Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria WEC S.A.

Pracowałeś w firmie Kancelaria WEC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mb - 2013-12-05 15:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kancelaria tonie!!! prezes zwalnia kogo się da, by ciąć koszty. Gdzie podział się strateg, który miał rozwijać tą firmę??? Od dłuższego czasu Kancelaria się kurczy i kurczy....nici z korporacji. Powoli wracamy do skali "Doradztwa..."
Pozdrawiam wszystkich desperatów, którzy na własne życzenie chcą współpracować z "prezesem"
zdjecie uzytkownika
ariadna - 2014-01-15 11:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MW - 2013-07-19 13:16:42]:
proszę o kontakt firmy lub osoby które były bądż są obecnie klientami Kancelarii Prawnej Inkaso WEC na adres(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ariadna - 2014-01-15 11:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były klient - 2013-09-28 15:37:38]:
proszę o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
achtung - 2014-01-24 20:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klienci i pracownicy - uważajcie na tą firmę.
zdjecie uzytkownika
CCCCCCCCC - 2014-01-26 13:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [achtung - 2014-01-24 20:01:43]:
Ja pracuje już kilka lat i w zasadzie nie ma co pisać jest normalnie napisałam tylko dlatego bo mnie wkurzają hejterzy tu jest po prostu zwyczajnie, pracujesz jest ok, nie pracujesz wywalają cię jak wszędzie w prywatnych biznesach.
Pozdrawiam normalnych przy okazji do "klient" jak w umowie tego nie ma inaczej to dlaczego wec ma kredytować twojego komornika czy sąd to jest obowiązek wierzyciela zawsze takie mamy prawo w Polsce; ktoś kto ma minimalne pojęcie o prawie to wie ;)
bez odbioru pierwszy i ostatni mój wpis
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-28 13:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolony pół roku i odzyskali środki, zrzekłem się tylko części odsetek bo inaczej byłby sąd i bujanie się z dłużnikiem
zdjecie uzytkownika
MORALES - 2014-01-28 18:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma sprawę w sądzie wygrali kasy nie odzyskali dłużnik zwiał, prawo w tym naszym państwie do du.....szy
zdjecie uzytkownika
just - 2014-01-29 18:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ariadna - 2014-01-15 11:50:11]:
Podzielam , próbuje się dowiedzieć za co wystawili fvat (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Vandergard - 2014-02-04 12:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak już (usunięte przez administratora)napisała - jest normalnie. Czasami jest więcej pracy, ale niektórzy tutaj demonizują...
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-10 22:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
czy jest ktoś w stanie mi odpowiedziec jak wyglada kwestia zatrudnienia na stanowisku Specjalista ds Sprzedazy Szkolen. Czy ktos pracowal w tej Firmie w podobnym charakterze lub wie cos na ten temat? Dziekuje za kazda odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
BYŁA brrrrr jak to brzmi - 2014-02-11 07:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mała - 2014-02-10 22:01:24]:
ja pracowałam tu mają spore wymagania, trochę bałaganu z zalet wynagrodzenie w terminie, trochę ciekawych znajomości normalna firma, może trochę powyżej przeciętnej, na pewno szybko rosną i tyle wiem, a i dobra odskocznia wpis w CV dobry
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-11 10:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciężko jest realizowac plan sprzedazowy? Jaka jest reakcja z ich strony jesli z umawialnoscia nie jest najlepiej?
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-02-11 11:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odniesieniu do powyzszego, pytajac o kwestie umawialnosci mam na mysli bardziej sprzedaz szkolen...Co jesli nie jest ona najlepsza?
zdjecie uzytkownika
phil - 2014-02-11 20:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2014-02-11 11:37:35]:
OUT
zdjecie uzytkownika
KLIENTKA - 2014-02-16 16:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odzyskali i to się liczy natomiast komunikacja z klientem mogłaby być lepsza, handlowiec który mnie namówił trochę ściemniał,jak się okazało, i to wkurza
zdjecie uzytkownika
jeronimo - 2014-05-14 22:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam polecam, środki odzyskane
zdjecie uzytkownika
rob roy - 2014-06-07 15:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odzyskali środki ale mam uwagi do obsługi, opowieści ich przedstawicieli przy namawianiu do umowy, różnią się od późniejszych praktyk, ale kasa jest, tak więc każdy wybiera
zdjecie uzytkownika
ekhm - 2014-06-08 21:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypominam, iż jest to portal o warunkach pracy, a nie o produktach, które sprzedajecie. Chcecie robić reklamę? To won na inne portale!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-06-24 17:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklamy to tutaj się nie zrobi, prędzej antyreklamę - a jeśli kasa się zgadza to już naprawdę duży sukces moim zdaniem, druga połowa to atmosfera. no i tutaj mam pytanie czy współpracownicy są znośni w kancelarii?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-09-21 15:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obraz kancelarii WEC :) hahaha, nigdy mnie to nie dziwiło.
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-09-22 14:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to serio nikt nie poleca tej kancelarii? A znajomy własnie mówił, że są całkiem nieźli, miał jakąś sprawę i spokojnie wszystko obyło się w porządku i bez większych problemów, więc już nie wiem komu mam wierzyć, czy te opinie tutaj to sa na serio..chyba, że mój kolega miał po prostu szczęcie do adwokata.
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-10-08 17:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak oni w końcu traktują swoich klientów, w miarę jest ok czy nie za bardzo? bo przecież klient jest najważniejszy, prawda? mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku jeśli ja pójde do nich, bo jako firma wydają się być bardzo fachowi, więc pracują już kilka lat na taką renomę tak naprawde. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-10-08 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam rozmowę na stanowisko Doradcy- praca w innym województwie. Bardzo proszę o warunki na jakich pracują Doradcy. Zwłaszcza chodzi mi o to,czy wymagany jest do pracy własny samochód. Mam na rozmowę prawie 350 km.w jedną stronęi dlatego proszę o kilka słów na ten temat. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-20 11:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadaj sobie pytanie czym jest opinia w gowork to będziesz miał odpowiedź. Napisać opinię może każdy zarówno konkurencja, niezadowolony klient jak i dłużnik podszywając się pod kogo tylko chce, czy były zwolniony pracownik etc. To nie jest miarodajne. Produktów WEC ma wiele od windykacji standardowej po cesję i windykację z przejęciem wszystkich kosztów w tym sądowych. Jak sie spotkasz z doradcą to sobie zdecydujesz co dla Ciebie będzie lepsze i mniej "ryzykowne" a anonim na go worku to Ci może co najwyżej kit wcisnąć.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-23 13:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, niestety tak jest, zgadzam się z @pracownik. Najlepiej by było, żeby każdy opisał sytuację z jaką się spotkał plus dodał opinię, bo to wtedy jest i wartościowe i bardziej wiarygodne tak naprawde, więc nie ma co pisać, że np. jest źle bo jest źle, to nic nie daje, żadnych informacji ważnych i merytorycznych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria WEC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x