Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

zdjecie uzytkownika
kazek - 2013-01-14 21:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide na rozmowę kwalifikacyjna do działu należności, wie ktośjak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, o co najczęściej pytają?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-01-15 10:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazek - 2013-01-14 21:58:13

idę na rozmowę do działu nalezności, wie ktoś jak wyglada tam rozmowa kwalifikacyjna, o co najczęściej pytają?
Hej. Mozna wiedziec jak wyslales tam cv? Jesli przez e-maila to czy mozesz mi go podac?
zdjecie uzytkownika
kazek - 2013-01-15 15:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pracuj pl są ogłoszenie od coopera, i z te strony automatycznie wysyłasz
mail byl chyba
rekrutacja@cooperstandard.com
zdjecie uzytkownika
'' - 2013-01-15 18:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej. mam prosbe do nowych pracowników.napiszcie prosze jakie wrażenia po kilku dniach pracy. tzn jakie warunki,czy cięzka robota i czy można przywyknąć bądż co bądż do zapa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gumy,bo czuć go nawet na ulicy podczas jazdy samochodem. napiszcie prosze pare słow. pozdro
zdjecie uzytkownika
katrin - 2013-01-16 17:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazek - 2013-01-15 15:37:33

na pracuj pl są ogłoszenie od coopera, i z te strony automatycznie wysyłasz

mail byl chyba

rekrutacja@cooperstandard.com
Dokładnie jak Kazek ;)
zdjecie uzytkownika
zzzzzzz - 2013-01-21 09:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic dalej czekam odnośnie przyjęć w lutym, pewnie odezwą sie końcem stycznia
zdjecie uzytkownika
bejbi - 2013-01-21 11:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też wyczekuje z niecierpliwością na tel.jestem po testach w grudniu i mam czekać na telefon końcem stycznia.Mam nadzieje ze to czcze gadanki z tymi przyjęciami w lutym. pozdrawiwm
zdjecie uzytkownika
bejbi - 2013-01-21 11:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bejbi - 2013-01-21 11:49:51

też wyczekuje z niecierpliwością na tel.jestem po testach w grudniu i mam czekać na telefon końcem stycznia.Mam nadzieje ze to czcze gadanki z tymi przyjęciami w lutym. pozdrawiwm

poprawka - oczywiście NIECZCZE gadanki .
zdjecie uzytkownika
zzzzzzz - 2013-01-21 13:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, to przyjęcia będą w lutym bo mój znajomy tam pracuje i mówił, że wchodzi nowy projekt i będzie wprowadzony w lutym. Więc pozostaje nam tylko czekać na telefon.
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-01-21 15:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie coś może o nowej filii ,która ma być na w komorowicach lub bestwinie?
zdjecie uzytkownika
DeBiEc - 2013-01-23 06:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do płacy to tak ; 14,5zl brutto na poczatek, po 3 miesiacach premia uznaniowa co miesiąc i co 3 miesiące 510zł za brak l4. po 6 miesiącach pracy podwyżka na 15zł brutto. A dla wytrwałych po 5 latach na 17 zł :ppp
zdjecie uzytkownika
bejbi - 2013-01-24 17:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesza mnie takie opinie,bo gdzie nie czytasz to wszyscy tylko biadolą i biadolą.. A rzeczywiście tutaj płacą nieżle. Więc niech już oddzwaniają do nas oczekujących ,bo zaczynamy sie powoli niepokoić ,czy nas faktycznie w lutym przyjmą.
zdjecie uzytkownika
falek - 2013-01-24 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co chwilę widać jakie nowe twarze więc na bieżąco przyjmują i faktycznie w lutym ma ruszyć nowa hala to będzie potrzeba jakiś ludzi
zdjecie uzytkownika
katrin - 2013-01-25 18:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyczekuję niecierpliwie tel. od Coopera mam nadzieję że będzie ok. Fajnie że wypowiedział się ktoś nie dawno zatrudniony ;) Jestem tego zdania że do wszystkiego można się przyzwyczaić .
Pozdrawiam
Katrin
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x