Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Torimpex Trade

Pracowałeś w firmie Torimpex Trade i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pola - 2012-06-04 18:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uwazajcie i nie chorujcie bo was zwolnią bo osoby chore nie mogą pracowac w takich sklepach jak tych nie ma oczym mówić na ten temat
zdjecie uzytkownika
aga_iwona - 2012-09-02 08:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
mecenas596 - 2012-09-10 20:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki takie że śmieszne najniższa krajowa a premia od humoru kirowniczki no i czy dobrze donosili
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-05-20 21:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mecanas 596 piszesz "zarobki takie że śmieszne najniższa krajowa a premia od humoru kirowniczki no i czy dobrze donosili". A teraz co możesz napisać na temat pracy w Torimpex Trade no i oczywiście na temat wypłaty. Zastanawiam się nad pracą tam dlatego tak się dopytuje. Jaką dają tam umowę nowym osobom?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-07-30 19:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chciałbym się dowiedzieć jak tam się pracuje z perspektywy pracownika a nie klienta. Ale to co napisałeś to też jest pomocne
zdjecie uzytkownika
ira - 2013-07-31 15:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o tą akurat kierowniczkę to szczera prawda, pracowałam w tym sklepie długie lata. Potwierdza to nawet opinia klienta przedmówcy. [usunięte przez moderatora] stworzony przez kierowniczki a nie samo szefostwo.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-07-31 15:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ira a jak ty tam pracowałaś to ile miesięcznie się tak mniej więcej zarabiało? Bo pewnie teraz są porównywalne
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-09-27 12:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak tylko że ja nie wiem ile się miesięcznie zarabia :) Dlatego prosiłbym o informację w kwocie jaka jest
zdjecie uzytkownika
pola2@gmail.com - 2014-03-01 20:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
torimpex trade ponownie poszukuje pracowników? proszę zobaczyć kto pracuje w tych sklepach. Załoga jeszcze z czasów komuny ,dziś cała w strachu czy na kilka lat przed zasłużona emeryturą nie podpadnie pani najwyższej(nie mylić z panią właścicielką.. ta o pracy ludzi nic nie wie... pani kierowniczka tu rządzi, kierowniczka z syndromem i niskim poczuciem wartości własnej, zastępczyni jeszcze gorsze...to dopiero stanowisko o ambicjach szkoły zawodowej....plotki donosicielstwo to norma...lepiej donieść a nóż zajmie moje miejsce...im starsza tym gorsza , tym większy strach...A pani właścicielka się dziwi ze pracowników poważnie podchodzących do pracy brak...(usunięte przez administratora) zdecydowanie nie polecam ...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-04-02 23:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w Torimpexie te starsze osoby i w ogóle reszta pracowników również zatrudniana jest na umowie o prace?
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-04-25 00:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobrze, ale czy rzeczywiście poszukują tych pracowników w Torimpexie czy ta stała kadra się nie zmienia?
zdjecie uzytkownika
cappy - 2014-04-25 02:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, na swojej stronie Torimpex ogłasza się, że poszukuje sprzedawców/kasjerów obecnie. Jak każdy market zresztą
zdjecie uzytkownika
niechciana - 2014-06-12 16:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie kieruję te słowa do wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie...to jest jakaś pomyłka-torimpex to jedno wielkie bagno...plotkary,donosicielki a pani prezes nie zna znaczenia słowa-szacunek..nie mówiąc już o kierowniczce i pozostałej ekipie zasiadającej w biurze...tam pracuje wieloletnia załoga stałych pracownic,które nienawidzą nowych osób i w każdy możliwy sposób podkładają "świnie"...mam to "szczęście" pracowac w jednym ze sklepów ów firmy i nie ma dnia,żebym nie miała o coś dym...a pierwsze dni w pracy wspominam makabrycznie-latałam wszędzie od mięsnego po kasę,salę,nabiał....jak stewardesa...wiem,że moja kariera w tej firmie jest liczona na palcach jednej dłoni...chodzi mi o liczbe dni-bo napewno nie miesięcy....nikomu nie polecam tej firmy-nawet najgorszemu wrogowi....pracowałam w wielu sklepach ale w żadnym nie było tak jak tu-jest jak w kołchozie...
zdjecie uzytkownika
szczęsliwa - 2014-06-12 19:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
pracowałam tam trzy miesiące.. w jowiszu dokładnie... i o trzy miesiące za długo, nikomu nie polecam tej pracy, nie dosc ze człowiek jest wyzyskiwany to jeszcze kierowniczka tak rąbnięta że brak słow. Zadnego dobrego słowa od żadnej z pracownic nie usłyszałma na temat tejże kierowniczki, kAzdej z pracownic zaszła za skórę... izdecydowanie pracę tam ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
lomi - 2014-06-28 20:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szczęsliwa - 2014-06-12 19:32:23]:
ale rozumiem, że w stosunku do Ciebie również nie była w porządku? czy widziałaś to tylko na przykładzie koleżanek?
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2014-09-19 17:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAKUPY W RYWALU TI ISTNY KOSZMAR.NA POWITANIE JESZCZE JAK STALA PANI NA WARZYWACH-AROGANCJA LEKCEWAGA KLIENTA.MIESNY-DO TEJ PORY-CIAGLE JEDNA OSOBA OBSLUGUJE A TA DRUGA CHODZI I NIE WIE CO ZE SOBA ZROBIC.OBSLUGUJA BEZ CZEPKOW,DZIWNEZE JESZCZE SANEID SIE NIE PRZYCZEPIL I ZE KIEROWNICTWO NA TO POZWALA,NIE ZMIENIAJA REKAWICZEK JEDNORAZOWYCH.W TEJ SAMEJ PODAJA MIESO A POZNIEJ WEDLINE.NA SALI PANIE SIE KLOCA I OBGADUJA.PRZY KASIE MASAKRA-ANI DZIEN DOBRY ANI DZIEKUJE ANI DOWIDZENIA.JAK NIE MA DROBNYCH ZEBY WYDAC KOMENUJE TO NA GLOS .DO KASY CIAGLE SA KOLEJKI BO JEST OTWARTA TYLKO 1.PRZY STOISKU MONOPOLOWYM NIGDY NIE MA NIKOGO DO OBSLUGI,CIAGLE TRZEBA CZEKAC.TERAZ CHODZE TAM NAPRAWDE W WYJATKOWYCH SYTUACJACH,NIE POLECAM TEGO SKLEPU.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-09-29 22:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [niechciana - 2014-06-12 16:06:14]:
Nie pracowników tylko jeńców do obozu, żeby kierowniczki miały na kim się wyżywać, a szczególnie ta główna mała zachrypnięta z Jowisza, aż żal na nią patrzeć a inteligętna jest jak główka kapusty na polu nie obrażając oczywiście kapusty ale dla Próchnicy jest numer jeden kierowniczką
zdjecie uzytkownika
dola - 2014-10-03 19:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szczęsliwa - 2014-06-12 19:32:23]:
kierowniczki z torimpexu to nie ludzie
zdjecie uzytkownika
robak - 2014-10-03 19:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koli - 2012-03-23 19:02:26]:
nie polecam tej firmy bo nie maja kierowniczki podejścia do pracowników to po prostu horror tam pracować
zdjecie uzytkownika
mecenas596 - 2014-10-04 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAK WSZYSTKO ŁADNIE NAPISANE O TORIMPEXE ALE CZY KTOŚ TE OPINIE CZYTA??? CZY KTOŚ Z SZEFOSTWA REAGUJE??? NAPEWNO NIKT!!! BO JAKBY SIE INTERESOWALI TO BY BYŁA JAKAŚ REAKCJA ZE STRONY SZEFÓW ATUNIC CISZA JAK PO ŚMIERCI ORGANISTY !!!!! PARANOJA
zdjecie uzytkownika
sopel - 2014-10-04 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robak - 2014-10-03 19:05:31]:
tak to już jest jak nieodpowiedni ludzie dostaną w końcu troszeczkę władzy. Zaczynają szaleć i myśleć że są najważniejsi na świecie. Oczywiście nie mówię tutaj o wszystkich kierowniczkach, bo oczywiście są też takie sytuacje , że to po prostu pracownicy myślą, że wszystko im wolno i niczego nie muszą...
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-12-03 16:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
często zdarza mi sie kupic a torimpexie na dziewulskiego nieswiezy drób lub poprostu pomieszany stary ze swiezym.kombinują ile wlezie jeszcze raz taka sytuacja a zglosze to do sanepidu.Pani ze stoiska z serami( wysoka z kokiem)obsługując klienta nigdy sie nie spieszy ma czas do konca zmiany.rozgląda sie czy cos przypadkiem nie dzieje sie na sali ciekawszego niz obsługa.koleja na miesnym zawsze dluga-bo panie przeciez musza cos innego robic np rozmowa lub zakupy dla siebie...masakra.A taka najstarsza z miesnego gołą dłonią podaje wędliny-fuj chcialam jej zwrocic uwage bo ciagle to robi żałuje ze tego nie zrobiłam.Stara ekipa ma gdzies kolejki i ludzi kierowniczko zrob cos z tyym!!
zdjecie uzytkownika
kasianie stac w tej kolejce jak za komunykupuja ze - 2014-12-03 16:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z opinia anki.Tez nie raz kupilam smierdzace udka 2szt nie nadawaly sie nawet dla psa-ochyda.nie przesadzajcie chcecie otruc ludzi?A pakowanie wędlin hermetycznie -cwaniactwo, zauwazcie ze brzydkie plasterki to co im nie chce zejść a ludzie kupua bo nie chca stac w tej kolejce jak zza komuny.Zamiast narzekac drogie panie ekspedientki na kierownictwo zajmnijcie sie kientami i swiezym towarm a nie gadu gadu na miesnym.Moze wyjsciem byloby wymienic ekipe na stoisku miesnym bo tam same cwaniary.Niekiedy wedliny porazka-same koncowki wyeksponowane nie chce placic za dupki ktore nadaja sie na bigos a nie robia za szynke ok 30zł.zastanowcie sie ...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: pobieżnie fartuszek i do roboty
Pytania: czy planuje dzieci
zdjecie uzytkownika
Patrycja 30lat Rubinkowo II - 2014-12-06 15:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Jestem stałą klientką wyżej opisywanego sklepu. Pierwsza sprawa to taka, ze absolutnie sie nie zgadzam z opiniami na temat nieświeżego mięsa!!!Panie zawsze wybierają dla mnie ładny i świeży kawałek mięsa o który proszę. Druga sprawa jest absurdem opisywanie, ze panie tam pracujące rozmawiają, oglądaj sie dokoła, a nie obsługują klientów. ZDANIE KTORE WLASNIE CZYTACIE DEDYKUJE WSZYSTKIM CHIPOKRYTĄ, KTORZY MAJĄ DUŻO CZASU NA ANALIZOWANIE I OPISYWANIE PRACY INNYCH. Ludzie czy naprawdę nie macie większych problemów!? Kolejna sprawa która mam zamiar poruszyć to kolejki. O czym mogą świadczyć duże kolejki do mięsnego… odp. Ludzie chętnie kupują mięso z Torimpexu. Rozumiem, ze niektórzy nie potrafią dostrzec zależności miedzy długości oczekiwania do otrzymania świeżego towaru. Podsumowując jeśli chodzi o obsługę klientów na stoiskach: mięsnym, nabiałowym i monopolowym jest w mojej ocenie profesjonalne i na wysokim poziomie.

Pozdrawiam
Patrycja.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-12-07 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współczuję tym paniom, że muszą tam pracować z takimi klientami, którzy uważają, że są jedynymi w tym sklepie i trzeba spełniać ich oczekiwania. Nie pasuje wam obsługa miłych Pań to po prostu zmieńcie sklep zamiast pisać tutaj bzdury wyrwane z kontekstu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Torimpex Trade
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Torimpex Trade?
Zadaj pytanie
x