Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
Tomo29 - 2013-06-10 13:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dodzwonić się do biura w Motzow?
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-10 11:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiedzialam ze staram sie o prace i wtedy dostalam za free.
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-10 12:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslisz ze to zabawne? Najpierw potrzebujesz pomocy gdzie co zalatwic a pozniej walisz wiesniackie teksty.wystarczy znajomość przepisów. Osoby ubiegające sie o stanowisko sa zwolnione z opłaty skarbowej za wydanie zaświadczenia. I tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
RYBNIK-SLASK - 2013-07-10 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andzia - 2013-07-10 12:11:22

Myslisz ze to zabawne? Najpierw potrzebujesz pomocy gdzie co zalatwic a pozniej walisz wiesniackie teksty.wystarczy znajomość przepisów. Osoby ubiegające sie o stanowisko sa zwolnione z opłaty skarbowej za wydanie zaświadczenia. I tyle w temacie
chyba u ciebie inne przepisy, ja powiedzialem ze potrzebuje to do pracy za granica to mi powiedziala ze najpierw zaplacic 17 zl w okienku za ten dokument...
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-10 13:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo powiedziałeś ze do pracy za granica. Dlatego.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-07-10 13:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na ktorego macie termin wyjazdu?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-07-10 13:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andzia na ktorego masz termin? bo ja 1 Lipca
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-10 13:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mam na pierwszego ale jeszcze nikt nie dzwonil. W zasadzie w Polsce tez jeszcze nie rozpoczęto zbiorów Borowki.
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2013-07-10 23:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam termin na 15 i tez nikt nie dzwoni narazie. Jadę pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
Edyta26 - 2013-07-11 08:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wczoraj dzwoniłam i powiedzieli ze u nich teraz są burze i abym dowiadywała w czwartek w piątek lub najpóźniej w poniedziałek. Jak będę coś wiedzieć to na pewno napisze tutaj
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-07-11 12:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że każdemu coś innego mówią, jak wczoraj dzwoniłam to mnie zbyli i stwierdzili, że w tym tygodniu będzie przyjazd małej grupy na truskawkę i na halę, miałam termin na 8 lipca, i bardzo mi zależy na szybkim wyjeździe gdyż nie mogę długo u nich być, jak ktoś coś będzie wiedział to proszę o informację tu na forum :)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-07-11 18:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja dzisiaj dojechalem do thiermana do. Kirchdorf maja ściągać ludzi chcą 100 ściągnąć osób . Jest tu fajnie dostałem pokój narazie jestem ssam ale jutro mają ludzie przyjeżdżać jak macie jakieś pytania to pytajcie mam dzisiaj wolne bo dopiero jutro mnie zarejstruja. W biurze są dwie mile panie oczywiście jak tylko przyjechalem dostalem obiad spotkalem milych ludzi
zdjecie uzytkownika
pawel - 2013-07-11 19:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Michał: A nie orientujesz się czy wszyscy są już na borówce czy jescze sprzątają pola na truskawce? A u jakiego grupowego jesteś i w jakiej miejscowości?
zdjecie uzytkownika
Andzia 2 - 2013-07-11 19:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd masz tą informację, że mają 100 ludzi ściągać? i na jaki termin miałeś przyjazd?
zdjecie uzytkownika
RYBNIK-SLASK - 2013-07-12 05:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wczoraj dostalem kolejny list z wynagrodzeniem i czasem przyjazdu po niemiecku oraz druga kartka z info ze bez tele nie mam przyjezdzac...
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-07-12 07:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pawel - 2013-07-11 19:27:39

do Michał: A nie orientujesz się czy wszyscy są już na borówce czy jescze sprzątają pola na truskawce? A u jakiego grupowego jesteś i w jakiej miejscowości?
Z tą truskawka to nie wiem ale borówkę zbierają kobiety juz od tygodnia tak mi mówil kierowca który. Wiózł mnie na domek. A dopiero dzisiaj przydziela mnie do grupowego bo o 10 jadę sie zarejestrować . T
kirchdorf a domek jest jakieś dobre z 5 kilometrów od zakladu.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-07-12 07:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andzia 2 - 2013-07-11 19:33:17

A skąd masz tą informację, że mają 100 ludzi ściągać? i na jaki termin miałeś przyjazd?
Wczoraj byłem w biurze bo przyjechałem dzień wcześniej z tymi ludźmi powiedziała mi panie biurze . Pokazała długą listę i powwiedziala ze teraz będą do ludzi dzwonić. Ja mialem termin na 17 czerwca. Ale dzwoniłem co parę dni aż w końcu sie udało i kazali mi przyjechać .
zdjecie uzytkownika
pawel - 2013-07-12 08:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak sie zarejestrujesz to napisz jak byś mógł jaki grupowy. i co będziesz zbierał. A tam masz internet?
zdjecie uzytkownika
Andzia1 - 2013-07-12 09:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie przed chwila do nich dzwonilam i pani powiedziala ze trzeba czekac bo ściągneli narazie mala grupie ludzi tylko do przejść przez pola zeby pierwsze owoce sie nie zmarnowaly, i ze narazie nie moga ściągać ludzi skoro nie sa w stanie zapewnić im pracy....
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-07-12 10:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie skoro sie do nich dzwonilo i mielismy byc w pierwszej kolejnosci to w koncu jakie pojechaly grupy dla mnie to jedna wielka sciema jestem juz dwa tygodnie po terminie i cisza .
zdjecie uzytkownika
Andzia1 - 2013-07-12 10:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magda - 2013-07-12 10:14:53

sluchajcie skoro sie do nich dzwonilo i mielismy byc w pierwszej kolejnosci to w koncu jakie pojechaly grupy dla mnie to jedna wielka sciema jestem juz dwa tygodnie po terminie i cisza .
Trzeba się liczyć z tym ze ściągają w pierwszej kolejności tych co jeżdżą od lat do nich... Trzeba czekac... Tez jestem 2 tygodnie po terminie i zalezy mi na czasie....
zdjecie uzytkownika
Andzia 2 - 2013-07-12 10:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie prawda, że ściągają tych co jeżdżą do nich od lat jeżdże do nich 5 rok jestem już po terminie a jak dzwonie to mnie ciągle zbywają, także nie do końca jest tak właśnie z moich doświadczeń chętniej ściągają nowych jadących po raz pierwszy
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-07-12 10:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie czy bylo tak ze ktos nie pojechal mimo tego zgloszenia i tej lipnej umowy poprostu nie zadzwonili !
zdjecie uzytkownika
Andzia 2 - 2013-07-12 11:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, ale wiem jedno, do mnie dzwonili w pierwszym roku kolejne 3 lata do dzwonienie do nich i proszenie się o przyjazd aż w końcu łaskawie mówili, żeby przyjechać, także ja nie wierzę w ich telefony tylko co jakiś czas dzwonie i się dopytuję
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-07-12 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przed chwila dzwonilam i znowu ta sama spiewka ze jeszcze tydzien i beda obdzwaniadz ludzi znowu podalam swoje dane i kazali czekac mowili ze jest opuznienie w zbiorach. I czeka duzo ludzi. Okarze sie za tydzien. BEZSENS!!! :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski