brak logo

SIÓDEMKA

Poznań

Opinie o SIÓDEMKA

wiarygodny 2010-12-10 19:42:12
Jeśli chcecie podjąć pracę w firmie kurjerskiej siódemka ,,7,, w Poznaniu to lojalnie OSTRZEGAM bez podpisanej umowy niezaczynaj pracy . NIEZAPŁACĄ CI ZA WYKONANE KURSY

( usunięte przez administratora ) TAK LUDZI OD DAWNA/ co jest przestępswem/
umowa ustna uważana jest za zawartą

( usunięte przez administratora )SZCZEGÓLNIE W OKRESIE PRZEDŚWIĄTECZNYM

POD TYM NR TEL MOŻECIE ZGŁASZAĆ NIELEGALNE WYKORZYSTYWANIE W ODDZIALACH ,,7,,

DYREKTOR OPERACYJNY ,,7,,( usunięte przez administratora ) I PAMIĘTAJ W KAŻDYM PRZYPADKU SPRAWĘ MOŻNA KIEROWAC DO INSPEKCJI PRACY NAWET JEŚLI MASZ WŁASNĄ DZIAŁALNOŚĆ
work 2010-12-23 10:50:47
jesli chcesz zaczac prace na magazynie daruj sobie jest zimno ( usunięte przez administratora ) paczki zalegaja a oni przyjmuja jeszcze jednym slowem porazka i sym
rafcio 2011-01-10 19:52:05
A jak zarobki,j aka umowa???
work 2011-01-16 12:43:00
1200zl na reke umowa zlecenie ale ostatnio zwolnili nowych po tygodniu( usunięte przez administratora ) niepolecam a ( usunięte przez administratora ) wszystko .nigdy wiecej siodemki robilem tylko tydzien i znow bez pracy
mlodt 2012-10-15 22:28:05
moj kumpel tu pracuje (usunięte przez administratora) i jest zadowolony
były przewożnik 2012-12-10 19:23:07
Manufaktura nie firma kurierska. Kolesiostwo i układy to podstawa. Pieniądze na czas,ale nawet na paliwo nie starczało do tego ciągle nota, za byle co.Masakra. Praca od 6-30 do 19-30
lola 2013-01-21 12:49:17
Pracował....
1
krasnoludek55 2013-03-28 09:16:25
Ta firma to porażka drugiej takiej nie ma . Same układy i łapówkarstwo na wysokich stanowiskach . (usunięte przez administratora) wykorzystywanie pracowników , brak szacunku.
tadek 2013-05-20 12:35:01
krasnoludek55 piszesz "Ta firma to porażka drugiej takiej nie ma. (usunięte przez administratora) wykorzystywanie pracowników , brak szacunku.". A możesz napisać coś jeszcze więcej na temat pracy w Siódemce? Bardzo proszę o pomoc bo mam umówioną rozmowę w sprawie pracy. Ile orientacyjnie mogę tam zarobić i jaką dają umowę?
Modi 2013-08-04 22:17:34
Witam,
Kto jest kierownikiem magazynu i kto z warszawki ?
Jakie klimaty?
kinol 2013-08-09 10:28:54
własnie, jak się w warszawie pracuje w siódemce? jakie stawki za przesyłki? w soboty też trzeba pracować?
przemek 2013-09-11 19:57:36
siema szukam kontaktu z seba augustyniakiem.napisz na forum jak masz jakis namiar
anonim 2013-09-19 15:15:32
Hej, moge prosic o odpowiedz na powyzsze pytanie dotyczace stawek za przesylki i ewentualnej pracy w sobote?
kolejny oszukany 2014-07-29 17:17:04
na magazynie miała być umowa zlecenie a była praca na czarno taki to jest kierowniczek Grzegorz K na Wołczyńskiej w Poznaniu.Kłamie że będzie za tydzień umowa zwodzi i kombinuje żeby nie płacić a ty robisz i nic nie dostaniesz. Potwierdzam opinie Wiarygodnego w 100% Bez podpisanej umowy nie zaczynaj pracy na magazynie bo ci nie zapłacą ani grosza.
Obiz 2014-09-09 13:48:30
Ja kiedyś miałem okazję pracować w Siódemce, co prawda przez pośrednika ale to nieistotne. Mam na myśli Warszawę i trzeba przyznać, że wynagrodzenie nie powalało na kolana, mała ilość skanerów biła w oczy. Teraz to bodajże się zmieniło - każdy ma swój, ale za większą ilość elektroniki chyba więcej nie płacą pracownikowi? Jak jest teraz?
kubaas 2014-12-16 17:12:25
no nie wiedizałem, że przez pośrednika dla nich można pracować. powiem wam szczerze, że myślałem o karierze kuriera chociaż nie wiem czy to mozan znazwac kariera. tak szczerze to chcialbym wiedziec czego sie tutaj moge spodziewac po pracy i jakie pieniadze sa oferowane napoczątku współpracy dla nowych.
arek 2015-01-28 19:12:00
Hej, ja się zastanawiam, czy nie spróbować pracy jako kurier i to właśnie Siódemka póki co mnie zainteresowała. Możecie napisac jak tutaj jest ze stawkami, bo czytałem już w Internecie rózne rzeczy, że płaci się zarówno stawke godzinową, jak i od doręczenia przesyłki. Może ktoś mi to wyjaśnić? Pozdrawiam.
budzi 2015-03-31 00:25:00
Siódemka w zasadzie od zawsze pretendowała do firmy kurierskiej, która posiada jedne z lepszych rozwiązań dla pracowników - zgodzicie się chyba... Jednak nie jestem przekonany czy w parze z tym idą również odpowiednie zarobki, bo te w logistyce i spedycji zawsze różnie się kształtują i są zróżnicowane bardzo mocno.
staszek 2015-04-15 17:26:48
ale zawsze jest to kopnkurencja, tutaj chyba są dniówki a nie wypłaty stałe, moze sa i zalezne od ilości dosatrczonych paczek jak ktoś chce @budzi, ktoś ma inne informacje?
WOlan 2015-04-30 00:27:38
Powiem szczerze, że kiedyś tu pracowałem i praca jak praca - szału nie było. Byłoby zdecydowanie lepiej gdyby ktoś pomyślał o wyższych stawkach dla kurierów.
ridddo 2016-05-13 17:34:57
Stawki dla kurierów @WOlan i tak nie są niskie, porównałbyś do konkurencji to byś zobaczył, tutaj spokojnie masz 2000 złotych netto, czasem nawet i więcej. A znowu nie ma też bardzo wysokiego tempa. Człowiek może pracować sobie swoim tempem i tak się wyrobi.
Zostaw swoją opinię o SIÓDEMKA - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIÓDEMKA