brak logo

Kabat Spółka Jawna

Budzyń

Opinie o Kabat Spółka Jawna

gumiarz 2012-04-23 19:22
Ludzie zróbmy coś!!! To jest jakas masakra na kupowali Samsungi 43\'\' po to zeby jeszcze bardziej inwigilowac ludzi i tyko obcinac marne pensje!! A my jak takie barany w zagrodzie zgodzimy sie na wszystko za te marne 1500 zl... Zrobmy strajk, ja wiem ze niektorzy nie dadza sie nabrac lecz gdyby chociaz 50% ludzi sie zebralo postawilo to napewno by nie zwolnili, wszystko jednak w naszych rekach. Ja wiem ze strach ale ludzie tez sa im potrzebni bo ludzie robia na to wszystko na te cale inwestycje, dopoki ludzie nie powiedzma DOŚĆ taka sytuacja bedzie caly czas i bedziemy robic za te marne grosze, gdy wszystko wokol drozeje!! Oni sie ciesza ze ludzie sa zastraszani i robia za marne pieniandze ale gdyby postawic ich pod sciana gdzie 250 ludzi powie \"chcemy godnych zarobków\" zapali im sie czerwone swiatlo bo dla niech wyuczyc nowych pracownikow to tez jest koszt i strata czasu. Wiec czekam na odzew moze cos razem wymyslimy!!
milczekmruczek 2012-05-10 13:11
tak biadolicie biadolicie a firma sie rozrasta płaci na czas i to nie mało:)
koko 2012-06-07 09:27
Kontrola przede wszystkim ! a jak będziesz miał skibki z kichą w piątek to przynajmniej kierownik będzie mógł zareagować żebyś nie zgrzeszył!
milczekmruczek 2012-06-12 13:45
Kontrola kontrola kontrola teraz się dopiero zacznie nowa władza pomalutku sie oswaja
noje 2012-10-01 18:57
a tak wogole to od ilu do ilu mozna tam zarobic?????
Kamil 2012-11-15 13:38
Witam. Obecnie poszukuję pracy, jestem „świeży” na rynku pracy, w tym roku zakończyłem edukacje w technikum. Zastanawiam się czy złożyć CV do firmy Kabat, lecz wa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się z powodu tego, że krążą różne opinie na temat pracy w tym zakładzie. Bardzo proszę o opinie, szczerą opinie, informację jak wygląda praca (na hali produkcyjnej lub na dziale pakowania) i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
zbv 2012-11-18 18:02
Złóż papiery, popracuj trochę i wtedy będziesz miał naprawdę obiektywną opinię na temat tej firmy. Jeżeli nie jesteś kolegą, spokrewniony z którymś z kierowników i uważasz się za osobę w miarę normalną z góry odradzam Tobie pracę tam.
Kamil 2012-11-19 19:05
Dzięki za informację! No niestety nie jestem z żadnym z kierowników spokrewniony... To jedna wielka żenada. Co ma wspólnego pokrewieństwo z pracowaniem? Moim zdaniem ta sprawa powinna być zgłoszona, nie wiem do Inspekcji Pracy, ale dyskretnym sposobem. Pozdrawiam.
talkowy 2012-12-21 12:10
milczekmruczek - 2012-06-12 13:45:03

Kontrola kontrola kontrola teraz się dopiero zacznie nowa władza pomalutku sie oswaja
No i powoli widać zmiany dążące w dobrym kierunku...nagrody na święta i w końcu konkretne próby ułożenia planu pracy na kolejny rok, w końcu można będzie sobie zaplanować urlop a nie jak to miało miejsce w tym roku że w czwartek dowiadywałeś się że od poniedziałku tygodniowy przestuj. Oby tak dalej...
;] 2013-01-02 08:29
Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich w Nowym Roku.Niech ten rok nada zyciu nowych nadziei ,słodyczy oraz wrazen przy spelnianiu marzen!!!
Nick 2013-03-21 12:42
Jesli chodzi o przyznawanie premii to musze tylko powiedziec ze dostanie jej w zakladzie liczy sie z cudem.....zawsze znajdzie sie jakis kierowniczek ktory jej nie przyzna bo cos mu gdzies tam nie pasowalo.....a ci ktorzy sie staraja to i tak sa niedoceniani przez kierownikow..WSTYD!!!
1
:) 2013-03-24 15:37
Pomału ,pomału.Aby dostać premię najpierw trzeba na nią zapracować!!!Starać się trzeba cały miesiąc,a nie patrzeć aby 8 godz.,minęło -odbimbać swoje i do domku.Na przyjemności trzeba sobie zasłużyć-Kochani!!!:)
Nick 2013-03-25 11:21
Ty to chyba jakis kierowniczek jestes ze o bimbaniu piszesz,moze ty 8 godz. odbimbujesz chodzac po zakladzie i patrzac jak inni [usunięte przez moderatora] ale nie ja.8 lat juz tam robie i jakos tylko slysze ze premia jest zabierana a nie dawana.z reszta na premie to nigdy nie liczylem i nie licze bo nigdy jej nie dostane,no ale coz juz tak to w naszym zakladzie jest ze ten co sie stara i wykonuje swoja prace dobrze jest najbardziej [usunięte przez moderatora].Wiec sie nie dziw ze niektorzy patrza tylko na to zeby odbimbac 8 godz. i isc do domu.......
2
Znajomy 2013-05-27 15:46
Pracuje już 5 lat w trakcie zatrudnienia pani kadrowa zapewniała stabilna prace w zespole. Pracuje na dziale walcowni praca w zespole jest dobra tylko jest problem z panem kierownikiem który poziom inteligencji przerasta jego osobę np. mało to że obraża ludzi to na wejście na dział nie potrafi się nawet przywitać i porozmawiać o ważnych sprawach produkcyjnych, mam wrażenie że skończył szkołę artystyczną poniżając pracowników gwizda na nich. Niech weżnie przykład od prezesów którzy wejdą na dział potrafią się przywitać i porozmawiać .
bodo 2013-05-31 15:25
A w dni Budzynia w sobotę zapewniono nam pracę na drugą zmianę no bo jak się bawić to się bawić tak jakby nie było innego terminu i tylko guma i siła siła łe....łe.
+_- 2013-09-28 22:37
Szczery uśmiech Kierownika ,oraz słowa "Jak miło Was widzieć" Miły gest a jak wiele znaczy dla pracownika ...
pogromcy grubasa 2013-09-29 18:40
a ja właśnie zakończyłem tam prace!bo musilabym się zniżyc do poziomu kierownictwa konkretnie do kier.produkcji....ale tak nisko jeszcze nie upadłem!!!![usunięte przez moderatora]
Nick 2013-09-30 17:11
Pan [usunięte przez moderatora] to tylko z kartka chodzi i pisze swoje uwagi w zakresie audytu,polowa pracownikow nie ma przyznanej premii bo gdzies wyciek oleju jest ktorego nawet warsztat nie potrafi usunac.......my przychodzimy do pracy ciagnac produkcje a nie zajmowac sie czyms co nalezy do warsztatu!!!
popa 2013-10-03 09:44
Niby taki nacisk na porządki a wystarczy spojrzeć między maszyny, poupychane szmaty lub rozsypany sorbent nie załatwią sprawy wycieków, nadmiar smaru na elementach maszyny też niczemu nie służy a góry kapiącej parafiny też nie widzi operator.Niech każdy robi to co do niego należy to nie będzie problemu z mecenasem czy kier. zmiany a już w ogóle nie będzie musiał się jąkać czy czerwienić przed dyrektorem.Uczciwe załatwianie spraw w stosunku do firmy i kolegów oraz prowadzenie dialogu a nie monologu może rozwiązać wiele spraw na plus, panika i chaos oraz puszczanie nerwów nic nie załatwi tylko będą wszyscy dreptać w miejscu i spychać odpowiedzialność na innych.Z takimi problemami boryka się wiele zakładów nie myślcie sobie że jesteście wyjątkiem rzecz w tym jak to rozwiązać z korzyścią dla ogółu.
pogromcy grubasa 2013-10-03 19:55
panie popa!!!albo sypiesz kolegów ,albo jeszcze nie wiesz o co w tej firmie chodzi....im bardziej tam jesteś uczciwy,tym bardziej zjedza cie z butami te pachołki [usunięte przez moderatora]!ps. wszyscy właśnie robia co do nich należy tylko nie kierownictwo!!![usunięte przez moderatora]
popa 2013-10-04 11:36
jak tak bardzo jesteś gnębiony pogromco grubasa to po co tam pracujesz? [usunięte przez moderatora] Jak uważasz że robisz co do Ciebie należy i Tobie podobni to skąd te niedociągnięcia? chyba nie myślisz że kier. zmiany ma dbać o porządek na stanowisku pracy! kier. ma wymagać żeby ten porządek tam był a do tego jest operator czy ktoś z ekipy technicznej w zależności kto co tam robi. [usunięte przez moderatora]
1
pogromcy grubasa 2013-10-05 14:14
panie popa!owszem porządek być musi!ale tu chodzi o relacje pracownik-kier.zmany!!!ja się nie pienię a nic!tylko jakiś poziom trzeba utrzymać swego stanu bycia prawda?a ten [usunięte przez moderatora] kier.zmiany odzywa się jak do psów,okłamuje pracowników donosi nieprawdę itd.....ktoś kiedyś go dopadnie a wtedy się zdziwi!!!a ty na jakim dziale pracujesz skoro tak się wyrabiasz!i podaj swoje pokrewieństwo z tymi kierownikami od siedmiu bolesci
2
popa 2013-10-06 08:52
No cóż panie pogromco tak naprawdę to nie jestem spowinowacony z żadnym z kierowników czy to w większy czy mniejszy sposób, Część z nich nawet nie lubię ale co to ma do czystości ? Też jestem zdania że kilku z nich piastuje swoje stanowiska na wyrost! nie mają pojęcia technicznego i wiedzy a co dopiero o kierowaniu większym zespołem ludzi gdzie bez odpowiedniego wykształcenia i brakiem kwalifikacji są władni nad zespołem który często przewyższa ich elokwencją i kulturą osobistą! Nie ma co tu paluchem pokazywać tych którzy nie sprawdzili się na pracowniczych stanowiskach a pomimo to zostali awansowani-? dlaczego? odpowiedz sobie sam kolego na to pytanie! Kierownictwo powinno się wywodzić z obcego środowiska bez korupcyjnych kontaktów i spoufalenia z częścią załogi a tak to tylko mamy niepisane różne kluby i kliki! ale robić trzeba czy to się zmieni czy nie.Osobiście czułbym się bardziej komfortowo jeśli kadra posiadała by wykształcenie co najmniej techniczne i miała pojęcie o stosunkach między ludzkich i tu się kłania pedagogia! Zakład jest rozwojowy sam w sobie tworzy dobre warunki rozwoju dla wielu grup zawodowych myślę że brak fachowości na każdym szczeblu będzie zauważony bo w dzisiejszych czasach nie ma tolerancji dla bumelantów i ślizgaczy. Tak ja to widzę być może częściowo w mojej opinii się mylę ale cóż nikt nie jest idealny co nie znaczy że nie mamy zmierzać do wyższych celów.
3
pracownik 2013-11-09 11:49
Wreszcie mamy wolne 11 listopada święto niepodległości ale nie wszyscy mają wolne. Pan w siwym mundurku nie wie co to za święto i zmusza ludzi do pracy. Fakt że pieniądze się przydadzą ale można podejść całkiem inaczej do pracownika (nie będę cytował słów użytych przez pana w siwym mundurku)
6
przeszłość 2013-11-21 23:01
Bonusy??? Mówią, że jeśli starasz się i pracujesz, nie obijasz się i nie chorujesz to będzie dobrze, będą premie itp. Niestety w praktyce wygląda inaczej. W moim przypadku wzorowa praca nie popłaca. Upokarzanie to mało powiedziane. W bonusie dostałam parę kilo mniej.
2
gonia 2013-11-25 17:31
czesc ja pracuje od jakiegos czasu i praca ok nie narzekam,niesłuchaj nikogo tylko sam sie przekonaj..praca ok.płaca ok.a pracowac trzeba..
1
ona 2013-11-25 17:40
to prawda jesli jestes uczciwy to ci zapłaca ryjem i ponirzeniem o wszystko sie czepiają premie zabiora z byle powodu...w bonusie prawda dostaniesz kilogramy mniej...
pracować! nie gadać! 2013-12-13 11:20
Dla nie uczciwych to raczej nie ma pracy w każdej firmie! normalne jest to że zawsze znajdzie się zakała szczególnie w tak dużym zbiorowisku pracowników jak taki zakład.Najprościej jest narzekać bo to jest chyba nasza narodowa przywara ale też trzeba mieć troszkę samokrytyki wobec siebie i zadać sobie pytanie czy zatrudniłbym takiego pracownika jak ja sam? Znacząca część ludzi krytykuje innych a nie patrzy sobie na ręce.Żenujące jest też to jak się słyszy( usunięte przez administratora ) ale wszystkim bez wyjątku i tym co mowa na końcu firma zapewnia premię na święta i tradycyjnego karpia! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!Jak dobrze że spotkamy się w nowym roku z nowym zapałem do pracy DO SIEGO ROKU 2014!!!!
madmax 2013-12-21 21:48
witam serdecznie wszystkich pracowników firmy kabat s.j . jestem byłym pracownikiem tej firmy. zastanawia mnie fakt kiedy szefostwo firmy, dyrekcja i kierownictwo stwierdzą że pracownikom w tej firmie dzieje się źle. mam nadzieje że kierownictwo firmy dojdzie kiedyś do wniosku co jest w tej firmie źle i dla czego pracownicy tej firmy się zwalniają. mam prośbę do partnerów biznesowych tej firmy o zwiększenie ilości kontroli auditowych nie tylko w kwestiach biurowych ale i też o sprawdzanie pracy zwykłego pracownika,oraz wzięcie pod uwagę ich opinii.
kropeczka 2013-12-21 22:05
może ktoś zobaczy jak pracuje nowy dyrektor z Piły, wiem że ten pan ingeruje w prace pracowników tej firmy. lubi kiedy ktoś mu serdecznie donosi
2
ja 2013-12-26 15:34
w końcu jest odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku,robi porządek z kim trzeba.DZIĘKUJEMY szefostwu,że właśnie jego wybrali!!!DZIĘKUJEMY za KARPIE za PREMIE świąteczne:)
aktualnie pracuję 2013-12-29 09:15
czekam z niecierpliwością kiedy ta witryna otrzęsie się z idiotyzmu.Tak naprawdę osoba z zewnątrz z tych wypisywanych bzdur nic konkretnego się nie dowie.Albo się wszyscy opluwacie załatwiając swoje prywatne niepowodzenia albo wazelina taka że aż mokro.Najbardziej można się uśmiać z podpisów typu: "już tam nie pracuję" lub "jestem byłym pracownikiem" a w gruncie rzeczy większość wpisów to aktualni pracownicy.Z mojego punktu widzenia firma się rozwija w pozytywnym kierunku, pracuje tutaj coraz więcej ludzi i chęć pracy jest zauważalna, jakieś niezadowolenia zdarzają się wszędzie ale takie sprawy rozwiązuje się wewnątrz zakładu a nie na forum! Kto lubi biadolić na forum o sprawach wewnętrznych to lepiej niech szuka pracy w jakimś wolontariacie.
2
olo 2014-01-08 00:09
No i pierwszy dzień po wolnym za nami, przeżyliśmy...
1
była pracownica 2014-01-09 21:26
Ogólnie praca ciężka, ale fajna. Dobrze płacą więc na to nie ma co narzekać. Ale potencjalnym pracownikom podpowiem tylko, że jeśli zaproponują pracę na kontroli u (usunięte przez administratora)Z tą 2 długo się nie wytrzyma, ja odeszłam przez nich szybko i dawno. Ale wiem, że po mnie też były panie bardzo gnębi (usunięte przez administratora)one mimo, że dobrze pracowały.
2
pracownik 2014-01-16 20:42
a co? nie podoba sie, że ukraca kombinacje i kontroluje? wkońcu ktos sie zabrał za to.
jajaja 2014-01-26 10:35
Ukraca kombinacje ?
Dobre ciekawe dlaczego nie pracuje w Philipsie tam cięgle dobrych trzymaja :)
xxx 2014-01-29 20:32
Widać w Budzyniu lepiej płacą ;)
Nowy 2014-03-26 05:01
Witam Serdecznie chciałbym dowiedzieć się jakie średnie zarobki oferuje ta firma oraz jaka atmosfera tam panuje , jak wiadomo w wielu firmach kierownictwo nie docenia wartości swojego pracownika bawiąc się nimi jak zabawkami. Proszę o wypowiedzi osób tam pracujących (jakich doznań można się tam spodziewać) Pozdrawiam
mieciu 2014-04-03 23:32
zarabiamy za dużo jak na te cudowne, dostarczane Nam 8 godzin dziennie,5 dni w tygodniu doznania a co?
1
;] 2014-04-19 23:20
Radosnych Świąt Wielkanocnych !!!
1
lol 2014-06-10 19:58
hmm coraz gorzej się dzieje w tej firmie niby podwyżki a zarobki takie same,a najgorsze kierownictwo a tymbardziej kierownik m.r. odnosi się frechownie i same wulgaryzmy używa
foll 2014-06-10 20:12
masz racje,kierownik(usunięte przez administratora) ma swoich ulubiencow a tych co nie lubi to z ryjem wyjedzdza .tekiego kierownika nie powinno być przez takich jak on firma ma opinie psuta
on 2014-06-10 22:03
teraz dopiero sobie kierownictwo wymyslilo..koszulki firmowe , jedna na tydzien , przy maszynach 40 stopni ciepla i jedna koszulka na tydzien , brawo !!!! jak w trolowni , a co tam bedziemy smierdziec troszke , ale dyrektorowi to nie przeszkadza bo ma klimke w biurze to co tam spocony pracownik go nie interesuje , jeszczse troszke to bedziemy mieli gacie firmowe i to raz na dwa tygodnie do prania........
Andzej 2014-06-11 23:52
Dlaczego to forum tak wygasło ze nikt tu prawie nie zaglada. Chce wiedziec co moge poprawic aby pracowalo sie lepiej,Wyraz swoja opinie pracowniku.
3
ktoś 2014-06-15 10:43
masz racje niektórych się traktuje lepiej a innych gorzej. jedni kończą jak im się podoba a inni muszą pracować do końca, bo kierownik (usunięte przez moderatora) straszy że zabierze premie. niech traktuje wszystkich jednakowo!
miki 2014-06-17 10:06
panie Andrzeju poco pisać na forum jak i tak się nic nie zmienia. w biurze się o tym mówi i nic się z tym nie robi to niema żadnego sensu żeby tu coś pisać
anonim 2014-06-18 18:59
Firma Kabat hmm ....

Nie jest to ogólnie zła firma, lecz atmosferę i pracę w gruncie rzeczy psują kierownicy. Większośc z nich ledwo chyba skończyła zawodówkę, nie ubliżając innym absolwentom tej szkoły :) Kierownicy odnoszą się chamsko, prostacko do pracowników. I styl bycia kierownikiem jest naganny. Większość z nich to dobre chłopaki ulegające wpływom głównego kierownika tej że firmy mecenasa. O nim można pisac wiele... Bo traktuje człowieka jak śmiecia. Jako główny kierownik reprezentuje po czesci właścicieli, więc jego zachowanie powinno byc przeciwne do typowego chama z ulicy no tak ? Wieśniacki odzywki, faworyzowanie znajomych to kropla w morzu powodów do stresów setki pracowników. Ludzie pracują by zarobic kase, a dostają pieniądze wraz z nieraz to dużym stresem. Dziwi mnie fakt ten, że mecenas jest jeszcze dalej na tym stanowisku. Właściciele powinni dbać o dobro swoich pracowników, bo dzięki nim czerpią kase. A dzięki takiemu mecenasowi miedzy innymi, dobrzy pracownicy zwalniają się mając dośc stresu. Z tego miejsca apel do właścicieli o branie pod uwagi mobingu...

A co do tematu koszulek... Wymyślił ktoś za biurkiem, kto siedzi w czystym, pachnącym, klimatyzowanym pomieszczeniu... G Ł U PO T A !!! Dostaliśmy 3 koszulki na tydzien, a tydzień ma 5 dni tak ? To na golasa mamy chodzic te 2 dni ? Boo za prywatne koszulki nie w kolorze przypisanym do odpowiedniego działu są pretensje kierowników. Ludzieeee, tutaj chodzi o prace i zwiekszanie jakosci a nie rewie mody i stres w pracy....
2
ktoś 2014-06-19 15:29
te koszulki to jest jedno wielkie nieporozumienie przychodzimy do pracy aby pracowac a nie myślec o koszulkach.
1
:) 2014-06-23 18:56
Widać za dobrze macie w tej firmie !!!Gdybyście tak pracowali jak narzekacie!!! Niech każdy w końcu zacznie patrzeć na siebie . Widać kto chce tam pracować a kto bimba .
2
ja 2014-06-25 19:13
Czytam te wasze wpisy i nie nadążam za niektórymi .Potraficie tylko narzekać a to złe koszulki ,a to kierownik krzyczy, a to za niskie wykształcenia,a to zła atmosfera.Można by tak wymieniać bez końca,a tak naprawdę sami sobie tą atmosferę stwarzacie oczywiście każda zmiana z osobna.Pretensje ,że jedni są lepiej traktowani drudzy gorzej-to zależy tylko i wyłącznie od Was samych.Jak pracujesz takie podejście ma do ciebie przełożony.Jak czepiać się kogoś kto wyrabia ponad normę jest dyspozycyjny i pracuje całe 8 godz - takich pracowników się chwali - mało ich w tej firmie a szkoda .Więc jeśli każdy będzie miał choć odrobinę motywacji do osiągnięcia oczekiwanych wyników przez przełożonych nikt nie będzie krzyczał czy też nie będzie miał pretensji do nikogo A jaka będzie MIŁA ATMOSFERA od której wiele zależy.
Zostaw swoją opinię o Kabat Spółka Jawna - Budzyń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna