Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jarek pila - 2015-02-02 16:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc chcialbym podjac prace w kopsie obecnie pracuje na trasach miedzynarodowych ale chcialbym sie dostac do koppsa jaro75332@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-02-03 20:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ciężko się tam dostać do pracy?
zdjecie uzytkownika
Stig - 2015-02-05 19:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć

chciałbym pracować w Koopsie ale potrzebuję drugiego kierowcy który jeździ i ma doświadczenie w międzynarodówce.A może któryś z kierowców tam pracujących chce świerzaka na pokład?Nie piję,nie palę. mój mail grzegorz.27@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Stig - 2015-02-05 19:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stig - 2015-02-05 19:04:41]:
Zapomniałem dodać : Jestem z Piły.
zdjecie uzytkownika
slawa - 2015-02-05 22:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich jestem z inowroclawia woj.kuj.-pom. chcialbym dostac sie do Woltera tylko z doswiadczeniem miedzynarodowym troche bida ogolnie 11 lat zawodowo za fajera nic mi nie przeszkadza jak ktos by potrzebowal to moj mail hulislaw@wp.pl

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-06 16:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc jak tam się dodzwonić ma ktoś namiary?
zdjecie uzytkownika
Marys - 2015-02-11 17:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje teraz w hsf logistyka szubin chciałbym przejść do kopsa potrzebuje zmiennika jestem z inowroclawia
zdjecie uzytkownika
AREK - 2015-02-13 15:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marys - 2015-02-11 17:07:55]:
Witam,też jestem z inowrocławia chciałbym dostac się do koopsa mój tel(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-02-13 16:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marys - 2015-02-11 17:07:55]:
witam. jestem z okolic inowrocławia i chce sie dostac do koopsa. moj email cinek0106@interia. eu (spacja miedzy .eu)
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-02-13 17:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marys - 2015-02-11 17:07:55]:
moj numer siedem osiem trzy osiem zero jeden pięć zero cztery ewentualnie na maila jak skasują. doswiadczenie posiadam jezdze w centrum logistycznym
zdjecie uzytkownika
NORBI - 2015-02-14 18:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc chcialbym podjac prace w kopsie obecnie pracuje na trasach miedzynarodowych ale chcialbym sie dostac do koppsa MOZE KTOS MI PODPOWIE JAK SZYBKO SIE DOSTAC MAM DŁUGI STARZ PRACY W TYM ZAWODZIE NIE PALE PROSZE O KONTAKT NA prosiaczek007@interia.eu
zdjecie uzytkownika
szymek007658 - 2015-02-17 07:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem z. Kujawsko pomorskiego z inowrocławia. Chciałbym sie dostać do koopsa czy ktoś pomoże mój. Email zenek7869@o2.pl
zdjecie uzytkownika
wolter koops - 2015-02-17 21:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem z wyrzyska i bardzo bym hcial sie dostac do tej firmy, moze ktos mi pomoze? mo umer tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wolter koops - 2015-02-20 10:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chce sie pilnie dostac do koopsa, moj meil piotrnosek@interia.pl lub tel ( usunięte przez administratora ), pozdrawiam, bardzo pilne jastem z wyrzyska,
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-23 13:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z Koszalina . Poszukuję drugiej osoby do obsady w Wolter Coops . Znam język holenderski i angielski . Mam doświadczenie . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ireneusz - 2015-03-02 12:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z Koszalina.Poszukuję drugiej osoby w Wolter Coops ze znjomością języka niemieckiego lub angielskiego.Mój meil ireneusz2806@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kobieta (kierowca C+E) - 2015-03-02 13:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem z Koszalina,posiadam kilku miesięczne doświadczenie w kraju,
chcę dostać się do Wolter Coops.
Poszukuję kierowcy z Koszalina lub okolicy z doświadczeniem i znajomością języka angielskiego,który chciałby jeździć z kobietą.
Tylko poważne oferty.
Proszę o kontakt: kierowca11243@wp.pl
zdjecie uzytkownika
darek.cz - 2015-03-03 12:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałby podjąć pracę w Wolter Coops, posiadam 5-cio letnie doświadczenie w transporcie międzynarodowym, znajomość j. angielskiego i niemieckiego na poziomie komunikatywnym. Gdyby ktoś pracujący w tej firmie potrzebował zmiennika, bardzo chętnie podjąłbym się tematu:) Bardzo prosiłbym o kontakt Darek 606654815 (sześć zero sześć sześć pięć cztery osiem jeden pięć). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2015-03-03 19:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem swieżym kierowca i chcialbym podjac prace w Wolter Coops. jestem osoba bez nalogow.moj numer tel. 514518700 jesli ktos potrzebuje osoby do podwojnej obsady prosze o kontakt. woj mzowieckie płock. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mateusz M - 2015-03-03 21:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć jak potrzebujesz zmienika w woolter koops lub zamirzasz tam pójść do pracy to zadzwoń bo jeżdże z kwiatami holandia - włochy od 3 lat na międzynaradówce a ogólnie 8 lat jestem z wejherowa :) mój nr pięć trzy zero trzy trzy zero siedem piec jeden (530330751) bez nałogów
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-04 01:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podniecajcie się tak bo jak traficie na rekrutację do królowej Justynki to wam się odechce.Radzę ćwiczyć język bo przepytuje.Karma wraca pani Justyno...mam nadzieję że prędzej a nie później.
zdjecie uzytkownika
kierowca12 - 2015-03-04 11:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam, chciałbym zatrudnić się w firmie Wolter Koops, jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc będę bardzo wdzięczny. Dodzwoniłem się do nich, ale powiedzieli mi, że nie ma już miejsc. Trzeba znowu próbować pod koniec miesiąca... Jeżdżę już 12 lat i mam wszystkie wymagane dokumenty. Proszę o kontakt: 531 744 242
zdjecie uzytkownika
Mateusz M - 2015-03-04 11:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz M - 2015-03-03 21:37:11]:
Nie aktualne
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-03-04 18:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem firmy Walter Koops, poszukuję kierowcy do podwójnej obsady, kogoś z doświadczeniem na trasach międzynarodowych i podstawową znajomością języka niemieckiego lub angielskiego. Oczywiście mile widziana osoba pracująca w Koopsie. Kontakt TEL.7958744 MAIL kasiaw2611@interia.pl
zdjecie uzytkownika
kulawy - 2015-03-04 22:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca12 - 2015-03-04 11:07:42]:
Czesc a z czego przepytuje? bo znam takich co nic w języku obcym nie potrafią powiedzieć, a i z językiem polskim mają problem i pracują w WK.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wolter Koops Oost ?
Zadaj pytanie