Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca12 - 2015-03-04 11:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam, chciałbym zatrudnić się w firmie Wolter Koops, jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc będę bardzo wdzięczny. Dodzwoniłem się do nich, ale powiedzieli mi, że nie ma już miejsc. Trzeba znowu próbować pod koniec miesiąca... Jeżdżę już 12 lat i mam wszystkie wymagane dokumenty. Proszę o kontakt: (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mateusz M - 2015-03-04 11:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz M - 2015-03-03 21:37:11]:
Nie aktualne
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-03-04 18:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem firmy Walter Koops, poszukuję kierowcy do podwójnej obsady, kogoś z doświadczeniem na trasach międzynarodowych i podstawową znajomością języka niemieckiego lub angielskiego. Oczywiście mile widziana osoba pracująca w Koopsie. Kontakt TEL.(usunięte przez administratora) MAIL kasiaw2611@interia.pl
zdjecie uzytkownika
kulawy - 2015-03-04 22:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca12 - 2015-03-04 11:07:42]:
Czesc a z czego przepytuje? bo znam takich co nic w języku obcym nie potrafią powiedzieć, a i z językiem polskim mają problem i pracują w WK.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-03-10 11:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marys - 2015-02-11 17:07:55]:
cześć też pracuje w HSF i chciałbym przejść do kopsa. Jesteś jeszcze zainteresowany ?
zdjecie uzytkownika
Jurcyk - 2015-03-12 13:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca12 - 2015-03-04 11:07:42]:
Cześć, jeśli nadal szukasz pracy w W.K. zadzwoń pięć zero sześć dwa zero zero pięć osiem trzy
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-03-12 17:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was wszystkich kierowców mam pytanie chce sie dostac do pracy. Ktos nie potrzebuje zmiennika moj email maniek-maly@o2.pl
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-03-12 22:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie a moze mi ktos powiedziec jak w tym koopsie jest.Diety ile dziennie?jaka podstawa?jaki system jazdy?I jak to wychodzi cenowo miesiecznie?Czy jezyk angielski trza znac biegle?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-03-12 22:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I z tych komornik jedzie sie autobusem do tej holandi czy z komornik w ciezarowke i pojechal?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-03-12 22:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze jedno z tych komornik wyjezdza sie ciezarowka cz w autobus i do nl?
zdjecie uzytkownika
aallt - 2015-03-13 14:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z komornik do nl sie jedzie autobusem i tam do ciężarówki i jazda.
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2015-03-13 15:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc czy można się tam dostać bez zmiennika czy zawsze trzeba aplikować w dwójkę?
zdjecie uzytkownika
cegla - 2015-03-18 17:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mlody - 2015-03-12 22:40:43]:
Trzeba znac jezyk, na wyspach nie dogadasz sie po niemiecku, system 2 na 1, podwojna osada, dieta + podstawa, ok 6500 do 7000. Dajazd na baze za free, polecam
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-03-18 18:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z przyjęciami bez praktyki?
zdjecie uzytkownika
he he he - 2015-03-18 18:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tomek zapomnij no chyba że masz szorstki język i nie przeszkadza Ci smród to próbuj.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-22 19:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam zmiennika do kopsa najlepiej z lubelskiego i bez nalogow , siedem osiem dwa cztery zero zero dwa cztery piec
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-03-23 06:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem z kujawskopomorskiego ktos nie potrzebóje do kopsa pisac mój. Meil: maniek-maly@o2.pl
zdjecie uzytkownika
damiano1505 - 2015-03-23 11:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Znam ogólne zasady pracy w koopsie. Znajomy tam jeździ i chwali sobie tą pracę. Też chciałbym się załapać, ale sęk w tym, że nie mam doświadczenia i zmiennika. Jeśli ktoś byłby chętny do współpracy ze świerzakiem i nauczenia go czegoś, prosiłbym o odzew :) Jestem z warmińsko-mazurskiego, mam 28 lat, jeździłem kilka lat temu po polsce, ale solówką (oczywiście na czarno) i busem po niemczech. Gdyby ktoś był zainteresowany prosiłbym o wiadomość damiano1505@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-03-24 14:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Kolego z woj.Lubelskiego szukasz kogoś z doświadczeniem ?
Jestem z Lublina i poszukuje pracy na międzynarodówke w podwójnej ale nie mam doświadczenia.
Jeżdziłem tylko solówką.
Pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-03-25 14:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam...Chcialbym sie dostac do tej firmy ale nie moge sie dodzwonic bo nigdy nikt nie odbiera. Byc moze mam zly numer( podany w ogloszeniu o prace) i jezeli ktos ma inny aktualny i moze go podac bede wdzieczny. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-03-25 22:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem mieszkańcem Tarnowa (Małopolska) i poszukuje kogoś kto potrzebuje osoby na podwujną obsade do Koopsa, mam piętnasto letnie doświadczenie na międzynarodówce tel. kontaktowy: 605 947 924
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-03-26 09:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i lipa...dodzwonilem sie do biura i pani powiedziala ze nie maja juz miejsc na rozmowe o prace na kierowce. a kiedy beda miejsca to nie zrozumialem bo troche niewyraznie mowila.
zdjecie uzytkownika
damiano1505 - 2015-03-26 12:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem świeżakiem z warmińsko-mazurskiego, dokładnie z Iławy. Wcześniej chwilę jeździłem solówką po polsce (oczywiście na czarno). Jeśli ktoś byłby chętny poduczyć fachu i podzielić kabinę z kimś nowym, proszę o kontakt damiano1505@wp.pl. Mam 28lat, jestem kontaktowy, szybko się uczę.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-26 14:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem z kujawsko-pomorskiego, mam doświadczenie, poszukuję zmiennika.
Mój nr telefonu: 885-661-017 (osiem osiem pięć sześć sześć jeden zero jeden siedem).
zdjecie uzytkownika
kedzior - 2015-03-27 15:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.jestem z lubelskiego mam 27lat.3 lata w miedzynarodowce,obecnie w demotransie pracuje.bez nalogow,jesli ktos potrzebuje zmienika i pracuje w WK lub moze sie tam dostac pisac,dzwonic szesc,szesc,piec,cztery,dwa,piec,cztery,trzy,trzy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wolter Koops Oost ?
Zadaj pytanie