Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tt - 2015-01-23 22:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy są źli niedobrzy zwalniają a tak naprawdę to pracować wam się nie chce.
Grupa Interwencyjna jest zła kierownicy są źli związki nic nie robią a co wy robicie w nocy na posterunkach skąd złom kopalniany na złomnicy którędy wyjeżdża z kopalni i nikt tego nie widzi jak przyjdzie firma za 5 zł to może przestaniecie pluć na KOK
zdjecie uzytkownika
lata w KOKu - 2015-01-23 23:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialem umowe o prace, kierownik powiedzial, ze to pocztek razem ze mna polecialo 2 ludzi, niestety, to juz czas upadku....
zdjecie uzytkownika
nikkjkj - 2015-01-24 09:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2015-01-23 22:31:13]:
Nie obrażaj patrolowców, dobrych patrolowców, bo jest ich coraz mniej, że względu że są wyśmiewani, źle traktowani szefów i dowódców.Jeżeli chodzi o grupę interwencyjną, to pamiętam jak przyjeżdzali na KR na ONF 13, na boczne posterunki jak Foch i Krywałt. Przywozili ich i odwozili firmowymi samochodami z napisem K.O.K. Przywozili ze sobą fotele lampi nocne telewizory stoły pokojowe. Pewnie im to było potrzebne do gonienia złodzieji na Fochu przyjeźdał pan M ten od królowy Fochu i pan W ze swoją świtą przewaźnie jedni i ci sami. Może dlatego tę grupę rodzinno-sąsiecko nie mogą rozkurzyć bo mają rozległe poparcia
zdjecie uzytkownika
marcink_30 - 2015-01-24 11:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heh - 2015-01-19 17:40:13]:
Gnoju się nie rusza bo będzie śmierdzieć ale jak wejdzie inna firma a ludzie w ochronie się znają to gwarantuję ciula docenią a w sumie jak KOK się rozleci to w żadnej firmie roboty nie znajdzie bo nierobów zwalnia sie od razu.
zdjecie uzytkownika
marcink_30 - 2015-01-24 11:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moja wypowiedz odnosi się do pseudo związkowca który jak wejdzie nowa firma to za 5 zł będzie robił i wszystkim w d..... będzie wchodził żeby za trzy miesiące pracy w nowej firmie dostać umowę o prace a między czasie będzie was skłócał i podburzał żebyście wy byliście najgorsi i nieroby a on i jego koledzy są odpowiedzialni i super ochroniarze.
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-01-24 13:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koniec firmy to wszyscy będziemy sobie do oczu skakać.Każdy ma coś na sumieniu .Nie oszukujmy się. Grupa ma swoje zadania na kopalniach swoje.Warzne aby teraz pokazać ze jesteśmy razem.Grupa jeździła po kontrolach i czy zrobili komukolwiek tak naprawdę krzywdę pomyślnie o tym.
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-01-24 13:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A można było
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-01-24 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2015-01-23 22:31:13]:
Za to ty tt pracujesz najlepiej i wogóle jestes naj,a złom to pewnie sam wypuszczasz a potem w nocy spisz na posterunkach:-)
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-01-24 15:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy nie zrozumieli o czym piszę
zdjecie uzytkownika
UU - 2015-01-24 21:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty już lepiej nic nie pisz, bo tak pieprzysz, że się już sam/a gubisz w tym co piszesz
zdjecie uzytkownika
UU - 2015-01-24 21:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2015-01-24 15:18:24]:
Ty już lepiej nic nie pisz, bo tak pieprzysz, że się już sam/a gubisz w tym co piszesz
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2015-01-27 05:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz chcą zabrać na stałe o 1 grupe zaszeregowania i te 5 procent premii na stałe 200 pracowników chcą przenieść na umowe zlecenie. Aneksy o obniżenie stawki chcą nam dać do podpisu pod rygorem wypowiedzenia umowy jak nikt nie podpisze to mogą nas cmoknąć w D...... TYLKO FRAJERY PODPISZĄ
zdjecie uzytkownika
do Bolo - 2015-01-27 06:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dziennikarze śledczy wyśledzili z mozołem to o czym wszyscy wiedzą. Bystrzaki.
zdjecie uzytkownika
Olewator - 2015-01-27 22:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co w tym dziwnego. Odkąd związkowiec solidarności prezes (usunięte przez administratora) Objął przywództwo ze swoimi kolesiami (usunięte przez administratora) odtąd KOK idzie na dno. Tak związki potrafią zarządzać firma. WSTYD I HAŃBA.
zdjecie uzytkownika
brama I - 2015-01-27 23:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to skoro mamy takie wysokie stawki rozliczeniowe i takich popleczników to dlaczego takie mizerne zarobki?
Kaj som te pijondze !
zdjecie uzytkownika
k.r - 2015-01-28 14:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprsze o sprawozdanie jak tam uwas na kopalniach z podpisywaniem tych aneksow,musimy wszscy wiedziec na czym stoimy i co mamy robic:-D.z gory dziekuje.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-28 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adminie!Dlaczego wycinasz informacje prasowe o sytuacji w naszej firmie?
Polecenie Kazka,Radzia,czy Wiesława?
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2015-01-29 05:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga. Słyszałem że idą znowu nowe umowy na KRY chyba na 11.50 brutto. Czyli znowu nikt nie podpisuje jak ostatnio !? Macie jakiś sygnał !? Trzeba się zmobilizować!
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-01-29 12:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żegnaj KOK na Knurowie-Szczygłowice,
Judasze sprzedali się za puste obiednice.
zdjecie uzytkownika
Marek Jurek - 2015-01-29 12:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-01-29 12:05:36]:
Może to KOK się wypiął na Knurów ? dla tych co deklarowali się być z KOK niema nigdzie miejsca chyba że dla działaczy związkowych lub dworu .
zdjecie uzytkownika
ptasia grypa - 2015-01-29 20:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pokoju halembie i bielszowicach podpisuja nowe umowy z KR. Lepiej 1 mniej niz 2.5 a pozatym tych KR jest tak malo ze to i tak nie robi roznicy
zdjecie uzytkownika
KoR - 2015-01-29 20:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kry to patologia,trza wrócić do nadgodzin
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-01-30 09:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KoR - 2015-01-29 20:28:02]:
I o to właśnie chodzi. Ale żeby wrócić do nadgodzin (bo tak naprawdę to SĄ NADGODZINY!)to nikt nie powinien podpisywać K-Rów. Chyba logiczne że związki tego za Was nie zrobią. Patologia miałaby swój koniec, gdybyśmy wszyscy mówili jednym głosem. Niestety są LUDZIE i ludziska. Wystarczy że kilka osób podpisze i posprzątane. Ja się nie dałam i nie dam.
zdjecie uzytkownika
Józek - 2015-01-30 10:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ela jak się nie dasz jak dałaś.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-01-30 18:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dała,jak nikt nie chciał żeby dała.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie
x