logo Szynaka Meble

Szynaka Meble

Wolsztyn

Opinie o Szynaka Meble

gość 2013-09-11 21:36:30
mario- tam się narobisz a nie zarobisz. A co drugi to kapuś.
2
mario 2013-09-14 12:31:07
no rozumiem, ale z braku laku to kit... wiadomo. Ciężko o pracę, więc jak już coś znalazłem to chciałem dowiedzieć się jakichś konkretów. Mam nadzieję, że może na ten moment jakoś wystarczy takie wynagrodzenie nawet jakie jest w Szynaka Meble. Tylko, że ciągle nie wiem ile ono wynosi. Więc?
2013-10-03 11:40:53
(usunięte przez administratora) 12 godzin siedem dni w tygodniu,jak nieprzyjdziesz w niedziele to jestes bez premi,a matki ktore maja dzieci musza chyba oddac je do domu dziecka bo kierownik ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie przepisy weszły i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az padniesz na ryj i z ubezpieczenia rodzina nic niedostanie bo to twoja wina twoje niedbalstwo.(usunięte przez administratora) to nic w stosunku do kierownictwa firmy.własciciel firmy to człowiek roku-brawo.jednym słowem wykańczalnia ludzi
1
był i widział 2014-01-03 11:05:10
Też jakiś czas pracowałem w szynace ale zmienilem robote jak za jdną sobotę zabrali mi premie;] . w wolsztynie i okolicach cały czas szukają ludzi na produkcje, nawet tu widzialem oferty na operatworów maszyn.
3
lil 2014-01-22 11:04:20
Jako PH - najniższa krajowa + premia od sprzedaży (mebli NIESPRZEDAWALNYCH). Plany i ambicje bardzo wysokie. Częste zmiany w handlu - brak zaufania, niepewność.
1
artur 2014-02-16 19:35:35
Jak dla mnie, to czy meble szynaka są nieprzedawalne, czy sprzedawalne okreslaja tylko i wyłącznie umiejętności sprzedażowe samego przedstawiciela.
1
Mala 2014-02-21 23:00:27
Coraz więcej ludzi niestety orientuje się, że te meble są w dużej części reklamowane. Firma nie ma już dobrych opinii. Te meble są sprzedawane, ale ludziom, którzy nie wiedzą co kupują.
1
Georgia 2014-02-21 23:02:40

(usunięte przez administratora) 12 godzin siedem dni w tygodniu,jak nieprzyjdziesz w niedziele to jestes bez premi,a matki ktore maja dzieci musza chyba oddac je do domu dziecka bo kierownik ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie przepisy weszły i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az padniesz na ryj i z ubezpieczenia rodzina nic niedostanie bo to twoja wina twoje niedbalstwo.(usunięte przez administratora) to nic w stosunku do kierownictwa firmy.własciciel firmy to człowiek roku-brawo.jednym słowem wykańczalnia ludzi - Bardzo trafne.
1
jan 2014-02-27 10:43:14
Jak dla mnie to te przepisy o których mowa powyżej, to lekkie przegięcie, mam nadzieję, że opinia jest przekoloryzowana, bo nie brzmi zachęcająco.
1
CZŁOWIEK 2014-03-06 15:10:12
(usunięte przez administratora),meble są robione strasznie,one są tak robione byle jak w środku a na zewnątrz ładnie niby... Kadra porażka, wszyscy co tam są wyżej od pracownika produkcji jest nie ogarnięty,nie można liczyć na pomoc,biorą za nic premie (usunięte przez administratora)Nie polecam tam pracować bo napewno po krótkim czasie cie zwolnią.. szynaka meble wolsztyn firma która nigdy niegdy nie powinna powstać.
2
hendo 2014-03-11 17:13:23
no ale byle jak w środku, to robione są chyba przez pracowników fizycznych... chyba, że takie jest odgórne zalecenie w szynace
heniek 2014-04-22 21:59:38
Serio tak szybko zwalniają z szynaka meble, czy ktoś jednak wyżej przesadził i da się utrzymac kilka lat?
1
beta 2014-10-17 20:48:48
Coś takiego jak Kodeks Pracy to u Szynaki chyba w ogóle nie obowiązuje. Przyjmują na umowę zlecenie, zapierniczasz jak ludzie na umowie o pracę, którzy dostają dodatki za godziny nocne i nadgodziny, a na zleceniu goła godzinówka. Do tego narzucony z góry czas pracy(na zleceniu nie powinno tak być), żadnego urlopu. Tak można pracować i grubo ponad rok i dłużej. Do tego jak już ktoś pisał wyżej , co zrobić z dziećmi skoro do pracy trzeba chodzić niejednokrotnie 8/8. Nie dość że nie ma czasu zregenerować sił to jeszcze kompletny brak czasu na zajęcie się dziećmi. Później wszyscy się dziwią dlaczego młodzież jest taka nie wychowana. Opinia która krąży po powiecie tzn. że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie jest wyssana z palca. PRZYKRE . INTERESUJE MNIE BARDZO CZY SAM PAN SZYNAKA WIE CO SIĘ DZIEJE W JEGO FIRMIE.
Robrt 2014-11-04 23:09:26
wiecie, ja to tak szczerze szukam pracy właśnie z umową o pracę albo taki uczciwym zleceniem gdzie za nadgodziny czy prace nocną płaci się więcej. tak to niestety bywa z tymi zleceniami, że nie do końca można sobie pozwolić na wszystko, bo potem wchodzą na głowę. a to nie za bardzo korzystne dla pracownikow. nie ma szans na umowe o prace tutaj?
Indigo 2014-12-29 16:37:06
Nic się w temacie nie dzieje to ja mam pytanie do kogoś kto to jednak rpzeczyta - czy w przyszłym roku będzie szansa na załapanie siędo pracy. Potrzebuje jakiejkolwiek pracy która przyniesie mi pieniadze ale chcialbym miec pewnosc ze zarobie chociaz jakies pieniadze ktore dostane na czas. zbieram na wyjazd do anglii gdzie chce kariery !
gosc 2015-01-22 18:04:27
To idź do tej roboty do Janka i się przekonasz a nie tu pytasz ludzi którym zawsze jest źle. To czemu się nie zwolnicie? Czemu nie napiszcie o bonach na święta po 400 zl? Najlepiej komentować tylko to co źle co? Nie mówię ze jest kolorowo bo mają swoje loty ale czego wy się spodziewacie? Realnie podchoddzcie do tematu. Co do ciebie-nie licz na dodatki będąc na zleceniu. 6,8 zl na rękę i dzięki. Czy sobota, czy niedziela lub nadgodziny-wszystko płatne tak samo.
1
ola 2015-02-01 16:44:49
Jak się Wam podobał bal w Tylicach ???????
Bo mnie bardzo co prawda dużo osób z zewnątrz ale co tam daliśmy radę.
Jedzenie super zespół extra tylko niektóre panie w przyszłości proszę nie załatwiajcie spraw z pracy ani na parkiecie ani w ... to nie ładnie !!!
Ludzie patrzą i jest wstyd co w pracy to w pracy a tu jest bal.
Pozdrawiam wszystkich co wygrali konkursy były extra.
Powie ktoś coś o stoliku nr 5 ????
wózki 2015-02-01 23:04:32
Eeeee...Dajcie spokój kilka osób się bawiło no nie na sali ale to normalne zawsze są takie sytuacje ze ktoś chce ugrać cos dla siebie przez.....A co macie do stolika nr 5 siedziałem niedaleko było ok ??? A żel dupki ściska rozumiem ! Zabawa super Krzychu dałeś rade Pozdrawiam do zobaczenia na zmianie >>>>>
opinia o SZYNAKE 2015-02-22 21:10:46
Meble SZYNAKA są bez gwarancji reklamacyjnych. Firma nie przyjmuje reklamacji na swoje wadliwe wyroby, Zaletą mebli jest jedynie ich wygląd., RESZTA to jeden wielki bubel
BUBEL 2015-02-22 21:14:35
Uciekaj od firmy SZYNAKA jak najdalej jeden wielki przekręt. Jakość mebli beznadziejna. NIE UWZGLĘDNIAJĄ reklamacji. Brak zadowolenia klienta.
1
UWAGA 2015-02-22 21:19:33
Przy zakupie mebli Firmy Sznaka ZWRÓĆ UWAGĘ na ich jakość - jest beznadziejna. BRAK reklamacji.
UWAGA 2015-02-22 21:20:29
Przy zakupie mebli Firmy Sznaka ZWRÓĆ UWAGĘ na ich jakość - jest beznadziejna. BRAK reklamacji.
Gość 2015-03-29 19:37:01
Co za bzdury wypisywane.
gość 2015-07-09 12:43:38
Muszę przyznać ,że czytanie Waszych opinii to całkiem dobra zabawa bez względu na to czy pracuje się w tej firmie czy nie :) Banda nieudaczników którzy już do końca życia będą "wyzyskiwani" przez okrutnych pracodawców . Ależ Wy macie cięzko w życiu ... może czas na jakieś ostateczne rozwiązanie ? przeciez nikt Was nie traktuje poważnie ... nikt Wam nie płaci ... wszyscy wyzyskują ... zastanówcie się , może jest to jakiś pomysł dla Was. A jeśli zdecydujecie się jednak walczyć dalej z przeciwnościami tego Waszego okrutnego losu to mam radę . DO ROBOTY SIĘ WEŹCIE A NIE DO NARZEKANIA !!! Za darmo to można w py.. dostać ! Pozdrawiam .
1
gelek 2015-07-15 23:55:57
Za darmo to nawet i w pysk się nie dostanie, ale dobrze powiedziałeś @gość, prawda jest taka, że w takiej firmie ważne są wyniki i dajmy na to taki Regionalny Manager Sprzedaży musi jednak robić swoje, musi wiedzieć jak się zmotywować do pracy. Do tego trzeba mieć to coś bo jak nie, no to sama praca jest denerwująca.
max 2015-07-28 21:17:13
W tej firmie jest tak sobie -są gorsze od szynki.Pensje niestety najgorsze jakie w zyciu zarabiałem,a normy ze hej-praca raczej do momentu znalezienia lepiej płatnej pozdrawiam
Slayer 2015-08-21 10:58:15
wypowiedzi o Szynace, a ktoś bezwstydnie wrzuca tu reklamę szkół pod pozorem własnej opinii - ma ludzi za głupich, czy ak?
mala87 2015-08-29 21:26:19
szukają teraz projektanta mebli kuchennych i zastanawiam się nad złożeniem tam własnej kandydatury, szukam pracy a te oferty wydają mi się być rozsądne, dlatego chciałabym prosić was o szczerą opinię, czy wypłata naprawdę jest tak kiepska? a co z atmosferą w pracy, jak korzystam z ich usług to przynajmniej zawsze trafiałam na miłą obsługę
PRAC 2015-09-05 22:13:44
PRACUJE U SZYNAKI W NOWYM MIESCIE LUBAWSKIM I NIE NARZEKAM NIE JEST AZ TAK ZLE MOZE BYC GOZEJ, SA BONY NA SWIETA JEST IMPREZA NA STADIONIE
1
iławianka 2015-09-15 10:40:14
PRACOWAŁAM U SZYNAKI W IŁAWIE TOTALNA MASAKRA LEPIEJ JEST W ZAKŁADZIE DROBIARSKIM NA SKUBANIU GĘSI SZCZERZE ODRADZAM
1
legol 2015-09-29 00:52:22
Każdy lubi to gdzie mu łatwiej. Z tego co kojarzę to obie prace nie są ani wesołe ani przyjemne. To co trzeba to na pewno nastawić się na dużą ilość obowiązków wynikającą ze sporej ilości pracy. Podejrzewam, że raczej za dużo się nie będzie zmieniać w przyszłości, bo firmy raczej kontrahentów nie tracą a jeszcze ich zyskują
nom 2016-02-02 12:48:07
legol powiedz mi jeszcze konkretnie o jakim stanowisku mówisz. W Szynaka meble od przeszło półroku nie szukali nikogo. Kiedyś to jeszcze doradców potrzebowali ale to może wniosek, że tutaj się nie rotuje składem.
lili 2016-02-07 18:26:41
Teraz to szukają projektantów mebli kuchennych i technologów @nom. Całkiem rozsądne opcje, zwłaszcza, że zapewniają odpowiednie szkolenia, zeby dostosować się do pracy.
lala 2016-02-20 20:05:04
o no to szkoda że się nie załapałem, bo jestem zainteresowany właśnie projektowaniem. tymbardziej że chyba u nich można liczyć na umowę o pracę, czy się mylę?
alojj 2016-03-07 14:19:16
może i można liczyć ale na humorki prezesa- to masz jak w banku!!!
3
kuba 2016-03-07 14:23:54
wydaje mi się, ze to nie od humorów zależy tylko od stopnia wykonanej pracy. A na stanowisku informatyka masz system rozliczania zero - jedynkowy na pewno.
alojj 2016-03-07 16:05:38
kolejny dowód na to, że praca informatyka pod tym względem do natrudniejszych nie należy.
olek47 2016-03-09 14:38:45
teoretycznie, koledzy i koleżanki. natomiast ja firmę jako pracodawce oceniam po tym że strona internetowa jest dostępna w kilu językach, firma ma więc rozmach międzynarodowey a to oznacza pieniądze
bodzio 2016-03-12 15:53:52
kuba, informatyków chyba już nie szukają, ale na goworku jest ogłoszenie, że poszukują ogrodnika. Wymagania standardowe - doświadczenie na podobnym stanowisku, czy znajomość roślin i technik ogrodniczych.
george 2016-03-16 13:34:45
ten pan nie szanuje ludzi. można się zatrudnić ale na chwilę, aby na boku poszukać czegoś innego. tak na przetrwanie, bo na dłużej to nie widzę tego- byłem, miód i wino piłem więc wiem....
do you 2016-04-11 15:59:13
W sumie mają teraz ogłoszenie na ogrodnika, szkoda tylko że nie określili wysokości zarobków, wicie jakie są? Dzięki
1
Georg 2016-04-20 12:13:52
Na chwile i dla desperatów.To nie pensja to kieszonkowe normalnie wstyd powiedzieć ile tam płacą.
1
dorota 2016-04-28 12:21:57
W Ostródzie słyszałam bardzo niemiłe opinie na temat pana właściciela. Myślałam, że to nie do końca prawda jednak rzeczywistość czyli praca w tej firmie okazała się największą pomyłką. Ten pan jest straszny, sam nie wie czego chce, wyżywa się na pracownikach, zero szacunku, ludzie jeśli macie gdzie to uciekajcie z tej firmy
1
ojj 2016-05-10 22:09:05
nie chce mi się wierzyć, by właściciel był złym człowiekiem. Może zwyczajnie nie potrafi zarządzać, ciężko ocenić. Szuka teraz kogoś do marketingu i e-commerce, widać, że zależy mu na poprawie opinii w sieci. :)
do ojj 2016-05-14 11:22:10
to uwierz! zarządzać to z całą pewnością nie potrafi! tyle lat a się nie nauczył... widziałem jak zarządza -strachem!!! nie uważam aby zależało mu na opinii innych ....opinia w sieci? sam na taką zasłużył! nie tylko w sieci- w Lubawie też nie bardzo...
2
Wilk 2016-06-20 13:54:48
Wiesz co, no czasami jest tak, że niektórzy może i nie mają ręki do zarządzania, trudno powiedzieć prawdę mówiąc, ale też nie przesadzałbym jakoś bardzo i nie szukał dziury w całym gdzie jej nie ma...
do ojj 2016-06-20 18:26:59
odczytuję to jako potwierdzenie moich słów. Kto zna Prezesa wie o czym mówię, kto jeszcze go nie zna niech nie daje się zwieść na jego piękne słowa... tyle w temacie.
miłosz 2016-06-28 13:29:08
Jestem programistą, mieszkam w okolicy Lubawy. Widzę, że Szynaka Meble poszukuje właśnie informatyka-programisty z wyższym wykształceniem. Jest umowa o pracę, więc o duży plus. Ktoś może wie, jak tu taka praca wygląda?
ghost 2016-07-14 09:15:49
Szynaka meble? Porażka wypłaty małe, wymagania wysokie, nie szanują pracowników..szkoda słów obecnie pracowałem do niedawna na produkcji cały czas patrzą ludzia na ręce, omijajcie ta firmę z daleleka...obsada kierownicza to jest poprostu porażka ciągle tylko monitoring i zabieranie premii za byle co od 5 miesięcy szukazał ludzi do pracy bo nikt nie chce tam iść a ci co pracują to się zwalniają.....
2
woi 2016-07-14 09:27:46
czy takie wysokie? bez przesady. przykładowo, na specjalistę bhp ISO (9001:2008, 14001:2004) OHSAS (18001:2007) to standard
Zostaw swoją opinię o Szynaka Meble - Wolsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szynaka Meble