Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-05-14 08:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mam kumpli którzy jeżdżą w WK i też mi czarują ile to nie zarabiają, zazwyczaj zaczyna sie ze mają 6tys a po dłuższej rozmowie już 7 i więcej a kilometrów robią około 15tys, fakt tachograf rzecz święta. Czyli standard opowieści dziwnej treści o kosmicznych zarobkach. Jedyny plus w Wk to to że można się załapać bez doświadczenia i języka na międzynarodówkę
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-05-14 09:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym językiem i doswiadczeniem to masz rację hehe że tak jest wk z resztą 2opsada to nie jest taka prosta sprawa zawszę zgrzyty będą osobiście to bym sam wolał jezdzic znajomy się pokłócił z koleszka i sam lata juz z rok i nikogo nie chce do kabiny
zdjecie uzytkownika
ZenTir - 2015-05-14 09:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [????? - 2015-04-21 17:32:10]:
Witam Kolegów,
mam pytanie, czy ktoś w ogóle wie, jakie są w Koops warunki zatrudnienia, tj. jaką dają umowę, z kim jest podpisywana ta umowa (tj. z Polakiem czy z Holendrem) i co z ubezpieczeniem, czy to jest w miarę legalne zatrudnienie, a nie tak jak w PL?
zdjecie uzytkownika
bala lala - 2015-05-14 11:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa na 3 mies, później na 3 lata. 1750 podstawy plus 60 za każdym dzień w kabinie plus jakieś dodatki. Za 24 przepracowane dni 7100. ZUS i podatki zapłacone od3200.więc i emerytura większą będziesz miał... System 2na 1. Po 5latach zamiast 60 zł dostają chłopaki po 100zl za każdy dzień w kabinie. O jakich weekendach piszecie co tydzień w domu chyba skróconycj od 22 w piątek do 16 w niedzielę.. Taki masz weekend jak po kraju jeździsz.. Każdy to wie więc bajki o 4tys na miesiąc.. I codziennie w domu i weekend.. Komu to Idioci piszecie.??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-14 12:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rozmawialem z kilkoma kierowcami w tym kolegami i kazdy sobie chwali robote wiec jednak cos prawdy w tym musi byc. a 15 tys km na miesiac to nic strasznego bo jak jezdzilem we dwoch to robilem po 16 srednio a bylo i 20 a ze z km placone to inna sprawa. i co dwa tyg w domu tak jak ktos napisal w piatek wieczorem a w niedziele wyjazd znowu wiec tak wyglada jazda w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2015-05-15 12:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak opowieści kapitana misia, Zarabiam 7tys, a nie masz może kolego papierosa bo własnie mi się skończyły. Dla wszystkich fanów WK przelicz zarobek przez ilość godzin to się zdziwisz ile masz na godz
zdjecie uzytkownika
bala lala - 2015-05-15 16:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ty na fajki nie masz... Jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś z WK fajki wolał.. Ale co tłumaczyć jak głowa tempa i nie dociera.. Prywatne mam wyje...ane czy ty wierzysz czy nie, ale chętnie bym się założył. Bo tu na pasku wszystko wypisane co za ile, na podatek ile i na ZUS
..Do domu dostajesz na piśmie i takie samo do twojego US wysyłają. A Ty podpisujesz in blanco, i tyle mądrość masz.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2015-05-15 22:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bala lala pracuję na etacie 168h miesięcznie dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne, benefit system, dopłata do wczasów, premie świąteczna Twój kwitek od wypłaty mnie nie interesuję ludziom w portfel nie zaglądam bo to wstyd. A i nie palę.Życzę ci tylko kolego obyś nie miał wypadku bo wtedy zobaczysz jak działa ubezpieczenie w tej firmie i zobaczysz wtedy jaką będziesz miał wypłatę
zdjecie uzytkownika
bala lala - 2015-05-16 09:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeździłem u Niemca u Szweda i u Polaków i wszędzie jest super.... Pisałem jak realnie jest wWK bo koledzy pytają
..Ale cieszę się że Tobie jednemu udało się w najlepszej firmie zatrudnić...Do WK ciężko się dostać, więc o czymś to świadczy.... Ludzie idą tam gdzie jest dobrze.. To zew natury.. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-26 15:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal nic?
zdjecie uzytkownika
1111 - 2015-06-02 00:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sławek - 2015-05-15 22:35:28]:
Sławek co ty bierzesz zmień dostawce
zdjecie uzytkownika
damiano1505 - 2015-06-02 14:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co się orientuję we wrześniu ma być ponowna rekrutacja i będą potrzebowali kierowców.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-06-02 17:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj dzwonilem to nic nie wiedza jeszcze
zdjecie uzytkownika
damiano1505 - 2015-06-02 17:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2015-06-02 17:18:46]:
informacja ta jest jeszcze nieoficjalna, dlatego mówią, że nic nie wiedzą. Sam staram się o prace w Koopsie i powiedział mi o tym jeden z kierowców, że we wrześniu mają być przyjęcia.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-06-04 19:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak na rozmowie kwalifikacyjnej ?
Jakiś test języka robią ?
Przynajmniej jeden kierowca minimum 5 lat na chłodni, a drugi ile ??


Byłem umówiony z kumplem w marcu ale nie poszlismy bo nie daliśmy, a teraz niestety nic nie wiedzą jak się dzwoni.
zdjecie uzytkownika
Pracująca w WK - 2015-06-10 10:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co mówić innym że jest dobrze. Niech siedzą tam gdzie są. Tym lepiej dla nas.Niech dymają sami za swoje 4000 tyś,a my się z nich śmiejmy. Dostałam wczoraj 7150zł ale i tak NIEZADOWOLENI powiedzą,że to BAJKI. Miłego dnia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-10 12:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracująca w WK - 2015-06-10 10:38:11]:
to jak wygladaja tam warunki pracy? skoro tam pracujesz to napisz bo od nikogo nie mozna sie dowiedziec prawdy.
zdjecie uzytkownika
Pracująca w WK - 2015-06-12 16:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego; niedawno ktos podawał prawdziwe dane wynagrodzenia. Na początek 60zł dziennie dodatku za nocki i coś tam jeszcze oraz 1750zł podstawa(to oczywiście brutto)+50 euro dieta.To wszystko.Słuchaj własnej intuicji, a nie frustratów. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-12 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracująca w WK - 2015-06-12 16:00:32]:
spoko dzieki. chce isc tam do pracy ale jak narazie mowia ze nie wiedza kiedy bedzie rekrutacja i kazala mi za miesiac zadzwonic dopiero.
zdjecie uzytkownika
lato - 2015-06-18 13:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy chce sie dostac do wk szukam kogos co tam jezdzi i mnie wezmie do siebie jestem z okolic inowroclawia tel 607706 siedem dziewiec 5
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2015-06-27 14:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam kogoś kto pracuje w WK i potrzebuje zmiennika.Moje doświadczenie po UE wystarczy za dwóch,ale z j.angielskim słabo.Albo kogoś kto szuka pracy w WK i ogarnia język.Jestem z łódzkiego.te( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-06-29 15:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem kierowcą z wieloletnim doświadczeniem, szukam zmiennika, jestem z okolic Torunia. Mój nr telefonu: osiem osiem sześć sześć pięć jeden zero jeden siedem.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-06-29 18:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kudłaty - 2015-06-27 14:31:07]:
Mógłbyś podać swój nr jeszcze raz?
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2015-06-30 10:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-06-29 18:21:29]:
sześć,sześć,dwa,sześć,dziewięć,pięć,cztery,cztery,jeden,lub krzysiek1968rr@wp.pl
zdjecie uzytkownika
galis23 - 2015-07-02 20:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś potrzebuje osoby komunikatywnej, bez nałogów ze znajomością języka angielskiego w stopniu podstawowym (komunikatywnym) do podwójnej obsady w firmie Wolter Kops jestem zainteresowany.
( usunięte przez administratora ) /> Jeździłem po takich krajach jak Niemcy, Belgia, Holandia, Luxemburg rozwożąc meble.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wolter Koops Oost ?
Zadaj pytanie
alert