Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria WEC S.A.

Pracowałeś w firmie Kancelaria WEC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-28 13:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolony pół roku i odzyskali środki, zrzekłem się tylko części odsetek bo inaczej byłby sąd i bujanie się z dłużnikiem
zdjecie uzytkownika
MORALES - 2014-01-28 18:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma sprawę w sądzie wygrali kasy nie odzyskali dłużnik zwiał, prawo w tym naszym państwie do du.....szy
zdjecie uzytkownika
just - 2014-01-29 18:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ariadna - 2014-01-15 11:50:11]:
Podzielam , próbuje się dowiedzieć za co wystawili fvat (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Vandergard - 2014-02-04 12:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak już (usunięte przez administratora)napisała - jest normalnie. Czasami jest więcej pracy, ale niektórzy tutaj demonizują...
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-10 22:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
czy jest ktoś w stanie mi odpowiedziec jak wyglada kwestia zatrudnienia na stanowisku Specjalista ds Sprzedazy Szkolen. Czy ktos pracowal w tej Firmie w podobnym charakterze lub wie cos na ten temat? Dziekuje za kazda odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
BYŁA brrrrr jak to brzmi - 2014-02-11 07:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mała - 2014-02-10 22:01:24]:
ja pracowałam tu mają spore wymagania, trochę bałaganu z zalet wynagrodzenie w terminie, trochę ciekawych znajomości normalna firma, może trochę powyżej przeciętnej, na pewno szybko rosną i tyle wiem, a i dobra odskocznia wpis w CV dobry
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-11 10:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciężko jest realizowac plan sprzedazowy? Jaka jest reakcja z ich strony jesli z umawialnoscia nie jest najlepiej?
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-11 11:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odniesieniu do powyzszego, pytajac o kwestie umawialnosci mam na mysli bardziej sprzedaz szkolen...Co jesli nie jest ona najlepsza?
zdjecie uzytkownika
phil - 2014-02-11 20:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2014-02-11 11:37:35]:
OUT
zdjecie uzytkownika
KLIENTKA - 2014-02-16 16:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odzyskali i to się liczy natomiast komunikacja z klientem mogłaby być lepsza, handlowiec który mnie namówił trochę ściemniał,jak się okazało, i to wkurza
zdjecie uzytkownika
jeronimo - 2014-05-14 22:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam polecam, środki odzyskane
zdjecie uzytkownika
rob roy - 2014-06-07 15:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odzyskali środki ale mam uwagi do obsługi, opowieści ich przedstawicieli przy namawianiu do umowy, różnią się od późniejszych praktyk, ale kasa jest, tak więc każdy wybiera
zdjecie uzytkownika
ekhm - 2014-06-08 21:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypominam, iż jest to portal o warunkach pracy, a nie o produktach, które sprzedajecie. Chcecie robić reklamę? To won na inne portale!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-06-24 17:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklamy to tutaj się nie zrobi, prędzej antyreklamę - a jeśli kasa się zgadza to już naprawdę duży sukces moim zdaniem, druga połowa to atmosfera. no i tutaj mam pytanie czy współpracownicy są znośni w kancelarii?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-09-21 15:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obraz kancelarii WEC :) hahaha, nigdy mnie to nie dziwiło.
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-09-22 14:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to serio nikt nie poleca tej kancelarii? A znajomy własnie mówił, że są całkiem nieźli, miał jakąś sprawę i spokojnie wszystko obyło się w porządku i bez większych problemów, więc już nie wiem komu mam wierzyć, czy te opinie tutaj to sa na serio..chyba, że mój kolega miał po prostu szczęcie do adwokata.
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-10-08 17:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak oni w końcu traktują swoich klientów, w miarę jest ok czy nie za bardzo? bo przecież klient jest najważniejszy, prawda? mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku jeśli ja pójde do nich, bo jako firma wydają się być bardzo fachowi, więc pracują już kilka lat na taką renomę tak naprawde. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-10-08 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam rozmowę na stanowisko Doradcy- praca w innym województwie. Bardzo proszę o warunki na jakich pracują Doradcy. Zwłaszcza chodzi mi o to,czy wymagany jest do pracy własny samochód. Mam na rozmowę prawie 350 km.w jedną stronęi dlatego proszę o kilka słów na ten temat. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-20 11:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadaj sobie pytanie czym jest opinia w gowork to będziesz miał odpowiedź. Napisać opinię może każdy zarówno konkurencja, niezadowolony klient jak i dłużnik podszywając się pod kogo tylko chce, czy były zwolniony pracownik etc. To nie jest miarodajne. Produktów WEC ma wiele od windykacji standardowej po cesję i windykację z przejęciem wszystkich kosztów w tym sądowych. Jak sie spotkasz z doradcą to sobie zdecydujesz co dla Ciebie będzie lepsze i mniej "ryzykowne" a anonim na go worku to Ci może co najwyżej kit wcisnąć.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-23 13:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, niestety tak jest, zgadzam się z @pracownik. Najlepiej by było, żeby każdy opisał sytuację z jaką się spotkał plus dodał opinię, bo to wtedy jest i wartościowe i bardziej wiarygodne tak naprawde, więc nie ma co pisać, że np. jest źle bo jest źle, to nic nie daje, żadnych informacji ważnych i merytorycznych.
zdjecie uzytkownika
Święta - 2014-10-27 23:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witek - 2014-10-08 17:44:59]:
To jak traktują klientów nie jest przedmiotem tego portalu.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-10-29 16:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca oferujący słabe wynagrodzenie,handlowiec z Warszawy zarabia 3 tys brutto,premia to czysta demagogia,dostaniesz gdy spłacą się sprawy twoich klientów,samo biuro Warszawa ma bardzo przyjemną atmosferę za sprawą Pani Dyrektor,ale Centrala w Łodzi...nie szanuje ludzi liczą się tylko klienci z których można ciągnąć kasę...naliczając opłatę za każdą czynność niekoniecznie zgodnie z umowami.A odnośnie pracownika to kontrola ile wyjezdzisz paliwa co do jednego litra.Tak więc narobisz się a nie zarobisz a jak masz wypadek samochodowy autem słuzbowym jeszcze cie zwindykują i musisz oddawac pieniądze bo samochód był w leasingu i słabo ubezpieczony.Nie polecam.Jak na Łodzkie realia to moze ktos sie cieszy ze wogle gdzies pracuje,ale jak na Warszawę to porażka.
zdjecie uzytkownika
fazerek - 2014-11-02 23:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdybym miał więcej czasu sam bym szybciej załatwił z sądem
a nie po 6 miesiącach a pieniędzy jak nie było tak nie ma SZKODA CZASU
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-11-06 17:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale chyba nie chcesz teraz tak tego zostawić @fazerek? przecież pieniądze to pieniądze, dlaczego niby Ty masz być na tym stratny, jeżeli masz umowę to nad czym się zastanawiasz, to jest najlepsza podstawa do jakichkolwiek roszczeń tak naprawdę, więc nie wiem dlaczego piszesz, że odpuszczasz już teraz.
zdjecie uzytkownika
yossarian - 2014-11-26 10:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
czy ktoś z posiadających wiedzę mógłby napisać jak wygląda kwestia urlopów? Czy to jest duży problem wykorzystać w odpowiednim dla mnie terminie, czy są jakieś okresy wyłączone z korzystania z urlopów ? co z długimi weekendami?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria WEC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x