Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SIÓDEMKA

Pracowałeś w firmie SIÓDEMKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiarygodny - 2010-12-10 19:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcecie podjąć pracę w firmie kurjerskiej siódemka ,,7,, w Poznaniu to lojalnie OSTRZEGAM bez podpisanej umowy niezaczynaj pracy . NIEZAPŁACĄ CI ZA WYKONANE KURSY

( usunięte przez administratora ) TAK LUDZI OD DAWNA/ co jest przestępswem/
umowa ustna uważana jest za zawartą

( usunięte przez administratora )SZCZEGÓLNIE W OKRESIE PRZEDŚWIĄTECZNYM

POD TYM NR TEL MOŻECIE ZGŁASZAĆ NIELEGALNE WYKORZYSTYWANIE W ODDZIALACH ,,7,,

DYREKTOR OPERACYJNY ,,7,,( usunięte przez administratora ) I PAMIĘTAJ W KAŻDYM PRZYPADKU SPRAWĘ MOŻNA KIEROWAC DO INSPEKCJI PRACY NAWET JEŚLI MASZ WŁASNĄ DZIAŁALNOŚĆ
zdjecie uzytkownika
work - 2010-12-23 10:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chcesz zaczac prace na magazynie daruj sobie jest zimno ( usunięte przez administratora ) paczki zalegaja a oni przyjmuja jeszcze jednym slowem porazka i sym
zdjecie uzytkownika
rafcio - 2011-01-10 19:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak zarobki,j aka umowa???
zdjecie uzytkownika
work - 2011-01-16 12:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1200zl na reke umowa zlecenie ale ostatnio zwolnili nowych po tygodniu( usunięte przez administratora ) niepolecam a ( usunięte przez administratora ) wszystko .nigdy wiecej siodemki robilem tylko tydzien i znow bez pracy
zdjecie uzytkownika
mlodt - 2012-10-15 22:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj kumpel tu pracuje (usunięte przez administratora) i jest zadowolony
zdjecie uzytkownika
były przewożnik - 2012-12-10 19:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Manufaktura nie firma kurierska. Kolesiostwo i układy to podstawa. Pieniądze na czas,ale nawet na paliwo nie starczało do tego ciągle nota, za byle co.Masakra. Praca od 6-30 do 19-30
zdjecie uzytkownika
lola - 2013-01-21 12:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował....
zdjecie uzytkownika
krasnoludek55 - 2013-03-28 09:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to porażka drugiej takiej nie ma . Same układy i łapówkarstwo na wysokich stanowiskach . (usunięte przez administratora) wykorzystywanie pracowników , brak szacunku.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2013-05-20 12:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krasnoludek55 piszesz "Ta firma to porażka drugiej takiej nie ma. (usunięte przez administratora) wykorzystywanie pracowników , brak szacunku.". A możesz napisać coś jeszcze więcej na temat pracy w Siódemce? Bardzo proszę o pomoc bo mam umówioną rozmowę w sprawie pracy. Ile orientacyjnie mogę tam zarobić i jaką dają umowę?
zdjecie uzytkownika
Modi - 2013-08-04 22:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Kto jest kierownikiem magazynu i kto z warszawki ?
Jakie klimaty?
zdjecie uzytkownika
kinol - 2013-08-09 10:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie, jak się w warszawie pracuje w siódemce? jakie stawki za przesyłki? w soboty też trzeba pracować?
zdjecie uzytkownika
przemek - 2013-09-11 19:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema szukam kontaktu z seba augustyniakiem.napisz na forum jak masz jakis namiar
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 15:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, moge prosic o odpowiedz na powyzsze pytanie dotyczace stawek za przesylki i ewentualnej pracy w sobote?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIÓDEMKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x