Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Teleskop

Pracowałeś w firmie Teleskop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
? - 2015-04-13 09:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-03-11 15:28:51]:
Damian Siemion
zdjecie uzytkownika
Analny Krzysiu - 2015-04-17 12:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówię wam koledzy: nie ma to jak podwójna lewatywa z kawy zbożowej po porannym solarium
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-04-23 18:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie może czy przyjmują w teleskopach do pracy. Chodzi mi o magazyn?
zdjecie uzytkownika
teleyard szczecin - 2015-04-23 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma teleyard szczecin spada na psy!zero szacunku dla pracowników !zastraszanie !obowiązkowe odróbki w soboty i niedziele za dni wolne!nie wykwalifikowana banda majstrów wraz z kierownikiem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektorkiem!dyrektorek i kierowniczek i tak do zwolnienia kwestia czasu bo robota nie idzie i wyżywają się na pracownikach!jedne wielkie buraki z pod gorzowskich wsi!pracownicy ok da się przeżyć!szacunek za wytrwałość!jeśli chodzi o kasę to totalna porażka na dzień dobry 2400 na łapę oczywiście jak nie zachorujesz bo tak to 450 zł.zabierają!i wychodzi 1950 zł. Po 3 mies. 2700 (wykwalifikowany monter ,spawacz) jak nie zachorujesz!ogólnie nie polecam tego zakładu!banda gamoni szkoda zdrowia i jak na szczecin to psie pieniądze!
zdjecie uzytkownika
7-nasty - 2015-04-24 22:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da Ci ojciec nie da Ci matka co dać Ci może u DRĄGA wpadka.

a mówili, nie "drągaj" tematu

za spieranie się z przełożonym zwalniają z dnia na dzień.
przychodzisz na zmianę i wychodzisz z ochroną na plecach.
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-04-27 20:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale chodzi mi o to czy przyjmują tam do pracy
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-04-27 20:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniają tylko kuzynów stryjków i szwagrów!
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-04-28 16:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co te ogłoszenia na stronie. Od prawie roku wciąż te same wiszą
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2015-04-29 02:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest szansa sie w ogóle dostac do teleskopu, te ogłoszenia sa chociaz trochę aktualne? Może sa rotacje na tyle wysokie, że musza miec ciągły nabór, czy coś.
zdjecie uzytkownika
Cfeluś - 2015-04-29 12:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kszysiu ajak s tom lefatyfom to s kawy jakiej co?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-06 16:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem rok temu tam na prubkach!niby wszystko ok!po roku oddzwonili!woow rok miałem czekać! bujać sie! Teraz to sami sobie spawajcie !żenada
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-05-06 22:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwalcie sie od Rękiego. Facet jest fachowcem i podobno robi doktorat
zdjecie uzytkownika
dicky - 2015-05-07 19:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, podobno Ręki skończył Politechnikę w Pyrzycach, tylko nie wiem jaki wydział
zdjecie uzytkownika
rudy kotek - 2015-05-08 08:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ręki skończył rękologię stosowaną wydział korespondencyjny. teraz robi też korespondencyjnie doktorat z tapicerstwa łajno-wozów podobno jest prymusem na roku. dodatkowo wybrał drągologię kwantową.
zdjecie uzytkownika
świeży - 2015-05-11 16:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Panowie monterzy i spawacze! Przestańcie pisać na Rękiego czy Drąga, weźcie sie do roboty bo jesteście do niczego. Nie oszukujmy się, żaden szanujący się spawacz czy też monter nie przyjdzie do pracy za takie pieniądze jakie płaci teleskop, bo w innej firmie zarobi dwa razy tyle. Ci pseudo monterzy pracujący w Teleskopie w innej firmie pracowaliby jako pomocnicy montera lub szlifierze bo nie mają pojęcia o rysunku, pomiarach międzyoperacyjnych ... Spójrzcie kim byli w Stoczni ci dzisiejsi wielcy monterzy - byli zwykłymi pomocnikami bo na nic innego ich nie stać. A teraz pracują za 3000 zl i narzekają na wszystko... Panowie! jesteście bez ambicji pracując w teleskopie za marne grosze..ale cieszcie sie bo na większe pieniądze nie zasługujecie i nie zarobicie ich nigdzie gdyż jesteście ciency. Jesteście skazani na Teleskop na całe życie...To samo dotyczy spawaczy..W stoczni byliście zwykłymi poziomistami na prefabrykacji wstępnej, nie wychodziły wam piony a teraz proszę ... nic wam nie pasuje...wy też nie macie szans na większe pieniądze gdzie indziej bo jesteście mali...dlatego podziękujcie Panu Rękiemu i Panu Drągowi że gonią was do roboty i czegoś uczą i wymagają bo macie chociaż minimalne szanse rozwoju i czegoś się może nauczycie.. Ja pracuje tutaj około rok i powiem krótko: "SZACUN RĘKI! SZACUN DRĄG!"
zdjecie uzytkownika
weteran - 2015-05-14 17:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do świeży!!!dobry jesteś!!!ciekawe co ty robisz w teleskopie już ponad rok!też byłeś zwykłym pseudo pomocnikiem co nic nie umiał i przyszedł do teleskopu karierę robić!pewnie z ucha strzelasz gdzie popadnie i włazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rękiemu i drążkowi aż uszami im wychodzisz!ta firma lubi takich jak ty!karierowiczów!ukrytych donosicieli!pewnie gdzieś z wiochy pochodzisz i cieszysz się że bez wykształcenia i umiejętności masz dobrą pracę za malutkie pieniążki i pewnie dojazdy ci płacą!pracuj pracuj może się czegoś nauczysz buraku
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-05-23 19:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kszysiu co stom lewatywom i co jak s niom czy ze s kawy zbozowej czy zjinnej? i co nasolarium co?
zdjecie uzytkownika
zenek b - 2015-05-31 12:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kszysiu otpowiec skoro tyle walisz to ktury rumun ci daje bo ty sie fcale niemyjesz pewnie jakas smierdzaca q...wa najwyrzej co?
zdjecie uzytkownika
gigi - 2015-05-31 18:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwalcie sie od krzysia, jestescie zazdrosnymi pacholkami
zdjecie uzytkownika
lucjan k. - 2015-06-01 18:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę was o kulturę na forum i bez wycieczek personalnych do konkretnych osób. chcę wysłać cv do tej firmy ale swoim zachowaniem mnie jednak nie zachęcacie.produkcja żurawii i konstrukcji stalowych, to ciężka branża ale widzę jest super bo dają duży pakiet socjalny ale wy swoim zachowaniem chyba chcecie mnioe odstraszyć
zdjecie uzytkownika
relax - 2015-06-01 21:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lucjan k. - 2015-06-01 18:59:49]:
jedż lucjan lepiej na Lucjany polowac bo my tu w teleyardzie nie mamy czasu sie zajmowac niemowletami
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-07-05 09:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie nasza stala temperatura 21 stopni panie dyrektorze juz pan nie pamieta jak pan nam obiecywal?
zdjecie uzytkownika
gość 2 - 2015-07-05 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałem spytac jak tam "czopek"Wojtek nadal pracuje i włazi w tyłek brygadzista i kierownictwu?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-06 19:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracodawcy dysponują całym wachlarzem możliwości ułatwienia życia pracownikom podczas upałów, ale rzadko kiedy z niego korzystają. Tymczasem nie trzeba badań naukowych, żeby wiedzieć, że im wyższa jest temperatura, zwłaszcza przy upale za oknem, tym pogarsza się wydajność pracowników. Wydatek na klimatyzację lub wentylatory jest zdecydowanie mniejszy niż koszty wynikłe z obniżenia jakości pracy, w tym np. w jej spowolnieniu lub popełnionych błędach.

Pracodawca ma też inne możliwości w łagodzeniu skutków upałów w miejscu pracy. Może zwolnić pracownika do domu, któremu za ten dzień przysługuje normalne wynagrodzenie. W krytycznej sytuacji, pracownik może, po wcześniejszym poinformowaniu przełożonego, opuścić miejsce pracy. W przypadkach spornych, bardzo często na korzyść pracownika, decyduje sąd pracy
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-07-06 20:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleskop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Teleskop?
Zadaj pytanie
alert