Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lubinpex

Pracowałeś w firmie Lubinpex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ester - 2013-12-31 17:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co to za afera w stołówce? Teraz gdzie chodzicie jeść? Mozna zamówić jakis katering, tzn chodza z ciepłymi obiadami, czy chociaz jakiś bar niedaleko?
zdjecie uzytkownika
Kpina jakaś - 2014-01-14 09:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więźniowie po przepracowaniu pełnego miesiąca i bez jednej godziny w porze nocnej, bez dopłat mają zapewnione wynagrodzenie na poziomie minimalnym. Pytanie, więc JAK SĄ TRAKTOWANI PRACOWNICY W TEJ FIRMIE?
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-01-16 23:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne, ze na stronie Lubinpex w zakładce kariera jest historia ogłoszen o pracę, bo chyba ciągle nie szukają, ale jest jedno aktualne ogłoszenie, na kierownika restauracji, szkoda, że nie spełniam wymagań.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-01-31 12:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ester - 2013-12-31 17:19:21]:
Szczerze nie polecam tej firmy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
roksi - 2014-02-12 22:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok, dzieki w takim razie za te wszystkie opinie o Lubinpex, ja poszukam czegoś innego, ale dodam temat do śledzonych, jakby był ktoś zadowolony, to niech pisze.
zdjecie uzytkownika
gazela - 2014-03-12 21:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos malo tu opinii na temat przelozonych, wiec chyba nie sa tacy zli, wiec o co wam chodzi?
zdjecie uzytkownika
Pomyśl - 2014-03-18 13:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gazela - 2014-03-12 21:25:40]:
Jeżeli pracownicy pracują do 20 godzin, nie mają płacone uczciwie za nadgodziny, wynagrodzenie u niektórych poniżej minimalnej, to czyja to niby zasługa?
Pracownika?Czy przełożonych?
zdjecie uzytkownika
Głogów - 2014-03-27 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś wysłałam tam CV mam nadzieję że się tam dostanę.Tylko że chciałabym pracować tylko pierwsze zmiany,bo mam dziecko.
zdjecie uzytkownika
ZFŚS - 2014-04-12 08:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wątpliwości budzi też podział środków z ZFŚS między pracownikami.
zdjecie uzytkownika
sledzacy - 2014-05-05 20:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cos tu cicho,czyzby sie poprawilo w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
wzburzony - 2014-05-27 20:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. od paru lat obserwuje kobiety ze stołówki naszej huty i jestem głęboko wzburzony tym co widzę.czy oni naprawde tak mało zarabiają by okradać nas hutników.? dostajemy w kotletach mnóstwo bułki i cos tam mięsa. dlatego tylko ze jest procedura wynoszenia produktów przez pracownice stołówki. i nie mylę się wystarczy ze zaobserwójecie państwo co sie dzieje z paniami wchodzacymi do autobusu. torebki wrzucone na ramie są tak pełne ze sie uginają.procedura trwa już bardzo długo. i wynoszą najczęsciej wychodząc z drugich zmian lub nocki. panowie przyjrzyjcie sie temu to sie zdziwicie.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-05-29 11:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracowałem w kilku firmach i powiem, że w Lubinpexie nie jest najgorzej. Jestem w sumie zadowolony, jakoś nie zauważyłem, aby mnie ktoś wykorzystywał, wręcz przeciwnie...
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-29 15:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest teraz w lubinpexie? jak z socjalem, firma sie rozwija w miare? poprawilo sie cos z kierownikami? odpowiedzcie jesli tam pracujecie, dzięki :)
zdjecie uzytkownika
miszka - 2014-06-11 22:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-05-29 11:32:17]:
jesteś gościu nienormalny!!!! zajrzyj tym kobietom do tych reklamówek: śmierdzące fartuchy i nic więcej. codziennie biorą je do prania. pracują ciężko za marne grosze, do tego nie są doceniane, często słyszą jęczenie i marudzenie ze stron hutników, nie chciałbym, abym moją żonę tak traktowano w pracy. oceniasz te kobiety bezpodstawnie. masz poglądy z czasów komuny, a poza tym jedzenie się poprawiło i to nie tylko ja zauważyłem, a jak nie chcesz tu jeść, to nie jedz, nikt cię nie zmusza.
zdjecie uzytkownika
miszka - 2014-06-11 22:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-05-29 11:32:17]:
sorry, ta odpowiedź miała być do tego pana wyżej...niejakiego wzburzonego
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-12 11:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to aż tak słabo jest w Lubinpexie?jakie są te płace że one sobie wynoszą jedzenie? nie ma jakichś dodatków socjalnych?
zdjecie uzytkownika
irena17 - 2014-06-15 20:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-12 11:44:37]:
pomimo ze malo placa,to nie wynosza jedzenia,mam tam kolezanke,nigdy nie widzialam jej z siatka jedzenia,czesto robimy razem zakupy wiec wiem co ona kupuje,gdyby miala mozliwosc wynoszenia, to nie kupywalaby tego co kupuje na codzien.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-16 15:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ajaka ta placa jest? minimalna chociaz? mogliby dawac chociaz jakies dodatki w postaci jedzenia w sumie..
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-06-22 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
minimalna płaca 1700 brutto,
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-23 14:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chociaz tyle, jak sa dwie pensje w odmu to jeszcze jakos da sie rade.. umowa o prace jest rozumiem skoro przestrzegaja Kodeksu pracy i opłaca tę minimalną?
zdjecie uzytkownika
big fat - 2014-06-23 21:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestrzegaja kodeksu pracy,hehehe,dobre,mozna sie dopatrzec nieprzestrzegania,ale mam nadzieje ze kiedys wszystko wyjdzie na jaw,
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-25 16:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@big fat a gdzi bys sie dopatrzył nierzestrzegania KP, i czy jest ta umowa o prace w koncu? dzięki..
zdjecie uzytkownika
pompejek - 2014-07-08 20:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-25 16:43:43]:
praca ponad norme czasowa i nie placa za godziny dodatkowe.
zdjecie uzytkownika
wzburzony - 2014-07-20 23:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miszka - 2014-06-11 22:07:39]:
wiem co mówie. fartuch fartuchem. a w fartuchu. kiedys wypadł fartuch takiej pani bo była dziurawa reklamówka to wiem co widziałem., a zreszta kazdy ma swoje poglady i oceny. a pan niejest od oceniania ludzi kto jest normalny czy nie. bo do tego trzeba było by skonczyc jakąs szkołe. bynajmiej nie podstawową.
zdjecie uzytkownika
macios - 2014-07-21 15:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wchodziłem ostatnio na stronę lubinpexu w poszukiwaniu pracy. Znajoma, kiedyś miała pracować dla nich i znalazła tam ogłoszenie. teraz pracuje jednak gdzie indziej ale polecała mi, żeby tam wejść. Niestety na stronie nie ma nowych ogłoszeń, bo ostatnie ogłoszenie jest z 18 czerwca czyli już ponad miesiąc temu. Orientujecie się czy może w najblizszej przyszłości po remoncie 'oberży' będą poszukiwani pracownicy przez lubinpex? ciekawe czy po tej renowacji będą zatrudniane jakieś nowe osoby
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lubinpex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski