Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

Komorniki

Opinie o Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

obecny 2017-02-26 11:27
Czesc,znajomi byli na rozmowie ciekawe jest to,ze obecni kierowcy maja dietke 50 euro a na rozmowie mowa jest o 52 euro dla nowych .To się nazywa sprawiedliwe wynagrodzenie.Pozdro
Kondziu 2017-02-27 22:33
W czwartek będę na rozmowie to dam wam znać jakie stawki.
1
W.K 2017-02-28 12:22
Twojemu koledze sie cos przysnilo Jest 50euro dla wszystkich nowych i starych
Marcel 2017-03-03 07:05
Czemu WK to historia? Napisz coś więcej. Pozdr
Norbit 2017-03-03 19:02
Panowie ile wychodzi tej podstawy netto bo byłem na rozmowie i tak naprawdę niczrego się dokładnie nie dowiedziałem dieta na pewno jest 50 euro .
obecny 2017-03-05 07:03
Część. Widocznie znajomym coś się pomyliło z wysokością diety.Spory ze wprowadziłem w błąd.
oubidubisraka 2017-03-07 16:10
24/7 na telefonie
Ziuta 2017-03-08 10:27
Wszystkim dziewczynom pracującym w naszej firmie tym za fajerą i tym za biurkiem samych miłych dni, mało problemòw i dużo radości. Ziuta.
7
Fonzo 2017-03-09 20:33
Byłem na firmie zostawić swoje CV, jak wyglada proces rekrutacyjny? Trzeba czekać na ich odzew?
2
lolek 2017-03-09 20:57
Fonzo ja się umówiłem przez tel .na rozmowę i dostałem już odp. że jestem przyjęty 2 dni to trwało ,a masz zmiennika -skąd jesteś
?

ANdy 2017-03-09 21:01
Szukam zmiennika do Koopsa system 2/1 najlepiej z kuj-pom.Szukam dlatego że mój zmiennik zrezygnował.
coops 2017-03-10 21:25
Szukam zmiennika do Coopsa jestem z Dębe Wielkie woj. Mazowieckie( usunięte przez administratora )
Bez nicka 2017-03-12 23:37
Komornik zabierze Ci 50% lub 60% ( nie pamiętam dokładnie) całej podstawy razem z tymi dodatkami. Diety są nietykalne
SzukamZminnika 2017-03-16 11:33
Mam 6miesiecy doswiadczenia w podwojnej na chlodniach polska hiszpania. Szukam zmiennika z wiekrzym doswiadczeniem by wspolnie pojsc do koopsa. Bez nalogow znam angielski i jestem z skierniewic. 8( usunięte przez administratora )
TRW 2017-03-17 12:36
Witam szukam zmiennika do Copsa jestem z piaseczna kolo warszawy moj nr. szesc szesc jeden osiem osiem piec piec trzy piec 661885535 nie palący lub imeil wbukanski@op.pl
TREE 2017-03-17 13:22
Witam szukam zmiennika do copsa mieszkam w piasecznie kolo warszawy moj nr. szesc szesc jeden osiem osiem piec piec trzy piec lub imeil wbukanski@op.p l prosze o smsa lub telefon.
gall 2017-03-18 17:23
Marcel.dedukcja...poprostu dedukcja...(redukcja itp...itd...)pozdrawiam optymistow.
K.W 2017-03-18 22:40
Do copsa??? A co to?
~kiero~ 2017-03-20 15:25
Ktos ma moze namiar na Marte? Sluchy chodza na parkingu, ze pracuje dla Belga teraz i maja nawet dobre warunki. Pozdro dla starej gwardi.
kieroo 2017-03-20 15:43
Ktos ma namiar na Marte? Chodza sluchy na parkingu ze pracuje teraz u Belga, ponoc maja dobre warunki. Pozdro dla starej gwardi.
Ucho 2017-03-25 19:22
Podobno pracują z Nią dawne kadry z WK to może przez Nich jakis kontakt?
Ucho 2017-03-25 19:26
Podobno z Martą pracuje cały dawny zespół kadr z WK to może przez Nich jakiś kontakt ,bo Marta chyba zmieniła telefon.
Ucho 2017-03-25 19:29
Podobno z Martą pracuje cały dawny zespół kadr z WK to może przez Nich jakiś kontakt ,bo Marta chyba zmieniła telefon.
zzzz 2017-03-27 14:04
Ja mam na biuro 61 880 14 39, bo chce tam isc na pojedyncza obsade ponoc ma teraz kilka miejsc.
PANTOFEL 2017-03-30 21:06
Witam szukam zmiennika do Woltera na podwojną jestem z Debe Wielkie woj. maz. to moj nr. 512505105 prosze o tel. lub sms oddzwonie pozdrawiam
Tajny 2017-03-31 19:57
Cześć skąd jesteś, czy znalazłeś zmiennika do koopsa jestem z okolic Inowrocławia
BYŁY 2017-04-03 09:24
Witam. Ostrzegam kto chce iść do WK to co tam się dzieje to masakra z Pl biurem. Oszustwo przepisywanie błędów ich do Ciebie nie potrafią się pseudo dyspnenci do błędu przyznać . Michał to tak Ci pojedzie po tobie bo jesteś tylko numerkiem. No fakt nie brak osób którzy dla Koops zrobią wszystko tacho gna,donoszą, auta dostają ciągle te same Tak to się robi. Po prostu Polskie biuro to masakra. Księżniczka co powie to tak ma być. Praca i system jest ok. Tylko nie odział w Pl. Dyspo pseudo nie współpracują ze sobą a co dopiero z Tobą. Jak to mówią muszę się plany trzymać nie ważne że auto się popsuje,załadunek się przesunie. Masz być i to zrobić to chorzy ludzie tam są. Na szkolenie wszystkich oddać nie mają pojęcia o pracy kierowcy. Tylko same mądrości płyną z biura. Masz zdrowi ze stali to polecam bo tylko co nie zrobisz to lecisz lub sam odejdziesz. No i kasa diety nie dostajesz od razu tylko w późniejszym czasie. Jak podpadniesz to mają z czego mi wziąść. I to najgorsze że ciężko się dodzwonić do nich. Pozdrawiam
6
K.W 2017-04-04 16:57
W tej firmie trzeba mie( usunięte przez administratora ) To praca jest Ok Pracuje tu jeszcze ale na lajcie bez spiny oni sie nie przejmuja to ja tym bardziej Wypinam naczepe i robie pauze jak tacho sie konczy i niech sie martwia Pozdr dla normalnych.
1
dziadu77 2017-04-05 09:30
Panowie jak praca WK ktoś coś podpowie jakiś namiar na złożenie CV
2
Kierowca zestawu powyżej 12 ton 2017-04-07 10:50
Znowu Koops przygrał w .... z wyplatami. Przyszła dzisiaj zamiast w poniedziałek
Nowy 2017-04-13 23:48
Straszne bzdety tu piszecie kierowcy, współczuje pracodawcy takich pracowników. Połowa z wypowiadających się tu i na forach do wywalenia od zaraz. Nie podoba się to wynocha, masakra.
2
kierowcy 2017-04-14 13:46
Hej. Chodzą słuchy ze nowo przyjęci mają po 60€ diety.
Ktos cos wie???
kierowcy 2017-04-14 13:48
Chodzą słuchy ze nowi kierowcy mają po 60€ diety. Ktos cos wie???
kierooooo 2017-04-15 16:50
Na pewno maja wieksza podatawe wieksza o 200zl.
prostownik 2017-04-21 14:40
fakt klimy postojowej nie ma ale też nikt ci nic nie powie jak auto chodzi 24h na dobę by tobie było chłodno więc nie narzekaj
3
jacek 2017-04-26 14:18
Szukam na podwójna obsadę
jacekdrabik260@gmail.com
Ehhhh. 2017-04-27 15:59
Wydaje mi się że KOOPS pomału się kończy jako atrakcyjny pracodawca :-(

Na minus:
-Zarobki takie same jak w większości innych firm. Albo bardzo podobne.
-zmiana auta za każdym kolejnym przyjazdem do pracy
-wiele rozładunków i załadunków (Londyny nawet po 10 rozladunkow Paryże - to samo)
-obi globus itp (nic przyjemnego skakać jak małpa na windę i z windy jak nie działa pilot)
-aldi (chyba jeden z najgorszych klientów do rozladunku)
-dojazdy do pracy jak śledzie w autobusie albo swoim autem do Magdeburga (koszty paliwa eksploatacji i utraty wartości samochodów)
-bardzo olewajacy stosunek dyspozytorow do kierowców (traktują kierowców jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> -panie Violetta i Justyna jak coś potrzebują to bardzo miłe ale w drugą stronę to już nie działa
-nocki

Na plus:
-terminowe wypłaty
-często zmieniający się tabor
-w większości nie za wiele pracy (choć nie zawsze)
-system pracy 3/1 2/1

Podsumowując jest wiele firm, które płacą podobnie, są bliżej miejsca zamieszkania, zjeżdża się do domu (bazy) i stamtąd rusza. Nie jeździ się tyle nocek. Trasy są po jeden załadunek jeden rozładunek. Ma się swoje auto. Nie jeździ się tyle nocek. Pracodawca szanuje kierowcę ....
4
K.W 2017-05-01 10:36
Zadna sie nie zwolnila Lukasz sie zwolnil ale nikt z tego powodu nie placze Tylko mieszal i cisnienie podnosil Za to dziewczyny bardzo wporzadku konkretne babki wszystko zalatwia. Pozdr
1
BALALALA 2017-05-06 04:11
Chyba się gościu naćpaleś że takie bzdury wypisujesz.. Poza tym zatrudnij się jako nauczyciel i ucz dzieci w 3,4,5itd klasie języków obcych.. Takim cwaniskom zawsze źle
..A po co pracy szukasz?? Bo nikt cię nie chce..
iwo 2017-05-08 18:49
A jak wygląda sprawa z oddziałem w oster ?? Jakieś opinie ?? Jak Polacy są traktowani w niemieckim oddziale ?? Czy też jeździ się tyle nocek pomimo pojedynczej obsady ??
K.W 2017-05-09 22:58
Do Oster tylko dojezdzasz pozniej i tak przejmuje cie holandia i przekazniki w Komornikach. Spedytorzy niemiecy sopko Ale za to na magazynie mrozonki przyj...banii czuja sie jak prezesii najlepiej to sie im klaniac A jazda noca to zalezy jak sie robota uklada jednii gibia nocki drudzy dniowki
Małżeństwo z Koopsa 2017-05-10 20:53
Nam w WK jeździ się tam dobrze i ja tam nie narzekam...Czasem jeździ się noce czasem w dzień...Tacho w miarę pilnują, chociaż czasem są komplikacje. Pracujemy na spokojnie i mamy też w pracy spokój. Po co się spinać? Jedno co mnie denerwuje to nowe Mercedesy dla pojedynczych obsad, a Scanie dla podwójnych...Z tym coś jest nie halo...bezsens kompletny :(
2
Kiero 2017-05-12 04:02
No racja tampony i podpaski do Scanii już się niemieszczą.
1
Kiero 2017-05-14 12:58
Co Pelikan twoja baba dobrze nawet na rowerze nie potrafi jezdzic i zazdroscisz ze parki moga sie dorobic. A ty cale zycie bedziesz dymal i splacal kredyt Bucu
1
Grzegorz 2017-05-15 14:23
Witam,
Poszukuje zmiennika w firmie Wolter Koops. Jestem z okolic Bydgoszczy. Pozdrawiam Grzegorz ( usunięte przez administratora )
Grzegorz94 2017-05-15 18:22
Witam,
Poszukuję zmiennika. Jestem z okolic Bydgoszczy. Pozdrawiam Grzegorz 698 - 129 - 328
Lukasz 2017-05-16 18:47
Poszukuję kogoś kto pracuje w WK chciał bym tam pójść aktualnie jeżdżę w demotransie mój numer 783 492 687 siedem osiem trzy cztery dziewięć dwa sześć osiem siedem
Krzysiek 2017-05-16 19:47
Witam. Jak wygląda w Koopsie sprawa z urlopami, mianowicie:
Pracuje już jakiś czas i dostawałem nieraz informacje o wypełnieniu wniosku urlopowego. Nigdy nie wypełniałem tego ani nie podpisywałem. Czy oni te wnioski wypisują sobie sami ?
pozdrawiam
kierowca 2017-05-19 22:14
Sam wypisujesz wnioski. Nawet dziecko w przedszkolu potrafi
Marek 2017-05-22 20:52
Świeży kierowca szuka do podwójnej obsady kierowcy z doświadczeniem.nr tel( usunięte przez administratora
Zostaw swoją opinię o Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o. - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.