Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Inkaso WEC S.A

Pracowałeś w firmie Kancelaria Inkaso WEC S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wisas - 2015-11-13 01:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno jeżeli ktoś nie pracował wcześniej w takim miejscu to musi przestawić się na myślenie pro-klienckie
zdjecie uzytkownika
kucyk - 2015-11-13 07:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mola - 2015-11-10 20:44:18]:
jaki żal - od razu widać że post pisany przez pracownika firmy :)
i zgadzam się z jakobem - popracujesz i szybko zmienisz zdanie na temat tej firmy - w każdym razie powodzenia w rekrutacji na Twoje wymarzone stanowisko asystentki biura sprzedaży :D
zdjecie uzytkownika
powolny - 2015-11-15 19:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mola oni mają sporo tych ogłoszeń, poszukiwany jest również w bydgoszczy ktoś na stanowisko doradcy klienta, więc różnorodności nie można im odmówić.
zdjecie uzytkownika
Koke - 2015-11-16 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kreatywności też im nie można odmówić. Jak użytkownik MOLA podając się za osobę, która niby to chce pracować w firmie wec i wie ile ofert nie jest ogłaszanych (ciekawe nie :)? )... No bardzo rozgarnięci ludzie tam pracują :) sami się zapędzają swoimi wpisami w kozi róg, w który chcą zapędzić innych wpisując pochlebne komentarze o tej żałosnej firmie.
zdjecie uzytkownika
cii - 2015-11-17 22:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ciekawe, firma w tym ogłoszeniu @powolny określa konkretnie czego wymaga i co oferuje, widać, że stawiają sprawę jasno. Według mnie oferta na plus.
zdjecie uzytkownika
kucyk - 2015-11-30 09:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tybur - szkoda, że ta Twoja jakże prawdziwa opinia za chwilę zostanie usunięta przez administratora ;)
zdjecie uzytkownika
sese - 2015-12-04 18:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eufrat przecież dobrze że nawet ta minimalna stawka jest zapewniona. Ciekawe że cały czas mają oferty pracy, nie tylko na doradcę klienta, ale i na młodszego windykatora telefonicznego.
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-12-20 20:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe czyżby tybur został już usunięty? oj ta wspaniała firemka pęka i zamiat zająć się ważnymi sprawami śledzi wpisy a raczej je usuwa...żenada.
zdjecie uzytkownika
mola - 2015-12-20 23:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzialam @sese oferte na mlodszego wundykatora telefonicznego i spodobalo mi sie to ze oferuja elastyczne godziny pracy w przedziale od 7 do godziny 19
zdjecie uzytkownika
lulilaj - 2015-12-21 19:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sese i @mola, powiedz mi, jak to jest pisać samemu do siebie? Czyżby rozdwojenie jaźni? Czy wyprany mózg przez weca? Sądząc po tej firmie, to pewnie i jedno i drugie.
Proszę nie usuwać negatywnych komentarzy na temat tej firemki, która z bólem "serca" płaci na umowie zleceniu nawet nie odpowiednika najniższej krajowej :)
zdjecie uzytkownika
kusy - 2015-12-21 21:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
świetna uwaga lulilaj , na nic innego ich nie stać, bo przecież jak sam wec sobie nie possłodzi to nikt inny tego nie zrobi bo musiałby skłamać. Nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
lulilaj - 2015-12-22 20:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie, nawet nie aplikujcie do tej firmy bo nie warto z tego nic dobrego nie wyniknie a jeszcze cię oskarżą i źle na tym wyjdziesz a i co najważniejsze -stracony czas! najlepsze jest to że jakimś cudem ta firma prosperuje na rynku mając tak dziadoski produkt!!! uważajcie!
zdjecie uzytkownika
gary - 2015-12-31 21:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć na forum. Od dłuższego czasu jestem bez pracy co zaczyna już mnie delikatnie mówiąc denerwować. Tutaj liczyłem na jakieś dobre opinie ale widzę że znowu się przeliczyłem
zdjecie uzytkownika
tybur - 2016-01-04 21:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry bardzo , ludzie mają kłmać i rzucać pozytywne komentarze, człowieku zastanów się. daj sibie spokój z tą firemką bo tylko stracisz nerwy i zdrowie za te psie pieniądze które ofedrują. Wyzysk w biały dzień. Ciekawe jak szefunio żył by za 1200 zł... to co wyprawiają jest niehumanitarne i miejmy nadzieję że kara ich za to spotka.
zdjecie uzytkownika
onek - 2016-01-05 00:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może faktycznie przesadzają ze stawkami i firma wydaje się być nie fair, ale jednak ktoś musi tam być zadowolony. Nie chce mi się wierzyć w taką tragedię.
zdjecie uzytkownika
pony - 2016-01-05 16:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onek - 2016-01-05 00:35:01]:
jest zadowolony - prezesik, jego żonka i może z dwóch kierowników którzy tam jeszcze zostali ;) pracownicy uciekają stamtąd szybciutko, zresztą widać to po tym, że ogłoszenia o pracę do tej firemki są i są :)
zdjecie uzytkownika
Liquid - 2016-01-06 12:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bzdury piszesz to jest spółka giełdowa wystarczy wejść na newconnect i zobaczyć ich raporty okresowe
zdjecie uzytkownika
rytek - 2016-01-06 20:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
liquid , przecież wiadomo że prezesik Tobą steruje i wypisujesz pozytywy na temat tej firmy. a co to ma do rzeczy że jest notowana na giełdzie , jakoś nie przekłada się to na zarobki i poziom traktowania pracowników. Ludzie spieprzają z trego gówna po miesiącu pracy. A tylko frajerzy i lizusy zostali i pogodzili się z poziomem reprezentowanym prezesiny.
zdjecie uzytkownika
van - 2016-01-06 21:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Liquid większej głupoty dawno nie czytałem, jakie ma znaczenie czy spółka jest giełdowa czy nie w odniesieniu do warunków pracy i płacy...Poza tym jakos szczególnie dobrze nie radzi sobie na tej giełdzie.
zdjecie uzytkownika
Liquid - 2016-01-06 22:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W raportach badanych przez biegłego rewidenta są dane o zatrudnieniu, kwotach wynagrodzeń, kwotach wydatkowanych przez spółkę na ubezpieczenia społeczne i oczywiście przychodach, kosztach, zyskach itp.. Z tego wynika ile tam ludzie zarabiaja i ile jest zatrudnionych osób i w jakiej formie zarówno w spółce dominującej jak i zależnych wystarczy kilka działań matematycznych i masz wiedzę a jak poczytasz raporty chronologicznie to widzisz czy spółka sie rozwija czy nie. Na tej podstawie twierdzę dalej ze piszesz bzdury, a teraz wiem że jesteś też ignorantem. Jaki masz problem z nimi czy ze sobą moze raczej w to nie wnikam ale nie mierz ludzi swoją miarą i nie obrażaj jak ich nie znasz. Żegnam bez odbioru
zdjecie uzytkownika
gandi - 2016-01-07 11:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co kruszyć kopię skoro nie ma obowiążku pracy, każdy może ją podjąć bądź nie. To autorytatywna decyzja.każdego i jeżeli jest w stanie znaleźć lepsze warunki to ok.
zdjecie uzytkownika
ksiegowa - 2016-01-08 07:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gandi - 2016-01-07 11:36:46]:
gandi masz rację, z tym że na tym portalu umieszczane są opinie o pracodawcach, aby ostrzec ludzi przed nieuczciwymi firmami, aby jak najmniej ludzi zostało oszukane. i tak jest właśnie z tą firemką - szkoda tylko że tyle komentarzy odnośnie weca jest systematycznie kasowane
zdjecie uzytkownika
Yealik - 2016-01-08 11:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
liquid - a co kogo interesują raporty biegłego rewidenta ? Ludzi interesuje jak się pracuje, ile się zarabia, jaka jest atmosfera a nie cyferki. twoim tokiem myślenia podam przykład : w firmie CEW zatrudnionych jest 20 osób, na wynagrodzenia prezes wydaje 65000, 5 kierowników zarabia po 10000 ile zarabiają pozostali pracownicy ? Ja masz problem z liczeniem to wpisz w google hasło kalkulator. Wniosek: każde cyferki można tak przedstawić jak się chce. Dla osób rozważających pracę w tej firmie: szkoda waszego czasu. Wyzysk za marne pieniądze a jak będziesz upominał się o swoje usłyszysz ile to kosztujesz firmę lub żegnam bez odbioru i jeszcze postraszą Cię sądem.
zdjecie uzytkownika
admin - 2016-01-08 13:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ksiegowa - 2016-01-08 07:12:46]:
@ksiegowa możesz wskazać w jaki sposób ten pracodawca oszukuje pracowników
zdjecie uzytkownika
3e - 2016-01-09 14:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ale moze jednak ktos z was były zainteresowany podjeicme pracy u nich tam w firmie, szukaja teraz doradcy klienta i mlodszego windykatora telefonicznego
zdjecie uzytkownika
Yealik - 2016-01-11 11:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do lonia - muszę się z tobą zgodzić nienawidzę weca. Mam ku temu swoje powody.
Całkowicie zgadzam się z księgową - ja nigdy nie dostałem takiej kasy jaką miałem otrzymać. A klient był po to by go wydoić. Żadna lonia czy lodzia nie będzie dyktować co wolno czego nie (ty nie podpisałaś się imieniem i nazwiskiem). Pracowałem tam i moja opinia jest ku przestrodze dla innych. I nie rozśmieszajcie mnie pisząc że skoro wec jest spółką giełdową to otwiera to wszystkie drzwi. No teraz skoro w cv mam weca to mogę startować na prezesa Orlenu lub KGHM ! Jeśli ktoś ma pracować tylko żeby dostać bilet do kina na urodziny, paczę słodyczy na święta lub UWAGA bilet do zoo to gratuluję. Tyle poniżania, pogardy i wyzysku za bilety do zoo. No po prostu jest super.
zdjecie uzytkownika
hen - 2016-01-11 17:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem, przed podpisaniem umowy z firmą dokładnie wiedzieliscie na jakich warunkach funkcjonuje i jakie warunki i kwestie finansowe,umowy są wam zaoferowane,wiec po co nagle jakieś ale
zdjecie uzytkownika
ksiegowa - 2016-01-11 18:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sanders urzekła mnie Twoja historia :D
Super, że masz firmowego Opla :D Też go miałam :D A teraz mam większe i ładniejsze auto służbowe bez wszczepionego gpsa :) Co więcej już nikt nie inwigiluje mojego komputera, nie kontroluje telefonu, nie rozlicza przejechanych kilometrów.
Może chwilowo "dbają" o pracowników bo mają takie braki kadrowe hahaha.., w końcu ich ogłoszenia o pracę wiszą i wiszą.
Z tego co piszesz wynika, że to chyba Twoja pierwsza praca i póki co jarasz się oplem, biletami do zoo, paczkami słodyczy. Dorośniesz, zmienią Ci się priorytety :) A ja daję sobie rękę uciąć, że w niedalekiej przyszłości dołączysz do fan klubu byłych pracowników którzy niekoniecznie wspominają dobrze pracę w tej firmie.

A co do wpisu loni- nie nienawidzę weca. NIENAWIDZĘ jak ktoś gra nieuczciwie, a kłamstwo działa na mnie jak płachta na byka. I nie wylewam swojej nienawiści wobec tej firmy, wylewam swoje zdanie o tej firmie aby ostrzec przyszłych pracowników przed złą firmą. Po to jest ten portal - aby wydać swoją opinię o pracodawcy. A skoro znam to nie polecam.
I widać nie tylko ja skoro firma ma już 9 stron komentarzy - 90% negatywnych, a byłoby jeszcze więcej gdyby nie były usuwane przez admina.
zdjecie uzytkownika
hola hola - 2016-01-11 19:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przecież widać ze to ten sam człowiek pod rożnymi nickami jakiś ostry frustrat
zdjecie uzytkownika
Masakracja - 2016-01-11 23:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie prezesie piszący na tym portalu pod nickiem Sander i Lonia lub/i innymi, polecam skorzystać ze słownika ortograficznego przez zatwierdzeniem swojego komentarza, chyba, że udając, że się skończyło prawo, udaje pan również, że zaliczał pan dyktanda w podstawówce.

Skończcie z tą propagandą, sami do siebie piszecie, że firma daje paczki na święta za 30,00 zł, bilety do kina raz w roku (o ile ktoś tyle popracuje), lub wejściówki do zoo. A w buty wsadźcie sobie te "profity"
Ludzie oczekują godnej płacy za pracę i poświęcenie, które wykonują dla firmy. To czcze gadanie, że firma dale paczki jest po prosto żałosne. Jakby przeczytała to konkurencja to by chyba z fotela spadła ze śmiechu. Tak się chwalicie, że jesteście na giełdzie? A co to ma do rzeczy? To podnieście standardy jak pchacie się do ludzi, a nie ciągle na przedmieściach gracujecie i udajecie "wiodącą spółkę". W normalnych firmach się zarabia porządnie i nie oszukuje, że firma oferuje premie, więc podstawa w umowie jest niska.

Tak, tak proszę państwa. Po pierwsze i najważniejsze i odrażające jest to, że wec oferuje niską podstawę nowym pracownikom mamiąc wysokimi premiami, których nie ma i stąd ta frustracja! I co zdziwiony zarząd, że ludzie zmieniają zdanie o firmie?
Właśnie to jest powód negatywnych wpisów. Niskie zarobki, brak premii, mijanie się z prawdą, poganianie, śmieciowe podwyżki, wieczne pretensje i narzekania.

Pozdrawiam "frustratów"

*czas start kiedy wpis zniknie :)
zdjecie uzytkownika
sequel - 2016-01-13 21:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masakracja - 2016-01-11 23:47:16]:
Oceniam pracę dobrze, naprawdę :) i jestem zadowolony chciałem podwyżkę dostałem, chciałem umowę o pracę dostałem może faktycznie to przypadek i wstrzeliłem się ale tak jest. Atmosfera u mnie w dziale też oki i można sporo się nauczyć. Zauważyliście znikają stąd niby opinie może i prawda ale zdaje się te dobre nie widzę tych o których piszesz stąd moja wrzuta tak na próbę bo niecierpie takich portali, zobaczymy jak długo się utrzyma pozytyw.
to chyba faktycznie portal żyjący z jątrzenia ciekawe czy sami podpuszczają dyskusje?
zdjecie uzytkownika
igrek - 2016-01-13 21:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zgodze z tym, co napisał hen, bo jednak godziliście się na dane warunki, to po co potem na nie narzekać. Widziałem teraz oferty na doradcę klienta, wyglądają ok, jest nawet auto służbowe, umowa o prace, czy ubezpieczenie.
zdjecie uzytkownika
Yealik - 2016-01-15 09:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sequel - oceniam twój wpis dobrze, naprawdę :) - ale jedzie wazeliną ! starasz się o podwyżkę czy chwalisz swój 1 osobowy dział prezesa ?
zdjecie uzytkownika
księgowa - 2016-01-15 20:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre, podwyżka, coś takiego istnieje???? pierwsze słyszę... Marionetko prezesiny nie ściemniaj = fakt musisz tak pisać bo prezesina bedzie zły, brrrr
zdjecie uzytkownika
STRZEŻENIE - 2016-01-15 20:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do nowych pracowników!!!
Nie dajcie sie wciągnąć w niską podstawę że to niby duże premie się wyciąga. Premii nie było, nie ma i nie będzie. Takie są targety żeby ludzie nie wyrabiali. powodzenia
zdjecie uzytkownika
ruzulius - 2016-01-17 01:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@księgowa kancelaria dobrze sobie radzi, a o podwyżki no nie jest łatwo, trzeba mieć bardzo dobre wyniki, jednak doradca klienta ma szanse na premie czy też podwyżkę.
zdjecie uzytkownika
trampam - 2016-01-17 20:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i dobrze sobie radzi, nie mniej nie przekłada się to na pracowników. hmm to jest dobre stwierdzenie mieć szanse na premie czy podwyżkę. to jest ta pokusa dla nowych pracowników. a tak dobrxze doradcomże ciągle jest ogłoszenie. ściema
zdjecie uzytkownika
księgowa prawdziwa - 2016-01-17 21:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma się rozwija stąd ogłoszenia o charakterze ciągłym od zeszłego roku wzrost zatrudnienia o ok 30% a premie są wypłacane w firmie często widzę to
zdjecie uzytkownika
ksiegowa ta pierwsza - 2016-01-18 14:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [księgowa prawdziwa - 2016-01-17 21:15:40]:
Wiem, że ten post zaraz zostanie usunięty ale pierwsze co mi się nasunęło na myśl po przeczytaniu komentarza prawdziwej księgowej to stwierdzenie "rzygam tęczą":)
Nie neguję, że prawdziwa księgowa widzi przelewy premii, ja wiem nawet dla kogo one są - dla prezesa, jego żony i może któregoś kierownika, który dostał Klientów po wszystkich handlowcach, którzy odeszli z firmy, więc kasa sama płynie :)
zdjecie uzytkownika
hgfyt - 2016-01-18 19:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wzrost zatrudnienia wynika z faktu ze ludzie pracują mniej więcej do miesiąca więc zatrudnienie jest piorunujące.
zdjecie uzytkownika
łoł - 2016-01-18 20:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Księgowa ta pierwsza :) pięknie to ujęłaś :) hahaha 10000% prawdy.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-19 12:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej i mam pytanie czy faktycznie premie są w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Leo - 2016-01-19 16:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w szkoleniach są oczywiście trzeba plan zrobić gdzie indziej chyba też bo czasami słyszę ale szczegółów nie znam
zdjecie uzytkownika
do leo - 2016-01-19 20:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leo a skąd wiesz jak jest w szkoleniach? gdzie indziej też są , czasami słyszę, dobre gdzie tak słyszysz?głupoty opowiadasz. myślisz że to wpłynie na tłum ludzi chętnych do pracy w wecu???
zdjecie uzytkownika
krus - 2016-01-19 21:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@do leo, w przypadku szkoleń wątpliwości mieć nie można bowiem napisali wyraźnie: szkolenia umożliwiające rozwój kwalifikacji i wiedzy. Jest to na stanowisku Doradcy Klienta.
zdjecie uzytkownika
prosik - 2016-01-24 17:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, wystarczy wejść w ofertę i poczytać sobie, tam wszystko dokładnie jest napisane, ale dzięki za wymienienie :) ja chcę do nich zatrudnić się na stanowisko młodszego windykatora telefonicznego w łodzi
zdjecie uzytkownika
trelebele - 2016-01-24 21:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O to może miesiąc wytrzymasz bo mniej więcej co taki okres zmieniaja się pracownicy. nie polecam
zdjecie uzytkownika
gary - 2016-01-30 11:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trelebele - 2016-01-24 21:27:05]:
no to rzeczywiście nie można liczyć na długi związek z tą kancelarią... W dalszym ciagu Inkaso Wec poszukuje doradców klienta . Ale to tak jak mówicie - na tak krótko czy warto?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-12-02
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
Kancelaria Prawna - Inkaso WEC S.A. - wiodąca spółka z branży zarządzania wierzytelnościami sektora b2b,notowana na giełdzie NewConnekt.W związku z realizacją projektu call-center windykacyjnego poszukuje osób na stanowisko: Młodszy Windykator TelefonicznyTelefoniczne nawiązywanie kontaktu z dłużnikamiMotywowanie do spłatyRealizowanie założonych planów odzyskiwania należnościRealizowanie założonych celów w zakresie k
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
krys - 2016-02-09 10:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oczywiście że nie warto wchodzić do takiej firmy, po co ci wpis w cv że pracowałeś 2 msc. Ogłoszenie do tej firmy jest cały czas i nic dziwnego, kierownicy działów sa tragiczni a o sam genialnym małżeństwie B. nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
Chechło - 2016-02-11 18:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krys - 2016-02-09 10:50:02]:
Chyba Twój stary :D

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kancelaria Inkaso WEC S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Inkaso WEC S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert