Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
kluzik - 2014-02-17 18:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2014-02-17 18:27:58]:
ale jaki nr ????ja mam bezpośredni do tej polskiej księgowej ( nie z ich str.!!!on nie działa !!! (jakiej Ulotce ???;p)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-02-17 19:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To podaj mi do polskiej ksiegowej bo trzeba mi wlasnie skontaktowac z kims z tej firmy a na ulotce co wysylaja do domu z tymi papierami jest numer i na niego dzwonilam ale nie dziala mi cos. A wiesz moze gdzie podbic te formularze o podwojnym gospodarstwie domowym bo ja jestem zameldowana gdzie indziej i gdzie indziej mieszkam na tymczasowo i niby to nie problem ale te miejscowosci dzieli 700km
zdjecie uzytkownika
kluzik - 2014-02-17 19:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2014-02-17 19:09:31]:
Nie udostępniam nr. na forach !!jedynie na maila mogę Ci go podać !!! lub GG, A co 2 kwesti to nie będę Ci mieszał ,ponieważ nie mam Zielonego pojęcia ;p mi to siora wszystko załatwiała !
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2014-02-17 19:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej j tez wybieram sie na szparagi z mezem jest ktos z woj mazowieckiego czy tam opłaca sie jechac do tej firmy kyos pracuje tam kilka kat my mamy termin na 14.04 ta pani dzwoniła do nas ze nmożemy nie być razem w pokoju z mężem
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-02-17 23:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niech ktos napisze ile mozna tak mniej wiecej zarobic na tych szparagach
zdjecie uzytkownika
.,l., - 2014-02-18 10:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2014-02-17 23:36:52]:
od 20 do 100 euro dziennie ile wytniesz tyle zarobisz pojedziesz to zobaczycz jaka jest roznica wsrod ludzi A jak chodzi o hale to jest akord grupowy wiec tam stawki sa bardziej stabilne
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-02-18 12:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, mam pytanie , jesli w dniu dzisiejszym wysłałam formularz zgłoszeniowy to jak dłudgo trzeba czekać na odpowiedź.?
zdjecie uzytkownika
konrad - 2014-02-18 12:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kluzik - 2014-02-17 18:34:28]:
Witam! Mógłbyś podać mi jakiś aktualny nr do nich? Bo ja nie mogę się dodzwonić pod tez z tego listu, moje GG 8607968. Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
/./. - 2014-02-18 12:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konrad - 2014-02-18 12:36:08]:
tam jest ciezko sie dodzwonic
zdjecie uzytkownika
schockwave91 - 2014-02-18 13:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakim czasie od otrzymania proponowanego terminu wyjazdu otrzymuje sie umowe???
odesłałem papiery i czekam co dalej
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-02-18 15:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie chodziło mi o zarobki na hali. Ile moze zarobic taka poczatkujaca osoba?
zdjecie uzytkownika
gabson12 - 2014-02-18 15:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam papiery z proponowanym terminem na 13.04 ale najwcześniej bym mogła 1.07, wybiera się ktoś wtedy? a jak z zarobkami? na hali?
zdjecie uzytkownika
wigner - 2014-02-18 15:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzwoniłem i mam termin na koniec lutego ale żadnych papierów mi nie przysłali do wypełnienia.Tylko z tymi księgowymi rozmawiałem i mówili żebym przyjechał pod koniec lutego,ktoś tez tak ma?Ja jade pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-18 16:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2014-02-18 15:21:45]:
Na hali to jest akord grupowy i zależy to od całej grupy jak się na tym wyjdzie.Kobiety co jadą na szparagi trafiają na halę,a jak wygląda praca na hali masz opisane na poprzedniej stronie.Chyba że coś się zmieniło od tamtego roku
zdjecie uzytkownika
Syla - 2014-02-18 16:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja piernicze tam jechać,stawki nie podali,dodzwonić się też tam nie idzie jak ludzie piszą,co to za firma???Podstawowa sprawa to stawka za jaką ma się pracować i koszta pobytu,wszystko ściśle tajne.Zostaję przy tej pracy jaką mam,z tego co wywnioskowałam to mam tam luksusy,nie szukam czegoš gorszego!
zdjecie uzytkownika
biegacz - 2014-02-18 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zeszłym roku na ręcznym wózku płaci od 38 cent
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-02-18 17:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracował w tej firmie ktoś z kuj-pom.?
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-02-18 17:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hugo - 2014-02-17 16:23:32]:
witam ja również zastanawiam się nad wyjazdem przyszło mi zaproszenie na 12,05,2014 jestem Tarnowa jeśli ktoś się tam wybiera proszę o kontakt
Krystian31621@interia.pl
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-02-18 17:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pati - 2014-02-18 17:24:03]:
Tak ja pracowalam i nadal bede tam pracowala praca owszem ciezka,jednak mozna zarobic i to wcale nie male pieniadze,wiadomo pierwszy raz zawsze jest wielka niewiadoma jednak trzeba przetrwac dany etap aby moc cos powiedziec,ja moge.
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-02-18 17:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za szybki odzew , mam już doświadczenie jeśli chodzi o wyjazdy do pracy , jeśli mogę zapytać z jakich okolic jesteś ..? ja okolice Lipna
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-02-18 17:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej mam problem . Bo jestem ubezpieczona w krus i właśnie tam nie dali mi pieczątki na tej umowie ale dostałam zaświadczenie z pieczątką . I jak myślicie dostanę się tam ? Czy mam szukać czegoś innego .
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-02-18 17:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja - 2014-02-18 17:37:16]:
o tej firmie dowidziałam się zaledwie kilka dni temu i jestem ciekawa jak tam jest , ja jestem z okolic lipna a Ty Alicjo.? No i kiedy wyjeżdżasz.?
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-02-18 18:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tej firmie dowidziałam się zaledwie kilka dni temu i jestem ciekawa jak tam jest , ja jestem z okolic lipna a Ty Alicjo.? No i kiedy wyjeżdżasz.?
zdjecie uzytkownika
kujawso pomorskie - 2014-02-18 20:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy ktoś mi powie czy przyślą mi jakieś drugie pismo po wypełnieniu tego pierwszego bo jestem już głupi jedni piszą tak a drudzy tak Proszę o szczerą odp.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-02-18 20:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaniesz jedno pismo, drugie na miejscu do wypełnienia
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-02-18 20:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z kuj-pom wybiera się najbliższym czasie w to miejsce , proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-02-18 21:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2014-02-18 15:21:45]:
Nie przerażaj się opinią zz poprzedniej strony o pracy na hali, jeżdrzę tam od lat i powiem Ci jedno, praca na hali jest jedną z najlepszych opcji, ponieważ nie jest zależna od pogody, tam się tyra to fakt ale jak jedziesz zeby zarobic to nie wahaj się i nie stresuj, jedz i przekonaj się bo naprawdę warto. Gdyby dniówki wychodzily takie marne jak niektórzy piszą zeby zniechęcic jadących tam NOWYCH to pomysl sobie czy waliłyby tam takie tłumy gdyby było aż tak kiepsko? Nikt tam na siłe nie trzyma, jak się komus nie podoba to w kazdej chwili mozna wrocic, firma porządna, wypłacalna. Powodzonka Ci zycze.
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-02-18 21:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2014-02-18 17:53:27]:
Powiem Ci tak, najlepiej zaznacz punkt 6 ze jestes gospodynią domową i sołtys niech podbije i po co to kąplikowac sobie życie szczególnie, że urzedy tego zycia nam nie ułatwiają więc po co im się kłaniac i prosic. To jest najprostrze rozwiązanie
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-02-18 23:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO Z WLKP NA 07.04????
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-02-18 23:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2014-02-18 20:12:23]:
Myslalam ze jeszcze wysylaja jakas umowe
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-19 09:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam tam sa bardzo stare pola przeszczegam tam jechac nawietrzycie sie foli a kopce prawie ze puste i 15 euro dnioweczka tylko km nabijecie
zdjecie uzytkownika
mega - 2014-02-19 09:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a ktos moze jedzie do Salem na zbiory szparagi?dostałem z tamtad papiery
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-02-19 10:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos moze czy zmazanie korektorem bledu na kwestionariuszu i wpisanie poprawnie informacji o kodzie pocztowym stanowi ten kwestionariusz niewaznym?
zdjecie uzytkownika
mariola - 2014-02-19 10:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM mam pytanie pierwsze zaproszenie dostałam na 31.o3, odesłałam już papiery kiedy przyślą mi umowę i czy w ogóle przyślą czy teraz będą się tylko kontaktować telefonicznie
zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-02-19 10:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kujawso pomorskie - 2014-02-18 20:06:20]:
Dostaniesz drugie pismo, to jest umowa ale ona jest dla Ciebie nie bierzesz jej ze sobą jadac do pracy poniewaz w biurze podpiszesz to samo. W umowie bedzie pisalo jaka stawka bedzie obowiązywala np. Za wyzywienie itp.
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-02-19 10:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dominika - 2014-02-18 21:43:53]:
tak też zrobiłam :) dzięki .
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-02-19 12:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Domi - 2014-02-19 10:55:44]:
a kiedy można spodziewać sie tej umowy?orientuje sie po jaki czasie wysyłają?i jeszcze jedno jest szansa że dostaną sie tam wszyscy którym przyszły wstępne terminy?czy mogą zrobić tak że wszystkim nie wyślą?
zdjecie uzytkownika
kujawsko pomorskie - 2014-02-19 12:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pati - 2014-02-18 17:24:03]:
Tak byłam tam i chwalę sobie
zdjecie uzytkownika
okolice kujwasko-pomorskiego - 2014-02-19 12:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pati - 2014-02-18 17:24:03]:
ja z okolic pracowałem tam u thiermana
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-02-19 14:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie, masz umowe z nimi ale to "smieciowa" jestes tylko ubezpieczony
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-02-19 15:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze ma termin na 22 luty na folie i czy cos o tym wyjezdzie wiadomo
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2014-02-19 16:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem z kujawsko-pomorskiego,dostalam papiery z terminem 31.03 i nie mogę odesłać tych papierów bo Urząd Miasta nie chce mi ich podbić. Co mam zrobić? Skąd wziąść te pieczątki? proszę o podpowiedż
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-02-19 17:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ide do notariusza i jesli chodzi o podwojne gospodarstwo on mi to podbije
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-02-19 17:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2014-02-19 14:04:25]:
A z pieniedzy zarobionych tam trzeba sie rozliczac w polsce w skarbowce na podstawie tej umowy czy nie
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2014-02-19 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwona - 2014-02-19 17:04:46]:
ale to jest płatne?
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-02-19 17:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tylko nie wiem czy jedna kwota dla wszystkich kancelarii czy kazda kancelaria nalicza swoje oplaty u mnie to ok 23zl
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-02-19 17:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2014-02-19 16:40:28]:
witam ,mogę Cię zapytac jak długo czekałaś na papiery , po jakim czasie oczekiwania otrzymałaś dokumenty..? Jestem z kuj-pom
zdjecie uzytkownika
ramona - 2014-02-19 18:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam u Thirmanna w tamtym roku pierwszy raz i byłam bardzo zadowolona. czekam teraz na papiery. lubelskie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
zaglebie - 2014-02-19 19:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z chlopakiem dostalismy terminy rozne do roznych gospodarstw:/ wiem ze z nim pracowac nie bede ale chcielismy razem jechac by czuc sie pewniej. mial ktos z was podobna sytuacje? jesli tak to napiszcie bo nie wiem czy jest sens dzwonic do biura i prosic o ten sam termin w to samo miejsce... z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
kujawsko pomorskie - 2014-02-19 19:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2014-02-19 16:40:28]:
Jeżeli mieszkasz na wsi idż do sołtysa on podbije ja tak robię od kilku lat W zeszłym roku byłam w gminie i też nie stwarzali problemów i podbili i jeszcze jedno bez żadnej opłaty

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert