Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-01 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2014-11-05 00:46:18]:
dziadostwo , nie polecam
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-02-03 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-12 21:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-13 16:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiodło się?
zdjecie uzytkownika
ktopku - 2015-05-02 00:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co, widziałam dziś, ze szukają do Gzella ner Kierownika sklepu w Rogoźnie, ja myślę że spoko oferta, bo oferują umowę o pracę i system premiowy a nie mają zbyt dużych wymagań, bo oczekują min. umiejętność planowania i ogranizacji pracy, doświadczenie w pracy w handlu. Sam się zastanawiam czy nie zmienić roboty
zdjecie uzytkownika
sarna - 2015-07-21 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
zdjecie uzytkownika
nicola - 2015-08-31 15:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GZELLA ROGOZNO SUPER SPRAWA POZDRAWIA ZADOWOLONY KLIJENT
zdjecie uzytkownika
Lilka - 2015-09-09 20:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załogo Kolbego bardzo dziękuje pani Magdzie Nadolnej-Stosik ( za wszystko a jest tego dużo) dziękujemy i liczymy na dalszą współpracę.
zdjecie uzytkownika
gzelka - 2015-09-13 18:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram,zupełna racja :)
zdjecie uzytkownika
berat - 2015-10-30 15:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej mozemy popisac w wiadomosci prywatnej w e-mail? mam pytanko w sprawie z gzella.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-11-05 16:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś miał jakieś doświadczenie z pracą u nich jako Referent ds. kontrolno - inwentaryzacyjnych, chodzi mi konkternie o Koszalin? Pracowałem kiedyś na podobnym stanowisku, wiec mam doświadczenie, a tu widze na start dostaje się umowe o prace, to naparwde dobre warunki plus ubezpieczenie na życie jeszcze.
zdjecie uzytkownika
romeko - 2015-11-08 00:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafiła mi się teraz oferta pracy jako Referent ds. kontrolno - inwentaryzacyjnych i nie wymagają dużego doświadczenia bo tylko 1 rok, a poza tym napisali, że od razu ma sie szkolenie na start jedno, a potem są jeszcze inne, wiec to na plus, z eforma daje takie możliwości do rozwoju jednak, co o tym sadzice?
zdjecie uzytkownika
hyhy - 2015-11-10 03:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tomasz - nie przypuszczałem, że dają tutaj zatrudnienie w oparciu o umowy o pracę. Szefostwo dba o pracowników, więc na pewno i atmosfera dopisuje wszystkim.
zdjecie uzytkownika
biko - 2015-11-23 10:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Podajcie jakieś kwoty odnośnie zarobków np. Kierownik Sklepu
zdjecie uzytkownika
mini_julia - 2015-12-01 14:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich... praca w gzelli jest super...fakt ze to ciezka praca ale za cos nam placa.... umowa o prace jest ubezpieczenie i socjal....
zdjecie uzytkownika
klik - 2015-12-02 16:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie nie sa tez jakies najwieksze ale na pewno da sie wyzyc, powiem ze i mnei to interesuje jakiej mniej wiecej sa wysokosci. bo fakt ze juz oferuja umowe o prace to jest duzy plus
zdjecie uzytkownika
Giolla - 2015-12-12 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo sprzedawców potrzebują do centrów handlowych, głównie właśnie na stoiska wędliniarskie, bardzo ładne sa z reguły nawet smaczne mają produkty, czy wie ktoś jakie tam są umowy, bo potrzebuje pracy raczej na krótko
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-05 12:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
równiez widiałam te oferty pracy wiem, ze nie tyczą się chyba jednego miasta miasta ale kilku oddziałów w kraju, poza tym praca na stoisku wedliniarskim nie jest zła, masz umowe i co dziennie nie musisz byc w pracy
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-07 18:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym gdyby jeszcze byl tos zainteresowany jakas kobieta to szukaja sprzataczki w Bydgoszczy, daja umowe o prace na czas nieokresolny i 1800 zł wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
leges - 2016-01-09 21:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętnie bym się jednak dowiedział czegoś więcej na temat tej firmy, bo wiem, że operują w branży mięsnej, ich produkty są selekcjonowane i bardzo dobrej jakości.
zdjecie uzytkownika
wilkor - 2016-01-17 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@leges zawsze możesz na rozmowie się dowiedzieć czegoś więcej o firmie albo poprostu poczytaj na ich stronie. Ja aplikowałem na stanowisko product manager bo wystarcza roczne doświadczenie
zdjecie uzytkownika
As - 2016-01-19 17:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to stanowisko product manager nawet fajne, ale niestety ja z Warszawy, więc to za daleko. Dlatego też myślę nad zatrudnienem u nich jako sprzedawca, tyle, że ogłoszenie jest z początku listopada i nie wiem czy wciąż jest aktualne... Może ktoś z was wie?
zdjecie uzytkownika
popart - 2016-01-21 17:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no żeby dojechać do świecia np. to trochę tak :D ja jestem z tych okolic szczecina i na razie szukam u nich pracy na stanowisku sprzedawcy w branży mięsnej
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-01-23 20:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne te oferty w sumie. Niby praca na stoisku mięsnym nie jest spełnieniem marzeń, ale wydaje mi się, że Gzella podchodzi do sprawy poważnie i dobrze traktuje pracowników @popart.
zdjecie uzytkownika
wika - 2016-01-25 20:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja podobnie jak popart bede aplikowała tutaj jako sprzedawca. Sama bardzo czesto robię tu zakupy, szczególnie uwielbiam ich salami, te pokrojone nie traci pieprzu z boków, jak salami innych marek.
zdjecie uzytkownika
Ciotka - 2016-01-28 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Sprzedawca na stoisku wędliniarskim Gzella w Gdańsku jest nadal aktywną ofertą, chociaż jest z grudnia? Potrzebuje pracy, a to dobra oferta z tego co widzę
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2016-01-30 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała prawda w 100%
zdjecie uzytkownika
hm - 2016-01-31 11:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o sponsorowaniu komentarzy pierwsze słyszę, ale wydaje mi się, że to ważne, by lubić i cenić markę, dla której się pracuje. Wtedy lepiej podchodzi się do pracy :)
zdjecie uzytkownika
ufok - 2016-02-02 19:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wika - 2016-01-25 20:14:10]:
Gzella daje umowy ocierające się o śmieciówki. Na umowie jakieś śmieszne pół etatu. Do najniższej dopłacają różnicę z twojej premii. Czyli tak naprawdę nie masz premii. Żenada
zdjecie uzytkownika
ill - 2016-02-03 12:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam, że Gzella chyba straciła kontrolę i właśnie szukają marketingowca. Po przeczytanych opiniach, chętnie podjąłbym się takiego wyzwania, to musi być opłacalna praca :)
zdjecie uzytkownika
pola - 2016-02-25 22:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma KRZAK!!!!! Nie polecam nikomu. Na umowie grosze a resztę dopłacają w formie premii - czyli nędza!! Praca po 13-15h dziennie. Nie przestrzegają czasu pracy,a o przerwie można zapomnieć. Przy inwentaryzacji płaci się nawet po 300zł od pracownika. Nie poleciłabym nawet najgorszemu wrogowi!!!!
zdjecie uzytkownika
cyk - 2016-02-28 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele osób ostatnio narzeka tu na Gzellę, a ja powiem wam, że wina zawsze leży po środku/ @pola, mogłaś się nie godzić na wypłacanie kasy w formie premii, przecież firma nie mogłaby się sprzeciwić wszystkim, bo wiecznie nie ,mieliby chętnych
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-01 15:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mysle ze niema sie co za duzo rozpisywac niezeleznie w jakim regionie Polski jest gzella nic to niezmieni ze jest masakra czlowiek niejest robotem ktory ma zapierdalac cale zycie i je zmarnowac dla jakiejs [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy ktora widzi tylko pieniadze ale wszystko sie kiedys zemsci predzej czy pozniej zostanie wam to odplacone i przestancie odswiezac te wedliny i myc bo to juz smieszne sie robi pozatym niepierdolcie ze to wedliny z borow to tylko nazwa nic wiecej tak naprawde to niema nic wspolnego z wyrobami z borow sama chemia
zdjecie uzytkownika
natka - 2016-03-01 20:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łatwo tak mówić, a jednak sytuacje bywają różne. Często umowę się podpisuje bez czytania, bo zależy komuś na czasie, a takie kwiatki wychodzą. Gzella na tym straci, jeśli nie zmienią lekko podejścia :)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-03-08 12:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze tak kombinatorskiego podejscia do pracownika nie widziałam, atmosfera gorzej niż fatalna przy tym...
zdjecie uzytkownika
Giolla - 2016-03-08 12:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja np. wszystkie umowy czytam, to chociaż tyle mogę zrobić dla samej siebie, aczkolwiek no nie powiem, że znam osoby, które oby szybciej, oby prędzej
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2016-03-09 17:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciał bym wszystkim polecić wszystkim sklep na Rydla zawsze świeży towar i miła obsługa nikt tam nie robi łaski super dziewczyny aby tak dalej gratulacje dla szefa !!!
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2016-03-10 12:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że o samą atmosferę to dbają przede wszystkim pracownicy, ale to wszystko może się zmienić, na pewno wiem, ze jako sprzedawca to u nich można zarobić do 3 tys.
zdjecie uzytkownika
Anonim33 - 2016-03-15 18:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zostawiam taką opinię, ponieważ zostałam drastycznie potraktowana w sklepie, dotychczas przebywałam w tym sklepie, lecz rzadko, aczkolwiek smakowały mi wybrane wędliny, ale bezczelna obsługa oraz nieświeże mięso doprowadziło do tego że moja noga więcej w tym sklepie nie postanie :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hubert - 2016-03-18 14:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno teraz jest oferta jako Sprzedawca - Stoisko Wędliniarskie głównie, wiec oczywiście trzeba mieć książeczkę z sanepidu no i doświdczenie jest mile widziane.
zdjecie uzytkownika
mariola - 2016-04-04 08:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moja siostra pracuje w tej firmie na pomorzu, powiem wam jedna sytuacje: DZIEWCZYNY ZAMAWIAJA NP 10 KG PIERSI Z KURCZAKA I CO DOSTAJA GO ALE Z DATA WAZNOSCI DO JUTRA , I CO ONE BIEDNE MAJA Z TYM ZROBIC? albo sprzedadza albo same to kupia.. CHORE TO JEST
zdjecie uzytkownika
2ddd - 2016-04-04 10:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, mam takie pytanie, jakie warunki panują w firmie, jakie możliwości są tutaj, bo ja nie do końca ogarniam jakie tu macie umowy i czy się opłaca, pozdro
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-08 14:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać szerokim łukiem, bardziej chyba nie trzeba tłumaczyć.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2016-04-11 20:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Ja sobie chwale prace w Gzelli- Pomorskie ALE ja pracuje na STOISKU nie na sklepach a to jest ogromna roznica - przede wszystkim brak miesia, serow, tych calych przetowrow - na stoisku lada mala duzo pracy nie ma a fajna atmosfera. Nie mecza o jakies straty itd, bo wszystko i tak market pokrywa. Ja polecam ale STOISKA nie sklepy.
zdjecie uzytkownika
zadowolony pracownik - 2016-04-12 21:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mariola - 2016-04-04 08:42:07]:
nie prawda,jesli faktycznie taka sytuacja sie pojawia i sie nie sprzeda mozna zamrozic i zrobic utylizacje z racji ze towar miał krótka date,firma raczej współpracuje ze sklepami,trzeba tylko umiejetnie kierowac sklepem
zdjecie uzytkownika
zadowolony sprzedawca - 2016-04-19 09:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony pracownik - 2016-04-12 21:11:25]:
Zamrozić i potem sprzedać bez daty?to nie uczciwe. Zamrozić do utylizacji(czyli musi być reklamacja) np.5 kg z 10 kg to nikt nie uzna reklamacji-odpowiedź będzie "towar niewyrotowany" i 5 kg idzie i tak w zawinione.To nie lepsze rozwiązanie jest żeby firma dała tego fileta świeżego z datą 2 dni ważności a jeśli jest krótki termin to powiadomić sklep i zmniejszyć wtedy dostawę do minimum na 1 dzień sprzedaży a nie zrealizować je na 10 kg.To by się nazywała współpraca ze sklepami. Ogólnie praca OK :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spokojnie bez nacisku luzna rozmowa odpowiedzi na wzajemne pytania zacheta do podjęcia pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
mariola - 2016-04-25 23:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czegos nie rozumiecie, te dziewczyny nie maja nic do gadania, one sie boja do tego biura zadzwonic i wyjasnic czemu dostaly mieso z taka data, ja sobie nie wyobrazam dawac sie tak wykorzystywac. No ale wiadomo ldzie sa rozni jeden sie postawi inny nie. W tych sklepach sie ciagle pracownicy zmieniaja bo mało jest takich osłów do pracy jakich szuka gzella
zdjecie uzytkownika
bojący - 2016-04-27 23:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Metka luksusowa- ponad rok temu byłem zachwycony-stara dobra metka- po około 6 miesiącach znalazłem twarde elementy w wędlinie. Dałem sobie spokój aż do teraz.
No i kicha -bardzo mocno zmacerowana i przejrzała-Musze dodać że specjalnie kupiłem ten kawałek metki bo przy mnie sprzedano 1 część metki a wiem że bardzo szybko się utlenia i traci typowy smak. Wiem że macie to gdzieś ale niechaj jest.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gzella Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert