Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Teleskop

Pracowałeś w firmie Teleskop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
forumowicz - 2013-02-08 00:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O nowych miejscach pracy nic nie wiem. Hale postawili jakieś pół roku temu, a dwa miechy temu zwalniali, bo na jednym z działów nie było roboty. Ale próbuj. W zeszłym tygodniu zwolnili jednego gościa [usnięto przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-02-12 21:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jarecki - 2013-01-20 12:32:13

Czy to prawda że od początku lutego mają być przyjęcia w Teleskopie?? Ponoć postawili nową hale...
Jeżeli jesteś po zawodówce, nic nie umiesz, ale będziesz tyrał ludzi i na nich donosił do przełożonych, to sukces murowany.
Spełniasz te warunki? To składaj podanie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-03-08 10:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Doszły mnie słuchy żę [usnięto przez administratora] wraca na teleskop czy to prawda czy ludzie tylko tak gadają. Mówi się żę był na Teleskopie i rozmawiał z Masem czy coś wiecie , piszcie
zdjecie uzytkownika
aropa - 2013-03-12 20:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli jest to prawdą, to zatrudnili by kolejnego palanta w firmie.
I tak jest ich sporo.
A co nam, może być kolejny.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-03-12 22:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem napewno ze [usnięto przez administratora] nie jest palantem ale ten co to napisał napewno jest palantem i go niezna albo go zna i się obawia o swoją posadkę
zdjecie uzytkownika
elf - 2013-04-01 22:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość - 2013-03-12 22:36:57

wiem napewno ze [usnięto przez administratora] nie jest palantem ale ten co to napisał napewno jest palantem i go niezna albo go zna i się obawia o swoją posadkę
Popieram przedmówce a[usnięto przez administratora].
A ty swoją opinią, pokazujesz jak mocno potrafisz być lizusem.
Kim jesteś to wyjdzie jak [usnięto przez administratora] pojawi się na zakładzie, myśle że pierwszy będziesz przy nim stał.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-04-02 13:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey ludziska dajcie znac o robocie na spawacza w kostrzyniu z góry dzieki{dla kogos po kursie}
zdjecie uzytkownika
Nowy??? - 2013-08-26 19:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy jako spawacz i liczyłem na opinie pomocne opinie pracowników czy warto do tej firmy składać papiery a tu...
żadnych pomocnych opinii tylko zabawy dzieci z przedszkola...
Widzę, że tu bardzo aktualne jest stare przysłowie, iż najgorszy jest ptak co we własne gniazdo [usnięto przez administratora].
Po takiej atmosferze na forum można się domyśleć jak fajnie pracuje się na co dzień.
Tylko jedno mnie zastanawia: PO JASNĄ CHOLERĘ TAM PRACUJECIE SKORO WSZYSCY TO PODPIER.. I LIZUSY ???
zdjecie uzytkownika
kobitka - 2013-09-14 11:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przyjmuja tam kobiety?
zdjecie uzytkownika
Młody - 2013-09-16 13:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jestem po kursie spawacza metodą MAG i TIG. Mam pytanie, czy teleskop przyjmuje młodych ludzi bez doświadczenia, świeżo po kursie?
na początku może jako pomocnik czy coś?

Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś osoba, która mi udzieli odpowiedzi na pytanie.
zdjecie uzytkownika
. - 2013-11-06 11:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teleskopu w Gorzowie NIE MA.Zagranicą szczególnie w niemczech pracy NIE MA od dłuższego czasu.Z tego co wiem Z Teleskopu mają zwolnić całą starą ekipe i zatrudnią nowych brygadzistów spawaczy i monterów. Za starą ekipą ciągną sie kłopoty, podobno chodzi o śmierć jakiegoś montera czy spawacza,a wcześniej ktoś u nich zachorował(nie dbali o niego ,,kolesie) na raka.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2013-11-16 19:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest tak ze oracujecie w tym syfie i wszyscy w wieku srednim mlodzi bedziecie schorowani od wdychania tego syfu przecierz tam cala tablica mendelejewa w powietrzu sie unosi!!!!!!!!!!!! Moja dobra rada pracujcie jak najdluzej jak najeiecej godzin zarobccie jak najwiecej pieniedzy bo beda wam napewno potrzebne na leczeczenia w przyszloaci pozdrawiam was i trzymajcie sie pomyslcie co jest warzniejsze bmw na kredyt czy szczescie i dlugie zycie z rodzina pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
w trosce i opiece - 2013-11-25 18:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym nawet kiedyś tam pracował ale dochodza z tej ,,firmy" coraz gorsze wiadomości.Wiec unikam jak moge kontaktu z tym gównem,a ludzi co tam pracuja unikam jak moge. Imc to podobne matactwo a na brak pracy Imc ,też nie pomoże bo malo ludzi zatrudniaja.Płaca w imc taka sobie a robota do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W teleskopie takie poojeby że wstyd sie nawet przyznac że sie jest spawaczem...starego kierownika kiedys zmusili do odejscia,a obecna ekipa to dno.
zdjecie uzytkownika
awi - 2013-12-07 20:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy zniknięcie (usunięte przez administratora) ma coś wspólnego ze zwolnieniem z pracy w teleskopie? Jeśli tak to kto się do tego zwolnienia przyczynił?
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2014-01-23 19:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Byłem tam spawaczem i taki mistrz potrafił ułożyć tak (usunięte przez administratora)w brew logice proces spawania że spawy musiały nie przejść prześwietlenia. Przytakiwanie szefostwu stało sie tam normą nawet w brew własnym przekonaniom. Palaczków tak ich nazwe bo oni są chańbą dla Polaków ktorzy sprzedadzą cie bez najmniejszych skropułów jest tam na pęczki. Tam każdy dba o swoj (usunięte przez administratora), to dobrze ,ale kosztem innych . Nie wykaża się tym co potrafia bo potrafią tylko oczy mydlić więc podkładają świnie kiedy i komu sie da. Byłem widziałem i (usunięte przez administratora)sie chce.
zdjecie uzytkownika
Kaspian - 2014-01-24 18:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obcy - 2014-01-23 19:59:21]:
promile w wydychanym
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-02-27 21:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem jakiś czas temu w teleskopie i to prawda pieniądze to nie wszystko nadal tam nie szanują pracownika szczerze mówiąc za te pieniądze szkoda zdrowia i apeluje do tych którzy się tam wybierają będziecie żałować siądzie wasze zdrowie a szczególnie psychika rozmawiałem ze swoimi kolesiami którzy tam pracują i wierzcie mi nikt nie powiedział o firmie dobrego słowa po prostu są uziemieni ciężko teraz z pracą ale wiem jedno na sto procent że jakby w pobliżu powstała inna firma to teleskop padł by w tydzień mniej więcej jakieś 90 procent załogi odeszła by od razu
zdjecie uzytkownika
troche prawdy - 2014-03-15 11:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Teleskopie pracuje duża ,,mniejszość" ukraińska ,wielu ich zna z nazwiska.Zarabiaja dużo i pracuja na stanowiskach które sa lepiej opłacane niz ich kwalifikacje.Ludzie o wyższych kwalifikacjach zarabiają mniej od nich.
zdjecie uzytkownika
Bazyl - 2014-03-15 16:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam czy czy takie bzdury wypisują ludzie z innych firm, czy może sfrustrowane osoby zwolnione np. za promile albo nieróbstwo, które chcą się wyżyć i jedyne miejsce gdzie to mogą zrobić to jakieś śmieszne forum w necie, zresztą jak wszędzie. A prawda jest taka,że firma idzie mocno do przodu co widać po ilości zleceń, zmieniających się standardach i wynikach. ta firma na pewno nie padnie, gdyby była zarządzana jak za czasów Leona to dzisiaj byłoby tu puste pole. Psy szczekają -karawana jedzie dalej...
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-04-29 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się gdzie jest rada pracownicza bo coś zamilikli co wy na to ???
zdjecie uzytkownika
NOCKA - 2014-06-30 11:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio pojawiło się ogłoszenie o przyjęciach do Teleskop, nie ma mowy o wynagrodzeniu.
Proszę o informację na temat zarobków,
Wszyscy narzekają ,że dużo pracy, że matactwo , A NIE MA MOWY O ZAROBKACH. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale w dzisiejszych czasach chodzi o kasę, o fundusz socjalny.
zdjecie uzytkownika
hola - 2014-06-30 14:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, znalazłem sporo ofert na ślusarza.mam papiery, ale nie wiem do końca czy nie jest przeszkodą, ze przez 5 lat nie pracowalem w zawodzie. czy jest tu ktoś z teleskopu i udzieli mi odpowiedzi na to pytanie? dzieki.
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-07-08 11:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hola jak ogarniasz rysunek techniczny to niema problemu próbuj
zdjecie uzytkownika
hola - 2014-07-08 17:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie. ja jestem raczej praktyk, rysunek techniczny to tak sobie mi nawet na szkoleniach szedl. mocny jest nacisk na to?
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2014-07-13 16:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hola - 2014-07-08 17:07:32]:
tak mocny jest na to naciski
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleskop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski