brak logo

Kancelaria Inkaso WEC S.A

Łódź

Opinie o Kancelaria Inkaso WEC S.A

sequel 2016-01-13 21:03:22
Oceniam pracę dobrze, naprawdę :) i jestem zadowolony chciałem podwyżkę dostałem, chciałem umowę o pracę dostałem może faktycznie to przypadek i wstrzeliłem się ale tak jest. Atmosfera u mnie w dziale też oki i można sporo się nauczyć. Zauważyliście znikają stąd niby opinie może i prawda ale zdaje się te dobre nie widzę tych o których piszesz stąd moja wrzuta tak na próbę bo niecierpie takich portali, zobaczymy jak długo się utrzyma pozytyw.
to chyba faktycznie portal żyjący z jątrzenia ciekawe czy sami podpuszczają dyskusje?
igrek 2016-01-13 21:34:16
Ja się zgodze z tym, co napisał hen, bo jednak godziliście się na dane warunki, to po co potem na nie narzekać. Widziałem teraz oferty na doradcę klienta, wyglądają ok, jest nawet auto służbowe, umowa o prace, czy ubezpieczenie.
Yealik 2016-01-15 09:46:49
sequel - oceniam twój wpis dobrze, naprawdę :) - ale jedzie wazeliną ! starasz się o podwyżkę czy chwalisz swój 1 osobowy dział prezesa ?
1
księgowa 2016-01-15 20:14:46
dobre, podwyżka, coś takiego istnieje???? pierwsze słyszę... Marionetko prezesiny nie ściemniaj = fakt musisz tak pisać bo prezesina bedzie zły, brrrr
STRZEŻENIE 2016-01-15 20:17:41
do nowych pracowników!!!
Nie dajcie sie wciągnąć w niską podstawę że to niby duże premie się wyciąga. Premii nie było, nie ma i nie będzie. Takie są targety żeby ludzie nie wyrabiali. powodzenia
1
ruzulius 2016-01-17 01:21:42
@księgowa kancelaria dobrze sobie radzi, a o podwyżki no nie jest łatwo, trzeba mieć bardzo dobre wyniki, jednak doradca klienta ma szanse na premie czy też podwyżkę.
1
trampam 2016-01-17 20:25:16
może i dobrze sobie radzi, nie mniej nie przekłada się to na pracowników. hmm to jest dobre stwierdzenie mieć szanse na premie czy podwyżkę. to jest ta pokusa dla nowych pracowników. a tak dobrxze doradcomże ciągle jest ogłoszenie. ściema
księgowa prawdziwa 2016-01-17 21:15:40
firma się rozwija stąd ogłoszenia o charakterze ciągłym od zeszłego roku wzrost zatrudnienia o ok 30% a premie są wypłacane w firmie często widzę to
ksiegowa ta pierwsza 2016-01-18 14:20:33
Wiem, że ten post zaraz zostanie usunięty ale pierwsze co mi się nasunęło na myśl po przeczytaniu komentarza prawdziwej księgowej to stwierdzenie "rzygam tęczą":)
Nie neguję, że prawdziwa księgowa widzi przelewy premii, ja wiem nawet dla kogo one są - dla prezesa, jego żony i może któregoś kierownika, który dostał Klientów po wszystkich handlowcach, którzy odeszli z firmy, więc kasa sama płynie :)
1
hgfyt 2016-01-18 19:37:15
a wzrost zatrudnienia wynika z faktu ze ludzie pracują mniej więcej do miesiąca więc zatrudnienie jest piorunujące.
łoł 2016-01-18 20:13:08
@Księgowa ta pierwsza :) pięknie to ujęłaś :) hahaha 10000% prawdy.
nowa 2016-01-19 12:56:05
Cześć,Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej i mam pytanie czy faktycznie premie są w tej firmie?
Leo 2016-01-19 16:58:37
w szkoleniach są oczywiście trzeba plan zrobić gdzie indziej chyba też bo czasami słyszę ale szczegółów nie znam
do leo 2016-01-19 20:35:40
Leo a skąd wiesz jak jest w szkoleniach? gdzie indziej też są , czasami słyszę, dobre gdzie tak słyszysz?głupoty opowiadasz. myślisz że to wpłynie na tłum ludzi chętnych do pracy w wecu???
krus 2016-01-19 21:23:47
@do leo, w przypadku szkoleń wątpliwości mieć nie można bowiem napisali wyraźnie: szkolenia umożliwiające rozwój kwalifikacji i wiedzy. Jest to na stanowisku Doradcy Klienta.
prosik 2016-01-24 17:49:13
tak, wystarczy wejść w ofertę i poczytać sobie, tam wszystko dokładnie jest napisane, ale dzięki za wymienienie :) ja chcę do nich zatrudnić się na stanowisko młodszego windykatora telefonicznego w łodzi
trelebele 2016-01-24 21:27:05
O to może miesiąc wytrzymasz bo mniej więcej co taki okres zmieniaja się pracownicy. nie polecam
2
gary 2016-01-30 11:03:20
no to rzeczywiście nie można liczyć na długi związek z tą kancelarią... W dalszym ciagu Inkaso Wec poszukuje doradców klienta . Ale to tak jak mówicie - na tak krótko czy warto?
krys 2016-02-09 10:50:02
Oczywiście że nie warto wchodzić do takiej firmy, po co ci wpis w cv że pracowałeś 2 msc. Ogłoszenie do tej firmy jest cały czas i nic dziwnego, kierownicy działów sa tragiczni a o sam genialnym małżeństwie B. nie wspomnę.
2
Chechło 2016-02-11 18:32:11
Chyba Twój stary :D
hanek 2016-02-12 13:02:55
Widzę, że firma nie tylko nie ściąga długów, obciąża klientów fakturami kosztowymi i zastępstwa procesowego, ale i nie płaci swoim pracownikom? Nie polecam.
1
mel 2016-02-12 20:19:40
czyżby to jakiś sabotaż??? któż inny ma takie inf jak nie pracownik. chłopie musisz ich nienawidzieć skoro takie inf wyciągasz na forum. ale fakt jest faktem te 0 kosztów to nic innego jak chwyt "prężnie" działającegfo działu marketingu.
Jerzy 2016-02-12 23:12:10
a dlaczego mają nie obciążać kosztami sądowymi to raczej normalne w usługach prawnych nikt nie wyklada za klientów pieniędzy dziwny zarzut inne tak samo sensowne?
1
Kierownik 2016-02-13 17:25:58
oj Artur ogarnij się pisać co chwilę pod roznymi nickami bzdury nie wypada nie ma cię tu i już wyluzuj a nie przezywasz jak mrówka okres i jeszcze kolegów obrażasz stary wstyd po prostu wstyd, a jak byłeś w wecu to potulny Arturek a teraz lew internetu bo anonimowy ?
Mel, prosik, henek, gary, rytek, pony itd. co jeszcze wymyślisz, a i jak piszesz w starej firmie i nowej czyli vindico to chociaż przerwę zachowaj a nie tak post co pięć minut walisz to tu ;)
1
Gary 2016-02-13 18:07:10
będę pisał co chce jak chce i wam nic do tego co pisze i kim jestem nienawidzę Weca i tyle a ty kimkolwiek jesteś czy prezes czy maria czy ktokolwiek inny co mi zrobicie mam żal do Weca i tak zostanie
1
Hony 2016-02-13 18:16:07
portal jest od oceniania firm i oceniał jak mam ochotę będę tą firemke
nikon 2016-02-13 20:12:24
nie kumam o co chodzi, jaki sabotaż.. Kancelaria jak na taką, ma dość duże zamieszanie na forum. Pracownicy raczej powinni być zadowoleni z pracy tutaj. Stanowisko doradcy czy windykatora na pewno jest dobrze płatne.
Kierownik 2016-02-13 20:58:54
nasz były kolega Artur próbuje tu zrobić zamieszanie po raz kolejny, stąd teksty o sabotażu i tym i owym, chłopak jest rozżalony i wylewa pod rożnymi nickami wymyślone sytuacje kierując się chęcią szkodzenia byłemu pracodawcy a ponieważ do tego pracuje teraz w konkurencji gdzie nie jest różowo to wygląda to jak wygląda
2
były pracownik 2016-02-23 18:24:10
to okropne tak opisywać byłych pracowników, przecież nie tylko wspomniany wyżej Pan Artur odszedł z tej firmy i nie on jedyny odszedł bo był nie zadowolony, bo przecież zadowolony pracownik nie opuszcza takiego "super pracodawcy" ;)
poniżej krytyki jest oczernianie były pracowników...
3
Kierownik 2016-02-23 18:59:24
Masz racje Artur vel Kolec vel Hony no i vel księgowa i vel inne nicki pod które się podszywasz wstyd tak oczerniać kolegów z byłej pracy jak i firmę w której pracowałeś dwa lata jakby nie patrzeć i pamiętamy powód rozstania
2
pracuś 2016-02-24 16:14:52
DZIADOSKA FIRMA ... OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!
2
Kierownik 2016-02-24 17:30:02
Artur a ty cały czas problemy z ortografią nie do uwierzenia. A ten nowy nick pracuś to przegięcie lenia jak ty niełatwo znaleźć.
2
haloooo 2016-03-02 10:16:59
pracowałem u nich. Oszuści, mówią jedno robią drugie. Nie polecam tej firmy. Kompletuje dokumenty i idę do Sądu pracy, zgłoszę nadużycia do PIPU.
Byli pracownicy: szkoda czasu i nerwów!! Lepiej zróbcie to samo, im więcej nas będzie tym lepiej.
2
Kierownik 2016-03-02 11:45:26
Artur, a ty bez zmian myślisz że jak zmienisz nick to się ukryjesz i będziesz dalej mieszał; czekamy na kontrole i pozew z utęsknieniem bo pewnie jak zawsze wyłącznie na użytek tego portalu wpisik.
Ciekawe jakie to musisz dokumenty kompletować do zawiadomienia PIP to się po prostu idzie do PIP i składa zawiadomienie a PIP robi kontrolę zrób to chłopie śmiało nie pisz bzdur znowu
4
Ma23 2016-03-07 14:06:28
Cześć czym się zajmuje dokładnie Doradca Klienta i w jaki sposób mozna tę prace dostać? Będe wdzięczny za odpowiedź i to jak najszybszą, dzięki piękne!
Artur G 2016-03-07 23:49:43
W związku z tym, iż dotarły do mnie informacje, że pojawiły się wpisy dotyczące mojej osoby pragnę zabrać głos w dyskusji.

Fakt – jestem byłym pracownikiem weca i poznałem tam wielu wspaniałych ludzi, których bardzo miło wspominam. Pracuję w konkurencji i jest mi tam dobrze.
Czy umieszczałem wpisy na forum – TAK ! Z moich wpisów został do dziś TYLKO 1 (z dnia 2013-06-03 aquarela) 2 pozostałe z tego samego okresu czasu zostały skasowane ! Od tamtego czasu nie zamieszczałem żadnych wpisów !

Drogi kierowniku :
- jedynego kierownika którego miałem bardzo szanuję i serdecznie pozdrawiam (MB),
- wychodzi na to że wszyscy kochają weca a te wszystkie złe wpisy tylko Artur umieszcza,
- polemika z tobą na poziomie który prezentujesz nie ma sensu.

Mijają 3 lata jak sam zrezygnowałem z pracy w tej firmie i mam gdzieś co się tam dzieje. Żyję dniem dzisiejszym a nie historią. Ludziom, którzy czytają to forum przed podjęciem pracy w wecu na pewno szanowny kierownik pomaga w podjęciu odpowiedniej decyzji. Panie prezesie gratuluję „kierownika”.
Jak widać legenda Artura wciąż żywa :)
5
Kierownik 2016-03-08 07:56:10
Artur gratuluje coming outu ale coś wydaje mi się nie do końca szczery i zaraz po tym wyznaniu pojawią się pewnie kolejne twoje przemyślenia pod różnymi nickami jak zawsze. Fajnie że szanujesz Maćka ale dlaczego twierdzisz że zabiera ci klientów? Przy okazji już tyle lat poza firmą w międzyczasie w kilku firmach praca, a ty u nas cały czas aktywny - tęsknisz pewnie cóż takie życie dasz radę. Co do tego, że znikają ci stąd wpisy częściej zmieniaj IP kompa jak się powtarzają wpisy z różnymi nickami z tego samego IP w dużej liczbie to zaczyna admin kasować :)
Natomiast masz racje dyskusja z tobą jest poniżej poziomu zwłaszcza że mnie lekceważysz i piszesz w cudzysłowiu szkoda że masz takie podejście do ludzi czyli faktycznie nie mamy o czym rozmawiać.
3
Ma23 2016-03-13 21:12:05
Ja to jestem mega zdziwiony na jakim poziomie Wy czasami gadacie ziomeczki, bo nie wiem skąd Wam się to bierze, co wymyślacie, dla mnie to przekracza czasami wszelkie granice
2
Michal 2016-04-21 21:12:54
Patologia w całej rozciągłości. Nie warto sobie zawracać gitary tą firmą, szczególnie jak się jest młodym.
1
pytka 2016-04-21 21:17:23
A dlaczego? Ja uwazam ,że dobrze jest u nich stwaiać swoje kroki na poczatek.
1
3e 2016-05-06 13:47:52
Tez tak uważam ze warto się załapać do nich zwłaszcza ze maja teraz ofertę na stanowisko doradcy klienta w Bydgoszczy chodzi p realizowanie wyznaczonych celów sprzedażowych negocjowanie warunków transakcji z Klientami pozyskiwanie nowych klientów
3e bis 2016-05-10 13:43:29
firma totalne dno...
3
mak 2016-06-11 15:03:39
heh, no jak ktoś chce się zatrudniać w kancelarii z takim prestiżem, tylko po to by czytać kodeksy, to chyba przespał okres studiów :) na pewno uczyć się trzeba całe życie, ale w oparciu o działania :)
Ceze 2016-07-26 08:18:57
Witam jestem klijentem tej kancelarii i strzeże odradzam korzystanie z usług tej firmy moja sprawa toczy się już 2 rok aż ręce opadają a miało być szybka i sprawnie - cały mechanizm polega na tym żebklijenta jak najwięcej z klijenta . Jeśli szukacie firmy do ściągnięcia długu to zapewne nie jest to ta firma
Ceze 2016-07-26 08:19:38
Witam jestem klijentem tej kancelarii i strzeże odradzam korzystanie z usług tej firmy moja sprawa toczy się już 2 rok aż ręce opadają a miało być szybka i sprawnie - cały mechanizm polega na tym żebklijenta jak najwięcej z klijenta . Jeśli szukacie firmy do ściągnięcia długu to zapewne nie jest to ta firma
Wiktor 2016-07-26 11:51:41
Kancelaria Inkaso WEC S.A to firma, o której słyszę w sumie pierwszy raz, a a dowiedziałem się o nich z ogłoszenia do Łodzi w temacie specjalisty do marketingu, moim zdaniem wartościowa rzecz, zwłaszcza, że pensje wyglądają dość smakowicie, chyba nie ma co narzekać
3
abc 2016-07-27 22:22:58
Wiktor - serio?
na kilometr twój komentarz śmierdzi wpisem pracownika tej firmy :-/
Od kiedy w ogłoszeniu rekrutacyjnym podają wysokość wynagrodzenia?
Poza tym, żadne pieniądze nie są warte pracy w tej firmie.
Wystarczy poczytaj sobie wcześniejsze opinie zarówno pracowników jak i Klientów weca ;)
1
holy 2016-07-27 22:29:55
Zarobki są rzeczywiście adekwatne do powierzanych obowiązków @Wiktor, bo doskonale wiedzą jak zadbać o stawki dla pracowników. A specjalista ds. marketingu pewnie może mieć dwuskładnikowe wynagrodzenie.
4
Bono 2016-07-28 07:33:21
Sprawa pewnie jest w sądzie to niestety może i więcej potrwać niż rok dwa jak twój dłużnik się broni i nie uznaje długu to będzie trwało długo bardzo długo sądy wyznaczają rozprawy w danej sprawie 1-2 razy do roku a wystarczy, że nie przyjdzie jeden świadek albo strona i już masz kolejny termin, a potem apelacja lata całe zwłaszcza w dużych miastach i adwokat nic nie ma do tego nie on decyduje tylko sąd
8
radek 2016-07-28 09:22:41
Młodszy Specjalista ds. wsparcia sprzedaży teraz jest potrzebny.
6
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Inkaso WEC S.A - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Inkaso WEC S.A