Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Trwały - 2015-10-04 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ludzi na siłę trzeba przyjmować. To ludzie muszą chcieć iść na ten oddział i pozostać.Podwyżki- nic to nie da, jak atmosfera w kierownictwie zła.
zdjecie uzytkownika
herman - 2015-10-06 15:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sosnica to specyficzna kopalnia, panuje tzw wyscig szczurow,zadnej jednosci a kierownictwo i koordynatorzy to wykorzystuja-nie mowiac jak traktowani sa pracownicy ochrony
zdjecie uzytkownika
Nersil - 2015-10-06 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz bardziej rozwinąć temat o ochronie?
zdjecie uzytkownika
Dreads - 2015-10-07 22:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy KOK przyjmuję wyłącznie osoby posiadające uprawnienia KPOF ( kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej) czy jest szansa na zatrudnienie osoby nie mająca żadnego doświadczenia czy kursu?
zdjecie uzytkownika
bunny - 2015-10-18 01:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno nie można powiedzieć, aby w tej pracy ludzie się nudzili , bo podobno ciągle coś się dzieje. Lepsze to niż w sumie miałoby cały czas wiać po prostu nudą. Konsorcjum jest liderem w sektorze usług świadczonych przez licencjonowanych pracowników ochrony. A tak serio to sami ch wiecie jak w tych ochronach jest
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-10-29 08:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bunny - 2015-10-18 01:26:36]:
Tylko kwalifikowany ... tylko
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2015-10-29 19:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)..Co roku Polska Izba Ochrony Osób i Mienia oblicza koszty godzinowej stawki pracy ochroniarza zatrudnionego na umowę o pracę (w tym pracownika ochrony bez licencji) z uwzględnieniem płacy minimalnej. W 2013 roku było to 16,17 zł brutto. Tymczasem większość przetargów, nawet w instytucjach publicznych, wygrywają firmy, które oferują od 6 do 8 zł za godzinę.


jak widać w KOK-u to mamy eldorado
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-11-03 05:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy prezes
zdjecie uzytkownika
szip - 2015-11-15 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cz ktoś słyszał coś na temat kontroli PIP w koku.
zdjecie uzytkownika
Tadek 56 - 2015-11-20 12:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nersil - 2015-10-06 21:36:23]:
Tak tragicznie nie jest skoro za czekoladki można zostać PO i księżniczki z byłego onf 13 czują tu się jak ryby w wodzie
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-11-20 12:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek 56 - 2015-11-20 12:30:32]:
Tu, czyli gdzie?
zdjecie uzytkownika
Krezus74 - 2015-11-25 06:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOK w ogóle startuje w przetargu na ochronę kopalń w Rudzie Śląskiej, czy już rzucił rękawicę?
zdjecie uzytkownika
Koniv - 2015-12-07 22:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fuła będąc przy temacie dotyczącym nowych informacji w firmie KOK, może ktoś z was orientuje się czy nie poszukują nowych osób do pracy? Gdzieś mi chyba mignęło ogłoszenie, ale nie mogę go ponownie zlokalizować. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
KarA - 2015-12-08 22:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do zgaszenia światła ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-12-09 09:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KarA - 2015-12-08 22:43:10]:
Zakład, że najpierw zgaszą na Sośnicy?
zdjecie uzytkownika
ari - 2015-12-18 01:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nikogo nie rozlicza z otrografii, poza tym w pracy zbytnio pisanie nie jest wymaganie trzeba pracowac,pewniesie nie nudzicie bo jest przy czym skupiac uwagę
zdjecie uzytkownika
robuś - 2016-01-02 02:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jak pokojowcy - nowy koordynator i słychać już że niektórym cykor tyłek ściska- haha - pozdrowienia dla wpadkowicza z Nowego Wirka /gemesik/
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2016-01-02 19:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie się działo.
Szkoda tylko KRów
zdjecie uzytkownika
Arnold - 2016-01-02 22:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja się orientuję, a myślę, że wiem to z dobrego źródła, to od nowego roku będą szukać ludzi do siebie, więc znajdą się fajne oferty pracy. Jeśli coś na ten temat wiecie to dajcie proszę znać.
zdjecie uzytkownika
pytacz - 2016-01-04 19:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arnold - 2016-01-02 22:58:49]:
na umowe czy zlecenie ?
zdjecie uzytkownika
cza - 2016-01-05 02:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A swoją drogą gdzie takie ogłoszenia planują wypuścić, bo jakoś nie spotkałem się z tym żeby zlecenia do nich były. Osobiście wydaje mi się, że tylko zlecenia dadzą.
zdjecie uzytkownika
K(o)R - 2016-01-06 20:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cza - 2016-01-05 02:11:27]:
czyli po staremu,Patologii ciąg dalszy.
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2016-01-07 12:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@K(o)R rozumiem ze od poczatku bylo ciezko zdobyc tam umowe o prace? moze jest jakas szansa ze cos sie zmieni od nowego roku. na stronce pisza ze pilnie poszukuja ludzi do pracy
zdjecie uzytkownika
Wotan - 2016-01-13 18:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Watpie zeby szukali ludzi bo prezes od 1lutego wypowiada umowe na Makoszach wiec albo ludzi zwolni albo poprzenosi.
zdjecie uzytkownika
bell - 2016-01-14 05:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie za godzine sie dowiemy jaka niespodzianke nam szykuja, to ze wypowiedzial to jedno ale chce nas zmusić do przejscia na zlecenia! zobaczycie po kolei kazda kopalnie tak załatwi...
zdjecie uzytkownika
grid - 2016-01-15 03:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pytacz zazwyczaj oferują oni umowę zlecenie, ciężko będzie Ci trafić na umowę o pracę, no chyba, że bardzo długo będziesz pracował. Aczkolwiek ofert nie ma jak narazie.
zdjecie uzytkownika
brama I - 2016-01-15 19:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezesi i związkowcy majom siem dpbrze
zdjecie uzytkownika
Rajot - 2016-01-20 20:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety to prawda, jest umowa zlecenie tutaj, umowy o prace w tej branży czasami ciężko się doprosić, aczkolwiek jest nadal możliwa, warto gnać jak najszybciej
zdjecie uzytkownika
koczek - 2016-01-28 21:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
12 zeta za godzinę można brać
zdjecie uzytkownika
Ustawa! - 2016-02-13 12:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytać ustawę o ochronie osób i mienia a nie wypisywać bzdury.
Jaka licencja, kuje w oczy!
zdjecie uzytkownika
Rajot - 2016-02-17 19:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zeta za godzinę to jest fajna kasa zwłaszcza, że w podobnych firmach dają czasami połowę tej kwoty, więc chyba nie ma co się hamować, trzeba wysyłać
zdjecie uzytkownika
kasandra - 2016-02-21 14:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to już chyba koniec
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-25 13:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasandra - 2016-02-21 14:01:59]:
Czego koniec? Jaśniej trochę
zdjecie uzytkownika
brama I - 2016-03-03 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co tam na
Makoszowach?
zdjecie uzytkownika
Mama - 2016-03-05 11:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pal licho Makoszowy, najważniejsze, że na Sośnicy wywalili chama ze stołka.
Może w końcu zrobią dowódcą kogoś z większą ilością rozumu i kultury.
zdjecie uzytkownika
brama I - 2016-03-10 20:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Policja zatrzymała 17 pracowników kopalni Piast w Bieruniu, a także firmy, która ją ochrania. Są podejrzani o kradzież węgla. Prokuratura nie wyklucza rozszerzenia zarzutów o udział w zorganizowanej grupie przestępczej.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
śmiechu warte - 2016-03-14 20:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
HISTORIA I TERAŹNIEJSZOŚĆ

Początki działalności Konsorcjum Ochrony Kopalń sięgają roku 1993 i związane są nierozerwalnie z górniczą tradycją i śląskim przemysłem wydobywczym.
W obecnej formie prawnej działamy od 1 marca 2006 roku kiedy to doszło do połączenia dwóch przedsiębiorstw:
Nadwiślańskiego Zakładu Ochrony Mienia Sp. z o.o. oraz
Spółki Akcyjnej „Kopalnie Rudzkie”.
Od chwili powstania notujemy dynamiczny rozwój, sukcesywnie powiększając portfel oferowanych usług, obszar działania, a także ilość obsługiwanych Klientów.
Stale monitorujemy rynek oferując najnowsze i najlepsze z możliwych rozwiązań.

Godni zaufania – przekonaj się sam!
zdjecie uzytkownika
kopiarka - 2016-03-14 23:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za wszystko co się dzieje w spółce zgodnie z Kodeksem handlowym odpowiada Prezes i Zarząd spółki...
Czy policja powiadomiła już o tym zdarzeniu Departament Koncesji i Zezwoleń MSWiA?

Dla byłych już zapewnie ochroniarzy był to interes życia....czyli byli ślepcami.
zdjecie uzytkownika
koczek - 2016-03-15 14:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiada prezes i zarząd a steruje z tylnego siedzenia zwąchol
zdjecie uzytkownika
Chroń się taniej !!! - 2016-03-16 07:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Multi cytowanie
#50 Gość_miki_*

Gość

Napisany 12 luty 2011 - 17:05
jedyny problem - co się da ukraść

u nas mamy kilku niekatolików, więc trochę kradną.Jak nie ma co kraść - to ochrona nie ma znaczenia. Z takiej szkoły - nikt peceta z 1990 roku nie ukradnie
Odpisz
zdjecie uzytkownika
Chroń się taniej !!! - 2016-03-16 20:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość_sokół_*

Gość
Napisany 30 lipiec 2010 - 21:06
racja

racja inwalidzi w koku to codzienność jak i machlojki typu małżeństwa na jednej zmianie fałszowanie dokumentów to tez na porządku dziennym oby tak dalej to ta firma napewno daleko zajdzie
Odpisz
zdjecie uzytkownika
elwer - 2016-03-25 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bony świąteczne nie dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-29 22:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elwer - 2016-03-25 16:15:23]:
Bony to se w (usunięte przez administratora) wsadź! Daj mi zarobić a bony nie będą mi potrzebne, sam sobie zapracuje
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-03-31 09:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzątaczka ma zatrudnienie na dwie zmiany, a stawka zaczyna się od 1850zł i możliwe jest nawet orzeczenie o niepełnosprawności. Są otwarci, ciekawe tylko jakie są jeszcze oferty.
zdjecie uzytkownika
prasa lokalna - 2016-04-02 07:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
~hihihi2016-03-26
czytom pracownicy kop,PIAST ;kto ci z dołu,z biura,
NIY OBRAZEJCIE ,,GORNIKOW,,
hyba ze jakis społki,płacom ludkom pora groszy to sobie dorabiaja
oczywiscie za zgodom przełozonych
a OD GORNIKOW wara,
jedni maja ciagle MAO ,
w chinach mieli ino 1 mao
u nos wszyscy maja MAO
HIHIHI- GORNICY
WESOŁYCH SWIAT GORNIKOM
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-02 09:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie... czy ktoś składał już cv na stanowisko sprzątaczki w Bieruniu? Widzę, że to całkiem świeża oferta, więc wydaje mi się, że nadal mam szansę.
zdjecie uzytkownika
kjna;kj - 2016-04-04 10:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ania a jest taka oferta na sprzątaczkę? Pytam bo póki co nie widzę do nich żadnych ofert pracy, a też zastanawiałam się nad aplikowaniem. Więc jak?
zdjecie uzytkownika
marina - 2016-04-06 10:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak KOK poszukuje pracowników gospodarczych i sprzątaczki, dodają iż mile widziani sa kandydaci ze stopniem niepełnosprawności @kjna;kj, ale to nie jedyna oferta na ich stronie www jest kilka innych ofert
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-26 11:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,5 zł na rękę , to jakaś kpina !
zdjecie uzytkownika
Konsorcjum Ochrony Kopalń Sp. z o.o. - 2016-04-28 11:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pilnie zatrudnimy kwalifikowanych pracowników ochrony!!!! Praca na stałe, od zaraz. Złóż CV już dziś i dołącz do naszego zespołu.
Zatrudniony na umowę o pracę ma zapewnione stabilne zatrudnienie w dużej firmie, umundurowanie, badania na koszt pracodawcy, pakiet socjalny ( wczasy pod gruszą, środki czystości, zwrot kosztów prania munduru, paczki dla dzieci itp.)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert