Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lubinpex

Pracowałeś w firmie Lubinpex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
macios - 2014-07-21 15:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wchodziłem ostatnio na stronę lubinpexu w poszukiwaniu pracy. Znajoma, kiedyś miała pracować dla nich i znalazła tam ogłoszenie. teraz pracuje jednak gdzie indziej ale polecała mi, żeby tam wejść. Niestety na stronie nie ma nowych ogłoszeń, bo ostatnie ogłoszenie jest z 18 czerwca czyli już ponad miesiąc temu. Orientujecie się czy może w najblizszej przyszłości po remoncie 'oberży' będą poszukiwani pracownicy przez lubinpex? ciekawe czy po tej renowacji będą zatrudniane jakieś nowe osoby
zdjecie uzytkownika
....................... - 2014-08-09 08:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobbing poziomy i pionowy to norma.
zdjecie uzytkownika
anow - 2014-08-11 15:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra ale dlaczego tak piszesz, nie sadze zeby takie rzeczy byly na prozadku dziennym. jesli tak to chyba zawsze mozna cos z tym zrobic.
zdjecie uzytkownika
misza - 2014-08-18 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka ze strasznie sie tu dzieje, inspekcja pracy powinna sie tu wybrac predko, sprawdzic w jaki sposob pracuja ludzie zrobic wywiad,pracownik jest tu nikim,pracy duzo,a wyplata mala chcemy wyzsza pensje,to slyszymy,ze nie tera a przeciez firma obrotna,tyle ludzi pracuje, mogliby nas za ta prace wynagrodzic uczciwie. czt pracownik po 15 latach nie moze zarobic normalnie.
zdjecie uzytkownika
seebek - 2014-08-25 18:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli wychodzi na to, ze starzy pracownicy sie beda zwalniali i beda teraz wolne miejsca pracy? wiem ze moze to nie ladnie, ale ja poszukuje pracy i nie wiem juz gdzie szukac a jesli tutaj sie pojawia jakies miejsca to ja chetnie wskocze na takie miesjce i chetnie pozarabiam jakies pieniadze. moze to okrutne, ale takie zycie
zdjecie uzytkownika
kula - 2014-09-04 21:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seebek - 2014-08-25 18:34:40]:
popracujesz 5 minut i sie zwolnisz,myslisz ze tu jest latwo? i pieniadze mizerne,chyba ze zalezy ci na byle jakiej robocie ale i tak tu dlugo nikt nie pracuje. kazdy nowy odchodzi,tu pracuja same stare pracownice i tylko kilka pan jest ok a reszta wredna
zdjecie uzytkownika
idol - 2014-09-09 18:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dlaczego sie tak wszyscy zwalniają? ja myślę, że można popracować więcej niż 5 minut zdecydowanie. chyba, że to była jakaś metafora. jeśli pracujątylko stare pracownice to pewnie żony tam nie znajdę ;) bo nie ukrywam, że czasem jakiś flirt w pracy się przyda, chyba że tutaj nie ma na to czasu w ogóle.
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2014-09-17 22:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio w hutniczych stołówkach jesteśmy zmuszani do jedzenia jakiś pseudo zup.Rozumiem że jakaś pani ma bujna wyobrażnię kulinarną i robi z tego co zostało z wczoraj jakieś polewki na wegecie i kapuście, ale litości, tego nie da rady jesć.Postanowiłem napisać o tym bo dzisiaj nastąpiło przegięcie, 17 września podano nam zupę Rosyjską o konsystencji pawia i takim samym smaku. Ludzie zróbcie coś z tym bo zaczniemy rzucać talerzami.
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-09-22 22:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią smakosza dostajemy takie śmieci ,ja stołuję się na hucie II masakra w piątek kiełbasa z rusztu dziś poniedziałek ten sam zestaw kiełbasa z rusztu na drugie jakieś ziemniaki sama mamałyga masakra ,a podane tak nie estetycznie że jeść się całkiem odechciewa na stołówce brud i smród jak się wchodzi,garmażerka sprzedawana jest z trzech dni stare sałaki śledzie itp.Ciągle brakuje mleka jak nie gorące to zimne albo czuć że jest dolewana woda dzisiaj o 10 nie było gorącego mleka.Zgadzam się trzeba coś z tym robić górnicy ciągle szumią i ich jakość obsługi i profilaktyki jest na poziomie o niebo lepsza.Tam panie które przychodzą do pracy za kare to nie pracują a my mamy takie panie ,które uważają że pracują za kare w końcu one pracują dla nas
zdjecie uzytkownika
pankracy - 2014-09-24 14:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie Balon. Czy pan przypadkiem nie przesadza? Często jestem na tej stołówce i jakoś nie zauważyłem, żeby pracowały za karę. Jest ich trzy na rano i bardzo im współczuję. Nie chciałbym żeby moja żona tak pracowała.Koszmar. Na nockach widzę tylko jedną osobę.Czy one tak chcą? Tak pracują dla nas,ale jak my się zachwujemy? Co do mleka skoro uważa pan,że dolewana jest woda to warto poprosić panią,żeby nalała mleka do kubka prosto z worka i porównać.Może to oszczerstwo? No bo po co miały by to robić?
zdjecie uzytkownika
marco - 2014-09-25 16:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chodzę jeść na hutę I i jestem bardzo zadowolony miła obsługa z uśmiechem witają nas Panie. A jedzenie bardzo się poprawiło w ostatnim czasie a jak komuś nie smakuje to nie jedz . Co niektórzy to tylko potrafią narzekać.
zdjecie uzytkownika
pompejek - 2014-09-25 21:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakich placowkach tu mowicie, bo jak widze zdania sa podzielone, stolowka stolowce nie rowna. ja wiem,wszystkim nie dogodza,ale napewno sa jakies plusy
zdjecie uzytkownika
wskrille - 2014-09-26 13:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie gdzie na ktorej stolowce jest najlepsze jedzenie ? moze lepiej sobie samemu przynhosci i sie nie martwic o to ze cos niedobrego sie dostanie ;> w mojej poprzedniej robocie nie bylo stolowek to trzeba bylo targac samemu ale zawsze mozna bylo sobie odgrzac. co lubicie najlepiej zjesc w pracy?
zdjecie uzytkownika
irena17 - 2014-09-26 21:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jezdze na Hutnik,mi tam smakuje,zawsze cos wybiore. reszty stolowek nie znam,wiem ze sa jeszcze oberze ale to sa juz restauracje.i jezdze tu z konca miasta a wiem ze maja stalych konsumentow i dobrze, to jest taka normalna stolowka a nie jakies fastfoody.mogliby troche zmienic wystroj naprzyklad firanki albo kwiaty bo troche ponuro.ale jest ok
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-09-27 17:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie pankracy a może Twoja żona tam pracuje że tak obstajesz za tą stołówką i jesteś tak dobrze zorientowany ile osób pracuje na każdej zmianie.Nie powiem że wszystkie panie są niezadowolone a wystarcz że jest taka jedna Pani H.Która ciągle jest niezadowolona ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Biedronka - 2014-09-30 18:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie stolowki sa zajebiste a najlepsza na ZG LUBIN jedzenie zajebiste zaloga zarąbista i co wy na to ????????
zdjecie uzytkownika
sssss - 2014-09-30 18:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie na LUBINIE GLOWNYM karmia zajebiscie&&&&&&&&&&&
zdjecie uzytkownika
hutnik z legnicy - 2014-09-30 21:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyraze opinie na temat legnicy. jedzenie nie zawsze mi odpowiada, ale nie wszystkim dogodzimy. obsluga nie najgorsza, panie raczej usmiechniete, sprytne nie wszystkie,ale procentowo jest dosyć wysoko. jak dla mnie nota za jedzenie 8/10, obsluga 9/10 i niektore panie nawet 10/10. weglug mnie jest nieco lepiej niz jakis czas temu,nie wiem z czym to ma zwiazek, moze kto inny jest szefem,bo cos slyszalem,ze jest nowe kierownictwo. ci co marudza,niech sobie marudza,ja jestem zwyczajnym czlowiekiem i jestem za.
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-10-03 21:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PONOĆ NA ST W HUCIE I BYŁO ZATRUCIE GULASZEM I PRAWDOPODOBNIE PONAD 10 OSÓB MIAŁO ROZWOLNIENIE I CO CISZA ZWALILI NA GRYPĘ JELITOWĄ.BO JAK SIĘ MA CHODY W DYREKCJI TO WSZYSTKO UJDZIE.I MOJA OPINIA SIĘ SPRAWDZIŁA ŻE WYDAJĄ NIE ŚWIEŻE JEDZONKO!!!!
zdjecie uzytkownika
marco - 2014-10-04 12:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeżeli wydają nie świeże jedzonko to po co Chodzisz. Panie balon PAN to chyba ma nieszczęśliwe życie tylko siedzi przy tym komputerze i głupoty wypisuje. Weź się PAN do roboty to glupoty panu przejdą.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-10-04 12:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne ze ja i moj cały wydział jadł tez gulasz i się nie zatruł wiec daj sobie na luz balon.
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-10-04 15:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co ty marko siedzisz przy tym komputerze i czytasz te opinie jak cie wkurzają to ich nie czytaj i też zabieraj się za robotę , a u ciebie jacek to mają żołądki z kamienia jaki dobry gulasz ha ha .
zdjecie uzytkownika
komisarz - 2014-10-10 22:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzenie pierwsza klasa oberze karmia dobrze ale stolowki jeszcze lepiej zwlaszcza LUBIN GLOWNY zgadzam sie z biedronka juz nie dlugo beds czestym gosciem w barze SMAKOSZ na ZG --pozdrawiam cala zaloge a szczegolnie jedna panią R.....
zdjecie uzytkownika
hutnik z l-cy - 2014-10-11 20:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja lubie nalesniki na hutniku i obsluge
zdjecie uzytkownika
kuchenne rewolucje - 2014-10-13 05:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tutaj piszecie jakbyscie chcieli jakies kuchenne rewolucje prowadzic czy cos ;) A TAK serio to moze slyszeliscie o jakimswolnym stanowisku dla czlowieka bez pracy, ktory chcialby porobic cos konkretnego za jakiekolwiek pieniadze. tak wlasciwie to cos oprocz jedzenia robicie jeszcze w tej firmie? dzieki za odpoweidzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lubinpex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x