Gzella Sp. z o.o.

Osie

Opinie o Gzella Sp. z o.o.

lula 2015-10-11 10:54:04
słuchajcie naprawdę jest tak jak opisują tu dziewczyny ,ja pracuję od niedawna w sklepie tyram(usunięte przez administratora) z jęzorem do pasa ,wieczne kontrole ,wiecznie coś ,wszystko co jest na tym forum napisane to prawda i żałuję że przyszłam tu do pracy
5
baśka 2015-10-30 13:00:42
a weź się koleżanko nie przejmuj wpisami, ważne że moim zdaniem wyroby mięsne mają na poziomie i to jest dla mnie najważniejsze. a jak idziesz np. do nich na zatrudnienie na sprzedawcę to przecież wiadomo czego możesz się spodziewać, nie rozumiem więc twojego narzekania tutaj. ja osoibiście sprzedawać nie chcę więc idę na specjalistę ds. marketingu
berat 2015-10-30 15:13:03
Hej mozemy popisac w wiadomosci prywatnej w e-mail? mam pytanko w sprawie z gzella.
2
tomasz 2015-11-05 16:14:51
czy ktoś miał jakieś doświadczenie z pracą u nich jako Referent ds. kontrolno - inwentaryzacyjnych, chodzi mi konkternie o Koszalin? Pracowałem kiedyś na podobnym stanowisku, wiec mam doświadczenie, a tu widze na start dostaje się umowe o prace, to naparwde dobre warunki plus ubezpieczenie na życie jeszcze.
romeko 2015-11-08 00:54:04
trafiła mi się teraz oferta pracy jako Referent ds. kontrolno - inwentaryzacyjnych i nie wymagają dużego doświadczenia bo tylko 1 rok, a poza tym napisali, że od razu ma sie szkolenie na start jedno, a potem są jeszcze inne, wiec to na plus, z eforma daje takie możliwości do rozwoju jednak, co o tym sadzice?
hyhy 2015-11-10 03:56:55
@tomasz - nie przypuszczałem, że dają tutaj zatrudnienie w oparciu o umowy o pracę. Szefostwo dba o pracowników, więc na pewno i atmosfera dopisuje wszystkim.
5
hola 2015-11-12 12:11:40
(usunięte przez administratora) to jeszcze nie jest powód do wychwalania firmy. potwierdzą to pewnie i sprzedawcy w Gzelli
biko 2015-11-23 10:50:45
Podajcie jakieś kwoty odnośnie zarobków np. Kierownik Sklepu
9
mini_julia 2015-12-01 14:08:38
witam wszystkich... praca w gzelli jest super...fakt ze to ciezka praca ale za cos nam placa.... umowa o prace jest ubezpieczenie i socjal....
klik 2015-12-02 16:32:16
no pewnie nie sa tez jakies najwieksze ale na pewno da sie wyzyc, powiem ze i mnei to interesuje jakiej mniej wiecej sa wysokosci. bo fakt ze juz oferuja umowe o prace to jest duzy plus
ania 2015-12-02 17:12:57
ten miły komentarz napisał zapewne ktoś komu zależy na nowych naiwnych pracownikach, kasa ładna hmm jak za 12 h pracy dzień w dzień to oni grosze płacą.
1
Giolla 2015-12-12 19:49:02
Sporo sprzedawców potrzebują do centrów handlowych, głównie właśnie na stoiska wędliniarskie, bardzo ładne sa z reguły nawet smaczne mają produkty, czy wie ktoś jakie tam są umowy, bo potrzebuje pracy raczej na krótko
iza 2016-01-05 12:23:59
równiez widiałam te oferty pracy wiem, ze nie tyczą się chyba jednego miasta miasta ale kilku oddziałów w kraju, poza tym praca na stoisku wedliniarskim nie jest zła, masz umowe i co dziennie nie musisz byc w pracy
iza 2016-01-07 18:17:30
Poza tym gdyby jeszcze byl tos zainteresowany jakas kobieta to szukaja sprzataczki w Bydgoszczy, daja umowe o prace na czas nieokresolny i 1800 zł wynagrodzenia
ona 2016-01-08 08:55:55
jeszcze mało wiecie
2
Pysia 2016-01-09 12:00:39
OmijajCię ta firmę z daleka !
2
leges 2016-01-09 21:52:55
Chętnie bym się jednak dowiedział czegoś więcej na temat tej firmy, bo wiem, że operują w branży mięsnej, ich produkty są selekcjonowane i bardzo dobrej jakości.
wilkor 2016-01-17 17:36:05
@leges zawsze możesz na rozmowie się dowiedzieć czegoś więcej o firmie albo poprostu poczytaj na ich stronie. Ja aplikowałem na stanowisko product manager bo wystarcza roczne doświadczenie
As 2016-01-19 17:49:57
No to stanowisko product manager nawet fajne, ale niestety ja z Warszawy, więc to za daleko. Dlatego też myślę nad zatrudnienem u nich jako sprzedawca, tyle, że ogłoszenie jest z początku listopada i nie wiem czy wciąż jest aktualne... Może ktoś z was wie?
2
Ja 2016-01-21 11:50:30
Oni tylko tak ładnie pisza
popart 2016-01-21 17:51:26
no żeby dojechać do świecia np. to trochę tak :D ja jestem z tych okolic szczecina i na razie szukam u nich pracy na stanowisku sprzedawcy w branży mięsnej
bartek 2016-01-23 20:04:47
Fajne te oferty w sumie. Niby praca na stoisku mięsnym nie jest spełnieniem marzeń, ale wydaje mi się, że Gzella podchodzi do sprawy poważnie i dobrze traktuje pracowników @popart.
wika 2016-01-25 20:14:10
Ja podobnie jak popart bede aplikowała tutaj jako sprzedawca. Sama bardzo czesto robię tu zakupy, szczególnie uwielbiam ich salami, te pokrojone nie traci pieprzu z boków, jak salami innych marek.
Ciotka 2016-01-28 20:28:54
Czy Sprzedawca na stoisku wędliniarskim Gzella w Gdańsku jest nadal aktywną ofertą, chociaż jest z grudnia? Potrzebuje pracy, a to dobra oferta z tego co widzę
Młoda 2016-01-30 17:29:11
Cała prawda w 100%
hm 2016-01-31 11:49:41
o sponsorowaniu komentarzy pierwsze słyszę, ale wydaje mi się, że to ważne, by lubić i cenić markę, dla której się pracuje. Wtedy lepiej podchodzi się do pracy :)
ill 2016-02-03 12:05:59
Powiem wam, że Gzella chyba straciła kontrolę i właśnie szukają marketingowca. Po przeczytanych opiniach, chętnie podjąłbym się takiego wyzwania, to musi być opłacalna praca :)
1
natka 2016-03-01 20:20:40
łatwo tak mówić, a jednak sytuacje bywają różne. Często umowę się podpisuje bez czytania, bo zależy komuś na czasie, a takie kwiatki wychodzą. Gzella na tym straci, jeśli nie zmienią lekko podejścia :)
Ola 2016-03-08 12:09:03
jeszcze tak kombinatorskiego podejscia do pracownika nie widziałam, atmosfera gorzej niż fatalna przy tym...
1
Giolla 2016-03-08 12:25:03
No ja np. wszystkie umowy czytam, to chociaż tyle mogę zrobić dla samej siebie, aczkolwiek no nie powiem, że znam osoby, które oby szybciej, oby prędzej
krzysiek 2016-03-09 17:21:36
chciał bym wszystkim polecić wszystkim sklep na Rydla zawsze świeży towar i miła obsługa nikt tam nie robi łaski super dziewczyny aby tak dalej gratulacje dla szefa !!!
tomasz 2016-03-10 12:32:07
wydaje mi się, że o samą atmosferę to dbają przede wszystkim pracownicy, ale to wszystko może się zmienić, na pewno wiem, ze jako sprzedawca to u nich można zarobić do 3 tys.
hubert 2016-03-18 14:55:34
na pewno teraz jest oferta jako Sprzedawca - Stoisko Wędliniarskie głównie, wiec oczywiście trzeba mieć książeczkę z sanepidu no i doświdczenie jest mile widziane.
2ddd 2016-04-04 10:37:23
Cześć, mam takie pytanie, jakie warunki panują w firmie, jakie możliwości są tutaj, bo ja nie do końca ogarniam jakie tu macie umowy i czy się opłaca, pozdro
xyz 2016-04-08 14:54:38
Omijać szerokim łukiem, bardziej chyba nie trzeba tłumaczyć.
1
jurka 2016-05-04 10:40:05
Nie wiem czy przesadzacie cy nie ale widizałąm ofertę o pracę jako sprzedawca, daja umowę o pracę! To zle?
hubert 2016-05-07 16:11:01
Hej a jak tam warunki w dziale technicznym? Widziałem u nich ogłoszenie i wiem, że na pewno trzeba mieć doświadczenie min. 2 lata mieć uprawnienia elektryczne i eksploatacyjne. Tyle, że nie wiem co oferują w zamian jeśli ktoś coś wie dajcie znać bardzo mi to pomoże!
romeko 2016-06-15 23:31:09
Dla mnie idealne jest to, że jest szansa u nich na odpowiednią opiekę medyczną, bo wkońcu nawet o takie benefity socjalne jest ciężko, bo jak wciskają śmieciówki to od razu odmawiają takim urozmaiceniom. Dobrze, że u nich jest inaczej, a wypłata terminowa?
edfr 2016-06-17 22:45:17
no pewnie to abrdz wazne jest..teraz szukaja tez kierownika regionalnego w kilku wojewodztwach oferuja m.in. zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę atrakcyjny system wynagrodzeń zależny od wyników pracy
fv 2016-06-18 12:01:00
no pewnie ze tak ja tam bardzo cenie firmy ktore wlasnie cos takiego oferuja swoim pracownikow..dla mnie wazana jest atmosfera wynagrodzenie i dodatkowe benefity
Ania 2016-06-22 05:41:24
Przecież to jest strona reklamująca gzelle,,,ani jeden z moich obecnych komentarzy nie pojawił się a kilkadziesiąt z poprzedniego roku napisanych przez wiele osób z całej Polski po prostu usunęli bo były niepochlebne
1
eio 2016-06-22 10:05:43
a o jakich konkretnie mówisz benefitach? opisz proszę., Sprzedawca do Delikatesów Mięsnych Gzella w Toruni też takie dostanie jak teraz szukacie?
romeko 2016-08-01 16:42:06
Chyba już nie szukają technologa @ula, ale może na dniach pojawi się jakaś informacja, że będą oferty pracy.
Izuniaaa 2016-09-01 15:31:43
Co wy wiecie na temat tej sieci..? Marne pieniadze, tyra po 13 godzin, grozby zwolnienia dyscyplinarnego za pomyłkę, niedlugo kontrola zacznie wpadac z karabinami zeby wiekszy szum robic. Niestety, pracownik za ladą jest ostatnim smieciem w oczach pani prezes a gdyby nie ci ludzie to by sama nie miala co jesc! Zero poszanowania. Ale smialo, aplikujcie, powodzenia.
4
tomasz 2016-09-01 15:38:30
wydaje mi się, ż u nich teraz jest dobra oferta jesli chodzi o prace, bo jest jedna jako Sprzedawca na stoisku wędliniarskim i to też premie dobre się zdarzają jak widze na tym stanoiwsku.
koka 2016-09-21 17:43:34
Pracowalam na sklepie i na stoisku - bo to dwie rozne sprawy patrzcie dobrze w ogloszenie- i zdecydowanie polecam na stoisku- to jest zupelnie inny klimat i pieniadze niz sklepy.
lkhgfgg 2016-09-21 21:28:43
@ tomasz - serio sa premie na takim stanopwisku? cos mi sie wydaje że chyba jednak cos ci sie pomyliło. Chociaz, być moze to ja sie myle. Aler tak czy inaczzej na chwile obecną nie ma przyjec na to stanowisko
Zuza 2016-09-23 11:02:04
Popieram cie kobieto coś się wie i jak człowiek patrzy jak kierowniczka mobbing prowadzi nad pracownikami a wyższe stanowiska nie widzą lub nie chcą widzieć nie dziwie się ze odchodzą bardzo miłe dziewczyny i pracowite to dzięki zasługi kierowniczka sklepu która szantażujest i zastraszającym pracownice i zawsze czastosowanie ona wychodzi Brak słów
Zuza 2016-09-23 11:04:34
Popieram cie kobieto coś się wie i jak człowiek patrzy jak kierowniczka mobbing prowadzi nad pracownikami a wyższe stanowiska nie widzą lub nie chcą widzieć nie dziwie się ze odchodzą bardzo miłe dziewczyny i pracowite to dzięki zasługi kierowniczka sklepu która szantażujest i zastraszającym pracownice i zawsze czastosowanie ona wychodzi Brak słów
jurka 2016-09-23 12:31:10
A jak wyglada to wszystko na stanowisku sprzedawcy czy przez wszystkie godziny pracy jest sie samemu przy stoisku czy pracuje sie na zmiany? Samemu chyba cieżko wystać , teraz właśnie widzę ogłoszenia na sprzedawcę ile oferuja najniższa krajowa? Czy zlecenie dają?
Zostaw swoją opinię o Gzella Sp. z o.o. - Osie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.