logo Holbern

Holbern

Wrocław

Opinie o Holbern

kwiatek 2015-11-14 10:02:37
Dyektor handlowy wyjątkowo nieprofesjonalny i niekulturalny
6543 2015-11-15 21:26:26
@meksynka no to tak samo jak jest z wynagrodzeniem, zależy też od stanowiska na którym sie pracuje..
prasek 2015-11-18 00:33:26
stanowiska nie są tutaj jakoś specjalnie wyszukane. Przynajmniej nie te które obecnie można uznać za wolne
kubrak 2015-11-20 03:47:42
Ja sie zastanawiam nad stanowiskiem Blacharza samochodowego, rzecz jasna praca w Holandii w mieście Nijmegen.
gość 2015-12-30 16:43:34
Wybieram się do pracy w firmie Forstmann po nowym roku, ale nie wiem komu wierzyć. Pojawiają się na tym forum sprzeczne opinie. Czy znajdzie się jakaś osoba, która opisze pracę u nich rzetelnie? Podajcie konkretne informacje na temat zarobków, warunków pracy i zakwaterowania. Czy rzeczywiście kierowcy bez doświadczenia mogą liczyć na szkolenie? Czy znajomość języka jest warunkiem koniecznym do podjęcia pracy? Proszę o ifo tel. 660034442 lub tutaj na forum
1
Broki 2016-01-01 19:24:44
Cześć kolego!
Nie bardzo Ci pomogę, bo też dopiero po nowym roku zaczynam tam pracę. Jesli mozna wiedzieć to skąd wyjeżdżasz i kiedy?
2
prasek 2016-01-03 19:33:07
Cześć na forum. Od dłuższego czasu jestem bez pracy co zaczyna już mnie delikatnie mówiąc denerwować. Też wybieram się z Holbern na jedno z fizycznych stanowisk
piaskun 2016-01-06 09:21:58
witam czy ktos wyjechaj do niemiec jako piaskarz
2
Oferty Pracy
2016-01-04
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Holbern -  jesteśmy międzynarodową agencją doradztwa personalnego, specjalizujemy się w rekrutacji pracowników średniego i wyższego szczebla. Współpracujemy z wieloma przedsiębiorstwami na terenie całej Europy. Kandydatom zdecydowanym na podjęcia pracy za granicą oferujemy bezpieczne zatrudnienie w sprawdzonych firmach, profesjonalną obsługę oraz wsparcie polskich konsultantów. Nasze usługi są bezpłatne dla kan
totolo 2016-01-06 12:14:16
Kierowca Krajowy C+E - Holandia Holbern 2016-01-04 Żródło: Gowork.pl Tilburg ( ) Holbern -  jesteśmy międzynarodową agencją doradztwa personalnego, specjalizujemy się w rekrutacji pracowników średniego i wyższego szczebla. Współpracujemy z wieloma[...]">@Oferty Pracy - 2016-01-06 12:14:16
ja tez mam jechac do Frostmanna. Prosze o opinie kogos kto tam byl
darek 2016-01-06 14:10:51
jedziesz do FORSTMANN TRANSPORTE
Werte bewegen wpółnocnej wesfali??????
1
das 2016-01-06 15:03:38
Czesc, Firma ma bardzo duzo ofert pracy. Wybralem sobie Kierowca Międzynarodowy C+E - Belgia - 60€ diety na dzień w Arendonk. Czy te 60€ jest rzeczywiscie diety placonej na dzien?
wepao 2016-01-08 18:06:16
@das ja też widziałem nowe oferty! mnie interesuje stanowisko jako Kierowca Międzynarodowy C lub C+E do Wielkiej Brytanii, bo tam z tego co wie najlepiej płacą.
1
SERFER 2016-02-03 16:32:19
ja jade w niedziele
piter 2016-02-03 16:41:09
@SERFER gdzie jedziesz i jakie warunki dostałeś? Ja złożyłem aplikację na dzisiejszą ofertę pracy, kierowca C+E - gabaryty w okolice Monachium. Piszą że wynagrodzenie dobre, nadgodziny, diety i premie. Ciekawie to wygląda
bazyl 2016-02-10 16:37:47
to sa oszusci i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Cev 2016-02-10 16:55:54
@bazyl mógłbyś jakoś konkretniej określić dlaczego nazywasz ich oszustami? Z tego co mi wiadomo to porządna firma i nie zasługuje na taki tytuł. Mają dużo ofert, a najnowsza dotyczy stanowiska kelnerki w Niemczech. Jest niemiecka umowa o pracę jak i zakwaterowanie.
1
SERFER 2016-02-11 19:19:06
też sie z tym niezgadzam firma jak najbardziej ok polecam byłem na stanowisku piaskarza jak sie ktoś zna na tym to wie o co chodzi a i zarobki ok i mieszkanie polecam tą firme z czystym sumieniem !!!POZDRAWIAM MARCO.
kosog 2016-02-12 18:35:07
Jeśli ktoś pracował wcześniej za granicą i wie jakie są standardy to także po zatrudnieniu przez firmę powinien być zadowolony jak najbardziej. Tudzież wynagrodzenie samego stażysty wynosi ponad 1000 euro.
jaaa 2016-02-13 01:36:01
Tragiczna firma!!! Dostałam oferte, mialo byc wszystko pieknie... przyjazd na miejsce - Niemcy! Brak pralki, internetu, brak jedzenia!! (praca miała nam zapewnić)... Nie współpracujcie z tą firmą! Zeby sie do nich pozniej dodzwonic i wyjasniac swoje "problemy" które wyszły z dnia na dzień?! Nie ma opcji!!! A Pani Aleksandra która pozniej się mną zajmowała... kobieta bez kultury.
1
hit 2016-02-14 19:57:43
Holbern.. hm, coś mi się o uszy obiło. Jedyne co dziwi mnie w poniższej opinii to fakt, że firma rzekomo zapewnia wyżywienie. Jak dla mnie ludzie za wiele oczekują, a później wychodzą takie "kwiatki".
1
dziubek 2016-02-28 19:40:25
O rany, skoro stażysta jest w stanie zarobić ponad 1000 euro, to wcale się nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. A wiecie czy wypłata dla kierowców międzynarodowych jest o czasie? Dzięki
Max 2016-03-22 11:20:03
Kierowców zawsze tutaj potrzeba i dobrze, bo praca jest idealna na dłuższą współpracę, generalnie to sobie jeździsz i tyle, masz gps a kasa sama wpada do kieszeni, dla mnie sztosik
dzik 2016-03-28 07:08:39
Witam jest ogłoszenie ,praca przy produkcji kiełbas dla masarza ,może ktoś wie za ile na godzinę i po ile godzin ,jak warunki na firmie i jakie mieszkania
Pozdrawiam
igor 2016-04-05 11:48:03
nie wiem jak to wygląda, szkoda, że nie napisali ani słowa w ogłoszeniu. Człowiek wolałby wiedzieć co i jak, zanim się zdecyduje na wyjazd za praca do Niemiec.
pa 2016-04-10 13:14:01
Pracuję na chłodni w okolicach Hanoweru. MASAKRA!!. Tam jesteś potrzebny jako tragarz a nie jako kierowca. A tak w ogóle to holbern to jedno wielkie kłamstwo. wszystko co piszą w ofertach w 80 procentach nie jest prawdą. A jak chcesz zadzwonić i wyjaśnić sprawę to mówią że mają "związane ręce" lub wcale nie odbierają telefonów. Kategorycznie odradzam holberna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misha 2016-04-14 16:16:57
( usunięte przez administratora ) Ja mam super robote !!!
1
Rudy 2016-04-14 16:20:51
Firma na tyle dobra, ze szkoda tam nie pracowac
Kasia 2016-04-14 16:23:15
Ja pracuje dzięki tej firmie drugi rok i jestem zadowolona
Tomek 2016-04-14 16:24:48
Pierwsza firma w historii Polski, która placi na raty! Nowe profesjonalne podejscie na rynku pracy!
Jaro 2016-04-14 16:26:12
Jezdze juz 4 miechy i wszystko się zgadza, a ten kolo co rekrutuje spoko gość !!!!
1
Mr. Beautiful 2016-04-14 16:27:17
Jest dobrze! Mam silna wole!
1
Adrianna 2016-04-14 16:27:27
Pracuje jako kelnerka od 6 miesięcy i wcale nie zgadzam się z opinią powyżej, Pani Aleksandra bardzo miła i profesjonalna rekruterka. Pozdrowionka z Halle!!
Seba 2016-04-14 16:28:34
ja na kampani buraczanej i nie ma lipy, solidni sa
1
MIG 2016-04-14 16:31:01
Robota, jak robota morze być. Mogloby byc lepiej no, ale nie jest zle. Pracowalem jako spawacz MiG, gdzie sam zalatwilem sobie prace, przeszlem przez ich agencje do innej roboty i bylo lepiej, niz jak znalazlem sobie sam. Osobiscie polecam
kierowca C+E 2016-04-14 16:31:06
Firma spoko, rekruter spoko, wszystko spoko, tylko pracodawca nie placi, a rekruter nie odbiera
Baron Jacek 2016-04-14 16:33:38
Pojechałem do Anglii jako kierowca. Sprawdzili mi przez telefon język, coś tam gadu gadu, a w Anglii powiedzieli ze sori i narazie. Za wycieczkę dzięku gosciu, który mnie ogarnął super pracę. Pozdro
1
Igor 2016-04-14 16:38:52
System ratalny jest w modzie
Matt 2016-04-14 16:39:14
hmmm na raty , to super opcja, mozna rozlozyc sobie wydatki, to jest podejscie projektowe
1
Oferty Pracy
2016-04-14
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Dla naszego Klienta poszukujemy młodej, dynamicznej osoby na stanowisko:Sekretarka z j. NiemieckimZakres obowiązków:-prowadzenie sekretariatu;- umawianie spotkań;- nadzór nad dokumentacją;- kontakt z klientami w j. niemieckim;- obsługa korespondencji;- sporządzanie dokumentów w j. polskim oraz niemieckim;Oczekiwania:- wykształcenie wyższe;- mile widziane pierwsze doświadczenie na stanowisku podobnym;- Biegła znajomość j. niem
Mr. 2016-04-15 10:14:08
Sekretarka - j. Niemiecki - Wrocław Holbern sp. z o.o. 2016-04-14 Żródło: Gowork.pl Wrocław (dolnośląskie) Dla naszego Klienta poszukujemy młodej, dynamicznej osoby na stanowisko:Sekretarka z j. NiemieckimZakres obowiązków:-prowadzenie sekretar[...]">@Oferty Pracy - 2016-04-15 10:14:07
Jak sie nie zna jezyka to sie nie pcha. Mi sprawdzili i wszystko bylo ok! Polecam!
2
tret 2016-05-04 15:05:53
Obecnie szukają ukraińców do pracy, to chyba wiele mówi.
nos 2016-05-06 20:51:57
nie wiem @tret, co takiego to mówi.. Skoro firma otwiera się na zatrudnianie pracowników innego pochodzenia, to chyba świadczy o ich otwartości i zaangażowaniu. Pracownik z Polski w niczym jest lepszy od tego z Ukrainy.
beblok 2016-06-02 11:39:10
Możesz napisać kto był rekruterem? Wystarczy imie i pierwsza litera nazwiska
luis 2016-06-14 18:38:16
Czy holbern zmienił nazwe na bergern czy cos w tym rodzaju? A cefahrer to chyba odłam holberna bo widze ze podobne oferty
michal zarych cefahrer 2016-06-14 19:37:01
jest ponoc taka legenda ze ktos kiedys z tych 300 ktorzy kiedys tam pojechali, pojechal do pracy do niemiec z cefahrer za posrednictwem michala zarycha
luis 2016-06-15 11:05:24
A dalej Pan oferuje robote u Forstmana? Kiedyś dostałem od Pana oferte do niego a później na kampanie buraczaną i dobrze ,że nie zdecydowałem się pojechać bo koledzy szybko powracali.
bani 2016-06-16 14:04:37
a wiecie czy niemiecki muszę znać jako konsultant ds. obsługi klienta?
turek 2016-07-19 13:53:58
Zrezygnowałem z rekrutacji w dawnym Holbern a obecnym Bergerman po pierwszym telefonie. Z tak bezczelnym traktowaniem kandydata nie spotkałem się nigdzie wcześniej. Rekruter o wszystko miał pretensje i wszystko co mówiłem poddawał w wątpliwość żeby zrobić mi łaskę i zaprosić na rozmowę w terminie jemu dogodnym.
Dziękuję, postoję.
wepao 2016-07-19 15:15:21
Kierowca C+E na Niemcy może liczyć na naprawde dobre wynagrodzenie, bo nawet do 3000 euro, wiec to sporo.
Zostaw swoją opinię o Holbern - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holbern