Heinrich Thiermann

Uchte

Opinie o Heinrich Thiermann

pati 2014-02-18 18:00:45
o tej firmie dowidziałam się zaledwie kilka dni temu i jestem ciekawa jak tam jest , ja jestem z okolic lipna a Ty Alicjo.? No i kiedy wyjeżdżasz.?
0
kujawso pomorskie 2014-02-18 20:06:20
Hej czy ktoś mi powie czy przyślą mi jakieś drugie pismo po wypełnieniu tego pierwszego bo jestem już głupi jedni piszą tak a drudzy tak Proszę o szczerą odp.
0
piotr 2014-02-18 20:12:23
dostaniesz jedno pismo, drugie na miejscu do wypełnienia
0
pati 2014-02-18 20:23:48
czy ktoś z kuj-pom wybiera się najbliższym czasie w to miejsce , proszę o kontakt
0
zosia 2014-02-18 21:35:44
Nie przerażaj się opinią zz poprzedniej strony o pracy na hali, jeżdrzę tam od lat i powiem Ci jedno, praca na hali jest jedną z najlepszych opcji, ponieważ nie jest zależna od pogody, tam się tyra to fakt ale jak jedziesz zeby zarobic to nie wahaj się i nie stresuj, jedz i przekonaj się bo naprawdę warto. Gdyby dniówki wychodzily takie marne jak niektórzy piszą zeby zniechęcic jadących tam NOWYCH to pomysl sobie czy waliłyby tam takie tłumy gdyby było aż tak kiepsko? Nikt tam na siłe nie trzyma, jak się komus nie podoba to w kazdej chwili mozna wrocic, firma porządna, wypłacalna. Powodzonka Ci zycze.
0
dominika 2014-02-18 21:43:53
Powiem Ci tak, najlepiej zaznacz punkt 6 ze jestes gospodynią domową i sołtys niech podbije i po co to kąplikowac sobie życie szczególnie, że urzedy tego zycia nam nie ułatwiają więc po co im się kłaniac i prosic. To jest najprostrze rozwiązanie
0
wojtek 2014-02-18 23:20:57
KTO Z WLKP NA 07.04????
0
nela 2014-02-18 23:30:25
Myslalam ze jeszcze wysylaja jakas umowe
0
były pracownik 2014-02-19 09:05:42
witam tam sa bardzo stare pola przeszczegam tam jechac nawietrzycie sie foli a kopce prawie ze puste i 15 euro dnioweczka tylko km nabijecie
0
mega 2014-02-19 09:49:11
witam a ktos moze jedzie do Salem na zbiory szparagi?dostałem z tamtad papiery
0
ania 2014-02-19 10:49:48
Wie ktos moze czy zmazanie korektorem bledu na kwestionariuszu i wpisanie poprawnie informacji o kodzie pocztowym stanowi ten kwestionariusz niewaznym?
0
mariola 2014-02-19 10:51:50
WITAM mam pytanie pierwsze zaproszenie dostałam na 31.o3, odesłałam już papiery kiedy przyślą mi umowę i czy w ogóle przyślą czy teraz będą się tylko kontaktować telefonicznie
0
Domi 2014-02-19 10:55:44
Dostaniesz drugie pismo, to jest umowa ale ona jest dla Ciebie nie bierzesz jej ze sobą jadac do pracy poniewaz w biurze podpiszesz to samo. W umowie bedzie pisalo jaka stawka bedzie obowiązywala np. Za wyzywienie itp.
0
beata 2014-02-19 10:57:12
tak też zrobiłam :) dzięki .
0
wojtek 2014-02-19 12:04:19
a kiedy można spodziewać sie tej umowy?orientuje sie po jaki czasie wysyłają?i jeszcze jedno jest szansa że dostaną sie tam wszyscy którym przyszły wstępne terminy?czy mogą zrobić tak że wszystkim nie wyślą?
0
kujawsko pomorskie 2014-02-19 12:21:10
Tak byłam tam i chwalę sobie
0
okolice kujwasko-pomorskiego 2014-02-19 12:30:40
ja z okolic pracowałem tam u thiermana
0
haha 2014-02-19 14:04:25
nie, masz umowe z nimi ale to "smieciowa" jestes tylko ubezpieczony
1
alex 2014-02-19 15:00:24
czy ktos moze ma termin na 22 luty na folie i czy cos o tym wyjezdzie wiadomo
0
Wiola 2014-02-19 16:40:28
jestem z kujawsko-pomorskiego,dostalam papiery z terminem 31.03 i nie mogę odesłać tych papierów bo Urząd Miasta nie chce mi ich podbić. Co mam zrobić? Skąd wziąść te pieczątki? proszę o podpowiedż
0
iwona 2014-02-19 17:04:46
Ja ide do notariusza i jesli chodzi o podwojne gospodarstwo on mi to podbije
0
Asia 2014-02-19 17:09:46
A z pieniedzy zarobionych tam trzeba sie rozliczac w polsce w skarbowce na podstawie tej umowy czy nie
0
Wiola 2014-02-19 17:24:25
ale to jest płatne?
0
iwona 2014-02-19 17:47:45
jest tylko nie wiem czy jedna kwota dla wszystkich kancelarii czy kazda kancelaria nalicza swoje oplaty u mnie to ok 23zl
0
pati 2014-02-19 17:55:05
witam ,mogę Cię zapytac jak długo czekałaś na papiery , po jakim czasie oczekiwania otrzymałaś dokumenty..? Jestem z kuj-pom
0
ramona 2014-02-19 18:45:57
byłam u Thirmanna w tamtym roku pierwszy raz i byłam bardzo zadowolona. czekam teraz na papiery. lubelskie
0
zaglebie 2014-02-19 19:13:40
z chlopakiem dostalismy terminy rozne do roznych gospodarstw:/ wiem ze z nim pracowac nie bede ale chcielismy razem jechac by czuc sie pewniej. mial ktos z was podobna sytuacje? jesli tak to napiszcie bo nie wiem czy jest sens dzwonic do biura i prosic o ten sam termin w to samo miejsce... z gory dzieki
0
kujawsko pomorskie 2014-02-19 19:13:40
Jeżeli mieszkasz na wsi idż do sołtysa on podbije ja tak robię od kilku lat W zeszłym roku byłam w gminie i też nie stwarzali problemów i podbili i jeszcze jedno bez żadnej opłaty
0
beti 2014-02-19 20:48:39
witam termin mam ten sam jestem z okolic mogilna
0
Domi 2014-02-19 21:18:47
A w tym roku. A co się wybierasz?
0
gonia38 2014-02-20 11:00:50
Ja też mam termin na 14 jestem z okolic Piły.
0
Piotr 2014-02-20 12:01:30
Czy możliwa jest zmiana terminu wyjazdu do pracy na wcześniejszy , czy będą z tym problemy? Z góry dziękuję za odpowiedz.
0
Kasi;) 2014-02-20 12:49:08
Witam ja w tamtym roku bylam pierwszy raz u thiermanna pracowalam na hali i wspominam bardzo dobrze a zarobki byly adekwatne do pracy. A czy ktos ma termin na 15maja b.r
1
wojtek 2014-02-20 12:52:40
a kiedy można spodziewać sie tej umowy?orientuje sie po jaki czasie wysyłają?i jeszcze jedno jest szansa że dostaną sie tam wszyscy którym przyszły wstępne terminy?czy mogą zrobić tak że wszystkim nie wyślą?
0
Wiola 2014-02-20 13:25:01
Zgłoszenie do pracy wysłałam w połowie listopada a papiery z terminem wyjazdu dostałam 11-tego lutego,czyli po trzech miesiącach
0
beti 2014-02-20 15:55:30
ja jadę pierwszy raz i chyba na halę bo wytyczne o hali dostałam
0
poldus67 2014-02-20 15:58:20
nie ma czasu na palenie-ja pracuje z petem w gębie!
0
marek 2014-02-20 16:04:51
kto ma termin na 31 03 ja z kujawsko pomorskiego marek
0
jk 2014-02-20 16:11:22
Prawie miesiąc temu wysłałem im podanie przez stronę i napisałem ze chce na lipiec.Zaczynam się niepokoić bo jeszcze nie mam żadnych papierów.Ktoś już dostał termin na lipiec czyli borówkę ?
0
kapeć 2014-02-20 18:37:30
przecież oni i tak wszystkich nie mogą zatrudnic ludzie pomyślcie troche tam w sezonie jest potrzebnych z 1500 osób a jak zglosi sie dajmy na to 5 tysiecy albo wiecej to gdzie oni was przyjmą ?hehe wyslą zaproszenie do tych powiedzmy 2tysiecy zeby miec jakieś zabiezpieczenie.NIE BADZCIE NAIWNI BO POLOWA NIE POJEDZIE
0
gonia 2014-02-20 21:45:00
hej ja mam termin na 14 kwietnia ,czy ktoś jest z zachodniopomorskiego z takim terminem..
0
marek 2014-02-21 09:06:19
ja wam powiem jak oni robia co niektory dostanie telefon gdzies tak 5,10 maj jak juz bedzie po najlepszym wysypie tak jak ja w tamtym roku pozniej pytali mnie sie dlaczego nie przyjechałes 2 tygodnie szybciej tylko na ochłapy
0
Wioletta 2014-02-21 14:58:45
Powiedzcie mi jak to jest z tym podbiciem punktu 6...wiem,że na wsi nie ma z tym problemu i podbija sołtys...ja mieszkam w mieście i gmina mi tego nie chce podbić...byłam też u dwóch notariuszy i właściwie obaj mi powiedzieli to samo,że nie mogą mi tego podbić bez podstaw,że jestem gospodynią domową...jedynie co mogą zrobić,to na osobnym oświadczeniu muszę napisać,że jestem gospodynią domową i wtedy oni mi to oświadczenie podbiją...czy mogę tak zrobić bez pieczątki na dokumencie,a z osobnym podbitym oświadczeniem wysłać im te papiery...przyjmą mi takie coś???...ktoś z was tak też zrobił???
0
ala 2014-02-21 15:22:35
OCZYWISCIE MOZESZ TAK ZROBIC TO TAK NAPRAWDE NIE MA ZNACZENIA BYLE PIECZATKA BYLA TAK WIEC NIE MARTW SIE I PODBIJAJ GDZIE SIE DA
0
hgdrtdt 2014-02-21 15:26:20
ile wynosza zarobki w tej firmie??
1
zaglebie 2014-02-21 15:46:54
ja tez jestem z iasta i bylam w urzedzie miasta. pani tez mi pow ze mi nie podbije tak poprostu tylko za oplata (ok 17 zl u mnie) dostalam zaswiadczenie czy wyciag z urzedu ze jestem na stale zameldowana pod danym adresem(no bo w zoltym formularzu pisza o zameldowaniu) i na tej kartce z urzedu jest pieczatka prezydenta miasta i pracownika urzedu i mysle ze to musi wystarczyc. druga sprawa to powinni jakos to sprawniej dołączyc do dokumentow bo co miasto co urzead to wieksze problemy.a i tak nie mam 100% pewnosci ze to napewno o to chodzilo.
0
ola 2014-02-21 16:02:44
Zgadzam się tu z opiniami innych byłam w zeszłym roku tam pierwszy raz pracowałam na hali i byłam bardzo zadowolona pełna kultura mili ludzie z zarobków też byam zadowolona jak komuś byle co przeszkadza to zawsze będzie biadolił że ciężko i mało zarobił warunki socjalne też do najgorszych nie należą jeśli przyślą mi papiery w tym roku to też pojadę iwcale się nie będę zastanawiać.
0
Wioletta 2014-02-21 16:03:36
Mi w gminie babka podbiła ten pojedynczy papier o zameldowaniu...chociaż i tak pieczątka jest w połowie,a nie na końcu tam gdzie jest miejsce na pieczątkę i dopisała też,że potwierdza moje zameldowanie...z ciężkim bólem,ale mam te podbicie chociaż też nie wiem,czy tak może być w połowie świstka...ale chodzi mi o ten podwójny papier,gdzie ma być podbicie punktu 6 o gospodyni domowej...bo tu mam problem...notariusz może mi podbić,ale tylko osobne oświadczenie przeze mnie napisane,że jestem gospodynią domową,a nie na dokumencie i nie wiem,czy takie coś może być...bo po co mi płacić u notariusza,jak może tego wogóle nie wezmą pod uwagę
0
zaglebie 2014-02-21 17:58:11
no rozumiem:) Tobie chociaz babeczka podbila osobna kartke a mnie nawet tego nie chciala...jak czytam opinie to pisza ze wystarczy by byla pieczatka z urzedu lub od soltysa a w jakiej formie czy na kartce czy nie to nie robi roznicy. w ogole dziwne zeby za to placic. moze sprobuj jak ja poprostu w urzedzie miasta wyciagnac zaswiadczenie o zameldowaniu i wtedy bd miesz pieczatke-im chyba chodzi o pieczatke a w jakiej formie ona widnieje w dokumentach to chyba nie ma znaczenia. w pn wysylam dokumenty pod znakiem zapytania :(
0
Wioletta 2014-02-21 18:29:17
Nie wiem,czy mnie dobrze zrozumiałaś...potrzebne są dwie pieczątki na dwóch dokumentach...pierwsza to na pojedynczym papierze o potwierdzeniu zameldowania,to tą mam(może nie w tej rubryce,co oczekują no ale mam),a druga na tym podwójnym papierze,że jest się gospodynią domową...to są dwie osobne sprawy,a ani urząd, ani notariusz nie chce mi tego podbić bezpośrednio na dokumencie...myślałam,że może ktoś wie i odpowie mi z tych co już tam byli u Thiermana i też wysyłali im w poprzednich latach tylko oświadczenie potwierdzone przez notariusza bez podbicia dokumentu i im to przyjęli...no ale chyba spróbuję tak zrobić i jak przyjmą to przyjmą,a jak nie to trudno...dzięki zaglebie za szybki odpis:)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann