Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Teleskop

Pracowałeś w firmie Teleskop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gigi - 2015-05-31 18:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwalcie sie od krzysia, jestescie zazdrosnymi pacholkami
zdjecie uzytkownika
lucjan k. - 2015-06-01 18:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę was o kulturę na forum i bez wycieczek personalnych do konkretnych osób. chcę wysłać cv do tej firmy ale swoim zachowaniem mnie jednak nie zachęcacie.produkcja żurawii i konstrukcji stalowych, to ciężka branża ale widzę jest super bo dają duży pakiet socjalny ale wy swoim zachowaniem chyba chcecie mnioe odstraszyć
zdjecie uzytkownika
relax - 2015-06-01 21:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lucjan k. - 2015-06-01 18:59:49]:
jedż lucjan lepiej na Lucjany polowac bo my tu w teleyardzie nie mamy czasu sie zajmowac niemowletami
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-07-05 09:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie nasza stala temperatura 21 stopni panie dyrektorze juz pan nie pamieta jak pan nam obiecywal?
zdjecie uzytkownika
gość 2 - 2015-07-05 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałem spytac jak tam "czopek"Wojtek nadal pracuje i włazi w tyłek brygadzista i kierownictwu?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-06 19:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracodawcy dysponują całym wachlarzem możliwości ułatwienia życia pracownikom podczas upałów, ale rzadko kiedy z niego korzystają. Tymczasem nie trzeba badań naukowych, żeby wiedzieć, że im wyższa jest temperatura, zwłaszcza przy upale za oknem, tym pogarsza się wydajność pracowników. Wydatek na klimatyzację lub wentylatory jest zdecydowanie mniejszy niż koszty wynikłe z obniżenia jakości pracy, w tym np. w jej spowolnieniu lub popełnionych błędach.

Pracodawca ma też inne możliwości w łagodzeniu skutków upałów w miejscu pracy. Może zwolnić pracownika do domu, któremu za ten dzień przysługuje normalne wynagrodzenie. W krytycznej sytuacji, pracownik może, po wcześniejszym poinformowaniu przełożonego, opuścić miejsce pracy. W przypadkach spornych, bardzo często na korzyść pracownika, decyduje sąd pracy
zdjecie uzytkownika
gosc 2 - 2015-07-07 09:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytałem ludziska jak tam "Czopek" Wojtek czy nadal pracuje i włazi każdemu w tyłek.Pytam bo swego czasu za mojej kadencji w firmie wiele nieprzyjemnosci przez tegodonosiciela mielismy,ale teraz naszczescieja mam juz od debila luz,a wwy?
zdjecie uzytkownika
gość superktoś - 2015-07-07 20:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponad 11 lat w teleskopie i przez jednego pana z obcym na czole odpuściłem. Gościu tak kłamał i dbał tylko o swoje sranie-kosztem innych pracowników,że ten obcy myślałem że chwilami pęknie-wypryśnie na moją twarz.Gościu wchodził w zad bez wazeliny.Szkoda gadać-pieniądze to nie wszystko. Pozdrawiam pana Malinę.
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-07-07 23:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektorku teleyardu jesteś kłamcą i burakiem! kłamiesz pracowników to pracownicy cię oleją!normalne! robisz wszystko źle bo się nie znasz!dawno nie widziałem takiego nie udolnego dyrektora jakim ty jesteś!pozdrawiam i mam nadzieje że zarząd też to widzi i nie długo wonnn gnoju
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-19 01:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak udała się impreza zakładowa? :-)
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-07-25 23:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla piotrka draga!!!!pracownicy teleyardu nie piszce bzdur na niego tylko weźcie sie do roboty i przestancie skomleć, jestescie malutcy, macie male umiejetności, byli stoczniowi szlifierze sa u was monterami i po prostu im odpierdolilo, mistrzu drag - tak trzymac!!!!
zdjecie uzytkownika
gosc2 - 2015-07-28 12:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam pan "kiełbasa" nadal z ucha szczela.a moze awansował za to?
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2015-08-04 16:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jakaś kobietaz agencji proponowala fuche w waszej firmie za 24 zł h netto.Praca na 4 tyg.Po 10h od pon do sob.Mieszkanie zapewnione.Szukała dwóch spawaczy na tzw jutro.Nie skorzystałem gdyż pracuje w Francji.
Jakie macie zarobki skoro agencja daje 24netto na umowie ?.Nie przyznam że kusząca oferta jak na polskie warunki.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
haruk - 2015-08-07 23:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jeśli chodzi o zarobki to mają bardzo ciekawe oferty. Jednakże właśnie w ostatnim czasie nie widziałem żeby się pojawiło coś nowego, a szkoda, bo na takie warunki było by zapewne bardzo wielu chętnych. Przecież, w końcu nie w każdej firmie można liczyć na tak wysokie zarobki, aczkolwiek spawacz może jeszcze więcej zarobić.
zdjecie uzytkownika
Aluś - 2015-08-17 11:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spawacz - 2015-08-04 16:06:30]:
Krzysiu a co ty z tym masowaniem chcialbys nas tam wymasowaac czy jak?
zdjecie uzytkownika
asd - 2015-08-21 19:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teleskop tonie,reszta też.
zdjecie uzytkownika
Gość super ktoś - 2015-09-02 16:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba dać na tace ludzie -zwolnili zasrańca Walczaka Aleluja !!!
zdjecie uzytkownika
abs - 2015-09-02 21:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To źle, że pozbywa się fachowców. Może Walczak bywał szurniety, ale wiedzy mu odmówić nie można. Ciekawe kto następny, bo wątpię, że to koniec.
Sposób w jakim pozbywają się ludzi - żałosny.
zdjecie uzytkownika
Asix - 2015-09-02 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie z Teleyardu - Bilfinger płaci 6200 brutto na wejściu dla spawacza i montera, a o takich pieniądzach można tylko śnić u Pana Dyrektora nawet po czterech latach. Ciekawe co zrobią jak co mądrzejsi z góry im zaczną odchodzić (pewnie stażystów na pół etatu wezmą - hehe). A z tego co wiem Bilfinger ceni sobie pracowników z Telemondu i tylko kwestią czasu jest jak ich przejmie oferując konkretne pieniądze. Ale co tam, Dyrekcja w sposób tragiczny, nie profesjonalny, żałosny pozbywa się fachowców, zamiast zwyczajnie zapewnić im stały poziom zamówień. A może należy rozliczyć ludzi odpowiedzialnych za utrzymanie kontaktów handlowo-sprzedażowych z klientami, przecież to jest główną przyczyną złej sytuacji.
Co Pani na to Pani Dyrektor i cała Dyrektorska amatorka.
Szacunek dla ciężko pracującej załogi.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 22:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-09-02 22:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [abs - 2015-09-02 21:45:01]:
Walczak i fachowość hahaha ładnie mu wchodziłeś bez wazeliny :)
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-09-02 23:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy razem robilismy w teleskopie.slyszałem ze zwolnili (usunięte przez administratora).pewnie obrobka 2 dni bedzie pic na parkingu.pozdro kolega z imc.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-09-03 15:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za co Waluś poleciał?
zdjecie uzytkownika
ten sam - 2015-09-03 20:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiele firm,może nie w okolicy, ale tez płacą dobre pieniądze. Kiedyś też myślałem,że Teleskop to spełnienie moich marzeń-teraz? Szukam nowej pracy, bo całe szefostwo to klika, która ma nas w d...e Kto trochę myśli to wie o co chodzi. W T......... , jest już prawie więcej ludzi w biurze niż na produkcji-to jest porażka. A co do reszty? Brygadziści i mistrzowie to chyba z jakiejś kreskówki-popularnej-(nie napisze z jakiej bo to stara bajka z młodych lat) . A kontrola jakości? tylko trzęsą porami przed mistrzami i nie mają nic do powiedzenia-taka jest prawda, a powinni być samodzielnym i osobnym organem. Polak Polakowi wilkiem w Polsce? Smutne ale prawdziwe. Pozdrawiam Teleskopowiczów.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 21:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Cba - 2015-09-03 21:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahahaha człowieku o jakiej ty wiedzy mówisz? Jeżeli uważasz ze on miał wiedzę to już wiem jaką ty wiedzą dysponujesz. On owszem wiedział jak ludzi poniżać i tyle.
Chłopaki tylko nie zachlejcie się z tej okazji ☺
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-09-05 01:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak zapewne każda inna , wszędzie są kable i lachociągi.
Robię swoje i mam wyjebane na cały ten cyrk :) Pozdro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleskop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Teleskop?
Zadaj pytanie
alert