Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Teleskop

Pracowałeś w firmie Teleskop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-20 18:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A gdzie jest magulon?
zdjecie uzytkownika
zagubiony - 2014-10-21 21:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magulon - 2014-09-25 19:16:15]:
Kobietki też pracują?
zdjecie uzytkownika
to kto tam? - 2014-10-27 19:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to kto tam tak na prawde pracuje i na jak dlugo? bo szczerze powiedziawszy nie wiem co robić teraz w tym temacie. wrażenie mam ostatnimi czasy, że działania niektórych doprowadzą mnie do jakiejś depresji bo co nie wejdę na temat tutaj o pracy to jest na prawdę samo narzekanie i nie mogę nic znaleźć -
zdjecie uzytkownika
podirytowany - 2014-10-28 11:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego nie porozmawiamy o elektrykach zatrudnionych w szczecińskim teleskopie? To co ci goście robią w tej firmie jest totalnym nieporozumieniem. Zarabiają tyle co wszyscy a nic nie robią bo nadają się tylko do wymiany żarówki lub uchwytu od spawarki. Kompletnie na niczym się nie znają a szczególnie wybitnie przemądrzały Arturek. Przydupas Majora. Miejmy nadzieję że na nową fabrykę z nami nie pójdą... Są tak dobzi w swoim fachu że co się nie zepsuje to przyjeżdża utrzymanie ruchu z Kostrzyna! PARANOJA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WA!! Ciepło pozdrawiam. Pracownik.
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2014-11-02 12:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obserwuje was

zdjecie uzytkownika
7-nasty - 2014-11-04 12:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to nie prawda ... nie jestem kobietą
zdjecie uzytkownika
Wściekły Pracownik - 2014-11-07 17:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) a wypłaty nadalnie ma. Nie ma co za czasów Leona było o wiele lepiej, a takie czasy niestety nie wrócą ani nie nadejdą.... :(
zdjecie uzytkownika
pierdolamento - 2014-11-14 17:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się nie podoba to przecież możecie poszukać zatrudnienia w innej firmie. wyplata była na czas, nie pieprzcie głupot.
zdjecie uzytkownika
helvet - 2014-11-26 02:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o firmie Teleskop usłyszałem gdy pojawiła się o nich informacja w prasie , że mają dać ludziom docelowo 1000 miejsc pracy . Wiem , że na początku mieli zatrudnić 300 osób, a aplikacje złożyło wtedy , aż 800. Jednak rząd robił jakieś problemy także to już były dobre jaja. Ciekawy jestem jak obecnie wygląda sytuacja w firmie
zdjecie uzytkownika
helvet - 2014-11-26 02:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o firmie Teleskop usłyszałem gdy pojawiła się o nich informacja w prasie , że mają dać ludziom docelowo 1000 miejsc pracy . Wiem , że na początku mieli zatrudnić 300 osób, a aplikacje złożyło wtedy , aż 800. Jednak rząd robił jakieś problemy także to już były dobre jaja. Ciekawy jestem jak obecnie wygląda sytuacja w firmie
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-01-07 10:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zaborki pracowików biurowych i nadzoru technolodzy/specjaliści/majstrowie?
Nie pytam o ich kompetencje, a o sumy jakie można podać na rozmowie
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-16 19:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magulon - 2014-09-25 19:16:15]:
jeśli umiesz donosić i włazić w tył szefostwu bez mydła to rzeczywiście jesteś idealnym kandydatem do pracy w tej firmir,pozostałe umiejętności nie są ważne ,tam i tak o tym co kto umie decydują donosiciele a nie umiejętności
zdjecie uzytkownika
anty-kabel - 2015-01-21 19:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie umiem donosić i nie mam zamiaru się szkolić w tym temacie, natomiast marzy mi się zatrudnienie i rozwój kariery właśnie w firmie Teleskop. po pierwsze, czy obecnie kogokolwiek tam teraz nowego planują zatrudniać? po drugie, ile jestem w stanie zarobić tam u nich netto na rękę precyzyjnie? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gulp - 2015-01-30 18:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anty-kabel: a ty ile zarabiasz obecnie i na jakim stanowisku i w jakiej firmie?
zdjecie uzytkownika
AntyModel - 2015-01-31 16:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma, pracownicy OK przynajmniej ci z którymi pracowałem, premia-porażka totalna, obligatoryjne soboty i jakieś dodatkowe godz. wypłata jest na czas, co do niektórych brygadzistów to porażka, po prostu gamonie i nie potrafią nawet umiejętnie nagwintować albo zrobić rzeczy którą praktykant robiący to pierwszy raz zrobił by lepiej.
zdjecie uzytkownika
elos - 2015-02-20 10:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja w tej firmie zariabiałem 2500zl netto miesiac w miesiac a teraz mam 4500 netto, majstry sa idiotami co nic nie umieja robic, pelno lizusow lecz jak robisz swoje to i wyplate masz, nie polecam nikomu max 2 - 3miechy, teraz wiem ze zyje dodatki i wekeendy wolne, nie dajcie sie wykorzystywac :)
zdjecie uzytkownika
Irdo - 2015-02-24 20:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma tragiczna po 8 latach przepracowanych zarabiałem cały czas tyle samo. Podwyżki były na początku później jak mass z sznajderem zaczol rządzić to się skończyły pożyczki. Paliwo życie drozalo a wypłaty w miejscu. Odnośnie ludzi majster obróbki uważa się za Boga ludzi ma za jak to sam nazwał "niewolników" i roboli. Sam nie grzeszy wiedzą a ludzi wykorzystuje maksymalnie. Jak coś zepsujesz z twojej lub nie z twojej winy każe przychodzić w sobotę lub inny dzień odrabiać lub naprawiać za darmo. Kartę która Dostałeś u ochroniarzy później zabiera i wywala. I śladu po tobie w firmie nie ma. Czyli robiłeś za darmo. Mierzy odcina czasy na detalach sam zapomniał jak był robolem całe noce spal po kątach. Był mistrzem sciemniana a teraz ludzi gania i mówi że "czasy się zmieniły". Jak "robil" na maszynie to nawet bazy złapać nie Potrafił a podpier... Em i w chodzeniem bez wazeliny dorobił się stoliczka na którym wykazuje się jakim to skur... Lem jest. A o dodatkowym dochodzie z narzędzi to już nawet pisał nie będę.

W skrócie jak nie masz na chleb to idź pracuj w teleszkopie a jak masz wybór to idź gdzie indziej. Bo skoda twojego zdrowia na tą firmę.
Syf brud i smród... A wazelina pachnie wszędzie.

A bym zapomniał odnośnie zdrowia zapylenie na halach ogromne na maszynie filtry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Po tygodniu to świadczy o powierztu w teleszkopie
zdjecie uzytkownika
Ditr - 2015-02-24 20:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [cycu - 2014-04-29 10:20:33]:
A co ty człowieku z biura piszesz? Zwolnilem się sam z wielką dumą ze już do główna wracać nie muszę. Znalazłem inna lepsza prace i co najważniejsze pracuje z ludzi wykwalifikowanymi co widzą co robią bo do tego stanowiska na którym są pracowali od początku drabiny. Zaczynali jako zwykli pracownicy. Mają pokonczone odpowiednie szkoły. A nie tak jak to ma miejsce w teleskopie wazelina i (usunięte przez administratora)Niem ludzi na stołek po podstawówce wskoczył. Firma się rozwija owszem ale na garnie ludzi którzy są traktowani jak niewolnicy. Taki mądry jesteś to zapraszam na halę to ciebie potraktuja odlowiedno ludzie pracujacy na halach
zdjecie uzytkownika
brenderek - 2015-03-05 00:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stasiek - 2014-11-02 12:18:00]:
Ale kretynie(usunięte przez administratora) bzdety podaj choc raz kiedy przyjechalo jak to niby mowisz utrzymanie ruchu z Kostrzyna szkalujesz naszych elektrykow a sam swinski ryju zeby wymienic glupia spirale w uchwycie(usunięte przez administratora) do Janusza albo Artura tluku niepelnosprytny bo sam nie umiesz nic zrobic
zdjecie uzytkownika
yogicwel - 2015-03-06 11:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brenderek - 2015-03-05 00:22:43]:
Od tego te cielaki są aby wymienić tą spirale. Do niczego innego się nie nadają...
zdjecie uzytkownika
brender porer - 2015-03-07 21:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aczy ktos wie czy poczebujam poreruw ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-11 15:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powie mi ktoś jak ma nazwisko Damian vel Nianio?
zdjecie uzytkownika
z centrum stołczyna - 2015-03-17 21:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie jak wam się podoba na nowej lokalizacji? nadal macie po pół szafki na głowę i jeden prysznic na kilkanaście osób? a może socjal w końcu doczekał się stołów. bo mówili ze jecie z podłogi. w autobusie słyszałem te ciekawostki a już fantastyczne są sceny jak pracownik teleyardu drze się na cały autobus że tam jest przystanek to prawda że macie pracownika bez jednej ręki .. bo ciągle o nim słyszę ręki to ręki tamto to chyba jakiś celebryta jest
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-03-26 05:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też ciekaw jestem jak jest obecnie i czy @z centrum stołczyna ma rację czy może coś się zmieniło na lepsze? Bo skoro można o teleskopie na ich stronie przeczytać, że "TELESKOP jest wiodącym europejskim producentem konstrukcji spawanych dla producentów żurawi." To dobrze byłoby gdyby warunki i płaca też była na takim poziomie. A jak jest
zdjecie uzytkownika
ajwaj - 2015-03-29 13:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co słychać u analnego krzysia? Podobno był na solarium
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleskop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Teleskop?
Zadaj pytanie