Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-06-02 17:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj dzwonilem to nic nie wiedza jeszcze
zdjecie uzytkownika
damiano1505 - 2015-06-02 17:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2015-06-02 17:18:46]:
informacja ta jest jeszcze nieoficjalna, dlatego mówią, że nic nie wiedzą. Sam staram się o prace w Koopsie i powiedział mi o tym jeden z kierowców, że we wrześniu mają być przyjęcia.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-06-04 19:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak na rozmowie kwalifikacyjnej ?
Jakiś test języka robią ?
Przynajmniej jeden kierowca minimum 5 lat na chłodni, a drugi ile ??


Byłem umówiony z kumplem w marcu ale nie poszlismy bo nie daliśmy, a teraz niestety nic nie wiedzą jak się dzwoni.
zdjecie uzytkownika
Pracująca w WK - 2015-06-10 10:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co mówić innym że jest dobrze. Niech siedzą tam gdzie są. Tym lepiej dla nas.Niech dymają sami za swoje 4000 tyś,a my się z nich śmiejmy. Dostałam wczoraj 7150zł ale i tak NIEZADOWOLENI powiedzą,że to BAJKI. Miłego dnia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-10 12:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracująca w WK - 2015-06-10 10:38:11]:
to jak wygladaja tam warunki pracy? skoro tam pracujesz to napisz bo od nikogo nie mozna sie dowiedziec prawdy.
zdjecie uzytkownika
Pracująca w WK - 2015-06-12 16:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego; niedawno ktos podawał prawdziwe dane wynagrodzenia. Na początek 60zł dziennie dodatku za nocki i coś tam jeszcze oraz 1750zł podstawa(to oczywiście brutto)+50 euro dieta.To wszystko.Słuchaj własnej intuicji, a nie frustratów. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-12 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracująca w WK - 2015-06-12 16:00:32]:
spoko dzieki. chce isc tam do pracy ale jak narazie mowia ze nie wiedza kiedy bedzie rekrutacja i kazala mi za miesiac zadzwonic dopiero.
zdjecie uzytkownika
lato - 2015-06-18 13:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy chce sie dostac do wk szukam kogos co tam jezdzi i mnie wezmie do siebie jestem z okolic inowroclawia tel 607706 siedem dziewiec 5
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2015-06-27 14:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam kogoś kto pracuje w WK i potrzebuje zmiennika.Moje doświadczenie po UE wystarczy za dwóch,ale z j.angielskim słabo.Albo kogoś kto szuka pracy w WK i ogarnia język.Jestem z łódzkiego.te( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-06-29 15:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem kierowcą z wieloletnim doświadczeniem, szukam zmiennika, jestem z okolic Torunia. Mój nr telefonu: osiem osiem sześć sześć pięć jeden zero jeden siedem.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-06-29 18:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kudłaty - 2015-06-27 14:31:07]:
Mógłbyś podać swój nr jeszcze raz?
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2015-06-30 10:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-06-29 18:21:29]:
sześć,sześć,dwa,sześć,dziewięć,pięć,cztery,cztery,jeden,lub krzysiek1968rr@wp.pl
zdjecie uzytkownika
galis23 - 2015-07-02 20:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś potrzebuje osoby komunikatywnej, bez nałogów ze znajomością języka angielskiego w stopniu podstawowym (komunikatywnym) do podwójnej obsady w firmie Wolter Kops jestem zainteresowany.
( usunięte przez administratora ) /> Jeździłem po takich krajach jak Niemcy, Belgia, Holandia, Luxemburg rozwożąc meble.
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-07-07 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Jeśli ktoś potrzebuje zmiennika z komunikatywnym angielski to jestem chętny.
Natomiast nie posiadam doświadczenia za granicą.
tel. 500 502 pięć sześć zero
Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-11 07:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jak długo czeka sie na pierwsza wypłate w Koopsie?kiedy płaca podstawę a kiedy diety?
zdjecie uzytkownika
micio - 2015-07-14 02:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że naprawdę sporo osób pisze, że jest zainteresowana pracą w wolter koops oost, ciekawe to bardzo. Czyżby dawali takie bardzo dobre warunki kierowcom, czy jak. W ogóle może napisalibyście jak tutaj aplikować, bo wątpię, by podawanie numeru telefonu publicznie na forum było dobrym pomysłem. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-26 20:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktos cos juz wie na temat rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-07-27 16:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuję w WK i szukam zmiennika również z WK Mam duże doświadczenie w transporcie międzynarodowym niestety z językiem jest słabo. Mój tel. osiem osiem trzy dziewięć dziewięć trzy siedem dwa osiem.
zdjecie uzytkownika
wk - 2015-07-28 08:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lipa znowu system 3-1.podziękowac tylko Justynie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-28 18:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-28 18:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wk - 2015-07-28 08:44:45]:
a czemu juz nie 2 na 1?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-07-29 11:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem kierowcą z wieloletnim doświadczeniem, szukam zmiennika, jestem z Torunia. Mój nr telefonu: osiem osiem pięć sześć pięć jeden zero jeden siedem.
zdjecie uzytkownika
holi - 2015-08-20 01:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba ciężko jednak o zmienników na takim właśnie stanowisko, ale też jest to dosyć dziwna sprawa bo pracowników raczej powinna szukać już konkretnie firma a nie pracownikowi zawracać głowę jeszcze takimi rzeczami, lecz poza tym to firma podobno dobrze traktuje swoich pracowników i nie stwarza żadnych większych problemów.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-08-27 22:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam oriętuje sie ktos o prace w koopsie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 14:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-08-28 14:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-08-27 22:12:11]:
dzwonilem dwa dni temu i nic nie wiedza o przyjeciach.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-08-31 07:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam kierowcy do koopsa. Ja wiek 35 lat doświadczenie. Wielkopolska Konin
TEL.669.801.748
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wolter Koops Oost ?
Zadaj pytanie
alert