Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Teleskop

Pracowałeś w firmie Teleskop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
brender porer - 2015-03-07 21:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aczy ktos wie czy poczebujam poreruw ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-11 15:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powie mi ktoś jak ma nazwisko Damian vel Nianio?
zdjecie uzytkownika
z centrum stołczyna - 2015-03-17 21:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
panowie jak wam się podoba na nowej lokalizacji? nadal macie po pół szafki na głowę i jeden prysznic na kilkanaście osób? a może socjal w końcu doczekał się stołów. bo mówili ze jecie z podłogi. w autobusie słyszałem te ciekawostki a już fantastyczne są sceny jak pracownik teleyardu drze się na cały autobus że tam jest przystanek to prawda że macie pracownika bez jednej ręki .. bo ciągle o nim słyszę ręki to ręki tamto to chyba jakiś celebryta jest
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-03-26 05:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też ciekaw jestem jak jest obecnie i czy @z centrum stołczyna ma rację czy może coś się zmieniło na lepsze? Bo skoro można o teleskopie na ich stronie przeczytać, że "TELESKOP jest wiodącym europejskim producentem konstrukcji spawanych dla producentów żurawi." To dobrze byłoby gdyby warunki i płaca też była na takim poziomie. A jak jest
zdjecie uzytkownika
ajwaj - 2015-03-29 13:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co słychać u analnego krzysia? Podobno był na solarium
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-03-31 00:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elos - 2015-02-20 10:26:45]:
siema a gdzie teraz pracujesz?
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-04-09 19:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to niewiele jakoś informacji o tej firmie znajduję w internecie i to znacznie utrudnia mi sprawę bo chcę się tam zatrudnić ale oczywiście muszę wszystko wiedzieć,a mianowicie jakie tam się umowy daje.szukam teraz w tej branży zatrudnienia gdzie dostanę normalną umowę o pracę i zastanawiam się czy to będzie ta firma może
zdjecie uzytkownika
? - 2015-04-13 09:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-03-11 15:28:51]:
Damian Siemion
zdjecie uzytkownika
Analny Krzysiu - 2015-04-17 12:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówię wam koledzy: nie ma to jak podwójna lewatywa z kawy zbożowej po porannym solarium
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-04-23 18:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie może czy przyjmują w teleskopach do pracy. Chodzi mi o magazyn?
zdjecie uzytkownika
teleyard szczecin - 2015-04-23 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma teleyard szczecin spada na psy!zero szacunku dla pracowników !zastraszanie !obowiązkowe odróbki w soboty i niedziele za dni wolne!nie wykwalifikowana banda majstrów wraz z kierownikiem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektorkiem!dyrektorek i kierowniczek i tak do zwolnienia kwestia czasu bo robota nie idzie i wyżywają się na pracownikach!jedne wielkie buraki z pod gorzowskich wsi!pracownicy ok da się przeżyć!szacunek za wytrwałość!jeśli chodzi o kasę to totalna porażka na dzień dobry 2400 na łapę oczywiście jak nie zachorujesz bo tak to 450 zł.zabierają!i wychodzi 1950 zł. Po 3 mies. 2700 (wykwalifikowany monter ,spawacz) jak nie zachorujesz!ogólnie nie polecam tego zakładu!banda gamoni szkoda zdrowia i jak na szczecin to psie pieniądze!
zdjecie uzytkownika
7-nasty - 2015-04-24 22:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da Ci ojciec nie da Ci matka co dać Ci może u DRĄGA wpadka.

a mówili, nie "drągaj" tematu

za spieranie się z przełożonym zwalniają z dnia na dzień.
przychodzisz na zmianę i wychodzisz z ochroną na plecach.
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-04-27 20:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale chodzi mi o to czy przyjmują tam do pracy
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-04-27 20:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniają tylko kuzynów stryjków i szwagrów!
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-04-28 16:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co te ogłoszenia na stronie. Od prawie roku wciąż te same wiszą
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2015-04-29 02:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest szansa sie w ogóle dostac do teleskopu, te ogłoszenia sa chociaz trochę aktualne? Może sa rotacje na tyle wysokie, że musza miec ciągły nabór, czy coś.
zdjecie uzytkownika
Cfeluś - 2015-04-29 12:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kszysiu ajak s tom lefatyfom to s kawy jakiej co?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-06 16:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem rok temu tam na prubkach!niby wszystko ok!po roku oddzwonili!woow rok miałem czekać! bujać sie! Teraz to sami sobie spawajcie !żenada
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-05-06 22:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwalcie sie od Rękiego. Facet jest fachowcem i podobno robi doktorat
zdjecie uzytkownika
dicky - 2015-05-07 19:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, podobno Ręki skończył Politechnikę w Pyrzycach, tylko nie wiem jaki wydział
zdjecie uzytkownika
rudy kotek - 2015-05-08 08:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ręki skończył rękologię stosowaną wydział korespondencyjny. teraz robi też korespondencyjnie doktorat z tapicerstwa łajno-wozów podobno jest prymusem na roku. dodatkowo wybrał drągologię kwantową.
zdjecie uzytkownika
świeży - 2015-05-11 16:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie monterzy i spawacze! Przestańcie pisać na Rękiego czy Drąga, weźcie sie do roboty bo jesteście do niczego. Nie oszukujmy się, żaden szanujący się spawacz czy też monter nie przyjdzie do pracy za takie pieniądze jakie płaci teleskop, bo w innej firmie zarobi dwa razy tyle. Ci pseudo monterzy pracujący w Teleskopie w innej firmie pracowaliby jako pomocnicy montera lub szlifierze bo nie mają pojęcia o rysunku, pomiarach międzyoperacyjnych ... Spójrzcie kim byli w Stoczni ci dzisiejsi wielcy monterzy - byli zwykłymi pomocnikami bo na nic innego ich nie stać. A teraz pracują za 3000 zl i narzekają na wszystko... Panowie! jesteście bez ambicji pracując w teleskopie za marne grosze..ale cieszcie sie bo na większe pieniądze nie zasługujecie i nie zarobicie ich nigdzie gdyż jesteście ciency. Jesteście skazani na Teleskop na całe życie...To samo dotyczy spawaczy..W stoczni byliście zwykłymi poziomistami na prefabrykacji wstępnej, nie wychodziły wam piony a teraz proszę ... nic wam nie pasuje...wy też nie macie szans na większe pieniądze gdzie indziej bo jesteście mali...dlatego podziękujcie Panu Rękiemu i Panu Drągowi że gonią was do roboty i czegoś uczą i wymagają bo macie chociaż minimalne szanse rozwoju i czegoś się może nauczycie.. Ja pracuje tutaj około rok i powiem krótko: "SZACUN RĘKI! SZACUN DRĄG!"
zdjecie uzytkownika
weteran - 2015-05-14 17:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do świeży!!!dobry jesteś!!!ciekawe co ty robisz w teleskopie już ponad rok!też byłeś zwykłym pseudo pomocnikiem co nic nie umiał i przyszedł do teleskopu karierę robić!pewnie z ucha strzelasz gdzie popadnie i włazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rękiemu i drążkowi aż uszami im wychodzisz!ta firma lubi takich jak ty!karierowiczów!ukrytych donosicieli!pewnie gdzieś z wiochy pochodzisz i cieszysz się że bez wykształcenia i umiejętności masz dobrą pracę za malutkie pieniążki i pewnie dojazdy ci płacą!pracuj pracuj może się czegoś nauczysz buraku
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-05-23 19:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kszysiu co stom lewatywom i co jak s niom czy ze s kawy zbozowej czy zjinnej? i co nasolarium co?
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-05-23 21:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleskop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Teleskop?
Zadaj pytanie
alert