Gzella Sp. z o.o.

Osie

Opinie o Gzella Sp. z o.o.

anatolll 2015-01-16 18:36
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
7
xyz 2015-02-01 19:14
dziadostwo , nie polecam
7
adam 2015-02-03 16:02
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
7
ona 2015-03-12 21:18
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
5
ona 2015-03-13 16:31
powiodło się?
sarna 2015-07-21 20:53
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
4
nicola 2015-08-31 15:44
GZELLA ROGOZNO SUPER SPRAWA POZDRAWIA ZADOWOLONY KLIJENT
2
Lilka 2015-09-09 20:07
Załogo Kolbego bardzo dziękuje pani Magdzie Nadolnej-Stosik ( za wszystko a jest tego dużo) dziękujemy i liczymy na dalszą współpracę.
2
gzelka 2015-09-13 18:14
Popieram,zupełna racja :)
2
lula 2015-10-11 10:54
słuchajcie naprawdę jest tak jak opisują tu dziewczyny ,ja pracuję od niedawna w sklepie tyram(usunięte przez administratora) z jęzorem do pasa ,wieczne kontrole ,wiecznie coś ,wszystko co jest na tym forum napisane to prawda i żałuję że przyszłam tu do pracy
16
baśka 2015-10-30 13:00
a weź się koleżanko nie przejmuj wpisami, ważne że moim zdaniem wyroby mięsne mają na poziomie i to jest dla mnie najważniejsze. a jak idziesz np. do nich na zatrudnienie na sprzedawcę to przecież wiadomo czego możesz się spodziewać, nie rozumiem więc twojego narzekania tutaj. ja osoibiście sprzedawać nie chcę więc idę na specjalistę ds. marketingu
berat 2015-10-30 15:13
Hej mozemy popisac w wiadomosci prywatnej w e-mail? mam pytanko w sprawie z gzella.
2
hola 2015-11-12 12:11
(usunięte przez administratora) to jeszcze nie jest powód do wychwalania firmy. potwierdzą to pewnie i sprzedawcy w Gzelli
biko 2015-11-23 10:50
Podajcie jakieś kwoty odnośnie zarobków np. Kierownik Sklepu
16
mini_julia 2015-12-01 14:08
witam wszystkich... praca w gzelli jest super...fakt ze to ciezka praca ale za cos nam placa.... umowa o prace jest ubezpieczenie i socjal....
4
ania 2015-12-02 17:12
ten miły komentarz napisał zapewne ktoś komu zależy na nowych naiwnych pracownikach, kasa ładna hmm jak za 12 h pracy dzień w dzień to oni grosze płacą.
5
ona 2016-01-08 08:55
jeszcze mało wiecie
6
Pysia 2016-01-09 12:00
OmijajCię ta firmę z daleka !
12
Ja 2016-01-21 11:50
Oni tylko tak ładnie pisza
2
Młoda 2016-01-30 17:29
Cała prawda w 100%
2
hm 2016-01-31 11:49
o sponsorowaniu komentarzy pierwsze słyszę, ale wydaje mi się, że to ważne, by lubić i cenić markę, dla której się pracuje. Wtedy lepiej podchodzi się do pracy :)
ill 2016-02-03 12:05
Powiem wam, że Gzella chyba straciła kontrolę i właśnie szukają marketingowca. Po przeczytanych opiniach, chętnie podjąłbym się takiego wyzwania, to musi być opłacalna praca :)
1
natka 2016-03-01 20:20
łatwo tak mówić, a jednak sytuacje bywają różne. Często umowę się podpisuje bez czytania, bo zależy komuś na czasie, a takie kwiatki wychodzą. Gzella na tym straci, jeśli nie zmienią lekko podejścia :)
Ola 2016-03-08 12:09
jeszcze tak kombinatorskiego podejscia do pracownika nie widziałam, atmosfera gorzej niż fatalna przy tym...
11
Giolla 2016-03-08 12:25
No ja np. wszystkie umowy czytam, to chociaż tyle mogę zrobić dla samej siebie, aczkolwiek no nie powiem, że znam osoby, które oby szybciej, oby prędzej
krzysiek 2016-03-09 17:21
chciał bym wszystkim polecić wszystkim sklep na Rydla zawsze świeży towar i miła obsługa nikt tam nie robi łaski super dziewczyny aby tak dalej gratulacje dla szefa !!!
tomasz 2016-03-10 12:32
wydaje mi się, że o samą atmosferę to dbają przede wszystkim pracownicy, ale to wszystko może się zmienić, na pewno wiem, ze jako sprzedawca to u nich można zarobić do 3 tys.
xyz 2016-04-08 14:54
Omijać szerokim łukiem, bardziej chyba nie trzeba tłumaczyć.
11
jurka 2016-05-04 10:40
Nie wiem czy przesadzacie cy nie ale widizałąm ofertę o pracę jako sprzedawca, (usunięte przez administratora) To zle?
1
Ania 2016-06-22 05:41
Przecież to jest strona reklamująca gzelle,,,ani jeden z moich obecnych komentarzy nie pojawił się a kilkadziesiąt z poprzedniego roku napisanych przez wiele osób z całej Polski po prostu usunęli bo były niepochlebne
4
koka 2016-09-21 17:43
Pracowalam na sklepie i na stoisku - bo to dwie rozne sprawy patrzcie dobrze w ogloszenie- i zdecydowanie polecam na stoisku- to jest zupelnie inny klimat i pieniadze niz sklepy.
kewiatki latki 2016-09-25 21:49
@n Zuza -- ale naprawde jest az tak słabo? i nieb rpzesadzasz w tym co piszeszm ani odrobinkę ??????
2
kamcia torun 2016-10-25 16:09
Majac dobry zespol i odpowiedzialna kierowniczke to zarobic mozna i to dosc ladnie a to dlatego ze mamy prowizje... premiowanie jest badz nie ma zalezne to jest od efektu pracy... pracuje dwa lata i naprawde jest ok .dla Pracusi POLECAM.
toruń 2016-11-04 19:15
co ty piszesz ,ładnie można zarobić -tyrasz po 13h dziennie ciągłe nadgodziny ponad 200 h miesięcznie a pensja ok 1700 złoty wyzysk i jeszcze raz wyzysk przerw śniadaniowych nie ma ja pracuje długo ale jeszcze nigdy nie miałam przerwy na śniadanie jesz w locie wymogi tak ale ty jako pracownik nie masz żadnych praw
12
iwona 2016-11-17 21:04
szukają znowu do pracy w sklepach
jeżeli chce ktoś pracować po 200 godzin albo i więcej w miesiącu to proszę
(usunięte przez administratora)
8
Olech 2016-11-25 14:41
Po rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie marka straciła w moich w oczach.
Proszę państwa jakieś szkolenia sobie zorganizujcie z rozmów kwalifikacyjnych chociaż to raczej też nie pomoże :)
Najlepsza była Dyrektorka kadr normalnie w skali braku pojęcia od 1 do 10 daje jej 10 punktów :)
10
Wytrwały 2016-12-15 03:48
Firma jak firma można pracować zarobić tez się da jako tako. Ja pracuje na produkcji nowy kierownik Karol i zaraz inaczej się pracuje widać że zaczyna firma ściągać ludzi z pojęciem mam nadzieję że na pensji też to się odbije bądźmy dobrej myśli....Pozdro
3
Jagosa 2016-12-15 23:24
Najgorsze w pracy gzelli jest praca z kierownikami , przez nich nie zatrudnia sie nowych osob bo wymagaja zeby nowa osoba na wejsciu wszystko umiala dlatego jest tyle nadgodzin , powinni zrezygnowac z kierownikow na sklepie wtedy pracownicy mieli by rowne prawa i nie bylo by takiej szopki na sklepach w szczecinie . Na rozmowie o prace mowia ladnie ale jak przyjdzie co do czego kierownicy traktuja jak smiecia nowego pracownika nie daja mozliwosci przyuczenia , ogromna presja , kierownik zrobi cos zle pracownik nie moze zwrocic uwagi bo od niego kierownika premia zalezy czy dostaniesz czy nie a kierownik wytknie ci kazdy maly blad .
7
Zosia 2017-01-25 08:01
Po studiach zaocznych? A co to ma do jej wiedzy? Student zaoczny musi o wiele więcej czasu poświęcić na samodzielną naukę, dostaje tylko drogowskaz a sam musi ułożyć drogę, ktoś tu nie ma pojęcia o czym pisze.
Byłam pracownikiem 2017-02-21 18:59
Najgorsza firma,w jakiej przyszło mi pracować. Przykre,ale prawdziwe. Trzymajcie się od nich z daleka.
11
były pracownik 2017-03-01 13:09
wykorzystują ludzi,praca po 14 godz bo brak ludzi,ciagle ktoś przychodzi i odchodzi,a dla nich to jak to powiedzieli nie ten to inny,na umowie mała kwota stała od której liczą urlop i chorobowe,mówią że to tylko na papierku a tak naprawdę dostaje się więcej ale tak nie jest,ciągłe kontrole wewnętrze i minusowe punkty za które odciągaja kase z wypłaty,stare mięso mieszane ze świeżym,albo stare pieczone w piecach i sprzedawane po 2/3 dni,z wypłaty odciągaja za straty....szynki po terminie sprzedawane w promocji....nie polecam nie dość że ciężko na nich pracujesz to jeszcze musisz im za to zapłacić
8
Monika 2017-03-05 14:31
Witam, Staram się o stanowisko koordynatora regionu, mam bardzo duże doświadczenie również w zakresie szkoleń nowych pracowników, czy ktoś może wie jakie wynagrodzenie można otrzymać na takim stanowisku w Gzelli ?
MałaMi 2017-03-16 22:48
Moja szwagierka pracuje w tej firmie w Warszawie. Dla mnie to istna kpina.
Po pierwsze umowa niby na ma na czas nieokreślony, na pełny etat, a kwota zarobków na umowie to 800 czy 900 zł, z tym że pod spodem firma się zabezpieczyła i małym druczkiem napisane jest, że pracownik nie może dostać mniej niż najniższa krajowa. Dzieję się tak dzięki jakimś tam premiom i dodatkom, ale gdzie tu sens jak tej premii wychodzi więcej niż normalnego zarobku? Po drugie ostatnio mieli zwolnienia przez to rzucana jest, a to na jeden sklep, a to na drugi czy trzeci lata między tymi sklepami jak kot z pęcherzem i na żadnym stanowisku nie może dojść do ładu bo "chata" nie ułożona, bo zamówienie nie zrobione. A jak to ogarnąć jak codziennie gdzie indziej i kto inny na sklepie.
Było tak, że koordynatorka potrafiła zmienić jej grafik po 3 razy w ciągu miesiąca bez żadnego uzgadniania z nią czy możliwa jest taka zmiana i jak tu cokolwiek zaplanować czy załatwić. W wolny dzień potrafią wydzwaniać po kilka razy i ściągać ją do pracy bo ktoś tam nie przyszedł, a drugiemu coś wypadło i nie ma kto teraz pracować, a jak nie odbiera to jeszcze koordynatorka ma pretensje, że jak to tak ona śmie nie odbierać kiedy do niej się dzwoni, a jak szwagierka ostatnio próbowała się skontaktować z koordynatorką bo ważną sprawę dotyczącą pracy miała to dostała sms, że ta jest na urlopie i tyle.
Mogła bym jeszcze wyliczać, ale widzę, że wyszedł mi tutaj esej. :)
A na koniec dodam taki smaczek. Teraz trzeba rozliczać się z PIT no i szwagierka czekała na niego i czekała. Ostatnio się dowiedziała od koleżanki, że musi wejść na swoje konto pracownicze pobrać go i sama sobie wydrukować. Zero informacji od szefostwa czy od kadr, że w tym roku nastąpiła zmiana bo tak to dostawała w łapkę i musiała się podpisać, że otrzymała.

Przepraszam za brak ładu i składu w wypowiedzi.
Ja jako postronny obserwator odradzam podejmowanie pracy w tej firmie.
7
Dan 2017-03-17 01:01
Nie szanują pracowników, brak szkoleń dla kierowników sklepu i PO sklepu. Ostatnie miesiące to tylko liczą się utargi i targety do wyrobienie. Zabierają premie za co się tylko da. Inwentury zawsze wychodziły dobrze, a teraz jedna za drugą do zapłaty. Zatrudniają byle kogo bez doświadczenia byle miejsce zapchac. Pracownik jednego z lepszych sklepów z obrotami
4
Takulec 2017-03-22 11:32
Jaki socjal ????? Śmieszne SOCJAL ha ha Jedna osoba pracuje za 3 często nie ma czasu iść do toalety ...Praca w sklepie firmy gzella to kilka lat temu był prestiż jak i firma ,niestety obecnie jest wyzysk człowieka
5
obecny pracownik 2017-04-03 18:28
Szukają ludzi do pracy więc ostrzegam . Wszystko co tu jest napisane jest prawdą ludzi maja za nic , tyrasz po 200 h m-c albo i więcej ,umowa jest tak napisana żeby płacić jak najmniej za nadgodzina , brak przerw śniadaniowych , wieczna presja na utargi ,płacisz za inwentaryzacje bo jesteśmy odpowiedzialne materialnie za towar , a jak nie sprzedaż staroci to płacisz bo nie masz wpływu na zamawiany towar ,
Ludzie zastanówcie się czy warto poświęcać rodzinę bo cięgle jesteś w pracy . OSTRZEGAM
7
Anna 2017-04-04 22:37
Jest taka koordynatorka ... ,może trzeba powiedzieć, że jest takie forum, to niech sobie poczyta i zacznie szanować swoich pracowników, a nie się wydzierać na nich.
3
Lena 2017-04-09 22:22
Ja też mam niemiłe doświadczenia ze współpracy z koordynatorką, czy też trenerką... jak kto woli . Zarozumiała panienka, pozwalniała sprzedawców, a teraz ci co zostali zasuwają za pozostałych , bo Pani KOORDYNATOR nie potrafi znaleźć nowych pracowników
3
mega 2017-04-21 10:28
bardzo fajna firma
Annika 2017-04-23 00:42
Powiedziała Teresa
1
Zostaw swoją opinię o Gzella Sp. z o.o. - Osie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.