brak logo

Konsorcjum Ochrony Kopalń

Zabrze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracownik 2016-05-04 06:35:04
Widocznie na tyle zasługujesz :) Pracuje w Kok-u kilka lat i pierwsze słyszę o używanych koszulkach jak nawet pracownicy nie muszą ich zdawać do firmy więc skąd te używane???
pracownik@ 2016-05-04 11:24:33
W tej firmie nie tylko t-shirty są używane. Na Jankowicach zdezelowany kierownik i zużyte mocno schodzone przeterminowane blond gwiazdy jak stare papucie, ale cóż jaka firma taka załoga-same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kapusie!
2
Pracownik 2016-05-04 18:28:22
Zapomniałeśaś o płaczących ludziach że im się zawsze krzywda dzieje bo zły posterunek,patrol dostałła. To k.. nie przedszkole!
pracownik@ 2016-05-04 19:07:22
Pracowniku naprawdę porządnej firmy KOK ale błysnąłeś inteligencją, aż w oczy razi-TY Kolaborancie KOK-owski. Musisz być jednym z licznych dupowłazów!
pracownik@ 2016-05-04 19:13:18
mój poprzedni post dotyczy BŚ a nie bb
pracownik@ 2016-05-04 19:27:35
Tak zgadza się, np. siwa farbowana piękność z Wodzisławia ("śpiąca królewna")ulubienica himalaisty M.R.- na układy nie ma rady!!
bb 2016-05-04 22:27:25
Wiesz co , na Twoim miejscu nie przyznawałbym się że pracuję tam kilka lat ;-)Zwłaszcza jak masz rodzinę a Twoja wypłata jest porażająca ;-) Dla wielu to tymczasowa, dodatkowa praca bo na dłuższą metę dajcie spokój ;-) Ciekawe czy kopalnie wiedzą jak okrada są pracownicy i gdzie są ich pieniądze ? ;-)
były pracownik 2016-05-05 11:36:28
To się nadaje do uwagi ! To proste reporter się zatrudni i zobaczymy jak jest naprawdę !
1
KOK 2016-05-11 10:46:27
A TY skąd wiesz? Skoro nie pracujesz w KOK-U, bo wypłata uwłacza Twojej godności to nic nie wiesz o warunkach pracowników tej firmy. Natomiast jeżeli pracujesz to nie wytykaj drugiemu, bo jesteś taki sam. Nikt tutaj nikogo na siłę nie trzyma, jeżeli byłoby tak źle, to pracownicy poszliby w świat.
Stawki powyżej 5 złotych nawet nie będę komentować, bo kwalifikowani dostają dużo więcej. Bez kwalifikacji chcesz zarabiać miliony? Idź do szkoły, daj coś z siebie a potem oczekuj. Płacić komuś, kto niczego nie potrafi, to realna głupota.
Człowieku ty się chyba z choinki urwałeś. Co kopalnie mają do twojej wypłaty??? Idź szukaj pracy gdzie indziej, jak tak ci źle. Masz żal do całego świata, boś nieudacznik? To nie wina KOK-u , że nigdzie cię nie chcą i pracy zmienić nie umiesz. Idź do Skorpiona na umowę zlecenie, krzyż na drogę. Płakać nie będziemy.
były pracownik 2016-05-11 16:02:41
Właśnie ta strona jest do dodawania opini o pracodawcy, wiec taka właśnie jest moja opinia ....Tak jak pisałem wcześniej , zazwyczaj ludzie traktują pracę na umowę zlecenie jako dodatkową, ale stawka jaka proponuje KOK jest po prostu śmieszna .
Kończę studia i wiele razy już dorabialem w różnych firmach i nie sądzę żebym nic nie potrafił ;-)
Mylisz się twierdząc, że kopalnia nic nie ma do mojej wypłaty, bezpośrednio nie, ale to kopalnie płacą duże pieniądze za ich ochronę. ...
W jednym masz rację -lepiej płacą w Skorpionie ;-)
Ania 2016-05-12 07:41:49
To wypad tam, a nie tu marudzisz.
1
alojz 2016-05-12 22:43:55
nie gęgaj
1
Wotan 2016-05-13 14:31:33
Zarobki po paru latach pracy 1400 na reke :) Reszta w KR wiec albo po 16 godz w pracy albo caly miesiac non stop zeby wyciagnac marne 2000.Praca : troche stania,troche chodzenia,reszta spanie po kątach.Co jest rzecza normalna jesli pracuje sie po 16 godz czesto po 2,3 z rzedu.Pracodawca placi na czas co jest chyba jedynym plusem.Wczasy pod grusza i mundurek tez jest :) Warunki pracy w zaleznosci od kopalni.Jak bedziesz dobrze zyl z dowodcami zmian to robota bajka.Spanie,jedzenie i pierdzenie.Dobry posteruneczek i na nockach spanko jak w domu.
3
Spoko 2016-05-17 21:09:48
Sam opisujesz jak robisz i za to zbierasz taką kasę i narzekasz? Też tak chce!!!
Wotan 2016-05-17 22:43:36
Taaaką kase :) Jesli imponuje Ci taka kwota za tyle godzin w pracy.W piątki swiątki i niedziele to gratuluje ambicji :) Ja juz dawno w to sie nie bawie.Co do pracy to masz racje opisuje to co bylo i jest.Ja tak robilem i wszyscy inni tez :) Od czasow Derraty do teraz nic sie nie zmienilo :)
Hehehe 2016-05-19 12:17:11
A administracja dostała od prezesika podwyżki....
1
pracownik 2016-06-11 15:08:00
Co się dzieje w firmie ZARZĄD DAJE DRUGI RAZ PODWYŻKI a co robi solidarność znowu je blokuje.Pytanie czy p. Różański i Gołucki żądzą tą firmą???? Oni nie chcą byśmy lepiej zarabiali!!! ZRÓBMY COŚ!!!!!
Pracownik 2 2016-06-11 19:13:22
Tym panom już podziękujmy że tak się "troszczą" o nas.
Tutek 2016-06-11 21:21:25
Chyba o siebie ;) A p.R jest najlepszy w manipulowaniu
1
Ania 2016-06-19 08:38:59
To teraz porównaj ilość tutejszych marudów z ilością pracujących w KOK.
Olo 2016-07-05 13:59:06
Zwłaszcza, że nie patrząc na innych od lipca daje podwyżkę.
Olo 2016-07-06 08:57:14
Wypłata jest jak najbardziej terminowa.
1
Pracownik 2016-07-06 13:33:36
Tak wypłata jest w terminie lub nawet 2,3 dni wcześniej. Nigdy się jeszcze nie spóźnili
1
Pracownik 2016-07-08 20:54:06
Płacili zawsze w terminie wiec żadnej zmiany nie ma - zawsze tak było ;) Zmiany - to tylko podwyżki :)
bolo 2016-07-17 11:52:39
kwk piast i kwk ziemowit wolne miejsca
brama 1 2016-07-23 22:39:05
O to by pisali dobrze dba admin.
1
krajan 2016-07-27 23:30:45
Tyle ciekawostek, a o rÓÓchaniu na posterunkach nikt nie mówi
Olo 2016-07-28 07:35:40
Opowiesz jak ci idzie? Kogo bierzesz? Kota, psa, jeża?
3
Pracownik 2016-07-28 22:55:27
Pokemona
4
Spokojny 2016-07-29 09:48:55
Na rybnickich kopalniach też potrzebują kwalifikowanych pracowników ochrony, zwłaszcza na Rydułtowach.
k. 2016-08-15 23:58:54
Wyplaty sa zawsze na czas, czasem i przed 10-tym sa na koncie.
Mama 2016-08-16 08:56:10
Jak duże?
Najniższa krajowa czy więcej albo mniej?
TODI 2016-08-19 06:10:17
Ustalmy czego chce pracodawca, w dodatku – kapitalistyczny pracodawca, gdyż panuje kapitalizm. Chciałby on, aby pracownik pracował jak najwięcej, jak najefektywniej – bo więcej zarobi na swoim biznesie – a jednocześnie chciałby płacić mu jak najmniej – bo, analogicznie, więcej zarobi na swoim biznesie. Stąd normalny pracodawca płaci pracownikowi tylko tyle, by nie zwolnił się z pracy. Jeśli czyni inaczej jest nienormalny, postępuje głupio, wbrew swoim interesom. I co w takiej sytuacji powinien zrobić normalny pracownik, normalny, tzn. działający w swoim interesie? Pracować tylko tyle, by nie wylano go z pracy. W interesie pracownika bowiem jest pracować jak najmniej, a zarabiać jak najwięcej. Pracownik wypruwający sobie żyły dla idei, bo tak trzeba, bo uczciwość nakazuje, jest debiXXm, nie przestrzega reguł systemu w jakim żyje, co więcej, nie przestrzega ich na swoją niekorzyść. Z antykapitalistycznym pozdrowieniem.
2
ktos 2016-08-28 19:17:20
Tys je zdrowo jebniety w czache deklu
Tadek 2016-09-23 09:34:50
Makoszowy witają Sośnicę :-)
Właśnie KOK dostał wypowiedzenie z ochrony Sośnicy.
Od grudnia wchodzi nowa firma.
2
Boss 2016-09-24 18:25:37
Czy to pewna informacja ?
Tadek 2016-09-25 11:09:07
Jest to prawda. Wystarczy przycisnąć związkowców. Oni to przecież już dawno wiedzą.
To samo wiedzą związkowcy z kopalni Sośnica.
Basia 2016-09-28 09:08:03
Są rekrutacje, cały czas. Dzwoń bezpośrednio na kopalnię gdzie chcesz pracować. Gadaj z szefem ochrony, oni wiedzą czy chcą kogoś zatrudnić.
1
Zwiazkowiec 2016-09-28 09:12:40
Tadek nie siej fermentu. Nikt nic na ten temat nie wie. Żaden związkowiec tego nie potwierdził.
Nikt nic nie wie, tylko ty masz informacje?? Podaj źródło, albo zamilcz.
3
Tadek 2016-09-29 15:28:28
Nie sieje fermentu. Zapytaj Pani Związkowiec. Tej co chodzi po korytarzu.
1
wedf 2016-09-30 15:49:38
@yszo to zależy przecież od Twojego stanowiska pracy
Lolo 2016-10-24 21:32:41
Tadek puknij się w głowę i pomyśl 2 razy
Jolka 2016-11-16 08:56:48
Czy to prawda że od stycznia będzie 12 godzinny czas pracy ?
Ania 2016-11-16 10:34:11
Gdzie?
Prezses 2016-11-16 12:07:15
Tadek widzisz czas pokazał skąd miałeś informacje. KOK dalej na Makoszowach. Większość tutaj wyciąga informacje z tyłka i sieje ploty bez związku z rzeczywistością.
torr 2016-11-18 15:19:32
Nie dajcie sie zmanipulowac i nie zgadzajcie sie na 12- to godzinny czas pracy.spolka znow kąbinuje jak tu najmniej nam zaplacic.powiedzcie temu nieee!!!!!!a zobaczycie co sie wtedy bedzie dzialo..
3
reksio 2016-11-23 23:53:22
12 -tki są lepsze
2
Pracownik 2016-11-29 17:42:30
Ale piep..... torr! System 12-stek jest ok. Etat przy 12-tkach = 14,15 dni w pracy reszta wolne (czyli połowa miesiąca. Zrobisz dodatkowo przy 12 - tkach 2 rudzkie to tak jakbyś zrobił 3 przy 8 godzinnym czasie pracy itd.
1
Monia 2016-11-29 21:03:47
Hej jakie macie opinie jezeli chodzi o kwk Ziemowit? Dzieki z góry za info.
Hehe 2016-11-30 06:32:05
Nie godzcie sie na 12 tki wasze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyle nie wysiedza na tych posterunkach
3
Zostaw swoją opinię o Konsorcjum Ochrony Kopalń - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń