Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-28 21:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Czy w tym wątku nic sie nie działo czy wszystkie posty poszły do usunięcia?... ktoś coś wie o Gzelli? Jakie wynagrodzenie ? Atmosfera do zniesienia? Można liczyć na zrozumienie jak dziecko się przechowuje z dnia na dzień ? Każde informacje będą pomocne, kompletnie nic nie wiem o firmie a miałam składać CV
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-11-02 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak się pracuje w dyrektorem finansowym?
Co możecie powiedzieć o nim, jego kompetencjach?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-11-05 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Chyba komentarze zostały usunięte poprzez zmiany tutaj na forum, zobaczcie na górze sa zakładki jak na ich stronie internetowej, jest kariera, o nas, historia, nagrody i tak dalej. Chyba wcale nie chodził o usunięcie negatywnych wpisów, bo pozytywne tez zniknęły, dziwna sprawa. Trzeba teraz forum odbudować, wie ktoś może czy warto do nich aplikować?
zdjecie uzytkownika
RUDA - 2014-11-17 17:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
PRACUJĘ W TEJ FIRMIE PRAWIE DWA LATA I JEST CORAZ GORZEJ,TALONY NA ŚWIĘTA CORAZ NIŻSZE A PREMIĘ RZADKO MOŻNA DOSTAĆ, (usunięte przez administratora) A RESZTA MUSI SAMA SOBIE RADZIĆ,MASAKRA NIKOMU NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
figofago - 2014-11-18 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Hej ja pracuje jako sprzedawca w Wawie od października i jestem bardzo zadowolona.
Wynagrodzenie dostalam super, praca jest lightowa pod warunkiem, że lubi się pracę przy wędlinach:)
(usunięte przez administratora). Rada: nie słuchać plotek, nie mieszać się w nie i jest ok pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
PRZEMEK - 2015-01-01 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ILE MOZNA ZAROBIC NA ROZBIORZE I PRZY JAKICH GODZINACH
zdjecie uzytkownika
fagofigo - 2015-01-01 17:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest super
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
Stupax - 2015-01-31 01:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie najbardziej zaintrygował Gzella Logistics. Raptem 70 samochodów dostawczych i 30 naczep robi swoje. Ciekawe tylko, czy będą tak dalej się rozwijać, bo tą flotkę trzeba będzie powiększyć. Mam nadzieję, że w razie czego nie poprzestaną tylko na sprzęcie ale również i na pracownikach. Sądząc po zaangażowaniu powinno to być normalny krok.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-02-03 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spokojnie bez nacisku luzna rozmowa odpowiedzi na wzajemne pytania zacheta do podjęcia pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-02-04 19:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie interesuje praca kontroler wewnętrzny , pojawiło się ogłoszenie w ponedziałek .Wie ktoś jakie zarobki na tym stanowisku ?pozdrawiam
Robert
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-02-25 00:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie najbardziej intryguje obsługa i poziom kultury pań z delikatesów w gryficach.Panie dyskutuja, sto razy pytają sie co podac , tak jakby nie sluchały tego co klient prosi.A pani imieniu O i E sa tak powolne, maja czas na wszystko, miesa sie podczas ich zmiany nie zmieli i kotletów nie ubije na zyczenie od17-do zamkniecia .porazka co to sie dzieje.poziom usług spada.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gzella Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie