Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o szynaka meble

Pracowałeś w firmie szynaka meble i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jereq - 2011-09-27 15:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludkowie sie boja podrapac po plecach by nie podpasc, a jak powiesz cokolwiek ci sie nie podoba to badz pewien - masz "rozmowe ostatniej szansy"
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-03-06 12:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie odnośnie pracy jako przedstawiciel handlowy na kilka województw, ile można zarobić i jak atmosfera w pracy???
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-01-29 23:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopie uciekaj daleko jak możesz oni produkują meble których nie mozna sprzedac prezes mysli ze zyje w czasach komuny dyr hrabia kotewicz grzeje stolek i przyjmuje datki tam jest wiecej dyrektorow jak pracownikow darmozjady siedza a ty bedziesz rozliczany z papieru toaletowego ogolnie firma bez perspektyw na lancuchu swedwoodu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a pracował ktos może na produkcji szynaka meble? Bo tutaj opinie samych PH. Co zaoferowali Wam na poczatku? nie wiecie, czy kogos szukają aktualnie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-08 20:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie choćbyście nie mieli co jeść dajcie sobie spokój z tą firmą.
Pracownik tam to śmieć, który nie zna dnia ani godziny oraz powodu za co może być zwolniony. Poniżanie ludzi to ich pasja.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 15:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik a jakie jest wynagrodzenie miesięczne dla pracownika firmy szynka meble? czy satysfakcjonują cię te zarobki?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-03 20:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój z tym (usunięte przez administratora). Z ludzi sobie nic nie robią, traktują jak śmieci. Tak to jest jak dzieci żądzą firmą. A majstrowie powinni być wysłani na marsa, zwłaszcza ten gruby łeb z maszynowni.
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-11 20:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość albo pracownik albo ktokolwiek, podacie tu jakieś konkretne kwoty jakie można zarobić w szynaka meble? pracownik rozumiem, że Ciebie zwolnili? za co?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-11 21:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mario- tam się narobisz a nie zarobisz. A co drugi to kapuś.
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-14 12:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no rozumiem, ale z braku laku to kit... wiadomo. Ciężko o pracę, więc jak już coś znalazłem to chciałem dowiedzieć się jakichś konkretów. Mam nadzieję, że może na ten moment jakoś wystarczy takie wynagrodzenie nawet jakie jest w Szynaka Meble. Tylko, że ciągle nie wiem ile ono wynosi. Więc?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 11:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) 12 godzin siedem dni w tygodniu,jak nieprzyjdziesz w niedziele to jestes bez premi,a matki ktore maja dzieci musza chyba oddac je do domu dziecka bo kierownik ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie przepisy weszły i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az padniesz na ryj i z ubezpieczenia rodzina nic niedostanie bo to twoja wina twoje niedbalstwo.(usunięte przez administratora) to nic w stosunku do kierownictwa firmy.własciciel firmy to człowiek roku-brawo.jednym słowem wykańczalnia ludzi
zdjecie uzytkownika
był i widział - 2014-01-03 11:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też jakiś czas pracowałem w szynace ale zmienilem robote jak za jdną sobotę zabrali mi premie;] . w wolsztynie i okolicach cały czas szukają ludzi na produkcje, nawet tu widzialem oferty na operatworów maszyn.
zdjecie uzytkownika
lil - 2014-01-22 11:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako PH - najniższa krajowa + premia od sprzedaży (mebli NIESPRZEDAWALNYCH). Plany i ambicje bardzo wysokie. Częste zmiany w handlu - brak zaufania, niepewność.
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-02-16 19:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie, to czy meble szynaka są nieprzedawalne, czy sprzedawalne okreslaja tylko i wyłącznie umiejętności sprzedażowe samego przedstawiciela.
zdjecie uzytkownika
Mala - 2014-02-21 23:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2013-09-11 21:36:30]:
Coraz więcej ludzi niestety orientuje się, że te meble są w dużej części reklamowane. Firma nie ma już dobrych opinii. Te meble są sprzedawane, ale ludziom, którzy nie wiedzą co kupują.
zdjecie uzytkownika
Georgia - 2014-02-21 23:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-03 11:40:53]:

(usunięte przez administratora) 12 godzin siedem dni w tygodniu,jak nieprzyjdziesz w niedziele to jestes bez premi,a matki ktore maja dzieci musza chyba oddac je do domu dziecka bo kierownik ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie przepisy weszły i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az padniesz na ryj i z ubezpieczenia rodzina nic niedostanie bo to twoja wina twoje niedbalstwo.(usunięte przez administratora) to nic w stosunku do kierownictwa firmy.własciciel firmy to człowiek roku-brawo.jednym słowem wykańczalnia ludzi - Bardzo trafne.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-27 10:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to te przepisy o których mowa powyżej, to lekkie przegięcie, mam nadzieję, że opinia jest przekoloryzowana, bo nie brzmi zachęcająco.
zdjecie uzytkownika
CZŁOWIEK - 2014-03-06 15:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora),meble są robione strasznie,one są tak robione byle jak w środku a na zewnątrz ładnie niby... Kadra porażka, wszyscy co tam są wyżej od pracownika produkcji jest nie ogarnięty,nie można liczyć na pomoc,biorą za nic premie (usunięte przez administratora)Nie polecam tam pracować bo napewno po krótkim czasie cie zwolnią.. szynaka meble wolsztyn firma która nigdy niegdy nie powinna powstać.
zdjecie uzytkownika
hendo - 2014-03-11 17:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale byle jak w środku, to robione są chyba przez pracowników fizycznych... chyba, że takie jest odgórne zalecenie w szynace
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
8 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szynaka meble
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x