Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
...i co ? - 2014-11-14 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...... zmieniamy forum z KOK na DGP ????????
zdjecie uzytkownika
brama I - 2014-11-14 22:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z Wijasem i Marasem ?
zdjecie uzytkownika
ramzes - 2014-11-16 11:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w DGP jak wiem to trzeba tam co miesiac robic 3 dniówki za2 zeta na godzine brutto
zdjecie uzytkownika
ramzes - 2014-11-16 12:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w koku robia debile ale zdarzaja sie też normalni ale co zrobic jak na takiej kopalni bobrek są tacy co maja poziom inteligencji 0000000000000 jak ktos ci mówi że ma serce po prawej stronie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko plakać debil dżepetto tak go zwiom
zdjecie uzytkownika
dżepetto - 2014-11-17 06:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramzes - 2014-11-16 12:03:51]:
Napisałeś sam o sobie, ocena twojej inteligencji i tak jest zawyżona.
Deksrocardia (prawostronne położenie serca) jest rzadką odmianą rozwojową ludzkich organów wewnętrznych, w której serce jest lustrzanym odbiciem serca u większości ludzi.
Jestem poprosu inny.
zdjecie uzytkownika
ramzes - 2014-11-17 11:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem o tym dobrze ale potrzymuje moje slowa w koku robią debile a ty nie bądz taki swiatowy palant
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2014-11-19 10:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwol.zw. Solidarności k. rewizyjna - 2014-11-02 19:55:08]:
zwol.zw. Solidarności k. rewizyjna - ciebie pokrzywiła ta nienawiść do kok-u, za chwilę nie będziesz mógł chodzić.
zdjecie uzytkownika
wer - 2014-11-19 11:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam słyszałem że na Knurowie w niedługim czasie zwolni się miejsce kierownicze ,a co za tym idzie niektórzy dowódcy jak pieski pobiegną za swym panem .Zapraszam chętnych do startowania na miejsce tego Pana .Może wkońcu będzie ktoś odpowiedni na odpowiednim stanowisku .Jak na razie to pieski wyją z żalu bo ich pana w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktoś kopnie.Poleją się łzy.Po jednej stronie to będą łzy szczęścia a po drugiej łzy rozpaczy gdyż,koniec już się zbliża wielkimi krokami.Wyjcie z rozpaczy bo jak wejdzie firma to Wam pokaże kto tu rządzi.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-19 12:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wer - 2014-11-19 11:43:18]:
Nowym kierownikiem na Knurowie zostanie kobieta z pobliskiego ONF ;-)
zdjecie uzytkownika
Obser........ - 2014-11-19 18:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ania a skad ty wiesz to napewno jestes pewna ..
zdjecie uzytkownika
zwol.zw. Solidarności k. rewizyjna - 2014-11-19 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walka o uczciwe demokratyczne Państwo Polskie w moim wydaniu nie skończy się bo tak życzyłby sobie np. Kazimierz N . Nie zamknięto mi ust w czasach PRL-u , tym bardziej nie zamkniecie mi ich dzisiaj, bo tak byłby dla Was wygodniej . To nie żadna nienawiść Panie "spokojny". Dzisiaj jeszcze spokojny, jutro nie koniecznie!
zdjecie uzytkownika
k-s - 2014-11-20 07:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto dobrze daje ten stołki dostaje !
zdjecie uzytkownika
zaniepokojony - 2014-11-20 11:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,czy slyszeliscie ze spolka chce nam.zabrac calą premie,tym co sie konczy umowa przeniesc na zlecenie,zabrac stawke z 12 na 10 w kr.i ponoc w pozniejszym terminie pozabierac na grupy i zmienic uklad zbiorowy po to by nam wszystko zabrac???.wiec przestancie gadac o pierdolach a zainteresujcie sie tym co trzeba..
zdjecie uzytkownika
Obser........ - 2014-11-20 13:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a od którego wchodzi Ochrona DGP od 1 grudnia czy 1 stycznia 2015 moze ktos wie......
zdjecie uzytkownika
Bobrek - 2014-11-20 13:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaniepokojony - 2014-11-20 11:25:04]:
Tak mówili nam na spotkaniu kierowników że wszyscy mają mieć umowy zlecenia wszyscy pracownicy KOK, ochroniarze,biurowiec, centra demontażowe, strażacy wszyscy tylko prezesi maja mieć umowy( kontrakt ) za kilkanaście tys. zł
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2014-11-20 15:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
Napisze kulturalnie: solisz
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-20 22:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obser........ - 2014-11-20 13:03:48]:
gówno wiesz ...
zdjecie uzytkownika
Tranzystor - 2014-11-21 05:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
A ja napiszę że jesteś bezmózgowiec i straszysz ludzi , a SAM PEWNIE ROBISZ W SPODNIE, ALBO W STRINGI.
zdjecie uzytkownika
zw - 2014-11-21 06:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
Ja natomiast słyszałem że mamy dostać na święta za pranie i że żadnych zleceń nie będzie, a chwilowe problemy finansowe są już rozwiązane.
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-11-21 06:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obser........ - 2014-11-20 13:03:48]:
DGP takich jak ty na L-4 nie przejmie, możesz opuścić szafkę, bo sprzątaczka nie ma gdzie mopa włożyć.
zdjecie uzytkownika
Gin - 2014-11-21 06:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramzes - 2014-11-17 11:10:54]:
Debilem to może ty jesteś i nie oceniaj innych swoimi kategoriami nieudaczniku.
Ramzes to był syn Boga Ra, a ty nawet ukłonów nie jesteś godzien mu składać , co dopiero pisać pod jego psełdonimem.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-11-21 07:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-11-19 12:11:38]:
Ania jest to pewne !
zdjecie uzytkownika
The end - 2014-11-21 21:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zw - 2014-11-21 06:06:24]:
" chwilowe problemy" stały sie przewlekłymi problemami. 1,5 roku temu wiedzieli ze będzie dziura finansowa i zbagatelizowali problem. Gdy zaczęli załatwiać kredyty to zrobiło sie trochę po czasie ale uważa sie ze zarząd robił co w ich mocy. Niegospodarność, niekompetentności,brak pomysłów i logicznego samodzielnego myślenia.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-11-22 11:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co sobie, załatwili ciepłe posadki w ochronie to teraz się boją, ale my co przeszli Derate i KOK na Knurowie to przeżyjemy i DGB
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2014-11-22 17:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOK ledwie zipie a grube miśki się bawią.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x