Profil firmy Stora Enso

Stora Enso

Łódź

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Stora Enso

pracownik 2014-09-19 17:33:23
ostatnio w firmie widac przetasowania u góry. Zmiana warty
1
mateuko 2014-10-08 16:03:48
Stora Enso Packaging Solutions jest globalnym producentem opakowań z tektury falistej dostawcą maszyn i systemów pakujących. Oferują szeroką gamę produktów: opakowania konsumenckie, opakowania transportowe, opakowania o funkcji zarówno transportowej i ekspozycyjnej, tekturę falistą trójwarstwową, arkusze tektury falistej, jak również maszyny i systemy pakujące.
1
Młody 90 2014-11-23 18:02:04
Byłem tam raz i wiecej nie przyjde to jest totalne dno! Zapieprz za 6 zl bez mozliwosci wyjscia na chwile nawet do toalety pracownicy nie mili najlepiej jak b ys robił wszystko a oni nic. Pracuje w innym zakladzie na produkcji w tyg i jest inaczej niz w Storze. Nie polecam tam isc bo wiekszośc ludzi rezygnuje po 1 dniu. Pozdrawiam
3
wojt 2014-12-09 18:36:42
Nie polecam tego zakladu same pajace jak np Cichocki i reszta banda durni.
5
indyczka 2014-12-31 17:10:53
szanowny uzytkowniku wojt, dlaczego niby nie polecasz tego zakładu? proszę opisz dokładnie sytuację i dlaczego tak napisałes bo jestem osobą która aktualnie zamierza się starać w tejfirmie Stora Enso o zatrudnienie. a jest szansa na zatrudnienie u nich na normalną długoterminową umowę o pracę? pozdrawiam
0
OPERATOR 1 BOBST 2015-01-18 22:36:39
STORA ENSO ŁÓDZ już po zamknięty temat przepracowałem kilkanaście lat ,aż dziw bierze jak ten zakład funkcjonuje potentat na rynku producent papieru i opakowań, zaniedbane szkolenia operatorów ,brak świeżej krwi , gdzie nowi pracownicy mają się szkolić , wprowadzane nowe systemy oraz szolenia to tylko na papierze ładnie wygląda , a w praktyce (umiera śmiercią naturalną po dwóch tygodniach) dyplomami i certyfikatami okleiłem sobie ścianę ale bawiło mnie to przez chwilkę . Mistrzowie , Kierownik emaile do siebie piszą i tak im przelatuje osiem godzin pracy , za mało rąk do pracy a za dużo rządzących brak osób DECYZYJNYCH . Brak zgrania wszyscy powinni grać do jednej bramki ,a tu wyścigi kto komu wlepi więcej żółtych kartek żadnej nauki nie wynoszą osoby ukarane . Na koniec cytat DYREKTORA ,, Zostają najlepsi słabi uciekają " Nastał nowy Dyrektor dużo pracy go czeka ,solidny audyt jest potrzebny aby wyrwać zęby trzonowe.
1
Jumbo 2015-01-19 19:13:09
Wyścig szczurów i nic poza tym. Praca z debilami. Ogolnie jesli chodzi o atmosfere miedzy maszynami to jest fajnie cala reszta to dramat. Dla pracownikow agencyjnych praca do lekkich nie nalezy. Podwyzki zero, coraz to wiecej obowiazkow, majstrowie dracy kopare jak ci sie noga podwinie i zlapiesz reklamacje. Zaraz strasza dyrektorem. Maszyny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i naprawiane na tasme klejaca. Zdecydowanie najlepsze jest podejscie mechanikow jak sie cos popsuje. " A mozesz bez tego jechac maszyna?". Ogolnie syf straszny i balagan organizacyjny. Co kawalek zmienia sie kierownik, teraz zmienil sie dyrektor. Mialy byc podwyzki i cisza. Premia za osiagniete wyniki na maszynie to jest 160 zl ( praca 4 brygady czyli piatek, swiatek ). Stawka 1800 zl za prowadzenie maszyny jest smieszna tym bardziej, ze osoby nie majace uprawnien do prowadzenie niekiedy stawki maja wyzsze. Osoby ktore dostaly uprawnienia na maszyne ( zero egzaminow czy sobie poradzisz czy znasz maszyne itp. Uprawnienia sa przyznawane na slowo honoru, podwyzke dostaniesz jak zasluzysz ). Urlop czesto jest przesuwany ze wzgledu na braki obsady na maszynach. Uprawnienia daja bardzo szybko, a niech tylko sie noga powinie to juz strasza dywanikiem u kierownika albo dyrektora. Premia za osiagniete wyniki za caly miesiac to 160 zl - normalnie smiech na pustej sali a i czasami tego nie dadza bo cos tam znalezli jakas reklamacje z przed 3ech miesiecy. Ogolnie zaklad zaniedbany. Gdy pada leci na leb, latem skwar nie do wytrzymania, zima zimno jak jasny gwint. Ogolnie wielki halas. Ciagle tylko teksty " za malo zrobiles" , "ustawiaj szybciej" to poprzedzone wulgaryzmami z ust mistrzow. Zasad BHP nie ma znaczy sa ale nie przestrzegane. Ogolnie to duzo lizusow i pupilkow mistrzow. Kablowanie na porzadku dziennym. Brudno, smierdzi jak cholera. Tylko na papierku wszystko wyglada ladnie. Szkolenia, jakies bhp, jakies inne pierdoly. Zero motywacji ze strony mistrzow i osob z gory. Ciagle tylko pretensje. Ile by sie nie zrobilo to ciagle malo i ciagle cos zle. Jadalnia w stanie smiesznym, ogolnie brud. Automat z kawa czesto nie dziala, z napojami czasem dziala czasem nie.

Plusy: Wporządku operatorzy maszyn. Ogolnie praca nie jest ciezka. Jest wesolo. Czesto po pracy wraca sie "dłużeeeeej" do domu ;)

Minusy: Brak motywacji do czegokolwiek, kablowanie, uklady i ukladziki z mistrzami, popsute maszyny nadajace sie tylko na zlom ( i wez tu rob na Jumbo Lg ), debile ( niektorzy ) z agencji pracy nie nadajacy sie nawet do wyniesienia odpadu poprodukcyjnego. Smieszna pensja. Brak perspektyw i mozliwosci podwyzki ( wszyscy maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak cos chcesz a usmiechaja sie dopiero wtedy jak czegos chca albo jest pilna produkcja i czeka juz samochod na nia ). Ludzie przyjmowani z ulicy ( panienki lekkich obyczajow, alkoholicy i ludzie po 60 tce i po przejsciach ). Braki ludzi na maszynach czasem jest tak ze jedzie sie maszyna samemu z dwoma pracownikami agencyjnymi ( jestes zdany sam na siebie ). Czeste kradzierze z szatni agencyjnych. Zolte kartki dawane za byle co. Raz mozna to robic a za dzien juz zakazane i tak w kolo. Porzadek jest robiony tylko jak jest audyt. Ogolnie czlowiek chodzi znerwicowany i wystraszony ( czesto jest to spowodowane straszniem wyrzucenia z pracy ). Kierownik w ogole nie interesujacy sie pracownikami i nie majacy pojecia o pracy maszyn i produkcji. Za duzo osob rzadzacych, siedzacych w pokoju a za malo do roboty. Kierownik pojawia sie na maszynie wtedy jak sie cos spieprzy. Z ust majstrow mozna tylko uslyszec " Szybciej szybciej bo sa opoznienia"

Pracuje tam, bo pracowac trzeba. Ze szczerego serca pracy nie polecam.

Maszyna Jumbo!
2
zax 2015-01-22 01:44:00
To w ogóle w Stora Enso ma sie szanse na jakikolwiek rozwój, czy karierę? Bo jak czytam, że jesli chodzi o podwyżkę, to zero, to czy chociaz macie szkolenia? Awansu tez tutaj nikt nie widział? Co Was w takim wypadku w ogóle trzyma tutaj w firmie, płaca bardzo dobrze? Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
1
Tururu 2015-01-24 13:04:54
Szkolenia jakieś tam są. Awanse? Hehehe dobre sobie. Awansem jest wtedy gdy przechodzisz z operatora 3 nie na jedynke tylko na operatora 3 z upawnieniami żeby prowadzić maszynę. Takie małe oszustwo, żebyś nie dostał podwyżki. Podwyżkę dostaniesz wtedy jak zasłużysz. To, że zrobiłeś uprawnienia i prowadzisz maszyne nie jest podstawą do dania Ci więcej kasy. Nie, nie płacą dobrze gdy weźmiesz pod uwagę to, że robisz na 4 brygady czyli po siedmiu dniach masz póltora dnia wolnego ( póltora dlatego, że schodzisz z nocki i poł dnia pewnie prześpisz ). Jeden weekend w miesiącu jest wolny ( sb + nd + pn ). Płacą regularnie ale to jest teraz standard. Wszystkie świadczenia i składki są odprowadzane wzorowo. Plusem jest to, że za 45 zł masz kartę Multi Sport ( siłownia, baseny, sztuki walki itp ). Gdy starasz sie o podwyżke zaraz wynajdują jakieś reklamacje, zwolnienia itp głupoty a kierownik omija Cię szerokim łukiem. Czy jest szansa na rozwój i karierę? Nie. Ludzie, doświadczeni uciekają z tego zakładu idąc do konkurencji ( Amcor ) za większe pieniądze i w cale się nie dziwie. W Łodzi o pracę trudno, więc człowiek się trzyma jej ale gdy znajdzie się tylko coś lepszego to trzeba będzie porzucic sentymenty i zwijać klamoty. Za zrobienie uprawnien powinna być dodatkowa kasa. Jeśli to nie jest podstawą do dania kilku groszy to co w takim razie jest?
1
młody 2015-02-02 17:29:13
Dużo czasu upłymie zanim zakład stanie na nogi. Poprzedni dyrektor ( czytaj największy idiota w historii z-du)położył wszystko. To dowód na to , co może zrobić klasyczny zadufany w sobie nieuk. Ale ktoś go popierał , ktoś go powołał. ktoś tolerował... Oby tacy jak on trafiali , tam ,gdzie ich miejsce. Na "śmietnik"lub za kraty.
2
zax 2015-02-06 14:54:28
Tak to wygląda, no cóż mogliby kilka rzeczy poprawić, ale chyba i tak postaram sie tutaj o prace, bo w sumie nie brzmi najgorzej. Ogółem chyba polecacie nie, chociazby aby przewegetować jakiś czas szukając lepszej firmy. @młody, to znaczy stora enso nie stoi teraz na nogach, mają jakieś problemy? Bo nie bardzo wiem, co masz na myśli.
1
gość 2015-02-07 12:32:07
No i co z tego , że napisałbym prawdę? Nic. Mamy niby wolną Polskę. Usunęliby wszystko.Jestem w tej firmie kilkanaście lat.Dyrektorzy , kierownicy się zmieniają.Głupota jest w cenie (jak w całej Polsce).Ludzie myślący i normalni z empatią , są eliminowani.Dosadnie nie ma co pisać.Młodzi---- spieprzajcie jak najdalej(!).Tomiejsce dla desperatów i czekających na emeryturę (G)
1
bc 2015-02-17 10:22:40
Syf nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagłady brak perspektyw brak podwyżek brak wszystkiego kadra zazadzajaca tragedia dużo obiecują nic z tego nie robią odradzam prace w tym kieracie i nie wieźcie w ich obiecanki podnoszą tylko normy do zrobienia a pensje w miejscu lub obcinają
2
Operator 1 2015-02-22 15:08:55
Operatorzy JUMBO naprawde szacun
0
Operator 1 2015-02-22 15:21:16
Szmat czasu przepracowałem w Stora Enso te historie spisane na forum nie sa wyssane z palca czy jesteś solidnym pracownikie czy (NYGUSEM)tą samą miarą jesteś mierzony STORA w Łodzi zatrzymała się w miejscu . Brak specialistów z zewnątrz , omijają szerokim łukiem ten zakład
.
Pozdrosy dla M.K - master
2
Operator 1 2015-02-22 15:25:40
aby wygłaszać opinie trzeba popracowac kilka lat nie dni,przekonaj sie
0
maciek 2015-02-24 17:53:39
tak naprawde wcale nie nie trzeba wygłaszać opinii dopiero po przepracowaniu jakiegoś czasu, moim zdaniem wystarczy tylko iśc na rozmowe kwaliikacyjną, zeby się dowiedzieć mniej wiecje z jaką firmą ma się do czynienia, czy są profesjonalistami, jak się zachowują wobec kandydatów - zawsze to jest jakaś opinia o firmie.
1
były pracownik 2015-03-14 10:28:38
Totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie szanują i nie doceniają pracownika. Mają cię za szmatę za 1800 brutto miesięcznie z uprawnieniami na maszynę a osoby bez żadnych uprawnień maja 2000 albo więcej i spokojną głowę. Wyć się chce!
0
rondon 2015-03-15 17:59:04
to jest akurat trochę niezrozumiałe... to znaczy czy możesz powiedzieć @były pracownik w jaki sposób jest to możliwe? bo rozumiem , że rozmawiamy o tym samym stanowisku w Stora Enos tak? to znaczyłoby tylko tyle , że znajomości są tutaj naprawdę na wagę złota, a umiejętności są sprawą całkowicie drugorzędną
0
keno 2015-03-18 17:29:13
Witam. Dostałem ofertę pracy w Stora Enso na produkcji w dogodnych dla mnie grafiku. W poniedziałek będę szedł do agencji progres na rozmowę. Po przeczytaniu komentarzy mam obawy, czy naprawdę jest tam tak strasznie? Jaka jestt stawka godzinowa?
0
triada 2015-03-18 19:06:44
proszę właśnie powiedzieć jak tam jest , gdyż ja w poniedziałek mam iść do pracy tam , w piątek jakieś badania? co to ma znaczyć? czy trzeba na hali mieć na sobie okulary ochronne i kamizelkę odblaskową? po co kamizelka ? przy sklejaniu pudeł? nie rozumiem ?
0
abc 2015-03-19 08:36:20
Nie dosc ze kamizelki i okulary to jeszcze czapki ochronne. Taki smieszny przepis BHP. Wiec jak bedzie lato to bedzie dopiero kosmos. Smiech na pustej sali.
1
zwolniony 2015-04-07 21:01:07
Duch idoty poprzedniego dyrektora ciągle w powietrzu się unośi .Jego chlebodawca i prowadzący Damięcki spadł na 4 łapy To główny winowajca kryzsysu w "Storze". Pływak i demagog.Pozwałał mu na wszystko. Do dziś są jeszcze powołani przez nich Ludzie. Bez jakiejkolwiek kompetencji. Wystarczy sie rozejrzeć. Należało być odpowiednio uległym , podadanym całkowicie i stołek był.
2
dziecko 2015-04-19 18:06:02
Uwaga na Pana Marka Rawa wielki Pan planista niepłacący alimentów!!!! oszukuje własną formę i ma się za wielkiego Pana!!! Pobiera pieniądze z socjala ale dziecka nie widział przez kilka lat!!! Może ktoś coś z tym zrobi jak przeczyta ten post??
0
john 2015-05-07 20:31:37
Witam jaka jest możliwość startowania na stanowisko konstruktora opakowań w Store, bardzo zależało by mi na tej pracy, czy jest jakaś szansa, czy jakaś możliwości kontaktu w takiej sprawie.
0
laleczka 2015-06-08 15:09:09
@dziecko tobie się chyba fora i maniery pomyliły! polecam sprawdzenie jeszcze raz jaka jest tematyka tego forum. a przechodząc do konkretów, mają sporo ofert na handlowca ds, klientów klouczowych, wiadomo że na takich stanowiskach zawsze zarabia się więcej. w sumie branża fajna bo to jest "rethinker" papieru, materiałów bio itd., a teraz jest moda na to
0
J.K. z agencji Work Wonders. 2015-07-05 21:58:06
Pracownicy Story mają 12 zł za godzinę bruttno, agencyjni (zależy jaka agencja) około 9 brutto. Jaki jest z tego pożytek, skoro agencja dostaje za pracownika te same peniądze za Store co zatrudniony człowiek na stałe? Zdzierają pieniądze, głownie ze studentow i uczniow. Agencyjni pracownicy dostają wypłatę ok. 20 dnia miesiąca, pracownicy firmy ok. 2 dnia miesiąca, więc każda agencja wpłaca swoje pieniążki na konto i do 20 dnia każdego miesiąca mają obrot. Do tego w większośni odwoływania, a zdarza się w większości - człowiek przychodzi na 5:30 do pracy i po wyjściu mistrza zostaje odesłany do domu. I KTO PRACOWNIKOWI ZWROCI PIENIĄDZE ZA CZAS I PODROZ? Nikt. Jeśli idziesz do tej firmy - będzie Ci się podobać góra miesiąc czasu. Później Ci się odechce. Uwierz, tak jest z każdym.
2
Facet od kartonów 2015-08-08 14:36:06
Ta firma nie nadaje się na dłuższy okres czasu. Wynagrodzenie niskie ,a pensja nie jest stała. Odwołują pracowników na potęgę (szczególnie tych nowych). W miesiącu może zdarzyć się ,że przepracuje się mniej niż 15 dni. Byłem na wszystkich maszynach i wniosek jest prosty. Jedna maszyna gorsza od drugiej. Jak w każdej pracy są ludzie w porządku i tacy ,którym chciałoby się coś zrobić. W większości są dni kiedy trzeba wyrabiać ponad normę ,ale zdarzają się (bardzo rzadko) dni ,że są dużo lżejsze. Na hali są przekroczone normy hałasu (dają zatyczki do uszu), przerwy 20 minutowe (zostaje 15 minut odejmując przejście z maszyny) a operatorzy chciwi na mierne podwyżki.

Plusy:
- Prosta praca ,którą małpy mogłyby wykonywać.
- Wynagrodzenie terminowe.
- NIEKTÓRZY ludzie.
- Często psujące się maszyny (czas wolny)
- Wypuszczanie ze stanowiska odrobinę wcześniej
-Dojazd do pracy tramwajami/autobusami

Minusy:
- Musisz wszystko właściwie samemu opanować ,bo ludzie mało pomocni (w szczególności operatorzy ,którym zależy na wydajności)
- Zdecydowanie za krótkie przerwy (Praktycznie nie możliwe wychodzenie do toalety)
- Odsyłanie do domu z powodu braku pracy
- Brak perspektyw rozwoju
- O BHP w tej firmie możesz zapomnieć
- Mało atrakcyjne wynagrodzenie
- Stresująca praca oraz nacisk ze strony operatorów bądź mistrzów.
- Temperatury w okresie letnim jak na pustyni, natomiast w zimę jak w chłodni.
1
maciek 2015-08-24 12:37:30
nie rozumiem co to znaczy, że pensja jest niestała? mam nadzieje, ze nie dzieje sie tutaj nic strasznego tak naprawde, bo nie wiem jak w sumie to wszystko wygląda, a szukam raczej stałego zatrudnienia i patrzyłem na oferte od nich jako Handlowiec ds. Klientów Kluczowych, bo mają fajny system premiowy
0
genn 2015-09-06 11:49:57
Pracowłem na tekturnicy praca nie jest ciężka lecz czasem trzeba przypierdzielic jak sa czeste zmiany zlecen
wynagrodzenie najniższa krajowa zero dodatków za 4 brygady (pracownicy agencyjni)
0
mila 2015-09-23 15:54:13
no ja tez nie zrozumialam informacji o niestalej pensji? od czego jest ona w takim razie uzalezniona. pytam bo chcialam sie dostac do Stora Enso a wlasnie poszukuja osob na stanoiwska Purchasing Manager, Asystent ds. Obsługi Klienta, Specjalista ds. Klientów Kluczowych. ale jaka tam umowe daja? mam nadzieje ze na tych stanowiskachnie jestesmy zatrudnieni przez agencje,.
0
Operator 2015-11-23 12:45:57
Witam pracowałem w tym czymś co nazywane jest zakładem a w rzeczywistości jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwolniłem się z tego syfu po przepracowaniu tam ponad 20 lat-nie wytrzymałem już psychicznie i fizycznie.Cała prawda o w/w zakładzie opisana jest przez moich kolegów w powyższych postach jest to rzeczywiście syf jakich mało bez jakichkolwiek perspektyw i normalnych warunków do pracy.Pozdrawiam wszystkich moich kolegów którzy nadal tam pozostali i wypruwają sobie żyły aby zarobić te nędzne grosze które tam płacą.
1
mila 2015-11-23 16:54:31
ale jednak 20 lat to sporo Operator wiec pewnie i dobrze w tej firmie bylo. wiec ze sama firma oferuje np na stanowisku analityk systemow wynagrodzenie uwzględniające indywidualne osiągnięcia, dostęp do najlepszych praktyk i zaawansowanych technologii, czy stabilne warunki zatrudnienia, wiec raczej zacheca do pracy tam
1
Operator 2015-11-23 18:19:37
było dobrze owszem kilkanaście lat wstecz dopóki nie przejęła nas Stora,ktoś kto nie pracował w tym zakładzie bezpośrednio na produkcji nie może mieć o tym wyobrażenia,druga sprawa gdybym był analitykiem na pewno nie zatrutnił bym się w tej firmie,następna sprawa warunki zatrudnienia są stabilne owszem ale tylko dlatego że brakuje już fachowców na maszynach przetwórczych każdy kto ma okazję na pracę w normalnym systemie pracy i w normalnych warunkach natychmiast ucieka z tej firmy.
1
ajlo 2015-11-25 19:55:19
według mnie całkiem nieźle nadal praca u nich wygląda, a dlaczego? a chociażby dlatego, że przynajmniej zapewniają stabilne zatrudnienie...
0
majki 2015-11-27 22:59:30
oczywiście macie racje, że jest stabilne zatrudnienie ale co z premiami? nie wydaje mi się, zeby tutaj coś na ten temat napisali i mnie to troche martwi.
1
trew 2015-11-30 13:17:28
@mila ja natknałem się jakiś czas temu na troche inne ogłoszenie a mianowicie na stanowsiko koordynatora do spraw łańcucha dostaw w obsłudze klienta..
0
bravo 2015-12-06 07:40:58
syf i nic wiecej
0
maciek 2015-12-10 16:24:40
hej! przyłem na ich oferte jako Koordynator ds. Łańcucha Dostaw w Obsłudze Klienta i pwiem Wam, że faktycznie zaorbki zaczynają się od 12 zl na godzine.
0
kuzik 2016-01-24 15:34:59
@maciek, w sumie 12 złotych na godzinę to już dobra kasa. Jak teraz patrze to szukają obecnie przedstawicieli handlowych, tutaj zarobić można i 4-5 tysięcy dzieki prowizjom i dają narzedzia pracy jak auto.
0
gelenheid 2016-01-26 21:29:18
Witam! Właśnie robię badania i psychotesty, umowę mam podpisać potem. Czy ktoś może mi po napisać co mnie czeka jako kierowca wózka? Jakie zarobki, atmosfera no i tak w ogóle?
0
nogk 2016-01-27 15:27:00
A gelenheid teraz kierowców też szukają? Widziałęm tylko ogłoszenie o Autoamtykach, Asystencie ds. handlowych ... no no, firma chyba pracowników trochę traci. Co nie zbyt dobrze świadczy
0
Mateusz 2016-02-18 20:03:42
jak dla mnie to może być nie tyle strata, co dodatkowe stanowiska @nogk. Zwróć uwagę, że idą rozliczenia PITów, stąd dodatkowa księgowa. A automatyków i koordynatorów pewnie potrzeba
0
Wos 2016-02-22 18:50:59
Bardzo dobre spostrzeżenia @Mateusz. A ta oferta na samodzielną księgową bardzo przyjemna. Wymagają wykształcenia wyższego ekonomicznego i min. 2 lat doświadczenia w pracy w księgowości na samodzielnych stanowiskach. Nie jest to dużo, bo tak zazwyczaj wyglądają wymagania na to stanowisko. Myślę, że nie będą mieć problemu ze znaleznienem odpowiedniej osoby.
0
arlosl 2016-03-11 17:29:10
No ja Ci powiem, że jest to całkiem sporo @Wos, bo na początku musisz przecież przejść przez okres pracy jako młodszy księgowy, dopiero potem jest szansa na samodzielnego księgowego
0
ulka 2016-03-13 17:35:17
@arlosl niby tak, ale weź pod uwagę to, że dużo osób już podczas studiów rozpoczyna pracę - każdy wie, jak funkcjonuje w Polsce rynek pracy. Więc doświadczenie na stanowisku młodszego księgowego (a czasami nie tylko) ma się w chwili ukończenia nauki. Uważam że to całkiem rozsądne.
0
qaro 2016-03-15 17:47:39
Tak, to z pewnością jest rozsądne i pewnie bym zwrócił uwagę na tą ofertę gdyby tylko jeszcze była @ulka. Tak to nieźle wygląda ta na koordynatora ds. łańcucha dostaw w obsłudze klienta. Taka osoba zajmuje się codzienną komunikacją z klientami I działami sprzedaży czy przyjmowaniem, przetwarzaniem i potwierdzaniem zamówień.
1
Maciek 2016-05-05 22:59:26
Stora Enso to jedna z takich film, o których się mówi przez lata i nie dziwi mnie to ani trochę, firma naprawdę dba o pracownika i nie sposób się w niej od razu nie zakochać, naprawdę rodzinna o super atmosferze
0
kajtek 2016-05-25 09:42:55
witam, jak wygląda praca na kontroli jakości? Czy fajni ludzie tam pracują? parę osób pisało o temperaturze na hali, czy nie ma żadnej klimatyzacji, jak pracować w upale zatem? proszę o odpowiedzi.
1
majki 2016-06-13 11:19:53
ja niestety nie wiem, ale jestem zainteresowany u ncih ofertą jako Supply Chain Team Leader for Customer Service - Kraft Mill no i wiem, że jednym z zadań jest kierowanie pracą zespołu, rozwijanie kompetencji i organizacja zadań, w taki sposób, aby stworzyć jeden punkt kontaktu dla klienta.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stora Enso