciach nie wyszli na zero - dziwne to troche
-a nie pomysleliscie o tym ze my pracownicy mamy zobowiazania np raty, kredyty itp i niech ktos tu nie pisze durnych komentarz ze kupuje sie za gotowke (bo co ma zrobic osoba ktora zarabia 1300 pln i chce np kupic sobie nowy telewizor bo stary sie popsul (taki sprzet nie kosztuje 100pln))
-chcecie robic impreze firmowa i sie dziwicie ze nie ma chcetnych na nia jak wszystkich dy**cie
- cytuje komentarz powyzej "pajac - 2016-04-29 07:05:52 kogos boli,ze firma sie rozwija" wszyscy to widza a pensja sie sie cofa cos tu chyba jest nie tak
- ktos tam wyzej pisze ze drukarze za wolno drukuja a po co szybciej?? tniecie premie za byle co, to nie co sie dziwic

zdjecie uzytkownika
pracownik produkcyjny - 2016-05-04 14:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomnialem dodac jeszcze zabrane dodatki za dojazdy!!!!

nie zapomnijcie ze gdyby nie pracownicy produkcyjni to by ta firma nie odnioslaby takiego sukcesu, a jestesmy traktowani najgorzej z wszystkich.... :(
zdjecie uzytkownika
pajac - 2016-05-05 08:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik produkcyjny - 2016-05-04 14:23:54]:
czysta demagogia,nie znam nikogo w tej firmie co zarabia 1300.Chyba,ze go komornik ogoli

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Grafpol B.M.Meszkes!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grafpol B.M.Meszkes
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert