Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Feniks Accommodation Sp.z o.o

Pracowałeś w firmie Feniks Accommodation Sp.z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-19 18:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dawne Termako Interior Service ( poczytajcie opinie). To samo gó.no tylko w nowym opakowaniu. Pracowałem kiedyś a teraz że świat mały mam styczność z dawnymi kolegami na innych stoczniach. Na Aukrze mówili że firma sięga dna brak kontraktów wyjazdy dwa razy do roku na cztery tygodnie. Potem wal sie na ryj. Kontrakt jednorazówka, bez zgłoszenia do ubezpieczenia.
zdjecie uzytkownika
zebra - 2011-10-27 21:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Feniks to firemka krzak. Jakies szemrane biuro. Kobietka co tam zatrudnia to " ona nic nie wie". Szef bajerant opowiadałby godzinami o tym jak to on ma źle. Z opowiadań osób które pracowały praktyką są umowy śmieciowe i sami nie wiedzą na czym własciwie polega ich zatrudnienie poza ryraniem na stoczniach. Na pytanie czy mogą iśc do lekarza w Polsce to "lepiej nie".
zdjecie uzytkownika
Karol - 2012-06-03 20:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własciciel firmy niby taki madrala a nie widzi jak go szmelter przerabia. Lyka wszystko co m powie. podburza ludzi a potem sie wszyskiego wypiera. Uwaga na niego!!!!
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2012-06-03 20:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xyz - 2010-06-08 12:40:37 odpowiedz | cytuj
Nie polecam tej firmy. Pracuja w niej nie kompetentne osoby nie znajace nawet dobrze języka angielskiego. Ponadto maja balagan w papaierach jesli chodzi o rozliczenie roku podatkowego. Niestety dwukrotnie musialem placic Urzedowi Norweskiemu, gdyz firma Termako zle rozliczala sie z pieniadzy. Pozniej oczywiscie sie wszystkiego wypierala.
pracownik - 2011-01-10 08:58:20 odpowiedz | cytuj
Jest to firma opierajaca sie tylko i wylacznie na klamstwie!! Jeden z jej szefow za 5 PLN dalby sobie w tylek wbic gwozdz pieciocalowy(takiego idioty to ze swieczka szukac). Na miejscach pracy maja nadzwyczaj niekompetentnych prowadzacych znajacych troche angielski lecz na robocie nic sie nie znajacych,sa tam tylko po to zeby za byle co odpisywac ludziom godziny. NIE POLECAM!!!!!!!!
anonim - 2011-02-12 10:54:48 odpowiedz | cytuj
masz racje nic sie nieznaja pompletni durnie
anonim - 2011-03-05 21:18:37 odpowiedz | cytuj
Macie racje , jak to wszystko sie trzyma kupy od tylu lat, jak to sie dzieje że tylu ludzi tam pacuje i dostaje wypłaty na czas, jak oni to robią że oddaja tyle statków,jak to sie dzieje ze Ci co piszą te opinie nie piszą tych opini. Sam Nie Wiem jak ta firma działa skoro inne nawet Norweskie Padaja, to nie możliwe
the besciak - 2011-03-05 21:30:49 odpowiedz | cytuj
Ja tam pracuje, na Norweskich warunkach,są pewne problemy ale firma pomaga mi je rozwiązać,jestem dobrym pracownikiem-nie pije alkoholu w pracy i prowadzący nie odpisują mi godzin poza tym świetnie znam sie na robocie i rysunku technicznym, nie mam żadnych problemów,pieniązki na czas ferie pengen,,rodzinne i leczenie z Norwegi ,zwroty podatkow ,transport o wyżywienie gratis. Wiem że sa inne podobne firmy ale one zatródniaja w więkrzości pracowników którzy nie dostali zatródnienia u nas, ze względów różnych. Firmy te zatródniaj na nielegalnych warunkach. Dziekuje
xxx - 2011-03-05 21:46:19 odpowiedz | cytuj
Firma super, Szefowie ok.(nie CYGANIĄ).pracują tu najlepsi pracownicy w swojim fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,tacy ja Ja. Żeby pracować w tej firmie trzeba spełniać wiele warunków . potrzebne sa: Fachowość ,wieloletnie doswiadczenie,znajomośc rysunku oraz dokumentacji technicznej,znajomosc przepisów instytucji klasyfikacyjnych DNV, GL,Berau Veritas,PRS, Lloyd Register of Shiping,umiejetność pracowania w grupie,kreatywność Znajomość jezyka angielskiego i norweskiego mile widziana
Mądry po szkodzie. - 2011-03-18 18:44:10 odpowiedz | cytuj

Zmieniłem firmę jak tylko przejrzałem na oczy. Termako zatrudniając pracowników nie dopełnia obowiązku należytego wynagrodzenia należnego zatrudnionym z ustawy obowiązującej w Norwegi. Firma stosuje zatrudniając system kontraktów podpisywanych każdorazowo przy wyjeździe do prac na terenie stoczni w Norwegi. Na kontraktach widnieje kwota która od około czterech lat rosła od 90 NOK do 125NOK. Umowy zawierają nowy dopisek który mówi że kwota wypłaty będzie mnożona przez współczynnik efektywności aktualizowany co pół roku. Znajomy powiedział mi że teraz wynosi 0,88. Pracownicy pracują w systemie 6 tygodni praca dwa tygodnie w domu. Pracuje się około 11 godzin w ciągu dnia za ustaloną stawkę bez naliczania nadgodzin. Brak dodatku za przebywanie (spanie) poza miejscem zamieszkania. Pracownicy w przewadze to osoby tzw. wyspecjalizowane pracujące w swoim zawodzie już kilka lat. Każdorazowo po przyjeździe do kraju umowa jest zawieszana a pracownik musi iść na urlop bezpłatny. Karygodny jest również brak ubezpieczenia od wypadków w pracy. W zeszłym roku pracownicy sami opłacali swoje ubezpieczenia od wypadku a firma pobierała od nich ksera ubezpieczeń. Ponadto jeżeli chodzi o podatki firma nalicza je z bardzo dziwnych tabel co skutkuje że na koniec roku trzeba zapłacić urzędowi skarbowemu różnicę przynajmniej w wysokości dwóch kontraktów.
anonim - 2011-03-18 18:48:17 odpowiedz | cytuj
Zmieniłem firmę jak tylko przejrzałem na oczy. Termako zatrudniając pracowników nie dopełnia obowiązku należytego wynagrodzenia należnego zatrudnionym z ustawy obowiązującej w Norwegi. Firma stosuje zatrudniając system kontraktów podpisywanych każdorazowo przy wyjeździe do prac na terenie stoczni w Norwegi. Na kontraktach widnieje kwota która od około czterech lat rosła od 90 NOK do 125NOK. Umowy zawierają nowy dopisek który mówi że kwota wypłaty będzie mnożona przez współczynnik efektywności aktualizowany co pół roku. Znajomy powiedział mi że teraz wynosi 0,88. Pracownicy pracują w systemie 6 tygodni praca dwa tygodnie w domu. Pracuje się około 11 godzin w ciągu dnia za ustaloną stawkę bez naliczania nadgodzin. Brak dodatku za przebywanie (spanie) poza miejscem zamieszkania. Pracownicy w przewadze to osoby tzw. wyspecjalizowane pracujące w swoim zawodzie już kilka lat. Każdorazowo po przyjeździe do kraju umowa jest zawieszana a pracownik musi iść na urlop bezpłatny. Karygo
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2012-06-03 20:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje się około 11 godzin w ciągu dnia za ustaloną stawkę bez naliczania nadgodzin. Brak dodatku za przebywanie (spanie) poza miejscem zamieszkania. Pracownicy w przewadze to osoby tzw. wyspecjalizowane pracujące w swoim zawodzie już kilka lat. Każdorazowo po przyjeździe do kraju umowa jest zawieszana a pracownik musi iść na urlop bezpłatny. Karygodny jest również brak ubezpieczenia od wypadków w pracy. W zeszłym roku pracownicy sami opłacali swoje ubezpieczenia od wypadku a firma pobierała od nich ksera ubezpieczeń. Ponadto jeżeli chodzi o podatki firma nalicza je z bardzo dziwnych tabel co skutkuje że na koniec roku trzeba zapłacić urzędowi skarbowemu różnicę przynajmniej w wysokości dwóch kontraktów.
anonim - 2011-03-18 19:28:38 odpowiedz | cytuj
xxx - 2011-03-05 21:46:19

Firma super, Szefowie ok.(nie CYGANIĄ).pracują tu najlepsi pracownicy w swojim fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,tacy ja Ja. Żeby pracować w tej firmie trzeba spełniać wiele warunków . potrzebne sa: Fachowość ,wieloletnie doswiadczenie,znajomośc rysunku oraz dokumentacji technicznej,znajomosc przepisów instytucji klasyfikacyjnych DNV, GL,Berau Veritas,PRS, Lloyd Register of Shiping,umiejetność pracowania w grupie,kreatywność Znajomość jezyka angielskiego i norweskiego mile widziana

widzę że prezes Krawczyk robi wpisy hehehe
anonim - 2011-03-18 19:39:22 odpowiedz | cytuj
Panie Krawczyk trochę przyzwoitości. Jak już coś próbujesz zainscenizować to nie udawaj niewykształconego robola robiąc specjalnie błędy. A co do wpisu. Zero rodzinnego, zero chorobowego, zero ubezpieczenia, co innego na umowie a co innego do ręki. Ogólnie nie polecam. Nie wierzę żeby coś się zmieniło od roku.
Samo dno - 2011-03-19 23:41:41 odpowiedz | cytuj
Nie padają bo dają łapówy za robotę kosztem wypłat ludzi. Kiedyś tam wpadnie CBA i posprząta. Jak się zwalniałem to mi nawet ferypengi nie wypłacili. Po roku jeszcze musiałem podatek zapłacić bo h... wie co namieszali w papierach.
anonim - 2011-07-02 12:31:31 odpowiedz | cytuj
Na jednym z portali pracy nabór na stanowisko pracownika biurowego ogłasza pewna tajemnicza firma Fenix accomodation. Poszukiwałam w necie jakichś info na temat tej firmy i czarna dziura. Wpisując nr tel znalazłam niejaką firmę Interior Service, siedziba mieści się w tym samym miejscu co anonimowa firma z ogłoszenia. Czytając powyższe komentarze już domyślam się w co ta firma gra... A ponad 700 wyświetleń na stronie. Good luck...
iskierka - 2011-07-10 18:40:41 odpowiedz | cytuj
wlasnie chca mnie tam na rozmowe, tez wyslalam do fenixa, po przeczytaniu tego chyba zrezygnuje z rozmowy...
Foreman - 2011-10-18 21:57:43 odpowiedz | cytuj
A kto tu na tym forum najwięcej narzeka? Nieroby, które nawet waty nie potrafią kłaść i chlejusy - bo firma (o dziwo) pić w pracy nie pozwala. Jeżeli jest tak źle i nie dobrze to dla czego najlepsi (na prawdę wartościowi) pracownicy pracują tu od początku i jakoś nie mają zamiaru wracać do Navco i innych Maritime, z których przyszli? Dla czego nie wypowiedzą się osoby, którym firma pomogła wydostać się z życiowego "bagna" ?
Jakie to typowe, jakie to Polskie....opluć i obwiniać za swoje niepowodzenie wszystkich dookoła (a głównie tutaj właścicieli) tylko nie siebie.
Panowie.... po prostu przestańcie chlać i weźcie się za robotę... bo długo tu pracuję i jeszcze nikomu włos z głowy nie spadł....bez powodu.
Pozdrawiam.
ojejku - 2011-11-06 00:12:29 odpowiedz | cytuj
Foreman a powiedz dlaczego ostatnio zwolniło się kilku foremanów? Dodatkowo firemka robi w jajo ludzi na umowach. Za takie umowy idzie sie siedzieć w Norwegi.Przy podpisywaniu kontraktu inblanco podpisuje sie wypowiedzenie. I dlaczego firemka jest w tanie rozwiazania? Nowa nazwa to Feniks Accommodation Sp.z o.o. Od początku są jedynie ludzie co potrafia zbajerować tępego szefa zapatrzonego w kase. Moja rada dla przyszłych pracowników bez umiejatności. Wystarczy raz w miesiacu podkapować tego co naprawde pracuje a ma sie przyszłość zapewnioną przynajmniej na rok , pojeździsz za niego.
Prezes - 2011-11-06 00:33:16 odpowiedz | cytuj
Termako Interior Krawczyk Osipuk Sp.z o.o ogłasza że na wniosek Norweskiej Inspekcji Pracy dokonano kontroli naszej firmy. W wyniku przeprowadzonych czynności nie możemu pod dawą nazwą firmy nadal oszukiwać pracowników którzy są frajerami w naszym przekonaniu. Teraz puki znowu nie nastąpi nalot i przetrzepanie naszego biura, będziemy robić w durnia ludzi pod nową nazwą Feniks Accommodation Sp. z o.o.
Pozdrawiamy Zarząd. PS: Potrzeba nam nowych głupich od zaraz.
Supervisor - 2011-12-19 11:10:58 odpowiedz | cytuj
Na wstepie chcialbym zaznaczyc ze nie mialem i nie mam niczego wspolnego z firma Termako. Tak wiec czytam te wasze wypowiedzi i nie moge wyjsc z podziwu. Okazuje sie bowiem ze nie tylko do mnie trafiaja odrzuty eksportowe. Panow
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2012-06-03 20:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Supervisor - 2011-12-19 11:10:58 odpowiedz | cytuj
Na wstepie chcialbym zaznaczyc ze nie mialem i nie mam niczego wspolnego z firma Termako. Tak wiec czytam te wasze wypowiedzi i nie moge wyjsc z podziwu. Okazuje sie bowiem ze nie tylko do mnie trafiaja odrzuty eksportowe. Panowie ktorzy tak doniosle pisza na temat oszustw jakoby serwowanych im przez DAWNEGO pracodwace, zapomnieli opisac oszustw ktorych sami sie dopuscili. Nie musze zgadywac, wiem jak to sie odbywa, wiem z autopsji.
[usunięte przez administratora] o ktorych pisze to oczywiscie, nieszczerosc wzgledem pracodawcy odnosnie swoich kwalifikacji (zazwyczaj o polowe i wiecej naciagnieta) to leserstwo ktore to nie wiedziec czemu nie jest akceptowane przez wrednych supervisorow, az wreszcie pijanstwo ktore przeciez kazdy dobry pracodawca powinien akceptowac, malo powinien wrecz zasponsorowac najmniej raz na tydzien jakis wypad. O zlodziejstwie nawet nie bede wspominal. I teraz taki zwolniony z powyzszych przyczyn delikwent, wypisuje kalumnie na swojego ciemiezyciela, pracodawce, jaki to on nieuczciwy, nie wyplaca naleznych pieniedzy czy tez wrecz je potraca. Ale nie dochodzi do tych pustych glow jakie koszta zwiazane z zatrudnieniem takiego wyzej opisanego trutnia, poniosl ten pracodawca. Bo przeciez kazdemu cwaniakowi przysluguje prawo do [usunięte przez administratora] (to takie dostojne) a glupi pracodawca powinien placic.
Pomysl jeden z drugim dlaczego was wykopali? dlaczego normali pracownicy sa normalnie traktowani a tylko lewusow sie zsyla do kraju. U mie niestety tez jest takich pod dostatkiem. Osobiscie dziele pracownikow na dwie grupy:
Pierwsza to ludzie przyjezdzajacy do pracy aby zarobic nalezne im pieniadze.
Druga natomiast to taka gdzie ludzie przyjezdzaja wziac pieniadze od pracodawcy (szybko sie takich pozbywam)
Konkludujac
Przyjezdzasz do pracy i za prace beda ci wyplacane pieniadze!!!
Pozdrawiam uczciwych pracownikow, nieuczciwi moga mnie pocalowac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Bogdan - 2012-01-13 13:52:09 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez administratora] pamiętam ciebie jescze z navco. Niezła szuja z ciebie była i jest. Kapowałeś ludzi do Modela. Sam nic nie potrafisz zrobić, najgorsza łajza była lepsza od ciebie. Teraz widze że szmacisz ludzi w firmie.
Łapa - 2012-02-08 22:01:16 odpowiedz | cytuj
uważajcie na tych co ta firma zrobiła feremanami. Krupski to mietka faja co ci bedzie w oczy mówił jedno a za plecami ciebie u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i. Takiej lajzy ikapusia to tylko termako mogło miec. Kalisz klepie po plecach a potem podp..dala do [usunięte przez administratora]. Uważajcie co przy nich mówicie. Jak chlasz z nimi to napewno o tym wie [usunięte przez administratora]. szczegolnie Kalisz.
multi - 2012-03-08 17:21:13 odpowiedz | cytuj
Co do [usunięte przez administratora] (blady) to prawda. Najgorsza szuja i sprzedawczyk. Jego angielski to poziom klasy podstawowej. Potrafi podpieprzyć nawet kolegów z własnej klasy i podwórka. Uważajcie na niego !!!
mario - 2012-04-05 23:06:41 odpowiedz | cytuj
Mam ogromna prozbe o wyslanie numeru do pana [usunięte przez administratora] na kom.... szykuje sie mi wyjazd a zaposialem jego numer. Dzwonilem do biura ale nie chca podac. Jesli ktos ma to prosze o wyslanie
sos - 2012-04-19 21:53:23 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez administratora] byly pracownik - 2012-05-30 18:50:37 odpowiedz | cytuj
Witam.Bylem pracownikiem najpierw teraco a potem termako.tez bylem na norweskich warunkach i tez nawet do dzisiaj mam problemy z podatkami.Tak naprawde to nawet norwedzy nie konca potrafia sie dobrze rozliczyc z podatku a urzad podatkowy cztery razy zmienial mi zeznanie w jednym roku (sami nie wiedza co maja odliczyc a za co naliczyc).Prawda jest tak ze latwo sie bierze ale pozniej trodno sie oddaje.Feriepenge zawsze dostawalem tak samo jak i rodzinne.Bylem u nich foremanem przez 4 lata.Szefowie sa jacy sa.(znalem duzo wiekszych durniow) ale da sie z nimi zyc.Nie pracuje u nich bo sam tego chcialem juz dwa lata.
Siedzialem tylko w jednej stoczni i mialem sporo pracownikow . Nikt nie nazekal.Chyba ze chlal przez cztery dni z rzedu i nie przychodzil do pracy wiec sory ale kazdy jest dorosly i wie co robi.
Wyplaty zawsze na czas.
Zasad prosta przychodzisz do pracy robisz co ci kaza i jest o.k. ale jak ktos ma stare zwyczaje z polski to sam sobie winny ( picie ,leserstwo i kradzieze).
Znam dobrze tych foremanow ktorych nazwiska juz padly wyzej bylo kiedys lepiej z nimi.
Tez mialem pseudo fachowcow i nie popracowali za dlugo.
Moglbym sie przedstawic ale nie chce robic fermentu na forum a jedynie podzielic sie opinia.
Ogolnie jezeli naprawde cos potrafic ( nie tylko sie przechwalac) a nie jestescie alkoholikami i nie zachowujecie sie jak psy spuszczone z lancucha to polecam.
Piekny obraz polskiego pracownika m
zdjecie uzytkownika
trzeźwym okiem - 2012-08-24 00:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w tej firmie widziałem jak foremani otaczają sie grupą swoich kolesi. Z biegiem czasu kolesie mieli w [usunięte przez administratora] prace a jedynie potrafili się wymądrzyć jacy to oni są. Dla właściciela firmy nie liczy sie praca jaką oferujesz tylko kasa za ciebie jaką mogą wyrwać. To co czytałem tutaj, że usuwane są osoby pijące to zakrawa na śmiech. Właśnie pijące maja pierwszeństwo w wyjazdach a nawet kilkakrotne zjazdy karne nie oznaczają końca pracy. Ogólnie w tej firmie na prace mają w większości wszyscy wy..bane, byle tylko jeździć. Pozdrowienia dla właściciela.
zdjecie uzytkownika
henk - 2012-09-21 10:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mają pracy. Pojechałem raz pewnie dlatego że już nikt nie chciał jechać potem sie dowiedziałem nie mieli kogo wyslać. Nie mają pracy i ludzie szukają gdzies indziej sobie. Raz i starczy jak byłem potrzebny jak zrobiłem robote ten prowadzący klepał że jest oki i jak bedziei trzeba to wróce. Jestem zawiedziony bo jak jest potrzeba to obiecuja złote góry a jak murzyn zrobił robote to murzyn może odejść. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ooooooo - 2012-11-04 18:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko idiota może pracować w tym czymś. Tylko idiota liczy że tutaj znajdzie prace na dłużej.
zdjecie uzytkownika
condonator - 2012-12-09 18:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te hieny nigdy się nie napasą !!!!
Ten kto potrafi robić ten będzie jeżdzć i będzie okradany!
Ten kto nie potrafi robić -(śmierdzi krawczykowym kałem)
zdjecie uzytkownika
por - 2013-05-06 20:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, pracuje ktoś obecnie w Feniks Accommodation? Gdzie dokładnie mieści się siedziba firmy? Atmosfera jest OK? Można pogoda sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Czy firma się rozwija, poszerza działalność na rynki zagraniczne?
zdjecie uzytkownika
Robert M. - 2014-02-18 22:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
(usunięte przez administratora),co to za anonimy,pracowałeś to się podpisz.
Największa firma zajmująca się Accommodation na statkach w Norwegi od 8 lat.
zdjecie uzytkownika
paraca - 2014-03-04 14:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ta firma potrzebuje pracowników..Blacharzy statkowych? szukam pracy. mam 5 lat doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
WARZY - 2014-05-13 23:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem pierwszy raz z tej firmy jest OK. Pieniądze na czas praca jak wszedzie trzeba pracowac nic za darmo nie ma. Na robocie również trzeba się znac bo to raczej wyjdzie od razu, jak się komuś nie podoba to zawsze przecież może pracowac w Polsce przypuszczam że nikt nikogo nie trzyma.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ololoik - 2014-06-07 17:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WARZY a mozesz napisac czy masz zagwarantowana i pewna tam pracę?
zdjecie uzytkownika
WARZY - 2014-07-01 21:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie mnie zwolnili.
zdjecie uzytkownika
WARZY - 2014-08-29 00:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie ktoś sie podszył pod kolegę, przynajmniej takie mam przeczucie, nick WARZY może wpisac sobie każdy, spójrzcie na mnie. Szkoda, że ludzie po podjęciu pracy tak rzadko odpisują, bo informacji o Fenix Accommodation w Internecie jest niewiele. Nawet ich strona internetowa nie działa. Prócz, tego, że zajmuja się produkcja statków nie dowiedziałem się nic, a szukałem 2 godziny w google.
zdjecie uzytkownika
Miron - 2014-08-29 22:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Feniks to już przeszłość , myslą że mają wspaniałych,niezastąpionych pracowników i są najlepszą firmą a wszyscy maja robotę tylko nie Fenix, byłem w tej firmie pracowało się dobrze ale krótko , nie dostałem następnego kontraktu i przeszedłem do konkurencji,jeśli mają robotę to polecam - wszystko na legalu.
zdjecie uzytkownika
blacharz - 2014-08-29 23:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert M. - 2014-02-18 22:48:32]:
Tak , jak robisz to płacą, jak mają prace to dają i jeździsz, jak nie mają to nie ma kontraktów jak wszędzie w innych firmach.
teraz trzeba zapie...ć to już nie te czasy w Norkach co kiedyś :)
Ciekawe kto tam jest jeszcze w firmie.POZDRO
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-09-26 16:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze to nazwe firmy pisze sie chyba przez x, czyli fenix, a nie feniks, to taki drobny szczegół. Po drugie to młoda firma, znalazłem zapis, że jest zarejestrowana w KRS od 2011-04-21 - Firma aktywna. Także przez 3 lata działalności zebrali dopiero podstawowe doświadczenie, widac musza poprawic jest kilka rzeczy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Feniks Accommodation Sp.z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x