Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-02-22 12:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie trzeba sie ewakuowac
zdjecie uzytkownika
jolka - 2012-02-22 19:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pogadaliście sobie i nic wam z tego nie przyszło hahaha.
zdjecie uzytkownika
Jarząbek - 2012-02-22 21:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jolka - nie rozumiesz aluzji?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2012-02-22 23:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba nie wiecie o tym że było spotkanie i to nie jedno w komforcie
i pracodawcy założyli [usunięte przez administratora] i ustalili żeby ludzi którzy będą szukać
GODNYCH zarobków u siebie nie zatrudniać tak było w latach 90-tych
i teraz też będziecie robić za najniższą
zdjecie uzytkownika
ole - 2012-02-28 00:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zorro - 2012-02-22 23:22:03

To chyba nie wiecie o tym że było spotkanie i to nie jedno w komforcie

i pracodawcy założyli [usunięte przez administratora] i ustalili żeby ludzi którzy będą szukać

GODNYCH zarobków u siebie nie zatrudniać tak było w latach 90-tych

i teraz też będziecie robić za najniższą
Będziecie robic za najniższą... jeszcze 2 lata i jak tak dalej będą podnosic najniższą krajową a pensje będą stały w miejscu to faktycznie będziemy robic za najniższą
zdjecie uzytkownika
koles - 2012-03-16 20:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-11-06 11:02:55

anonim - 2011-04-24 16:54:49

Pracuję tam ponad 2 lata. Jestem pracownikiem pracującym na hali i muszę powiedzieć, że osoby, które wykonują swoją pracę dobrze - są traktowane ok. Wszędzie trzeba pracować z pełną pasją. Mam dobre wynagrodzenie i na czas, a jeżeli chcę zarobić więcej zawsze jak kierownik proponuje nadgodziny to zostaję bo wypłata jest znacznie większa. Pracowaliście kiedyś za granicą? Tam dobiero jest wyzysk Polaka.

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owlaz kierownikow !!!!!!!!!!
wez sie za robote a pózniej mow gdzie jest wyzysk polaka ty leniu!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-18 07:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczy sie kaaaasa!!!!
zdjecie uzytkownika
;] - 2012-03-22 09:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACA!!!
Codzienna zachęta do życia
Nie umiesz się nią cieszyć
Nie zawsze Ciebie zachwyca
Przynosi trud,ból mięśni-zmęczenie
Wymyślasz powody
Aby rozpocząć ją.... z opóznieniem
Nie doceniasz jej
Do spoczynku okazji szukasz
Bez pracy nie ma kołaczy
I efektów się nie doszukasz
Wiele radości daje każdy dzień wypłaty
Jak kamień z serca spada ciężar spłaconej raty
Możliwość spełnienia byle jakiej zachcianki
A nie tylko wieczne marzenia i obiecywanki
Z pracy możesz być dumny i żyć bez widma nędzy
PRACUJESZ,DZIAŁASZ nie tylko dla PIENIĘDZY!!!!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2012-04-05 17:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super! wypłata 6 dni wcześniej przelana na konto, pewnie specjalnie na święta. Ciężkie czasy bezrobocie rośnie, cieszmy się z tego co mamy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik obozu - 2012-04-22 22:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myślicie o zamontowanym telewizorze w biurze kierowników. Ja czuje się jak w więzieniu. Kierownicy siedzą i podglądają co robimy. Nawet nie można spokojnie zjeść śniadania bo jesteśmy podglądani...
zdjecie uzytkownika
gumiarz - 2012-04-23 19:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zróbmy coś!!! To jest jakas masakra na kupowali Samsungi 43'' po to zeby jeszcze bardziej inwigilowac ludzi i tyko obcinac marne pensje!! A my jak takie barany w zagrodzie zgodzimy sie na wszystko za te marne 1500 zl... Zrobmy strajk, ja wiem ze niektorzy nie dadza sie nabrac lecz gdyby chociaz 50% ludzi sie zebralo postawilo to napewno by nie zwolnili, wszystko jednak w naszych rekach. Ja wiem ze strach ale ludzie tez sa im potrzebni bo ludzie robia na to wszystko na te cale inwestycje, dopoki ludzie nie powiedzma DOŚĆ taka sytuacja bedzie caly czas i bedziemy robic za te marne grosze, gdy wszystko wokol drozeje!! Oni sie ciesza ze ludzie sa zastraszani i robia za marne pieniandze ale gdyby postawic ich pod sciana gdzie 250 ludzi powie "chcemy godnych zarobków" zapali im sie czerwone swiatlo bo dla niech wyuczyc nowych pracownikow to tez jest koszt i strata czasu. Wiec czekam na odzew moze cos razem wymyslimy!!
zdjecie uzytkownika
milczekmruczek - 2012-05-10 13:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak biadolicie biadolicie a firma sie rozrasta płaci na czas i to nie mało:)
zdjecie uzytkownika
koko - 2012-06-07 09:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontrola przede wszystkim ! a jak będziesz miał skibki z kichą w piątek to przynajmniej kierownik będzie mógł zareagować żebyś nie zgrzeszył!
zdjecie uzytkownika
milczekmruczek - 2012-06-12 13:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontrola kontrola kontrola teraz się dopiero zacznie nowa władza pomalutku sie oswaja
zdjecie uzytkownika
noje - 2012-10-01 18:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak wogole to od ilu do ilu mozna tam zarobic?????
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2012-11-15 13:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Obecnie poszukuję pracy, jestem „świeży” na rynku pracy, w tym roku zakończyłem edukacje w technikum. Zastanawiam się czy złożyć CV do firmy Kabat, lecz wa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się z powodu tego, że krążą różne opinie na temat pracy w tym zakładzie. Bardzo proszę o opinie, szczerą opinie, informację jak wygląda praca (na hali produkcyjnej lub na dziale pakowania) i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zbv - 2012-11-18 18:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złóż papiery, popracuj trochę i wtedy będziesz miał naprawdę obiektywną opinię na temat tej firmy. Jeżeli nie jesteś kolegą, spokrewniony z którymś z kierowników i uważasz się za osobę w miarę normalną z góry odradzam Tobie pracę tam.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2012-11-19 19:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za informację! No niestety nie jestem z żadnym z kierowników spokrewniony... To jedna wielka żenada. Co ma wspólnego pokrewieństwo z pracowaniem? Moim zdaniem ta sprawa powinna być zgłoszona, nie wiem do Inspekcji Pracy, ale dyskretnym sposobem. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
talkowy - 2012-12-21 12:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
milczekmruczek - 2012-06-12 13:45:03

Kontrola kontrola kontrola teraz się dopiero zacznie nowa władza pomalutku sie oswaja
No i powoli widać zmiany dążące w dobrym kierunku...nagrody na święta i w końcu konkretne próby ułożenia planu pracy na kolejny rok, w końcu można będzie sobie zaplanować urlop a nie jak to miało miejsce w tym roku że w czwartek dowiadywałeś się że od poniedziałku tygodniowy przestuj. Oby tak dalej...
zdjecie uzytkownika
;] - 2013-01-02 08:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich w Nowym Roku.Niech ten rok nada zyciu nowych nadziei ,słodyczy oraz wrazen przy spelnianiu marzen!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-25
Żródło: pracuj.pl
Chodzież (okolice)
(Budzyń (pow. chodzieski))
KABAT SPÓŁKA JAWNATECHNOLOG PRZETWÓRSTWA GUMY (Dział badań i rozwoju) Miejsce pracy: Chodzież (okolice), Budzyń (pow. chodzieski) Region: wielkopolskieOpis stanowiska:sporządzanie dokumentacji technologicznej dla mieszanek gumowych: receptura, karta technologiczna i produkcyjnanadzór technologiczny nad mieszankami gumowymi wprowadzanymi i znajdującymi się w produkcji oraz wyrobów gotowychnadzór nad badaniami i rozwojem mieszanek gumowychwspółpra
zdjecie uzytkownika
Nick - 2013-03-21 12:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli chodzi o przyznawanie premii to musze tylko powiedziec ze dostanie jej w zakladzie liczy sie z cudem.....zawsze znajdzie sie jakis kierowniczek ktory jej nie przyzna bo cos mu gdzies tam nie pasowalo.....a ci ktorzy sie staraja to i tak sa niedoceniani przez kierownikow..WSTYD!!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-03-24 15:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomału ,pomału.Aby dostać premię najpierw trzeba na nią zapracować!!!Starać się trzeba cały miesiąc,a nie patrzeć aby 8 godz.,minęło -odbimbać swoje i do domku.Na przyjemności trzeba sobie zasłużyć-Kochani!!!:)
zdjecie uzytkownika
Nick - 2013-03-25 11:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty to chyba jakis kierowniczek jestes ze o bimbaniu piszesz,moze ty 8 godz. odbimbujesz chodzac po zakladzie i patrzac jak inni [usunięte przez moderatora] ale nie ja.8 lat juz tam robie i jakos tylko slysze ze premia jest zabierana a nie dawana.z reszta na premie to nigdy nie liczylem i nie licze bo nigdy jej nie dostane,no ale coz juz tak to w naszym zakladzie jest ze ten co sie stara i wykonuje swoja prace dobrze jest najbardziej [usunięte przez moderatora].Wiec sie nie dziw ze niektorzy patrza tylko na to zeby odbimbac 8 godz. i isc do domu.......
zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2013-05-27 15:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje już 5 lat w trakcie zatrudnienia pani kadrowa zapewniała stabilna prace w zespole. Pracuje na dziale walcowni praca w zespole jest dobra tylko jest problem z panem kierownikiem który poziom inteligencji przerasta jego osobę np. mało to że obraża ludzi to na wejście na dział nie potrafi się nawet przywitać i porozmawiać o ważnych sprawach produkcyjnych, mam wrażenie że skończył szkołę artystyczną poniżając pracowników gwizda na nich. Niech weżnie przykład od prezesów którzy wejdą na dział potrafią się przywitać i porozmawiać .
zdjecie uzytkownika
bodo - 2013-05-31 15:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w dni Budzynia w sobotę zapewniono nam pracę na drugą zmianę no bo jak się bawić to się bawić tak jakby nie było innego terminu i tylko guma i siła siła łe....łe.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski