Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stora Enso

Pracowałeś w firmie Stora Enso i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papierowy man - 2009-10-07 21:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapierdziel totalny za 6 złoty na godzine w temperaturze 40 stopni ! ludzie bardzo fajni ,praca jest bardzo ciezka dla kobiet odpada no chyba ze są to niemieckie siatkarki, ogolnie caly czas pochwaly z ust kierownika i dopingowanie oraz usmiechy ktore wogole nieprzekladaja sie na zarobki:(
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-01-11 15:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca nie warta tych pieniędzy brak ładu i składu w zarządzaniu firmą decyzje podejmowane bez namysłu a w dodatku nieuczciwe wynagrodzenia dla pracowników nowo przyjęci mają wieksza stawke niż ktoś kto już pracuje tam kilka lat. Na maszynach pracuja (usunięte przez administratora)podnosząc sobie normy dla marnej premii 100 zł jedynym plusem jest socjalne karnety i bony ale nic poza tym. ogólny hałas i syf.
zdjecie uzytkownika
truth - 2012-03-23 20:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie panuje ogromny chaos generalnie jak nic nie umiesz to sie nadajesz j(usunięte przez administratora) . Generalnie ogromna niekompetencja , zarządzanie jak po kursie dla akwizytorów jak nie umiesz kłamać prosto w twarz to szybko się nauczysz oszczędzają na wszystkim zarobki sa fatalne zaczynamy od 1700 brutt w pracy na 3 zmiany nie można wieżyc w awanse i podwyżki nie dają jak nie są pod murem
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2013-02-26 12:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praza nie urywa. Można sobie wybrać odpowiednią maszyne i odpocząć lub iść na klejenie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie jesteś jak mrówka masz robić i koniec. Nie opłaca się tam iść, stawka jak za miske ryżu . Co 2 tygodnie znienia się połowa pracowników bo nikt tam długo nie chce siedzieć
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-03-10 21:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam już ponad 6 lat zatrudniony przez SE.Ogólnie praca mnie nie zachwyca, tym bardziej system pracy 4 brygadowy.No ale moja stawka nie jest taka zła jak na łódzkie realia.Żądze ze stali pracownicy nie maja tam złe, nie narobię się fizycznie.

Natomiast jeżeli chodzi o typów którzy przychodzą z agencji pracy tymczasowej to jest jakieś nieporozumienie.Zero selekcji,przychodzą i najlepiej żeby nic nie robić siedzieć i kasa leci i w dodatku zero odpowiedzialności maja.Niektórzy to wygnańcy z domu przez rodziców,którzy nie potrafią pozamiatać a czasem i trzymać szczotkiNie wspomnę już z liczeniem do 200 bo są i tacy co maja z tym problem.

Firma zatrudnia na ten czas tylko przez agencje, i nie prawda jest to że jak ktoś to napisał ze nowi maja więcej od stałych,bo ci stali porostu są cienkimi pracownikami którzy leserką podchodzą.Jeśli mas pojęcie i się wykażesz masz szanse na podwyżkę.Tyle! Narka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 19:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yanko na czym polega cięzka praca w Stora Enso? jaka jest stawka godzinowa? Jak kierownik traktuje swoich pracowników?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-06-27 20:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc.Kolega pytal o kierownika,ja w ciagu 3 lat przerobilem 3 kierownikow i kazdy jak obiecuje tak na tym sie konczy.jak sie juz bardzo narzucasz to nawet omija twoja maszyne zebys tylko dal spokoj.Jesli chodzi o robote to nie jest ciezka jak sie jest kumatym i w miare sprawnym fizycznie,ale fakt ze niektore WS-y to nie nadaja sie do niczego.Mistrzowie to tak naprawde 2 fachowcow,a reszta uprawia wyscig szczurow,mszczac sie za swoje niepowodzenia w zyciu.ale pomimo tych wszystkich przeciwow i tak milo wspominam prace,te letnie noce spedzone na palarni,czy piekne produkcje LG na Jumbo;).Pzdr wszystkich z Jumbo
P.S tam robia najlepsi z najlepszych z tego zakladu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 12:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik pisząc, że w firmie Stora Enso panuje syf czy to oznacza, że ta firma nie ma zatrudnionej żadnej firmy sprzątającej?
zdjecie uzytkownika
John (stały pracownik) - 2013-08-31 22:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W stora enso jest coraz gorzej...praca w 4 zmianach z jednym weekendem w miesiącu...teraz nawet stawki obniżają....ludzie po woli odchodzą...stali pracownicy tylko czekaja aż im sie trafi jakaś praca inna i bye!...nic nas tam nie trzyma...nie polecam nawet zaczynać tam pracować..bo (usunięte przez administratora).. sobie życie
zdjecie uzytkownika
już po - 2013-09-16 23:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szczęście ja już mam za sobą upiorny okres pracy w tym zakładzie. Ludzie się kompletnie nie szanują, wrzeszczą na siebie, bluźnią na nowych (bo przecież nowi muszą robić wszystko za operatorów ..), zero jakiejkolwiek empatii. Wieczne wyczekiwanie końca zmiany i odliczanie dni do końca umowy. ODRADZAM ! Chyba, że ktoś ma nóż na gardle i weźmie cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 22:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam szanse iść tam do pracy czy naprawdę jest tak źle jak ludzie tu piszą ? :(
zdjecie uzytkownika
staly prqacownik - 2013-10-19 21:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam..co sie stało z poprzednimi opiniemi..czyżby były za szczere?..chyba tak.
Praco w storze Enso łodz to zmarnowanie czasu ?zarobpi w stosunku to pracy żałosne...trzymajcie sie zdalekawynagrodzenie 2000 brutto na 4 zmiany..podwyzek nie ma bo kryzys od 5 lat
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-23 09:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staly prqacownik - 2013-10-19 21:22:57]:
Praca w Stora Enso tylko przez firmę pośredniczącą, umowy "śmieciówki", zarobki marne, kary w postaci zmniejszonej pensji za różne dziwne rzeczy wpisane przez liderów bez możliwości odniesienia się do tego przez pracownika.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2013-12-18 12:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
staly pracownik czyli netto to wychodzi najnizsza krajowa ? a zapierdziel niesamowity na 4 zmiany tak ? a jest szansa na jakąś premie ? szukam pracy i pomyslalem o stora enso ale nie wiem czy warto?.. bede wdzieczny za kazde sprawdzone info !
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-01-08 08:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ah szkoda gadać mało że system 4 brygad to nic żadnych premii (usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: monsterpolska.pl
Ostrava
(Ostrava)
Microsoft Dynamics CRM Specialist Stora Enso is a scandinavian company, global leader in paper production, packaging and other paper product (see: www.storaenso.com/ostrava ). IT developement team is situated in Ostrava. Stora Enso Wood Supply Finland (that procures annually 20 million m3 of wood raw material) uses for CRM support MS Dynamics CRM technology, which is very important tool for client data administration. We are currently looking fo
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
hsndlowiec - 2014-01-29 14:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a jako handlowiec ?? nigdzie nie moge znalezc opinii.. podpowiecie cos ?? jakie warunki?? wynagrodzenie?? auto ?? itp :)
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-02-12 22:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stora enso do 17 szuka Analityka systemów, jednak mnie dyskwalifikuje wymaganie minimum 3 lata doświadczenia w pracy z systemami prowadzenia produkcji przemysłowej typu MES na podobnym stanowisku (analityk, programista). Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
all - 2014-03-06 08:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hsndlowiec - 2014-01-29 14:26:10]:
Bez własnych klientów nie ma na co liczyć-(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stały SE - 2014-04-20 13:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2013-03-10 21:12:31]:
Widocznie włazisz dyrektorowi prosto w [usunięte przez moderatora]...bo reszta tak nie ma.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-19 01:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakies zmiany juz widać? Bowiem w zeszłym tygodniu – po 17 latach szefowania ostrołęckiej „celulozie” – z funkcją prezesa Stora Enso Poland pożegnał się Jerzy Janowicz. Zastąpił go dotychczasowy wiceprezes Tomasz Żebrowski.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stora Enso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x