Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
Tomo29 - 2013-06-10 13:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dodzwonić się do biura w Motzow?
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-10 11:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiedzialam ze staram sie o prace i wtedy dostalam za free.
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-10 12:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslisz ze to zabawne? Najpierw potrzebujesz pomocy gdzie co zalatwic a pozniej walisz wiesniackie teksty.wystarczy znajomość przepisów. Osoby ubiegające sie o stanowisko sa zwolnione z opłaty skarbowej za wydanie zaświadczenia. I tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
RYBNIK-SLASK - 2013-07-10 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andzia - 2013-07-10 12:11:22

Myslisz ze to zabawne? Najpierw potrzebujesz pomocy gdzie co zalatwic a pozniej walisz wiesniackie teksty.wystarczy znajomość przepisów. Osoby ubiegające sie o stanowisko sa zwolnione z opłaty skarbowej za wydanie zaświadczenia. I tyle w temacie
chyba u ciebie inne przepisy, ja powiedzialem ze potrzebuje to do pracy za granica to mi powiedziala ze najpierw zaplacic 17 zl w okienku za ten dokument...
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-10 13:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo powiedziałeś ze do pracy za granica. Dlatego.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-07-10 13:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na ktorego macie termin wyjazdu?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-07-10 13:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andzia na ktorego masz termin? bo ja 1 Lipca
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-10 13:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mam na pierwszego ale jeszcze nikt nie dzwonil. W zasadzie w Polsce tez jeszcze nie rozpoczęto zbiorów Borowki.
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2013-07-10 23:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam termin na 15 i tez nikt nie dzwoni narazie. Jadę pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
Edyta26 - 2013-07-11 08:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wczoraj dzwoniłam i powiedzieli ze u nich teraz są burze i abym dowiadywała w czwartek w piątek lub najpóźniej w poniedziałek. Jak będę coś wiedzieć to na pewno napisze tutaj
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-11 12:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że każdemu coś innego mówią, jak wczoraj dzwoniłam to mnie zbyli i stwierdzili, że w tym tygodniu będzie przyjazd małej grupy na truskawkę i na halę, miałam termin na 8 lipca, i bardzo mi zależy na szybkim wyjeździe gdyż nie mogę długo u nich być, jak ktoś coś będzie wiedział to proszę o informację tu na forum :)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-07-11 18:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja dzisiaj dojechalem do thiermana do. Kirchdorf maja ściągać ludzi chcą 100 ściągnąć osób . Jest tu fajnie dostałem pokój narazie jestem ssam ale jutro mają ludzie przyjeżdżać jak macie jakieś pytania to pytajcie mam dzisiaj wolne bo dopiero jutro mnie zarejstruja. W biurze są dwie mile panie oczywiście jak tylko przyjechalem dostalem obiad spotkalem milych ludzi
zdjecie uzytkownika
pawel - 2013-07-11 19:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Michał: A nie orientujesz się czy wszyscy są już na borówce czy jescze sprzątają pola na truskawce? A u jakiego grupowego jesteś i w jakiej miejscowości?
zdjecie uzytkownika
Andzia 2 - 2013-07-11 19:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd masz tą informację, że mają 100 ludzi ściągać? i na jaki termin miałeś przyjazd?
zdjecie uzytkownika
RYBNIK-SLASK - 2013-07-12 05:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wczoraj dostalem kolejny list z wynagrodzeniem i czasem przyjazdu po niemiecku oraz druga kartka z info ze bez tele nie mam przyjezdzac...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x