Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Inkaso WEC S.A

Pracowałeś w firmie Kancelaria Inkaso WEC S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
v - 2015-05-28 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to ciągłe usuwanie opinii jest żenujące,zresztą jak to tez świadczy o portalu.
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-05-29 22:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu ktoś usunął "trudne" pytania na temat WEC Sp. z o.o. z siedzibą aktualnie w Warszawie, a wcześniej Łódź ul. Piotrkowska 270...
tam gdzie teraz mieści się WEC S.A.

taka demokracja ?
:-)

zdjecie uzytkownika
gary - 2015-05-30 21:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ryś - 2015-05-29 22:35:05]:
nie wiem do końca o co chodzi Wam z tymi usunięciami bo moim zdaniem wszystko na portalu jest w porządku. Ja bardziej na tym forum zainteresowałbym się ofertami pracy do Inkaso. Firma w tej chwili poszukuje między innymi młodszych specjalistów do spraw wsparcia sprzedaży - oferta wygląda na interesującą
zdjecie uzytkownika
stary znajomy - 2015-06-01 06:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
;gary; to pseudonim Prezesa Inkaso Wec Sp.zo.o. szukasz świeżych i młodych ludzi do oszukiwania klientów .Wypowiedzi pisane są o waszej pracy i oszustwach klientów ale wydaje się, że nikt nie pisał opinii o wykonaniu świadczonych usług .Portal jest na usługach oszustów .Panie rys trzeba rozwinąć ten temat.
zdjecie uzytkownika
stary znajomy - 2015-06-01 06:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
;gary; to pseudonim Prezesa Inkaso Wec Sp.zo.o. szukasz świeżych i młodych ludzi do oszukiwania klientów .Wypowiedzi pisane są o waszej pracy i oszustwach klientów ale wydaje się, że nikt nie pisał opinii o wykonaniu świadczonych usług .Portal jest na usługach oszustów .Panie rys trzeba rozwinąć ten temat.
zdjecie uzytkownika
cassis - 2015-06-08 12:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do ryś - nie wiesz o co chodzi z usuwaniem wpisów? Większość niewygodnych, negatywnych opinii jest usuwane - ale to w stylu prezesa - prawda w oczy kole.
Ty bardziej byś się interesował ofertami pracy. Może dlatego że je umieszczasz ?
Te oferty są cały czas a to świadczy tylko o budowaniu stabilnej kadry :)
Dla przyszłych pracowników: praca jakich wiele, wypłaty na czas, praca tylko za podstawę, regulamin płac 3 kartki A4 zawsze znajdzie się jakiś punkt regulaminu którego nie wyrobisz i premii nie ma. Jak zaczniesz się upominać o swoje usłyszysz tylko ile to kosztujesz firmę. Nie polecam pracodawcy - lepiej szukać pracy w której szanują, doceniają pracownika - tu perspektyw nie ma.
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2015-06-08 22:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież prezes uważa, że płaci za dużo. Najlepiej pracować na bezpłatnych praktykach, albo na zleceniu na kilkaset złotych. O podwyżkę strach spytać, bo ci dowalą obowiązków, bo przecież nie ma nic za darmo nie? Zamiast pielęgnować starą kadrę to się ją wyzyskuje w opór, bo młody pracownik przyjdzie i zaraz ucieka, to kto ogarnie po nim? No kto? No ten doświadczony, a jak źle coś jest to do gabinetu po opierdziel posłuchać jak to jest źle i jak nie dobrze.

Musicie zauważyć, że świat nie kończy się na Inkaso WEC, są inne miejsca, gdzie jest na pewno normalniej, niż w WEC. Oczy szeroko i na bank coś znajdziecie nowego.
zdjecie uzytkownika
liv - 2015-06-15 10:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety to co wszyscy piszą w opiniach to prawda.Usuwanie negatywnych komentarzy jest nagminne.Warunki pracy i płacy marne.Zresztą sam fakt tak ogromnej rotacji wśród pracowników świadczy nie najlepiej o firmie. A podwyżki to marzenie, no może dostaniesz po 2 latach pracy z 200 zł,oczywiście brutto:)Smutne jest to, że o ocenie twojej pracy świadczy nie to jak ją wykonujesz, ale z kim trzymasz.W każdym razie nie polecam,firemka jakich wiele bez realnych szans na awans i sensowne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
zanteresowany - 2015-06-16 09:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ostatnio poszukuje Doradców Finansowych praktycznie w całej Polsce. Nie wiecie jakie warunki proponuja i czy warto sie starac?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-16 21:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zanteresowany - 2015-06-16 09:15:20]:
poczytaj opinie powyżej-nie warto ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-23 08:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do "zainteresowany": na pewno jak będziesz szukał odpowiedzi na gowork to tej pracy za szybko nie znajdziesz. Tutaj zamęt sieją albo byli pracownicy, którzy z różnych względów nie pracują (najczęściej dlatego że się nie nadawali) albo konkurencja. To nie firma zatrudniająca 5 ludzi "na krzyż" tylko spółka notowana na GPW. Rozmowa kwalifikacyjna nic nie kosztuje.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-23 10:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"Pracownik" nie pisz głupot.Zresztą każdy wie, że te pozytywne opinie to tylko pisze prezes bądź ktoś z marketingu.Nie przesadzajmy wejście na giełde to też "wielkie osiągnięcie",notowania lecą na łeb na szyję,więc faktycznie spółka ma branie:)Śmiechu warte,żeby prezes siedział i pisał komentarze:)
zdjecie uzytkownika
Ptyś - 2015-06-23 22:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracownik - przepraszam, że jako były pracownik sieję zamęt. Wybacz ale takie moje prawo żeby pisać opinie na temat byłego pracodawcy i z tego co wiem ten portal po to jest. Jeśli ktoś stworzy portal "chwalny pana" będziesz mógł/mogła wpisywać listy chwalebno-dziękczynne ku czci szanownego prezesa (celowo z małej litery). Fakt bycia na giełdzie nie gwarantuje uczciwości, szacunku w stosunku do pracowników.
pracowniku - piszesz, że zamęt sieją byli pracownicy "najczęściej dlatego że się nie nadawali" nie wiem jak długo pracujesz w wecu ale nie pisz głupot sprawdź w ciągu 2-3 lat ile osób odeszło z firmy samodzielnie!!! A dlaczego bo wymaga się niemożliwego i szuka się możliwości obcinania wynagrodzeń.
Do zainteresowanego - firma cały czas poszukuje pracowników bo rotacja jest duża. Czy warto się starać ? - oczywiście że tak , zawsze lepiej mieć byle jaką pracę niż siedzieć na bezrobotnym. Warto przyjąć taktykę prezesa: albo ja wyroluję klienta/pracownika albo on mnie.
zdjecie uzytkownika
guest123 - 2015-06-24 12:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś odbył w tej firmie staż na 3 miesiące jako informatyk? jak tak proszę o opinie czy warto czy nie z jakimś konkretnym uzasadnieniem bo jednak praca trochę się różni od stażu
zdjecie uzytkownika
Goście - 2015-06-25 00:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W wecu praca tym różni się od stażu, czy praktyk, że na stażu/praktykach zarabiasz grosze (dosłownie) albo nic, no bo się niby uczysz, a dowalą ci tyle obowiązków, że się posr'asz i jak coś źle zrobisz to dostaniesz opierdziel, bo ludzie uważają, że są niezastąpieni i wszyscy inni to tumany i jak nie zrozumiesz czegoś w 5 min to będa gadali dookoła, że się nie nadajesz.
A jakbyś był zatrudniony na normalną umowę to też ci dowalą pracy, z tym że więcej zapłacą :P
zdjecie uzytkownika
admin - 2015-06-25 10:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Goście - 2015-06-25 00:00:11]:
to dlaczego tam pracujesz, czy pracowałeś?
co to znaczy grosze i co to znaczy więcej na umowę normalną
zdjecie uzytkownika
a-z - 2015-06-26 09:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeżeli tam pracuje to znaczy, że jest tam prezesem ;)
jeżeli nie pracuje to znaczy, że poznał zasady działania tej firmy i zmienił pracę ;)
zdjecie uzytkownika
Ponarzekać to nie grzech - 2015-07-03 10:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro tak wyliczacie negatywy to dlaczego jakby nie patrzył wielu ludzi pracuje w wec już bardzo długo? W końcu mogą odejść gdzie indziej skoro jest tak źle. Jeśli pracujesz miesiąc, 2 czy 5 to może dlatego że rynek pracy jest jaki jest i musisz z czegoś żyć, ale skoro pracujesz kilka ładnych lat to może jednak nie jest tak źle? Jeśli jesteś taki słaby to biorąc pod uwagę nieosiągalne według niektórych komentarzy wymagania, byłbyś już dawno wywalony. Jeśli zaś jesteś dobry to czemu nie zmienisz pracy? No właśnie! Weź się jeden z drugim za robotę a nie gowork. Tak to już k**wa jest z tym naszym krajem że do anonimowego komentowania, narzekania, wypisywania głupot i żalenia się na rzeczywistość to jest wielu chętnych, a w pracy to najlepiej się położyć i liczyć na 10tys zł wynagrodzenie. Najpierw wymagaj od siebie a jak nie wymagasz to idź sprzedawać zapiekanki w torwarze albo pucuj lampy na sygnalizacji świetlnej.
zdjecie uzytkownika
taki kaprys - 2015-07-03 12:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każdy kto myśli o pracy w tej firmie powinien dokładnie przeczytać wcześniejszy wpis. Z takimi ludźmi, taką inteligencją i wrażliwością będziecie obcować na co dzień. Czy chcesz mieć takiego kolegę, szefa, prezesa - ten wyszukany język ta euforia i dążenie do perfekcji - urzeka mnie. Dlatego ja tam już nie pracuję.
Pozdrowienia dla normalnych.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-05 00:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
oche - 2015-07-05 00:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiedź użytkownika "Ponarzekać to nie grzech" to typowa wypowiedź ćwierć inteligenta pracującego w wec i próbującego dbać o dobre imię firmy na gowork. Tekst pięknie ukazuje atmosferę tam panującą oraz rodzaj rozmowy jakie pracodawca przeprowadza z podwładnymi.
Oby więcej takich wpisów pomagających innym ludziom w podjęciu decyzji, czy aplikować do was, czy iść na rozmowę... nie warto.
zdjecie uzytkownika
praktykant - 2015-07-17 15:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praktyki 3 miesięczne oceniam pozytywnie uwzględniając, że to praktyka, a nie stała praca. O stałej nie rozmawiałam gdyż się jeszcze uczę.
zdjecie uzytkownika
gajusz - 2015-07-17 19:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o praktyki w tej kancelarii, to prawda, jeśli ktoś jest nimi zainteresowany i zaangażowany, to można wiele z nich wynieść i są one naprawdę dużym bonusem na przyszłość. Tylko włąśnie głównym warunkiem jest to, że trzeba chcieć coś pozytywnego z nich wynieść. Ogólnie chyba brak większych zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
bal bla bla - 2015-08-24 12:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po co pisać i tak usuną te wpisy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 09:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
admin - 2015-08-27 09:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz napisać dokładnie co za faktury-za co dostałeś czy nie były zgodne z umową, jak nie były to czy ich pozwałeś
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-08-28 22:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To notoryczne usuwanie negatywnych komentarzy jest naprawdę żenujące.I żeby prezes niby poważnej spółki siedział i pisał opinie to już jest śmieszne i świadczy tylko o poziomie firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Inkaso WEC S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kancelaria Inkaso WEC S.A?
Zadaj pytanie
alert