Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

zdjecie uzytkownika
były kierowca - 2009-07-26 12:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naiwniacy na te imprezy [usunięte przez moderatora]nie wydał ani jednej złotówki z własnej kieszeni, koszt jest pokrywany z Funduszu Socjalnego. A w udokumentowaniu kosztów pomoże Z.[usunięte przez moderatora]co można wciągnąć w koszty ,więc jeszcze można zarobić obniżając dochód.
zdjecie uzytkownika
krycha - 2009-07-31 19:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie dzieje w bielawie to moz sie lasuje ciagle nowe twarze ciagle obciazenia i grozby o zwolnienie ciagle zle posprzatane zle rozliczone i t d a chetnych do pracy zero po jednym dniu pracy kazda madra kobieta rezygnuje i poniekat ma racje ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a obciazenia sa
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2009-08-04 23:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam. Piotr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-08-06 14:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd macie takie wieści.Może jakieś konkrety!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-08-06 16:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotykają się od poniedziałku do piątku pomiędzy 8 a 15.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-08-07 15:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy wszystkich Państwa na forum ! Właściwie od samego początku czytamy opinie i wypowiedzi ! Mieliśmy nadzieję że forum będzie pomocne we właściym ocenianiu firmy przez pracowników w sposób anonimowy i przyczyni się do poprawy wielu rozwiązań w firmie, które na dzień dzisiejszy nie funkcjonują w sposób prawidłowy .Firma jest żywym organizmem i niektóre działania organizacyjne, nie zawsze nadążają w sposób właściwy za rozwojem i przez to zdarzają się niedociągnięcia ze strony kierownictwa i właścicieli. Uważamy że żadna firma nie jest na tyle idealna aby nie można było czegoś zmienić na lepsze . Właściciele i kierownictwo nie zawsze są w stanie dostrzec błędy ,i tym bardziej nie zawsze są w stanie cokolwiek zmienić jeśli o tym nie wiedzą .Atutem tego forum miały być opinie na które większość z tu obecnych nie zdobyła by się, jeśli by nie byłyby anonimowe .Procownicy mieli szanse mówić bez oporów o swoich problemach i oczekiwaniach wobec zakładu pracy , a dzięki temu rodziła się możliwość naprawy lub chociażby analizy niekorzystnych zjawisk w firmie. Jednakże kierunek w jakim zmierza to forum nie jest możliwy do akceptacji gdyż duża część wypowiedzi nosi tylko oznaki nienawiści i zazdrości , wprowadza agresje i wykracza poza tematykę życia firmy wchodząc na grunt prywatności . Na forum znajduję się wiele wypowiedzi które kwalifikują się do zawiadomienia prokuratury i ścigania z urzędu poprzez dojście do anonimowych użytkowników ,przez ID komputerów . Naruszanie strefy prywatności . publikowanie danych osobowych (imiona i nazwiska ) ,używanie obrazliwych wulgaryzmów ,poświadczanie nieprawdy -są to czyny karalne ,zagrożone utratą wolności do lat trzech . Prosimy o zaprzestanie stosowania wymienionych praktyk , w przeciwnym razie będziemy zmuszeni złożyć zawiadomienie do prokuratury o przestępstwie , a myślę że państwo jesteście świadomi jak łatwo jest dojść do urzytkowników forum przez organy ścigania .Z wyrazami szacunku i podziękowaniami za opinie pozytywne ,jak i mądrą ,rzeczową krytykę - firma HERT
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na spotkaniu rekrutacyjnym Pani kierowniczka Beata nie dopuszczała nawet na chwilę do słowa,po czym poinformowała,że oddzwoni.Oddzwoniła,umówiła się na drugi dzień na szkolenie,które łącznie trwało 5 dni pracy po 8 godzin dziennie.Co mnie zdziwiło to to,że niesprawdziła nawet czy posiadam książeczke sanitarno-epidemiologicznej ,nie zostałam poddana szkoleniu bhp ani żadnych badań no kompletnie nic nie sprawdziła i na słowo dopuściła do pracy z żywnością co jest karygodne.Z mojego pkt widzenia powinna osoba ucząca się dostać chociaż umowę kilkudniową na papierze oraz powinna przejsc szkolenie bhp nim bedzie miala kontakt z żywnoscia itp.Dyspozycyjnośc 24 godz na dobę a moim zdaniem dyspozycyjna powinnam byc na te godziny ktore teoretycznie bylyby w etacie.Wrocław 2015.
Pytania: Brak konkretnych pytań istotnych....!
zdjecie uzytkownika
Agniecha - 2009-08-12 11:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda czasu na pracę w tej firmie, zarobki 2000zł to iluzja, chyba że dla kogoś życie to cały dzień w pracy, oczywiście jesli w danym miesiacu nie zabiorą ci premi, czy nie obciążą za cos tam:p
Pozdrawiam wszystkich którzy wytrwali....:))))
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2009-08-12 21:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo firmy wspomina o organach ścigania, prokuraturze.. Wydaję mi się , że jest to troche podcinanie gałęzi na której się siedzi. Gdyby wojna z pracownikami ruszyła losy HERTA stanęłyby pod dużym znakiem zapytania. To ludzie , którzy rzekomo mieliby być pozywani pracują na tą firmę. Co by było gdyby wszyscy odstąpili od swych czynności?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Hert?
Zadaj pytanie