Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

Komorniki

Opinie o Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

Ireneusz 2017-06-07 14:28
Witam, jestem kierowcą w Wolter Koops poszukuję kierowcy C+E do obsady dwuosobowej, warunkiem niezbędnym jest znajomość języka niemieckiego lub angielskiego. Jestem z Koszalina, mile widziane doświadczenie. Kontakt ireneusz2806@wp.pl , pięćset trzy, zero sześćdziesiąt, dziewięćset czterdzieści jeden . Pozdrawiam
Bez nicku 2017-06-13 14:00
Tak wszystko się zgadzało w dietach i podstawie po zwolnieniu się. Przynajmniej kiedy się zwalniałem w lutym. Przynajmniej tego się trzymają bo szacunku do starszych pracowników nie mieli po 6latach nie mogłem wynegocjować chociaż złotówki podwyżki mimo że dojeżdżałem prywatnym autem i nie robiłem żadnych problemów czy to na święta czy wakacje ale to tylko dowodzi temu jaki byłem głuuuupi ale się otrząsnąłem i znalazłem lepsze dużo lepsze warunki pracy. Szukajcie a znajdziecie. Pzdr
6
Tomas 2017-06-17 01:40
Witam mam.pytanie ile wynosi dodatek kabinowy w WK ? :)
rychu 2017-06-17 10:37
zerooooooooo
1
Pytalski 2017-06-17 18:07
Jedno pytanie do Szefostwa jeśli to czytają ...dlaczego kierowcy po 3-4 latach mają tyle samo dodatku co nowo przyjęty kierowca?Pozdrawiam
10
Młody 2017-06-21 22:14
Witam. Można w Koopsie wziąć drobna zaliczkę przed wypłata? Pozdro
gall 2017-06-21 23:06
Pytalski.a co mlody mniej nagina od starego?
1
obecny 2017-06-22 13:45
Z racji tego ze juz przyjmują wszystkich jak leci bez jezyka i doswiadczenia to szukaja dyspozytorow na godziny 22-7. Jest ogloszenie na necie.
Driver koops 2017-06-22 16:02
Witam.ma ktoś numer bezpośrednio do kadr, bo dodzwonić się tam to graniczy z cudem...
Amerykus 2017-06-22 20:37
Mam 30lat Szukam kierowcy na podwojna obsade do koopsa Piła Czarnków okolice. 781 797 426.
Pytalski 2017-06-23 04:35
Gall ja nie twierdzę że mniej ale to dlaczego jak przyjmowałem się 4 lata temu nie dostałem też dodatku 4-letniego kierowcy?A wierz mi że różnica była duża.....zresztą czas samemu zadbać o siebie :-) Pozdro dla wszystkich kierowców i tych młodych i tych starych
1
Mati 2017-06-26 15:02
Szukam kierowcy na podwojna obsade czarnkow 781797426 tel
Mmmm 2017-06-26 15:11
A z kad jestes
Mati 2017-06-26 16:03
Z kad jestes
Marek 2017-06-27 19:25
bydgoszcz
Marek 2017-06-27 19:30
bydgoszcz
Marek 2017-06-27 19:40
mój nr 724723431 próbuję się dodzwonić do Ciebie ale jest zajęte
Marek 2017-06-27 19:46
Świeży kierowca szuka do podwójnej obsady kierowcy z doświadczeniem 7 2 4 7 2 3 4 3 1 mój nr telefonu
jożin z Bazin 2017-06-29 17:59
No to pojechała RUDA po pijaczkach z autobusu.
Niestety, ale tych porządnych coraz mniej w firmie.
Oster 2017-06-30 11:35
No i dobrze pocisnęła I to głównie stare barany tak się zachowują 50dych na karku a zachowanie gówniarzy jadących na kolonie Jak nie potrafisz się zachować po alkoholu to nie pij wcale Dobrze że już nie jeżdże z tym bydłem (nie wszyscy)
normalny 2017-06-30 14:56
Dobrze niech jedzie z tymi menelami...bo pozniej normalni co robia robote maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za jakies glupoty a te zule nic z tego sobie nie robia i dalej pracuja...wystarczy na weekend na venlo pojechac i widac co potrafia
Grzybek 2017-07-01 21:06
Witam szukam zamiennika do Wk z doświadczeniem. Jestem z Inowrocławia. Siedem dwa jeden cztery siedem dziewięć siedem sześć dwa. 721-479-762
1
Odpowiedz 2017-07-01 22:14
Oster czyli Ty też kiedyś byłeś tym bydłem....zapomniał wół jak cielęciem był...pancio z Oster buhaha
2
Xmen 2017-07-01 22:19
Normalny to może i Ty nie jesteś....daj żyć innym bo sam pijesz tylko zasłonięty firankami w kabinie....swoją drogą i tak Just odpuszcza bo nie zwalnia tych co wydmuchali....więc nikt sobie z tego nic nie robi a oni jeszcze polewkę mają że tylko nagana.Jaki z tego morał niech każdy sobie odpowie.Pozdro
1
Oster 2017-07-02 11:50
Jezdziłem z bydłem Też dlatego juz nie jeżdże No i pancia sobie jezdzi do Oster a co też byś chciał a Pani Justynka niechce się zgodzić uuu tak mi przykro buhaha
3
Odpowiedz 2017-07-03 15:11
Akurat się pomyliłeś bo z Oster zrezygnowałem dlatego że nie pasował mi system 2/1 lub 2/2 w zależności jak Wioli jesteś potrzebny.
Przykro mi że nazywasz ludzi bydłem ale świadczy to tylko o Twojej niskiej kulturze.
Może skoro jesteś taki odważny to przedstaw się z imienia i nazwiska żebyśmy wiedzieli dla kogo jesteśmy bydłem...ale na to nie liczę bo nie masz takiej odwagi cywilnej.Pozdrawiam autobusiarzy ;-) i tych z Oster co nas nie obrażają :-)
6
Oster 2017-07-04 14:13
Nie wszyscy dla mnie to bydło napisalem w poscie wyzej Jak nazwać delikwenta co narzyga pod fotel
i nie posprzata po sobie ? Lub cala droge drze morde bo mysli ze jest fajny? To raczej normalny nie jest dla mnie to nie wychowane bydlo A widziales zeby sie ktos tu przedstawial? Po to jest te forum mowisz co myslisz anonimowo :)
2
mediator 2017-07-04 16:02
Skoro kozak jestes i chcesz zeby sie przedstawil to najpierw sam to zrob...ale pewnie tego nie zrobisz...
2
Scania 2017-07-06 12:06
Czy już się hajs zgadza ?
Kamil 2017-07-07 16:03
Czy do oddziału w Komornikach przyjmują na pojedynczą obsadę ?
1avatar1 2017-07-07 20:19
Witam, chce się zatrudnić ale do Komorników ciężko jest się dodzwonić. Jest jakaś inna możliwość kontaktu z nimi ? Jaka jest obecnie atmosfera w firmie ? Ewentualnie gdyby ktoś szukał do podwójnej ( Nie palący ) Język angielski i niemiecki . 510936844
Brodaty 2017-07-09 12:27
A skąd jesteś Avatar ?
Brodaty 2017-07-09 13:41
A skąd jesteś Avatar?
Darek 2017-07-09 23:01
Witam, rozważam zatrudnienie się WK. Czy ktoś potrzebuje osoby do obsady podwójnej? Jestem z okolic Grodziska Mazowieckiego. Tel. 605 49 00 38.
1avatar1 2017-07-10 12:22
Okolice Kielc
Brodaty 2017-07-11 22:22
Ogólnie szukam zmiennika więc jak jesteś zainteresowany to możemy się dogadać
Piotr 2017-07-13 14:00
Witam jestem kierowcą w Wolter Koops,poszukuję kierowcy C+E do obsady dwuosobowej ze znajomością jezyka angielskiego lub niemieckiego w stopniu podstawowym i z praktyka na chlodniach. Moj nr tel 664 425 799.Kujawsko-pomorskie
1
Piotr 2017-07-13 14:12
Witam,jestem kierowca w Wolter Koops,poszukuje kierowcy C+E do obsady dwu osobowej ze znajomoscia jezyka angielskiego lub niemieckiego w stopniu podstawowym i praktyka na chlodniach .Moj nr tel 664425799 (Kujawsko pomorskie)
Piotr 2017-07-13 16:40
Witam,jestem kierowcą w Wolter Koops ,poszukuję kierowcy C+E do obsady dwuosobowej ze znajomością języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu podstawowym i praktyka na chłodniach.Mój numer tel 664425799.(Kujawsko pomorskie)
1avatar1 2017-07-13 21:28
Daj więcej info. Napisz mi na email bo mam problemy z zasiegiem: dddawidhause4333@gmail.com
Wkurzona 2017-07-16 20:48
Witam kolegów z WK. Mam taką serdeczną prośbę do Was. Wyrzuccie te Wasze Plaki do kosza!!!! Wolę sobie sama posprzątać, niż odbierać tłuste, brudne auto, które udaje czyste...Szlag mnie trafia, jak muszę to cholerstowo scierac z kokpitu.
Z góry dziękuję
6
Zimny 2017-07-17 20:29
Panowie ten koops to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] auta moze nowe ale trzepnij w fotel to pylicy idzie sie na bawić kasa ,już mozna znalesc robote lepsza a urzerac sie z tymi przekaznikami co nie maja pojecia o pracy nie ma sensu pozdro
W.K 2017-07-18 17:21
To sie własne pokrowce zakłada jak komus to przeszkadza. A co do pieniędzy masz racje na miejscu też sie to zarobi Tylko że żaden polski dziad trans 3500brutto podstawy Ci nie da. Zapewne zaraz tekst pracuje u niemca to sobie pracuj kogo to obchodzi
3
Rafał 2017-07-18 19:36
Witam , szukam zmiennika na podwójną obsadę z Kujawsko-Pomorskiego. 668 374 466.
Koleżanka 2017-07-19 14:51
Może i te same pieniądze ale nie za trzy tygodnie
1
jożin z Bazin 2017-07-20 00:18
Jeszcze się nie przyzwyczaiła ,że przed i po rajce trzeba pudło" odtłuścić "??
Inowrocław 2017-07-21 18:08
Witam wszystkich.
Właśnie uporałem się ze wszystkimi egzaminami i papierami, czekam tylko na plastiki i chce ruszyć w drogę. Może swoją karierę kierowcy rozpocznę właśnie w WK. Ktoś może powiedzieć coś więcej o warunkach zatrudnienia swiezakow i czy to w ogóle możliwe? Jak wygląda procedura rekrutacji i jaka jest obecnie szansa na zatrudnienie?
Inowrocław 2017-07-21 19:30
Witam wszystkich.
Zakończyłem wszystkie szkolenia i egzaminy, teraz czekam na plastiki i w drogę. Może kto wie czy w WK zatrudniają swiezakow i jakie są warunki a przede wszystkim szanse na pozytywne przejście procesu rekrutacji? Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Świeżak
Lukasz 2017-07-22 00:26
Ja się pytam kiedy będą zamontowane postojowe klimy które obiecano 1.5 roku temu? ???
1
Antykomornik 2017-07-22 10:39
Witam wszystkich. Mam pytanie. Jak wypłata jest wykazywana w WK? Chodzi mi o to że mam komornika nad głową i najlepiej było by dla mnie jakby na papierze była tylko najmniejsza krajowa a reszta wypłaty w inny niewidoczny sposób. Czy ktoś coś wie i może się podzielić informacjami? Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o. - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.