Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Holbern

Opinie o Holbern

Pracowałeś w firmie Holbern i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-10-02 00:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam korzystanie z usług tej agencji pośrednictwa. Jeśli każdą pracę organizują tak, jak wyjazd na kampanie buraczaną do Niemiec (Haldensleben) do firmy HaGe to jest to TRAGEDIA ! Pracownicy firmy dopiero po przyjeździe na miejsce na spotkanie z pracownikami i pracodawcą, sami dowiadują się o najważniejszych aspektach pracy jako kierowca ciężarówki !!! Podczas rozmowy telefonicznej przed wyjazdem nie było mowy o pracy w nocy, o tym, że NIEMIECKI dyspozytor w firmie nie stara się pomóc, aby każdy mógł dotrzeć na miejsce docelowe tylko podaje numer telefonu do kierowcy kombajnu, a przecież nie była wymagana znajomość języka ! Po spotkaniu w pierwszy dzień poklepali tylko każdego po ramieniu i powiedzieli, że "dacie sobie rade". Jasne, przecież każdy kto przyjechał wie, gdzie są wszystkie pola z burakami w okolicy. OGÓLNIE PORAŻKA, NIE POLECAM, chyba, że chcecie stracić czas i pieniądze. Z 15 osób które przyjechały na miejsce, 12 zjechało po pierwszym dniu pracy. Apropo umowy, podpisujesz umowę niemiecką w której nie wiesz co jest w ogóle napisane, żadnej polskiej wersji umowy a chyba tak powinno to działać, jeśli firma pośrednicząca ma w tym udział !!
zdjecie uzytkownika
Ted - 2015-10-04 15:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też miałem jechać na kampanie buraczaną ale nie chciało mi się wierzyć w zapewnienia firmy , że pracuje się po 8 godzin dziennie . Mieszkam na wsi i wiem jak wygląda odbiór buraków z pola ,tłuką się po nocach ile da .
zdjecie uzytkownika
Kierowna2 - 2015-10-07 11:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 osób odjechało po pierwszym dniu pracy - 3 osoby od razu, jeszcze przed rozpoczęciem pracy :
zdjecie uzytkownika
driverek - 2015-10-08 10:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM KIERO JAKIE SĄ WARUNKI JAKO KIEROWCA C,E? W SZCZEGULNOŚĆI INTERESUJĄ MNIE AUTOTRANSPORTERY.MOŻE KTOŚ ZNA TEN TEMAT.DZIĘKI POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
driver123 - 2015-10-08 11:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jezdze od nich raz na pol roku do roznych firm. Lubie zmiany. teraz jez pojechalem i nie narzekam.
Nie sa wstanie sprawdzic wszystkich firm. niestety nie ryzykujesz nie zarabiasz. tak to dziala.
zdjecie uzytkownika
Uhvb - 2015-10-28 15:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej nie wiem czy wiecie ale swego czasu w firmie Holbern prowadzili całkiem spora rekrutację z tego co pamiętam to były tam ogłoszenia między innymi na stanowisko montera, pracownika dociepleń budynków, konsultanta CAD, hydraulika kilku innych stanowisk zastanawiam się czy w najbliższym czasie wstawia jakieś nowe oferty
zdjecie uzytkownika
mara - 2015-11-13 15:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli jesteś pracodawcą i zlecasz firmie rekrutacje to szkoda Twojego czasu. Firma nierzetelna, nie wywiązuje się z postanowień umowy , którą sama zaproponowała, przesyła nieprawdziwe informacje na temat terminu zatrudnienia pracowników.Zarząd firmy nieprofesjonalny i niegrzeczny, prezentujący w rozmowach telefonicznych agresywny styl.Gorąco nie polecam. Na kontakcie z Holbern można tylko stracić.
zdjecie uzytkownika
meksynka - 2015-11-13 18:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to też pewnie zależy od stanowiska które zajmujesz. ja osobiście. przykładowo jak zostaniesz np. mechanikiem samochodów ciężarowych (Dublin) to na pewno możesz liczyć na szacunek bo fachowców się szanuje. i nie stracisz ale na pewno zyskasz. oczywiście musisz być profesjonalnym fachowcem, pozdrawiam optymistycznie
zdjecie uzytkownika
kwiatek - 2015-11-14 10:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyektor handlowy wyjątkowo nieprofesjonalny i niekulturalny
zdjecie uzytkownika
6543 - 2015-11-15 21:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@meksynka no to tak samo jak jest z wynagrodzeniem, zależy też od stanowiska na którym sie pracuje..
zdjecie uzytkownika
prasek - 2015-11-18 00:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [6543 - 2015-11-15 21:26:26]:
stanowiska nie są tutaj jakoś specjalnie wyszukane. Przynajmniej nie te które obecnie można uznać za wolne
zdjecie uzytkownika
kubrak - 2015-11-20 03:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie zastanawiam nad stanowiskiem Blacharza samochodowego, rzecz jasna praca w Holandii w mieście Nijmegen.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-30 16:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybieram się do pracy w firmie Forstmann po nowym roku, ale nie wiem komu wierzyć. Pojawiają się na tym forum sprzeczne opinie. Czy znajdzie się jakaś osoba, która opisze pracę u nich rzetelnie? Podajcie konkretne informacje na temat zarobków, warunków pracy i zakwaterowania. Czy rzeczywiście kierowcy bez doświadczenia mogą liczyć na szkolenie? Czy znajomość języka jest warunkiem koniecznym do podjęcia pracy? Proszę o ifo tel. 660034442 lub tutaj na forum
zdjecie uzytkownika
Broki - 2016-01-01 19:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć kolego!
Nie bardzo Ci pomogę, bo też dopiero po nowym roku zaczynam tam pracę. Jesli mozna wiedzieć to skąd wyjeżdżasz i kiedy?
zdjecie uzytkownika
prasek - 2016-01-03 19:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Broki - 2016-01-01 19:24:44]:
Cześć na forum. Od dłuższego czasu jestem bez pracy co zaczyna już mnie delikatnie mówiąc denerwować. Też wybieram się z Holbern na jedno z fizycznych stanowisk
zdjecie uzytkownika
piaskun - 2016-01-06 09:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciapek - 2015-01-04 17:31:28]:
witam czy ktos wyjechaj do niemiec jako piaskarz
Oferty Pracy odpowiedz
2016-01-04
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Holbern -  jesteśmy międzynarodową agencją doradztwa personalnego, specjalizujemy się w rekrutacji pracowników średniego i wyższego szczebla. Współpracujemy z wieloma przedsiębiorstwami na terenie całej Europy. Kandydatom zdecydowanym na podjęcia pracy za granicą oferujemy bezpieczne zatrudnienie w sprawdzonych firmach, profesjonalną obsługę oraz wsparcie polskich konsultantów. Nasze usługi są bezpłatne dla kan
zdjecie uzytkownika
totolo - 2016-01-06 12:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2016-01-06 12:14:16]:
ja tez mam jechac do Frostmanna. Prosze o opinie kogos kto tam byl
zdjecie uzytkownika
darek - 2016-01-06 14:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [totolo - 2016-01-06 12:14:16]:
jedziesz do FORSTMANN TRANSPORTE
Werte bewegen wpółnocnej wesfali??????
zdjecie uzytkownika
das - 2016-01-06 15:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, Firma ma bardzo duzo ofert pracy. Wybralem sobie Kierowca Międzynarodowy C+E - Belgia - 60€ diety na dzień w Arendonk. Czy te 60€ jest rzeczywiscie diety placonej na dzien?
zdjecie uzytkownika
wepao - 2016-01-08 18:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@das ja też widziałem nowe oferty! mnie interesuje stanowisko jako Kierowca Międzynarodowy C lub C+E do Wielkiej Brytanii, bo tam z tego co wie najlepiej płacą.
zdjecie uzytkownika
SERFER - 2016-02-03 16:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piaskun - 2016-01-06 09:21:58]:
ja jade w niedziele
zdjecie uzytkownika
piter - 2016-02-03 16:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@SERFER gdzie jedziesz i jakie warunki dostałeś? Ja złożyłem aplikację na dzisiejszą ofertę pracy, kierowca C+E - gabaryty w okolice Monachium. Piszą że wynagrodzenie dobre, nadgodziny, diety i premie. Ciekawie to wygląda
zdjecie uzytkownika
bazyl - 2016-02-10 16:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to sa oszusci i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Cev - 2016-02-10 16:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@bazyl mógłbyś jakoś konkretniej określić dlaczego nazywasz ich oszustami? Z tego co mi wiadomo to porządna firma i nie zasługuje na taki tytuł. Mają dużo ofert, a najnowsza dotyczy stanowiska kelnerki w Niemczech. Jest niemiecka umowa o pracę jak i zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
SERFER - 2016-02-11 19:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też sie z tym niezgadzam firma jak najbardziej ok polecam byłem na stanowisku piaskarza jak sie ktoś zna na tym to wie o co chodzi a i zarobki ok i mieszkanie polecam tą firme z czystym sumieniem !!!POZDRAWIAM MARCO.
zdjecie uzytkownika
kosog - 2016-02-12 18:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś pracował wcześniej za granicą i wie jakie są standardy to także po zatrudnieniu przez firmę powinien być zadowolony jak najbardziej. Tudzież wynagrodzenie samego stażysty wynosi ponad 1000 euro.
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-02-13 01:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragiczna firma!!! Dostałam oferte, mialo byc wszystko pieknie... przyjazd na miejsce - Niemcy! Brak pralki, internetu, brak jedzenia!! (praca miała nam zapewnić)... Nie współpracujcie z tą firmą! Zeby sie do nich pozniej dodzwonic i wyjasniac swoje "problemy" które wyszły z dnia na dzień?! Nie ma opcji!!! A Pani Aleksandra która pozniej się mną zajmowała... kobieta bez kultury.
zdjecie uzytkownika
hit - 2016-02-14 19:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Holbern.. hm, coś mi się o uszy obiło. Jedyne co dziwi mnie w poniższej opinii to fakt, że firma rzekomo zapewnia wyżywienie. Jak dla mnie ludzie za wiele oczekują, a później wychodzą takie "kwiatki".
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2016-02-28 19:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, skoro stażysta jest w stanie zarobić ponad 1000 euro, to wcale się nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. A wiecie czy wypłata dla kierowców międzynarodowych jest o czasie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Max - 2016-03-22 11:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowców zawsze tutaj potrzeba i dobrze, bo praca jest idealna na dłuższą współpracę, generalnie to sobie jeździsz i tyle, masz gps a kasa sama wpada do kieszeni, dla mnie sztosik
zdjecie uzytkownika
dzik - 2016-03-28 07:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jest ogłoszenie ,praca przy produkcji kiełbas dla masarza ,może ktoś wie za ile na godzinę i po ile godzin ,jak warunki na firmie i jakie mieszkania
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-04-05 11:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak to wygląda, szkoda, że nie napisali ani słowa w ogłoszeniu. Człowiek wolałby wiedzieć co i jak, zanim się zdecyduje na wyjazd za praca do Niemiec.
zdjecie uzytkownika
pa - 2016-04-10 13:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smutny - 2015-06-12 10:00:27]:
Pracuję na chłodni w okolicach Hanoweru. MASAKRA!!. Tam jesteś potrzebny jako tragarz a nie jako kierowca. A tak w ogóle to holbern to jedno wielkie kłamstwo. wszystko co piszą w ofertach w 80 procentach nie jest prawdą. A jak chcesz zadzwonić i wyjaśnić sprawę to mówią że mają "związane ręce" lub wcale nie odbierają telefonów. Kategorycznie odradzam holberna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Misha - 2016-04-14 16:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) Ja mam super robote !!!
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2016-04-14 16:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma na tyle dobra, ze szkoda tam nie pracowac
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-04-14 16:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje dzięki tej firmie drugi rok i jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-04-14 16:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsza firma w historii Polski, która placi na raty! Nowe profesjonalne podejscie na rynku pracy!
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-04-14 16:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jezdze juz 4 miechy i wszystko się zgadza, a ten kolo co rekrutuje spoko gość !!!!
zdjecie uzytkownika
Mr. Beautiful - 2016-04-14 16:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest dobrze! Mam silna wole!
zdjecie uzytkownika
Adrianna - 2016-04-14 16:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje jako kelnerka od 6 miesięcy i wcale nie zgadzam się z opinią powyżej, Pani Aleksandra bardzo miła i profesjonalna rekruterka. Pozdrowionka z Halle!!
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-04-14 16:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja na kampani buraczanej i nie ma lipy, solidni sa
zdjecie uzytkownika
MIG - 2016-04-14 16:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota, jak robota morze być. Mogloby byc lepiej no, ale nie jest zle. Pracowalem jako spawacz MiG, gdzie sam zalatwilem sobie prace, przeszlem przez ich agencje do innej roboty i bylo lepiej, niz jak znalazlem sobie sam. Osobiscie polecam
zdjecie uzytkownika
kierowca C+E - 2016-04-14 16:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma spoko, rekruter spoko, wszystko spoko, tylko pracodawca nie placi, a rekruter nie odbiera
zdjecie uzytkownika
Baron Jacek - 2016-04-14 16:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojechałem do Anglii jako kierowca. Sprawdzili mi przez telefon język, coś tam gadu gadu, a w Anglii powiedzieli ze sori i narazie. Za wycieczkę dzięku gosciu, który mnie ogarnął super pracę. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Igor - 2016-04-14 16:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2016-04-14 16:24:48]:
System ratalny jest w modzie
zdjecie uzytkownika
Matt - 2016-04-14 16:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomek - 2016-04-14 16:24:48]:
hmmm na raty , to super opcja, mozna rozlozyc sobie wydatki, to jest podejscie projektowe
Oferty Pracy odpowiedz
2016-04-14
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Dla naszego Klienta poszukujemy młodej, dynamicznej osoby na stanowisko:Sekretarka z j. NiemieckimZakres obowiązków:-prowadzenie sekretariatu;- umawianie spotkań;- nadzór nad dokumentacją;- kontakt z klientami w j. niemieckim;- obsługa korespondencji;- sporządzanie dokumentów w j. polskim oraz niemieckim;Oczekiwania:- wykształcenie wyższe;- mile widziane pierwsze doświadczenie na stanowisku podobnym;- Biegła znajomość j. niem
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-03
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
Holbern -  jesteśmy międzynarodową agencją doradztwa personalnego, od ponad 5 lat specjalizujemy się w rekrutacji pracowników w sektorze logistycznym w Niemczech. Współpracujemy z wieloma przedsiębiorstwami na terenie całej Europy. Kandydatom zdecydowanym na podjęcia pracy za granicą oferujemy bezpieczne, stabilne zatrudnienie w sprawdzonych niemieckich firmach, profesjonalną obsługę oraz wsparcie polskich konsultantów n
zdjecie uzytkownika
Mr. - 2016-04-15 10:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2016-04-15 10:14:07]:
Jak sie nie zna jezyka to sie nie pcha. Mi sprawdzili i wszystko bylo ok! Polecam!
zdjecie uzytkownika
tret - 2016-05-04 15:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie szukają ukraińców do pracy, to chyba wiele mówi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Holbern!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holbern
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert