Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grafpol B.M.Meszkes

Pracowałeś w firmie Grafpol B.M.Meszkes i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
TORCIK - 2016-02-12 20:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Pracowałam bardzo krótko ale naprawdę współczuję ludziom na pakowaniu i przewijarkach masakra drobny nie zauważalny błąd i po premii, nagany i zabieranie na cały rok premii. Pracownika agencji chwalą ale umowy o pracę nie proponują. Zresztą za najniższą krajową to w tym zakładzie nie powinno się pracować. Pozdrawiam wszystkich pakowaczy i przewijarki trzymajcie się. Jeżeli chodzi o atmosferę to stworzyliście super. Dziękuję wam kochani.
zdjecie uzytkownika
oj tam - 2016-02-13 07:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janio - 2016-02-10 17:41:42]:
Nie wyrabiamy się z produkcją dla jednego klienta z Bydgoszczy,a ty chcesz nam jeszcze więcej roboty zwalić na łeb
zdjecie uzytkownika
marcin - 2016-02-19 08:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chrzesniak,nie za 50procent tylko 150procent i nie rob wody z mozgu.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2016-02-24 19:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Grafpolki jak tam nadal takie kiepskie zarobki czy może się coś ruszyło? Interesuje mnie pakowanie.
zdjecie uzytkownika
*grafpolki* - 2016-02-25 20:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oooo, ciekawe masz zainteresowania..
zdjecie uzytkownika
spoko - 2016-02-28 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooo śmiało składają podanie w grafpolu panuje wspaniała atmosfera. Jest jak w rodzinie.......patologicznej.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2016-02-28 20:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spoko - 2016-02-28 09:46:56]:
Nie żartuj, że kiepskie zarobki to wiem ale chyba nie byłeś/łaś w rodzinie patologicznej "zakładowej" skoro tak piszesz. Ja u was pracowałem/łam i na pakowaniu była atmosfera super zresztą na przewijarkach też. Pozdrawiam was moje "Grafpolki"
zdjecie uzytkownika
optymista - 2016-03-07 10:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie :-)
zdjecie uzytkownika
Dd - 2016-03-11 05:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Optymista widze ze lubisz porzadnego anala bez wazelinki bo ostatnio to sa wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-03-11 15:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kicha, chyba niedługo wszyscy pójdziemy z torbami
zdjecie uzytkownika
nowak - 2016-03-11 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2016-03-11 15:53:51]:
jak ty chcesz zarobic jak co chwile albo oddajesz krew albo na urlopie albo opiekujesz sie dzieckiem
zdjecie uzytkownika
Dd - 2016-03-12 04:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy oni mysla ze przez te wszystkie ciecia finansowe wrosnie nam wydajnosc?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-17 18:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2016-03-11 15:53:51]:
A kto was kupi? Rako czy CCL?
zdjecie uzytkownika
Dd - 2016-03-17 19:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co juz chca nas sprzedac do korpo?
zdjecie uzytkownika
pan - 2016-03-19 16:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-03-17 18:18:24]:
kupi blue System i wtedy bedzie raj
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2016-04-02 06:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szykują się w wakacje 2 zmiany a nie nadgodziny w końcu normalne wakacje od xx-lat DZIEKUJEMY
zdjecie uzytkownika
nie łoś - 2016-04-05 07:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto potrafi liczyć ile mu zabrała firma (nadgodziny, nocka, pranie, bony) nie bedzie robił za darmo nadgodzin chyba że jest łoś jak niektórzy i weźmie każda złotówkę co mu rzuca
zdjecie uzytkownika
Optymista - 2016-04-05 09:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dd: Chyba nie rozumiesz treści pisanej, to ze bedzie normalnie oznacza, że teraz nie jest normalnie, poza tym to parafraza (w razie kłopotów polecam sprawdzić w google) piosenki z czasow stanu wojennego - antysystemowej. Dodatkowo - j. Polski jest naprawdę piękny, po co te wulgaryzmy? Po co tyle agresji i hejtu? Nieładnie!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-04-06 11:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie łoś - 2016-04-05 07:52:43]:
Ty,w jakiej firmie Ty pracujesz?Grafpol napewno nikomu nic nie zabral.Po co ta propaganda?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-04-07 08:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obserwator może po prostu konkurencja się wypowiada, albo rzeczywiście ktoś z firmy ma średnie wspomnienia. Ja tam z tego co wiem na firmę nie ma co narzekać. Jak szukali jakiś czas temu maszynisty fleksograficznego to zapewniali mu umowę o pracę i dobre zarobki. A moim zdaniem to są te rzeczy, które decydują o tym, czy chcę gdzieś pracować czy też nie.
zdjecie uzytkownika
schwarzenegger - 2016-04-07 18:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mysle,jak sie komus nie podoba to niech s....dala.Niech idzie do korpo,tam cie wyszkola.Nie bedziesz bezkarnie produkowal bubli
zdjecie uzytkownika
janik - 2016-04-19 20:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja piertole ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i tak nie znam sie n niczym,,,,,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-19 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba czas opuścić szeregi tej firmy . obiecują wiele i jeszcze więcej zabierają. jedna wielka ściema .
zdjecie uzytkownika
Spoko - 2016-04-20 12:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że wkoncu co niektórzy poszli po rozum do głowy czas najwyższy opuścić tą firmę. Tak tylko kłamią i oszukują ludzi . Banda kłamców. Tylko słupki ich interesują. Jeszcze się bardzo zdziwia ,Te komentarze oni i tak czytają. Mam to gdzieś. Juz nawet pośrednik się wycofuje. Tak jak kiedyś były kolejki do firmy tak teraz nikt nie chce przyjść.
zdjecie uzytkownika
Pajacyk - 2016-04-22 19:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pajacyk tworzy nowe miejsce pracy-kolejnego kontrolera. Ta pewnie tez utworzy kolejne niepotrzebne stanowisko 'Kontrolera kontrolujacych kontrolerow'.
zdjecie uzytkownika
Pajac - 2016-04-27 09:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pajacyk - 2016-04-22 19:47:37]:
no niestety,zeby kazdy na swoim stanowisku myslal,to niepotrzebna by byla kontrola.A klient jest wymagajacy.Pisac bzdury to kazdy potrafi,a sprobuj zrobic solidnie swoja robote?Myslisz,ze pracujesz w Caritasie?
zdjecie uzytkownika
Do pajaca od caritasu - 2016-04-28 08:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytajac Twoja polemike potwierdzasz tylko to co Zarzad mowi u gory co dochodzi do produkcji - ze produkcja tylko produkuje straty a w nadgodzinach zarabia nieadekwatnie do wykonywanej pracy (tylko gadacie, za wolno drukujecie)
zdjecie uzytkownika
guest - 2016-04-28 11:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do pajaca od caritasu - 2016-04-28 08:36:31]:
Tak Tato. To na jakiego grzyba 10 kontrolerów na raz? Bramki nie działają?
zdjecie uzytkownika
guest2 - 2016-04-28 11:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam, że powinni zarabiać więcej. Znów kolejni ludzie będą się zwalniać, a już mają problem z łapanką kolejnych nowicjuszy.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-04-29 07:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
psy szczekaja a karawana idzie dalej
zdjecie uzytkownika
pajac - 2016-04-29 07:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogos boli,ze firma sie rozwija
zdjecie uzytkownika
guest2 - 2016-04-29 07:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pajac - 2016-04-29 07:05:52]:
Nie wiem, czy dane Ci było poznać pojęcie recesja, jest idealnym odzwierciedleniem.
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcyjny - 2016-05-04 13:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-obcieliscie dadatki za godziny nocne juz na tym jestesmy od 100 do okolo 400 pln na wyplacie do tylu, nadgodziny w dni robocze sa 50% nie dziwcie sie ze nie chcemy zostawac no pomijajac MADZIE :), co nie ktorzy dostali podwyzki to nawet po tych cieciach nie wyszli na zero - dziwne to troche
-a nie pomysleliscie o tym ze my pracownicy mamy zobowiazania np raty, kredyty itp i niech ktos tu nie pisze durnych komentarz ze kupuje sie za gotowke (bo co ma zrobic osoba ktora zarabia 1300 pln i chce np kupic sobie nowy telewizor bo stary sie popsul (taki sprzet nie kosztuje 100pln))
-chcecie robic impreze firmowa i sie dziwicie ze nie ma chcetnych na nia jak wszystkich dy**cie
- cytuje komentarz powyzej "pajac - 2016-04-29 07:05:52 kogos boli,ze firma sie rozwija" wszyscy to widza a pensja sie sie cofa cos tu chyba jest nie tak
- ktos tam wyzej pisze ze drukarze za wolno drukuja a po co szybciej?? tniecie premie za byle co, to nie co sie dziwic

zdjecie uzytkownika
pracownik produkcyjny - 2016-05-04 14:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomnialem dodac jeszcze zabrane dodatki za dojazdy!!!!

nie zapomnijcie ze gdyby nie pracownicy produkcyjni to by ta firma nie odnioslaby takiego sukcesu, a jestesmy traktowani najgorzej z wszystkich.... :(
zdjecie uzytkownika
pajac - 2016-05-05 08:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik produkcyjny - 2016-05-04 14:23:54]:
czysta demagogia,nie znam nikogo w tej firmie co zarabia 1300.Chyba,ze go komornik ogoli
zdjecie uzytkownika
Dd - 2016-05-05 10:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 brutto czyli 1300 netto :-)
zdjecie uzytkownika
Worker - 2016-05-05 18:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooo, nowopoznane slowo. 1800zł brutto to przecież prawie jak netto, nie zauważycie różnicy. Ciekawe co Ty byś zrobil z taką wypłatą?
zdjecie uzytkownika
grim - 2016-05-08 23:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy tu mocno narzekacie bo nie wiecie jak to jest na bezrobociu. Dla mnie Operator przewijarki to wymarzone stanowisko szczególnie że to praca na etat i stałe wynagrodzenie plus premia. Ile mogę tam zarobić @pajac ?
zdjecie uzytkownika
Pajacowa - 2016-05-09 04:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pajac Ci powiedzial ile maksymalnie Ci da, 1800zl Brutto :)
zdjecie uzytkownika
Byle - 2016-05-16 19:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Grafpol Firma z ciekawą polityka z ciekawym zarządzaniem. Firma która szkoli i po czasie oddaje <poszukiwanych> drukarz do konkurencji, czy młody czy stary nie jest GŁUPI ile zarabiają drukarze flexo . Dodatkowo Tym co zostają zabierają dodatki (za to że drukują chyba??? ) plus nagrodę (premie) za to ze maszyny STOJĄ (brak obsady) - za urlopy, honorowe oddanie Rh +
PS duże stado zawsze przetrwa pomimo niedogodności i strat ale czy staje się mocniejsze, napewno nie a potem.... padają te które najwięcej potrzebują
zdjecie uzytkownika
Doradca - 2016-05-17 20:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Grafpol potrzebny jest teraz ETAT chociaż na umowę zlecenie dla psychologa który wytłumaczy wszystkim co tu się dzieje. Wytłumaczy produkcji że muszą robić nadgodziny bo bez tego Firma straci stabilność i klientów. Przestoje maszyn to już norma. Z kolei analizy cięcia kosztów nie liczą chyba braku zaangażowania jak kiedyś czynnika ludzkiego i w/w przestojów spowodowanych niechęcią do nadgodzin. Krótkowzroczność niektórych poraża Firme cieszy każda zaoszczędzone złotówka z pensji pracownika, a pracownika już nic w tej Firmie nie cieszy.
zdjecie uzytkownika
Dd - 2016-05-19 13:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja sie pytam gdzie jest dyrektor Kokorzycki? On by nie pozwoli na to ze by jedna maszyna stala juz od pol roku
zdjecie uzytkownika
adwokat - 2016-05-23 20:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doradca - 2016-05-17 20:29:26]:
kiepsko cos z tymi pracownikami Grafpolu.Potrzebuja psychologa aby im wytlumaczyl,ze mamy rok 2016 i inne wymagania rynku.Rzeczywiscie krotkowzrocznosc zalogi (oczywiscie nie calej),podcinaja galaz na ktorej siedza.Nie rozumieja,ze firma istnieje dla klienta i zyje z klienta.Komu zrobisz krzywde,traktujac firme jak wroga.Oczekujesz,ze Firma nie wykonujac swoich zadan bedzie w stanie ci zaplacic?
zdjecie uzytkownika
Do adwokat - 2016-05-26 12:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Psycholog potrzebny jest przy zarządzaniu aby odpowiedzieć jak postępować z ludźmi aby nie mieć ich za wrogów. A w firmie pensje nie tylko dostają produkcyjni, pracę za 2 000, 3000 tys. z fachem w ręku idzie znaleźć nawet przez Agencje Pracy. A co z tymi którzy są nie produkcyjni i dostają 4, 5, 6 razy tyle. Tu potrzeba jest wspólnego działania. Fajnie ze są ludzie z Agencji ale każdy wie że za 'najniższa' krajowa długo nie popracuja, będzie ciągła rotacja, bałagan.
zdjecie uzytkownika
Zaniepokojony - 2016-06-09 06:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Adwokacina firma to jak na razie pracownikow produkcyjnych traktuje jak wroga.... starajac sie zabrac nam jak najwiecej .... dobry szef tudziez dyrektor zaczolby ciecia od siebie a nie od najnizszego szczebla... (najnowszy pomysl Kryspina dobija najbardziej...)
zdjecie uzytkownika
Printer - 2016-06-09 11:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kryspinek co wymyslil tym razem ?? :)
zdjecie uzytkownika
Zaniepokojony - 2016-06-10 00:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w akordzie :-) mysli ze zrobi dream team obnizajac stawki
zdjecie uzytkownika
Zimny Leszek - 2016-06-10 04:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jarus nawet do Grafpolu dotarl z Dobra Zmiana
zdjecie uzytkownika
Bezsenny przez Grafpol - 2016-06-12 00:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma nie widzi albo niechce widzieć że jak ktoś pracuje to po to aby utrzymać rodzinę, siebie, aby miał gdzie mieszkać aby dzieci tych co pracują również się cieszyły że coś mają że mogą wyjechać na wczasy zamiast siedzieć w bloku. Firma organizuje Grillowisko dla pracownika(BEZ RODZIN) tylko po co??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? chyba żeby w alkoholu topić smutki dnia codziennego GDY MUSISZ POWIEDZIEĆ SYNU CÓRKO W TYM ROKU NIE STAĆ NAS NA WCZASY NAD BAŁTYK BO LEDWO CO STARCZA NAM NA UTRZYMANIE Z MOJEJ PENSJI JAK SPŁACIMY KREDYT ZA 30 LAT TO POJEDZIEMY.
POLITYKA FIRMY UDERZYŁA w CODZIENNYM ŻYCIU WIELU LUDZI TYLKO PO TO ABY ZREKOMPENSOWAĆ SOBIE INWESTYCJE I BYĆ CIĄGLE NA DUŻYM PLUSIE PEŁNYM ZER ....0000000
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2016-06-12 20:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bezsenny przez Grafpol - 2016-06-12 00:39:51]:
zglos sie do Stefana,pomozemy.A Firma ma tylko dwie mozliwosci:isc do przodu albo pasc.A to jest tez Twoja Firma.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Grafpol B.M.Meszkes!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grafpol B.M.Meszkes
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert