Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kitttt - 2015-04-24 16:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZYJMUJĄ DO KOPSA??? KTOŚ COŚ WIE??
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-04-24 16:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kitttt - 2015-04-24 16:09:19]:
nie przyjmuja, bylem dzisiaj w biurze i maja komplet. tak mi powiedziala pani(niezla dupa tak poza tym;)
zdjecie uzytkownika
Kkittt - 2015-04-24 17:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OKI DZIĘKI JAKIŚ CZAS TEMU SŁYSZAŁEM ZE NIE PRZYJMUJĄ A NIC NIE GADAŁA KIEDY MOGĄ POTRZEBOWAĆ TRZEBA SZUKAĆ GDZIEŚ INDZIEJ
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-04-24 19:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2015-04-24 09:10:58]:
tak ja do dziś się nie doczekałem (3miesiąc czekam)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-04-27 05:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem młodym kierowca z 4 letnim stażem, mój zmiennik podobnie. Mieliśmy rozmowe kwalifikacyjna na poczatku kwietnia 29 mamy byc w komornikach w pracy :)
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-04-27 09:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest w autach na wyposarzeniu.co trzeba wziaść przy pierwszym wyjeździe
zdjecie uzytkownika
Franco - 2015-04-27 18:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich .Jestem zachodniopomorskiego chciałbym dostać się do WK .Mam 7 letnie doświadczenie w międzynarodówce.Jeździłem. na chłodniach . Jestem bez nałogów o spokojnym usposobieniu F
zdjecie uzytkownika
Franco - 2015-04-27 19:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem mój numer pięć jeden dwa trzy jeden jeden zero cztery sześć
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-11 13:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ico zadnych nowych informacji?
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2015-05-12 09:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE PRZYJMUJĄ DO KOPSA....
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-05-12 12:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w biurze mowili ze w czerwcu cos ma byc
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-05-13 11:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy się tak pchacie na niewolników w Polsce szukać za mniejsze pieniadze ale z rodziną lub z kumplami na imprezę a nie po 3 tygodnie jak pies
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-13 13:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-05-13 11:36:20]:
po 2 tyg i nie za 3,5 tys
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2015-05-13 13:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niee na 3 tygodnie tylko na 2.,tygodnie kumple latają w kopsie i chwalą sobie i sam sobie jezdzij w polsce za 4 tysie jak ci nie pasuje
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-05-13 23:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mówi stare przysłowie"Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". Jak mówisz jeżdżę w PL prawie codziennie w domu. Każdy weekend na chacie i 3,9-4,2,a Ty kolego odlicz to co wydasz przez te 2 tygodnie i masz to samo co ja za dymanie jak beduiun.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-14 06:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-05-13 23:44:43]:
tylko powiedz jak wyglada jazda po kraju. oczy na zapalki i jazda bo wiecznie nie ma czasu i najlepiej jakbys 300km robil w dwie godziny. a z tego co rozmawialem z chlopakami ode mnie z miasta to za 23 dni pracy wyszlo im niecale 7 tys. a robia do 10 tys km we dwoch wiec chyb nie jest to duzo skoro samemu smialo to robisz.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-05-14 08:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mam kumpli którzy jeżdżą w WK i też mi czarują ile to nie zarabiają, zazwyczaj zaczyna sie ze mają 6tys a po dłuższej rozmowie już 7 i więcej a kilometrów robią około 15tys, fakt tachograf rzecz święta. Czyli standard opowieści dziwnej treści o kosmicznych zarobkach. Jedyny plus w Wk to to że można się załapać bez doświadczenia i języka na międzynarodówkę
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-05-14 09:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym językiem i doswiadczeniem to masz rację hehe że tak jest wk z resztą 2opsada to nie jest taka prosta sprawa zawszę zgrzyty będą osobiście to bym sam wolał jezdzic znajomy się pokłócił z koleszka i sam lata juz z rok i nikogo nie chce do kabiny
zdjecie uzytkownika
ZenTir - 2015-05-14 09:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [????? - 2015-04-21 17:32:10]:
Witam Kolegów,
mam pytanie, czy ktoś w ogóle wie, jakie są w Koops warunki zatrudnienia, tj. jaką dają umowę, z kim jest podpisywana ta umowa (tj. z Polakiem czy z Holendrem) i co z ubezpieczeniem, czy to jest w miarę legalne zatrudnienie, a nie tak jak w PL?
zdjecie uzytkownika
bala lala - 2015-05-14 11:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa na 3 mies, później na 3 lata. 1750 podstawy plus 60 za każdym dzień w kabinie plus jakieś dodatki. Za 24 przepracowane dni 7100. ZUS i podatki zapłacone od3200.więc i emerytura większą będziesz miał... System 2na 1. Po 5latach zamiast 60 zł dostają chłopaki po 100zl za każdy dzień w kabinie. O jakich weekendach piszecie co tydzień w domu chyba skróconycj od 22 w piątek do 16 w niedzielę.. Taki masz weekend jak po kraju jeździsz.. Każdy to wie więc bajki o 4tys na miesiąc.. I codziennie w domu i weekend.. Komu to Idioci piszecie.??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-14 12:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rozmawialem z kilkoma kierowcami w tym kolegami i kazdy sobie chwali robote wiec jednak cos prawdy w tym musi byc. a 15 tys km na miesiac to nic strasznego bo jak jezdzilem we dwoch to robilem po 16 srednio a bylo i 20 a ze z km placone to inna sprawa. i co dwa tyg w domu tak jak ktos napisal w piatek wieczorem a w niedziele wyjazd znowu wiec tak wyglada jazda w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2015-05-15 12:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak opowieści kapitana misia, Zarabiam 7tys, a nie masz może kolego papierosa bo własnie mi się skończyły. Dla wszystkich fanów WK przelicz zarobek przez ilość godzin to się zdziwisz ile masz na godz
zdjecie uzytkownika
bala lala - 2015-05-15 16:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ty na fajki nie masz... Jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś z WK fajki wolał.. Ale co tłumaczyć jak głowa tempa i nie dociera.. Prywatne mam wyje...ane czy ty wierzysz czy nie, ale chętnie bym się założył. Bo tu na pasku wszystko wypisane co za ile, na podatek ile i na ZUS
..Do domu dostajesz na piśmie i takie samo do twojego US wysyłają. A Ty podpisujesz in blanco, i tyle mądrość masz.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2015-05-15 22:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bala lala pracuję na etacie 168h miesięcznie dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne, benefit system, dopłata do wczasów, premie świąteczna Twój kwitek od wypłaty mnie nie interesuję ludziom w portfel nie zaglądam bo to wstyd. A i nie palę.Życzę ci tylko kolego obyś nie miał wypadku bo wtedy zobaczysz jak działa ubezpieczenie w tej firmie i zobaczysz wtedy jaką będziesz miał wypłatę
zdjecie uzytkownika
bala lala - 2015-05-16 09:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeździłem u Niemca u Szweda i u Polaków i wszędzie jest super.... Pisałem jak realnie jest wWK bo koledzy pytają
..Ale cieszę się że Tobie jednemu udało się w najlepszej firmie zatrudnić...Do WK ciężko się dostać, więc o czymś to świadczy.... Ludzie idą tam gdzie jest dobrze.. To zew natury.. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wolter Koops Oost ?
Zadaj pytanie
alert