Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
elwa - 2014-08-19 22:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziś wszedzie jest cieżko, nie marudzcie, pracować trzeba i tyle
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-20 10:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elwa - 2014-08-19 22:42:31]:
Jasne jest ciężko, bo nie ma w dzisiejszych czasach lekkiej pracy i jasne trzeba pracować, ale chyba nikt nie ma zamiaru pracować charytatywnie i nikt nie powinien być okradany przez swojego pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
Ta jedyna - 2014-08-26 13:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pani z kadr jest super olewa wszystkich
zdjecie uzytkownika
Obit - 2014-08-29 09:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy mogą być nie najlżejsze, ponieważ naszemu narodowi wiele do szczęścia nie potrzeba. Możemy tylko narzekać, a i tak robimy swoje. Poza tym bywały dużo gorsze zakłady niż Gzella. A u nich jeszcze funkcjonuje działalność logistyczna, więc może w tym przypadku warunki pracy są nieco lepsze?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-14 01:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
220 osób chętnych? Szczerze wątpię, zawsze szuka się argumentów żeby ktoś przestał marudzić i mieć święty spokój. Manipulacja i tyle. Co do tajemniczych klientów to chyba staje się coraz powszechniejsza sprawa... Może w takim razie przydałaby się jakaś zewnętrzna kontrola w sklepie? Tak bez uprzedzenia ;)
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-28 21:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (20)
Czy w tym wątku nic sie nie działo czy wszystkie posty poszły do usunięcia?... ktoś coś wie o Gzelli? Jakie wynagrodzenie ? Atmosfera do zniesienia? Można liczyć na zrozumienie jak dziecko się przechowuje z dnia na dzień ? Każde informacje będą pomocne, kompletnie nic nie wiem o firmie a miałam składać CV
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-11-02 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A jak się pracuje w dyrektorem finansowym?
Co możecie powiedzieć o nim, jego kompetencjach?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-11-05 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Chyba komentarze zostały usunięte poprzez zmiany tutaj na forum, zobaczcie na górze sa zakładki jak na ich stronie internetowej, jest kariera, o nas, historia, nagrody i tak dalej. Chyba wcale nie chodził o usunięcie negatywnych wpisów, bo pozytywne tez zniknęły, dziwna sprawa. Trzeba teraz forum odbudować, wie ktoś może czy warto do nich aplikować?
zdjecie uzytkownika
RUDA - 2014-11-17 17:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
PRACUJĘ W TEJ FIRMIE PRAWIE DWA LATA I JEST CORAZ GORZEJ,TALONY NA ŚWIĘTA CORAZ NIŻSZE A PREMIĘ RZADKO MOŻNA DOSTAĆ, (usunięte przez administratora) A RESZTA MUSI SAMA SOBIE RADZIĆ,MASAKRA NIKOMU NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
figofago - 2014-11-18 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Hej ja pracuje jako sprzedawca w Wawie od października i jestem bardzo zadowolona.
Wynagrodzenie dostalam super, praca jest lightowa pod warunkiem, że lubi się pracę przy wędlinach:)
(usunięte przez administratora). Rada: nie słuchać plotek, nie mieszać się w nie i jest ok pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
hola - 2014-11-19 03:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RUDA - 2014-11-17 17:59:43]:
no ale o co w sumie te pretensje... postaw się na jej miejscu. Ona również ma plany i minima które musi zrealizować więc oczywiste jest , że zrobi przede wszystkim to co pomoże jej powiększyć swój wynik. Oczywiście wiadomo, że powinno zajmować się wszystkimi w podobnym stopniu,.. ale weź to jej tłumacz...
zdjecie uzytkownika
gggg - 2014-12-03 07:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie po premi tylko jest dodatkowa premia
zdjecie uzytkownika
bonifacy - 2014-12-17 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem jaki jest sezon, święta-nowy krok-budżety - ale czy jest szansa że jeszcze w 2014 będa przerpowadzone jakieś rekrutacje i ogólnie czy kogokolwiek jeszcze mogą i chcą przyjąć? bardzo ze względów osobistych zależy na pracy w tej branży i akurat w tej firmie, czy mam teraz szansę na zatrudnienie u nich?
zdjecie uzytkownika
nowa- gzella - 2014-12-18 22:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podjęłam prace w grudniu.Czekam na pierwsza wypłatę do będę wiedzieć co do pensji. Rozmowa o pracę przebiegła normalnie bez jakiś głupich pytan, Jest odpowiedzialność materialna.Sprzedajesz,sama robisz zamówienia tzn. z współpracownikami,nie ma przerw.praca na zmiany.niedziele wolne o to jest plus. róże opinie nsie słyszy.(usunięte przez administratora)do tego dochodzą premie różnego rodzaju które możesz mieć lub nie.Zobaczymy dalej. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2014-12-22 19:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo nadgodzin z powodu braku pracowników-Szczecin.(usunięte przez administratora).Zbyt dużo pracy !!!!Ciężko.Ciągle przerzucają pracowników na inne sklepy.Rotacja pracowników duża.
zdjecie uzytkownika
PRZEMEK - 2015-01-01 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ILE MOZNA ZAROBIC NA ROZBIORZE I PRZY JAKICH GODZINACH
zdjecie uzytkownika
fagofigo - 2015-01-01 17:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma jest super
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-01-02 12:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem zainteresowany mozliwościa podjęcia pracy w Gzella, możecie napisac jakaś luźną opinię, bo nie chce się sugerowac tymi nieaktualnymi, czy opisem kariery na ich stronie internetowej. @RUDA, w ogóle to fajnie, że macie jakieś bony na święta, bo wiele firm w ogóle czegoś takiego nie daje. Coś jeszcze jest w tym socjalu?
zdjecie uzytkownika
nowa- gzella - 2015-01-05 21:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnego socjalu nie ma.
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
Stupax - 2015-01-31 01:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie najbardziej zaintrygował Gzella Logistics. Raptem 70 samochodów dostawczych i 30 naczep robi swoje. Ciekawe tylko, czy będą tak dalej się rozwijać, bo tą flotkę trzeba będzie powiększyć. Mam nadzieję, że w razie czego nie poprzestaną tylko na sprzęcie ale również i na pracownikach. Sądząc po zaangażowaniu powinno to być normalny krok.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-01 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2014-11-05 00:46:18]:
dziadostwo , nie polecam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spokojnie bez nacisku luzna rozmowa odpowiedzi na wzajemne pytania zacheta do podjęcia pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-02-04 19:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Mnie interesuje praca kontroler wewnętrzny , pojawiło się ogłoszenie w ponedziałek .Wie ktoś jakie zarobki na tym stanowisku ?pozdrawiam
Robert
zdjecie uzytkownika
ktopku - 2015-05-02 00:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co, widziałam dziś, ze szukają do Gzella ner Kierownika sklepu w Rogoźnie, ja myślę że spoko oferta, bo oferują umowę o pracę i system premiowy a nie mają zbyt dużych wymagań, bo oczekują min. umiejętność planowania i ogranizacji pracy, doświadczenie w pracy w handlu. Sam się zastanawiam czy nie zmienić roboty
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gzella Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie