Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lubinpex

Pracowałeś w firmie Lubinpex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
balon - 2014-09-22 22:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią smakosza dostajemy takie śmieci ,ja stołuję się na hucie II masakra w piątek kiełbasa z rusztu dziś poniedziałek ten sam zestaw kiełbasa z rusztu na drugie jakieś ziemniaki sama mamałyga masakra ,a podane tak nie estetycznie że jeść się całkiem odechciewa na stołówce brud i smród jak się wchodzi,garmażerka sprzedawana jest z trzech dni stare sałaki śledzie itp.Ciągle brakuje mleka jak nie gorące to zimne albo czuć że jest dolewana woda dzisiaj o 10 nie było gorącego mleka.Zgadzam się trzeba coś z tym robić górnicy ciągle szumią i ich jakość obsługi i profilaktyki jest na poziomie o niebo lepsza.Tam panie które przychodzą do pracy za kare to nie pracują a my mamy takie panie ,które uważają że pracują za kare w końcu one pracują dla nas
zdjecie uzytkownika
pankracy - 2014-09-24 14:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie Balon. Czy pan przypadkiem nie przesadza? Często jestem na tej stołówce i jakoś nie zauważyłem, żeby pracowały za karę. Jest ich trzy na rano i bardzo im współczuję. Nie chciałbym żeby moja żona tak pracowała.Koszmar. Na nockach widzę tylko jedną osobę.Czy one tak chcą? Tak pracują dla nas,ale jak my się zachwujemy? Co do mleka skoro uważa pan,że dolewana jest woda to warto poprosić panią,żeby nalała mleka do kubka prosto z worka i porównać.Może to oszczerstwo? No bo po co miały by to robić?
zdjecie uzytkownika
marco - 2014-09-25 16:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chodzę jeść na hutę I i jestem bardzo zadowolony miła obsługa z uśmiechem witają nas Panie. A jedzenie bardzo się poprawiło w ostatnim czasie a jak komuś nie smakuje to nie jedz . Co niektórzy to tylko potrafią narzekać.
zdjecie uzytkownika
pompejek - 2014-09-25 21:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakich placowkach tu mowicie, bo jak widze zdania sa podzielone, stolowka stolowce nie rowna. ja wiem,wszystkim nie dogodza,ale napewno sa jakies plusy
zdjecie uzytkownika
wskrille - 2014-09-26 13:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie gdzie na ktorej stolowce jest najlepsze jedzenie ? moze lepiej sobie samemu przynhosci i sie nie martwic o to ze cos niedobrego sie dostanie ;> w mojej poprzedniej robocie nie bylo stolowek to trzeba bylo targac samemu ale zawsze mozna bylo sobie odgrzac. co lubicie najlepiej zjesc w pracy?
zdjecie uzytkownika
irena17 - 2014-09-26 21:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jezdze na Hutnik,mi tam smakuje,zawsze cos wybiore. reszty stolowek nie znam,wiem ze sa jeszcze oberze ale to sa juz restauracje.i jezdze tu z konca miasta a wiem ze maja stalych konsumentow i dobrze, to jest taka normalna stolowka a nie jakies fastfoody.mogliby troche zmienic wystroj naprzyklad firanki albo kwiaty bo troche ponuro.ale jest ok
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-09-27 17:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie pankracy a może Twoja żona tam pracuje że tak obstajesz za tą stołówką i jesteś tak dobrze zorientowany ile osób pracuje na każdej zmianie.Nie powiem że wszystkie panie są niezadowolone a wystarcz że jest taka jedna Pani H.Która ciągle jest niezadowolona ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Biedronka - 2014-09-30 18:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie stolowki sa zajebiste a najlepsza na ZG LUBIN jedzenie zajebiste zaloga zarąbista i co wy na to ????????
zdjecie uzytkownika
sssss - 2014-09-30 18:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie na LUBINIE GLOWNYM karmia zajebiscie&&&&&&&&&&&
zdjecie uzytkownika
hutnik z legnicy - 2014-09-30 21:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyraze opinie na temat legnicy. jedzenie nie zawsze mi odpowiada, ale nie wszystkim dogodzimy. obsluga nie najgorsza, panie raczej usmiechniete, sprytne nie wszystkie,ale procentowo jest dosyć wysoko. jak dla mnie nota za jedzenie 8/10, obsluga 9/10 i niektore panie nawet 10/10. weglug mnie jest nieco lepiej niz jakis czas temu,nie wiem z czym to ma zwiazek, moze kto inny jest szefem,bo cos slyszalem,ze jest nowe kierownictwo. ci co marudza,niech sobie marudza,ja jestem zwyczajnym czlowiekiem i jestem za.
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-10-03 21:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PONOĆ NA ST W HUCIE I BYŁO ZATRUCIE GULASZEM I PRAWDOPODOBNIE PONAD 10 OSÓB MIAŁO ROZWOLNIENIE I CO CISZA ZWALILI NA GRYPĘ JELITOWĄ.BO JAK SIĘ MA CHODY W DYREKCJI TO WSZYSTKO UJDZIE.I MOJA OPINIA SIĘ SPRAWDZIŁA ŻE WYDAJĄ NIE ŚWIEŻE JEDZONKO!!!!
zdjecie uzytkownika
marco - 2014-10-04 12:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeżeli wydają nie świeże jedzonko to po co Chodzisz. Panie balon PAN to chyba ma nieszczęśliwe życie tylko siedzi przy tym komputerze i głupoty wypisuje. Weź się PAN do roboty to glupoty panu przejdą.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-10-04 12:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne ze ja i moj cały wydział jadł tez gulasz i się nie zatruł wiec daj sobie na luz balon.
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-10-04 15:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co ty marko siedzisz przy tym komputerze i czytasz te opinie jak cie wkurzają to ich nie czytaj i też zabieraj się za robotę , a u ciebie jacek to mają żołądki z kamienia jaki dobry gulasz ha ha .
zdjecie uzytkownika
komisarz - 2014-10-10 22:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzenie pierwsza klasa oberze karmia dobrze ale stolowki jeszcze lepiej zwlaszcza LUBIN GLOWNY zgadzam sie z biedronka juz nie dlugo beds czestym gosciem w barze SMAKOSZ na ZG --pozdrawiam cala zaloge a szczegolnie jedna panią R.....
zdjecie uzytkownika
hutnik z l-cy - 2014-10-11 20:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja lubie nalesniki na hutniku i obsluge
zdjecie uzytkownika
kuchenne rewolucje - 2014-10-13 05:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tutaj piszecie jakbyscie chcieli jakies kuchenne rewolucje prowadzic czy cos ;) A TAK serio to moze slyszeliscie o jakimswolnym stanowisku dla czlowieka bez pracy, ktory chcialby porobic cos konkretnego za jakiekolwiek pieniadze. tak wlasciwie to cos oprocz jedzenia robicie jeszcze w tej firmie? dzieki za odpoweidzi
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2014-10-25 23:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pankracy - 2014-09-24 14:09:05]:
Chłopie puknij się w łeb. Też się tam stołuję i jest spoko. Stołuj się w domu jak Ci tak źle.
zdjecie uzytkownika
Hutnik - 2014-10-25 23:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marco - 2014-10-04 12:17:05]:
No racja, słyszałem że co najmniej 5 osób zmarło na EBOLE ( wszystko ukryte) Tak potrafią manipulować. A ludzie umierają. Dziwne dla mnie jest to że Panie zarabiające najniższą krajową, obsługujące Panów Hutników popełniają takie fopa. Masakra, to może trzeba zmienić stołówkę? Jakoś nie słyszałem żeby w innych firmach było darmowe żarcie. Ponoć w Lubinpexie płacą. To nie ma się co zastanawiać, koledzy przyjdźcie do roboty.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-27 08:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chciałbym podzielić się opinią na temat tej "wspaniałej" firmy i jej jeszcze lepszych managerów. Firma jak firma, można powiedzieć,że cały czas jakoś się rozwija ale zarządzający nią zatrzymali się na etapie GS-u.Myślą,że łatwo jest wydawać pieniądze na lewo i prawo ale oczywiście nie swoje.W każdej innej sytuacji gdyby pracowali na swoim już dawno byliby bankrutami.Mam nadzieję, że nadchodzące wybory zmienią władzę w tej firmie. Nie wiem czy to będzie lepiej ale to powinna być dla nich nauczka. Znowu zaczną się wymyślone choroby na różnym tle ,żeby tylko nie spaść ze stołka, oraz rozpaczliwe szukanie kolegów. Tak zachowywali się już wcześniej i teraz zanosi się na to samo. Mistrzem takiego zachowania, niekompetencji i włażenia w tyłek każdemu kto jest u władzy jest pewien Pan Dyrektor który w swojej karierze w tej Firmie został "awansowany" przez poprzednią władzę na fotografa.Brak słów na to co tam się dzieje i jak docenia się tam pracowników.Mimo to życzę tej firmie jak najlepiej ale pod rządami prywatnego Właściciela.
zdjecie uzytkownika
cikos - 2014-10-27 23:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam ostatnio mega szczeście w życiu bo jak nie trafię na jakąś firmę to potem się okazuje, że upada ;) jak to jest z lubinpexem nie ma szans na zamknięcie działalności przypadkiem? bo nie chcę po raz kolejny tak wylądować. piszecie jak to jest tam niby w pracy. a ja bym chciał jakoś konkretnie się dowiedzieć czy wiecie o przyjęciach coś?
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-11-18 21:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialam okazje pracowac w lubinpexie, nie bylo tak zle tyle ze brakuje rak do pracy,a wladza nie chce zatrudniac.dziewczyny fajne i pracowite szef tez w porzadku,ja nie dalam rady,ale ktos kto ma sile do zmudnej i ciezkiej pracy to napewno tam bedzie pracowal.powinni szanowac stalych pracownikow bo te dziewczyny naprawde duzo z siebie daja,zostaja po godzinach myslac o domu,sa dokladne i staraja sie robic wszystko w nalezytym pozadku. nie trzeba dlugo tu pracowac aby ujrzec ze te kobiety ciezko pracuja,wspominam prace dobrze ale jak wspomnialam:nie dalam rady, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
st - 2014-11-26 20:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czas barborek combrow i karczm
najlepesze golonki na wspanialej kapuscie tylko ZG
pozdrawiam
brac gornicza
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-12-07 01:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barbórki ,a to co z Pańskiego stołu zostaje idzie dalej na wydawalnie.he he
zdjecie uzytkownika
martika - 2014-12-16 17:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wysłałam cv do pracy na stanowisko pomoc kuchanna. Moze z czasem beda kogos potrzebowali...a tymczasem napiszcie co wyróżnia tę firmę od innych na rynku/ od konkurencji? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany? Czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lubinpex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lubinpex?
Zadaj pytanie
x