Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tymas - 2016-03-04 13:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie, w dniu wczorajszym byłem z moim ziomkiem na rozmowie w WK. I tak sie zastanawiam jak piszecie o tych dietach... dla mnie to jest ok system i w sumie tak jak napisał kolega wyżej wiekszość firm w ten sposób robi bo tak jest prawidłowo. No i trzeba brać pod uwagę to że jeżeli zwolnisz sie to jeszcze 2 wyplaty dostaniesz.. Co do języka chodzi o dwie sprawy. To czy dogadasz się z kontrahentem na załadunku/rozładunku, oraz drugi że w godzinach nocnych kontaktujesz sie ze strona Holenderską wrazie jakichkolwiek problemów. Poza tym jeżeli kierowca jeździ x lat na miedzynarodówce to myślę że nie bedzie miał problemu z dogadaniem. Bo nie da sie ukryć że obcuje z tym językiem no chyba że ambitniejsi cały czas walczą na migi :) ja może krótko jeżdżę kamionem ale biore pod uwagę to że trzeba trochę tego jezyka liznąć żeby nam było łatwiej, bo czasami liczyć na samą dyspozytornie czy spedycje to można się ostro przeliczyć. W dzisiejszych czasach jest tyle możliwości nauki języka obcego że naprawde można przebierać. Kupić sobie albo nawet nagrać prostego audiobooka z j. obcym i troche sobie posłuchać i powtarzać. A z czasem chociaż w mowie da się ogarnąć.
Dzieki
i Szerokości
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-05 21:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a ile masz doswiadczenia ty i twoj kolega? Bo ja mam niecaly rok a moj kolega z ktorym mam jechac na rozmowe ma troche wiecej ale w transoorcie budowlanym i sie zastanawiamy czy mamy szanse na prace u nich. Z jezykiem zeby zglosic problemy damy sobbie rade.
zdjecie uzytkownika
aro - 2016-03-07 14:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam drugej osoby do jazdy u waltera jest ktos chetny to prosze pisac na forum jezdze kilka lat a wiedz doswiadczenie mam jestem nie palacy i najlepiej jak by ktos z waltera potrzebowal kierowcy pozdro
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-03-11 21:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Tak czytam o tych podwyżkach i chce małe sprostowanie dać bo teraz to jest już kwestia indywidualna a nie stażowe :) Tak więc jak będziesz tzw siatkarzem to po roku, no może po dwóch będziesz miał tą 100 zamiast tych 60 co dostaje się na start. Robię tu dwa lata i ciągle na najniższej, kolega od 5 lat za chyba 80-85 a poznałem też takiego który robi 3 lata i ma 100. O czym to świadczy? :D
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-03-13 15:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam drugiego kierowcy z lubelskiego lub podkarpackiego. Mam 25lat i rok doświadczenia na międzynarodówce tel pięć trzy jeden zero sześć dziewięć trzy zero trzy
zdjecie uzytkownika
waldus - 2016-03-18 17:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,panowie tak sie nie cieszcie zabardzo poniewaz to jest praca sezonowa (tymczasowa) jak zawsze na jesien okolo 200 osob bedzie zwolniona tylko nikt was o tym nie informuje , bo pewnie nie podjelibyscie takiej pracy
zdjecie uzytkownika
gall - 2016-03-18 22:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co napisal waldus.pozdrowienia dla wszystkich.
zdjecie uzytkownika
gall sciemniacz - 2016-03-19 07:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skad wy wszystko wiece na temat tej firmy i pracy w niej? Bo ja mam kolegow ktorzy tam pracuja i jak robisz robote to cie nie zwalniaja chyba ze sie nie nadajesz to po 3 miesiacach lecisz na zielona trawke. Takze nie sluchajcie ludzi ktorzy tak pisza bo dopoki tam nie popracujesz to nie dowiesz sie prawdy a jest kilka osob ktore tu pisaly ze nie ma przyjec a jak sie zadzwonilo to sie okazalo ze sa. Pisza tak bo boja sie konkurencji leszcze.
zdjecie uzytkownika
gall - 2016-03-19 16:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sciemniacz co brakuje juz kierowcow?zalatuje autoreklama.
zdjecie uzytkownika
gall sciemniacz - 2016-03-21 10:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gall - 2016-03-19 16:38:08]:
gdzie tu zauwazyles autoreklame?
zdjecie uzytkownika
gall - 2016-03-21 15:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sciemniacz.jammer woorden.ik wil niet dat ik met je praten.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-03-22 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam drugiego kierowcy do podwojnej obsady w Wolter Koops. Z okolic Konina.
Z doswiadczeniem.
Tel: 663-883-595
zdjecie uzytkownika
gall sciemniacz - 2016-03-24 15:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzisz nie chce ci sie ze mna rozmawiac bo brakuje ci argumentow na te twoje wymysly. a poza tym jak nie jestes zainteresowany praca w tej firmie to nie pisz nic i nie mieszaj w glowie nikomu
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-03-24 17:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Szukam drugiego kierowcy do podwojnej obsady w Wolter Koops.
Z doswiadczeniem.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pracownik WK - 2016-03-29 22:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w WK i jak czytam niektóre wypociny to mnie śmiech bierze... Jak kolega wyżej pisał o zwolnieniach grupowych na jesień , serio? Wymień chociaż jedną osobę która została zwolniona grupowo bo ja o tym nic nie słyszałem a jak 200 osób by było zwalnianych to na pewno by był hałas ... W Koopsie genialna jest robota która ułożona jest IDEALNIE w większości wypadków czyli zero problemów na załadunkach oraz rozładunkach. Pracować trzeba wszędzie ale tu chociaż nie ma gonitwy. Myślę , że warto się starać o pracę w WK bo kasa jest ok i nie ma tragedi chociaż niektórych dyspo bym wyjeb... .
zdjecie uzytkownika
gall - 2016-04-01 23:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracownik WK.dziekuje za szczerosc.kierowca WK nawet by nie chcial tego napisac.gratulacje.i tak wogole o porze ktorej to splodziles to driver WK smiga i niema czasu na bzdety.pozdrowienia dla wszystkich.
zdjecie uzytkownika
,n ,m - 2016-04-08 22:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gall wygląda mi nato że nie masz argumentu i chcesz się troche powymądrzać :P to ze ktoś ma inne zdanie nie znaczy ze nie ma racji
zdjecie uzytkownika
guliver - 2016-04-16 18:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam szukam roboty w tej firmie jestem z zamoscia woj. lubelskie najlepiej do obsady dwoosobowej wiem ze troche osob pracuje w tej firmie z zamoscia prosze o kontakt z gory dzieki to moj tele.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pracownik WK - 2016-04-16 23:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę , ze kogoś boli , ze Justyna go odwaliła na rozmowie kwalifikacyjnej.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-18 23:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do tych co juz tam pracuja... Aute ktore oni posiadaja to wszystkie w automacie sa, jakie roczniki tych samochodow i jaki jest ogolny ich stan.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 09:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam robota się porypala my siedzimy w domu po dwa tygodnie a hejsterkamP robi naszą robotę.co chcecie wiedzieć pytajcie.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 10:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam..koops fajna firma tylko dlaczego nie dają dniowek .?od początku tego roku pracujemy Max 16-18dni w miesiącu a żeby zarobić 6400 minimum trzeba 20dni przepracować.Każdy ma po tyle dni..zauwazauważyliśmy że my w domu a heisterkamp ciągła nasze naczepy i robi naszą robotę..jak już się dostaniesz to idź na autobus tam są stałe wyjazdy i przyjazdy.bo swoim to jeździsz jak sobie P.W ...umysli .Praca Oki.nikt z batem nad tobą nie stoi..Tylko brakuje dni w pracy.Pozdro obecnych kierowców WK

zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 10:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź dla użytkownika Ja.Tak wszystkie auta pełen automat.technicznie wysoko utrzymane .W środku niekiedy trzeba posprzątać.ogólnie auta w bardzo dobrym stanie .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-20 11:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do obecny- a jak wygladaja trasy? Dlugie czy raczej krotsze? Czesto zdarza sie kilka miejsc rozladunkow? No i jak jest z pauza 45 h w systemie 3na1
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 15:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trasy ..kurczę różne w zależności jak trafisz .przeważnie tak do 900km w dobie pracy ale czas pracy przeważnie wykorzystany na Maxa.pauza 45 w kabinie.raczej dyspo pisze start otej zrobicie robotę i pauza 45 aby też zrobić zakupy czy też dobrze stanąć.Z zakładnikami różnie.jak na kwiatach to kilka zaladunkow a np jeden rozladunek.albo też kilka żal.I kilka rozl..ogólnie żadko 1/1 ale też się zdaza firma ok tylko w tym roku te dniowki się posypały .a kasa tak jak pisze 20 dni w pracy 6300 w zaleznosci od kursu euro.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-20 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w przypadku awarii zglaszam ze cos sie stalo i czekam na serwis nawet na wymiane kola ? Czy takie ktore mozna samemu naprawic na drodze to sie robi?
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 19:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W naczepach nie ma nawet koła zapasowego.Tak że się niemartw zglaszasz.co do napraw to nie Polska firma coś się dzieje i albo serwis.a jak mała usterka kierują Cię przez bazę w zespole i tam na warsztacie ci robią.Wszystko zglaszasz.Wiadomo płyn olej czy żarówki popierasz w dzień startu.a jak ci braknie bo na przykład chłodnia walnie i trzeba dolewać to dokupujesz na stacji i kasę oddają bez problemu.co chcesz jeszcze wiedzieć to pytaj.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-20 20:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z parkingami? W anglii na serwisach pozwalaja stac czy trzeba szukac jakis dzikusow? Po zjezdzie do domu wolny jest tydzien czy kaza jechac wczesniej? Napisz cos od siebie jeszcze o specyfice pracy u nich bo nie wiem jeszcze o co pytac.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 21:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do Anglii chyba jeszcze nie byłeś na rozmowie bo to co P.Justyna muwi to tak jest.a więc na Anglii oddają za pauze minimum 24h i płatne przejazdy.Po zjeździe do domu jeżeli swoim autem jeździsz to nigdy mniej niż 6dni w domu nie byłem.na autobusach mniej jesteś w domu.Co ja mogę od siebie napisać.ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z WK.wiedz dobrze ze jak ktoś płaci diety to nie pozwoli sobie abyś siedział.ale też nikt nad tobą nie stoi z batem.nikomu się niedogodzi to fakt.mi tylko jedno przeszkadza w tym roku coś tych dniowek brakuje.a poza tym jestem pozytywnie nastawiony.kasa zawsze na czas i się zgadza.a to najważniejsze.agawa pamiętaj skończyły się czasy kiedy przeginki w koopsie to norma..Pisząc się na pracę w WK licz się z myśleniem.I z tym ze to ty ladujesz.rozladowujesz a nie tylko jeździsz.ale to Plus bo w naszym zawodzie troszeczkę brakuje aktywności fizycznej
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 21:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Użytkownika Ja.pytasz o specyfikę jazdy...zależy pod która grupę PL trafisz .Ogolnie spedycja miła i wyrozumiały .Wiadomo jak jest ciśnienie to gonią..ale pamiętać trzeba ze nad tymi ludźmi tez ktoś jest wyżej.Chyba już dużo pmogłem zaraz ktoś wyskoczy ze
co to nie ja...ja ci pisze jak jest .jesteś kumaty to dzwoń do komornik i próbuj ja mogę ci życzyć powodzenia.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-20 21:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba jako jedyny opisales to wszystko konkretnie i za to wielkie dzieki. Bylem na rozmowie i bede niedlugo zaczynal i z tego co pamietam odnosnie parkingow w anglii to Pani jJustyna mowila ze teraz zwracaja za nie ale moze wlasnie nie dodala ze za minimum 24 h. co do przegiecia tacho to mowila ze zdarzaja sie ale powiedziala tez zeby nie dac sobie wejsc na glowe i nie zgadzac sie na to za kazdym razem a jezeli beda mieli o to do nas problem to mamy do niej to zglosic i ona ma to zalatwiac.a ze trzeba rozladowac i zaladowac to nie jest problem jakis wielki. w innej firmie jak jezdzilem to mialem tak robote ukladana ze 15 h jazdy to bylo norma wiec to mi nie przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak piszesz prawdę nie możesz pozwolić sobie wejść na głowę ale 5km przed zrzutka nie proś o przepinke jeszcze na okresie próbnym.moja dobra rada przez 3miechy Cię testują coumiesz na co sobie pozwolisz ale to co P.Justyna muwi tak jest.fakt jest nas dużo nieodbiera telefonów ale na sms-a zawsze odpowie.pamiętaj pilnuj papierów..paliwa. I wszystkiego ogólnie.aaaa P.Justyna bardzo jest pamietliwa i o tym też pamiętaj.nic więcej nie mogę.jak chcesz się czegoś jeszcze dowiedzieć to pytaj.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-20 22:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To racja przed rozladunkiem nie powiesz ze ci braklo czasu musisz pamietac przeliczyc jak dostaniesz dyspo czy czasu ci wystarczy.a powiedz co jeszcze p.justyna muwila
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-21 14:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Glownie to mowila tylko o warunkach jakie oferuje. Rozmowa trwala krotko bo bylo nas kilka osob tylko wiec przepytala z jezyka itd. Potem jakas luzna rozmowa i tyle. A jak jest z umowa o prace. Podpisuja ja sie w komornikach czy w holandii? Szkolenia i te inne to robia czy tylko papier sie podpisuje?
zdjecie uzytkownika
123ja - 2016-04-22 07:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku jak się przyjmiesz i wytrzymasz to sam zobaczysz jak słodko jest po co to się dopytywać jak ślepy drogi jak w każdym przypadku jest inaczej jak jesteś kierowcą to sobie poradzisz myślisz że Ci tu napiszą cały wykaz parkingów nakazów i zakazów co trzeba robić a co nie masz głowę to użyj rozumu a nie wszyscy chcą wszystko na gotowe popracujesz trochę to sam się przekonasz
zdjecie uzytkownika
123ja - 2016-04-22 07:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku przyjmiesz się i wytrzymasz to sam zobaczysz jak słodko jest po co to się dopytywać jak ślepy drogi skoro każdy przypadek jest inny myslisz że Ci tu ktoś napisze cały wykaz parkingów zakazów i nakazów co powinieneś robić a co nie jak jesteś kierowcą to może dasz sobie radę masz rozum to go użyj a nie wszyscy chcą wszystko na gotowe. Popracujesz to sam zobaczysz
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-22 12:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
123ja- uposledzony jestes czy chcesz pokazac jaki z ciebie kierowca co to na cb obwieszcza wszystkim ze gdyby nie ty to inni do gara by nie mieli co wlozyc? Nikt tu jikomu jie kazal wskazywac parkinggow ani pokazywac drogi tylko pytalem sie o sprawy czysto techniczne jak to wyglada od srodka bo jakbys zauwazyl na rozmowie o prace nikt ci nie powie jak jest a jak ktos normalny jest i tam pracuje to ci powie to co jest naa prawde. takze jezeli nie masz jic konstruktywnego do napisania to przejdz na forum etransportu bo tam tacy jak ty sa potrzebni.
zdjecie uzytkownika
123ja - 2016-04-22 14:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
upośledzony to może ty jesteś a co ty byś chciał żeby na rozmowie kwalifikacyjnej Pani Justyna dała ci cały rozkład dnia i opowiedziała ci wszystko krok po kroku jak to będzie wyglądało trzeba było się do przedszkola zapisać.. śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-22 15:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123ja - 2016-04-22 14:07:53]:
widac ze jest z toba cos nie tak pseudoszoferzyno co wie wszystko o wszystkim i nigdy nikogo sie o nic nie pytal...twoje komentarze nic nie wnosza do rozmowy i tematu jaki jest tu zalozony wiec zmien forum. a jakbys nie wiedzial jaki jest temat to prosze bardzo:Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji. Zrozumilaes cos z tego ?
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-24 22:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ja.Witaj sorki ze dopiero się odzywam .Umie podpisujesz w komornikach umowa jest Polska i warunki tak jak Pani Justyna mówiła podstawa *dodatek *godziny nocne a nie pamiętam ale diet na umowie chyba niema .nie chce kłamać nie mam umowy przy sobie.Szkolenie bhp w dzień podpisania umowy w komornikach po nim do zeewolde bo rozpoczynasz tam.I tam pobierasz buty ciuchy itp itd...a w komornikach jeszcze szybkie szkolenie z obsługi tranziksa i powiedzą ci jak wypełniać kwity co masz robić i jak aby nikt się Ciebie nie czepiał.Chyba tyle.Pozdrawiam a reszta wyjdzie w trakcie o wszystko pytasz dyspo .Raczej odpowiadaja i pomagaja.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-24 22:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ja.Witaj sorki ze dopiero się odzywam .Umie podpisujesz w komornikach umowa jest Polska i warunki tak jak Pani Justyna mówiła podstawa *dodatek *godziny nocne a nie pamiętam ale diet na umowie chyba niema .nie chce kłamać nie mam umowy przy sobie.Szkolenie bhp w dzień podpisania umowy w komornikach po nim do zeewolde bo rozpoczynasz tam.I tam pobierasz buty ciuchy itp itd...a w komornikach jeszcze szybkie szkolenie z obsługi tranziksa i powiedzą ci jak wypełniać kwity co masz robić i jak aby nikt się Ciebie nie czepiał.Chyba tyle.Pozdrawiam a reszta wyjdzie w trakcie o wszystko pytasz dyspo .Raczej odpowiadaja i pomagaja.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maciej - 2016-04-27 10:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema to ja wasz stary nowy dyapozytor . Wrocilem do was z vampotrans mam uklady z wasza szefowa zalatwilem sobie powrot przez lozko mam z nia lepszy kontakt niz ze swoja dziewczyna. My zawsze lubilismy ostra lozkowa jazde. Teraz bede do was pisal na tx zebyscie mi przywozili cos z nl ( starsi koledzy wiedza o co mi chodZi)
zdjecie uzytkownika
gall - 2016-04-27 13:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do maciej.i to ma byc niby zabawne?zal mi ciebie!
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-05-01 02:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do użytkownika Maciej
szukasz zazdrosci,milosci.wspolczucia.wurozumienia...czy mocnych słow....Jesteś wąski....to Jasno napisze o co mi chodzi mam takie zwierze co zwie się kura , i wiesz co?ona wie co robi jak dziobie,a ty nie wiesz co robisz kiedy piszesz ,,,dowiesz sie jak przestaniesz oddychać.Zastanawia mnie jedno,dlaczego jestes tu odważny a temat forum jest inny...dlaczego nie napiszesz jak było kiedy tu pracowałeś,aby ktoś wiedział tylko wymyślasz???Ile ludzi,tyle charakterów,ale to co Pani justyna Mówi jest Prawdą.Grasz w Hu.....to czego sie spodziewasz.Maciej mniej Pij,a Przez Łóżko to ty mozesz ....dodaj sam.Pozdro
zdjecie uzytkownika
gall - 2016-05-01 13:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do obecny.troche za ostro!zrobiles to co on(obraziles).jako byly skroce.w WK mozna znienawidziec DRIVERKE.dla chetnych zawsze tu na forum zyczylem powodzenia.jak ktos pisal wczesniej sam zobaczysz jak tu juz bedziesz.tzn. ze jestem przeciw kazdy wie na co go stac.pozdrawiam wszystkich driveros i szefowa w komornikach.EWHARYSTO!!!!
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2016-05-01 18:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, poszukuje zmiennika do pracy w firmie Wolter Koops. Posiadam doświadczenie wieloletnie a ww. firmie pracuje od roku. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na forum lub pod nr sześć, dziewięć, osiem, jeden, dwa, dziewięć, trzy, dwa, osiem. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kolezka - 2016-05-02 00:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. A mnie interesuje jak to jest z oplatami za benelux w wolter koops. Trrzeba kupowac za kazdym razem czy sa na caly rok czy jeszcze inaczej jest to u nich rozwiazane?
zdjecie uzytkownika
kili - 2016-05-10 10:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie tacy dyspozytorzy międzynarodowi mogą liczyć na dość stabilne zatrudnienie i nawet na całkiem urozmaicone zarobki, bo w końcu oprócz stałej podstawy zawsze jest jeszcza szansa na jakieś premie w tym zakresie.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-05-12 08:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Tego co mi mówił Wąski , to M.Wróbel to jest ta Gosia co kiedyś pracowała w koopsie na grupie kwiatowej ,ale po slubie jeszcze nie jest z Maciejem , tylko tak sie podpisuje na przyszlosć. Wąski ma zawsze info z Pierwszej ręki od Wioletty i Justyny bo zawsze na zjazdowce jest nich. Ja też bym latał do pań w Komornikach ale mam trochę z Inowrocławia
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-05-16 07:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kolezanka
Witaj,co do opłat na beneluxach oprócz Belgi masz wykupione na cały Rok.A na belgie tool na szybe.Pozdro

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wolter Koops Oost !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert