Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-28 21:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (21)
Czy w tym wątku nic sie nie działo czy wszystkie posty poszły do usunięcia?... ktoś coś wie o Gzelli? Jakie wynagrodzenie ? Atmosfera do zniesienia? Można liczyć na zrozumienie jak dziecko się przechowuje z dnia na dzień ? Każde informacje będą pomocne, kompletnie nic nie wiem o firmie a miałam składać CV
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-11-02 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A jak się pracuje w dyrektorem finansowym?
Co możecie powiedzieć o nim, jego kompetencjach?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-11-05 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Chyba komentarze zostały usunięte poprzez zmiany tutaj na forum, zobaczcie na górze sa zakładki jak na ich stronie internetowej, jest kariera, o nas, historia, nagrody i tak dalej. Chyba wcale nie chodził o usunięcie negatywnych wpisów, bo pozytywne tez zniknęły, dziwna sprawa. Trzeba teraz forum odbudować, wie ktoś może czy warto do nich aplikować?
zdjecie uzytkownika
RUDA - 2014-11-17 17:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
PRACUJĘ W TEJ FIRMIE PRAWIE DWA LATA I JEST CORAZ GORZEJ,TALONY NA ŚWIĘTA CORAZ NIŻSZE A PREMIĘ RZADKO MOŻNA DOSTAĆ, (usunięte przez administratora) A RESZTA MUSI SAMA SOBIE RADZIĆ,MASAKRA NIKOMU NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
figofago - 2014-11-18 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Hej ja pracuje jako sprzedawca w Wawie od października i jestem bardzo zadowolona.
Wynagrodzenie dostalam super, praca jest lightowa pod warunkiem, że lubi się pracę przy wędlinach:)
(usunięte przez administratora). Rada: nie słuchać plotek, nie mieszać się w nie i jest ok pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
hola - 2014-11-19 03:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RUDA - 2014-11-17 17:59:43]:
no ale o co w sumie te pretensje... postaw się na jej miejscu. Ona również ma plany i minima które musi zrealizować więc oczywiste jest , że zrobi przede wszystkim to co pomoże jej powiększyć swój wynik. Oczywiście wiadomo, że powinno zajmować się wszystkimi w podobnym stopniu,.. ale weź to jej tłumacz...
zdjecie uzytkownika
gggg - 2014-12-03 07:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie po premi tylko jest dodatkowa premia
zdjecie uzytkownika
bonifacy - 2014-12-17 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem jaki jest sezon, święta-nowy krok-budżety - ale czy jest szansa że jeszcze w 2014 będa przerpowadzone jakieś rekrutacje i ogólnie czy kogokolwiek jeszcze mogą i chcą przyjąć? bardzo ze względów osobistych zależy na pracy w tej branży i akurat w tej firmie, czy mam teraz szansę na zatrudnienie u nich?
zdjecie uzytkownika
nowa- gzella - 2014-12-18 22:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podjęłam prace w grudniu.Czekam na pierwsza wypłatę do będę wiedzieć co do pensji. Rozmowa o pracę przebiegła normalnie bez jakiś głupich pytan, Jest odpowiedzialność materialna.Sprzedajesz,sama robisz zamówienia tzn. z współpracownikami,nie ma przerw.praca na zmiany.niedziele wolne o to jest plus. róże opinie nsie słyszy.(usunięte przez administratora)do tego dochodzą premie różnego rodzaju które możesz mieć lub nie.Zobaczymy dalej. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2014-12-22 19:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo nadgodzin z powodu braku pracowników-Szczecin.(usunięte przez administratora).Zbyt dużo pracy !!!!Ciężko.Ciągle przerzucają pracowników na inne sklepy.Rotacja pracowników duża.
zdjecie uzytkownika
PRZEMEK - 2015-01-01 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ILE MOZNA ZAROBIC NA ROZBIORZE I PRZY JAKICH GODZINACH
zdjecie uzytkownika
fagofigo - 2015-01-01 17:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma jest super
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-01-02 12:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem zainteresowany mozliwościa podjęcia pracy w Gzella, możecie napisac jakaś luźną opinię, bo nie chce się sugerowac tymi nieaktualnymi, czy opisem kariery na ich stronie internetowej. @RUDA, w ogóle to fajnie, że macie jakieś bony na święta, bo wiele firm w ogóle czegoś takiego nie daje. Coś jeszcze jest w tym socjalu?
zdjecie uzytkownika
nowa- gzella - 2015-01-05 21:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnego socjalu nie ma.
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
Stupax - 2015-01-31 01:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie najbardziej zaintrygował Gzella Logistics. Raptem 70 samochodów dostawczych i 30 naczep robi swoje. Ciekawe tylko, czy będą tak dalej się rozwijać, bo tą flotkę trzeba będzie powiększyć. Mam nadzieję, że w razie czego nie poprzestaną tylko na sprzęcie ale również i na pracownikach. Sądząc po zaangażowaniu powinno to być normalny krok.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-01 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2014-11-05 00:46:18]:
dziadostwo , nie polecam
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-02-03 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-02-04 19:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Mnie interesuje praca kontroler wewnętrzny , pojawiło się ogłoszenie w ponedziałek .Wie ktoś jakie zarobki na tym stanowisku ?pozdrawiam
Robert
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-12 21:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [robert - 2015-02-04 19:43:36]:
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-13 16:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2015-02-04 19:43:36]:
powiodło się?
zdjecie uzytkownika
ktopku - 2015-05-02 00:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co, widziałam dziś, ze szukają do Gzella ner Kierownika sklepu w Rogoźnie, ja myślę że spoko oferta, bo oferują umowę o pracę i system premiowy a nie mają zbyt dużych wymagań, bo oczekują min. umiejętność planowania i ogranizacji pracy, doświadczenie w pracy w handlu. Sam się zastanawiam czy nie zmienić roboty
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spokojnie bez nacisku luzna rozmowa odpowiedzi na wzajemne pytania zacheta do podjęcia pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-05-22 13:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem a raczej byłe stałym klientem gzelli w Gryficach i musze powiedzieć że zastałem panie, które palą papierosy na zapleczu bo bardzo czuć jak sie wchodzi, ponadto jak juz pani wyszła to oczywiscie szybko bez żadnych miłych słów podała towar i to na tyle , po prostu masakra.Co sie tam stało, było swojego czasu bardzo miło i na poziomie.Widac że zmiany na niekorzyść.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-25 21:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unikajcie tej firmy - jest obciązenie majątkowe za tpwar.Robicie zwrot towaru do firmy bo jest po terminie a oni tego nie przyjmują i przy inwentaryzacji są braki i trzeba płacić za towary którym wyszedł termin
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gzella Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert