brak logo

Cooper Standard Automotive

Bielsko-Biała

Opinie o Cooper Standard Automotive

kazek 2013-01-14 21:56:01
ide na rozmowę kwalifikacyjna do działu należności, wie ktośjak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, o co najczęściej pytają?
ktos 2013-01-15 10:24:15
kazek - 2013-01-14 21:58:13

idę na rozmowę do działu nalezności, wie ktoś jak wyglada tam rozmowa kwalifikacyjna, o co najczęściej pytają?
Hej. Mozna wiedziec jak wyslales tam cv? Jesli przez e-maila to czy mozesz mi go podac?
kazek 2013-01-15 15:37:33
na pracuj pl są ogłoszenie od coopera, i z te strony automatycznie wysyłasz
mail byl chyba
rekrutacja@cooperstandard.com
'' 2013-01-15 18:44:14
hej. mam prosbe do nowych pracowników.napiszcie prosze jakie wrażenia po kilku dniach pracy. tzn jakie warunki,czy cięzka robota i czy można przywyknąć bądż co bądż do zapa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gumy,bo czuć go nawet na ulicy podczas jazdy samochodem. napiszcie prosze pare słow. pozdro
1
katrin 2013-01-16 17:06:31
kazek - 2013-01-15 15:37:33

na pracuj pl są ogłoszenie od coopera, i z te strony automatycznie wysyłasz

mail byl chyba

rekrutacja@cooperstandard.com
Dokładnie jak Kazek ;)
zzzzzzz 2013-01-21 09:29:12
Nic dalej czekam odnośnie przyjęć w lutym, pewnie odezwą sie końcem stycznia
bejbi 2013-01-21 11:49:51
też wyczekuje z niecierpliwością na tel.jestem po testach w grudniu i mam czekać na telefon końcem stycznia.Mam nadzieje ze to czcze gadanki z tymi przyjęciami w lutym. pozdrawiwm
bejbi 2013-01-21 11:53:00
bejbi - 2013-01-21 11:49:51

też wyczekuje z niecierpliwością na tel.jestem po testach w grudniu i mam czekać na telefon końcem stycznia.Mam nadzieje ze to czcze gadanki z tymi przyjęciami w lutym. pozdrawiwm

poprawka - oczywiście NIECZCZE gadanki .
zzzzzzz 2013-01-21 13:13:43
Z tego co wiem, to przyjęcia będą w lutym bo mój znajomy tam pracuje i mówił, że wchodzi nowy projekt i będzie wprowadzony w lutym. Więc pozostaje nam tylko czekać na telefon.
edek 2013-01-21 15:51:13
a wiecie coś może o nowej filii ,która ma być na w komorowicach lub bestwinie?
DeBiEc 2013-01-23 06:48:33
A co do płacy to tak ; 14,5zl brutto na poczatek, po 3 miesiacach premia uznaniowa co miesiąc i co 3 miesiące 510zł za brak l4. po 6 miesiącach pracy podwyżka na 15zł brutto. A dla wytrwałych po 5 latach na 17 zł :ppp
bejbi 2013-01-24 17:27:26
ciesza mnie takie opinie,bo gdzie nie czytasz to wszyscy tylko biadolą i biadolą.. A rzeczywiście tutaj płacą nieżle. Więc niech już oddzwaniają do nas oczekujących ,bo zaczynamy sie powoli niepokoić ,czy nas faktycznie w lutym przyjmą.
falek 2013-01-24 20:50:53
co chwilę widać jakie nowe twarze więc na bieżąco przyjmują i faktycznie w lutym ma ruszyć nowa hala to będzie potrzeba jakiś ludzi
katrin 2013-01-25 18:57:47
Wyczekuję niecierpliwie tel. od Coopera mam nadzieję że będzie ok. Fajnie że wypowiedział się ktoś nie dawno zatrudniony ;) Jestem tego zdania że do wszystkiego można się przyzwyczaić .
Pozdrawiam
Katrin
pracownik 2013-01-25 21:20:51
Nie wiem kto pisze te same pozytywne komentarz.W zakladzie jest wielki syf i wcale nie ma takiej fajnej atmosfery kazdy kazdego obgaduje tylko. pracuje od nie dawna i juz mam dosc tego wszystkiego
qwerty 2013-01-26 10:02:21
A kto Ci powiedział że tam będzie czysto i pachnąco Trzeba było zatrudnić się w aptece Przecież wiadomo co się w tej fabryce produkuje nie jest to tajemnicą i trzeba się było liczyć że nie jest to czysta i pachnąca praca. A najlepsze jest to że jak jest chwilowo mniej pracy i trzeba sprzątać to każdy jest oburzony, a czystości się domagają.
Co do obgadywania, to co ma do tego zakład że pracują tam tacy 'kulturalni i dobrze wychowani ludzie' zresztą w każdym zakładzie tak jest i trzeba mieć na to [usunięte przez admina] Jak Ci się nie podoba to zachęcam do złożenia wypowiedzenia przyda się wolne miejsce bo chętnych jest sporo
1
DeBiEc 2013-01-27 01:26:49
Pani/e "pracownik". To jest praca na produkcji w sporej fabryce, ludzie zawsze będą gadać, plotkować itp itd. Jeśli się to nie podoba to zapraszam na bezrobocie albo do założenia jednoosobowej firmy. A syf może i jest ale jak wokół siebie nie sprzątasz, trzeba dbać o miejsce pracy a nie płakać że brudno ;ppp
1
lk 2013-01-27 15:55:17
do tych co mieli oddzwaniac w lutym ,będą dopiero w marcu,bo podobno nowa produkcja sie nieco odwlecze... ZACZYNAM WĄTPIĆ w tą całą rekrutacje i debilne testy. Znajomości ,pociotki - w tym zakładzie od dawna tylko to sie liczy.
Nick 2013-01-27 22:42:56
jest ok ale ciezka praca wysokie normy dla osob ktore tego nigdy nie robiły to ciezko ale mam nadzieje ze mi sie uda bo to jedna z firm ktora dobrze płaci bo w sklepie to sam wyzysk
ala nowoprzyjeta
edek 2013-01-28 23:39:17
A tak odnośnie filii w komorowicach to na jakiej ulicy lub w którym miejscu to ma być umiejscowione?
dzięki z góry za info
odusia 2013-01-29 12:13:49
mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec na jakie stanowiska potrzebuja i gdzie szukac ofert. czy to praca na zmiany?
zzzzzzzzzz 2013-01-29 12:52:19
Najlepiej to sobie złóż podanie na Piekarskiej 77, a teraz otwierają drugą hale od lutego na ulicy Bestwińskiej, ale nie wiem gdzie dokladnie. Natomiast z tego co wiem to na produkcje przyjmują, może tez na jakieś inne stanowiska, ale nei mam pojęcia. Na produkcję to napewno na zmiany i podejrzewam, że na trzy....
odusia 2013-01-29 13:48:20
zzzzzzzzzz - 2013-01-29 12:52:19

Najlepiej to sobie złóż podanie na Piekarskiej 77, a teraz otwierają drugą hale od lutego na ulicy Bestwińskiej, ale nie wiem gdzie dokladnie. Natomiast z tego co wiem to na produkcje przyjmują, może tez na jakieś inne stanowiska, ale nei mam pojęcia. Na produkcję to napewno na zmiany i podejrzewam, że na trzy....
Bardzo dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
werty 2013-01-29 14:55:31
najlepiej przynieść podanie właśnie na Piekarska i zostawić na portierni.
Oferty pracy są często na pracuj.pl ale to raczej na stanowiska że tak powiem wyższe czyli inżyniery i takie tam
irena 2013-01-29 17:26:14
moze mi ktos powie nazwe stanowiska na produkcje lub nazwe projektu do ktorego teraz przyjmuja lub inne na ktore poszukuja osob chetnych?
kojek 2013-01-29 17:29:33
nie ma jakiś konkretnie stanowiska na które szukają, jak kogoś przyjmują to przyuczają do miejsca gdzie akurat kogoś brakuje czy jest potrzebny, nigdy nie wiesz gdzie trafisz, a i to nie jest powiedziane że tam też już zostaniesz
irena 2013-01-29 17:57:50
to jak pisac list motywacyjny jak trzeba w nim zawrzec stanowisko itp bez wiedzy na co sie sglaszasz
ja 2013-01-29 19:51:04
wiele ludzi zostawia tylko CV i to wystarcza a ewentualnie w liście można napisać dlaczego chcesz pracować tu jakie masz doświadczanie co umiesz, nie trzeba konkretnie pisać jakie stanowisko
zzzzzzzz 2013-01-30 09:36:34
Czy ktoś z osób, które zdały testy w grudniu, dostało wiadomość tel. odnośnie przyjęć w lutym?
kimi 2013-01-30 10:50:08
Ja też czekam. słyszałam za w marcu dopiero
Gabi 2013-01-30 11:20:41
jak wyglądają te testy to juz nie są rozmowy kwalifikacyjne.
katrin 2013-02-01 10:38:31
Nie dostaliśmy żadnej wiadomości do dzisiejszego dnia. Zaczynam myśleć że nie potrzebnie się łudzę ;) Pozdrawiam
zzzzzzzzzzz 2013-02-01 12:33:36
Ja tez czekam na tel. mam nadzieję, że jeszcze zadzwonią może w przyszlym tygodniu....
mimi 2013-02-02 19:36:30
Kilka dni temu zadzwoniłam do pani G. od rekrutacji .Powiedziała że przyjęcia tych osób ,ktore testy zaliczyły,czyli nas ,beda dopiero za ok.miesiąc,ponieważ na bestwińskiej ,gdzie mamy pracować troche się odwleka ta cała nowa produkcja,Jednak mamy sie nie niepokoić i nie musimy sie jej przypominać bo osoby po rekrutacji beda w pierwszej kolejności przyjmowane.Dopiero jak bedzie potrzeba to bedzie nowe osoby zapraszać na testy. Zadzwoń do sekretariatu,popros o rozmowe z panią G.moze dowiesz sie juz coś więcej. i napisz prosze, pozdr.
xxx 2013-02-03 15:36:26
Ja miałam testy w grudniu i pracuję w Cooperze od stycznia.
jhg 2013-02-03 18:37:37
To jesteś wśród tych co mieli najlepsze wyniki z testów...albo znajomości. My czekamy jeszcze.napisz jak ci sie tam pracuje.
asdfg 2013-02-03 19:42:46
a gdzie trafiłeś
inga 2013-02-03 21:06:56
Jak te testy wyglądają?
Zostaw swoją opinię o Cooper Standard Automotive - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive