Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

zdjecie uzytkownika
Nick - 2013-03-25 11:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ty to chyba jakis kierowniczek jestes ze o bimbaniu piszesz,moze ty 8 godz. odbimbujesz chodzac po zakladzie i patrzac jak inni [usunięte przez moderatora] ale nie ja.8 lat juz tam robie i jakos tylko slysze ze premia jest zabierana a nie dawana.z reszta na premie to nigdy nie liczylem i nie licze bo nigdy jej nie dostane,no ale coz juz tak to w naszym zakladzie jest ze ten co sie stara i wykonuje swoja prace dobrze jest najbardziej [usunięte przez moderatora].Wiec sie nie dziw ze niektorzy patrza tylko na to zeby odbimbac 8 godz. i isc do domu.......
zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2013-05-27 15:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje już 5 lat w trakcie zatrudnienia pani kadrowa zapewniała stabilna prace w zespole. Pracuje na dziale walcowni praca w zespole jest dobra tylko jest problem z panem kierownikiem który poziom inteligencji przerasta jego osobę np. mało to że obraża ludzi to na wejście na dział nie potrafi się nawet przywitać i porozmawiać o ważnych sprawach produkcyjnych, mam wrażenie że skończył szkołę artystyczną poniżając pracowników gwizda na nich. Niech weżnie przykład od prezesów którzy wejdą na dział potrafią się przywitać i porozmawiać .
zdjecie uzytkownika
bodo - 2013-05-31 15:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w dni Budzynia w sobotę zapewniono nam pracę na drugą zmianę no bo jak się bawić to się bawić tak jakby nie było innego terminu i tylko guma i siła siła łe....łe.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-08 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można liczyć na jakieś bonusy?
zdjecie uzytkownika
+_- - 2013-09-28 22:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczery uśmiech Kierownika ,oraz słowa "Jak miło Was widzieć" Miły gest a jak wiele znaczy dla pracownika ...
zdjecie uzytkownika
pogromcy grubasa - 2013-09-29 18:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja właśnie zakończyłem tam prace!bo musilabym się zniżyc do poziomu kierownictwa konkretnie do kier.produkcji....ale tak nisko jeszcze nie upadłem!!!![usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Nick - 2013-09-30 17:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan [usunięte przez moderatora] to tylko z kartka chodzi i pisze swoje uwagi w zakresie audytu,polowa pracownikow nie ma przyznanej premii bo gdzies wyciek oleju jest ktorego nawet warsztat nie potrafi usunac.......my przychodzimy do pracy ciagnac produkcje a nie zajmowac sie czyms co nalezy do warsztatu!!!
zdjecie uzytkownika
popa - 2013-10-03 09:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby taki nacisk na porządki a wystarczy spojrzeć między maszyny, poupychane szmaty lub rozsypany sorbent nie załatwią sprawy wycieków, nadmiar smaru na elementach maszyny też niczemu nie służy a góry kapiącej parafiny też nie widzi operator.Niech każdy robi to co do niego należy to nie będzie problemu z mecenasem czy kier. zmiany a już w ogóle nie będzie musiał się jąkać czy czerwienić przed dyrektorem.Uczciwe załatwianie spraw w stosunku do firmy i kolegów oraz prowadzenie dialogu a nie monologu może rozwiązać wiele spraw na plus, panika i chaos oraz puszczanie nerwów nic nie załatwi tylko będą wszyscy dreptać w miejscu i spychać odpowiedzialność na innych.Z takimi problemami boryka się wiele zakładów nie myślcie sobie że jesteście wyjątkiem rzecz w tym jak to rozwiązać z korzyścią dla ogółu.
zdjecie uzytkownika
pogromcy grubasa - 2013-10-03 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie popa!!!albo sypiesz kolegów ,albo jeszcze nie wiesz o co w tej firmie chodzi....im bardziej tam jesteś uczciwy,tym bardziej zjedza cie z butami te pachołki [usunięte przez moderatora]!ps. wszyscy właśnie robia co do nich należy tylko nie kierownictwo!!![usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
popa - 2013-10-04 11:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tak bardzo jesteś gnębiony pogromco grubasa to po co tam pracujesz? [usunięte przez moderatora] Jak uważasz że robisz co do Ciebie należy i Tobie podobni to skąd te niedociągnięcia? chyba nie myślisz że kier. zmiany ma dbać o porządek na stanowisku pracy! kier. ma wymagać żeby ten porządek tam był a do tego jest operator czy ktoś z ekipy technicznej w zależności kto co tam robi. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pogromcy grubasa - 2013-10-05 14:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
panie popa!owszem porządek być musi!ale tu chodzi o relacje pracownik-kier.zmany!!!ja się nie pienię a nic!tylko jakiś poziom trzeba utrzymać swego stanu bycia prawda?a ten [usunięte przez moderatora] kier.zmiany odzywa się jak do psów,okłamuje pracowników donosi nieprawdę itd.....ktoś kiedyś go dopadnie a wtedy się zdziwi!!!a ty na jakim dziale pracujesz skoro tak się wyrabiasz!i podaj swoje pokrewieństwo z tymi kierownikami od siedmiu bolesci
zdjecie uzytkownika
popa - 2013-10-06 08:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No cóż panie pogromco tak naprawdę to nie jestem spowinowacony z żadnym z kierowników czy to w większy czy mniejszy sposób, Część z nich nawet nie lubię ale co to ma do czystości ? Też jestem zdania że kilku z nich piastuje swoje stanowiska na wyrost! nie mają pojęcia technicznego i wiedzy a co dopiero o kierowaniu większym zespołem ludzi gdzie bez odpowiedniego wykształcenia i brakiem kwalifikacji są władni nad zespołem który często przewyższa ich elokwencją i kulturą osobistą! Nie ma co tu paluchem pokazywać tych którzy nie sprawdzili się na pracowniczych stanowiskach a pomimo to zostali awansowani-? dlaczego? odpowiedz sobie sam kolego na to pytanie! Kierownictwo powinno się wywodzić z obcego środowiska bez korupcyjnych kontaktów i spoufalenia z częścią załogi a tak to tylko mamy niepisane różne kluby i kliki! ale robić trzeba czy to się zmieni czy nie.Osobiście czułbym się bardziej komfortowo jeśli kadra posiadała by wykształcenie co najmniej techniczne i miała pojęcie o stosunkach między ludzkich i tu się kłania pedagogia! Zakład jest rozwojowy sam w sobie tworzy dobre warunki rozwoju dla wielu grup zawodowych myślę że brak fachowości na każdym szczeblu będzie zauważony bo w dzisiejszych czasach nie ma tolerancji dla bumelantów i ślizgaczy. Tak ja to widzę być może częściowo w mojej opinii się mylę ale cóż nikt nie jest idealny co nie znaczy że nie mamy zmierzać do wyższych celów.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-09 11:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wreszcie mamy wolne 11 listopada święto niepodległości ale nie wszyscy mają wolne. Pan w siwym mundurku nie wie co to za święto i zmusza ludzi do pracy. Fakt że pieniądze się przydadzą ale można podejść całkiem inaczej do pracownika (nie będę cytował słów użytych przez pana w siwym mundurku)
zdjecie uzytkownika
przeszłość - 2013-11-21 23:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [+_- - 2013-09-28 22:37:25]:
Bonusy??? Mówią, że jeśli starasz się i pracujesz, nie obijasz się i nie chorujesz to będzie dobrze, będą premie itp. Niestety w praktyce wygląda inaczej. W moim przypadku wzorowa praca nie popłaca. Upokarzanie to mało powiedziane. W bonusie dostałam parę kilo mniej.
zdjecie uzytkownika
gonia - 2013-11-25 17:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zbv - 2012-11-18 18:02:36]:
czesc ja pracuje od jakiegos czasu i praca ok nie narzekam,niesłuchaj nikogo tylko sam sie przekonaj..praca ok.płaca ok.a pracowac trzeba..
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-11-25 17:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda jesli jestes uczciwy to ci zapłaca ryjem i ponirzeniem o wszystko sie czepiają premie zabiora z byle powodu...w bonusie prawda dostaniesz kilogramy mniej...
zdjecie uzytkownika
pracować! nie gadać! - 2013-12-13 11:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla nie uczciwych to raczej nie ma pracy w każdej firmie! normalne jest to że zawsze znajdzie się zakała szczególnie w tak dużym zbiorowisku pracowników jak taki zakład.Najprościej jest narzekać bo to jest chyba nasza narodowa przywara ale też trzeba mieć troszkę samokrytyki wobec siebie i zadać sobie pytanie czy zatrudniłbym takiego pracownika jak ja sam? Znacząca część ludzi krytykuje innych a nie patrzy sobie na ręce.Żenujące jest też to jak się słyszy( usunięte przez administratora ) ale wszystkim bez wyjątku i tym co mowa na końcu firma zapewnia premię na święta i tradycyjnego karpia! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!Jak dobrze że spotkamy się w nowym roku z nowym zapałem do pracy DO SIEGO ROKU 2014!!!!
zdjecie uzytkownika
madmax - 2013-12-21 21:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie wszystkich pracowników firmy kabat s.j . jestem byłym pracownikiem tej firmy. zastanawia mnie fakt kiedy szefostwo firmy, dyrekcja i kierownictwo stwierdzą że pracownikom w tej firmie dzieje się źle. mam nadzieje że kierownictwo firmy dojdzie kiedyś do wniosku co jest w tej firmie źle i dla czego pracownicy tej firmy się zwalniają. mam prośbę do partnerów biznesowych tej firmy o zwiększenie ilości kontroli auditowych nie tylko w kwestiach biurowych ale i też o sprawdzanie pracy zwykłego pracownika,oraz wzięcie pod uwagę ich opinii.
zdjecie uzytkownika
kropeczka - 2013-12-21 22:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
może ktoś zobaczy jak pracuje nowy dyrektor z Piły, wiem że ten pan ingeruje w prace pracowników tej firmy. lubi kiedy ktoś mu serdecznie donosi
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-26 15:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu jest odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku,robi porządek z kim trzeba.DZIĘKUJEMY szefostwu,że właśnie jego wybrali!!!DZIĘKUJEMY za KARPIE za PREMIE świąteczne:)
zdjecie uzytkownika
aktualnie pracuję - 2013-12-29 09:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czekam z niecierpliwością kiedy ta witryna otrzęsie się z idiotyzmu.Tak naprawdę osoba z zewnątrz z tych wypisywanych bzdur nic konkretnego się nie dowie.Albo się wszyscy opluwacie załatwiając swoje prywatne niepowodzenia albo wazelina taka że aż mokro.Najbardziej można się uśmiać z podpisów typu: "już tam nie pracuję" lub "jestem byłym pracownikiem" a w gruncie rzeczy większość wpisów to aktualni pracownicy.Z mojego punktu widzenia firma się rozwija w pozytywnym kierunku, pracuje tutaj coraz więcej ludzi i chęć pracy jest zauważalna, jakieś niezadowolenia zdarzają się wszędzie ale takie sprawy rozwiązuje się wewnątrz zakładu a nie na forum! Kto lubi biadolić na forum o sprawach wewnętrznych to lepiej niech szuka pracy w jakimś wolontariacie.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-01-08 00:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i pierwszy dzień po wolnym za nami, przeżyliśmy...
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-01-09 21:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie praca ciężka, ale fajna. Dobrze płacą więc na to nie ma co narzekać. Ale potencjalnym pracownikom podpowiem tylko, że jeśli zaproponują pracę na kontroli u (usunięte przez administratora)Z tą 2 długo się nie wytrzyma, ja odeszłam przez nich szybko i dawno. Ale wiem, że po mnie też były panie bardzo gnębi (usunięte przez administratora)one mimo, że dobrze pracowały.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-16 20:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kropeczka - 2013-12-21 22:05:13]:
a co? nie podoba sie, że ukraca kombinacje i kontroluje? wkońcu ktos sie zabrał za to.
zdjecie uzytkownika
jajaja - 2014-01-26 10:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ukraca kombinacje ?
Dobre ciekawe dlaczego nie pracuje w Philipsie tam cięgle dobrych trzymaja :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-29 20:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jajaja - 2014-01-26 10:35:50]:
Widać w Budzyniu lepiej płacą ;)
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-03-26 05:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Serdecznie chciałbym dowiedzieć się jakie średnie zarobki oferuje ta firma oraz jaka atmosfera tam panuje , jak wiadomo w wielu firmach kierownictwo nie docenia wartości swojego pracownika bawiąc się nimi jak zabawkami. Proszę o wypowiedzi osób tam pracujących (jakich doznań można się tam spodziewać) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mieciu - 2014-04-03 23:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarabiamy za dużo jak na te cudowne, dostarczane Nam 8 godzin dziennie,5 dni w tygodniu doznania a co?
zdjecie uzytkownika
;] - 2014-04-19 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Radosnych Świąt Wielkanocnych !!!
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-06-10 19:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm coraz gorzej się dzieje w tej firmie niby podwyżki a zarobki takie same,a najgorsze kierownictwo a tymbardziej kierownik m.r. odnosi się frechownie i same wulgaryzmy używa
zdjecie uzytkownika
foll - 2014-06-10 20:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje,kierownik(usunięte przez administratora) ma swoich ulubiencow a tych co nie lubi to z ryjem wyjedzdza .tekiego kierownika nie powinno być przez takich jak on firma ma opinie psuta
zdjecie uzytkownika
on - 2014-06-10 22:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz dopiero sobie kierownictwo wymyslilo..koszulki firmowe , jedna na tydzien , przy maszynach 40 stopni ciepla i jedna koszulka na tydzien , brawo !!!! jak w trolowni , a co tam bedziemy smierdziec troszke , ale dyrektorowi to nie przeszkadza bo ma klimke w biurze to co tam spocony pracownik go nie interesuje , jeszczse troszke to bedziemy mieli gacie firmowe i to raz na dwa tygodnie do prania........
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-11 01:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem jakiegokolwiek faworyzowania. Uważam, że psuje to atmosferę przede wszystkim między pracownikami a potem właśnie pojawiają się takie krzywe sytuacje.
zdjecie uzytkownika
Andzej - 2014-06-11 23:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dlaczego to forum tak wygasło ze nikt tu prawie nie zaglada. Chce wiedziec co moge poprawic aby pracowalo sie lepiej,Wyraz swoja opinie pracowniku.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-06-15 10:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-06-10 22:03:38]:
masz racje niektórych się traktuje lepiej a innych gorzej. jedni kończą jak im się podoba a inni muszą pracować do końca, bo kierownik (usunięte przez moderatora) straszy że zabierze premie. niech traktuje wszystkich jednakowo!
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-16 01:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli szef chce mieć dobrą atmosferę w zespole to powinien skończyć z tymi praktykami. A ja się zastanawiałem nad pracą w Kabat
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-06-17 10:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie Andrzeju poco pisać na forum jak i tak się nic nie zmienia. w biurze się o tym mówi i nic się z tym nie robi to niema żadnego sensu żeby tu coś pisać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 18:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Kabat hmm ....

Nie jest to ogólnie zła firma, lecz atmosferę i pracę w gruncie rzeczy psują kierownicy. Większośc z nich ledwo chyba skończyła zawodówkę, nie ubliżając innym absolwentom tej szkoły :) Kierownicy odnoszą się chamsko, prostacko do pracowników. I styl bycia kierownikiem jest naganny. Większość z nich to dobre chłopaki ulegające wpływom głównego kierownika tej że firmy mecenasa. O nim można pisac wiele... Bo traktuje człowieka jak śmiecia. Jako główny kierownik reprezentuje po czesci właścicieli, więc jego zachowanie powinno byc przeciwne do typowego chama z ulicy no tak ? Wieśniacki odzywki, faworyzowanie znajomych to kropla w morzu powodów do stresów setki pracowników. Ludzie pracują by zarobic kase, a dostają pieniądze wraz z nieraz to dużym stresem. Dziwi mnie fakt ten, że mecenas jest jeszcze dalej na tym stanowisku. Właściciele powinni dbać o dobro swoich pracowników, bo dzięki nim czerpią kase. A dzięki takiemu mecenasowi miedzy innymi, dobrzy pracownicy zwalniają się mając dośc stresu. Z tego miejsca apel do właścicieli o branie pod uwagi mobingu...

A co do tematu koszulek... Wymyślił ktoś za biurkiem, kto siedzi w czystym, pachnącym, klimatyzowanym pomieszczeniu... G Ł U PO T A !!! Dostaliśmy 3 koszulki na tydzien, a tydzień ma 5 dni tak ? To na golasa mamy chodzic te 2 dni ? Boo za prywatne koszulki nie w kolorze przypisanym do odpowiedniego działu są pretensje kierowników. Ludzieeee, tutaj chodzi o prace i zwiekszanie jakosci a nie rewie mody i stres w pracy....
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-06-19 15:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
te koszulki to jest jedno wielkie nieporozumienie przychodzimy do pracy aby pracowac a nie myślec o koszulkach.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-23 18:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widać za dobrze macie w tej firmie !!!Gdybyście tak pracowali jak narzekacie!!! Niech każdy w końcu zacznie patrzeć na siebie . Widać kto chce tam pracować a kto bimba .
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-24 01:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wszyscy muszą mieć taką samą wielką motywację jak Ty. Zresztą to chyba ze stażem się zmienia....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-25 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze wpisy i nie nadążam za niektórymi .Potraficie tylko narzekać a to złe koszulki ,a to kierownik krzyczy, a to za niskie wykształcenia,a to zła atmosfera.Można by tak wymieniać bez końca,a tak naprawdę sami sobie tą atmosferę stwarzacie oczywiście każda zmiana z osobna.Pretensje ,że jedni są lepiej traktowani drudzy gorzej-to zależy tylko i wyłącznie od Was samych.Jak pracujesz takie podejście ma do ciebie przełożony.Jak czepiać się kogoś kto wyrabia ponad normę jest dyspozycyjny i pracuje całe 8 godz - takich pracowników się chwali - mało ich w tej firmie a szkoda .Więc jeśli każdy będzie miał choć odrobinę motywacji do osiągnięcia oczekiwanych wyników przez przełożonych nikt nie będzie krzyczał czy też nie będzie miał pretensji do nikogo A jaka będzie MIŁA ATMOSFERA od której wiele zależy.
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-26 01:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba, że ktoś po prostu się nie nadaje do takiej roboty i szybko rezygnuje z tej fuchy na rzecz czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
Joooo:D - 2014-06-27 21:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogółem tak praca jak praca.. Robić trzeba wszędzie lekko nie jest... wynagrodzenia mogłyby być większe... sprawa koszulek żal!!! taka firma a ich stać po 3 koszulki!! Jeszcze koszule pozabierali żeby za dużo za pranie nie płacić!! Co do relacji pracownik-kierownik... Czasami to aż żal du*pe ściska jak ci odpowie... I tylko norma norma i wydajność. POwinni wymienić całe kierownictwo!!!!
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-28 09:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co innego ma Ci powiedzieć? Dobrze misiu pracujesz :) ? Jego zadaniem jest zapędzenie do pracy, chociaż forma w jaki to robią jest zupełnie oddzielną kwestią.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-29 09:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-25 19:13:46]:
pracowników co robią normy i są na każde zawołanie właśnie się goni jeszcze bardziej, a ten co się obija i podlizuje się chwali. nigdy nie będzie dobrze dopóki kierownictwo się niezmieni
zdjecie uzytkownika
no tak! - 2014-07-07 09:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zmiana kierownika nic tu nie zmieni jeśli chodzi o relacje w stosunku do pracowników no może tylko w niewielkim procencie. Kierownik zawsze będzie wymagał więcej od osób zaangażowanych i kompetentnych tylko dlatego że można na takie osoby liczyć i nie świecić oczami przed wyższymi szczeblem że coś nie jest zrobione.Pracownik sam musi w sposób widoczny pokazać swoje zaangażowanie i chęć pracy a nie to że trzeba mu palcem pokazywać z dnia na dzień co ma zrobić, przecież jest jakiś plan produkcyjny którego się trzeba trzymać a nie chodzić po omacku aż minie osiem godzin.Niech każdy zada sobie pytanie czy zatrudniłbym takiego pracownika jak ja sam (mowa tu o każdym stanowisku)i będziesz miał odpowiedz czy narzekać czy w końcu zacząć myśleć w pracy o pracy!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-10 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda zgadzam się z Tobą.Zresztą kierownik to też pracownik od niego się wymaga więc kierownik wymaga od nas tak to już działa.Ja nie narzekam na kierownika naszej zmiany.Nie krzyczy odnosi się z szacunkiem do wszystkich pracowników i ogólnie jest ok.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Niestety nieodezwali się .. A powinni dac chociaż dac odpowiedz ze nie potrzebują czy cokolwiek
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pann - 2014-07-10 20:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-01-16 20:42:39]:
siemka mam pytanie wie moze ktos jak sie nazywa ten nowy glówny kierownik od produkcji
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-07-10 22:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pann - 2014-07-10 20:48:37]:
Forum nie jest od tego by wymieniać osoby po nazwisku, zapytaj osobiście na pewno się przedstawi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert