Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Gzella Poland Sp. z o.o. S.K.A.

zdjecie uzytkownika
bomba - 2014-10-25 17:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osz to dziady przekupne, nikt się nie zgłasza do pracy więc usunęli komentarze ... żenada ...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-28 19:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda w oczy kole, ciekawe ile Pan Mirek musiał zapłacić aby zostały usunięte opinie.

Widzę, że Pan Mirek nie poszedł po rozum do głowy i nadal ma kiepskich doradców, którzy na boku robią "interesy" jego kosztem.

Panie Mirku podpowiem, że należy zweryfikować umiejętności i kompetencje kadrę zarządzającą, kilka małych zmian i nie będzie tylu negatywnych komentarzy dodatkowo poprawi się atmosfera w firmie oraz wyniki finansowe spółek :).
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-28 21:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bomba - 2014-10-25 17:22:05]:
Czy w tym wątku nic sie nie działo czy wszystkie posty poszły do usunięcia?... ktoś coś wie o Gzelli? Jakie wynagrodzenie ? Atmosfera do zniesienia? Można liczyć na zrozumienie jak dziecko się przechowuje z dnia na dzień ? Każde informacje będą pomocne, kompletnie nic nie wiem o firmie a miałam składać CV
zdjecie uzytkownika
kierowniczka - 2014-10-29 10:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy i tak jest ten młody szef działu technicznego, jak miałyśmy szkolenia, przy prezesowej był złotym chłopakiem, dał wizytówkę do siebie, numer, wszystko. a kiedy zadzwoniłyśmy do niego w sobotę że nam lady stoją to całkowicie nas olał. Dziewczyny nie dzwońcie do niego bo jest to strata czasu!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-29 10:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedzcie sobie same(sami) o czym może świadczyć zniknięcie komentarzy.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-10-29 17:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piersi z kurczaka są sprzedawane z kościami
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-29 22:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak posty zostały usunięte. Było dużo prawdy, a prawda w oczy kole (Pani Prezes jednej ze spółek wpadła w szał jak została opisana przez byłą pracownicę, najciekawsze, że była to prawda). Boi się Szefa, gdzie znajdzie taką ciepłą posadkę.
Zależy jeszcze na jakie stanowisko chce Pani aplikować, w sklepie najniższa krajowa i jest się traktowanym jak śmieć, jako koordynator za 2000netto (12-15h/dziennie), natomiast w siedzibie znacznie więcej można zarobić powyżej 4000 netto, zależy od stanowiska. Niestety kobiety tak dobrze nie zarabiają. Generalna zasada to zawsze trzeba zgadzać się z Szefem, jak na czarne mówi, że jest białe to musisz mówić, że jest białe. Jak tylko będzie Pani miała inne zdanie to koniec pracy. Dodatkowy wszechobecny mobbing, jak donosisz to awansujesz i jesteś "OK". Dziecko zachoruje, nie ma takiej opcji. 1 dzień chorobowego i możesz pomarzyć o premii, ludzie przychodzą do pracy chorzy (zdarza się że mdleją) aby nie stracić premii. Gdzie jest lekarz weterynarii, przecież osoba chora nie może mieć kontaktu z żywnością. Podsumowując: pracując w Gzella jesteś niewolnikiem 24h/dobę, 7dni/tydzień jak dostanie się komórkowy telefon służbowy to biorąc kąpiel, będą w WC, a nawet na stole operacyjnym trzeba odbierać telefony. Jeśli ma Pani do stracenia kilka miesięcy to proszę aplikować, powodzenia.
zdjecie uzytkownika
kacha - 2014-10-30 13:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam więcej kasy zostawisz niż zarobisz .. musisz płacić za mięso które nie zeszło ... a do tego nie które sklepy jak Malbork ul. Mickiewicza nie mała płacić za starocie za mięso które musiały mieć a nie zeszło ... to jak ktoś sam się zwolnił lub został zwolniony został obciążony za mięso które jest zamrożone i oni to zabierają .. mówiąc krótko płacisz za towar którego nie dostaniesz...
zdjecie uzytkownika
balbina - 2014-10-30 17:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Gzelli to nic innego jak wykorzystywanie, okradanie, poniżanie, upadlanie pracowników. Sprzedawczyni dostaje śmieszną umowę : 826 zł+dodatkową kasę, którą sobie wypracuje za: sprzedaż, tajemniczego klienta. Oczywiście do tego dochodzi odpowiedzialność majątkowa i wygląda to tak: handlowy przestrzeli się z zamówieniem więc prezesowa wrzuca towar na sklepy i zamiast zamówionych 2 kg kiełbasy sklep dostaje 13kg i musi to sprzedać, bo jak nie to i tak idzie w ich straty. Kolejny minus tej firmy: prawo pracy nie istnieje: pracuje się czasami i po 17 godzin, bo jest inwentura więc pracę kończysz o 23 a o 6 dnia następnego znowu musisz być w pracy, niepłatne nadgodziny, niezachowanie doby pracowniczej, za którą firma powinna płacić wynagrodzenie i oczywiście tego nie robi. Jeśli macie jakieś pytania proszę pisać na e-maila: cojestwolne-1986@wp.pl
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-10-30 18:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma pod słońcem , strata czasu i zdrowia 460 negatywnych komentarzy usuniętych o czymś świadczy i jak pracownik napisał Panie Mirku paru kolesi niekompetentnych należy pogonić włącznie z Paną Kadrową.

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Poland Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x