brak logo

Lubinpex

Lubin

Opinie o Lubinpex

pompejek 2014-07-08 20:31:57
praca ponad norme czasowa i nie placa za godziny dodatkowe.
wzburzony 2014-07-20 23:05:27
wiem co mówie. fartuch fartuchem. a w fartuchu. kiedys wypadł fartuch takiej pani bo była dziurawa reklamówka to wiem co widziałem., a zreszta kazdy ma swoje poglady i oceny. a pan niejest od oceniania ludzi kto jest normalny czy nie. bo do tego trzeba było by skonczyc jakąs szkołe. bynajmiej nie podstawową.
macios 2014-07-21 15:33:02
witam, wchodziłem ostatnio na stronę lubinpexu w poszukiwaniu pracy. Znajoma, kiedyś miała pracować dla nich i znalazła tam ogłoszenie. teraz pracuje jednak gdzie indziej ale polecała mi, żeby tam wejść. Niestety na stronie nie ma nowych ogłoszeń, bo ostatnie ogłoszenie jest z 18 czerwca czyli już ponad miesiąc temu. Orientujecie się czy może w najblizszej przyszłości po remoncie 'oberży' będą poszukiwani pracownicy przez lubinpex? ciekawe czy po tej renowacji będą zatrudniane jakieś nowe osoby
....................... 2014-08-09 08:19:05
Mobbing poziomy i pionowy to norma.
anow 2014-08-11 15:24:59
dobra ale dlaczego tak piszesz, nie sadze zeby takie rzeczy byly na prozadku dziennym. jesli tak to chyba zawsze mozna cos z tym zrobic.
misza 2014-08-18 21:18:12
prawda jest taka ze strasznie sie tu dzieje, inspekcja pracy powinna sie tu wybrac predko, sprawdzic w jaki sposob pracuja ludzie zrobic wywiad,pracownik jest tu nikim,pracy duzo,a wyplata mala chcemy wyzsza pensje,to slyszymy,ze nie tera a przeciez firma obrotna,tyle ludzi pracuje, mogliby nas za ta prace wynagrodzic uczciwie. czt pracownik po 15 latach nie moze zarobic normalnie.
seebek 2014-08-25 18:34:40
czyli wychodzi na to, ze starzy pracownicy sie beda zwalniali i beda teraz wolne miejsca pracy? wiem ze moze to nie ladnie, ale ja poszukuje pracy i nie wiem juz gdzie szukac a jesli tutaj sie pojawia jakies miejsca to ja chetnie wskocze na takie miesjce i chetnie pozarabiam jakies pieniadze. moze to okrutne, ale takie zycie
kula 2014-09-04 21:05:29
popracujesz 5 minut i sie zwolnisz,myslisz ze tu jest latwo? i pieniadze mizerne,chyba ze zalezy ci na byle jakiej robocie ale i tak tu dlugo nikt nie pracuje. kazdy nowy odchodzi,tu pracuja same stare pracownice i tylko kilka pan jest ok a reszta wredna
idol 2014-09-09 18:26:46
to dlaczego sie tak wszyscy zwalniają? ja myślę, że można popracować więcej niż 5 minut zdecydowanie. chyba, że to była jakaś metafora. jeśli pracujątylko stare pracownice to pewnie żony tam nie znajdę ;) bo nie ukrywam, że czasem jakiś flirt w pracy się przyda, chyba że tutaj nie ma na to czasu w ogóle.
smakosz 2014-09-17 22:00:36
Ostatnio w hutniczych stołówkach jesteśmy zmuszani do jedzenia jakiś pseudo zup.Rozumiem że jakaś pani ma bujna wyobrażnię kulinarną i robi z tego co zostało z wczoraj jakieś polewki na wegecie i kapuście, ale litości, tego nie da rady jesć.Postanowiłem napisać o tym bo dzisiaj nastąpiło przegięcie, 17 września podano nam zupę Rosyjską o konsystencji pawia i takim samym smaku. Ludzie zróbcie coś z tym bo zaczniemy rzucać talerzami.
1
balon 2014-09-22 22:17:38
Zgadzam się z opinią smakosza dostajemy takie śmieci ,ja stołuję się na hucie II masakra w piątek kiełbasa z rusztu dziś poniedziałek ten sam zestaw kiełbasa z rusztu na drugie jakieś ziemniaki sama mamałyga masakra ,a podane tak nie estetycznie że jeść się całkiem odechciewa na stołówce brud i smród jak się wchodzi,garmażerka sprzedawana jest z trzech dni stare sałaki śledzie itp.Ciągle brakuje mleka jak nie gorące to zimne albo czuć że jest dolewana woda dzisiaj o 10 nie było gorącego mleka.Zgadzam się trzeba coś z tym robić górnicy ciągle szumią i ich jakość obsługi i profilaktyki jest na poziomie o niebo lepsza.Tam panie które przychodzą do pracy za kare to nie pracują a my mamy takie panie ,które uważają że pracują za kare w końcu one pracują dla nas
pankracy 2014-09-24 14:09:05
panie Balon. Czy pan przypadkiem nie przesadza? Często jestem na tej stołówce i jakoś nie zauważyłem, żeby pracowały za karę. Jest ich trzy na rano i bardzo im współczuję. Nie chciałbym żeby moja żona tak pracowała.Koszmar. Na nockach widzę tylko jedną osobę.Czy one tak chcą? Tak pracują dla nas,ale jak my się zachwujemy? Co do mleka skoro uważa pan,że dolewana jest woda to warto poprosić panią,żeby nalała mleka do kubka prosto z worka i porównać.Może to oszczerstwo? No bo po co miały by to robić?
1
marco 2014-09-25 16:27:39
Ja chodzę jeść na hutę I i jestem bardzo zadowolony miła obsługa z uśmiechem witają nas Panie. A jedzenie bardzo się poprawiło w ostatnim czasie a jak komuś nie smakuje to nie jedz . Co niektórzy to tylko potrafią narzekać.
pompejek 2014-09-25 21:45:51
a o jakich placowkach tu mowicie, bo jak widze zdania sa podzielone, stolowka stolowce nie rowna. ja wiem,wszystkim nie dogodza,ale napewno sa jakies plusy
wskrille 2014-09-26 13:12:40
To w takim razie gdzie na ktorej stolowce jest najlepsze jedzenie ? moze lepiej sobie samemu przynhosci i sie nie martwic o to ze cos niedobrego sie dostanie ;> w mojej poprzedniej robocie nie bylo stolowek to trzeba bylo targac samemu ale zawsze mozna bylo sobie odgrzac. co lubicie najlepiej zjesc w pracy?
irena17 2014-09-26 21:42:27
ja jezdze na Hutnik,mi tam smakuje,zawsze cos wybiore. reszty stolowek nie znam,wiem ze sa jeszcze oberze ale to sa juz restauracje.i jezdze tu z konca miasta a wiem ze maja stalych konsumentow i dobrze, to jest taka normalna stolowka a nie jakies fastfoody.mogliby troche zmienic wystroj naprzyklad firanki albo kwiaty bo troche ponuro.ale jest ok
1
balon 2014-09-27 17:20:12
panie pankracy a może Twoja żona tam pracuje że tak obstajesz za tą stołówką i jesteś tak dobrze zorientowany ile osób pracuje na każdej zmianie.Nie powiem że wszystkie panie są niezadowolone a wystarcz że jest taka jedna Pani H.Która ciągle jest niezadowolona ha ha ha
1
Biedronka 2014-09-30 18:50:19
wszystkie stolowki sa zajebiste a najlepsza na ZG LUBIN jedzenie zajebiste zaloga zarąbista i co wy na to ????????
sssss 2014-09-30 18:53:18
zgadzam sie na LUBINIE GLOWNYM karmia zajebiscie&&&&&&&&&&&
1
hutnik z legnicy 2014-09-30 21:51:04
Ja wyraze opinie na temat legnicy. jedzenie nie zawsze mi odpowiada, ale nie wszystkim dogodzimy. obsluga nie najgorsza, panie raczej usmiechniete, sprytne nie wszystkie,ale procentowo jest dosyć wysoko. jak dla mnie nota za jedzenie 8/10, obsluga 9/10 i niektore panie nawet 10/10. weglug mnie jest nieco lepiej niz jakis czas temu,nie wiem z czym to ma zwiazek, moze kto inny jest szefem,bo cos slyszalem,ze jest nowe kierownictwo. ci co marudza,niech sobie marudza,ja jestem zwyczajnym czlowiekiem i jestem za.
balon 2014-10-03 21:57:03
PONOĆ NA ST W HUCIE I BYŁO ZATRUCIE GULASZEM I PRAWDOPODOBNIE PONAD 10 OSÓB MIAŁO ROZWOLNIENIE I CO CISZA ZWALILI NA GRYPĘ JELITOWĄ.BO JAK SIĘ MA CHODY W DYREKCJI TO WSZYSTKO UJDZIE.I MOJA OPINIA SIĘ SPRAWDZIŁA ŻE WYDAJĄ NIE ŚWIEŻE JEDZONKO!!!!
marco 2014-10-04 12:17:05
To jeżeli wydają nie świeże jedzonko to po co Chodzisz. Panie balon PAN to chyba ma nieszczęśliwe życie tylko siedzi przy tym komputerze i głupoty wypisuje. Weź się PAN do roboty to glupoty panu przejdą.
jacek 2014-10-04 12:26:18
Dziwne ze ja i moj cały wydział jadł tez gulasz i się nie zatruł wiec daj sobie na luz balon.
balon 2014-10-04 15:47:18
A po co ty marko siedzisz przy tym komputerze i czytasz te opinie jak cie wkurzają to ich nie czytaj i też zabieraj się za robotę , a u ciebie jacek to mają żołądki z kamienia jaki dobry gulasz ha ha .
komisarz 2014-10-10 22:16:45
jedzenie pierwsza klasa oberze karmia dobrze ale stolowki jeszcze lepiej zwlaszcza LUBIN GLOWNY zgadzam sie z biedronka juz nie dlugo beds czestym gosciem w barze SMAKOSZ na ZG --pozdrawiam cala zaloge a szczegolnie jedna panią R.....
hutnik z l-cy 2014-10-11 20:06:31
ja lubie nalesniki na hutniku i obsluge
kuchenne rewolucje 2014-10-13 05:04:04
tak tutaj piszecie jakbyscie chcieli jakies kuchenne rewolucje prowadzic czy cos ;) A TAK serio to moze slyszeliscie o jakimswolnym stanowisku dla czlowieka bez pracy, ktory chcialby porobic cos konkretnego za jakiekolwiek pieniadze. tak wlasciwie to cos oprocz jedzenia robicie jeszcze w tej firmie? dzieki za odpoweidzi
Obiektywny 2014-10-25 23:35:16
Chłopie puknij się w łeb. Też się tam stołuję i jest spoko. Stołuj się w domu jak Ci tak źle.
Hutnik 2014-10-25 23:57:28
No racja, słyszałem że co najmniej 5 osób zmarło na EBOLE ( wszystko ukryte) Tak potrafią manipulować. A ludzie umierają. Dziwne dla mnie jest to że Panie zarabiające najniższą krajową, obsługujące Panów Hutników popełniają takie fopa. Masakra, to może trzeba zmienić stołówkę? Jakoś nie słyszałem żeby w innych firmach było darmowe żarcie. Ponoć w Lubinpexie płacą. To nie ma się co zastanawiać, koledzy przyjdźcie do roboty.
ktoś 2014-10-27 08:59:22
Chciałbym podzielić się opinią na temat tej "wspaniałej" firmy i jej jeszcze lepszych managerów. Firma jak firma, można powiedzieć,że cały czas jakoś się rozwija ale zarządzający nią zatrzymali się na etapie GS-u.Myślą,że łatwo jest wydawać pieniądze na lewo i prawo ale oczywiście nie swoje.W każdej innej sytuacji gdyby pracowali na swoim już dawno byliby bankrutami.Mam nadzieję, że nadchodzące wybory zmienią władzę w tej firmie. Nie wiem czy to będzie lepiej ale to powinna być dla nich nauczka. Znowu zaczną się wymyślone choroby na różnym tle ,żeby tylko nie spaść ze stołka, oraz rozpaczliwe szukanie kolegów. Tak zachowywali się już wcześniej i teraz zanosi się na to samo. Mistrzem takiego zachowania, niekompetencji i włażenia w tyłek każdemu kto jest u władzy jest pewien Pan Dyrektor który w swojej karierze w tej Firmie został "awansowany" przez poprzednią władzę na fotografa.Brak słów na to co tam się dzieje i jak docenia się tam pracowników.Mimo to życzę tej firmie jak najlepiej ale pod rządami prywatnego Właściciela.
3
cikos 2014-10-27 23:44:51
Mam ostatnio mega szczeście w życiu bo jak nie trafię na jakąś firmę to potem się okazuje, że upada ;) jak to jest z lubinpexem nie ma szans na zamknięcie działalności przypadkiem? bo nie chcę po raz kolejny tak wylądować. piszecie jak to jest tam niby w pracy. a ja bym chciał jakoś konkretnie się dowiedzieć czy wiecie o przyjęciach coś?
4
sara 2014-11-18 21:00:53
mialam okazje pracowac w lubinpexie, nie bylo tak zle tyle ze brakuje rak do pracy,a wladza nie chce zatrudniac.dziewczyny fajne i pracowite szef tez w porzadku,ja nie dalam rady,ale ktos kto ma sile do zmudnej i ciezkiej pracy to napewno tam bedzie pracowal.powinni szanowac stalych pracownikow bo te dziewczyny naprawde duzo z siebie daja,zostaja po godzinach myslac o domu,sa dokladne i staraja sie robic wszystko w nalezytym pozadku. nie trzeba dlugo tu pracowac aby ujrzec ze te kobiety ciezko pracuja,wspominam prace dobrze ale jak wspomnialam:nie dalam rady, pozdrawiam
st 2014-11-26 20:22:05
czas barborek combrow i karczm
najlepesze golonki na wspanialej kapuscie tylko ZG
pozdrawiam
brac gornicza
1
balon 2014-12-07 01:24:55
Barbórki ,a to co z Pańskiego stołu zostaje idzie dalej na wydawalnie.he he
martika 2014-12-16 17:49:51
Hej, wysłałam cv do pracy na stanowisko pomoc kuchanna. Moze z czasem beda kogos potrzebowali...a tymczasem napiszcie co wyróżnia tę firmę od innych na rynku/ od konkurencji? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany? Czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi??
.,.,.,.,., 2014-12-21 17:00:05
Dlaczego Panie płacowe od jakiegoś czasu nie podpisują i nie przybijają pieczątek na fiszkach płacowo-zusowskich? Lenistwo czy zmęczenie? A może coś jeszcze?
Uwaga, uwaga, uwaga 2015-02-12 15:22:39
Pani brygadzistka, pracująca na terenie jednej z kopalni, która nie wydaje bonów części pracownikom pracujących przy wydawaniu wody,proszona jest o zaprzestanie swojego procederu. W przeciwnym wypadku zostaną o tym fakcie powiadomione stosowne organy.
//////// 2015-03-25 13:06:24
Czy ktoś w kadrach/płacach sprawdza jak są tworzone grafiki przez brygadzistki i kierowników w tej firmie? Chyba raczej nie. Po przeszło 100godz. nocek w miesiącu, to normalne? Widać, że nad majdanem w tej firmie nikt nie panuje.
1
wycisk 2015-04-28 21:09:30
zauwazylem ze powstaly zmiany i rotacje,zal troche patrzec jak szastaja ludzmi na lewo i prawo,szkoda,bo zamiast utrzymac pracownika stalego,to nie zalezy im i szukaja nowych,a ci jednak nie chca pracowac w tej firmie i bardzo dobrze,moze sie prezesi czegos naucza,byle szybko,bo firma ulegnie rozpadowii
balon 2015-05-07 22:58:24
To prawda rotacje takich tępaków awansują że aż można się uśmiać po pachy ,a grunt sypie im się przegrywają przetargi bo to co dają do żarcia to ś.....nie by nie jadły;zbierają resztki np w hucie nigdy nie jest profilaktyka ta co jest zaplanowana w jadłospisie,dają co im z terminów wychodzi
z huty 2015-05-10 20:51:09
o jakiej hucie mówisz? głogów czy legnica
wycisk 2015-06-19 20:38:28
chodze tam jesc,bo mi smakuje, mowie o hucie legnica,a jak mi nie pasuje to kupuje w bufecie,i tez nie wyjde glodny
goad 2015-07-17 19:24:13
Różnie bywa z zarządzaniem tą firmą, i niektóre decyzje osób które nadzorują pracą nie są mi do końca zrozumiałe, między innymi chodzi mi o ustalanie grafików. I o osoby na wyższych stanowiskach, które to nie zawsze wypełniają swoje obowiązki tak jak należy, ale ogólnie rzecz biorą poza tymi rzeczami to jest spoko.
kama 2015-08-03 12:58:12
Masz racje co do grafikow,masakra nigdy nie wiadomo jak bedziesz pracowal bo grafik na nastepny tydzien scisle tajny.Jesli chodzi o kadre to najgorsze sa kierowniczki co nie ktore panie zachowoja sie jakby byly wlascicielkami panstwo w panstwie czasami rzygac sie chce tak lamia prawo pracy
ktoś 2015-08-04 10:04:27
jakoś jest
kledi 2015-08-26 00:17:28
Jeśli chodzi o grafik, to można przecież ustalić jeden konkretny i zmieniać tygodnie tylko co jakiś czas, na pewno jest jakiś sposób ale najpierw pracownicy sami muszą się dogadać w sprawie grafiku, jeśli chodzi o pracę w tej firmie to w Legnicy obecnie poszukują osoby na stanowisko Kucharza, co jest dosyć ciekawe.
helll yeah 2016-04-11 20:13:39
wydaje mi się, że z grafikiem tu się da dogadać. Jednak zmienianie go co tydzień to chyba kiepski pomysł :)
damianek 2016-05-14 13:13:00
mysle jednak że taki kucharz może mieć bardzo zapchany grafik, w końcu to jednak wyższe stanowisko od którego znacznie więcej zależy, tym bardziej jak mają posiłki z dostawą w ofercie i poza tym jak dla kucharza mają dość wymagające menu moim zdaniem.
Kozak 2016-05-15 21:04:38
Co ma kucharz do grafiku. Tylko jeden na placowce. Wiec chyba nie ma wyboru.
kasia 2016-07-04 20:21:53
Wczesniej mieli ogłsozenie na stanwosiko kucharza wiec ktoś zapytał czy nadal poszukują jeszcze kogoś :)
Zostaw swoją opinię o Lubinpex - Lubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lubinpex