brak logo

Wolter Koops Oost

Komorniki

Opinie o Wolter Koops Oost

123ja 2016-04-22 14:07:53
upośledzony to może ty jesteś a co ty byś chciał żeby na rozmowie kwalifikacyjnej Pani Justyna dała ci cały rozkład dnia i opowiedziała ci wszystko krok po kroku jak to będzie wyglądało trzeba było się do przedszkola zapisać.. śmiech na sali
ja 2016-04-22 15:15:26
widac ze jest z toba cos nie tak pseudoszoferzyno co wie wszystko o wszystkim i nigdy nikogo sie o nic nie pytal...twoje komentarze nic nie wnosza do rozmowy i tematu jaki jest tu zalozony wiec zmien forum. a jakbys nie wiedzial jaki jest temat to prosze bardzo:Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji. Zrozumilaes cos z tego ?
obecny 2016-04-24 22:33:30
Do Ja.Witaj sorki ze dopiero się odzywam .Umie podpisujesz w komornikach umowa jest Polska i warunki tak jak Pani Justyna mówiła podstawa *dodatek *godziny nocne a nie pamiętam ale diet na umowie chyba niema .nie chce kłamać nie mam umowy przy sobie.Szkolenie bhp w dzień podpisania umowy w komornikach po nim do zeewolde bo rozpoczynasz tam.I tam pobierasz buty ciuchy itp itd...a w komornikach jeszcze szybkie szkolenie z obsługi tranziksa i powiedzą ci jak wypełniać kwity co masz robić i jak aby nikt się Ciebie nie czepiał.Chyba tyle.Pozdrawiam a reszta wyjdzie w trakcie o wszystko pytasz dyspo .Raczej odpowiadaja i pomagaja.Pozdrawiam
obecny 2016-04-24 22:34:00
Do Ja.Witaj sorki ze dopiero się odzywam .Umie podpisujesz w komornikach umowa jest Polska i warunki tak jak Pani Justyna mówiła podstawa *dodatek *godziny nocne a nie pamiętam ale diet na umowie chyba niema .nie chce kłamać nie mam umowy przy sobie.Szkolenie bhp w dzień podpisania umowy w komornikach po nim do zeewolde bo rozpoczynasz tam.I tam pobierasz buty ciuchy itp itd...a w komornikach jeszcze szybkie szkolenie z obsługi tranziksa i powiedzą ci jak wypełniać kwity co masz robić i jak aby nikt się Ciebie nie czepiał.Chyba tyle.Pozdrawiam a reszta wyjdzie w trakcie o wszystko pytasz dyspo .Raczej odpowiadaja i pomagaja.Pozdrawiam
maciej 2016-04-27 10:00:44
Siema to ja wasz stary nowy dyapozytor . Wrocilem do was z vampotrans mam uklady z wasza szefowa zalatwilem sobie powrot przez lozko mam z nia lepszy kontakt niz ze swoja dziewczyna. My zawsze lubilismy ostra lozkowa jazde. Teraz bede do was pisal na tx zebyscie mi przywozili cos z nl ( starsi koledzy wiedza o co mi chodZi)
1
gall 2016-04-27 13:43:49
Do maciej.i to ma byc niby zabawne?zal mi ciebie!
obecny 2016-05-01 02:57:53
Do użytkownika Maciej
szukasz zazdrosci,milosci.wspolczucia.wurozumienia...czy mocnych słow....Jesteś wąski....to Jasno napisze o co mi chodzi mam takie zwierze co zwie się kura , i wiesz co?ona wie co robi jak dziobie,a ty nie wiesz co robisz kiedy piszesz ,,,dowiesz sie jak przestaniesz oddychać.Zastanawia mnie jedno,dlaczego jestes tu odważny a temat forum jest inny...dlaczego nie napiszesz jak było kiedy tu pracowałeś,aby ktoś wiedział tylko wymyślasz???Ile ludzi,tyle charakterów,ale to co Pani justyna Mówi jest Prawdą.Grasz w Hu.....to czego sie spodziewasz.Maciej mniej Pij,a Przez Łóżko to ty mozesz ....dodaj sam.Pozdro
gall 2016-05-01 13:15:15
Do obecny.troche za ostro!zrobiles to co on(obraziles).jako byly skroce.w WK mozna znienawidziec DRIVERKE.dla chetnych zawsze tu na forum zyczylem powodzenia.jak ktos pisal wczesniej sam zobaczysz jak tu juz bedziesz.tzn. ze jestem przeciw kazdy wie na co go stac.pozdrawiam wszystkich driveros i szefowa w komornikach.EWHARYSTO!!!!
Grzegorz 2016-05-01 18:49:33
Witam, poszukuje zmiennika do pracy w firmie Wolter Koops. Posiadam doświadczenie wieloletnie a ww. firmie pracuje od roku. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na forum lub pod nr sześć, dziewięć, osiem, jeden, dwa, dziewięć, trzy, dwa, osiem. Pozdrawiam
2
kolezka 2016-05-02 00:49:04
Witam. A mnie interesuje jak to jest z oplatami za benelux w wolter koops. Trrzeba kupowac za kazdym razem czy sa na caly rok czy jeszcze inaczej jest to u nich rozwiazane?
kili 2016-05-10 10:00:38
W sumie tacy dyspozytorzy międzynarodowi mogą liczyć na dość stabilne zatrudnienie i nawet na całkiem urozmaicone zarobki, bo w końcu oprócz stałej podstawy zawsze jest jeszcza szansa na jakieś premie w tym zakresie.
Karol 2016-05-12 08:43:27
Z Tego co mi mówił Wąski , to M.Wróbel to jest ta Gosia co kiedyś pracowała w koopsie na grupie kwiatowej ,ale po slubie jeszcze nie jest z Maciejem , tylko tak sie podpisuje na przyszlosć. Wąski ma zawsze info z Pierwszej ręki od Wioletty i Justyny bo zawsze na zjazdowce jest nich. Ja też bym latał do pań w Komornikach ale mam trochę z Inowrocławia
3
obecny 2016-05-16 07:58:52
Do Kolezanka
Witaj,co do opłat na beneluxach oprócz Belgi masz wykupione na cały Rok.A na belgie tool na szybe.Pozdro
LukaCK 2016-05-25 15:35:25
Witam. witam szukam drugiej osoby do jazdy w podwójnej obsadzie z okolic świętokrzyskiego w wolter koops. Więcej info pod nr 500450494.
2
gall 2016-05-30 16:45:40
Co juz niema chetnych do PGR?a tak mialo byc fajnie.ponoc kierowcy stali w kolejce?wszyscy sie przejedli juz tym WK.kasa to nie wszystko jak zycie przecieka przez palce i to w imie mamony!pozdrowienia dla swiadomych.
2
michał 2016-06-01 13:02:11
Kierowca z dużym dosw na chłodniach szuka zmiennika do Woltera z dośw na miedzynarodowce. 36 lat, niepalący, niekonfliktowy, kumaty. Szukam kogoś z okolic Inowrocławia, Torunia itp. Pozdrawiam. (usunięte przez administratora)
michał 2016-06-01 19:44:54
Do postu niźej pięć zero dziewięć dziewięć trzy trzy, pięć dziewięć osiem. Pozdrawiam.
obecny 2016-06-10 15:39:52
Siemanko.
koops niby taka rewelacja,,,a Heisterkamp płaci 51 e+podstawa,a nie jak koops urwal 100pln,i nikt nie jest w stanie wytlumaczyc dlaczego niepodniesli.a i najwazniejsze zwraca za dojazdy!!!!blizej 75 eu w jedna strone,a do Gentu ponad 100e.....ojjj....koops pada na rynku zarobków..........
1
Kierowca 2016-06-14 17:09:53
I ile macie tej podstawy?Hamulce juz macie w tych szrotach?
1
kierowca wk 2016-06-27 21:24:26
pracuje od jakiegos czasu w WK i powiem szczerze ze niejest zle...Polska podstawa + 50eu diety + dodatkowo 60zl brutto za dzien pracy, jazda dwa cykle tj +/- 13 dni czasem jak sciagaja na srode to dodatkowo 45h i wracasz w sobote, autka scania mercedes w duzych budach...co do dyspo to wszystko zalezy od grupy do ktorej trafisz (sa grupy spoko i sa h....) Moja prywatna opinia "firma godna polecenia"
1
LukaszCK 2016-06-29 13:24:10
Witam. Propozycja już nie aktualna. pozdrawiam
LukaszCK 2016-06-29 13:24:23
Witam. Propozycja już nie aktualna. pozdrawiam
Marcel 2016-07-01 13:50:25
Szukam zmiennika do podwojnej obsady do copsa jestem z centralnej polski Warszawa interesuje mnie ( usunięte przez administratora )pozdrawiam
jhuy 2016-07-01 14:50:46
@Marcel no to skoro cie to interesuje to złóż do nich swoje CV, chyba nie liczysz na to, ze pracodawca bedzie szukał cie po prostalach i tak po prostu do Ciebie oddzwoni? Bo to raczej dość naiwne.....
Lorak 2016-07-04 13:06:01
Witam chciałbym się dowiedzieć czy w firmie WK jest moŻliwość doboru sobie zmienika ? Chciał bym zatrudnić się z kolegą...
warbud 2016-07-05 14:35:46
Witam szukam zmiennika do podwojtozdrawiam
1
smako 2016-07-10 21:47:56
Wiadomo czy można znaleźć u nich teraz pracę? Slyszałem, że w tym roku miały się pojawić jakieś socjale do zarobków, więc nie ma się co dziwić, że są tak opłacani. W końcu chcą zapewnić pracownikom odpowiedni byt.
smako 2016-07-17 22:51:42
3-letnie doświadczenie na takim stanowisku @ladek, w ogóle nie powinno dziwić. Cenią sobie profesjonalizm na każdym kroku, a tak to przynajmniej daje to odpowiednie odzwierciedlenie w zarobkach w firmie. Ciekawe tylko kiedy pojawią się jakieś oferty pracy.
maja 2016-07-21 14:07:24
jest teraz przecież do nich ciekawa oferta pracy jako Kierowca w transporcie międzynarodowym i wydaje mi się, że zarobki są również adekrwatne.
Szymek 2016-08-09 20:37:10
Witam was kierowcy kopsa mam takie pytanko chcial bym sie dostac do pacy do woltera jezdzilem na chlodni po ue. Moge tez dojexdxac samochodem to nie problem dla mnie jesli ktos sxkuka drugiego kierowcy prosze pisac gora12678@o2.pl
Szymon 2016-08-10 14:52:28
Część szukasz nadal zamiennika jak coś to napisz gora12678@o2.pl to jest mój e-mail jestem z Inowrocławia
maki 2016-08-10 19:58:56
Hej, ja rownież jestem bardzo zainteresowany praca w firmie , wiem, ze firma posiada swoje oddziały we wszystkich prawie wojewodztwach w polsce ,mi odpowiada teren śląska, wiem, ze konkurencja jest nawet spora ale zalezy mi na stawce bo byc moze tutaj dają wiecej?
driver 2016-08-11 10:29:50
jakie oddziały we wszystkich województwach? co ty bredzisz?
Marek 2016-08-11 13:21:36
Siema chłopaki czytam jakieś komentarze z lipa w sprawie ofert pracy, ale czy to dalej aktualne? Szukam u nich czegoś tak na zaczepnego ale nigdzie nie ma żadnych ogłoszeń. Ktoś coś wie w tym temacie? Dajcie znać
gall 2016-08-13 05:01:45
Stwierdzam ze niestety.a o co nie podejzewalem ze p.J.osobiscie usowa wpisy na tym forum.gdzie kiedys twierdzila ze to forum to bzdety.jednak zab czasu robi swoje!
Tomek 2016-08-13 08:49:22
Byłem,pracowałem i powiem ze pieniądze to nie wszystko. W podwójnej codziennie tacho do konca a czesto jeszcze wiecej. Z szefostwem cięzki kontakt-dodzwonic sie to cud a na sms cie oleją i tyle. Ci co noszą suweniry do Komornik mają urlop a reszta jak jasnie pani bedzie miała ochotę. Ludzie to w wiekszosci buraki. Autobus który wozi do NL to stary rupiec napchany tak ze bagaże czesto lezą na przejsciu. Podokładane fotele aby tylko jak najwiecej osób zmieścic na raz. Jedziesz upchany jak bydło.Auta na podwójną obsadę a fotel pasażera to taboret bo własciciel nie przewidział ze ten co siedzi z boku chciałby trochę odpocząc w 21-godzinnym dniu pracy. Niby 3/1 a tak naprawde w domu jestes tylko 5 dni.Spedytorzy-połowa w porzadku a druga nie wie o co chodzi i np.kaze przepinac naczepę z przyczepą od tandemu.Bardzo duzo jazdy w nocy.Z tych dobrych stron to chyba tylko kasa na czas bo jej wielkość to dzis juz zadna rewelacja
3
roma 2016-08-13 12:45:49
a ta jazda w nocy to jest jakoś lepiej rozliczana finansowo? spotkałam już kilka firm które za nocną jednak coś dopłacały, ciekawe jak jest tutaj u was. dajcie tez znac gdzie szukać aktualnych rekrutacji
Kier.WK 2016-08-14 12:25:18
Za zadna jazde w nocy nie płaci dodatkowo. W ogole chyba jako jedyna firma centa nie dołoży jak Św. siedzisz w budzie. Urlop tylko przydupasy maja zagwarantowany.
kumak 2016-08-14 12:41:21
a taki Dyspozytor Międzynarodowy to ile miesięcznie może wynagrodzenie mieć? mówię tutaj konkretmie o województwie zachodniopomorskim, w sumie ciekawe czy we wszystkich lokalizacjach tyle samo płacą dyspozytorom bo ewentualnie moge się przeprowadzić.
gall 2016-08-14 13:54:15
Te ostatnie wpisy bardzo swiadome i do rzeczy.o! i oto wlasnie chodzi Brawo!!!
umowa 2016-08-14 13:56:16
@Kier.WK nie rozumiem o co chodzi z tym urlopem? Urlop należy się każdej osobie, która pracuje w oparciu o umowę o pracę. Jeśli ktoś jej nie ma to nie ma prawa do płatnego urlopu. Nie widzę tutaj możliwości manewru
gall 2016-08-14 19:37:06
Do,,umowa,,dlaczego zmieniasz swoie dosie zawsze jak komus odpowiawasz uzywasz @ Czy to z powodu patrzenia w lustro?
hania b 2016-08-14 19:53:13
moge się od was dowiedzieć czy przypadkiem nie planujecie teraz znowu jakichś rekrutacji na stanowisko dyspozytora międzynarodowego? wiem że w tamtym roku mieliście jakieś mega rotacje rekrutacja masowo to i liczę że może w tym roku by mi się udało załapać
Kier.WK 2016-08-15 16:26:32
Do umowa. Urlop masz kiedy im pasuje czyli jesienia jak szef wysprzedaje auta jest mniej roboty. I zamiast siedziec w domu tydzien to siedzisz 2-3tyg. No i oczywiscie idzie to z urlopu
erfgv 2016-08-15 16:34:42
a jaka jest tutaj oferowana umowa? mnie interesuje glownoe umowa o prace..chociaż wlasnie na stanowisku dyspozytora międzynarodowego bo widze ze jakiś czas temu w wielu miejscowosicach / województwach szukali czekam na powtorke z rekrutacji u nich ;p ;p
Beata 2016-08-19 18:41:40
Co zrobiła Justyna, a my o tym nie wiemy. Wpisujcie swoje typy

np.
1 to i to
2 to i to
Kamil 2016-08-22 21:00:37
dobrze napisane ale sie uśmiałem Pozdrowienia kolego
jebliwy krasnal 2016-08-23 04:35:54
Kierowcy szukajcje innej roboty. Farm Trans i Nagel placa na wstepie wiecej niz KOOPS ( ja mialem 100 dniowki) . Siedzialem w koopsie bo bylem zauroczony ta firma ale teraz to co sie dzieje w tej firmie pojecie ludzkie przechodzi. Babka albo facet co nie ma pojecia o jezdzie tirem oczernia ludzi o kradziez bajury. Skany dokumentow ktore trawaja wiecej niz rozladunek. Stwierdzilem ze po 6 latach spedzonych w Koopsie czas na zmiane. Nie ma co sie przywiazywac do koopsa bo to syf kiedys myslalem ze to firma najlepsza na swiecie z mozliwoscia rozwoju ale obmylem oczy. Acha Tomasz P. pseudo Waski to zwykly smiec i podpierdalacz u Justyny. Jest przeciw kierowca podpisal regulamin z data wstecz za co pewnie wzial kase. Dodam ze on jest czestym gosciem u Szefostwa w Komornikach Co zjazd... kto normalny przesiaduje co rajke ?ja przez 6 lat bylem tam moze 4 razy. Pozdro dla tych co zmienili firme i tych ktorzy maja jej dosc..
krasnal 2016-08-23 19:47:20
Justyna zatrudnila najpiekniejsza osobe w firmie ktora zajmuje sie paliwem.Jest nia niebieskowlosa dziewcZyna albo facet bo to cos tak wyglada o imieniu Joanna.Taki niski karzelek 1,50m w szpilkach i kapeluszu
Zostalem wezmany przez ta osobe na rozmowe do Komornik. Pomyslalem sobie WoW Joanna chce sie spotkac i to juz Drugi raZ w ciagu 2 lat. Pamietajac jaka z niej sliczna kobieta w ktorej mozna sie zakochac od pierwszego wejzenia , ubralem sie elegancko , roli na reke i wypsikalem pol armaniego na siebie. Wale do tego biura Iza mnie wpuscila do dieslow a tu sie rozczarowalem jak ja zobaczyle... to nie ta Joanna Co byla dawniej tylko jakis pokemon na maxa :-( . Tamta byla sliczna kobieta tak samo jak Marta . A to masakra szkoda bylo Armaniego :-( I pozyczac od kuzyna najnowsza Kia Sportage w kolorze takim jakie Justyna ma przezwisko. W tych komornikach nie ma juz fajnych kobiet .Jedyna Ladna to Anna Od szkod i Pani w ksiegowosci taka czarulka . Wioleta to Chyba przytyla ze 25kg a Justyna do pieknych tez nie nalezy.
Najlepsze jest to ze po tej rozmowie z dieslami sam podjalem decyzje o zwolnieniu sie z tej firmy. Czlowiek przez 6 lat naparstka benzyny nie ukradl a zrobili ze mnie zlodzieja.
mściwy flustrat 2016-08-23 20:48:13
co to jest za firma, w której niemożliwe jest zadzwonić, porozmawiać z kimś kompetentnym, co to za pracodawca, który olewa pracowników, traktuje ich jak niedorozwojów, co to za baba, która wpada do pomieszczenia i od razu bez dzień dobry nawet z ryjem swoim wstrętnym podstarzałym na człowieka wyjeżdża, zgadnijcie sami
Zostaw swoją opinię o Wolter Koops Oost - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost