Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

zdjecie uzytkownika
kazek - 2013-01-14 21:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide na rozmowę kwalifikacyjna do działu należności, wie ktośjak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, o co najczęściej pytają?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-01-15 10:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazek - 2013-01-14 21:58:13

idę na rozmowę do działu nalezności, wie ktoś jak wyglada tam rozmowa kwalifikacyjna, o co najczęściej pytają?
Hej. Mozna wiedziec jak wyslales tam cv? Jesli przez e-maila to czy mozesz mi go podac?
zdjecie uzytkownika
kazek - 2013-01-15 15:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pracuj pl są ogłoszenie od coopera, i z te strony automatycznie wysyłasz
mail byl chyba
rekrutacja@cooperstandard.com
zdjecie uzytkownika
'' - 2013-01-15 18:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej. mam prosbe do nowych pracowników.napiszcie prosze jakie wrażenia po kilku dniach pracy. tzn jakie warunki,czy cięzka robota i czy można przywyknąć bądż co bądż do zapa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gumy,bo czuć go nawet na ulicy podczas jazdy samochodem. napiszcie prosze pare słow. pozdro
zdjecie uzytkownika
katrin - 2013-01-16 17:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazek - 2013-01-15 15:37:33

na pracuj pl są ogłoszenie od coopera, i z te strony automatycznie wysyłasz

mail byl chyba

rekrutacja@cooperstandard.com
Dokładnie jak Kazek ;)
zdjecie uzytkownika
zzzzzzz - 2013-01-21 09:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic dalej czekam odnośnie przyjęć w lutym, pewnie odezwą sie końcem stycznia
zdjecie uzytkownika
bejbi - 2013-01-21 11:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też wyczekuje z niecierpliwością na tel.jestem po testach w grudniu i mam czekać na telefon końcem stycznia.Mam nadzieje ze to czcze gadanki z tymi przyjęciami w lutym. pozdrawiwm
zdjecie uzytkownika
bejbi - 2013-01-21 11:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bejbi - 2013-01-21 11:49:51

też wyczekuje z niecierpliwością na tel.jestem po testach w grudniu i mam czekać na telefon końcem stycznia.Mam nadzieje ze to czcze gadanki z tymi przyjęciami w lutym. pozdrawiwm

poprawka - oczywiście NIECZCZE gadanki .
zdjecie uzytkownika
zzzzzzz - 2013-01-21 13:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, to przyjęcia będą w lutym bo mój znajomy tam pracuje i mówił, że wchodzi nowy projekt i będzie wprowadzony w lutym. Więc pozostaje nam tylko czekać na telefon.
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-01-21 15:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie coś może o nowej filii ,która ma być na w komorowicach lub bestwinie?
zdjecie uzytkownika
DeBiEc - 2013-01-23 06:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do płacy to tak ; 14,5zl brutto na poczatek, po 3 miesiacach premia uznaniowa co miesiąc i co 3 miesiące 510zł za brak l4. po 6 miesiącach pracy podwyżka na 15zł brutto. A dla wytrwałych po 5 latach na 17 zł :ppp
zdjecie uzytkownika
bejbi - 2013-01-24 17:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesza mnie takie opinie,bo gdzie nie czytasz to wszyscy tylko biadolą i biadolą.. A rzeczywiście tutaj płacą nieżle. Więc niech już oddzwaniają do nas oczekujących ,bo zaczynamy sie powoli niepokoić ,czy nas faktycznie w lutym przyjmą.
zdjecie uzytkownika
falek - 2013-01-24 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co chwilę widać jakie nowe twarze więc na bieżąco przyjmują i faktycznie w lutym ma ruszyć nowa hala to będzie potrzeba jakiś ludzi
zdjecie uzytkownika
katrin - 2013-01-25 18:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyczekuję niecierpliwie tel. od Coopera mam nadzieję że będzie ok. Fajnie że wypowiedział się ktoś nie dawno zatrudniony ;) Jestem tego zdania że do wszystkiego można się przyzwyczaić .
Pozdrawiam
Katrin
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-25 21:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto pisze te same pozytywne komentarz.W zakladzie jest wielki syf i wcale nie ma takiej fajnej atmosfery kazdy kazdego obgaduje tylko. pracuje od nie dawna i juz mam dosc tego wszystkiego
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-01-26 10:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kto Ci powiedział że tam będzie czysto i pachnąco Trzeba było zatrudnić się w aptece Przecież wiadomo co się w tej fabryce produkuje nie jest to tajemnicą i trzeba się było liczyć że nie jest to czysta i pachnąca praca. A najlepsze jest to że jak jest chwilowo mniej pracy i trzeba sprzątać to każdy jest oburzony, a czystości się domagają.
Co do obgadywania, to co ma do tego zakład że pracują tam tacy 'kulturalni i dobrze wychowani ludzie' zresztą w każdym zakładzie tak jest i trzeba mieć na to [usunięte przez admina] Jak Ci się nie podoba to zachęcam do złożenia wypowiedzenia przyda się wolne miejsce bo chętnych jest sporo
zdjecie uzytkownika
DeBiEc - 2013-01-27 01:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani/e "pracownik". To jest praca na produkcji w sporej fabryce, ludzie zawsze będą gadać, plotkować itp itd. Jeśli się to nie podoba to zapraszam na bezrobocie albo do założenia jednoosobowej firmy. A syf może i jest ale jak wokół siebie nie sprzątasz, trzeba dbać o miejsce pracy a nie płakać że brudno ;ppp
zdjecie uzytkownika
lk - 2013-01-27 15:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tych co mieli oddzwaniac w lutym ,będą dopiero w marcu,bo podobno nowa produkcja sie nieco odwlecze... ZACZYNAM WĄTPIĆ w tą całą rekrutacje i debilne testy. Znajomości ,pociotki - w tym zakładzie od dawna tylko to sie liczy.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2013-01-27 22:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok ale ciezka praca wysokie normy dla osob ktore tego nigdy nie robiły to ciezko ale mam nadzieje ze mi sie uda bo to jedna z firm ktora dobrze płaci bo w sklepie to sam wyzysk
ala nowoprzyjeta
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-01-28 23:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak odnośnie filii w komorowicach to na jakiej ulicy lub w którym miejscu to ma być umiejscowione?
dzięki z góry za info
zdjecie uzytkownika
odusia - 2013-01-29 12:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec na jakie stanowiska potrzebuja i gdzie szukac ofert. czy to praca na zmiany?
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzz - 2013-01-29 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej to sobie złóż podanie na Piekarskiej 77, a teraz otwierają drugą hale od lutego na ulicy Bestwińskiej, ale nie wiem gdzie dokladnie. Natomiast z tego co wiem to na produkcje przyjmują, może tez na jakieś inne stanowiska, ale nei mam pojęcia. Na produkcję to napewno na zmiany i podejrzewam, że na trzy....
zdjecie uzytkownika
odusia - 2013-01-29 13:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zzzzzzzzzz - 2013-01-29 12:52:19

Najlepiej to sobie złóż podanie na Piekarskiej 77, a teraz otwierają drugą hale od lutego na ulicy Bestwińskiej, ale nie wiem gdzie dokladnie. Natomiast z tego co wiem to na produkcje przyjmują, może tez na jakieś inne stanowiska, ale nei mam pojęcia. Na produkcję to napewno na zmiany i podejrzewam, że na trzy....
Bardzo dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
werty - 2013-01-29 14:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej przynieść podanie właśnie na Piekarska i zostawić na portierni.
Oferty pracy są często na pracuj.pl ale to raczej na stanowiska że tak powiem wyższe czyli inżyniery i takie tam
zdjecie uzytkownika
irena - 2013-01-29 17:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze mi ktos powie nazwe stanowiska na produkcje lub nazwe projektu do ktorego teraz przyjmuja lub inne na ktore poszukuja osob chetnych?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cooper Standard Automotive?
Zadaj pytanie
x