Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Teleskop

Pracowałeś w firmie Teleskop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dynio - 2014-09-22 18:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jocker ale ty jesteś pusty... Weź się w garść. Płaczesz jak dziecko. Gdzie twoje jaja?
zdjecie uzytkownika
Marcin Gromek - 2014-09-23 16:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jocker chyba ci się płytka odkleila. A ty dynio nie lepszy, chodzący konfident. Jocker gdybys nie chodził i nie gadał głupot to byś dalej pracował...
zdjecie uzytkownika
J27 PENISRUSOS - 2014-09-24 15:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I tak was wszystkich wydymam. Ty dynioglowiasty będziesz pierwszy do wypiecia
zdjecie uzytkownika
wiśnia - 2014-09-25 18:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Radek ale masz LANCĘ chyba się rozwiodę
zdjecie uzytkownika
a ja bym popracowal - 2014-09-25 19:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie i panie - ja jestem zaitnersowany praca w teleskopie - tylko powiedz mi w jaki sposob mozna sobie sprawdzic albo sprawic zeby mnie przyjeli na jakies stanowisko - jestem wszechstronnie uzdolniony i na prawde moge robic wiele. znajdzie sie cos dla takiej osoby? czy nie bardzo ? pozdrawaim was i mnie odpiszcie
zdjecie uzytkownika
magulon - 2014-09-25 19:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajebiście, w końcu Kaśkę będę ruchać legalnie
zdjecie uzytkownika
Analny Krzysztof - 2014-09-25 21:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magulon pamiętaj że jeszcze ja do podziału jestem
zdjecie uzytkownika
Siudmy - 2014-09-26 04:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ten Wiśnia to diesel czy ropa?
zdjecie uzytkownika
Jocker - 2014-09-30 21:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzies mam taką prace,mówiłem co chciałem,teraz mam lepiej,a wy się użerajcie z rękim,żegnam ta firmę z niesmakiem,a wy jezdzijcie na skolvin,i na pewno nie płacze,ta firma to bagno,sami pedryle i gumowe ucha,mam jaja,bo nie bałem się mówić co myśle,a wy róbcie dalej na rękiego,i kupę innych nierobów,narzekajcie tak żeby nikt nie słyczał,a na pewno będziecie mieli lepiej,więcej w takiej firmie nie będę robił,a wy,no cóż,piszcie dalej na siebie i obrzucajcie się dalej błotem,mnie to już nie dotyczy.
zdjecie uzytkownika
Jocker - 2014-09-30 21:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieci,dzieci,i jeszcze raz dzieci.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-30 21:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrona,nie podszywaj się pod kolegów.
zdjecie uzytkownika
Zbigniew - 2014-10-01 09:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Renki opadują...
zdjecie uzytkownika
cobalt - 2014-10-03 08:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to prawda Wynagrodzenie do pracy którą się tam robi mizerne.Atmosfera pracy oraz ludzie którzy tam pracują są siebie warci nie (wszyscy).Kierownik produkcji mowa jest o Stachu ciągle niezadowolony.W okół pełno lizusów i donosicieli.
zdjecie uzytkownika
ee tam - 2014-10-10 16:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co narzekać ludzie, ja to co tutaj piszecie to widziałem i słyszałem już miliony raazy, zawsze wszyscy narzekają i nie chcą wychwalać firm tylko znajdują co jest złe. Tak poza tym to mogłoby się ujawnić jakieś fajne towarzystwo, które by chciało rpacować ze mną - w jakiejś fajnej firmiee, bo ja nie narzekam a pracy potrzebuje
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-17 18:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teleskop to kiepska firma kierownictwo niekompetentne kłamią już na poziomie rozmowy kwalifikacyjnej obiecują wyższe zarobki niż dają przez trzy miesiace 2400 netto a potem niecałe 2800 jak na tak wymagającą prace to jest żart firma sama wystawia się na pośmiewisko zatrudniając jako nadzór ludzi którzy tak jak mistrz zbyszek są półanalfabetami albo jego przygłupawy brygadzista shrek który w chamski i ordynarny sposób odzywa się do ludzi i ktoś taki wydaje dyspozycje ludziom niejednokrotnie z wyższym wykształceniem a ostatnie ogłoszenie z infoludka zakrawa na dobry żart piszą że praca w międzynarodowym towarzystwie(raz w tygodniu pojawia sie herr schneider)i kursy językowe dla spawaczy(szkoła jęz.obcych "you spike mozambique yes l'dont"-lektor zbyszek)no i jeszcze kontrolerzy którzy za nic nie odpowiadają tylko siedzą w budzie na necie do tego dochodzi zmuszanie do nadgodzin za wolne teraz wiem dlaczego budują fabryke na skolwinie bo im wstyd że na stoczni nawet potologiczne firmy płacą więcej dopóki nie zmieni się zaściankowe(kostrzyńskie)myślenie bo Szczecin to nie Kostrzyń panie stasiu to nic się nie zmieni BRAK SZCUNKU DLA PRACOWNIKÓW to główny mankament tej pseudo-firmy z której w ciągu tygodnia uciekło 4 spawaczy z sarensa i to z jednej zmiany a to dopiero początek zostaną kapusie i lizusy a tych nie brakuje sam się wielokrotnie przekonałem,na koniec życzę powodzenia na skolwinie bo z takim podejściem do ludzi będzie wam potrzebne
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-20 18:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie jest magulon?
zdjecie uzytkownika
zagubiony - 2014-10-21 21:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magulon - 2014-09-25 19:16:15]:
Kobietki też pracują?
zdjecie uzytkownika
to kto tam? - 2014-10-27 19:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to kto tam tak na prawde pracuje i na jak dlugo? bo szczerze powiedziawszy nie wiem co robić teraz w tym temacie. wrażenie mam ostatnimi czasy, że działania niektórych doprowadzą mnie do jakiejś depresji bo co nie wejdę na temat tutaj o pracy to jest na prawdę samo narzekanie i nie mogę nic znaleźć -
zdjecie uzytkownika
podirytowany - 2014-10-28 11:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego nie porozmawiamy o elektrykach zatrudnionych w szczecińskim teleskopie? To co ci goście robią w tej firmie jest totalnym nieporozumieniem. Zarabiają tyle co wszyscy a nic nie robią bo nadają się tylko do wymiany żarówki lub uchwytu od spawarki. Kompletnie na niczym się nie znają a szczególnie wybitnie przemądrzały Arturek. Przydupas Majora. Miejmy nadzieję że na nową fabrykę z nami nie pójdą... Są tak dobzi w swoim fachu że co się nie zepsuje to przyjeżdża utrzymanie ruchu z Kostrzyna! PARANOJA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WA!! Ciepło pozdrawiam. Pracownik.
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2014-11-02 12:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obserwuje was

zdjecie uzytkownika
7-nasty - 2014-11-04 12:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie prawda ... nie jestem kobietą
zdjecie uzytkownika
Wściekły Pracownik - 2014-11-07 17:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) a wypłaty nadalnie ma. Nie ma co za czasów Leona było o wiele lepiej, a takie czasy niestety nie wrócą ani nie nadejdą.... :(
zdjecie uzytkownika
pierdolamento - 2014-11-14 17:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się nie podoba to przecież możecie poszukać zatrudnienia w innej firmie. wyplata była na czas, nie pieprzcie głupot.
zdjecie uzytkownika
helvet - 2014-11-26 02:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o firmie Teleskop usłyszałem gdy pojawiła się o nich informacja w prasie , że mają dać ludziom docelowo 1000 miejsc pracy . Wiem , że na początku mieli zatrudnić 300 osób, a aplikacje złożyło wtedy , aż 800. Jednak rząd robił jakieś problemy także to już były dobre jaja. Ciekawy jestem jak obecnie wygląda sytuacja w firmie
zdjecie uzytkownika
helvet - 2014-11-26 02:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o firmie Teleskop usłyszałem gdy pojawiła się o nich informacja w prasie , że mają dać ludziom docelowo 1000 miejsc pracy . Wiem , że na początku mieli zatrudnić 300 osób, a aplikacje złożyło wtedy , aż 800. Jednak rząd robił jakieś problemy także to już były dobre jaja. Ciekawy jestem jak obecnie wygląda sytuacja w firmie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleskop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Teleskop?
Zadaj pytanie
x