logo Wolter Koops International Logistics</br> Sp. z o.o.

Wolter Koops International Logistics
Sp. z o.o.

Komorniki

Opinie o Wolter Koops International Logistics
Sp. z o.o.

K.W 2017-01-10 21:01:53
Wypłata jest Mam konto w ING Śląski wyplate mialem juz przed 14:00
1
powazny 2017-01-10 21:13:58
Panie z drugiego pietra za karę,ze nie placa w terminie wyplat za kare kazdemu z osobna powinny teraz zrobić dobrze . Chyba,ze im sie to spodoba robienie dobrze ,ze specjalnie beda sie z wyplatami spóżniać.Moze beda mialy nauczke .Fakt niektore z tych pań maja spore przebiegi ale chodzi mi o ilosc przerobionych klientow
3
jaja pełne 2017-01-10 21:20:12
A po odbiór odsetek ( w naturze ) w pokoju nr 2 i 3 na drugim pietrze to trzeba sie umawiać na konkretna godzine i czy gumki sa potrzebne ? czy mozna bez ?
3
Michu 2017-01-10 21:36:05
Ja tez mam wyplate konto w Pko zmiencie banki( usunięte przez administratora )
1
Michu 2017-01-10 22:07:50
W Komornikach szpitala nie ma cymbałku
Świerzy 2017-01-10 22:35:21
Michu chyba jesteś w tym gronie. Bo prawda w oczy cię w oczy kole. Jak tu tu inaczej ich nazwać żeby nie płacić. Prace wykonujesz a one po wszystkich jadą. Po prostu jesteś numerkiem.
2
Kornel 2017-01-10 23:53:49
Z tego co mi dzisiaj mowil kolega Schumacher to pani z Pokoju 1 robi, a pani z pokoju 2 daje wyplate szefowi :-) i to co tydzien jak to ma miejsce w UK.
1
Justa 2017-01-10 23:56:41
Witam.Przykro nam ale dla wszystkich pieniazków nie wystarczyło .I jak ktoś jutro nie ma zamiaru przyjezdzać do pracy,bo wyplaty nie dostał to proszę dać mi wcześniej znać pisemnie i prosze jutro do mnie nie wydzwaniac,ze nie macie pieniazkow na kontach.Proszę sie do tego przyzwyczaić.
Driver szukający nowej pracy 2017-01-11 06:36:57
To jest właśnie nagroda za święta w kabinie! Kpina i brak słów. Ale karma wraca. ....
3
Bez nicka 2017-01-11 08:18:20
Coś chyba nie tak z tym co piszesz, bo mam konto w ING i jakoś kasy nie mam do tej pory...są równi i rowniejsi? ?????
kamil 2017-01-11 08:48:51
bo wiekszosc nie ma kasy bo maja to gdzies i najlepiej tradycyjnie napisac by nie dzwonic do p.justyny bo ksiezniczka ma na to ............. i tyle
1
Pikis 2017-01-11 09:09:14
Skoro nie wyslali do 10 stycznoa to w przyszłym miesiącu pieniądze przyjdą dopiero 13 -14 lutego. Taka to wypłacana firma haha
wrzesnia 2017-01-11 09:10:55
i znowu musze pozyczac kase od rodziny aby zakupy na wyjazd zrobić.A dzisaj juz wyjezdzam a swieta spedzilem w pracy i tak firma mi sie odwdziecza nie wyplacajac pensji na czas.I nie dziwie sie ,ze tak wszyscy jada na biura. Z biur wszyscy powinni podac sie do dymisji jak nie daja rady
5
kamil 2017-01-11 09:25:34
pierwsze ksiegowanie juz bylo i kasy nadal brak- kpiny to chyba malo powiedziane . siedza w cieplym biurze i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja nas kierowcow . wymagania tylko
kamil 2017-01-11 09:30:02
Skoro nie wystarczylo dla wszystkich to wypadalo by poinformowac kiedy beda a nie grac w kulki jak zawsze.
1
Wioletta 2017-01-11 09:35:32
Witam.Ja też wyplaty nie dostałam i ja sie do dymisji nie podam.To Justa jest za wszystko odpowiedzialna
4
Parking 2017-01-11 10:23:24
Przydałyby się związki zawodowe...
3
Ojej.. 2017-01-11 10:34:03
TO się powtarza za często zgłosiłem to do Państwowej Inspekcji Pracy w Poznaniu
7
Ktos 2017-01-11 10:41:43
Pani Justyno czy to oznacza że kierowcy którzy nie dostali wypłaty a sa w trasie mogą porzucić swoje auta .Wyraziła Pani brak szacunku do kierowców którzy wykonują bardzo ciężka pracę i niebezpieczna. Co w ogole oznacza proszę się przyzwyczaić do opóźnień wynagrodzeń które należą się za przeproszeniem jak psu zupa. Żadnej łaski państwo nie robicie. Firmy zachodnie aż się proszą o kierowców. Wszystko mogę zrozumieć nawet niewielkie opóźnienie Ale nie brak szacunku. Poza tym jestem ciekawa czy Pani też nie otrzymała należnego jej wynagrodzenia. Cieplutko pozdrawiam
14
Xxx 2017-01-11 10:55:50
Dziwne bo też mam konto w PKO i wypłaty do tej pory nie ma
1
Zenek. 2017-01-11 11:00:59
Witam.Wypłata właśnie weszła ale to i tak kiepsko wròży na przyszłość bo nigdy przez ostatnie lata takie rzeczy się nie zdarzały. Chyba coś lub ktoś musi się zmienić. Pozdrawiam.
5
Bogdan 2017-01-11 11:04:36
Z tego co gadalem z dwoma przekaźnikami to wypłaty dostali i Ksieżniczce prawdopodobnie konto zasililo sie wczoraj o ponad 6tys zl. Kadry zawsze zaczynają liczyć wypłate od Justynki.
2
Koń Rafał 2017-01-11 11:33:00
Już Justyna zwolniła wszystkich starych pracowników z kadr w 2016 roku. Ostatnimi osobami ze starej ekipy byla Pani Ewa i ten młody chłopak w okularach. Widocznie te osoby nie były po drodze menadżerowi zarządzającemu( Justynie) i zatrudniła ludzi podobnych do Siebie. Czyli takich co nic nie będą robić, a kase będą zgarniać. W kadrach już nic nie da się załatwić panie są na smyczy trzymane przez Justyne. Skoro panie Miały wolne w trzech króli to mogły przyjśc do roboty w sobote i zrobić wypłaty, ale po co firma ma płacić nadgodziny kadrą? Lepiej żeby kierowcy otrzymali wypłaty z opóźnieniem.

W kadrach jest taki syf ze wszystkim.Kasa się nie zgadza, urlopy też. Koops to jest jeden wielki przekręt. W Zeewolde wiedzą jak tu nie zapłacić. Związki go trzepią a on się z nich śmieje i wynajął nettetal. Za Francję też nikt pieniędzy nie dostaje. Trzeba to będzie zgłosić tylko napiszcie proszę gdzie. Niech Keesik i jego rodzinka się tak nie cieszy, że się dorobili na nas biednych kierowcach
2
Krzych 2017-01-11 11:58:27
no chyba cie pogięło .Ewa zawsze byla wscuekla se jej w jedzeniu i czytaniu neta przeszkadzają.a za wejscue bez zapowiedzi byla zjebka wiele razy kierowcy wychodzilu z kadr z podkulonymi ogonami.o mateuszu niewspomnę służbista i ignorant wszystko wymagało ustawiwego czosu chociażby o zaświadczenie ktore obiecywał mi przez 1 miesiąc. Dajcie zyc dziewczynom w kadrachbobe naprawde sie starają wuelikrotnie zostawualismy wieczorem pudlło z dok z zeewolde albo nettetal a one siedziały aby wyplata byla gotowa na czas. To nie ich wina ze byly opoznienia w grudniymu wypłata byla juz 8 a robily ja te same osoby
1
Wkurwiony 2017-01-11 13:02:08
Gdzie jest kasa ja sie k...wa pytam.
1
Karol 2017-01-11 13:02:20
Chyba masz nierówno pod sufitem. Owszem panie się postarały w grudniu ale pewnie dlatego bo dostały zjebe. Za czasów starych Kadr wypłate miałeś najpoźniej do 10 a zazwyczaj 9 mogleś spokojnie wydawać swoją kase. Idź polizać tyłek Szefowej i Dziewczynką z kadr a i nie zapomnij o dieslowej :-)
1
Romuald 2017-01-11 18:32:53
A co ma pudło z Nettetalu do naszych pieniedzy? W innej firmie to panie z kadr by na zbity pysk poleciały.
2
X 2017-01-11 18:44:38
Wywal swoja starą na zbity pysk
Ranger 2017-01-11 19:07:14
Ten Koleś to gada na każdego. Niby kolega a każdemu d...e obrabia. Z tobą rozmawia jak z kumplem, a poźniej sprzedaje innemu. Wcale się bym nie zdziwił jakby latał na plotki do Komornik :-(
2
Campina 2017-01-11 19:11:08
A ja jutro dzwonie na inspekcje pracy w Poznaniu. Wypłaty brak a jest godz 19 :-(
konfident 2017-01-13 11:11:59
kierowca zPZ798jy wczoraj na Schipolu ok godz 14-15 bawił sie w wymiany handlowe na parkingu. Tym razem łupem nieuczciwego kierowcy Wolter Koopsa stało sie webasto do Scani,które wymienił z innym kierowcą. Kierowcy przez dobra godzine latali z narzedziami po czym zamienili Webasto. Dalej musiałem jechać bo kończyla mi sie pauza.
2
Czesław 2017-01-13 15:17:40
Jeździiłem tym autem, webasto chodziło idealnie wiec nie oszukał kierowcy ktory je nabyl. Widac że kierowca z koopsa jest uczciwy. Pozdr
5
masakra 2017-01-13 17:31:27
i tak oto jest psuta reputacja wszystkich kierowców....
4
Gebels 2017-01-14 11:31:57
Tak tak Adrianek lata do biura co zjazdówe, wyciaga informacje od Kobitek i dyspo . Ja z nim kilka razy gadałem na UK i miał info od Wiolety co sie sprawdzalo. Ogolnie do niego nic nie mam, bo jak pisałem go nie znam tylko czesc czesc.
LUCEK 2017-01-14 14:54:05
Tak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy spora część osób tutaj, specjalnie wypisuje takie rzeczy czy jest ostro niewychowana i bez honoru. Są też opinie na poziomie ale nikt nie zwraca na to uwagi. Potem każdy bierze kierowcę - Polaka za prostaka i chama. Wstyd... Każda firma ma swoje plusy i minusy, a jeżeli komuś coś się nie podoba, polecam wyjaśnić to osobiście w Komornikach zamiast sypać swoje wypociny. Co do wypłaty, to powiem, że doszła do mnie dokładnie 10-tego. Jeżeli ktoś nie ma kasy na wyjazd to polecam od razu po wypłacie, odłożyć pieniądze także na drugi wyjazd - na zapas. Mało chyba nie jednak nie zarabiamy. Z drugiej strony to chyba lekka hipokryzja, pisać o braku szacunku dla kierowcy ze strony ''Komornik'' a wyzywać wszystkich, czy pisać, że Kees i jego cała rodzina śmieją się z nas, bo na nas się dorabiają. Ludzie, piszcie na podstawie faktów i kulturą. Więcej śmiałości, coś się nie podoba to polecam wybrać się do biura i powiedzieć co się komu nie podoba. Chyba, że większość czuję się bezpieczniej przed ekranem telefonu/komputera.
Szerokości wszystkich kierowcom i udanego weekendu!
7
Mariusz w kopsie od 2008 2017-01-14 16:09:10
Widać, że jesteś osobą z biura, wspólpracująca z Justyną. Mi wyplata weszła dopiero 11 po godz 16 tak na marginesie, a ile zarabiam i ile wydaje to jest moja sprawa, wypłata ma być 10 . Jak chcesz jechać do roboty bez wypłaty to sobie jedz, jest to twoja sprawa. Pamitaj Lucjanku Justynka wyeliminuje każde zagrożenie, Ty możesz być następny. Chłopaki z dyspo o tym mówili rok temu jak Justyna wyeliminowała Mirone, a ponoć były przyjaciółkami. Wiolecie też podkłada kłody pod nogi, obwinia ją za bałagan w Firmie do Keesa byle by uratować swoją Pupe. Przeprowadziła rotacje w całych kadrach, kierowcy którzy pracują po 8-9 lat zwalniają się, bo mają robione pod górkę. Komuś zależy, żeby osoby mające 100-115 zł dniówki sie zwolniły a w ich miejsce zatrudniani są swieżaki za 60-70zł. Przy jednej takiej osobie rożnica jest ok 700zl miesiecznie, a w ciagu roku 1 pensja zostaje i mowa tu o jednym pracowniku. Jest to prosty przykład jak firma sie dorabia na polakch. Powiedz mi gdzie masz zapłacone za prace we francji, niemczech, belgi? Gdzie masz zapłacone za załadunek i rozładunek? Firma za Ciebie bierze pieniądze, a ty biegasz za darmo po magazynach z mrożonkami. Bardzo dobrze, że holenderskie władze wzięly sie za firme. Może się nauczą traktować nas kierowców jak ludzi, a nie jak maszynke do robienia pieniędzy. Zapewne nie pamiętasz czasów jak sie jezdziło i pracowało bez regulaminowych pauz, każdy stary driver o tym Ci powie jakie miał tacho. Dla firmy się liczyła tylko kasa. Pogadaj sobie z koierowcami z bakera na temat Koopsa to Ci powiedzą dużo. Jakie koops stosował sztuczki i jaki był mały zanim zaczął zatrudniać Polskich kierowców.
1
Mariusz w kopsie od 2008 2017-01-14 16:12:32
Pozatym trzeba przestrzegać osoby chcące się zatrudnić w firmie w co się pchają. Z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Nie kees 2017-01-14 20:33:51
Fakt, znam ta firmę od podszewki. I to co tu jest napisane nie do końca jest prawda. Owszem wypłata spoznila sie jeden dzien. I niestety to juz drugi raz w krótkim czasie. Ale jest. Czytając to wszystko mam wrazenie ze większość komentarzy pochodzi od osób z biura w komornikach. Szkoda. Firma nie jest idealna ale niezasluguje na takie opinie. Szkoda czasu na te wszystkie rozgrywki, zajmijmy sie swoja praca i tak w duchu zadajmy sobie pytanie ile daje od siebie. Ile? Trzeba najpierw dac. Potem brac. A my narzekamy i sramy w swoje gniazdo. Typowe niestety dla nas. A co do Justyny to mi krzywdy nie zrobiła , nawet nie ma powodu. Robie swoje . Zresztą zawsze tak było. Na koniec ludziska opamietajcie się, bo piszac tak negatywnie wylewajac swoje żale na temat firmy w której pracujecie sami sobie wystawiacie świadectwo. Pracowalem w lepszych i duzo gorszych firmach. Zwłaszcza polskich. Spokojnej pracy i szerokosci.
Pozdrawiam
2
Driver W.Koops 2017-01-14 21:03:42
Niestety, Kiedyś Koops miał dobrą reputacje przynajmniej w Polsce, dziś schodzi na psy. I to jest fakt, kiedyś rozmawiałem z niemieckim kierowa przy rozładunku, opowiadałem mu jak wygląda nasza praca, był troszkę zaszokowany, kiedy powiedziałem ile zarabiam, uśmiechną się z niedowierzaniem, ale jak do tego powiedziałem ze dojeżdżam na własny koszt do Niemiec, parsknął śmiechem tak ze az mnie opluł. Do dziś nie mam pewności czy ten Niemiec w ogóle mi uwierzył, bo wydawało mi się ze uznał to co mówie za ŻART. Również w Holandii Koops nie ma chyba zbyt dobrej opinii, nieraz na firmach jak zauważa ze jesteś z Koopsa to patrza na Ciebie jak na trędowatego.
4
kierman z klopsa 2017-01-15 00:33:03
ja mam pytanie do pracowników z biur. Czy Wy też kupujecie za swoje środki czystości zeby posprzatac biura tak jak my zeby posprzatac kabine? Wiem że firma nie oddaje kierowca za środki i szmatki do sprzatania auta
ROBERT 2017-01-15 12:40:40
SKARPETKĄ WYCIERAJ AUTA JA DŁUGI TO ROBI.
3
Lili83 2017-01-15 22:29:42
Fajny nick
Lili83 2017-01-15 22:51:47
Za ten tekst o braku wykształcenia powinien ktoś Ci zrobić z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeśien średniowieczna zdziro
1
... 2017-01-16 09:59:32
Pozdrawiam Najprzystojniejszego kierowcę Piotrka z CG .
3
Darek 2017-01-16 22:59:56
witam wszystkich. ja przepracowałem 2 lata w koopsie i szału nie ma, a najgorsze były te dojazdy autobusem do zeewolde'
6
Franiu 2017-01-19 14:11:59
Eeeee tam nie jest aż tak tragicznie.. fakt faktem 6000-6500 to już nie rewelacja na zachodzie, ale na początek starczy.
1
Duzy99 2017-01-19 23:39:07
Witam kasa jak kasa tylko niech zaczną Komorniki płacić za wszystko ,nawet za święta ,a nie sami siedzą w domku a Ty w aucie. I to bez dodatku tylko tyle co na umowie. Są tak beszczelni przekaźniki oskarżają Cię o byle co sami błędy popełniają i nie potrafią się do tego przyznać tylko na Ciebie winę zrzucają. Zapomniałeś kolego napisać że kasa już się spóźnia i do tego nie dostajesz po przepracowaniu tylko z miesięcznym opóźnieniem. Super !!! Ciekawe czy by w biurze tak zrobił to by nauczyli się od razu płacić . Zero pojęcia przekaźników o pracy kierowcy. Niech idą na szkolenie. Dużo by pisał jak trzeba mocno i bardzo prosto palec trzymać w d...e żeby mieć wszystko auto super kasa na czas i wiele innych rzeczy. Jak księgowa odeszła tak w piórka obrośli i za nic człowieka mają.
1
Kiero 2017-01-20 10:01:41
Takie tu głupoty ludzie wypisują że masakra. Ja pracuję w koopsie od trzech lat dojeżdżam do Oster. W pracy 13dni i do domku. I za ta banalnie prostą robotę kasa jest Ok. A jak ktoś chce zarobić to niech idzie do Niemca i siedzi w budzie cały rok... toc tu nikogo na siłę nie trzymają. Owszem to że z kasą się spóźnili to nie ładnie ... Pozdro
obecny 2017-01-20 21:53:00
Tez jezdze do Oster Robota jest banalnie prosta tylko za robic nie dają coraz gorzej jesien/zima po 10dni w domu Koszt dojazdu i zarabiasz 5-5,5 Jestem zwolenikiem 2/1 ale niech to tak bedzie a nie leca w ch..ja
byly koops 2017-01-21 00:27:29
Witam

16 dniowek w grudniu i dostałem 4500 - chyba zostałem okradziony bo napisałem wypowiedzenie ! koniec okradania i kłamania - pozdrawiam wszystkich którzy ida do Koopsa
6
Zostaw swoją opinię o Wolter Koops International Logistics
Sp. z o.o. - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops International Logistics
Sp. z o.o.