Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leon - 2015-03-31 10:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-03-31 05:07:11]:
Czyli Ty.
zdjecie uzytkownika
zwol.zw. Solidarności k. rewizyjna - 2015-04-04 09:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych
życzy zwolniony członek Komisji Rewizyjnej NSSZ Solidarność ( Zwolniony za to, że aktywnie sprzeciwił się łamaniu praw pracowniczych do jakich każdego dnia dochodzi w KOK )
zdjecie uzytkownika
graver - 2015-04-04 14:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas na refleksje bo Święta idą,
czy po nich lepsze zwyczaje przyjdą?.
Czy nadal plotką będziemy żyli ?,
wyssaną z palca innych krzywdzili.
Wchodzili w trepach innym w ich życie,
i z nieszczęść innych cieszyli skrycie.
Czy wreszcie rękę sobie podamy,
bez nienawiści porozmawiamy.
Padnie magiczne słowo przepraszam,
a ktoś odpowie z serca wybaczam.
Swiąt Wielkanocnych niech magia działa,
by między nami zgoda nastała.
Wszystkim wam życzę dużo radości,
w pracy spokoju w domu miłości.
Przy pełnym stole jedzcie i pijcie,
w zdrowiu i szczęściu spokojnie żyjcie.
zdjecie uzytkownika
Emil - 2015-04-05 14:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jagna z marcela? Slyszalem ze nadal szaleje
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-04-06 21:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [graver - 2015-04-04 14:33:08]:
Brawo Graver! Nic dodać, nic ująć. Nie jesteś zbyt aktywny na tym forum, ale jesteś doskonałym przykładem, że można powiedzieć wszystko nie plując jadem. Tak trzymaj!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-04-12 05:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
KOK idzie na dno i nie ma co ukrywać, jednak stwierdzam że była to dobra firma jeśli chodzi o ochronę i podejście do pracownika.Firma sama się pogrąża aż żal patrzeć jak wykańczają ją "biurokraci" na lompy, firmy kogucik i kopalnie ale jak to się mówi "oszczędności" tylko jakim kosztem?Witamy w V Rzeczypospolitej Polskiej i w "dobrobycie". Obrażacie się nawzajem a jaki w tym jest sens, co tym zmienicie
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-04-12 08:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-04-12 05:59:04]:
Dobrze napisałeś była nic nie jest wieczne .PIS potrafił rozkraść i zlikwidować ORBIS a myślisz że na Lompy są gorsi ?
zdjecie uzytkownika
soliter - 2015-04-12 14:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratulujemy ci tow.Wiesławie.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-04-12 14:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to jest Wiesław? To chyba nie ten ten co walczy za nasze godne życie albo za swoje. Raz go tylko spotkałem i stwierdzam porażka! Doszły mnie słuchy z Bolesława Śmiałego ze nawet od ogłoszenia przetargu do rozstrzygnięcia nie pojawił się na tej kopalni. Więcej takich ludzi :D
zdjecie uzytkownika
bard z gruby - 2015-04-12 22:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma się co obrażać na KOK, jak napisał Nowy, kiedyś to była niezła firma na kiepskim rynku ochroniarskim, dziś równa do reszty "syfków" w tej branży- zlecenia, niskie stawki, brak socjalu... Co jednak poradzisz jak mamy taką nieudolną władzę w tym umęczonym kraju, to odbija się na sytuacji całego rynku pracy, nie tylko na ochronie. Niedługo wybory, może wymienimy obecnych nieudaczników na innych, tylko co to da...
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2015-04-13 14:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A szczury uciekają z tonącego okrętu
oj uciekają i jeszcze ładne odprawy biorą
po co ja byłam w tej Kadrze
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-04-14 14:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i mamy- prezes chce zabrać dwie kategorie albo premie w odpowiedzi
związki chcą odwołania prezesa
nadszedł czas na strajk
ciekawe ilu z nas zastrajkuje a ilu położy uszy po sobie i będzie dalej robić,
tyle ze więcej godzin za mniejszą kase
zdjecie uzytkownika
niebiańsko wolny - 2015-04-14 19:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten drugi ładnie kopie dołki pod Kazkiem
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-04-15 00:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-04-12 14:45:31]:
Ja spotkałam tow. Wiesława dwa razy i odniosłam zupełnie inne wrażenie niż Ty. Słyszałam również na jego temat dużo, dużo dobrego. Cóż, z gustami się nie dyskutuje. Chyba że mówimy o innym człowieku.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-04-15 18:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Admin, żal mi ciebie. Miałeś dziadka na Mysiej w Warszawie?
Albo sam tam pracowałeś?
żenada; dorwało się dziecko do netu i udaje ważniaka co wszystko może.
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-04-15 20:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niebiańsko wolny - 2015-04-14 19:40:12]:
KAŻDY MA WEDŁUG ZASŁUG;0
zdjecie uzytkownika
olx - 2015-04-16 05:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może podwyżka dla pracowników ochrony ? - nie krępujcie się ,np. o 700 zl
Powiecie Nie możliwe MOZLIWE
Są takie osoby spytajcie swoich związkowców
A co z pracownikami ochrony ? Pyta ktoś
a im wezmie się premię albo 1 , 2 stawki
Niech żyje zarząd KOK- u !!!
a ochrona odpowie NIECH ŻYJĘ ????
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2015-04-16 19:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-04-15 00:16:16]:
Ela napisz co dobrego słyszałaś oprócz tego, że znowu napisali do PIPu w sprawie umów zleceń w KOK i KR ( efekt likwidacja KR,a przypominam, że każdy z nas podpisał zakaz konkurencji i gdzie indziej nie dorobi, bez zgody Zarządu), oprócz tego, że w takiej sytuacji w jakiej jest nasza firma napisali pismo odwołanie Prezesa. Myślisz, że do upadającej firmy bez wizji na przyszłość przyjdzie jakiś nowy czarodziej? Nie, może być jeszcze gorzej. Tak, jak ktoś dawno temu powiedział KOK załatwią związki i tak właśnie się dzieje. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby wiecznie robić do swojego gniazda i działać na szkodę pracowników. Zabierać im możliwość dorabiania do marnych pensji, ludziom którzy utrzymują się z pracy w KOK i KR, a emeryci na Bobrku dalej pracują, bo są nie ruszalni przez S. Ale nie dziwię się skoro w ich zarządzie zasiadają sami emeryci. Im nie zależy na tej firmie, bo mają z czego żyć.
Więc Ela, co dobrego słyszałaś o kimś kogo widziałaś DWA razy w życiu??
O jego zastępcy, oderwanym od rzeczywistości człowieku też słyszałaś coś dobrego? Ten człowiek nie potrafi zrozumieć, że swoim donosicielstwem szkodzi pracownikom. Nie wiem w jakim świecie on żyje, myśląc, że czymś takim doprowadzi, że Zarząd będzie nam wypłacał nadgodziny zamiast KR. W każdym oddziale jest nadmiar pracowników, ludzie walczą o KR. I mam propozycję: jak wam zabraknie na mleko do dziecka, na chleb, albo na czynsz idźcie do niego. Niech wam załatwi dodatkową pracę na umowę o pracę. I gwarantuję wam, że on nie pracuję za najniższą krajową, dlatego jemu nie zależy na dodatkowych dniówkach.
zdjecie uzytkownika
niebiańsko wolny - 2015-04-16 19:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwyższa stawka,delegacje,żonka na umowie o prace,oddelegowanie,służbowa komóra,...
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-04-17 18:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz wiem kto dostal 700 podwyzki sekretarka Narasa bo borajstwo sie tak narobi ze paluszki bola od przekladania kopert. Nam musza zabrac bo my to jesc nie musimy,a komus trzeba w tym kryzysie dac te marne 700 stowek na reke.
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-04-17 18:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz wiem kto dostal 700 podwyzki sekretarka Narasa bo borajstwo sie tak narobi ze paluszki bola od przekladania kopert. Nam musza zabrac bo my to jesc nie musimy,a komus trzeba w tym kryzysie dac te marne 700 stowek na reke.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2015-04-17 19:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie dlaczego związkowcy nie zgodzili się na zawieszenie premii? Bo mają ochronę związkową i im nie mogą obniżyć stawek. Nic nie stracą , a premię mieliby obniżoną. Taki jest prawdziwy powód.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-04-17 19:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rzeczywiście to sekretarka dostała tą podwyżkę to pewnie znowu będą tłumaczyć, że przejela obowiązki od sekretarki, ktora wzięła odprawę i odeszła. Tylko nie po to dawali im wielkie odprawy, aby tą kasą dzielić się w biurach , tylko podobno, żeby ratować firmę. Mąż emeryt górniczy , zatrudniony w centrach demontazowych , hodowla psów rasowych , pani sekretarka ze stawką ponad cztery koła plus premia. Niektórzy nigdy nie mają dość, ale potem jeżdżą po świecie, a my na urlopach pracujemy w KR, żeby mieć na bilet autobusowy. Jeszcze raz usłyszę hasło w Zabrzu, że to one na nas pracują, bo gdyby nie one to ta firma nie miala by prawa bytu to wezmę kilof z kopalni i pojadę tam pogadać.
zdjecie uzytkownika
ZZM - 2015-04-17 19:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cooo????? 4 tysiaki ? Za co? Ciekawe co teraz będą robić w zaopatrzeniu skoro wszystkie zakupy wstrzymane. Wolne płatne mają kobity. Też za 4 tysiące? Cztery są i nic do roboty. Żyć nie umierać.
zdjecie uzytkownika
Kar..ach - 2015-04-17 20:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do Pani sekretarki to nalezy dodać ze oprócz obsługi faksu i odbioru telefonu nie potrafi nic. ,ma pusty plotkarski łeb i kreuje sie na wielka damę . Nalezy zadać sobie pytanie dlaczego zarząd ulega presji kadry i ciagle tym paniom daje podwyżki czyżby sie obawiał ze tez posadzą go molestowanie. Br..... Kto by to chciał.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie