Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Torimpex Trade

Pracowałeś w firmie Torimpex Trade i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koli - 2012-03-23 19:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz racje tam sie dzieje coraz gorzej szkoda się wypowiadac na ten temat mozna by napisac książkę .
zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-04-18 09:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodze pierwszego dnia do pracy i dowiaduje sie ze juz nie pracuje. zal...
zdjecie uzytkownika
magda - 2012-05-23 01:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mogłam znieść tego co tam się wyrabia,dziewczyny jest niezła okazja opowiedzieć wszystko,zapraszam na lena1968@o2.pl odpiszę i powiem co i jak.
zdjecie uzytkownika
pola - 2012-06-04 18:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazajcie i nie chorujcie bo was zwolnią bo osoby chore nie mogą pracowac w takich sklepach jak tych nie ma oczym mówić na ten temat
zdjecie uzytkownika
aga_iwona - 2012-09-02 08:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
mecenas596 - 2012-09-10 20:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki takie że śmieszne najniższa krajowa a premia od humoru kirowniczki no i czy dobrze donosili
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-05-20 21:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mecanas 596 piszesz "zarobki takie że śmieszne najniższa krajowa a premia od humoru kirowniczki no i czy dobrze donosili". A teraz co możesz napisać na temat pracy w Torimpex Trade no i oczywiście na temat wypłaty. Zastanawiam się nad pracą tam dlatego tak się dopytuje. Jaką dają tam umowę nowym osobom?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-07-30 19:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chciałbym się dowiedzieć jak tam się pracuje z perspektywy pracownika a nie klienta. Ale to co napisałeś to też jest pomocne
zdjecie uzytkownika
ira - 2013-07-31 15:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o tą akurat kierowniczkę to szczera prawda, pracowałam w tym sklepie długie lata. Potwierdza to nawet opinia klienta przedmówcy. [usunięte przez moderatora] stworzony przez kierowniczki a nie samo szefostwo.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-07-31 15:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ira a jak ty tam pracowałaś to ile miesięcznie się tak mniej więcej zarabiało? Bo pewnie teraz są porównywalne
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-09-27 12:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak tylko że ja nie wiem ile się miesięcznie zarabia :) Dlatego prosiłbym o informację w kwocie jaka jest
zdjecie uzytkownika
pola2@gmail.com - 2014-03-01 20:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
torimpex trade ponownie poszukuje pracowników? proszę zobaczyć kto pracuje w tych sklepach. Załoga jeszcze z czasów komuny ,dziś cała w strachu czy na kilka lat przed zasłużona emeryturą nie podpadnie pani najwyższej(nie mylić z panią właścicielką.. ta o pracy ludzi nic nie wie... pani kierowniczka tu rządzi, kierowniczka z syndromem i niskim poczuciem wartości własnej, zastępczyni jeszcze gorsze...to dopiero stanowisko o ambicjach szkoły zawodowej....plotki donosicielstwo to norma...lepiej donieść a nóż zajmie moje miejsce...im starsza tym gorsza , tym większy strach...A pani właścicielka się dziwi ze pracowników poważnie podchodzących do pracy brak...(usunięte przez administratora) zdecydowanie nie polecam ...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-04-02 23:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w Torimpexie te starsze osoby i w ogóle reszta pracowników również zatrudniana jest na umowie o prace?
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-04-25 00:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobrze, ale czy rzeczywiście poszukują tych pracowników w Torimpexie czy ta stała kadra się nie zmienia?
zdjecie uzytkownika
cappy - 2014-04-25 02:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, na swojej stronie Torimpex ogłasza się, że poszukuje sprzedawców/kasjerów obecnie. Jak każdy market zresztą
zdjecie uzytkownika
niechciana - 2014-06-12 16:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie kieruję te słowa do wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie...to jest jakaś pomyłka-torimpex to jedno wielkie bagno...plotkary,donosicielki a pani prezes nie zna znaczenia słowa-szacunek..nie mówiąc już o kierowniczce i pozostałej ekipie zasiadającej w biurze...tam pracuje wieloletnia załoga stałych pracownic,które nienawidzą nowych osób i w każdy możliwy sposób podkładają "świnie"...mam to "szczęście" pracowac w jednym ze sklepów ów firmy i nie ma dnia,żebym nie miała o coś dym...a pierwsze dni w pracy wspominam makabrycznie-latałam wszędzie od mięsnego po kasę,salę,nabiał....jak stewardesa...wiem,że moja kariera w tej firmie jest liczona na palcach jednej dłoni...chodzi mi o liczbe dni-bo napewno nie miesięcy....nikomu nie polecam tej firmy-nawet najgorszemu wrogowi....pracowałam w wielu sklepach ale w żadnym nie było tak jak tu-jest jak w kołchozie...
zdjecie uzytkownika
szczęsliwa - 2014-06-12 19:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałam tam trzy miesiące.. w jowiszu dokładnie... i o trzy miesiące za długo, nikomu nie polecam tej pracy, nie dosc ze człowiek jest wyzyskiwany to jeszcze kierowniczka tak rąbnięta że brak słow. Zadnego dobrego słowa od żadnej z pracownic nie usłyszałma na temat tejże kierowniczki, kAzdej z pracownic zaszła za skórę... izdecydowanie pracę tam ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
lomi - 2014-06-28 20:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczęsliwa - 2014-06-12 19:32:23]:
ale rozumiem, że w stosunku do Ciebie również nie była w porządku? czy widziałaś to tylko na przykładzie koleżanek?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Torimpex Trade
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski