Konsorcjum Ochrony Kopalń

Zabrze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Rajot 2016-01-20 20:42:56
No niestety to prawda, jest umowa zlecenie tutaj, umowy o prace w tej branży czasami ciężko się doprosić, aczkolwiek jest nadal możliwa, warto gnać jak najszybciej
0
koczek 2016-01-28 21:54:36
12 zeta za godzinę można brać
1
Ustawa! 2016-02-13 12:01:47
Czytać ustawę o ochronie osób i mienia a nie wypisywać bzdury.
Jaka licencja, kuje w oczy!
1
Rajot 2016-02-17 19:49:31
12 zeta za godzinę to jest fajna kasa zwłaszcza, że w podobnych firmach dają czasami połowę tej kwoty, więc chyba nie ma co się hamować, trzeba wysyłać
0
kasandra 2016-02-21 14:01:59
to już chyba koniec
0
Pracownik 2016-02-25 13:36:00
Czego koniec? Jaśniej trochę
0
brama I 2016-03-03 21:56:20
i co tam na
Makoszowach?
0
Mama 2016-03-05 11:06:35
Pal licho Makoszowy, najważniejsze, że na Sośnicy wywalili chama ze stołka.
Może w końcu zrobią dowódcą kogoś z większą ilością rozumu i kultury.
3
brama I 2016-03-10 20:38:32
Policja zatrzymała 17 pracowników kopalni Piast w Bieruniu, a także firmy, która ją ochrania. Są podejrzani o kradzież węgla. Prokuratura nie wyklucza rozszerzenia zarzutów o udział w zorganizowanej grupie przestępczej.
(usunięte przez administratora)
2
śmiechu warte 2016-03-14 20:44:10
HISTORIA I TERAŹNIEJSZOŚĆ

Początki działalności Konsorcjum Ochrony Kopalń sięgają roku 1993 i związane są nierozerwalnie z górniczą tradycją i śląskim przemysłem wydobywczym.
W obecnej formie prawnej działamy od 1 marca 2006 roku kiedy to doszło do połączenia dwóch przedsiębiorstw:
Nadwiślańskiego Zakładu Ochrony Mienia Sp. z o.o. oraz
Spółki Akcyjnej „Kopalnie Rudzkie”.
Od chwili powstania notujemy dynamiczny rozwój, sukcesywnie powiększając portfel oferowanych usług, obszar działania, a także ilość obsługiwanych Klientów.
Stale monitorujemy rynek oferując najnowsze i najlepsze z możliwych rozwiązań.

Godni zaufania – przekonaj się sam!
2
kopiarka 2016-03-14 23:24:17
Za wszystko co się dzieje w spółce zgodnie z Kodeksem handlowym odpowiada Prezes i Zarząd spółki...
Czy policja powiadomiła już o tym zdarzeniu Departament Koncesji i Zezwoleń MSWiA?

Dla byłych już zapewnie ochroniarzy był to interes życia....czyli byli ślepcami.
0
koczek 2016-03-15 14:37:07
Odpowiada prezes i zarząd a steruje z tylnego siedzenia zwąchol
0
Chroń się taniej !!! 2016-03-16 07:57:18
Multi cytowanie
#50 Gość_miki_*

Gość

Napisany 12 luty 2011 - 17:05
jedyny problem - co się da ukraść

u nas mamy kilku niekatolików, więc trochę kradną.Jak nie ma co kraść - to ochrona nie ma znaczenia. Z takiej szkoły - nikt peceta z 1990 roku nie ukradnie
Odpisz
0
Chroń się taniej !!! 2016-03-16 20:47:04
Gość_sokół_*

Gość
Napisany 30 lipiec 2010 - 21:06
racja

racja inwalidzi w koku to codzienność jak i machlojki typu małżeństwa na jednej zmianie fałszowanie dokumentów to tez na porządku dziennym oby tak dalej to ta firma napewno daleko zajdzie
Odpisz
0
elwer 2016-03-25 16:15:23
bony świąteczne nie dla wszystkich
0
Pracownik 2016-03-29 22:20:02
Bony to se w (usunięte przez administratora) wsadź! Daj mi zarobić a bony nie będą mi potrzebne, sam sobie zapracuje
0
hej 2016-03-31 09:24:40
Sprzątaczka ma zatrudnienie na dwie zmiany, a stawka zaczyna się od 1850zł i możliwe jest nawet orzeczenie o niepełnosprawności. Są otwarci, ciekawe tylko jakie są jeszcze oferty.
0
prasa lokalna 2016-04-02 07:29:51
~hihihi2016-03-26
czytom pracownicy kop,PIAST ;kto ci z dołu,z biura,
NIY OBRAZEJCIE ,,GORNIKOW,,
hyba ze jakis społki,płacom ludkom pora groszy to sobie dorabiaja
oczywiscie za zgodom przełozonych
a OD GORNIKOW wara,
jedni maja ciagle MAO ,
w chinach mieli ino 1 mao
u nos wszyscy maja MAO
HIHIHI- GORNICY
WESOŁYCH SWIAT GORNIKOM
0
Ania 2016-04-02 09:41:39
No właśnie... czy ktoś składał już cv na stanowisko sprzątaczki w Bieruniu? Widzę, że to całkiem świeża oferta, więc wydaje mi się, że nadal mam szansę.
0
kjna;kj 2016-04-04 10:14:19
@Ania a jest taka oferta na sprzątaczkę? Pytam bo póki co nie widzę do nich żadnych ofert pracy, a też zastanawiałam się nad aplikowaniem. Więc jak?
0
marina 2016-04-06 10:20:31
tak KOK poszukuje pracowników gospodarczych i sprzątaczki, dodają iż mile widziani sa kandydaci ze stopniem niepełnosprawności @kjna;kj, ale to nie jedyna oferta na ich stronie www jest kilka innych ofert
0
ja 2016-04-26 11:04:54
Tak,5 zł na rękę , to jakaś kpina !
0
Konsorcjum Ochrony Kopalń Sp. z o.o. 2016-04-28 11:36:51
Pilnie zatrudnimy kwalifikowanych pracowników ochrony!!!! Praca na stałe, od zaraz. Złóż CV już dziś i dołącz do naszego zespołu.
Zatrudniony na umowę o pracę ma zapewnione stabilne zatrudnienie w dużej firmie, umundurowanie, badania na koszt pracodawcy, pakiet socjalny ( wczasy pod gruszą, środki czystości, zwrot kosztów prania munduru, paczki dla dzieci itp.)
1
Pracownik 2016-04-29 15:55:46
Prawda
0
bb 2016-04-30 14:15:52
Nie wiem po co piszecie te bzdury o tych umowach itp , wystarczy zadzwonić to co proponujecie to umowa zlecenie za 5.40 zl/hej -pewnie dlatego ciągle szukacie pracowników ;-)
0
2016-05-02 09:34:33
bb Bzdura to ty jesteś,nawet skorpiony dostają umowę o pracę!!!!!!! Jak nic o tym niewiesz to nie pisz głupot. KOK JEST NAPRAWDĘ PORZĄDNĄ FIRMĄ!!! BARANIE Ja tam pracuje i mam umowę o pracę, durniu.
0
bb 2016-05-02 17:47:44
Tak, jest porządną firmą - na stronce w internecie, robi wrażenie ;-) Po rozmowie, tak jak pisałem proponują coś około 5.30 zł na rękę, używane ciuchy, rozumiem mundur kosztuje ale zwykle T-Shirty czarne z logo używane to już przesada , buty swoje.
A co do poziomu twojej wypowiedzi - pozostawię to bez komentarza
1
Pracownik 2016-05-04 06:35:04
Widocznie na tyle zasługujesz :) Pracuje w Kok-u kilka lat i pierwsze słyszę o używanych koszulkach jak nawet pracownicy nie muszą ich zdawać do firmy więc skąd te używane???
0
pracownik@ 2016-05-04 11:24:33
W tej firmie nie tylko t-shirty są używane. Na Jankowicach zdezelowany kierownik i zużyte mocno schodzone przeterminowane blond gwiazdy jak stare papucie, ale cóż jaka firma taka załoga-same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kapusie!
1
Pracownik 2016-05-04 18:28:22
Zapomniałeśaś o płaczących ludziach że im się zawsze krzywda dzieje bo zły posterunek,patrol dostałła. To k.. nie przedszkole!
0
pracownik@ 2016-05-04 19:07:22
Pracowniku naprawdę porządnej firmy KOK ale błysnąłeś inteligencją, aż w oczy razi-TY Kolaborancie KOK-owski. Musisz być jednym z licznych dupowłazów!
0
pracownik@ 2016-05-04 19:13:18
mój poprzedni post dotyczy BŚ a nie bb
0
pracownik@ 2016-05-04 19:27:35
Tak zgadza się, np. siwa farbowana piękność z Wodzisławia ("śpiąca królewna")ulubienica himalaisty M.R.- na układy nie ma rady!!
0
bb 2016-05-04 22:27:25
Wiesz co , na Twoim miejscu nie przyznawałbym się że pracuję tam kilka lat ;-)Zwłaszcza jak masz rodzinę a Twoja wypłata jest porażająca ;-) Dla wielu to tymczasowa, dodatkowa praca bo na dłuższą metę dajcie spokój ;-) Ciekawe czy kopalnie wiedzą jak okrada są pracownicy i gdzie są ich pieniądze ? ;-)
0
były pracownik 2016-05-05 11:36:28
To się nadaje do uwagi ! To proste reporter się zatrudni i zobaczymy jak jest naprawdę !
0
tomek 2016-05-11 08:44:31
koledzy zapomnieliście po co jest ta strona?? Ja tu wchodzę aby dowiedzieć się o warunkach pracy, a nie poczytać wasze złośliwe komentarze. Czekam na opinię pracownika, może ktoś wie odezwie
0
KOK 2016-05-11 10:46:27
A TY skąd wiesz? Skoro nie pracujesz w KOK-U, bo wypłata uwłacza Twojej godności to nic nie wiesz o warunkach pracowników tej firmy. Natomiast jeżeli pracujesz to nie wytykaj drugiemu, bo jesteś taki sam. Nikt tutaj nikogo na siłę nie trzyma, jeżeli byłoby tak źle, to pracownicy poszliby w świat.
Stawki powyżej 5 złotych nawet nie będę komentować, bo kwalifikowani dostają dużo więcej. Bez kwalifikacji chcesz zarabiać miliony? Idź do szkoły, daj coś z siebie a potem oczekuj. Płacić komuś, kto niczego nie potrafi, to realna głupota.
Człowieku ty się chyba z choinki urwałeś. Co kopalnie mają do twojej wypłaty??? Idź szukaj pracy gdzie indziej, jak tak ci źle. Masz żal do całego świata, boś nieudacznik? To nie wina KOK-u , że nigdzie cię nie chcą i pracy zmienić nie umiesz. Idź do Skorpiona na umowę zlecenie, krzyż na drogę. Płakać nie będziemy.
0
były pracownik 2016-05-11 16:02:41
Właśnie ta strona jest do dodawania opini o pracodawcy, wiec taka właśnie jest moja opinia ....Tak jak pisałem wcześniej , zazwyczaj ludzie traktują pracę na umowę zlecenie jako dodatkową, ale stawka jaka proponuje KOK jest po prostu śmieszna .
Kończę studia i wiele razy już dorabialem w różnych firmach i nie sądzę żebym nic nie potrafił ;-)
Mylisz się twierdząc, że kopalnia nic nie ma do mojej wypłaty, bezpośrednio nie, ale to kopalnie płacą duże pieniądze za ich ochronę. ...
W jednym masz rację -lepiej płacą w Skorpionie ;-)
0
Ania 2016-05-12 07:41:49
To wypad tam, a nie tu marudzisz.
0
alojz 2016-05-12 22:43:55
nie gęgaj
1
Wotan 2016-05-13 14:31:33
Zarobki po paru latach pracy 1400 na reke :) Reszta w KR wiec albo po 16 godz w pracy albo caly miesiac non stop zeby wyciagnac marne 2000.Praca : troche stania,troche chodzenia,reszta spanie po kątach.Co jest rzecza normalna jesli pracuje sie po 16 godz czesto po 2,3 z rzedu.Pracodawca placi na czas co jest chyba jedynym plusem.Wczasy pod grusza i mundurek tez jest :) Warunki pracy w zaleznosci od kopalni.Jak bedziesz dobrze zyl z dowodcami zmian to robota bajka.Spanie,jedzenie i pierdzenie.Dobry posteruneczek i na nockach spanko jak w domu.
0
Spoko 2016-05-17 21:09:48
Sam opisujesz jak robisz i za to zbierasz taką kasę i narzekasz? Też tak chce!!!
0
Wotan 2016-05-17 22:43:36
Taaaką kase :) Jesli imponuje Ci taka kwota za tyle godzin w pracy.W piątki swiątki i niedziele to gratuluje ambicji :) Ja juz dawno w to sie nie bawie.Co do pracy to masz racje opisuje to co bylo i jest.Ja tak robilem i wszyscy inni tez :) Od czasow Derraty do teraz nic sie nie zmienilo :)
0
Hehehe 2016-05-19 12:17:11
A administracja dostała od prezesika podwyżki....
1
pracownik 2016-06-11 15:08:00
Co się dzieje w firmie ZARZĄD DAJE DRUGI RAZ PODWYŻKI a co robi solidarność znowu je blokuje.Pytanie czy p. Różański i Gołucki żądzą tą firmą???? Oni nie chcą byśmy lepiej zarabiali!!! ZRÓBMY COŚ!!!!!
0
Pracownik 2 2016-06-11 19:13:22
Tym panom już podziękujmy że tak się "troszczą" o nas.
0
Tutek 2016-06-11 21:21:25
Chyba o siebie ;) A p.R jest najlepszy w manipulowaniu
0
kuna 2016-06-18 23:08:35
chyba jestem nie w temacie, ale widze ze atmosfera słaba w firmie? tak wnioskuje po waszych opiniach
0
Ania 2016-06-19 08:38:59
To teraz porównaj ilość tutejszych marudów z ilością pracujących w KOK.
0
aguś 2016-06-19 10:01:16
kuna' przeczytaj powyższe opinie i sama dojdziesz do wnioski nie zadawajac pytanian, ja sie im dziwie, że wypowiadaja sie w taki sposob o frmie ktora daje im bardzo małą płacę za olbrzymią i cieżką pracę wiedziałać ze trzeba tam wyrabiać 500%normy by dostać 2000zł?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń