Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracująca w WK - 2015-06-10 10:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co mówić innym że jest dobrze. Niech siedzą tam gdzie są. Tym lepiej dla nas.Niech dymają sami za swoje 4000 tyś,a my się z nich śmiejmy. Dostałam wczoraj 7150zł ale i tak NIEZADOWOLENI powiedzą,że to BAJKI. Miłego dnia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-10 12:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracująca w WK - 2015-06-10 10:38:11]:
to jak wygladaja tam warunki pracy? skoro tam pracujesz to napisz bo od nikogo nie mozna sie dowiedziec prawdy.
zdjecie uzytkownika
Pracująca w WK - 2015-06-12 16:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolego; niedawno ktos podawał prawdziwe dane wynagrodzenia. Na początek 60zł dziennie dodatku za nocki i coś tam jeszcze oraz 1750zł podstawa(to oczywiście brutto)+50 euro dieta.To wszystko.Słuchaj własnej intuicji, a nie frustratów. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-12 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracująca w WK - 2015-06-12 16:00:32]:
spoko dzieki. chce isc tam do pracy ale jak narazie mowia ze nie wiedza kiedy bedzie rekrutacja i kazala mi za miesiac zadzwonic dopiero.
zdjecie uzytkownika
lato - 2015-06-18 13:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy chce sie dostac do wk szukam kogos co tam jezdzi i mnie wezmie do siebie jestem z okolic inowroclawia tel 607706 siedem dziewiec 5
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2015-06-27 14:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam szukam kogoś kto pracuje w WK i potrzebuje zmiennika.Moje doświadczenie po UE wystarczy za dwóch,ale z j.angielskim słabo.Albo kogoś kto szuka pracy w WK i ogarnia język.Jestem z łódzkiego.te( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-06-29 15:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem kierowcą z wieloletnim doświadczeniem, szukam zmiennika, jestem z okolic Torunia. Mój nr telefonu: osiem osiem sześć sześć pięć jeden zero jeden siedem.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-06-29 18:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kudłaty - 2015-06-27 14:31:07]:
Mógłbyś podać swój nr jeszcze raz?
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2015-06-30 10:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-06-29 18:21:29]:
sześć,sześć,dwa,sześć,dziewięć,pięć,cztery,cztery,jeden,lub krzysiek1968rr@wp.pl
zdjecie uzytkownika
galis23 - 2015-07-02 20:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś potrzebuje osoby komunikatywnej, bez nałogów ze znajomością języka angielskiego w stopniu podstawowym (komunikatywnym) do podwójnej obsady w firmie Wolter Kops jestem zainteresowany.
( usunięte przez administratora ) /> Jeździłem po takich krajach jak Niemcy, Belgia, Holandia, Luxemburg rozwożąc meble.
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-07-07 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Jeśli ktoś potrzebuje zmiennika z komunikatywnym angielski to jestem chętny.
Natomiast nie posiadam doświadczenia za granicą.
tel. 500 502 pięć sześć zero
Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-11 07:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jak długo czeka sie na pierwsza wypłate w Koopsie?kiedy płaca podstawę a kiedy diety?
zdjecie uzytkownika
micio - 2015-07-14 02:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że naprawdę sporo osób pisze, że jest zainteresowana pracą w wolter koops oost, ciekawe to bardzo. Czyżby dawali takie bardzo dobre warunki kierowcom, czy jak. W ogóle może napisalibyście jak tutaj aplikować, bo wątpię, by podawanie numeru telefonu publicznie na forum było dobrym pomysłem. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-26 20:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktos cos juz wie na temat rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-07-27 16:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuję w WK i szukam zmiennika również z WK Mam duże doświadczenie w transporcie międzynarodowym niestety z językiem jest słabo. Mój tel. osiem osiem trzy dziewięć dziewięć trzy siedem dwa osiem.
zdjecie uzytkownika
wk - 2015-07-28 08:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lipa znowu system 3-1.podziękowac tylko Justynie
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-28 18:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wk - 2015-07-28 08:44:45]:
a czemu juz nie 2 na 1?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-07-29 11:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem kierowcą z wieloletnim doświadczeniem, szukam zmiennika, jestem z Torunia. Mój nr telefonu: osiem osiem pięć sześć pięć jeden zero jeden siedem.
zdjecie uzytkownika
holi - 2015-08-20 01:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba ciężko jednak o zmienników na takim właśnie stanowisko, ale też jest to dosyć dziwna sprawa bo pracowników raczej powinna szukać już konkretnie firma a nie pracownikowi zawracać głowę jeszcze takimi rzeczami, lecz poza tym to firma podobno dobrze traktuje swoich pracowników i nie stwarza żadnych większych problemów.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-08-27 22:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam oriętuje sie ktos o prace w koopsie
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-08-28 14:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-08-27 22:12:11]:
dzwonilem dwa dni temu i nic nie wiedza o przyjeciach.
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-09-09 09:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje pracy w/w firmie jako drugi kierowca.Prawo jazdy zdane 01.09.2015 jestem z Gdańska
zdjecie uzytkownika
kensi - 2015-09-20 00:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy na pewno ktoś zaryzykuje i zatrudni kierowce z tak małym stażem, no ale możesz próbować, nic nie zaszkodzi, może Cię jakoś sprawdzą czy coś, no ale bez doświadczenia zarobki chyba wielkie też nie będą w tej frimie, tak mi się wydaje, ale spokojnie chyba powinni Ci dać na początku powyżej 3000
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-09-20 11:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nowego nie slychac?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-09-22 09:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie wszyscy kierowcy. Mam pytanko czy ktorys kierowca niepotrzeboje drugiego kierowcy do kopsa albo ktos chcialby zaczac tam prace jestem z inowrocławia kujawsko-pomorskiego. Mam samochud bysmy mogli dojezdzac do firmy bez problemu moj numer siedem dwa trzy 605 sto trzydziesci dziewięć
zdjecie uzytkownika
bala lala - 2015-09-24 09:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie ma przyjęć i ma nie być do końca roku.... Ale jakby przyjmowali, nawet młodego to nie słyszałem żeby kiedykolwiek wypłata wynosiła 3tys jak tu ktoś pisze.. Po co wy takie bzdury wymyślacie.. Nawet jak masz prawko kilka dni, to tylko tz. Stary kierowca z WK mógłby Cię wciągnąć i takie przypadki były, dobry kolega kolegę , mąż.. żonę. .. ojciec syna... Ale przyjęć nie będzie... W tym roku napewno...
zdjecie uzytkownika
coper - 2015-10-20 03:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bala lala, a możesz napisac skąd wiesz, że w tym roku na 100% nie ma byc przyjęć? Wolter koops international logistics wydaje mi się dobra firma, a ja szukam pracy własnie jako kierowca międzynarodowy. Pytanie tez ile słyszałes o tych zarobkach, skoro owe 3000 to nie prawda. Może jednak jest szansa na taka kase na start.
zdjecie uzytkownika
123ja - 2015-10-20 12:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3000 na start dobre sobie nic dziwnego, że ciągle szukasz pracy powodzenia
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-10-20 15:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam pracy w wolter kops moj numer siedem dwa trzy 605 jeden trzy dziewięć.
zdjecie uzytkownika
Bala lala - 2015-10-26 07:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie tych 3000.. To nie zrozumiałeś... Zarobisz tyle co wszyscy których zatrudniają.. Czyli na początku za 23 dni pracy ponad 7000 zł.A później z czasem, po 3 latach podwyżka i po 5 latach....
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-11-14 21:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .interesuje mnie praca w Wolter Koops. Mam 2-letnie doświadczenie w transporcie międzynarodowym. Pracowałem na przerzutach po krajach ue i wyspy.jeździłem też na podwój.obsadzie.i na chłodni. Obecnie pracuje ale chętnie zmienię na Koopsa. mój nr.sześć dziewięć jededen dwa dwa trzy zero zero jeden.mieszkam w Ostrołęce. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Wicio - 2015-12-09 00:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że zainteresowaniem pracy w firmie jest bardzo duże. Ciekawi mnie w takim razie jaka jest atmosfera w tej pracy na stanowisku kierowcy i czy te 7 tys na start to prawda. Jeśli ktoś wie to proszę pisać śmiało :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
12kowal - 2015-12-09 07:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha dobre pytasz o atmosfere w pracy z jakiej Ty jesteś planety ? Dostań się to sprawdzisz co jest prawdą a co nie
zdjecie uzytkownika
kierowca Wk - 2015-12-12 12:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te opinie to dziwię się pytaniami jak jesteś nowy to zarobisz podstawą 1750 zl brutto. plus 60 zł brutto za dzień w pracy i 50 .euro diety ale możesz liczyć na Max 21 dni w m.-ci jak chcesz kraść to zapomnij jesteś na cenzurowanym a potem się zdziwisz i kopa i tak powinno być.!!!!!
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-12-13 23:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2015-11-14 21:17:50]:
przepraszam podałem zły nr tel. sześć dziewięć jeden dwa dwa trzy zero zero dwa.jeśli będzie ktoś szukał zmiennika proszę o kontakt . jestem osob. niepalącą i dbającą o czystość.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zonter - 2015-12-19 04:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a mozecie napisac o jakie stanowisko dokładnie chodzi z tymi zarobkami. Ja byłbym zainteresowany posadą kierowcy w transporcie międzynarodowym, ale jak nie ma tu 4 z przodu to nie wyślę CV.
zdjecie uzytkownika
kooopsiak - 2015-12-31 00:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2015-09-20 11:16:07]:
tak wlasnie pisza kolesie zHSF gdzie wszyscy musza przejść te ich testy i place w okresie próbnym 3000 w koopsie od samego początku zarabiasz pieniądze nie srubki
zdjecie uzytkownika
mess - 2016-01-02 23:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze są rzeczywiście ciekawe. Wiele osób się skusi, aczkolwiek w tym roku chyba jeszcze trzeba poczekać, ponieważ jak na razie nie ma żadnych ofert
zdjecie uzytkownika
witek - 2016-01-03 12:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszukuje pracy w/w firmie jako drugi kierowca jestem z Gdańska 35l bez nalogow ktos cos? moj nr piec zero szesc piec osiem cztery siedem cztery cztery
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2016-01-05 14:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepiej @witek wyślij CV do nich bo poszukują kierowców międzynarodowych cały rok, to dobra praca jeśli branża nie jest Ci obca, kasa też nie jest gorsza, ogólnie fajnie
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-01-11 10:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam na imię Piotr 27 lat bez nałogów szukam pracy jako drugi kierowca mam półroczne doświadczenie w pracy jako kierowca jeździłem głownie po kraju ale zdarzały się kursy na CZ lub DE. Jestem z okolic Inowrocławia. Mój nr tel. sześć sześć trzy dwa dwa dwa cztery sześć sześć. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2016-01-12 02:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Piotr a nie możesz normalnie jak człowiek wysłać emailem, albo zwykłą pocztą CV tylko zostawiasz swoje "Cv" powiedzmy na publicznym forum? Niezbyt to mądre
zdjecie uzytkownika
kaskader - 2016-01-18 12:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam zmiennika do Walter Koopsa. Zainteresowanych proszę o kontakt: sześć zero dwa sześć osiem dwa pięć dziewięć trzy lub mail kaskadermike89@gmail.com .
zdjecie uzytkownika
el joo - 2016-01-18 21:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro podstawa to 1750 i jeszcze doliczane są różne bonusy, to wcale nie jest to taka zła opcja, żeby znaleźć zatrudnienie. Teraz to nie szukają dyspozytorów międzynarodowych, a szkoda.
zdjecie uzytkownika
agaj123 - 2016-01-19 21:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Jestem kierowcą Koopsa . 17/10/2015r. jechaliśmy z kolegą do Oster i mieliśmy wypadek , w wyniku którego trafiliśmy do szpitala . Ja pomału wracam do zdrowia ,ale kolega wymaga wielu rehabilitacji (porażenie cztero kończynowe). Jeżeli ktoś chce pomóc przekazując 1% przy rozliczeniu rocznym PIT podaje nr ”KRS 0000198280 MARIUSZ PAWŁOWSKI „ (konieczne jest po numerze wpisanie imienia i nazwiska ). Jest to fundacja Nadzieja dla pokrzywdzonych w wypadkach drogowych.
Z góry dziękuje i pozdrawiam, szerokości.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2016-01-19 23:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chcialem sie dowiedziec gdzie kierowcy odbywaja pauze 45h? czy w tej firmie to nie obowiazuje?
zdjecie uzytkownika
czub - 2016-01-22 20:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam chętnie bym się dowiedział, jak to wygląda z przerwami między trasami @mariusz. Nie wiem jednak, czy Wolter nie ma swojej innej reguły co do systemu pracy
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2016-01-23 11:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest tu ktos kto pracuje albo pracowal w koopsie? i moglby napisac jak wygladaja tam trasy. czy duzo zaladunkow.rozladunkow i krotkich tras czy sa tez dlugie strzaly?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-31 16:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym dołączyć do obsady firmy koops.Jestem kierowca z dużym doświadczeniem.Potrzebujesz drugiego kierowcy?jestem z Wielkopolski mój nr tek (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2016-02-02 20:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam 2 KIEROWCY jestem z Wielkopolski. Nie palący z rocznym doswiadczniem pracuje cały czas na przerzutach. Zainteresowanych proszę o kontakt siedem. Dwa.pieć. trzy.trzy .dwa. dziewięć .cztery .jeden.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert