Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lubinpex

Pracowałeś w firmie Lubinpex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ZFŚS - 2014-04-12 08:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wątpliwości budzi też podział środków z ZFŚS między pracownikami.
zdjecie uzytkownika
sledzacy - 2014-05-05 20:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cos tu cicho,czyzby sie poprawilo w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
wzburzony - 2014-05-27 20:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. od paru lat obserwuje kobiety ze stołówki naszej huty i jestem głęboko wzburzony tym co widzę.czy oni naprawde tak mało zarabiają by okradać nas hutników.? dostajemy w kotletach mnóstwo bułki i cos tam mięsa. dlatego tylko ze jest procedura wynoszenia produktów przez pracownice stołówki. i nie mylę się wystarczy ze zaobserwójecie państwo co sie dzieje z paniami wchodzacymi do autobusu. torebki wrzucone na ramie są tak pełne ze sie uginają.procedura trwa już bardzo długo. i wynoszą najczęsciej wychodząc z drugich zmian lub nocki. panowie przyjrzyjcie sie temu to sie zdziwicie.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-05-29 11:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracowałem w kilku firmach i powiem, że w Lubinpexie nie jest najgorzej. Jestem w sumie zadowolony, jakoś nie zauważyłem, aby mnie ktoś wykorzystywał, wręcz przeciwnie...
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-29 15:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest teraz w lubinpexie? jak z socjalem, firma sie rozwija w miare? poprawilo sie cos z kierownikami? odpowiedzcie jesli tam pracujecie, dzięki :)
zdjecie uzytkownika
miszka - 2014-06-11 22:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-05-29 11:32:17]:
jesteś gościu nienormalny!!!! zajrzyj tym kobietom do tych reklamówek: śmierdzące fartuchy i nic więcej. codziennie biorą je do prania. pracują ciężko za marne grosze, do tego nie są doceniane, często słyszą jęczenie i marudzenie ze stron hutników, nie chciałbym, abym moją żonę tak traktowano w pracy. oceniasz te kobiety bezpodstawnie. masz poglądy z czasów komuny, a poza tym jedzenie się poprawiło i to nie tylko ja zauważyłem, a jak nie chcesz tu jeść, to nie jedz, nikt cię nie zmusza.
zdjecie uzytkownika
miszka - 2014-06-11 22:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-05-29 11:32:17]:
sorry, ta odpowiedź miała być do tego pana wyżej...niejakiego wzburzonego
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-12 11:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to aż tak słabo jest w Lubinpexie?jakie są te płace że one sobie wynoszą jedzenie? nie ma jakichś dodatków socjalnych?
zdjecie uzytkownika
irena17 - 2014-06-15 20:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-12 11:44:37]:
pomimo ze malo placa,to nie wynosza jedzenia,mam tam kolezanke,nigdy nie widzialam jej z siatka jedzenia,czesto robimy razem zakupy wiec wiem co ona kupuje,gdyby miala mozliwosc wynoszenia, to nie kupywalaby tego co kupuje na codzien.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-16 15:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ajaka ta placa jest? minimalna chociaz? mogliby dawac chociaz jakies dodatki w postaci jedzenia w sumie..
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-06-22 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
minimalna płaca 1700 brutto,
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-23 14:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chociaz tyle, jak sa dwie pensje w odmu to jeszcze jakos da sie rade.. umowa o prace jest rozumiem skoro przestrzegaja Kodeksu pracy i opłaca tę minimalną?
zdjecie uzytkownika
big fat - 2014-06-23 21:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestrzegaja kodeksu pracy,hehehe,dobre,mozna sie dopatrzec nieprzestrzegania,ale mam nadzieje ze kiedys wszystko wyjdzie na jaw,
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-25 16:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@big fat a gdzi bys sie dopatrzył nierzestrzegania KP, i czy jest ta umowa o prace w koncu? dzięki..
zdjecie uzytkownika
pompejek - 2014-07-08 20:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-25 16:43:43]:
praca ponad norme czasowa i nie placa za godziny dodatkowe.
zdjecie uzytkownika
wzburzony - 2014-07-20 23:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miszka - 2014-06-11 22:07:39]:
wiem co mówie. fartuch fartuchem. a w fartuchu. kiedys wypadł fartuch takiej pani bo była dziurawa reklamówka to wiem co widziałem., a zreszta kazdy ma swoje poglady i oceny. a pan niejest od oceniania ludzi kto jest normalny czy nie. bo do tego trzeba było by skonczyc jakąs szkołe. bynajmiej nie podstawową.
zdjecie uzytkownika
macios - 2014-07-21 15:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wchodziłem ostatnio na stronę lubinpexu w poszukiwaniu pracy. Znajoma, kiedyś miała pracować dla nich i znalazła tam ogłoszenie. teraz pracuje jednak gdzie indziej ale polecała mi, żeby tam wejść. Niestety na stronie nie ma nowych ogłoszeń, bo ostatnie ogłoszenie jest z 18 czerwca czyli już ponad miesiąc temu. Orientujecie się czy może w najblizszej przyszłości po remoncie 'oberży' będą poszukiwani pracownicy przez lubinpex? ciekawe czy po tej renowacji będą zatrudniane jakieś nowe osoby
zdjecie uzytkownika
....................... - 2014-08-09 08:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobbing poziomy i pionowy to norma.
zdjecie uzytkownika
anow - 2014-08-11 15:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra ale dlaczego tak piszesz, nie sadze zeby takie rzeczy byly na prozadku dziennym. jesli tak to chyba zawsze mozna cos z tym zrobic.
zdjecie uzytkownika
misza - 2014-08-18 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka ze strasznie sie tu dzieje, inspekcja pracy powinna sie tu wybrac predko, sprawdzic w jaki sposob pracuja ludzie zrobic wywiad,pracownik jest tu nikim,pracy duzo,a wyplata mala chcemy wyzsza pensje,to slyszymy,ze nie tera a przeciez firma obrotna,tyle ludzi pracuje, mogliby nas za ta prace wynagrodzic uczciwie. czt pracownik po 15 latach nie moze zarobic normalnie.
zdjecie uzytkownika
seebek - 2014-08-25 18:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli wychodzi na to, ze starzy pracownicy sie beda zwalniali i beda teraz wolne miejsca pracy? wiem ze moze to nie ladnie, ale ja poszukuje pracy i nie wiem juz gdzie szukac a jesli tutaj sie pojawia jakies miejsca to ja chetnie wskocze na takie miesjce i chetnie pozarabiam jakies pieniadze. moze to okrutne, ale takie zycie
zdjecie uzytkownika
kula - 2014-09-04 21:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seebek - 2014-08-25 18:34:40]:
popracujesz 5 minut i sie zwolnisz,myslisz ze tu jest latwo? i pieniadze mizerne,chyba ze zalezy ci na byle jakiej robocie ale i tak tu dlugo nikt nie pracuje. kazdy nowy odchodzi,tu pracuja same stare pracownice i tylko kilka pan jest ok a reszta wredna
zdjecie uzytkownika
idol - 2014-09-09 18:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dlaczego sie tak wszyscy zwalniają? ja myślę, że można popracować więcej niż 5 minut zdecydowanie. chyba, że to była jakaś metafora. jeśli pracujątylko stare pracownice to pewnie żony tam nie znajdę ;) bo nie ukrywam, że czasem jakiś flirt w pracy się przyda, chyba że tutaj nie ma na to czasu w ogóle.
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2014-09-17 22:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio w hutniczych stołówkach jesteśmy zmuszani do jedzenia jakiś pseudo zup.Rozumiem że jakaś pani ma bujna wyobrażnię kulinarną i robi z tego co zostało z wczoraj jakieś polewki na wegecie i kapuście, ale litości, tego nie da rady jesć.Postanowiłem napisać o tym bo dzisiaj nastąpiło przegięcie, 17 września podano nam zupę Rosyjską o konsystencji pawia i takim samym smaku. Ludzie zróbcie coś z tym bo zaczniemy rzucać talerzami.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz; - 2014-09-20 11:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smakosz - 2014-09-17 22:00:36]:
rzucić to mozesz w domu,jesli ci nie pasuje to nie zryj.pracuje na jednej z placowek i nie ma tu nic nieswiezego. jestem juz starsza osoba i zastanawiam sie czy twoja zona tez codziennie gotuje ci swieze przepyszne danie.z autopsji wiem ze kazda kobieta potrafi ta sama zupe raz zrobic pyszna a raz zpier...lic.wiec nie gadaj tu jakis bzdur/ cwaniaku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lubinpex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x