Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wolter Koops Oost

Pracowałeś w firmie Wolter Koops Oost i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
damiano1505 - 2015-03-26 12:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem świeżakiem z warmińsko-mazurskiego, dokładnie z Iławy. Wcześniej chwilę jeździłem solówką po polsce (oczywiście na czarno). Jeśli ktoś byłby chętny poduczyć fachu i podzielić kabinę z kimś nowym, proszę o kontakt damiano1505@wp.pl. Mam 28lat, jestem kontaktowy, szybko się uczę.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-26 14:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem z kujawsko-pomorskiego, mam doświadczenie, poszukuję zmiennika.
Mój nr telefonu: (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kedzior - 2015-03-27 15:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.jestem z lubelskiego mam 27lat.3 lata w miedzynarodowce,obecnie w demotransie pracuje.bez nalogow,jesli ktos potrzebuje zmienika i pracuje w WK lub moze sie tam dostac pisac,dzwonic szesc,szesc,piec,cztery,dwa,piec,cztery,trzy,trzy.
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2015-03-31 20:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich czy ktos nie potrzebuję zmienika na swój pokład do wk chcialbym podjac tam prace moj nr. (usunięte przez administratora)woj mazowieckie Płock
zdjecie uzytkownika
franko - 2015-04-07 20:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich jestem z województwa zachodniopomorskiego chciałbym się dostać do pracy w Wolter Koops . Mam 7 letnie doświadczenie w transporcie międzynarodowym na chłodniach .Bez nałogów o spokojnym usposobieniu .Może ktoś potrzebuje zmiennika mój numer pięć jeden dwa trzy jeden jeden zero cztery sześć
zdjecie uzytkownika
Marcin84 - 2015-04-09 15:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Jestem ze śląska,poszukuję na podwójna do Woltera Koopsa...
Szczegóły przez telefon sześć zero trzy osiem cztery jeden osiem osiem pięć.
Marcin
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-04-09 17:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze ktos podaj jakis nr kontaktowy zeby poprostu zadzwonic do nich i porozmawiac jak wyglada z ich perspektywy praca u nich?
zdjecie uzytkownika
krzysztof - 2015-04-09 21:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos moze na rozmowe do Komornik 14 kwietnia na godz 10 z Chelma lub okolic?
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-04-12 16:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Jestem z Lublina i szukam pracy najlepiej podwójna obsada .
Jeśliby ktoś potrzebował zmiennika bez doświadczenia ale ze znajomością języka angielskiego to proszę o kontakt: pięć zero zero pięć zero dwa pięć sześć zero .
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-04-12 19:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętnie siadłbym jako drugi na auto w Koopsie, znam doskonale trasy w Unii, jeździłem na chłodni i na cysternach, bez nałogów. Jeśli ktoś szuka zmiennika to się polecam. Jeżdżę obecnie na międzynarodówce, dlatego ewentualnie proszę o tel. sześć,zero,siedem,pięć,sześć,sześć,cztery,trzy,dwa.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-04-13 19:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem z zachodniopomorskiego mam pol roczne doświadczenie na miedzynarodowce chciałbym się dostać do koopsa jako drugi kierowca szukam osoby(najlepiej z większym stażem niż mój) która potrzebuje zmiennika jestem osoba bez nalogow tel:siedem,osiem,dwa,zero,osiem,cztery,cztery,szesc,dwa
zdjecie uzytkownika
biały - 2015-04-14 22:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem z Wielkopolski południowej mam doświadczenie na międzynarodówce Chciałbym się dostać do koopsa Bez nałogów wysoka kultura osobista Mój nr (sześć zero zero cztery siedem trzy siedem cztery cztery)
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-04-15 14:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem z Łódzkiego. Szukam zamiennika do podwujnej obsady w Wolter Coops. Ja mam doświadczenie w międzynarod. po całej unii 10lat potrzebuje kogoś z językiem angielskim lub niemieckim.
Jestem umówiony na rozmowę do WK na 22.04.15. Tel.kont. Sześć dziewięć cztery cztery zero jeden cztery zero osiem
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-04-16 15:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam... ma ktos jakis aktywny numer do biura zeby sie z kims skontaktowac?
zdjecie uzytkownika
chris - 2015-04-16 23:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
chciałbym usiąść z doświadczonym kierowca ponieważ sam nie mam doswiadczenia.jestem z Wielkopolski Bez nałogów.
Mój numer siedem dwa cztery pięć dwa sześć osiem trzy dwa
zdjecie uzytkownika
????? - 2015-04-17 08:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na rozmowie 14kwietnia do kiedy mają dać znać czy zostałem przyjęty
zdjecie uzytkownika
????? - 2015-04-17 08:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po rozmowie za ile dni dają znać czy przyjeli czy nie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-04-17 11:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc ja już czekam miesiąc z górką i się nie odezwali, w d... ich mam przecież to nie jedyna firma na świecie
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-04-17 14:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dodzwonilem sie dzisiaj do biura i powiedzieli ze nie ma przyjec teraz. tutaj piszecie ze byliscie na rozmowach wiec wychodzi na to ze troche kreca z tym wszystkim.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-17 23:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie wezmiesz ani litra paliwa to i tak pan Piotr zrobi z ciebie złodzieja i(usunięte przez administratora) z roboty to juz zboczenie zawodowe nie odróznia złodzieja od uczciwego!!!
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-04-18 12:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam czy orientuje sie ktos w jaki sposób w wolter koopsie rozliczaja paliwo?
Przepracowalem tam kilka miesiecy jezdzilem tylko starymi scaniami i co rajka brakowalo wg szyny CAN ok 200 litry paliwa chociaz nie wziałem ani litra. A zeby tego bylo malo to wszyscy z którymi sie przyjmowalem byli na takiej rozmowie w sprawie paliwa chociaz równiez nie wzieli ani kropli i tez mieli braki po 150 litrów???? Moim zdaniem albo te auta maja jakis defekt albo ktos nie potrafi poprawnie zczytywac ilosci paliwa przepuszczonego przez SZYNE CAN!!! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
DZIADZIA - 2015-04-20 23:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM SZUKAM ZMIENNIKA DO WOLTER KOOPSA NAJLEPIEJ PRACUJACYCH JUZ W W.K
zdjecie uzytkownika
????? - 2015-04-21 17:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój kolega dzwonił w lutym i umówili nas dopiero na kwietnia
zdjecie uzytkownika
kittttt - 2015-04-21 20:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CHCIAŁ BYM SIĘ DOSTAĆ DO W.K NIE MAM DOŚWIADCZENIA BEZ NAŁOGÓW JAK KTOŚ POTRZEBUJE NA 2 TO DZWONIĆ CHOĆ Z TEGO CO WIEM TO NIE PRZYJMUJĄ NARAZIE siedem osiem pieć osiem siedem dwa trzy zero dwa
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-04-21 22:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakbym pojechal do komornik bez wczesniejszego umawiania sie to bedzie tam ktos chcial w ogole ze mna rozmawiac?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops Oost
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wolter Koops Oost ?
Zadaj pytanie