Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
domi - 2014-01-26 08:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-01-24 21:40:08]:
Sezon na szparagi ogolnie zaczyna sie 1 kwietnia jesli wiosna sie nie opozni zatem Ci ktorzy jada wlasnie na nie powinni spodziewac sie papierow juz niedlugo w lutym, wierwszej kolejnosci.
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-01-26 17:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-01-21 19:10:21]:
Piotrek czy ty byłeś przy szparadze na hali???
zdjecie uzytkownika
stalin666 - 2014-01-26 23:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc jak to jest z tym thiermanem,chodzi mi o zarobki ,bo lokum mnie nie obchodzi?Jade na szparagi tam
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-01-27 00:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stalin666 - 2014-01-26 23:09:09]:
a przyjeli cie już? kiedy skladałes papiery?
zdjecie uzytkownika
stalin - 2014-01-27 00:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2014-01-27 00:00:00]:
1 raz tam,ale bylem w anglii na jabłkach i tam na reke 1000 zl przy 8 h
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-01-27 09:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalin - 2014-01-27 00:55:08]:
Kolego jablka w porownaniu ze szparagami to bajka, tu nie pracuje sie 8 godz tylko niekiedy i po 13- 14 w polu jesli sytuacja wymaga, nie zapomnij zabrac maści końskiej bo bez niej ani rusz i mąki ziemniaczanej do smarowania rąk na odciski i skaleczenia.tCR
zdjecie uzytkownika
stalin - 2014-01-27 12:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-01-27 09:49:40]:
To już nieistotne,może być i 12 h,ale chodzi mi żeby ktos napisał jak sprawa się przedstawia obecnie w tej firmie.Pisze,że akord grupowy i 8 euro na h,ile można zarobić i czy nie oszukują,bo moge do Anglii jechać ale tam 4 tys na ręke przy 8 h na miesiac.Nie boje sie szparagow,jabłka tez nie są lekkie
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-01-27 12:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym wolał anglie bo czasem co tu sie wyprawia to głowa mała...
zdjecie uzytkownika
stalin - 2014-01-27 13:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2014-01-27 12:58:10]:
Wiesz w Anglii też jest (usunięte przez administratora),czesi,ruscy,polacy,bułgarzy ale przy 8 h na reke jest 4 tys na łape,dużo (usunięte przez administratora)przyjezdza itp,to mnie nie boli,tylko ile tam mozna zarobić ,bo wiecej h wiadomo
zdjecie uzytkownika
alicja-303 - 2014-01-27 15:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalin - 2014-01-27 13:10:24]:
Dobrze by sie zastanowila bedac na Twoim miejsu -szparagi to bardzo ciezka praca w polu zarobki bardzo zroznicowane zalezy wszystko od tego ile uzbierasz praca akordowa ,jest rowniez stawka godzinowa,ktora musi byc podana w papierach ale to fikcja -zarobisz tyle ile zbierzesz.Dla osob ,ktore jada pierwszy raz to moze byc ciezko jezeli sie przetrwa to juz na drugi rok mozna zarobic Wduzym stopniu zalezy duzo od warunkow pogodowych i od termninu przyjazdu do pracy,moim skromnym zdaniem dobry termnin to kwiecien -maj.pozniej pozostaje tylko czyszczenie pol i co z tego wynika mala kasa,,pozdrawiam,Jesli potrzebne wiecej inf,to sie odezwij.
zdjecie uzytkownika
STALIN - 2014-01-27 15:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja-303 - 2014-01-27 15:24:18]:
No jeszcze bym chciał cos sie dowiedziec o mahlman,meil pungentstench@interia.pl
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-01-27 17:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalin - 2014-01-27 12:29:33]:
Akord zbiorowy jest tylko na hali gdzie pracuja same kobiety, na polu jest tylko i wyłącznie akord idywidualny, o zarobkach trudno konkretnie powiedziec dlatego, że jak wiesz wszystko jest w rekach pogody i od tego kiedy nastapi wysyp szparagi i ile ludzi ściągną do pracy, każdy dzień jest inny ale powiem Ci 1 jeśli nie boisz sie pracy i jedziesz w konkretnym celu - zeby zarobic to smialo jedz bo z pewnością wrócisz zadowolony, a jesli np stwierdzisz, ze cos Ci sie nie podoba to popdostu wrocisz w kazdej chwili i bez zadnych konsekwencji. Firma solidna i co najwzniejsze wyplacalna wrecz co do centa tego mozesz byc pewien a to najwazniejsze i zarobisz o wiele lepiej niz na jabłkach pod warunkiem ze nie urzekna Cie niskie ceny alkoholu.
zdjecie uzytkownika
rassa - 2014-01-27 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj zośka za dużo to wszystko pokolorowałaś(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-01-27 19:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie musze oglądac bo wiem ze jak ktos jedzie szczerze pracowac i zarobic to mu sie to udaje, ze jest ciężko to oczywiste bo nigdzie nie jest lekko, a odredzaja tylko Ci ktorzy chcą wyeliminowc konkurencję, albo Ci ktorzy pojechali po kokosy ale wrocili po tygodniu bo stwierdzili, że nie warto bo może pojechali w złym czasie, gdzie np pogoda nie dopisała a ludzi było dużo i dniówki były poprostu słabsze, takie chwile się zdarzają to normale ale trzeba je przeczekac a nie zwijac manatki i po tygodniu wracac do domu i narzekac jakto ciężko i żle i jeszcze odredzac innym, jak ma ktos zapał do pracy to wszędzie sobie poradzi.kazdemu kto chce zarobic a nie balowac.od Wielu lat mam doczynienia z tą Firmą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-01-27 21:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2014-01-27 00:00:00]:
spanie dają za co ci odliczą a za godzinę pracy na hali 4.25 eur
zdjecie uzytkownika
stalin - 2014-01-27 21:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-01-27 19:26:34]:
Trochę mi naświetliłaś sprawę.Jak byłem w Anglii to sprawa jest podobna.Najważniejsze,że wypłacają,nie jade tam pić tylko zarobić.W Anglii pracuje się po 8 h przepisowo,wychodzi około 1000 zł na czysto,tu może byc więcej z tego co piszesz.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-01-27 22:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kali - 2014-01-27 21:10:16]:
Stawki godzinowe są tylko pierwsze 2 dni na wprawienie, standard, zreszta kazdy kto ma głowę na karku i rozum w głowie to potrafi przeliczyć i wyciągnąć wnioski czy byłby sens tam jechać za taką stawkę godzinową teraz zresztą takowe nie istnieją
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-01-27 22:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poważnie macie już odpowiedzi??bo ja do nich wysyłałem na początku stycznia i nic(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stalin - 2014-01-27 22:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Formulaż trzeba wypełnić na stronie,ja ze znajomym jade ,odpisali
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-01-28 00:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
formularz też wysyłałem
zdjecie uzytkownika
alicja-303 - 2014-01-28 09:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-01-27 22:05:47]:
Zosiu istnieja takowe stawki,troszeczke koloryzujesz,nawet na hali mozna pracowac za nizsza bo nie wyrabiasz normy chociaz bardzo sie starasz poprostu sie nie da szparag do kitu wiec i norma tez(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-01-28 09:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja-303 - 2014-01-28 09:18:02]:
Oczywiscie, ze masz racje mowiąc, że każdy jest indywidualny i ma inne możliwości ale niema co ludzi zniechęcać bo każdy kto chce pracować powinien sprobowac bo jak wczesniej pisalam zawsze można wrócić jak ktos sie przeliczy i to bez zadnych problemow i konsekwencji. A co do zarobków na hali, bylam na Szariku ostatniego roku na taśmie i to od połowy do końca sezonu i najniższa dniówka jaką miałam było 68 € i to tylko dlatego, ze taśma nawalała, hala to nie pole tam pogoda na zarobki wpływu niema i to w tym wszystkim jest najlepsze
zdjecie uzytkownika
alicja-303 - 2014-01-28 14:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-01-28 09:42:46]:
No tak wiadomo Szarik, haha,u nas tez byly zarobki w miare dobre jednak nie takie jakie wymienilas ,chociaz na glowe nie pada to i tak jestesmy uzaleznieni od zbiorow.Jesli szparag jest kiepski to sortuje sie gorzej i dluzej ,a jedyneczki same poprostu wpadaja do kisty-duzo by pisac-prawda?Zgadzam sie z Toba ,ze kazdy powinien sprobowac pracy i ocenic czy jest ok,tutaj rozne wypowiedzi mozna przeczytac ,lepsze,i te mniej pochlebne -zalezy kto je pisze.
zdjecie uzytkownika
1313 - 2014-01-28 15:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poldus67 - 2014-01-25 17:49:38]:
kurcze tak czytam te wypowiedzi i mam mieszane uczucia może ktoś mógłby napisać coś o borówce bo właśnie na nią się wybieram
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-01-28 18:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli jest pogoda to oczywiste jest ze na polu mozna swietnie zarobic ale nie mysl sobie ze jak na polu szparagi nie ma to ze i na hali niema co robic bo hala ma to do siebie, ze ma chłodnie pełną zapasów ktore wyciągają właśnie wtedy gdy dojdzie do takiej sytuaji, ze niema pogody albo szparaga w polu, wszystko jest z głową przemyślane, to nie Polska
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-28 22:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pozwolilem sobie skopiować wpis jednej pracowniczki hali z innego forum i mimo ze jest z 2012 roku,a wiec dzieli go zaledwie jeden zeszloroczny sezon moze naswietli nowym jak wyglada praca na hali,oczywiscie kazdy sam sobie przeanalizuje czy warto tam jechac do pracy jak ktos ma obawy


2012-06-30
Ja byłam w tym roku na szparadze a dokładnie na hali na maszynach grupy nazywane są
wiązarkami taka grupa liczy sobie 15 osób 13 kobiet i 2 facetów którzy są naprawdę potrzebni bo
w ciągu dnia trzeba się naprawdę dużo nadźwigać jezeli w ciągu dnia mamy do spakowania na
sklepy 30 palet po 100 kartonów to daje nam wage 15 ton spakowanej i zwiazanej szparagi
w wizaki 500 g + to co przyjedzie pod taśme jakieś 30-40 ton które trzeba wyłożyć na maszynę
tzw."Fortepian"szparagę zawszę trzeba sortować odrzucać to co każe grupowa czyli rosty
czasami fiolety jezeli idzie biała na taśmę gdy szpara jest brzydka i stara to odrzuca sie zgniłą
krzywe połamane tzw "Bruk" a także cieniutką szparagę tak wiec jest tego naprawdę sporo i to co
przesortujemy odrzucimy jest zabierane w pojemnikach OKT 10 kg ( które sami ważymy i
sortujemy) na chłodnie a my za sort nie mamy płacone ani gorsza w ciągu dnia trochę sie tych
pojemników uzbiera mamy płacone tylko za to co jest spakowane w kartony. 2 osoby stoją na
atlancie (maszyna która foliuje szparagę)odbiera spakowane wiązki i układa w kartony zwykle
po 10 szt lub 12 musi zwracać uwagę czy jest szparaga szczelnie zafoliowana gdy jest źle to się
odrzuca i ponownie daję do zafoliowania i tak robimy podobnie w przybadku gdy jest za mała waga
lub za duża gdy brakuje etykietki lub robi się cała robotę odnowa gdy grupowa się pomyli przy
zamówieniu a zdarzało się to często - maszyny czesto się psuja szparaga się łamie wiec tych
wiązek nie dobrych jest cały stół trzeba się szybko uwijać bo cała grupa robi na akord tylko
mechanik od maszyny ma godzinówkę i zależy na kogo się trafi czasami jest ktos kumaty kto
się stara ale są tez ofermy nieporadne ktore nie umią rozwiązać problemu z maszyną i wtedy
wszyscy stoją o kasy niema nie było dnia żeby maszyna się nie psuła a to jest poważny problem
którym tam się kierownictwo nie przejmuje a potem mówią ze mamy mały akord ale jak go
wyrobić jak maszyny stoją . Ważne też jest aby grupa była zgrana bo jezeli tak nie jest to ciezko
wyrobić dobrą dniówkę a co do ludzi to szkoda pisać kwitnie tam donosicielstwo obywatelstwo
płacze krzyki!. Jeżeli robi się na godzinówkę co jest rzadkością to mamy 4.25 euro niedość ze
marnie to jeszcze jest to bardzo rzadko!. Do warunków mieszkalnych można napisać ze były
dobre obiady oceniam na dostateczny organizację mierny jezeli chodzi o moment przyjazdu i
rejestracji i moment odjazdu rozliczanie oceniam na niedostateczny totalna olewka stoi sie pod
drzwiami w grupie kilkudziesięciu osób i czekasz kilka godzin nim cię zarejestrują i rozlicza dla
nich jesteśmy tylko numerkami;(.
Co do moich zarobków po obliczeniu wszystkich godzin w 7 tygodni nasza grupa pracowała
610 godzin co daje średnio za godzinę 2,73 euro śmieszna kwota a dodam ze nasza grupa
była najlepszą wiec krótko ja tam już nie pojadę na zarobek!!!!
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-01-28 23:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktos na folie w lutym?
zdjecie uzytkownika
lud - 2014-01-29 07:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIE PŁASZCZYC AIE PRZED NIEMCEM WASI DZIADKOWIE PRZEWRACAJA SIE W GROBACH ZA MARNE 800-1000 EURO JEBAC PO 12-16 GODZIN BUAHAHAHA.GDZIE WASZA GODNOSC??????.POTEM SIE DZIWIA JAK NAZYWAJA NAS EUROPEJSKIMI MEKSYKAMI
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-01-29 09:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lud - 2014-01-29 07:11:19]:
A gdzie u nas w kraju jest praca i za ile ???????? wolę jechać i zarobić niż
dziadować w mopsie,mądrzyć się można jak się ma znajomości albo zamożnych rodziców i o nic nie trzeba się martwić , jak się same rachunki opłacają zawsze jest pełna lodówka i jeszcze można się rozerwać . W innym przypadku trzeba się wziąć do roboty nawet po 16 godzin
zdjecie uzytkownika
Bob - 2014-01-29 10:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,napiszę krótko, firma jest OK, można zarobić, Stop.
Obiady: rewelacja - Stop.
Warunki mieszkaniowe: pokoje 4 osobowe, 6 osobowe Stop
Picie alkoholu: duże: Stop
Dyscyplina względem :pijaków" super Stop
Wywóz ludzi pijanych i awanturujących się na dworzec PKP Stop
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-01-29 11:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bob - 2014-01-29 10:20:47]:
Otóż to :-)
zdjecie uzytkownika
efrthy - 2014-01-29 12:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mario - 2014-01-28 23:03:28]:
ja jade a dostales juz papiery?
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-01-29 14:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na:
ja jade a dostales juz papiery?
dostalem papiery, skad jestes?
zdjecie uzytkownika
ffcc - 2014-01-29 15:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jak pojade teraz na folie to moge pozniej zostac na szparagch?
zdjecie uzytkownika
patka - 2014-01-29 15:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej a kiedy się wyjeżdża na folię ? Kiedy można wysłać dane ? Niech mi ktoś powie :) pod koniec roku też można jechać ?
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-01-29 16:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozesz pracowac od 8 do 10 tygodni, jesli jedziesz na folie teraz to zjazd masz pod koniec kwietnia gdzie dobiero sezon sie zaczyna... ma ktos termin 10.02?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-01-29 19:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ffcc - 2014-01-29 15:43:35]:
Ty decydujesz ile zostajesz, umowę masz niby na 6 tygodni ale to tylko fikcja. Pracujesz ile tylko Ci sie podoba i na ile starczy Ci sił nawet i kilka miesięcy ale również możesz wrócić po kilku dniach i nie ma z tym najmniejszego prolemu
zdjecie uzytkownika
gybon - 2014-01-29 21:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej sie mylisz pisząc ze pracujesz ile chcesz.W niemczech i nie tylko jest takie prawo ze 2 miesiące bodajże jako pracownik sezonowy.Potem musieli by cie ubezpieczyć tak prawdziwie.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-01-29 21:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytania co do kwesti formalnych . Jak jestem zarejestrowany jako bezrobotny to muszę zanieść do urzędu tę umowę, którą mi przysłali i wyrestrować się chociaż jeszcze nie pracuję? Czy wyrejestrują mnie dopiero jak zacznę pracę? Kiedy mam im zanieść umowę ? Czy po zakończeniu pracy wydają jakieś świaectwo pracy? Co z podatkami? Przysyłają potem jakieś dokumenty do rozliczenia PIT czy będę musiał się rozliczyć w Niemczech ?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-01-29 22:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostałem własnie papiery na wyjazd 10.02.2014
Ktoś się jeszcze wybiera, i ma informacje na co dokladnie jedziemy? Wg mojej informatorki to praca dla samych facetow bo podobno ciezka na polach...? macie tez takie info?
Praca podobno za 5Euro za godzine, i to jest na czysto po odliczeniu pokoju i obiadu? To prawda? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-01-29 22:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy warto najpierw wysłać list ze zgłoszeniem czy zadzwonić? Czytałem tutaj, że warto zrobić to i to. A ja chce jechać na 100% I co ma być w tym liście oprócz danych?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-01-29 22:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam termin 10.02 praca przy drutach do tuneli i folii. Skad jestes Kamil?
zdjecie uzytkownika
emilo - 2014-01-29 22:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: nie ma tam problemu z kiblami i prysznicami? To znaczy sytuacja: chcę wejść do kibla a tu zajęte. Jest więcej niż jeden? I czy Polacy tam nie dokuczają, nie kradną?
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-01-29 23:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-01-30 12:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2014-01-29 21:10:00]:
Dla swojego dobra z urzedu sie nie wyrejstrowywuj bo ta umowa z niemiec to taka bajka, nigdzie nie bedziesz wciągany, ze tam pracujesz, i nie bedziesz absolutnie z tego rozliczany
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-01-30 15:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktoś na folie? ile mozna zarobić? jedzie ktoś z małopolski? prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
njnm - 2014-01-30 16:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos z wilekopolskinaq folie?
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-01-30 16:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktos do Sharringhausen na 10.02 autostrada A4? ja okolice Wroc-Legnica
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Zdzichu - 2014-01-30 17:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
mam termin na folię do Motzow 25.02.2014 jestem z okolic Głogowa (dolnośląskie). Jadę samochodem, mogę zabrać 4 osoby. Kontakt tel. (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
poldus67 - 2014-01-30 17:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1313 - 2014-01-28 15:01:45]:
Ja zbierałem w Polsce ok.50kg dziennie tam dostaniesz za to 45euro.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert