Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
K(o)R - 2016-01-06 20:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cza - 2016-01-05 02:11:27]:
czyli po staremu,Patologii ciąg dalszy.
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2016-01-07 12:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@K(o)R rozumiem ze od poczatku bylo ciezko zdobyc tam umowe o prace? moze jest jakas szansa ze cos sie zmieni od nowego roku. na stronce pisza ze pilnie poszukuja ludzi do pracy
zdjecie uzytkownika
Wotan - 2016-01-13 18:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Watpie zeby szukali ludzi bo prezes od 1lutego wypowiada umowe na Makoszach wiec albo ludzi zwolni albo poprzenosi.
zdjecie uzytkownika
bell - 2016-01-14 05:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie za godzine sie dowiemy jaka niespodzianke nam szykuja, to ze wypowiedzial to jedno ale chce nas zmusić do przejscia na zlecenia! zobaczycie po kolei kazda kopalnie tak załatwi...
zdjecie uzytkownika
grid - 2016-01-15 03:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pytacz zazwyczaj oferują oni umowę zlecenie, ciężko będzie Ci trafić na umowę o pracę, no chyba, że bardzo długo będziesz pracował. Aczkolwiek ofert nie ma jak narazie.
zdjecie uzytkownika
brama I - 2016-01-15 19:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezesi i związkowcy majom siem dpbrze
zdjecie uzytkownika
Rajot - 2016-01-20 20:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety to prawda, jest umowa zlecenie tutaj, umowy o prace w tej branży czasami ciężko się doprosić, aczkolwiek jest nadal możliwa, warto gnać jak najszybciej
zdjecie uzytkownika
koczek - 2016-01-28 21:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
12 zeta za godzinę można brać
zdjecie uzytkownika
Ustawa! - 2016-02-13 12:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytać ustawę o ochronie osób i mienia a nie wypisywać bzdury.
Jaka licencja, kuje w oczy!
zdjecie uzytkownika
Rajot - 2016-02-17 19:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zeta za godzinę to jest fajna kasa zwłaszcza, że w podobnych firmach dają czasami połowę tej kwoty, więc chyba nie ma co się hamować, trzeba wysyłać
zdjecie uzytkownika
kasandra - 2016-02-21 14:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to już chyba koniec
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-25 13:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasandra - 2016-02-21 14:01:59]:
Czego koniec? Jaśniej trochę
zdjecie uzytkownika
brama I - 2016-03-03 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co tam na
Makoszowach?
zdjecie uzytkownika
Mama - 2016-03-05 11:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pal licho Makoszowy, najważniejsze, że na Sośnicy wywalili chama ze stołka.
Może w końcu zrobią dowódcą kogoś z większą ilością rozumu i kultury.
zdjecie uzytkownika
brama I - 2016-03-10 20:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Policja zatrzymała 17 pracowników kopalni Piast w Bieruniu, a także firmy, która ją ochrania. Są podejrzani o kradzież węgla. Prokuratura nie wyklucza rozszerzenia zarzutów o udział w zorganizowanej grupie przestępczej.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
śmiechu warte - 2016-03-14 20:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
HISTORIA I TERAŹNIEJSZOŚĆ

Początki działalności Konsorcjum Ochrony Kopalń sięgają roku 1993 i związane są nierozerwalnie z górniczą tradycją i śląskim przemysłem wydobywczym.
W obecnej formie prawnej działamy od 1 marca 2006 roku kiedy to doszło do połączenia dwóch przedsiębiorstw:
Nadwiślańskiego Zakładu Ochrony Mienia Sp. z o.o. oraz
Spółki Akcyjnej „Kopalnie Rudzkie”.
Od chwili powstania notujemy dynamiczny rozwój, sukcesywnie powiększając portfel oferowanych usług, obszar działania, a także ilość obsługiwanych Klientów.
Stale monitorujemy rynek oferując najnowsze i najlepsze z możliwych rozwiązań.

Godni zaufania – przekonaj się sam!
zdjecie uzytkownika
kopiarka - 2016-03-14 23:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za wszystko co się dzieje w spółce zgodnie z Kodeksem handlowym odpowiada Prezes i Zarząd spółki...
Czy policja powiadomiła już o tym zdarzeniu Departament Koncesji i Zezwoleń MSWiA?

Dla byłych już zapewnie ochroniarzy był to interes życia....czyli byli ślepcami.
zdjecie uzytkownika
koczek - 2016-03-15 14:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiada prezes i zarząd a steruje z tylnego siedzenia zwąchol
zdjecie uzytkownika
Chroń się taniej !!! - 2016-03-16 07:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Multi cytowanie
#50 Gość_miki_*

Gość

Napisany 12 luty 2011 - 17:05
jedyny problem - co się da ukraść

u nas mamy kilku niekatolików, więc trochę kradną.Jak nie ma co kraść - to ochrona nie ma znaczenia. Z takiej szkoły - nikt peceta z 1990 roku nie ukradnie
Odpisz
zdjecie uzytkownika
Chroń się taniej !!! - 2016-03-16 20:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość_sokół_*

Gość
Napisany 30 lipiec 2010 - 21:06
racja

racja inwalidzi w koku to codzienność jak i machlojki typu małżeństwa na jednej zmianie fałszowanie dokumentów to tez na porządku dziennym oby tak dalej to ta firma napewno daleko zajdzie
Odpisz
zdjecie uzytkownika
elwer - 2016-03-25 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bony świąteczne nie dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-29 22:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elwer - 2016-03-25 16:15:23]:
Bony to se w (usunięte przez administratora) wsadź! Daj mi zarobić a bony nie będą mi potrzebne, sam sobie zapracuje
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-03-31 09:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzątaczka ma zatrudnienie na dwie zmiany, a stawka zaczyna się od 1850zł i możliwe jest nawet orzeczenie o niepełnosprawności. Są otwarci, ciekawe tylko jakie są jeszcze oferty.
zdjecie uzytkownika
prasa lokalna - 2016-04-02 07:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
~hihihi2016-03-26
czytom pracownicy kop,PIAST ;kto ci z dołu,z biura,
NIY OBRAZEJCIE ,,GORNIKOW,,
hyba ze jakis społki,płacom ludkom pora groszy to sobie dorabiaja
oczywiscie za zgodom przełozonych
a OD GORNIKOW wara,
jedni maja ciagle MAO ,
w chinach mieli ino 1 mao
u nos wszyscy maja MAO
HIHIHI- GORNICY
WESOŁYCH SWIAT GORNIKOM
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-02 09:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie... czy ktoś składał już cv na stanowisko sprzątaczki w Bieruniu? Widzę, że to całkiem świeża oferta, więc wydaje mi się, że nadal mam szansę.
zdjecie uzytkownika
kjna;kj - 2016-04-04 10:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ania a jest taka oferta na sprzątaczkę? Pytam bo póki co nie widzę do nich żadnych ofert pracy, a też zastanawiałam się nad aplikowaniem. Więc jak?
zdjecie uzytkownika
marina - 2016-04-06 10:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak KOK poszukuje pracowników gospodarczych i sprzątaczki, dodają iż mile widziani sa kandydaci ze stopniem niepełnosprawności @kjna;kj, ale to nie jedyna oferta na ich stronie www jest kilka innych ofert
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-26 11:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,5 zł na rękę , to jakaś kpina !
zdjecie uzytkownika
Konsorcjum Ochrony Kopalń Sp. z o.o. - 2016-04-28 11:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pilnie zatrudnimy kwalifikowanych pracowników ochrony!!!! Praca na stałe, od zaraz. Złóż CV już dziś i dołącz do naszego zespołu.
Zatrudniony na umowę o pracę ma zapewnione stabilne zatrudnienie w dużej firmie, umundurowanie, badania na koszt pracodawcy, pakiet socjalny ( wczasy pod gruszą, środki czystości, zwrot kosztów prania munduru, paczki dla dzieci itp.)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-29 15:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-04-30 14:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem po co piszecie te bzdury o tych umowach itp , wystarczy zadzwonić to co proponujecie to umowa zlecenie za 5.40 zl/hej -pewnie dlatego ciągle szukacie pracowników ;-)
zdjecie uzytkownika
BŚ - 2016-05-02 09:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bb Bzdura to ty jesteś,nawet skorpiony dostają umowę o pracę!!!!!!! Jak nic o tym niewiesz to nie pisz głupot. KOK JEST NAPRAWDĘ PORZĄDNĄ FIRMĄ!!! BARANIE Ja tam pracuje i mam umowę o pracę, durniu.
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-05-02 17:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, jest porządną firmą - na stronce w internecie, robi wrażenie ;-) Po rozmowie, tak jak pisałem proponują coś około 5.30 zł na rękę, używane ciuchy, rozumiem mundur kosztuje ale zwykle T-Shirty czarne z logo używane to już przesada , buty swoje.
A co do poziomu twojej wypowiedzi - pozostawię to bez komentarza
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-04 06:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bb - 2016-05-02 17:47:44]:
Widocznie na tyle zasługujesz :) Pracuje w Kok-u kilka lat i pierwsze słyszę o używanych koszulkach jak nawet pracownicy nie muszą ich zdawać do firmy więc skąd te używane???
zdjecie uzytkownika
pracownik@ - 2016-05-04 11:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie nie tylko t-shirty są używane. Na Jankowicach zdezelowany kierownik i zużyte mocno schodzone przeterminowane blond gwiazdy jak stare papucie, ale cóż jaka firma taka załoga-same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kapusie!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-04 18:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik@ - 2016-05-04 11:24:33]:
Zapomniałeśaś o płaczących ludziach że im się zawsze krzywda dzieje bo zły posterunek,patrol dostałła. To k.. nie przedszkole!
zdjecie uzytkownika
pracownik@ - 2016-05-04 19:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bb - 2016-05-02 17:47:44]:
Pracowniku naprawdę porządnej firmy KOK ale błysnąłeś inteligencją, aż w oczy razi-TY Kolaborancie KOK-owski. Musisz być jednym z licznych dupowłazów!
zdjecie uzytkownika
pracownik@ - 2016-05-04 19:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik@ - 2016-05-04 19:07:22]:
mój poprzedni post dotyczy BŚ a nie bb
zdjecie uzytkownika
pracownik@ - 2016-05-04 19:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2016-05-04 18:28:22]:
Tak zgadza się, np. siwa farbowana piękność z Wodzisławia ("śpiąca królewna")ulubienica himalaisty M.R.- na układy nie ma rady!!
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-05-04 22:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co , na Twoim miejscu nie przyznawałbym się że pracuję tam kilka lat ;-)Zwłaszcza jak masz rodzinę a Twoja wypłata jest porażająca ;-) Dla wielu to tymczasowa, dodatkowa praca bo na dłuższą metę dajcie spokój ;-) Ciekawe czy kopalnie wiedzą jak okrada są pracownicy i gdzie są ich pieniądze ? ;-)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-05-05 11:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To się nadaje do uwagi ! To proste reporter się zatrudni i zobaczymy jak jest naprawdę !
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-05-11 08:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy zapomnieliście po co jest ta strona?? Ja tu wchodzę aby dowiedzieć się o warunkach pracy, a nie poczytać wasze złośliwe komentarze. Czekam na opinię pracownika, może ktoś wie odezwie
zdjecie uzytkownika
KOK - 2016-05-11 10:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bb - 2016-05-04 22:27:25]:
A TY skąd wiesz? Skoro nie pracujesz w KOK-U, bo wypłata uwłacza Twojej godności to nic nie wiesz o warunkach pracowników tej firmy. Natomiast jeżeli pracujesz to nie wytykaj drugiemu, bo jesteś taki sam. Nikt tutaj nikogo na siłę nie trzyma, jeżeli byłoby tak źle, to pracownicy poszliby w świat.
Stawki powyżej 5 złotych nawet nie będę komentować, bo kwalifikowani dostają dużo więcej. Bez kwalifikacji chcesz zarabiać miliony? Idź do szkoły, daj coś z siebie a potem oczekuj. Płacić komuś, kto niczego nie potrafi, to realna głupota.
Człowieku ty się chyba z choinki urwałeś. Co kopalnie mają do twojej wypłaty??? Idź szukaj pracy gdzie indziej, jak tak ci źle. Masz żal do całego świata, boś nieudacznik? To nie wina KOK-u , że nigdzie cię nie chcą i pracy zmienić nie umiesz. Idź do Skorpiona na umowę zlecenie, krzyż na drogę. Płakać nie będziemy.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-05-11 16:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ta strona jest do dodawania opini o pracodawcy, wiec taka właśnie jest moja opinia ....Tak jak pisałem wcześniej , zazwyczaj ludzie traktują pracę na umowę zlecenie jako dodatkową, ale stawka jaka proponuje KOK jest po prostu śmieszna .
Kończę studia i wiele razy już dorabialem w różnych firmach i nie sądzę żebym nic nie potrafił ;-)
Mylisz się twierdząc, że kopalnia nic nie ma do mojej wypłaty, bezpośrednio nie, ale to kopalnie płacą duże pieniądze za ich ochronę. ...
W jednym masz rację -lepiej płacą w Skorpionie ;-)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-05-12 07:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2016-05-11 16:02:41]:
To wypad tam, a nie tu marudzisz.
zdjecie uzytkownika
alojz - 2016-05-12 22:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie gęgaj
zdjecie uzytkownika
Wotan - 2016-05-13 14:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki po paru latach pracy 1400 na reke :) Reszta w KR wiec albo po 16 godz w pracy albo caly miesiac non stop zeby wyciagnac marne 2000.Praca : troche stania,troche chodzenia,reszta spanie po kątach.Co jest rzecza normalna jesli pracuje sie po 16 godz czesto po 2,3 z rzedu.Pracodawca placi na czas co jest chyba jedynym plusem.Wczasy pod grusza i mundurek tez jest :) Warunki pracy w zaleznosci od kopalni.Jak bedziesz dobrze zyl z dowodcami zmian to robota bajka.Spanie,jedzenie i pierdzenie.Dobry posteruneczek i na nockach spanko jak w domu.
zdjecie uzytkownika
Spoko - 2016-05-17 21:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wotan - 2016-05-13 14:31:33]:
Sam opisujesz jak robisz i za to zbierasz taką kasę i narzekasz? Też tak chce!!!
zdjecie uzytkownika
Wotan - 2016-05-17 22:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaaką kase :) Jesli imponuje Ci taka kwota za tyle godzin w pracy.W piątki swiątki i niedziele to gratuluje ambicji :) Ja juz dawno w to sie nie bawie.Co do pracy to masz racje opisuje to co bylo i jest.Ja tak robilem i wszyscy inni tez :) Od czasow Derraty do teraz nic sie nie zmienilo :)
zdjecie uzytkownika
Hehehe - 2016-05-19 12:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A administracja dostała od prezesika podwyżki....

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert