Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Szynaka Meble

Opinie o Szynaka Meble

Pracowałeś w firmie Szynaka Meble i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2012-03-06 12:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie odnośnie pracy jako przedstawiciel handlowy na kilka województw, ile można zarobić i jak atmosfera w pracy???
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-01-29 23:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chłopie uciekaj daleko jak możesz oni produkują meble których nie mozna sprzedac prezes mysli ze zyje w czasach komuny dyr hrabia kotewicz grzeje stolek i przyjmuje datki tam jest wiecej dyrektorow jak pracownikow darmozjady siedza a ty bedziesz rozliczany z papieru toaletowego ogolnie firma bez perspektyw na lancuchu swedwoodu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, a pracował ktos może na produkcji szynaka meble? Bo tutaj opinie samych PH. Co zaoferowali Wam na poczatku? nie wiecie, czy kogos szukają aktualnie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-08 20:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie choćbyście nie mieli co jeść dajcie sobie spokój z tą firmą.
Pracownik tam to śmieć, który nie zna dnia ani godziny oraz powodu za co może być zwolniony. Poniżanie ludzi to ich pasja.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 15:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik a jakie jest wynagrodzenie miesięczne dla pracownika firmy szynka meble? czy satysfakcjonują cię te zarobki?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-03 20:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój z tym (usunięte przez administratora). Z ludzi sobie nic nie robią, traktują jak śmieci. Tak to jest jak dzieci żądzą firmą. A majstrowie powinni być wysłani na marsa, zwłaszcza ten gruby łeb z maszynowni.
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-11 20:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość albo pracownik albo ktokolwiek, podacie tu jakieś konkretne kwoty jakie można zarobić w szynaka meble? pracownik rozumiem, że Ciebie zwolnili? za co?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-11 21:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mario- tam się narobisz a nie zarobisz. A co drugi to kapuś.
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-14 12:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no rozumiem, ale z braku laku to kit... wiadomo. Ciężko o pracę, więc jak już coś znalazłem to chciałem dowiedzieć się jakichś konkretów. Mam nadzieję, że może na ten moment jakoś wystarczy takie wynagrodzenie nawet jakie jest w Szynaka Meble. Tylko, że ciągle nie wiem ile ono wynosi. Więc?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 11:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) 12 godzin siedem dni w tygodniu,jak nieprzyjdziesz w niedziele to jestes bez premi,a matki ktore maja dzieci musza chyba oddac je do domu dziecka bo kierownik ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie przepisy weszły i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az padniesz na ryj i z ubezpieczenia rodzina nic niedostanie bo to twoja wina twoje niedbalstwo.(usunięte przez administratora) to nic w stosunku do kierownictwa firmy.własciciel firmy to człowiek roku-brawo.jednym słowem wykańczalnia ludzi
zdjecie uzytkownika
był i widział - 2014-01-03 11:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też jakiś czas pracowałem w szynace ale zmienilem robote jak za jdną sobotę zabrali mi premie;] . w wolsztynie i okolicach cały czas szukają ludzi na produkcje, nawet tu widzialem oferty na operatworów maszyn.
zdjecie uzytkownika
lil - 2014-01-22 11:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako PH - najniższa krajowa + premia od sprzedaży (mebli NIESPRZEDAWALNYCH). Plany i ambicje bardzo wysokie. Częste zmiany w handlu - brak zaufania, niepewność.
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-02-16 19:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie, to czy meble szynaka są nieprzedawalne, czy sprzedawalne okreslaja tylko i wyłącznie umiejętności sprzedażowe samego przedstawiciela.
zdjecie uzytkownika
Mala - 2014-02-21 23:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2013-09-11 21:36:30]:
Coraz więcej ludzi niestety orientuje się, że te meble są w dużej części reklamowane. Firma nie ma już dobrych opinii. Te meble są sprzedawane, ale ludziom, którzy nie wiedzą co kupują.
zdjecie uzytkownika
Georgia - 2014-02-21 23:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-03 11:40:53]:

(usunięte przez administratora) 12 godzin siedem dni w tygodniu,jak nieprzyjdziesz w niedziele to jestes bez premi,a matki ktore maja dzieci musza chyba oddac je do domu dziecka bo kierownik ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie przepisy weszły i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az padniesz na ryj i z ubezpieczenia rodzina nic niedostanie bo to twoja wina twoje niedbalstwo.(usunięte przez administratora) to nic w stosunku do kierownictwa firmy.własciciel firmy to człowiek roku-brawo.jednym słowem wykańczalnia ludzi - Bardzo trafne.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-27 10:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie to te przepisy o których mowa powyżej, to lekkie przegięcie, mam nadzieję, że opinia jest przekoloryzowana, bo nie brzmi zachęcająco.
zdjecie uzytkownika
CZŁOWIEK - 2014-03-06 15:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora),meble są robione strasznie,one są tak robione byle jak w środku a na zewnątrz ładnie niby... Kadra porażka, wszyscy co tam są wyżej od pracownika produkcji jest nie ogarnięty,nie można liczyć na pomoc,biorą za nic premie (usunięte przez administratora)Nie polecam tam pracować bo napewno po krótkim czasie cie zwolnią.. szynaka meble wolsztyn firma która nigdy niegdy nie powinna powstać.
zdjecie uzytkownika
hendo - 2014-03-11 17:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale byle jak w środku, to robione są chyba przez pracowników fizycznych... chyba, że takie jest odgórne zalecenie w szynace
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-04-22 21:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio tak szybko zwalniają z szynaka meble, czy ktoś jednak wyżej przesadził i da się utrzymac kilka lat?
zdjecie uzytkownika
beta - 2014-10-17 20:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś takiego jak Kodeks Pracy to u Szynaki chyba w ogóle nie obowiązuje. Przyjmują na umowę zlecenie, zapierniczasz jak ludzie na umowie o pracę, którzy dostają dodatki za godziny nocne i nadgodziny, a na zleceniu goła godzinówka. Do tego narzucony z góry czas pracy(na zleceniu nie powinno tak być), żadnego urlopu. Tak można pracować i grubo ponad rok i dłużej. Do tego jak już ktoś pisał wyżej , co zrobić z dziećmi skoro do pracy trzeba chodzić niejednokrotnie 8/8. Nie dość że nie ma czasu zregenerować sił to jeszcze kompletny brak czasu na zajęcie się dziećmi. Później wszyscy się dziwią dlaczego młodzież jest taka nie wychowana. Opinia która krąży po powiecie tzn. że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie jest wyssana z palca. PRZYKRE . INTERESUJE MNIE BARDZO CZY SAM PAN SZYNAKA WIE CO SIĘ DZIEJE W JEGO FIRMIE.
zdjecie uzytkownika
Robrt - 2014-11-04 23:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie, ja to tak szczerze szukam pracy właśnie z umową o pracę albo taki uczciwym zleceniem gdzie za nadgodziny czy prace nocną płaci się więcej. tak to niestety bywa z tymi zleceniami, że nie do końca można sobie pozwolić na wszystko, bo potem wchodzą na głowę. a to nie za bardzo korzystne dla pracownikow. nie ma szans na umowe o prace tutaj?
zdjecie uzytkownika
Indigo - 2014-12-29 16:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się w temacie nie dzieje to ja mam pytanie do kogoś kto to jednak rpzeczyta - czy w przyszłym roku będzie szansa na załapanie siędo pracy. Potrzebuje jakiejkolwiek pracy która przyniesie mi pieniadze ale chcialbym miec pewnosc ze zarobie chociaz jakies pieniadze ktore dostane na czas. zbieram na wyjazd do anglii gdzie chce kariery !
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-01-22 18:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To idź do tej roboty do Janka i się przekonasz a nie tu pytasz ludzi którym zawsze jest źle. To czemu się nie zwolnicie? Czemu nie napiszcie o bonach na święta po 400 zl? Najlepiej komentować tylko to co źle co? Nie mówię ze jest kolorowo bo mają swoje loty ale czego wy się spodziewacie? Realnie podchoddzcie do tematu. Co do ciebie-nie licz na dodatki będąc na zleceniu. 6,8 zl na rękę i dzięki. Czy sobota, czy niedziela lub nadgodziny-wszystko płatne tak samo.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-01 16:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się Wam podobał bal w Tylicach ???????
Bo mnie bardzo co prawda dużo osób z zewnątrz ale co tam daliśmy radę.
Jedzenie super zespół extra tylko niektóre panie w przyszłości proszę nie załatwiajcie spraw z pracy ani na parkiecie ani w ... to nie ładnie !!!
Ludzie patrzą i jest wstyd co w pracy to w pracy a tu jest bal.
Pozdrawiam wszystkich co wygrali konkursy były extra.
Powie ktoś coś o stoliku nr 5 ????
zdjecie uzytkownika
wózki - 2015-02-01 23:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eeeee...Dajcie spokój kilka osób się bawiło no nie na sali ale to normalne zawsze są takie sytuacje ze ktoś chce ugrać cos dla siebie przez.....A co macie do stolika nr 5 siedziałem niedaleko było ok ??? A żel dupki ściska rozumiem ! Zabawa super Krzychu dałeś rade Pozdrawiam do zobaczenia na zmianie >>>>>
zdjecie uzytkownika
opinia o SZYNAKE - 2015-02-22 21:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Meble SZYNAKA są bez gwarancji reklamacyjnych. Firma nie przyjmuje reklamacji na swoje wadliwe wyroby, Zaletą mebli jest jedynie ich wygląd., RESZTA to jeden wielki bubel
zdjecie uzytkownika
BUBEL - 2015-02-22 21:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2013-01-29 23:51:53]:
Uciekaj od firmy SZYNAKA jak najdalej jeden wielki przekręt. Jakość mebli beznadziejna. NIE UWZGLĘDNIAJĄ reklamacji. Brak zadowolenia klienta.
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2015-02-22 21:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy zakupie mebli Firmy Sznaka ZWRÓĆ UWAGĘ na ich jakość - jest beznadziejna. BRAK reklamacji.
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2015-02-22 21:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy zakupie mebli Firmy Sznaka ZWRÓĆ UWAGĘ na ich jakość - jest beznadziejna. BRAK reklamacji.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-29 19:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-02-01 16:44:49]:
Co za bzdury wypisywane.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-09 12:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Muszę przyznać ,że czytanie Waszych opinii to całkiem dobra zabawa bez względu na to czy pracuje się w tej firmie czy nie :) Banda nieudaczników którzy już do końca życia będą "wyzyskiwani" przez okrutnych pracodawców . Ależ Wy macie cięzko w życiu ... może czas na jakieś ostateczne rozwiązanie ? przeciez nikt Was nie traktuje poważnie ... nikt Wam nie płaci ... wszyscy wyzyskują ... zastanówcie się , może jest to jakiś pomysł dla Was. A jeśli zdecydujecie się jednak walczyć dalej z przeciwnościami tego Waszego okrutnego losu to mam radę . DO ROBOTY SIĘ WEŹCIE A NIE DO NARZEKANIA !!! Za darmo to można w py.. dostać ! Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
gelek - 2015-07-15 23:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za darmo to nawet i w pysk się nie dostanie, ale dobrze powiedziałeś @gość, prawda jest taka, że w takiej firmie ważne są wyniki i dajmy na to taki Regionalny Manager Sprzedaży musi jednak robić swoje, musi wiedzieć jak się zmotywować do pracy. Do tego trzeba mieć to coś bo jak nie, no to sama praca jest denerwująca.
zdjecie uzytkownika
max - 2015-07-28 21:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie jest tak sobie -są gorsze od szynki.Pensje niestety najgorsze jakie w zyciu zarabiałem,a normy ze hej-praca raczej do momentu znalezienia lepiej płatnej pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Slayer - 2015-08-21 10:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gelek - 2015-07-15 23:55:57]:
wypowiedzi o Szynace, a ktoś bezwstydnie wrzuca tu reklamę szkół pod pozorem własnej opinii - ma ludzi za głupich, czy ak?
zdjecie uzytkownika
mala87 - 2015-08-29 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają teraz projektanta mebli kuchennych i zastanawiam się nad złożeniem tam własnej kandydatury, szukam pracy a te oferty wydają mi się być rozsądne, dlatego chciałabym prosić was o szczerą opinię, czy wypłata naprawdę jest tak kiepska? a co z atmosferą w pracy, jak korzystam z ich usług to przynajmniej zawsze trafiałam na miłą obsługę
zdjecie uzytkownika
PRAC - 2015-09-05 22:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACUJE U SZYNAKI W NOWYM MIESCIE LUBAWSKIM I NIE NARZEKAM NIE JEST AZ TAK ZLE MOZE BYC GOZEJ, SA BONY NA SWIETA JEST IMPREZA NA STADIONIE
zdjecie uzytkownika
iławianka - 2015-09-15 10:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁAM U SZYNAKI W IŁAWIE TOTALNA MASAKRA LEPIEJ JEST W ZAKŁADZIE DROBIARSKIM NA SKUBANIU GĘSI SZCZERZE ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
legol - 2015-09-29 00:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy lubi to gdzie mu łatwiej. Z tego co kojarzę to obie prace nie są ani wesołe ani przyjemne. To co trzeba to na pewno nastawić się na dużą ilość obowiązków wynikającą ze sporej ilości pracy. Podejrzewam, że raczej za dużo się nie będzie zmieniać w przyszłości, bo firmy raczej kontrahentów nie tracą a jeszcze ich zyskują
zdjecie uzytkownika
nom - 2016-02-02 12:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
legol powiedz mi jeszcze konkretnie o jakim stanowisku mówisz. W Szynaka meble od przeszło półroku nie szukali nikogo. Kiedyś to jeszcze doradców potrzebowali ale to może wniosek, że tutaj się nie rotuje składem.
zdjecie uzytkownika
lili - 2016-02-07 18:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to szukają projektantów mebli kuchennych i technologów @nom. Całkiem rozsądne opcje, zwłaszcza, że zapewniają odpowiednie szkolenia, zeby dostosować się do pracy.
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-02-20 20:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o no to szkoda że się nie załapałem, bo jestem zainteresowany właśnie projektowaniem. tymbardziej że chyba u nich można liczyć na umowę o pracę, czy się mylę?
zdjecie uzytkownika
alojj - 2016-03-07 14:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lala - 2016-02-20 20:05:04]:
może i można liczyć ale na humorki prezesa- to masz jak w banku!!!
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-03-07 14:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze to nie od humorów zależy tylko od stopnia wykonanej pracy. A na stanowisku informatyka masz system rozliczania zero - jedynkowy na pewno.
zdjecie uzytkownika
alojj - 2016-03-07 16:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2016-03-07 14:23:54]:
kolejny dowód na to, że praca informatyka pod tym względem do natrudniejszych nie należy.
zdjecie uzytkownika
olek47 - 2016-03-09 14:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teoretycznie, koledzy i koleżanki. natomiast ja firmę jako pracodawce oceniam po tym że strona internetowa jest dostępna w kilu językach, firma ma więc rozmach międzynarodowey a to oznacza pieniądze
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2016-03-12 15:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kuba, informatyków chyba już nie szukają, ale na goworku jest ogłoszenie, że poszukują ogrodnika. Wymagania standardowe - doświadczenie na podobnym stanowisku, czy znajomość roślin i technik ogrodniczych.
zdjecie uzytkownika
george - 2016-03-16 13:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten pan nie szanuje ludzi. można się zatrudnić ale na chwilę, aby na boku poszukać czegoś innego. tak na przetrwanie, bo na dłużej to nie widzę tego- byłem, miód i wino piłem więc wiem....
zdjecie uzytkownika
do you - 2016-04-11 15:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie mają teraz ogłoszenie na ogrodnika, szkoda tylko że nie określili wysokości zarobków, wicie jakie są? Dzięki
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-03-15
Żródło: Gowork.pl
Lubawa
(warmińsko-mazurskie)
Zatrudnimy Ogrodnika – pielęgnacją ogrodu   Poszukujemy osoby, najlepiej mężczyzny, do pracy fizycznej - pielęgnacyjne prace ogrodnicze i konserwatorskie ogrodu - na stanowisko OGRODNIK.   Do zadań zatrudnionej osoby będą należały między innymi: - koszenie i pielęgnacja trawników - przycinanie i pielęgnacja krzewów i żywopłotów oraz drzew owocowych - opryski ochronne - pilenie - zakładanie trawników i d
zdjecie uzytkownika
Georg - 2016-04-20 12:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chwile i dla desperatów.To nie pensja to kieszonkowe normalnie wstyd powiedzieć ile tam płacą.
zdjecie uzytkownika
dorota - 2016-04-28 12:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Ostródzie słyszałam bardzo niemiłe opinie na temat pana właściciela. Myślałam, że to nie do końca prawda jednak rzeczywistość czyli praca w tej firmie okazała się największą pomyłką. Ten pan jest straszny, sam nie wie czego chce, wyżywa się na pracownikach, zero szacunku, ludzie jeśli macie gdzie to uciekajcie z tej firmy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Szynaka Meble!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szynaka Meble
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert