brak logo

Wolter Koops Oost

Komorniki

Opinie o Wolter Koops Oost

Lorak 2016-07-04 13:06:01
Witam chciałbym się dowiedzieć czy w firmie WK jest moŻliwość doboru sobie zmienika ? Chciał bym zatrudnić się z kolegą...
4
warbud 2016-07-05 14:35:46
Witam szukam zmiennika do podwojtozdrawiam
1
smako 2016-07-10 21:47:56
Wiadomo czy można znaleźć u nich teraz pracę? Slyszałem, że w tym roku miały się pojawić jakieś socjale do zarobków, więc nie ma się co dziwić, że są tak opłacani. W końcu chcą zapewnić pracownikom odpowiedni byt.
smako 2016-07-17 22:51:42
3-letnie doświadczenie na takim stanowisku @ladek, w ogóle nie powinno dziwić. Cenią sobie profesjonalizm na każdym kroku, a tak to przynajmniej daje to odpowiednie odzwierciedlenie w zarobkach w firmie. Ciekawe tylko kiedy pojawią się jakieś oferty pracy.
maja 2016-07-21 14:07:24
jest teraz przecież do nich ciekawa oferta pracy jako Kierowca w transporcie międzynarodowym i wydaje mi się, że zarobki są również adekrwatne.
Szymek 2016-08-09 20:37:10
Witam was kierowcy kopsa mam takie pytanko chcial bym sie dostac do pacy do woltera jezdzilem na chlodni po ue. Moge tez dojexdxac samochodem to nie problem dla mnie jesli ktos sxkuka drugiego kierowcy prosze pisac gora12678@o2.pl
Szymon 2016-08-10 14:52:28
Część szukasz nadal zamiennika jak coś to napisz gora12678@o2.pl to jest mój e-mail jestem z Inowrocławia
maki 2016-08-10 19:58:56
Hej, ja rownież jestem bardzo zainteresowany praca w firmie , wiem, ze firma posiada swoje oddziały we wszystkich prawie wojewodztwach w polsce ,mi odpowiada teren śląska, wiem, ze konkurencja jest nawet spora ale zalezy mi na stawce bo byc moze tutaj dają wiecej?
driver 2016-08-11 10:29:50
jakie oddziały we wszystkich województwach? co ty bredzisz?
1
Marek 2016-08-11 13:21:36
Siema chłopaki czytam jakieś komentarze z lipa w sprawie ofert pracy, ale czy to dalej aktualne? Szukam u nich czegoś tak na zaczepnego ale nigdzie nie ma żadnych ogłoszeń. Ktoś coś wie w tym temacie? Dajcie znać
gall 2016-08-13 05:01:45
Stwierdzam ze niestety.a o co nie podejzewalem ze p.J.osobiscie usowa wpisy na tym forum.gdzie kiedys twierdzila ze to forum to bzdety.jednak zab czasu robi swoje!
Tomek 2016-08-13 08:49:22
Byłem,pracowałem i powiem ze pieniądze to nie wszystko. W podwójnej codziennie tacho do konca a czesto jeszcze wiecej. Z szefostwem cięzki kontakt-dodzwonic sie to cud a na sms cie oleją i tyle. Ci co noszą suweniry do Komornik mają urlop a reszta jak jasnie pani bedzie miała ochotę. Ludzie to w wiekszosci buraki. Autobus który wozi do NL to stary rupiec napchany tak ze bagaże czesto lezą na przejsciu. Podokładane fotele aby tylko jak najwiecej osób zmieścic na raz. Jedziesz upchany jak bydło.Auta na podwójną obsadę a fotel pasażera to taboret bo własciciel nie przewidział ze ten co siedzi z boku chciałby trochę odpocząc w 21-godzinnym dniu pracy. Niby 3/1 a tak naprawde w domu jestes tylko 5 dni.Spedytorzy-połowa w porzadku a druga nie wie o co chodzi i np.kaze przepinac naczepę z przyczepą od tandemu.Bardzo duzo jazdy w nocy.Z tych dobrych stron to chyba tylko kasa na czas bo jej wielkość to dzis juz zadna rewelacja
11
roma 2016-08-13 12:45:49
a ta jazda w nocy to jest jakoś lepiej rozliczana finansowo? spotkałam już kilka firm które za nocną jednak coś dopłacały, ciekawe jak jest tutaj u was. dajcie tez znac gdzie szukać aktualnych rekrutacji
Kier.WK 2016-08-14 12:25:18
Za zadna jazde w nocy nie płaci dodatkowo. W ogole chyba jako jedyna firma centa nie dołoży jak Św. siedzisz w budzie. Urlop tylko przydupasy maja zagwarantowany.
kumak 2016-08-14 12:41:21
a taki Dyspozytor Międzynarodowy to ile miesięcznie może wynagrodzenie mieć? mówię tutaj konkretmie o województwie zachodniopomorskim, w sumie ciekawe czy we wszystkich lokalizacjach tyle samo płacą dyspozytorom bo ewentualnie moge się przeprowadzić.
gall 2016-08-14 13:54:15
Te ostatnie wpisy bardzo swiadome i do rzeczy.o! i oto wlasnie chodzi Brawo!!!
umowa 2016-08-14 13:56:16
@Kier.WK nie rozumiem o co chodzi z tym urlopem? Urlop należy się każdej osobie, która pracuje w oparciu o umowę o pracę. Jeśli ktoś jej nie ma to nie ma prawa do płatnego urlopu. Nie widzę tutaj możliwości manewru
1
gall 2016-08-14 19:37:06
Do,,umowa,,dlaczego zmieniasz swoie dosie zawsze jak komus odpowiawasz uzywasz @ Czy to z powodu patrzenia w lustro?
hania b 2016-08-14 19:53:13
moge się od was dowiedzieć czy przypadkiem nie planujecie teraz znowu jakichś rekrutacji na stanowisko dyspozytora międzynarodowego? wiem że w tamtym roku mieliście jakieś mega rotacje rekrutacja masowo to i liczę że może w tym roku by mi się udało załapać
Kier.WK 2016-08-15 16:26:32
Do umowa. Urlop masz kiedy im pasuje czyli jesienia jak szef wysprzedaje auta jest mniej roboty. I zamiast siedziec w domu tydzien to siedzisz 2-3tyg. No i oczywiscie idzie to z urlopu
erfgv 2016-08-15 16:34:42
a jaka jest tutaj oferowana umowa? mnie interesuje glownoe umowa o prace..chociaż wlasnie na stanowisku dyspozytora międzynarodowego bo widze ze jakiś czas temu w wielu miejscowosicach / województwach szukali czekam na powtorke z rekrutacji u nich ;p ;p
Beata 2016-08-19 18:41:40
Co zrobiła Justyna, a my o tym nie wiemy. Wpisujcie swoje typy

np.
1 to i to
2 to i to
Kamil 2016-08-22 21:00:37
dobrze napisane ale sie uśmiałem Pozdrowienia kolego
jebliwy krasnal 2016-08-23 04:35:54
Kierowcy szukajcje innej roboty. Farm Trans i Nagel placa na wstepie wiecej niz KOOPS ( ja mialem 100 dniowki) . Siedzialem w koopsie bo bylem zauroczony ta firma ale teraz to co sie dzieje w tej firmie pojecie ludzkie przechodzi. Babka albo facet co nie ma pojecia o jezdzie tirem oczernia ludzi o kradziez bajury. Skany dokumentow ktore trawaja wiecej niz rozladunek. Stwierdzilem ze po 6 latach spedzonych w Koopsie czas na zmiane. Nie ma co sie przywiazywac do koopsa bo to syf kiedys myslalem ze to firma najlepsza na swiecie z mozliwoscia rozwoju ale obmylem oczy. Acha Tomasz P. pseudo Waski to zwykly smiec i podpierdalacz u Justyny. Jest przeciw kierowca podpisal regulamin z data wstecz za co pewnie wzial kase. Dodam ze on jest czestym gosciem u Szefostwa w Komornikach Co zjazd... kto normalny przesiaduje co rajke ?ja przez 6 lat bylem tam moze 4 razy. Pozdro dla tych co zmienili firme i tych ktorzy maja jej dosc..
3
mściwy flustrat 2016-08-23 20:48:13
co to jest za firma, w której niemożliwe jest zadzwonić, porozmawiać z kimś kompetentnym, co to za pracodawca, który olewa pracowników, traktuje ich jak niedorozwojów, co to za baba, która wpada do pomieszczenia i od razu bez dzień dobry nawet z ryjem swoim wstrętnym podstarzałym na człowieka wyjeżdża, zgadnijcie sami
1
Pracownik kierowca 2016-08-28 08:47:54
Wąskiego ściga prokuratura za pomaganie firmie w fałszowaniu dokumentów. Miejmy nadzieje , że odpowie za to podpisywanie dokumentow ,i że chłopaki w pierdlu sprawdzą czy jego ksywa pasuje do niego i czy przypadkiem mu jej nie zmienią na Ciasny Tomasz.
smako 2016-08-30 13:52:12
Świetnie, że jest zapewniona umowa o pracę @dener, bo przecież stabilne zatrudnienie to podstawa zadowolenia.
Castillo 2016-08-30 19:52:46
Witam szukamy pracy z kumplem i chcielismy sie dowiedziec jak to wyglada w wk z kasa i zjazdami ile w aucie i w domu pilne prosze tylko o napisac jak to naprawde sie to przedstawia. Pilne
Kier.WK 2016-08-30 20:52:44
1750brutto plus 60zl brutto za kazdy dzien w pracy. Z tego masz oplacony ZUS itd. Dieta 50euro System 3/1 jezdzisz za free autobusem firmowym do NL lub 2/1 na wlasny koszt do Magdeburga.
Robson 2016-08-31 13:48:24
A nie dorzucając parę pieniędzy za to że swoim się dojedzie?
Obecny 2016-08-31 18:09:16
Niestety nie firma jest teraz na takim etapie ze patrzą zeby zabrać a nie dołożyć jedziesz na swoj koszt ogolnie szału nie ma
dario 2016-09-01 13:55:56
1750 zł brutto? to strasznie mało jak na dyspozytora Miedzynarodowego, praca łątwa przeciez nie jest w dodatku ucazliwa bo ciagle siedzisz, zero ruchu, ale jak dla mnie to bardzo mało, nie dziwie sie ze ludzie odchodza
Mike 2016-09-03 01:59:40
Co ty gadasz za glupoty. Koops jest tylko w Komornikach k.poznania wiec nie wiem o jakich oddzialach piszesz???
1
Mike 2016-09-03 02:00:19
Co ty gadasz za glupoty. Koops jest tylko w Komornikach k.poznania wiec nie wiem o jakich oddzialach piszesz???
1
Mike 2016-09-03 02:02:35
Mozesz zadzwonic i zapytac. Jest szansa ze sie zalapiesz. Angielski komunikatywnie wy.agany i jakies minimalne doswiadczenie w transporcie
nic 2016-09-03 18:21:47
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy doliczają jeszcze premie, co już dobrze świadczy o pracownikach jak i o kadrze. W końcu wiedzą co to sukces.
Mike 2016-09-04 18:07:21
Ale Kolezanka na dyspo chciala... hehe
erfgv 2016-09-04 21:04:30
@nic a o jakie stanowisko Ci konkretnie chodzi..ja pameitam ze były tutaj oferty dla dyspozyrtora międzynarodowego ale to jakos dawno z tego co się oreitnuje
Ruda 2016-09-15 18:33:27
Kiedy Koops zamyka polski oddział ❓❓❓❓
Obecny 2016-09-20 09:38:05
do RUDA
Pytasz kiedy zamkna PL oddział...szczerze??jak skończy być potrzebny to jest logiczne....morze zapytaj inaczej...kiedy Dadzą podwyżki,bo jak pl kierowców nie będzie to wtedy zamkną oddział:)...Zastanawia mnie tylko jedno dlaczego komorniki nie sa za Swoim rodakiem??Przecież gdyby docenili ekipy co robią robote,gdyby dali kwartalne podwyżki,Premie uznaniowe...ale nie tylko wirtualnie to myślicie ze do koopsa były by przyjemki????Nie!!!stażowe , premia ,plus podwyżka = stali pracownicy!dawać mało lecz stale.Wiem ze sa ludzie którym wiecznie mało ,lecz nawet tacy widząc że firma nie ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tego kierowcy który marnuje swoje życie w imie lepszego bytu,dla rodziny,,też by zostali..Dlaczego polityka firmy nie bierze pod uwage ludzi robiacych dobrze robote?pracuja rok,dwa,trzy,,,bez podpadniecia...a efektów finansowych niema .Pozdrawiam k0opsiaków i Komorniki
1
szukam zmiennika 2016-09-21 12:31:13
przepraszam podałem złego e-maila ja_213@wp.pl. pozdrawiam
Arek 2016-09-21 22:16:52
Z tego co widziałem w internecie Wolter Koops Oost najczęsciej rekrutuje ludzi na stanowisko Dyspozytor Międzynarodowy i tamsąwłaśnie do zarobienianajwiększe pieniądze
lukasz 2016-09-22 17:24:53
Szukam do podwójnej obsady. Pracuje już w Wolter Koops, tylko chłopak z którym jeździłem odszedł i dlatego szukam. Nie palę. Adres e-mail ja_213@wp.pl. Pozdrawiam
witosss 2016-09-22 20:07:36
Chetnie dołącze na drugiego kierowce jestem z Gdańska ktos cos?
J 2016-09-22 21:07:05
No w tym momencie to nie wiem czy są jakieś ciekawe ogłoszenia lub aktywni kierowcy własnie ze strony Gdańska, możesz próbować, ale wydaje mi się, że nikt Ci tutaj w tym momencie nie pomoże, ale maila zostaw
lukasz 2016-09-23 12:01:17
Ja jestem w okolic Torunia. mój adres ja_213@wp.pl
vholp; 2016-09-24 17:13:51
@ łukasz - aloe pracujesz w Toruniu? czy możesz powiedzieć coś na temat ofert pracy od firmy Wolter Koops Oost ? interesuje mnie jaka panuje atmosferas, czy ludzie są spoko? bede wdzieczna za informacje
witosss 2016-09-25 13:34:11
Lukasz czekam na info;)
Kamil 2016-09-26 14:11:02
Witam, szukam zmiennika do WK, mam 26lat najlepiej z lubelskiego tel piec trzy jeden zero szesc dziewiec trzy zero trzy
JanTy 2016-09-27 15:07:45
Ogólnie jestem tutaj na stronie Wolter Koops Oost pierwszy raz, jestem bardzo ciekawy jakie macie opinie i jakie macie pensje, chciałbym spróbować pracy najlepiej na pełny etat, ogólnie wszystko mnie interesuje, jak wygląda branża, jakie to wielkości są
Zostaw swoją opinię o Wolter Koops Oost - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost