Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Prawna – Inkaso WEC S.A.

Pracowałeś w firmie Kancelaria Prawna – Inkaso WEC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2013-08-23 18:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy pracownicy mają plan !
Podstawowy plan pracownika Wec-a uciekać jak najprędzej z tej firmy !
zdjecie uzytkownika
Zaczytana - 2013-08-26 11:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ktoś jest zorientowany jakie warunki pracy i płacy ma Główna Księgowa w Inkaso? Poszukują Głownej Księgowej. Czy poprzednia odeszła?? Może ktoś coś przybliżyc na temat pracy na tym stanowisku w Inkaso?
zdjecie uzytkownika
nina - 2013-08-28 12:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda, wszyscy są w ten sposób nierzetelnie informowani
zdjecie uzytkownika
lena - 2013-08-29 11:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że kancelaria wystawiała sporo nowych ofert pracy.........ciekawe dlaczego......... skoro kancelaria ma tak wysokie mniemanie o sobie to dlaczego jest taka rotacja i dlaczego wciąż tak wiele osób stamtąd odchodzi? Tam jest jak w liceum - musisz ze wszystkiego się tłumaczyć i usprawiedliwiać, jesteś upominamy za śmieszne rzeczy/przewinienia, a osoby które to robią powinny kierować przedszkolem a nie poważnymi ludźmi...... Zwyczajnie tak nie wypada zwracać uwagi kto ile czas spędza na wyjściu do toalety albo zjedzeniu śniadania. Trochę śmieszne te wasze praktyki, a przecież nie wszystko złoto co się świeci:-))))
zdjecie uzytkownika
zaczytana - 2013-08-29 13:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z Główną Księgową dlaczego szukają?
zdjecie uzytkownika
takata - 2013-08-30 20:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o Główną Ksiegową, to już druga Główna Księgowa, która odchodzi. Tam się nie da wytrzymać.

Teraz szukają trzeciej. Inkaso WEC to firma, w której zatrudnia się na przeczekanie, aby poszukać czegoś lepszego.

Doświadczeni pracownicy uciekają stamtąd, gdyż są źle traktowani i nie rozumiani, finansowo również.

[usunięte przez administratora].

Zarobki - śmieszne.
zdjecie uzytkownika
były klient - 2013-09-28 15:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Zgadzam się, efektów żadnych a tylko się płaci, przestrzegam przed nimi innych "naiwnych"
zdjecie uzytkownika
od A do Z - 2013-11-29 20:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pół roku mnie tu nie było i nadal jest ciekawie; jak jest na rozmowie rekrutacyjnej - mnie pomogła mama siedziała obok na krześle i mnie wspierała duchowo, oczywiście to było 2 lata temu więc teraz osoby rekrutujące mogły się zmienić na gorsze i nawet tata by nie dał rady mnie wesprzeć.
zdjecie uzytkownika
mb - 2013-12-05 15:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kancelaria tonie!!! prezes zwalnia kogo się da, by ciąć koszty. Gdzie podział się strateg, który miał rozwijać tą firmę??? Od dłuższego czasu Kancelaria się kurczy i kurczy....nici z korporacji. Powoli wracamy do skali "Doradztwa..."
Pozdrawiam wszystkich desperatów, którzy na własne życzenie chcą współpracować z "prezesem"
zdjecie uzytkownika
ariadna - 2014-01-15 11:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MW - 2013-07-19 13:16:42]:
proszę o kontakt firmy lub osoby które były bądż są obecnie klientami Kancelarii Prawnej Inkaso WEC na adres(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ariadna - 2014-01-15 11:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były klient - 2013-09-28 15:37:38]:
proszę o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
achtung - 2014-01-24 20:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klienci i pracownicy - uważajcie na tą firmę.
zdjecie uzytkownika
CCCCCCCCC - 2014-01-26 13:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [achtung - 2014-01-24 20:01:43]:
Ja pracuje już kilka lat i w zasadzie nie ma co pisać jest normalnie napisałam tylko dlatego bo mnie wkurzają hejterzy tu jest po prostu zwyczajnie, pracujesz jest ok, nie pracujesz wywalają cię jak wszędzie w prywatnych biznesach.
Pozdrawiam normalnych przy okazji do "klient" jak w umowie tego nie ma inaczej to dlaczego wec ma kredytować twojego komornika czy sąd to jest obowiązek wierzyciela zawsze takie mamy prawo w Polsce; ktoś kto ma minimalne pojęcie o prawie to wie ;)
bez odbioru pierwszy i ostatni mój wpis
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-28 13:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolony pół roku i odzyskali środki, zrzekłem się tylko części odsetek bo inaczej byłby sąd i bujanie się z dłużnikiem
zdjecie uzytkownika
MORALES - 2014-01-28 18:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma sprawę w sądzie wygrali kasy nie odzyskali dłużnik zwiał, prawo w tym naszym państwie do du.....szy
zdjecie uzytkownika
just - 2014-01-29 18:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ariadna - 2014-01-15 11:50:11]:
Podzielam , próbuje się dowiedzieć za co wystawili fvat (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Vandergard - 2014-02-04 12:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak już (usunięte przez administratora)napisała - jest normalnie. Czasami jest więcej pracy, ale niektórzy tutaj demonizują...
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-10 22:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
czy jest ktoś w stanie mi odpowiedziec jak wyglada kwestia zatrudnienia na stanowisku Specjalista ds Sprzedazy Szkolen. Czy ktos pracowal w tej Firmie w podobnym charakterze lub wie cos na ten temat? Dziekuje za kazda odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
BYŁA brrrrr jak to brzmi - 2014-02-11 07:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2014-02-10 22:01:24]:
ja pracowałam tu mają spore wymagania, trochę bałaganu z zalet wynagrodzenie w terminie, trochę ciekawych znajomości normalna firma, może trochę powyżej przeciętnej, na pewno szybko rosną i tyle wiem, a i dobra odskocznia wpis w CV dobry
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-11 10:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciężko jest realizowac plan sprzedazowy? Jaka jest reakcja z ich strony jesli z umawialnoscia nie jest najlepiej?
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-11 11:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odniesieniu do powyzszego, pytajac o kwestie umawialnosci mam na mysli bardziej sprzedaz szkolen...Co jesli nie jest ona najlepsza?
zdjecie uzytkownika
phil - 2014-02-11 20:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2014-02-11 11:37:35]:
OUT
zdjecie uzytkownika
KLIENTKA - 2014-02-16 16:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odzyskali i to się liczy natomiast komunikacja z klientem mogłaby być lepsza, handlowiec który mnie namówił trochę ściemniał,jak się okazało, i to wkurza
zdjecie uzytkownika
P - 2014-02-20 17:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, może i się znają na robocie, ale kasę zdzierają jak mało kto. Wszystko wezmą dla siebie, pełno faktur wystawią, a ja jako klient nie mam szans się doliczyć, a jeszcze nie oddadzą wszystkiego, mimo próśb o wyjaśnienie odpisują zdawkowo. Ostrzegam przed nimi.
a traktowanie klientów przekłada się na traktowanie pracowników!
zdjecie uzytkownika
dano - 2014-04-14 15:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P - 2014-02-20 17:41:23]:
to prawda, czasem wydaję mi się, że oni nie żyją z dłużników tylko ze swoich klientów. Po naliczeniu wszystkich kosztów zastępstwa adwokackiego, wpisu sądowego zapał do odzyskania długu gaśnie bo niejednokrotnie okazuje się, że wszystkie koszty jakimi wcześniej obciążyli klienta są wyższe od prowizji jaką mogliby naliczyć w przypadku odzyskania długu. Ale aby odzyskać dług trzeba się napracować, a tak adwokat na pensji nalicza koszty wszystkim jak leci - z tego żyją. BEZNADZIEJA, NIE POLECAM TEJ FIRMY. Na 20 zleceń odzyskali 2.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
34 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawna – Inkaso WEC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x