Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o wolter koops oost europa

Pracowałeś w firmie wolter koops oost europa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-18 12:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ogólnie nie jest złe,tylko przydałoby sie wymienic połowe kadry,szczególnie tych co nie mają pojecia o transporcie a udaja że cos wiedza!!!szczególnie te osoby co nadużywaja swej władzy nad kierowca i nie znaja przepisów czasu pracy kierowców.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-01 20:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy wie ktoś jak kształtują się w Koopsie zarobki - chodzi mi o pracowników biura w Komornikach (nie o kierowców)...?
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-01-05 18:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy na ile zasługujesz powiem ci tylko że jest duża różnica miedzy zarobkami
zdjecie uzytkownika
merc - 2014-03-16 11:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszukuje pracy jako kierowca kat. C+E, slyszalem troche o firmie. Jak ksztaltuja sie zarobki? Jaki system pracy? Miedzynarodowka czy krajowka? Z gory dzieli za info.
zdjecie uzytkownika
Mały - 2014-04-21 17:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie i kolege ta ruda zwolniła. Nagadała Tacie głupot i nawet nie chciał z nami gadać. Si=wieta cały czas w robocie tylko rudej i wioletki przydupasy maja wolne w swieta. A wyleciałem za picie alkoholu na 45h pauzy pozdro
zdjecie uzytkownika
Tirówka - 2014-08-06 11:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W koopsie jest rewelacja, kradniesz co rajke po 300litrów paliwa i nic Ci nie zrobią . Pani szefowa o tym wie i nic z tym nie robi. A piotruś od paliwa to taka ciamajda że nigdy się nie doliczy. Co innego taka pani ponoć wyłapała kilku kierowców , ale z tego co słyszałem pani szefowa ich nie wywaliła.Pewnie ma z tego kase , tak jak od chłopaków co na venlo łupią paliwo na maxa i jescze nie polecieli z roboty
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-08-14 16:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem kierowcą z uprawnieniami do wykonywania zawodu, bez nałogów, poszukuje miejsca w Wolter Koops
Mój nr. 795874459, 507349141 mail(mojej żony): kasiaw2611@interia.pl Potrzebuje kontaktu z kierowcą tej firmy który potrzebuje dodatkowej osoby do podwójnej obsady.
zdjecie uzytkownika
sebastian ffm - 2014-08-17 14:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czesc mam pytanie czy ktos sie orjentuje czy w oddziale w ALZENAU koło frankfurtu am main szukają kierowców i czy ktos tam rozmawia po polsku dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
różowa koszula - 2014-10-09 23:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( Do Wszystkich) Niemiecki kierowca o imieniu Detlef , jeżdżący Mercedesem BK KO332 poszukuje Partnera ( partnerki nie wchodzą w grę)do wspólnego brania prysznica w Alzenau. Zainteresowani uzyskają więcej informacji dzwoniąc lub pisząc do
Justyny bądź Wioletty. Pozdrawiam i Życzę Miłego Dnia...
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-10-10 18:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy z podstawowym niemieckim dam rade sie dogadac na miejscu? Praca wydaje sie ciekawa i slyszalem, ze wyplacalna. A jak to wyglada w praktyce? O tych przekretasach co np paliwo sciagaja to slyszalem i widzialem na wlasne oczy w niejednej firmie. Szkoda, bo psuja nam troche renome. Licze na pomoc chlopaki
zdjecie uzytkownika
rushky - 2014-11-28 12:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na rozmowie w komornikach ale Justyna mnie nie przyjela bo mam tylko 2 lata doswiadczenia na miedzynarodowce i nawet to ze sprawnie po angielsku mowie nie pomoglo(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wolter koops oost europa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy wolter koops oost europa?
Zadaj pytanie
x