Gzella Sp. z o.o.

Osie

Opinie o Gzella Sp. z o.o.

ona 2015-03-12 21:18
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
5
ona 2015-03-13 16:31
powiodło się?
sarna 2015-07-21 20:53
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
4
nicola 2015-08-31 15:44
GZELLA ROGOZNO SUPER SPRAWA POZDRAWIA ZADOWOLONY KLIJENT
2
Lilka 2015-09-09 20:07
Załogo Kolbego bardzo dziękuje pani Magdzie Nadolnej-Stosik ( za wszystko a jest tego dużo) dziękujemy i liczymy na dalszą współpracę.
2
gzelka 2015-09-13 18:14
Popieram,zupełna racja :)
2
lula 2015-10-11 10:54
słuchajcie naprawdę jest tak jak opisują tu dziewczyny ,ja pracuję od niedawna w sklepie tyram(usunięte przez administratora) z jęzorem do pasa ,wieczne kontrole ,wiecznie coś ,wszystko co jest na tym forum napisane to prawda i żałuję że przyszłam tu do pracy
18
baśka 2015-10-30 13:00
a weź się koleżanko nie przejmuj wpisami, ważne że moim zdaniem wyroby mięsne mają na poziomie i to jest dla mnie najważniejsze. a jak idziesz np. do nich na zatrudnienie na sprzedawcę to przecież wiadomo czego możesz się spodziewać, nie rozumiem więc twojego narzekania tutaj. ja osoibiście sprzedawać nie chcę więc idę na specjalistę ds. marketingu
berat 2015-10-30 15:13
Hej mozemy popisac w wiadomosci prywatnej w e-mail? mam pytanko w sprawie z gzella.
2
hola 2015-11-12 12:11
(usunięte przez administratora) to jeszcze nie jest powód do wychwalania firmy. potwierdzą to pewnie i sprzedawcy w Gzelli
biko 2015-11-23 10:50
Podajcie jakieś kwoty odnośnie zarobków np. Kierownik Sklepu
16
mini_julia 2015-12-01 14:08
witam wszystkich... praca w gzelli jest super...fakt ze to ciezka praca ale za cos nam placa.... umowa o prace jest ubezpieczenie i socjal....
6
ania 2015-12-02 17:12
ten miły komentarz napisał zapewne ktoś komu zależy na nowych naiwnych pracownikach, kasa ładna hmm jak za 12 h pracy dzień w dzień to oni grosze płacą.
5
ona 2016-01-08 08:55
jeszcze mało wiecie
7
Pysia 2016-01-09 12:00
OmijajCię ta firmę z daleka !
14
Ja 2016-01-21 11:50
Oni tylko tak ładnie pisza
2
Młoda 2016-01-30 17:29
Cała prawda w 100%
2
hm 2016-01-31 11:49
o sponsorowaniu komentarzy pierwsze słyszę, ale wydaje mi się, że to ważne, by lubić i cenić markę, dla której się pracuje. Wtedy lepiej podchodzi się do pracy :)
ill 2016-02-03 12:05
Powiem wam, że Gzella chyba straciła kontrolę i właśnie szukają marketingowca. Po przeczytanych opiniach, chętnie podjąłbym się takiego wyzwania, to musi być opłacalna praca :)
1
natka 2016-03-01 20:20
łatwo tak mówić, a jednak sytuacje bywają różne. Często umowę się podpisuje bez czytania, bo zależy komuś na czasie, a takie kwiatki wychodzą. Gzella na tym straci, jeśli nie zmienią lekko podejścia :)
Ola 2016-03-08 12:09
jeszcze tak kombinatorskiego podejscia do pracownika nie widziałam, atmosfera gorzej niż fatalna przy tym...
11
Giolla 2016-03-08 12:25
No ja np. wszystkie umowy czytam, to chociaż tyle mogę zrobić dla samej siebie, aczkolwiek no nie powiem, że znam osoby, które oby szybciej, oby prędzej
krzysiek 2016-03-09 17:21
chciał bym wszystkim polecić wszystkim sklep na Rydla zawsze świeży towar i miła obsługa nikt tam nie robi łaski super dziewczyny aby tak dalej gratulacje dla szefa !!!
1
tomasz 2016-03-10 12:32
wydaje mi się, że o samą atmosferę to dbają przede wszystkim pracownicy, ale to wszystko może się zmienić, na pewno wiem, ze jako sprzedawca to u nich można zarobić do 3 tys.
xyz 2016-04-08 14:54
Omijać szerokim łukiem, bardziej chyba nie trzeba tłumaczyć.
12
jurka 2016-05-04 10:40
Nie wiem czy przesadzacie cy nie ale widizałąm ofertę o pracę jako sprzedawca, (usunięte przez administratora) To zle?
1
Ania 2016-06-22 05:41
Przecież to jest strona reklamująca gzelle,,,ani jeden z moich obecnych komentarzy nie pojawił się a kilkadziesiąt z poprzedniego roku napisanych przez wiele osób z całej Polski po prostu usunęli bo były niepochlebne
5
koka 2016-09-21 17:43
Pracowalam na sklepie i na stoisku - bo to dwie rozne sprawy patrzcie dobrze w ogloszenie- i zdecydowanie polecam na stoisku- to jest zupelnie inny klimat i pieniadze niz sklepy.
kewiatki latki 2016-09-25 21:49
@n Zuza -- ale naprawde jest az tak słabo? i nieb rpzesadzasz w tym co piszeszm ani odrobinkę ??????
2
kamcia torun 2016-10-25 16:09
Majac dobry zespol i odpowiedzialna kierowniczke to zarobic mozna i to dosc ladnie a to dlatego ze mamy prowizje... premiowanie jest badz nie ma zalezne to jest od efektu pracy... pracuje dwa lata i naprawde jest ok .dla Pracusi POLECAM.
iwona 2016-11-17 21:04
szukają znowu do pracy w sklepach
jeżeli chce ktoś pracować po 200 godzin albo i więcej w miesiącu to proszę
(usunięte przez administratora)
8
Wytrwały 2016-12-15 03:48
Firma jak firma można pracować zarobić tez się da jako tako. Ja pracuje na produkcji nowy kierownik Karol i zaraz inaczej się pracuje widać że zaczyna firma ściągać ludzi z pojęciem mam nadzieję że na pensji też to się odbije bądźmy dobrej myśli....Pozdro
3
Jagosa 2016-12-15 23:24
Najgorsze w pracy gzelli jest praca z kierownikami , przez nich nie zatrudnia sie nowych osob bo wymagaja zeby nowa osoba na wejsciu wszystko umiala dlatego jest tyle nadgodzin , powinni zrezygnowac z kierownikow na sklepie wtedy pracownicy mieli by rowne prawa i nie bylo by takiej szopki na sklepach w szczecinie . Na rozmowie o prace mowia ladnie ale jak przyjdzie co do czego kierownicy traktuja jak smiecia nowego pracownika nie daja mozliwosci przyuczenia , ogromna presja , kierownik zrobi cos zle pracownik nie moze zwrocic uwagi bo od niego kierownika premia zalezy czy dostaniesz czy nie a kierownik wytknie ci kazdy maly blad .
7
Zosia 2017-01-25 08:01
Po studiach zaocznych? A co to ma do jej wiedzy? Student zaoczny musi o wiele więcej czasu poświęcić na samodzielną naukę, dostaje tylko drogowskaz a sam musi ułożyć drogę, ktoś tu nie ma pojęcia o czym pisze.
Byłam pracownikiem 2017-02-21 18:59
Najgorsza firma,w jakiej przyszło mi pracować. Przykre,ale prawdziwe. Trzymajcie się od nich z daleka.
15
Monika 2017-03-05 14:31
Witam, Staram się o stanowisko koordynatora regionu, mam bardzo duże doświadczenie również w zakresie szkoleń nowych pracowników, czy ktoś może wie jakie wynagrodzenie można otrzymać na takim stanowisku w Gzelli ?
2
Dan 2017-03-17 01:01
Nie szanują pracowników, brak szkoleń dla kierowników sklepu i PO sklepu. Ostatnie miesiące to tylko liczą się utargi i targety do wyrobienie. Zabierają premie za co się tylko da. Inwentury zawsze wychodziły dobrze, a teraz jedna za drugą do zapłaty. Zatrudniają byle kogo bez doświadczenia byle miejsce zapchac. Pracownik jednego z lepszych sklepów z obrotami
6
Takulec 2017-03-22 11:32
Jaki socjal ????? Śmieszne SOCJAL ha ha Jedna osoba pracuje za 3 często nie ma czasu iść do toalety ...Praca w sklepie firmy gzella to kilka lat temu był prestiż jak i firma ,niestety obecnie jest wyzysk człowieka
5
Anna 2017-04-04 22:37
Jest taka koordynatorka ... ,może trzeba powiedzieć, że jest takie forum, to niech sobie poczyta i zacznie szanować swoich pracowników, a nie się wydzierać na nich.
4
Lena 2017-04-09 22:22
Ja też mam niemiłe doświadczenia ze współpracy z koordynatorką, czy też trenerką... jak kto woli . Zarozumiała panienka, pozwalniała sprzedawców, a teraz ci co zostali zasuwają za pozostałych , bo Pani KOORDYNATOR nie potrafi znaleźć nowych pracowników
5
mega 2017-04-21 10:28
bardzo fajna firma
Annika 2017-04-23 00:42
Powiedziała Teresa
3
Annna 2017-05-31 20:47
Czy ktoś może mi napisać jak wygląda teraz praca w gzella? chodzi mi o punkt na Kolbego ? bo szukają do pracy ale nie wiem czy warto czy zarobki, atmosfera i wogóle wszystko w miarę czy lepiej nie składać papierów? Tylko piszcie prawdę bo już zgłupiałam a biorą od ręki że tak powiem nawet bez doświadczenia
były pracownik 2017-06-03 12:09
usuwacie negatywne opinie i tyle w temacie
3
×××d 2017-06-07 18:39
Z daleka od tej Firmy
Niekompetentna koordynatorka potrafi bardzo utrudniać prace swoim podwładnym jak jest coś nie po jej myśli, to my pracownicy bardzo często musieliśmy naprawiać jej błędy i niedopilnowania a później ukrywać bo strach ze cie zwolni z pracy a jej kariera toczy się w dalszym ciągu bez zakłóceń.... jedna wielka hierarchia a góra nic z tym nie robi liczą się tylko złotówki a ludzi traktują jak śmieci zero szacunku
1
Ola 2017-06-09 21:42
A, co tam się porobiło w Koninie? Najlepsze dziewczyny się pozwalniały, klienci poodchodzili, na sklepie nie ma już kolejek bo nie ma klientów.
2
WLADEKE 2017-06-11 23:18
Nie ma kolejek, bo nie ma tych Pań, przemiłych i przesympatycznych. Kupowałem dużo i często, fakt można było i taniej gdzieś indziej kupić,ale obsługa była miła zawsze z uśmiechem, nawet z emerytem pogadałem, a teraz to już nic nie kupuje tam
2
Ewka 2017-06-16 17:33
Zła pani kordynator ma głupie wymysły te wszystkie babska co tam pracują.... Brak słów (konin)
1
Niezadowolona 2017-06-19 09:39
Gzella jest to największy badziew w Polsce jaki można było otworzyć. Nie dość że na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują ci 1700 plus 200 premi z czego wychodzi 1900 zł na rękę a dostając umowę dostajesz 824 zł . I premia podzielona na wszystkich pracowników. Godziny pracy beznadziejne. Zaczynają się od 5 kończą na 12 godzinach pracy. Świeżość​??? Ja się pytam gdzie. Wędlina po terminie tydzień później wykładana do lady. Zal. Ostrzegam nie dajcie się wrobić. To że zaproponują ci na dzień dobry 1700 zł i 200 zł premi nie wierz im. Tez miałam na rozmowie i zanotowałam że dostaniesz 1700 plus premia za target rozliczany na ciebie . Ok przychodzę do pracy pierwszy dzień a tu na umowie 824 zł i premia rozdzielona na wszystkich pracowników. No idzie się wkurzyć. Dałam sobie i im szansę powiedzieli że będzie tak fajnie że zmiany i kierownik super. Mhm do pewnego momentu. Nic się nie podoba. To robisz złe tamto też. Pomimo doświadczenia w branży wędliniarskiej jednak coś źle niby robiłam. Starałam się jak mogłam żeby wychodziło dobrze. Żeby targety były wykonywane. Ale później znalazłam pracę może nie moich marzeń ale zarabiam więcej i mniej godzin pracuje. Pozdrawiam wszystkich którzy chcieliby pracowac w gzelli. Mam nadzieję że mój wpis pomoże wam w przemyśleniu tej decyzji.
1
SmutnaMira 2017-06-20 11:15
Firma jak każda inna, pracować trzeba wszędzie. Byłam średnio zadowolona z pracy ale pracowałam, wynagrodzenie nie za wysokie ale na czas, ogólnie było ok. Było ok do momentu w którym nie wpisałam w wyszukiwarkę internetową imienia i nazwiska właścicieli i zorientowałam się że nabyli na Florydzie w USA posiadłość za potężne pieniądze. Zrozumiałam wówczas, dlaczego ja tak mało zarabiam. Nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy przez właścicieli ale wypadałoby się podzielić z pracownikami bo to w końcu pracownicy tworzą firmę. Zrobiło mi się przykro i natychmiast się zwolniłam.
Pracodawca dobry tylko, że za mało płaci.
1
Zostaw swoją opinię o Gzella Sp. z o.o. - Osie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.