Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holbern

zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-13 00:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jadę do Forstmanna na początku kwietnia z woj. lubelskiego.
Nie mam doświadczenia, a ta praca daje duże możliwości.
Ludzie sobie chwalą Holbern i Forstmanna.
zdjecie uzytkownika
Isme - 2015-03-18 08:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holbern jest z Wrocławia więc przyznam szczerze, że jeżeli go wyczaiłeś z województwa lubelskiego to szok :) Mimo wszystko możesz się pochwalić co Ci obecnie zaproponowali, jakie są to możliwości, które rzekomo firma daje i w zasadzie w charakterze kogo będziesz wyjeżdżał? Może i ja się skuszę na pracę..
zdjecie uzytkownika
kierowca forstmana - 2015-03-19 21:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [przyszły kierowca - 2015-02-11 19:56:49]:
Kolego, nie będę Ci odradzał przyjazdu bo i mnie ostrzegano ale jak to każdy byłem pełen optymizmu i nadziei na lepszą pracę i godne zarobki etc etc. co do pracy - hmm... lekko nie jest, przy czym lekko to najdelikatniej jak można powiedziane, pensja zawsze o czasie ale nie zawsze taka jaką byśmy oczekiwal(usunięte przez administratora) pojazdy - nie ma pojęcia "mój samochód" dzisiaj jedziesz białym juto niebieskim, dzisiaj masz jedno łóżko w podwójnej obsadzie jutro masz dwa ( loteria ) co do reszty sam sie przekonasz ale nie licz na wiele i jak sądzę nie popracujesz tam dłużej jak pół roku. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-21 00:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możliwość zdobycia doświadczenia w zawodzie kierowcy w niemieckiej firmie.
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2015-03-26 07:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś był lub jedzie do OSNABRUCK w niemczech przez HOLBERN prosze o komentarz
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-26 13:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę na 7 kwietnia do Forstmanna w Ibbenbüren i też chciałbym się czegoś dowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
rymar23 - 2015-03-27 12:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade do tej firmy z gdamska na 7 kwietnia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-03-30 11:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyjechałem do Forstmana kilka miesięcy temu, praca cięzka, ale pieniądze dobre.Jak chcecie zarobić sobie przez rok a potem wrócić z dobrą kasą do Polski, to dobra opcja.
zdjecie uzytkownika
owłosiony - 2015-03-31 11:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy a jak sprawa z językiem niemieckim umiesz komunikatywnie,bo ja umiem komunikatywnie ale machcać rękami
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-04-01 12:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w firmie jest tłumaczka z Polski oraz polski dyspozytor. Ale w między czasie się też języka uczysz na kursie w weekendy za darmochę
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2015-04-01 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lysy a czasu pracy pilnuja ? A zarobisz 5,6 tys ? Weekendy w kabinie? Po ile osob na chatach? Dalekie trasy ? Auta ok ? Dzieki ziom pozdro!
zdjecie uzytkownika
grzesio - 2015-05-11 14:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie cos aktualnego o firmie FORSTMANN transporte. mam propozycje pracy ale po tych info sie wacham. pozadawiam
zdjecie uzytkownika
kresek - 2015-05-20 11:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko Niemcy, idzie się dogadać nawet bez języka
zdjecie uzytkownika
kierowcaa - 2015-05-21 16:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie idzcie do forstmanna!!!!!!!!!!!!jak was złapia za to przeginanie tacha to wspolczuje
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-05-23 20:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tym tachem?
zdjecie uzytkownika
mih - 2015-05-28 03:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@grzesio, ja to jeśli chodzi o aktualne informacje to wiem że szukają Kucharza, Kelnerki i Recepcjonistki do Niemiec do Göhren. A poza tym trochę pracy we Wrocławiu u nich jest, na pewno dla elektryka z vca, betoniarza i zbrojarza no i dla kierowcy międzynarodowego z kategoriami c +e. Chyba pracownika call center też szukali
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-05-30 19:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mój mąż dostał propozycję pracy z holbern w zawodzie montera gk, mam pytanie czy ktoś pracuje w budowlance i może udzielić informacji czy to co oni proponują to tylko obietnice a na miejscu zastaje się calkiem coś innego
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2015-06-07 15:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mam pytanie do tych którzy wyjechali jako kierowcy.Firma zapewnia wam lokum a co jeśli chciałoby się zrezygnować z ich kwaterunku?Jest taka możliwość?
zdjecie uzytkownika
smutny - 2015-06-12 10:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Jeżdzi ktoś na chłodniach w Hamburgu przez Holbern? Jak wygląda praca, jak warunki mieszkaniowe, jak z czasem pracy, jaka kasa realnie?pzdr





zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-06-16 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rymar23 - 2015-03-01 12:40:32]:
niesą to wcale duże piniądze za granicą!!!!!
zdjecie uzytkownika
MARIUSZ - 2015-06-21 11:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2015-02-01 19:47:41]:
proszę jeśli ktoś może udzielić mi informacji na temat firmy Forstman to byłbym bardzo wdzięczny MMM262@INTERIA.PL
zdjecie uzytkownika
krachu - 2015-06-27 15:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma Holbern nie próżnuje na rynku pracy i ma do zaoferowania bardzo dużo miejsc pracy na terenie naszego kraju jak i zagranicą. Wykaz prac, na które można aplikować w tej firmie to: kierowca C+E; płytkarz; Konsultant ds. rekrutacji zagranicznych; Inżynier Lutowania Twardego; Monter płotów, bram, ogrodzeń, szlabanów; Asystentka-Referent Prawny z J. Niemieckim oraz wiele wiele innych, które można znaleźć w ofertach pracy tej firmy
zdjecie uzytkownika
smolenzoo - 2015-07-11 14:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o nabór kierowców C+E do Osnabruck czy Ibbenburen na kontenery BDF to stanowczo ODRADZAM - mieszkanie w baraku na parkingu firmy, jazda z wyciągniętą kartą tacho, wypłata w granicach max.1200 euro, mieszkanie to swego rodzaju punkt przeżutowy dla kierowców - dzisiaj śpisz w jednym jutro w drugim itd -
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-16
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Dla naszego Klienta, producenta central wentylacyjno-klimatyzacyjnych, poszukujemy doświadczonych osób na stanowisko:   Regional Product Manager Miejsce pracy: Gdańsk Nr referencyjny: RPM/07/2015   Obowiązki: Uczestnictwo we wdra
zdjecie uzytkownika
derojek - 2015-07-18 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto płaci za mandaty?)))
zdjecie uzytkownika
Henryk - 2015-07-29 23:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@smolenzoo trochę mnie zmartwiłeś, bo jestem zainteresowany podjęciem pracy za granicą włanie za pośrednictwem tej firmy.. Mam doświadczenie jako kierowca kat. C+E, ale do tej pory udawało mi się trafiać na w miarę dobry socjal.. Nie mówię, że ma być niewiadomo jak, ale chciałbym mieć gdzie spać jednak...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holbern
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Holbern?
Zadaj pytanie
alert