Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

zdjecie uzytkownika
gość - 2012-02-20 07:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku dni czytam wasze wypowiedzi,wniosek mój jest jeden. W waszej firmie jest problem :pracownik produkcyjny-kierownik.
Najważniejszą osobą zakładu to właściciel,jego firma,daje pracę,płaci wynagrodzenie na czas.Nie pisałbym pochopnie opinii na jego temat.
Zorganizujcie zebranie z szefostwem i przedstawcie mu swoje żale.,pewnie o nich nie wiedzą.Forum to nie miejsce na pisanie o tym, co trzeba zmienić w zakładzie
zdjecie uzytkownika
....... - 2012-02-20 17:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie przestncie takie glupoty tutaj wypisywac , oczerniacie tylko wszystkich a sami byscie chcieli lezec i nic nie robic.....
zdjecie uzytkownika
Patyk - 2012-02-20 19:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwazniejsza jest kaassssaaaaaaaaaaaaaaaa ;]]]]] pozdro patyki :)
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2012-02-20 20:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje tam kilka lat i powiem wam ze kierownicto to jest dno uwazaja sie za fachowcow a tak naprawde nimi nie sa... wymagaja od ludzi wykonywania norm a jak by postawic ich na jakims stanowisu to by sie w [usunięte przez administratora] a nie dali by rady zrobic tych 78wypalow na szesciu formach osobowek gdzie forma sie otwiera po 290sekundach. Oczywiscie sa i tez takie gdzie jest 88 norma i czas jest krotszy to ja chcialbym widziec jak oni tam robia to kierownictwo hahah po pierwszej godzinie by polowa z nich odpadla.Kierownicy niby fachowcy i ten pseudonim [usunięte przez administratora] -.- pozal sie boze podnosza normy kasa stoi w miejscu premie zabieraja a czlowiek po tych 8 godz. pracy na koncu sam wyglada jak ta detka. I tak jak ktos nizej napisal liczy sie guma a nie czlowiek niedlugo to czlowiek bedzie wygladal jak ta guma. Jedno co jest dobre to tylko to ze pieniadze sa na czas. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
;] - 2012-02-21 12:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek,który mówi:tego nie da się zrobić,nie powinien przeszkadzać TEMU,który TO zrobi. Bóg na to dał ręce,aby na chleb robić ,a na to dał serce,aby drugich lubić. Pracuję w tej firmie już od dłuższego czasu ale tylu nygusów zazdrośników i narzekaczy naraz, jeszcze chyba nikt nie widział!Potraficie tylko narzekać,obrabiać komuś tyłki.A może tak każdy wsadziłby nosek w swoje stanowisko pracy!!!Każdy z osobna pracuje na swe wynagrodzenie,a więc jeśli mało zarabiasz "MIEJ PRETENSJĘ WYŁĄCZNIE DO SIEBIE" !!!!!!! Jak dbasz tak masz!!!!Mnie odpowiada praca w tej Firmie,wynagrodzenie też! DZIĘKUJĘ SZEFOSTWU!!!,ŻE MIELI ŚWIETNY POMYSŁ ABY OTWORZYĆ TĄ FIRMĘ.Wiele osób tam pracujących jest WAM wdzięczna ,że to właśnie oni zostali wybrani i mogą pracować w Waszej Firmie.POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-21 15:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochana kobietko!!!pięknie piszesz ,zgodnie ,cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie ale zapomnialaś o jednym....wyrobisz norme oczywiscie ale najlepiej na stanowiskach żon kierownikow super zestawik bezstresowy ,a jak cos sie pierniczy to kierownik niczym strzala przestawi stykowki,itd szuka winnego dlaczego żonie sie wali wszystko .....zapraszam na inne zestawy ....ja bardzo ciezko pracowałam naprawde i nigdy nie dostalam premi
zdjecie uzytkownika
Life is brutal - 2012-02-21 16:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez okres kilku lat pensja w tej firmie nie była obniżona ale też nie wzrosła, pensja stoi cały czas w miejscu gdy wszystko inne opłaty za prąd, wodę, nawet śmieci, żywność, środki używane na co dzień, zwłaszcza paliwo w tym okresie wzrosło kilkukrotnie przez co nasze realne zarobki są mniejsze. Nic w tej firmie nie robi się aby zmotywowac i spowodowac aby to pracownikom zależało na tej pracy, większosc ma nadzieje że znajdzie coś lepszego i odejdzie, taki pracownik nigdy nie będzie zaangażowany w dobro firmy. Owszem są ,,premie,, ale co z tego jak dostają je tylko te osoby które są na dobrym zestawie a reszta musi [usunięte przez administratora] jak pies np: przy formach aby zrobić te 100%, a gdy już nawet będą robic powyżej normy to w ,,nagrodę,, dostanie się podwyższenie normy. Szanuję tych pracodawców za stworzenie tylu miejsc pracy, za to że chociaż jałmużna jest zawsze na czas i za mleko na stołówce ( w czwartki na 3 zmianie jest za mało mleka!!! zróbcie coś z tym może na tyle chociaż Was stac), a co do karpi to śmiech na sali, mniejsze firmy stac na bony itp...a tu po 2 karpie za rok pewnie po półtora będzie. Podsumowując: Szukasz pracy? jeżeli lubisz charowac, nie zależy Tobie na zdrowiu, ani na pensji i nie jesteś za bardzo inteligentny to ta firma w sam raz dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
Jędrek soplica - 2012-02-21 17:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie rację , jest [usunięte przez administratora] ale nie chodzi o kierowników tylko tu. Weźcie pod uwagę tych z nas którzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ą jak debile , i [usunięte przez administratora] normy. zrobisz więcej to odłoż na kolegi konto , zrobi mniej. Ci to najgorsze mendy[usunięte przez administratora]jeszcze nie dawno ktos zrobił 145 procent na obcinaniu, no debil dla mnie to jest , i ci z form [usunięte przez administratora]110 i się cieszą. Tym trzeba się zająć. pozatym No płace są jakie są , ale w kryzysie z praca strajku nie zrobimy jak to ten pismak namawia. Burak.
zdjecie uzytkownika
superman - 2012-02-21 20:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, ktorzy tak pieknie narzekaja na ta firme. Tylko pytam po co tak ujadacie jak psy? Szef i tak nic wam nie dolozy bo ma to gdzies. On juz zarobil na siebie wnukow i prawnukow wiec rownie dobrze moze to zamknac wyburzyc zasadzic drzewka i zrywac sobie z nich gruszki jak przyjdzie mu na to cheć. Oczywiscie odmienna sprawa to godnosc czlowieka w tej firmie. Niby wielkie ISO normy europejskie tylko szkoda ze czesto jednostkowy czlowiek traktowany jest jak [usunięte przez administratora]. Wszyscy narzekaja ze kryzys ale wg mnie to wiecej pusta gadka niz faktyczna prawda. Ludzie sa tym zastraszeni zeby siedzieli cicho i nabijali szefowi kabze. Wszystko drozeje, detki tak samo firma zrekompensuje sobie podwyzki np pradu podwyzka ceny detki( pewnie kilka razy w roku), aby chociaz taka jedna podwyzke w roku przekazali na podwyzki dla pracownikow zyloby sie o wiele lepiej. Sam pracuje tu kilka lat i pamietam rozmowe kwalifikacyjna z pania kadrowa:"(...) spokojnie prosze pana w naszej firmie sa podwyzki" tak mowila... jak dlugo pracuje to mialem juz niejedna podwyzke ale normy to tyle. Czas sie stad ewakuawac bo tu przyszlosci nie ma zadnej.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-02-22 12:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie trzeba sie ewakuowac
zdjecie uzytkownika
jolka - 2012-02-22 19:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pogadaliście sobie i nic wam z tego nie przyszło hahaha.
zdjecie uzytkownika
Jarząbek - 2012-02-22 21:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jolka - nie rozumiesz aluzji?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2012-02-22 23:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba nie wiecie o tym że było spotkanie i to nie jedno w komforcie
i pracodawcy założyli [usunięte przez administratora] i ustalili żeby ludzi którzy będą szukać
GODNYCH zarobków u siebie nie zatrudniać tak było w latach 90-tych
i teraz też będziecie robić za najniższą
zdjecie uzytkownika
ole - 2012-02-28 00:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zorro - 2012-02-22 23:22:03

To chyba nie wiecie o tym że było spotkanie i to nie jedno w komforcie

i pracodawcy założyli [usunięte przez administratora] i ustalili żeby ludzi którzy będą szukać

GODNYCH zarobków u siebie nie zatrudniać tak było w latach 90-tych

i teraz też będziecie robić za najniższą
Będziecie robic za najniższą... jeszcze 2 lata i jak tak dalej będą podnosic najniższą krajową a pensje będą stały w miejscu to faktycznie będziemy robic za najniższą
zdjecie uzytkownika
koles - 2012-03-16 20:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-11-06 11:02:55

anonim - 2011-04-24 16:54:49

Pracuję tam ponad 2 lata. Jestem pracownikiem pracującym na hali i muszę powiedzieć, że osoby, które wykonują swoją pracę dobrze - są traktowane ok. Wszędzie trzeba pracować z pełną pasją. Mam dobre wynagrodzenie i na czas, a jeżeli chcę zarobić więcej zawsze jak kierownik proponuje nadgodziny to zostaję bo wypłata jest znacznie większa. Pracowaliście kiedyś za granicą? Tam dobiero jest wyzysk Polaka.

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owlaz kierownikow !!!!!!!!!!
wez sie za robote a pózniej mow gdzie jest wyzysk polaka ty leniu!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-18 07:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczy sie kaaaasa!!!!
zdjecie uzytkownika
;] - 2012-03-22 09:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACA!!!
Codzienna zachęta do życia
Nie umiesz się nią cieszyć
Nie zawsze Ciebie zachwyca
Przynosi trud,ból mięśni-zmęczenie
Wymyślasz powody
Aby rozpocząć ją.... z opóznieniem
Nie doceniasz jej
Do spoczynku okazji szukasz
Bez pracy nie ma kołaczy
I efektów się nie doszukasz
Wiele radości daje każdy dzień wypłaty
Jak kamień z serca spada ciężar spłaconej raty
Możliwość spełnienia byle jakiej zachcianki
A nie tylko wieczne marzenia i obiecywanki
Z pracy możesz być dumny i żyć bez widma nędzy
PRACUJESZ,DZIAŁASZ nie tylko dla PIENIĘDZY!!!!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2012-04-05 17:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super! wypłata 6 dni wcześniej przelana na konto, pewnie specjalnie na święta. Ciężkie czasy bezrobocie rośnie, cieszmy się z tego co mamy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik obozu - 2012-04-22 22:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myślicie o zamontowanym telewizorze w biurze kierowników. Ja czuje się jak w więzieniu. Kierownicy siedzą i podglądają co robimy. Nawet nie można spokojnie zjeść śniadania bo jesteśmy podglądani...
zdjecie uzytkownika
gumiarz - 2012-04-23 19:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zróbmy coś!!! To jest jakas masakra na kupowali Samsungi 43'' po to zeby jeszcze bardziej inwigilowac ludzi i tyko obcinac marne pensje!! A my jak takie barany w zagrodzie zgodzimy sie na wszystko za te marne 1500 zl... Zrobmy strajk, ja wiem ze niektorzy nie dadza sie nabrac lecz gdyby chociaz 50% ludzi sie zebralo postawilo to napewno by nie zwolnili, wszystko jednak w naszych rekach. Ja wiem ze strach ale ludzie tez sa im potrzebni bo ludzie robia na to wszystko na te cale inwestycje, dopoki ludzie nie powiedzma DOŚĆ taka sytuacja bedzie caly czas i bedziemy robic za te marne grosze, gdy wszystko wokol drozeje!! Oni sie ciesza ze ludzie sa zastraszani i robia za marne pieniandze ale gdyby postawic ich pod sciana gdzie 250 ludzi powie "chcemy godnych zarobków" zapali im sie czerwone swiatlo bo dla niech wyuczyc nowych pracownikow to tez jest koszt i strata czasu. Wiec czekam na odzew moze cos razem wymyslimy!!
zdjecie uzytkownika
milczekmruczek - 2012-05-10 13:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak biadolicie biadolicie a firma sie rozrasta płaci na czas i to nie mało:)
zdjecie uzytkownika
koko - 2012-06-07 09:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontrola przede wszystkim ! a jak będziesz miał skibki z kichą w piątek to przynajmniej kierownik będzie mógł zareagować żebyś nie zgrzeszył!
zdjecie uzytkownika
milczekmruczek - 2012-06-12 13:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontrola kontrola kontrola teraz się dopiero zacznie nowa władza pomalutku sie oswaja
zdjecie uzytkownika
noje - 2012-10-01 18:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak wogole to od ilu do ilu mozna tam zarobic?????
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2012-11-15 13:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Obecnie poszukuję pracy, jestem „świeży” na rynku pracy, w tym roku zakończyłem edukacje w technikum. Zastanawiam się czy złożyć CV do firmy Kabat, lecz wa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się z powodu tego, że krążą różne opinie na temat pracy w tym zakładzie. Bardzo proszę o opinie, szczerą opinie, informację jak wygląda praca (na hali produkcyjnej lub na dziale pakowania) i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x