Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Torimpex Trade

Pracowałeś w firmie Torimpex Trade i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koli - 2012-03-23 19:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz racje tam sie dzieje coraz gorzej szkoda się wypowiadac na ten temat mozna by napisac książkę .
zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-04-18 09:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przychodze pierwszego dnia do pracy i dowiaduje sie ze juz nie pracuje. zal...
zdjecie uzytkownika
magda - 2012-05-23 01:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mogłam znieść tego co tam się wyrabia,dziewczyny jest niezła okazja opowiedzieć wszystko,zapraszam na lena1968@o2.pl odpiszę i powiem co i jak.
zdjecie uzytkownika
pola - 2012-06-04 18:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uwazajcie i nie chorujcie bo was zwolnią bo osoby chore nie mogą pracowac w takich sklepach jak tych nie ma oczym mówić na ten temat
zdjecie uzytkownika
aga_iwona - 2012-09-02 08:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
mecenas596 - 2012-09-10 20:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki takie że śmieszne najniższa krajowa a premia od humoru kirowniczki no i czy dobrze donosili
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-05-20 21:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mecanas 596 piszesz "zarobki takie że śmieszne najniższa krajowa a premia od humoru kirowniczki no i czy dobrze donosili". A teraz co możesz napisać na temat pracy w Torimpex Trade no i oczywiście na temat wypłaty. Zastanawiam się nad pracą tam dlatego tak się dopytuje. Jaką dają tam umowę nowym osobom?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-07-30 19:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chciałbym się dowiedzieć jak tam się pracuje z perspektywy pracownika a nie klienta. Ale to co napisałeś to też jest pomocne
zdjecie uzytkownika
ira - 2013-07-31 15:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli chodzi o tą akurat kierowniczkę to szczera prawda, pracowałam w tym sklepie długie lata. Potwierdza to nawet opinia klienta przedmówcy. [usunięte przez moderatora] stworzony przez kierowniczki a nie samo szefostwo.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-07-31 15:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ira a jak ty tam pracowałaś to ile miesięcznie się tak mniej więcej zarabiało? Bo pewnie teraz są porównywalne
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-09-27 12:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak tylko że ja nie wiem ile się miesięcznie zarabia :) Dlatego prosiłbym o informację w kwocie jaka jest
zdjecie uzytkownika
pola2@gmail.com - 2014-03-01 20:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
torimpex trade ponownie poszukuje pracowników? proszę zobaczyć kto pracuje w tych sklepach. Załoga jeszcze z czasów komuny ,dziś cała w strachu czy na kilka lat przed zasłużona emeryturą nie podpadnie pani najwyższej(nie mylić z panią właścicielką.. ta o pracy ludzi nic nie wie... pani kierowniczka tu rządzi, kierowniczka z syndromem i niskim poczuciem wartości własnej, zastępczyni jeszcze gorsze...to dopiero stanowisko o ambicjach szkoły zawodowej....plotki donosicielstwo to norma...lepiej donieść a nóż zajmie moje miejsce...im starsza tym gorsza , tym większy strach...A pani właścicielka się dziwi ze pracowników poważnie podchodzących do pracy brak...(usunięte przez administratora) zdecydowanie nie polecam ...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-04-02 23:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w Torimpexie te starsze osoby i w ogóle reszta pracowników również zatrudniana jest na umowie o prace?
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-04-25 00:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobrze, ale czy rzeczywiście poszukują tych pracowników w Torimpexie czy ta stała kadra się nie zmienia?
zdjecie uzytkownika
cappy - 2014-04-25 02:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, na swojej stronie Torimpex ogłasza się, że poszukuje sprzedawców/kasjerów obecnie. Jak każdy market zresztą
zdjecie uzytkownika
niechciana - 2014-06-12 16:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie kieruję te słowa do wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie...to jest jakaś pomyłka-torimpex to jedno wielkie bagno...plotkary,donosicielki a pani prezes nie zna znaczenia słowa-szacunek..nie mówiąc już o kierowniczce i pozostałej ekipie zasiadającej w biurze...tam pracuje wieloletnia załoga stałych pracownic,które nienawidzą nowych osób i w każdy możliwy sposób podkładają "świnie"...mam to "szczęście" pracowac w jednym ze sklepów ów firmy i nie ma dnia,żebym nie miała o coś dym...a pierwsze dni w pracy wspominam makabrycznie-latałam wszędzie od mięsnego po kasę,salę,nabiał....jak stewardesa...wiem,że moja kariera w tej firmie jest liczona na palcach jednej dłoni...chodzi mi o liczbe dni-bo napewno nie miesięcy....nikomu nie polecam tej firmy-nawet najgorszemu wrogowi....pracowałam w wielu sklepach ale w żadnym nie było tak jak tu-jest jak w kołchozie...
zdjecie uzytkownika
szczęsliwa - 2014-06-12 19:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
pracowałam tam trzy miesiące.. w jowiszu dokładnie... i o trzy miesiące za długo, nikomu nie polecam tej pracy, nie dosc ze człowiek jest wyzyskiwany to jeszcze kierowniczka tak rąbnięta że brak słow. Zadnego dobrego słowa od żadnej z pracownic nie usłyszałma na temat tejże kierowniczki, kAzdej z pracownic zaszła za skórę... izdecydowanie pracę tam ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
lomi - 2014-06-28 20:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szczęsliwa - 2014-06-12 19:32:23]:
ale rozumiem, że w stosunku do Ciebie również nie była w porządku? czy widziałaś to tylko na przykładzie koleżanek?
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2014-09-19 17:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAKUPY W RYWALU TI ISTNY KOSZMAR.NA POWITANIE JESZCZE JAK STALA PANI NA WARZYWACH-AROGANCJA LEKCEWAGA KLIENTA.MIESNY-DO TEJ PORY-CIAGLE JEDNA OSOBA OBSLUGUJE A TA DRUGA CHODZI I NIE WIE CO ZE SOBA ZROBIC.OBSLUGUJA BEZ CZEPKOW,DZIWNEZE JESZCZE SANEID SIE NIE PRZYCZEPIL I ZE KIEROWNICTWO NA TO POZWALA,NIE ZMIENIAJA REKAWICZEK JEDNORAZOWYCH.W TEJ SAMEJ PODAJA MIESO A POZNIEJ WEDLINE.NA SALI PANIE SIE KLOCA I OBGADUJA.PRZY KASIE MASAKRA-ANI DZIEN DOBRY ANI DZIEKUJE ANI DOWIDZENIA.JAK NIE MA DROBNYCH ZEBY WYDAC KOMENUJE TO NA GLOS .DO KASY CIAGLE SA KOLEJKI BO JEST OTWARTA TYLKO 1.PRZY STOISKU MONOPOLOWYM NIGDY NIE MA NIKOGO DO OBSLUGI,CIAGLE TRZEBA CZEKAC.TERAZ CHODZE TAM NAPRAWDE W WYJATKOWYCH SYTUACJACH,NIE POLECAM TEGO SKLEPU.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-09-29 22:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [niechciana - 2014-06-12 16:06:14]:
Nie pracowników tylko jeńców do obozu, żeby kierowniczki miały na kim się wyżywać, a szczególnie ta główna mała zachrypnięta z Jowisza, aż żal na nią patrzeć a inteligętna jest jak główka kapusty na polu nie obrażając oczywiście kapusty ale dla Próchnicy jest numer jeden kierowniczką
zdjecie uzytkownika
dola - 2014-10-03 19:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szczęsliwa - 2014-06-12 19:32:23]:
kierowniczki z torimpexu to nie ludzie
zdjecie uzytkownika
robak - 2014-10-03 19:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koli - 2012-03-23 19:02:26]:
nie polecam tej firmy bo nie maja kierowniczki podejścia do pracowników to po prostu horror tam pracować
zdjecie uzytkownika
mecenas596 - 2014-10-04 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAK WSZYSTKO ŁADNIE NAPISANE O TORIMPEXE ALE CZY KTOŚ TE OPINIE CZYTA??? CZY KTOŚ Z SZEFOSTWA REAGUJE??? NAPEWNO NIKT!!! BO JAKBY SIE INTERESOWALI TO BY BYŁA JAKAŚ REAKCJA ZE STRONY SZEFÓW ATUNIC CISZA JAK PO ŚMIERCI ORGANISTY !!!!! PARANOJA
zdjecie uzytkownika
sopel - 2014-10-04 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robak - 2014-10-03 19:05:31]:
tak to już jest jak nieodpowiedni ludzie dostaną w końcu troszeczkę władzy. Zaczynają szaleć i myśleć że są najważniejsi na świecie. Oczywiście nie mówię tutaj o wszystkich kierowniczkach, bo oczywiście są też takie sytuacje , że to po prostu pracownicy myślą, że wszystko im wolno i niczego nie muszą...
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-12-03 16:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
często zdarza mi sie kupic a torimpexie na dziewulskiego nieswiezy drób lub poprostu pomieszany stary ze swiezym.kombinują ile wlezie jeszcze raz taka sytuacja a zglosze to do sanepidu.Pani ze stoiska z serami( wysoka z kokiem)obsługując klienta nigdy sie nie spieszy ma czas do konca zmiany.rozgląda sie czy cos przypadkiem nie dzieje sie na sali ciekawszego niz obsługa.koleja na miesnym zawsze dluga-bo panie przeciez musza cos innego robic np rozmowa lub zakupy dla siebie...masakra.A taka najstarsza z miesnego gołą dłonią podaje wędliny-fuj chcialam jej zwrocic uwage bo ciagle to robi żałuje ze tego nie zrobiłam.Stara ekipa ma gdzies kolejki i ludzi kierowniczko zrob cos z tyym!!
zdjecie uzytkownika
kasianie stac w tej kolejce jak za komunykupuja ze - 2014-12-03 16:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie z opinia anki.Tez nie raz kupilam smierdzace udka 2szt nie nadawaly sie nawet dla psa-ochyda.nie przesadzajcie chcecie otruc ludzi?A pakowanie wędlin hermetycznie -cwaniactwo, zauwazcie ze brzydkie plasterki to co im nie chce zejść a ludzie kupua bo nie chca stac w tej kolejce jak zza komuny.Zamiast narzekac drogie panie ekspedientki na kierownictwo zajmnijcie sie kientami i swiezym towarm a nie gadu gadu na miesnym.Moze wyjsciem byloby wymienic ekipe na stoisku miesnym bo tam same cwaniary.Niekiedy wedliny porazka-same koncowki wyeksponowane nie chce placic za dupki ktore nadaja sie na bigos a nie robia za szynke ok 30zł.zastanowcie sie ...
zdjecie uzytkownika
Patrycja 30lat Rubinkowo II - 2014-12-06 15:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,
Jestem stałą klientką wyżej opisywanego sklepu. Pierwsza sprawa to taka, ze absolutnie sie nie zgadzam z opiniami na temat nieświeżego mięsa!!!Panie zawsze wybierają dla mnie ładny i świeży kawałek mięsa o który proszę. Druga sprawa jest absurdem opisywanie, ze panie tam pracujące rozmawiają, oglądaj sie dokoła, a nie obsługują klientów. ZDANIE KTORE WLASNIE CZYTACIE DEDYKUJE WSZYSTKIM CHIPOKRYTĄ, KTORZY MAJĄ DUŻO CZASU NA ANALIZOWANIE I OPISYWANIE PRACY INNYCH. Ludzie czy naprawdę nie macie większych problemów!? Kolejna sprawa która mam zamiar poruszyć to kolejki. O czym mogą świadczyć duże kolejki do mięsnego… odp. Ludzie chętnie kupują mięso z Torimpexu. Rozumiem, ze niektórzy nie potrafią dostrzec zależności miedzy długości oczekiwania do otrzymania świeżego towaru. Podsumowując jeśli chodzi o obsługę klientów na stoiskach: mięsnym, nabiałowym i monopolowym jest w mojej ocenie profesjonalne i na wysokim poziomie.

Pozdrawiam
Patrycja.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-12-07 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Współczuję tym paniom, że muszą tam pracować z takimi klientami, którzy uważają, że są jedynymi w tym sklepie i trzeba spełniać ich oczekiwania. Nie pasuje wam obsługa miłych Pań to po prostu zmieńcie sklep zamiast pisać tutaj bzdury wyrwane z kontekstu.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-12-30 20:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, przecież to tylko spożywczak a mniemam że spożywczych w Toruniu dużo więc zawsze można robić zakupy gdzieś indziej. Ale ja tu wpadłam z innym pytaniem, czy może mają miejsce dla kasjerki? pracuję już jako własnie kasjerka ale chce zmienić sklep bo obecny mi nie odpowiada. Jeśli coś słyszeliście to powiedzcie prosze
zdjecie uzytkownika
belfer - 2015-01-08 11:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patrycja 30lat Rubinkowo II - 2014-12-06 15:00:37]:
Patryniu kochana, jeżeli już to HIPOKRYTOM - hipokrytĄ można być, hipokrytOM - liczba mnoga. Ą dajemy przy l.p. OM przy l.m. Twój wpis wskazuje że jesteś pracownicą tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
bibi - 2015-01-31 22:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj nie przesadzajmy i nie czepiajmy sie tak tej klawiatury to przeciez tylko internet i kto by na cos takiego zwracal uwage. troche to bez sensu sie tego czepiac tutaj chyba ze chciales w ten sposob wykazac sie swoja super ekstra ortografia i dowartosciowac pare swoich wad ;D a tak serio to mzoe lepiej porozmawiac o pracy zamiast tego
zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2015-02-04 01:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tam ludziom by sie dobrze pracowało tylko by trzeba zmienić całą kadre kierowniczek,bo tylko Damy wielkie udają a ich prostota aż przeraża, słoma z butów wystaje,a tagłówna z Jowisza to TŁUMOK wyjątkowy żeby nie Torimpex to by do dziś pisać nie potrafiła, powinna dowodzić ale w ZOO
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-06-29 19:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nie mieszajajmy charakteru ludzi do warunków zatrudnienia u nich jednak @życzliwa, rozumiem, ze z niektórymi nie dało się dogadać, ale poza tym wszystko jest ok chyba bo skoro możecie brac urlopy bez problemu to rozumiem, ze to jest plus, który jednak warto podrkeślić, bo w innych firmach nie jest tak dobrze.
zdjecie uzytkownika
Robko - 2015-07-01 21:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ktoś tu podszywa się pod osobę bezstronną? Urlopy mogą brać kiedy chcą ale czasu aby zjeść śniadanie bez uwag kierowniczki to już nie? Oj nie mają lekko.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-07-27 16:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobry za jakieś promocje ,negaytwnie określam personel przy ulicy Leszczynowej zawsze trzeba czekać aż jakaś dama podejdzie do kasy i z łaska skasuje i to nie wina pracowników a kierowniczki karzę im robic wszystko układanie sprzątanie a na kasie nie ma nikogo ,druga sprawa to jak wielmożne panie kasują swoje zakupy a człowiek czeka jak idiota a one gadają śmieją się ehhhh brak osoby zarządzającej tym sklepem pozdrooooo
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2015-08-03 13:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej, Ola, z próżnego to i Salomon nie naleje! Widziałać ile tam ich pracuje na zmianie? Zdarzało się, że na sali były tylko 4 babki! No to jak mają sobie radzić z całym sklepem? A z tego, co podpytałam jasno wynika, że te biedulki po prostu muszą być wszechstronne, bo w tyle inaczej się nie da. Czyli jak nikogo nie ma na kasie, to kasjerka musi iść coś tam poukładać, bo nikt inny tego nie zrobi, bo nikogo innego nie ma! I to tyczy się chyba wszystkich stoisk.
A nie czepiaj się że "jak wielmożne panie kasują swoje zakupy a człowiek czeka jak idiota a one gadają śmieją się". Jak skończą zmianę to nie są już pracownikami, tylko takim jak ty "człowiekiem", więc mogą sobie w kolejce robić to co chcą. Śmiać się też.
Ja nie robię zakupów na stykach zmian, bo to w każdym sklepie problem.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-08-28 14:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przeszukując internet znalazłem ofertę pracy firmy TORIMPEX-TRADE SP Z O.O. na stanowisku pracownika biurowego w Toruniu, do zakresu obowiązków należyksięgowanie faktur, wprowadzanie faktur do systemu, oferują umowę o pracę na okres próbny praca na jedną zmianę , liczba godzin do przepracowania w tygodniu to 40..
zdjecie uzytkownika
Dosia - 2015-10-05 09:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy, robisz wszystko za najniższą krajową, musisz zostać dłużej w pracy niż 8 godzin, mimo że za to nie zostanie zapłacone, ani nie otrzymasz wolnego za te godziny. Kierowniczki są bardzo niemiłe, stali pracownicy również.
Nowe dziewczyny pracują na środkach uspokajających. Jeśli chcesz funkcjonować normalnie na codzień to trzymaj się z daleka od tej firmy.
zdjecie uzytkownika
ewlinka - 2015-10-05 12:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo że w takiej sieci sklepów spożywczych, szczególnie że jest toruńska, to wiadomo że nie zarobisz kokosów, ale chyba byłaś świadoma że to nie będa jakieś kosmiczne stawki. no taka branża że szeregowi pracownicy zarabiają troszkę mniej. natomiast nie przejmuj się kierowniczkami, ty masz sumiennie pracować na sój wyni9k a nie na ich
zdjecie uzytkownika
Dosia - 2015-10-05 22:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wiedziałam, że nie będę zarabiała nie wiadomo ile, ale tu nie chodzi o zarobki lecz o atmosferę w pracy. Dziewczyny krzywo patrzą na nowe osoby, a kierowniczki czepiają się o wszystko i są nie miłe.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-10-08 18:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obsługa w rywalu jest tragiczna.po remoncie jest jeszcze gorzej.trzeba stać w kolejce przy mięsnym(obsluguje tylko 1 osoba)trzeba stać w kolejce po drozdzowke i chleb(nigdy nie ma obsługi)trzeba stać w kolejce do kasy.panie sa wyjątkowo nie mile i opryskliwe.czesto krzycza na klientów istny cyrk
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-10-16 22:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W rywalu po remoncie jest gorzej niż było, mniej towaru, za mało ludzi do obsługi. Kasjerki nie mają pieniędzy do wydawania, trzeba czekać aż ktoś będzie miał rozmienić.
Kierownicy są niemili, często słyszałam jak obrywa się dziewczynom za nic. Każda z Pań chce rządzić, a raczej żadnej to nie wychodzi. Mięso jest nieświeże.
Nie polecam, odradzam zakupy w tym sklepie jak i w każdym innym sieci Torimpex.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2015-10-27 21:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem byłą pracownicą tego sklepu. Wytrzymałam tam tylko kilka dni, podobnie jak i inni niektórzy pracownicy.
PRL w tych sklepach to codzienność. Wśród załogi panuje fałsz, obłuda i hipokryzja.
Kierowniczki nie mają żadnego pojęcia o zarządzaniu sklepem i ludźmi, ale co się dziwić skoro to puste wieśniary, które mimo bardzo niskiego poziomu inteligencji, myślą że są najmądrzejsze. Jako klient nie wiesz co tam się dzieje naprawdę, jak zostaniesz pracownikiem to zaczyna się cały ten kołchoz. Jeśli jesteś na marginesie społecznym to praca idealna, jeśli natomiast masz choć odrobinę oleju w głowie i szukasz normalnej pracy to radzę omijać szerokim łukiem zatrudnienie w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-11-01 22:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem stałą klientką sklepu Bartosz i z przykrością muszę stwierdzić że sklep jest nie dotowarowany ma mały asortyment produktów . Za poprzedniego kierownictwa półki aż uśmiechały się do klienta . No cóż trzeba zmienić sklep. Opinia nie jest tylko moja ale również moich sąsiadek.
zdjecie uzytkownika
anastacja - 2015-11-04 15:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czasami chyba zmiany nie zawsze wychodza na dobre, a szkoda ponieważ przez to sklep traci swoich nawet stałych klientów, czasami jest to zrozumiale ze pustki na polkach wynikaja z braku towaru gdyz np. sklep czeka na przyjecie go, nie wiem moze czyta te opinie ktos z kierownicta i moze wezmie sobie do glowy opinie klientow
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-02-16 09:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem, że w Bartoszu zmieniła się cała kadra kierownicza. ZWOLNIŁY SIĘ TRZY KOBIETY jedna po drugiej, podejrzewam że wykończyła je szanowna właścicielka sieci. Właśnie wtedy zrobił się bałagan. Od tamtej pory rzadko tam bywam. Z fajnego sklepu z masą przeróżnych produktów, z przemiłą kierowniczką która zawsze była do dyspozycji w razie wątpliwości zrobiło się coś na wzór biedronki tylko na półkach brakuje nawet podstawowych produktów, a kadra pracownicza wygląda na jeszcze smutniejszą
zdjecie uzytkownika
milka - 2016-02-26 20:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja pracowalam w jowiszu wytrzymalam 1 miesiac kierowniczka mnie zniechęciła okropna kobieta!!! nie polecam pracy wtym sklepie bo można zdrowie stracic
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań i do pracy
Pytania: Czy planujesz dzieci?
Czy znasz obsługę komputera?
Czy pracowałaś na podobnym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
a. - 2016-04-18 11:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja też pracowałam i bardzo mile wspominam ten okres, wypłaty na czas ;)
zdjecie uzytkownika
lomi - 2016-05-19 19:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a. - 2016-04-18 11:51:54]:
jeśli chodzi o pracę obecnie to wiele się nie zmieniło w torimpexie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Torimpex Trade!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Torimpex Trade
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert