Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sebastian ffm - 2014-08-17 14:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czesc mam pytanie czy ktos sie orjentuje czy w oddziale w ALZENAU koło frankfurtu am main szukają kierowców i czy ktos tam rozmawia po polsku dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
różowa koszula - 2014-10-09 23:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( Do Wszystkich) Niemiecki kierowca o imieniu Detlef , jeżdżący Mercedesem BK KO332 poszukuje Partnera ( partnerki nie wchodzą w grę)do wspólnego brania prysznica w Alzenau. Zainteresowani uzyskają więcej informacji dzwoniąc lub pisząc do
Justyny bądź Wioletty. Pozdrawiam i Życzę Miłego Dnia...
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-10-10 18:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy z podstawowym niemieckim dam rade sie dogadac na miejscu? Praca wydaje sie ciekawa i slyszalem, ze wyplacalna. A jak to wyglada w praktyce? O tych przekretasach co np paliwo sciagaja to slyszalem i widzialem na wlasne oczy w niejednej firmie. Szkoda, bo psuja nam troche renome. Licze na pomoc chlopaki
zdjecie uzytkownika
rushky - 2014-11-28 12:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na rozmowie w komornikach ale Justyna mnie nie przyjela bo mam tylko 2 lata doswiadczenia na miedzynarodowce i nawet to ze sprawnie po angielsku mowie nie pomoglo(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tirartz - 2014-12-01 12:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mały - 2014-04-21 17:18:21]:
Jaki ty głupi jesteś,to aż dziw bierze,że tacy u cioci na tym padole funkcjonują
zdjecie uzytkownika
tirartz - 2014-12-01 12:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mały to nie do Ciebie,to miało być do komentarza tirowki
zdjecie uzytkownika
tirartz - 2014-12-01 12:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mały to nie do Ciebie,to miało być do komentarza tirowki
zdjecie uzytkownika
RAFAŁ - 2014-12-14 13:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w Wolter Koops mieszkam w woj KUJAWSKO - POMORSKIM I POSZUKUJE OSOBY KTÓRA PRACUJE W WOLTER KOOPS I JEST Z TEGO SAMEGO WOJEWÓDZTWA I POSZUKUJE ZMIENNIKA ABY OGRANICZYĆ KOSZTY DOJAZDU TEL.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Januś - 2014-12-17 18:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, chciałbym się dowiedzeić czegoś na temat pracy w wolter koopsie bo tak przeczytałem ostatnie oipinie i nie wiem co myśleć w tym temacie. takie to wszystko trudne. jak to jest z zarobkami w tej firmie, jestesciw w stanie coś powiedziec ? to dla mnei zdecydowanie najważniejsza praca . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gniewas - 2014-12-19 00:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mieszkam w okolicach Poznania praktyka na trasach międzynarodowych 3lata w tym anglia i kraju 4, szukam kontaktu aby dostać się do woolter koopsa słyszałem ze w ten sposób najlepiej się tam do was dostać pozdro i czekam na kontakt gniewas86@wp.pl
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2014-12-19 23:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ta mała co jeździ z ojcem chyba Ania, jest świetna w rozwalanie związków. Co pusta kobieta.
zdjecie uzytkownika
kierowca volteru - 2014-12-20 10:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
orientuje sie ktos moe jak ma na nazwisko ta pani co jezdzi z tata ? pozdrawiam ;p
zdjecie uzytkownika
Venlo - 2014-12-21 23:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [RAFAŁ - 2014-12-14 13:27:21]:
Cześć również pracuję w koopsie i szukam zmiennika mój mail to jpb36@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-22 16:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam zmiennika na podwójną obsadę do Koopsa. Mój numer telefonu: (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-12-23 17:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd jesteś?
Szukam pracy w Koopsie?
A jestem z świętokrzyskie
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2014-12-25 14:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika na podwójną obsadę do Koopsa. Najlepiej żeby był z woj, Kujawsko-Pomorskiego. Więcej informacji pod numerem telefonu: (usunięte przez administratora). Pozdrawiam Rafał
zdjecie uzytkownika
trucker - 2014-12-29 18:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zasadniczo to co wy z tym paliwem??????????? jak się daje to się kraje hu.. komu do tego:))) no chyba ze zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze ten czy tamtem umie a ja nie:(( pozdrowka
zdjecie uzytkownika
kwiatuszek - 2014-12-30 14:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mały - 2014-04-21 17:18:21]:
A można wiedzieć kim są te przydupasy??:)
zdjecie uzytkownika
wykorzystany - 2015-01-03 12:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawazniejsze dla niej to wykorzystac i rozwalic zwiazek. mala szm..a !
zdjecie uzytkownika
banita4mw5 - 2015-01-05 11:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mały - 2014-04-21 17:18:21]:
próbuje się dostać do Waltera jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany to zadzwoń ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2015-01-05 18:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam zmiennika z woj. Kuj- Pomorskiego pracuje już w KOOPSIE i potrzebował bym osoby takiej która też pracuje w KOOPSIE ,a zarazem szuka zmiennika nr. kontaktowy .784-132-013 jestem osobą nie palącą , i nie wymagającą .
zdjecie uzytkownika
wolter koops - 2015-01-10 00:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki jakie sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huk z tym paliwem.
zdjecie uzytkownika
magnum430 - 2015-01-17 00:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2014-08-14 16:33:42]:
jak się daje tak się kraje po co piszesz głupoty żal ci ściska pewną część ciała że ktoś może a ty nie pozdro
zdjecie uzytkownika
wolf - 2015-01-20 16:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. jak w temacie jest? jaki system jazdy obowiązuje w koopsie ? i czy to normalne że nie można sie tam dodzwonić. proszę kogoś o numer do jakiegoś kierownika który zajmuje się przyjęciami. Ewentualnie prosze o kontakt kamilek09183@o2.pl Chcę iść pracować z kolegą czyli przyjąć się we dwóch...
zdjecie uzytkownika
Damian Piła - 2015-01-21 07:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mile wszystkich czytelników. Chciałbym pracować w kopsie. Jeśli ktoś potrzebuje kierowce do podwojnej obsady to bardzo proszę o kontakt pod numer tel ( usunięte przez administratora ) Mieszkam w Pile woj wielkopolskie. Mam 25 lat, jestem osobą miłą, szczerą i napewno dobrze by sie ze mną współpracowało. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wolter Koops Oost ?
Zadaj pytanie
x